Sleutel tot succes «INHOUD»

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Sleutel tot succes «INHOUD»"

Transcriptie

1 Segmenten waarin wij werkzaam zijn Beschouwden klanten verpakking voorheen als een verplichte minimale bescherming tijdens transport, nu verlangen onze klanten een verpakking die garant staat voor totale productbescherming tijdens internationale transporten en promotie van hun producten op internationale markten. In verschillende industriesegmenten heeft Schoeller Arca Systems zich toegelegd op het aangaan van die uitdagingen.

2 AGRARISCHE SECTOR De landbouw, een zeer omvangrijke, margegevoelige bedrijfstak, vereist dat grote hoeveelheden snel en tegen concurrerende prijzen vervoerd kunnen worden. Grote flexibiliteit is vereist aangezien het te vervoeren product de optimale containergrootte bepaalt. Ook het feit dat de producten van seizoen tot seizoen en van jaar tot jaar verschillen, moet in ogenschouw worden genomen. Schoeller Arca Systems aanpassingsvermogen is hierbij een belangrijk voordeel. Seizoensorders kunnen aan de naderende oogst worden aangepast en ook kunnen orders jaarlijks substantieel verschillen. Flexibele productie stelt ons in staat snel op deze wijzigingen in te spelen, zodat we aan de behoefte van onze klanten kunnen voldoen en de productie van ongewenste voorraad kunnen minimaliseren. Nauw overleg met onze klanten ondersteunt dit, onze strakke kostencontrole verzekert een grote flexibiliteit en aanpassingsmogelijkheden zonder onnodig hoge kosten. AUTOMOBIELINDUSTRIE De wereldwijde auto- en vrachtwagenindustrie kampen met enorme concurrentie en overcapaciteit. Het gevolg hiervan is dat bedrijven die containers leveren aan autofabrikanten, concurrerende prijzen en efficiëntieverhogende oplossingen moeten bieden aan mondiale onderdelenketens op het gebied van verpakking (pallets, containers, deksels), ruimtebesparing (inklapbare en opvouwbare units), tracking systemen, etikettering en markering. Autofabrikanten gaan ook meedogenloos verder om het aantal leveranciers te verminderen en willen alleen leveranciers die wereldwijd kunnen toeleveren. Door haar omvang, wereldwijde aanwezigheid en brede assortiment kan Schoeller Arca Systems aan die eisen voldoen. DRANKENINDUSTRIE In de huidige sterk concurrerende en snel consoliderende bier- en frisdranken markt is het opbouwen van sterke handelsmerken het geheim van de smid. Drankenfabrikanten investeren in hun merknamen om hun marktaandeel te vergroten en zich te onderscheiden om een betere marge te kunnen realiseren. Schoeller Arca Systems draagt hieraan bij door het ontwerpen van unieke, visueel aantrekkelijke kratten ter versterking van de point-of-sales identiteit en schenkt in het ontwerp aandacht aan de ergonomische aspecten ten behoeve van de consument allemaal details om onze klanten net dat extra voordeel te geven waardoor ze hun merk goed in de markt kunnen positioneren. Door gebruik te maken van geavanceerde, snelle en flexibele productietechnieken kunnen wij garanderen dat brouwers de juiste kunststof kratten krijgen, in de juiste hoeveelheid en op het juiste moment.

3 HANDLING VAN VLOEISTOFFEN De grootste uitdaging bij de handling van vloeistoffen is kostenvermindering en tegelijkertijd het verbeteren van het distributiesysteem. De Combo Life serie, ontworpen en geleverd door Schoeller Arca Systems, maakt het mogelijk deze ogenschijnlijk tegenstrijdige eisen in overeenstemming te brengen en vervangt wegwerpverpakkingen, zoals karton, metaal, glasvezel en kunststof containers, maar ook containers van staal en aluminium. Voor het aanbieden van veilig, hygiënisch transport en opslag van goederen bestaat de Combo Life bag-in-box serie. Grote, sterke, vouwbare containers met hierin een steriele liner voor vloeibare producten. Het is economisch, eenvoudig te gebruiken, robuust en milieuvriendelijk. Goede samenwerking is de sleutel voor het bereiken van een succesvolle implementatie van het herbruikbare Combo Life systeem. Schoeller Arca Systems werkt daarom nauw met haar klanten samen en biedt ondersteuning door het gehele proces, van ontwerp tot integratie. CHEMISCHE INDUSTRIE In antwoord op toenemende strikte milieu- en transportvoorschriften (RID/ADR, IMDG, IATA, enz.), hebben veel chemische bedrijven de kwaliteit van hun verpakking verbeterd en/of zijn ze overgegaan van metalen naar kunststof containers. Schoeller Arca Systems helpt deze problemen het hoofd te bieden met kunststof ROPAC UN-gecertificeerde containers voor transport van gevaarlijke stoffen (vaste en vloeibare). De ROPAC emmers bieden ook een optimale en veilige verpakking voor hoogwaardige producten. Het kunststof materiaal (HDPE) is eenvoudig te recyclen, is veilig en schokbestendig en deukt niet tijdens transport. De Combo bag-in-box IBC is een kunststof verpakkingsoplossing van Schoeller Arca Systems en heeft veel voordelen voor klanten in de chemische industrie voor ongevaarlijke stoffen. Met een capaciteit van maar liefst 1000 liter, lichtgewicht en robuust, is de Combo het perfecte product voor opslag en transport van kleefstoffen, coatings, reinigingsmiddelen enz. De Combo biedt de beste verhouding tussen optimalisatie van bruikbaar volume en bescherming van vloeistoffen. VOEDINGSMIDDELENINDUSTRIE De voedingsmiddelenindustrie wil containers die voldoen aan verschillende criteria. Het eerste is kosteneffectiviteit door langere levensduur, weinig onderhoud, eenvoudige reiniging en lage aanschafkosten. Maar ook standaardisatie, zodat containers flexibel in de productieprocessen passen. Ten derde willen zij een leverancier die nauwkeurig luistert en snel reageert door middel van innovatie en aangepaste oplossingen. Aan al deze criteria wordt voldaan door de intrinsieke kenmerken van Schoeller Arca Systems kunststof containers en de formatie van nauwe samenwerkingsverbanden. Door productie in de buurt van de klant zijn de vrachtkosten relatief laag en is snelle levering mogelijk. Bovendien zijn wij graag bereid mee te werken aan het innovatieproces om containers te ontwikkelen die geschikt zijn voor de productiesystemen van onze klanten.

