Kerst/Nieuwjaar. Merry Christmas met Le Grand Sextuor

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Kerst/Nieuwjaar. Merry Christmas met Le Grand Sextuor"

Transcriptie

1 AJA Productions bvba Varkensmarkt Antwerpen - Belgium - tel. : fax.: BTW BE Rek.nr Lic.nr VG A info@ajaproductions.be - Kerst/Nieuwjaar Merry Christmas met Le Grand Sextuor Stel je het eens voor. Het is kerstmis en je woont in een onooglijk klein dorp waar nooit eens iets gebeurt. Plots hoor je een bombardon. En terwijl je jezelf aan het afvragen bent: van waar komt dat geluid?, hoor je een trom roffelen. En dan opeens een opgewekt deuntje op een piccolo. En dan een saxofoon, en nog één, en een trompet en je kijkt rond, en opeens zie je ze. Een kerstfanfare van 6 gekke muzikanten. Ze marcheren, over het kerkplein of door je straat, als een echte muziekkapel en doen zelfs een echt defilé. Indien je de deur openhoudt marcheren ze door uw woonkamer en komen je prettige feestdagen wensen. Zien ze een kerstmarkt of een podium dan spelen ze een concert ter plaatse en brengen de mensen spontaan aan het lachen. Uitgedost in prachtige outfits brengen ze een verrassend repertoire ook aangepast aan de kerstperiode. 6 topmuzikanten met jaren ervaring in alle stijlen. Ze spelen in sets van 15 of 30 minuten, wat je maar wenst en naargelang het evenement. Ze brengen in totaal ongeveer 90 minuten muziek verspreid over 2.30h. Bekijk deze act op :

2 Hout & Hout Mooie, mimische mobiele winterse act Geheel onverwacht zijn HOUT & HOUT in een wel heel plaatselijke sneeuwstorm terecht gekomen. Terwijl de stormgeluiden hoorbaar zijn en hun scharnieren piepen en kraken dat het een lieve lust is trotseren ze de plotselinge weersomslag. Hun paraplu s bieden nog enige bescherming, maar met besneeuwde kleding huiswaarts keren lijkt onvermijdelijk! Deze winterse act kan zowel lopend als rijdend op een winters uitgevoerd elektrisch mobiel uitgevoerd worden. Hout & Hout is beeldend, wat vervreemdend, poëtisch en vermakelijk tegelijk! Bekijk deze act op : Herman, De Vliegende Pinguïn Straatcabaret voor klein en groot met een knotsgekke pinguïn in de hoofdrol! Herman de pinguïn onderneemt talloze pogingen om te kunnen vliegen. Aangezien de aarde opwarmt en zijn iglo op de Zuidpool smelt, besluit Herman te vluchten. Maar hoe? Zwemmen, vindt hij te lastig. Vliegen? Pinguïns kunnen niet vliegen! 'Ik heb ook het recht om te kunnen vliegen. Ik ben ook een vogel. Was ik maar een kanarie', zucht hij. Misschien willen de mensen wel samen met mij leren vliegen?' Herman maakt zijn reiskoffer klaar en besluit om er samen met de mensen eens stevig in te vliegen! Een pinguïn tegen de opwarming van de aarde en met een hevige vliegwens. Een verrassende interactieve voorstelling vol humor, liedjes, versjes en vliegstunts. Voor groot en klein. Geschikt voor elk podium, elke straat, zelfs tot op Antarctica Met Herman de pinguïn verveel je je nooit! Doelgroep: kinderen en familie. Speelduur: 20 minuten. Voorstelling kan herhaald worden. (2 à 3 keer op 2 à 3 uur)

3 De Drie Kerst-Teneuren Drie zangers brengen de mooiste en bekendste kerstliederen a capella. O.a. White Christmas, Jingle Bells, Het publiek wordt nauw betrokken en wordt uitgenodigd om mee te zingen. De muziek weerklinkt lichtjes op de achtergrond uit een draagbare geluidsinstallatie. Ze zijn dus mobiel en kunnen zich verplaatsen over het evenement naargelang de wensen van de klant. Het geheel wordt als het kan in een humoristisch kleedje gestoken. Dit alles in stijlvolle kledij die speciaal gekozen is voor de kerstperiode. Indien er een podium is doen zij graag een podiumoptreden (met aanwezige geluidsinstallatie). Elk optreden duurt +/- 15. Verspreid over 3h doen zij hun optredens op verschillende locaties zodat alle aanwezigen hen gezien én gehoord hebben. Het kleinste kerstorgeltje ter wereld Komt dat zien, komt dat horen Zoekt u voor de kersttijd weer eens iets heel anders? Laat dan de echte kerstklassiekers klinken uit HET KLEINSTE ORGELTJE TER WERELD Het minuscule orgeltje is nog geen twee centimeter groot en draait echt! Het welbekende draaiorgelaapje heeft daarentegen geheel tegenovergestelde proporties. En hoewel aap Benjamin het mansen met zijn centenbakje helemaal onder de knie heeft, richt hij zich regelmatig liever op andere zaken. Zodra hij door het publiek wordt afgeleidt, maakt hij met zijn apestreken dankbaar van de aandacht gebruik. De opvallend uitziende orgelvrouw verplaatst haar kar met Benjamin en het piepkleine orgeltje door het winkelcentrum of over de kerstmarkt en probeert hem nog enigszins onder controle te houden Helemaal passend in de kerstsfeer, maar weer eens iets heel anders dan een kerstman of kerstkoor. Bekijk deze act op : (filmpje werd opgenomen in de zomer maar de act wordt aangepast aan de kerst- en nieuwjaarsperiode.)

4 DEN ONGEKENDEN WEERELD DES HEEREN OTTFRIEDT STELTENPERSONAGE : HEER OTTFRIEDT DEN DRACKENHOEDER (Half mens, half draak) De laatste der drakenhoeders op pad met een springlevend en vuurspuwend drakenskelet. Een uiterst origineel stukje straattheater, een unieke combinatie van steltenpersonage en marionettenspel, walking-act en korte cirkelacts. Heer Ottfriedt rijdt rond met een slapend drakenskelet op een hoge houten kar en houdt regelmatig halt op straathoeken en pleintjes wanneer de draak ontwaakt. Levensecht gemanipuleerd met touwen en katrollen, met rokende neusgaten, uitslaande vleugels en vervaarlijk vuurspuwend. Den Ongekenden Weereld des Heeren Ottfriedt kan in de meeste gevallen mobiel gebracht worden, wanneer het terrein het toelaat : een vlot berijdbaar parcours met verharde ondergrond zonder kasseien en bruuske niveauverschillen. Wanneer rondrijden niet mogelijk is kan de kar vast geplaatst worden en ronselt de drakenhoeder in de onmiddellijke omgeving publiek. De kar wordt verlicht, den Ongekenden Weereld des Heeren Ottfriedt kan overdag en s avonds gebracht worden, zowel zomer als winter... Zeer sfeervolle act tijdens de kerstperiode. Link naar het filmpje : watch?v=y-ssupdpjwq

