ALGEMEEN. Regel van de week: Rust en orde is prima

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ALGEMEEN. Regel van de week: Rust en orde is prima"

Transcriptie

1 Regel van de week: Rust en orde is prima ALGEMEEN Zwangerschapsverlof Vanaf maandag 14 april gaat juf Esther met zwangerschapsverlof. Haar taak in groep 3/4 wordt over genomen door meneer Mathijs Romme. Juf Lieke neemt de taken van juf Esther als teamleider onderbouw over. Wij wensen juf Esther een fijn verlof en juf Lieke en meneer Mathijs veel succes! Vastenaktie In alle groepen wordt er deze weken aandacht besteedt aan het vastenproject over Sierra Leone. Alle kinderen hebben een vastendoosje mee naar huis genomen. Wij hopen natuurlijk dat veel kinderen het doosje weer inleveren op school met wat kleingeld erin. Op deze manier helpen we de kinderen in Sierra Leone. De doosjes kunnen tot Pasen ingeleverd worden op school. Project Op reis Van maandag 7 april tot donderdag 24 april zijn wij op school bezig met het thema Op reis. Elke groep verdiept zich in een ander werelddeel. Hierbij krijgt elke groep ook een workshop toneel en een knutselworkshop!

2 De Koningsspelen Op 25 april is er voor de kinderen van groep 3 tot en met 8 een sportdag op de velden van Be Ready. - De kinderen worden deze dag om 8.40 uur op school verwacht. Zij lopen dan onder begeleiding van de leerkrachten naar de sportvelden. Om 12.30u zijn we weer terug op school. - Let op: de kinderen van groep 3 hebben dan vakantie en kunnen om 12.30u op school worden opgehaald. - De kinderen van groep 4 tot en 8 blijven tot 14.00u op school en zij krijgen een lunch op school. - Wij dragen ons Bolderikshirt op deze dag. Het shirt graag na de vakantie weer inleveren. - Alle kinderen nemen zelf fruit en drinken mee voor in de ochtendpauze. Wij zijn nog op zoek naar ouders die willen helpen. U heeft hier een brief over gehad. Graag het strookje inleveren bij de leerkracht. Heel erg bedankt. Createam Ons creatieve team, bestaande uit moeders en juffen, heeft de school weer prachtig versierd. Het is nu echt lente op de Bolderik! We willen alle moeders weer bedanken voor hun hulp en inzet. Spelling in Beeld Op de website staat onder het kopje oefenen de woorden van blok 7. Er kan weer geoefend worden. Veel succes. Groep 1/2 Verkeersdiploma Campus Hank In maart hebben de kinderen van Bs de Bolderik, OBS De Wilgenhoek, KDV ZieZo, PSZ 't Kruimelsoosje, geoefend voor hun 'verkeersdiploma'. Op het schoolplein was een heus verkeerscircuit uitgezet met zebrapaden en verkeerslichten. Activiteiten waren links, rechts, links kijken, de kleuren rood, oranje en groen benoemen op het verkeerslicht, remmen met de fiets en nog veel meer. Met veel plezier ging iedereen aan de slag. Alle kinderen hebben hun verkeersdiploma behaald!

3 Juffendag Op woensdag 23 april is het juffendag. Alle kleuterjuffen vieren dan tegelijk hun verjaardag! Wat we gaan doen is nog een verrassing maar het wordt vast erg leuk. Om 8.40 uur worden alle kleuters opgewacht door de klassenmoeders; samen maken we dan een grote kring op de speelplaats en zingen voor de jarige juffen: lang zullen ze leven. Je hoeft deze dag geen fruit en drinken mee te nemen. Schoolarts Op donderdag 24 april komt de schoolarts voor de kinderen uit groep 2. Lente Vorige week zijn we gestart met het thema lente. Alle kleuters hebben een mooie tulp gemaakt. De komende tijd gaan we van alles leren over bloemen, kuikens en zaadjes. De letter van de week is de letter T van tak. Kinderboerderij Dit jaar gaan we weer naar de kinderboerderij in Geertruidenberg. We gaan een leuke speurtocht doen en komen zo langs alle dieren. De datum van dit uitstapje volgt nog! Nieuw Touch digibord in groep 1/2B Met heel veel plezier zijn wij sinds een week aan het werken met ons nieuwe digibord in de klas! Het bord is verstelbaar op hoogte en zelfs kantelbaar! We zijn nu aan het uitproberen en de komende tijd zullen we vast heel veel leuke dingen ontdekken om te gaan gebruiken in de klas. Ook zal er nog een extra digibord besteld worden, zodat alle drie de kleuterklassen dan met een eigen digibord in de klas kunnen werken. Superfijn!!! Toiletten schoonmaken De kleutertoiletten worden tussen de middag schoongemaakt door ouders. Wij willen u vragen of u zich, indien mogelijk, op wil geven voor de volgende ronde na de meivakantie, zodat vele handen licht werk maken!

