Voor het seizoen 2015 gelden de volgende aanvullende regels en richtlijnen:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Voor het seizoen 2015 gelden de volgende aanvullende regels en richtlijnen:"

Transcriptie

1 Let op! Belangrijke informatie seizoen 2015 Aan de leden van afdeling 6 Noord-Holland, Voor het seizoen 2015 gelden de volgende aanvullende regels en richtlijnen: Inzenden UDP-bestanden Omdat de Compuclub ook dit jaar weer onze rekenaar is moeten de UDP-bestanden (D en W-bestanden) zoals gebruikelijk naar de Compuclub (udp@compuclub.nl) worden verzonden. De D en W-bestanden moeten ook naar Pigeon Village worden gestuurd in verband met de berekening van de Nationale Kampioenschappen en de uitslagen van de Nationale vluchten door Pigeonvillage. Bij Pigeonvillage (hierna PV) dient u vanaf dit seizoen ook een account aan te maken voor het insturen van uw D en W bestanden. Dit is gratis. Op de oude manier insturen wordt door PV niet mee geaccepteerd. ATTENTIE ATTENTIE ATTENTIE ATTENTIE Alle UDP-bestanden inzenden naar de Compuclub (udp@compuclub.nl) en PigeonVillage via de account. Verder geldt evenals voorgaande jaren: 1. De liefhebbers/duiven die ontbreken in de D-bestanden worden niet geklasseerd in de uitslag. 2. Als een D-bestand niet, te laat, onvolledig of onjuist wordt ingestuurd, worden de liefhebbers/duiven niet geklasseerd in de uitslag. 3. Verschillen tussen D en W bestanden leiden tot uitsluiting van de liefhebbers c.q. individuele duiven die het betreffen. 4. De D-bestanden dienen uiterlijk de volgende ochtend om uur, na de dag van inkorven zijn ingezonden en ontvangen door de Compuclub en PV. Als op donderdag wordt ingekorfd dan dient het D-bestand vrijdagochtend om uur bij de Compuclub en PV te zijn ontvangen. 5. De W-bestanden moeten zo spoedig mogelijk doch uiterlijk op de dag van uitslaan naar de Compuclub en PV te worden gezonden. Controle D-bestanden Hierbij geven we nog een keer aan hoe u o.a. kunt controleren of het D-bestand volledig is. De ervaring leert dat een aantal verenigingen niet of onvoldoende controleren of het D-bestand: - überhaupt is ingestuurd c.q. ontvangen door de Compuclub c.q. PV; - de juiste vluchtcode is gebruikt; - alle liefhebbers en duiven meegestuurd zijn in het D-bestand; - het aantal ingekorfde duiven klopt; - de juiste duiven die ingekorfd zijn in het D-bestand zijn opgenomen; - het aantal gevraagde uitslagen juist zijn op de diverse niveaus; - ten onrechte invliegduiven is ingegeven; - de juiste vlucht is ingelezen (let op de vluchtcode);

2 In Autokon (maar ook in de andere programma s die gebruikt worden) kunt u zien of alle klokken zijn ingelezen. Autokon geeft rechts aan, boven het gedeelte waar de liefhebbers die ingelezen zijn staan, hoeveel liefhebbers zijn ingelezen en hoeveel duiven. Als u het UDP bestand hebt ingelezen in Winver kunt u door een verzamelstaat te maken zien of alle liefhebbers zijn overgenomen en of (per ongeluk) invliegduiven is aangegeven. Bij de inkorflijsten kunt u zien wie er een uitslag heeft gevraagd, en op welke niveaus de liefhebbers willen spelen. Bij eventuele fouten kunt u dit handmatig corrigeren en vervolgens het D-bestand opnieuw insturen (naar Compuclub en PV). Als het D-bestand is ingestuurd krijgt u op het scherm te zien dat u binnen minuten (meestal gaat dit sneller) een bevestigingsmail ontvangt. Controleer deze mail ook. In de mail staan eventuele fouten die de Compuclub automatisch genereert en u kunt zien welke liefhebbers zijn ingestuurd, het aantal duiven en het aantal uitslagen dat men heeft gevraagd. U moet vervolgens de fouten corrigeren en het D- bestand opnieuw insturen. Vervolgens weer wachten op de bevestigingsmail en controleren of het D-bestand goed is. Ook van PV ontvangt u meldingen als er fouten in het bestand zitten. Wijzig dit en stuur opnieuw in. Het is verboden om na de vlucht dingen te wijzigen zoals ringnummers, invliegduiven e.d. Dit wordt opgemerkt bij de Compuclub en PV en kan tot uitsluiting leiden. Controleer ook na de vlucht of het W-bestand goed is aangekomen en/of er geen fouten in het W bestand zitten. Komt u rare dingen tegen neem dan gelijk contact op met E. Uithuisje (voorzitter concours- en controlecommissie) of P. Springer (Coördinator Rekenwerk) of Henk Kooring. Vaak kunnen we vroegtijdig dingen oplossen, is reclame achteraf niet nodig en hoeft u niet uit de uitslag te worden genomen. Overige van belang zijnde zaken voor het seizoen 2015 De betaalstaten worden ter beschikking gesteld op de site van de compuclub (met inlogcodes op te halen) De verenigingsuitslag wordt ook digitaal aangeleverd (met inlogcodes op te halen) De inlogcodes van vorig seizoen zijn nog van toepassing. In de voorlopige uitslag worden de liefhebbers gelijk in het juiste rayon geplaatst. In principe is de voorlopige uitslag dan conform de definitieve uitslag. De voorlopige uitslag wordt volledig 1 op 4 geplaatst. Kampioenschappen worden gelijk berekend. De vluchtcodes worden uniform gekoppeld aan weeknummers. 4 april is T14 (oefenvlucht), 11 april V15 enz. Dit om vergissingen tot een minimum te beperken. Het Hokkampioenschap van de afdeling wordt elke week geplaatst. Het rekengeld per duif blijft 2,1 eurocent per duif. Pigeonvillage.nl brengt geen rekengeld in rekening.

3 Reclames Reclames dienen rechtstreeks naar de Coördinator van het Rekenwerk: Pieter Springer, Zeilstraat 5 te 1156 CJ Marken te worden gezonden onder overlegging van de nodige bewijsstukken. De reclame tijd is één (1) week na het verschijnen van de uitslag op de site van Compuclub. Bij voorkeur via de mail : pieterspringer@kpnplanet.nl. Stuur altijd een CC naar Henk Kooring: hckooring@ziggo.nl Overig Klokverzamelstaat De klokverzamelstaat hoeft niet meer te worden ingevuld indien er alleen nog elektronisch wordt geconstateerd in uw vereniging. Voor de nationale vluchten kunnen andere regels van toepassing zijn. Indien er nog wel wordt ingekorfd door een liefhebber met een mechanische klok of computerklok moet wel een klokverzamelstaat worden ingevuld. Wedvluchtbescheiden De Vluchtbescheiden bewaart u in uw vereniging. Zowel na het inkorven als na het afslaan. Op de eerste wedvlucht van 11 april 2015 moet u de wedvluchtbescheiden wel opsturen en wel naar E. Uithuisje, Grotewerf 1 te 1156 CV Marken. Voor de NIC s volgen nog nadere instructies. Software Zorg ervoor dat de juiste, meest recente, software in de Elektronisch systemen zit en dat u de juiste, meeste recente, applicatiesoftware, voor het uitlezen, inlezen en koppelen van de duiven, voor de aanvang van het seizoen 2015 gebruikt. Het niet gebruiken van de juiste software kan tot uitsluiting leiden. Inleveradressen De inleveradressen komen te vervallen. Melden Over het melden van de duiven ontvangt u nog nadere informatie. Voor de nationale vluchten kan bovenstaande anders geregeld zijn, hiervoor geeft de NPO richtlijnen.