4 POSTBEDRIJVEN Post- en koeriersbedrijven over de gehele wereld, zowel van de overheid als particulier, proberen voortdurend de efficiency van hun logistiek te verbeteren. De juiste keuze van postbakken maakt alles mogelijk, van automatische detectie van het vulniveau en wrijvingsvrije afhandeling in geautomatiseerde sorteercentra met een hoge capaciteit tot snelle en betrouwbare gegevensopslag en transportefficiency, zowel gevuld als leeg. Al vele jaren werkt Schoeller Arca Systems samen met Europa s meest innovatieve postbedrijven voor het ontwikkelen van nieuwe efficiënte oplossingen. Wij hebben geïnnoveerd en de overgang bevorderd van de traditionele handmatige/machinale postsystemen naar intelligente, nieuwe gecomputeriseerde sorteersystemen. Onze kunststof postbakken zijn aangepast om tegemoet te komen aan de behoeftes van vele landen in Europa en Azië, zoals Groot-Brittannië, Frankrijk en Hong Kong. POOLING SERVICES Pooling organisaties voorzien agrariërs van een alternatief voor kartonnen verpakkingen: kunststof containers. Hun activiteiten worden snel uitgebreid omdat ook de detailhandel heeft gemerkt dat het uniforme, hygiënische beeld van gekleurde containers de consument aanspreekt. Daarnaast zorgen de ventilatiegaten in kunststof containers voor luchtcirculatie waardoor de producten langer vers blijven. De poolservice voor containers biedt agrariërs ook operationele voordelen zoals het niet meer op voorraad hoeven houden van containers en het uit handen nemen van de zorg voor het verzamelen, schoonmaken, onderhoud en retourtransport van de containers. Pooling past ook in de seizoensgevoeligheid van de agrariër: kunststof containers kunnen worden hergebruikt voor een opeenvolging van verschillende gewassen terwijl deze rijpen. Schoeller Arca Systems hoog gekwalificeerde, recyclebare containers hebben een lange levensduur en voorzien in een economische oplossing voor het distribueren van verse producten. DETAILHANDEL Distributie ten behoeve van de detailhandel brengt speciale uitdagingen naar voren. Bijvoorbeeld het zorgen voor productveiligheid, kwaliteit en efficiënt transport tijdens de laatste 50 meter van de reis naar het schap, het beperken of uitsluiten van verpakkingsafval en het vergroten van de efficiëntie van de gehele aanvoerketen ter compensatie van de stijgende brandstofkosten. Schoeller Arca Systems speciaal ontworpen Retail- Ready kunststof containers minimaliseren beschadiging en maken het vervoer de laatste 50 meter een stuk gemakkelijker. De containers zijn herbruikbaar en voorzien van de mogelijkheid voor verzegeling om de veiligheid van de inhoud te waarborgen en diefstal te voorkomen. Voor middelgrote en grote transporten bieden wij modulaire containers aan die uitermate geschikt zijn voor transport in vrachtwagens en zeecontainers. Door hun modulaire afmetingen wordt de laadcapaciteit optimaal benut waardoor ook op brandstof bespaard kan worden.

5 Sleutel tot succes Schoeller Arca Systems heeft haar sterke positie te danken door vast te houden aan een aantal principes, dat de basis vormt voor haar activiteiten. van de distributie-efficiëntie zijn kenmerkend voor onze oplossingen. Niet alleen om u te helpen besparen, maar ook vanwege de verbeteringen op het gebied van milieu en energie. EFFICIËNT GEBRUIK VAN MIDDELEN Onze toewijding aan efficiënt gebruik van middelen is een toekomstbestendige strategie, die de concurrentiepositie van onze klanten in de komende jaren alleen maar zal versterken. In dit tijdperk van stijgende energiekosten, milieubelangen en heftige wereldwijde concurrentie is het efficiënte gebruik van middelen een belangrijk principe dat wij naleven. Al onze producten zijn herbruikbaar en recyclebaar, wat leidt tot minimale materiaalverspilling. Veel van onze containers zijn, indien leeg, ook vouwbaar of inklapbaar. Dit stelt, in combinatie met het lage gewicht van de containers, onze klanten in staat te besparen op brandstofkosten. Het economische gebruik van grondstoffen en het vergroten AANDACHT VOOR DETAIL Wanneer het op ontwerpdetails aankomt, wordt niets aan het toeval overgelaten. Ieder aspect van onze containerontwerpen wordt zorgvuldig overwogen. Is het volledig geoptimaliseerd voor het transport dat typerend is voor dit product? Is het gemakkelijk te dragen? Is de lading elektrostatisch? Kan het geautomatiseerde machinepark, dat gebruikt wordt in deze sector, de container hanteren? Versterkt de container het productimago waarvoor het is ontworpen? Het is een feit dat veel van de belangrijkste vernieuwingen op het gebied van kunststof verpakkingsoplossingen in de afgelopen jaren door Schoeller Arca Systems ontwikkeld zijn. Verkoopkantoor en Productielocatie Verkoopkantoor Productielocatie Licentiepartner Joint Venture

6 Zoals onze inklapbare palletcontainers, alsook verpakkingssystemen voor vloeistoffen en flessenkratten met zogenaamde in-mould labels en zachte handgrepen. WIJ KENNEN DE BUSINESS EN DE MENSEN De basis van onze activiteiten is onze niet aflatende toewijding aan onze klanten. Wij helpen klanten hun resultaten te verbeteren door het gebruik van efficiëntere secundaire verpakkingen die tevens het productimago versterken. Wij ontwerpen en vervaardigen innovatieve kunststof oplossingen van hoge kwaliteit voor industrieel en commercieel gebruik en wij leveren klanten diensten, die de waarde van onze producten verhogen. Bovendien plegen wij regelmatig overleg met onze leveranciers en ontwikkelen lange termijn betrekkingen die zorgen voor innovatie en stabiele productie en leveringen. Kengetallen: 500 miljoen Euro omzet 1500 werknemers 20 productielocaties Vertegenwoordigd in 50 landen Als een innovatief bedrijf zijn wij er trots op ieder logistiek probleem, dat onze klanten tegenkomen, op te kunnen lossen. Onze ultramoderne uitrusting en geavanceerde productieprocessen zorgen niet alleen voor de snelle en consistent hoge kwaliteitsproductie van containers, maar bevorderen ook het innovatieproces. Dus zijn wij geheel berekend op het ontwerpen en produceren van ingewikkelde producten, die moeten voldoen aan specifieke eisen.

