ALGEMEEN. Regel van de week Zelfstandig willen we worden!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ALGEMEEN. Regel van de week Zelfstandig willen we worden!"

Transcriptie

1 Regel van de week Zelfstandig willen we worden! ALGEMEEN Positief Inspectierapport In april heeft de inspecteur van het onderwijs de Bolderik bezocht in het kader van het vierjaarlijks bezoek. Tijdens dat bezoek heeft de inspecteur de school beoordeeld op de kwaliteit van het onderwijs. Begin juni ontvingen wij het concept-rapport dat naar aanleiding van dit bezoek. Wij zijn trots op het positieve rapport dat de inspecteur geschreven heeft! Zodra het rapport definitief is zal het openbaar gemaakt worden op de site van de onderwijsinspectie. Als het zover is zullen wij u op de hoogte brengen. Kennismaken in de nieuwe groep Op donderdag 3 juli om 8.45 uur gaan alle kinderen weer een uurtje kennismaken in de volgende groep. We starten dan om 8.45 uur met het overlopen op het plein naar de volgende leerkracht. Alle ouders en belangstellenden zijn natuurlijk welkom om even te kijken. Rapportmapjes Donderdag 3 juli gaat het rapport weer mee. We missen nog een aantal rapportmapjes, lever je mapje op tijd in bij de groepsleerkracht, bedankt!

2 Groep 1/2 Letter van de week De komende twee weken is de letter van de week de ie van ieniemienie. De kinderen mogen van thuis weer spullen meenemen voor de lettermuur. Dit is de laatste letter van dit schooljaar. Wat hebben we er toch veel geleerd. Knap hoor! Materialen schoonmaken Vergeet u niet uw kind dinsdag 24 juni om uur in de klas op te halen? De ouders van de kinderen die naar de BSO gaan, mogen de spullen dinsdagochtend om uur ophalen. Klas poetsen Woensdag 25 juni gaan een aantal moeders de klassen poetsen. Alvast bedankt voor jullie hulp! Kurenpolder Woensdag 25 juni gaan we met alle kleuters spelen op de Kurenpolder. We verwachten de kinderen om uur op school. U mag uw kind om uur weer ophalen bij de Kurenpolder. Deze dag mogen de kinderen fruit en drinken in een rugzak meenemen. We gaan te voet naar de Kurenpolder. Zwembadjesmiddag en Kinderboerderij Wat hebben we een plezier gehad op de zwembadjesmiddag en tijdens het uitstapje naar de kinderboerderij. We bedanken alle ouders die geholpen hebben. Op de website staan nog meer mooie foto s. In de nieuwe groep Donderdag 3 juli gaan alle kleuters om uur overrennen naar hun nieuwe juf. De oudste kleuters gaan vervolgens tot uur oefenen in groep 3. Daarna gaan ze nog spelen en werken met juf Inge. De andere kleuters gaan naar hun eigen kleuterklas en zullen daar kennismaken met de kinderen die na de zomervakantie bij hun in de klas komen.

3 Groep 3 Alle toetsen zijn klaar. Wat hebben we hard gewerkt. We zijn er moe van en aan vakantie toe Het treft dat we in de klas al een camping hebben. Er staan twee tenten. Eindelijk hebben we weer wat tijd om even lekker te spelen. In de kern 12 gaat het ook over kamperen en logeren. Naast het afwerken van alles in groep 3 houden we ons de laatste weken ook bezig met extra gym van BART, een bezoek aan de Oranjepolder, kijken naar de musical van groep 8 en we vieren met juf Jeanette en juf Lindy ook nog een juffenfeest (dat is op 4 juli). En natuurlijk is de klas ook nog eens mooi versierd in het Oranje ter ere van het WK voetballen. Groep 3/4 Juf Esther in de klas Afgelopen vrijdag is Juf Esther samen met Jasmijn in de klas geweest. We vonden het allemaal een beetje spannend, maar wat was het leuk. We hebben lekker beschuit met muisje gegeten en we hebben allemaal Jasmijn kunnen bewonderen. Helaas heeft ze wel heel de tijd geslapen. We vonden het erg gezellig om Juf Esther weer in de klas te hebben en we hebben haar overladen met cadeaus. Met de klas hebben we Juf Esther wensjes gegeven en ook nog rompertjes met prachtige lieveheersbeestjes erop. Verder hadden sommigen ook nog een hele lieve kaart of een andere cadeautje bij. We hebben Juf Esther en baby Jasmijn erg verwend en wat vonden we het gezellig om ze in de klas te hebben. Van ons mogen ze wel vaker langskomen. Natuurlijk hebben we met zijn allen ook nog een foto gemaakt. Wk sfeer Natuurlijk is onze klas ook in de wk sfeer versierd. We hebben eigen shirts, onszelf in het Nederlands elftal en we hebben overal vlaggen, leeuwen en alles is oranje. Ook maken we elke wedstrijd een pool om te raden hoeveel het gaat worden. Het is elke keer weer spannend wie er gaat winnen, want wat een rare uitslagen zijn er soms. Wij hopen met zijn allen dat Nederland kampioen gaat worden

