Bevestigingstechnieken & Systemen Elektromotoren & transformatoren Thermal management

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Bevestigingstechnieken & Systemen Elektromotoren & transformatoren Thermal management"

Transcriptie

1 Seher contact Maart Slim bekeken 07 Bevestigingstechnieken & Systemen lektromotoren & transformatoren Thermal management nhoud plossend vermogen van Seher mag er zijn Seher breidt Thermal Management-activiteiten uit Seher levert onderdelen voor de Airbus A380 Afdeling Bevestigingstechnieken & Systemen in het zonnetje Balkhausen vangt al uw trillingen op Bevar en Seher: voordeel uit synergie A B C D plossend vermogen van Seher mag er zijn Binnenkort worden de ego s van vele vrouwen versterkt door een wel heel bijzondere laptop. ij oogt als een sierlijke schelp, is handzaam als een handtas en heeft alle mogelijkheden die je van een goede laptop verwacht. De naam: go. p de markt gebracht door go ifestyle B.V. en mede mogelijk gemaakt door Seher. De go is ontworpen door Van Berlo-studio s. Aan D uit eldrop werd gevraagd om het resultaat, de schelp, te produceren. een alledaagse klus: de montage van de apparatuur aan de schelp vereiste flink wat technisch inzicht en creativiteit. D stapte vervolgens naar Seher voor een advies over de slimste plaatsing van inserts. n vroeg ons of we meteen de daad bij het adviserende woord konden voegen. Samen naar de juiste oplossing D benaderde ons vanwege ons oplossende vermogen en onze bekendheid met specialistische artikelen. Tijdens het onderzoek vond er veel contact plaats met D om tot de optimale methodiek te komen. De uiteindelijke oplossing vonden we in de inserts van T-asteners. roducten van een constante kwaliteit die nu de schakel vormen tussen het stijlvolle ontwerp en het technische vernuft.

2 Thermal management Seher breidt Thermal Managementactiviteiten uit Naast onze bekende koelingsconcepten is Seher nu ook actief op het gebied van verwarmings- klantenbestand van Seher en ichenauer. opvragen via de antwoordkaart. techniek. nlangs zijn we namelijk een samenwerkingsverband aangegaan met ichenauer: een leverancier van verwarmingselementen die zijn sporen ruimschoots verdiend heeft. et bedrijf is S/TS gecertifi ceerd en marktleider in zijn branche. en van de redenen voor de samenwerking Meer informatie over de verwarmingselementen was het gedeeltelijk overlappende van ichenauer kunt u nze huidige productlijnen en de persoonlijke benadering gaven uiteindelijk de doorslag voor ichenauer om met ons in zee te gaan. De verwarmingselementen van ichenauer zijn in drie categorieën te verdelen: A B C uchtverwarming Dit zijn verwarmingselementen die worden gemonteerd op ventilatoren. Dit gebeurt Vloeistofverwarming r bestaat een grote diversiteit in deze elementen. De elementen worden onder TC-verwarmingselementen Deze elementen worden onder meer toegepast in: met een kliksysteem waarmee de ichenauer-elementen op onder meer de tangentiale ventilatoren van ergas kunnen worden gemonteerd. Deze worden onder andere toegepast in: wasmachines waterkokers automobielindustrie (dieselvoorverwar- de medische industrie de petrochemische industrie consumentenproducten (lijmpistolen, krul- en steiltangen voor het haar, andere toegepast in: elektrische sfeerhaarden deurverwarmingen wasdrogers mingen en interieurverwarmingen van Volkswagen) koffiemachine etc.) oofdkantoor en productielocatie ichenauer - atzenbühl (D)

3 Seher levert onderdelen voor de Airbus A380 Thermal management D Seher levert onderdelen voor de Airbus A380 et is een hele mond vol: de Multi urpose light Attendant anel (M-A). Dit is een touchscreen-besturingscomputer met zeer strenge productievoorwaarden. nze klant emstar werd gevraagd om de M-A te leveren voor de Airbus 380. Die vraag bleek even complex als de naam van het product... et probleem zat hem in de koeling voor de besturingscomputer. een enkele partij bleek in staat om een passende oplossing te leveren. Seher had het juiste antwoord wél paraat. Nico de Jong van emstar blikt terug. Alle strenge eisen ingewilligd Voor het ontwikkelen van de koeling klopten we aan bij Seher. et resultaat is de zeer compacte Sunon Maglev Blower. De blower blinkt uit in levensduur, geluidsniveau en luchtopbrengst. Strenge tril- en levensduurtesten wezen uit dat het Sunon Maglev-systeem als enige voldeed aan de strenge eisen van de vliegtuigindustrie. nmiddels is het succesvol toegepast in de centrale bedieningscomputer van de nieuwe Airbus A380, aldus Nico de Jong. Succesvolle samenwerking De levering stemt emstar uiterst tevreden. r waren lovende woorden over de effi ciënte ondersteuning en het goede denkwerk: Seher werkte zeer intensief met ons samen en bood passende en fl exibele mogelijkheden aan. ierdoor konden we snel en doelmatig het warmteprobleem oplossen. Andere partijen bleven juist steken in het opsommen van onmogelijkheden van hun producten. Seher kwam echter met oplossingen en presenteerde zeer snel samples en de benodigde technische ondersteuning, zoals levensduurrapporten. ok na de zware trilproeven van de Airbus kwam de blower als beste uit de test. De keuze voor de Sunon Maglev Blower was daarom vrijwel direct gemaakt.

