GratisBongo bon bij 2 of 4. " Kies voor Goodyear winterbanden voor een optimale rijervaring" Goodyear winter- of 4-seizoenenbanden

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "GratisBongo bon bij 2 of 4. " Kies voor Goodyear winterbanden voor een optimale rijervaring" Goodyear winter- of 4-seizoenenbanden"

Transcriptie

1 Aanbiedingen geldig zondag 13 december t/m zondag 17 januari Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen. " Kies voor Goodyear winterbanden voor een optimale rijervaring" GratisBongo bon bij 2 of 4 Goodyear winter- of 4-seizoenenbanden Edwin Jansma, Filiaalmanager Amstelveen Zie actievoorwaarden op Service waar je blij wordt!

2 dealerbeurt voor een kwikfit prijs Ford Fiesta KW limited, 5 deurs, km beurt Ford Focus 1.6 TI-VCT 77KW Wagon Ambiente, km beurt Ford Mondeo 1.6 Tdci econ 85KW 5 deurs, km beurt DEALER JOUW Voordeel 229,- 127,- 102,- 299,- 223,- 76,- 339,- 234,- 105,- bron: Ford Onderhoudscalculator 13 november 2015 Tot 45% voordeel! Michel Appel, Filiaalmanager Amsterdam Voer je kenteken en km-stand in op voor een onderhoudsprijs op maat!

3 Gratis literfles Mobil olie voor 2jouw auto bij een APK! bioscoop kaarten gratis bij een sterreparatie of ruitverging! Plan direct online je afspraak op of bel gratis Unieke No-risk ruitreparatie: als de ruit tijdens de reparatie doorscheurt, vergen wij zonder meerkosten de autoruit. Bovendien bieden wij levenslange garantie op elke ruitreparatie en -verging.

4 4-seizoenenbanden 155/65R14 75T Vector 4seasons G2 175/65R14 82T Vector 4seasons G2 185/65R14 86T Vector /65R15 91H Vector 4seasons G2 205/55R16 91H Vector 4seasons G2 Citroën C1, Toyota Aygo Fiat 500, VW Up! Fiat Panda, Suzuki Liana Opel Astra III, Saab 9-3 Ford Mondeo, Mercedes- Benz B E C E B F E C B C B 66 db 62,- 67,- 68,- 70,- 85,- 55, - 60, - 60, - 67, - 82, - Bestel je banden eenvoudig en snel op Bandenprijzen per stuk inclusief BTW en garantie, exclusief bandenmontagepakket (af 18,90 per band) en verwijderingsbijdrage ( 3 per band).

5 APK gratis 1 liter Mobil olie voor jouw auto ANWB LEDEN VOORDEEL Deze actie is exclusief voor ANWB-leden. Kijk voor de actievoorwaarden op anwb. Aanbieding geldig t/m 31 januari 2016 op vertoon je ANWB-lidmaatschapspas. Eus Kaijer, Filiaalmanager Heemskerk

6 " 33% de autopechgevallen wordt veroorzaakt door defecte accu's" Bron: Varta Laat nu gratis je accu checken! Mo Dhonre Monteur Almere Accu's Coldax 35Ah Vanaf 69, - Voor 11:00 uur besteld, dezelfde dag gemonteerd! Accuprijzen inclusief montage en BTW, exclusief verwijderingsbijdrage 5.

7 Winterbanden made by Michelin 155/65R14 75T 175/65R14 82T 185/65R15 92T XL 185/60R15 88T XL 205/55R16 94H XL Peugeot 107, Renault Twingo Hyundai Getz, Skoda Citigo Nissan Evalia Opel Combo Seat Alhambra, VW Caddy 69dB E E 44,- 34, - 47,- 36, - 52,- 41, - 53,- 42, - 65,- 49, - 195/65R15 91T Ultragrip 9 Renault Scénic, VW Golf 185/60R15 84T Ultragrip 9 Audi A1, Toyota Yaris 205/55R16 91H Ultragrip 9 BMW 3, Kia c'eed 215/60R16 99H XL Ultragrip performance G1 Citroën C8, Peugeot /50R17 93H XL Ultragrip performance G1 Chevrolet Aveo, VW Caddy E B E B C C C B 71 db C C 70 db 65,- 53, - 69,- 59, - 93,- 81, - 120,-105, - 145,- 128, - Bestel je banden eenvoudig en snel op Bandenprijzen per stuk inclusief BTW en garantie, exclusief bandenmontagepakket (af 18,90 per band) en verwijderingsbijdrage ( 3 per band).

8 8.0 ARROWSPEED Vanaf /70R13 71T Ford Ka, Peugeot 106, Suzuki Alto 175/70R13 81T Daewoo Nexia, Opel Astra, Toyota Corolla 185/60R14 82H Seat Arosa/Ibiza, VW Polo 185/65R15 88H Citroen C3, Fiat Punto, Nissan Primera 195/65R15 91H Honda Civic, Renault Megane, VW Bora 205/55R16 91V Honda Civic, Renault Megane F C E C E C E C E C 25, - 32, - 36, - 39, - 40, - 44, - Onze bandenprijzen zijn per stuk inclusief BTW en garantie, exclusief bandenmontagepakket (af 18,90 per band) en verwijderingsbijdrage ( 3 per band). Alle overige producten inclusief montage en BTW. Genoemde aanbiedingen en kortingen gelden ook in onze webshop. KwikFit heeft uitsluitend originele merkbanden met E-keurmerk in het assortiment. Banden moeten bij KwikFit worden gemonteerd. Druk- en zetfouten voorbehouden. Open: maandag t/m vrijdag 08:00-17:30 uur, zaterdag 08:00-17:00 uur. Kijk voor meer informatie op of bel je dichtstbijzijnde vestiging via (lokaal tarief). Service waar je blij wordt!

