BEVEREN ZONDAG 11 NOVEMBER 2012 SINT-MAARTENVIERING

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "BEVEREN ZONDAG 11 NOVEMBER 2012 SINT-MAARTENVIERING"

Transcriptie

1 BEVEREN ZONDAG 11 NOVEMBER 2012 SINT-MAARTENVIERING

2 Het Gemeentebestuur van Beveren het Koninklijk Sint-Maartencomité Beveren bieden U graag het programma aan van de 61 ste SINT-MAARTENVIERING Het Sinte-Maartenlied Vandaag is t Sintemaarten en morgen Sintekruk Wij komen uit goeien harte,wij komen uit goeien druk En hebt g ons niet wat turfhout, want ons voetjes zijn zo koud Wij zullen van hier niet gaan, of we hebben wat opgedaan! De maskes van de dorpen, die zijn hier al bijeen We zullen ze leren hout rapen, turf rapen, op Sint-Jans manieren! t Avond zullen we vieren, het stuk van zijnen mantel En wilde gij dat niet geven, dan zijde gij een grote beest. Een houtje of een turfken, voor Sint-Maartens kurfken Hier woont een goeie vrouw, die lang leven zal Hoelang zal ze leven? Honderd jaar en enen dag Totdat ze geen kaas of geen brood meer mag. Baas en bazin hebt g ons niet wat griel? Ge ziet het aan mijnen hiel Ge ziet het aan mijn muts ik ben nen armen duts!!! Voor SINT-MAARTEN hip hip hip hoera!!!

3 De viering van Sint-Maarten, een prachtige Beverse traditie. Eén van de mooiste tradities in onze gemeente is de viering van Sint-Maarten, de patroon van de Sint Martinusparochie. De figuur van Sint Martinus of Sint Maarten spreekt nog steeds tot de verbeelding. De man die zijn mantel deelde brengt de nog steeds actuele boodschap van solidariteit en betrokkenheid met zwakken en verdrukten. Dit jaar zal Sint Maarten, op 11 november, voor de 61 e keer door onze gemeente rijden. In verschillende wijken en vooral op de Grote Markt zal er gegrield worden. De scouts bakken weer pannenkoeken op houtvuren, er is opnieuw de tekenwedstrijd voor de kinderen van de lagere school en net als vorig jaar kan het Sint-Maartenbier gedronken worden. Ik dank de vele vrijwillige medewerkers van het Koninklijk Sint Maartencomité, de medewerkers van de gemeente en al de leerkrachten en directies van de scholen, de meewerkende bakkers en middenstanders. Zonder de belangeloze inzet van zo velen kan het feest van Sint Maarten niet georganiseerd worden en kon dit feest niet uitgroeien tot een massale bijeenkomst van jong en oud, die uniek is in het Waasland. Ik hoop U allen en vooral de jongsten onder ons op 11 november te mogen begroeten. Raf Van Roeyen Voorzitter Koninklijk Sint-Maartencomité Schepen 11 NOVEMBER HERDENKING WAPENSTILSTAND 1918 AXIS-Vredesgenootschap Beveren in samenwerking met het gemeentebestuur zorgen er voor dat deze dag in ere wordt gehouden. Nodigen u uit tot het bijwonen van volgend programma : 09u.45 : Grote Markt, vertrek van de optocht naar de oorlogsmonumenten in de Stationsstraat en Polenlaan. 11u.00 : Plechtige Eucharistieviering in de Dekanale kerk Sint-Martinus ter nagedachtenis van de gesneuvelden, de oorlogsslachtoffers van beide wereldoorlogen en onze Koningen. 12u.15 : Einde der plechtigheden. Help ons en werk mee aan Vrede wereldwijd kom eens op bezoek bij :

4 DE JEUGD BEREIDT HET FEEST VOOR : RAAMAFFICHE-WEDSTRIJD Aan alle kinderen van de Beverse Kleuter- en Lagere Scholen werd via hun directie en leerkrachten een affiche bezorgd met de opdracht Teken, kleur en hang uw werkje voor het raam. De beste tekeningen worden ten huize opgehaald en tentoongesteld in het CC Ter Vesten. Vanaf 3 rijden de leden van het Koninklijk Sint-Maartencomité doorheen de gemeente. Zij zullen de mooiste en/of origineelste werkjes uitkiezen en bekronen (ereprijs te ontvangen in de schouwburgzaal van het Cultureel Centrum Ter Vesten op 11 november te 18u.00). KROON- HELM- HOED EN RODE SINT-MAARTENSMANTEL Alle kinderen (kleuter- en leerlingen Lager Onderwijs) werken aan een originele kroon, helm of hoed en een rode Sint-Maartensmantel. Die dragen zij op Sint-Maartensdag! Kinderen met een mooi kroontje helm of hoed en mantel zullen van iemand van het Koninklijk Sint- Maartencomité bij de vorming van de stoet in de D. Van Beverenlaan, (tussen 16u.00 en 16u.30) een omslag ontvangen. Sint-Maarten verwacht hen op 11 november omstreeks 18u.00 in de schouwburgzaal van het Cultureel Centum Ter Vesten. En niet te vergeten, als Sint-Maarten op de parking aankomt (zijde van de Sint-Martenslaan) om al zijn vriendjes naar de Grote Markt te leiden, bedelen de leden van het Koninklijk Sint- Maartencomité aan honderden kinderen de lekkere Paardjes gebakken met bladerdeeg! SINT-MAARTENSTRIPEL Grote Markt Tent Sint-Maarten Ook dit jaar heeft onze Sint opnieuw zijn lekker biertje meegebracht! Terwijl de kinderen grielen kunnen papa en mama genieten van een speciale Sint-Maartenstripel. Ook frisdranken zijn verkrijgbaar. Aanbod alleen op 11 november van 14u.oo tot 18u.00. DE VRIJGEVIGE BEVERSE BAKKERS We kennen het reeds jaren het fijne Sint-Maartensgebak. De bakkers zijn ook echte fans van Sint-Maarten. Reeds meer dan 35 jaar staan zij op 11 november op de Grote Markt, dicht bij Sint-Maarten. Zij brengen dan tientallen taarten of waardebonnen mee. Tussen de massa snoep worden vele genummerde ballen gegooid. Wie zo een bal kan bemachtigen krijgt onmiddellijk na de griel van de gulle bakkers een Sint- Maartensgebak of een waardebon. PANNENKOEKENBAK SINT-HIËRONYMUS BEVEREN De scouts bakken ook dit jaar pannenkoeken op houtvuren, vanaf 10u.00 op de Grote Markt. Vanuit de tent op de Grote Markt kan U de Sint-Maartensgriel zien en tegelijkertijd genieten van een heerlijke tas koffie met een pannenkoekje. Iedereen is van harte welkom! Een deel van de opbrengst gaat traditiegetrouw naar de actie. DE SINT-MAARTENSTENT ALS HERKENNINGSPUNT Bedoeling is dat ouders en kinderen afspreken dat zij, indien zij elkaar uit het oog verloren zijn, aan de Sint-Maartenstent elkaar kunnen terugvinden!