4 Informatie Algemene informatie over groep 3 kunt u vinden bij groep 3 en algemene informatie over groep 4 kunt u vinden bij groep 4. Verder heeft onze klas enorm hard gewerkt om alle toetsen af te maken en zijn we de laatste dingen aan het afmaken, zodat we straks kunnen genieten van een welverdiende vakantie. Groep 4 WK in groep 4 Ook in groep 4 zijn we druk bezig met het WK voetbal. We hebben iets heel handigs gemaakt: een toeter/muts/opvangspel ineen! In het WK-werkboekje houden we de standen bij, kleuren de vlaggen van alle landen en nog veel meer. Nu maar hopen dat ze de finale halen!!! Hup Holland Hup! Projectje Koraalrif WNF We hebben van alles geleerd over het koraalrif, hoe mooi en bijzonder het is, maar vooral ook dat het bedreigd wordt. Dit was een klein project van het WNF. We kijken nu ook naar de film Nemo, soms iedere dag een heel klein stukje. Techniek Binnenkort gaat meneer Rob ons iets leren over techniek. We gaan dan in groepjes met hem aan de slag...we zijn benieuwd of er dan misschien ergens een lichtje gaat branden of zo!?! Groep 5 Vreemde zaken Een aantal weken geleden las juf Inge ons een verhaal voor met daarin zes vreemde zaken. Bij iedere zaak hoorde een leesboekje. Dus zijn we die boekjes gaan lezen. Op die manier ontdekten we hoe de vreemde zaken in elkaar staken. Wel spannend! Afgelopen vrijdag sloten we de Vreemde zaken -weken af met een leuke quiz. Wat een heerlijk leesspektakel was dit!

5 Gymspullen De laatste weken vergeten sommige kinderen hun gymkleren. Wilt u hier eens op letten?! Komende twee weken krijgen we weer gymles van juf Marjolein. Het zou fijn zijn als iedereen dan mee kan doen natuurlijk. Groep 6 Topo toets Op vrijdag 27 juni hebben we een topo-toets van Noord Nederland. Succes met leren! Quizzen Tijdens de computertijd werken wij nu aan een quiz. Iedereen maakt een quiz voor elkaar, met hierin verschillende soorten vragen over een onderwerp. Er worden hele mooie PowerPoint presentaties in elkaar gezet! WK Ook in groep 6 leven we natuurlijk mee met het Nederlands Elftal! Zo hebben we de klas oranje versierd en voorspellen we elke keer de uitslag van de wedstrijd. Er zijn al een aantal kinderen met goede voorspellingen! Groep 6/7 Bruiloft juf Ilona en Robbert Afgelopen vrijdag is juf Ilona getrouwd. Groep 6/7 mocht bij de ceremonie zijn. Het was een mooie en leuke middag. Wij wensen juf Ilona en Robert heel veel geluk!

6 Techniekmiddag Op vrijdag de 13 e hebben wij in de klas een techniekmiddag gehouden. We hebben: - een hut van kranten gebouwd, - tandpasta gemaakt, - gekeken naar de aandrijving van een auto, - hefbomen en katrollen bekeken, - een zenuwspel gemaakt, - een stad gebouwd van blokken, - geleerd hoe machines werken. We willen alle ouders die ons geholpen hebben heel hartelijk bedanken! Geschiedenis Op donderdag 26 juni krijgen de kinderen de laatste geschiedenistoets van dit jaar. Veel succes met leren allemaal! Als afsluitend geschiedenisproject maken de kinderen van groep 6 en 7 de komende periode in een groepje een muurkrant. Ze kiezen een onderwerp dat dit jaar aan bod is geweest. Als afsluiting presenteren de kinderen de muurkrant aan elkaar. Hieronder ziet u twee foto s. Tim heeft ons hulzen en een helm laten zien uit de Tweede Wereldoorlog. Zijn opa heeft deze gevonden. Anne heeft een stukje voorgelezen uit het dagboek van Anne Frank dat zij van haar oma heeft gekregen.

7 Groep 7 Juffendag Donderdag vieren we de juffendag! Aangezien het programma afhankelijk is van het weer, wordt deze woensdag bekend gemaakt. Houd uw mail in de gaten! Bouwbezoek Op vrijdag 13 juni hebben we een bezoek gebracht aan de nieuwbouwwijk de Roode Camer. Onze klas kreeg complimenten betreft onze nieuwsgierigheid! Foto s staan op de website. Toetsen De laatste samenvatting, voor dit schooljaar, is mee naar huis! 25 juli is de toets over licht. Succes met leren! Groep 8 A en B Kennismakingsavond schoolkamp Donderdag 12 juni hebben we met groep 8 een kennismakingsavond gehad voor het schoolkamp. De aula was omgetoverd tot een mooi decor voor een FBI party.