4 Bevestigingstechnieken & Systemen Afdeling Bevestigingstechnieken & Systemen in het zonnetje nze buitendienstmedewerkers kent u waarschijnlijk al van gezicht. en goede reden om ook eens de mensen van achter de schermen te presenteren. De gezichten achter de telefoonstemmen van de afdeling Bevestigingstechnieken & Systemen. Kortom: wie is wie? nze binnendienstafdeling heeft één duidelijk kenmerk: een crew die behoorlijk trouw is aan Seher. én medewerker is zelfs al 33 jaar in dienst. kunt dus rekenen op fl ink wat ervaring. Bovendien is iedere medewerker gespecialiseerd in een bepaald product of merk, en verzorgt hij of zij hierin zowel in- als verkoop. Zo ontstaat er geen onduidelijkheid over uw order. Jacolien van de riend (rechts): administratief medewerkster (orderverwerking) Colinda Deltenre (links): administratief medewerkster (versturen van documentatie, offertes en orderbevestigingen) Afdeling Bevestigingstechnieken & Systemen Jos ijk: technisch commercieel medewerker binnendienst. Antwoordkaart k wil graag: en afspraak met één van uw adviseurs Documentatie ontvangen over... Dat mijn collega... Jan van Kan: technisch commercieel medewerker binnendienst. Seher contact ook ontvangt Mijn gegevens wijzigen:... ets anders, namelijk:... Naam:... André Wadman: hoofd binnendienst en technisch commercieel medewerker binnendienst. unctie:... Bedrijf:... ostadres:... ostcode:... laats:... Telefoon:... -mail:...

5 Totaalaanbod Seher nergie opwekking & distributie én totaal-leverancier voor alle componenten van opwekking tot eindverbruiker. ailinfra estroomlijnde samenwerking met fabrikanten, opdrachtgevers, engineers en spooraannemers. lektromotoren & transformatoren Balkhausen vangt al uw trillingen op Wat hebben veel leveranciers van Seher gemeen? Kwaliteit uiteraard, maar opvallend is ook de lange samenwerking die we met hen hebben. Neem bijvoorbeeld Balkhausen... Bevestigingstechnieken & systemen Kwaliteit verhogen en kostprijs verlagen door vroegtijdig meedenken. lektromotoren & transformatoren roducenten, wikkelaars en reparateurs rekenen op onze snelheid. Thermal management ostzegel niet nodig Seher contact n-design-partner voor maatoplossingen in koeling. B.V. Technische andelsonderneming M. Seher & Co Antwoordnummer 3 N-2900 VB Capelle a/d Jssel Balkhausen is leverancier van onder meer het afdichtingsmateriaal oron-zellurethaanschuim. nkele kenmerken hiervan zijn: veerkrachtig en zelfherstellend vermogen (handig voor het dempen van trillingen) hoge krachtopname geringe vochtopname kortstondig bestand tegen een temperatuur van 120 C sommige samenstellingen zijn onbrandbaar en zelfdovend. Beschermende functie oron-zellurethaanschuim wordt toegepast in de industriële markt, voornamelijk in trillingsgevoelige producten. Bijvoorbeeld om mobiele telefoons en laptops perfect af te dichten en de elektronica tegen trillingen te beschermen. ok in autodashboards of luidsprekers is het materiaal terug te vinden om trillingen te dempen. en ander toepassingsgebied is het afdichten van deksels, zodat er geen vocht in de apparatuur komt. everbaar als maatwerk oron-zellurethaanschuim is verkrijgbaar in verschillende hardheden en materiaalsterktes. oron is leverbaar op rol, plaat of gestanst volgens uw tekening. et is ook een- of tweezijdig, geheel of gedeeltelijk zelfklevend leverbaar. Meer informatie kunt u opvragen via bijgevoegde antwoordkaart.

