Nieuws van de directie

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuws van de directie"

Transcriptie

1 Nieuws van de directie Afgelopen vrijdag had het team een studiedag. Een aantal verschillende onderwerpen stonden op de agenda. In de school gebruiken wij, sinds dit schooljaar, voor de muziek de methode 123Zing. 123ZING heeft een doorlopende leerlijn voor groep 1-2, groep 3-4, groep 5-6 en groep 7-8. Binnen elk thema leren de leerlingen nieuwe praktische vaardigheden om samen muziek te maken en te begrijpen. Per schooljaar biedt de methode 5 thema's met voor elk thema kanten-klaar lesmateriaal gepresenteerd binnen de digitale lesomgeving in handige borden, flexibel te behandelen in een periode van 6 à 7 weken. Iedere periode start na een vakantie en begint met een energieke interactieve videoles (10-15 minuten) via het digiboard als introductie op het muzikale thema. De bijbehorende themaliedjes en muzikale lesactiviteiten kunnen vervolgens uitgevoerd worden op momenten naar keuze gedurende de periode. Er zijn naast de vaste onderdelen ook keuze-onderdelen die naar behoefte ter verdieping kunnen worden ingezet. Een externe deskundige van 123Zing heeft het team geïnformeerd over de verschillende mogelijkheden van de vernieuwde website. Zo kunnen leerkrachten aangeleerde liedjes klaarzetten bij favourieten. De kinderen kunnen thuis inloggen en de liedjes thuis ook zingen. Wij waren erg enthousiast, zo leren de kinderen van groep 1-2 op een interactieve manier de maat en tegelijkertijd tellen. In groep 8 zit een thema beatboxen, wij zijn erg nieuwsgierig wat de kinderen hiervan vinden! Bent u nieuwsgierig geworden? Kijk dan op de website Naast aandacht voor de creatieve vaardigheden, hebben wij op de studiedag ook gesproken over ICT en KIVA. Daarnaast hebben wij afspraken gemaakt om deze week aandacht te hebben voor rust op de gang. In alle groepen zijn de volgende afspraken besproken: Ik wandel op de gang. Ik ben stil op de gang. Het verschil was meteen merkbaar, bijvoorbeeld in de groepen 3. Daar gingen de kinderen op hun tenen naar beneden! Personeel Vanaf afgelopen week is juf Marisa weer gestart met het re-integreren bij ons op school. Juf Marisa begint voorlopig op AT-basis op maandag en dinsdag als ondersteuning in de groepen 4. Dit zullen we in overleg met haar langzaam weer opbouwen.

2 Voor veel mensen is juf Sanae ook nog nieuw, zij werkt sinds een aantal weken in groep 3a, hieronder stelt juf Sanae zicht even voor: Via deze weg wil ik mij voorstellen. Mijn naam is Sanae Azouagh en werk al een aantal jaren als leerkracht in het basisonderwijs. Ik heb voornamelijk ervaring opgedaan in de bovenbouw groepen, werken in groep 3a is voor mij een leuke uitdaging. Naast mijn werk als leerkracht ben ik dit schooljaar een studie begonnen. Het is fijn dat ik mijn baan als juf kan combineren met iets anders. Tot nu toe bevalt het mij erg goed op de Zuidwester en kijk ontzettend uit naar de leuke momenten die er nog zeker gaan komen. Met vriendelijke groet, Sanae Azouagh Leesnieuws Het is lente en dat betekent dat er weer veel vrije dagen en vakanties in het vooruitzicht zijn. Om de leesontwikkeling te stimuleren en de gemaakte vorderingen vast te houden is het belangrijk dat kinderen ook buiten school lekker lezen. Aan het eind van deze nieuwsbrief vindt u leeslijsten die u kunt gebruiken om een goed boek uit te zoeken. Nieuws uit de groepen 1/2 In de week voor Pasen, hebben de kinderen op dinsdag genoten van de voorstelling van Muis en Rat, als afsluiting van het Lente thema. Het verhaal ging over de tuintjes van Muis en Rat. Ze wilden beiden een mooie bloementuin, maar dat verliep niet zonder problemen. En wat was het gezellig vorige week donderdag, toen alle kleuters in pyjama binnenkwamen met alle lekkere ontbijtjes. Wat zagen de dozen er mooi versierd uit! Iedereen had erg zijn best gedaan!

3 Na het gezellige paasontbijt zijn we nu gestart met het thema vervoer. Dit thema loopt tot de meivakantie. Vandaag hebben we de kinderen blij gemaakt met het nieuws, dat we een echte rondvaart gaan maken met de klas. De kinderen hebben hier vandaag ook een brief over mee gekregen. Nieuws uit de groepen 3 en 4 Tijdens de week van het culturele erfgoed van groep 4 gaan we het hebben over Ouderwetse beroepen uit deze streek. De kinderen mogen die week spulletjes meenemen uit het beroep van hun ouders en hierover vertellen. We krijgen bezoek van een brandweervrouw en een verloskundige. Op 13 april bezoeken we een kwekerij in Haarlem en zien we hoe het in de bloembollenteelt vroeger en tegenwoordig gaat. Ook geven we uitleg over de Haarlemse blekerijen en gaan we zelf hemdjes bleken op de ouderwetse manier. Het zal vast weer een fantastische culturele week worden die we afsluiten op de gebruikelijke openavond van woensdag 20 april. Nieuws uit groep 7 en 8 Loting groep 8 Dit jaar is het laatste jaar van groep 8. Er waren een paar spannende weken voor ons geweest voordat de grote dag aanbrak... Op 23 maart kregen we te horen naar welke school we volgend jaar gaan! We moesten als eerste 5 scholen die je het meest leuk vond opgeven. Daarna werd er geloot en iedereen in groep 8 van Zuidwester heeft zijn of haar 1 ste of 2 de keuze bereikt! Door Jaran en Nikita Cultuurweek In april staat de school in het teken van de Cultuurweek. De groepen 7 gaan aan de slag met Zicht op Haarlem, geïnspireerd op de schilderijen van Ruysdael krijgen de kinderen workshops en schilderen uiteindelijk hun eigen Zicht op Haarlem. In de groepen 8 gaan we deze periode aan de slag met historische verhalen over Haarlem. Welke zijn waar, welke misschien niet? We doen een speurtocht Stappen in de stad en met behulp van een interactieve app komen we meer te weten over deze mysterieuze verhalen. Verkeersexamen De groepen 7 zijn ondertussen ook druk bezig met de voorbereidingen voor hun Verkeersexamen. Deze week maken ze het theoretisch examen en volgende week is het praktisch gedeelte. We hopen natuurlijk dat ook dit jaar weer iedereen zal slagen!