5 ZONDAG 11 NOVEMBER AANDACHT : Er wordt alleen gegrield op de hieronder vermelde plaatsen. Veiligheidshalve wordt er tijdens de verplaatsingen geen snoep uitgeworpen! Programma. 10u.00 tot zonsondergang : Grote Markt, de scouts Sint-Hiëronymus bakken voor de 50 ste keer pannenkoeken op houtvuren. Een attractie op zichzelf! 14u.00 tot 18u.00 : Grote Markt, lekkere Sint-Maartenstripel en frisdranken verkrijgbaar in de tent van het Koninklijk Sint-Maartencomité Beveren. 12u.30 : Europalaan, vertrek van Sint-Maarten te paard met zijn gevolg. Tientallen kinderen, al dan niet per fiets, volgen Sint-Maarten van wijk tot wijk. 12u.45 : Sint-Maarten rijdt door de Kloosterstraat 13u.00 : Gaverlanddam 13u.15 : Sint-Martinusschool (Leon Labytstraat) Grielen op de speelplaats in leeftijdsgroepen 13u.30 : Lindenlaanschool grielen op de speelplaats 13u.45 : Peter Benoitlaan (Aldi) 14u.00 : Bijlstraat (briel) 14u.15 : Bosbeek 14u.30 : Kruibekesteenweg grielen ter hoogte van de huisnummers 47/49 14u.45 : Bosdamlaan Centrumschool, grielen op de speelplaats 15u.15 : Hof ter Welle Sint-Maarten zal grielen enkel en alleen voor de allerkleinsten alleen kleuters (niet lager onderwijs) worden verwacht en zullen per leeftijdsgroep opgesplitst worden (dragers van een kroontje, helm of hoed en rode Sint-Maartenmantel) 16u.15 : Verzameling op de parking aan het kruispunt D. Van Beverenlaan Sint-Martenslaan 16u.30 : Vertrek van de Sint-Maartenstoet. Vooraan gaan vendeliers en het trommelkorps KLJ. dan volgen Sint-Maarten te paard, het Koninklijk Sint-Maartencomité Beveren met daar achter honderden kinderen en ouders. Via de Oude Zandsdtraat gaat de stoet naar de Grote Markt. 16u.45 : Massagriel van op de pui van het gemeentehuis en kiosk (voorbehouden plaatsen voor de kinderen die in de stoet mee opstappen) gevolgd door grielen van de handelaars gevestigd op de Grote Markt. 18u.00 : Schouwburgzaal Cultureel Centrum Ter Vesten. Kinderen zingen de Sint-Maartensliederen. Sint-Maarten deelt de prijzen uit aan de laureaten van affichekleuren helm, kroontje of hoed met rode Sint- Maartensmantel Dank aan : Gemeentebestuur BEVEREN Dreamland Beverse bakkers Kruidvat de poort (Yzerhand 4).

6 SINT-MAARTENSVUUR ZATERDAG 10 NOVEMBER 18u.30 ontsteken vuur Sint-Maartensvuur zonder vuur, optredens,? NO WAY! Voor het eerste (inclusief warmte en gezelligheid) wordt dus al zeker gezorgd, de optredens en het plezier komen spontaan! 18u.45 kinderwandeling Begeleide fakkeltocht voor kinderen: wandel mee en ontdek op een speelse manier het mysterie rond Sint-Maarten. Wie weet heeft hij nog wel een verrassing in petto voor jullie Ouders zijn zeker ook welkom. 19u.00 worstenbroodje Voor deze Beverse coverband is geen enkele artiest veilig: Spring, K3, Xink maar even goed ook Franz Ferdinand, AC/DC,50 cent, Beyoncé, Blink 182, Crookers, Gecombineerd met hun op z n minst origineel te noemen outsfits, is nu reeds fun gegarandeerd! 20u.15 toespraak St-Maarten want wat zou het St-Maartensvuur nu zijn zonder Sint-Maarten? 20u.45 Continuum Een lokale band welke zich liet inspireren door de muziek van gitaarvirtuoos John Mayer? Juist, dit kan niet anders dan goed zijn! 22u.30 Benny-bart en de Freddy's Met een onstaansverhaal dat even ongeloofwaardig is als België dat de wereldbeker voedbal wint en een lijst optredens achter de kiezen van het-kan-niet-meer, kan deze charmant-amateuristisch band uit Sint-Niklaas niet anders dan onze boel plat te spelen. Dansen is uiteraard toegestaan! Afterparty met Studio NIS Dit olijke DJ-collectiv uit Haasdonk heeft ondertussen al meer dan z n sporen verdient in het Waasse nachtleven. Geen enkele plaat is dan ook veilig voor hen. Hun doel? Elke plaats om toveren tot een danstempel voor jong en oud! Waar? Alles zal doorgaan op het speelplein aan het spoor. (Naast de autotunnel in de Bosdamlaan, Beveren)

7 Activiteiten in Beveren 1 oktober 11 november Fototentoonstelling Niets doen is geen optie! Foyer CC Ter Vesten - Beveren Zaterdag 27 oktober Zuiders etentje met Rie Vermeren (18 u) Zaal St.-Michiel Acacialaan, Kieldrecht Info en inschrijvingen: riet.gillis@gmail.com Zondag 4 november Ontbijt / ontbijtbuffet St.--Maarten Bovenschool, Kallobaan 1 Beveren Info en inschrijven: Oxfam Wereldwinkel Beveren wwbeveren@mac.com. Zaterdag 10 november Financiële actie in Kieldrecht en Verrebroek Zaterdag 17 november Wafelverkoop Waasland-Beveren Overheerlijke Beverse suikerwafels worden voor aan alle toegangen van het stadion. Verder ook nog: Kookworkshops in samenwerking met Femma OLV Beveren, Femma Melsele, KWB Melsele en in diverse scholen de DJAPO- workshops De Groene IJsbeer

8 Info : Secretariaat Koninklijk Sint-Maartencomite Beveren Roland Van Goethem, p/a gemeentehuis, Grote Markt BEVEREN. Tel. 03/ Contactpersoon Paul Verelst, Dienst feestelijkheden Verantwoordelijke uitgever : Raf Van Roeyen, P/a Stationsstraat BEVEREN

BEVEREN DINSDAG 11 NOVEMBER 2014 SINT-MAARTENVIERING

BEVEREN DINSDAG 11 NOVEMBER 2014 SINT-MAARTENVIERING BEVEREN DINSDAG 11 NOVEMBER 2014 SINT-MAARTENVIERING Het Gemeentebestuur van Beveren het Koninklijk Sint-Maartencomité Beveren bieden U graag het programma aan van de 63 ste SINT-MAARTENVIERING Het Sinte-Maartenlied

