Buurtflits november 2010

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Buurtflits november 2010"

Transcriptie

1 Buurtflits november 2010 Voorwoord: Nu de herfst weer zijn intrede heeft gedaan lijkt de zomer alweer lang geleden. En wat te denken van uw zomervakantie? Die is toch helemaal nog moeilijk voor de geest te halen! We storten ons maar volop op de winter. Volgens het KNMI is die niet voor de poes. Maar aangezien het vaak niet eens lukt om het voor een paar dagen vooruit te voorspellen wachten we het maar gewoon af. Meer kunnen we toch niet doen. Er worden in ieder geval weer een aantal leuke dingen georganiseerd. Gewoon in de buitenlucht! En dan hopen we met z n allen maar dat we dan mazzel hebben. Net als met het voetbaltoernooi 3 juli en het buurtfeest! Tussen de buien door hebben we toch weer een geweldige dag gehad. Er liepen die dag veel rare snuiters door de buurt. Veel bewoners hebben raar opgekeken toen ze ineens een Gladiator door het Rembrandtkwartier zagen lopen. Of een gondelier door de sloot van de Ruysdaelkade zagen varen. En wie heeft er ineens een standbeeld op de Nicolaas Beetskade geplaatst?! Is daar wel een vergunning voor aangevraagd? En wat moet een maffiabaas nou in het Rembrandtkwartier? Even de politie bellen. Het was gelukkig loos alarm. Allemaal deelnemers aan de vossenjacht. Belangrijke data: 26 november: Zwarte Pieten bezoek. 22 december: Rembrandtkerstkoor. 31 december: oud en nieuw viering.

2 Van het bestuur: Afgelopen juni hebt u allen van ons een verzoek gekregen om in het vervolg de jaarlijkse contributie van 10,- voor de buurtvereniging per automatisch incasso te laten verlopen. Tot onze grote vreugde hebben vele van u daar gehoor aan gegeven. Dit scheelt ons niet alleen heel veel tijd maar vooral veel geld. Helaas hebben we er ook een heel aantal van u (nog) niet ontvangen. Dit is, denken wij, mogelijk te wijten aan onze manier van aanpak. Wij hadden bedacht dat de straatcontactpersonen deze bij de bewoners konden ophalen. Maar waarschijnlijk hebben de straatcontactpersonen na een paar keer niet thuis getroffen de hoop opgegeven en zodoende dat wij nog heel wat betalingen en/of machtigingen, en daardoor inkomsten, missen. Omdat in deze tijd van bezuinigingen wij ook kijken waar we als buurtvereniging wat minder kunnen besteden, zodat er meer geld overblijft om te organiseren dienen wij nogmaals een verzoek in om de onderstaande strook alsnog in te vullen en dan inleveren bij Rob Jansen, Frans Halsstraat 7. Mocht u deze machtiging toch niet wensen te gebruiken en u hebt uw contributie nog niet betaalt, wilt u dan uw lidmaatschap van 10 euro overmaken t.a.v. Buurtvereniging Rembrandt ING Bank onder vermelding van uw naam, adres en huisnummer. Anders weten we niet waar de betaling vandaan komt. Maar machtigen heeft onze absolute voorkeur! M A C H T I G I N G S F O R M U L I E R A U T O M A T I S C H E I N C A S S O Ondergetekende verleent hierbij tot wederopzegging aan Buurtvereniging Rembrandt om van zijn/haar hieronder genoemde (giro-)rekening bedragen af te schrijven wegens Contributie: 10 euro per jaar Girorekening of Bankrekening:... Naam en voorletters:... Adres:... Postcode en plaats:... Datum:... Handtekening:...

3 Dinsdag 19 oktober jl. hebben we in de Vrijheidskerk een informatieavond gehouden over de parkeerdruk in onze wijk. Dit naar aanleiding van de vele opmerkingen in de enquête die we afgelopen winter hebben gehouden. De opkomst was zeer goed waaruit blijkt dat het onderwerp erg leeft in de buurt. Namens de gemeente Alkmaar gaf dhr. van Heerde een presentatie over het parkeerbeleid in Alkmaar. Verder gaf hij een aantal mogelijke oplossingen aan waarmee we als wijk het parkeerprobleem aan zouden kunnen pakken. In de presentatie werd duidelijk uitgelegd wat deze mogelijkheden inhouden met alle voors en tegens zodat ieder voor zich een goede afweging kan maken. Wat duidelijk uit de avond naar voren kwam is dat er een tweedeling lijkt te bestaan tussen bewoners aan de oostelijke kant van de wijk (Rembrandtstraat, Nic Beetskade, Vermeerstraat, Ruysdaelkade) en de westelijke kant van de wijk. Waar de eerstgenoemde groep veel overlast ondervindt van parkerende kantoormedewerkers en treinforenzen heeft men aan de andere kant hier geen of veel minder last van. Verder kwam naar voren dat de gemeente nog veel meer moet doen om de bedrijven rondom het stationsgebied te bewegen hun medewerkers op het gratis P+R terrein te laten parkeren. Een interessante nieuwe mogelijkheid die in de presentatie werd gegeven is het zogenaamde kraagparkeren. Dit is hetzelfde als belanghebbendenparkeren, maar dan voor een paar uur per dag B.V. van Hiermee wordt voorkomen dat mensen hun auto s ochtends voor een hele dag kunnen neerzetten maar houden we een bepaalde vrijheid voor parkeren van gasten enz. Verder is de benodigde vergunning in dit geval veel goedkoper. Het kraagparkeren wordt als proef in een aantal straten van de Bergermeer voor drie maanden geïntroduceerd waarna in juni 2011 een evaluatie plaatsvindt. Een van de aanwezigen op de avond, werkzaam in het voortgezet onderwijs, opperde om zijn studenten als opdracht een deur aan deur enquête te houden om een beeld te krijgen over hoezeer men daadwerkelijk parkeeroverlast ervaart. Deze enquête kan een goed beeld geven van de parkeerervaringen in de buurt voordat er eventueel een officieel parkeeronderzoek en enquête van de gemeente wordt georganiseerd. Deze optie hebben we nu in overweging. Ten aanzien van de parkeerdruk in de wijk nog het volgende: vanuit de Bergermeer is eenzelfde verzoek aan de gemeente gedaan om iets aan de parkeerdruk te doen. Als eerste actie heeft men daar dus nu besloten een proef te starten met kraagparkeren. Verder bereikte ons het bericht dat het gebouw van de Stichting Jeugd en Gezin binnenkort ingrijpend wordt verbouwd. Na de verbouwing zouden er meer dan 40 mensen extra komen te werken. Het mag duidelijk zijn dat naar aanleiding van bovenstaande de parkeerdruk nog meer zal toenemen, met name in eerder genoemde straten. Tot zover de ontwikkelingen op parkeergebied. Wordt vervolgd!

4 Voorkom ook zelf onveilige situaties Politie treedt op tegen illegaal vuurwerk en vuurwerkoverlast De viering van Oud en Nieuw is een feestelijk gebeuren. De politie zet zich samen met de gemeente (brandweer) in om de jaarwisseling zo veilig mogelijk te laten verlopen. Dit geldt zowel voor de avond en nacht van 31 december als voor periode daar aan voorgaande. Ook het voortijdig afsteken van vuurwerk en het in bezit hebben van illegaal vuurwerk wordt aangepakt. Meld het ons als u overlast heeft en zorg voor uw veiligheid en die van uw kinderen door het vuurwerk veilig aan te steken. In Alkmaar West verloopt de jaarwisseling relatief rustig. Tijdens de jaarwisseling zet de politie extra mensen in, maar ook in de weken ervoor zijn politiemensen alert op illegaal vuurwerk of het afsteken van vuurwerk buiten de toegestane tijden. In de meeste gemeenten zijn sinds december 2006 op basis van de algemene plaatselijke verordening het voorhanden hebben, of het afsteken van carbit strafbaar gesteld. Kies voor veilig Er zal dus streng worden toegezien op het naleven van de regels om onveilige situaties te voorkomen. Maar, de politie kan dit niet alleen. Bewoners zijn ook zelf verantwoordelijk voor hun veiligheid. Koop het vuurwerk bij een erkend verkoopadres. Bewaar het vuurwerk op een veilige droge plaats en steek het vuurwerk aan met een speciaal lont of een sigaret. Steek vuurwerk alleen af op 31 december van uur s ochtends tot 2.00 uur s nachts. En tenslotte, ruim het vuurwerkafval op straat zo snel mogelijk op om te voorkomen dat kinderen op Nieuwjaarsdag proberen vuurwerk proberen aan te steken dat nog niet is afgegaan. Boetes De wijkagent en andere agenten in de wijk volgen de situatie in hun buurt. Denk erom dat op het te vroeg afsteken van vuurwerk een HALT-straf staat of erger, dat de officier van justitie de boete bepaalt!. Dat geldt zeker ook voor het in bezit hebben van illegaal vuurwerk. Geert van Duren Wijkagent Alkmaar West geert.van.duren@noord-holland.politie.nl Kascontrole:

5 Als vereniging moet er ieder jaar een kascontrole plaatsvinden. De personen die dit doen mogen niet aldoor dezelfde zijn. Zijn er mensen die begin volgend jaar de kascontrole willen doen? U kunt zich dan melden bij Rob Jansen, Frans Halsstraat 7 tel: Vacature: I.v.m. de verhuizing van onze secretaris zijn wij op zoek naar een gemotiveerde gezellige buurtbewoner(ster) die deze taak op zich wil nemen. Spreekt u dit aan of wilt u meer weten, neem dan contact op met Margriet Zondervan, Rembrandtstraat 47, Tel: Nieuwe straatcontactpersonen: Helaas moest ons trouwe straatcontactpersoon van de Jan Steenstraat i.v.m. gezondheidsredenen het stokje doorgeven. Mary Brommer had het graag nog langer gedaan, maar helaas beslist het lichaam anders. Nel Verkaik wil deze dankbare taak op zich nemen. Voor wie het niet weet, Nel woont op nummer 46. Ook in de Gerard Doustraat is er voor de bewoners een nieuw aanspreekpunt. Jaqueline Dusselaar is in deze straat straatcontactpersoon geworden. Jaqueline woont op nummer 29. We zijn heel blij dat deze vacatures weer ingevuld zijn. En we bedanken Mary en Judith heel hartelijk voor alle inspanningen en wensen Mary sterkte met haar gezondheid. De mailflits: Een heel aantal van u hebben het al gemerkt. Wij hebben namelijk de mailflits in het leven geroepen. Hiermee brengt het bestuur en de activiteitencommissie op een makkelijke snelle en vooral goedkope manier mededelingen bij de buurtbewoners in de mailbox. Via de enquêteformulieren hebben we van ruim 150 bewoners het adres gekregen. Er wordt erg positief gereageerd op deze mailflits. Hebt u bij de enquête geen mailadres opgegeven. Of hebt u de enquête niet ingevuld maar u zou toch graag per mail op de hoogte gehouden worden van bepaalde zaken dan kunt u alsnog uw adres bij Richard Kooge van de ledenadministratie doorgeven. Heel simpel even te mailen naar: rkooge@gmail.com. Hij zal u dan in het bestand toevoegen en zo blijft u op de hoogte van alle actualiteiten in de buurt. De nog relevante reeds verzonden mailflitsen staan op de website. ( Gevonden voorwerpen: Na afloop van het buurtfeest is er een heel aantal achtergebleven voorwerpen die nog steeds niet bij de rechtmatige eigenaar zijn.

6 * Op Rembrandtstraat 27 kunt u vinden: twee zeven, een wit geribbelde magnetronschaal, een houten snijplank, en een theelepeltje. * In de Vermeerstraat 21 ligt nog steeds een grijze fleece trui, een fuxia rose vaatdoekje, en een grote rode paraplu. * In de van der Helststraat is een autosleutel gevonden. U kunt bellen naar: * In de Frans Halsstraat gevonden een klein wit/zwart pluche mandje met knuffeltje erin. U kunt bellen naar: Ik heb: een mooie ouderwets houten kinderstoel met afneembaar blad. een Koelstra Flexxo combi-kinderwagen, zwart, in goede staat. De kinderwagenbak is rood. Z.g.a.n. Evt warme voetenzak en kiddyboard erbij te koop. Voor zowel de kinderstoel als de kinderwagen zijn foto s beschikbaar. Evt komen kijken mag natuurlijk ook. Meer info: bel of mail: Eugenie Sleebos Eusjenie@Hotmail.com Playmobil Sphinx. (4242) Helemaal compleet en z.g.a.n. 18,-. Easyswim zwem/drijfpak. Rood/blauw. De drijvers kunnen er ook uitgehaald worden. Verplicht bij zwemschool de badkuip. Het pak is in verband met het zwemtalent van onze zoon maar een paar keer gedragen. Maat 116/ ,- Viervaks paneel opdekdeur. Hoogte: 201 cm. Breedte 83 cm. De deur moet nog wel goed behandeld worden maar is van goede kwaliteit. 20,-. Interesse voor het Playmobil, het zwempak of de deur? de.uiterwijken@tiscali.nl. gratis af te halen grindtegels 60 X 40 en beton klinkers (rood). Ook planten gratis uit de tuin te spitten I.v.m. nieuw terras. Fam. Combee, Ruysdaelkade 6, Tel: Ik zoek: een oppas (liefst aan huis) voor ons zoontje van 2,5 jaar voor de vrijdagochtend. Evt ook om de week ook mogelijk. Het gaat om een tijdelijke periode, uiterlijk tot Juli Graag contact opnemen met eusjenie@hotmail.com. Tel: , Eugenie Sleebos. een huishoudelijke hulp. 1 x in de veertien dagen op woensdagmorgen van 9.30 tot 12.00u. Bel naar Tiny van Langen, Oude hoeverweg 69, tel: Ingezonden stukken: Even voorstellen:

7 Mijn naam is Nel Verkaik-Morsch. De reden dat ik mij even voorstel in de buurtflits is: Dat ik contact persoon ben geworden van onze straat. Ik heb het overgenomen van Mary Brommer. Sinds de Kerst van 2008 wonen wij (Wijnand en Nel Verkaik) in de Jan Steenstraat nummer 46. We hebben twee zoons, die sinds lange tijd op zichzelf wonen met hun lieve vriendinnen. En we hebben twee kleindochters. Toen wij destijds op zoek waren naar een appartement, werden we opslag verliefd op deze wijk. Zo dicht bij het centrum van Alkmaar te wonen en toch uit de drukte bevalt ons prima. Het appartement bevalt ons ook heel goed, het is een fijn huis en het contact met de mede bewoners is heel prettig. Voor ons is het belangrijk dat we in onze woonomgeving wat voor elkaar kunnen betekenen. Dat is ook de reden dat zodra we hoorde van de buurtvereniging we lid zijn geworden. Ik wens alle gezinnen van het Rembrandtkwartier het allerbeste en veel zon op jullie pad. Nel Verkaik. Even voorstellen: Dag, ik ben Jacqueline Dusselaar. Ik heb het stokje als straatpersoon overgenomen van Judith. Ik woon sinds 1990 met veel plezier in de Gerard Doustraat met man en inmiddels ook 2 kinderen. Heb in de buurt op school gezeten en vond dit altijd al een leuke buurt; mooie huizen, leuke sfeer, lekker in de buurt van de stad en het station, en je zit zo op het strand of in de duinen. En later bleek het met kinderen ook een heerlijke buurt te zijn om te wonen. Helemaal goed, dus. We hebben er wel eens over gedacht om te verhuizen naar een grotere woning met grote tuin en zo, maar de buurt is gewoon zó gezellig dat we hier aldoor maar zijn blijven plakken. Voorlopig kan ik me dus wel nuttig maken als straatpersoon. Groeten Jacqueline. Vissteiger: Ik wil graag even aandacht voor het volgende. Zouden mensen met een boot deze niet bij de vissteiger aan willen leggen. Er was bijvoorbeeld laatst iemand die hem er dwars voor had gelegd aan het lage hekje. Zo kan er niemand meer vissen. Mensen met een eigen boot moeten zelf voor een goede aanlegsteiger zorg dragen. A. Voogt. Bedankje " Beste bewoners van de Frans Halsstraat" Op 15 september 2010 heeft Anneloes een nier gedoneerd aan mij ( haar echtgenoot ).