4 Nieuws van de MR Nieuwe leden gezocht voor de MR De Medezeggenschapsraad (MR) is de vertegenwoordiging van de ouders en personeelsleden binnen de school. Vier ouders en vier personeelsleden vormen de MR en zijn de gesprekspartner van de schoolleiding op beleidsmatige onderwerpen. Via de MR kunnen ouders op een zinvolle en constructieve manier meepraten over de koers van onze school. Van de vier ouder-leden heeft één persoon aangegeven dat hij wil stoppen als lid van de MR. Van het ander lid loopt aan het einde van dit schooljaar de zittingstermijn af. Hij overweegt zich herkiesbaar te stellen. Wij zijn dus op zoek naar een nieuw lid. Indien zich meer belangstellenden melden, dan dat er plaatsen vrij zijn, organiseren we verkiezingen. Wil je graag meer betrokken zijn bij de school van je kinderen? Vind je het leuk om mee te praten over het beleid van de school? Ben je beschikbaar om 8 keer per jaar ( s avonds) te vergaderen? Meld je dan aan voor de MR. Meer informatie over de MR kan je vinden op de website van de school, onder het kopje ouders. Uiteraard kan je ook contact opnemen met de huidige leden. Om je aan te melden voor de MR of informatie over de verkiezingen kan je terecht bij Olaf Verheij: olaf.verheij@xs4all.nl. Veldvoetbaltoernooi. Het meisjesveldvoetbalteam uit groep 8 is woensdag 16 maart poulewinnaar geworden. Gefeliciteerd! De volgende poulewedstrijden worden gespeeld op woensdag 13 april op de velden van Geel/Wit. Woensdag 6 april zal het jongensteam de veldvoetbalwedstrijden gaan spelen op de velden van SV United/Davo, gelegen aan de Zuid Schalkwijkerweg bij de Zwemmerslaan. Jongensteam: 8a Luuk, Noord, Max, Finley, 8b, Colin, Wiebe, Beau, Oskar, Jaran, Benthe, 7a, Engel, 7b Matthijs, 7c Jules. 1e wedstrijd: uur

5 2e wedstrijd: uur 3e wedstrijd: uur. Iedereen is welkom om de teams aan te moedigen. Overig nieuws U kunt tot aanstaande vrijdag de zakken met kleding inleveren in de aula! Op 6 april is een deel van de school in gebruik als stemlokaal. Op het schoolplein is een ijzeren kast geplaatst. In deze kast zullen we de spullen neerzetten die de vrijwilligers nodig hebben om ons groene schoolplein te onderhouden.

6 Lekker lezen in de lente! : Lente boekenlijst voor groep 3 VNL AVI 1 april! Scholtens, Anneke 3 E3 dat is mijn bal! Noort, Selma 2 M3 de taart van mees Schutten, Jan Paul 2 M3 een aap met een rok Aerts, Carine 1 start een dans op jans Seuss, Dr. 1 start een fiets voor mees Nielandt, Dirk 1 start haas kent een mop Bon, Annemarie 2 M3 het schip van Luun Dragt, Annemarie 2 M3 hiep hiep hiep voor haas Os, Erik van 2 M3 hoor jij mijn brul? Versteeg, Isabel 1 start jan en jan Os, Eric van 1 start jip en jop Schotveld, Janneke 0 start jip kan zwemmen Bos, Tamara 3 E3 Karel kat Noort, Selma 3 E3 mijn eerste grote leesboek Leene, Merel 1 start Mijn hond is een held Gog, Marian van 3 E3 Mijn leukste leesboek Dragt, Annemarie 1 start mol heeft lol Brink, Annemarie van den 1 start opa, speel je mee Dam, Arend van 2 M3 poes moos gaat naar school Witte, Marianne 2 M3 vos en haas : een ei op een ezel Heede, Sylvia Vanden 3 E3 wat doet boef daar? Noort, Selma 1 start wat een mop! Os, Erik van 3 E3 wat hoor ik daar? Hofmans, Jorgen 0 start weg met die draak Oranje, Corien 2 M3 wolf, hond en kat Heede, Sylvia Vanden 3 E3 VNL: Veel lezen Niveau Omhoog Leesplezier! OBD Noordwest Postbus AB HOORN tel M. Huiberts (mhuiberts@obdnoordwest.nl)

7 Lekker lezen in de lente : Lente boekenlijst voor groep 4 VNL AVI Botel Bibalo : een spannende ontsnapping Hollander, Vivian den 6 E4 Choco gaat naar de winkel Christiaanse, Nicolle 4 M4 Dag vos, dag haas! Heede, Sylvia Vanden 4 M4 De boekenfabriek Jong, Karin de 6 E4 Drie keer feest Horsten, Jolanda 4 M4 Een hond voor Oskar Maar, Anne 4 M4 Een miniheks in het weerwolvenbos Loon, Paul van 5 M4 Een veulen op de roskam Hollander, Vivian den 6 E4 Er was eens Bon, Annemarie 6 E4 Foeksia en het geheim van Kwark de tovenaloon, Paul van 5 M4 Haasje Repje Westera, Bette 5 M4 Het grote griezelboek Straaten, Harmen van 5 M4 Het paaskuiken Elschner, Geraldine 5 M4 Is dat alles? Schutten, Jan Paul 5 M4 Kato&Ko gaan picknicken Simmons, Jane 5 M4 Koppie Krauw Noort, Selma 4 M4 Lente met Jip en Janneke Schmidt, Annie M.G. 5 M4 Luna en de kikker Berndes, Monique 4 M4 Met opa op de fiets Boonen, Stefan 5 M4 Op dolfijnenkamp Flores, Nina 4 M4 Ridder Redder Nielandt, Dirk 4 M4 Robin is verliefd Kuyper, Sjoerd 6 E4 Vos en Haas in gevaar Heede, Sylvia Vanden 5 M4 Waar is Piep? Benchley, Nathaniel 4 M4 Weerwolvensoep Loon, Paul van 6 E4 Wessel van Texel Os, Erik van 5 M4 VNL: Veel lezen Niveau Omhoog Leesplezier! OBD Noordwest Postbus AB HOORN tel M. Huiberts (mhuiberts@obdnoordwest.nl)