" Combineer nú je APK met een onderhoudsbeurt en je APK is helemaal GRATIS"

 Combineer nú je APK met een onderhoudsbeurt en je APK is helemaal GRATIS Aanbiedingen geldig van zondag 20 maart t/m zondag 17 april 2016. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen. " Combineer nú je APK met een onderhoudsbeurt en je APK is helemaal GRATIS" Kijk op

Nadere informatie

47% " Dealerbeurt voor een KwikFit prijs" tot. voordeliger MERKBEURT. Behoud van fabrieksgarantie

47%  Dealerbeurt voor een KwikFit prijs tot. voordeliger MERKBEURT. Behoud van fabrieksgarantie Aanbiedingen geldig van zondag 14 februari t/m zondag 13 maart 2016. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen. " Dealerbeurt voor een KwikFit prijs" MERKBEURT tot 47% voordeliger Behoud van fabrieksgarantie

Nadere informatie

korting Kleine en grote onderhoudsbeurten 25% " Op basis van je kenteken kun je zelf online kijken wat een onderhoudsbeurt voor je auto kost"

korting Kleine en grote onderhoudsbeurten 25%  Op basis van je kenteken kun je zelf online kijken wat een onderhoudsbeurt voor je auto kost Aanbiedingen geldig van zondag 17 januari t/m zondag 14 februari 2016. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen. " Op basis van je kenteken kun je zelf online kijken wat een onderhoudsbeurt voor

Nadere informatie

" Combineer nú je APK met een onderhoudsbeurt en je APK is helemaal GRATIS"

 Combineer nú je APK met een onderhoudsbeurt en je APK is helemaal GRATIS Aanbiedingen geldig van zondag 17 juli t/m zondag 18 september 2016. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen. " Combineer nú je APK met een onderhoudsbeurt en je APK is helemaal GRATIS" Kijk

Nadere informatie

Nú Dinerjaarkaart cadeau

Nú Dinerjaarkaart cadeau Aanbiedingen geldig van zondag 13 november t/m zondag 11 december 2016 Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen. Vier de sterren van de Michelin rosslimate: best geteste all-seasonband en dineren

Nadere informatie

Aanbiedingen geldig t/m zondag 26 april 2015. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen. 30% tot. korting. Daar wordt jouw auto beter van!

Aanbiedingen geldig t/m zondag 26 april 2015. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen. 30% tot. korting. Daar wordt jouw auto beter van! Aanbiedingen geldig t/m zondag 26 april 2015. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen. 10-daagse tot 30% Daar wordt jouw auto beter van! Wisselen! wisselen Wissel nu jouw banden! Je bent waarschijnlijk

Nadere informatie

" Met je kenteken kun je online kijken wat een onderhoudsbeurt voor jouw auto kost." 25% korting. Op een grote of kleine onderhoudsbeurt!

 Met je kenteken kun je online kijken wat een onderhoudsbeurt voor jouw auto kost. 25% korting. Op een grote of kleine onderhoudsbeurt! Aanbiedingen geldig van zondag 15 januari t/m zondag 12 februari 2017. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen. " Met je kenteken kun je online kijken wat een onderhoudsbeurt voor jouw auto kost."

Nadere informatie

Banden bestel je eenvoudig en snel op www.kwikfit.nl

Banden bestel je eenvoudig en snel op www.kwikfit.nl Aanbiedingen geldig van zondag 16 november t/m zondag 13 december 2015. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen. De best geteste Michelin banden koop je bij KwikFit! Banden bestel je eenvoudig

Nadere informatie

bij een onderhoudsbeurt

bij een onderhoudsbeurt anbiedingen geldig van zondag 11 december t/m zondag 15 januari 2017 Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen. "ombineer je PK met een onderhoudsbeurt en bespaar tijd en geld!" Boyke van Greunsven,

Nadere informatie

35% BANDEN ACCU'S RUITENWISSERS KORTING KORTING KORTING TOT

35% BANDEN ACCU'S RUITENWISSERS KORTING KORTING KORTING TOT Aanbiedingen geldig van zondag 19 november t/m zondag 17 december 2017. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen. BANDEN 35% ACCU'S RUITENWISSERS 20% 25% Service waar je blij van wordt! 33% van

Nadere informatie

Maak direct online een afspraak op www.kwikfit.nl/airco-onderhoud

Maak direct online een afspraak op www.kwikfit.nl/airco-onderhoud Aanbiedingen geldig van zondag 17 mei t/m zondag 14 juni 2015. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen. Koelt de airco slecht of last van nare luchtjes? Kom nu naar KwikFit voor de gratis aircocheck.

Nadere informatie

25% korting. Airco-onderhoud. Koelt de airco slecht of last van nare luchtjes? Kom nu naar. KwikFit voor de gratis. aircocheck!

25% korting. Airco-onderhoud. Koelt de airco slecht of last van nare luchtjes? Kom nu naar. KwikFit voor de gratis. aircocheck! Aanbiedingen geldig van zondag 15 mei t/m zondag 19 juni 2016. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen. Koelt de airco slecht of last van nare luchtjes? Kom nu naar KwikFit voor de gratis aircocheck!

Nadere informatie

Koop nu banden en sluit een Mega Deal voor je auto-onderhoud!

Koop nu banden en sluit een Mega Deal voor je auto-onderhoud! Aanbiedingen geldig van zondag 20 september t/m zondag 18 oktober 2015. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen. Koop nu banden en sluit een Mega Deal voor je auto-onderhoud! Zie pagina 2 en

Nadere informatie

40 % Prijzen slag! korting. tot. 10 dagen lang voordeel. Daar wordt je auto beter van!

40 % Prijzen slag! korting. tot. 10 dagen lang voordeel. Daar wordt je auto beter van! Aanbiedingen geldig t/m zondag 28 juni 2015. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen. 10 dagen lang voordeel 40 tot Daar wordt je auto beter van! 40 tot Op alle kleine en grote onderhoudsbeurten

Nadere informatie

ALL-IN + Bijvullen vloeistoffen* beurt voor een nieuwe APK? Profiteer dan nú van extra voordeel!" " Ben je ANWB-lid en is je auto aan de

ALL-IN + Bijvullen vloeistoffen* beurt voor een nieuwe APK? Profiteer dan nú van extra voordeel!  Ben je ANWB-lid en is je auto aan de Aanbiedingen geldig van zondag geldig van 12 februari t/m 19 maart 2017. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen. " en je ANW-lid en is je auto aan de beurt voor een nieuwe APK? Profiteer dan

Nadere informatie

korting! DAAGSE 35% BANDEN Nieuwe banden nodig? Profiteer nu van onze banden 10-daagse en scoor tot Kijk op kwikfit.nl Service waar je blij van wordt!

korting! DAAGSE 35% BANDEN Nieuwe banden nodig? Profiteer nu van onze banden 10-daagse en scoor tot Kijk op kwikfit.nl Service waar je blij van wordt! Aanbiedingen geldig t/m zondag 3 juli 2016. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen. Nieuwe banden nodig? Profiteer nu van onze banden -daagse en scoor tot 35%! Kijk op kwikfit.nl Michel Termaat,

Nadere informatie

35% Banden. korting. 10-daagse. tot. Service waar je blij van wordt!