4 Groep 3 Lezen We starten deze week met kern 10. Het gaat over verzamelen en het museum. En we lezen alsmaar boeken., want lezen is LEUK!! Rekenen Met rekenen oefenen we met alle erbij en eraf sommen tot en met 20. Het is de bedoeling dat de kinderen deze automatiseren zodat ze in groep 4 verder kunnen. Ook blijven we tellen en getallen maken tot en met 100. Groep 3/4 Feest Woensdag 9 april is het juffenfeest in groep 3/ 4. We gaan deze dag naar de kinderboerderij in Geertruidenberg dus trek niet je beste kleren aan. We vieren deze dag de verjaardagen van de juffen en nemen dan ook alvast afscheid van juf Esther. Vanaf maandag 14 april gaat zij met zwangerschapsverlof. Knutselen Donderdagochtend 10 april krijgen we een knutselworkshop (van het project: Op reis ). De kinderen hebben voor deze workshop een wc-rolletje nodig. Informatie Algemene informatie over groep 3 kunt u vinden bij groep 3 en algemene informatie over groep 4 kunt u vinden bij groep 4. Groep 4 Presentatiedienst Afgelopen zondag hebben de kinderen die de Communie doen, zich voorgesteld in de kerk. Het zag er heel mooi uit en de kinderen deden goed hun best. Excursie Bakker In het kader van het communieproject gaan de kinderen van groep 4 op excursie naar de bakker. Groep 4 gaat dinsdagmiddag 8 april en groep 4 van 3/4 gaat dinsdagmiddag 15 april.

5 Spelling Oefen van de woorden van de week. we zijn weer begonnen met een nieuwe blok. De woorden van Blok 7 staan weer bij Oefenen op onze website! Succes met het oefenen! Project Op reis Wij zijn donderdagmiddag 10 april aan de beurt. En wij gaan op reis naar het werelddeel Azië! Estafette We zijn met onze leesmethode Estafette gestart in het boek: Beste Vriend (E4). En zijn erg benieuwd wat voor avonturen Olle gaat beleven hoor! Lente! Ook in groep 4 is de lente begonnen. We hebben van Lieke hele mooie takken gekregen en die goed kunnen bekijken. We hebben Bolderikjes gezaaid en er komen al hele kleine miniplantjes te voorschijn, we zijn erg benieuwd! Verder hebben we een les over nesten gehad en het nest van de merel eens goed bekeken. Wat een wonder is dat toch altijd weer, die lente! Groep 5 Badmintonles Afgelopen donderdag hebben wij van juf Marjolein de eerste badmintonles gehad. Ze had verschillende maten rackets bij zich en heel veel shuttles waarmee we allerlei spelletjes deden. Dit was de eerste van drie lessen. We zijn nieuwsgierig naar volgende week. Wat zou ze voor ons bedenken?! Gekleurde panty s Voor onze handvaardigheid les hebben wij gekleurde panty s of panty-kousen nodig. Wie kan ons hieraan helpen? We hebben er echt heel veel nodig en liefst in zoveel mogelijk gezellige kleuren! Afscheid Jesse Vrijdag hebben we afscheid genomen van Jesse. We hadden een lied ingestudeerd om voor hem te zingen en een soort vriendenboekje voor hem gemaakt. Hij werd door ons verrast en hij bracht een lekkere traktatie mee voor ons. We wensen Jesse veel succes op zijn nieuwe school en hopen hem nog eens terug te zien in de klas of via de mail te spreken.

6 Groep 6 Verjaardag Juffen! Op woensdag 16 april vieren de juffen hun verjaardag in de groep. De kinderen hoeven die dag geen eten en drinken mee te nemen voor in de pauze. We gaan er een gezellige dag van maken!! Groep 6/7 Fietsencontrole Maandagochtend 31 maart worden de fietsen van groep 7 gecontroleerd op alle benodigde en vereiste punten. Zo wordt er bijvoorbeeld gekeken naar de verlichting, de conditie van de banden enz. Wanneer er bij de controle geen puntjes naar voren komen die moeten worden verbeterd, dan voldoet de fiets aan alle eisen om met een gerust hart te kunnen deelnemen aan het verkeersexamen Zorg ervoor dat de fiets voor donderdag 10 april helemaal in orde is, want dan vindt het examen plaats! Wij wensen iedereen alvast heel veel succes! Toets Dinsdag 14 april staat zowel voor groep 6 als voor groep 7 de aardrijkskundetoets van hoofdstuk 5 gepland. Natuurlijk herhalen we de leerstof van te voren, zodat we goed voorbereid zijn voor de toets. Groep 7 Voorstelling Alleen op de wereld Op dinsdag 25 maart zijn we met de hele groep naar de voorstelling in Gorinchem geweest. Het was een ontzettend leuke voorstelling! Er werd gezongen en gedanst, maar er waren ook serieuze momenten. De hoofdpersoon in het verhaal werd op allerlei manieren gespeeld en ook door veel verschillende personen. Dat maakte het heel wisselend! De klas heeft de 1,5 uur durende voorstelling met plezier bekeken! Toets Aanstaande dinsdag, 1 april, heeft groep 7 de geschiedenistoets van hoofdstuk 5. Ze hebben de samenvatting voor die toets op dinsdag 25 maart meegekregen.

