Nieuwsbrief d.d. 08 april 2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief d.d. 08 april 2015"

Transcriptie

1 Paasloregel ST Willemsoord Tel directie@genvdboschschool.nl Nieuwsbrief d.d. 08 april 2015 Belangrijke datum: 8 april Schoolvoetbal meisjes 16 april Schriftelijk verkeersexamen gr. 7/8 17 april Schoonmaakactie Rova groep 5/6 21t/m23 april Eindtoets groep 8 Afscheid Meester Harry Vrijdag 3 april was het dan zover, de laatste lesdag voor meester Harry. Meester Harry gaf aan dat het voor hem een zeer bijzondere dag is geweest. Een dag vol gevoelens en emoties. Het echte afscheidsfeest hebben we 30 april. Dan nemen we pas echt afscheid van elkaar. Wanneer u 30 april ook even afscheid wil nemen van meester Harry dan bent u van harte welkom tussen uur en uur. We hopen vele ouders te mogen begroeten. Goede vrijdag Het paasontbijt was een succes! De kinderen hebben heerlijk gegeten en gedronken. Door in elke groep even langs te gaan om wat foto s te nemen hoor je geluiden ik heb al 6 broodjes op. Hieruit blijkt dat het heerlijk gesmaakt heeft. Ook liep er nog een paashaas rond op school. Hij had ook nog wat lekkers voor alle kinderen. Al met al een geslaagde Goede vrijdag. De foto s staan op de website: Groepsindeling volgend schooljaar Volgend schooljaar kunnen wij dezelfde groepsindeling hanteren als dit schooljaar. Wij werken dus in schooljaar 2015/2016 met de volgende groepsindeling: Groep 1/2 Groep 3/4 Groep 5/6 Groep 7/8 Wanneer de MR ingestemd heeft met de formatie kunnen wij u verder informeren over de invulling van welke leerkracht voor welke groep staat. OUDERBIJDRAGE Een aantal gezinnen heeft de ouderbijdrage nog niet voldaan. Moet u de ouderbijdrage nog voldoen wilt u dit dan voor 10 april a.s. doen? U kunt de bijdrage overmaken op bankrekeningnummer NL65RABO t.n.v. Generaal v.d. Boschschool. Alvast hartelijk dank! De penningmeester OR

2 Foto s op de website Op onze website staan nog vele mapjes met foto s uit de jaren hiervoor. We hebben besloten om deze mapjes tot het einde van deze maand op onze site te laten staan. Daarna zullen we ze verwijderen. Misschien vindt het nog leuk om wat foto s op te slaan. Grijp dan uw kans. Aanwezigheid René Je kunt Rene altijd bereiken: (thuis) (Generaal v.d. Boschschool) (OBS de Slinge) directie@genvdboschschool.nl De uitjes van groep 5 en 6 Op donderdag 2 april gingen de kinderen van groep 5 en 6 n.a.v. lessen over oude ambachten van Scala naar t Olde Maat Uus in Giethoorn. Dit is een museum en dit is ondergebracht in een vervallen boerderij, die helemaal in oude stijl opnieuw is opgebouwd. We kregen eerst een groot aantal dia s te zien over het vroegere Giethoorn. Dit was best interessant, maar duurde wel erg lang. Voor de kinderen was het moeilijk om zolang de concentratie vast te houden. Daarna kregen we in 3 groepen een rondleiding. Tijdens de rondleiding kregen de kinderen een goed beeld van de verschillende oude ambachten. De concentratie was weer helemaal terug en er werden goede vragen gesteld. Al met al een lange middag, maar wel leerzaam en interessant. Alle ouders en de opa van Jayden heel erg bedankt voor het vervoer. De week daarvoor, op donderdagmiddag 26 maart, maakten we een uitstapje naar de ROVA in Zwolle. Dit was een geheel verzorgd gratis reisje. De ROVA organiseert dit elk jaar voor groep 5 en 6. We werden met een grote bus gehaald en teruggebracht. We werden ontvangen door een mevrouw die ons veel kon vertellen over afval en afvalscheiding. We kregen van haar ook een rondleiding over het terrein en de middag werd afgesloten met een quiz. De hoofdprijs was een gouden containertje en deze werd gewonnen door Isa. Isa gefeliciteerd. Ook de andere kinderen kregen een container, maar deze was groen. Binnenkort, op vrijdagmiddag 17 april, doen we mee aan de schoonmaakactie van de ROVA. In groepjes gaan we Willemsoord een grote schoonmaakbeurt geven. Te zijner tijd meer hierover, want ook nu hebben we weer een aantal ouders nodig( afhankelijk van het aantal routes). Opgeven kan natuurlijk ook nu al. Geertje Oud Papier Zowel de ouderbijdrage als de opbrengsten van het oud papier worden ingezet om elk jaar op schoolreisje/kamp te gaan. Ook de vieringen op school zodat we kinderen eens wat extra kunnen geven etc. Afgelopen week hebben wij met de penningmeester van de OR besproken dat alle inkomsten ook voor de kinderen zijn en dat we nagenoeg van iedereen de ouderbijdrage hebben ontvangen. Echter kwam naar voren dat het voor sommige ouders niet helemaal helder is dat wij eens per aantal jaren een beroep op u doen om eens op zaterdagmorgen van 9.30uur tot 12.00uur bij de papiercontainer te staan.