CASE STUDY Dé basis voor intensieve distributie

CASE STUDY Dé basis voor intensieve distributie CASE STUDY Dé basis voor intensieve distributie worden door Aldipress retourgenomen. De uitdaging Aldipress is een distributeur die voor uitgevers en retailers de distributie en marketingondersteuning

Nadere informatie

meilink groep meilink groep meilink industriële verpakkingen varekamp exportpacking & logistics schijndel industriële verpakkingen meilink kartonnage

meilink groep meilink groep meilink industriële verpakkingen varekamp exportpacking & logistics schijndel industriële verpakkingen meilink kartonnage meilink groep Een uniek totaalconcept in industriële verpakkingen De Meilink Groep biedt een totaalpakket in industriële verpakkingen. Wij zijn op dit gebied zelfs marktleider in de Benelux en behoren

Nadere informatie

Bark Verpakkingen. Outsourcing Concept

Bark Verpakkingen. Outsourcing Concept Bark Verpakkingen Outsourcing Concept Outsourcing Bark Verpakkingen BV als uw partner in strategisch verpakkingsmanagement. De win-win relatie tussen 'outsourcing' en uw 'core business efficiency'. Met

Nadere informatie

KeyKeg Innovatieve technologie Maximale kwaliteit en houdbaarheid Lichtgewicht Efficiënt Toegang tot nieuwe markten Duurzaam Uitgebreide

KeyKeg Innovatieve technologie Maximale kwaliteit en houdbaarheid Lichtgewicht Efficiënt Toegang tot nieuwe markten Duurzaam Uitgebreide 02 KeyKeg Innovatieve technologie Maximale kwaliteit en houdbaarheid Lichtgewicht Efficiënt Toegang tot nieuwe markten Duurzaam Uitgebreide branding-opties Tappen met lucht KeyKeg, your future on tap!

Nadere informatie

KeyKeg, your future on tap!

KeyKeg, your future on tap! KeyKeg, your future on tap! Lightweight Containers BV is de grondlegger van het innovatieve KeyKeg-systeem. KeyKegs gaan stalen fusten op termijn volledig vervangen. Het unieke ontwerp van KeyKegs is gebaseerd

Nadere informatie

VRC rolcontainers een logistieke keuze

VRC rolcontainers een logistieke keuze VRC rolcontainers een logistieke keuze www.vrc-bv.com VRC Rolcontainers VRC Rolcontainers levert rolcontainers, transportwagens en aanverwante vervoersboxen- en opslagboxen voor onder meer: wasserijen

Nadere informatie

Global Packaging & Logistics Solutions

Global Packaging & Logistics Solutions Vouwkisten Export verpakkingen Verpakkings materialen Global Packaging & Logistics Solutions Foldy Pac Wie zijn wij Foldy Pac International levert innovatieve en efficiënte verpakkingsproducten. Of het

Nadere informatie

Peha -instrument van HARTMANN: Chirurgische disposable instrumenten met meerwaarde

Peha -instrument van HARTMANN: Chirurgische disposable instrumenten met meerwaarde Peha -instrument van HARTMANN: Chirurgische disposable instrumenten met meerwaarde Producten voor de OK Peha -instrument: De hygiënische voordelen van chirurgische disposable instrumenten met de hoogwaardigheid,

Nadere informatie

Connecting solutions. Wij geloven in Connecting solutions. Ons hoofdkantoor in Nederland

Connecting solutions. Wij geloven in Connecting solutions. Ons hoofdkantoor in Nederland Connecting solutions Wij geloven in Connecting solutions 2E Interconnection ontwikkelt, produceert en levert alle soorten en maten kabels: zowel standaard kabels als speciaalkabels, van prototypen tot

Nadere informatie

Peha -instrument van HARTMANN: Chirurgische disposable instrumenten met meerwaarde.

Peha -instrument van HARTMANN: Chirurgische disposable instrumenten met meerwaarde. Peha -instrument van HARTMANN: Chirurgische disposable instrumenten met meerwaarde. Producten voor de OK Peha -instrument: De hygiënische voordelen van chirurgische en het gevoel van herbruikbare instrumenten.

Nadere informatie

PRIMAIRE DISTRIBUTIE Planning en transport van productielocatie naar distributiecentra en tussen distributiecentra.

PRIMAIRE DISTRIBUTIE Planning en transport van productielocatie naar distributiecentra en tussen distributiecentra. POST KOGEKO Uw klanten willen hun bestelling op tijd en in perfecte staat ontvangen. Of het nu gaat om een volle vracht of om een enkele pallet of colli. Post-Kogeko Logistics maakt dat voor u waar. Wij

Nadere informatie

"Plastic verpakkingen die bomen redden!"

Plastic verpakkingen die bomen redden! "Plastic verpakkingen die bomen redden!" 5 wijzen waarop onze luchtkussenverpakkingen milieuvriendelijk zijn. De Pitney Bowes Parcel Shipping Index stelde aan het einde van 2016 dat het versturen van pakjes

Nadere informatie

Alles in één GLOBAL PARCEL SERVICES LOGISTICS

Alles in één GLOBAL PARCEL SERVICES LOGISTICS Stabiliteit in een dynamische wereld AIR & OCEAN AUTOGROUPAGE CHEMICALS GLOBAL PARCEL SERVICES HEALTH CARE LOGISTICS SPECIAL SERVICES WAREHOUSING Alles in één Het belang van goede logistiek staat buiten

Nadere informatie

MOBIELE TANKS VOOR TRANSPORT VAN DIESEL

MOBIELE TANKS VOOR TRANSPORT VAN DIESEL MOBIELE TANKS VOOR TRANSPORT VAN DIESEL BESCHIKBAAR VANAF 200 TOT 900 LITER LEADING CHANGE Energy Storage Solutions INNOVATIEVE OPLOSSINGEN WERELDLEIDER in opslag en distributie van brandstof Energy Storage

Nadere informatie

In de levensmiddelenbranche is een goed

In de levensmiddelenbranche is een goed Deze casusopdracht gaat over de VersFustPool, dit is een logistiek samenwerkingsverband in de bedrijfskolom van versproducten. In informatiebron 1 staan gegevens over fusten, zoals afmetingen, gewicht

Nadere informatie

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU M 80 DWANGMENGER (80 L) De Baron M80 is een krachtige en efficiënte menger. De M80 zorgt voor een optimale mengkwaliteit voor verschillende samenstellingen

Nadere informatie

Rotie: Cleaning & Services Amsterdam: Tankstorage Amsterdam: Orgaworld: Biodiesel Amsterdam:

Rotie: Cleaning & Services Amsterdam: Tankstorage Amsterdam: Orgaworld: Biodiesel Amsterdam: Rotie maakt onderdeel uit van de Simadan Groep. De Simadan Groep is een wereldwijd uniek industrieel ecosysteem waarin bij het verwerken van organische reststromen en frituurvet geen bruikbare energie

Nadere informatie

Ons nieuwe laboratoriuminrichtingssysteem

Ons nieuwe laboratoriuminrichtingssysteem Ons nieuwe laboratoriuminrichtingssysteem Als een ideale werking en een goed design elkaar innovatief aanvullen, hebben wij alles goed gedaan. Esthetische eisen vertalen in een goed design is één ding

Nadere informatie

potten, emmers en vaten Potten en emmers Wijdmondvaten Vaten en IBC's

potten, emmers en vaten Potten en emmers Wijdmondvaten Vaten en IBC's Potten en emmers Wijdmondvaten Vaten en IBC's potten De klein-volumeverpakkingen zijn voorzien van een binnendeksel en schroefdeksel, waterdicht en levensmiddelengeschikt. Het schroefdeksel is met een