35% Banden. korting. 10-daagse. tot. Service waar je blij van wordt! Aanbiedingen geldig van zondag 18 oktober t/m zaterdag 31 oktober 2015. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen. Banden 10-daagse 35% Service waar je blij van wordt! Koop nu banden en sluit een

Nadere informatie

APK. " Is jouw auto toe aan een APK?'' Check online jouw APK-vervaldatum en maak direct een afspraak op kwikfit.nl/apk

APK.  Is jouw auto toe aan een APK?'' Check online jouw APK-vervaldatum en maak direct een afspraak op kwikfit.nl/apk Aanbiedingen geldig van zondag 18 september t/m zondag 16 oktober 2016. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen. " Is jouw auto toe aan een APK?'' heck online jouw APK-vervaldatum en maak direct

Nadere informatie

20% korting. Testwinnaars koop je bij KwikFit! op alle Goodyear banden! Banden bestel je eenvoudig en snel op www.kwikfit.nl

20% korting. Testwinnaars koop je bij KwikFit! op alle Goodyear banden! Banden bestel je eenvoudig en snel op www.kwikfit.nl Aanbiedingen geldig van zondag 15 maart t/m zondag 12 april 2015. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen. Testwinnaars koop je bij KwikFit! Banden bestel je eenvoudig en snel op www.kwikfit.nl

Nadere informatie

25% korting. Koelt de airco slecht of last van nare luchtjes? Kom nu naar KwikFit voor de gratis aircocheck. Airco-onderhoud

25% korting. Koelt de airco slecht of last van nare luchtjes? Kom nu naar KwikFit voor de gratis aircocheck. Airco-onderhoud Aanbiedingen geldig van maandag 17 augustus t/m zondag 20 september 2015. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen. Koelt de airco slecht of last van nare luchtjes? Kom nu naar Kwikit voor de

Nadere informatie

10 dagen lang tot 35% korting!

10 dagen lang tot 35% korting! anbiedingen geldig t/m zondag zondag 2 april 2017. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen. 10 dagen lang 35%! Service waar je blij van wordt! 175/65R14 82T Voor o.a. itroën 2, Ford Fiesta, Peugeot

Nadere informatie

De best geteste winterband koop je bij KwikFit!

De best geteste winterband koop je bij KwikFit! Aanbiedingen geldig van zondag 16 oktober t/m 13 november 2016 Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen. De best geteste winterband koop je bij Kwikit! 68 ANWB-leden 10% extra korting 185/65R15

Nadere informatie

NORBIKE 3 651843. 1er Prix 1ste Prijs

NORBIKE 3 651843. 1er Prix 1ste Prijs ALFA ROMEO, 5 portes / deurs 84 > 89 ALFA ROMEO 145, portes / deurs 94 > ALFA ROMEO 146, 5 portes / deurs 95 > 01 ALFA ROMEO 147, portes / deurs 00 > ALFA ROMEO 147, 5 portes / deurs 01 > ALFA ROMEO 156

Nadere informatie

Prijscategorie A (auto met open dakrails) Prijscategorie B (auto met glad dak) Prijscategorie c (auto met gesloten dakrails)

Prijscategorie A (auto met open dakrails) Prijscategorie B (auto met glad dak) Prijscategorie c (auto met gesloten dakrails) Prijscategorie A (auto met open dakrails) Prijscategorie B (auto met glad dak) Prijscategorie c (auto met gesloten dakrails) Alfa Romeo 156 sportswagon vanaf 2000 Alfa Romeo 1473 deurs vanaf 2000 AUDI

Nadere informatie

Personenauto's met een energielabel A of B; per voertuigklasse. Voertuigklasse A - Mini's of stadsauto's. Benzinemotor en energielabel A

Personenauto's met een energielabel A of B; per voertuigklasse. Voertuigklasse A - Mini's of stadsauto's. Benzinemotor en energielabel A Personenauto's met een energielabel A of B; per voertuigklasse. Voertuigklasse A - Mini's of stadsauto's Citroën C1 1.0 50 kw 3-drs H5 A 109 g/km Citroën C1 1.0 50 kw 3-drs sensodrive A5 A 109 g/km Citroën

Nadere informatie

PROMOTIE SEPTEMBER 2012

PROMOTIE SEPTEMBER 2012 60 % korting op alle Eurorepar oliefilters multimerk E149095 Bruto 7,74 Nu netto per stuk 3,10* Audi A2, Seat Arosa, Cordoba, Ibiza II & III, Leon I, Toledo II, Skoda Fabia I, Octavia I & II, Volkswagen

Nadere informatie

Tweedehands. autokosten en -mankementen. Een tweedehandsauto is niet veel duurder geworden in het gebruik. Een nieuwe wel.

Tweedehands. autokosten en -mankementen. Een tweedehandsauto is niet veel duurder geworden in het gebruik. Een nieuwe wel. autokosten en -mankementen Tweedehands Een tweedehandsauto is niet veel duurder geworden in het gebruik. Een nieuwe wel. Wie om de paar jaar een tweedehandsauto van 2,5 jaar oud koopt, betaalt niet meer

Nadere informatie

Merk en type Sterke punten Zwakke punten Opmerkingen Inh. kofferbak Vanafprijs Eindoordeel Testjaar Alfa Romeo Giulietta

Merk en type Sterke punten Zwakke punten Opmerkingen Inh. kofferbak Vanafprijs Eindoordeel Testjaar Alfa Romeo Giulietta Kinderzitjes in de auto Merk en type Sterke punten Zwakke punten Opmerkingen Inh. kofferbak Vanafprijs Eindoordeel Testjaar Alfa Romeo Giulietta * Gordels achterin zijn te kort * De passagiersairbag kan

Nadere informatie

De laagste prijs in de Benelux

De laagste prijs in de Benelux AUDI De laagste prijs in de Benelux Verzendkosten: 4,95 Levertijd 5-10 werkdagen 232023 39,95 232023 39,95 05/2003-2012 232013 44,95 232030 44,95 232029 44,95 232030 44,95 232029 44,95 232031 44,95 A4

Nadere informatie

Documentatie EPS 2015 Bijgewerkt

Documentatie EPS 2015 Bijgewerkt Documentatie EPS 2015 Bijgewerkt 1 1 2015 Auto Elect BV Marsweg 23 Zeewolde tel. 036 521 49 79 fax. 036 521 49 78 email: info@auto elect.nl www.auto elect.com code model type bouwjaar OEM ecu code opmerkingen