7 Groep 8 A en B Klasse lunch Op donderdag 20 maart hebben de groepen 8 een klasse lunch gehad, in het teken van ik eet het beter. Met z n allen hebben we in de aula geluncht. Het was een lekkere en gezonde lunch. Daarna zijn we nog even naar buiten gegaan, omdat het zo n lekker weer was. Voorstelling Alleen op de wereld Op dinsdag 25 maart is groep 8a naar De nieuwe doelen in Gorinchem geweest. Hier werd een voorstelling opgevoerd, alleen op de wereld. De hoofdpersoon (Remi) werd door meerdere personen gespeeld. In het begin was dit nog raar en onduidelijk om naar te kijken, maar gedurende de voorstelling werd dit allemaal duidelijk. Het was een leuke voorstelling met dans en grapjes.

Algemeen. Deze nieuwsbrief, foto s en nog veel meer informatie vindt u op

Algemeen. Deze nieuwsbrief, foto s en nog veel meer informatie vindt u op Algemeen Vakantierooster 2015-2016 Hieronder vindt u het vakantierooster voor het schooljaar 2015-2016. In dit rooster zijn de vrije dagen in verband met studiedagen van de leerkrachten nog niet opgenomen.

Nadere informatie

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014!

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! Regel van de week Wij houden ons aan gemaakte afspraken. ALGEMEEN Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! U bent van

Nadere informatie

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke:

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke: Weekbericht van 18 april Afscheid juf Annette en juf Joke: Deze week hebben we te maken met een hele bijzondere week, want we nemen op donderdag 21 april afscheid van Juf Annette en juf Joke. Om 8.30 uur

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 12 april Paaslunch

Weekmail obs Hagen 12 april Paaslunch Weekmail obs Hagen 12 april 2019 Paaslunch Op donderdag 18 april vindt er een paaslunch plaats op school. De heerlijke lunch vindt in buffetvorm plaats, dit wordt allemaal geregeld door de OR!! De kinderen

Nadere informatie

Nieuwtjes van de Stampertjes

Nieuwtjes van de Stampertjes april 2017 Agenda 27-3 t/m 21-4 thema lente 13-4 Paasbrunch 14-4 t/m 17-4 april Goede vrijdag, Pasen gesloten 20-4 Kinderboerderij 24-4 t/m 7-5 Meivakantie en Koningsdag Nieuwtjes van de Stampertjes Jantje

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 28

t Informantje schooljaar week 28 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 28 Agenda

Nadere informatie

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken!

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Weekbrief 20 juni 2016 Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Eindvoorstelling Donderdag 30 juni is de jaarlijkse

Nadere informatie

Nieuws uit groep 3. 7 juni Beste ouders,

Nieuws uit groep 3. 7 juni Beste ouders, Beste ouders, In de laatste weken zijn veel toetsen afgenomen. Iedere keer blijkt weer dat de LOVS-toetsen voor een heleboel kinderen behoorlijk pittig zijn. De vraagstelling is anders, de opdrachten zijn

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 INFOOTJE NR. 12 Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 Agenda Donderdag 5 maart Inleveren strookje oudergesprekken Maandag 9 maart OR-vergadering Woensdag 11 maart Alle leerlingen vrij Vrijdag 13 maart

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nr

Nieuwsbrief. Nr Nieuwsbrief Nr. 15 13-04-2017 We zijn nu ook te volgen via Facebook sportbasisschool Het Startblok ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Elisabeth dag Op woensdag 24 april is er een studiedag voor alle leerkrachten van de Elisabethstichting. Alle leerlingen zijn dan vrij.

Elisabeth dag Op woensdag 24 april is er een studiedag voor alle leerkrachten van de Elisabethstichting. Alle leerlingen zijn dan vrij. Regel van de week: De komende weken werken we in alle groepen aan de regel: Rust en orde is prima in de school. ALGEMEEN Koningsspelen Ook op de Bolderik doen we op vrijdag 26 april mee aan de Koningsspelen

Nadere informatie

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen Weeknieuws week 12 Locatie de Toverdoos 2 jarigen De week vloog weer voorbij! Wat hebben we het weer leuk gehad. We namen rustig afscheid van thema "Regen". De klas wordt nu steeds meer gevuld met spulletjes

Nadere informatie

We vinden het fijn dat uw kind bij ons op school komt en heten hem/haar dan ook van harte welkom.

We vinden het fijn dat uw kind bij ons op school komt en heten hem/haar dan ook van harte welkom. We vinden het fijn dat uw kind bij ons op school komt en heten hem/haar dan ook van harte welkom. In dit boekje vindt u informatie over de groepen 1 en 2 van Kiezel en Kei. Op dit moment hebben we drie

Nadere informatie

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse:

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: De leerlingen moeten volgende week iedere dag om 8.30 uur zwemkleding meenemen naar school! De leerkrachten weten hoe laat en op welke dagen er gezwommen gaat worden

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits:

In deze Nieuwsflits: schooljaar 2016-2017 aflevering 15 In deze Nieuwsflits: Afscheid juf Carlijn Pasen Voetbaltoernooi Klusjesdag Entreetoets groep 7 en eindtoets groep 8 Fietsen Vervoer gezocht Koningsdag Afscheid juf Carlijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