Nadere informatie

SINT-MAARTEN SINT-MAARTENTOCHT VRIJDAG 9 NOVEMBER HOF TER SAKSEN SINT-MAARTENSVIERING ZONDAG 11 NOVEMBER CENTRUMSTRATEN

SINT-MAARTEN SINT-MAARTENTOCHT VRIJDAG 9 NOVEMBER HOF TER SAKSEN SINT-MAARTENSVIERING ZONDAG 11 NOVEMBER CENTRUMSTRATEN SINT-MAARTEN SINT-MAARTENTOCHT VRIJDAG 9 NOVEMBER HOF TER SAKSEN SINT-MAARTENSVIERING ZONDAG 11 NOVEMBER CENTRUMSTRATEN Nele Descheemaeker SINT-MAARTENSVUUR ZATERDAG 10 NOVEMBER SPEELPLEIN LESSELIERSDREEF

Nadere informatie

Limburg, Horst: 27 t/m 30 mei

Limburg, Horst: 27 t/m 30 mei Limburg, Horst: 27 t/m 30 mei Dag 1: Vrijdag 27-05-2-16 Het is zover: Vandaag vertrekken we voor een weekend hossen, zingen, lachen, luidkeels zingen en genieten we gaan naar Funpop!!! Bert en Laureen

Nadere informatie

Volgende week wordt elke ochtend voorgelezen door mama s, papa s, oma s en een vava. Dankjewel aan iedereen die tijd hebben gevonden!

Volgende week wordt elke ochtend voorgelezen door mama s, papa s, oma s en een vava. Dankjewel aan iedereen die tijd hebben gevonden! Nieuwsbrief 9 Schooljaar 2017-2018 17 11 2017 Er bestaan geen ouders die niet heimelijk in hun kinderen iets bijzonders zien. En ze hebben gelijk, de mogelijkheden zijn onbeperkt. Vrijdag 24 november:

Nadere informatie

t Oekedoeleken Maart 2016

t Oekedoeleken Maart 2016 t Oekedoeleken Maart 2016 Beste Bermino s, De dagen worden langer, de zon weer wat sterker, de vogels zingen terug. De maand maart staat voor de deur! Traditioneel een van de drukste maanden van het jaar.

Nadere informatie

KERMIS EN JAARMARKT BELSELE

KERMIS EN JAARMARKT BELSELE KERMIS EN JAARMARKT BELSELE PROGRAMMA november 2013 Beste Belselenaar, Beste lezer, Elf november, 11.11.11 en de winterjaarmarkt, drie begrippen in Belsele, onlosmakelijk met elkaar verbonden. Elf november

Nadere informatie

Braggel. België - Belgique P.B. P.P Aarschot 1 BC ste jaargang, verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus EDITIE MAART

Braggel. België - Belgique P.B. P.P Aarschot 1 BC ste jaargang, verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus EDITIE MAART België - Belgique P.B. P.P. 3200 Aarschot 1 BC8116 Braggel Erkenningsnr. P3A9031 V.U.: KSA Aarschot vzw Bekaflaan 65 3200 Aarschot 30ste jaargang, verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus EDITIE

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER JANUARI - FEBRUARI - MAART APRIL 2017 JANUARI 2017

ACTIVITEITENKALENDER JANUARI - FEBRUARI - MAART APRIL 2017 JANUARI 2017 ACTIVITEITENKALENDER JANUARI - FEBRUARI - MAART APRIL 2017 JANUARI 2017 01/01/17- Cafetaria gesloten 08/01/17 09/01/17 Dorpsrestaurant: verloren maandag Je kan weer lekker komen smullen van onze overheerlijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven. 16 november 2015 Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1 / 2. Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere wil en wij leven. 16 november 2015 Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 Gezellig 16 november 2015 Beste ouders / verzorgers, onderonsje.. Deze week: Bijbelse geschiedenis Activiteiten bij het thema Letters en cijfers Terugblik Schoolontbijt Foto s Bijlage:

Nadere informatie

Boerenbond Landelijke Gilde Lier-Noord Maandblad Februari ste jaargang - nr.: 2

Boerenbond Landelijke Gilde Lier-Noord Maandblad Februari ste jaargang - nr.: 2 Boerenbond Landelijke Gilde Lier-Noord Maandblad Februari 2018 63 ste jaargang - nr.: 2 Verantwoordelijke uitgever : Florus Luc, Mechelsesteenweg 346, 2500 Lier Tel/fax..: 03/480.05.45. e-mail : luc.florus@skynet.be

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten!

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten! Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De meivakantie is aangebroken en dat is genoeg reden om er een dolle boel van te maken. Het animatieteam staat weer klaar met spetterende

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten!

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten! Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De meivakantie is aangebroken en dat is genoeg reden om er een dolle boel van te maken. Het animatieteam staat weer klaar met spetterende

Nadere informatie

30ste jaargang. nr 08. korte inhoud

30ste jaargang. nr 08. korte inhoud April 2014 30/08 30ste jaargang. nr 08 korte inhoud Wat voorbij is... Inbraakpreventie Wat komt... KWB in vuur en vlam... Let s barbecue... Samenaankoop stookolie... Workshop keramiek... Lommel zonder

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 11 Augustus

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 11 Augustus Recreatieprogramma Zomerweek 32 05 tot en met 11 Augustus WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten

Nadere informatie

Christelijke Basisschool De Meidoorn

Christelijke Basisschool De Meidoorn Christelijke basisschool de Meidoorn Meidoornstraat 20 8091 JX Wezep 038 376 3535 www.meidoornschool.nl info@meidoornschool.nl Christelijke Basisschool De Meidoorn Hoe heet het allemaal? Als je 4 jaar

Nadere informatie

HET EIKELTJE -DECEMBER-

HET EIKELTJE -DECEMBER- HET EIKELTJE -DECEMBER- Beste leden, ouders & sympathisanten We kunnen het zelf bijna niet geloven maar de vierde scoutsmaand van het jaar is alweer aangebroken: december! Het specialleke van deze maand:

Nadere informatie

Rotselaar jarige Herdenking van de Slag aan de Molen

Rotselaar jarige Herdenking van de Slag aan de Molen Koninklijke Vereniging 5 Linie Regiment Rotselaar 1914 2014 100-jarige Herdenking van de Slag aan de Molen In het Vossenblad van juni hebben jullie de uitnodiging voor de deelname aan de jaarlijkse herdenking

Nadere informatie

SPORT ACTIEF. De hele week lang Voor alle leeftijden Voor iedereen toegankelijk Plezier gegarandeerd Houd je in beweging Verzorgt je conditie

SPORT ACTIEF. De hele week lang Voor alle leeftijden Voor iedereen toegankelijk Plezier gegarandeerd Houd je in beweging Verzorgt je conditie SPORT ACTIEF NAJAAR 2015 De hele week lang Voor alle leeftijden Voor iedereen toegankelijk Plezier gegarandeerd Houd je in beweging Verzorgt je conditie Sporten met Sport Actief onder begeleiding van bekwame