8 Lekker lezen in de lente: Lente boekenlijst voor groep 5 VNL AVI Alle hens aan dek Westera, Bette 8 M5 Bloemen voor de boze heks Kraan, Hanna 7 M5 De gorgels Myjer, Jochem 9 E5 De ninja's van de overkant Naus, Reggie 9 E5 De nootjesroof Nilsson, Ulf 8 M5 De walnotenkraker Kammeijer, Victor 9 E5 De wraak van Lorre Menten, Tosca 8 E5 De zingende brulbaby's Hooft, Mieke van 7 M5 Een vreemd feestje Westera, Bette 9 E5 Floor denkt door Hoffman, Marjon 8 M5 Floor regelt een feestje Hoffman, Marjon 8 M5 Held op sokken Westera, Bette 7 M5 Het geheim van de groene schat Otterloo, Marly van 9 E5 Het geheim van de kapitein Hollander, Vivian den 7 M5 Het geheim van Rosie en Moussa Cock, Michael de 9 E5 Het hanengevecht Hagen, Hans 7 M5 Kikker is verliefd Velthuijs, Max 7 M5 Kookschool Apppeltje-Eitje Vogelesang, Linda 8 M5 Lang leve de Leeuwenkuil Loon, Paul van 7 M5 Lotte & Roos, samen ben je niet alleen Smithuis, Marieke 7 M5 Mees Kees : een pittig klasje Oldenhave, Mirjam 9 E5 Schaap met laarsjes Matter, Maritgen 7 M5 Sofie en het geheime paard Vendel, Edward van de 9 E5 Spion uit de lucht Hollander, Vivian den 7 M5 Trubbel de trol Naus, Reggie 9 E5 Vos en haas en de bosbaas Heede, Sylvia Vanden 7 M5 VNL: Veel lezen Niveau Omhoog Leesplezier! OBD Noordwest Postbus AB HOORN tel M. Huiberts (mhuiberts@obdnoordwest.nl)

9

10 Lekker lezen in de lente : Lente boekenlijst voor groep 6 VNL AVI Apenmama gezocht Bosse, Sarah 10 M6 Bibi's doodgewone dierenboek Dumon Tak, Bibi 10 M6 De Bleshof 3-in-1 paardenboek Christiaanse, Nicolle 10 M6 De GVR Dahl, Roald 10 M6 De hele Steenstraat Honey, Elizabeth 10 M6 De zolderkinderen Schotveld, Janneke 10 M6 Dossier Mama verliefd Jong, Trude de 10 M6 Een fantastische verjaardag Roep, Nanda 10 M6 Floor is smoor Hoffman, Marjon 10 M6 Floor is voor! Hoffman, Marjon 10 M6 Geel gras Geest, Simon van der 10 M6 Gemaskerd naar het bal Dam, Arend van 10 M6 Gezocht: normale ouders Slegers, Marlies 10 M6 Het geheim van het 100e doelpunt Kuyper, Hans 10 M6 Max en de ontplofte vriendschap Vriens, Jacques 10 M6 Mees Kees Bloedjelink Oldenhave, Mirjam 10 M6 Mees Kees op kamp Oldenhave, Mirjam 10 M6 Mijn hamster is een meesterbrein Lowe, Dave 10 M6 Onraad in het wrakkenmuseum Molemaker, Rom 10 M6 Ouders zijn gek Schotveld, Janneke 10 M6 Rampenkamp Oldenhave, Mirjam 10 M6 Steffie en de mislukte inbrekers Vriens, Jacques 10 M6 Super eekhoorn en de eekhoornjager Lowe, Dave 10 M6 Superjuffie in de soep Schotveld, Janneke 10 M6 Tonje en de geheime brief Parr, Maria 10 M6 Wij gingen op krokodillenjacht Dumon Tak, Bibi 10 M6 VNL: Veel lezen Niveau Omhoog Leesplezier! OBD Noordwest Postbus AB HOORN tel M. Huiberts (mhuiberts@obdnoordwest.nl)

11

12 Lekker lezen in de lente : Lente boekenlijst voor groep 7 en 8 VNL AVI Baron 1898 Vriens, Jacques 11 De bollenbende Spierenburg, Manon 11 De club van lelijke kinderen Meinderts, Koos 11 De leukste jongen van de school Kuyper, Sjoerd 11 De regels van drie Hof, Marjolijn 11 De stemmenslurper Boersen, Lisa 11 Dummie de mummie en de drums van MassoMenten, Tosca 11 Eenzaam in de oorlog Letterie, Martine 12 Elvis Watt : een koffer vol geld Sikkel, Manon 11 Het dagboek van Nurdius Maximus Collins, Tim 12 Hoe ik per ongeluk een boek schreef Huizing, Annet 12 Ik ben een gorilla Applegate, Katherine 12 Ik moet mee Bruijn, Jorien de 12 Juffrouw Pots Menten, Tosca 11 Juul on fire Huisman, Yvonne 12 Mijn bijzondere rare week met Tess Woltz, Anna 11 Milans band Grootel, Leny van 12 Minoes Schmidt, Annie M.G. 12 Moederruil Stoop, Ellen 11 Oma ontsnapt Schotveld, Janneke 11 Opa vlucht Williams, David 12 Paard met laarzen Aerts, Jef 11 Rotbeesten Dahl, Roald 11 Soldaat Wojtek Dumon Tak, Bibi 12 Spinder Geest, Simon van der 12 Stem op de Okapi Vendel, Edward van de 11 Wat vind jij, Emma Weetal Honey, Elizabeth 11 VNL: Veel lezen Niveau Omhoog Leesplezier! OBD Noordwest Postbus AB HOORN tel M. Huiberts (mhuiberts@obdnoordwest.nl)

13

Volgende week zullen we in de groepen aandacht besteden aan de regel:

Volgende week zullen we in de groepen aandacht besteden aan de regel: In deze nieuwsbrief Agenda Regel van de week Cultuurweek groepen 1/2 Cultuurweek groepen 3 Cultuurweek groepen 4 Cultuurweek groepen 5 Cultuurweek groepen 6 Cultuurweek groepen 7 Cultuurweek groepen 8

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Nieuws van de directie

In deze nieuwsbrief. Nieuws van de directie regel van de week Ik gebruik het materiaal waar het voor bedoeld is. In deze nieuwsbrief Nieuws van de directie Boekenmarkt Klassenouders Leeslijsten (bijlage) belangrijke data 7 oktober informatieavond

Nadere informatie

80 boekentips voor en door dyslexiehelden!