4 Te weinig inkorvers Verenigingen die, van tevoren, weten dat ze te weinig inkorvers hebben (minder dan 5) moeten uitwijken naar een zusterverenging binnen hun rayon. Mochten er onvoorzien minder dan 5 inkorvers zijn, dan dient u contact op te nemen met E. Uithuisje ( ), mocht u geen gehoor krijgen dan dient u P. Springer ( ) te bellen. Indien blijkt dat er minder dan 5 inkorvers zijn geweest en u heeft hiervan geen melding gemaakt zal bestuur afdeling 6 NH hiervan melding maken bij het Tucht- en Geschillencollege die hiervoor bevoegd is. Mutaties Zorg voor de aanvang van het seizoen dat de mutaties die nodig zijn worden doorgegeven aan de NPO. Controleer ook uw ledenlijst of alle gegevens nog juist zijn. Soms blijken GPS coördinaten niet meer aanwezig te zijn. De liefhebbers waarvan de gegevens onjuist zijn bij de NPO zullen niet voor klassering in aanmerking komen. WHZB Voor WHZB is een splitsing in Mannen en Vrouwen noodzakelijk. Compuclub verzoekt iedereen om dit in de klokken in te geven. Dit kan via je klok of via autokon c.q. een ander programma. Je hoeft alleen een Vrouw in te geven. De rest is vanzelf een Man. De jonge duiven zijn herkenbaar aan het jaartal. Als je de gegevens in je klok hebt veranderd dan wel de klok teruglezen in Autokon in de club. Anders gaat het niet goed. Afslaan Bij herhaling komt het voor dat leden die hun duiven hebben ingekorfd bij het inkorfcentrum, deze niet meer verschijnen voor het afslaan van hun klokken. De ControleCommissieConcoursen en Constateren is er op gewezen dat door diverse leden de reglementen worden overtreden. Volgens de huidige reglementen zijn deze leden in overtreding, als inkorfcentrum dient u hier op toe te zien dat dit wel gebeurd. Als leden bij herhaling weigeren hun klok te komen afslaan, dient u dit te melden bij de concours controle commissie, deze zal overwegen de tucht en geschillen commissie in te schakelen.

5 De door de NPO vast gestelde richtlijnen. Volgens artikel 207 (i 109/ 175 ). Volgens genoemd wedvluchtreglement, dit luidt als volgt: Alle gestelde elektronische constateersystemen die zijn aangeslagen voor een wedvlucht, worden na de wedvlucht ter controle aangeboden, ongeacht of er duiven mee geconstateerd zijn of niet. Indien een elektronische reserveklok met een kopie functie is gebruikt voor het constateren van duiven, wordt ook de primaire klok ter controle aangeboden aan de betreffende functionaris van het inkorflokaal. Controle vindt plaats op een correct geplaatst en onbeschadigd beveiligingsconcept, op beschadigingen van de klok en of het identificatienummer overeenkomt met het identificatienummer op de print. Voor het afslaan van mechanische klokken en computerklokken geld het volgende: Het lichten van mechanische klokken en computerklokken Atrikel 80 (i 47/185 Punt 5: Het aan en afslaan van de klokken en het uitlezen van de electronische klokken moet plaats vinden in het nationaal inkorfcentrum waar de duiven zijn ingekorfd Atrikel 152 (i 116) blz 71 Punt 10 Ook klokken waarin niet is geconstateerd worden gelicht. Het bestuur.

Richtlijnen voor de Nationale/Sectorale Concoursen 2019

Richtlijnen voor de Nationale/Sectorale Concoursen 2019 Richtlijnen voor de Nationale/Sectorale Concoursen 2019 Voor de Nationale/sectorale concoursen gelden onderstaande richtlijnen. Het wedvluchtreglement is vanzelfsprekend van toepassing. Algemeen In dit

Nadere informatie

12 Doorconstateren overeenkomstig NPO WR art. 108

12 Doorconstateren overeenkomstig NPO WR art. 108 POSTDUIVENHOUDERSORGANISATIE AFD.6 NOORD-HOLLAND INFORMATIE BOEKJE 2015 Blz. Index 2 Samenstelling Bestuur 3 Ledenadministratie 3 Vluchtpenningmeester 3 Entlijsten / verklaring 3 Datum ledenvergaderingen

Nadere informatie

12 Doorconstateren overeenkomstig NPO WR art. 108

12 Doorconstateren overeenkomstig NPO WR art. 108 POSTDUIVENHOUDERSORGANISATIE AFD.6 NOORD-HOLLAND INFORMATIE BOEKJE 2016 Blz. Index 2 Samenstelling Bestuur 3 Ledenadministratie 3 Vluchtpenningmeester 3 Entlijsten / verklaring 3 Datum ledenvergaderingen

Nadere informatie

WEDVLUCHTREGLEMENT BRABANT 2000

WEDVLUCHTREGLEMENT BRABANT 2000 WEDVLUCHTREGLEMENT BRABANT 2000 Het Wedvlucht Reglement is door Bestuur Afdeling vastgesteld overeenkomstig het bepaalde in Artikel 19, lid 16 van het Huishoudelijk Reglement Afdeling Brabant 2000, goedgekeurd

Nadere informatie

Afdeling 9. Reglement trainingsduiven Afdeling 9 Oost-Nederland

Afdeling 9. Reglement trainingsduiven Afdeling 9 Oost-Nederland Afdeling 9 Secretaris: Arjan van de Willige Karel Doormanstraat 26a 7461 ER RIJSSEN Oost Nederland Tel. 06 166 737 02 secretaris@afdeling9.nl Reglement trainingsduiven Afdeling 9 Oost-Nederland Het is

Nadere informatie

De naam van UDP-bestanden is sinds het UDP2004-formaat als volgt opgebouwd:

De naam van UDP-bestanden is sinds het UDP2004-formaat als volgt opgebouwd: Digitaal aanleveren van wedvluchtbescheiden Na inkorving en na aanslaan Op de onlangs in maart gehouden Algemene Vergadering NPO zijn de reglementen enigszins aangepast. Dit naar aanleiding van voortschrijdend

Nadere informatie

**Reacties uitsluitend naar bovenstaand emailadres sturen**

**Reacties uitsluitend naar bovenstaand emailadres sturen** Datum: 05-07-2015 Betreft: Splitsen C en K vluchten Met ingang van seizoen 2015 kennen we zogenaamde splitsvluchten. Dit houdt in vluchten waar jonge en oude duiven tegelijk gespeeld kunnen worden maar