3 Wij willen iedereen vragen goed de jaarkalender in de gaten te houden wanneer er iets van u verwacht wordt. Wij doen het tenslotte allemaal voor uw kind en de kinderen van de school. Schoolvoetbal jongens Vorige week, de 1 e april, mochten de jongens de schooleer verdedigen bij het schoolvoetbaltoernooi Steenwijkerland. Met negen jongens hebben we meegedaan bij de zeventallen van de kleine scholen. April deed meteen wat ie wil, want de eerste wedstrijd begon onder bijna stormachtige omstandigheden. Ons team startte tegen de wind in en alsof dat nog niet genoeg was, werd driekwart van de wedstrijd onder een enorme hagelbui gespeeld. Dat weerhield de jongens niet van scoren, zeker niet toen we de tweede helft met de hagel mee mochten spelen. Terecht gewonnen wedstrijd, maar als toeschouwer kreeg je toch enig medelijden met die veertien in shirt en korte broek gestoken jongens daar in de hagel. Nog steeds met wind, maar zonder hagel werd de tweede wedstrijd gespeeld en ondanks alle kansen kwamen de jongens niet tot scoren. Dat was wat minder voor het doelsaldo, want de derde wedstrijd werd helaas verloren. Maar de jongens herpakten zich goed, de vierde en laatste wedstrijd uit de poule werd met overmacht gewonnen. Daarmee werden ze uiteindelijk tweede van hun poule. Net niet genoeg voor de kwartfinale, want alleen de eersten van de poules gingen door. Dus op naar een zeer verdiende en heerlijk warme patat. Die ging er in als Ketellapper zou je haast kunnen zeggen. Al met al kunnen de jongens terugkijken op een prima gespeeld voetbaltoernooi. Vandaag zijn de meisjes aan de beurt, we wensen ze alvast veel succes!! Ingekomen post Plezier op school &Een goed begin! Introductie Uw kind of leerling zit in groep 8 en maakt binnenkort de overstap naar het voortgezet onderwijs. Een grote verandering die voor alle kinderen en ouders spannend is. Nog spannender wordt het wanneer uw kind of leerling moeite heeft in de omgang met andere kinderen. Het kind kan dan erg op gaan zien tegen de overstap en het is ook voor u, als ouders of leerkracht, de vraag of hij/zij het in sociaal opzicht gaat redden op de nieuwe school. Speciaal voor deze kinderen en hun ouders bieden Mindfit en Maatschappelijke dienstverlening De Kern de cursus Plezier op school aan. Een zeer succesvolle cursus die zorgt dat de overstap ook voor uw kind een prettige ervaring kan worden. Deze cursus bestaat uit twee cursusdagen tijdens de laatste week van de zomervakantie, een terugkomdag en een ouderavond. Als u kind AD(H)D of een vorm van autisme heeft kan de overgang naar voortgezet onderwijs ook erg spannend zijn. Daarom is er sinds kort voor kinderen met AD(H)D of een vorm van autisme de cursus Een goed begin! Deze is gebaseerd op de cursus Plezier op school, maar specifiek toegespitst op kinderen met een ontwikkelingsstoornis om hen een goede start te laten maken op de nieuwe school. Immers een goed begin is het halve werk! De groep wordt uitgevoerd met de Jeugd GGZ van Dimence.

4 Voor wie? Deze cursussen zijn bedoeld voor kinderen uit groep 8 die zich op de basisschool niet of minder op hun gemak voelen bij leeftijdsgenootjes. Ze kunnen maar moeilijk vriendjes krijgen/maken Ze worden bijvoorbeeld geplaagd en gepest Ze komen onvoldoende voor zichzelf op Ze worden snel boos op andere kinderen Ze hebben vaak ruzie zonder dat ze dat willen. Vaak blijkt dat deze kinderen op de middelbare school opnieuw moeite hebben om hun plek te vinden te midden van hun leeftijdsgenoten. Wat doen wij? Op een ontspannen en speelse wijze komen de volgende thema s aan bod: Opkomen voor jezelf (assertiviteit) Omgaan met lastige situaties en pesten Aandacht voor non-verbaal gedrag zoals houding, oogcontact en stemgebruik Contacten leggen met andere kinderen Vergroten van zelfvertrouwen Positief denken En natuurlijk is er ook ruimte om heel veel lol met elkaar te maken. Data 2015 Almelo De cursus Plezier op school vindt plaats op maandag 10 augustus en woensdag 13 augustus van 09:00 17:00 uur. Deventer De cursus Plezier op school vindt plaats op donderdag 13 augustus en vrijdag 14 augustus van 09:00 16:30 uur. De ouderavond is op dinsdag 11 augustus van 19:30 tot 21:00 uur. Hardenberg De cursus Plezier op school vindt plaats op dinsdag 11 augustus en woensdag 13 augustus van 09:00 17:00 uur. Raalte De cursus Plezier op school vindt plaats op woensdag 12 augustus en vrijdag 14 augustus van 09:00 16:30 uur. De ouderavond is op dinsdag 11 augustus van 18:30 tot 20:00 uur. Zutphen De cursus Plezier op school vindt plaats op maandag 17 augustus en dinsdag 18 augustus van 09:00 16:00 uur bij Buurthuis de Uitwijk in Zutphen. De ouderavond is op donderdag 13 augustus van 19:30 tot 21:00 uur. Zwolle De cursus Plezier op school vindt plaats op maandag 10 augustus en woensdag 13 augustus van 09:30 16:30 uur bij Mindfit aan de Burgemeester Roelenweg 9 in Zwolle. De ouderavond is op maandag 10 augustus, van 19:30 uur uur. De cursus Een goed begin! vindt plaats op dinsdag 11 augustus, donderdag 13 augustus van 10: uur en vrijdag 14 augustus van uur bij Wijkcentrum de Enk in Zwolle. De ouderavond is op 10 augustus van 19:30 tot 21:00 uur. De kinderen kunnen aangemeld worden tot 15 juni 2015.

5 Meer informatie Wilt u meer informatie over deze cursus? Neemt u dan contact op met het secretariaat Mindfit T E secretariaat@mindfit.nl W

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie!

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie! Nieuwsbrief d.d. 17-04-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Pasen 2019 We willen iedereen hele, gezellige

Nadere informatie

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa Fijne vakantie De hitte van de afgelopen dagen doet ons denken en verlangen naar de zomervakantie. Even heerlijk uit de routine van alledag en zelf het ritme bepalen. We hopen dat alle kinderen en hun

Nadere informatie

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op Nieuwsbrief d.d. 27-03-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Vragenlijsten sociale veiligheid Leerkrachten,

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers. Pasen. Schooljaar t/m 14 april. Donderdag 13 april gaan we weer genieten van een heerlijk paasontbijt.