80 boekentips voor en door dyslexiehelden! 80 boekentips voor en door dyslexiehelden! Beer, Hans de Een IJsbeer in de tropen 9789055791859 M5 7 Boer, Claudia de Een paard in de tuin 9789020680614 M3 2 Bon, Annemarie Haas kent een mop 9789044329940

Nadere informatie

Station Zuid Boekenlijst

Station Zuid Boekenlijst Station Zuid Boekenlijst groep 4 werk 1a Station Zuid Boekenlijst Het is een 978-90-477-0307-5 Lane Smith Lemniscaat 4 1a Hallo! 1 Haas krijgt bezoek 978-90-443-2995-7 Annemarie Bon en House of Books 4

Nadere informatie

MEIDEN ZUIDWESTER WEER KAMPIOEN SCHOOLVOETBAL HAARLEM

MEIDEN ZUIDWESTER WEER KAMPIOEN SCHOOLVOETBAL HAARLEM MEIDEN ZUIDWESTER WEER KAMPIOEN SCHOOLVOETBAL HAARLEM In deze nieuwsbrief Agenda Regel van de week Schoolmelk De medezeggenschapsraad voor het schooljaar 2015-2016 Schoolkorfbal 70 jaar bevrijding Agenda

Nadere informatie

Hallo (Nummer 01, ) In deze Hallo vindt u informatie over:

Hallo (Nummer 01, ) In deze Hallo vindt u informatie over: Hallo (Nummer 01, 23-08- 2014) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo vindt u informatie over: De eerste lesdag en lesweken Overzicht van de werkdagen van de teamleden Voorstellen juf Manon, meester

Nadere informatie

Fellenoortje mei 2019

Fellenoortje mei 2019 Fellenoortje mei 2019 Beste ouders/verzorgers, Het schooljaar is al bijna weer voorbij. Met elkaar zijn we bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar 2019-2020. In dit Fellenoortje lees je

Nadere informatie

Vossenjacht KinderBoekenWeek

Vossenjacht KinderBoekenWeek Vossenjacht Kinderboekenweek Vandaag hadden we de afsluitende vossenjacht voor de KBW Kinder Boeken- Week. Gelukkig hebben we de afgelopen week nog een groot aantal aanmeldingen van ouders gehad die deze

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

Extra editie van de springkrant

Extra editie van de springkrant Extra editie van de springkrant Digitale nieuwsbrief van RKBS De Springschans DE SPRINGKRANT Informatie schooljaar 2018-2019 In dit nummer: Informatie schooljaar 2018-2019 Schooljaar 2017-2018 en Schooljaar

Nadere informatie

Christine Nöstlinger met tekeningen van Philip Hopman. s Morgens vroeg Toon Tellegen. Vivian den Hollander met tekeningen van Rotraut Susanne

Christine Nöstlinger met tekeningen van Philip Hopman. s Morgens vroeg Toon Tellegen. Vivian den Hollander met tekeningen van Rotraut Susanne Inhoud 9 Nannie Kuiper met tekening van Jeska Verstegen 11 Papa is ziek Pieter Feller met tekeningen van Natascha Stenvert 14 Een stoere surfer 32 Piraat Lars Yvon Jaspers Christine Nöstlinger met tekeningen

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s),

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s), Waterlandjournaal Jaargang 4 nr. 9 21 april 2017 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Sportochtenden Weken van de mediawijsheid Belangrijke

Nadere informatie

INFO voor Ouders. Schooljaar NR. 2 6 september 2018

INFO voor Ouders. Schooljaar NR. 2 6 september 2018 INFO voor Ouders Schooljaar 2018-2019 - NR. 2 6 september 2018 In deze info: - Voorstellen Marjan van Eijk - Voorstellen Jeroen Smits - Afsluiting Duik met een boek de zomer in - Vertrouwenspersoon - Paul

Nadere informatie

Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek

Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek Nieuwsbrief 1 4 September 2018 Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek Vaste rubrieken In dit nummer vinden jullie de vaste rubrieken: - Nieuws van de oudervereniging - Het TSO-rooster van

Nadere informatie

Juli 2015. Belangrijke data. 09 juli 14 juli 15 juli 16 juli 16 juli 17 juli 17 juli. 31 augustus

Juli 2015. Belangrijke data. 09 juli 14 juli 15 juli 16 juli 16 juli 17 juli 17 juli. 31 augustus INFOBULLETIN Juli 2015 Belangrijke data 09 juli 14 juli 15 juli 16 juli 16 juli 17 juli 17 juli 31 augustus Musical groep 8c Afscheidsavond groepen 8 Uitglijden groepen 8 Wisselen groepen Kinderen groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF januari 2015

NIEUWSBRIEF januari 2015 NIEUWSBRIEF januari 2015 Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van januari. We wensen u veel leesplezier. Welkom Deze maand zijn de volgende leerlingen bij ons op school gekomen:

Nadere informatie

Inhoud. Actie van de Bruna Even voorstellen Vertrouwenspersonen Open Podium Diamantjes van de Diamant

Inhoud. Actie van de Bruna Even voorstellen Vertrouwenspersonen Open Podium Diamantjes van de Diamant Jaargang 10 Nummer 3 21 september 2018 Agenda Ma-di 24-25 sept Vrijdag 28 september Woensdag 3 oktober Vrijdag 5 oktober Woensdag 10 oktober Studiedagen alle leerlingen zijn vrij. Peuterwerk is open. Open

Nadere informatie

www.cornelismusius.nl cornelismusius@laurentiusstichting.nl 04-03- 2016 Inhoud Studiemiddag 1 maart... 1 Opening van de Studie Muis... 2 Een nieuw gezicht... 2 Pasen... 3 Hallo allemaal hier weer een wist

Nadere informatie

Schooljaar: Nummer: 8 Datum: 26 oktober 2017

Schooljaar: Nummer: 8 Datum: 26 oktober 2017 Schooljaar: 2017-2018 Nummer: 8 Datum: 26 oktober 2017 VAN HET TEAM Beste ouders en verzorgers, Ik hoop dat u weer van een aantal mooie en vooral zonnige dagen hebt kunnen genieten. Op Weilust is iedereen

Nadere informatie

Pagina 1. Bestelnummer Aantal Hoofdwoord/Opmerking/Bijlage Titel/Deeltitel/Reeks/Boeksoort Siso/Genre/Taal/Leeftijd Prijs Medium/Inwerkmethode

Pagina 1. Bestelnummer Aantal Hoofdwoord/Opmerking/Bijlage Titel/Deeltitel/Reeks/Boeksoort Siso/Genre/Taal/Leeftijd Prijs Medium/Inwerkmethode Pagina 1 Fictie voor de jeugd, E Bibliotheekcode: Referentie: Bibliotheeknaam: Besteldatum: Productiedatum: 19-06-2016 Naam besteller: Datum verwerkt NBD: 2013.51.1256 Abeelen, Willemijn Van Kamperen In

Nadere informatie

extra >> maandkalender

extra >> maandkalender NIEUWSBRIEF 02 11 2016 extra Beste ouders Heeft iedereen een fijne herfstvakantie gehad? Wij kijken terug op een mooie periode voor de herfstvakantie; de kinderboekenweek met de afsluiting waarbij vele

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 7 december 2018

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 7 december 2018 Nieuwsbrief 7 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 7 december 2018 Vertrek Afgelopen week heeft Ellen Jansen, ons verrast met de aankondiging van haar vertrek. Zij gaat per 1 februari De Octopus verlaten. Ellen

Nadere informatie

Rapportfolio-gesprekken donderdag 5 juli. Rapportfolio-gesprekken vrijdag 6 juli Nieuwsbrief nr. 40

Rapportfolio-gesprekken donderdag 5 juli. Rapportfolio-gesprekken vrijdag 6 juli Nieuwsbrief nr. 40 nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 29 juni 2018 Agenda Nummer 39 maandag 2 juli Studiedag team alle leerlingen

Nadere informatie

Beste ouders, Team Weemewereld

Beste ouders, Team Weemewereld Nieuwsbrief 21 Beste ouders, maandag 12 vrijdag 16 februari Afgelopen woensdag is er een begin gemaakt met de waterafvoer van het schoolplein. Een aantal vrijwillige ouders hebben een gaten gemaakt in

Nadere informatie

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het einde van het schooljaar nadert, dat kun je aan alles merken. Wat is het jaar weer omgevlogen. Groep 8 is druk met de musical en iedereen

Nadere informatie

Eindtoets groep 8 Paasviering MEIVAKANTIE. ZESKAMP MR-vergadering uur OV-vergadering Kledinginzamelingsactie Schoolfotograaf.