Datum: Nieuwsbrief: 29

Datum: Nieuwsbrief: 29 Datum: 15-04-2019 Nieuwsbrief: 29 Algemene informatie Bouw en renovatie De Tweeklank De kinderen van De Tweeklank werden deze week verrast door twee medewerkers van Hegeman bouwgroep die prijsjes uit kwamen

Nadere informatie

7 juli 2017

7 juli 2017 1360 www.clarafabriciusschool.nl 7 juli 2017 11 juli s Middags gaat groep 1 t/m 7 naar de musical kijken 11 juli 19.00 uur Afscheidsmusical Niet te filmen! 13 juli De kinderen van groep 3 t/m 8 krijgen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei:

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: Nieuwsbrief 7 31-03-2017 Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: "De sterke man is niet degene die iemand op de grond kan werken tijdens het worstelen, maar degene die

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag de Grote Rekenochtend. Schoolvoetbal jongens. IEP toets groep 8.

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag de Grote Rekenochtend. Schoolvoetbal jongens. IEP toets groep 8. Maandkalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 2 3 4 5 6 7 Creamiddag Nationale buitenlesdag 08.30-10.15 de Grote Rekenochtend Schoolvoetbal jongens 08.45-09.45 koffie uurtje 11.00-12.00 theorie-exame

Nadere informatie

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Bernardusschool Kooikerspad 2, 2382 EA Zoeterwoude www.rkbernardusschool.nl T: 071 54 21 600 Agenda Koningsspelen Vrijdag 22 april vieren we met de andere Zoeterwoudse scholen

Nadere informatie

december 2013 - januari 2014 NIEUWSBRIEF

december 2013 - januari 2014 NIEUWSBRIEF december 2013 - januari 2014 NIEUWSBRIEF Sintviering De gangen (waarvoor nog dank aan de hulpouders!) en lokalen zijn in de Sintsfeer dus de Sint en zijn Pieten kunnen 5 december komen! Groep 1/2/3/4/5

Nadere informatie

Weekbrief 21 maart 2016

Weekbrief 21 maart 2016 Weekbrief 21 maart 2016 Algemene mededelingen Gespreksmiddag/avond Maandag 21 maart is de gespreksmiddag/avond voor de ouders/verzorgers van de leerlingen van groep 3 t/m 7. U heeft hiervoor een persoonlijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015

Nieuwsbrief april 2015 Nieuwsbrief 31 20 april 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Deze week is het een spannende week voor groep acht. Op dinsdag, woensdag en donderdag wordt

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 10 okt no. 455 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 10 okt no. 455 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 10 okt. 2018 no. 455 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Volgende week woensdag 17 oktober vieren alle leerkrachten tegelijk hun verjaardag op Muffendag (meester

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018 Nieuwsbrief juli 2018 Jaargang 27 Nummer 11 De komende maand: Agenda 1 juli 2018 10.00 uur 1e Communie in de kerk 4 juli 2018 Brandweerlessen in alle groepen 5 juli 2018 Continurooster i.v.m. studiemiddag

Nadere informatie

Welkom op de St. Willibrordschool

Welkom op de St. Willibrordschool Welkom op de St. Willibrordschool Wij vinden het erg gezellig dat je bij ons op school komt. Als jij vier jaar bent mag je met ons meedoen! Adres Oranjelaan 96 2161 KH Lisse Telefoon 0252-414101 E-mail

Nadere informatie

Nr. 31 21 april 2016 schooljaar 2015-2016

Nr. 31 21 april 2016 schooljaar 2015-2016 Nr. 31 21 april 2016 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

VANUIT HET KAMERTJE: Journaal april OBS De Tweemaster tel.: Petersburg 52, 1393 PT Nigtevecht

VANUIT HET KAMERTJE: Journaal april OBS De Tweemaster tel.: Petersburg 52, 1393 PT Nigtevecht Activiteiten deze maand: 03 Creacircuit 04 Boekpromotie: Esther 06 Praktisch Verkeersexamen groep 7/8 06 Optreden Leerorkest groep 5/6 07 Bibliotheekbezoek groep 5/6 10 Paastafette 12 Bezoek gemeentehuis

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

De kinderen hoeven deze dag niets voor het tienuurtje mee te nemen, maar wel hun eigen lunch voor tussen de middag.

De kinderen hoeven deze dag niets voor het tienuurtje mee te nemen, maar wel hun eigen lunch voor tussen de middag. Weekmail obs Hagen 5 april 2019 De Koningsspelen Op vrijdag 12 april doen we weer mee met de Koningsspelen. Twee studenten van het Graafschap College hebben deze hele dag voorbereid. Op 12 april krijgen

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar:

Nadere informatie

Kinderen leren verschillend

Kinderen leren verschillend Nieuwsbrief obs De Dennenkamp Kinderen leren verschillend 18 april 2019 Inspectie geeft een positieve beoordeling aan OBS De Dennenkamp Afgelopen week heeft de inspectie van het onderwijs wederom een bezoek

Nadere informatie

Weekbrief. Donderdag 12 mei 2016. Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / MIB. Nieuws uit de school