8 De operaties zijn succesvol verlopen. Daar zijn we blij om. Ook zijn we blij met alle attenties in de vorm van bloemen, kaarten en de prachtige fruitmand! Hiervoor onze hartelijke dank." Groetjes, Anneloes & Henri Rembrandt in bedrijf: Mijn naam is Aad Duivestein en sinds kort ben ik EPA-adviseur. EPA staat voor Energieprestatieadvies en sinds januari 2008 is de gebouweigenaar verplicht bij bouw, verkoop of verhuur van het gebouw een Energieprestatiecertificaat te overleggen. Dit certificaat gaat altijd vergezeld van het Energielabel en is 10 jaar geldig. Voor de woning wordt een energie-index berekend op basis van de bouwkundige eigenschappen (gevel, dak, vloeren, ramen, deuren, enz.) en gebouwgebonden installaties (ketel, boiler, ventilatie, enz.) Deze bepaalt in welke labelklasse uw woning valt. De letters A t/m G geven de labelklasse van de woning aan, waarbij A het meest energiezuinig is en G het minst. Waarschijnlijk kent u deze labelmethodiek al van bijvoorbeeld personenauto s, wasmachines en dergelijke. Een goed moment om energiebesparende maatregelen te treffen is tijdens het plegen van onderhoud of een verbouwing. De kosten van de energiebesparende maatregelen kunnen dan lager zijn. U kunt een advies op maat aanvragen, speciaal op uw huishouden afgestemd, een zogenaamd maatwerkadvies. Hierbij zet ik op een rij waar u energie kunt besparen, hoeveel u daarvoor moet investeren en op welke termijn u de investering kunt terugverdienen. Meer informatie over het energielabel en het maatwerkadvies kunt u vinden op De overheid geeft u als eigenaar én bewoner van een woning nu 200,- subsidie wanneer u zich door middel van een EPA-maatwerkadvies laat adviseren over de energiebesparende mogelijkheden in uw woning. Ik reken momenteel voor een EPA-maatwerkadvies inclusief Energielabel diezelfde 200,- (incl. BTW, reis- en administratiekosten), waarvoor doorgaans alleen een label afgegeven wordt, waardoor het advies voor u geheel kosteloos is! Wacht niet te lang, want de subsidiepot zal naar verwachting halverwege 2011 leeg raken. Daarnaast kunt u subsidie krijgen op de maatregelen die u daadwerkelijk neemt. Afhankelijk van de behaalde energiebesparing (verschil in de berekende energie-index) is het mogelijk om 300 tot 750 euro per woning aan subsidie te krijgen. Naast een lager energieverbruik zullen deze maatregelen ook tot meer comfort leiden. Voor meer informatie over Energieprestatieadvies, subsidies en het laten uitvoeren van een maatwerkadvies kunt u altijd contact met mij opnemen. Aad Duivestein Vermeerstraat 19 aad.duivestein@chello.nl Mobiel:

9 Van de activiteitencommissie: Zoals altijd in deze tijd van het jaar staat er weer het nodige op het programma. Vrijdag 26 november komen zwarte Pieten ons bezoeken. Om uur komen ze op het Rembrandtpleintje. Neem allen je mooiste tekening en/of knutselwerkjes mee, en zij zorgen ervoor dat de Sint het krijgt. Woensdag 22 december zal er een heus kerstkoor door de wijk trekken, gevormd door bewoners van het Rembrandtkwartier. Het is de bedoeling dat de kinderen achter het koor aanlopen en liedjes meezingen. Om het geheel een leuke sfeer te geven lijkt het ons leuk als de kinderen voorzien zijn van een lantaarntje. En de thuisblijvers kunnen de wijk natuurlijk ook gezellig aankleden door lichtjes in de tuinen aan te steken. Als u het zelf leuk vindt kunt u natuurlijk óók gezellig meelopen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugde! We verzamelen om half zeven op het Rembrandtpleintje en daar eindigen we ook. Het zal waarschijnlijk een beetje van het weer afhangen tot hoe laat het duurt, maar het lijkt ons leuk om op het pleintje nog een gezellig samenzijn te hebben met warme chocolademelk en/of glühwein. Een activiteit die haast niet meer weg te denken is, is de oud en nieuwviering. 31 december om kunt u met (of zonder) kinderen naar het Rembrandtpleintje komen om uw mede buurtbewoners een prettige jaarwisseling te wensen. Wij zorgen weer voor sterretjes, kinderchampagne, marchmello s en oliebollen. Het is handig als u zelf een prikker voor de marchmello s meeneemt. En natuurlijk bent u vrij om voor uzelf een versnapering naar keuze mee te nemen. Bij harde regen gaat het helaas niet door. Dan willen we hierbij ook nog even van de gelegenheid gebruik maken om iedereen die zich bij het buurtfeest heeft ingezet heel erg te bedanken. We kunnen het niet vaak genoeg zeggen, maar zonder hulp beginnen we helemaal niks! Dus bedankt mensen van het opbouwen. Bedankt mensen van het opruimen. Bedankt mensen van het stroom, de limonademachine, de koeling, de bonnetjesverkoop, de koffie, het ijs, de vossen, barmedewerkers, de koks, en iedereen die zich op wat voor manier dan ook heeft ingezet, allemaal enorm BEDANKT!

10 Voetbalgedichtje: De Sint hoorde goede voetbalberichten Over een toernooi op het Rembrandtplein Veel voetballertjes met blije gezichten Jammer dat hij er niet bij kon zijn De Sint zat in Spanje achter de buis En keek naar het WK-voetbal in Zuid-Afrika Voor Messi, Robben en Xavi bleef hij thuis Uit zijn mijter ging hij met die gouden Copa Op 3 juli stroomde het Rembrandtpleintje vol Met 30 voetballertjes van 6 voetballanden 5-tegen-5 met een keeper en ze hadden lol Wie kreeg straks het goud in handen? Brazilië nam de nieuwe wisselbeker mee In de finale sterker dan de echte kampioen Terugkijkend zijn Bert, Dirk en Iwan dik tevree Gaan jullie in 2011 nog een keer meedoen? Groetjes van de Voetbalpiet Volleybaltoernooi: Ook deze winter staat het weer op het programma: Het Rembrandt Volleybaltoernooi! Schrijf snel op uw kalender, want de ervaring leert dat deze snel volgeboekt staat, en het zou heel jammer zijn als u er dit keer niet bij kan zijn! Op zaterdagavond 5 februari 2011 zullen we weten wie met de beker naar huis gaat. Want dan houden wij voor de leden van de buurtvereniging het jaarlijkse indoor volleybaltoernooi. Een leuke gelegenheid om met uw buren in contact te komen! Het toernooi is in de Meent van tot uur. Na afloop is er een prijsuitreiking en een borrel. Altijd reuze gezellig! We vragen een bijdrage van 2,50 per persoon (te betalen bij inschrijving). Hoe kunt u zich inschrijven? Individueel, of per team. Een team is gemengd. Dus dames èn heren van minimaal 15 jaar, met minimaal 2 van elke sekse in het veld. Jeugd teams zijn van harte welkom! Ons advies is met minimaal 8 personen een team te formeren. Als u zich individueel inschrijft, proberen wij u in te delen in een team met zo veel mogelijk mensen uit uw eigen straat. Indien u een heel team inschrijft, verzin dan een leuke, originele naam voor het team. Elk team zorgt voor een scheidsrechter en een teller. Inschrijven kan tot 29 januari bij Klaas Doedens, Gerard Doustraat 7, , of Richard Kooge, Vermeerstraat 6, of Rob Jansen, Frans Halsstraat 7,

11 Met vriendelijke groet, De volleybalcommissie: Klaas Doedens, Rob Jansen en Richard Kooge. Buurtvereniging Rembrandt Wilt u graag meedoen maar u bent nog geen lid? Geef u snel op bij Richard Kooge. rkooge@gmail.com Teamleider: m/v.teamnaam: Teamleden: 1) Naam: m/v. Adres: ) Naam: m/v. Adres: ) Naam: m/v. Adres: ) Naam: m/v. Adres: ) Naam: m/v. Adres: ) Naam: m/v. Adres: ) Naam: m/v. Adres: ) Naam: m/v. Adres:..... Hulp. Namelijk:. Naam:.Adres: Tel:. adres