Eindtoets groep 8 Paasviering MEIVAKANTIE. ZESKAMP MR-vergadering uur OV-vergadering Kledinginzamelingsactie Schoolfotograaf. Jaargang 10 Nummer 16 15 april 2019 Agenda Dinsdag 16 en woensdag 18 april Vrijdag 19 april Maandag 22 april t/m Vrijdag 3 mei Zondag 5 mei Maandag 7 mei Woensdag 8 mei Vrijdag 10 mei Woensdag 15 mei Eindtoets

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014

Nieuwsbrief oktober 2014 Nieuwsbrief oktober 2014 Beste ouders, In de afgelopen weken hebben we alweer zo ontzettend veel geleerd! Eigenlijk is het schooljaar maar net goed op gang, maar wat we geleerd hebben is al niet meer op

Nadere informatie

Kinderen leren verschillend

Kinderen leren verschillend Nieuwsbrief obs De Dennenkamp Kinderen leren verschillend 18 april 2019 Inspectie geeft een positieve beoordeling aan OBS De Dennenkamp Afgelopen week heeft de inspectie van het onderwijs wederom een bezoek

Nadere informatie

Centrale prentenboeken Bibliotheek Montferland

Centrale prentenboeken Bibliotheek Montferland Centrale prentenboeken Bibliotheek Montferland Eend op de fiets door David Shannon Thema: dieren, boerderij, fietsen Als Eend de dieren van de boerderij heeft laten zien dat hij kan fietsen, willen zij

Nadere informatie

De kinderen moeten zelf een bord, mes, lepeltje, beker en eierdop meenemen naar school. (Graag met hun naam erop.)

De kinderen moeten zelf een bord, mes, lepeltje, beker en eierdop meenemen naar school. (Graag met hun naam erop.) Weekmail obs Hagen 7 april 2017 Paaslunch Op donderdag 13 april vindt er een paaslunch plaats op school. De heerlijke lunch vindt in buffetvorm plaats, dit wordt allemaal geregeld door de OR!! Daarnaast

Nadere informatie

VRIJDAG 28 OKTOBER 2016

VRIJDAG 28 OKTOBER 2016 VRIJDAG 28 OKTOBER 2016 In deze nieuwsbrief o.a.: Bingo-avond groepen 4 t/m 8 Bij Weet u dat informatie over kledinginzameling (Reshare) en rapport/portfolio Nog een paar kinderen gezocht voor de schoolzwemkampioenschappen!

Nadere informatie

joep is op jet Nicolle van den Hurk Zwijsen

joep is op jet Nicolle van den Hurk Zwijsen joep is op jet Nicolle van den Hurk Zwijsen 4 Zwijsen Nicolle van den Hurk joep is op jet Deze Leesleeuw is van: Leesleeuw 2010 2011 groep 3 leerjaar 1 Leesleeuwtitels schooljaar 2010 2011 1. in een boot

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei 2019

Nieuwsbrief mei 2019 Nieuwsbrief 31-17 mei 2019 En toen was het Moederdag... Dit jaar wilden we met de kleuters en groep 8 eens iets anders doen voor Moederdag dan andere jaren. Bij kringloopwinkel Rataplan aan de Industrieweg

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2014

Nieuwsbrief december 2014 Nieuwsbrief december 2014 DECEMBER 1 Nieuwsbrief 4 Leerlingenraad 14:15 / 15:00 5 Sinterklaasviering Lln gr. 1/2 zijn om 11.00 vrij! 8 EXTRA oud papier actie t/m 11 dec. OR vergadering 18 Kerstviering

Nadere informatie

Feestweek 50 jaar Roncalli. Informatieboekje

Feestweek 50 jaar Roncalli. Informatieboekje Feestweek 50 jaar Roncalli Informatieboekje Roncalli mijn school! Refrein Ik zie de zon. Ik ben nog jong. Ik ren naar Ronronronron- Roncalli mijn school Ik zie de zon. Ik zing mijn song. Ik zing van Ronronronroncalli-

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 21 april 2017

Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Wat was het weer een feest vrijdag 21 april: De Koningsspelen!! Binnenkort Van maandag 24 april tot en met vrijdag 5 mei zijn alle kinderen vrij. Dan hebben we 2 weken

Nadere informatie

12 november 2018 schooljaar nieuwsbrief 06. Agenda

12 november 2018 schooljaar nieuwsbrief 06. Agenda Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 12 november 2018 schooljaar 2018-2019 nieuwsbrief 06 Van de Directie Het thema Cultuur en Geloof is gestart en er wordt al flink aan gewerkt.

Nadere informatie

Klassennieuws van groep 1/2 C

Klassennieuws van groep 1/2 C Klassennieuws van groep 1/2 C Koninklijke week In de week van 22 april t/m 27 april kleurde de Vlieberg Koninklijk rood, wit en blauw. Deze week stond geheel in het teken van de inhuldiging van Koning

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 1/2C

Nieuwsbrief groep 1/2C Nieuwsbrief groep 1/2C Beste ouders, Voor u ligt de nieuwsbrief van groep 1/2C voor de komende periode. Wij wensen u veel plezier met lezen. Met vriendelijke groet, Eline van Ee Simone Dreierink Wat gaan

Nadere informatie

De kinderen hoeven deze dag niets voor het tienuurtje mee te nemen, maar wel hun eigen lunch voor tussen de middag.

De kinderen hoeven deze dag niets voor het tienuurtje mee te nemen, maar wel hun eigen lunch voor tussen de middag. Weekmail obs Hagen 5 april 2019 De Koningsspelen Op vrijdag 12 april doen we weer mee met de Koningsspelen. Twee studenten van het Graafschap College hebben deze hele dag voorbereid. Op 12 april krijgen

Nadere informatie

Maandag 4 juni Start Cito-toetsweken (t/m 21 juni) Dinsdag 5 juni Start Avondvierdaagse (t/m 8 juni)

Maandag 4 juni Start Cito-toetsweken (t/m 21 juni) Dinsdag 5 juni Start Avondvierdaagse (t/m 8 juni) obs De Phoenix Week 22-2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief informeren we u onder andere over ons schoolproject Blink, het ondernemerschap van de groepen 7/8 en de inhoud van de trotsweken.