5 Odil De nieuwe straattheaterproductie van Les Contes d Asphaldt belooft er weer goed uit te zien. Net zoals de succesvolle den Ongekenden Weereld des Heeren Ottfriedt wordt Odil een visueel uiterst aantrekkelijke wandelact met korte vaste voorstellingen. Een feeëriek vrouwtje is met een uniek en eigenzinnig skelet onderweg, op zoek naar een laatste rustplaats ergens tussen hemel en aarde. Het uit lindenhout gesneden skelet wordt vervoerd met een tot de verbeelding sprekende stootkar, en hier en daar en ginder verrast en verwondert het de omstaanders door zijn levensechte bewegingen. Touwen, katrollen en tegengewichten maken van dit ingetogen schouwspel een visueel aantrekkelijk en intrigerend feest, terwijl er door de botten en knoken een zachte soundscape waait die de sfeer ondersteunt. De non-verbale interactie tussen de één meter dertig grote marionet en de manipulator is toegankelijk voor een breed publiek, een vriendelijke knipoog van Odil ontroert. Aangepaste verlichting maakt het ook mogelijk om s avonds een tochtje te maken en draagt zeker bij aan het intieme karakter van de act. Ter info : De vorige act is een nieuwe creatie van de makers van Den Ongekende Weereld des Heeren Ottfriedt. Odil kan ook geboekt worden in pakket met deze act zodat er slechts 1 x vervoer moet betaald worden. Bovendien geven zij een extra korting als de acts samen geboekt worden. Beide acts kunnen zowel gelijktijdig als afwisselend gebracht worden. De Ballonnenkerstman Ho, Ho, Ho!!! Weldra is hij weer in het land. De Kerstman die snoepjes brengt voor de kinderen van hand tot hand. Hij kan niet alleen heel hard luiden met de bel maar hij maakt ook allerlei ballonnenfiguurtjes mooi en snel. Kan gecombineerd worden met kindergrime.

6 De Licht Jongleur In de donkere dagen van kerst en de winter, brengt de Dutch Juggler het licht naar u toe. Met zijn lichtgevende objecten verbaast en vermaakt hij uw publiek. Dit is een rondlopende act die op iedere locatie kan worden uitgevoerd tussen het publiek en op podium! Dr. Q's magistrale Kerst Vlooiencircus Stap terug in de tijd en neem een kijkje bij het kleinste kerstcircus ter wereld. Zie hoe deze kleine kunstenmakers een koets voortrekken, balans zoeken op een loopbal en de weergaloze stunt van de levende kanonskogel vlekkeloos uitvoeren! Tevens kunt u getuige zijn van een dubbele salto op het strakke koord met als grande finale de sprong des doods door een brandende hoepel! En dit allemaal op een speeloppervlakte van nog geen 900 cm2! Dickens Magic Nostalgische magie in een modern jasje... Johan Janssen past met zijn ingetogen maar verbazingwekkende table magic bij iedere gedenkwaardige gelegenheid. Of het nu een informele ontvangst dan wel een meer officiële ambiance betreft, Johan kan u versteld laten staan van zijn fabuleuze kunsten. Indien gewenst kan Johan een korte nostalgische magic show uitvoeren van 10 à 15 minuten.

7 Les Deux Madames Josephines Deftigheid ten top, met een knipoog: Les Deux Madames Josephines. Een act om 'U' tegen te zeggen. Wilt u een Kerst-toost uitbrengen? Een toespraak beklinken? Een voornamere manier om het glas te heffen is er niet. Les Deux Madames Josephines kennen de overtreffende trap van feestelijk. Zij schenken een Franse champagne, een Italiaanse spumante, een Duitse sekt of een Spaanse cava. Zolang het maar bruist, bubbelt en tintelt. Maar denk eraan: pink omhoog. Want onderwijl waken de freules over inachtneming van de beleefdheidsregels en omgangsvormen. Etiquette, snappez-vous?! Winterkoningin Deze prachtig uitgedoste muzikale winterkoningin vertelt de mooiste winterverhalen. Met haar kleine sopraan saxofoon verzamelt ze de kinderen tot zich een groepje rond haar heeft geschaard. Dan vertelt zij een (kort) verhaal. Een warme act die het best tot zijn recht komt op een vaste plek. Zingende Kerstbomen Een duo volledige versierde levende kerstbomen verhoogt de sfeer door hartverwarmende kerstliederen ten gehore te brengen. De Zingende Kerstbomen zingen live ondermeer vrolijke kerstklassiekers als: Let It Snow, I'm Dreaming Of A White Christmas, Rudolf The Red-Nosed Reindeer, Last Christmas, Have Yourself A Merry Little Christmas.

8 Winterprinses en Rode Dame Mooie winterse steltact! De charmante Winterprinses torent in een prachtige ijswitte golvende jurk hoog boven iedereen uit op haar stelten. Maar de temperatuur daalt niet wanneer zij haar entree maakt, integendeel! Samen met haar even grote vrolijke rode kerstzus zorgt zij voor een gezellige wintersfeer zowel binnen als buiten. De Kerstman Bekend om zijn HOHOHO kreet, die bij iedereen een glimlach op het gezicht tovert. (Kostuum in luxe uitvoering) De Kerstman brengt een bezoek aan je bedrijf, winkel, vereniging, winkelcentrum of uiteraard op de kerstmarkt... Hij heeft zijn mini-kerstslede bij die voorzien kan worden van apfelcorn en/of chocoladejenever, kerstkoekjes, pralines (de organisator kan dit zelf aanvullen of tegen een meerprijs kan de Kerstman zelf de kar slede vullen.)

9 De Christmas showman Deze wel zeer hulpvaardige hulp van de Kerstman weet als geen ander wat de dames onder de kerstboom willen Neen, geen lingerie maar de vernieuwde versie van de nieuwe man!!!! Jawel, hij bestaat echt in hun dromen hé. Hij heeft ook de slede bij die kan gevuld worden met al wat lekker is. Deze act kan eventueel (best) in combinatie met de Kerstman gebracht worden. Santa Lady Een zeer bevallige kersthulp die de mannenharten doet sneller slaan maar eigenlijk een super lieve jongedame is die voor groot en klein iets lekkers heeft om te snoepen. Nieuw: Zingende Santa Lady: Kerstliederen gecombineerd met een zeer mooie vertoning!!! Kan niet alleen geboekt worden. Enkel in combinatie met de Kerstman of de Christmas Showman.

10 De Vertelcaravan Winterse vertelling voor kinderen en families. Voor kinderen Max. 15 kinderen per keer kunnen komen genieten van een kerst- of winterverhaaltje. over de liefde met een liedje erbij. Eerst de schoentjes op de mat zetten en dan een 10-tal minuutjes wegdromen. Een verhaaltje om in je hart mee te dragen. Voor volwassenen Eén tot 4 volwassenen luisteren naar een liefdesgedicht en een liedje. Even stilstaan bij de kracht en de schoonheid van de liefde. 10 minuten genieten in deze knus ingerichte caravan. Uiteraard kan ook combinatie gemaakt worden voor kinderen en volwassenen. Er worden dan kinderverhaaltjes vertelt met een knipoog naar de volwassenen. Praktisch Duur: tiental minuten per voorstelling Grootte: max. 15 kinderen per keer, 1 à 4 volwassenen per keer Kerstmannen-fietsorkest Het Kerstmannen Fietsorkest brengt u vrolijke en swingende Kerstmuziek. Zij fietsen al spelend en zingend rond. Muziek en entertainment voor alle leeftijden. Achterop de fiets is een megafoon en versterker op accu geïnstalleerd zodat de orkestband met begeleiding kan afgespeeld worden. Hierop staat de banjo, bas, drums, piano... een volledige begeleidingsband. Beide blaasinstrumenten, trombone, klarinet, saxofoon spelen live de melodie en improvisaties. Tevens wordt 90% van de nummers gezongen.

11 Fleur! Steltact : absurd, sprankelend, filmisch, humoristisch! 'FLEUR!' is een verrassende act waarbij een driewieler wordt vergezeld van stelten, muziek, dans, theater, een schommel en vrouwen! Het verhaal : 'La Famille Nombreuse' Women on the Road Het Grote Avontuur Een Reis Waar naartoe? De Tijd draait door Alsmaar sneller Het Onbekende tegemoet. Er zijn 3 concepten mogelijk : 1. Walking act - driewieler met stelten, dans en muziek. 2. Vaste locatieact - driewieler, schommel en stelten - inclusief dans en muziek. 3. Walking act - driewieler met stelten in combinatie met een korte act op vaste locatie - schommel en stelten - inclusief dans en muziek.