6 Bevestigingstechnieken & Systemen A B C D Bevar en Seher: voordeel uit synergie en goede familieband is goud waard. Kijk naar Bevar en Seher: twee zusterbedrijven die elkaar perfect aanvullen. Seher verleent Bevar technische expertise op het gebied van bevestigingstechnieken; Bevar verzorgt het logistieke proces voor gezamenlijke relaties. en twee-eenheid die succesvol zoekt naar de optimale oplossing. Bevar, gespecialiseerd in bevestigingsmaterialen en logistieke ondersteuning, hanteert een bijzonder effectieve dienstverlening. Samen met u wordt bepaald hoe er geleverd wordt. en effi ciënte werkwijze, want het doel is om de Supply-Chain in te korten, wat u als klant fl ink wat tijd en geld bespaart. linke besparing en voorbeeld van de zeer klantgerichte levering van Bevar is het Two-Bin systeem. iermee worden producten zo dicht mogelijk op de productievloer aangeleverd, waardoor veel tijd op interne distributie en administratie wordt bespaard. Zo wordt er slechts één keer per maand een factuur gestuurd. Verder neemt Bevar u het gehele voorraadbeheer uit handen, zodat uw centrale magazijn overbodig is. Naast bevestigingsmaterialen kan Bevar u ook andere C-delen via het Two-Bin systeem leveren, waardoor u het aantal leveranciers kunt reduceren. pnieuw een besparing. Verzekerd van een perfecte levering Bevar biedt ook een ijzersterke leveringsgarantie met Zero-Defect leveringen: een sorteermachine vergelijkt producten op drie criteria met een referentiemonster. Alle producten die hier niet exact aan voldoen, worden verwijderd. ierdoor worden uitsluitend 100% goedgekeurde producten (Zero-Defect) uitgeleverd. Alle producten worden voorzien van barcode etiketten met vermelding van uw klant- en ordernummer voor een snelle identifi catie. Meer informatie Bevar beschikt over een moderne kwaliteitsafdeling die niet alleen S-gecertifi ceerd is, maar ook volgens de automobielrichtlijn QS-9000 opereert. Bevar telt namelijk diverse afnemers die aan de automobielindustrie gelieerd zijn. De producten van Bevar voldoen verder aan de uropese richtlijnen op milieugebied (os en W). Meer informatie over de leveringsmogelijkheden van bevestigingsmaterialen, in combinatie met de logistieke dienstverlening van Bevar, kunt u aanvragen via de bijgevoegde antwoordkaart. Bevar berekent graag hoeveel u kunt besparen. 1. Kwaliteitscontrole 2. Zero-Defect 3. Two-Bin Colofon Seher contact is een uitgave van B.V. Technische andelsonderneming M. Seher & Co en wordt 2x per jaar gratis onder haar relaties verspreid. eactie, suggesties en/of vragen kunt u kenbaar maken via de aangehechte antwoordkaart. B.V. Technische andelsonderneming M. Seher & Co Admiraal elfrichweg 2a ostbus 190 N-2900 AD Capelle a/d Jssel T +31 (0) (0) info@seher.nl

Seher zal zich op de ESEF weer profileren als uw vakkundige en bekwame partner op het gebied van standaard

Seher zal zich op de ESEF weer profileren als uw vakkundige en bekwame partner op het gebied van standaard Seher contact Slim bekeken M a a r t 0 8 Bevestigingstechnieken & Systemen lektromotoren & transformatoren Thermal management nhoud r bloeit iets moois op de S A: taliaanse degelijkheid met een neus voor

Nadere informatie

Bevestigingstechnieken & Systemen Elektromotoren & transformatoren Thermal management. Daalderop staat al jarenlang voor

Bevestigingstechnieken & Systemen Elektromotoren & transformatoren Thermal management. Daalderop staat al jarenlang voor Seher contact September Slim bekeken 07 Bevestigingstechnieken & Systemen lektromotoren & transformatoren Thermal management nhoud igh Torquebevestiging verhoogt montagegemak Seher geeft kooimoer welverdiende

Nadere informatie

Seher De Betuwelijn is nog niet in gebruik, maar kent nu al een rijke geschiedenis. Enerzijds was er politiek getouwtrek.

Seher De Betuwelijn is nog niet in gebruik, maar kent nu al een rijke geschiedenis. Enerzijds was er politiek getouwtrek. Seher contact A B C D E F G H Slim bekeken September 05 Energie op wekking & distributie nhoud Van harte welkom op de Beurs Elektrotechniek 2005 Seher en Bredenoord presteren op lympisch niveau Wegwijs

Nadere informatie

Nijhuis & Wigger Flanges and Fittings. the smart connection

Nijhuis & Wigger Flanges and Fittings. the smart connection Nijhuis & Wigger Flanges and Fittings the smart connection Totaalpakket aan expertise, voorraad en specials! Nijhuis & Wigger, sinds 1969 professionele specialisten in stalen fl enzen en fi ttingen uit

Nadere informatie

Abird is georganiseerd naar specialisme

Abird is georganiseerd naar specialisme Abird is georganiseerd naar specialisme Zo behouden we de kennis, daadkracht en flexibiliteit om u optimaal van dienst te zijn. We hechten waarde aan de specialistische kennis en kunde binnen onze afdelingen.

Nadere informatie

"Wij zijn creatieve denkers met kennis van industriële automatisering" JB Systems Westlandseweg 190 3131 HX Vlaardingen Postbus 108 3130 AC Vlaardingen T +31 10 460 80 60 F +31 10 460 80 00 info@jbsystems.nl

Nadere informatie

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen...

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Duurzame kwaliteit Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Duurzame kwaliteit Ploeg kunststof kozijnen b.v. Tel. (0800) 999 999 0 www.ploegkozijnen.nl info@ploegkozijnen.nl Alles onder één naam

Nadere informatie

Verzekerd van zekerheid. Beurs. brand-, aansprakelijkheids- en milieuverzekeringen snel, efficiënt, professioneel en competitief placing broker

Verzekerd van zekerheid. Beurs. brand-, aansprakelijkheids- en milieuverzekeringen snel, efficiënt, professioneel en competitief placing broker Verzekerd van zekerheid Beurs brand-, aansprakelijkheids- en milieuverzekeringen snel, efficiënt, professioneel en competitief placing broker Heinenoord Beurs Heinenoord Beurs is een onderdeel van Heinenoord

Nadere informatie

VDL Containersystemen

VDL Containersystemen VDL Containersystemen Kracht door samenwerking VDL Containersystemen ELK LAND IS ANDERS EN ELKE KLANT IS ANDERS. DAAROM PRODUCEERT VDL CONTAINERSYSTEMEN, NAAST SERIEMATIGE PRODUCTIE, SPECIFIEK MAATWERK.