Beste ouders/verzorgers. Pasen. Schooljaar t/m 14 april. Donderdag 13 april gaan we weer genieten van een heerlijk paasontbijt. Schooljaar 2016-2017 10 t/m 14 april Agenda: Ma - Di - Groep 7 fietsexamen Wo - Schoolvoetbaltoernooi Beste ouders/verzorgers Pasen Donderdag 13 april gaan we weer genieten van een heerlijk paasontbijt.

Nadere informatie

Infobulletin. Beste ouders, verzorgers en kinderen,

Infobulletin. Beste ouders, verzorgers en kinderen, 5-3-2013 Beste ouders, verzorgers en kinderen, Om nog meer rust binnen school te hebben, besteden we de komende tijd aandacht aan Hoe lopen we binnen school?. We vinden het goed om geregeld één van de

Nadere informatie

Het was een geslaagd Sinterklaasfeest en we willen iedereen die hieraan een bijdrage heeft geleverd hartelijk bedanken! Agenda.

Het was een geslaagd Sinterklaasfeest en we willen iedereen die hieraan een bijdrage heeft geleverd hartelijk bedanken! Agenda. Sinterklaasfeest 5 december 2014 Vandaag was het eindelijk zover: Sinterklaas en zijn Pieten brachten een bezoek aan obs Akkrum! Toen om 8.30 uur alle leerlingen en een groot aantal ouders op het plein

Nadere informatie

Nieuwsflits. Welkom EMS Nina in de groep van Esther en Sylvie.

Nieuwsflits. Welkom EMS Nina in de groep van Esther en Sylvie. Pagina 1 van 6 Nieuwsflits Van 31/03 tot 22/4 Jaargang 21, nummer 9 Beste ouder(s)/verzorger(s), Volgende week is de Kijkweek. U kunt nog steeds intekenen op de lijst. Het paasontbijt was weer geslaagd.

Nadere informatie

obs De Phoenix Week Beste ouder(s)/verzorger(s),

obs De Phoenix Week Beste ouder(s)/verzorger(s), obs De Phoenix Week 20-2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), We zijn alweer begonnen aan de laatste periode van dit schooljaar. Volgende week vieren we met elkaar feest tijdens de leerkrachtenverjaardag. Tevens

Nadere informatie

Uniek-nieuws 9 N I E U W S B R I E F. Indien de directeur niet aanwezig is, kunt u terecht bij: maandag, dinsdag en donderdag: juf Marjolijn

Uniek-nieuws 9 N I E U W S B R I E F. Indien de directeur niet aanwezig is, kunt u terecht bij: maandag, dinsdag en donderdag: juf Marjolijn N I E U W S B R I E F Uniek-nieuws 9 Nummer 8 1 april 2016 Volgende op 15 april 2016 Beste ouders / verzorgers en jongens en meisjes, Ik ben altijd vrolijk als ik op school kom, want het is zo ontzettend

Nadere informatie

De nieuwsbrief van 7 september 2012. Datum Activiteit Voor wie September

De nieuwsbrief van 7 september 2012. Datum Activiteit Voor wie September Overzicht activiteiten september 2012 De nieuwsbrief van 7 september 2012 Datum Activiteit Voor wie September Di. 11-09 Aangekondigde BHV oefening Gr 1-8 Di. 11-09 Informatie-ochtend Ouders van potentiële

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 16 06-05-2014 In dit nummer: Nog een kwart.. Maandopening Personele

Nadere informatie

Nieuwsbrief. kopij: Fietscontrole gr 7 vanwege verkeersexamen. Woensdag 13 juni Praktisch verkeersexamen groep 7

Nieuwsbrief. kopij: Fietscontrole gr 7 vanwege verkeersexamen. Woensdag 13 juni Praktisch verkeersexamen groep 7 Nieuwsbrief nr. 9 - mei 2012 kopij: info@jozefschoolwijhe.nl Ma 28 mei t/m vr 1 juni Zondag 3 juni Di 5 t/m vr 8 juni Pinkstervakantie Parochiefeest Wandelvierdaagse Woensdag 6 juni Fietscontrole gr 7

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 5, maart-april 2019

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 5, maart-april 2019 Voor u ligt de vijfde nieuwsbrief van het schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Planning maart en april Vrijdag 1 maart complimenten dag Vrijdag 8 maart

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Welkom! Afspraken en regels. Jaarkalender. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Welkom! Afspraken en regels. Jaarkalender. In dit nummer: 29 augustus 2017 Nieuwsbrief Welkom! Graag heet ik alle leerlingen en ouders weer van harte welkom op school! We zijn alweer een week bezig en iedereen is inmiddels al een beetje gewend aan de nieuwe juf

Nadere informatie

Post op Stelten vrijdag 27 maart

Post op Stelten vrijdag 27 maart Post op Stelten vrijdag 27 maart Vanuit de directie Integraal Kindcentrum In Nederland zijn Brede Scholen sinds een aantal jaren een begrip. Gebouwen waar meerdere partijen samenwerken zijn massaal in

Nadere informatie

Berkenblad nr. 10 27 januari 2015. Beste ouders/verzorgers,

Berkenblad nr. 10 27 januari 2015. Beste ouders/verzorgers, Berkenblad nr. 10 27 januari 2015 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het tiende Berkenblad van het school jaar 2014-2015! Vanaf vandaag ontvangt u onze nieuwsbrief alleen nog via de mail! Zo besparen

Nadere informatie

Geachte ouders, Bijbelverhalen

Geachte ouders, Bijbelverhalen Nieuwsbrief 8 6 oktober 2015 Geachte ouders, Deze week: * Zendingsproject * Ouderbijdrage * Sinterklaas instuif * HonkN Stichting Kinderpostzegels is een organisatie die zich inzet voor kinderen die een