Weekbrief. Donderdag 12 mei 2016. Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / MIB. Nieuws uit de school Donderdag 12 mei 2016 Weekbrief Activiteitenoverzicht 16 mei Tweede pinksterdag; kinderen vrij 24 mei Meester- en juffendag 25-27 mei Kamp groep 8 26 mei Afscheid meester Paul en juf Caroline (in de groep)

Nadere informatie

obs De Phoenix Week Beste ouder(s)/verzorger(s),

obs De Phoenix Week Beste ouder(s)/verzorger(s), obs De Phoenix Week 20-2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), We zijn alweer begonnen aan de laatste periode van dit schooljaar. Volgende week vieren we met elkaar feest tijdens de leerkrachtenverjaardag. Tevens

Nadere informatie

Vastenactie: Er is in alle groepen flink gespaard voor de vastenactie! Geweldig! De vastenactie spaarpotjes zijn inmiddels ingeleverd bij de kerk.

Vastenactie: Er is in alle groepen flink gespaard voor de vastenactie! Geweldig! De vastenactie spaarpotjes zijn inmiddels ingeleverd bij de kerk. Weekbericht van 10 april 2017 Vastenactie: Er is in alle groepen flink gespaard voor de vastenactie! Geweldig! De vastenactie spaarpotjes zijn inmiddels ingeleverd bij de kerk. Paasviering: Donderdag 13

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, Nieuwsbrief 22 april 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Voor de leerlingen van groep 8 was het de afgelopen week een spannende week. Ondanks het feit

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel:

Nieuwsbrief 4. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Nieuwsbrief 4 30 september 2013 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Deze week starten we met de Kinderboekenweek. Er staan de komende twee weken veel activiteiten

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 18 april 2019 Ma 22/4 t/m Vrij 3/5 Ma 6/5 Di 7/5 Woe 8/5 Do 9/5 Vrij 10/5

Nadere informatie

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee!

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee! Beste ouders, Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs maken in de kleutergroepen van onze school.

Nadere informatie

Welkom op de St. Willibrordschool!

Welkom op de St. Willibrordschool! Welkom op de St. Willibrordschool! Wij vinden het erg gezellig dat je bij ons op school komt. Als jij vier jaar bent mag je met ons meedoen! Adres Oranjelaan 96 2161 KH Lisse Telefoon 0252-414101 E-mail

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

Nr.4 15 september 2016 schooljaar

Nr.4 15 september 2016 schooljaar Nr.4 15 september 2016 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

27 mei Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

27 mei Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 27 mei 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste Ouders, Afgelopen woensdag zagen we heel veel verklede kinderen op school. Het was een feestelijke dag!

Nadere informatie

Donderdagbrief 2 april 2015

Donderdagbrief 2 april 2015 Donderdagbrief 2 april 2015 Paasontbijt Het fijn om iedereen vanmorgen te zien binnenkomen, ouders en kinderen met mooie versierde dozen met een heerlijk Paasontbijtje voor een ander kind. De Paasvriering

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Maandag 12 september Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid Ramona / Marcha. Jarige(n) van de week. Nieuws uit de school

Nieuwsbrief. Maandag 12 september Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid Ramona / Marcha. Jarige(n) van de week. Nieuws uit de school Maandag 12 september 2016 Activiteitenoverzicht Nieuwsbrief 13 september Openingsviering in de kerk (start om 9.00 uur) 14 september Onderwijsmiddag Vlagtwedde (studiemiddag team) 20 september Informatiemiddag

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 21 april 2017

Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Wat was het weer een feest vrijdag 21 april: De Koningsspelen!! Binnenkort Van maandag 24 april tot en met vrijdag 5 mei zijn alle kinderen vrij. Dan hebben we 2 weken

Nadere informatie

ALGEMEEN. Regel van de week Iedereen doet goed zijn best op school.

ALGEMEEN. Regel van de week Iedereen doet goed zijn best op school. Regel van de week Iedereen doet goed zijn best op school. ALGEMEEN Koningspelen Sportdag groep 3 t/m 8 Wij willen iedereen die tijdens deze Koningspelen Sportdag geholpen heeft bedanken. Allereerst natuurlijk

Nadere informatie

WEEKBRIEF 18 MAART 2016 / NUMMER 31

WEEKBRIEF 18 MAART 2016 / NUMMER 31 WEEKBRIEF 18 MAART 2016 / NUMMER 31 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Aanstaande maandag begint de lente. Zeker met de zonnige dagen van afgelopen week is dat genieten: de dagen lengen, we

Nadere informatie

Welkom op de St. Willibrordschool

Welkom op de St. Willibrordschool Welkom op de St. Willibrordschool Wij vinden het erg gezellig dat je bij ons op school komt. Als jij vier jaar bent mag je met ons meedoen! Adres Oranjelaan 96 2161 KH Lisse Telefoon 0252-414101 E-mail

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 7. Voorwoord KALENDER INHOUD. Mei/ juni 2017

Nieuwsbrief nr. 7. Voorwoord KALENDER INHOUD. Mei/ juni 2017 Nieuwsbrief nr. 7 Mei/ juni 2017 KALENDER Voorwoord 1 22 tot en met 24 mei Schoolkamp groepen 8 24 mei Kleding inzameling 25 en 26 mei Vrij in verband met hemelvaart 1 juni Schoolreisje groepen 3 t/m 7

Nadere informatie

31 augustus 2015 (nr 1)

31 augustus 2015 (nr 1) 31 augustus 2015 (nr 1) 7km van Martenshoek De 11e editie van de 7km van Martenshoek zit er weer aan te komen. De datum is zondag 27 september 2015. De inschrijving is on-line. Er is ook een Ouder-Kindloop.