Nadere informatie

Werkwijze en procedure melden voor meldposten inzetlokalen

Werkwijze en procedure melden voor meldposten inzetlokalen Werkwijze en procedure melden voor meldposten inzetlokalen Het melden op deze vluchten gebeurd direct door de meldposten van de inzetlokalen. Enige minuten nadat de digitale melding heeft plaatsgevonden

Nadere informatie

**Reacties uitsluitend naar bovenstaand adres sturen**

**Reacties uitsluitend naar bovenstaand  adres sturen** Nieuwsbrief maart 2016. Geachte leden, Middels deze nieuwsbrief willen wij u graag informeren over een aantal van belang zijnde thema s met betrekking tot het komende vliegseizoen 2016. Lossing, wijzigingen

Nadere informatie

Nationaal Inkorf Centrum De Zuidwesthoek 0226 Balk

Nationaal Inkorf Centrum De Zuidwesthoek 0226 Balk Nationaal Inkorf Centrum De Zuidwesthoek 0226 Balk Inhoudsopgave Informatie... 3 Vluchtprogramma... 3 Inkorftijd... 3 Inkorfgebouw... 4 Inkorflijst... 4 Spelniveaus... 4 De Noordelijke Unie in 2008...

Nadere informatie

Nationaal Inkorf Centrum De Zuidwesthoek 0226 Balk

Nationaal Inkorf Centrum De Zuidwesthoek 0226 Balk 2 0 1 7 Nationaal Inkorf Centrum De Zuidwesthoek 0226 Balk NICZWH 0226 INFORMATIE BOEK 2017 Website www.niczwh.nl Mail nicdezuidwesthoek@gmail.com Inhoud Informatie...3 NIC commissie...3 Vluchtprogramma...3

Nadere informatie

Nationaal Inkorf Centrum De Zuidwesthoek 0226 Balk

Nationaal Inkorf Centrum De Zuidwesthoek 0226 Balk 2 0 1 8 Nationaal Inkorf Centrum De Zuidwesthoek 0226 Balk NICZWH 0226 INFORMATIE BOEK 2018 Website www.niczwh.nl Mail nicdezuidwesthoek@gmail.com Inhoud Informatie... 2 NIC commissie... 3 Vluchtprogramma...

Nadere informatie

Werkwijze Vrachtduiven Afdeling 9 Oost-Nederland

Werkwijze Vrachtduiven Afdeling 9 Oost-Nederland Secretaris: Arjan van de Willige Afdeling 9 Olieslager 54 7463 DA RIJSSEN Oost Nederland Tel. 06 166 737 02 secretaris@afdeling9.nl Werkwijze Vrachtduiven Afdeling 9 Oost-Nederland Vanaf de start van het

Nadere informatie

Nationaal Inkorf Centrum De Zuidwesthoek 0226 Balk

Nationaal Inkorf Centrum De Zuidwesthoek 0226 Balk 2 0 0 9 Nationaal Inkorf Centrum De Zuidwesthoek 0226 Balk Inhoudsopgave Informatie... 3 Vluchtprogramma... 3 Inkorftijd... 4 Inkorfgebouw... 4 Inkorflijst... 4 Spelniveaus... 4 De Noordelijke Unie in

Nadere informatie

Beste sportvrienden en vriendinnen

Beste sportvrienden en vriendinnen Infoboek Seizoen 2015 Beste sportvrienden en vriendinnen Voor u ligt het informatieboekje 2015 van het nieuw gevormde Samenspel Westland. In dit infoboek vindt u de benodigde informatie over praktische

Nadere informatie

Afdeling 7 Midden Nederland Nieuwsbrief - Juli

Afdeling 7 Midden Nederland Nieuwsbrief - Juli Afdeling 7 Midden Nederland Nieuwsbrief - Juli Deze derde nieuwsbrief heeft wat langer op zich laten wachten. Midden in het seizoen zijn de nieuwsfeiten wat minder. Een beetje komkommer tijd niet wat de

Nadere informatie

BIJLAGE BIJ AGENDAPUNT 6 VOORSTELLEN AFDELINGEN

BIJLAGE BIJ AGENDAPUNT 6 VOORSTELLEN AFDELINGEN BIJLAGE BIJ AGENDAPUNT 6 VOORSTELLEN AFDELINGEN Algemene Vergadering 03.11.12 1.Nationale Dagfond vlucht 2014 In het kader van de interne richtlijnen voor de minimale en maximale afstanden per spelsoort

Nadere informatie

Infoboek Samenspel Midden-Holland West 2016

Infoboek Samenspel Midden-Holland West 2016 Bestuur samenspel: Voorzitter: Jan Opstal lid van De Dobbevliegers te Pijnacker-Nootdorp. Secretaris: Arthur van Marrewijk lid van De Reisduif te Den Hoorn Penningmeester: Peter Sebel lid van De Witpen

Nadere informatie

Nationaal Inkorf Centrum De Zuidwesthoek 0226 Balk

Nationaal Inkorf Centrum De Zuidwesthoek 0226 Balk 2 0 1 4 Nationaal Inkorf Centrum De Zuidwesthoek 0226 Balk NICZWH 0226 INFORMATIE BOEK 2014 Website www.niczwh.nl Mail nicdezuidwesthoek@gmail.com 2 Inhoudsopgave Informatie... 3 Vluchtprogramma... 4 Inkorftijd...

Nadere informatie

Nationaal Inkorf Centrum De Zuidwesthoek 0226 Balk

Nationaal Inkorf Centrum De Zuidwesthoek 0226 Balk 2 0 1 9 Nationaal Inkorf Centrum De Zuidwesthoek 0226 Balk NICZWH 0226 INFORMATIE BOEK 2019 Website www.niczwh.nl Mail nicdezuidwesthoek@gmail.com Inhoud Informatie... 3 NIC commissie... 3 Vluchtprogramma...

Nadere informatie

**Reacties uitsluitend naar bovenstaand adres sturen**

**Reacties uitsluitend naar bovenstaand  adres sturen** Nieuwsbrief maart 2018. Geachte leden, Middels deze nieuwsbrief willen wij u graag informeren over een aantal van belang zijnde thema s met betrekking tot het komende vliegseizoen 2018. Lossing, wijzigingen

Nadere informatie

Nationaal Inkorf Centrum De Zuidwesthoek 0226 Balk

Nationaal Inkorf Centrum De Zuidwesthoek 0226 Balk 2 0 1 2 Nationaal Inkorf Centrum De Zuidwesthoek 0226 Balk NICZWH 0226 INFORMATIE BOEK 2012 Website www.niczwh.nl Mail nicdezuidwesthoek@gmail.com Inhoudsopgave Informatie... 3 Vluchtprogramma... 3 Inkorftijd...