12 Street Magic Koenraad Nieuwe vorm van straatanimatie : onverwacht en spectaculair! Street-Magic is een spectaculaire vorm van goochelen. Bij Street-Magic houdt Koenraad op straat, tijdens bijvoorbeeld een beurs of braderij, mensen aan om ze een truc te laten beleven. De trucs gebeuren onder de neus van de toeschouwers met alledaagse voorwerpen zoals bijvoorbeeld een sigaret of een bankbiljet. Alle trucs zijn heel visueel en direct zodat iedereen gemakkelijk kan volgen, ook mensen die van op een afstand toekijken. De humor en charme van Koenraad staan garant voor een grote impact bij uw gasten! Deze moderne interactieve vorm van entertainment is gericht naar zowel volwassenen als kinderen. Er hoeven geen extra voorzieningen getroffen te worden. Koenraad heeft geen podium of geluidsinstallatie nodig wat de optredens heel mobiel maakt. Alles gebeurt onder de neus van uw gasten. Hij kan zorgen voor act en trucs in het thema van Kerstmis.

Halloween DEN ONGEKENDEN WEERELD DES HEEREN OTTFRIEDT

Halloween DEN ONGEKENDEN WEERELD DES HEEREN OTTFRIEDT AJA Productions bvba Varkensmarkt 1 2000 Antwerpen - Belgium - tel. : 0032 3 230 09 20 - fax.: 0032 3 239 05 74 BTW BE 0435.305.316-- Rek.nr 068-2262947-611 Lic.nr VG A 183 e-mail: info@ajaproductions.be

Nadere informatie

Kerstviering groep 4. Welkom. Als de kerstklokken luiden Dan zingen wij een lied Voor God die met veel liefde Naar alle mensen ziet.

Kerstviering groep 4. Welkom. Als de kerstklokken luiden Dan zingen wij een lied Voor God die met veel liefde Naar alle mensen ziet. Kerstviering groep 4 Welkom Als de kerstklokken luiden Dan zingen wij een lied Voor God die met veel liefde Naar alle mensen ziet. Als de kerstklokken luiden Dan horen wij steeds weer Dat Jezus is geboren.

Nadere informatie

Meisjes van Allure: White Lily:

Meisjes van Allure: White Lily: Meisjes van Allure: Zij verzorgen theatraal vermaak in diverse vormen. Zij kenmerken zich door sierlijkheid, vrouwelijke schoonheid, warmte en vooral veel plezier. Op basis van intuïtieve improvisatie

Nadere informatie

Vanaf 14 november 2014. top 10. www.kerststad.nl www.dieweihnachtsstadt.de

Vanaf 14 november 2014. top 10. www.kerststad.nl www.dieweihnachtsstadt.de Vanaf 14 november 2014 top 10 world christmas destinations www.kerststad.nl www.dieweihnachtsstadt.de kerststad valkenburg www.kerststad.nl route d amuse www.route-damuse.nl Een gezellige wandeling door

Nadere informatie

Entertainment Sinterklaas

Entertainment Sinterklaas Entertainment Sinterklaas RoOt events brengt uw evenement tot bloei Bedrijfsfeesten Evenementen [kinder]entertainment [Thema]feesten teambuilding Entertainment Sinterklaas Bedrijfsbezoek door de sint Knutselen

Nadere informatie

SHOW: The Feel Good Show of The Year. Artiesten: Blues Brothers. Naam: Sjuul Kroon. Klas 3GTA. Vak: CKV Opdracht: ckv verslag.

SHOW: The Feel Good Show of The Year. Artiesten: Blues Brothers. Naam: Sjuul Kroon. Klas 3GTA. Vak: CKV Opdracht: ckv verslag. SHOW: The Feel Good Show of The Year Artiesten: Blues Brothers Klas 3GTA 1. Welk concert heb je gekozen? The Feel Good Show van de Blues Brothers. 2. Waarom heb je juist dit concert gekozen? We kregen

Nadere informatie

UW VISITEKAARTJE. eindejaarsfeesten incentives relatie-evenementen personeelsfeesten. Geproduceerd door Frank Wentink & Studio s Aalsmeer

UW VISITEKAARTJE. eindejaarsfeesten incentives relatie-evenementen personeelsfeesten. Geproduceerd door Frank Wentink & Studio s Aalsmeer UW VISITEKAARTJE eindejaarsfeesten incentives relatie-evenementen personeelsfeesten Geproduceerd door Frank Wentink & Studio s Aalsmeer Brooklyn Nights is een veelzijdige, modulaire showervaring die u

Nadere informatie

DE MOOISTE TIJD VAN HET JAAR

DE MOOISTE TIJD VAN HET JAAR HEERLIJK FEESTEN DE MOOISTE TIJD VAN HET JAAR Van je poolhouse genieten hoeft niet beperkt te blijven tot de zomermaanden. Ook tijdens de koudste maanden van het jaar is het heerlijk om je er terug te

Nadere informatie

Kerstviering 2009 Laat iedereen het horen. Groep 0, 1 en 2 CBS Shalom

Kerstviering 2009 Laat iedereen het horen. Groep 0, 1 en 2 CBS Shalom Kerstviering 2009 Laat iedereen het horen Groep 0, 1 en 2 CBS Shalom Welkom op ons kerstfeest Groep 0 zingt : Jezus zegt, dat hij hier van ons verwacht Jezus zegt, dat Hij hier van ons verwacht, dat wij

Nadere informatie

FESTIVALAANBOD 4220142014INHOUDSOPGAVE. 1. Droomjurken... pagina 1. 2. Pleinspektakel... pagina 2. 3. Bencha Theater - Katumbar...

FESTIVALAANBOD 4220142014INHOUDSOPGAVE. 1. Droomjurken... pagina 1. 2. Pleinspektakel... pagina 2. 3. Bencha Theater - Katumbar... FESTIVALAANBOD 4220142014INHOUDSOPGAVE 1. Droomjurken... pagina 1 2. Pleinspektakel... pagina 2 3. Bencha Theater - Katumbar... pagina 3 4. Cirque Magnifique... pagina 4 5. Light Horse... pagina 5 6. Bencha

Nadere informatie

De kerstdagen bij Van der Valk Hotel Apeldoorn de Cantharel zijn ons zolang we

De kerstdagen bij Van der Valk Hotel Apeldoorn de Cantharel zijn ons zolang we KERST Een mooie kerst! De kerstdagen bij Van der Valk Hotel Apeldoorn de Cantharel zijn ons zolang we ons kunnen heugen, bijzonder dierbaar. Het zijn dagen die we graag met u delen. Het hotel is op zijn

Nadere informatie

Daar komt de boegieman!