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018

weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018 weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: Jezus wordt geboren, Lucas 2:1-7 Herders in het veld, Lucas 2:8-20 Simeon en Hanna, Lucas 2:22-40 Agenda: 17 december oudercommissie

Nadere informatie

juni 2016 OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat ES Dinteloord Telefoon:

juni 2016 OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat ES Dinteloord Telefoon: OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 Email: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders / verzorgers, juni 2016 Graag uw aandacht voor de nieuwsbrief van

Nadere informatie

BRONNIEUWS. 26 september 2014. * zendingsgeld Het zendingsgeld is 42,69

BRONNIEUWS. 26 september 2014. * zendingsgeld Het zendingsgeld is 42,69 BRONNIEUWS 26 september 2014 * zendingsgeld Het zendingsgeld is 42,69 *zending Elk jaar spaart onze school voor een aantal zendingsprojecten. Daarvan willen we u graag op de hoogte houden. Daarom zullen

Nadere informatie

Krabbel. Jarigen. Datum Naam Leeftijd Groep. Oud IJzeractie 2015 in beelden. Nummer 26, 27 maart 2015. Nieuws uit de bouwen. Oud IJzeractie 2015

Krabbel. Jarigen. Datum Naam Leeftijd Groep. Oud IJzeractie 2015 in beelden. Nummer 26, 27 maart 2015. Nieuws uit de bouwen. Oud IJzeractie 2015 Jarigen Oud IJzeractie 2015 Nieuws uit de bouwen Agenda Krabbel Jarigen Datum Naam Leeftijd Groep 29 maart Jesse 6 Moffeltjes 31 maart Damian 8 Leesbeesten 01 april Maarten 9 Kameleons Oud IJzeractie 2015

Nadere informatie

Aanwezigheid directie week maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag 9 13 mei 16 20 mei middag

Aanwezigheid directie week maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag 9 13 mei 16 20 mei middag Schooljaar 2015-2016 Finneblomke nr. 16 22-04-2016 Agenda: 25-04 Meivakantie 09-05 1 e schooldag na de meivakantie 09-05 Luizencontrole 11-05 Himmeldei 16-05 Pinkstermaandag 17-05 Smelnekuiers 18-05 Volgende

Nadere informatie

Weekbrief 11 mei 2015

Weekbrief 11 mei 2015 Weekbrief 11 mei 2015 Algemene mededelingen Hoofdluiscontrole Maandag 11 mei worden alle kinderen gecontroleerd op hoofdluis. Wilt u alstublieft voor makkelijk te controleren haar zorgen? Alvast bedankt.

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 22 april 2016 Ma 25 t/m vrij 6 Za 7 Ma 9 Di 10 Woe 11 Do 12 Vrij 13 AGENDA

Nadere informatie

April 2013. Beste allemaal, Burgemeester Aboutaleb op bezoek

April 2013. Beste allemaal, Burgemeester Aboutaleb op bezoek April 2013 Beste allemaal, Burgemeester Aboutaleb op bezoek Wat een geweldige feestweek! De hele week heeft in het teken gestaan van de kroning van prins Willem Alexander tot Koning van ons land. Maandagmorgen

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 1 juli Beste ouder,

Marinfo. Informatieblad.  Vrijdag, 1 juli Beste ouder, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 1 juli 2016 Beste ouder, Gefeliciteerd Zaterdag 2 juli is Willem Rietkerk uit groep 1 jarig. Hij wordt dan 5 jaar! Op 5 juli is Sam Pals uit

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 22 januari 2016

Nieuwsbrief. 22 januari 2016 Nieuwsbrief 22 januari 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste Ouders, Als leerkrachten zijn we altijd bezig met onszelf bij te spijkeren door middel van studiedagen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 mei 2016

Nieuwsbrief 13 mei 2016 Jochem Blaauboerstraat 4 1751 CJ Schagerbrug 0224-571626 info@obszwanenest.nl http://www.obszwanenest.nl Kalender 16 mei: 2 e pinksterdag 17 mei: Schoolreis groep 1 t/m 7 23 t/m 25 mei: Groep 8 Kamp 26

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 7. Belangrijke data

Nieuwsbrief Nr. 7. Belangrijke data Nieuwsbrief Nr. 7 Belangrijke data Dinsdag 2 april- Nationale Buitenlesdag Dinsdag 2 april- Groep 5 naar Museum Noordwijk Donderdag 11 april Praktisch verkeersexamen groep 7 Vrijdag 12 april Koningsspelen

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2016

Nieuwsbrief april 2016 Nieuwsbrief april 2016 In april waren we met groep 3 nog druk aan het werk in het thema kunst. Op een dinsdagmiddag bezochten we daarom de galerie in ons dorp; de Zilveren Schoen. Behalve dat er werd uitgelegd