Nadere informatie

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER

BESTE OUDERS/VERZORGERS, IN DIT NUMMER Kbs De Langenoord Schooljaar 2017-2018 6 april 2018 nummer 15 BESTE OUDERS/VERZORGERS, Ook een voorbereiding op een veilige deelname aan het verkeer hoort bij de doelen van de basisschool. In groep 7 toetsen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 28 augustus 2015

Nieuwsbrief. 28 augustus 2015 Nieuwsbrief 28 augustus 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Maandag hebben alle leerlingen van PCBO Vroomshoop een vrije dag i.v.m. met de inspiratie

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Veenhuizen, 11 april DIT en DAT vanuit de school Beste ouders,

Nieuwsbrief. Veenhuizen, 11 april DIT en DAT vanuit de school Beste ouders, Nieuwsbrief Veenhuizen, 11 april 2019 DIT en DAT vanuit de school Beste ouders, Wat was het geweldig, onze eerste echte SPEEL en LEER-show. De groepen 3 en 4 hebben het vorige week 4 april twee keer opgevoerd.

Nadere informatie

voor het laatste nieuws kijk je op www.sbofacet.nl NUMMER 14 SCHOOLJAAR 2014-2015 Donderdag 16 april 2015

voor het laatste nieuws kijk je op www.sbofacet.nl NUMMER 14 SCHOOLJAAR 2014-2015 Donderdag 16 april 2015 voor het laatste nieuws kijk je op www.sbofacet.nl NUMMER 14 SCHOOLJAAR 2014-2015 Donderdag 16 april 2015 ii Beste ouders / verzorgers, In deze nieuwsbrief nieuws uit groep 3 en 5. Verder weer nieuws m.b.t.

Nadere informatie

8 april april Jelte Letteboer (4) 8 april Fedde Mol (5) 10 april Marijn Pruijssers (8) 11 april Mees van der Sluis (7)

8 april april Jelte Letteboer (4) 8 april Fedde Mol (5) 10 april Marijn Pruijssers (8) 11 april Mees van der Sluis (7) 8 april 2019 10 april Praktisch verkeersexamen groep 7 11 april Vergadering Raad van Leerlingen 12 april Koningsspelen 15 t/ 17 april Cito Eindtoets groep 8 18 april Studiedag (leerlingen vrij) 19 april

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 mei 2016

Nieuwsbrief 13 mei 2016 Jochem Blaauboerstraat 4 1751 CJ Schagerbrug 0224-571626 info@obszwanenest.nl http://www.obszwanenest.nl Kalender 16 mei: 2 e pinksterdag 17 mei: Schoolreis groep 1 t/m 7 23 t/m 25 mei: Groep 8 Kamp 26

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Directie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Directie Agenda 23 feb; rapport mee 23 feb: uitje groep 8 26 feb t/m 2 mrt: krokusvakantie 14 maart: (mogelijk) stakingsdag 19 maart: studiedag bestuur: lln vrij 21-28 maart Cultuurweek 29 en 30 mrt: presentaties

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 7 februari 2017 Nr. 20

Nieuwsbrief Dinsdag 7 februari 2017 Nr. 20 Nieuwsbrief Dinsdag 7 februari 2017 Nr. 20 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Dinsdag 7 februari 14.30 16.00 uur Sleutelraadvergadering Vrijdag 10 februari 8.15 9.00 uur

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Inspectiebezoek 10 mei. Artikelen in deze nieuwsbrief. Agenda mei. Frans. Jaargang 19 nummer 36 Vrijdag 22 april 2016.

Nieuwsbrief. Inspectiebezoek 10 mei. Artikelen in deze nieuwsbrief. Agenda mei. Frans. Jaargang 19 nummer 36 Vrijdag 22 april 2016. Jaargang 19 nummer 36 Vrijdag 22 april 2016 Nieuwsbrief Artikelen in deze nieuwsbrief Inspectiebezoek op 10 mei Agenda mei Frans Gymnastiek Indeling van de bouwen Marge woensdag Verjaardagen mei Verkeersexamen

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s),

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s), Waterlandjournaal Jaargang 4 nr. 10 2 juni 2017 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Terugblik mediawijsheid Vakantieregeling Ouder participatie

Nadere informatie

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief oktober 2016

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief oktober 2016 Oktober Schooltijden: We zouden het erg fijn vinden wanneer u ons wilt helpen: Wij willen graag om 8.30 uur met de lessen starten. Parkeren: Vanuit de buurtbewoners is het verzoek gekomen of ouders willen

Nadere informatie

Kleertjes uit, pyjamaatjes aan

Kleertjes uit, pyjamaatjes aan Het boordevolle boek voor baby s en peuters Kleertjes uit, pyjamaatjes aan Uitgeverij Ploegsma Amsterdam 7 Inhoud 24 Naar de kinderboerderij Carry Slee met tekeningen van Dagmar Stam 13 Kleertjes uit,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 14 februari 2017 Nr. 21

Nieuwsbrief Dinsdag 14 februari 2017 Nr. 21 Nieuwsbrief Dinsdag 14 februari 2017 Nr. 21 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Vrijdag 24 februari Carnaval Groepen 1 t/m 8 en Taalschool om 12.00 uur vrij Maandag 27 februari

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF // APRIL 2016

NIEUWSBRIEF // APRIL 2016 NIEUWSBRIEF 2015-2016 // APRIL 2016 OGO-THEMA GROEIEN EN BLOEIEN Wat kunnen we terugkijken op een ontzettend leuk en leerzaam OGO-thema! Er is veel ondernomen door de klassen: zo is er veel geknutseld,

Nadere informatie

Jan Harmenshof Nieuws 2018

Jan Harmenshof Nieuws 2018 Jan Harmenshof Nieuws 2018 Nieuwe leerlingen Als nieuwe leerling begroeten wij Rayan Mouallal in groep 1/2b.Wij wensen hem een fijne tijd op OBS Jan Harmenshof. Een fantastische voorlezer van onze school

Nadere informatie

8 december 2016, Wetenswaardigheid. Beste kinderen, ouders en verzorgers,

8 december 2016, Wetenswaardigheid. Beste kinderen, ouders en verzorgers, 8 december 2016, Wetenswaardigheid Beste kinderen, ouders en verzorgers, Wat een gezellig en leuk sinterklaasfeest hebben we achter de rug. We kijken er met een tevreden gevoel op terug. En dan.staan de