Nadere informatie

Oranjevereniging Middenmeer

Oranjevereniging Middenmeer Koningsnacht 2017 K on i n g s d a g Oranjevereniging Middenmeer Vernieuwd programma! Het is bijna zover!! Voor u ligt het vernieuwde programmaboekje van de koningsfestiviteiten 2017. Dit jaar een bijzonder

Nadere informatie

Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat Grobbendonk. Tel. 014 / Bezoek ook onze website en blog

Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat Grobbendonk. Tel. 014 / Bezoek ook onze website en blog Nieuwsbrief November 2014 Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat 13-2280 Grobbendonk. Tel. 014 / 51 33 82 directie@bs-dewijngaard.be INHOUD Vrijaf P 1 Medisch schooltoezicht P 1 Herdenking Wapenstilstand

Nadere informatie

maandag 24 juni tot vrijdag 28 juni 2019

maandag 24 juni tot vrijdag 28 juni 2019 24 juni tot vrijdag 28 juni 2019 Opgelet! Mogen we vragen om nu geen plastic dopjes meer mee te geven? Vrijdag zijn de laatste dopjes van dit schooljaar opgehaald. Nu gaan we eerst verhuizen. Blijf gerust

Nadere informatie

NIET TE MISSEN. Deze dag organiseert KSA een mosselsouper in het ontmoetingscentrum. Inschrijven is verplicht.

NIET TE MISSEN. Deze dag organiseert KSA een mosselsouper in het ontmoetingscentrum. Inschrijven is verplicht. NIET TE MISSEN Oktober 2016 *Maandag 3 oktober: Jaarmarkt in Zwijndrecht Deze voormiddag brengen we een bezoek aan de jaarmarkt in Zwijndrecht. We vertrekken om 10u30. Een warme jas aantrekken is aangewezen.

Nadere informatie

Jaargang 28 No december 2018 KERSTKAARTEN

Jaargang 28 No december 2018 KERSTKAARTEN Roerdompstraat 76 6601DL Wijchen Jaargang 28 No. 16 14 december 2018 Inforedactie: Thea Wilbrink Tel: (024) 6452881 Paulusschool Tel: (024) 6415783 Noorderlicht E-mail: directie-paulus@kansenkleur.nl Thea.Wilbrink@kansenkleur.nl

Nadere informatie

R.K. basisschool De Bronckhorst. Het team van De Bronckhorst wenst u allen een gezond en gelukkig 2016!

R.K. basisschool De Bronckhorst. Het team van De Bronckhorst wenst u allen een gezond en gelukkig 2016! Nieuwsbrief 6 - januari 2016 Het team van De Bronckhorst wenst u allen een gezond en gelukkig 2016! AGENDA 4 januari 1e dag na de vakantie: luizencontrole 8 januari Gastles Wereld natuur fonds groepen

Nadere informatie

Als ik een ezel was. Kidschurch op Palmpasen Protestantse Gemeente Wassenaar. Zondag 14 april 2019, Dorpskerk

Als ik een ezel was. Kidschurch op Palmpasen Protestantse Gemeente Wassenaar. Zondag 14 april 2019, Dorpskerk Als ik een ezel was Kidschurch op Palmpasen Protestantse Gemeente Wassenaar Zondag 14 april 2019, Dorpskerk Als ik een ezel was Zondag 14 april 2019, Dorpskerk Kidschurch op Palmpasen Voorganger: Ds. Jilles

Nadere informatie

AFSPRAKENBOEKJE. Vrije basisschool De Lettertrein, Engsbergen. Beste ouders,

AFSPRAKENBOEKJE. Vrije basisschool De Lettertrein, Engsbergen. Beste ouders, Beste ouders, In dit boekje kan je de afspraken lezen die we met de kinderen maakten om er een fijn schooljaar van te maken. Mogen wij vragen dat u het boekje doorleest en tekent voor kennisname. Vrije

Nadere informatie

Kerst-tent. Jaargang 16, nummer 14 Woensdag

Kerst-tent. Jaargang 16, nummer 14 Woensdag Jaargang 16, nummer 14 Woensdag 14-12-2016 Kerst-tent Donderdag 22 december is van 17.30-19uur het jaarlijkse kerstdiner op school. Ook dit jaar is er weer de mogelijkheid voor ouders (en jongere broertjes

Nadere informatie

Nieuwsbrief 24 - Schooljaar

Nieuwsbrief 24 - Schooljaar View this email in your browser Nieuwsbrief 24 - Schooljaar 2018-2019 School Dorp 2= 014/6565657 School -Dorp 60 = 014/656689- Schoolbus = 0491/742992 A G E N D A Nu zaterdag 19.00u viering in de kerk

Nadere informatie

Wil je weten wat er deze week gebeurd is? Benieuwd naar de volgende activiteiten? Lees dan...

Wil je weten wat er deze week gebeurd is? Benieuwd naar de volgende activiteiten? Lees dan... Wil je weten wat er deze week gebeurd is? Benieuwd naar de volgende activiteiten? Lees dan... Editie 15: donderdag 20 december 2018 Beste ouders, Het eerste trimester van het schooljaar is voorbijgevlogen.

Nadere informatie

JRKRANT OKTOBER NOVEMBER 2016

JRKRANT OKTOBER NOVEMBER 2016 JRKRANT OKTOBER NOVEMBER 2016 Voorbije activiteiten Deze maand in onze JRKRANT Voorbije activiteiten 1 Volgende activiteiten 1 Helpertje + initiaties 2 Nieuws van de afdeling Verjaardagen 3 Sudoku 4 3

Nadere informatie

NOVEMBER DECEMBER NOVEMBER DECEMBER NOVEMBER DECEMBER NOVEMBER DECEMBER

NOVEMBER DECEMBER NOVEMBER DECEMBER NOVEMBER DECEMBER NOVEMBER DECEMBER November en december zijn in aantocht en we weten allemaal wat dat wilt zeggen : twee nieuwe maanden boordevol leuke scoutsactiviteiten en hier en daar zelfs een feestje!!!! Wij kijken er al erg naar uit!

Nadere informatie

Verkeersbrochure VBS Wakkerzeel

Verkeersbrochure VBS Wakkerzeel Verkeersbrochure VBS Wakkerzeel Ligging van de Vrije Basisschool Wakkerzeel Onze school is gelegen rond de kerk van Wakkerzeel. We hebben twee vestigingen. Onze kleuters en leerlingen van het eerste leerjaar

Nadere informatie

Schol Santé tsjing-tsjing Voor een gezellig Eindejaar in Hof van Egmont Van 7 december 2018 t.e.m. 6 januari 2019

Schol Santé tsjing-tsjing Voor een gezellig Eindejaar in Hof van Egmont Van 7 december 2018 t.e.m. 6 januari 2019 KERSTSPECIAL Kerst in Hof van Egmont... elk jaar een beetje anders Kom uit je kamer, zet je stoel aan je deur, nodig familie en vrienden uit en geniet mee van alles wat wij je te bieden hebben tijdens

Nadere informatie

Schooljaar Wijs delen, wijs spelen!