Buurtflits november 2009 (een volledige Buurtflits krijgen alle leden in de brievenbus)

Buurtflits november 2009 (een volledige Buurtflits krijgen alle leden in de brievenbus) Redactie: Daniëlle Uiterwijk van Langeveld Vermeerstraat 21 1816 CK Alkmaar de.uiterwijken@tiscali.nl (een volledige Buurtflits krijgen alle leden in de brievenbus) Men neme een mooi plein in een gezellige

Nadere informatie

Pré Wonen Postbus CA HAARLEM Etalage Geprint op : Blekersvaartweg 48 D. galerijwoning

Pré Wonen Postbus CA HAARLEM  Etalage Geprint op : Blekersvaartweg 48 D. galerijwoning Pré Wonen Postbus 2008 2002 CA HAARLEM www : www.prewonen.nl Etalage Geprint op : 24-08-2016 Adres Blekersvaartweg 48 D Postcode 2101 CD Plaats HEEMSTEDE Omschrijving Woning Type galerijwoning Wijk omschrijving

Nadere informatie

Schendelsinfo 21 e jaargang; nr. 2 Oktober 2015

Schendelsinfo 21 e jaargang; nr. 2 Oktober 2015 Schendelsinfo 21 e jaargang; nr. 2 Oktober 2015 Gemert, 10 oktober 2015 Hallo allemaal, Hierbij ontvangen jullie de tweede Schendelsinfo van 2015. In deze versie staan leuke foto s en verslagen van de

Nadere informatie

Steun uw IJsvereniging in Tiel, wordt lid of donateur!

Steun uw IJsvereniging in Tiel, wordt lid of donateur! Seizoen 2003-2004 PINGUÏN NIEUWS Hierbij ontvangt u onze alweer onze 3 e nieuwsbrief. Deze verspreiden we dit jaar onder alle leden, de vrijwilligers, donateurs (en onze oud leden). Vorig jaar was de nieuwsbrief

Nadere informatie

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte.

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte. Nummer: 6 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Morgen is het zover, dan komt Sinterklaas aan op de Watermolen. Een spannende dag voor alle leerlingen. Mocht u willen kijken tijdens

Nadere informatie

Buurtvereniging Rembrandt

Buurtvereniging Rembrandt Buurtvereniging Rembrandt Redactie: Daniëlle Uiterwijk- van Langeveld Vermeerstraat 21 1816 CK Alkmaar de.uiterwijken@tiscali.nl Voorwoord Beste buurtbewoners, Hoe is de proef belanghebbenden parkeren

Nadere informatie

Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7.

Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7. Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7 Informatieboekje 2 Beste aankomende HVV-er Van harte welkom bij HVV 70. We zijn

Nadere informatie

Jaargang: 17 Nr

Jaargang: 17 Nr Jaargang: 17 Nr. 4 21-12-2013 NIEUWSBRIEF van Katholieke Basisschool PIROUETTE Eindredactie: Sergio van Dijk, Rienke van den Berg, Ignace Kloet Technische realisatie: Aster Brouwer, ICT-coördinator. AGENDA

Nadere informatie

Bouwdorp Sint pancras

Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint Pancras 2015 Hallo jongens en meisjes! De zomer is weer voorbij. De scholen zijn weer begonnen. De dagen worden korter en de nachten worden langer. Stom he?! Toch komen

Nadere informatie

A (zie toelichting in bijlage)

A (zie toelichting in bijlage) Energielabel woning Afgegeven conform de Regeling energieprestatie gebouwen. Veel besparingsmogelijkheden A (zie toelichting in bijlage) Uw woning Weinig besparingsmogelijkheden Labelklasse maakt vergelijking

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 1 Basisschool de Wieling Kolkweg 5 6685 BC Haalderen 0481-462172 wieling@delinge.nl Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 28 29 30 1 2 3 4 Viering

Nadere informatie

Parkeren in het Rembrandtkwartier

Parkeren in het Rembrandtkwartier Parkeren in het Rembrandtkwartier Verkeerscommissie: Amar Voogt, Vermeerstraat 22 Anja Scheltinga, Rembrandtstraat 45 Bert Leijen, Vermeerstraat 35 Guus Coolegem, Frans Halsstraat 5 Wat is er gedaan? Probleem

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s),

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s), Waterlandjournaal Jaargang 5 nr. 4 1 december 2017 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Actie KiKA Nieuws van de MR Juf Vera 40 jaar in het

Nadere informatie

C (zie toelichting in bijlage)

C (zie toelichting in bijlage) Energielabel woning Afgegeven conform de Regeling energieprestatie gebouwen. Veel besparingsmogelijkheden C (zie toelichting in bijlage) Uw woning Weinig besparingsmogelijkheden Labelklasse maakt vergelijking

Nadere informatie

Vrijdag 14 december: Roostervrije dag voor de groepen 1-2, alle kleuters vrij

Vrijdag 14 december: Roostervrije dag voor de groepen 1-2, alle kleuters vrij Nr. 14 maandag 10 december 2018 Belangrijke data Vrijdag 14 december: Roostervrije dag voor de groepen 1-2, alle kleuters vrij Activiteiten Kerstwensjesproject Elegaststraat Afgelopen vrijdag hebben alle

Nadere informatie

VOORWOORD BUURTVERENIGING. NIEUWSBRIEF BERGBEEMDEN 5de JAARGANG Nr 1

VOORWOORD BUURTVERENIGING. NIEUWSBRIEF BERGBEEMDEN 5de JAARGANG Nr 1 BUURTVERENIGING NIEUWSBRIEF BERGBEEMDEN 5de JAARGANG Nr 1 Voorzitter Johan Janssen. Bergbeemden 27. Tel: 014/ 42.62.38 joannes.janssen2@telenet.be Schatbewaarder Hilde Jansen Bergbeemden 24. Bestuurslid

Nadere informatie

Lieve familie, vrienden en bekenden,

Lieve familie, vrienden en bekenden, Lieve familie, vrienden en bekenden, Hoogste tijd voor wat nieuws uit Oneşti. De tijd gaat zo vlug voorbij, de feestdagen en de jaarwisseling lijken nog maar net achter ons te liggen, maar toch is het

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Mededelingen:

Nieuwsbrief. Mededelingen: Nieuwsbrief 06-11-2014 Schooljaar 2014-2015 Mededelingen: Sinterklaas Vorige week woensdag hebben de kinderen van groep 1 t/m 4 met veel plezier in de schatkamer van Sinterklaas aangegeven welk cadeautje

Nadere informatie

Spreekopdrachten thema 4 Wonen

Spreekopdrachten thema 4 Wonen Boven: Spreekopdrachten thema 4 Wonen Opdracht 2 bij 4.1 * slaapkamer 2 trap Beneden: tuin garage TaalCompleet A1 Spreken Plus Thema 4-1 Opdracht 3 bij 4.1 ** Vertel. Wat voor huis heb jij? - Woon je in

Nadere informatie

Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat December 2018 Nummer 5

Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat December 2018 Nummer 5 Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat December 2018 Nummer 5 Uit het team Juf Suzan moet helaas op doktersadvies de komende weken rust houden en zal dus in het jaar 2018 niet meer bij ons in groep

Nadere informatie

NIEUWSFLITS. De verbouwing op het nieuwe adres is nog in volle gang maar het beloofd helemaal geweldig te worden!

NIEUWSFLITS. De verbouwing op het nieuwe adres is nog in volle gang maar het beloofd helemaal geweldig te worden! NIEUWSFLITS Augustus 2015 Beste ouders/verzorgers en leden, Het is alweer augustus 2015, de zomervakantie vliegt voorbij. En wat is er een hoop gebeurd in de afgelopen weken. Wij hebben afscheid genomen

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s) en verzorger(s), Het laatste Waterlandjournaal van dit schooljaar alweer. Wat vliegen die dagen en weken om!