Nadere informatie

Duurzaam creëren van waarde. Onze Werkmethoden. Onze waarden. Onze bedrijfsprincipes

Duurzaam creëren van waarde. Onze Werkmethoden. Onze waarden. Onze bedrijfsprincipes Onze Werkmethoden Samen met Onze Bedrijfsprincipes en Onze Waarden vormen ze de basis voor onze processen. Onze Werkmethoden beschrijft hoe wij onze middelen omzetten in resultaten. Wij begeleiden u in

Nadere informatie

Woerden, 30 oktober 2018 De EU Plastics Strategy stuurt ons, materialen in te zetten. Met name de vraag naar recyclebare

Woerden, 30 oktober 2018 De EU Plastics Strategy stuurt ons, materialen in te zetten. Met name de vraag naar recyclebare AGF-producten verpakken in kartonnen tray met topseal Woerden, 30 oktober 2018 De EU Plastics Strategy stuurt ons, bij het verpakken van AGF producten, in de richting om recyclebare, fossiele grondstof

Nadere informatie

onze groene kijk op hygiene ecolabel reinigingsconcept

onze groene kijk op hygiene ecolabel reinigingsconcept onze groene kijk op hygiene ecolabel reinigingsconcept een duurzame keuze Traditioneel maar eenvoudig en efficiënter Duurzaam reinigen kan dat ook? Ja dat kan zeer zeker! als conventioneel systeem kan

Nadere informatie

Besam IFD type EN, TF en TM

Besam IFD type EN, TF en TM Besam IFD type EN, TF en TM Industriële snelvouwdeuren Ideaal voor een snelle doorgang bij middelgrote tot grote entrees ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Verkrijgbaar in vele aantrekkelijke

Nadere informatie

Recyclingindustrie. Duurzame FIBCverpakkingsoplossingen.

Recyclingindustrie. Duurzame FIBCverpakkingsoplossingen. Recyclingindustrie Duurzame FIBCverpakkingsoplossingen www.lcpackaging.com Uitstekende kwaliteit, 100% recyclebaar 02 Toonaangevende FIBC-expert voor de recyclingindustrie Bij LC Packaging begrijpen we

Nadere informatie

COMPACT. MP Packaging De Run 5116-A 5503 LV Veldhoven Nederland T F E

COMPACT. MP Packaging De Run 5116-A 5503 LV Veldhoven Nederland T F E COMPACT economisch modulair systeem makkelijk laden/lossen A F N E E M B A R E W A N D E N www.mppackaging.eu 8 0 0 x 1 2 0 0 m m a l l e g e w i c h t e n e x p a l l e t MP Packaging De Run 5116-A 5503

Nadere informatie

Quality is not an act, it is a habit.

Quality is not an act, it is a habit. Quality is not an act, it is a habit. Aristoteles Joint venture van de ondernemingen Rodanar en De Backer 60 miljoen omzet 250 000 m³ pallethout 14 productielijnen 70 ladingen per dag Ruim 120 medewerkers

Nadere informatie

we work for your success

we work for your success we work for your success Hebels Staalservice Hebels Staalservice concentreert zich op de verkoop van staal, aluminium en rvs. Wij beschikken over een modern Staal Service Center waardoor wij klantspecifieke

Nadere informatie

3D IMPRESSIONS. Kwaliteit HACCP

3D IMPRESSIONS. Kwaliteit HACCP Ref: 090124 Kwaliteit Wij bieden een grote verscheidenheid aan modellen containers voor uiteenlopende toepassingen en gebruiksvormen. Kwaliteit, flexibiliteit en betrokkenheid staan bij ons hoog in het

Nadere informatie

Maatwerk in verpakkingen. Verpakkingsoplossingen van SSI SCHÄFER

Maatwerk in verpakkingen. Verpakkingsoplossingen van SSI SCHÄFER Maatwerk in verpakkingen Verpakkingsoplossingen van SSI SCHÄFER Speciale verpakkingsoplossingen voor opslag en transport Gefreesd schuiminzetstuk Maatwerk-verpakkingen en cut & weld bakken Verpakkingen

Nadere informatie

GREAT COFFEE MADE EASY

GREAT COFFEE MADE EASY GREAT COFFEE MADE EASY HÉt koffieconcept dat iedereen perfect past Dat is de uitdaging! We hebben goed naar uw wensen geluisterd 1... Wisselende kwaliteit De vraag naar variatie Afval Tijdrovend Ingewikkelde

Nadere informatie

KeyKeg, your future on tap!

KeyKeg, your future on tap! KeyKeg, your future on tap! Lightweight Containers BV is de grondlegger van het innovatieve KeyKeg-systeem. KeyKegs gaan stalen fusten op termijn volledig vervangen. Het unieke ontwerp van KeyKegs is gebaseerd

Nadere informatie

S-2001 PP. Inhoud 9,5 liter. Inhoud 15 liter Gewicht 0,45 kg. Gewicht 0,9 kg. Handgrepen gesloten Verpakking 8 st/doos. Verpakking 4 st/doos

S-2001 PP. Inhoud 9,5 liter. Inhoud 15 liter Gewicht 0,45 kg. Gewicht 0,9 kg. Handgrepen gesloten Verpakking 8 st/doos. Verpakking 4 st/doos euronorm transport- en opslagbakken 300 x 200 / 400 x 300 / 600 x 400 - Gekleurde uitvoering Geschikt voor hoge belasting en rollenbaangebruik Optimale reiniging door gladde bodem en zijwanden Etikethouder

Nadere informatie

SYSTEM 2000 Protect value Perstorp Plastic Systems

SYSTEM 2000 Protect value Perstorp Plastic Systems SYSTEM 2000 Protect value Perstorp Plastic Systems System 2000 Protect value Perstorp Plastic Systems 1 PPS beschermt uw kostbare goederen. Binnen welk segment bent U actief? Wat uw activiteit ook is,

Nadere informatie

Euro Gitterboxen De optimale oplossing voor productieketens

Euro Gitterboxen De optimale oplossing voor productieketens Euro Gitterboxen De optimale oplossing voor productieketens PAKi Logistics Feiten en getallen Euro Gitterboxen Meer dan 20 miljoen Euro Gitterboxen zijn door heel Europa in gebruik. De Euro Gitterbox is

Nadere informatie

HVAC (verwarming, ventilatie en airconditioning) en Koeling zijn essentiële elementen voor gezondheid, welzijn en comfort in ons dagelijks leven

HVAC (verwarming, ventilatie en airconditioning) en Koeling zijn essentiële elementen voor gezondheid, welzijn en comfort in ons dagelijks leven HVAC en Koeling HVAC (verwarming, ventilatie en airconditioning) en Koeling zijn essentiële elementen voor gezondheid, welzijn en comfort in ons dagelijks leven Huizen, commerciële en industriële gebouwen

Nadere informatie

De ONBEKENDE KANT van PLASTIC. Waarom worden zoveel. producten in plastic verpakt? En wat moet er gebeuren met deze verpakking als dit afval wordt?