Nadere informatie

PREMIUM RUBBEREN KOFFERBAKMATTEN

PREMIUM RUBBEREN KOFFERBAKMATTEN De laagste prijs in de Benelux Verzendkosten: 4,95 Levertijd 5-10 werkdagen AUDI A1 Hatchback 3-deurs Vanaf 2010 232023 39,95 A1 Sportback 5-deurs vanaf 2012 232023 39,95 A3 Hatchback 3-deurs / Sportback

Nadere informatie

De lijn, de motor, de prestaties,

De lijn, de motor, de prestaties, BETROUWBAARHEID VAN AUTO'S Beperk bezoekjes aan de garage P. Louyet en Ch. Rossini Hoge betrouwbaarheid blijft het voorrecht van Japanse merken: Mazda, Toyota en Honda bezetten de eerste plaatsen. De lijn,

Nadere informatie

CAR PROGRAM FM GROUP BENELUX

CAR PROGRAM FM GROUP BENELUX Deze incentive is voor jou: Als je distributeur bent met een minimum level van en met een minimale commissie van 515 netto uit het eerste marketing plan ( Magnolia ) FM GROUP BENELUX CAR PROGRAM FM GROUP

Nadere informatie

Thule Guide. Koopgids 2005

Thule Guide. Koopgids 2005 Thule Guide Koopgids 2005 THULE INDOOR 592 Thule InDoor Vervoer uw fietsen in de auto. Het transportidee voor iedereen die genoeg ruimte heeft in de auto. Twee vorkbevestigde fietsen kunnen worden vervoerd.

Nadere informatie

Auto s: de top 5. Test.

Auto s: de top 5. Test. Auto s: de top 5 U vindt hier voor elke categorie van wagens op de Belgische markt telkens de 5 modellen die het best scoorden in onze tests. Op onze website kunt u meer gedetailleerde informatie terugvinden

Nadere informatie

1 van :17

1 van :17 1 van 6 29-7-2009 17:17 Sluit venster TOP10 Zuinige auto's - diesel juli 2009 De TOP10 is tot stand gekomen door ANWB en Stichting Natuur en Milieu. Toelichting samenstelling KLEIN DIESEL PRINTEN 1 (1)

Nadere informatie

Onderzoek Rolling Wheel Nederland

Onderzoek Rolling Wheel Nederland Onderzoek Rolling Wheel Nederland Oktober 2012 Parameters van het onderzoek Validatie van de steekproef Resultaten van het onderzoek Parameters van het onderzoek Parameters van het onderzoek 1.500 willekeurig

Nadere informatie

Gezochte Autos - APK N.V.T. SCHADE OF DEFECT GEEN BEZWAAR! - Wij zoeken deze modellen personen-auto/busjes/pick-up's: Merk. Brandstof. Type.

Gezochte Autos - APK N.V.T. SCHADE OF DEFECT GEEN BEZWAAR! - Wij zoeken deze modellen personen-auto/busjes/pick-up's: Merk. Brandstof. Type. Gezochte Autos - APK N.V.T. SCHADE OF DEFECT GEEN BEZWAAR! - - Wij zoeken deze modellen personen-auto/busjes/pick-up's: Merk Brandstof Type Bouwjaar Daewoo Lanos 4/5 deurs/airco 2000 t/m 2007 Daewoo Nubira

Nadere informatie

Artikelnummer Autospecifieke telefoon console leder ZWART voorraad Alfa Romeo 145 / zwart Alfa Romeo 155 zwart

Artikelnummer Autospecifieke telefoon console leder ZWART voorraad Alfa Romeo 145 / zwart Alfa Romeo 155 zwart Artikelnummer Autospecifieke telefoon console leder ZWART voorraad 30101010 Alfa Romeo 145 / 146 95-01 zwart 1 6080020 Alfa Romeo 155 zwart 1 6080040 Alfa Romeo 156-01antraciet 4 30101050 Alfa Romeo 166

Nadere informatie

Conjunctuur 2012 2013

Conjunctuur 2012 2013 ANALYSE AUTOVERKOPEN 2012 Conjunctuur 2012 2013 In haar meest recente persbericht van 19 december 2012 gaf het Centraal Planbureau (CPB) aan dat de Nederlandse economie in het derde kwartaal van 2012 opnieuw

Nadere informatie

Diverse NIEUWE setjes 16 inch (winter)velgen. Wegens magazijnopruiming nu diverse sets zeer aantrekkelijk geprijsd!

Diverse NIEUWE setjes 16 inch (winter)velgen. Wegens magazijnopruiming nu diverse sets zeer aantrekkelijk geprijsd! Foto 1: Borbet CB Maat: 7,5Jx16 Steek: 5x112x72,6 ET: 38 o.a. geschikt voor: Mercedes / Volkswagen / Audi. Van: 419,- Foto 2: Mangels Mythus Steek: 4x100x57,1 ET: 38 o.a. geschikt voor: Volkswagen Golf

Nadere informatie

Alle genoemde prijzen zijn bruto excl. btw. GoldCruise prijslijst oktober 2013 pagina 1 van 21 www.johngold.nl

Alle genoemde prijzen zijn bruto excl. btw. GoldCruise prijslijst oktober 2013 pagina 1 van 21 www.johngold.nl John Gold International levert aftermarket cruisecontrols voor iedere auto: meer dan 500 pasklare oplossingen (zie onderstaand) universele cruisecontrol: ⁰ GC30 (auto met gaskabel) ⁰ GC55 (overige auto's)

Nadere informatie

890 ATERA 2 ATERA FIETSDRAGERS

890 ATERA 2 ATERA FIETSDRAGERS 890 ATERA 2 ATERA FIETSDRAGERS 985021108 LINEA MONTAGESET GALAXY/ALHAMBRA/SHARAN 198,00 STK 896 1 985021150 LINEA MONTAGESET OPEL ZAFIRA 180,99 STK 896 1 985021153 LINEA MONTAGESET VW TOURAN 180,99 STK

Nadere informatie

4 jaar gebruik bij km per jaar. Waardevermindering. Basisprijs

4 jaar gebruik bij km per jaar. Waardevermindering. Basisprijs Mini 1-3-2006 en prijs: 138,5 cent/liter Daihatsu Cuore 1.0 3-d 43 6.999 72 85 79 28 264 21,4 Citroën C1 1.0 3-d seduction 50 8.340 79 94 79 31 283 22,8 Kia Picanto 1.0 5-d L 45 7.995 77 96 88 31 292 23,6

Nadere informatie

Veilingcatalogus Faillissement OMC Veghel 2

Veilingcatalogus Faillissement OMC Veghel 2 Veilingcatalogus Faillissement OMC Veghel 2 Kijkdag: Vrijdag 8 juli 2015 van 10.00 tot 14.00 uur Sluiting veiling: Dinsdag 12 juli 2015 vanaf 19.00 uur. Let op! In ons veilingsysteem wordt de veiling van

Nadere informatie

Rolling Wheel Februari Hanseeuw Marketing

Rolling Wheel Februari Hanseeuw Marketing Car Brand Belgium Survey Volkswagen 11,2% 12,1% Opel 9,3% 9,3% Peugeot 8,3% 7,6% Citroën 8,3% 8,9% Renault 7,8% 8,9% Ford 7,7% 9,2% Mercedes 5,7% 4,9% BMW 5,5% 5,5% Toyota 5,2% 4,8% Audi 4,6% 3,3% Volvo

Nadere informatie

Altijd de beste. deal! point S nieuw in Nederland! v.a.29.- Nu al meer dan 30 vestigingen. Meer dan 2.000 vestigingen in Europa!