Nadere informatie

Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Dinsdag 3 februari 2015 Aanvang: 20.00 uur (Inloop vanaf 19.45 uur)

Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Dinsdag 3 februari 2015 Aanvang: 20.00 uur (Inloop vanaf 19.45 uur) J a a r g a n g 1 0, n r. 5 2 1 j a n u a r i 2 0 1 5 Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Toename aantal leerlingen: We starten met een derde groep 1/2. Belangrijke data 2 1 2 Informatieavond Vijf

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie Meernieuws Mei 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief willen wij u informeren over de volgende onderwerpen: Nieuws van de directie Voetbal Sponsor voetbal Verkeersexamen CITO toetsen Welkom

Nadere informatie

nummer: 8 25 maart 2011

nummer: 8 25 maart 2011 Locatie Bolenstein 0346 561432 0346 556557 bolenstein@obspalet.nl nummer: datum: datum: 8 25 maart 2011 Agenda dinsdag 29 maart 2011 Kijkavond van 18.30 tot 19.30 uur woensdag 30 maart Groep 1-2 C bezoek

Nadere informatie

Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,- per kind.

Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,- per kind. NIEUWSBRIEF 17 Naam: De Pollen, 11 april 2014 leren naar vermogen Beste ouders/verzorgers, Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,-

Nadere informatie

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015 Nieuwsbrief Op Weg April 2015 Logo: Met trots hebben wij vandaag aan onze leerlingen ons nieuwe logo gepresenteerd. Nee, het is echt geen 1 april grap. Ons nieuwe logo is de moderne uitvoering van het

Nadere informatie

Basisschool Pius X. Jaargang 18. Nieuwsbrief nr. 7 van 12 januari 2016. Jordaansingel 20. 7481GP Haaksbergen. Tel. 053-5721396. directie@piusx.

Basisschool Pius X. Jaargang 18. Nieuwsbrief nr. 7 van 12 januari 2016. Jordaansingel 20. 7481GP Haaksbergen. Tel. 053-5721396. directie@piusx. Jaargang 18. Nieuwsbrief nr. 7 van 1 januari 016 Jordaansingel 0. 781GP Haaksbergen. Tel. 03-71396. directie@piusx.eu Basisschool Pius X Luizencontrole Na de vakantie zijn de kinderen gecontroleerd op

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Jan Harmenshof Nieuws 2015

Jan Harmenshof Nieuws 2015 Jan Harmenshof Nieuws 2015 Afscheid Na 42 jaar juf te zijn geweest, waarvan 41 jaar op obs Jan Harmenshof, heb ik besloten om als leerkracht te stoppen. Op 21-jarige leeftijd ben ik in 1973 begonnen in

Nadere informatie

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak  nieuwsbrief teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond Nieuwsbrief nr. 6 28 januari 2011 kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer Maandag 31 januari 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond 1 tot en met 3 februari Cito toets groep

Nadere informatie

INFO! februari 2016. Nationale Voorleesdagen

INFO! februari 2016. Nationale Voorleesdagen INFO! Uitslag Gemeentelijke voorleeswedstrijd Op zaterdag 23 januari heeft namens onze school Maybritt Bomers meegedaan aan de kwartfinale voorleeswedstrijd bij bibliotheek te Didam. Ze heeft heel mooi

Nadere informatie

Jaargang 21, Maand: juli INFO

Jaargang 21, Maand: juli INFO Jaargang 21, Maand: juli Basisschool De Schare INFO De laatste maandinfo van schooljaar 2014-2015. De maand juli staat voor de deur en ook de start van de zomervakantie. Omdat de laatste schooldag op 17

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Zomerfeest. Afscheidsmusical. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Zomerfeest. Afscheidsmusical. In dit nummer: 30 juni 015 Nieuwsbrief In dit nummer: Zomerfeest Op woensdag 1 juli a.s. houden wij weer ons jaarlijkse Zomerfeest, dit jaar met als thema Wildlife. In verband met een gezamenlijk programma zullen de

Nadere informatie

Info 13. Datum: 20-05-2016. Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Talentenshow de Waterkant

Info 13. Datum: 20-05-2016. Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Talentenshow de Waterkant Info 13 Datum: 20-05-2016 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Inmiddels hebben we de uitslag van de CITO-eindtoets binnen gekregen. De kinderen hebben het prima gedaan, we scoren (gemiddeld)

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 13 09-03-2016 In dit nummer: Uitnodiging Violenverkoop Debattoernooi

Nadere informatie

Welkom op school. Nieuws vanuit de directie. Smidsweg 49, 3852 XA Ermelo 0341-554186

Welkom op school. Nieuws vanuit de directie. Smidsweg 49, 3852 XA Ermelo 0341-554186 e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Smidsweg 49, 3852 XA Ermelo 0341-554186 Nieuwsbrief 13 17 april schooljaar 2013-2014 AGENDA Dinsdag 6 mei 1 e lesdag na de meivakantie

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE APRIL 2016

MAANDINFORMATIE APRIL 2016 MAANDINFORMATIE APRIL 2016 Hoezo Stoer? OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 AGENDA Maart Week 13 Vr 01 april Koffieochtend Groepen 8 naar Amsterdam. Bezoek Anne Frank

Nadere informatie

Alle kinderen vrij. Welkom. Open dag. Bootjes maken op zonne-energie. Weeknieuws nr.28 24 maart 2016 Data 25 t/m 28 Pasen

Alle kinderen vrij. Welkom. Open dag. Bootjes maken op zonne-energie. Weeknieuws nr.28 24 maart 2016 Data 25 t/m 28 Pasen Weeknieuws nr.28 24 maart 2016 Data 25 t/m 28 Pasen maart 29 maart Afscheidsfoto groep 8 1 april Schoonmaakdag 6 april Voorstelling Uurcultuur groepen 6, 7 en 8 7 april Theoretisch verkeersexamen groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief vrijdag 24 april 2015

Nieuwsbrief vrijdag 24 april 2015 Nieuwsbrief vrijdag 24 april 2015 Agenda: 27 april Kinderen vrij i.v.m. Koningsdag 28 april Kinderen vrij i.v.m. studiedag van de leerkrachten 2 mei Start Meivakantie 17 mei Einde Meivakantie 18 mei Weer

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

April 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 9. Woensdag 1 april ( echt geen grap) was de Grote Rekendag. In een ander stukje kunt u hier nog meer over lezen.