Nadere informatie

De adviserende luchttechnische groothandel

De adviserende luchttechnische groothandel De adviserende luchttechnische groothandel De kennis van Velu + de kracht van Nijburg = zekerheid voor u Velu maakt deel uit van de Nijburg Industrie Groep, een totaalbedrijf in de luchttechniek dat zich

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. VDS Technische Industrie

Kracht door samenwerking. VDS Technische Industrie Kracht door samenwerking VDS Technische Industrie VDS Technische Industrie VDS TECHNISCHE INDUSTRIE COMBINEERT SNIJ- EN BUIG- C.Q. TREKBEWERKINGEN IN ÉÉN GEREEDSCHAP EN KAN OOK EXTRA DELEN ZOALS NUTS OF

Nadere informatie

Mekano Industrial BV is dé intermediair tussen opdrachtgevers in de industrie en technische ZZP ers

Mekano Industrial BV is dé intermediair tussen opdrachtgevers in de industrie en technische ZZP ers Mekano Industrial BV is dé intermediair tussen opdrachtgevers in de industrie en technische ZZP ers De kracht van Mekano: - Een databank met ruim 1000 gekwalificeerde en gedreven ZZP ers - Landelijke dekking

Nadere informatie

Optimalisatie door integratie

Optimalisatie door integratie Optimalisatie door integratie industriële en utilitaire dienstverlening op het gebied van elektrotechniek, werktuigbouw, instrumentatie, automatisering, HVAC en service & onderhoud Dassen Group is opgericht

Nadere informatie

Welkom bij Flyersonline. Hoewel onze naam anders doet vermoeden omdat u ook al jaren online bij ons terecht kunt, zijn we een echte drukkerij.

Welkom bij Flyersonline. Hoewel onze naam anders doet vermoeden omdat u ook al jaren online bij ons terecht kunt, zijn we een echte drukkerij. Echt drukkers Welkom bij Flyersonline. Hoewel onze naam anders doet vermoeden omdat u ook al jaren online bij ons terecht kunt, zijn we een echte drukkerij. Een drukkerij met meer dan 30 jaar ervaring,

Nadere informatie

voeding TempWeb draadloze bewaking en registratie via internet Pa kwh ºC %rv IO CO 2

voeding TempWeb draadloze bewaking en registratie via internet Pa kwh ºC %rv IO CO 2 voeding TempWeb draadloze bewaking en registratie via internet ºC %rv IO CO 2 Pa kwh Eén systeem voor opslag en transport Ik word gewaarschuwd als er iets mis is, waar ik ook ben. Dat geeft zekerheid en

Nadere informatie

Uw specialist in lager- en aandrijftechniek en koppelingen

Uw specialist in lager- en aandrijftechniek en koppelingen Uw specialist in lager- en aandrijftechniek en koppelingen Waarom kiezen voor Ammertech? Geschiedenis Gedragscode Klantenteams Software systemen Klantenportaal Kennis delen Snelle levertijd Voorraadbeheer

Nadere informatie

Orbis Software. Case. Study. Deze Case Study vertelt het succesverhaal van de samenwerking tussen Orbis Software Benelux BV en Technetix BV.

Orbis Software. Case. Study. Deze Case Study vertelt het succesverhaal van de samenwerking tussen Orbis Software Benelux BV en Technetix BV. Orbis Software Case Study Deze Case Study vertelt het succesverhaal van de samenwerking tussen Orbis Software Benelux BV en Technetix BV. Technetix Listen, Innovate & Deliver Technetix is marktleider op

Nadere informatie

Nieuw: controllers van Syel Europe

Nieuw: controllers van Syel Europe INDUSTRIËLE ELEKTRONICA Nieuw: controllers van Syel Europe De compacte controller die intelligent én voordelig is. voor seriebouw en klantspecifieke toepassingen voor complexe berekeningen én eenvoudige

Nadere informatie

AS-ta PV systemen. As-ta wil zonnestroom voor iedereen bereikbaar maken en biedt daarom de hoogwaardige Sunit systeempakketten van Siemens aan.

AS-ta PV systemen. As-ta wil zonnestroom voor iedereen bereikbaar maken en biedt daarom de hoogwaardige Sunit systeempakketten van Siemens aan. AS-ta PV systemen. As-ta wil zonnestroom voor iedereen bereikbaar maken en biedt daarom de hoogwaardige Sunit systeempakketten van Siemens aan. Deze eenvoudige voor u samengestelde Sunit systemen bestaan

Nadere informatie

imagine. change. Omdat u liever iets effectiever werkt Ricoh WerkPlek Scan De slimme check van uw werkplek

imagine. change. Omdat u liever iets effectiever werkt Ricoh WerkPlek Scan De slimme check van uw werkplek imagine. change. Omdat u liever iets effectiever werkt Ricoh WerkPlek Scan De slimme check van uw werkplek Uw bedrijf op orde met de WerkPlek Scan Als ondernemer weet u dat communicatie en samen werken

Nadere informatie

Productidentificatie oplossingen voor de industrie: duidelijke identificatie, betrouwbare controle

Productidentificatie oplossingen voor de industrie: duidelijke identificatie, betrouwbare controle Productidentificatie oplossingen voor de industrie: duidelijke identificatie, betrouwbare controle MERCHANDISING SOLUTIONS EFFICIËNTE PROCESSEN HEBBEN SLIMME OPLOSSINGEN NODIG. WIJ BIEDEN DIE. Nauwkeurige

Nadere informatie

PRIMAIRE DISTRIBUTIE Planning en transport van productielocatie naar distributiecentra en tussen distributiecentra.