Nadere informatie

H= verenigingsuitslag dupliceren (ieder lid 1 uitslag) I= kampioenboekjes vereniging

H= verenigingsuitslag dupliceren (ieder lid 1 uitslag) I= kampioenboekjes vereniging Wijzigingen t.o.v. de vorige versie zijn in geel aangegeven. Wat in rood is aangegeven komt te vervallen Verenigingsnummer die schuin, vet en onderstreept zijn weergegeven, hebben een wijziging doorgegeven.

Nadere informatie

Infoboek Seizoen 2018

Infoboek Seizoen 2018 Infoboek Seizoen 2018 Versie 26-03-2018. Beste sportvrienden en vriendinnen Voor u ligt het informatieboek voor 2018 van het nieuw gevormde Samenspel Westland. In dit infoboek vindt u de benodigde informatie

Nadere informatie

Pigeonscloud.com. Duifmelden.nl. Handleiding Meldsysteem

Pigeonscloud.com. Duifmelden.nl. Handleiding Meldsysteem Duifmelden.nl Pigeonscloud.com Handleiding Meldsysteem In deze instructie wordt u uitgelegd wat de handelingen zijn om uw aangekomen duiven van een wedvlucht te melden met behulp van het beheer systeem

Nadere informatie

Spelregels 2012 nationale competitie: Wie heeft ze beter?

Spelregels 2012 nationale competitie: Wie heeft ze beter? Spelregels 2012 nationale competitie: Wie heeft ze beter? 1. De deelname aan de nationale competitie Wie heeft ze beter is gratis en staat open voor alle basisleden NPO. ( zie verder artikel 5) 2. Zonder

Nadere informatie

Controleer dus s.v.p. nu eerst uw eigen gegevens verderop in dit boekje en mocht er iets niet kloppen meldt dit dan gelijk.

Controleer dus s.v.p. nu eerst uw eigen gegevens verderop in dit boekje en mocht er iets niet kloppen meldt dit dan gelijk. Beste fondclub vrienden, Onze wedstrijden staan op het punt om weer te beginnen as 11 juni korven we de eerste vlucht Sint Vincent in. Over het weer hebben we voorlopig niet te klagen en hopelijk blijft

Nadere informatie

Windows XP stopt per 08.04.2014 Advies Compuclub upgrade naar Windows 7 of Windows 8.1

Windows XP stopt per 08.04.2014 Advies Compuclub upgrade naar Windows 7 of Windows 8.1 Problemen met antivirus pakketten en Compuclub programma s Kijk op onze handleiding website Voor Seizoen 2015 moet U eenmalig het anti virus paket helemaal verwijderen en de 2015 versie erop zetten kijk

Nadere informatie

Aan de leden van afdeling 10

Aan de leden van afdeling 10 Aan de leden van afdeling 10 Sinds het einde van het afgelopen seizoen, hebben we verschillende pogingen ondernomen om in een afspraak met Uw afdelingsbestuur het seizoen 2011 te evalueren, en de wensen

Nadere informatie

H U I S H O U D E L I J K R E G L E M E N T N.P.O. (02)

H U I S H O U D E L I J K R E G L E M E N T N.P.O. (02) H U I S H O U D E L I J K R E G L E M E N T N.P.O. (02) INHOUD Artikel Blz. 1: Vaststelling Huishoudelijk Reglement (02-20)-1 2: Lijst van Begrippen (dit artikel is verplaatst) (02-17)-1 3: Afdelingen

Nadere informatie

W E D V L U C H T R E G L E M E N T N.P.O. (03)

W E D V L U C H T R E G L E M E N T N.P.O. (03) W E D V L U C H T R E G L E M E N T N.P.O. (03) INHOUD BLZ INHOUD PER ONDERWERP EN ARTIKELVERWIJZING Blz. 1 t/m 6 ALFABETISCH GERANGSCHIKTE INHOUDSOPGAVE Blz. 7 t/m 11 I INLEIDENDE BEPALINGEN Artikelen

Nadere informatie

Presentie. Agenda. Grave, 12 maart 2008

Presentie. Agenda. Grave, 12 maart 2008 Grave, 12 maart 2008 Presentie Aanwezig: De bestuursleden Jan van den Berg,Evert Diepeveen,Lambert van der Heijden,Jan Wijnen, Jan Geraets, bericht van verhindering Vincent Hoogerwerf. Vertegenwoordigers

Nadere informatie

Samenspel Zuid-Holland Oost. Informatie boek Hardinxveld-G`Dam - Nieuw Lekkerland - Oudewater Streefkerk Woerden

Samenspel Zuid-Holland Oost. Informatie boek Hardinxveld-G`Dam - Nieuw Lekkerland - Oudewater Streefkerk Woerden Samenspel Zuid-Holland Oost Informatie boek 2017 Hardinxveld-G`Dam - Nieuw Lekkerland - Oudewater Streefkerk Woerden INFO SAMENSPEL ZUID HOLLAND OOST SEIZOEN 2017 Beste sportvrienden en vriendinnen Het

Nadere informatie

K= prestatieoverzicht (einde seizoen) Ja= papieren versie Nee= downloaden van de site

K= prestatieoverzicht (einde seizoen) Ja= papieren versie Nee= downloaden van de site Wijzigingen t.o.v. de vorige versie zijn in geel aangegeven. Wat in rood is aangegeven komt te vervallen Verenigingsnummer die schuin, vet en onderstreept zijn weergegeven, hebben een wijziging doorgegeven.

Nadere informatie

Informatieboekje CC Uden 2018.

Informatieboekje CC Uden 2018. VLIEGPROGRAMMA 2018 CC Uden Inkorf- en lossingsinformatie Bij de africhtingvluchten worden de duiven opgehaald in Uden P.V. Welkom en Gemert. Voor inkorftijden s.v.p. contact opnemen met desbetreffend

Nadere informatie

K= prestatieoverzicht (einde seizoen) Ja= papieren versie Nee= downloaden van de site

K= prestatieoverzicht (einde seizoen) Ja= papieren versie Nee= downloaden van de site Wijzigingen t.o.v. de vorige versie zijn in geel aangegeven. Wat in rood is aangegeven komt te vervallen Verenigingsnummer die schuin, vet en onderstreept zijn weergegeven, hebben een wijziging doorgegeven.

Nadere informatie

Programma boekje CC Uden 2017.

Programma boekje CC Uden 2017. VLIEGPROGRAMMA 2017 CC UDEN Programma boekje CC Uden 2017. AFRICHTINGSVLUCHTEN 2017 CC UDEN Africhtingvluchten oude en jonge duiven Oost-Brabant. Met de africhtingvluchten worden de duiven opgehaald in

Nadere informatie

Controleer dus s.v.p. nu eerst uw eigen gegevens verderop in dit boekje en mocht er iets niet kloppen meldt dit dan gelijk.