April 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 9. Woensdag 1 april ( echt geen grap) was de Grote Rekendag. In een ander stukje kunt u hier nog meer over lezen. Nieuwsbrief april 2015: Nieuws vanuit: De directie Terwijl u deze maandbrief leest zijn de kinderen net een lang weekend vrij geweest. De reden van deze vrije dagen zijn toch altijd bijzonder. Een Goede

Nadere informatie

Bonifax. St. Bonifaciusschool Kloosterland 5 2242 JS Wassenaar 070-5116379 www.bonifaciusschool.nl ouders@bonifaciusschool.nl. Wassenaar, maart 2015.

Bonifax. St. Bonifaciusschool Kloosterland 5 2242 JS Wassenaar 070-5116379 www.bonifaciusschool.nl ouders@bonifaciusschool.nl. Wassenaar, maart 2015. Bonifax Wassenaar, maart 2015. Beste ouders/verzorgers, Deze Bonifax is voor de maand maart 2015. Deze maand staat grotendeels in het teken van de projectweken met als afsluiting de open-huis-avond op

Nadere informatie

Jaargang 22, Maand: December 2015 INFO

Jaargang 22, Maand: December 2015 INFO Jaargang 22, Maand: December 2015 Basisschool De Schare INFO Met de maand december voor de deur, staan we ook voor de wintermaand met alle feestdagen. Naast het gewone programma, is er tijd voor het feest

Nadere informatie

OUDERINFO APRIL Oudervragenlijst. Schoolfotograaf. Schooljaar 2016/2017 Nummer 7 6 april 2017 Agenda

OUDERINFO APRIL Oudervragenlijst. Schoolfotograaf. Schooljaar 2016/2017 Nummer 7 6 april 2017 Agenda OUDERINFO APRIL 2017 Oudervragenlijst In februari hebben we aan alle ouders/verzorgers een oudervragenlijst uitgedeeld. We hebben al 40 ingevulde vragenlijsten terug. Bedankt hiervoor, want hiermee hebben

Nadere informatie

Facebook: @ECTheoThijssen

Facebook: @ECTheoThijssen Facebook: @ECTheoThijssen Twitter: @ECThijssen In deze nieuwsbrief: nieuwsbrief MEI 2016 Studiereis Verkeersexamen Facebook Koffie/thee middag Betaling schoolreis/ kamp Ontdekdag Gezinscoach Studiereis

Nadere informatie

CC-tje WEEK 37-2013 AGENDA. Personeel

CC-tje WEEK 37-2013 AGENDA. Personeel CC-tje WEEK 37-2013 Vorige week donderdag is onder grote belangstelling van familie, vrienden, collega s, ouders en kinderen onze meester Ed gecremeerd. De nabestaanden hebben laten weten enorm veel steun

Nadere informatie

Infopunt 13 9 juni 2014

Infopunt 13 9 juni 2014 Infopunt 13 9 juni 2014 Heeft iedereen genoten van dit prachtige Pinksterweekend? Was het een gezellige kermis in ons mooie dorp Aartswoud? Wij zijn bezig met de laatste loodjes wat school betreft. Nog

Nadere informatie

Infobulletin o.b.s. De Vlonder Nummer 15 www.obs-vlonder.nl 2 april 2015

Infobulletin o.b.s. De Vlonder Nummer 15 www.obs-vlonder.nl 2 april 2015 Aan de ouders/verzorgers We hadden deze week hoog bezoek. Wethouder Arends en afdelingsmanager onderwijs mevrouw Boxem bezochten op 1 april De Vlonder. Ik mocht het gezelschap rondleiden. De wethouder,

Nadere informatie

Welkom! We wensen jullie een hele fijne en leerzame tijd bij ons op school!!

Welkom! We wensen jullie een hele fijne en leerzame tijd bij ons op school!! Nieuwsbrief mei 2016 Jaargang: 2015-2016 Belangrijke data in mei en juni 17 mei Weer naar school 18 mei Luizencontrole 18 mei 13.00 uur workshop majorette 19 mei GGD Jeugdverpleegkundige 20 mei Strippenkaartverkoop

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2014

Nieuwsbrief juli 2014 Nieuwsbrief juli 2014 Groepsindeling schooljaar 2014-2015 Volgend schooljaar starten we met de volgende groepen: Groep 1/2 : Renee Engelsman ( op woensdag om de week Pien Zaanen) Groep 3/4 : Esther de

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Laatste rapport 2011-2012. Juffen/meesterfeest middenbouw. ZOMERFEEST een geweldig succes! Waar uw kind "thuis" is.

Nieuwsbrief. Laatste rapport 2011-2012. Juffen/meesterfeest middenbouw. ZOMERFEEST een geweldig succes! Waar uw kind thuis is. Waar uw kind "thuis" is. 15 juni 2012 jaargang 14 nummer 19 Laatste rapport 2011-2012 Op dinsdag 26 juni krijgen de kinderen de rapporten mee naar huis. Als de leerkracht van uw kind u nog wilt spreken

Nadere informatie

het lopend vuurtje Eigentijds, uitdagend en talentvol onderwijs! Mei Nieuwsbrief mei 2014 ICBS de Vuurvogel

het lopend vuurtje Eigentijds, uitdagend en talentvol onderwijs! Mei Nieuwsbrief mei 2014 ICBS de Vuurvogel Oud papier De gemeente heeft al een aantal papierbakken in de wijk weggehaald. Wij maken u erop attent dat voor de mensen die thuis geen papierbak hebben besteld, de mogelijkheid bestaat het oud papier

Nadere informatie

Nieuwe schooltijden. Enquête (1 november tot 15 november)

Nieuwe schooltijden. Enquête (1 november tot 15 november) Nieuwe schooltijden Enquête (1 november tot 15 november) Elk kind moet volgens de wet in 8 jaar een minimum aantal uren onderwijs krijgen. De school ontvangt van het rijk geld op basis van dat aantal uren.