PRIMAIRE DISTRIBUTIE Planning en transport van productielocatie naar distributiecentra en tussen distributiecentra. POST KOGEKO Uw klanten willen hun bestelling op tijd en in perfecte staat ontvangen. Of het nu gaat om een volle vracht of om een enkele pallet of colli. Post-Kogeko Logistics maakt dat voor u waar. Wij

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. NSA Metaalindustrie

Kracht door samenwerking. NSA Metaalindustrie Kracht door samenwerking NSA Metaalindustrie NSA Metaalindustrie ALS HET OM UW PRODUCT GAAT, IS ONZE MISSIE HELDER. MET PRAKTISCHE OPLOSSINGEN VERBETEREN WE DE FUNCTIONALITEIT EN VERLAGEN WE DE INTEGRALE

Nadere informatie

De organisatie is in staat om direct in te spelen op nieuwe ontwikkelingen, hierbij produceren wij tegen aantrekkelijke prijzen,

De organisatie is in staat om direct in te spelen op nieuwe ontwikkelingen, hierbij produceren wij tegen aantrekkelijke prijzen, Plaattechnieken Bedrijfsprofiel WEVAB is een modern, praktisch en flexibel productiebedrijf en al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in het nauwkeurig bewerken van voornamelijk aluminium profielen en platen

Nadere informatie

Ontmoet Max. Unieke AFCtechnologie

Ontmoet Max. Unieke AFCtechnologie Unieke AFCtechnologie Ontmoet Max Om het ei van een hagedis succesvol uit te broeden, is een constante en nauwkeurig geregelde temperatuur noodzakelijk. Voor een gewone radiatorafsluiter zou dit een bijzonder

Nadere informatie

DE PERFECTE ELEKTRONICA VOOR MEET- EN REGELTECHNIEK.

DE PERFECTE ELEKTRONICA VOOR MEET- EN REGELTECHNIEK. DE PERFECTE ELEKTRONICA VOOR MEET- EN REGELTECHNIEK. Made in Germany. 2 Verantwoording en betrokkenheid HET ZIJN MENSEN DIE IDEEËN UITVOEREN EN BETROUWBARE PRODUCTEN REALISEREN Het management, Störk-Tronic

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden:

Algemene Voorwaarden: Algemene Voorwaarden: Op al onze leveringen zijn de Algemene Voorwaarden van RS Components van toepassing. Zie hiervoor onze catalogus of www.rsonline.nl of www.rsonline.be. Aanbiedingen gelden zolang

Nadere informatie

Gefascineerd door elektronica, gedreven door uw uitdaging

Gefascineerd door elektronica, gedreven door uw uitdaging Gefascineerd door elektronica, gedreven door uw uitdaging Altijd de goede verbinding! Kwaliteit, snelheid en flexibiliteit: uw wensen zijn ons uitgangspunt EPR Technopower is gespecialiseerd in de Engineering,

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. VD Leegte Metaal

Kracht door samenwerking. VD Leegte Metaal Kracht door samenwerking VD Leegte Metaal VD Leegte Metaal Een bijzonder geavanceerd machinepark, gekwalificeerde lassers, een op flexibiliteit en oplossingen gerichte aanpak, een strakke organisatie,

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. VDL Konings

Kracht door samenwerking. VDL Konings Kracht door samenwerking VDL Konings VDL Konings VDL Konings, opgericht in 1873, is een uiterst betrouwbare co-maker en co-developer van machines, systemen en modules voor een zeer uiteenlopende reeks

Nadere informatie

ecommunicatie document met begeleidend schrijven

ecommunicatie document met begeleidend schrijven Bijlage 1 ecommunicatie document met begeleidend schrijven T.a.v. Betreft: TBlox ecommunicatie document voor leveranciers Beste leverancier, , 10 mei 2011

Nadere informatie

Waarom werkzoekenden. een uitkering aannemen?

Waarom werkzoekenden. een uitkering aannemen? Waarom werkzoekenden met een uitkering aannemen? Het Werkgeversservicepunt Groot-Amsterdam (WSP) helpt u met al uw arbeidsmarktvragen. Of het nu gaat om arbeidsjuridisch kwesties, personeelsadvies op

Nadere informatie

Documentatie Hogedrukslang

Documentatie Hogedrukslang Documentatie Hogedrukslang 1 is toonaangevend op het gebied van: Flexibele verbindingen Snelle service staat voorop. Wij zijn gespecialiseerd in productontwikkeling en bieden u maatwerk. Graag adviseren

Nadere informatie

VANUIT SHANGHAI SUCCESVOL ZAKEN DOEN IN CHINA

VANUIT SHANGHAI SUCCESVOL ZAKEN DOEN IN CHINA VANUIT SHANGHAI SUCCESVOL ZAKEN DOEN IN CHINA (Uw eigen kantoor in China) Yu Shan Management Yu Shan Management Co. Ltd, opgericht in 2005 door mr.cees Baay, is een in Azië gevestigde onderneming met kantoren

Nadere informatie

Abird Continu energie & verlichting

Abird Continu energie & verlichting Abird Continu energie & verlichting Abird is georganiseerd naar specialisme Zo behouden we de kennis, daadkracht en flexibiliteit om u optimaal van dienst te zijn. We hechten waarde aan de specialistische

Nadere informatie

Allround zeefdruktransfers. Prijslijst allround zeefdruktransfers en digitale transfers

Allround zeefdruktransfers. Prijslijst allround zeefdruktransfers en digitale transfers Allround zeefdruktransfers Prijslijst allround zeefdruktransfers en digitale transfers Allround partner en ideeënfabriek Geldig vanaf 1 mei 2015 Speer service met raad en daad Wat kunt u van ons verwachten?