8 Na het eten zijn de kinderen met hun groepsleider begonnen aan het spel Mission Impossible, waar verschillende opdrachten voor moesten worden uitgevoerd. De resultaten van de opdrachten moesten als bewijs op de foto worden gezet. Het waren opdrachten zoals; ga op de foto met een gebakken ei, ga op de foto met een boot en doe alsof het stormt, ga op de foto met een man met een snor etc. Iedereen was erg goed bezig, want hier waren de eerste punten voor het schoolkamp te verdienen. Na het spel nog even lekker gedanst en om uur was het afgelopen. Groep 8, bedankt voor deze leuke avond! Bouwbezoek Op vrijdag 13 juni hebben de kinderen een bezoek mogen brengen aan de nieuwbouwwijk de Roode Camer. Hier hebben we een rondleiding gekregen en na afloop mochten de kinderen zelf een vogelhuisje in elkaar timmeren. Het was erg leerzaam en leuk. Leerplichtambtenaar Op donderdag 19 juni hebben wij een gastles gehad van de leerplichtambtenaar van de gemeente Werkendam. Zij heeft ons wat meer verteld over haar werkzaamheden. Wat gebeurt er bijvoorbeeld als je vaak te laat komt of als je spijbelt? We hebben hier veel van geleerd. We hopen haar niet nog een keer te moeten ontmoeten, zoals ze zelf zegt zou dit geen goed teken zijn. Schoolkamp Dinsdag 24 juni vertrekt groep 8 voor 4 dagen op schoolkamp. De voorbereidingen zijn bijna klaar. De laatste puntjes worden nog op de i gezet. De kinderen en de kampleiding hebben er super veel zin in! We vertrekken om uur. Komen jullie ons uitzwaaien? Heel veel plezier groep 8!

Algemeen. Deze nieuwsbrief, foto s en nog veel meer informatie vindt u op

Algemeen. Deze nieuwsbrief, foto s en nog veel meer informatie vindt u op Algemeen Verkiezingen medezeggenschapsraad (MR) Zoals u in de vorige Bolderikbrief heeft kunnen lezen zijn er verkiezingen geweest voor de MR. Vanuit de personeelsgeleding heeft juf Esther zich herkiesbaar

Nadere informatie

Vakantierooster Op de website van de Bolderik leest u het vakantierooster voor het volgende schooljaar.

Vakantierooster Op de website van de Bolderik leest u het vakantierooster voor het volgende schooljaar. Regel van de week: Wij gaan met respect met elkaar en onze omgeving om. ALGEMEEN Gymlessen In de week van 23 en 30 juni komt juf Marjolein van BART ons weer een tweetal leuke gymlessen geven. Hierdoor

Nadere informatie

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014!

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! Regel van de week Wij houden ons aan gemaakte afspraken. ALGEMEEN Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! U bent van

Nadere informatie

Weekbericht van 4 juli 2016

Weekbericht van 4 juli 2016 Weekbericht van 4 juli 2016 Het is bijna vakantie!!! vrijdag 15 juli zijn de kinderen vrij!!! Donderdag 14 juli zwaaien we om 15.15 uur alle kinderen uit! zwem4daagse. Deze week doen we weer mee aan de

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 28

t Informantje schooljaar week 28 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 28 Agenda

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Foto van de week Vorige week is groep 8 drie dagen op kamp geweest. Het was fantastisch. Deze week staat voor groep 8 in het teken van de musical en

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse:

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: De leerlingen moeten volgende week iedere dag om 8.30 uur zwemkleding meenemen naar school! De leerkrachten weten hoe laat en op welke dagen er gezwommen gaat worden

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) Agenda 19 januari Juf Els jarig. 25 januari voorleesontbijt Juf Julia jarig. 11 maart NL Doet GELUKKIG NIEUWJAAR

Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) Agenda 19 januari Juf Els jarig. 25 januari voorleesontbijt Juf Julia jarig. 11 maart NL Doet GELUKKIG NIEUWJAAR Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) GELUKKIG NIEUWJAAR Namens het team van de Gerardus Majella wensen wij u en uw gezin een gelukkig en gezond 2017. Wij hebben er weer veel zin in! Na een leuke start op het

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar:

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2014

Nieuwsbrief juli 2014 Nieuwsbrief juli 2014 Groepsindeling schooljaar 2014-2015 Volgend schooljaar starten we met de volgende groepen: Groep 1/2 : Renee Engelsman ( op woensdag om de week Pien Zaanen) Groep 3/4 : Esther de

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

ASJEMENOU 14 juli t/m 21 juli Bas uit groep 8

ASJEMENOU 14 juli t/m 21 juli Bas uit groep 8 ASJEMENOU 14 juli t/m 21 juli 2017 Bas uit groep 8 Afgelopen maandag werden we opgeschrikt door het bericht dat onze Bas uit groep 8 door een brommer is aangereden. Hij is daarna direct naar het ziekenhuis

Nadere informatie

Venmail. Algemeen. Agenda

Venmail. Algemeen. Agenda 20-01-2017 Algemeen Schoolreis 2017 Dit jaar gaan wij op dinsdag 30 mei op schoolreisje. Groepen 1,2 en 3 gaan naar het Linnaeushof en de groepen 4,5,6,7 en 8 gaan naar Drievliet. 't Venne heeft een eigen