Nadere informatie

Nieuwsbrief schooljaar 2015/2016

Nieuwsbrief schooljaar 2015/2016 OBS De Lytse Mienskip Haulsterweg 2a 8506 BJ Haskerhorne Tel: 0513-416730 Mailadres: delytsemienskip@ogprimus.nl Nieuwsbrief schooljaar 2015/2016 No: 02 september Opbrengst flessen actie De opbrengst tot

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Dancing queens and kings!

NIEUWSBRIEF. Dancing queens and kings! NIEUWSBRIEF Dancing queens and kings! De disco was weer een feestje! Dansen, meezingen, lekker stoer doen of heerlijk kletsen, in polonaise de aula door, bij de DJ s checken of je lievelingsliedje nog

Nadere informatie

Kind Op Maandag. Uitslag verkeersexamen groep 7. Zendingsgeld. De komende weken staan de volgende thema`s centraal in Kind Op Maandag:

Kind Op Maandag. Uitslag verkeersexamen groep 7. Zendingsgeld. De komende weken staan de volgende thema`s centraal in Kind Op Maandag: Nr. 18 schooljaar 2016-2017 Uitslag verkeersexamen Zendingsgeld Verslag koffieochtend Feestdagen en vrije dagen Schoolreisjes Uitslag Eindtoets groep 8 Opgeven Coevorder Grachtenloop Kind Op Maandag De

Nadere informatie

Jaargang 1 nummer 34 22 mei 2015

Jaargang 1 nummer 34 22 mei 2015 Jaargang 1 nummer 34 22 mei 2015 Kind op maandag. Weet jij het al? Als mensen dat tegen je zeggen, weet je bijna zeker dat er nog iets achteraan komt. Iets dat mensen graag door willen vertellen omdat

Nadere informatie

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Openbare Dalton Basisschool De Belhamel Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 14 25 april nr. 17 TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN

Nadere informatie

Iedereen voelt zich op zijn best, als niemand wordt gepest. 30 E EDITIE 08-04-2016 JAARGANG 23

Iedereen voelt zich op zijn best, als niemand wordt gepest. 30 E EDITIE 08-04-2016 JAARGANG 23 30 E EDITIE 08-04-2016 JAARGANG 23 WIJ FELICITEREN. 09-04 Britt Goëtjes 10-04 Sammie van Lith 12-04 Ruben van Lent 13-04 Tijn Piek 13-04 Lisa van Brakel 13-04 Dannique van den Broek 14-04 JUF WOUKE 14-04

Nadere informatie

Het ambachtnieuws mei 2015

Het ambachtnieuws mei 2015 Het ambachtnieuws mei 2015 Data: 4 mei t/m 8 mei : Vakantie 04 mei : Schoolvoetbaltoernooi meisjes 14 mei : Hemelvaartsdag 15 mei : vrij 19 mei : Praktisch verkeersexamen groep 7 25 mei : 2 e Pinksterdag

Nadere informatie

JANUARI/ FEBRUARI 2019 NUMMER 4 JAARGANG 24. Hierbij de nieuwsbrief voor de maand februari met belangrijk nieuws. Graag uw aandacht hiervoor.

JANUARI/ FEBRUARI 2019 NUMMER 4 JAARGANG 24. Hierbij de nieuwsbrief voor de maand februari met belangrijk nieuws. Graag uw aandacht hiervoor. JANUARI/ FEBRUARI 2019 NUMMER 4 JAARGANG 24 Hierbij de nieuwsbrief voor de maand februari met belangrijk nieuws. Graag uw aandacht hiervoor. Nieuwe leerlingen Mark heten we van harte welkom bij ons op

Nadere informatie

het Schoolnieuws De vakantie staat voor de deur en daarom ontvangt u vandaag het schoolnieuws van april.

het Schoolnieuws De vakantie staat voor de deur en daarom ontvangt u vandaag het schoolnieuws van april. het Schoolnieuws nieuwsbrief van openbare basisschool de Koempoelan Gangeslaan 59 1448 BV Purmerend Schooljaar 2018-2019, april 2019 E-mail: administratie@koempoelan.nl Regelmatig ontvangt u via BasisOnline

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Mededelingen:

Nieuwsbrief. Mededelingen: Nieuwsbrief 06-11-2014 Schooljaar 2014-2015 Mededelingen: Sinterklaas Vorige week woensdag hebben de kinderen van groep 1 t/m 4 met veel plezier in de schatkamer van Sinterklaas aangegeven welk cadeautje

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s),

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s), Waterlandjournaal Jaargang 4 nr. 8 31 maart 2017 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Beste ouder(s), verzorger(s), De lente is begonnen!

Nadere informatie

Maandinfo. - Ook prins Willem-Alexander en prinses Maxima helpen bij de overblijf op hun school!