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief:

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief: NIEUWSBRIEF 2 In deze nieuwsbrief: Nieuws uit de onderbouw Bewegingsonderwijs middenbouw Kinderboekenmarkt MSM Got Talent Inzameling oude apparaten Bericht van de Steunvereniging Studiedag Kinder-monumentendag

Nadere informatie

2master. express. De school is op donderdag 5 oktober dicht i.v.m. de landelijke staking. Kalender: 4 oktober: Start Kinderboekenweek

2master. express. De school is op donderdag 5 oktober dicht i.v.m. de landelijke staking. Kalender: 4 oktober: Start Kinderboekenweek Kalender: 4 oktober: Start Kinderboekenweek Musical groep 3/4 5 oktober Staken school dicht 9 t/m 11 oktober: Kamp groep 5/6 11 t/m 13 oktober: Kamp groep 7/8 13 oktober: Nieuwsbrief 5 uit 16 t/m 20 oktober:

Nadere informatie

ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016. PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht

ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016. PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016 PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht A.s. maandag 11 april is het weer zover!! Om kwart voor negen wordt de projectweek, 'Ter land, ter zee en in de lucht' energiek

Nadere informatie

Groep 8b. Bezoek spectrum

Groep 8b. Bezoek spectrum Groep 8b Bezoek spectrum We zijn met de bus naar het Spectrum in Harderwijk geweest. Toen we aankwamen gingen we in de aula zitten. De directeur zei dat de aula nog nooit zo vol was geweest. Daarna gingen

Nadere informatie

31 augustus 2015 (nr 1)

31 augustus 2015 (nr 1) 31 augustus 2015 (nr 1) 7km van Martenshoek De 11e editie van de 7km van Martenshoek zit er weer aan te komen. De datum is zondag 27 september 2015. De inschrijving is on-line. Er is ook een Ouder-Kindloop.

Nadere informatie

Namens alle kleuters willen wij de ouders die hierbij hebben geholpen bedanken!

Namens alle kleuters willen wij de ouders die hierbij hebben geholpen bedanken! De Bem JAARGANG 4 2013-2014 19 mei 2014 22 NME project in de groepen 1 en 2 Afgelopen week hebben alle kleuters een les gevolgd van het NME-centrum (natuur en milieu educatie). Voor de kleuters heeft NME

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar:

Nadere informatie

Hallo (Nummer 27, 8 juli 2015 )

Hallo (Nummer 27, 8 juli 2015 ) Hallo (Nummer 27, 8 juli 2015 ) Beste ouders en leerlingen, Bijna vakantie. Veel leerlingen en leerkrachten hebben daar veel zin in. Op school begint het nu wat rommeliger te worden; er zijn schoonmaakacties

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag 02 juli 2015 Jaargang 7- nummer 28 kalender Donderdag 2 juli Rapportage groepen 3 t/m 7 Vrijdag 3 juli Waterspektakel groepen 1 t/m 5 Vrijdag.Waterdag Morgen, vrijdag 3 juli, worden er voor de kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar 2015-2016

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar 2015-2016 Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 1 Datum: 24-08-15 Algemeen Belangrijke data: 24 Augustus Eerste schooldag 24 Augustus Luizencontrole 07 September Start project Kunst (alle groepen)

Nadere informatie

september 2017 Beste ouders en verzorgers van onze leerlingen,

september 2017 Beste ouders en verzorgers van onze leerlingen, september 2017 Beste ouders en verzorgers van onze leerlingen, Hierbij ontvangt u de eerste nieuwsbrief van dit schooljaar. We zijn maandag van start gegaan na zes weken zomervakantie. Iedereen is weer

Nadere informatie

nieuwsbrief Instellen verbod stil te staan voor de school Heerderstrand Grote rekendag Sportdag groep 7/8 Nummer 8, 17 april 2014 Inhoud

nieuwsbrief Instellen verbod stil te staan voor de school Heerderstrand Grote rekendag Sportdag groep 7/8 Nummer 8, 17 april 2014 Inhoud Inhoud Instellen verbod stil te staan voor de school Grote rekendag Heerderstrand Sportdag groep 7/8 Amnesty International Bezoek monument Cyberpesten Paasoptocht groep 1/2 en peuters Duimelot Verkiezingen

Nadere informatie

29 januari 2015, 20ste jaargang

29 januari 2015, 20ste jaargang 7 29 januari 2015, 20ste jaargang Maandag en woensdag fruitdag! Do. 29 jan. 20.00 OR vergadering Woe. 4 feb. Afsluiting Poëzieweek Do. 5 feb. Studiedag groep 1-2, leerlingen lesvrij 20.00 MR vergadering

Nadere informatie

Jozefschoolnieuws. Schooltijden. Wij ler en n iet voor sch ool m aar voor h et leven

Jozefschoolnieuws. Schooltijden. Wij ler en n iet voor sch ool m aar voor h et leven 20-6-2018 Jozefschoolnieuws Schooltijden In deze n ieu w sbr ief on der m eer : - Sch oolt ijden - Gr oepsver delin g 2018/ 2019 - Nieu w e dir ect ie - Ju f Ch an t al is get r ou w d! - Kan goer oew

Nadere informatie

basisschool Het Vlot voor prot.chr./rooms-kath. onderwijs

basisschool Het Vlot voor prot.chr./rooms-kath. onderwijs basisschool Het Vlot voor prot.chr./rooms-kath. onderwijs 2013 In deze VLOTte Babbel: Medezeggenschapsraad (MR) Avondvierdaagse Sportdag groep 5 t/m 8 Schoolkamp Hulp gevraagd eindfeest Tandenpoetsles

Nadere informatie

Denkt u aan de startgesprekken op dinsdag 18 september?

Denkt u aan de startgesprekken op dinsdag 18 september? 14 september 2018 www.sbodekampingerhof.nl Een kleurige start Wat hebben we een fantastische zomer gehad! Veel zon en mooi weer. Alle tijd om lekker buiten te spelen, te zwemmen en te genieten. In de vakantie

Nadere informatie

Agenda: Schooljaar Nr. 07. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel?

Agenda: Schooljaar Nr. 07. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Schooljaar 2018-2019 Nr. 07 Studiedag 01 oktober Op maandag 01 oktober heeft het team een studiedag. Alle leerlingen zijn op die dag vrij en kunnen genieten van een lang weekend. Kinderpostzegelactie Afgelopen

Nadere informatie

Het Jozef Journaal datum: 4 juli Nr 39. Jaargang 28

Het Jozef Journaal   datum: 4 juli Nr 39. Jaargang 28 Het Jozef Journaal www.sintjozefschoolmoordrecht.nl datum: 4 juli 2017 Nr 39 Jaargang 28 Van de directie Personele invulling Wij moeten afscheid nemen van juf Mieke, onze onderwijsassistent. In het kader

Nadere informatie

September2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

September2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS September2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 8 september Gastles brandweer voor alle groepen + ontruimingsoefening 12 september Informatie avond KIES 13 september

Nadere informatie

23 maart 2018

23 maart 2018 1388 www.clarafabriciusschool.nl 23 maart 2018 26 maart Laatste les schooltennis op de tennisbaan van TVHA 28 maart De grote rekendag 29 maart Paasviering / Podiumochtend groep 6 30 maart Goede vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

De Globe. Een interessante Globe met leuke verhaaltjes en belangrijke weetjes!