Altijd de beste. deal! point S nieuw in Nederland! v.a.29.- Nu al meer dan 30 vestigingen. Meer dan 2.000 vestigingen in Europa! point S nieuw in Nederland! Nu al meer dan 30 vestigingen Altijd de beste banden deal! Altijd direct geholpen. Afspraak maken niet nodig. Gegarandeerd de laagste prijs en de beste service. Onze monteurs

Nadere informatie

Lisv Besluit normbedragen voorzieningen 1998

Lisv Besluit normbedragen voorzieningen 1998 Lisv Besluit normbedragen voorzieningen 1998 Het Landelijk instituut sociale verzekeringen, Gelet op artikel 43, vierde lid, onder d, van de Organisatiewet sociale verzekeringen 1997; Besluit: Artikel

Nadere informatie

525,- Autobedrijf De Jong adviseert Gislaved banden. Meer band- /velgcombinaties. Klaar voor de wintersport?

525,- Autobedrijf De Jong adviseert Gislaved banden. Meer band- /velgcombinaties. Klaar voor de wintersport? Winter special 15 inch winterset van 725,- voor 525,- Win mooie prijzen! Kijk snel op pagina 4! Autobedrijf De Jong adviseert Gislaved banden Deze set is inclusief de Gislaved 91T Euro*Frost 5 incl. 3

Nadere informatie

U kunt bij ons terecht voor:

U kunt bij ons terecht voor: AUTOSCHADE BEDRIJF PERSONEEL GEVRAAGD Al 25 Jaar een begrip, snelheid en kwaliteit Onze specialisten en moderne apparatuur staan altijd voor u klaar U kunt bij ons terecht voor: PLAAT / SPUITWERK SCHADE

Nadere informatie

OOK ADVERTEREN IN DEZE KRANT?

OOK ADVERTEREN IN DEZE KRANT? Audi 80 Benzine,... 1987 750,- Cadillac Seville 4.6 Sts Executive Aut Benzine, marge, autom, airco/ecc, ABS, airbag, audio, cv., alles elect., ww glas, boardcomp, alarm, leer, cruise ctrl, str. regensensor,gsmkit,ond.boekjes...

Nadere informatie

Top10 Zuinige auto's: Klein Diesel April 2008

Top10 Zuinige auto's: Klein Diesel April 2008 Top10 Zuinige auto's: Klein Diesel 1-3 4 5 Merk Seat Volkswagen MINI Fiat Fiat Model Ibiza Polo Cooper D 500 Panda 1.4 TDI DRF 1.4 TDi DRF Trendline 1.3 Multijet 16v 1.3 Multijet 16v 81 KW Ecomotive 3

Nadere informatie

Nationaal Occasion Onderzoek

Nationaal Occasion Onderzoek Nationaal Occasion Onderzoek Resultaten 2014 Peter Odding 3 juli 2014 VWE in cijfers Nationaal Occasion Onderzoek 2014 Hoofdconclusie 1: Occasionverkopen dalen Occasionverkopen verder gedaald, echter tekenen

Nadere informatie

Catalogue véhicules/catalogus voertuigen FOD Economie

Catalogue véhicules/catalogus voertuigen FOD Economie Date de vente publique/datum van de openbare verkoping : 24/09/2013 Catalogue véhicules/catalogus voertuigen FOD Economie Haachtsesteenweg 1795 1130 Bruxelles (Haren) /Brussel (Haren) Eric Sonnet 0473/856450

Nadere informatie

Brandstof Inschrijvingen Aandeel Diesel % Benzine % Gas (LPG) % Hybride 114 0% Elektrisch 3 0%

Brandstof Inschrijvingen Aandeel Diesel % Benzine % Gas (LPG) % Hybride 114 0% Elektrisch 3 0% Barometer van de occasiewagenmarkt 2010 Inleiding AutoScout24 heeft een grondige studie gemaakt van de Belgische markt van occasiewagens. De studie baseert op de inschrijvingscijfers van DIV en Febiac,

Nadere informatie

TOP10 Zuinige auto's - benzine

TOP10 Zuinige auto's - benzine 1 van 8 29-7-2009 17:15 Sluit venster TOP10 Zuinige auto's - benzine juli 2009 De TOP10 is tot stand gekomen door ANWB en Stichting Natuur en Milieu. Toelichting samenstelling KLEIN BENZINE PRINTEN 1 (1)

Nadere informatie

Velgengids herfst - winter 2015/2016

Velgengids herfst - winter 2015/2016 Velgengids herfst - winter 2015/2016 Welke velgen kies jij deze winter? Inhoud De voordelen van lichtmetaal... 4 Velgengids herfst - winter 2015/2016 Over lichtmetalen velgen... 6 WINTER 2015/16 AANBIEDINGEN

Nadere informatie

Autorijden werd goedkoper

Autorijden werd goedkoper 50 Autorijden werd goedkoper Bij het autopanelonderzoek van de Consumentenbond spreekt de wet van de grote aantallen. 3000 panelleden houden de mankementen en reparatie- en onderhoudskosten van hun auto

Nadere informatie

2e FILIAAL IN HEEMSKERK GEOPEND - PROFITEER NU! ALLE MERCEDESSEN TEGEN BODEMPRIJZEN!