Controleer dus s.v.p. nu eerst uw eigen gegevens verderop in dit boekje en mocht er iets niet kloppen meldt dit dan gelijk. Beste fondclub vrienden, Over ruim anderhalve week staat de eerste overnachtvlucht al voor de deur. Een reden om even dit infoblad door te lezen. Allereerst willen we u er weer op wijzen om uw eigen gegevens

Nadere informatie

Ik waan mij in de beginjaren veertig Reacties op Jarnac 15/07/2018

Ik waan mij in de beginjaren veertig Reacties op Jarnac 15/07/2018 Ik waan mij in de beginjaren veertig Reacties op Jarnac 15/07/2018 Hierbij een tweede artikel met daarin de reactie van Platteeuw over de reeds eerder verschenen artikel reeks: Ik waan mij in de beginjaren

Nadere informatie

Informatieboekje CC Uden 2019.

Informatieboekje CC Uden 2019. VLIEGPROGRAMMA 2019 CC Uden Inkorf- en lossingsinformatie Bij de africhtingvluchten worden de duiven opgehaald in Uden P.V. Welkom en Gemert. Voor inkorftijden s.v.p. contact opnemen met desbetreffend

Nadere informatie

Controleer dus s.v.p. nu eerst uw eigen gegevens verderop in dit boekje en mocht er iets niet kloppen meldt dit dan gelijk.

Controleer dus s.v.p. nu eerst uw eigen gegevens verderop in dit boekje en mocht er iets niet kloppen meldt dit dan gelijk. Beste fondclub vrienden, Onze wedstrijden staan op het punt om weer te beginnen as 13 juni korven we de eerste ZLU vlucht Pau in en op 14 juni korven we in voor Sint Vincent. Het weer van de afgelopen

Nadere informatie

M I D F O N D C L U B. Afdeling 9

M I D F O N D C L U B. Afdeling 9 M I D F O N D C L U B Afdeling 9 Vliegprogramma 2014 Sportvrienden, Voor u ligt het nieuwe informatieboekje van de enige echte midfondclub van afdeling 9 voor het seizoen 2014. Hierin staan zoals gewoonlijk

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering afdeling 6 Noord-Holland d.d

Notulen Algemene Ledenvergadering afdeling 6 Noord-Holland d.d Notulen Algemene Ledenvergadering afdeling 6 Noord-Holland d.d. 09-03-2012 1. Opening: De voorzitter opent de vergadering om 20.15 uur met een woord van welkom en is verheugd met de goede opkomst. Hij

Nadere informatie

U n i k o n = = = = = = = = = = = =

U n i k o n = = = = = = = = = = = = U n i k o n = = = = = = = = = = = = Handboek voor de vereniging (NL) Softwareversie UCNL317 en ESA250NL Inhoud handboek voor de vereniging. Blad 1 Algemeen Wat zijn de mogelijkheden. Blad 2 Wat is er nodig

Nadere informatie

Handleiding wedvluchten

Handleiding wedvluchten Handleiding wedvluchten Uitgever Auteur Email Website Versie Copyrights RekenCentrum Berg en Dal Han Dijkhuis, Rob Hulsegge rcbd@home.nl www.rcbd.nl Handleiding wedvluchten - PV De Snelle Wieken Copyright

Nadere informatie

Wie heeft de besten in 2011? Spelregels nationale competitie Wie heeft ze beter?

Wie heeft de besten in 2011? Spelregels nationale competitie Wie heeft ze beter? Wie heeft de besten in 2011? Spelregels nationale competitie Wie heeft ze beter? 1. De deelname aan de nationale competitie Wie heeft ze beter? is gratis en staat open voor alle basisleden en zelfstandig

Nadere informatie

Fondclub Marathonvliegers

Fondclub Marathonvliegers Fondclub Marathonvliegers INFO BOEK 2018 www.fondclubmarathonvliegers.nl 1 Beste fondclub vrienden, Onze wedstrijden staan op het punt om weer te beginnen as 12 juni korven we de eerste vlucht Sint Vincent

Nadere informatie

Infoboek Samenspel Midden-Holland West 2017

Infoboek Samenspel Midden-Holland West 2017 Bestuur samenspel: Voorzitter: Jan Opstal lid van De Dobbevliegers te Pijnacker-Nootdorp. Secretaris: Arthur van Marrewijk lid van De Reisduif te Den Hoorn Penningmeester: Peter Sebel lid van De Witpen

Nadere informatie

INFORMATIE SEIZOEN 2017

INFORMATIE SEIZOEN 2017 INFORMATIE SEIZOEN 2017 www.dfcachterhoektwente.nl Bestuur Dagfondclub Achterhoek Twente Voorzitter: Secretaris Gerard van den Bovenkamp Gerard van de Aast Roggedreef 7 Markeloseweg 12 7006 LW Doetinchem

Nadere informatie

Belangrijk voor dat U een upgrade uitvoert naar het nieuwe microsoft Windows 10

Belangrijk voor dat U een upgrade uitvoert naar het nieuwe microsoft Windows 10 Autokon en Winver voor Windows Hoe lees ik een prestatiebestand in van Compuclub Via de website van Compuclub een UDP bestand van een vervlogen vlucht insturen(vernieuwd) De snelheid wordt niet goed berekend

Nadere informatie

Handleiding. UNIKON - Champ+ en Champ standaard. BE versie 2009.

Handleiding. UNIKON - Champ+ en Champ standaard. BE versie 2009. Handleiding UNIKON - Champ+ en Champ standaard BE versie 2009. Pagina 2 Inhoud Pagina 1. voorblad Pagina 2. Inhoud Pagina 3 Verschillen tussen Champ en Champ+ Pagina 4 Toetsenbord Champ en Champ+ Pagina

Nadere informatie

UNIKON ================== ================ ============== ============ ========== ======== ====== ====

UNIKON ================== ================ ============== ============ ========== ======== ====== ==== UNIKON ================== ================ ============== ============ ========== ======== ====== ==== Algemene bedieningsbeschrijving voor de liefhebber 1 maart 2007 versie UCNL317 Blad 1 ucnl317 INHOUD

Nadere informatie

UNIKON ================== ================ ============== ============ ========== ======== ====== ====

UNIKON ================== ================ ============== ============ ========== ======== ====== ==== UNIKON ================== ================ ============== ============ ========== ======== ====== ==== Algemene bedieningsbeschrijving voor de liefhebber INHOUD * aansluitingen op uw combiklok. * gebruik

Nadere informatie

ZLU & NIC Drachten INFORMATIEBOEKJE VERGEET NIET UW PARAMIXO ENTLIJST MEE TE NEMEN.

ZLU & NIC Drachten INFORMATIEBOEKJE VERGEET NIET UW PARAMIXO ENTLIJST MEE TE NEMEN. ZLU & NIC Drachten INFORMATIEBOEKJE 2015 Inhoudsopgave: 1. Voorwoord 2. De ZLU-Commissie 3. De NIC-Commissie 4. Onze Adverteerders 5. Prijzen 6. Vluchtschema 2015 ZLU 7. Vluchtschema 2015 NIC 8. Melden

Nadere informatie

VERENIGINGSHANDLEIDING tekstversie d.d.23/2/13 JP. Dient nog te worden uitgebreid met afbeeldingen etc.!