Waterlandjournaal. Beste ouder(s) en verzorger(s), Het laatste Waterlandjournaal van dit schooljaar alweer. Wat vliegen die dagen en weken om! Waterlandjournaal Jaargang 5 nr. 5 22 december 2017 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Beste ouder(s) en verzorger(s), Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Kijkmiddag project

Nadere informatie

dat ouders vaak afspraken maken om hun kinderen bij elkaar thuis te laten spelen.

dat ouders vaak afspraken maken om hun kinderen bij elkaar thuis te laten spelen. CP7 Vrije tijd In Nederland zijn veel kinderen lid van een sportclub of een andere club zoals bijvoorbeeld een knutselclu Maar het is ook heel gewoon dat kinderen na schooltijd bij elkaar thuis spelen.

Nadere informatie

LTVL NIEUWS januari Jaargang 6 Nummer 1. Beste LTVL-ers,

LTVL NIEUWS januari Jaargang 6 Nummer 1. Beste LTVL-ers, Beste LTVL-ers, Alweer de eerste nieuwtjes voor het tennisseizoen 2014 in de vorm van deze nieuwsbrief. De redactiecommissie gaat weer proberen jullie zo goed mogelijk van informatie te voorzien. Maar

Nadere informatie

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september www.deoase-twello.nl nummer: 2014/2015-01 Inhoud Algemeen...1 Familieavond vrijdag 12 september... 1 Informatieavond maandag 15 september... 1 Aanwezigheid directeur... 1 Schoolgids... 1 Vakanties en studiedagen

Nadere informatie

Boekenmarkt, verkopen en kopen van boeken

Boekenmarkt, verkopen en kopen van boeken De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 6 oktober 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 7 oktober Woensdag 8 oktober

Nadere informatie

Al getagd ERVE TUINDORP

Al getagd ERVE TUINDORP Al getagd ERVE TUINDORP Nieuwsbrief nummer 2 van 2014 blad 1 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij de tweede nieuwsbrief van ons Kinderdagverblijf Erve Tuindorp voor 2014. In de nieuwsbrieven willen we

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 17 december 2014 Alle locaties Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513

Nadere informatie

B (zie toelichting in bijlage)

B (zie toelichting in bijlage) Energielabel woning Afgegeven conform de Regeling energieprestatie gebouwen. Veel besparingsmogelijkheden B (zie toelichting in bijlage) Uw woning Weinig besparingsmogelijkheden Labelklasse maakt vergelijking

Nadere informatie

Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje

Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje oktober 2015 Kalender: Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje Beste tennisvrienden, De zomer loopt op zijn einde en ook de najaarscompetitie nadert zijn ontknoping. Vandaag is de eerste sneeuw gevallen in

Nadere informatie

B (zie toelichting in bijlage)

B (zie toelichting in bijlage) Energielabel woning Afgegeven conform de Regeling energieprestatie gebouwen. Veel besparingsmogelijkheden B (zie toelichting in bijlage) Uw woning Weinig besparingsmogelijkheden Labelklasse maakt vergelijking

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 15. Belangrijke data. Vrijdag 22 december ruimen we vanaf 8.30 uur alle kerstspullen op. We verwachten u dan in de aula!

ICBS De Windroos WEEKINFO 15. Belangrijke data. Vrijdag 22 december ruimen we vanaf 8.30 uur alle kerstspullen op. We verwachten u dan in de aula! WEEKINFO 15 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Beste ouders/verzorgers, In deze info: Kerst o Kerstviering in de kerk o Parkeren kerstdiner o Voedselbank o

Nadere informatie

HET LEESVERTIER. onregelmatig verschijnend periodiek * jaargang 8 nummer 30 * oktober Nieuwsbrief voor Drouwenerveen en Bronnegerveen

HET LEESVERTIER. onregelmatig verschijnend periodiek * jaargang 8 nummer 30 * oktober Nieuwsbrief voor Drouwenerveen en Bronnegerveen HET LEESVERTIER onregelmatig verschijnend periodiek * jaargang 8 nummer 30 * oktober 2006 Nieuwsbrief voor Drouwenerveen en Bronnegerveen Het Leesvertier is 7 jaar geleden voor het eerst verschenen. Het

Nadere informatie

ma 13 t/m vr 17 augustus Coördinatieteam Jevak 2018 MFC t Dorpshuis Julianadorp Middelzand 3504 Tel:

ma 13 t/m vr 17 augustus Coördinatieteam Jevak 2018 MFC t Dorpshuis Julianadorp Middelzand 3504 Tel: www.dorpshuisjulianadorp.nl ma 13 t/m vr 17 augustus Coördinatieteam Jevak 2018 MFC t Dorpshuis Julianadorp Middelzand 3504 Tel: 641122 Maandag 13 augustus 2018 Programma overzicht: 0900 uur Aanvang Jevak

Nadere informatie

Spreekopdrachten thema 4 Wonen

Spreekopdrachten thema 4 Wonen Spreekopdrachten thema 4 Wonen Opdracht 1 bij 4.1 ** Uitleg voor de docent: Op de volgende pagina vind je een blad met plaatjes. Knip de plaatjes uit en doe ze in een envelop. Geef elk tweetal een envelop.

Nadere informatie

REGELS. Onderstreep de pluralisvorm in de zin.

REGELS. Onderstreep de pluralisvorm in de zin. 61 61 REGELS 1 Onderstreep de pluralisvorm in de zin. 1 Ik woon met mijn gezin in een rijtjeshuis met vier slaapkamers. 2 De vijf appartementen in deze flat zijn heel klein. 3 Hij heeft een groot huis

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar..

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Dit is alweer de laatste donderdagbrief van het jaar 2015. Wat is het allemaal snel gegaan. Wat hebben de kinderen goed hun best gedaan. Iedereen kan

Nadere informatie

Inhoud van het aanmeldformulier s.v. SATURNUS 72. Het formulier bestaat naast de algemene informatie hierboven uit de volgende drie onderdelen:

Inhoud van het aanmeldformulier s.v. SATURNUS 72. Het formulier bestaat naast de algemene informatie hierboven uit de volgende drie onderdelen: 1 Sportvereniging Saturnus 72 Opgericht 1 februari 1972 te Ridderkerk, Koninklijk goedgekeurd 19 juli 1975 Aangesloten bij het Nederlands Handbal Verbond ( NHV ) Adres: Kastanjelaan 30, 2982 CM, Ridderkerk

Nadere informatie

jaargang 22 december 2016 nummer 5

jaargang 22 december 2016 nummer 5 jaargang 22 december 2016 nummer 5 A G E N D A Voor een goed actueel overzicht van de belangrijke data verwijzen we u graag naar de onlinekalender op onze website www.sboderegenboog.cnsede.nl Dag ouders

Nadere informatie

Herderscheenieuwsbrief

Herderscheenieuwsbrief Herderscheenieuwsbrief Woordje van de directeur. Geachte ouders/verzorgers, Jaargang 15 De laatste, en zeker ook wel leuke, loodjes zijn aangebroken.! Intussen is bekend naar welke groepen of scholen onze

Nadere informatie

Startformulier Interestsubsidieregeling Energiebesparing Bestaande Bouw particulieren 2013-2015 Provincie Groningen

Startformulier Interestsubsidieregeling Energiebesparing Bestaande Bouw particulieren 2013-2015 Provincie Groningen Startformulier Interestsubsidieregeling Energiebesparing Bestaande Bouw particulieren 2013-2015 Provincie Groningen Met dit formulier kunt u een lening aanvragen voor energiebesparende maatregelen voor

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Voorwoord. Agenda. Nummer 4 dec Pagina 1 van 5. Voorwoord

Inhoudsopgave. Voorwoord. Agenda. Nummer 4 dec Pagina 1 van 5. Voorwoord Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Voorwoord Voorwoord Special Heroes We laten een kind! Even voorstellen Schoolfruit Verkeer Sinterklaas Kerst Oproepje Verjaardagen Agenda Beste ouder(s)/verzorger(s) Het jaar

Nadere informatie

TIP voor alle ouders! Lees deze informatiebrief goed en schrijf afspraken en belangrijke data op een kalender of in een agenda!

TIP voor alle ouders! Lees deze informatiebrief goed en schrijf afspraken en belangrijke data op een kalender of in een agenda! TIP voor alle ouders! Lees deze informatiebrief goed en schrijf afspraken en belangrijke data op een kalender of in een agenda! Agenda 4 december ADV meester Jan Willem Bakker 5 december Sinterklaasfeest.