Schooljaar Wijs delen, wijs spelen! Schooljaar 2018-2019 Wijs delen, wijs spelen! Het eerste trimester zit er bijna op Een trimester waar er opnieuw heel wat gebeurde op onze school. Een trimester waarin jullie kind groeide en bloeide. Stilletjes

Nadere informatie

De foto hierboven laat het eigenlijk al zien, waar dit nummer overgaat.

De foto hierboven laat het eigenlijk al zien, waar dit nummer overgaat. Hoofdredactie: Paul Meekhof mei / juni 2015 Pagina s : 10 NR 4 De foto hierboven laat het eigenlijk al zien, waar dit nummer overgaat. De herdenking van afgelopen 4 mei en de viering van 5 mei. Voor het

Nadere informatie

PROGRAMMA Hof van Heden

PROGRAMMA Hof van Heden PROGRAMMA Hof van Heden Zaterdag 11 april (van 10.00 tot 20.00 uur) Wandelen met de boswachter Boswachter Wout neemt u mee de natuur in voor een wandeling van een ± 1 uur. Iedere twee uur vertrekt er een

Nadere informatie

1. Vier je Sint Maarten?

1. Vier je Sint Maarten? Sint Maarten Het feest van Sint Maarten wordt in diverse dorpen in Horst aan de Maas op 10 november gevierd. In sommige kernen gebeurt dit door middel van een rondgang langs de deuren, andere houden het

Nadere informatie

Nieuwsbrief November 2013

Nieuwsbrief November 2013 Nieuwsbrief November 2013 Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat 13-2280 Grobbendonk. Tel. 014 / 51 33 82 directie@bs-dewijngaard.be INHOUD Vrijaf P 1 Oudercomité P 1 Herdenking Wapenstilstand P 2 Schoolfotograaf

Nadere informatie

Startweekend Huis van God en mensen. Vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 september. startweekend sept

Startweekend Huis van God en mensen. Vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 september. startweekend sept Startweekend 2017 Vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 september Huis van God en mensen startweekend sept. 2017 1 Op de startzondag zeggen we tegen elkaar: Kijk de kerk met haar eeuwenoude traditie. Haar

Nadere informatie

De exodus. Foto s van het materiaal

De exodus. Foto s van het materiaal De exodus Focus van dit verhaal De focus van dit verhaal ligt bij de uittocht van het volk van God (Exodus 11:1 15:21). Het verhaal is één van de heilige verhalen en behoort tot de kernpresentatie. Lesdoelen

Nadere informatie

Nieuwsbrief November 2011

Nieuwsbrief November 2011 Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat 13-2280 Grobbendonk. Tel. 014 / 51 33 82 directie@bs-dewijngaard.be Nieuwsbrief November 2011 HERFSTVAKANTIE Zaterdag 29 oktober tot en met zondag 6 november 2010.

Nadere informatie

Inho u d s ta fe l. Belangrijke Informatie 3 Speelclub-programma 4 Rakwi-programma 5 Tito-programma 6 Keti-programma 7 Aspi-programma 8

Inho u d s ta fe l. Belangrijke Informatie 3 Speelclub-programma 4 Rakwi-programma 5 Tito-programma 6 Keti-programma 7 Aspi-programma 8 1 Inho u d s ta fe l Belangrijke Informatie 3 Speelclub-programma 4 Rakwi-programma 5 Tito-programma 6 Keti-programma 7 Aspi-programma 8 2 Belangrijke informatie Zondag 11 November: Vandaag is het jammer

Nadere informatie

zaterdag 18 november: OLGA-kaartavond en OLGA-etentje dinsdag 21 november om 13.45u: De Toekomstshow voor grootouders MAXIMUM 400 PLAATSEN BESCHIKBAAR

zaterdag 18 november: OLGA-kaartavond en OLGA-etentje dinsdag 21 november om 13.45u: De Toekomstshow voor grootouders MAXIMUM 400 PLAATSEN BESCHIKBAAR INFO EXTRA 06.12017 U KOMT TOCH OOK? zaterdag 18 november: OLGA-kaartavond en OLGA-etentje dinsdag 21 november om 13.45u: De Toekomstshow voor grootouders donderdag 23 november om 13.45u: De Toekomstshow

Nadere informatie

19.30 uur STRATENCOMPETITIE.

19.30 uur STRATENCOMPETITIE. MAANDAG 26 AUGUSTUS 9.45 uur OPENING SPORT- EN SPELWEEK Na de opening beginnen we met het maken van de groepjes. Bij alle kleuren is er één persoon van de hoofdleiding aanwezig die helpt bij het maken

Nadere informatie

Krantje april. Scouts Carpe Diem Arendonk

Krantje april. Scouts Carpe Diem Arendonk Krantje april Scouts Carpe Diem Arendonk Wat staat er op de kalender Zondag 1 april PASEN Holaaaa wat ligt er daar allemaal tussen het groen? Eitjes, eitjes & nog eens eitjes! Ga ze maar snel rapen, GEEN

Nadere informatie

Christelijke basisschool De Meidoorn

Christelijke basisschool De Meidoorn Christelijke basisschool De Meidoorn Hoera! Als je 4 jaar bent, mag je naar school! Je komt dan in groep 1. Welkom bij ons in de klas. Als je binnen komt, zie je in de gang heel veel haakjes aan de kapstok.

Nadere informatie

Nieuwsbrief V.E.K.B.A Schoolstraat 19

Nieuwsbrief V.E.K.B.A Schoolstraat 19 Nieuwsbrief V.E.K.B.A Schoolstraat 19 8211 AARTRIJKE tel. 050/24.11.31 fax. 050/24.11.35 www.vekba.be directeur@vekba.be www.facebook.com/ vekbaschool S c h o o l j a a r 2 0 1 5-2 0 1 6 Als een schelp

Nadere informatie

Nieuwsbrief. mei 2015. Inhoud

Nieuwsbrief. mei 2015. Inhoud Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat 13-2280 Grobbendonk. Tel. 014 / 51 33 82 directie@bs- Nieuwsbrief mei 2015 Inhoud P1: Madelief en Zonnebloem P2: Kleutersportdag P2: Fotografie rond veiligheid

Nadere informatie

JRKRANT November December 2016

JRKRANT November December 2016 JRKRANT November December 2016 Voorbije activiteiten Deze maand in onze JRKRANT Voorbije activiteiten 1 Volgende activiteiten 2 Helpertje + initiaties 3 Nieuws van de afdeling + Benjamins Kamp 5 Verjaardagen

Nadere informatie

VERKEER. Actiepunt maand oktober: Klikvast gordels Ik parkeer waar het moet.