De ONBEKENDE KANT van PLASTIC. Waarom worden zoveel. producten in plastic verpakt? En wat moet er gebeuren met deze verpakking als dit afval wordt? De ONBEKENDE KANT van PLASTIC Waarom worden zoveel producten in plastic verpakt? En wat moet er gebeuren met deze verpakking als dit afval wordt? PLASTIC IS WAARDEVOL Tijdens de productie en gebruik EEN

Nadere informatie

ENERGIE & KLIMAATBESCHERMING

ENERGIE & KLIMAATBESCHERMING Om bij te dragen aan de bescherming van het klimaat, beperken we de CO2-voetafdruk in onze gehele waardeketen. Daarbij kijken we verder dan alleen onze eigen activiteiten. Ook door nauw samen te werken

Nadere informatie

HEMPACORE. Passieve brandbeveiliging

HEMPACORE. Passieve brandbeveiliging HEMPACORE Passieve brandbeveiliging Duurzaamheid De sterkte van onze coatings minimaliseert het risico op beschadigingen tijdens transport, verwerking en blootstelling aan weersinvloeden. U kunt rekenen

Nadere informatie

Het nieuwe Systeem. Minder gewicht. Meer voordelen. Aluminium bedrijfswageninrichtingen

Het nieuwe Systeem. Minder gewicht. Meer voordelen. Aluminium bedrijfswageninrichtingen Het nieuwe Systeem Minder gewicht. Meer voordelen. Aluminium bedrijfswageninrichtingen De bedrijfswageninrichting van vandaag is gemaakt uit aluminium Het systeem is natuurlijk van ALUCA. Brandstof besparen

Nadere informatie

OPSLAG MVA OPLOSSINGEN OPSLAGSYSTEMEN

OPSLAG MVA OPLOSSINGEN OPSLAGSYSTEMEN OPSLAG MVA uw partner Logistiek - Retail OPSLAGSYSTEMEN OPLOSSINGEN in totaaloplossingen - Productie - Cash&Carry Palletstellingen Eenvoud en effi ciëntie van de constructie. Directe toegang tot elke stockagelocatie.

Nadere informatie

SLIM, SLIMMER EN KRACHTIGER

SLIM, SLIMMER EN KRACHTIGER SLIM, SLIMMER EN KRACHTIGER Naadloos te integreren in iedere omgeving. De Slim Jim Step-On Containers zijn zowel in kunststof als RVS beschikbaar in twee uitvoeringen: Front Step en End Step, waardoor

Nadere informatie

Materiaal keuzes. Globaal genomen zijn er 4 basis functies denkbaar waarom men het product wilt verpakken.

Materiaal keuzes. Globaal genomen zijn er 4 basis functies denkbaar waarom men het product wilt verpakken. Materiaal keuzes Waarom verpakken we het product? Dit is de eerste vraag die beantwoord moet worden. Immers als het niet nodig is om een product te verpakken, is een materiaal keuze ook niet nodig en ontstaat

Nadere informatie

WMS WISE voor food-retail

WMS WISE voor food-retail WMS WISE voor food-retail De moderne oplossing voor efficiënt magazijnbeheer Warehousemanagement met flexibiliteit als uitgangspunt WISE Minimalisatie van kosten, maximale productiviteit Als food-retailer

Nadere informatie

1 VERPAKKEN IN EEN CIRCULAIRE Copyright 2017 ECONOMIE KIDV door de VNV en het KIDV

1 VERPAKKEN IN EEN CIRCULAIRE Copyright 2017 ECONOMIE KIDV door de VNV en het KIDV 1 VERPAKKEN IN EEN CIRCULAIRE Copyright 2017 ECONOMIE KIDV door de VNV en het KIDV 13 maart 2017 platform voor experts professionalisering van het verpakkingsvak profiel versterken binnen het bedrijfsleven

Nadere informatie

industriële verpakkingen schijndel schijndel Van Leeuwenhoekweg 35 5482 TK Schijndel T 073-5442060 F 073-5478375 www.schijndel-iv.

industriële verpakkingen schijndel schijndel Van Leeuwenhoekweg 35 5482 TK Schijndel T 073-5442060 F 073-5478375 www.schijndel-iv. industriële verpakkingen schijndel schijndel Van Leeuwenhoekweg 35 5482 TK Schijndel T 073-5442060 F 073-5478375 www.schijndel-iv.nl Het unieke van de Meilink Groep De Meilink Groep biedt een totaalconcept

Nadere informatie

Stabiliteit in een dynamische wereld

Stabiliteit in een dynamische wereld Stabiliteit in een dynamische wereld AIR & OCEAN Autogroupage Chemicals global parcel services health care logistics Special Services warehousing Alles in één Het meer dan 100 jaar oude Nederlandse familiebedrijf

Nadere informatie

TRANSPORT- EN OPSLAGBAKKEN OPVOUWBAAR. vouwkratten en agri kratten. Euronorm klap- en vouwboxen ENGELS. voor een efficiënte opslag

TRANSPORT- EN OPSLAGBAKKEN OPVOUWBAAR. vouwkratten en agri kratten. Euronorm klap- en vouwboxen ENGELS. voor een efficiënte opslag EN OPSLAG vouwkratten en agri kratten Euronorm klap- en vouwboxen ENGELS voor een efficiënte opslag Voordelen van opvouwbare transportbakken: Gebruiksvriendelijk door ergonomische handgrepen. De soft opening

Nadere informatie

Wereldleider op het vlak van duurzaamheid

Wereldleider op het vlak van duurzaamheid Wereldleider op het vlak van duurzaamheid Zorgdragen voor onze planeet maakt deel uit van de visie van Kimberly-Clark Professional TM om toonaangevend te zijn in essentiële aspecten voor een beter leven.

Nadere informatie

Kennismaken met logistiek en magazijn. deel 2

Kennismaken met logistiek en magazijn. deel 2 Kennismaken met logistiek en magazijn deel 2 Bedrijfsdoel Logistiek bedrijf (DCM) 3 J s (5 j s) juiste goederen Juiste hoeveelheid juiste kwaliteit juiste tijdstip juiste plaats Dit alles tegen zo laag

Nadere informatie

En wat als uw bedrijf zou overstappen op een nieuwe generatie buizensystemen?