2e FILIAAL IN HEEMSKERK GEOPEND - PROFITEER NU! ALLE MERCEDESSEN TEGEN BODEMPRIJZEN! Rijksstraat weg 63A - 1969 LC Heemskerk - tel.: 0251-209831 06-21424382 2e FILIAAL IN HEEMSKERK GEOPEND - PROFITEER NU! ALLE MERCEDESSEN TEGEN BODEMPRIJZEN! BMW 320i Coupe Automaat Benzine 1992 3.450 marge

Nadere informatie

Makkelie Auto's Kruisweg 1539 2142LB Cruquius Noord-Holland Tel: 023-5551268 of 06-53230980 www.makkelieautos.n-h.nl

Makkelie Auto's Kruisweg 1539 2142LB Cruquius Noord-Holland Tel: 023-5551268 of 06-53230980 www.makkelieautos.n-h.nl Makkelie Auto's Kruisweg 1539 2142LB Cruquius Noord-Holland Tel: 023-5551268 of 06-53230980 www.makkelieautos.n-h.nl BMW 316i Europa Benzine 1996 3.950 airco/ecc, ABS, audio, cv., ww glas, boardcomp, str.bekr.,

Nadere informatie

Onderzoek Rolling Wheel

Onderzoek Rolling Wheel Onderzoek Rolling Wheel Mei 2013 Parameters van het onderzoek Validatie van de steekproef Resultaten van het onderzoek Waargenomen marktaandelen Parameters van het onderzoek Parameters van het onderzoek

Nadere informatie

AUTO EN BANDEN CENTRUM OSDORP

AUTO EN BANDEN CENTRUM OSDORP AUTO EN BANDEN CENTRUM OSDORP OSDORPERWEG 830 1067 TC AMSTERDAM TEL.: 020-4970015 MA T/M ZA 10:00 T/M 17:00 GEOPEND Rover 100 3 deurs hatchback Benzine 1997 1.550 el.ramen, ww glas, apk juli 2008 groen

Nadere informatie

Automobiel Bedrijf Hoofddorp

Automobiel Bedrijf Hoofddorp Automobiel Bedrijf Hoofddorp www.autobedrijfhoofddorp.nl Wij gaan verhuizen naar de Daalmeerstraat 20 2131HC in Hoofddorp Alfa romeo 156 2.4 JTD Diesel 1998 5.450 elect., el.ramen, ww glas, lm velgen,

Nadere informatie

NIEUW OP VOORRAAD WK1

NIEUW OP VOORRAAD WK1 88255-MD EGR Klep Meat&Doria 550 Meat en Doria Citroen Jumper vanaf 2011 Ford Ranger / Transit / Tourneo vanaf 2006 Peugeot Boxer vanaf 2011 19024-FEB Weerstand pv VW Febi 555 Febi Weerstand Audi 80/90

Nadere informatie

Attraction Optie Optie Optie / Optie Optie Ambition Optie Optie Optie Optie Standaard Ambiente Optie Optie Optie Optie Standaard

Attraction Optie Optie Optie / Optie Optie Ambition Optie Optie Optie Optie Standaard Ambiente Optie Optie Optie Optie Standaard Audi A3 Attraction / Ambition Standaard Ambiente Standaard A4 Avant + Berline A4 Standaard Standaard A4 Sport Standaard Standaard A4 Design Standaard Standaard BMW Série 3 Berline Standaard vanaf 20i/d

Nadere informatie

Rolling Wheel Onderzoek

Rolling Wheel Onderzoek Rolling Wheel Onderzoek Maart 2011 Parameters van het onderzoek Validatie van de steekproef Analyse van de resultaten Parameters van het onderzoek Parameters van het onderzoek 1.075 voertuigen willekeurig

Nadere informatie

KOOIMAN AUTOBEDRIJF OCCASIONSHOW. 4, 5, 6 november

KOOIMAN AUTOBEDRIJF OCCASIONSHOW. 4, 5, 6 november KOOIMAN AUTOBEDRIJF SPECTACULAIRE OCCASIONSHOW donderdag, vrijdag en zaterdag 4, 5, 6 november NU TOT 1.500,- EXTRA INRUILVOORDEEL BOVENOP DE ANWB/BOVAG-KOERSLIJST!!! Audi A6 sedan 2.4 130 kw Automaat

Nadere informatie

soort QG0/QG2 Buiten onderhoud Audi A3 van 2000 tot 2003 Audi A4 (8D) van 1998 tot Audi A4 (8D) van 2000 tot 2001 Onderhoud soort QG0/QG2 B

soort QG0/QG2 Buiten onderhoud Audi A3 van 2000 tot 2003 Audi A4 (8D) van 1998 tot Audi A4 (8D) van 2000 tot 2001 Onderhoud soort QG0/QG2 B INHOUD Alfa-Romeo 145 / 146 van 1994 tot 2001... niet uitgerust Alfa-Romeo 147 P.2 sinds 2004... gereedschap. 490 Alfa-Romeo 147 van 2000 tot 2004... niet uitgerust Alfa-Romeo 156 (932) van 1997 tot 2006...

Nadere informatie

Catalogue véhicules/catalogus voertuigen FIN SHOP BRUSSELS

Catalogue véhicules/catalogus voertuigen FIN SHOP BRUSSELS Date de vente publique/datum van de openbare verkoping : 25/01/2011 Catalogue véhicules/catalogus voertuigen FIN SHOP BRUSSELS Tweedekkerstraat 126 Rue du Biplan 1130 Brussel / Bruxelles (Haren) (Nl) Patrick

Nadere informatie

890 ATERA 2 ATERA FIETSDRAGERS

890 ATERA 2 ATERA FIETSDRAGERS 890 ATERA 2 ATERA FIETSDRAGERS 985021107 LINEA MONTAGESET GALAXY/ALHAMBRA/SHARAN 173,55 STK 896 1 985021108 LINEA MONTAGESET GALAXY/ALHAMBRA/SHARAN 186,00 STK 896 1 985021110 LINEA MONTAGESET CHRYSLER

Nadere informatie

automobielen Renault Twingo 1.2 Benneton Benzine 1996 2.750 audio, ww glas, alarm, lm velgen, luxe int., Perfect onderhouden en bereden.

automobielen Renault Twingo 1.2 Benneton Benzine 1996 2.750 audio, ww glas, alarm, lm velgen, luxe int., Perfect onderhouden en bereden. Ton Hoogkamer Floresstraat automobielen 4-2022 BE - Haarlem Tel.: 023-5256972 - www.tonhoogkamer.nl Fiat Brava 1.4 16V 5Drs HB Benzine 1996 2.250 airbag, audio, cv., el.ramen, ww glas, str.bekr., nieuwe

Nadere informatie

Get Sticky - www.getsticky.nl - 06 835 368 13 info@getsticky.nl

Get Sticky - www.getsticky.nl - 06 835 368 13 info@getsticky.nl Personenauto Personenauto Uw auto is uw visitekaartje. Voor een snelle toename van uw naamsbekendheid kunt u uw auto bij ons laten beletteren. Een betere manier van marketing is er niet, een auto met de

Nadere informatie

BMW CITROËN + PEUGEOT

BMW CITROËN + PEUGEOT In de week van onze uitzending hebben we twintig importeurs gebeld en vervolgens per mail een vijftal vragen toegestuurd m.b.t. ons item over dagrijverlichting. Het merendeel heeft ons reactie gestuurd.