Nadere informatie

DTPH. In september 2010 zijn Deoprinting en DTPH het er over eens dat deadlines gehaald moeten kunnen worden.

DTPH. In september 2010 zijn Deoprinting en DTPH het er over eens dat deadlines gehaald moeten kunnen worden. PANTONE 877C PANTONE 642C PANTONE 656C Beyond creativity In september 2010 zijn Deoprinting en DTPH het er over eens dat deadlines gehaald moeten kunnen worden. DTPH. Sinds 2010 is #grafischespoed nooit

Nadere informatie

Het comfort van complete logistieke dienstverlening

Het comfort van complete logistieke dienstverlening Het comfort van complete logistieke dienstverlening Wij bieden maatwerk voor iedere opdrachtgever, voor de beste prijs. Wij zijn Montrieurs. Montrieurs is de complete logistieke dienstverlener die zorgt

Nadere informatie

Palletways Express distributie van palletzendingen

Palletways Express distributie van palletzendingen Palletways Express distributie van palletzendingen Het netwerk van Palletways Europe strekt zich uit over de Benelux, Noord-Frankrijk en West-Duitsland. Londen BELGIË NEDERLAND Hamburg Nijmegen DUITSLAND

Nadere informatie

SCHÖNOX Q9 / Q9 W.»U wilt een tegellijm, die alles kan?wij ook.«

SCHÖNOX Q9 / Q9 W.»U wilt een tegellijm, die alles kan?wij ook.« SCHÖNOX Q9 / Q9 W»U wilt een tegellijm, die alles kan?wij ook.«1 De allrounder onder de tegellijmen: SCHÖNOX Q9 / Q9 W Stelt u zich eens voor: U kunt uw klanten al tijdens de advisering enthousiast maken

Nadere informatie

Selfmailers. Direct Mail. voorbeelden

Selfmailers. Direct Mail. voorbeelden Selfmailers Direct Mail voorbeelden Directmailing.nl / Selfmailers Uitvouwkaart 3 panelen Code: BO020 Beschikbare formaten direct mailing: 140 x 140 mm Deze kaart bestaat uit 3 panelen en wordt gesloten

Nadere informatie

Trend People: dé perfecte matchmaker.

Trend People: dé perfecte matchmaker. Trend People: dé perfecte matchmaker. Kwaliteit, aandacht voor mensen en altijd gefocust op het creëren van meerwaarde, dat is waar Trend People voor staat. Geen gewoon uitzendbureau, maar een fullservice

Nadere informatie

Bark Verpakkingen. Outsourcing Concept

Bark Verpakkingen. Outsourcing Concept Bark Verpakkingen Outsourcing Concept Outsourcing Bark Verpakkingen BV als uw partner in strategisch verpakkingsmanagement. De win-win relatie tussen 'outsourcing' en uw 'core business efficiency'. Met

Nadere informatie

COMMERCIEEL MEDEWERKER BINNENDIENST

COMMERCIEEL MEDEWERKER BINNENDIENST MEDEWERKER BINNENDIENST COMMERCIEEL MEDEWERKER BINNENDIENST ZIJN FUNCTIE IN UW BEDRIJF COMMERCIEEL MEDEWERKER BINNENDIENST WAARVOOR DIENT DEZE FOLDER? Basis om een vacature uit te schrijven ; Hulpmiddel

Nadere informatie

UW RELATIE IN INFRA EN INSTALLATIE

UW RELATIE IN INFRA EN INSTALLATIE UW RELATIE IN INFRA EN INSTALLATIE Van Walraven: uw relatie in infra en installatie Helder Van Walraven is uw leverancier voor infra- en installatiematerialen. Wij voeren een compleet assortiment leidingsystemen

Nadere informatie

Vitotherm Technische informatie. www.vitotherm.nl

Vitotherm Technische informatie. www.vitotherm.nl Vitotherm Technische informatie www.vitotherm.nl Deze folder informeert u over de producten en dienstverlening van Vitotherm B.V. Soms moet je iets durven investeren om vervolgens veel te besparen. Dit

Nadere informatie

Brochure AMF Marketing en verkoop

Brochure AMF Marketing en verkoop Brochure AMF Marketing en verkoop AMF Marketing en verkoop AMF Marketing en verkoop maakt onderdeel uit van de complete bedrijfssoftware AMF. AMF Bedrijfssoftware is modulair opgezet. U kunt hierdoor klein

Nadere informatie

Vermeul is zeer ervaren in toepassingen voor onder meer de volgende doelgroepen: Staalfabrieken Afvalverbrandingsinstallaties

Vermeul is zeer ervaren in toepassingen voor onder meer de volgende doelgroepen: Staalfabrieken Afvalverbrandingsinstallaties Een flexibele en servicegerichte partner Al meer dan dertig jaar staat Vermeul BV bekend als dé specialist op het gebied van compensatoren en andere componenten voor rookgasinstallaties en leidingsystemen.