En wat als uw bedrijf zou overstappen op een nieuwe generatie buizensystemen? En wat als uw bedrijf zou overstappen op een nieuwe generatie buizensystemen? COMPOSIETMATERIALEN: DE NATUURLIJKE OPVOLGER VAN DE METALEN SYSTEMEN. Maakt u al jaren gebruik van metalen buizensystemen met

Nadere informatie

De slimme oplossing voor het afdekken van kuilvoer

De slimme oplossing voor het afdekken van kuilvoer WHEN EXCELLENCE MATTERS De slimme oplossing voor het afdekken van kuilvoer HYTIDOUBLE SILOFOLIES PERFORMANCE + VEREENVOUDIGD UITROLSYSTEEM hytidouble.com 02 PERFORMANCE + Ontdek de slimme combinatie van

Nadere informatie

14 BEDRIJFSLEVEN & LOGISTIEK TRANSPORT DE VARIABELEN

14 BEDRIJFSLEVEN & LOGISTIEK TRANSPORT DE VARIABELEN 14 BEDRIJFSLEVEN & LOGISTIEK TRANSPORT 2 2019 DE VARIABELEN Recycling, kraanverhuur, containers, bouwstoffen Baetsen biedt meer dan alleen (zwaar-)transport. Mercedes-Benz Trucks ondersteunt de multidisciplinaire

Nadere informatie

INNOVATIEVE PROCESSEN in de voertuigindustrie in Vlaanderen

INNOVATIEVE PROCESSEN in de voertuigindustrie in Vlaanderen INNOVATIEVE PROCESSEN in de voertuigindustrie in Vlaanderen Prof.dr.ir.. Hendrik Van Landeghem Onderzoekscentrum voor In-Plant Logistics (AoG) Lean Enterprise Research Center Vakgroep Industrieel Beheer

Nadere informatie

Flexibel: staanders in 6 soorten en liggers om de 50 mm verstelbaar

Flexibel: staanders in 6 soorten en liggers om de 50 mm verstelbaar PALLETSTELLINGEN Flexibel: staanders in 6 soorten en liggers om de 50 mm verstelbaar Van simpel rek Tot compex magazijn hoog en stevig en in alle veiligheid PALLETSTELLINGEN Palletstellingen zijn erg eenvoudig

Nadere informatie

SCOOTER- EN FIETSBOXEN. Voor pakketdiensten. Voor maaltijdbezorging ENGELS

SCOOTER- EN FIETSBOXEN. Voor pakketdiensten. Voor maaltijdbezorging ENGELS SCOOTER- EN Voor pakketdiensten Voor maaltijdbezorging ENGELS voor gemak de binnenstad voor een inbeter milieu SCOOTER- EN BICYCLE DELIVERY BOX Het is steeds lastiger medewerkers te vinden met scooterrijbewijzen

Nadere informatie

Heavy Duty Solutions that go the distance

Heavy Duty Solutions that go the distance Heavy Duty Solutions that go the distance 2 Chemische industrie Oplossingen voor een efficiënt transport Heavy Duty Solutions that go the distance 3 Als het om de optimalisatie en aanpassing van onze verpakkingsproducten

Nadere informatie

Kantoormeubelen perfect georganiseerd: Systema Top 2000. Een overzicht van de belangrijkste feiten

Kantoormeubelen perfect georganiseerd: Systema Top 2000. Een overzicht van de belangrijkste feiten Kantoormeubelen perfect georganiseerd: Systema Top 2000 Een overzicht van de belangrijkste feiten Alles uit één hand: Systema Top 2000 Systema Top 2000 brengt orde in elk kantoor. Zijn platformconcept

Nadere informatie

GENIE GENIE. Mobiele, intelligente gascilinders

GENIE GENIE. Mobiele, intelligente gascilinders GENIE GENIE Mobiele, intelligente gascilinders Handzamer Lichter Schoner Overal inzetbare gasverpakking Nu is hij er: de GENIE. Échte innovatie van The Linde Group. Gestylde, uit kunststof gemaakte 10-liter

Nadere informatie

KARPI Karpi Group home fashion is het label dat een groep van ondernemingen vertegenwoordigt actief op het gebied van de productie en verkoop van karpetten, kamerbreed/natuur -en fusion bonded tapijt

Nadere informatie

Inleiding Logistiek, Inleiding 13 april 2007

Inleiding Logistiek, Inleiding 13 april 2007 Inleiding Inleiding Logistiek Inleiding Logistiek in het leven van alledag Doel van de cursus Wat is logistiek? Plannen en beheersen Waarom logistiek? Logistiek is maatwerk Kosten en baten van logistiek

Nadere informatie

4-wiel containersystemen. De GROTE familie

4-wiel containersystemen. De GROTE familie 4-wiel containersystemen De GROTE familie 4-wiel containersystemen Voor de GROTE taken MGB 660 MGB 770 MGB 1100 MGB 660 MGB 770 MGB 1100 FD MGB 1100 RD MGB 1100 RD-DID MGB 1100 RD-AS Als innovatieve producent

Nadere informatie

NILFISK VL SERIE STOF-/WATERZUIGERS

NILFISK VL SERIE STOF-/WATERZUIGERS NILFISK VL SERIE STOF-/WATERZUIGERS STOF-/WATERZUIGERS VOOR ELKE TOEPASSING De nieuwe serie stof-/waterzuigers bevat modellen met 20 tot 75 liter container inhoud zodat er altijd een model is dat voldoet

Nadere informatie

Akaplast, top in vorm.

Akaplast, top in vorm. Top in vorm Akaplast, top in vorm. Akaplast is sinds de oprichting in 1999 uitgegroeid tot een van de meest gerenommeerde vacuümvormspecialisten in de Benelux. Klantgerichtheid en gezond ondernemerschap

Nadere informatie

Twee bedrijven, één team!

Twee bedrijven, één team! cableassembly Connecting solutions Wij geloven in Connecting solutions Eén of miljoenen Klanten Twee bedrijven, één team. Zo zou je 2E Interconnection en Connecting solutions is voor ons een begrip dat

Nadere informatie

Het bloemenverzorgingsprogramma

Het bloemenverzorgingsprogramma Het bloemenverzorgingsprogramma KWEKER GROOTHANDELAAR BOEKETMAKER BLOEMIST CONSUMENT Vaselife presenteert: het bloemenverzorgingsprogramma Inleiding Vaselife International is een jong, marktgedreven bedrijf

Nadere informatie

De Hiab Multilift XR18S Pro Future : uiterst effi ciënt!