Daar komt de boegieman! Daar komt de boegieman! Lesbrief bij het theaterconcert Daar komt de boegieman! van Jeroen Schipper en de Boegieman-band voor groep 1 tot en met 4 Inleiding Hallo, Mijn naam is Jeroen Schipper. Ik ben

Nadere informatie

De olifant die woord hield

De olifant die woord hield De olifant die woord hield Een voorstelling van verhalenverteller Peter Faber www.peterfaber.eu Inleiding Aan het eind van haar leven las Annie MG Schmidt al haar sprookjes nog eens door. Genadeloos streepte

Nadere informatie

Richard. Groenendijk. Mariska. van Kolck. Ben. Cramer L.A. The Voices. 14 december 2015 Spoorwegmuseum Utrecht

Richard. Groenendijk. Mariska. van Kolck. Ben. Cramer L.A. The Voices. 14 december 2015 Spoorwegmuseum Utrecht Richard Groenendijk Mariska van Kolck Ben Cramer L.A. The Voices 14 december 2015 Spoorwegmuseum Utrecht Het Lach voor een Dag Gala In 2015 wordt het eerste Lach voor een dag Gala gehouden in Het Spoorwegmuseum

Nadere informatie

KIDS KADABRA MAGIC SHOW

KIDS KADABRA MAGIC SHOW Pagina 1(8) KIDS KADABRA MAGIC SHOW De Kids Kadabra Magic Show is een interactieve goochelshow voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. De voorstelling zit boordevol Magic, Interactie en uiteraard Humor. Gedurende

Nadere informatie

Live artiesten (o.a. saxofonisten, percussionisten en vocalisten) maken het geheel nóg muzikaler en dynamischer. Een echte aanrader dus!

Live artiesten (o.a. saxofonisten, percussionisten en vocalisten) maken het geheel nóg muzikaler en dynamischer. Een echte aanrader dus! De Entertainment Specialist maakt van uw feest/ evenement een onvergetelijke happening. Ervaren alround mix dj s, spectaculaire live acts en een hoogwaardige geluidsinstallatie met luxe lichtshow zorgen

Nadere informatie

FESTIVALAANBOD SEIZOEN 2014

FESTIVALAANBOD SEIZOEN 2014 FESTIVALAANBOD SEIZOEN 2014 4220142014INHOUDSOPGAVE 1. Programmering... pagina 1 2. Pleinspektakel... pagina 2 3. Bencha Theater - Katumbar... pagina 3 4. Cirque Magnifique... pagina 4 5. Light Horse...

Nadere informatie

affirmaties voor een gelukshuis

affirmaties voor een gelukshuis affirmaties voor een gelukshuis affirmeer de verkoop van je huidige huis affirmeer de aankoop van je droomhuis Edith Hagenaar Affirmeren Weet je niet wat affirmaties zijn? Lees dan dit artikel: http://www.palaysia.com/affirmatie/index.html#aff

Nadere informatie

efteling.com/zakelijk Het Efteling-effect van uw bijeenkomst en evenement

efteling.com/zakelijk Het Efteling-effect van uw bijeenkomst en evenement efteling.com/zakelijk Het Efteling-effect van uw bijeenkomst en evenement Europalaan 1 Postbus 18 5170 AA Kaatsheuvel +31 (0)416-287770 2012 Efteling. Voor alle in deze brochure vermelde tekst geldt: zetfouten

Nadere informatie

de aanbieding reclame, korting De appels zijn in de a Ze zijn vandaag extra goedkoop.

de aanbieding reclame, korting De appels zijn in de a Ze zijn vandaag extra goedkoop. Woordenlijst bij hoofdstuk 4 de aanbieding reclame, korting De appels zijn in de a Ze zijn vandaag extra goedkoop. alleen zonder andere mensen Hij is niet getrouwd. Hij woont helemaal a, zonder familie.

Nadere informatie

C5basis)201452015) Discipline:*muziek*/*dans* Thema:)GEZONDHEID))))))))))))) Gr)152:)Museum)voor)Religieuze)Kunst)

C5basis)201452015) Discipline:*muziek*/*dans* Thema:)GEZONDHEID))))))))))))) Gr)152:)Museum)voor)Religieuze)Kunst) Ondersteunend)educatief)materiaal))voor)de)groepen)758)behorende)bij):) C5basis)201452015) Discipline:*muziek*/*dans* Thema:)GEZONDHEID))))))))))))) Gr)152:)Museum)voor)Religieuze)Kunst) ) Gr)354:)Markant)Uden)i.s.m.)Jelle)Douma)

Nadere informatie

BENCHA THEATER. Marc van Laere Producties

BENCHA THEATER. Marc van Laere Producties BENCHA THEATER Bencha Theater maakt theatrale, kleurrijke en originele acts en voorstellingen in de stijl van het nieuwe circus. Spectaculaire balans- en luchtacrobatiek versmelten met dans en muziek.

Nadere informatie

Prijs in onder voorbehoud van prijswijzigingen! Programma is onder voorbehoud.

Prijs in onder voorbehoud van prijswijzigingen! Programma is onder voorbehoud. Brochure Hieronder kunt u informatie vinden over onze daguitstappen 2015 januari 2015 + informatie over onze city trip naar Parijs + onze algemene voorwaarden. Prijs in onder voorbehoud van prijswijzigingen!

Nadere informatie

Kerstmusical voor /door kleine kinderen (onderbouw, groep 1,2,3) Niet religieus, met 4 liedjes. Speelduur ongeveer 30 minuten. Kerstfeest met Rudolf

Kerstmusical voor /door kleine kinderen (onderbouw, groep 1,2,3) Niet religieus, met 4 liedjes. Speelduur ongeveer 30 minuten. Kerstfeest met Rudolf Kerstmusical voor /door kleine kinderen (onderbouw, groep 1,2,3) Niet religieus, met 4 liedjes. Speelduur ongeveer 30 minuten. Kerstfeest met Rudolf Kerstmusical voor de onderbouw. Het toneel stelt voor

Nadere informatie

Maatwerkentertainment

Maatwerkentertainment Maatwerkentertainment Tijdens seminars en congressen is het belangrijk uw gasten op een originele manier uw boodschap te communiceren. Wij hebben voor u een selectie gemaakt van de beste entertainment-acts

Nadere informatie

Culinaire Arrangementen 2015/16. Inspiratie voor smakelijke feestdagen!

Culinaire Arrangementen 2015/16. Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Culinaire Arrangementen 2015/16 Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Speciale Kerstarrangementen Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Een onvergetelijke Kerst viert u bij Center Parcs. Ontdek onze

Nadere informatie

Een meneer heeft veel ballonnen. Hij roept: Kinderen, kom erbij! Mijn ballonnen die zijn gratis. Wie wil een ballon van mij?

Een meneer heeft veel ballonnen. Hij roept: Kinderen, kom erbij! Mijn ballonnen die zijn gratis. Wie wil een ballon van mij? Een meneer heeft veel ballonnen. Hij roept: Kinderen, kom erbij! Mijn ballonnen die zijn gratis. Wie wil een ballon van mij? Wat een mooie luchtballonnen! Geel, oranje, groen en blauw. Kies maar uit Daan,

Nadere informatie

Woonzorgcentrum Theresia

Woonzorgcentrum Theresia zonnehuisgroep amstelland Woonzorgcentrum Theresia Het leeft hier. Er lopen altijd mensen rond. Net een dorp. Licht, vriendelijk en sfeervol. ruimte voor wensen Theresia is een kleinschalig woonzorgcentrum,

Nadere informatie

Muzieklessen groep 5:

Muzieklessen groep 5: Muzieklessen groep 5: We kwamen de gymzaal van de kleuters binnen. Er stond een man met een gitaar, en er lagen matten. Daar moesten we gaan zitten. Hij had meer gitaren mee, hij liet de namen van de gitaren

Nadere informatie

Westzaanse Winter Fair Zaterdag 10 december 2016 van 16:00-23:00 uur

Westzaanse Winter Fair Zaterdag 10 december 2016 van 16:00-23:00 uur Westzaanse Winter Fair Zaterdag 10 december 2016 van 16:00-23:00 uur Een feest voor ons allemaal Een sprookjesachtige winter Westzaan vol twinkelende lichtjes, ijspret en warme vreugdevuren. Tijdens de