De Globe. Een interessante Globe met leuke verhaaltjes en belangrijke weetjes! Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Week 17 Vrijdag 29 april J.H. Donnerschool Locatie Hilversum. De vakantie staat voor de deur!

NIEUWSBRIEF. Week 17 Vrijdag 29 april J.H. Donnerschool Locatie Hilversum. De vakantie staat voor de deur! J.H. Donnerschool Locatie Hilversum Week 17 Vrijdag 29 april 2011 NIEUWSBRIEF Berichten van: Ineke Groep Oranje Groep Goud Groep Rood Groep Paars Belangrijke data: 2 mei t/m 14 mei Meivakantie 31 mei Schoolreis

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI De agenda. Met vriendelijke groet, Team KBS De Poort

Nieuwsbrief MEI De agenda. Met vriendelijke groet, Team KBS De Poort Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode is het tijd om even uit te rusten van al het harde werken. We gaan genieten van een welverdiende

Nadere informatie

Tille-Nieuws 15. Vrijdag 20 april t/m 17 mei 2018

Tille-Nieuws 15. Vrijdag 20 april t/m 17 mei 2018 www.obs-detille.nl Tille-Nieuws 15 Vrijdag 20 april t/m 17 mei 2018 IN DIT TILLE NIEUWS vanuit de directie agenda komende periode voetbaltoernooi nieuws vanuit de kleutergroepen nieuw spelmateriaal kleutergroepen

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), En daar is hij dan...de laatste nieuwsbrief van het schooljaar 2014-2015. Wat is de tijd weer voorbij gevlogen. Een nieuwsbrief waarbij ik nog even stil wil staan bij het afscheid

Nadere informatie

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s),

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), +9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), Terug in de tijd! Vandaag zijn onze leerlingen op een wel hele bijzondere manier begonnen met de projectweek Terug in de tijd!. Enkele leerkrachten gingen namelijk

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s) en verzorger(s),

Waterlandjournaal. Beste ouder(s) en verzorger(s), Waterlandjournaal Jaargang 5 nr. 8 23 maart 2018 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Voorstellen Maurice Schaepkens Project Water Leerlingenraad

Nadere informatie

Nieuwsbrief OBS Goejanverwelle

Nieuwsbrief OBS Goejanverwelle Nieuwsbrief OBS Goejanverwelle 190204 Juffrouw Annemarie Na een warm afscheid van juffrouw Monique is vandaag juffrouw Annemarie Vink gestart als nieuwe collega op OBS Goejanverwelle. We heten haar van

Nadere informatie

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 2 Hoofdluiscontrole

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 2 Hoofdluiscontrole Schooljaar 2015-2016 N O V E M B E R maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 2 Hoofdluiscontrole 3 4 5 6 open avond van 17.30-19.00 uur 7 8 9 10 11 start pre colleges Rythovius College

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 15 februari 2016

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 15 februari 2016 Verantwoordelijkheid Samenwerken en Reflectie Zelfstandigheid en Effectiviteit Nieuwsbrief 15 februari 2016 6 november 2015 Daltonschool de Touwladder Schoolstraat 27 7642 AS Wierden Postbus 266 7640 AG

Nadere informatie

ASJEMENOU. Foto s. Kinderboekenweek

ASJEMENOU. Foto s. Kinderboekenweek ASJEMENOU Foto s U kunt foto s van de opening van de Kinderboekenweek, het voorlezen door groep 8 bij de kleuters en de 1e opa en oma middag, vinden op onze website in het album Kinderboekenweek. Kinderboekenweek

Nadere informatie

Trots op het resultaat

Trots op het resultaat Onderwijs voor jouw toekomst Donderdag 02-03-2017 Schoolnieuws Thema bouwen Morgen sluiten we het thema bouwen af. De klassen zullen morgen aan elkaar presenteren. In heterogene groepjes zullen de kinderen

Nadere informatie

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken!

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Weekbrief 20 juni 2016 Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Eindvoorstelling Donderdag 30 juni is de jaarlijkse

Nadere informatie

OV- vergadering: uur. Dinsdag 19 april Cito - eindtoets groep 8 Donderdag 20 april Cito - eindtoets groep uur; 4e bijeenkomst kinderraad

OV- vergadering: uur. Dinsdag 19 april Cito - eindtoets groep 8 Donderdag 20 april Cito - eindtoets groep uur; 4e bijeenkomst kinderraad 14 april 2017 - nummer 15 Agenda Maandag 15 april 2e Paasdag; Vrij! Dinsdag 18 april Cito - eindtoets groep 8 MR- vergadering: 20.00 uur Dinsdag 19 april Cito - eindtoets groep 8 Donderdag 20 april Cito

Nadere informatie

SBO Mozaik Nieuwsflits

SBO Mozaik Nieuwsflits SBO Mozaik Nieuwsflits In deze Nieuwsflits Van de directie Agenda Verjaardagen Biebbezoek groep Blauw Verzoek Ouderraad Carnaval Schoolfotograaf Rots & Water training Wist je dat... Van de directie Beste

Nadere informatie

Belangrijke data. Jarigen. 7 juli nummer 19. Van 7 juli tot 28 augustus. Donderdag 13 juli Rapporten groep 1 t/m 8

Belangrijke data. Jarigen. 7 juli nummer 19. Van 7 juli tot 28 augustus. Donderdag 13 juli Rapporten groep 1 t/m 8 7 juli 2017 - nummer 19 Belangrijke data Donderdag 13 juli Rapporten groep 1 t/m 8 Vrijdag 14 juli Laatste schooldag Maandag 17 juli t/m vrijdag 25 augustus Vakantie Maandag 28 augustus 1 ste schooldag

Nadere informatie

PRIKBORD 9. 3 september 2014. 14 april 2016. Nieuws van de directie

PRIKBORD 9. 3 september 2014. 14 april 2016. Nieuws van de directie PRIKBORD 9 3 september 2014 Schooljaar 2015-2016 In dit nummer de directie groep 1-2-3 groep 4-5-6 groep 7-8 Nieuw op school 1 1 3 4 5 Verjaardagen 5 Kinderjury 5 Agenda 6 14 april 2016 de directie - Als

Nadere informatie