VERENIGINGSHANDLEIDING tekstversie d.d.23/2/13 JP. Dient nog te worden uitgebreid met afbeeldingen etc.! VERENIGINGSHANDLEIDING tekstversie d.d.23/2/13 JP Dient nog te worden uitgebreid met afbeeldingen etc.! De punten 9 en 10 ook opnemen in liefhebbers handleiding. 1.Inkorven Klok aansluiten op inkorfantenne

Nadere informatie

TauRIS Het elektronische constateersysteem

TauRIS Het elektronische constateersysteem TauRIS Het elektronische constateersysteem Bijlage voor het Verenigingshandboek (NL 8.12) Rüter EPV-Systeme GmbH Große Heide 39-41 32425 Minden, Duitsland Tel.: +49 571 646900 Fax: +49 571 6469020 email:

Nadere informatie

Bestuursvoorstellen Algemene Vergadering Afdeling, 27 oktober 2017

Bestuursvoorstellen Algemene Vergadering Afdeling, 27 oktober 2017 Bestuursvoorstellen Algemene Vergadering Afdeling, 27 oktober 2017 Voorstel 1 Rayonindeling 2018-2020 Het bestuur stelt het volgende voor: de huidige rayonindeling te handhaven voor de komende 3 jaren,

Nadere informatie

Kijk ook eens op onze website ons adres is. Seizoen 2010

Kijk ook eens op onze website ons adres is. Seizoen 2010 2010 Uitslagen en informatieblad Kijk ook eens op onze website ons adres is Seizoen 2010 http://www.kpvhome.nl AMERIKASTRAAT 20 5171 PL KAATSHEUVEL TEL.: 0416-277943 FAX: 0416-544341 HTTP://WWW.KPVHOME.NL

Nadere informatie

TauRIS Het elektronische constateersysteem

TauRIS Het elektronische constateersysteem TauRIS Het elektronische constateersysteem Handleiding voor de vereniging (NL 8.12) Rüter EPV-Systeme GmbH Große Heide 39-41 32425 Minden, Duitsland Tel.: +49 571 646900 Fax: +49 571 6469020 email: mail@tauris.de

Nadere informatie

Dit is een lijst met trefwoorden, verwijzing naar reglementen en artikel(en), en waar nodig een verklaring.

Dit is een lijst met trefwoorden, verwijzing naar reglementen en artikel(en), en waar nodig een verklaring. ALGEMENE WOORDENLIJST Dit is een lijst met trefwoorden, verwijzing naar reglementen en artikel(en), en waar nodig een verklaring. Onder de kolom REGLEMENT worden de volgende afkortingen gebruikt: Stat.

Nadere informatie

TauRIS. Handleiding voor de vereniging (NL 8.15)

TauRIS. Handleiding voor de vereniging (NL 8.15) TauRIS Het electronische constateersysteem Handleiding voor de vereniging (NL 8.15) Rüter EPV-Systeme GmbH Große Heide 39-41 32425 Minden, Duitsland Tel.: +49 571 646900 Fax: +49 571 6469020 mail@tauris.de

Nadere informatie

INFOBULLETIN 2018 ZUIDWESTHOEK UNION FOND

INFOBULLETIN 2018 ZUIDWESTHOEK UNION FOND InfoBulletin 1 2018 2 Halsteren, 18 maart 2018 INFOBULLETIN 2018 ZUIDWESTHOEK UNION FOND Dit infobulletin wordt samengesteld om de liefhebbers van de ZUF te informeren over een aantal zaken en ter ondersteuning

Nadere informatie

Eisen elektronische constateersystemen 2006/2007 1

Eisen elektronische constateersystemen 2006/2007 1 Eisen elektronische constateersystemen 2006/2007 Onderstaande lijst met eisen is een overzicht van de door de NPO opgestelde eisen voor toelating van elektronische constateersystemen voor het jaar 2006/2007.

Nadere informatie

Werkgroep Eerlijk Spel Overleg met de Afdelingen, NPO, Secties en Platforms Zaterdag 12 januari 2019 Papendal

Werkgroep Eerlijk Spel Overleg met de Afdelingen, NPO, Secties en Platforms Zaterdag 12 januari 2019 Papendal Werkgroep Eerlijk Spel Overleg met de Afdelingen, NPO, Secties en Platforms Zaterdag 12 januari 2019 Papendal Agenda Binnengekomen voorstellen leden samenvatting bespreken Presentatie door werkgroep van

Nadere informatie

SAMENSPEL LEIDEN EN OMSTREKEN INFORMATIEBLAD

SAMENSPEL LEIDEN EN OMSTREKEN INFORMATIEBLAD SAMENSPEL LEIDEN EN OMSTREKEN INFORMATIEBLAD 2019 1 INFORMATIEBLAD Samenspel Leiden en Omstreken Website: leideneo.weebly.com Secretariaat: Email: martinwitteman@gmail.com Voorzitter: J. Hoogenboom 0252-215227

Nadere informatie

HET PROVINCIAAL KAMPIOENSCHAP VLAAMS-BRABANT 2019

HET PROVINCIAAL KAMPIOENSCHAP VLAAMS-BRABANT 2019 HET PROVINCIAAL KAMPIOENSCHAP VLAAMS-BRABANT 2019 I. ALGEMENE KAMPIOENSCHAPPEN Het ALGEMEEN KAMPIOENSCHAP De liefhebber met het meeste aantal vermeldingen in de verschillende categorieën met 1+2 behaald

Nadere informatie

Notulen Afdeling 6 N-H Ledenvergadering Vergadering 7 maart 2014

Notulen Afdeling 6 N-H Ledenvergadering Vergadering 7 maart 2014 Notulen Afdeling 6 N-H Ledenvergadering Vergadering 7 maart 2014 1. Opening: Voorzitter C. de Wildt opent om 20.18 uur de vergadering. Hij memoreert dat qua veranderingen het e.e.a. op ons afkomt. Op 12

Nadere informatie

Giant Taartvluchten 2014 Nieuwsbrief 3

Giant Taartvluchten 2014 Nieuwsbrief 3 Giant Taartvluchten 2014 Nieuwsbrief 3 Algemeen De laatste dagen voordat de taartvluchten 2014 begint tikken weg. De commissie is dagelijks bezig om alles te regelen, zodat ook dit jaar de vier weekenden

Nadere informatie

BRICONweb voor de club

BRICONweb voor de club BRICONweb voor de club Starten met BW! 3 Aanmelden! 4 Registreren! 4 Club verantwoordelijke! 5 Bestaande club! 5 Nieuwe club aanmaken! 5 Aanmaken wedstrijd! 6 Betekenis icoontjes! 7 Inkorven! 8 Aantallen

Nadere informatie

Dinteloord Maart 2019

Dinteloord Maart 2019 InfoBulletin 2019 Dinteloord Maart 2019 Dit infobulletin wordt samengesteld om de liefhebbers van de ZUF te informeren over een aantal zaken en ter ondersteuning voor een goed verloop van de ZUF-vluchten

Nadere informatie

Verslag van de controle met de chipcontrol 2016

Verslag van de controle met de chipcontrol 2016 Verslag van de controle de chipcontrol 2016. 1 . Verslag van de controles in de loods de chipcontrol en andere. 2016 Ook in 2016 zijn er weer controles uitgevoerd de chipcontrol. Een seizoen waarin de

Nadere informatie

ONDERRICHTINGEN PAU

ONDERRICHTINGEN PAU ONDERRICHTINGEN PAU 21-06-2019 1 ALGEMEEN: Inkorving: maandag 17 juni 2019 Los: vrijdag 21 juni 2019 Zo vroeg mogelijke lossing! Coördinaten losplaats: 431830.0 N / -001905.0 W Voor de burelen in BELGIE

Nadere informatie

Jaarverslag van de secretaris

Jaarverslag van de secretaris Jaarverslag van de secretaris 2015 1. Inleiding Een verslaglegging van weer een jaar CC Uden. Met de jaarverslagen van de penningmeester en de secretaris doen wij verslag van het 70 e jaar binnen de CC

Nadere informatie

Programma boekje CCUden 2016.