Nadere informatie

Oranjevereniging Wilsum

Oranjevereniging Wilsum Oranjevereniging Wilsum Oranjefeest 28, 29 en 30 augustus. Bijna is het weer zover en dan kunnen we ons weer opmaken voor drie dagen Oranjefeest. Het is alweer een jaar geleden dat we ons 75 jarig jubileum

Nadere informatie

Kerstarrangementen. www.carlton.nl/debrug

Kerstarrangementen. www.carlton.nl/debrug Kerstarrangementen www.carlton.nl/debrug Bijzondere feestdagen... Carlton De Brug is gedurende het jaar al een zeer populaire familiebestemming maar zeker tijdens de feestdagen geniet u van een onvergetelijk

Nadere informatie

Het is herfst in de poppenkast. door Nellie de Kok

Het is herfst in de poppenkast. door Nellie de Kok Het is herfst in de poppenkast door Nellie de Kok 1 Het is herfst in de poppenkast door Nellie de Kok Samenvatting Jan en Katrijn gaan naar het bos om spullen te zoeken voor de herfsttafel. Als Jan in

Nadere informatie

Culinaire Arrangementen 2015/16. Inspiratie voor smakelijke feestdagen!

Culinaire Arrangementen 2015/16. Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Culinaire Arrangementen 2015/16 Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Speciale Kerstarrangementen Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Een onvergetelijke Kerst viert u bij Center Parcs. Ontdek onze

Nadere informatie

Let op: In alle rondes zitten ook kanskaarten verstopt. Voert een groepje deze kanskaart goed uit, dan verdient het groepje zes punten.

Let op: In alle rondes zitten ook kanskaarten verstopt. Voert een groepje deze kanskaart goed uit, dan verdient het groepje zes punten. Vorig jaar was ie leuk, maar dit jaar is ons Kerstspel nog leuker! Met nieuwe spelrondes en wat nieuwe trucs in de puntentelling: met het Tumult Kerstspel 3.0 sluit je het jaar feestelijk af met jouw klas.

Nadere informatie

Ronald Kolk. Presentatie: Obly.com. Speciale gast: Ambachtelijke schoonheid Traditionele elegantie Trends Landelijk en modern design

Ronald Kolk. Presentatie: Obly.com. Speciale gast: Ambachtelijke schoonheid Traditionele elegantie Trends Landelijk en modern design Presentatie: Obly.com Ambachtelijke schoonheid Traditionele elegantie Trends Landelijk en modern design Speciale gast: Ronald Kolk Genieten van luxe, stijl en exclusiviteit foto diana kok Deelnemende bedrijven:

Nadere informatie

Geniet van vrije tijd. sport en cultuur voor klanten

Geniet van vrije tijd. sport en cultuur voor klanten Geniet van vrije tijd sport en cultuur voor klanten Een selectie uit de vrijetijdskalender Mei tot en met half juni 2016 1 11996491_OCMW_vrijetijdskalender_mei_juni.indd 1 2/05/16 08:20 Hoe werkt dit boekje?

Nadere informatie

Besneeuwde bomen Biertafels Skilatten Kaasfondue Vuurkorf Houten chalets Dome Prikkabel StroKruk Falling snowdrops Houten tonnen Picknicktafel WINTERWONDERLAND MAGISCHE WINTERSFEREN Beleef uw feest in

Nadere informatie

Foto: Jostijn Ligtvoet. business groepsarrangementen. Ontvang uw gasten in stijl

Foto: Jostijn Ligtvoet. business groepsarrangementen. Ontvang uw gasten in stijl Foto: Jostijn Ligtvoet business groepsarrangementen Ontvang uw gasten in stijl Geniet samen met uw gasten van een mooie voorstelling en laat het werk en alledaagse beslommeringen even naar de achtergrond

Nadere informatie

Kerstnachtdienst 2014 Is er iets met Kerst mis?

Kerstnachtdienst 2014 Is er iets met Kerst mis? Kerstnachtdienst 2014 Is er iets met Kerst mis? In deze avond zijn we hier samengekomen, om met elkaar kerstmis te vieren. En we stellen ons de vraag: is er iets met Kerstmis? In deze avond zoeken we een

Nadere informatie

Circus Tico. Brochure 2010

Circus Tico. Brochure 2010 Circus Tico Brochure 2010 Overzicht Aanbod Vormingen Jeugdwerk en werkveld Kampen Initiaties Circusstage Combi Kampen Straattheater Initiatie Technieken Circus Overal Circusspel Specifieke Initiaties Kleuterinitiatie

Nadere informatie

13/6/2012 TRANSCRIPT RIET INTERVIEW. Sanni

13/6/2012 TRANSCRIPT RIET INTERVIEW. Sanni 13/6/2012 INTERVIEW TRANSCRIPT RIET Naam interviewer Naam respondent Pseudoniem respondent Datum interview 30-05-2012 Plaats interview Alkmaar Begintijd interview 12.00 Eindtijd interview 13.20 Leeftijd

Nadere informatie

Kerst en nieuwjaar vieren bij

Kerst en nieuwjaar vieren bij Kerst en nieuwjaar vieren bij KERST 2018 KERST 2018 INHOUD Live Cooking Kerstbrunch Kerst High Tea Live Cooking Kerstdiner Pagina 4-5 Kinderkerst Tokan Kerst menu Feestdagen activiteiten Pagina 6-7 Kerst

Nadere informatie

NEW YORK C H R I S T M A S

NEW YORK C H R I S T M A S CHRISTMAS NEW YORK U L T I M A T E C H R I S T M A S G U I D E I N N E W Y O R K NEW YORK U L T I M A T E C H R I S T M A S C H R I S T M A S G U I D E I N N E W Y O R K I C E S K A T I N G M A R K E T

Nadere informatie

Live Radio. Bordes op de Borrel

Live Radio. Bordes op de Borrel Live Radio Bordes op de Borrel Bordes op de Borrel Live Radio tijdens jouw vrijdagmiddagborrel 2 Bordes op de Borrel bij jou Nodig Bordes uit op de Borrel bij jouw bedrijf. En maak samen een echt Radio

Nadere informatie

WWW.KERSTCIRCUS.NL EEN ONVERGETELIJKE REIS DOOR DE MAGISCHE WERELD VAN KERSTCIRCUS AHOY HOOGGEËERD PUBLIEK

WWW.KERSTCIRCUS.NL EEN ONVERGETELIJKE REIS DOOR DE MAGISCHE WERELD VAN KERSTCIRCUS AHOY HOOGGEËERD PUBLIEK HOOGGEËERD PUBLIEK Het GROOTSTE en LANGSTLOPENDE kerstcircus van Nederland Van 23 DECEMBER 2011 T/M 5 JANUARI 2012 vindt de 41E editie plaats Spectaculaire TOPACROBATEN, CLOWNS en adembenemende circusacts

Nadere informatie

Workshop: CircusKermisland

Workshop: CircusKermisland Workshop: CircusKermisland Er is een circuswereld bij ons in het dorp opgeslagen. Je kan er leuke shows gaan bekijken. Maar je kan er ook gaan rondlopen in circuskermisland. Een paradijs van spelletjes

Nadere informatie

LESBRIEF BIJ DE VOORSTELLING KNUFFEL OP ZEE. Figurentheater Propop vzw

LESBRIEF BIJ DE VOORSTELLING KNUFFEL OP ZEE. Figurentheater Propop vzw LESBRIEF BIJ DE VOORSTELLING KNUFFEL OP ZEE Figurentheater Propop vzw Figurentheater Propop en De Poppenzaal Steenweg op oosthoven 114 2300 Turnhout - België Tel : 014.423322 Email : info@propop.be Website