Maandinfo. - Ook prins Willem-Alexander en prinses Maxima helpen bij de overblijf op hun school! Maandinfo De Globetrotter Walhallalaan 116 3072 EX Rotterdam 010-4842437 www.deglobetrotter.nl Belangrijke data Woensdag 4 april: paasfeest Donderdag 5 april t/m maandag 9 april: school dicht Dinsdag 10

Nadere informatie

Infobulletin. Verandering behelst namelijk ook anders. Beste ouders, verzorgers en kinderen,

Infobulletin. Verandering behelst namelijk ook anders. Beste ouders, verzorgers en kinderen, 24-3-2014 Beste ouders, verzorgers en kinderen, Dit jaar is het voor het laatst dat de CITO-Eindtoets afgenomen is in februari. Volgend school jaar zal het in april gebeuren. Daarmee hoopt men dat het

Nadere informatie

Nieuwsbrief Oktober 2014

Nieuwsbrief Oktober 2014 Nieuwsbrief Oktober 2014 Ter herinnering Deze nieuwsbrief komt eerder dan in de kalender staat aangegeven. Dit omdat er anders wel een hele lange periode tussen de twee nieuwsbrieven zit De herfstvakantie

Nadere informatie

Cursusgids 2016 Den Helder & Schagen

Cursusgids 2016 Den Helder & Schagen MEE & de Wering Cursusgids 2016 Den Helder & Schagen 1 Weerbaarheid & sociale vaardigheden Voor kinderen van 9 12 jaar (basisschool) Het hoofddoel van de cursus Ho, tot hier en niet verder! is het bevorderen

Nadere informatie

April 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

April 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS April 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 5 april Spreekuur Juliët Alblas 7 april Schriftelijk verkeersexamen groep 7 8 april Gastles Willy Weerman + schoonmaken

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 18 september 2015

Nieuwsbrief. 18 september 2015 Nieuwsbrief 18 september 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Achter ons schoolplein ligt een maïsveld. Veel kinderen lopen na schooltijd of in het weekend

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 november 2015

Nieuwsbrief 13 november 2015 Nieuwsbrief 13 november 2015 Schoolnieuws Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de zesde nieuwsbrief van het schooljaar 2015-2016. Ouderraad Van mevrouw Linda Edelenbos Tijssen (moeder van Maikel

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 18 donderdag 14 januari 2016

NIEUWSBRIEF. NR. 18 donderdag 14 januari 2016 NR. 18 donderdag 14 januari 2016 Kind op maandag: Ik ben dichtbij Matteüs 4:18-22; 4:23-25; 5:1-12 Jezus loopt langs het water en roept de vissers om met hem mee te gaan. Jezus komt dichtbij de mensen,

Nadere informatie

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op Nieuwsbrief d.d. 03-03-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Vragenlijsten sociale veiligheid Leerkrachten,

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden.

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden. CALKOENSTRAAT 15 1121XA LANDSMEER INFO-BULLETIN 19 2 juli JAARGANG 2013-2014 Vanuit de directie Op het moment dat ik mijn aandeel voor de INFO schrijf, is de vakantie echt in het vooruitzicht. Wat een

Nadere informatie

Tiggeltjes (ook op www.tiggeldobbe.nl) Februari 2015

Tiggeltjes (ook op www.tiggeldobbe.nl) Februari 2015 Actuele Tiggeldobbe-informatie ook op onze website: www.tiggeldobbe.nl Uw kind, onze zorg! Poëzie op de Tiggeldobbe Op donderdag 29 januari startte de Nationale Poëzieweek. Ook op de Tiggeldobbe is aan

Nadere informatie

Kalender april en mei. Dinsdag 10 april Talentmiddag OR-vergadering Woensdag 11 april Schoolvoetbaltoernooi meisjes (DTS)

Kalender april en mei. Dinsdag 10 april Talentmiddag OR-vergadering Woensdag 11 april Schoolvoetbaltoernooi meisjes (DTS) obs De Phoenix Week 14-2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), Naast de ontspannende activiteiten zoals de laatste ronde van de talentmiddagen en de sporttoernooien, zijn het voor de leerlingen van groep 7 en

Nadere informatie

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Op de agenda 09-11-2015 16-11-2015 26-11-2015 inleveren Studiedag Dalton. Alle kinderen zijn vrij Deze week muurschildering

Nadere informatie

Kalender april en mei

Kalender april en mei obs De Phoenix Week 14-2016 Beste ouder(s)/verzorger(s), De kinderen zijn vanaf vorige week druk bezig met hun kunstzinnige projecten. In deze nieuwsbrief leest u meer over dit project en vergeet u niet

Nadere informatie

AGENDA Maandag 26 oktober t/m vrijdag 30 Herfstvakantie

AGENDA Maandag 26 oktober t/m vrijdag 30 Herfstvakantie Schooljaar 2015-2016 Datum: 23-10-2015 bezoek onze website: www.bspaleteindhoven.nl e-mail: palet@skpo.nl AGENDA Maandag 26 oktober t/m vrijdag 30 Herfstvakantie oktober Maandag 2 november Weer naar school

Nadere informatie

Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896. Jaargang 26 - nr. 11 Nieuwsbrief 10 juli 2015

Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896. Jaargang 26 - nr. 11 Nieuwsbrief 10 juli 2015 Lea Dasbergschool Emily Brontësingel 1a 6836 TV Arnhem 026-3272489 Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896 www.leadasbergschool.nl info@leadasbergschool.nl Jaargang 26 - nr. 11

Nadere informatie

Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014

Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014 Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014 Agenda: Do 13-03 Excursie groep 6,7,8, Rioolzuivering (op de fiets!!) Ma 17-03 VVE Thuis 9.00 uur Wo 19-03 Verkiezingen in de school Ma 24-03 VVE Thuis 9.00 uur Wo

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2016 Jaargang: 2015-2016

Nieuwsbrief Maart 2016 Jaargang: 2015-2016 Nieuwsbrief Maart 2016 Jaargang: 2015-2016 Belangrijke data in maart en april 8 maart Overblijfavond 9 maart Open dag 9 maart GGD Jeugdverpleegkundige 16 maart Luizencontrole groep 2 t/m 8 en Open avond

Nadere informatie

Maandag 17 april groep 1,2 en 3 beginnen met het thema: Moederdag *sportdag HAC-velden