Programma boekje CCUden 2016. Lossing datum Lossing tijd Programma boekje CCUden 2016. Lossingplaats Afst. Uden Aantal per mand Prijs per duif Inkorfdag Datum Kamp. Rout e Hoger spel Zat 26-03 8.00 Tessenderlo 71 30 41 vrijdag 25-03

Nadere informatie

De uitslagen van de afdelingsconcoursen worden in 2019 verzorgd door Compuclub. Let op de wijzigingen hiervoor in deze instructies!!!!!

De uitslagen van de afdelingsconcoursen worden in 2019 verzorgd door Compuclub. Let op de wijzigingen hiervoor in deze instructies!!!!! Versie 24-02-2019 Afdeling Oost-Brabant Instructies en mededelingen afdelingsconcoursen 2019 Versturen bestanden inleveren bescheiden - afdelingsconcoursen De uitslagen van de afdelingsconcoursen worden

Nadere informatie

Dit is een lijst met trefwoorden, verwijzing naar reglementen en artikel(en), en waar nodig een verklaring.

Dit is een lijst met trefwoorden, verwijzing naar reglementen en artikel(en), en waar nodig een verklaring. ALGEMENE WOORDENLIJST Dit is een lijst met trefwoorden, verwijzing naar reglementen en artikel(en), en waar nodig een verklaring. Onder de kolom REGLEMENT worden de volgende afkortingen gebruikt: Stat.

Nadere informatie

Oosterhoutse Bond van Postduivenliefhebbers INFORMATIEBLAD 2019

Oosterhoutse Bond van Postduivenliefhebbers INFORMATIEBLAD 2019 Oosterhoutse Bond van Postduivenliefhebbers INFORMATIEBLAD 2019 ALGEMEEN De Oosterhoutse Bond van Postduivenliefhebbers is gevestigd in het Floralia-Park aan de Beneluxweg 63-65 te Oosterhout. In de schuur

Nadere informatie

INFORMATIE OVER DE JEUGD- en BEGINNERSACTIVITEITEN IN 2019 AFD. OOST-BRABANT

INFORMATIE OVER DE JEUGD- en BEGINNERSACTIVITEITEN IN 2019 AFD. OOST-BRABANT INFORMATIE OVER DE JEUGD- en BEGINNERSACTIVITEITEN IN 2019 AFD. OOST-BRABANT Aan de jeugdactiviteiten van de Afd. Oost Brabant kunnen leden deelnemen vanaf het moment dat ze de leeftijd van zeven (7) jaar

Nadere informatie

De uitslagen van de afdelingsconcoursen worden in 2018 verzorgd door Compuclub. Let op de wijzigingen hiervoor in deze instructies!!!!!

De uitslagen van de afdelingsconcoursen worden in 2018 verzorgd door Compuclub. Let op de wijzigingen hiervoor in deze instructies!!!!! Afdeling Oost-Brabant Instructies en mededelingen afdelingsconcoursen 2018 Versturen bestanden inleveren bescheiden - afdelingsconcoursen De uitslagen van de afdelingsconcoursen worden in 2018 verzorgd

Nadere informatie

ONDERRICHTINGEN PAU

ONDERRICHTINGEN PAU ONDERRICHTINGEN PAU 22-06-2018 1 ALGEMEEN: Inkorving: maandag 18 juni 2018 Los: vrijdag 22 juni 2018 Zo vroeg mogelijke lossing! Coördinaten losplaats: 431830.0 N / -001905.0 W Voor de burelen in BELGIE

Nadere informatie

DE NATIONALE KAMPIOENSCHAPPEN 2007

DE NATIONALE KAMPIOENSCHAPPEN 2007 DE NATIONALE KAMPIOENSCHAPPEN 2007 I. ALGEMENE KAMPIOENSCHAPPEN Het ALGEMEEN KAMPIOENSCHAP zal worden betwist met de eerst afgegeven duif, op 8 wedvluchten, klassement per 5-tal, hetzij 2 in de GROTE FOND

Nadere informatie

Giant Taartvluchten 2013 Nieuwsbrief 2

Giant Taartvluchten 2013 Nieuwsbrief 2 Giant Taartvluchten 2013 Nieuwsbrief 2 Algemeen Het einde van het reguliere seizoen is in het zicht. De taartvluchtenkoorts begint toe te nemen. Wij merken dit vooral door het aantal bezoekers op onze

Nadere informatie

Sans Peur Herent Momignies

Sans Peur Herent Momignies Een prijzenpot van meer dan 300 euro!!! Sans Peur Herent 20 27 juli & 4-11 augustus Straal 8km(kerk herent) Inkorving: dinsdag of woensdagavond van 19u30 tot 21u00 (zie weekaffiche) Lossing: vanaf 8u00

Nadere informatie

Concours Commissie Uden Vliegprogramma 2013

Concours Commissie Uden Vliegprogramma 2013 Lossing datum Lossing tijd Lossingplaats Afst. Uden Concours Commissie Uden Aantal per mand Prijs per duif Inkorfdag Datum Kamp. Ro ute Hoger spel Zat 30-03 8.00 Hannut 122 32 37 vrijdag 29-03 Africhting

Nadere informatie

1/64 NPO NT NT. ADVIES NPO commissie Neutralisatie regeling

1/64 NPO NT NT. ADVIES NPO commissie Neutralisatie regeling 1/64 NPO Duiven stoppen niet altijd als de zon ondergaat en houden geen rekening met de NPO neutralisatie tijden op zowel ochtend -als middaglossingen NT NT ADVIES NPO commissie Neutralisatie regeling

Nadere informatie

INFORMATIE OVER DE JEUGD- en BEGINNERSACTIVITEITEN IN 2018 AFD. OOST-BRABANT

INFORMATIE OVER DE JEUGD- en BEGINNERSACTIVITEITEN IN 2018 AFD. OOST-BRABANT INFORMATIE OVER DE JEUGD- en BEGINNERSACTIVITEITEN IN 2018 AFD. OOST-BRABANT Aan de jeugdactiviteiten van de Afd. Oost Brabant kunnen leden deelnemen vanaf het moment dat ze de leeftijd van zeven (7) jaar

Nadere informatie

KON.DUIVENMAATSCHAPPIJ ONDER ONS MOORSELE VLUCHTPROGRAMMA

KON.DUIVENMAATSCHAPPIJ ONDER ONS MOORSELE VLUCHTPROGRAMMA KON.DUIVENMAATSCHAPPIJ ONDER ONS MOORSELE VLUCHTPROGRAMMA 2018 33295 DAG DATUM VLUCHT O Y JO VLUCHT O Y JO OMTREKKEN 2017 LEERVLUCHTEN ZAT 31/03 ARRAS ( O Y ) K K MOORSELE ARRAS ZAT 07/04 ARRAS ( O Y )

Nadere informatie

VOOR NEDERLAND (ZLU) Algemene instructies voor de buitenlandse verantwoordelijke personen voor de Vlucht uit PAU.