Nadere informatie

DAC Gruijtplein/MFC Koningsveld 1 Terheijden. De Klankreiziger. http://www.klankreiziger.nl

DAC Gruijtplein/MFC Koningsveld 1 Terheijden. De Klankreiziger. http://www.klankreiziger.nl De Klankreiziger http://www.klankreiziger.nl Klankreiziger neemt je mee op avontuur in de muziekwereld. Muziek is gewoon het mooiste middel waar woorden vaak tekort schieten. Onder het motto: grappig,

Nadere informatie

Theorieboek. leeftijd, dezelfde hobby, of ze houden van hetzelfde. Een vriend heeft iets voor je over,

Theorieboek. leeftijd, dezelfde hobby, of ze houden van hetzelfde. Een vriend heeft iets voor je over, 3F Wat is vriendschap? 1 Iedereen heeft vrienden, iedereen vindt het hebben van vrienden van groot belang. Maar als we proberen uit te leggen wat vriendschap precies is staan we al snel met de mond vol

Nadere informatie

Jaarprogramma Amusement RSZK De Hoevenakkers. Amusement RSZK De Hoevenakkers

Jaarprogramma Amusement RSZK De Hoevenakkers. Amusement RSZK De Hoevenakkers Amusement Welzijn Mei Jaarprogramma Amusement 1 Amusement Amusement Welzijn Mei Betekenis pictogrammen Spel Muziek/theater Winkel Verwen Cliënten die in de RSZK woonzorgcentra wonen hebben vrij toegang

Nadere informatie

Kerstfeest 17 december 2014 Groep 6/7 De Brug

Kerstfeest 17 december 2014 Groep 6/7 De Brug Kerstfeest 17 december 2014 Groep 6/7 De Brug Welkom Lied: Dank je voor dit warme licht (kaarsen worden aangestoken door Youri) 1. Eerste kaars, wat wil jij zeggen als je branden gaat? Zie jij in je mooiste

Nadere informatie

Over de entertainment specialist

Over de entertainment specialist By Over de entertainment specialist De Entertainment Specialist maakt van uw feest/ evenement een onvergetelijke happening. Ervaren alround mix dj s, spectaculaire live acts en een hoogwaardige geluidsinstallatie

Nadere informatie

V O O R J A A R 2 0 1 6

V O O R J A A R 2 0 1 6 WWW.CCSINT-NIKLAAS.BE FAMILIE V O O R J A A R 2 0 1 6 We Document Art Metro Boulot Dodo NEVSKI PROSPEKT 5-8 zondag 15 januari 2016-15u - Een onopmerkelijke en ietwat wereldvreemde man, Herman, komt thuis

Nadere informatie

Villanella & Club Kathoorn

Villanella & Club Kathoorn LESMAP Villanella & Club Kathoorn Beste leerkracht, Binnenkort komt u met uw leerlingen naar de voorstelling Luchtfietsers kijken. Wij hopen dat jullie er samen van genieten. Hieronder vindt u achtergrondinformatie

Nadere informatie

Animatie Combinatie Act

Animatie Combinatie Act Animatie Combinatie Act Dit duo speelt een breed scala aan mobiele acts tussen het publiek. De diverse theateracts zijn gemaakt voor o.a. bedrijfsevenementen en als straatanimatie op festivals. De solo

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 16 vrijdag 18 december 2015

NIEUWSBRIEF. NR. 16 vrijdag 18 december 2015 NR. 16 vrijdag 18 december 2015 Kerstfeest! Kerst is een tijd voor familie. Tijd voor gezelligheid, fijne kaarsjes in het donker, liefst even geen geruzie, tijd voor lekker uitgebreid eten. Het is mooi

Nadere informatie

Verkoopdocumentatie. buiten wonen op top niveau

Verkoopdocumentatie. buiten wonen op top niveau Verkoopdocumentatie buiten wonen op top niveau Welkom op Erve Wolfkotte ij heten u van harte welkom op Erve Wolfkotte en danken u Wbij voorbaat voor uw belangstelling in ons prachtig Twents recreatielandgoed.

Nadere informatie

Amusementsprogramma 2014 RSZK Mariahof en RSZK Lindenhof

Amusementsprogramma 2014 RSZK Mariahof en RSZK Lindenhof Amusementsprogramma 2014 en 1 Betekenis pictogrammen Spel Inhoudsopgave Winkel Programma Amusement t/m pagina 15 Programma Amusement vanaf pagina 16 Cliënten die in de RSZK woonzorgcentra wonen hebben

Nadere informatie

Johannes 14:1-3 en 28 - Hemelvaart: op weg naar thuis

Johannes 14:1-3 en 28 - Hemelvaart: op weg naar thuis Johannes 14:1-3 en 28 - Hemelvaart: op weg naar thuis Voor preeklezers: ik hoor graag als mijn preek ergens gelezen wordt. Neem dan even contact met mij op: hmveurink@gmail.com. Dan stuur ik ook de bijbehorende

Nadere informatie

Night of the Proms Met Joss Stone, Melanie C & Emily Bear en meer 16 t/m 19 november 2017

Night of the Proms Met Joss Stone, Melanie C & Emily Bear en meer 16 t/m 19 november 2017 Night of the Proms Met Joss Stone, Melanie C & Emily Bear en meer 16 t/m 19 november 2017 Ben jij op zoek naar een te gekke avond uit met de grote artiesten en geweldig hits? Dan is Night of te Proms iets

Nadere informatie

Mijn naam is Fons. Ze noemen me een groene jongen. Weet je hoe dat komt?

Mijn naam is Fons. Ze noemen me een groene jongen. Weet je hoe dat komt? Beste kinderen, Mijn naam is Fons. Ze noemen me een groene jongen. Weet je hoe dat komt? In mijn vrije tijd ben ik natuurgids. Met mijn verrekijker en vergrootglas trek ik naar allerlei plekjes om de natuur

Nadere informatie

Jaarprogramma Amusement RSZK Kerkebogten. 1 Amusement RSZK Kerkebogten

Jaarprogramma Amusement RSZK Kerkebogten. 1 Amusement RSZK Kerkebogten Amusement Welzijn Mei Jaarprogramma Amusement 1 Amusement Amusement Welzijn Mei Betekenis pictogrammen Betekenis iconen: Spel Muziek/theater Winkel Verwen Cliënten die in de RSZK woonzorgcentra wonen hebben

Nadere informatie

Musical. Lessuggestie bovenbouw: Lesdoelen: Lesopbouw:

Musical. Lessuggestie bovenbouw: Lesdoelen: Lesopbouw: Lessuggestie bovenbouw: Musical Lesdoelen: De kinderen leren welke aspecten van muziek er aan bod komen in een musical. De kinderen leren dat samenzang het zingen van meer stemmen (noten) tegelijk is en

Nadere informatie

Prent 1 : Klaslokaal. De kinderen zingen rond de kerstboom.

Prent 1 : Klaslokaal. De kinderen zingen rond de kerstboom. Een verrassing voor Tim 1 2 Prent 1 : Klaslokaal De kinderen zingen rond de kerstboom. Eén stem klinkt er als een zilveren klokje boven uit. Waarom huil je? vraagt Lize aan de juf. Ik huil niet, lacht

Nadere informatie

Voor jou betekent Kerst dat je jouw gasten trakteert op een traditionele kerstsfeer maar wel op een eigenwijze manier, dus net even anders.

Voor jou betekent Kerst dat je jouw gasten trakteert op een traditionele kerstsfeer maar wel op een eigenwijze manier, dus net even anders. Original Christmas Voor jou betekent Kerst dat je jouw gasten trakteert op een traditionele kerstsfeer maar wel op een eigenwijze manier, dus net even anders. Klassiek met een moderne touch Herken je dit?