Nadere informatie

Weekbrief apr t/m 28 apr

Weekbrief apr t/m 28 apr Weekbrief 17 22 apr t/m 28 apr Nieuws vanuit het onderwijs Groepsinformatie Opvang 0-2 jaar 0-2 en BSO groepen; de Eendjes, Visjes, Schildpadjes, Fuutje, Orka s, Pinguïns en Haaien Wist u dat? De kinderen

Nadere informatie

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke:

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke: Weekbericht van 18 april Afscheid juf Annette en juf Joke: Deze week hebben we te maken met een hele bijzondere week, want we nemen op donderdag 21 april afscheid van Juf Annette en juf Joke. Om 8.30 uur

Nadere informatie

We wensen iedereen een hele fijne en zonnige zomervakantie toe! Maandag 4 september starten we weer om 8.45 uur!

We wensen iedereen een hele fijne en zonnige zomervakantie toe! Maandag 4 september starten we weer om 8.45 uur! Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 21 juli 2017 Beste ouder, De laatste Marinfo van dit schooljaar. Wat gaat de tijd altijd weer snel! Het was een fijn schooljaar waarin we de

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F NR 19 N I E U W S B R I E F 26 juni 2019 Dat was het dan. De musical! We zitten lekker in de bus.. Belangrijke data Dinsdag 2 juli Schoolreisje groepen 1-2 Donderdag 4 juli Schoolreisje groepen 3 t/m 8

Nadere informatie

April 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

April 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS April 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 5 april Spreekuur Juliët Alblas 7 april Schriftelijk verkeersexamen groep 7 8 april Gastles Willy Weerman + schoonmaken

Nadere informatie

POST op de website Enquête voor opzetten van Zaterdagschool, Info GGD: Mazelen en ook info over reisvaccinaties.

POST op de website Enquête voor opzetten van Zaterdagschool, Info GGD: Mazelen en ook info over reisvaccinaties. ALGEMEEN Einde schooljaar Het schooljaar 2012-2013 zit er alweer op! Wat mij betreft is het schooljaar omgevlogen! Na een paar jaar van afwezigheid voelde het voor mij wel een beetje als thuiskomen op

Nadere informatie

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Volgende week vrijdag ontvangt u alweer de laatste weekbrief van dit schooljaar. Wat vliegt de tijd. Daarin zal ook meegedeeld worden of woensdag

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

ALGEMEEN. Regel van de week: Rust en orde is prima

ALGEMEEN. Regel van de week: Rust en orde is prima Regel van de week: Rust en orde is prima ALGEMEEN Zwangerschapsverlof Vanaf maandag 14 april gaat juf Esther met zwangerschapsverlof. Haar taak in groep 3/4 wordt over genomen door meneer Mathijs Romme.

Nadere informatie

De weekbrief van week 38 voor de ouders van de kinderen van groep 1, 2 en 3. Beste ouders,

De weekbrief van week 38 voor de ouders van de kinderen van groep 1, 2 en 3. Beste ouders, De weekbrief van week 38 voor de ouders van de kinderen van groep 1, 2 en 3. Beste ouders, Groep 1/ 2: Piramidethema: MENSEN ( allemaal mensen). Vorige week hebben de kinderen de letter U van UK aangeboden

Nadere informatie

Nieuws uit groep 3. 7 juni Beste ouders,

Nieuws uit groep 3. 7 juni Beste ouders, Beste ouders, In de laatste weken zijn veel toetsen afgenomen. Iedere keer blijkt weer dat de LOVS-toetsen voor een heleboel kinderen behoorlijk pittig zijn. De vraagstelling is anders, de opdrachten zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nachtegaallaan 25 3181 SL Rozenburg Tel: 088-1454510 Perengaarde 1 3181 PV Rozenburg Tel: 088-1454505 www.pcbsderegenboog.vcodekring.nl info@pcbsderegenboog.vcodekring.nl

Nadere informatie

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar.

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar. Riemslootnieuws 749 12-07-2018 Jaargang 17 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 www.comprix.nl NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Formatie 2018-2019 Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje

Nadere informatie

SNELBINDER Schoolleiding algemeen. Groep A1/2, B1/2 C1/2

SNELBINDER Schoolleiding algemeen. Groep A1/2, B1/2 C1/2 SNELBINDER De Snelbinder is het ouderinformatieblad van de Daltonschool De Tandem, voor Openbaar Basisonderwijs te IJsselstein. De Snelbinder verschijnt elke eerste vrijdag van de maand. REDACTIE: Schoolleiding

Nadere informatie

Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015

Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015 Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief oktober 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

Venmail. Agenda. Afscheid juf Lisanne en juf Marijke. Beste ouders,

Venmail. Agenda. Afscheid juf Lisanne en juf Marijke. Beste ouders, 03 06 2016 Algemeen Enquête TSO + wijzigen contract Vorige week vrijdag 1 juli heeft u een e mail ontvangen met daarin de link voor het invullen van de TSO enquête. Mocht u dit nog niet gedaan hebben,