De Hiab Multilift XR18S Pro Future : uiterst effi ciënt! De Hiab Multilift XR18S Pro Future : uiterst effi ciënt! Productbrochure Efficiënt, kostenbesparend en milieuvriendelijk De Hiab Multilift XR18S - Pro Future haakarm is honderden kilo s lichter dan vergelijkbare

Nadere informatie

HPL FLOORBOX VOOR INTERCELL VLOEREN optimaal installatie- en gebruiksgemak

HPL FLOORBOX VOOR INTERCELL VLOEREN optimaal installatie- en gebruiksgemak ref. 12.401-09 HPL FLOORBOX VOOR INTERCELL VLOEREN optimaal installatie- en gebruiksgemak HPL Kwaliteit. Innovatie. Flexibiliteit. o.a. geschikt voor de renovatievloeren van slechts 40 of 60 millimeter

Nadere informatie

Inter-GreeN Reuse, recycle, reduce

Inter-GreeN Reuse, recycle, reduce Inter-GreeN Reuse, recycle, reduce REUSE REDUCE Inter-GreeN Hulpbronnen voor de ontwikkeling van chemische producten worden steeds beperkter. Fossiele grondstoffen zijn eindig, daarom vraagt de markt meer

Nadere informatie

exportpacking & logistics varekamp varekamp

exportpacking & logistics varekamp varekamp exportpacking & logistics varekamp Varekamp Industriële Verpakkingen info@varekamp.nl Postbus 7, 4940 AA Raamsdonksveer Zalmweg 31, 4941 VX Raamsdonksveer T 0162-574674, F 0162-570730 Varekamp Air ams@varekamp.nl

Nadere informatie

Smart Factory: Voordelen communicatieve infrastructuur

Smart Factory: Voordelen communicatieve infrastructuur Smart Factory: Voordelen communicatieve infrastructuur Wereldwijde veranderingen vereisen nieuwe manieren van denken en doen op het gebied van wereldwijde megatrends Demografische veranderingen Globale

Nadere informatie

1.4 DISPLAY PALLET. Promoot uw producten in de retail. POOLING PARTNERS by Faber Halbertsma Group

1.4 DISPLAY PALLET. Promoot uw producten in de retail. POOLING PARTNERS by Faber Halbertsma Group 1.4 DISPLAY PALLET Promoot uw producten in de retail POOLING PARTNERS by Faber Halbertsma Group FEITEN & CIJFERS 1.4. DISPLAY PALLET De 40 x 60 cm display pallet biedt diverse mogelijkheden om uw producten

Nadere informatie

Korrvu Verpakkingen. * Kunnen vezels bevatten uit papier dat afkomstig is van consumenten en de industrie.

Korrvu Verpakkingen. * Kunnen vezels bevatten uit papier dat afkomstig is van consumenten en de industrie. Korrvu Verpakkingen Stap over op Korrvu zweef-, fixeer en compressieverpakkingen voor heldere oplossingen voor al uw behoeften op het gebied van verpakkingen Vernieuwend Korrvu verpakkingen zijn kostenbesparend

Nadere informatie

Thermische inkjet codeersystemen. Economisch, intelligent, hoge-resolutie

Thermische inkjet codeersystemen. Economisch, intelligent, hoge-resolutie Thermische inkjet codeersystemen Economisch, intelligent, hoge-resolutie betajet consumenten goederen cosmetica BARCODES CHEMIE Mailingen Flyers FARMACEUTICA Papier primaire en secundaire verpakkingen

Nadere informatie

ENGELS MULTITANKS HERBRUIKBARE VLOEISTOF BULKCONTAINER. Ideaal voor transport en opslag van vloeistoffen. Eenvoudig te verplaatsen

ENGELS MULTITANKS HERBRUIKBARE VLOEISTOF BULKCONTAINER. Ideaal voor transport en opslag van vloeistoffen. Eenvoudig te verplaatsen VLOEISTOF BULKCONTAINER Ideaal voor transport en opslag van vloeistoffen Eenvoudig te verplaatsen Maakt vaten overbodig ENGELS bespaar op retourtransport voor een beter milieu VLOEISTOF BULK- CONTAINER

Nadere informatie

STOREGANIZER: DE SLIM FIT WAREHOUSE OPLOSSING

STOREGANIZER: DE SLIM FIT WAREHOUSE OPLOSSING STORGANIZR: D SLIM FIT WARHOUS OPLOSSING Waarom Storeganizer? De kost per vierkante meter minimaliseren en order picking op zo n efficient mogelijk manier inrichten, zijn maar enkele van de huidige uitdagingen

Nadere informatie

Productidentificatie oplossingen voor de industrie: duidelijke identificatie, betrouwbare controle

Productidentificatie oplossingen voor de industrie: duidelijke identificatie, betrouwbare controle Productidentificatie oplossingen voor de industrie: duidelijke identificatie, betrouwbare controle MERCHANDISING SOLUTIONS EFFICIËNTE PROCESSEN HEBBEN SLIMME OPLOSSINGEN NODIG. WIJ BIEDEN DIE. Nauwkeurige

Nadere informatie

nederlands Accelereer uw laad proces

nederlands Accelereer uw laad proces Accelereer uw laad proces NEDERLANDS Accelereer uw laad proces Ancra Systems is DE specialist op het gebied van automatische vrachtauto laad- en lossystemen: van standaard Wat zijn automatische laad- en

Nadere informatie

STARstrap Omsnoerbanden ontwikkeld voor de hoogste eisen

STARstrap Omsnoerbanden ontwikkeld voor de hoogste eisen STARstrap Omsnoerbanden ontwikkeld voor de hoogste eisen Uw voordelen Wij delen onze ervaring Toegang tot de uitgebreide expertise van FROMM als een hoogwaardige leverancier van omsnoersystemen Omsnoersystemen

Nadere informatie

Vorken prijslijst 06-2014

Vorken prijslijst 06-2014 prijslijst 06-2014 1 Productieproces Piacenza, Italië Kwaliteit, veiligheid en efficiëntie Hoge kwaliteit Bolzoni Auramo biedt een compleet assortiment vorken aan voor heftrucks, bouw- en landbouwmachines,

Nadere informatie

MDS technologie. Kennisinstituut Duurzaam Verpakken, 6 maart 2014

MDS technologie. Kennisinstituut Duurzaam Verpakken, 6 maart 2014 MDS technologie Kennisinstituut Duurzaam Verpakken, 6 maart 2014 Achtergrond Urban Mining Corp (UMC) Urban Mining Corp is een samenwerking tussen Fondel Urban Mining en de TU Delft De partijen werken al

Nadere informatie

High Performance VERPAKKINGEN

High Performance VERPAKKINGEN High Performance VERPAKKINGEN door SCHOON. VEILIG. GECERTIFICEERD. High performance verpakkingen Kunststof vaten en containers met schroefdekselsluiting voor farmaceutica, specialty chemicaliën en voedingsingrediënten

Nadere informatie

supporting your products

supporting your products supporting your products Al 90 jaar de specialist in agri-verpakkingen LC Packaging is een familiebedrijf dat al vier generaties actief is in de verpakkingsbranche. De dienstverlening begon in 1923 met

Nadere informatie

Kwaliteit. Kippers, Containers & Bandlossers. Vossebelt is onderdeel van:

Kwaliteit. Kippers, Containers & Bandlossers. Vossebelt is onderdeel van: Kwaliteit Kippers, Containers & Bandlossers Vossebelt is onderdeel van: Bedrijfsprofiel Vossebelt heeft al zo n 40 jaar ervaring met het produceren van afzetcontainers en kippers in Nederland. Van engineering

Nadere informatie

POSTTRANSPORTMIDDELEN SCHOONHEID EN FUNCTIONALITEIT GAAN NAADLOOS SAMEN. Efficiënt, praktisch en duurzaam