Nadere informatie

Weekinfo cbs De Evenaar - Krommenie

Weekinfo cbs De Evenaar - Krommenie Weekinfo cbs De Evenaar - Krommenie 16 e jaargang nr. 34, blok 5 Maandag 11 juni 2012 D irect e u r : G. K r a m e r A d j u n c t - d irecteur : K. v a n D i e s t Sportdag woensdag 20 juni Inhoud sportdag

Nadere informatie

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 25 januari 2019 Agenda Nummer 19 maandag 28 januari Screening groep 7 schoolarts

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 3 maart 2016

Nieuwsbrief groep 3 maart 2016 Nieuwsbrief groep 3 maart 2016 In deze nieuwsbrief zijn de veilig en vlot woorden van kern 9 opgenomen. Ook hebben we de leesbladen waarmee de kinderen op school oefenen erbij gedaan. Veel leesplezier!

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 9 december Beste ouders,

Marinfo. Informatieblad.  Vrijdag, 9 december Beste ouders, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 9 december 2016 Beste ouders, We hebben afgelopen maandag een heel fijn en gezellig Sinterklaasfeest kunnen vieren met elkaar. Sinterklaas kwam

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender. o.a. in dit nummer: Nieuwsberichten en foto s

Uiltje gemist? kalender. o.a. in dit nummer: Nieuwsberichten en foto s 19-03-2015 Jaargang 7 - nummer 26 kalender Vrijdag 20 maart Kledinginzameling Atelier 3 In de huid van Dinsdag 24 maart Opening In de huid van voor de groepen 1 t/m 4 Vrijdag 27 maart Start 2e ronde In

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 13 juli Beste ouders,

Marinfo. Informatieblad.   Vrijdag, 13 juli Beste ouders, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Beste ouders, Vrijdag, 13 juli 2018 We gaan aan het laatste schoolweek beginnen. Een bijzondere week. Een week waarin alles soms net een beetje anders

Nadere informatie

We zullen door middel van deze korte samenvatting laten zien wat wij doen bij de verschillende vakken die we hebben.

We zullen door middel van deze korte samenvatting laten zien wat wij doen bij de verschillende vakken die we hebben. Informatie groep 4 Welkom op de site van groep 4 van CBS De Bargeweide. Er zitten 27 kinderen in groep 4. We hebben twee juffen, juf Annet Semmekrot en juf Wietske Scholts. Juf Wietske wordt op dit moment

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September 1 30 augustus 13 september RKBS De Banier September Aan «titel» «naam», «groep» Colofon: R.K.B.S. De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Postadres: Postbus 19; 7890 AA Klazienaveen Telefoon: (0591)

Nadere informatie

Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl

Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 1 juli 2016 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 2 Oud Papier IK ZIE MEER Ma 4 Contactmiddag

Nadere informatie

Belangrijke data in sept./okt. 2015

Belangrijke data in sept./okt. 2015 21 sept.2015 nr. 2 Gevonden voorwerpen Belangrijke data in sept./okt. 2015 In de hal van de school staat een rek met gevonden kleding en een krat met gevonden spullen. Aan het eind van de week gaan we

Nadere informatie

PRIKBORD 9. 3 september 2014. 14 april 2016. Nieuws van de directie

PRIKBORD 9. 3 september 2014. 14 april 2016. Nieuws van de directie PRIKBORD 9 3 september 2014 Schooljaar 2015-2016 In dit nummer de directie groep 1-2-3 groep 4-5-6 groep 7-8 Nieuw op school 1 1 3 4 5 Verjaardagen 5 Kinderjury 5 Agenda 6 14 april 2016 de directie - Als

Nadere informatie

Nieuws uit de groepen. Nieuws uit groep 1/2

Nieuws uit de groepen. Nieuws uit groep 1/2 Algemeen: Paaslunch Van vrijdag 14 t/m maandag 17 april is het paasvakantie. In uw jaarkalender staat aangegeven dat de kinderen op donderdag 13 april een gewoon rooster hebben. Bij nader inzien willen

Nadere informatie

Via deze weg willen wij de andere kandidaten Martine Kok en Robin Schepers bedanken voor het verkiesbaar stellen.

Via deze weg willen wij de andere kandidaten Martine Kok en Robin Schepers bedanken voor het verkiesbaar stellen. Weekbericht van 23 april Algemeen Wij vallen niet uit bomen Het mooie weer is in aantocht, wat betekent dat we met elkaar weer veel buiten zijn. Natuurlijk juichen wij het toe om veel buiten te zijn! Waar

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

April 2019 STEIJAERTNIEUWS

April 2019 STEIJAERTNIEUWS O.B.S. De J.P.F. Steijaertschool Joseph Haydnlaan 1 2394 GJ Hazerswoude Rijndijk Tel.: 071-3412742 Website: www.steijaertschool.nl E-mail: schoolleider@steijaertschool.nl STEIJAERTNIEUWS April 2019 NIEUWS

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nachtegaallaan 25 3181 SL Rozenburg Tel: 088-1454510 Perengaarde 1 3181 PV Rozenburg Tel: 088-1454505 www.pcbsderegenboog.vcodekring.nl info@pcbsderegenboog.vcodekring.nl

Nadere informatie

Wat doen de kleuters deze week?