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F JULI 2011 Samen spelen en leren op een veilige plek JAARGANG: 15 NR. 7 Mededelingen van de directie 1. Via deze weg wil ik namens het team alle ouders heel hartelijk bedanken voor

Nadere informatie

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin Intro Geachte ouders/ verzorgers, Wij kijken terug op een goed 2016, waarin we goede onderwijsresultaten hebben behaald met de kinderen en een veilige school zijn geweest voor leerlingen, teamleden en

Nadere informatie

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders,

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders, WOENSDAG 5 JULI 2017 Beste ouders, JUF ANS EN JUF JANNEKE Met een lach en een traan zwaaien we vandaag de kinderen van groep 8 uit. We wensen jullie allemaal heel veel plezier en geluk op jullie nieuwe

Nadere informatie

Di 7 november Sjoerd van Es Groep 6

Di 7 november Sjoerd van Es Groep 6 nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 2017 Agenda Nummer 10 Maandag - 3 november Dinsdag Voortgangsgesprekken groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus.

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Nieuwsbrief 15 juli 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Namens het team wens

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Agenda Deze week Dag Woensdag Vrijdag Datum 19-07-2017 21-07-2017 Tijd 8:45 9:30 uur v.a. 12:00 uur Activiteit Musical groep 8 Slotviering Vakantie kinderen

Nadere informatie

Jaargang 20, nr 34 Vrijdag, 13 juni 2014

Jaargang 20, nr 34 Vrijdag, 13 juni 2014 Jaargang 20, nr 34 Vrijdag, 13 juni 2014 Week 25: geen bijzonderheden Week 26: geen bijzonderheden Week 27: di. 1 juli bedankmiddag ouders woe. 2 juli afscheidsavond gr 8 Week 28: zomervakantie 7 juli

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

Nieuwsberichten 2 november 2015

Nieuwsberichten 2 november 2015 Nieuwsberichten 2 november 2015 Terugblik blubberrun Nat, sloten, weilanden, goed doel oftewel de blubberrun! Door de beeldende werving van de ouderraad deden ook dit jaar weer zo n 75 deelnemers (leerlingen

Nadere informatie

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 25 januari 2019 Agenda Nummer 19 maandag 28 januari Screening groep 7 schoolarts

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, Nieuwsbrief 22 april 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Voor de leerlingen van groep 8 was het de afgelopen week een spannende week. Ondanks het feit

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 28 augustus 2015

Nieuwsbrief. 28 augustus 2015 Nieuwsbrief 28 augustus 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Maandag hebben alle leerlingen van PCBO Vroomshoop een vrije dag i.v.m. met de inspiratie

Nadere informatie

Nieuwsbrief, 01-07-2015

Nieuwsbrief, 01-07-2015 Nieuwsbrief, 01-07-2015 Laatste nieuwsbrief U leest nu de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. We hebben nog een goede 2 weken te gaan, met heel veel leuke activiteiten. Hierover leest u in deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

Zonnebrief 15 december 2016

Zonnebrief 15 december 2016 Zonnebrief 15 december 2016 Agenda Vrijdag 16 december 9.00 kennismaking eventuele nieuwe ouders Zaterdag 17 december Kerstloop Maandag 19 december Juf Yvonne afwezig Juf Esther afwezig i.v.m. een begrafenis

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Oktober 2015

NIEUWSBRIEF Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Oktober 2015 INHOUD: Agenda Op tijd komen Schooltijden Nieuwe leerkrachten Even voorstellen Kleuterkijkdag Jump-in Artis Zomerfeest Ouderactiviteiten Vakantie- en studiedagen Wintertijd Welkom

Nadere informatie

De op de jaarkalender vermelde onderhoudsmiddag groene pleinen van vrijdag 9 oktober komt te vervallen.

De op de jaarkalender vermelde onderhoudsmiddag groene pleinen van vrijdag 9 oktober komt te vervallen. 1 0 5 Wekelijkse nieuwsbrief van de openbare daltonbasisschool de Tandem voor ouders/verzorgers en leerlingen. De informatieavond (middag) van vorige week donderdag is met groot enthousiasme ontvangen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 24 maart Beste ouder(s) en/of verzorger(s),

Nieuwsbrief 24 maart Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Allereerst rectificeren we de datum van de volgende koffieochtend. Deze staat voor 10 mei gepland i.p.v. 10 maart, zoals vermeld in de vorige nieuwsbrief. Ook de datum

Nadere informatie

AGENDA nr. 19 JARIG NIEUWS. Voetbal TSO nieuws Rapporten Schoonmaakmiddag en/of avond Voorstelrondje nieuwe juffen

AGENDA nr. 19 JARIG NIEUWS. Voetbal TSO nieuws Rapporten Schoonmaakmiddag en/of avond Voorstelrondje nieuwe juffen AGENDA nr. 19 Ma 27-6 schoonmaakmiddag/avond Woe 29-6 rapport mee (ivm kamp) Do 30-6 Kamp gr 3 t/m 6 Vr 1-7 Kamp groep 3 t/m 6 JARIG Nanou Lazoe 27-6 groep 2 Van harte gefeliciteerd! NIEUWS Voetbal TSO

Nadere informatie

31 augustus 2015 (nr 1)

31 augustus 2015 (nr 1) 31 augustus 2015 (nr 1) 7km van Martenshoek De 11e editie van de 7km van Martenshoek zit er weer aan te komen. De datum is zondag 27 september 2015. De inschrijving is on-line. Er is ook een Ouder-Kindloop.