VERKEER. Actiepunt maand oktober: Klikvast gordels Ik parkeer waar het moet. VERKEER Actiepunt maand oktober: Klikvast gordels Ik parkeer waar het moet. Woensdag samdag : Woensdag is het Samdag. De boodschap is simpel: elke woensdag fietsen en stappen zoveel mogelijk kinderen naar

Nadere informatie

Week 14-2015 INTERPAROCHIAAL NIEUWS. PALMZONDAG in onze parochies

Week 14-2015 INTERPAROCHIAAL NIEUWS. PALMZONDAG in onze parochies Week 14-2015 INTERPAROCHIAAL NIEUWS PALMZONDAG in onze parochies Laat ons als weleer de kinderen der Joden een zegeweg bereiden voor de Heer, en met palmen in de hand Hem tegemoet gaan. Laat ons juichen

Nadere informatie

Belangrijke data: 21 februari: Wafelverkoop kapoenen. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. Februari

Belangrijke data: 21 februari: Wafelverkoop kapoenen. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. Februari Belangrijke data: 21 februari: Wafelverkoop kapoenen Clorisse vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs Februari Xaverius-St.Rita A21/46G Februari 2015 Beste ouders, leden en sympathisanten

Nadere informatie

Recreatieprogramma 7 juni t/m 10 juni

Recreatieprogramma 7 juni t/m 10 juni Recreatieprogramma 7 juni t/m 10 juni Welkom op de Paalberg! Ik ben Bally de Wasbeer! Ik woon in de bossen vlak naast de Paalberg en kom dan ook vaak langs. De Paalberg is eigenlijk een beetje mijn huis

Nadere informatie

Welkom. Beste chirovrienden,

Welkom. Beste chirovrienden, Het Informatiefke Welkom Beste chirovrienden, Binnenkort is het weer zover. De zondag waar je al een heel jaar naar uitkijkt. Zeker de oudere afdelingen weten al waarover we het hebben, binnenkort is het

Nadere informatie

Muziek Thema muziek! We luiden de vakantie feestelijk in op de BSO. Alle activiteiten zullen vandaag in het teken van muziek staan.

Muziek Thema muziek! We luiden de vakantie feestelijk in op de BSO. Alle activiteiten zullen vandaag in het teken van muziek staan. Thema muziek! We luiden de vakantie feestelijk in op de BSO. Alle activiteiten zullen vandaag in het teken van muziek staan. Vandaag gaan we met een groepje kinderen naar de ZOO. De kindjes die hier blijven

Nadere informatie

A f s p r a k e n K l e u t e r s 2 0 1 5-2016

A f s p r a k e n K l e u t e r s 2 0 1 5-2016 A f s p r a k e n K l e u t e r s 2 0 1 5-2016 Versie 4.0 Schoolreglement Kleuterschool 1 W E L K O M Versie 4.0 Schoolreglement Kleuterschool 2 Welkom: vanaf 8.30 uur Ik word met de auto, met de fiets

Nadere informatie

NIEUWSFLITS. Schooljaar , nr. 10 Vrijdag 13 februari 2015

NIEUWSFLITS. Schooljaar , nr. 10 Vrijdag 13 februari 2015 NIEUWSFLITS 13 februari Carnaval op school 14 februari Jeugdoptocht carnaval Boxtel 16 t/m 22 februari Vakantie! 23 februari Luizen pluizen 10-minuten gesprekken 25 februari Meester Tom afwezig 26 februari

Nadere informatie

Infopunt november 2013

Infopunt november 2013 Infopunt 06 14 november 2013 Storm, wind en regen. Ja hoor, herfstweer. Het is een stormachtige opmaat naar de feestelijke decembermaand. Gelukkig was het maandag met Sint Maarten prachtig weer om te lopen,

Nadere informatie

Voorwoord. Beste ouder(s) en leden,

Voorwoord. Beste ouder(s) en leden, EIKELTJE februari Voorwoord Beste ouder(s) en leden, De tweede maand van het jaar is reeds aan de buurt: februari! Deze maand heeft een paar speciallekes voor jullie in petto die jullie in dit voorwoord

Nadere informatie

Mescher Mail Maart 2014

Mescher Mail Maart 2014 Mescher Mail Maart 2014 Beste ouders/verzorgers In deze Mescher Mail doen wij verslag van diverse activiteiten in de maand maart en kijken we vooruit naar de volgende maanden. En weer mogen we een vierjarige

Nadere informatie

Voorwoord Acticiteiten

Voorwoord Acticiteiten 2018 FEESTKALENDER INHOUD 3 Voorwoord 4 Acticiteiten 4 februari 4 maart 4 april 4 mei 5 juni 6 juli 7 augustus 10 september 11 oktober 11 november 11 december 11 januari 2019 2 We stelden deze kalender

Nadere informatie

Casa KLJ, jaarthema 2014-2015

Casa KLJ, jaarthema 2014-2015 0 Casa KLJ, jaarthema 2014-2015 Het lokaal, een veel besproken onderwerp bij verschillende KLJafdelingen. Het is te klein, te rommelig, niet in orde Het betekent vaak een bron van zorgen voor de leiding.

Nadere informatie

Informatie avond voor alle ouders

Informatie avond voor alle ouders Dag allemaal, Het is al langer donker, het wordt weer vroeger donker, de bomen laten hun bladeren vallen (kijk maar op onze speelplaats), de klok wordt komend weekend verzet en de eerste vakantie van dit

Nadere informatie

N i eu w sbr i ef. 1 maart Agenda. Vanuit directie

N i eu w sbr i ef. 1 maart Agenda. Vanuit directie 1 maart 2019 Agenda 01-03: Carnaval op school ('s middags) : 02-03: Carnavalsoptocht 11-03: OV vergadering : 18-03: MR Vergadering 04-04: Verkeersexamen groep 7 : 05-04:Lentefeest Vanuit directie De vakantie

Nadere informatie

En toen kwam er een varken met een lange snuit en

En toen kwam er een varken met een lange snuit en Beste ouders, En toen kwam er een varken met een lange snuit en Zo eindigen heel wat verhalen en ook dat van het schooljaar 2014-2015. Een heel jaar hebben we hard gewerkt en vooral veel gelezen. Het zou

Nadere informatie

Programma Betuwe Binnen. Voorseizoen 27-03- 2015 t/m 28-06- 2015

Programma Betuwe Binnen. Voorseizoen 27-03- 2015 t/m 28-06- 2015 Programma Betuwe Binnen Voorseizoen 27-03- 2015 t/m 28-06- 2015 Openingstijden Bakkerij met verse broodjes Ook te bestellen via www.betuwebinnen.nl/winkel of via het bestelformulier (verkrijgbaar bij de

Nadere informatie

Opening boekententoonstelling Davidsfonds VRIJDAG 19 OKTOBER uur

Opening boekententoonstelling Davidsfonds VRIJDAG 19 OKTOBER uur Vrijdag 19 oktober 2018 Opening boekententoonstelling Davidsfonds 19.15 uur Officiële opening met Belleman. Dienstencentrum: Gemeenteplein 2, Sint-Denijs-Westrem Davidsfonds Inhuldiging fototentoonstelling

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 Schooljaar

Nieuwsbrief 10 Schooljaar Nieuwsbrief 10 Schooljaar 2017-2018 23 11 2017 23? 24 toch! En daar komt de sidecar uit Spanje weer aan Nee, nee helemaal niet correct. Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten zijn soms wel ondeugend en deugnietig

Nadere informatie

Inleiding. Inleefdag. Actie melk. Juni = examenmaand

Inleiding. Inleefdag. Actie melk. Juni = examenmaand MEI - JUNI Inleiding Jammer, maar helaas.. We zijn aan het laatste boekje van het jaar. Wel volgt er binnenkort nog een superzalig kampboekje met alle informative die jullie nodig hebben om op kamp te

Nadere informatie

Kinderboekenlijst voor ouders

Kinderboekenlijst voor ouders Kinderboekenlijst voor ouders Voorlezen aan peuters Thema Kerst www.ellyvanderlinden.nl/kinderboeken 1 / 7 Kathleen Amant Anna en de kerstboom Clavis (2010) isbn 97890448131 Het is bijna Kerstmis. Samen

Nadere informatie

DE VAKANTIE KOMT ERAAN!