POSTTRANSPORTMIDDELEN SCHOONHEID EN FUNCTIONALITEIT GAAN NAADLOOS SAMEN. Efficiënt, praktisch en duurzaam POSTTRANSPORTMIDDELEN SCHOONHEID EN FUNCTIONALITEIT GAAN NAADLOOS SAMEN Efficiënt, praktisch en duurzaam MINOR Maatvoering: 690/910x460 mm (dxb). SENIOR Maatvoering: 850/1070x550 mm (dxb). SENATOR Maatvoering:

Nadere informatie

MANAGING DIRECTOR #VACATURE

MANAGING DIRECTOR #VACATURE #VACATURE MANAGING DIRECTOR Smurfit Kappa levert meer dan verpakkingen. Met innovatieve, efficiënte en duurzame verpakkingsoplossingen voegt de Europese marktleider tastbare waarde toe voor iedere klant

Nadere informatie

WERELDWIJDE INNAME EN RECONDITIONERING VAN IBC S

WERELDWIJDE INNAME EN RECONDITIONERING VAN IBC S WERELDWIJDE INNAME EN RECONDITIONERING VAN IBC S De duurzame oplossing voor uw lege containers: SCHÜTZ TICKET SERVICE. Het verzekeren van een intact milieu en spaarzaam gebruiken van natuurlijke hulpbronnen

Nadere informatie

Palletways Express distributie van palletzendingen

Palletways Express distributie van palletzendingen Palletways Express distributie van palletzendingen Het netwerk van Palletways Europe strekt zich uit over de Benelux, Noord-Frankrijk en West-Duitsland. Londen BELGIË NEDERLAND Hamburg Nijmegen DUITSLAND

Nadere informatie

Duurzaamheid. De voordelen van blikverpakkingen

Duurzaamheid. De voordelen van blikverpakkingen Duurzaamheid De voordelen van blikverpakkingen Duurzaamheid Duurzaamheid is één van de belangrijke aandachtspunten van het bedrijfsleven. Deze brochure is een initiatief van EMPAC, de organisatie van de

Nadere informatie

keeps your industry going

keeps your industry going keeps your industry going Al 90 jaar actief in de verpakkingsbranche Specialist op het gebied van FIBC s Het familiebedrijf LC Packaging is al vier generaties actief in de verpakkingsbranche. Het begon

Nadere informatie

Orapi Applied. right chemistry right people

Orapi Applied. right chemistry right people Orapi Applied right chemistry right people Orapi Applied Orapi Applied is wereldwijd één van de belangrijkste leveranciers van gespecialiseerde reinigings- en onderhoudsproducten, waarbij de nadruk ligt

Nadere informatie

Amsterdamse haven en innovatie

Amsterdamse haven en innovatie Amsterdamse haven en innovatie 26 september 2011, Hoge School van Amsterdam Haven Amsterdam is een bedrijf van de gemeente Amsterdam Oostelijke handelskade (huidige situatie) Oostelijke handelskade (oude

Nadere informatie

Transport, doe het slim

Transport, doe het slim Transport, doe het slim an deur tot deur Wat is het? Het gaat hier om de uitgaande goederenstroom, van deur tot deur. Daarbij horen documenten en labels, mogelijkheden tot tracking en tracing, het volume

Nadere informatie

MET MASSIEFKARTONNEN SLIP SHEETS VEREENVOUDIG UW LOGISTIEKE PROCES EN BESPAAR KOSTEN

MET MASSIEFKARTONNEN SLIP SHEETS VEREENVOUDIG UW LOGISTIEKE PROCES EN BESPAAR KOSTEN MET MASSIEFKARTONNEN SLIP SHEETS VEREENVOUDIG UW LOGISTIEKE PROCES EN BESPAAR KOSTEN ONZE SLIP SHEETS GEMAAKT OM TE VERVANGEN ONZE SLIP SHEETS ZIJN DUNNE, HOOGWAARDIGE MASSIEFKARTONNEN SHEETS DIE GESCHIKT

Nadere informatie

Recycling is niet iets wat we erbij doen. Het is waar we ons op baseren

Recycling is niet iets wat we erbij doen. Het is waar we ons op baseren Recycling is niet iets wat we erbij doen Het is waar we ons op baseren Recycling het zit in ons DNA Tegenwoordig heeft iedereen het over afval als hulpbron. Maar bij DS Smith Recycling is het dat ook echt.

Nadere informatie

Originele ruilonderdelen. De sleutel tot optimaal waardebehoud.

Originele ruilonderdelen. De sleutel tot optimaal waardebehoud. Originele ruilonderdelen. De sleutel tot optimaal waardebehoud. Zorg dat uw Mercedes een originele Mercedes blijft zelfs met heel wat kilometers op de teller en een krap budget. Mercedes-Benz Originele

Nadere informatie

Modulaire medicijncassette Medicijn opslagsysteem

Modulaire medicijncassette Medicijn opslagsysteem Modulaire medicijncassette Medicijn opslagsysteem added value in healthcare logistics Modulaire medicijncassette Gemak Verscheidene configuraties in aantal lagen mogelijk Ergonomisch handvat, inklapbaar

Nadere informatie

de dynamiek van water producten en diensten voor installatiebouw

de dynamiek van water producten en diensten voor installatiebouw de dynamiek van water producten en diensten voor installatiebouw 2 kennis en ervaring centraal Waar water is, zijn pompen. Los of samengebouwd tot een nieuwe installatie, Duijvelaar Pompen levert een breed

Nadere informatie

Eenvoudig. Efficiënt. Nauwkeurig. Volledig geautomatiseerd Leica HER2 FISH System voor BOND TM

Eenvoudig. Efficiënt. Nauwkeurig. Volledig geautomatiseerd Leica HER2 FISH System voor BOND TM Eenvoudig. Efficiënt. Nauwkeurig. Volledig geautomatiseerd Leica HER2 FISH System voor BOND TM Met PathVysion * FISH Probes geleverd door Abbott Molecular Inc. Eenvoudig Geen ingewikkelde procedures meer

Nadere informatie

Recycling Oplossingen

Recycling Oplossingen Recycling Oplossingen BRUTE Solutions Recycling Oplossingen + + Recycling Oplossingen Slim Jim Containers Practische afmetingen en vorm voor kleine ruimtes Duurzaam, roest, deukt of splintert niet Slim

Nadere informatie

De ABS EffeX serie De eerste afvalwaterpompen ter wereld die aangedreven worden door een premium-efficiency motor.

De ABS EffeX serie De eerste afvalwaterpompen ter wereld die aangedreven worden door een premium-efficiency motor. De ABS EffeX serie De eerste afvalwaterpompen ter wereld die aangedreven worden door een premium-efficiency motor. www.absgroup.com The ABS EffeX range complies fully with Een geheel nieuwe benadering

Nadere informatie