Nadere informatie

meer besparen met minderwatt www.minderwatt.nl

meer besparen met minderwatt www.minderwatt.nl meer besparen met minderwatt www.minderwatt.nl blauw is het nieuwe groen meer besparen met minderwatt dit is minderwatt minderwatt is een businessunit van het gerenommeerde Maas & Hagoort Lampen. Met een

Nadere informatie

Highpower LED verlichting

Highpower LED verlichting Highpower LED verlichting Licht-Sketch LED verlichting biedt een reeks aan simpele goed ontwikkelde LED verlichting tegen concurrerende prijs met de hoogste kwaliteit. De 360 lampen zijn het resultaat

Nadere informatie

Handleiding 4CIS Synchro

Handleiding 4CIS Synchro Zakelijke software s voor verkoop, dienstverlening en administratie Handleiding 4CIS Synchro Optimale ondersteuning van uw frontoffice Optimale communicatie tussen uw frontoffice en backoffice 4CIS InfoBase

Nadere informatie

Executive Search & Interim Management

Executive Search & Interim Management Executive Search & Interim Management Van de Groep & Olsthoorn Executive Search Interim Management Nationaal en Internationaal Van eigenwijze zelfstandige tot een begrip in de industrie en techniek. Van

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. TIM Hapert

Kracht door samenwerking. TIM Hapert Kracht door samenwerking TIM Hapert TIM Hapert TIM HAPERT IS EEN ERKEND SPECIALIST IN HET BEWERKEN VAN GIET-, LAS- EN SMEED- STUKKEN. DAARBIJ GEVEN WIJ ONZE KLANTEN SUPPORT VANAF DE ONTWIKKELINGSFASE TOT

Nadere informatie

Brochure AMF Portable

Brochure AMF Portable Brochure maakt onderdeel uit van de complete bedrijfssoftware AMF. AMF Bedrijfssoftware is modulair opgezet. U kunt hierdoor klein starten en al naargelang uw wensen of de groei van uw bedrijf kan de software

Nadere informatie

MEIPOS LED verlichting Buizerd 74 8446 KL Heerenveen 06-150 58 758 www.meipos.nl

MEIPOS LED verlichting Buizerd 74 8446 KL Heerenveen 06-150 58 758 www.meipos.nl MEIPOS LED verlichting biedt een reeks aan simpele goed ontwikkelde LED verlichting tegen concurrerende prijs met de hoogste kwaliteit. De 360 lampen zijn het resultaat van de combinatie nieuwste technologie,

Nadere informatie

Machine Vision, wat levert het op?

Machine Vision, wat levert het op? Ik stel me graag aan u voor: Naam: Marco de Jong Funktie: Sales & Account Manager Werkzaam voor: Vierpool B.V. - Maarssen Leverancier van oplossingen en producten voor Industriële Automatisering en Auto

Nadere informatie

EXPERTISE VOOR DE AUTOMOTIVE SECTOR

EXPERTISE VOOR DE AUTOMOTIVE SECTOR 34608 (11/08) The Berner Group Berner GmbH Bernerstraße 6 D-74653 Künzelsau Berner Produkten b.v. Vogelzankweg 175 NL-6374 AC Landgraaf Berner Belgien NV/SA Bernerstraat 1 B-3620 Lanaken EXPERTISE VOOR

Nadere informatie

Hoe ontwikkelen de semi automatische magazijnen zich in Europa?

Hoe ontwikkelen de semi automatische magazijnen zich in Europa? Hoe ontwikkelen de semi automatische magazijnen zich in Europa? Een achtergrond over hoe semi automatische magazijnen zich hebben ontwikkeld en waarom technologie, arbeidswetgeving, veranderende werktijden

Nadere informatie

VERKOOPTRAINING. het ideale klantgerichte verkoopgesprek. TRAIN (je)zelf je verkopers & verkoopteam

VERKOOPTRAINING. het ideale klantgerichte verkoopgesprek. TRAIN (je)zelf je verkopers & verkoopteam VERKOOPTRAINING het ideale klantgerichte verkoopgesprek TRAIN (je)zelf je verkopers & verkoopteam inleiding deze presentatie gaat over het voeren van het perfecte klantgerichte verkoopgesprek maar eerst

Nadere informatie

Back office Services voor intermediairs

Back office Services voor intermediairs Back office Services voor intermediairs Wat houdt Back office Services in? Als intermediair wilt u zich continu kunnen richten op uw core business: werving, selectie en het plaatsen van medewerkers. Oftewel:

Nadere informatie

Samenbouwnunits van Fischer- Dat is een slimme keuze!

Samenbouwnunits van Fischer- Dat is een slimme keuze! Samenbouwnunits van Fischer- Dat is een slimme keuze! Met Fischer realiseert u in 3 eenvoudige stappen complete, gebruiksklare koelsystemen voor uw klanten. Succes, door een warme samenwerking binnen de

Nadere informatie

Allianz Nederland Levensverzekering N.V. Voor u zijn wij er wel degelijk

Allianz Nederland Levensverzekering N.V. Voor u zijn wij er wel degelijk Allianz Nederland Levensverzekering N.V. Voor u zijn wij er wel degelijk Dit zijn wij U kent het Allianz Pensioen. Een pensioen dat staat voor betaalbaarheid, gemak en deskundigheid. Een pensioen van een

Nadere informatie

ALLES IN HUIS. GEEN ZORGEN.