Nadere informatie

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben.

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Week 23: vrijdag 7 juni groep 1 t/m 4 vrij Week 24: geen

Nadere informatie

C.B.S. Het Galjoen, Van Heemskerckstraat 32, 9601 HD Hoogezand Telnr: 0598 393915, e-mail: directie@cbshetgaljoen.nl

C.B.S. Het Galjoen, Van Heemskerckstraat 32, 9601 HD Hoogezand Telnr: 0598 393915, e-mail: directie@cbshetgaljoen.nl 4 juni 2015 (nr 11) Avondvierdaagse De avondvierdaagse was weer een groot succes, fijn dat er zo ontzettend veel kinderen meeliepen! Via deze weg willen we als team alle ouders bedanken die hebben meegeholpen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 8. Voorwoord KALENDER INHOUD. Juli 2017

Nieuwsbrief nr. 8. Voorwoord KALENDER INHOUD. Juli 2017 Nieuwsbrief nr. 8 Juli 2017 KALENDER Voorwoord 1 5 juli Rapport mee 6 en 10 juli Eindgesprekken 8 juli Oud papier 12 juli Afscheidsavond groep 8 13 juli Afscheidsochtend groep 8 14 juli Afsluiting schooljaar

Nadere informatie

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school Vrijdag 11 november 2016 Weekbrief Activiteitenoverzicht 16 november Kinderraad (2 leerlingen groep 7/8) 23 en 29 november Oudergesprekken 5 december Sinterklaas Aanwezigheid directie / Meerschools Intern

Nadere informatie

Belangrijke data in sept./okt. 2015

Belangrijke data in sept./okt. 2015 21 sept.2015 nr. 2 Gevonden voorwerpen Belangrijke data in sept./okt. 2015 In de hal van de school staat een rek met gevonden kleding en een krat met gevonden spullen. Aan het eind van de week gaan we

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen NIEUWSBRIEF Kerstvieringen Op woensdag hebben de groepen 3, 4 en 4/5 hun kerstviering gehad. De kerk was prachtig versierd en er stond een hele grote kerstboom. De kinderen zongen geweldig en luisterden

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

Schoolweek 32: vrijdag 22 april 2016

Schoolweek 32: vrijdag 22 april 2016 Schoolweek 32: vrijdag 22 april 2016 Pinksterviering Op maandag 9 mei, dus de maandagavond gelijk na de meivakantie, houden we samen, kinderen met ouders, belangstellenden en leerkrachten, de pinksterviering

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Belangrijke data 28-08 Intakegesprekken 29-08 Intakegesprekken 30-08 Intakegesprekken 30-08 Algemene Ledenvergadering Oudervereniging (ALV) 20.00u 05-09 Infoavond groep 5

Nadere informatie

Nieuwsbrief Januari 2014

Nieuwsbrief Januari 2014 Obs J.H. Isings Emperweg 70 7399 AG Empe 0575-502078 Nieuwsbrief Januari 2014 Algemeen Nieuwe rekenmethode. Na de zomervakantie zijn we in de groepen 3 tot en met 8 gestart met een nieuwe rekenmethode.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei:

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: Nieuwsbrief 7 31-03-2017 Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: "De sterke man is niet degene die iemand op de grond kan werken tijdens het worstelen, maar degene die

Nadere informatie

Rapportfolio-gesprekken donderdag 5 juli. Rapportfolio-gesprekken vrijdag 6 juli Nieuwsbrief nr. 40

Rapportfolio-gesprekken donderdag 5 juli. Rapportfolio-gesprekken vrijdag 6 juli Nieuwsbrief nr. 40 nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 29 juni 2018 Agenda Nummer 39 maandag 2 juli Studiedag team alle leerlingen

Nadere informatie

AGENDA. Bijbelverhalen Week 25 15/06/2015

AGENDA. Bijbelverhalen Week 25 15/06/2015 vrijdag 12 juni AGENDA 11 juni 2015 jaargang 17 nr. 37 laatste weeksluiting van het schooljaar op locatie Erflanden: om 10.45 u. groep 3B 6A 8B maandag 15 juni groep 8 dode hoekproject, parkeerplaats is

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 juni Vanuit de MR

Nieuwsbrief 17 juni Vanuit de MR Openbare Basisschool Est Dorpsstraat 3 4185 NA EST www.obsest.nl directie@obsest.nl Nieuwsbrief 17 juni 2016 Vanuit de MR Nu het schooljaar bijna voorbij is kan de MR terugkijken op een bewogen jaar. Vorig

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 27

t Informantje schooljaar week 27 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 27

