Valentijns Tulpenactie De opbrengst van deze actie is 615,50. Iedereen bedankt voor zijn/haar bijdrage hieraan.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Valentijns Tulpenactie De opbrengst van deze actie is 615,50. Iedereen bedankt voor zijn/haar bijdrage hieraan."

Transcriptie

1 Nieuwsbrief 10 Obs De Vuurvlinder. Februari 2016 Fruit van deze week (woensdag, donderdag, vrijdag) 1. Waspeen 2. Peer 3. Appel. Valentijns Tulpenactie De opbrengst van deze actie is 615,50. Iedereen bedankt voor zijn/haar bijdrage hieraan. In en uit de school gaan. Met de kinderen hebben we het volgende afgesproken; Aan het begin van de schooldag gaat iedereen via de ingang van de Vuurvlinder naar binnen. Ouders met buggy's, enz kunnen natuurlijk gebruik maken van de hoofdingang. In de pauzes en na schooltijd gaan de groepen 3 t/m 6 via de ingang van de Vuurvlinder naar buiten en binnen en groep 7/8 via de grote trap. Project afval kindcentrum OPwierde Komt u bij ons op de koffie? Op vrijdag 19 februari tussen uur en uur bent u van harte uitgenodigd om koffie te komen drinken in Kindcentrum OPwierde. Tijdens het koffiedrinken willen we praten over het zwerfafval in de wijk Opwierde en wat we er samen aan kunnen doen. Tijdens het koffie uurtje zal kunstenares Maria Koijck een presentatie geven over de kunstwerken die zij al gemaakt heeft ( Zij is ook de kunstenares die in het project met de kinderen aan het werk gaat. Leerlingen van groep 7 en 8 sluiten aan bij de presentatie. Op 16 maart 2016 van uur tot uur gaan we met elkaar de buurt opruimen. De leerlingen van groep 7 en 8 gaan dan de buurt rondom de school schoonprikken onder begeleiding van leerkrachten, ouders, buurtbewoners en andere vrijwilligers. Wij zoeken vrijwilligers/ouders die op 16 maart met een groepje kinderen op pad willen en samen willen opruimen. Het is ook de bedoeling dat het daarna netjes blijft! Wilt u komen koffiedrinken of wilt u zich aanmelden voor de opruimactie dan kan u zich aanmelden bij onze conciërges: Peter of Menno, tel.nr Wij hopen dat we veel mensen mogen verwelkomen!

2 Corsonieuws Morgen, 17 februari, beginnen we met onze eerste roosjesochtend. Als je niet kunt, kan je altijd een tasje meekrijgen om dit thuis te gaan doen. Onze lege flessenactie loopt ook nog steeds, dus heeft u lege flessen, lever ze in bij de ingang van de Vuurvlinder. Daar staat een grote zak. Maandag 7 maart kunnen wij de hele week collecte lopen voor Jantje Beton. De opbrengst gaat naar de corso en natuurlijk ook de helft voor Jantje Beton. Wilt u collecteren dan is Anita Evenhuis op woensdag 24 februari aanwezig bij de roosjesochtend beneden in de vergaderruimte. Die ochtend delen wij de collectebussen uit en verdelen wij de straten. Wij hebben ook nog steeds bouwers nodig. Wilt u mee helpen met de kar te bouwen geef u op via onze mail adres: corsovuurvlinder@hotmail.com SCHOOLZWEMKAMPIOENSCHAPPEN IN ZWEMBAD DUBBELSLAG OP 19 maart 2016 Stand van zaken wat betreft de aanmeldingen, er zijn nog een aantal plekken vrij: Meld je snel aan. Meisjes Groep 3/4 nog 1 plek vrij. Groep 5/6 vol. Groep 7/8 vol Jongens 3/4 nog 3 plekken vrij 5/6 nog 4 plekken vrij 7/8 nog 6 plekken vrij De zwemvereniging ZPCA organiseert op 19 maart 2016 de schoolzwemkampioenschappen voor de groepen 3/4, 5/6 en 7/8 van de basisscholen in Appingedam. Deze wedstrijd duurt van uur tot uiterlijk uur. De beste drie scholen winnen een beker. Per groepscombinatie kunnen 6 meisjes en 6 jongens meedoen. Melden zich per groepscombinatie meer kinderen aan, dan moet er geloot worden. Je moet natuurlijk wel een zwemdiploma hebben. Je zwemt die middag 3 afstanden, namelijk 25 meter schoolslag, 25 meter vrije slag en 25 meter rugslag. Door een ervaren wedstrijdzwemmer/ster zullen de verschillende zwemslagen voorgedaan worden, zoals ook de start. Wil je meedoen aan deze leuke zwemmiddag geef je dan middels onderstaand strookje op. En dit alles is GRATIS!!!!!!!!!!!!!!!!! Lever het strookje voor 21 februari 2016 in bij je leerkracht. Contactpersoon van onze school tijdens de wedstrijddag voor vragen is: Gea Helmens: Ik ga meedoen aan de schoolzwemkampioenschappen! Naam : jongen/meisje Groep : Geboortejaar: Diploma(s): Startnummer wedstrijdzwemmen: Telefoonnummer: Handtekening ouder/verzorger

3 Stagiaires Tot eind maart komt Dian Hoogeveen elke donderdag stage lopen in het Konijnenhol Zij is 1e jaars student van de Pedagogische Academie Hanzehogeschool Groningen. Wij wensen haar een leerzame tijd toe. M.i.v week 6 komt Denice Boer tot de zomervakantie op de maandag en dinsdag assisteren in de Kikkervijver Zij doet de opleiding HZW en is eerste jaars. Lilian Ottens zal tot eind maart stage lopen in de Kikkervijver. Zij is eerste jaars student aan de Pedagogische Academie te Groningen. In Onderwaterwereld is Daisy Wester er op maandag, dinsdag en woensdag. Zij is eerste jaars van de opleiding MZ en PW. Wij wensen de studenten een leerzame en fijne tijd toe. Knutselen Op de dinsdag- en donderdagmiddag hebben wij twee enthousiaste knutseloma s. Zij maken hele leuke knutselwerkjes met de kinderen. Wij zoeken nog iemand die hun kan helpen op deze middag(en) Het is altijd heel gezellig onder de trap, dus kom erbij. Groep 1 en 2 Met het inrichten van de betekenisvolle hoeken doen de kleuters van het Berenhol allerlei ervaringen op. Dit keer stond het onderwerp "Heksen" centraal in het Berenhol. Onderstaande activiteiten uit het project hadden bijvoorbeeld een relatie met taal: Mondelinge communicatie: (kleine) kringgesprek, hun eigen toverschilderij toelichten, vergelijken, verschillen en overeenkomsten benoemen, eigen ervaring verwoorden, verkopen (onderhandelen), ontdektafel, poppenkast spelen, liedjes en versjes. Woordenschat: vormbegrippen, begrippenvulling (ruimtelijke oriëntatie en ruimtelijke relatie), meetbegrippen, woordweb, relatiebegrippen, Ontluikende - en beginnende geletterdheid: vormen en/of letters stempelen, toegepast schrijven, eigen naam schrijven op papier, symbolen uitknippen. Boekoriëntatie: prentenboeken lezen en bekijken van: Platvoetje, Henny de Heks, Lotje de heks, Toveren met kleuren, Hans en Grietje Niet alleen de relatie met taal was duidelijk zichtbaar, veel activiteiten hadden ook een relatie met rekenwiskunde: Getalbegrip: tellen, hoeveelheden, omgaan met getallen. Meten: vergelijken, lengtes, omtrek, oppervlakte, inhoud, kleurenkennis met licht/donker nuances, kleuren mengen, tijdsaspecten (avond- middag-morgen) Meetkunde: vormenkennis, meetkundige begrippen (voor achter, naast.) figuur samenstellen, vlieger vouwen, construeren, opereren met vormen en figuren. Wist U dat....in de Kikkervijver wordt gewerkt over het thema Van Baby tot Kleuter Geboortekaartjes en babyfoto's en babyspullen van harte welkom zijn!..alle kleuters maandag een leuke voorstelling gezien hebben. Dit in het kader van de Nationale Voorleesdagen. Het boek We hebben er een geitje bij werd gespeeld door docenten van het IVAK. De kinderen hebben enorm genoten. De foto's kunt u binnenkort bewonderen op onze website.

4 Groep 5/6 Data Play-In s en concerten groep 5 : Zaterdag 27 februari: 15:00-16:00 uur Play-In in het Kindcentrum Olingertil Vrijdag 1 april: 16:00-17:00 uur Play-In in het Kindcentrum OPwierde Donderdag 14 april: Voorjaarsconcert door leerlingen de Vuurvlinder en de Triangel in het Kindcentrum OPwierde (de tijd is nog onbekend, in ieder geval aan het begin van de avond) Vrijdag 15 april: Voorjaarsconcert door leerlingen Jan Ligthart en de Citer in het Kindcentrum Olingertil (de tijd is nog onbekend, in ieder geval aan het begin van de avond) Zaterdag 28 mei: 15:00-16:00 uur Play-In in het Kindcentrum Olingertil Zaterdag 18 juni: Slotconcert in Eelwerd (meer informatie hierover volgt t.z.t.) Agenda Oudergesprekken groep 1 t/m t/m Verwijzingsgesprekken groep t/m Voorjaarsvakantie t/m Paasactiviteitenochtend Goede Vrijdag en paasmaandag en Studiedag team (kinderen vrij) Bags2school Eindtoets groep 8 19, 20 en Koningsspelen Meivakantie t/m Meester en Juffendag (verjaardag) Pinkstermaandag vrij Lentefeest Hulpouder bedankavond Groep 7/8 naar Rijksmuseum Schoolreis groep 1 en Avond4daagse t/m Schoolreis groep 5 en Kamp groep 7/8 22, 23, Schoolreis groep 3 en Oudergesprekken groep 1 t/m t/m Zomervakantie t/m Adresgegevens: Obs De Vuurvlinder Wethouder Olthoflaan 4a Telefoonnummer obsdevuurvlinder@marenland.org Is de school telefonisch niet bereikbaar, dan wordt u doorgeschakeld naar het centrale telefoonnummer van Kindcentrum OPwierde:

5 Ingekomen post van Europa Kinderhulp GEEF EEN KIND DE VAKANTIE VAN ZIJN LEVEN WORD GASTGEZIN VOOR TWEEËNHALVE WEEK PER JAAR! WAT KUNT U DOEN? MELD U AAN ALS GASTGEZIN! Kind kunnen zijn Jaarlijks is Europa Kinderhulp op zoek naar nieuwe gastgezinnen. Gezinnen die twee en een halve week in de zomervakantie een kansarm kind met een beetje begrip en geduld willen ontvangen. De gastgezinnen worden tijdens het verblijf door Europa Kinderhulp begeleid. Van gastgezinnen vragen wij deze kinderen een zorgeloze, gezellige vakantie te geven, zodat ze weer even op adem kunnen komen. De kinderen die Europa Kinderhulp uitnodigt voor een vakantie zijn tussen de 5 en 12 jaar oud. Het zijn allemaal kinderen die het thuis niet gemakkelijk hebben. De kinderen komen onder andere uit Nederland, Duitsland, Frankrijk en België. Daarbij wordt geen onderscheid gemaakt in ras, religie of nationaliteit. Wie zijn wij? Europa Kinderhulp is een landelijke niet-gesubsidieerde stichting met ruim 300 onbetaalde medewerkers. Wij organiseren jaarlijks vakanties voor ongeveer 1500 kansarme kinderen. Geef een kind de vakantie van zijn leven! Wilt u een kind in de zomervakantie in uw gezin opnemen? Kijk dan op onze website of neem contact met ons op. Els Bergman, Regionaal secretaris nieuwe vakantiegezinnen of ( s zondags niet bereikbaar) elsbergman@kpnplanet.nl Landelijk informatienummer: U kunt ons ook financieel steunen door geld over te maken op banknummer: RABObank: NL78RABO INGbank: NL14INGB december 2015, pag. 22 Vakantieouder zijn is best pittig, maar ook verschrikkelijk mooi Europa Kinderhulp bezorgde afgelopen zomer 58 kansarme kinderen een droomvakantie in de provincie Groningen. De 9-jarige Ladji uit Parijs logeerde tweeënhalve week bij de familie Nagel in de stadswijk Buitenhof. Je moet het nooit doen voor je eigen kinderen, weet Isabel Nagel (44) maar al te goed. Haar 12-jarige zoon Tom en 10-jarige dochter Bente zijn gewend hun eigen programma s te draaien en daar past niet altijd een 9- jarig Franssprekend kind in. Hoe leuk ze het ook vinden om samen met lego te spelen of om buiten te voetballen. Voor Nagel was het de eerste keer dat ze haar huis openstelde voor een kind uit een achterstandswijk. Een oproep in tv-programma Spoorloos bracht haar op het idee en toen ze als arbeidspsycholoog haar werk een jaar stopzette, ging ze ermee aan de

6 slag.,,het past in ons gezin, we heb- ben de ruimte en als stad Groningen hebben we kinderen nu eenmaal veel te bieden, luidt haar uitleg. Ze kon met haar man Huub kiezen uit een Duits, Frans, Belgisch of Nederlands kind in twee leeftijdscategorieën: 6-9 en jaar. Ook mochten ze een voorkeur aangeven of ze een jongen, een meisje en hoeveel kinderen ze wilden opvangen. Ze moesten twee referenties opgeven en kregen een bezoek van twee bestuursleden van de stichting. Frieda Georg was als regionaal coördinator van de Franse reis een van hen en wist dat het Franse jongetje Ladji een goede plek zou hebben bij de familie Nagel. Het pakt ook wel eens anders uit, geeft Georg eerlijk toe.,,soms verloopt de communicatie te moeizaam of klikt het niet tussen de vakantieouders en het kind. We proberen goed te matchen, maar als het echt niet gaat, hebben we reserveouders die inspringen. Met Ladji ging het vanaf dag één prima. Met de woordenboeken op tafel of met behulp van Google- translate op de telefoon of tablet werd alles zo goed en kwaad als het ging vertaald. Ladji maakte helemaal deel uit van het gezin en van de kinderrijke buurt die via de buurt-app op de hoogte was van zijn komst.,,op de fiets naar het zwembad is voor zo n kind al bijzonder, zegt Na- gel.,,dat zegt de stichting ook van te- voren: je hoeft echt niet naar een pretpark, want juist die kleine dingen vinden ze fantastisch. Nagel is inmiddels een van de driehonderd vrijwilligers bij stichting Europa Kinderhulp geworden. Met Ladji ging het vanaf dag één prima. Op de fiets naar het zwembad is voor zo n kind al bijzonder In haar pakket zitten sponsoring (,,niemand van ons krijgt betaald, maar er zijn wel onkosten waar we donaties voor nodig hebben ), publiciteit ( en het bezoeken van nieuwe vakantieouders in de provincie. Het valt niet mee om nieuwe vakantiegezinnen te krijgen.,,vakantieouder zijn is best pittig, maar ook verschrikkelijk mooi, zegt Nagel. Misschien is de maatschappij individualistischer ingesteld dan vijftig jaar geleden bij de oprichting van de- ze vorm van kinderhulp of hebben de mensen meer geld om zelf op vakantie te gaan, maar Europa Kinder- hulp is ook nog niet bij iedereen bekend, merkt ze. Een vakantiegezin hoeft zelf geen jonge kinderen te hebben, zegt coördinator Georg. Een rol als opa en oma kan heerlijk zijn. Nagel voegt toe:,,het is wel handig als je tijd EIGEN FOTO S hebt. Zoals in mijn geval als je tussen twee banen zit of als je een baan hebt waarbij je veel vrije tijd kent. De vakantiekinderen komen altijd in de zomervakantie in verschillen- de periodes. Het eerste jaar van hun bezoek mogen ze in overleg met Europa Kinderhulp mee op vakantie mits die in Nederland wordt gevierd, maar het tweede jaar is het buiten- land ook toegestaan. Ladji komt volgend jaar niet naar Groningen, maar hopelijk het jaar er op wel weer, zegt Nagel.,,Ladji s moeder komt uit Ivoorkust en heeft heel hard gespaard om samen met hem en zijn broer daar familie te bezoeken komend jaar. Dat betekent dat wij volgend jaar een ander kind zullen opvangen, want ik vind het belangrijk om iets voor een ander te doen. Isabel Nagel met vlnr Bente, Ladji en Tom.

Wij zijn nu op zoek naar nieuwe leden voor het LOT. We zouden het heel fijn vinden als per groep 2 ouders zich hiervoor aanmelden.

Wij zijn nu op zoek naar nieuwe leden voor het LOT. We zouden het heel fijn vinden als per groep 2 ouders zich hiervoor aanmelden. Nieuwsbrief 6 Obs De Vuurvlinder. Januari 2016 Hoofdluis Het LOT (Luizen Opsporing Team)is helaas gestopt met het controleren op hoofdluis. Wij bedanken hen voor hun betrokkenheid en inzet tijdens de periode

Nadere informatie

Brugproat. Nieuwsbrief nr. 11 (3 17 febr.) Schooljaar 2015 2016

Brugproat. Nieuwsbrief nr. 11 (3 17 febr.) Schooljaar 2015 2016 Brugproat Nieuwsbrief nr. 11 (3 17 febr.) Schooljaar 2015 2016 Agenda Donderdag 4 febr. 19.00 u. Teamvergadering Dinsdag 9 febr. 19.30 u. Vergadering MR / OAC Woensdag 10 febr. 12.45 u. Teamvergadering

Nadere informatie

U kunt zich aanmelden via de mail of bij de groepsleerkrachten graag vóór 18 april

U kunt zich aanmelden via de mail of bij de groepsleerkrachten graag vóór 18 april Nieuwsbrief 16 Obs De Vuurvlinder. april 2016 Fruit deze week 1. Appel 2. Kiwi (Zespri) 3. Peer Ziekte en vervanging Vorige week hebben we i.v.m ziekte van de leerkracht kinderen terug naar huis laten

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Obs De Vuurvlinder. Augustus 2015

Nieuwsbrief 1 Obs De Vuurvlinder. Augustus 2015 Nieuwsbrief 1 Obs De Vuurvlinder. Augustus 2015 Boekenpret Vanaf dit schooljaar is er geen Boekenpretuitleen voor de kleuters. Wel gaan wij op een andere manier het (voor)lezen van boekjes bij kinderen

Nadere informatie

OBS. De Vuurvl Juli De Vuurvlinder In deze nieuwsbrief:

OBS. De Vuurvl Juli De Vuurvlinder In deze nieuwsbrief: OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week OBS 28 De Vuurvl Juli 2017 Namens het team van Obs de Vuurvlinder willen wij u allen alvast een fijne zomervakantie wensen! Tot volgend jaar! In deze nieuwsbrief: Informatie

Nadere informatie

April OBS De Vuurvlinder week 17. In deze nieuwsbrief:

April OBS De Vuurvlinder week 17. In deze nieuwsbrief: OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week 17 April 2018 Namens het team van De Vuurvlinder willen wij u allen een hele fijne meivakantie wensen!! In deze nieuwsbrief: Algemeen Schoolfruit Vorige week was de laatste

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Thema s Trefwoord. belangrijke mededelingen. Kalender. jaargang 11 - nummer 3-11 februari 2016

Nieuwsbrief. Thema s Trefwoord. belangrijke mededelingen. Kalender. jaargang 11 - nummer 3-11 februari 2016 Nieuwsbrief jaargang 11 - nummer 3-11 februari 2016 Thema s Trefwoord Week 7 Thema: Wat is Het kwade? Kwaad bestaat. Niet de emotie kwaad (boos), maar het opzettelijk toebrengen van leed. Waar denken de

Nadere informatie

OBS. De Vuurvlinder week 20 OBS. De Vuurvl Mei In deze nieuwsbrief: Informatie over: - Ouderbedankavond - Boekenmarkt - Fierljeppen

OBS. De Vuurvlinder week 20 OBS. De Vuurvl Mei In deze nieuwsbrief: Informatie over: - Ouderbedankavond - Boekenmarkt - Fierljeppen OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week 20 OBS De Vuurvl Mei 2017 In deze nieuwsbrief: Informatie over: - Ouderbedankavond - Boekenmarkt - Fierljeppen BELANGRIJK Op de locatie waar voorheen de basisscholen

Nadere informatie

Rapport Denkt u er nog even aan dat het rapport van uw kind weer ingeleverd wordt? We missen nog enkele.

Rapport Denkt u er nog even aan dat het rapport van uw kind weer ingeleverd wordt? We missen nog enkele. Nieuwsbrief 8 Obs De Vuurvlinder. Februari 2016 Fruit van deze week (woensdag, donderdag, vrijdag) Waspeen Komkommer Appel Wilt u uw kind op de deze dagen iets extra s meegeven voor in de pauze, dat mag

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Informatie over: - Hulpouders bibliotheek gezocht! - Bericht van de OR - Vakantierooster

In deze nieuwsbrief: Informatie over: - Hulpouders bibliotheek gezocht! - Bericht van de OR - Vakantierooster OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week OBS 24 De Vuurvl Juni 2017 In deze nieuwsbrief: Informatie over: - Hulpouders bibliotheek gezocht! - Bericht van de OR - Vakantierooster 2017-2018 Oproep voor hulp in

Nadere informatie

OBS. De Vuurvl Juni 2017 OBS. De Vuurvlinder week 22. In deze nieuwsbrief: In de bijlage informatie over de. Tijdelijke logeerwoningen

OBS. De Vuurvl Juni 2017 OBS. De Vuurvlinder week 22. In deze nieuwsbrief: In de bijlage informatie over de. Tijdelijke logeerwoningen OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week 22 OBS De Vuurvl Juni 2017 In de bijlage informatie over de Tijdelijke logeerwoningen In deze nieuwsbrief: Informatie over: - Hulpouders bibliotheek gezocht! - GMR leden

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 Obs De Vuurvlinder. September 2015

Nieuwsbrief 2 Obs De Vuurvlinder. September 2015 Nieuwsbrief 2 Obs De Vuurvlinder. September 2015 - Wist U dat... -er hele creatieve moeders in de Kikkervijver zijn? De leukste traktaties geknutseld worden ter ere van de jarige. Ook van gezonde hapjes

Nadere informatie

Juni OBS De Vuurvlinder week 24. In deze nieuwsbrief: - Corsonieuws - Sponsorloop - Nieuws uit de groepen

Juni OBS De Vuurvlinder week 24. In deze nieuwsbrief: - Corsonieuws - Sponsorloop - Nieuws uit de groepen OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week 24 Juni 2018 We gaan in veel groepen starten met de Citotoetsen. Wilt u ervoor zorgen dat uw kind uitgerust op school komt en met een goed ontbijt in de maag? Dit zorgt

Nadere informatie

OBS De Vuurvlinder week 47. November Nieuws algemeen. Bezoek inspectie

OBS De Vuurvlinder week 47. November Nieuws algemeen. Bezoek inspectie OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week 47 November 2016 Nieuws algemeen Bezoek inspectie Afgelopen maandag heeft de rijksinspectie opnieuw onze school bezocht. Vorig jaar is vastgesteld dat het onderwijs op

Nadere informatie

Juni OBS De Vuurvlinder week 26. In deze nieuwsbrief: -Oudergesprekken -Schoolreisbetaling

Juni OBS De Vuurvlinder week 26. In deze nieuwsbrief: -Oudergesprekken -Schoolreisbetaling OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week 26 Juni 2018 In deze nieuwsbrief: -Oudergesprekken -Schoolreisbetaling Oudergesprekken U kunt zich vanaf deze week weer inschrijven voor de oudergesprekken. De intekenlijsten

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 Obs De Vuurvlinder. april 2016

Nieuwsbrief 18 Obs De Vuurvlinder. april 2016 Nieuwsbrief 18 Obs De Vuurvlinder. april 2016 Fruit deze week Dit is de laatste week dat de kinderen fruit via school krijgen. Na de meivakantie hebben we onze fruit- en groentedagen op woensdag en donderdag.

Nadere informatie

OBS De Vuurvlinder week 36. September In deze nieuwsbrief: - Welkom in het nieuwe schooljaar - Nieuws uit de groepen - Baby juf Ciska

OBS De Vuurvlinder week 36. September In deze nieuwsbrief: - Welkom in het nieuwe schooljaar - Nieuws uit de groepen - Baby juf Ciska OBS De Vuurvlinder 2018-2019 week 36 September 2019 In deze nieuwsbrief: - Welkom in het nieuwe schooljaar - Nieuws uit de groepen - Baby juf Ciska Algemeen: Welkom in het nieuwe schooljaar 2018-2019.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF OBS HET KOMPAS NR. 20 / AGENDA (ALGEMEEN) BERICHTEN VAN DE DIRECTIE

NIEUWSBRIEF OBS HET KOMPAS NR. 20 / AGENDA (ALGEMEEN) BERICHTEN VAN DE DIRECTIE NIEUWSBRIEF OBS HET KOMPAS NR. 20 / 2015-2016 Verbindingsweg 4 9865 TE Opende tel. 0594-659522 kompas@westerwijs.nl AGENDA (ALGEMEEN) 16 februari rapporten mee 17 februari margedag; leerlingen vrij! 18

Nadere informatie

Juli OBS De Vuurvlinder week 28. In deze nieuwsbrief: - Corsonieuws - Buitenspeelplaatsen - Zomertip - Nieuws uit de groepen

Juli OBS De Vuurvlinder week 28. In deze nieuwsbrief: - Corsonieuws - Buitenspeelplaatsen - Zomertip - Nieuws uit de groepen OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week 28 Juli 2018 Deze week zijn de oudergesprekken. Vrijdag is de gezamenlijke viering om samen het schooljaar alvast af te sluiten. In deze nieuwsbrief: - Corsonieuws - Buitenspeelplaatsen

Nadere informatie

OBS. De Vuurvl December 2017 i OBS. De Vuurvlinder week 50

OBS. De Vuurvl December 2017 i OBS. De Vuurvlinder week 50 OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week 50 OBS De Vuurvl December 2017 i Wat was het een prachtig Sinterklaasfeest!! Dank aan de Sinterklaascommissie en de OR! De kinderen hebben genoten. Meer foto s in deze

Nadere informatie

Uitnodiging. Juni OBS De Vuurvlinder week 25. In deze nieuwsbrief:

Uitnodiging. Juni OBS De Vuurvlinder week 25. In deze nieuwsbrief: OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week 25 Juni 2018 We zijn gestart met ouderportaal! Hierop komt leuke en belangrijke info over de groep van uw kind. In deze nieuwsbrief: - Nieuws uit de groepen - Vieringrooster

Nadere informatie

OBS De Vuurvlinder week 7. Februari In deze nieuwsbrief: - Staking - Schoolfruit - Sponsorloop - Corso

OBS De Vuurvlinder week 7. Februari In deze nieuwsbrief: - Staking - Schoolfruit - Sponsorloop - Corso OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week 7 Februari 2018 In deze nieuwsbrief: - Staking - Schoolfruit - Sponsorloop - Corso Staking 14 februari Algemeen Naschoolse Activiteiten De naschoolse activiteiten op woensdag14

Nadere informatie

Juli OBS De Vuurvlinder week 27. In deze nieuwsbrief: -bookspot Kindcentrum OPwierde

Juli OBS De Vuurvlinder week 27. In deze nieuwsbrief: -bookspot Kindcentrum OPwierde OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week 27 Juli 2018 WOENSDAG KOMT DE BRANDWEER VOOR WATERPRET ZORGEN. In deze nieuwsbrief: -bookspot Kindcentrum OPwierde - Waterpret met de brandweer! MEER INFO VERDEROP IN

Nadere informatie

OBS De Vuurvlinder week 8. Maart In deze nieuwsbrief: -Schoolfruit

OBS De Vuurvlinder week 8. Maart In deze nieuwsbrief: -Schoolfruit OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week 8 Maart 2018 In deze nieuwsbrief: -Schoolfruit - Algemeen Schoolfruit: 1. Waspeen 2. Ananas 3. Appel Ananas Wist je dat je een ananas ook zelf kunt kweken? Dit kan van

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Studiedag. LED verlichting en zonnepanelen. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Studiedag. LED verlichting en zonnepanelen. In dit nummer: 15 januari 019 Nieuwsbrief In dit nummer: Studiedag Zoals ook in onze jaarkalender staat vermeld, is er op maandag 8 januari a.s. een studiedag voor de leerkrachten. Dat betekent, dat alle leerlingen deze

Nadere informatie

OBS. De Vuurvlinder week 3 OBS. De Vuurvl Januari In deze nieuwsbrief: - schoolfruit

OBS. De Vuurvlinder week 3 OBS. De Vuurvl Januari In deze nieuwsbrief: - schoolfruit OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week 3 OBS De Vuurvl Januari 2018 In deze nieuwsbrief: - schoolfruit Schoolfruit Algemeen Levering week 3 1. Mandarijn 2. Appel (Gala) 3 Grapefruit Grapefruit Grapefruits zijn

Nadere informatie

We maken er een mooie, gezellige en sportieve zwemdag van!

We maken er een mooie, gezellige en sportieve zwemdag van! Obs De Vuurvlinder Nieuwsbrief 10 Maart 2015 Aan ouder(s) en verzorger(s), SCHOOLZWEMKAMPIOENSCHAPPEN IN ZWEMBAD DUBBELSLAG OP 14 maart 2015 De zwemvereniging ZPCA organiseert op 14 maart 2015 de schoolzwemkampioenschappen

Nadere informatie

Vrijdagbrief. Jaargang 27 nummer januari 2011

Vrijdagbrief. Jaargang 27 nummer januari 2011 et Vrijdagbrief Jaargang 27 nummer 19 21 januari 2011 Openbare basisschool De Meent Tel. 050 4061897 e-mail: directie@obsdemeentglimmen.nl Website: www.obsdemeentglimmen.nl rekeningnummer ouderraad : 1274.62.678

Nadere informatie

Januari OBS De Vuurvlinder week 5. In deze nieuwsbrief:

Januari OBS De Vuurvlinder week 5. In deze nieuwsbrief: OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week 5 Januari 2018 In de week van 12 februari worden er oudergesprekken gehouden. We willen met alle ouders even in gesprek. Vanaf aanstaande dinsdag hangen de intekenlijsten

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

Mocht het zo zijn dat op enig moment de kleutergroep te groot wordt dan is er ruimte om een tweede groep te starten.

Mocht het zo zijn dat op enig moment de kleutergroep te groot wordt dan is er ruimte om een tweede groep te starten. Website : www.hietweide.nl e-mail : nieuwsbrief@hietweide.nl Kopij inleveren uiterlijk woensdag bij Jan Buijtenhuijs of zenden aan nieuwsbrief@hietweide.nl 19 juni Nr. 17-35 Agenda 23 juni Swim to play

Nadere informatie

OBS De Vuurvlinder week 14. April In deze nieuwsbrief: - Schoolfruit - Koningsspelen - Bags2school - Pasen - Stadstuin

OBS De Vuurvlinder week 14. April In deze nieuwsbrief: - Schoolfruit - Koningsspelen - Bags2school - Pasen - Stadstuin OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week 14 April 2018 In deze nieuwsbrief: - Schoolfruit - Koningsspelen - Bags2school - Pasen - Stadstuin Schoolfruit: 1. Kiwi 2. Appel 3. Sinaasappel Algemeen Kiwi Mmm deze

Nadere informatie

Helpt u sparen? OBS. De Vuurvl. Maart 2017 OBS. De Vuurvlinder week 13. In deze nieuwsbrief: Informatie over:

Helpt u sparen? OBS. De Vuurvl. Maart 2017 OBS. De Vuurvlinder week 13. In deze nieuwsbrief: Informatie over: OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week 13 OBS De Vuurvl Maart 2017 OBS de Vuurvlinder dankt: Google Voor een bijdrage van 200,00 voor Techniekonderwijs op de Vuurvlinder en de First Lego League. In deze nieuwsbrief:

Nadere informatie

De Vuurvlinder OBS. De Vuurvl Juli In deze nieuwsbrief: Informatie over: - VVN - Jeugdsportfonds

De Vuurvlinder OBS. De Vuurvl Juli In deze nieuwsbrief: Informatie over: - VVN - Jeugdsportfonds OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week OBS 27 De Vuurvl Juli 2017 In deze nieuwsbrief: Informatie over: - VVN - Jeugdsportfonds Centrum Veilig Wonen (CVW) is de komende tijd bij u in de wijk aan het werk. CVW

Nadere informatie

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda:

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Donderdag 8 oktober: Vrijdag 9 oktober: Maandag 12 oktober: Dinsdag 13 oktober: Dinsdag 13 oktober: Woensdag 14 oktober Donderdag 15 oktober: studiedag. Alle kinderen

Nadere informatie

OBS De Vuurvlinder week 40. Oktober 2016

OBS De Vuurvlinder week 40. Oktober 2016 OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week 40 Oktober 2016 Zakelijke ouderavond Op maandag 7 november 2016 is onze jaarlijkse ouderavond. Aanvang 19.30 uur. We nodigen u van harte uit hierbij aanwezig te zijn.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik Nieuwsbrief obs De Tunnel Boomweidelaan 44 4423 AP SCHORE E-mail: school@obsdetunnel.nl Website: www.obsdetunnel.nl Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016 Start van het schooljaar en terugblikken

Nadere informatie

Obs De Vuurvlinder Nieuwsbrief 11 April Aan ouder(s) en verzorger(s),

Obs De Vuurvlinder Nieuwsbrief 11 April Aan ouder(s) en verzorger(s), Obs De Vuurvlinder Nieuwsbrief 11 April 2015 Aan ouder(s) en verzorger(s), Zwemwedstrijden Apetrots zijn we op deze groep zwemmers en begeleiders. De eerste prijs dat is toch een super prestatie. De kinderen

Nadere informatie

Voor de regio Flevoland, Utrecht en Noord-Holland staat er een staking gepland in het basisonderwijs op woensdag 14 maart.

Voor de regio Flevoland, Utrecht en Noord-Holland staat er een staking gepland in het basisonderwijs op woensdag 14 maart. Zegveld, 13 maart 2018 Deze week is het biddag. Woensdagmiddag 14 maart is er een speciale dienst in de kerk waarin we God om een zegen mogen vragen. Alle kinderen en ouders zijn hier van harte welkom!

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2015

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2015 Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2015 Agenda: oktober/november UITDAGEND ONDERWIJS MET EEN STERKE BASIS maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag oktober 19 Start herfstvakantie 12

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Voorjaarsvakantie Week 9 en februari t/m 10 maart 2018

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Voorjaarsvakantie Week 9 en februari t/m 10 maart 2018 Nieuwsbrief Voorjaarsvakantie Week 9 en 10 25 februari t/m 10 maart 2018 Van de directie De kinderen hebben hard gewerkt de afgelopen weken. Er zijn veel toetsen gemaakt en ook de gewone dagelijkse lessen

Nadere informatie

MiniMeeledingen. Agenda. Bijbelverhalen. Nieuws van De Meele. Vrijdag 13 april 2018

MiniMeeledingen. Agenda. Bijbelverhalen. Nieuws van De Meele. Vrijdag 13 april 2018 Agenda Dinsdag 17 t/m donderdag 19 april Centrale Eindtoets groep 8 Vrijdag 20 april Koningsspelen / sportdag Woensdag 25 april Koffie-uurtje Donderdag 26 april Leerlingen om 12.00 uur vrij! Studiemiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 mei 2016

Nieuwsbrief 13 mei 2016 Jochem Blaauboerstraat 4 1751 CJ Schagerbrug 0224-571626 info@obszwanenest.nl http://www.obszwanenest.nl Kalender 16 mei: 2 e pinksterdag 17 mei: Schoolreis groep 1 t/m 7 23 t/m 25 mei: Groep 8 Kamp 26

Nadere informatie

Mei OBS De Vuurvlinder week 21. In deze nieuwsbrief:

Mei OBS De Vuurvlinder week 21. In deze nieuwsbrief: OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week 21 Mei 2018 Wat hebben alle kinderen ontzettend goed gelopen tijdens de sponsorloop! Iedereen bedankt voor de inzet en support!! In deze nieuwsbrief: - Schoolreisjes -

Nadere informatie

OBS. De Vuurvlinder week 11 OBS. De Vuurvl Maart In deze nieuwsbrief: Informatie over: - Schoolfruit

OBS. De Vuurvlinder week 11 OBS. De Vuurvl Maart In deze nieuwsbrief: Informatie over: - Schoolfruit OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week 11 OBS De Vuurvl Maart 2017 In deze nieuwsbrief: Informatie over: - Schoolfruit Schoolfruit 1. Sinaasappel 2. Komkommer 3. Meloen Wij zijn voor dinsdag, woensdag en donderdag

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 13, 31 maart 2017

Schooljaar Nummer 13, 31 maart 2017 Schooljaar 2016-2017 Nummer 13, 31 maart 2017 Kalender: 6 april Verjaardag juf Petra en meester Stefan 6 april Verkeersexamen voor groep 7, theorie 7 april Verkeersexamen voor groep 7, praktijk 10 april

Nadere informatie

Februari OBS De Vuurvlinder week 8. In deze nieuwsbrief: -Schoolfruit -TOPSPORTDAG Groningen - Kidsfeest.

Februari OBS De Vuurvlinder week 8. In deze nieuwsbrief: -Schoolfruit -TOPSPORTDAG Groningen - Kidsfeest. OBS De Vuurvlinder Valentijnstaart 2017-2018 week 8 Februari 2018 Opa Henk, onze Techniekman werd op 15 februari verrast met een heerlijke Valentijnstaart. Dit omdat hij een super vrijwilliger is op onze

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag de Grote Rekenochtend. Schoolvoetbal jongens. IEP toets groep 8.

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag de Grote Rekenochtend. Schoolvoetbal jongens. IEP toets groep 8. Maandkalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 2 3 4 5 6 7 Creamiddag Nationale buitenlesdag 08.30-10.15 de Grote Rekenochtend Schoolvoetbal jongens 08.45-09.45 koffie uurtje 11.00-12.00 theorie-exame

Nadere informatie

Wolderweetjes Weekinfo

Wolderweetjes Weekinfo Wolderweetjes Weekinfo Maandag 9 april 2018 BELANGRIJKE DATA Emailadreswww.wolderweide.nl s Middags Koningsspelen Koningsdag Kinderen vrij Schoolreisje Studiedag Kinderen vrij Tel.nr.: 0341-701110 Vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief uur. Wij trekken aan de bel... Bellentrekkers gezocht

Nieuwsbrief uur. Wij trekken aan de bel... Bellentrekkers gezocht Nieuwsbrief Jaargang 20 - nummer 12 februari 2015 Wij trekken aan de bel... Bellentrekkers gezocht Het Liliane Fonds roept alle basisscholen in Nederland op om op donderdag 12 maart 2015 één minuut lang

Nadere informatie

Welkom op school: Sophia Schaap, in groep 1/2B. We wensen Sophia een hele fijne schooltijd toe!

Welkom op school: Sophia Schaap, in groep 1/2B. We wensen Sophia een hele fijne schooltijd toe! NIEUWSBRIEF Van Weerden Poelmanstraat 2a 9254 CS Hurdegaryp Tel: 0511 472026 E-mail: hurdegaryp@opo-furore.nl Website: www.obs-hurdegaryp.nl Jaargang 13 nr. 8 vrijdag 9 december Met de digitale schoolkrant

Nadere informatie

Welkom op de Prins Clausschool

Welkom op de Prins Clausschool schoolkalender 2016-2017 Welkom op de Prins Clausschool september 2016 35 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 1 - into-gesprekken groep 3-8 2 3 4 36 5 - into-gesprekken groep 3-8

Nadere informatie

OBS De Vuurvlinder OBS week 51. In deze nieuwsbrief: Ons kerstdiner is op donderdag 22 december a.s. Informatie over:

OBS De Vuurvlinder OBS week 51. In deze nieuwsbrief: Ons kerstdiner is op donderdag 22 december a.s. Informatie over: OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week 51 OBS December Vuurvlinder 2016 Ons kerstdiner is op donderdag 22 december a.s. Houdt u er rekening mee dat de kinderen deze dag om 12.00 uur vrij zijn. In deze nieuwsbrief:

Nadere informatie

JAARKALENDER VOOR OUDER(S)/VERZORGER(S)

JAARKALENDER VOOR OUDER(S)/VERZORGER(S) JAARKALENDER 2018 2019 VOOR OUDER(S)/VERZORGER(S) WELKOM OP HET KRIJT! Voor u ligt een nieuw overzicht van activiteiten van KC Het Krijt. We hopen hiermee zo volledig mogelijk te zijn, maar het kan zijn

Nadere informatie

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte.

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte. Nummer: 6 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Morgen is het zover, dan komt Sinterklaas aan op de Watermolen. Een spannende dag voor alle leerlingen. Mocht u willen kijken tijdens

Nadere informatie

BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl. SEPTEMBER 2015 Nummer 313

BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl. SEPTEMBER 2015 Nummer 313 BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl SEPTEMBER 2015 Nummer 313 MAANDOVERZICHT 31 Ma 1 Di 2 Wo 3 Do 4 Vrij 5 Za 6 Zo 7 Ma Controle

Nadere informatie

OBS. De Vuurvl Oktober De Vuurvlinder In deze nieuwsbrief:

OBS. De Vuurvl Oktober De Vuurvlinder In deze nieuwsbrief: OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week OBS 40 De Vuurvl Oktober 2017 Wegens de staking van alle leraren in het basisonderwijs zijn op donderdag 5 oktober alle kinderen vrij. In deze nieuwsbrief: Informatie

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: - Wet privacy - Vakantierooster - Ouderbedankavond - Licht uit, spot aan. Algemeen

In deze nieuwsbrief: - Wet privacy - Vakantierooster - Ouderbedankavond - Licht uit, spot aan. Algemeen OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week 22 Mei 2018 In deze nieuwsbrief: - Wet privacy - Vakantierooster - Ouderbedankavond - Licht uit, spot aan Algemeen Wet op de privacy Zoals u weet is m.i.v. 25 mei jl.

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2016

Nieuwsbrief juli 2016 Kwadijk 92, 1471 CE Kwadijk Nieuwsbrief juli 2016 Belangrijke data juli: 6 juli Studiedag, kinderen vrij 7 juli Rapport mee 7/8 juli Kleuterspellen mee naar huis, schoonmaak 11 juli Bedankochtend 11 juli

Nadere informatie

Deze keer in de nieuwsbrief

Deze keer in de nieuwsbrief Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2017-2018 vrijdag 9 maart Deze keer in de nieuwsbrief Verandering onder en bovenbouw Rapport/ portfolio

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 9, nr februari 2017 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 9, nr februari 2017 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 9, nr. 23 15 februari 2017 In dit nummer: Ouderavond en koffie-uurtje MT Bereikbaarheid school Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Bovenbouwnieuws Ander nieuws Ouderavond woensdag 22

Nadere informatie

Sauwerd, februari 2015

Sauwerd, februari 2015 Sauwerd, februari 2015 Van de directeur Op je kop in de prullenbak! Drie weken lang heeft de container van de actie recycleplan op ons schoolplein gestaan. En wat werd er flink gesjouwd met oude elektrische

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst!

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Nieuwsbrief Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Psalm van de maand De psalm van de maand april is psalm 133: 3. Zending Latin Link

Nadere informatie

Informatiebulletin Uitgave van: C.B.S. De Noordster, t Kort Morn AK Nij Altoenae Tel:

Informatiebulletin Uitgave van: C.B.S. De Noordster, t Kort Morn AK Nij Altoenae Tel: Informatiebulletin Uitgave van: C.B.S. De Noordster, t Kort Morn 2 9072 AK Nij Altoenae Tel: 0518 402494 Jaargang 21 nummer 8: 1 april 2016 Ouderavond 12 april komt te vervallen! Op de kalender staat op

Nadere informatie

o.b.s. De Iemenhof Spanjaardspad 86 Postbus AA Schoonebeek Tel. nr.:

o.b.s. De Iemenhof Spanjaardspad 86 Postbus AA Schoonebeek Tel. nr.: o.b.s. De Iemenhof Spanjaardspad 86 Postbus 30 7760 AA Schoonebeek Tel. nr.: 0524-531231 Email: locatieleider@obs-iemenhof.nl www.obs-iemenhof.nl woensdag 10 april 2019 VANUIT OBS DE IEMENHOF KONINGSSPELEN

Nadere informatie

31 augustus 2015 (nr 1)

31 augustus 2015 (nr 1) 31 augustus 2015 (nr 1) 7km van Martenshoek De 11e editie van de 7km van Martenshoek zit er weer aan te komen. De datum is zondag 27 september 2015. De inschrijving is on-line. Er is ook een Ouder-Kindloop.

Nadere informatie

Welkom op de St. Willibrordschool

Welkom op de St. Willibrordschool Welkom op de St. Willibrordschool Wij vinden het erg gezellig dat je bij ons op school komt. Als jij vier jaar bent mag je met ons meedoen! Adres Oranjelaan 96 2161 KH Lisse Telefoon 0252-414101 E-mail

Nadere informatie

OBS De Vuurvlinder week 14. April In deze nieuwsbrief: - Schoolfruit - Koningsspelen - Scholierenloop - Sponsoring -

OBS De Vuurvlinder week 14. April In deze nieuwsbrief: - Schoolfruit - Koningsspelen - Scholierenloop - Sponsoring - OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week 14 April 2018 In deze nieuwsbrief: - Schoolfruit - Koningsspelen - Scholierenloop - Sponsoring - Algemeen Wie komt ons woensdag en donderdag helpen bij het snijden en

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018 Nieuwsbrief juli 2018 Jaargang 27 Nummer 11 De komende maand: Agenda 1 juli 2018 10.00 uur 1e Communie in de kerk 4 juli 2018 Brandweerlessen in alle groepen 5 juli 2018 Continurooster i.v.m. studiemiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019 Start van het nieuwe schooljaar op dinsdag 3 september 2019 Het schooljaar 2019-2020 start dit jaar niet op de eerste maandag, maar op dinsdag. Maar op maandagmiddag 2 september nodigen wij wel alle kinderen

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 21 april 2017

Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Wat was het weer een feest vrijdag 21 april: De Koningsspelen!! Binnenkort Van maandag 24 april tot en met vrijdag 5 mei zijn alle kinderen vrij. Dan hebben we 2 weken

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 12 april Paaslunch

Weekmail obs Hagen 12 april Paaslunch Weekmail obs Hagen 12 april 2019 Paaslunch Op donderdag 18 april vindt er een paaslunch plaats op school. De heerlijke lunch vindt in buffetvorm plaats, dit wordt allemaal geregeld door de OR!! De kinderen

Nadere informatie

HetRozenblaadje. mei 2017

HetRozenblaadje. mei 2017 Jan Tooropstraat 1-5 3181 HE Rozenburg Op www.rozenhorst.nl vindt u deze nieuwsbrief ook terug HetRozenblaadje mei 2017 maandagochtend maandagmiddag maandag t/m zaterdag 9 mei 10 mei 15 mei 15 mei 15 t/m

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Uit de groepen. Week 14 2 t/m 9 april 2016

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Uit de groepen. Week 14 2 t/m 9 april 2016 Nieuwsbrief Week 14 2 t/m 9 april 2016 Vanuit de directie Vandaag hadden de kinderen veel plezier met de één-aprilgrappen. Computermuizen met plakbandjes eronder, de klok die een uur terug werd gezet en

Nadere informatie

OBS. De Vuurvl Maart 2017 OBS. De Vuurvlinder week 12. In deze nieuwsbrief: Informatie over:

OBS. De Vuurvl Maart 2017 OBS. De Vuurvlinder week 12. In deze nieuwsbrief: Informatie over: OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week 12 OBS De Vuurvl Maart 2017 In deze nieuwsbrief: Informatie over: - Schoolfruit - Marenland Magazine - Verlofaanvraag - Vervanging Schoolfruit 1. Meloen 2. Sinaasappel

Nadere informatie

Maandag 26 maart Portfolio presentaties t/m 30 maart

Maandag 26 maart Portfolio presentaties t/m 30 maart obs De Phoenix Week 12-2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), In de aankomende periode staan een aantal sportieve activiteiten op het programma. Het schoolschaakteam heeft afgelopen zaterdag een knappe prestatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief APRIL 2018

Nieuwsbrief APRIL 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het voorjaar is begonnen. Afgelopen weekend is de zomertijd ingegaan en hopelijk kunnen we gaan genieten van een prachtig voorjaar en zomer.

Nadere informatie

Welkom op de St. Willibrordschool!

Welkom op de St. Willibrordschool! Welkom op de St. Willibrordschool! Wij vinden het erg gezellig dat je bij ons op school komt. Als jij vier jaar bent mag je met ons meedoen! Adres Oranjelaan 96 2161 KH Lisse Telefoon 0252-414101 E-mail

Nadere informatie

VROONESTE-IN-FO NUMMER 9 15 JANUARI 2015

VROONESTE-IN-FO NUMMER 9 15 JANUARI 2015 VROONESTE-IN-FO NUMMER 9 15 JANUARI 2015 -Kalender -De Nationale Voorleesdagen 2015 KALENDER Vrijdag 5 december Sinterklaasfeest, kinderen s middags vrij Dinsdag 9 december MR vergadering Donderdag 18

Nadere informatie

TRIANGELNIEUWS. (Thema Rollen in de groep) t/m Meivakantie

TRIANGELNIEUWS. (Thema Rollen in de groep) t/m Meivakantie TRIANGELNIEUWS Nieuwsbrief van CBS De Triangel Weth. Olthoflaan 4B, 9902 LB Appingedam 0596 680023 www.cbstriangel.nl directie.triangel@noordkwartier.nl 17 april 2019 Rollen in de groep KiVa regel van

Nadere informatie

Obs De Vuurvlinder Nieuwsbrief 6 Datum 29 oktober Aan ouder(s) en verzorger(s),

Obs De Vuurvlinder Nieuwsbrief 6 Datum 29 oktober Aan ouder(s) en verzorger(s), Obs De Vuurvlinder Nieuwsbrief 6 Datum 29 oktober 2014 Aan ouder(s) en verzorger(s), Het schoolfonds Ook dit jaar verzoeken wij u om uw vrijwillige bijdrage aan het schoolfonds te voldoen. Wij als ouderraad

Nadere informatie

Agenda februari: Agenda begin maart:

Agenda februari: Agenda begin maart: Van Oldenbarneveltstraat 70 3882 CG Putten Tel.: 0341-3441 Email: Info@ichthusputten.nl Agenda februari: 1 Oefenen schoolschaken 3 en 6 leerlingen lesvrij 7 Inschrijven gesprekken 10 Oefenen schoolschaken

Nadere informatie

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel April 2014 Franciscusbericht Koningsspelen vrijdag 25 april Vrijdag 25 april doen we met de Franciscusschool mee aan de Koningsspelen. We denken hier een goede invulling te kunnen geven door een sponsorloop

Nadere informatie

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar.

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar. Riemslootnieuws 749 12-07-2018 Jaargang 17 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 www.comprix.nl NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Formatie 2018-2019 Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje

Nadere informatie

Immanuël-Nieuws. Themadienst: school thuis en kerk. Afscheid. Schooljaar 2016/2017. Studiedagen. Sing-out. Vossenjacht

Immanuël-Nieuws. Themadienst: school thuis en kerk. Afscheid. Schooljaar 2016/2017. Studiedagen. Sing-out. Vossenjacht Studiedagen Mooi om te horen dat veel ouders gebruik maken van het lange weekend volgende week om te genieten van een korte vakantie. Vrijdagmorgen 23 juni zijn de groepen 1 t/m 4 vrij, vrijdagmiddag zijn

Nadere informatie

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1 Nieuw lid MR... 1 Opbrengst kaartenactie... 1 Vakanties en studiedagen 2017-2018... 2 Sportdag september: Hulpouders gevraagd!!!... 2 Even voorstellen... 3 We zwaaien ze feestelijk uit!... 4 Summerfun...

Nadere informatie

Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019

Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019 Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019 Algemeen nieuws In deze nieuwsbrief krijgt u informatie over diverse activiteiten die de komende weken plaatsvinden. Houdt u ook de website en onze Facebookpagina in de

Nadere informatie

Welkom op de St. Willibrordschool

Welkom op de St. Willibrordschool Welkom op de St. Willibrordschool Wij vinden het erg gezellig dat je bij ons op school komt. Als jij vier jaar bent mag je met ons meedoen! Adres Oranjelaan 96 2161 KH Lisse Telefoon 0252-414101 E-mail

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 14 februari 2017 Nr. 21

Nieuwsbrief Dinsdag 14 februari 2017 Nr. 21 Nieuwsbrief Dinsdag 14 februari 2017 Nr. 21 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Vrijdag 24 februari Carnaval Groepen 1 t/m 8 en Taalschool om 12.00 uur vrij Maandag 27 februari

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr januari 2016

NIEUWSBRIEF nr januari 2016 NIEUWSBRIEF nr. 10 12 januari 2016 In deze nieuwsbrief: Gelukkig 2017 Alexandra de Vries Schoonmaakavond woensdag 18 januari Inloop ouders Nationale Voorleesdagen Informatieavond ParnasSys (herhaling)

Nadere informatie

OBS. De Vuurvl November 2017 OBS. De Vuurvlinder week 48. In deze nieuwsbrief: - Juf Anne Marije - Algemeen

OBS. De Vuurvl November 2017 OBS. De Vuurvlinder week 48. In deze nieuwsbrief: - Juf Anne Marije - Algemeen OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week 48 OBS De Vuurvl November 2017 Schoolfruit Woensdag: tomaat Donderdag: manderijn Vrijdag: peer Het schoolfruit komt op woensdag, donderdag en vrijdag. Wie wil ons helpen

Nadere informatie

Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014

Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014 Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014 Agenda: Do 13-03 Excursie groep 6,7,8, Rioolzuivering (op de fiets!!) Ma 17-03 VVE Thuis 9.00 uur Wo 19-03 Verkiezingen in de school Ma 24-03 VVE Thuis 9.00 uur Wo

Nadere informatie

OBS. De Vuurvlinder week 21 OBS. De Vuurvl Mei In deze nieuwsbrief: Informatie over: - Reminders - Boekenmarkt

OBS. De Vuurvlinder week 21 OBS. De Vuurvl Mei In deze nieuwsbrief: Informatie over: - Reminders - Boekenmarkt OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week 21 OBS De Vuurvl Mei 2017 In deze nieuwsbrief: Informatie over: - Reminders - Boekenmarkt Reminders Betaling schoolreis/kamp (Herinnering) Heeft u het schoolreis geld

Nadere informatie

Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl

Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl Nieuwsbrief 17, 28 april 2016 Bijbelverhalen. Week 17: 25 t/m 29 april 2016 Weer terug bij Noömi, Ruth 3:16-18 In de

Nadere informatie

Extra lokaal( meest rechtse lokaal als je voor de units staat op de speelplaats) Wordt lokaal voor extra begeleiding/bso ruimte

Extra lokaal( meest rechtse lokaal als je voor de units staat op de speelplaats) Wordt lokaal voor extra begeleiding/bso ruimte Lokalenverdeling 2018-2019 Al een aantal jaren zitten dezelfde groepen in de units. Ook een aantal leerkrachten zijn al langer werkzaam in de units. Op de organisatie dag hebben we besloten om komend schooljaar

Nadere informatie

Weekjournaal nr Schoolreis

Weekjournaal nr Schoolreis nr. 2 2018-2019 Schoolreis Donderdag 13 sept zijn de groepen 1 tot en met 5 naar het Sprookjeshof in Zuidlaren geweest We hebben eerst wat met elkaar gedronken, met een koekje erbij. Toen konden de kinderen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april 2018

NIEUWSBRIEF. nr april 2018 NIEUWSBRIEF nr. 15 4 april 2018 In deze nieuwsbrief: - Koningsspelen - Mediatoren training - Stappenplan ongewenst gedrag - Avondvierdaagse - Schoolreis groepen 5 t/m 7 - Handje Helpen Belangrijke data:

Nadere informatie

Babbels. meisjes voetbalteam schoolvoetbal. Agenda activiteiten

Babbels. meisjes voetbalteam schoolvoetbal. Agenda activiteiten Milieubende Een aantal weken geleden heeft groep 7 u gevraagd om, in het kader van het milieu, een dagje geen vlees te eten en de recepten in te leveren. Met dit plan om mee te werken aan een beter milieu

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2018

Nieuwsbrief December 2018 Nieuwsbrief December 2018 Kalender en belangrijke informatie uit deze nieuwsbrief: Gehele decembermaand, geen gymlessen. Dinsdag 4 december, leerlingen groepen 6 t/m 8, surprises meenemen. Woensdag 5 december,

Nadere informatie