Nadere informatie

Intakeformulier DELTA Op-maat advies (Energie Prestatie Advies (EPA) incl. energielabel)

Intakeformulier DELTA Op-maat advies (Energie Prestatie Advies (EPA) incl. energielabel) Intakeformulier DELTA Op-maat advies (Energie Prestatie Advies (EPA) incl. energielabel) Intake Met dit intakeformulier geeft u ons inzage in een aantal gegevens van uw woning. Dit zal de opnameduur in

Nadere informatie

Energielabel voor woningen

Energielabel voor woningen Energielabel voor woningen Een zuinig huis? Met het energielabel zie je het zo! Energielabel voor woningen Inhoud 1. Hoe energiezuinig is uw huis 05 2. Enkele feiten op een rij 06 3. Een energielabel

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr In dit nummer o.a.: 1. van het bestuur. 2. de Grote Clubactie. 3.

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr In dit nummer o.a.: 1. van het bestuur. 2. de Grote Clubactie. 3. In dit nummer o.a.: 1. van het bestuur 2. de Grote Clubactie 3. nevenactiviteiten 5. wedstrijdprogramma NIEUWSBRIEF jaargang 9 nr. 2 27-09-2018 SEIZOEN 2018/2019 Beste deelnemers aan de op 17 april gehouden

Nadere informatie

Het Lepelaartje. Algemeen nieuws. Belangrijke data. Inschrijven op de Basisschool. Beste ouders/verzorgers,

Het Lepelaartje. Algemeen nieuws. Belangrijke data. Inschrijven op de Basisschool. Beste ouders/verzorgers, Algemeen nieuws Beste ouders/verzorgers, U heeft vast gemerkt dat wij druk bezig zijn met de voorbereiding voor volgend schooljaar. Intern wordt er het een en ander verhuisd en verplaatst zodat we volgend

Nadere informatie

lp PVDA ARTIKEL 39 REGLEMENT VAN ORDE

lp PVDA ARTIKEL 39 REGLEMENT VAN ORDE Gemeente Bergen op Zoom Ï Wil Uil I» llìï liillĩliuĩlllll Wil IW«lllľ.HU ill- 114-003540 Reg datum: 20/01/2014 lp PVDA ARTIKEL 39 REGLEMENT VAN ORDE Aan: Indiener: Fractie: Betreft: Bijlage: College van

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 08 09-12-2015 In dit nummer: Bericht voor groep 1-2 Personele zaken

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.1 maart 2008

Nieuwsbrief nr.1 maart 2008 Inhoud: 1. Algemene ledenvergadering op 27 maart 2008 2. POPEL Jaarverslag 2007 3. Energielabel 4. Hennink Service-abonnement C.V.- installatie 5. Service abonnement RRS-rioolreiniging 6. Bericht penningmeester

Nadere informatie

Weekbericht. Scroll helemaal naar beneden voor het laatste nieuws over het Sint Jansfeest! Beste ouders,

Weekbericht. Scroll helemaal naar beneden voor het laatste nieuws over het Sint Jansfeest! Beste ouders, Postadres: Bezoekadres: Postbus 2147 Lindenlaan 336 1180 EC Amstelveen 1185 NK Amstelveen Weekbericht Schooljaar 2016 2017 16 juni 2017 Agenda Vrijdag 23 juni Korte dag tot 13 uur. Sint Jansfeest 16:30-21:00

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF AUGUSTUS 2018

NIEUWSBRIEF AUGUSTUS 2018 Beste bewoners van Landgoed Kerkendel, Wat hebben we een geweldig weer deze zomer. Een beetje verkoeling nu gelukkig, daar waren we wel aan toe, maar voor de warmte hoeven we niet naar het buitenland met

Nadere informatie

A (zie toelichting in bijlage)

A (zie toelichting in bijlage) Energielabel woning Afgegeven conform de Regeling energieprestatie gebouwen. Veel besparingsmogelijkheden A (zie toelichting in bijlage) Uw woning Weinig besparingsmogelijkheden Labelklasse maakt vergelijking

Nadere informatie

Veertien leesteksten. Leesvaardigheid A1. Te gebruiken bij : Basisexamen Inburgering Studieboek. Ad Appel

Veertien leesteksten. Leesvaardigheid A1. Te gebruiken bij : Basisexamen Inburgering Studieboek. Ad Appel Veertien leesteksten Leesvaardigheid A1 Te gebruiken bij : Basisexamen Inburgering Studieboek Ad Appel Uitgave: Appel, Aerdenhout 2011-2016 Verkoopprijs: 1,95 Ad Appel Te bestellen via www.adappelshop.nl

Nadere informatie

Info juli CBS t Klinket Tramstraat BX Koudekerke In deze info

Info juli CBS t Klinket Tramstraat BX Koudekerke In deze info Info juli 2017 CBS t Klinket Tramstraat 36 4371 BX Koudekerke 0118-556126 klinket@primas-scholengroep.nl In deze info In deze info vindt u informatie over de volgende onderwerpen: Inhoud Groep 8... 1 Tot

Nadere informatie

EnErgiE zuiniger van jouw woning

EnErgiE zuiniger van jouw woning EnErgiE zuiniger maken van jouw woning 2016 EnErgiE zuiniger maken van jouw woning, 2016 Inhoud 02 Waarom dit boekje? 04 Waarom jouw woning energiezuiniger? 04 Wat komen we bij jou doen: 1. Reeds geïsoleerde

Nadere informatie

Wat hebben wij het goed gedaan met de kinderkleding beurs! Fijn dat er vrijwilligers zijn die zich inzetten voor de peuterspeelzaal. Dank je wel!

Wat hebben wij het goed gedaan met de kinderkleding beurs! Fijn dat er vrijwilligers zijn die zich inzetten voor de peuterspeelzaal. Dank je wel! Leidsterpraat Wat hebben wij het goed gedaan met de kinderkleding beurs! Fijn dat er vrijwilligers zijn die zich inzetten voor de peuterspeelzaal. Dank je wel! Wij hebben de afgelopen tijd heerlijk kunnen

Nadere informatie

Belangrijke data Belangrijke data 17 dec 18 dec 4 jan 6 jan 8 jan 14 jan 14 jan Fijne feestdagen Bedankt voor alle hulp in deze feestmaand

Belangrijke data Belangrijke data 17 dec 18 dec 4 jan 6 jan 8 jan 14 jan 14 jan Fijne feestdagen Bedankt voor alle hulp in deze feestmaand NUMMER 9 JAARGANG 5 17 december 2015 Belangrijke data Belangrijke data 17 dec s avonds kerstdiner voor alle kinderen beide locaties 18 dec Start kerstvakantie beide locaties 4 jan Alle kinderen weer naar

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. 3, 11 november In deze nieuwsbrief. Agenda. Volgende nieuwsbrief. Contact

NIEUWSBRIEF. Nr. 3, 11 november In deze nieuwsbrief. Agenda. Volgende nieuwsbrief. Contact NIEUWSBRIEF Nr. 3, 11 november 2016 In deze nieuwsbrief Rust Ouderenquête Instroom kleuters Schaatsen Voorstellen student Schoolbieb Oud papier dozen Betaling fotograaf Ouderbijdrage Kamp-vervoer Gebruik

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8: 3 november 2017

Nieuwsbrief 8: 3 november 2017 Nieuwsbrief 8: 3 november 2017 Data om te onthouden: Week van 30 okt. t/m 3 nov.: evt. oudergesprekken vanuit ZIEN! Maandag 13 november: 8.30 uur - 9.30 uur inloopuur Jeugd- en gezinscoach Dinsdag 14 november:

Nadere informatie

Opstartlessen. Les 2. Wonen. Wat leert u in deze les? Veel succes! Een gesprek voeren over wonen. Zeggen hoe u woont.