Nadere informatie

Paulus-Weekbrief 38. Weekbrief

Paulus-Weekbrief 38. Weekbrief Paulus-Weekbrief 38 kopij voor Paulus-Weekbrief: info@paulus-uden.nl kijk ook op onze website: www.paulus-uden.nl Meerloseweg 1 5402 XH Uden 0413-33 23 18 Schooljaar 2016-2017 Week 28 Weekbrief 14-07-2017

Nadere informatie

Nieuwsbrief 25 juni Beste lezers van onze Nieuwsbrief,

Nieuwsbrief 25 juni Beste lezers van onze Nieuwsbrief, 160625 Nieuwsbrief 25 juni 2016 Beste lezers van onze Nieuwsbrief, Inloopavond De hoeken gaan er steeds meer uitnodigend uit zien nu de aankleding ook aardig voor elkaar is. Het is echter nog niet klaar!

Nadere informatie

Wat? Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015. Uitnodiging ouderavond. Koningsspelen

Wat? Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015. Uitnodiging ouderavond. Koningsspelen Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 d.d

Nieuwsbrief 17 d.d Belangrijke data Dinsdag 22 mei 2018 Nieuwsbrief 17 Donderdag 24 mei 2018 Dinsdag 29 mei t/m vrijdag 1 juni Schoolfotograaf Avondvierdaagse Nieuwsbrief 17 d.d. 22-05-2018 Woensdag 30 mei Praktisch verkeersexamen

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015

Nieuwsbrief april 2015 Nieuwsbrief 32 28 april 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders De Cito-toets voor de leerlingen van groep 8 is weer achter de rug. Het was een spannende

Nadere informatie

Schoolfotograaf Donderdag komt voor alle groepen de schoolfotograaf. Er worden dit jaar alleen klassenfoto s gemaakt.

Schoolfotograaf Donderdag komt voor alle groepen de schoolfotograaf. Er worden dit jaar alleen klassenfoto s gemaakt. Weekbericht van 28 mei 2018 Algemeen: Herhaalde oproep brigadierouders: Vorige week hebben de kinderen die zich op hebben gegeven om verkeersbrigadier te worden de opleiding voor verkeersbrigadier gevolgd.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwe directeur Zoals jullie weten vertrekt de huidige directeur Chris Vegter. Per 1 september zal ik het stokje van hem overnemen.

Nieuwsbrief. Nieuwe directeur Zoals jullie weten vertrekt de huidige directeur Chris Vegter. Per 1 september zal ik het stokje van hem overnemen. Nieuwsbrief Jaargang 2, nr. 22 15 juli 2016 Laatste nieuwsbrief 2015-2016 Beste ouders, Dit is de laatste nieuwsbrief van het schooljaar en tevens de laatste nieuwsbrief die ik als directeur van De Veldkei

Nadere informatie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie W E E K B R I E F 24 19 februari 2016 Datum Omschrijving A G E N D A 16, 18 en 23 februari Definitieve adviesgesprekken VO voor groep 8 Woensdag 24 februari 8.30 9.30 uur Project DANS Inloopochtend als

Nadere informatie

Nieuwsbrief 23 september Kinderboekenweek 2016

Nieuwsbrief 23 september Kinderboekenweek 2016 Openbare Basisschool Est Dorpsstraat 3 4185 NA EST www.obsest.nl directie@obsest.nl Nieuwsbrief 23 september 2016 Kinderboekenweek 2016 Tijdens de Kinderboekenweek 2016 staan opa s en oma s centraal onder

Nadere informatie

N ieuwsbrief 02 december 2016

N ieuwsbrief 02 december 2016 Kattebelletje Maandag 5 december Sinterklaasviering Kerst-versieren woensdag 7 december vanaf half 9 Maandag 19 december Kerst-inloop. Tussen 18.30-19.30 uur Let op! Donderdag 22 december zijn de kinderen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers,

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers, NIEUWSBRIEF Juli 2019 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, nog een paar dagen en het is zomervakantie, dit is door heel de school te zien en te merken.

Nadere informatie

TIMONIEUWS. Een stevige basis voor persoonlijke ontwikkeling en maatschappelijk succes

TIMONIEUWS. Een stevige basis voor persoonlijke ontwikkeling en maatschappelijk succes TIMONIEUWS Een stevige basis voor persoonlijke ontwikkeling en maatschappelijk succes 18 juli 2017 Timo 60 jaar We hebben de eerste week van deze maand gevierd dat onze school al weer ruim 60 jaar bestaat.

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 3 juli 2018 no. 451 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 3 juli 2018 no. 451 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 3 juli 2018 no. 451 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Personele zaken: - We nemen afscheid van onze onderwijsassistent juf Joyce. Ze was elke dinsdag op school

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis DEZE WEEK FELICITEREN WE: Anouk v.d. Meer (woensdag) Alle leerlingen die in de zomervakantie jarig zijn! Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis Nieuws uit de personeelskamer.