VOOR NEDERLAND (ZLU)   Algemene instructies voor de buitenlandse verantwoordelijke personen voor de Vlucht uit PAU. VOOR NEDERLAND (ZLU) www.colombejoyeuse.be Algemene instructies voor de buitenlandse verantwoordelijke personen voor de Vlucht uit PAU. Inkorving : maandag 17 juni 2019 Los: vrijdag 21 juni 2019 Zo vroeg

Nadere informatie

SAMENSPEL GOUWE & IJSSEL. Informatieboek seizoen 2019

SAMENSPEL GOUWE & IJSSEL. Informatieboek seizoen 2019 SAMENSPEL GOUWE & IJSSEL Informatieboek seizoen 2019 Afdeling 5 Zuid-Holland Informatieboek Samenspel Gouwe & IJssel seizoen 2019 Geachte leden, Voor u ligt het informatieboek 2019 van Samenspel Gouwe

Nadere informatie

Kaatsheuvelse Postduiven Vereniging. Nieuwsbericht

Kaatsheuvelse Postduiven Vereniging. Nieuwsbericht Betreft: uitnodiging Voorjaarsvergadering Geachte leden, Uitnodiging tot het bijwonen van onze ledenvergadering. Deze vindt plaats in ons eigen home aan de Amerikastraat te Kaatsheuvel Datum: vrijdag 12

Nadere informatie

GELDERS-OVERIJSSELSE UNIE

GELDERS-OVERIJSSELSE UNIE GELDERS-OVERIJSSELSE UNIE INFORMATIEBOEK VLIEGSEIZOEN 2014 Regio x Bezoek ook onze website http://www.afdeling8gou.nl voor het allerlaatste nieuws! VOOR DE LEZER DE BELANGRIJKSTE WIJZIGINGEN TEN OP ZICHTE

Nadere informatie

M I D F O N D C L U B. Afdeling 9

M I D F O N D C L U B. Afdeling 9 M I D F O N D C L U B Afdeling 9 Vliegprogramma 2015 Sportvrienden, Voor u ligt het nieuwe informatieboekje van de enige echte Midfondclub van Afdeling 9 voor het seizoen 2015. Hierin staan zoals gewoonlijk

Nadere informatie

BriconWeb.com wordt de trigger waarmee onze duivensport naar een volgend niveau getild wordt.

BriconWeb.com wordt de trigger waarmee onze duivensport naar een volgend niveau getild wordt. BriconWeb.com BriconWeb.com wordt de trigger waarmee onze duivensport naar een volgend niveau getild wordt. www.briconweb.com is het internet domein dat als platform gebruikt wordt om wedstrijden over

Nadere informatie

Informatieblad. Kijk ook eens op onze website ons adres is

Informatieblad.   Kijk ook eens op onze website ons adres is http://www.kpvhome.nl 2017 Informatieblad Kijk ook eens op onze website ons adres is Seizoen 2017 A M E R I K A S T R A A T 2 0 5 1 7 1 P L K A A T S H E U V E L T E L. : 0 4 1 6-2 7 7 9 4 3 F A X : 0

Nadere informatie

REGLEMENT 2014 SAMENSPEL E.B. & O. DE LUCHTREIZIGERS EERSEL DE TELEGRAAF BERGEIJK

REGLEMENT 2014 SAMENSPEL E.B. & O. DE LUCHTREIZIGERS EERSEL DE TELEGRAAF BERGEIJK Laatste wijziging: februari 2014 REGLEMENT 2014 SAMENSPEL E.B. & O. DE LUCHTREIZIGERS EERSEL DE TELEGRAAF BERGEIJK Dit reglement is gericht op de inkorflijst, aankomstlijst van de EC systemen en de poelbrief

Nadere informatie

Deelname (leden) Uitslag Enquête

Deelname (leden) Uitslag Enquête Uitslag Enquête 1. Deelname Verenigingsnummers: 0405 0422 0424 0425 0428 0430 0703 0704 0706 0722 0729 0731 0732 0734 0736 0738 0742 0743 0753 0754 0755 0759 0761 0766 0767 0768 0771 0772 0773 0803 0828

Nadere informatie

Notulen afdelingsledenvergadering 14 maart 2013

Notulen afdelingsledenvergadering 14 maart 2013 Notulen afdelingsledenvergadering 14 maart 2013 Aanvang: 20.00 uur Locatie : Café-restaurant Assink te Hengevelde Verslag : M. Bakker Aanwezig bestuur: B. Geerink, J. Bosman, L. ter Huerne, H. Leloux,

Nadere informatie

CRITERIA NATIONALE KAMPIOENSCHAPPEN 2015

CRITERIA NATIONALE KAMPIOENSCHAPPEN 2015 mdc CRITERIA NATIONALE KAMPIOENSCHAPPEN 2015 I. ALGEMENE KAMPIOENSCHAPPEN Het ALGEMEEN KAMPIOENSCHAP zal worden betwist met de eerste afgegeven duif, op 17 wedvluchten, klassement per 5-tal (volledige

Nadere informatie

1188 WC nr. 24. Vliegprogramma 2014. Opgericht 16 november 1950 Koninklijk goedgekeurd 1 oktober 1953. www.fondclubnh.nl

1188 WC nr. 24. Vliegprogramma 2014. Opgericht 16 november 1950 Koninklijk goedgekeurd 1 oktober 1953. www.fondclubnh.nl 1188 WC nr. 24 Vliegprogramma 2014 Opgericht 16 november 1950 Koninklijk goedgekeurd 1 oktober 1953 www.fondclubnh.nl Bestuur Fondclub Noord-Holland Voorzitter Secretaris Fred Kramer Dorpsstraat 372 1531

Nadere informatie

INFORMATIE OVER DE JEUGD- en BEGINNERSACTIVITEITEN IN 2016 AFD. OOST-BRABANT

INFORMATIE OVER DE JEUGD- en BEGINNERSACTIVITEITEN IN 2016 AFD. OOST-BRABANT INFORMATIE OVER DE JEUGD- en BEGINNERSACTIVITEITEN IN 2016 AFD. OOST-BRABANT Aan de jeugdactiviteiten van de Afd. Oost Brabant kunnen leden deelnemen vanaf het moment dat ze de leeftijd van zeven (7) jaar

Nadere informatie