Maandag 17 april groep 1,2 en 3 beginnen met het thema: Moederdag *sportdag HAC-velden 7 april 2017 - nummer 14 Belangrijke data Woensdag 12 april voetbaltoernooi voor gr 5 en 6 Donderdag 13 april na de lunchpauze: Paasactiviteit Vrijdag 14 april Goede Vrijdag; leerlingen vrij Maandag 17

Nadere informatie

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op Nieuwsbrief d.d. 13-03-03-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Noorderschool en Zuiderbasisschool Giethoorn

Nadere informatie

2 april 2015. Ouderavond

2 april 2015. Ouderavond 2 april 2015 Ouderavond Elke 4 jaar moet de school een schoolplan vaststellen. Dat is een plan waarin staat wat we de komende 4 jaar op de Flevoparkschool allemaal gaan doen op het gebied van onderwijs

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF O.B.S. BRINKSCHOOL

NIEUWSBRIEF O.B.S. BRINKSCHOOL OBS BRINKSCHOOL Oude Brinkweg 95 * 9751 RL Haren * TELEFOON (050) 534 75 24 * (E) directie.obsbrinkschool@stichtingbaasis.nl * Beste ouder/verzorger, NIEUWSBRIEF O.B.S. BRINKSCHOOL 17-02-2017 De rapporten

Nadere informatie

En dan is het. OKTOBER 2015

En dan is het. OKTOBER 2015 J a a r g a n g 1 1, n r. 2 5 o k t o b e r 2 0 1 5 En dan is het...oktober 1 Kinderboekenweek 2 En dan is het. OKTOBER 2015 De eerste maand van schooljaar 2015-2016 is alweer voorbij. We zijn in de wijn-maand

Nadere informatie

Nieuwsbrief KBS De Schothorst, Klaas de Rookstraat 53, 7558 DJ Hengelo Telefoon: ,

Nieuwsbrief KBS De Schothorst, Klaas de Rookstraat 53, 7558 DJ Hengelo Telefoon: , Nieuwsbrief KBS De Schothorst, 17-05-2017 Klaas de Rookstraat 53, 7558 DJ Hengelo Telefoon: 074-2770067, e-mail: info@deschothorst.nl Formatie 2017-2018 Wij zijn alweer volop bezig met de plannen voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Digi-Klepel juni 2014

Nieuwsbrief De Digi-Klepel juni 2014 Nieuwsbrief De Digi-Klepel juni 2014 Belangrijke data Juni 8 Eerste Pinksterdag 9 Tweede Pinksterdag: alle leerlingen vrij 11 Sportdag 15 Vaderdag 16 Start avondwandelvierdaagse 20 Alle leerlingen vrij

Nadere informatie

Zomervakantie We beginnen weer op maandag 17 augustus!!!!

Zomervakantie We beginnen weer op maandag 17 augustus!!!! WEEKKAART MAANDAG 29 JUNI 2015 VRIJDAG 3 JULI 2015 www.prinsesirene.nl MAANDAG 29 JUNI DINSDAG 30 JUNI Hieperdepiep Hoera!! Ellen H. is jarig! Kennismaken met de nieuwe groep Hieperdepiep Hoera!! Tim is

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst!

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Nieuwsbrief Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Psalm van de maand De psalm van de maand april is psalm 133: 3. Zending Latin Link

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 18 25-05-2016 In dit nummer: Afsluiting Schoolbibliotheek Protocol

Nadere informatie

Kinderen leren verschillend

Kinderen leren verschillend Nieuwsbrief obs De Dennenkamp Kinderen leren verschillend 18 april 2019 Inspectie geeft een positieve beoordeling aan OBS De Dennenkamp Afgelopen week heeft de inspectie van het onderwijs wederom een bezoek

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 22-01-2015

Het Berichtje Donderdag 22-01-2015 Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 22-01-2015 Kalender: 22-01

Nadere informatie

uitdagend, inspirerend en waarderend voor ieder(s) talent!

uitdagend, inspirerend en waarderend voor ieder(s) talent! NIEUWSBRIEF MEI Deze nieuwsbrief bevat de volgende onderwerpen: studiedagen tot einde schooljaar SAP (school atletiektoernooi parkstad) Schoolverlaters gaan naar Teuven! Nieuws vanuit de plusklas Deel

Nadere informatie

In dit nummer: NIEUWSBRIEF. Jaargang 13, nummer 22 nieuwsbrief: week 27 03-07-2014

In dit nummer: NIEUWSBRIEF. Jaargang 13, nummer 22 nieuwsbrief: week 27 03-07-2014 NIEUWSBRIEF Jaargang 13, nummer 22 nieuwsbrief: week 27 03-07-2014 In dit nummer: - De jarigen - Update nieuwbouw - Groepsindeling - Mededeling Erna - Bedankochtend hulpouders - Groep 1-2 - Juffendag groep

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 13 maart 2015

weekinfo Datum: vrijdag 13 maart 2015 weekinfo Datum: vrijdag 13 maart 2015 Bijbelverhalen voor de komende week Jezus praat met Nicodemus, Johannes 3:1-21 Nicodemus probeert Jezus te helpen, Johannes 7:45-52 De begrafenis van Jezus, Johannes

Nadere informatie

De Springplank: info 15 juni 2016.

De Springplank: info 15 juni 2016. De Springplank: info 15 juni 2016. Nieuwe leerling. We willen Luuk, Diede en Yeliz, van harte welkom heten bij ons op school. Diede en Yeliz zijn nu aan het oefenen in groep 1/2. Luuk is er al voor vast.

Nadere informatie

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op Nieuwsbrief d.d. 04-06-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Belangrijk! Lida heeft nog maar 1 mailadres:

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Kon. Beatrixschool

Nieuwsbrief van de Kon. Beatrixschool Nieuwsbrief van de Kon. Beatrixschool Nieuwsbrief Juli 2013 Patricia van Brakel Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief voor de vakantie ligt voor u. We wensen u weer veel leesplezier en alvast een heel

Nadere informatie