Nadere informatie

Op reis naar Bethlehem

Op reis naar Bethlehem Op reis naar Bethlehem Rollen: Verteller Jozef Maria Engel Twee omroepers Kind 1 Kind 2 Kind 3 Receptionist 1 Receptionist 2 Receptionist 3 Kind 4 Kind 5 Herder 1 Herder 2 Herder 3 Herder 4 Drie wijzen

Nadere informatie

FEESTEN & EVENEMENTEN DE THEMAFEESTEN VAN BRABANT!

FEESTEN & EVENEMENTEN DE THEMAFEESTEN VAN BRABANT! FEESTEN & EVENEMENTEN DE THEMAFEESTEN VAN BRABANT! Over de Themafeesten van Brabant Dorsvlegel kent twee soorten themafeesten. Besloten feesten met uw eigen gezelschap of aanschuiven aan een bestaand themafeest.

Nadere informatie

3 OKTOBER 2015 in de SILICOWIJK 4 OKTOBER 2015 in de VOORDUINEN

3 OKTOBER 2015 in de SILICOWIJK 4 OKTOBER 2015 in de VOORDUINEN { MOBIEL CULTUURDORP } 3 OKTOBER 2015 in de SILICOWIJK 4 OKTOBER 2015 in de VOORDUINEN WORKSHOP Als een vis in het water WORKSHOP Beestige sleutelhangers EXPO Propere Waste SFEER De Bibmobiel ETEN, DRINKEN

Nadere informatie

Sinterklaasoverzicht 2016

Sinterklaasoverzicht 2016 Sinterklaasoverzicht 2016 Inleiding DreamTeam-Animaties staat al jaren gekend als de sinterklaasspecialist. Wij verzorgden dan ook al menig sinterklaasshow, intredes van de Sint, deelden cadeautjes uit,

Nadere informatie

Muziek Les. Tekst bestuderen. De informatieve tekst en illustraties geven de leerlingen meer inzicht in de Oosterhoutse carnavals muziek.

Muziek Les. Tekst bestuderen. De informatieve tekst en illustraties geven de leerlingen meer inzicht in de Oosterhoutse carnavals muziek. Carnaval en Muziek Doormiddel van een informatieve tekst en geluidsfragmenten krijgen de leerlingen inzicht in de muziek van het Oosterhouts carnaval. Het belangrijkste doel is de leerlingen een beeld

Nadere informatie

JUST BE YOU.NL. Het mooiste wat je kunt worden is jezelf! 23 tips voor direct meer zelfvertrouwen. Marian Palsgraaf - www.justbeyou.

JUST BE YOU.NL. Het mooiste wat je kunt worden is jezelf! 23 tips voor direct meer zelfvertrouwen. Marian Palsgraaf - www.justbeyou. JUST BE YOU.NL Het mooiste wat je kunt worden is jezelf! 23 tips voor direct meer zelfvertrouwen Marian Palsgraaf - www.justbeyou.nl Het mooiste wat je kunt worden is jezelf. Mijn passie is mensen te helpen

Nadere informatie

Zondag 4 oktober Pimp my lokaal

Zondag 4 oktober Pimp my lokaal Zondag 27 september K3 zoekt K3 Karen, Kristel en Josje zijn op zoek naar hun opvolgers. Vandaag komen we te weten wie van jullie geschikt is om in de voetsporen van deze dames te treden. Warm je stembanden

Nadere informatie

Inhoud. Een nacht 7. Voetstappen 27. Strijder in de schaduw 51

Inhoud. Een nacht 7. Voetstappen 27. Strijder in de schaduw 51 Inhoud Een nacht 7 Voetstappen 27 Strijder in de schaduw 51 5 Een nacht 6 Een plek om te slapen Ik ben gevlucht uit mijn land. Daardoor heb ik geen thuis meer. De wind neemt me mee. Soms hierheen, soms

Nadere informatie

Kom erbij Tekst: Ron Schröder & Marianne Busser Muziek: Marcel & Lydia Zimmer 2013 Celmar Music / Schröder & Busser

Kom erbij Tekst: Ron Schröder & Marianne Busser Muziek: Marcel & Lydia Zimmer 2013 Celmar Music / Schröder & Busser Kom erbij Kom erbij, want ik wil je iets vertellen, het is heel bijzonder, dus luister allemaal. Ik ken honderdduizend prachtige verhalen, maar dit is echt het mooiste van allemaal. Het gaat over twee

Nadere informatie

Dino en het ei. Duur activiteit: 30 minuten Lesdoelen: De kleuters: kunnen een prent linken aan een tekst; kunnen het verhaal navertellen.

Dino en het ei. Duur activiteit: 30 minuten Lesdoelen: De kleuters: kunnen een prent linken aan een tekst; kunnen het verhaal navertellen. Dino en het ei Bibliografie: Demyttenaere, B. (2004). Dino en het ei. Antwerpen: Standaard. Thema: niet alles is steeds wat het lijkt, illusies Korte inhoud: Elke nacht staat er een groot wit ei tussen

Nadere informatie

DE MARINIERSKAPEL IN DE DOELEN Maandag 9 en maandag 16 maart 2015

DE MARINIERSKAPEL IN DE DOELEN Maandag 9 en maandag 16 maart 2015 DE MARINIERSKAPEL IN DE DOELEN Maandag 9 en maandag 16 maart 2015 LESBRIEF BIJ SCHOOLCONCERTEN VOOR GROEP 7 / 8 onderdeel van Cultuurtraject Rotterdam Een samenwerking van Concertgebouw de Doelen, de Marinierskapel

Nadere informatie

Voor een magische familiedag of een spetterend feest

Voor een magische familiedag of een spetterend feest Voor een magische familiedag of een spetterend feest Welkom in Attractiepark Toverland U heeft vast wel eens met vrienden of familie Toverland bezocht. Maar wist u al dat Toverland ook diverse aantrekkelijke

Nadere informatie

Bijbellezing: Johannes 2 vers 1-12. Bruiloftsfeest

Bijbellezing: Johannes 2 vers 1-12. Bruiloftsfeest Bijbellezing: Johannes 2 vers 1-12 Bruiloftsfeest Sara en Johannes hebben een kaart gekregen In een hele mooie enveloppe Met de post kregen ze die kaart Weet je wat op die kaart stond? Nou? Wij gaan trouwen!

Nadere informatie

Datum Tijd Podiumactiviteit Locatieactiviteit Dankbaarheidsactiviteiten Meer informatie

Datum Tijd Podiumactiviteit Locatieactiviteit Dankbaarheidsactiviteiten Meer informatie Datum Tijd Podiumactiviteit Locatieactiviteit Dankbaarheidsactiviteiten Meer informatie Zaterdag 22-12 13.00-15.00 uur Scoutinggroep Sint- Tarcisius Rosmalen 14.00-15.00 uur Een luisterend oor / Op verhaal

Nadere informatie

Weekprogramma: 1 jaar Zichzelf in de spiegel bekijken en gezichtsuitdrukkingen nadoen

Weekprogramma: 1 jaar Zichzelf in de spiegel bekijken en gezichtsuitdrukkingen nadoen Dit ben ik! Weekprogramma: Week 1; 0 jaar Zichzelf in de spiegel bekijken. 1 jaar Zichzelf in de spiegel bekijken en gezichtsuitdrukkingen nadoen 2 jaar Aanwijzen en benoemen delen van het gezicht. 3 jaar

Nadere informatie

UW GROTE DAG BETEKENT VOOR ONS NET ZO VEEL

UW GROTE DAG BETEKENT VOOR ONS NET ZO VEEL UW GROTE DAG BETEKENT VOOR ONS NET ZO VEEL De perfecte setting Een exclusieve bruiloft zoals die alleen in uw dromen kan bestaan. Hilton Amsterdam is zeer toegewijd om uw bruiloft de mooiste dag van uw

Nadere informatie

Om 10 uur werd d.m.v. een grote gong het startsein gegeven voor het eerste onderdeel

Om 10 uur werd d.m.v. een grote gong het startsein gegeven voor het eerste onderdeel Eindelijk was het dan zover op zaterdag 2 oktober moesten de finalisten van de 3 regio voorrondes zich om half 9 melden bij Theater de Flint in Amersfoort voor de dag van de grote finale. Na een tijd van

Nadere informatie

Micha kijkt Ruben aan. Hij trekt een gek gezicht. Micha houdt niet van puzzelen, want de puzzels die oma maakt, zijn altijd heel erg moeilijk.