DE VAKANTIE KOMT ERAAN! 2014 DE VAKANTIE KOMT ERAAN! Academie Beeldende Kunsten Anderlecht Atheneum Brussel Basisschool De Kleurdoos Brussels Boxing Academy Buurtsport Brussel Chicago Circus Zonder Handen CVO Brussel De Markten

Nadere informatie

KAJOGI KABOUTERS OKTOBER

KAJOGI KABOUTERS OKTOBER KAJOGI KABOUTERS OKTOBER Liefste Vincies en ouders, De maand september zit er alweer op: een betere start van het scoutsjaar konden we ons niet wensen! Zowel de leiding als de leden genoten met volle teugen

Nadere informatie

DJAPO WEGWIJS IN WERELDONDERWIJS

DJAPO WEGWIJS IN WERELDONDERWIJS DJAPO WEGWIJS IN WERELDONDERWIJS Djapo : samen, hand in hand ertegenaan gaan Solidair wereldburgerschap Bewust consumeren -Duurzame ontwikkeling - fair trade Democratisch actief wereldburgerschap -kinderrechten,

Nadere informatie

Deze kalender werd op 3 februari samengesteld door de dienst Toerisme op basis van gegevens verstrekt door verschillende gemeentelijke diensten.

Deze kalender werd op 3 februari samengesteld door de dienst Toerisme op basis van gegevens verstrekt door verschillende gemeentelijke diensten. feestkalender 2015 Deze kalender werd op 3 februari samengesteld door de dienst Toerisme op basis van gegevens verstrekt door verschillende gemeentelijke diensten. Het is mogelijk dat er zich ondertussen

Nadere informatie

OPGELET! IN DEZE NIEUWSBRIEF KAN U LEUKE WEETJES VAN DE AFGELOPEN PERIODE LEZEN OF NIEUWSBERICHTEN VOOR DE KOMENDE PERIODE.

OPGELET! IN DEZE NIEUWSBRIEF KAN U LEUKE WEETJES VAN DE AFGELOPEN PERIODE LEZEN OF NIEUWSBERICHTEN VOOR DE KOMENDE PERIODE. OPGELET! VANAF 19 MAART WERKZAAMHEDEN IN DE KERKHOFLAAN KLUSJESDAG 1 EN CARNAVALBAL WAREN EEN 23 april schoolfotograaf SUCCES! HIER EEN FOTOREPORTAGE HERTOG JAN NIEUWSBRIEF IN DEZE NIEUWSBRIEF KAN U LEUKE

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER MEI 2012

ACTIVITEITENKALENDER MEI 2012 ACTIVITEITENKALENDER MEI 2012 Uitgelicht Donderdag 3 mei 19.30-21.30 uur Filmavond Vrijdag 4 mei 11.00-13.00 uur Brunch Vrijdag 4 mei 19.00-20.30 uur Dodenherdenking Donderdag 10 mei 12.30-15.30 uur Uitstapje

Nadere informatie

AUTOVRIJE ZONDAG MET VERKEERSREGELING CENTRUM BEVEREN. VU Gemeente Beveren Marc Van de Vijver burgemeester Stationsstraat Beveren

AUTOVRIJE ZONDAG MET VERKEERSREGELING CENTRUM BEVEREN. VU Gemeente Beveren Marc Van de Vijver burgemeester Stationsstraat Beveren VU Gemeente Beveren Marc Van de Vijver burgemeester Stationsstraat 2 9120 Beveren AUTOVRIJE ZONDAG MET VERKEERSREGELING 16 09 18 CENTRUM BEVEREN INHOUD 3 Inleiding + verkeersregeling autovrije straten

Nadere informatie

Maandlijst Verkenners: April- mei juni

Maandlijst Verkenners: April- mei juni Maandlijst Verkenners: April- mei juni DINSDAG 5 APRIL: Zoals ook Assepoester zich graag kleedt met de mooiste prinsessenjurkjes, zo gaan wij deze avond ook met enorm veel enthousiasme werken aan de inkleding

Nadere informatie

Kunstig schoolfeest! 4 en 5 juni 2016

Kunstig schoolfeest! 4 en 5 juni 2016 Kunstig schoolfeest! 4 en 5 juni 2016 U komt toch ook? Binnenkort vieren we met z n allen feest op school. Na alweer een heel jaar hard werken mag er eens tijd gemaakt worden om leuke dingen te doen, lekkere

Nadere informatie

Vakantie in Weert. Vakantiepark Weerterbergen. 29 augustus tot en met 5 september 2014 M A I C K L E G O N N I E T H E O

Vakantie in Weert. Vakantiepark Weerterbergen. 29 augustus tot en met 5 september 2014 M A I C K L E G O N N I E T H E O Vakantie in Weert 29 augustus tot en met 5 september 2014 Vakantiepark Weerterbergen G O N N I E M A I C K L E T H E O Reisleider Theo haalt de bus bij het kantoor van Tendens op. Waar woont Gonnie nou

Nadere informatie

welkomstboekje school Basisschool KOM.MIJN

welkomstboekje school Basisschool KOM.MIJN welkomstboekje school Basisschool KOM.MIJN Jij wordt bijna 4 jaar. Hoera! Je mag dan naar school. Je komt bij ons in de klas. Gezellig! Kijk maar gauw verder. Eerst kom je binnen in onze hal, bij lokaal

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari - Februari

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari - Februari Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Januari - Februari Mededelingen Wij zouden willen vragen om steeds tijdig in te schrijven bij de activiteiten waarbij dit vermeld staat. Dit maakt

Nadere informatie

Het scoutsblad. December. Het scoutsblad december 1

Het scoutsblad. December. Het scoutsblad december 1 Het scoutsblad December Het scoutsblad december 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Voorwoord... 3 Praktische informatie... 4 Inschrijven... 5 Verkennerbar... 6 Speelhoekje... 7 Doolhof... 8 Zoek de verschillen...