Wat doen de kleuters deze week? maandag 19 december tot vrijdag 23 december 2016 Wat doen de kleuters deze week? Bij juf Nathalie in de instap- 1 e kleuterklas : Nog even en dan mogen wij het oude jaar vaarwel zeggen en gaat het nieuwe

Nadere informatie

Algemene informatie week 23

Algemene informatie week 23 Algemene informatie week 23 Nieuwe website De nieuwe website is online! Neem maar eens een kijkje op www.stjozefuden.nl. (Niet verwarren met de oude site die ook nog een tijdje in de lucht zal zijn.) Kangoeroe

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag 02 juli 2015 Jaargang 7- nummer 28 kalender Donderdag 2 juli Rapportage groepen 3 t/m 7 Vrijdag 3 juli Waterspektakel groepen 1 t/m 5 Vrijdag.Waterdag Morgen, vrijdag 3 juli, worden er voor de kinderen

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 29 Donderdag 9 april 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

Kom je voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfusschool helemaal top! Agenda: Schooljaar Nr. 30

Kom je voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfusschool helemaal top! Agenda: Schooljaar Nr. 30 Schooljaar 2018-2019 Nr. 30 Inspiratie opdoen voor de Koningsspelen Wil je alvast in de stemming komen voor de Koningsspelen en ben je benieuwd naar het liedje van dit jaar? Kijk dan eens op onderstaande

Nadere informatie

Wat doen de kleuters deze week?

Wat doen de kleuters deze week? maandag 18 december tot vrijdag 22 december 2017 Wat doen de kleuters deze week? Bij juf Nathalie in de instap- 1 e kleuterklas: Nog even en dan mogen wij het oude jaar vaarwel zeggen en gaat het nieuwe

Nadere informatie

Meesters en juffendag / open dag

Meesters en juffendag / open dag Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2014-2015 nummer 17, vrijdag 5 juni 2015 Meesters en juffendag / open dag Beste ouders/ verzorgers van

Nadere informatie

Jaargang 20, nr 30 Donderdag, 24 april 2014

Jaargang 20, nr 30 Donderdag, 24 april 2014 Jaargang 20, nr 30 Donderdag, 24 april 2014 Week 17: vrijdag 25 april Koningsspelen Week 18: meivakantie 28 april t/m 05 mei Beste ouders, Nog een dag te gaan en dan breekt de meivakantie aan. Het wordt

Nadere informatie

ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016. PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht

ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016. PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016 PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht A.s. maandag 11 april is het weer zover!! Om kwart voor negen wordt de projectweek, 'Ter land, ter zee en in de lucht' energiek

Nadere informatie

In de Kring. Naar ons idee is het filmpje dan ook goed gelukt, spontaan en dynamisch. Bij deze nog even de link voor de mensen die de uitzending

In de Kring. Naar ons idee is het filmpje dan ook goed gelukt, spontaan en dynamisch. Bij deze nog even de link voor de mensen die de uitzending In de Kring. Jaargang 19, nummer 10 Datum 17 maart 2016 Meer info op: www.obsdekring.nl Maak deze kenbaar bij de groepsleerkracht van uw zoon of dochter of middels de onderstaande reactiemogelijkheid bij

Nadere informatie

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Paasviering Ouderhulp. Nieuws uit de kleutergroepen. Weekbrief 29 maart t/m 5 april 2019

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Paasviering Ouderhulp. Nieuws uit de kleutergroepen. Weekbrief 29 maart t/m 5 april 2019 Weekbrief 29 maart t/m 5 april 2019 Bernardusschool Kooikerspad 2, 2382 EA Zoeterwoude www.rkbenardusschool.nl T: 071 54 21 600 Koningsspelen Op vrijdag 12 april is het zover: de Koningsspelen! Op deze

Nadere informatie

het lopend vuurtje Eigentijds, uitdagend en talentvol onderwijs! Mei Nieuwsbrief mei 2014 ICBS de Vuurvogel

het lopend vuurtje Eigentijds, uitdagend en talentvol onderwijs! Mei Nieuwsbrief mei 2014 ICBS de Vuurvogel Oud papier De gemeente heeft al een aantal papierbakken in de wijk weggehaald. Wij maken u erop attent dat voor de mensen die thuis geen papierbak hebben besteld, de mogelijkheid bestaat het oud papier

Nadere informatie

Jaargang 18

Jaargang 18 Riemslootnieuws 775 28-03-2019 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Jonge dieren In de beide kleutergroepen werken we de komende periode over de (kinder)boerderij

Nadere informatie

Weekbrief. Donderdag 7 april Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / MIB. Nieuws uit de school

Weekbrief. Donderdag 7 april Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / MIB. Nieuws uit de school Donderdag 7 april 2016 Weekbrief Activiteitenoverzicht 8 t/m 10 april Oudpapiercontainer op de parkeerplaats bij de kerk 11 t/m 13 april Schoolvoetbal 15 april ANWB Streetwise 26 april Koningsspelen 27

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie