Seher De Betuwelijn is nog niet in gebruik, maar kent nu al een rijke geschiedenis. Enerzijds was er politiek getouwtrek.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Seher De Betuwelijn is nog niet in gebruik, maar kent nu al een rijke geschiedenis. Enerzijds was er politiek getouwtrek."

Transcriptie

1 Seher contact A B C D E F G H Slim bekeken September 05 Energie op wekking & distributie nhoud Van harte welkom op de Beurs Elektrotechniek 2005 Seher en Bredenoord presteren op lympisch niveau Wegwijs op de beursvloer Seher levert complete transformatorstations ailinfra Van harte welkom op de Beurs Elektrotechniek 2005 Welkom bij deze beursuitgave van Seher Contact; een opwarmertje voor de Beurs Elektrotechniek 2005 van 26 t/m 30 september. Voor Seher alweer de 15e editie. En dat is niet voor niets. edere keer weer blijkt de beurs een uiterst geschikt decor om u onze nieuwste producten te tonen. En minstens zo belangrijk: de beurs leent zich uitstekend voor een informele ontmoeting. ersoonlijk contact en een nuttig gesprek over uw wensen. Kortom, een uitgelezen mogelijkheid om de onderlinge relatie warm te houden. kunt ons vinden in hal 12, standnummer B036. Seher zet Betuwelijn op de rails Vier specialismen Wat kunt u verder van ons verwachten op de beurs? De stand verdeelt ons totaalpakket in vier groepen: hoogspanning, middenspanning, laagspanning en veiligheid. Zo bent u direct thuis in uw aandachtsgebied. nze gespecialiseerde medewerkers helpen u er bovendien vakkundig op weg. Slim bekeken, nietwaar? Wie, wat, wanneer? Wie u aantreft en op welk tijdstip, leest u op pagina 3. Verder vindt u in deze uitgave een impressie van onze stand en nog veel meer actuele informatie. Wij zien u graag terug tijdens de Beurs Elektrotechniek Seher... verrassend slim Vergeet niet de aangehechte antwoordkaart bij deze uitgave mee te nemen naar de beurs. Bij inlevering op onze stand wordt u beloond met een wel heel slim presentje.

2 Seher Aen BBredenoord C D presteren op E F G H lympisch niveau Energie op wekking & distributie We duiken een jaar terug in de tijd: de lympische Spelen keren terug naar de bakermat en worden een van de succesvolste Spelen ooit. Sportief, maar ook organisatorisch. Een prestatie van formaat, van alle betrokken partijen. Dus ook van Bredenoord, leverancier van aggregaten. Zij ondersteunden de Spelen succesvol met aggregaten. Seher leverde de bijbehorende middenspanningsgarnituren. Een mooi voorbeeld van een geslaagde samenwerking van Seher en Bredenoord. Een van de vele. Want Seher levert alweer tien jaar onderdelen voor de aggregaten van Bredenoord. Van kleuren krimpkousen tot middenspanningsgarnituren. Zo draagt Seher fors bij aan de betrouwbare aggregaten. Seher: meer dan een assortiment De samenwerking gaat echter een stuk verder dan alleen de afname van kwalitatief hoogwaardige onderdelen. Van belang is bijvoorbeeld een snelle levering. Zeker in noodsituaties, zoals bij storingen. Juist dan kom je je klant optimaal tegemoet. Bredenoord vertrouwt daarnaast sterk op de kennis en kunde van Seher. Vertrouwen dat niet zomaar ontstaat. Al jarenlang bestaat er een intensieve kennisoverdracht tussen de beide partijen. Samenwerking als basis Zo gaf Seher scholing over de montage van de 10 kv eindsluitingen en haakse stekers. Belangrijke technische informatie voor de monteurs van Bredenoord. Verder gaf Seher advies over de afwerking van de kabels in hun aggregaten. Het resultaat? De kabels worden nu afgewerkt met de perskabelschoen. Dat bleek een garantie voor een betrouwbaar aggregaat. En uiteindelijk óók voor een goed geoliede samenwerking. En zoals bleek tijdens de Spelen in Athene, leidt dát weer tot mooie prestaties. Topprestaties Seher contact

3 ailinfra Wegwijs op de beursvloer Nog even en de Jaarbeurs ademt één en al elektrotechniek. Hier leest u wat u van ons kunt verwachten op deze beurs. Hal 12, stand B036 nderstaand overzicht toont u onze beursstand met de vier aandachtsgebieden. Wellicht valt de openheid van onze stand u op. Dit betekent voor u: wandel gerust even binnen. Mocht u zeker willen zijn van een gesprek met uw contactpersoon bij Seher, dan adviseren wij u van tevoren een afspraak te maken. Houd daarbij rekening met de standbemanning tijdens de beurs. Deze vindt u op deze pagina hiernaast. Naast de vier onderwerpen van onze beursstand, krijgt u bovendien uitleg over de huidige stand van zaken rond de kabelschoenen. Welke kabelschoen is geschikt voor welke kabel? En welke matrijs hebt u daarvoor nodig? Vragen die beantwoord zijn als u weer huiswaarts keert. Hoogspanning verspanningsafleiders, meettransformatoren, scheiders, eindsluitingen Hier vindt u alle benodigde componenten voor hoogspanningssystemen. Hebt u vragen? nze medewerkers denken uiteraard met u mee. Middenspanning Hier worden de kabelverbindingsmoffen en eindsluitingen getoond. ok ziet u de hulpgereedschappen waarmee u deze garnituren eenvoudig kunt monteren. maakt bovendien kennis met de nieuwe bovengrondse T-mof voor een spanning van kv, smoorpoelen en geïsoleerde railsystemen. aagspanning Bekijk en ervaar alle benodigde gereedschappen voor laagspanning. Zo presenteren we laagspanningsverdeelsystemen, condensatorbatterijen en ons complete programma hulprelais speciaal voor toepassingen in stuur- en beveiligingspanelen. ok de bekende ringklem en Konnekta met bijbehorende gereedschappen zijn aanwezig. Veiligheid Veiligheid boven alles is het devies. Seher presenteert een compleet pakket aan gereedschappen en instrumenten die uw veiligheid garanderen. Denk hierbij aan aardings- en kortsluitgarnituren, spanningtesters, veiligheidsknipgereedschap volgens de EN-norm.

4 Energie op wekking & distributie Standbemanning Wie treft u aan op onze stand? n onderstaande tabel ziet u wie u te woord staat op welk tijdstip. Mocht u een van hen langer willen spreken, maak dan alvast een afspraak via uw vaste contactpersoon. Wim Geneugelijk Andre Sieljes Alfred Valk Frans Falk eter Moonen inus Goemaat Chris van der oel John Verheul eter van Wijk laf Moens Job Ferdinandus Eric van ngen Hans van Hoorn Marc arlevliet Marc Seher obert de Krou Theo Streefland Maandag Standbemanning Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag ochtend middag ochtend middag ochtend middag ochtend middag ochtend middag Beursactie Neem deze actiekaart mee naar de beurs! Bij inlevering op onze stand wordt u beloond met een slim presentje waar u vast en zeker mee uit de voeten kunt. Coby van Deursen Ferry van den Heuvel inelle Terlouw Truus van Hilst peningstijden: Antwoordkaart Seher... Slim bekeken k wil graag: Een afspraak met één van uw adviseurs Waarschijnlijk is het u al opgevallen: we hebben een frisse wind laten waaien door onze complete huisstijl. Bovendien verbindt Seher zich voortaan aan de woord-combinatie Slim bekeken. Documentatie ontvangen over Dat mijn collega... Geen toevallige keuze. Dit draagt namelijk exact uit wat we u bieden: een scherp oog, een slimme oplossing. recies zoals u dat van ons gewend bent. Een andere reden? Slim bekeken geldt voor al onze activiteiten en wordt daarom voortaan gebruikt voor ons complete pakket. Want of het nu gaat om elektro-, energie- of bevestigingstechniek, Seher helpt u op weg. Mét oplossingen op maat. Weldoordacht, efficiënt en met kennis van zaken. Kom naar de Beurs Elektrotechniek en maak persoonlijk Slim bekeken kennis met het nieuwe elan van Seher. Seher contact ook ontvangt Mijn gegevens wijzigen: ets anders, namelijk: Naam:... Functie:... Bedrijf:... ostadres:... ostcode:... laats:... Telefoon:

5 Totaalaanbod Seher Energie op wekking & distributie Energie opwekking & distributie ailinfra Eén totaal-leverancier voor alle componenten van opwekking tot eindverbruiker. Gestroomlijnde samenwerking met fabrikanten, opdrachtgevers, engineers en spooraannemers. Bevestigingstechnieken & systemen Kwaliteit verhogen en kostprijs verlagen door vroegtijdig meedenken. A E B F Elektromotoren & transformatoren ostzegel niet nodig Seher contact roducenten, wikkelaars en reparateurs rekenen op onze snelheid. Thermal management n-design-partner voor A B C D maatoplossingen in koeling. E F B.V. Technische Handelsonderneming M. Seher & Co Antwoordnummer 3 N-2900 VB Capelle a/d Jssel G Seher levert complete transformatorstations De Nederlandse markt voor transformatorstations is een aanbieder rijker: voortaan levert Seher complete, installatiegerede stations. De fabrikant is Holtab in Zweden, tevens producent van laagspanningsverdeelsystemen. H De transformatorstations bieden veel voordeel. Ze zijn gemaakt van aluzink waardoor ze een stuk lichter zijn dan de betonnen varianten. Aluzink biedt bovendien een grote mate van flexibiliteit in de productie. En dat merkt ú in uw portemonnee. De markt voor transformatorstations is dus niet alleen een aanbieder rijker, het krijgt bovendien een impuls met een sterk verbeterd product. nstallatiegemak De eerste zes betreedbare en compleet ingerichte transformatorstations zijn inmiddels geleverd aan AM Terminals otterdam. De stations zijn voorzien van twee 630kVA transformatoren, een middenspanningsinstallatie, een laagspanningsverdeler (2 x 1000A) en twee condensatorbatterijen. Tevens hebben de stations verlichtings-, verwarmings- en ventilatie-installaties. Seher ontving deze opdracht van GT nfra BV te Heinenoord. De transformatorstations zijn onderdeel van de uitbreiding van de containerterminal van AM op de Maasvlakte. Bij GT ontdekte men direct het grote installatiegemak van de Holtab transformatorstations.

6 ailinfra C Seher zet Betuwelijn op de rails D De Betuwelijn is nog niet in gebruik, maar kent nu al een rijke geschiedenis. Enerzijds was er politiek getouwtrek. Anderzijds had het technische aspect flink wat voeten in aarde. Bijvoorbeeld bij de levering van de kunstwerkarmen. Talloze leveranciers boden geen oplossing. Behalve Seher... G H Maatwerk. Dat bleek het sleutelwoord voor de kunstwerkarmen. De afstand tussen de draagkabels en de contactdraad mocht namelijk slechts 140 mm bedragen. Door die geringe systeemafstand kon de bovenleiding niet volgens de standaardmethode worden geïnstalleerd. Zodoende moest de constructie van deze kunstwerkarm behoorlijk afwijken van de reguliere variant. Voor veel leveranciers een onoverkomelijk probleem. Seher pakte deze handschoen wél op en presenteerde twee prototypen van de kunstwerkarm. ntwikkelen, testen, presenteren De eerste contacten voor de ontwikkeling van de prototypen werden gelegd in Seher ging om de tafel met aannemerscombinatie Eurotrax, ingenieursbedrijf Arcadis en fabrikant fisterer. Een jaar lang ontwikkelden en testten ze het systeem om het vervolgens te presenteren. Met succes: Seher leverde onlangs 126 kunstwerkarmen op maat. nclusief montage-instructie en service manual. Doordenken en doorzetten De succesfactoren van dit project? Een scherpe blik op de problematiek, gecombineerd met een gezonde dosis vertrouwen in eigen kennis en kunde. Factoren waarop je kunt bouwen en waarmee je verder kunt bij lastige vraagstukken. En dat terwijl andere leveranciers afhaken. Bij Seher noemen we dat nou slim bekeken. Slim bekeken Colofon Seher contact is een uitgave van B.V. Technische Handelsonderneming M. Seher & Co en wordt circa 2x per jaar gratis onder haar relaties verspreid. eactie, suggesties en/of vragen kunt u kenbaar maken via de aangehechte antwoordkaart. B.V. Technische Handelsonderneming M. Seher & Co Admiraal Helfrichweg 2a ostbus 190 N-2900 AD Capelle a/d Jssel T +31 (0) F +31 (0) E

Seher zal zich op de ESEF weer profileren als uw vakkundige en bekwame partner op het gebied van standaard

Seher zal zich op de ESEF weer profileren als uw vakkundige en bekwame partner op het gebied van standaard Seher contact Slim bekeken M a a r t 0 8 Bevestigingstechnieken & Systemen lektromotoren & transformatoren Thermal management nhoud r bloeit iets moois op de S A: taliaanse degelijkheid met een neus voor

Nadere informatie

introductie > 2 Equipe professionals only > 4 ateron > 6 op reis in de cloud > 8 3w new development > 10 studio civiel > 12 o4s voipforward TM > 14

introductie > 2 Equipe professionals only > 4 ateron > 6 op reis in de cloud > 8 3w new development > 10 studio civiel > 12 o4s voipforward TM > 14 uitgave 2 APRIL 2013 introductie > 2 Equipe professionals only > 4 ateron > 6 op reis in de cloud > 8 3w new development > 10 studio civiel > 12 o4s voipforward TM > 14 Rooskens group > 16 satijnplus architecten

Nadere informatie

TechemAktueel Jaargang 14 - januari 2010

TechemAktueel Jaargang 14 - januari 2010 TechemAktueel Jaargang 14 - januari 2010 KLANTENSERVICE Kortste weg naar snelste service WonenBreburg De woningcorporatie met karakter OPENING CRUIJFF COURT KLANTENSERVICE Inhoud Klantenservice 3 De Klantenservice:

Nadere informatie

Hand out behorende bij de training VOBSPAN. 5644 NG EINDHOVEN Toren C, level 14 040 2115020 1077 NX AMSTERDAM www.itasc.

Hand out behorende bij de training VOBSPAN. 5644 NG EINDHOVEN Toren C, level 14 040 2115020 1077 NX AMSTERDAM www.itasc. Hand out behorende bij de training VOBSPAN Itasc Nederland B.V. Itasc Nederland B.V. St. Gerardusplein 26 33 WTC Amsterdam 5644 NG EINDHOVEN Toren C, level 14 040 2115020 1077 NX AMSTERDAM www.itasc.nl

Nadere informatie

OBGB na tien jaar nog vol ambitie

OBGB na tien jaar nog vol ambitie van de kempen OBGB na tien jaar nog vol ambitie Grensoverschrijdend ondernemen betekent cultuurverschillen respecteren De accountant als matchmaker EDITIE 04 2013 De Wiek 8 5527 GN Hapert t: +31 (0)497

Nadere informatie

Sterk in innovatie Kennis op hoog niveau Maximale ondersteuning

Sterk in innovatie Kennis op hoog niveau Maximale ondersteuning Sterk in innovatie Kennis op hoog niveau Maximale ondersteuning Baanbreke X2com X2com levert professionele telecom diensten aan bedrijven en instellingen. Dat doen we via een sterk netwerk van meer dan

Nadere informatie

viegajournaal 1/10 Viega genomineerd voor VSK Award met Rotaplex Trio F Viega op VSK 2010: Passie en duurzame producten Pagina 3 Pagina 12

viegajournaal 1/10 Viega genomineerd voor VSK Award met Rotaplex Trio F Viega op VSK 2010: Passie en duurzame producten Pagina 3 Pagina 12 1/10 viegajournaal Viega op VSK 2010: Passie en duurzame producten Viega genomineerd voor VSK Award met Rotaplex Trio F Pagina 3 Pagina 12 2 Voorwoord / Inhoud VSK 2010 3 Laat u inspireren! 3 Viega op

Nadere informatie

HET GROTE. ebook WEBINAR HANDBOEK. DEEL DIT ebook

HET GROTE. ebook WEBINAR HANDBOEK. DEEL DIT ebook ebook HET GROTE WEBINAR HANDBOEK DEEL DIT ebook INHOUDSOPGAVE 1 4 IK GELOOF IN WEBINARS Verhalen uit de praktijk Pagina 4 2 5 EEN WEBINAR Wat kost het eigenlijk? Pagina 8 3 6 JE WEBINAR IN DE SOEP In 12

Nadere informatie

Ketensamenwerking werkt

Ketensamenwerking werkt pagina 3 pagina 4-5 pagina 7 Het Mooie Plan Dura Vermeer Bouw Rotterdam realiseert samen met de Rotterdamse woningcorporatie Com wonen Het Mooie Plan. Dit project wordt gerealiseerd aan de oostflank van

Nadere informatie

Fusie slaat brug tussen Wabo en Wro

Fusie slaat brug tussen Wabo en Wro In deze nieuwsbrief 1 Roxit en Gemnet gaan officieel partnerschap aan 2 Roxit en Dezta samen verder 3 Goede doel profiteert van klantonderzoek 4 Gebruiksgemak centraal in update 5 Koppeling is meer dan

Nadere informatie

CRM ontmoet MS Outlook

CRM ontmoet MS Outlook CRM ontmoet MS Outlook Slim en efficiënt Waar gaat het om? U herkent het waarschijnlijk wel. U gebruikt een CRM systeem en daarnaast gebruikt u de MS Office producten waaronder MS Outlook. Twee toepassingen

Nadere informatie

REALITEITEN 2 WAAR MOET IK ZIJN ALS IK MEER WIL WETEN OVER DE VAAK VERGETEN VRAGEN CAMPAGNE? ZONDER HERSTELADVIES KOMT DE KLANT NIET IN ACTIE

REALITEITEN 2 WAAR MOET IK ZIJN ALS IK MEER WIL WETEN OVER DE VAAK VERGETEN VRAGEN CAMPAGNE? ZONDER HERSTELADVIES KOMT DE KLANT NIET IN ACTIE REALITEITEN 2 NIEUWSBRIEF VOOR FINANCIEEL ADVISEURS. 2013 WAAR MOET IK ZIJN ALS IK MEER WIL WETEN OVER DE VAAK VERGETEN VRAGEN CAMPAGNE? > zie pagina 4 ZONDER HERSTELADVIES KOMT DE KLANT NIET IN ACTIE

Nadere informatie

succesfactoren Acto helpt ons vooruit te kijken. Gert den Dunnen, Bakker Elektro Industrie MyProject maakt een hectische wereld inzichtelijk.

succesfactoren Acto helpt ons vooruit te kijken. Gert den Dunnen, Bakker Elektro Industrie MyProject maakt een hectische wereld inzichtelijk. succesfactoren een uitgave van Acto Informatisering, www.acto.nl magazine voor gebruikers van Acto-software een uitgave van Acto Informatisering, www.acto.nl editie5 Vertrouwen Guus Euwen, Altena Group

Nadere informatie

Met inspirerende groet, Aart van Herk

Met inspirerende groet, Aart van Herk Met trots presenteren wij dit magazine naar aanleiding van het 25-jarig jubileum van Aqualon. In de afgelopen 25 jaar is Aqualon uitgegroeid tot een lokale specialist op het gebied van hoogwaardig sanitair

Nadere informatie

Slimme en innovatieve oplossingen

Slimme en innovatieve oplossingen RegelVisie juni 2008, jaargang 28 Slimme en innovatieve oplossingen colofon Inhoudsopgave voorwoord Kansen genoeg Nu Nederland weer oranje is gekleurd, lijkt de prioriteit van ons werk even naar een tweede

Nadere informatie

Bekijk onze eerstvolgende Business Eventdagen op BTCTELECONSULT.NL/BUSINESSEVENT. Met vriendelijke groet,

Bekijk onze eerstvolgende Business Eventdagen op BTCTELECONSULT.NL/BUSINESSEVENT. Met vriendelijke groet, TELECOM TABLOID RENDEMENT IN DE LIFT herfst 2013 / winter 2014 >> Thema: Rendement in de lift >> Hosted IP Telefonie op maat... pag. 2 >> Special: bewaar-stappenplan... pag. 3 t/m 6 Slimmer werken, communiceren

Nadere informatie

Dus! Open dagen groot succes! Koken met... Nr. 4, Winter 2009. Meesterkok Toine Smulders. Keukens voor kansarme kinderen in Tadzjikistan

Dus! Open dagen groot succes! Koken met... Nr. 4, Winter 2009. Meesterkok Toine Smulders. Keukens voor kansarme kinderen in Tadzjikistan www.bribus.nl Nr. 4, Winter 2009 Dus! magazine van Bribus Keukens Open dagen groot succes! Koken met... Meesterkok Toine Smulders Keukens voor kansarme kinderen in Tadzjikistan Bribus en... Woningcorporatie

Nadere informatie

succesfactoren Onderhoudsbeleid in de lift. Joseph Kuling, directievoorzitter van HVL, over de ingrijpende systeemintegratie bij Merwestroom en HVL

succesfactoren Onderhoudsbeleid in de lift. Joseph Kuling, directievoorzitter van HVL, over de ingrijpende systeemintegratie bij Merwestroom en HVL succesfactoren magazine voor gebruikers van Acto-software nummer 3, oktober 2004 Acto Informatisering Service-special Mitsubishi wil klanten beter bedienen met Service Management Systeem Onderhoudsbeleid

Nadere informatie

Bosma en Kralt Advies V.O.F. Handelend onder de naam: De Hypotheekshop

Bosma en Kralt Advies V.O.F. Handelend onder de naam: De Hypotheekshop - Bosma en Kralt Advies V.O.F. Handelend onder de naam: De Hypotheekshop Nieuwe Zeeweg 64 Postbus 16 2200 AA NOORDWIJK Telefoon: 071 36 49 957 Fax: 071 36 49 380 E-mail: noordwijk670@hypotheekshop.nl Internet:

Nadere informatie

Bouwen. Oosten. In dit nummer: in het. Wederom uitverkocht huis voor Installatie Vakbeurs Hardenberg

Bouwen. Oosten. In dit nummer: in het. Wederom uitverkocht huis voor Installatie Vakbeurs Hardenberg Magazine voor bouwend Oost Nederland 20e Jaargang no. no. 14 - februari augustus-september 2012 2012 Bouwen in het Oosten In dit nummer: Wederom uitverkocht huis voor Installatie Vakbeurs Hardenberg De

Nadere informatie

Herziene editie 2014-2015. Inclusief 4 handige tools die je direct kan downloaden HET GROTE. ebook WEBINAR HANDBOEK.

Herziene editie 2014-2015. Inclusief 4 handige tools die je direct kan downloaden HET GROTE. ebook WEBINAR HANDBOEK. Herziene editie 2014-2015 Inclusief 4 handige tools die je direct kan downloaden ebook HET GROTE WEBINAR HANDBOEK DEEL DIT ebook INHOUDSOPGAVE 1 IK GELOOF IN WEBINARS Verhalen uit de praktijk Pagina 4

Nadere informatie

A L W AY S O N Always On

A L W AY S O N Always On ALWAYS ON Always On Dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland Scholten Awater is dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland. Met onze uitgebreide IT-diensten nemen wij u veel werk uit handen. Hierdoor

Nadere informatie

HOE BEREIKBAAR BENT Ú?

HOE BEREIKBAAR BENT Ú? Praktische toolkit Checklist Tips Stappenplan Communicatieadvies Conceptbrieven HOE BEREIKBAAR BENT Ú? Deze vraag gaat natuurlijk niet over u persoonlijk, maar over de huisartspraktijk waarvoor u - alleen

Nadere informatie

Periodiek voor geïnteresseerden in innovatieve informatie- en telecommunicatietechnologie

Periodiek voor geïnteresseerden in innovatieve informatie- en telecommunicatietechnologie Nummer 23 November 2012 Periodiek voor geïnteresseerden in innovatieve informatie- en telecommunicatietechnologie In deze editie o.a. 2 Al vijf jaar Fiber4all 3 Nieuw: Leveranciersdag 2012 4 Wie wint de

Nadere informatie

succesfactoren magazine voor gebruikers van Acto-software nummer 2, februari 2004 Acto Informatisering Geld verdienen met logistiek en bewaking.

succesfactoren magazine voor gebruikers van Acto-software nummer 2, februari 2004 Acto Informatisering Geld verdienen met logistiek en bewaking. succesfactoren magazine voor gebruikers van Acto-software nummer 2, februari 2004 Acto Informatisering Leon van Dijk, kwaliteitsmanager bij Installatiebedrijf Contact Geld verdienen met logistiek en bewaking.

Nadere informatie

De hybride ambtenaar: kansen voor groei

De hybride ambtenaar: kansen voor groei TNS Nipo Grote Bickersstraat 74 1013 KS Amsterdam t 020 5225 444 e info@tns-nipo.com www.tns-nipo.com Definitief rapport De hybride ambtenaar: kansen voor groei Over de drempel naar een hybride arbeidsrelatie

Nadere informatie

Rinaldostraat 12 Postbus 90-6950 AB Dieren Telefoon: 0313-414395 Telefax: 0313-450144 www.vdveenschilders.nl E-mail: info@vdveenschilders.

Rinaldostraat 12 Postbus 90-6950 AB Dieren Telefoon: 0313-414395 Telefax: 0313-450144 www.vdveenschilders.nl E-mail: info@vdveenschilders. Rinaldostraat 12 Postbus 90-6950 AB Dieren Telefoon: 0313-414395 Telefax: 0313-450144 www.vdveenschilders.nl E-mail: info@vdveenschilders.nl Vakmanschap in schilderwerken vdveenschilders is een modern

Nadere informatie

De verwarring ontrafeld. vakkundige arbeidskrachten en het handhaven van onze innovatiekracht op het Europese speelveld.

De verwarring ontrafeld. vakkundige arbeidskrachten en het handhaven van onze innovatiekracht op het Europese speelveld. Wubbo Ockels Post Industrial Revolution, energiesector speelt een sleutelrol. Annette van Trigt Pittige gesprekken onder leiding van dagvoorzitter Annette van Trigt. George Parker Magistraal entertainment,

Nadere informatie

al 12.5 jaar warm Wij lopen voor u. Welkom in de grootste AV-proeftuin van Nederland! Wrijving geeft warmte Koele kikkers en warme contacten

al 12.5 jaar warm Wij lopen voor u. Welkom in de grootste AV-proeftuin van Nederland! Wrijving geeft warmte Koele kikkers en warme contacten Zweet Nummer 1 januari 2012 speciale uitgave Wij lopen al 12.5 jaar warm voor u. Welkom in de grootste AV-proeftuin van Nederland! Rabobank Nederland Pag. 10 Wrijving geeft warmte Onze warme relatie met

Nadere informatie