Nadere informatie

Met een huurauto op reis : de meest comfortabele vakantie

Met een huurauto op reis : de meest comfortabele vakantie Met een huurauto op reis : de meest comfortabele vakantie Vooral voor de wat verder gelegen vakantiebestemmingen is de Fly & Drive -formule, de combinatie van een vlucht met een huurauto, de meest comfortabele

Nadere informatie

Kans op milieukorting verschilt sterk per automerk

Kans op milieukorting verschilt sterk per automerk Persbericht Hilversum, 8 januari 2008 Kans op milieukorting verschilt sterk per automerk Het wordt financieel steeds interessanter om een milieuvriendelijke auto te kiezen. Uit de door Vroemm.nl ontwikkelde

Nadere informatie

Onderzoek Autoverzekeringen 2017

Onderzoek Autoverzekeringen 2017 Onderzoek Autoverzekeringen 2017 Onderzoeksrapport consumentenonderzoek autoverzekeringen 2017 Goedkoopsteautoverzekeringen.net Inhoudsopgave Inleiding 3 Gegevens respondenten 4 Resultaten 5 1. Autogebruik

Nadere informatie

OP

OP IJmuiderstraatweg 51 - IJmuiden - Telefoon: 0255-511428 Audi A4 1.9 TDi 105 PK Avant Diesel m2004 14.850 incl.btw airco/ecc, ABS, airbag, audio, cv., alles elect., el.ramen, ww glas, boardcomp, alarm,

Nadere informatie

Belgian Rolling Wheel Survey Augustus 2009

Belgian Rolling Wheel Survey Augustus 2009 Belgian Rolling Wheel Survey Augustus 2009 Inleiding Validatie van de steekproef Analyse van de resultaten Waargenomen marktaandelen Inleiding Omschrijving Doel van het onderzoek Waarneming en analyse

Nadere informatie

Westpoort car s. Suzuki Swift 1.3i automaat Benzine 2001 2.950 airbag, audio, cv., el.ramen, ww glas, boardcomp, verstr, str.bekr., luxe int.

Westpoort car s. Suzuki Swift 1.3i automaat Benzine 2001 2.950 airbag, audio, cv., el.ramen, ww glas, boardcomp, verstr, str.bekr., luxe int. Westpoort car s WWW.WESTPOORTCARS.NL GEOPEND VAN 11:00 tot 17:00 uur 7 DAGEN PER WEEK Bolstoen 6b 1046 AT Amsterdam Telefoon: 020-411 56 01 Mobiel: 06-533 69 775 Fiat Coupe 2.0i 16v Benzine 1996 5.950

Nadere informatie

Personenauto s Alfa Romeo

Personenauto s Alfa Romeo Kabelreparatiesets Alfa Romeo Alfa Romeo Kabelboom rep. set universeel - 20 aderig, kabellengte: 100cm. Inclusief Waterslang(1m), incl. assortiment verbindingsdelen. Hoge kwaliteit siloconenkabel. 401008

Nadere informatie

Celette nummers Gewicht Opmerking

Celette nummers Gewicht Opmerking Kistnummer MZ+ Merk/Model Bouwjaar Type Celette nummers Gewicht Opmerking Prijs per dag ALFA ROMEO 275 Alfa Romeo 75 525.300 71 kg 47,00 Alfa Romeo 90 525.309 Alfetta/Guiletta 525.308 Alfa Milano 525.307

Nadere informatie

AUTO EN BANDEN CENTRUM OSDORP

AUTO EN BANDEN CENTRUM OSDORP AUTO EN BANDEN CENTRUM OSDORP OSDORPERWEG 830 1067 TC AMSTERDAM TEL.: 020-4970015 MA T/M ZA 10:00 T/M 17:00 GEOPEND Mercedes C 230 combi Benzine 1996 4.950 airco/ecc, ABS, airbag, audio, cv., el.ramen,

Nadere informatie

Elring-Service. Pakkingen, pakkingsets en serviceonderdelen met eerste montage kwaliteit

Elring-Service. Pakkingen, pakkingsets en serviceonderdelen met eerste montage kwaliteit Elring-Service Pakkingen, pakkingsets en serviceonderdelen met eerste montage kwaliteit ELRING KWALITEIT IS WERELDWIJD TOONAANGEVEND Onderdelen van Elring worden geleverd door ElringKlinger AG, ontwikkelingspartner

Nadere informatie

Catalogus. Semi originele aandrijfashoezen

Catalogus. Semi originele aandrijfashoezen Catalogus Semi originele aandrijfashoezen INHOUDSOPGAVE Merk Pagina Merk Pagina ALFA ROMEO 1 ROVER GROUP BEDRIJFSWAGENS 63 AUDI 2 SAAB 64 BMW 7 SEAT 64 CHRYSLER USA 8 SEAT BEDRIJFSWAGENS 66 CITROËN 8 SKODA

Nadere informatie

Max. snellaadvermo gen. Aantal KM's elektrisch. Snelladen

Max. snellaadvermo gen. Aantal KM's elektrisch. Snelladen Audi A3 etron 1-fase 16A lolo 3 1F Socket 849 Middenvoor 3,7 8,8 2u20 min Type 2 50 niet mogelijk - 39 15% Q7 1-fase 16A lolo 3 1F 16A 849 rechtsachter 3,7 17,3 4:30 min type 2 56 niet mogelijk - 48 15%

Nadere informatie

1049,- TPMS Toolset. Uw banden en wielen, onze zorg! S= prijs per set NOVEMBER NR10

1049,- TPMS Toolset. Uw banden en wielen, onze zorg! S= prijs per set NOVEMBER NR10 NOVEMBER- 2013 NR10 WWW.BANDENEXPRESS.NL TPMS Toolset De simpelste en meest efficiënte TPMS oplossing beschikbaar; Draadloos diagnose stellen sensoren; In 18 seconden sensoren dupliceren; Nieuwe sensoren

Nadere informatie

ALLEEN GELDIG BIJ - DEN - DEN

ALLEEN GELDIG BIJ - DEN - DEN Wittebrug VOORDEEL! Wittebrug HEEFT ALTIJD DE BESTE AANBIEDINGEN VOOR U. ALLEEN GELDIG BIJ Wittebrug Forepark - Den haag, Wittebrug Kerketuinen - Den HAAG, Wittebrug - Delft, Wittebrug economy service

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Documentatie 2010 Stuurbekrachtiging 7/20/ :09

Inhoudsopgave. Documentatie 2010 Stuurbekrachtiging 7/20/ :09 Documentatie 2010 Stuurbekrachtiging 7/20/2010 11:09 Auto Elect - Hydroline BV Marsweg 23, 3893GB Zeewolde Tel. 036-521 49 79 Fax. 036-521 49 78 Email: info@auto-elect.nl Inhoudsopgave Stuurbekrachtiging.

Nadere informatie

ECO INTERIEURFILTERS Toepassingslijst November 2007

ECO INTERIEURFILTERS Toepassingslijst November 2007 ALFA ROMEO ALFA ROMEO ALFA ROMEO ALFA ROMEO ALFA ROMEO 33 6/1983-> 307 145/146 met airco 8/1994-> 625 zonder airco 8/1994-> 301 zonder airco - is filter incl. houder 8/1994-> 625A 147 met airco 10/2000->

Nadere informatie

BOTEN BEN IJMUIDEN. 0255-523850 mob: 06-53952797

BOTEN BEN IJMUIDEN. 0255-523850 mob: 06-53952797 BOTEN BEN IJMUIDEN 0255-523850 mob: 06-53952797 NIEUW NIEUW NIEUW 3 tons Heftrucks diesel Transmissie: AUTOMAAT,Mast: DUPLO, Hefhoogte: 3,00 meter Bouwhoogte: 2,11meter, Side shift,stuurbekrachtiging Banden:

Nadere informatie

4 jaar gebruik bij 30.000 km per jaar. Basisprijs

4 jaar gebruik bij 30.000 km per jaar. Basisprijs Alfa 147 1.9 JTDm 5-d progression 110 28.095 387 246 233 107 973 39,0 Alfa 159 1.9 JTDm 4-d progression 110 36.550 459 292 238 126 1.115 44,7 Alfa 159 Sportswagon 1.9 JTDm 5-d progr. 110 37.650 450 296

Nadere informatie

Diverse inruilauto s vanaf 500,- met APK

Diverse inruilauto s vanaf 500,- met APK Diverse inruilauto s vanaf 500,- met APK Renault Laguna 1.8 BREAK RN Benzine 1995 2.250 cv., el.ramen, ww glas, str.bekr., trekh, Ford Mondeo 2.0i Station Benzine 1996 1.750 Volkswagen Passat 1.9 TDI airco

Nadere informatie

Na#onaal Zakenauto Onderzoek 2014

Na#onaal Zakenauto Onderzoek 2014 Na#onaal Zakenauto Onderzoek 2014 Bijlagenrapport BERIJDERS NATIONAAL ZAKENAUTO ONDERZOEK 2014 ZAKENAUTO IN NEDERLAND WAT WIL DE WERKGEVER? EN WAT MAG DE ZAKELIJKE RIJDER (NOG)? NATIONAAL ZAKENAUTO ONDERZOEK

Nadere informatie

Jaarcijfers LeasePlan Nederland 2012

Jaarcijfers LeasePlan Nederland 2012 Jaarcijfers LeasePlan Nederland 2012 Top 10 - Bestellingen op merkniveau (geel kenteken) Positie 2012 Automerk Pos. 2011 1 Renault 4 2 Volkswagen 1 3 Peugeot 2 4 Ford 6 5 BMW 8 6 Audi 5 7 Opel 7 8 Volvo

Nadere informatie

Handleiding AudaPadWeb 3D

Handleiding AudaPadWeb 3D Handleiding AudaPadWeb 3D ABZ Huis ter Heideweg 30 3705 LZ Zeist Postbus 124 3700 AJ Zeist telefoon: 0800-2255229 januari 2013 Copyright 2013, ABZ, Zeist Niets van deze handleiding of enig gedeelte daarvan

Nadere informatie

PRODUCT INFORMATIE 35 e jaargang nummer: 11

PRODUCT INFORMATIE 35 e jaargang nummer: 11 PRODUCT INFORMATIE 35 e jaargang nummer: 11 1.0 Audatex Product Informatie november 2016 De onderstaande nieuwe en gewijzigde Audatex-modellen zijn vanaf woensdag 2 november 2016 voor u beschikbaar in

Nadere informatie

Wagens. Het Roemeense merk Dacia verovert een plaats tussen de traditionele Japanse toppers op het vlak van betrouwbaarheid.

Wagens. Het Roemeense merk Dacia verovert een plaats tussen de traditionele Japanse toppers op het vlak van betrouwbaarheid. Enquête Wagens de betrouwbaarste voor u Het Roemeense merk Dacia verovert een plaats tussen de traditionele Japanse toppers op het vlak van betrouwbaarheid. U denkt eraan om een (tweedehandse) auto te

Nadere informatie

Automerk Model Bouwjaar Inch Advies Actieprijs Banden Banden Banden van - tot maat prijs incl BTW maat 1 maat 2 maat 3

Automerk Model Bouwjaar Inch Advies Actieprijs Banden Banden Banden van - tot maat prijs incl BTW maat 1 maat 2 maat 3 PRIJSLIJST STALENWIELEN Automerk Model Bouwjaar Inch Advies Actieprijs Banden Banden Banden van - tot maat prijs incl BTW maat 1 maat 2 maat 3 Alfa Romeo 147 01.01 15 87,10 59,64 195/60R15 Alfa Romeo 147

Nadere informatie

Onderzoek Ondernemers 2017

Onderzoek Ondernemers 2017 Onderzoek Ondernemers 2017 Onderzoeksrapport autogebruik van ondernemers 2017 Inhoudsopgave Inhoudsopgave Inleiding 3 Gegevens respondenten 4 Resultaten 5 1. De ondernemer 5 2. De auto en het autogebruik

Nadere informatie

Kwaliteitsmeting leadopvolging 2013. Hoe volgen de verschillende merken aanvragen op van zakelijke rijders?

Kwaliteitsmeting leadopvolging 2013. Hoe volgen de verschillende merken aanvragen op van zakelijke rijders? Kwaliteitsmeting leadopvolging 2013 Hoe volgen de verschillende merken aanvragen op van zakelijke rijders? 2 Leadopvolging 2013 Vereniging Auto Van De Zaak KWALITEITSMETING LEADOPVOLGING 2013 3 Leadopvolging

Nadere informatie