Micha kijkt Ruben aan. Hij trekt een gek gezicht. Micha houdt niet van puzzelen, want de puzzels die oma maakt, zijn altijd heel erg moeilijk. 1. Puzzelen Wie er het eerst is! Micha staat bij het schoolhek. Hij krijgt een harde klap op zijn schouder van Ruben, zijn grote broer. Oké. Micha is wel in voor een wedstrijdje. Hij begint meteen te rennen,

Nadere informatie

Culinaire Arrangementen 2014/15. Inspiratie voor smakelijke feestdagen!

Culinaire Arrangementen 2014/15. Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Culinaire Arrangementen 2014/15 Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Speciale Kerstarrangementen Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Een onvergetelijke Kerst viert u bij Center Parcs. Ontdek onze

Nadere informatie

5 lessen voor maar 5!!!

5 lessen voor maar 5!!! Aanbod naschoolse activiteiten Brede school Heemse 5 lessen voor maar 5!!! Toneelspelen Ontdek t! Lijkt het je leuk om op een podium te staan? Je in te leven in een ander? Een persoon of een typetje te

Nadere informatie

Luisteren: muziek (A1 nr. 7)

Luisteren: muziek (A1 nr. 7) OPDRACHTEN LUISTEREN: MUZIEK www.nt2taalmenu.nl nt2taalmenu is een website voor mensen die Nederlands willen leren én voor docenten NT2. Iedereen die Nederlands wil leren, kan gratis online oefenen. U

Nadere informatie

Gemeente van onze Heer Jezus Christus, lieve mensen,

Gemeente van onze Heer Jezus Christus, lieve mensen, Gemeente van onze Heer Jezus Christus, lieve mensen, Heeft u m al gezien? Misschien al een stukje in gelezen? Dit jaar is er een bijzonder boek uitgekomen, en het haalde gelijk grote verkoopcijfers. Ik

Nadere informatie

Le tour du Mont Ventoux 2014

Le tour du Mont Ventoux 2014 Le tour du Mont Ventoux 2014 Geen berg zo hoog of... deel 2 waar gaan we heen? 16 december 2013 Fietstocht Mont Ventoux, Pagina 1 Waar ben ik aan begonnen...? Nou, om eerlijk te zijn weet ik dat wel. Maar

Nadere informatie

HUIS-, TUIN- EN KEUKENPERCUSSIE

HUIS-, TUIN- EN KEUKENPERCUSSIE HUIS-, TUIN- EN KEUKENPERCUSSIE Alles kan in de BZTband XXL, ook muziek maken op dingen die officieel geen instrument zijn. We zijn op zoek naar een groep van maximaal 10 kinderen die muziek maken op gebruiksvoorwerpen.

Nadere informatie

Lesbrief. Vliegende Koe (4+) De Stilte Nederland

Lesbrief. Vliegende Koe (4+) De Stilte Nederland Lesbrief Vliegende Koe (4+) De Stilte Nederland Spelen is leuk en ernstig tegelijk. Als je er helemaal in opgaat, kan alles. Twee meisjes en een jongen gaan op de vleugels van de verbeelding de strijd

Nadere informatie

Timetable. Verrassend feestelijk bij Van der Valk Hotel Hoorn

Timetable. Verrassend feestelijk bij Van der Valk Hotel Hoorn Inhoud Kerstbrunch & high tea 5 Live Cooking Kerstdiner & Kinderkerst 7 Kerstarrangement 9 Activiteiten in de omgeving 11 New Years Eve Party 13 Nieuwjaarsbrunch 15 Verrassend feestelijk bij Van der Valk

Nadere informatie

Johannes 12 : 7. (Judas) dia 1

Johannes 12 : 7. (Judas) dia 1 Johannes 12 : 7 A (Judas) er was ergens een gemeentevergadering waar gesproken werd over de aanschaf van een orgel iemand kwam naar voren en zei dat hij tegen was een paar ton voor een orgel is geldverspilling

Nadere informatie

250 Extra kilometers kosten 0,25. Te berekenen vanaf Hardenberg.

250 Extra kilometers kosten 0,25. Te berekenen vanaf Hardenberg. Tarievenkaart Verjaardagsfeest Van Harte Gefeliciteerd met het Aanstaande Feest! U wilt dat het een fantastisch feest wordt voor uw kind? Met een van de beste kindergoochelaars van Nederland wordt het

Nadere informatie

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN!

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN! Overzicht activiteiten komende tijd: Nieuwsbrief 3 21 september 2012 Datum Activiteit Groep September Wo. 26-09 Dag van de Talen 1-8 Do. 27-09 Studiedag; alle kinderen vrij 1-8 Oktober Di 2-10 Ouderavond

Nadere informatie

Muziek op reis Havenkoor Fortitudo

Muziek op reis Havenkoor Fortitudo Muziek op reis 2018 Havenkoor Fortitudo Fortitudo is een havenkoor uit Willemstad. Fortitudo zingt zeemansliedjes en shanties, telt incl. muzikanten 50 leden en treedt regelmatig op bij evenementen in

Nadere informatie

Winterarrangementen 2010 2011

Winterarrangementen 2010 2011 Winterarrangementen 2010 2011 Flink uitpakken deze winter Meer info? www.relatiemarketing.nl Beleef de winter van 2011 met MenM Events De wintermaanden zijn bij uitstek geschikt voor relatiemarketingactiviteiten.

Nadere informatie

Uw evenement in Het Grachtenhuis

Uw evenement in Het Grachtenhuis Uw evenement in Museum Het Museum Grachtenhuis De Amsterdamse grachten: een bijzondere plek voor uw evenement U bent op zoek naar een bijzondere locatie voor uw evenement. Een zakelijk diner met een belangrijke

Nadere informatie

Inhoud. Kerst Diner Dansant 4. Pre Kerstbrunch & Kerstbrunch 5. Kerstbuffet & Familiebuffet 7. Kerstarrangement 9

Inhoud. Kerst Diner Dansant 4. Pre Kerstbrunch & Kerstbrunch 5. Kerstbuffet & Familiebuffet 7. Kerstarrangement 9 Inhoud Kerst Diner Dansant 4 Pre Kerstbrunch & Kerstbrunch 5 Kerstbuffet & Familiebuffet 7 Kerstarrangement 9 Sylvester Gala & Nieuwjaarsontbijt buffet 10 Sylvester Gala arrangement 11 Kerst- & Nieuwjaarsborrels

Nadere informatie

uur Een luisterend oor / Op verhaal komen

uur Een luisterend oor / Op verhaal komen Datum Tijd Podiumactiviteit Locatieactiviteit Dankbaarheidsactiviteiten Meer informatie Zaterdag 22-12 12.00-16.00 Kerstballen vullen / dankbaarheid / 13.00-15.00 Scoutinggroep Sint- Tarcisius Rosmalen

Nadere informatie