Opstartlessen. Les 2. Wonen. Wat leert u in deze les? Veel succes! Een gesprek voeren over wonen. Zeggen hoe u woont. www.edusom.nl Opstartlessen Les 2. Wonen Wat leert u in deze les? Een gesprek voeren over wonen. Zeggen hoe u woont. Veel succes! Deze les is ontwikkeld in opdracht van: Gemeente Den Haag en DWI Amsterdam

Nadere informatie

Nieuwsbrief donderdag 29 maart Open Ochtend voor nieuwe ouders en hun kind(eren) Inschrijven van broertjes en zusjes op de LvB.

Nieuwsbrief donderdag 29 maart Open Ochtend voor nieuwe ouders en hun kind(eren) Inschrijven van broertjes en zusjes op de LvB. Nieuwsbrief donderdag 29 maart 2018 vrijdag 30 maart maandag 2 april woensdag 4 april Goede Vrijdag. Iedereen is vrij 2 e Paasdag. Iedereen is vrij Open Ochtend voor nieuwe ouders donderdag 5 april Theoretisch

Nadere informatie

Te huur HOOFDSTUK 4 WOORDEN. Kies het goede woord. 1 Ik woon in een flat op de vierde... a verdieping b appartement

Te huur HOOFDSTUK 4 WOORDEN. Kies het goede woord. 1 Ik woon in een flat op de vierde... a verdieping b appartement 51 51 HOOFDSTUK 4 Te huur WOORDEN 1 1 Ik woon in een flat op de vierde.... a verdieping b appartement 2 Het is een rijtjeshuis met een grote woonkamer en drie.... a tuinen b slaapkamers 3 Mijn woonkamer

Nadere informatie

BUURTPREVENTIE TEAM EFFEN - LIESBOS

BUURTPREVENTIE TEAM EFFEN - LIESBOS BUURTPREVENTIE TEAM EFFEN - LIESBOS 4E JAARGANG. DECEMBER 2014. Email adres: Buurtpreventieeffen@ziggo.nl Telefoonnr : 076-5153309 b.g.g. 076-5146337. BUURTPREVENTIE EFFEN LIESBOS Buurtpreventie Team Effen

Nadere informatie

Verslag. 1. Voorstellen bestuur

Verslag. 1. Voorstellen bestuur Verslag Vergadering 1 e vergadering Buurtvereniging Ludinga met de buurt Datum Donderdag 24 september 2009; 20.00 uur Gehouden te De Piraat te Harlingen Aanwezig van bestuur Jan Tsjerk Loonstra Tineke

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei CHRISTELIJKE BASISSCHOOL De Schalmei Noordakker 50, 8314 AH Bant TEL. 0527-261558 E-MAIL : de.schalmei@scpo-nop.nl Website: http://www.deschalmei-bant.nl/ Schooljaar 2014-2015

Nadere informatie

Weilustwekker. Schooljaar Nr april 2019

Weilustwekker. Schooljaar Nr april 2019 Weilustwekker Schooljaar 2018-2019 Nr. 30 18 april 2019 BIJLAGE 30-01 Informatie over Zomerkampen Breda 2019 30-02 Informatie over Op Reis met Petrus & Paulus VAN HET TEAM Beste ouders en verzorgers, We

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Vanuit groep 1 en 2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letter k Cijfers Engels Gezond Spreekavond Actie IRS Telefoonnummer Dierendag Speelgoedmiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 22 december Beste ouder(s) en /of verzorger(s),

Nieuwsbrief 22 december Beste ouder(s) en /of verzorger(s), Beste ouder(s) en /of verzorger(s), Hierbij de nieuwsbrief van december. Voor mij de eerste nieuwsbrief van De Regenboog. Op 5 december ben ik op De Regenboog gestart. Voor de kinderen en het team was

Nadere informatie

BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEKEN

BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEKEN BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEKEN Wo 18-11 Do 19-11 Vr 20-11 Ma 23-11 Kinderraad MR vergadering Di 24-11 Wo 25-11 Knutselen kleuters Do 26-11 Vr 27-11 Ma 30-11 Di 1-12 HIEPERDEPIEP In de periode tot en met

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), Een heel gezellige tijd is weer aangebroken. Ouders en teamleden hebben gezorgd voor een prachtige aankleding van onze school. Elke morgen is er weer iets nieuws te zien in

Nadere informatie

INFO 2015-2016. In dit nummer: Heel veel belangrijke. net gestarte schooljaar.

INFO 2015-2016. In dit nummer: Heel veel belangrijke. net gestarte schooljaar. INFO 2015 - Elfde jaargang Kornak Nieuws schooljaar 2015-. Nummer: 0 Datum: 21-08-2015 Beste ouders/verzorgers, Welkom weer in het nieuwe schooljaar. We zijn blij dat iedereen weer veilig en gezond terug

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Start schooljaar Informatieochtend Gymtijden Afscheid Damion Hulp ouders gezocht Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Ander nieuws Beste ouders,

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2018-2019 26 november t/m 07 december Agenda: Ma - Groep 1-2 start met het thema: Feest (Sinterklaasfeest) Di - Wo - Actie Happy Kids wordt afgesloten 8 kinderen brengen de dozen naar Manna

Nadere informatie

U kunt uw adreswijziging ook online doorgeven via www.rotterdam.nl Bij valsheid in geschrifte wordt aangifte gedaan bij de politie.

U kunt uw adreswijziging ook online doorgeven via www.rotterdam.nl Bij valsheid in geschrifte wordt aangifte gedaan bij de politie. AANGIFTE VERHUIZING In te vullen door Gemeente Migratie Parkeren Opmerking : Zaaknr Migratie : Zaaknr Parkeren : Mutatiedatum : BOP Gaat u verhuizen naar Rotterdam of verhuist u binnen Rotterdam? Dan bent

Nadere informatie

Hoe maak ik mijn verhuizing met Student Verhuis Service zo vlot en voordelig mogelijk?

Hoe maak ik mijn verhuizing met Student Verhuis Service zo vlot en voordelig mogelijk? Hoe maak ik mijn verhuizing met Student Verhuis Service zo vlot en voordelig mogelijk? Inhoud Afspraak maken Voorbereiding Klaarzetten Parkeren verhuiswagen / verhuislift Verhuistechnieken Afrekenen Verzekeringen

Nadere informatie

BELANGRIJKE INFORMATIE!

BELANGRIJKE INFORMATIE! Aan ouders en leerlingen van klas 4M/4MH BELANGRIJKE INFORMATIE! Rotterdam, 13 mei 2018 Betreft: Informatie einde schooljaar Geachte ouders/beste leerlingen, Maandag 14 mei start het Centraal Schriftelijk

Nadere informatie

Adres Jacob Catsstraat 1, 8023 AE Zwolle Telefoon 038-4533767 NIEUWSBRIEF. 17 september 2014

Adres Jacob Catsstraat 1, 8023 AE Zwolle Telefoon 038-4533767 NIEUWSBRIEF. 17 september 2014 Adres Jacob Catsstraat 1, 8023 AE Zwolle Telefoon 038-4533767 NIEUWSBRIEF 17 september 2014 Agenda September 22 t/m 26 Feestweek Emma in beweging! Emmaschool 85 jaar! 22-09 Aftrap van de feestweek Lerarentoneel

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 14 van 7 december 2018

Nieuwsbrief nummer 14 van 7 december 2018 Nieuwsbrief nummer 14 van 7 december 2018 Sinterklaas Op woensdag 5 december kwam Sinterklaas met vier pieten op school.alle kinderen stonden op het plein opgesteld om Sinterklaas welkom te heten. De ouderejaars

Nadere informatie

BUURTVERENIGING. NIEUWSBRIEF BERGBEEMDEN 4de JAARGANG Nr 3 OPROEP

BUURTVERENIGING. NIEUWSBRIEF BERGBEEMDEN 4de JAARGANG Nr 3 OPROEP BUURTVERENIGING NIEUWSBRIEF BERGBEEMDEN 4de JAARGANG Nr 3 OPROEP Geef uw E-MAILADRES door aan onze secretaris. Frans.van.otten@telenet.be Ook uw adres en eventueel telefoon en/of gsm-nummer vermelden.

Nadere informatie

Opgericht 17 juni Buurtvereniging Rond de Vijftak.