Nadere informatie

SINTE-WATTE? SINTE-METTE! Voorleestekst

SINTE-WATTE? SINTE-METTE! Voorleestekst SINTE-WATTE? SINTE-METTE! Voorleestekst 1 2 SINTE-WATTE? SINTE-METTE! Voorleestekst Simon en Anne zijn pas verhuisd. Ze wonen nu in Mechelen. De stad ziet er heel leuk uit en hun nieuwe huis is super.

Nadere informatie

A f s p r a k e n K l e u t e r s W E L K O M. Versie 4.0 Schoolreglement Kleuterschool 1

A f s p r a k e n K l e u t e r s W E L K O M. Versie 4.0 Schoolreglement Kleuterschool 1 A f s p r a k e n K l e u t e r s 2 0 17-2018 W E L K O M Versie 4.0 Schoolreglement Kleuterschool 1 Welkom: vanaf 8.30 uur Ik word met de auto, met de fiets of te voet naar school gebracht. Voor de veiligheid

Nadere informatie

Gildeleven. Maandelijks tijdschrift van de Landelijke Bewegingen Sint-Gillis-Waas

Gildeleven. Maandelijks tijdschrift van de Landelijke Bewegingen Sint-Gillis-Waas Maandelijks tijdschrift van de Landelijke Bewegingen Sint-Gillis-Waas Gildeleven Jaargang 61 september 2017 - nr. 7 Verantw. : Chris Van Landeghem Bosstraat 35 9170 Sint-Gillis-Waas Erkenningnummer: P209136

Nadere informatie

Echo november - december 2015

Echo november - december 2015 G.V.L.S. Regina Pacis Mortselsesteenweg 70 2540 Hove tel. 03/454 19 90 gsm 0479/54 19 90 www.regpacho.be secretariaat2.ls@regpacho.net secretariaat1.ls@regpacho.net Echo november - december 2015 Beste

Nadere informatie

AANWEZIGHEID DIRECTIE EN SECRETARIAAT Myriam Aanwezig op maandag en vrijdag (hele dag) Afwezig op: 24/11 (vm), 25/11 (vm), 5/12 (vm), 6/12 (nm)

AANWEZIGHEID DIRECTIE EN SECRETARIAAT Myriam Aanwezig op maandag en vrijdag (hele dag) Afwezig op: 24/11 (vm), 25/11 (vm), 5/12 (vm), 6/12 (nm) NI E U W S B R I E F Een dankwoordje voor het grootoudersfeest! Een grote dankjewel aan iedereen die deze voormiddag mee helpen organiseren heeft. Het was een echt geslaagd grootoudersfeest, waar groot

Nadere informatie

Eikeltje november. Voorwoord

Eikeltje november. Voorwoord Beste ouders, beste leden, Eikeltje november Voorwoord Allereerst willen we jullie als ouders bedanken voor jullie inspanningen omtrent het uniform. Scouts Tereken kleurt weer zwart en wit! ( met een groen

Nadere informatie

Heb je nog vragen over het animatieprogramma? Dan kun je terecht bij het animatieteam. Zij zijn te herkennen aan hun fel oranje shirts.

Heb je nog vragen over het animatieprogramma? Dan kun je terecht bij het animatieteam. Zij zijn te herkennen aan hun fel oranje shirts. Ik ben Bally de Wasbeer! Ik woon in de bossen vlak naast de Paalberg en kom dan ook vaak langs. De Paalberg is eigenlijk een beetje mijn huis geworden! Ik hou van dansen, spannende verhalen, wandelen in

Nadere informatie

26 nov nr. BELANGRIJKE DATA in November en December. Kerst avondactiviteit Groep 1 t/m 8 om u uit Kerstvakantie

26 nov nr. BELANGRIJKE DATA in November en December. Kerst avondactiviteit Groep 1 t/m 8 om u uit Kerstvakantie 26 nov. 2018 nr. BELANGRIJKE DATA in November en December Wo. 5 dec. Do. 21 dec. Vr. 22 dec. Ma 24 dec t/m vr. 4 jan. Sinterklaasviering Kerst avondactiviteit Groep 1 t/m 8 om 11.45 u uit Kerstvakantie

Nadere informatie

Beste leden, ouders, oud-leden, vrienden en nog vele anderen, Het is met veel plezier dat ik opnieuw een voorwoord mag schrijven als trotse

Beste leden, ouders, oud-leden, vrienden en nog vele anderen, Het is met veel plezier dat ik opnieuw een voorwoord mag schrijven als trotse Beste leden, ouders, oud-leden, vrienden en nog vele anderen, Het is met veel plezier dat ik opnieuw een voorwoord mag schrijven als trotse groepsleider Uiteraard ben ik bijzonder aangenaam verrast over

Nadere informatie

Te huur HOOFDSTUK 4 WOORDEN. Kies het goede woord. 1 Ik woon in een flat op de vierde... a verdieping b appartement

Te huur HOOFDSTUK 4 WOORDEN. Kies het goede woord. 1 Ik woon in een flat op de vierde... a verdieping b appartement 51 51 HOOFDSTUK 4 Te huur WOORDEN 1 1 Ik woon in een flat op de vierde.... a verdieping b appartement 2 Het is een rijtjeshuis met een grote woonkamer en drie.... a tuinen b slaapkamers 3 Mijn woonkamer

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 28 Juli

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 28 Juli Recreatieprogramma Zomerweek 30 22 tot en met 28 Juli WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten geldt,

Nadere informatie

Maandlijst April - Mei - Juni

Maandlijst April - Mei - Juni Maandlijst April - Mei - Juni Algemene informatie - Aangezien iedereen in juni moet studeren, gaan er die maand minder activiteiten doorgaan. Geen nood, op kamp wordt dit zeker ingehaald. - Omdat KLJ nationaal

Nadere informatie

Van 4 februari tot 8 februari 2013

Van 4 februari tot 8 februari 2013 Van 4 februari tot 8 februari 2013 Wat doen onze kleuters deze week? Instapklas + eerste kleuterklas: juf Nathalie De laatste week voor de vakantie wordt een echte feestweek! Maandag: Hiep hiep hoera!

Nadere informatie

Roche en Ardenne Zaterdag 10 februari

Roche en Ardenne Zaterdag 10 februari 37 ste jaargang: 2017-2018 Maand: Januari 2018 Nummer: 5 P409906 Nieuwjaarszingen @ W Hei Zondag 31 december Winterwandeling @ Roche en Ardenne Zaterdag 10 februari Afzendadres en VU St.-Aloysiusscouts

Nadere informatie

Sinte-watte?! Sinte-Mette! Voorleestekst

Sinte-watte?! Sinte-Mette! Voorleestekst Sinte-watte?! Sinte-Mette! Voorleestekst Sinte-Mette Sinte-watte?! Sinte-Mette! 1 2 1 2 Simon en Anne zijn pas verhuisd. Ze wonen nu in Mechelen. De stad ziet er heel leuk uit en hun nieuwe huis is super.

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 21 Juli

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 21 Juli Recreatieprogramma Zomerweek 29 15 tot en met 21 Juli WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten geldt,

Nadere informatie