Nadere informatie

een plastic trompet twee bouwvakkers helmen een grote plastic (blok)fluit Meer info nodig? Loop even langs bij één van de leerkrachten van groep 8.

een plastic trompet twee bouwvakkers helmen een grote plastic (blok)fluit Meer info nodig? Loop even langs bij één van de leerkrachten van groep 8. 1 3 0 Wekelijkse nieuwsbrief van de openbare daltonbasisschool de Tandem voor ouders/verzorgers en leerlingen. Vorige week hielden wij weer onze jaarlijkse evaluatie vergadering. Tijdens die vergadering

Nadere informatie

Weekbericht van Algemeen. Even voorstellen

Weekbericht van Algemeen. Even voorstellen Weekbericht van 19-02-2018 Algemeen Even voorstellen Hallo allemaal, Mijn naam is Annemiek Molema. Naast mijn studie vind ik het erg leuk om te handballen. Daarnaast heb ik ook een webshop met baby en

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden Feest van Geven en Ontvangen

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden   Feest van Geven en Ontvangen No.7 8 december 2017 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Feest van Geven en Ontvangen Kerstviering De activiteitencommissie en de leerkrachten

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 6, 13 oktober Herfstvakantie: 24 t/m 28 oktober

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 40 nr. 6, 13 oktober Herfstvakantie: 24 t/m 28 oktober Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 6, 13 oktober 2016 Algemeen Herfstvakantie: 24 t/m 28 oktober Studiedagen voor de groepen 1 t/m 4 Maandag 31 oktober en dinsdag 1 november zijn er voor de kinderen van de

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 18 april 2019 Ma 22/4 t/m Vrij 3/5 Ma 6/5 Di 7/5 Woe 8/5 Do 9/5 Vrij 10/5

Nadere informatie

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf 12.00 uur vrij Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Donderdag 8 november Schoolontbijt Maandag 13 november Koffie

Nadere informatie

Wij wensen iedereen nog twee goede laatste schoolweken toe! Christianne Ahuis

Wij wensen iedereen nog twee goede laatste schoolweken toe! Christianne Ahuis 1 Wekelijkse nieuwsbrief van de openbare daltonbasisschool de Tandem voor ouders/verzorgers en leerlingen. REDACTIE Rob van de Geer 3 3 rvdgeer@detandem.nl Op maandag tot 12:00 uur bereikbaar op school

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2017

Nieuwsbrief maart 2017 Nieuwsbrief maart 2017 Beste ouders en verzorgers, Je zult maar juf of meester zijn in het basisonderwijs. Elke dag te mogen werken met kinderen geeft veel voldoening. Het is goed om dat te zien in De

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 13 juli 2018

weekinfo Datum: vrijdag 13 juli 2018 weekinfo Datum: vrijdag 13 juli 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: De werkers in de wijngaard, Mattheüs 20:1-16 Agenda: 16 juli OC vergadering. 18 juli groep 8 voert de musical op voor groep 1a

Nadere informatie

Hallo (Nummer 27, 8 juli 2015 )

Hallo (Nummer 27, 8 juli 2015 ) Hallo (Nummer 27, 8 juli 2015 ) Beste ouders en leerlingen, Bijna vakantie. Veel leerlingen en leerkrachten hebben daar veel zin in. Op school begint het nu wat rommeliger te worden; er zijn schoonmaakacties

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 15 januari 2016

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 15 januari 2016 Verantwoordelijkheid Samenwerken en Reflectie Zelfstandigheid en Effectiviteit Nieuwsbrief 15 januari 2016 6 november 2015 Daltonschool de Touwladder Schoolstraat 27 7642 AS Wierden Postbus 266 7640 AG

Nadere informatie

Populierenblaadje. Datum: vrijdag 23 november 2018

Populierenblaadje. Datum: vrijdag 23 november 2018 Datum: vrijdag 23 november 2018 Populierenblaadje Algemeen: Kijkweeksluiting: We hebben weer een fantastische keuzecursus met een breed aanbod. Volgende week vrijdag kunt u vanaf 14.10 uur komen kijken

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 16. Belangrijke data: KERST. Kerstmis vieren op De Windroos: Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 16. Belangrijke data: KERST. Kerstmis vieren op De Windroos: Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 16 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 22-12-2016 Kerst met de hele school Beste ouders/verzorgers, In deze donkere dagen voor de

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI

NIEUWSBRIEF JULI NIEUWSBRIEF JULI 2019 OPROEP: TUINMAN/VROUW www.bslaetare.nl Bent u of kent u iemand uit Kilder of omgeving die groene vingers heeft, houdt van tuinieren en een bijdrage wil leveren aan onze school door

Nadere informatie

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 2017 Agenda Nummer 15 Maandag 11 december Toets Aardrijkskunde thema 2 voor

Nadere informatie

Agenda. editie Engelandlaan. JAARGANG NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) Beste ouders/verzorgers,

Agenda. editie Engelandlaan. JAARGANG NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) Beste ouders/verzorgers, JAARGANG 2018-2019 NUMMER 19 4 juli (laatste dit schooljaar) editie Engelandlaan Agenda Woensdag 10 juli Zomeruitje kleuterklas 1 Donderdag 11 juli Laatste schooldag tot 12:00uur Vrijdag 12 juli start

Nadere informatie