Opgericht 17 juni Buurtvereniging Rond de Vijftak. Opgericht 17 juni 2014 Buurtvereniging Rond de Vijftak www.ronddevijftak.nl Voorwoord Welkom nieuwe buurtbewoner(s). U heeft uw nieuwe huis betrokken en woont er nu alweer enkele dagen (weken) in. Graag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 06/2014 MBP

Nieuwsbrief 06/2014 MBP Nieuwsbrief 06/2014 MBP Beste lezers, Voor u ligt het 6 e exemplaar Van de nieuwsbrief van buurtpreventie Maasdijk weliswaar! Ook dit keer hebben we weer heel wat te vertellen, Zodat we het niet rond hoeven

Nadere informatie

Overlast Samen kunnen we er iets aan doen

Overlast Samen kunnen we er iets aan doen Overlast Samen kunnen we er iets aan doen December 2012 Voorwoord In Nederland leven we vrij dicht op elkaar. Iedereen wil graag prettig en ongestoord wonen. Dat gaat meestal goed. In veel gevallen kunt

Nadere informatie

Infobulletin Basisschool St. Petrus Boxtel, Tel: 0411-672348 E-mail: info@st-petrus.nl website: www.st-petrus.nl

Infobulletin Basisschool St. Petrus Boxtel, Tel: 0411-672348 E-mail: info@st-petrus.nl website: www.st-petrus.nl Infobulletin Basisschool St. Petrus Boxtel, Tel: 0411-672348 E-mail: info@st-petrus.nl website: www.st-petrus.nl 06 januari 2016 Gefelicitaart!! 07 jan. Juf Evelien 08 jan. Lot gr. 3 10 jan. Lisa gr. 5

Nadere informatie

- Waddinxveen - Programma 2015. Activiteiten voor senioren

- Waddinxveen - Programma 2015. Activiteiten voor senioren - Waddinxveen - Programma 2015 Activiteiten voor senioren De komende zomerperiode organiseert Palet Welzijn extra activiteiten voor senioren vanaf 55 jaar. De activiteiten worden gehouden in het Anne Frank

Nadere informatie

U kunt uw adreswijziging ook online doorgeven via Bij valsheid in geschrifte wordt aangifte gedaan bij de politie.

U kunt uw adreswijziging ook online doorgeven via  Bij valsheid in geschrifte wordt aangifte gedaan bij de politie. AANGIFTE VERHUIZING In te vullen door Gemeente Migratie Parkeren Opmerking : Zaaknr Migratie : Zaaknr Parkeren : Mutatiedatum : BOP Gaat u verhuizen naar Rotterdam of verhuist u binnen Rotterdam? Dan bent

Nadere informatie

Bouwdorp Sint pancras

Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint Pancras 2017 Hallo jongens en meisjes! De zomer is weer voorbij. De scholen zijn weer begonnen. De dagen worden korter en de nachten worden langer. Stom he?! Toch komen

Nadere informatie

Sint pancras. Thema: Sint pancras! Dit boekje is geprint door

Sint pancras. Thema: Sint pancras! Dit boekje is geprint door Bouwdorp Sint pancras Thema: Sint pancras! Herfstvakantie!! Maandag 17 t/m donderdag 20 oktober 2016 Dit boekje is geprint door www.copycentre.nl Bouwdorp Sint Pancras 2016 Hallo jongens en meisjes! De

Nadere informatie

Ik wens de bewoners van de Liendert een muzikaal jaar waarin we met zijn allen veel zangplezier zullen hebben. Groetjes Ina

Ik wens de bewoners van de Liendert een muzikaal jaar waarin we met zijn allen veel zangplezier zullen hebben. Groetjes Ina Bij deze wens ik een ieder fijne feestdagen en een gezond 2017 toe Met vriendelijke groet Jan Akster Uitbater Leef3.nu een activiteit van Beweging 3.0 Ik wens u hele warme en leuke kerstdagen en een heel

Nadere informatie

PDFlib PLOP: PDF Linearization, Optimization, Protection. Page inserted by evaluation version www.pdflib.com sales@pdflib.com

PDFlib PLOP: PDF Linearization, Optimization, Protection. Page inserted by evaluation version www.pdflib.com sales@pdflib.com PDFlib PLOP: PDF Lineariation, Optimiation, Protection Page inserted by evaluation version www.pdflib.com sales@pdflib.com p Energielabel woning supplement* Afgegeven conform de Regeling energieprestatie

Nadere informatie

2152 BE Nieuw-Vennep 23 december tel

2152 BE Nieuw-Vennep 23 december tel Het Mozaïek Nieuwstraat 43 Nieuwsbrief 2152 BE Nieuw-Vennep 23 december 2016 www.basisschoolhetmozaiek.nl directie.mozaiek@jl.nu tel. 0252 672694 Data: 27 en 28 dec Basketball scool maandag 9 januari start

Nadere informatie

Klantreis Portemonnee verloren

Klantreis Portemonnee verloren Vereniging van Nederlandse Gemeenten Klantreis Portemonnee verloren Persona Annie de Graaf vriendelijk actief betrokken Annie de Graaf is weduwe, 63 jaar en woont nabij het centrum. Ze houdt ervan koopjes

Nadere informatie

Jaargang 15 nr. 6 13 december 2012. Agenda. 18 december 2012 Zwemspelmorgen, groep 8

Jaargang 15 nr. 6 13 december 2012. Agenda. 18 december 2012 Zwemspelmorgen, groep 8 Jaargang 15 nr. 6 13 december 2012 Agenda. 18 december 2012 Zwemspelmorgen, groep 8 19 december 2012 24-12- 12 t/m 04-01- 13 Kerstdiner (17.00 18.30 uur) Kerstvakantie (begint vrijdagmiddag 21-12- 12 om

Nadere informatie

Nieuwsbrief 21 december 2018

Nieuwsbrief 21 december 2018 Nieuwsbrief 21 december 2018 Schoolnieuws Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de achtste nieuwsbrief van het schooljaar 2018-2019. Kerstvieringen De afgelopen week is met alle leerlingen van

Nadere informatie

goede doelengeld 213.99

goede doelengeld 213.99 goede doelengeld 213.99 e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 4 december schooljaar 2015-2016 AGENDA Woensdag 2 december Sinterklaas en zijn Pieten bezoeken

Nadere informatie

nieuwsbrief pagina 2 Nieuwe schoolshirts Groep 3 en 4 Studiereis Studiedagen

nieuwsbrief pagina 2 Nieuwe schoolshirts Groep 3 en 4 Studiereis Studiedagen 2015 2016 editie November 2015 A.C. onderwijs heeft een nieuwe penningmeester. Met in deze editie onder meer: Penningmeester A.C. Nieuwe schoolshirts Groep 3 4 Studiereis Bus opvang Interim Sint viering

Nadere informatie

Nieuwsbrief SHIB september 2013

Nieuwsbrief SHIB september 2013 Nieuwsbrief SHIB september 2013 www.shib.nl info@shib.nl Postbus 250, 3770 AG Barneveld Bankrekening 1526.55.018 t.n.v. SHIB SHIB 10 jaar en meer Al eerder lieten we weten: SHIB bestaat dit jaar 10 jaar!

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF RIJNSBURG DECEMBER 2017

NIEUWSBRIEF RIJNSBURG DECEMBER 2017 Nieuwsbriefdecember NIEUWSBRIEF RIJNSBURG DECEMBER 2017 Audit Zoals we vermeld hebben in onze nieuwsbrief van november is er door ons bestuur op alle locaties van de Dubbelburg een audit afgenomen. Inmiddels

Nadere informatie

Nieuwsbrief 28 juni 2016

Nieuwsbrief 28 juni 2016 Nieuwsbrief 28 juni 2016 Beste ouder(s) en verzorger(s), De afgelopen twee weken hebben we op school het verlies van Wim van der Struik met elkaar gedeeld. Op een ingetogen en fijne manier hebben we in

Nadere informatie

Voor nu wensen wij u allen een mooi paasweekend en alvast een fijne meivakantie toe!

Voor nu wensen wij u allen een mooi paasweekend en alvast een fijne meivakantie toe! Beste ouders/verzorgers, Wat gaat de tijd toch snel! Dit weekend genieten we van een heerlijk, lang paasweekend en dan nog 4 dagen voordat de meivakantie begint. Na de vakantie hebben we dan nog 9 weken

Nadere informatie