ALLES IN HUIS. GEEN ZORGEN. ALLES IN HUIS. GEEN ZORGEN. Inhoud ALLES IN HUIS. GEEN ZORGEN. 4 Arnoud van Raak (eigenaar ARRA Management): Door een geïntegreerde aanpak van commercieel beheer, technisch beheer en volledige administratieve

Nadere informatie

Wij bouwen graag met u aan. Visie & Strategie Advies & Realisatie Management& Beheer Slim & Duurzaam Lokaal & Samen

Wij bouwen graag met u aan. Visie & Strategie Advies & Realisatie Management& Beheer Slim & Duurzaam Lokaal & Samen Wij bouwen graag met u aan Visie & Strategie Advies & Realisatie Management& Beheer Slim & Duurzaam Lokaal & Samen Uw Vereniging van Eigenaren goed verzorgd de toekomst in Goed VvE beheer is van groot

Nadere informatie

industriële verpakkingen schijndel schijndel Van Leeuwenhoekweg 35 5482 TK Schijndel T 073-5442060 F 073-5478375 www.schijndel-iv.

industriële verpakkingen schijndel schijndel Van Leeuwenhoekweg 35 5482 TK Schijndel T 073-5442060 F 073-5478375 www.schijndel-iv. industriële verpakkingen schijndel schijndel Van Leeuwenhoekweg 35 5482 TK Schijndel T 073-5442060 F 073-5478375 www.schijndel-iv.nl Het unieke van de Meilink Groep De Meilink Groep biedt een totaalconcept

Nadere informatie

Just Ask Us... Development and Production of Metal Industrial Parts for Heavy Duty Usage

Just Ask Us... Development and Production of Metal Industrial Parts for Heavy Duty Usage Just Ask Us... Development and Production of Metal Industrial Parts for Heavy Duty Usage We Know How Metaal en techniek spelen een belangrijke rol in de verregaande industriële ontwikkeling. Samen kunnen

Nadere informatie

Hansen Services: Betrouwbaar: We care!

Hansen Services: Betrouwbaar: We care! Hansen Services: Betrouwbaar: We care! Onze Missie Gedreven door tandwiel(kast) technologie, beantwoordt Hansen Industrial Transmissions aan de noden van haar klanten wereldwijd door hen betrouwbare mechanische

Nadere informatie

Orbis Software. Case. Study. Deze Case Study vertelt het succesverhaal van de samenwerking tussen Orbis Software Benelux BV en MiNiGRiP.

Orbis Software. Case. Study. Deze Case Study vertelt het succesverhaal van de samenwerking tussen Orbis Software Benelux BV en MiNiGRiP. Orbis Software Case Study Deze Case Study vertelt het succesverhaal van de samenwerking tussen Orbis Software Benelux BV en MiNiGRiP. P01 MiNiGRiP meer dan alleen verpakkingen Minigrip Nederland BV, met

Nadere informatie

Maximale EMC tegen minimale kosten

Maximale EMC tegen minimale kosten sten Peter Zwamborn, Rob van Heijster 2 Inhoud Inleiding Cost of ownership Context Cost drivers Cost of ownership en Voorbeelden Alles is anders show 1 3 Inleiding Andere kijk op Van uit kosten-overwegingen

Nadere informatie

Mobility....sleutel tot actueel voorraadbeheer en meer efficiency. Whitepaper

Mobility....sleutel tot actueel voorraadbeheer en meer efficiency. Whitepaper Mobility...sleutel tot actueel voorraadbeheer en meer efficiency Whitepaper UNIT4 Software B.V., 2013 Mobiel ondernemen: altijd en overal toegang tot bedrijfsgegevens Door nieuwe toetreders en afzetmarkten

Nadere informatie

Een flexibele en servicegerichte partner. Missie. Doelgroepen. Zekerheden

Een flexibele en servicegerichte partner. Missie. Doelgroepen. Zekerheden Een flexibele en servicegerichte partner Al bijna vijfendertig jaar staat Vermeul BV bekend als dé specialist op het gebied van compensatoren en andere componenten voor rookgasinstallaties en leidingsystemen.

Nadere informatie

VDS Technische Industrie

VDS Technische Industrie VDS Technische Industrie Kracht door samenwerking VDS Technische Industrie VDS Technische Industrie combineert snij- en buig- c.q. trekbewerkingen in één gereedschap en kan ook extra delen zoals nuts of

Nadere informatie

Installateur. Win tijd met Draka. samen meters maken. www.wintijdmetdraka.nl

Installateur. Win tijd met Draka. samen meters maken. www.wintijdmetdraka.nl Installateur Win tijd met Draka www.wintijdmetdraka.nl samen meters maken Win tijd met Draka Producten en diensten die direct het resultaat van uw project verbeteren In projecten is de druk om te presteren

Nadere informatie

Advies + = Support Succes. www.modelec.nl

Advies + = Support Succes. www.modelec.nl Advies + = Support Succes Advies + = Support Succes Professionele toepassingen vragen professionele oplossingen. Eenvoudig verwoord, echter om dit in de praktijk te realiseren is inspanning vereist. Zeker

Nadere informatie

Case study. Verhoog je werkkapitaal: tips voor goed debiteurenbeheer

Case study. Verhoog je werkkapitaal: tips voor goed debiteurenbeheer Case study Verhoog je werkkapitaal: tips voor goed debiteurenbeheer Debiteurenbeheer is één van de grootste zorgen van managers in het bedrijfsleven. De moeilijke economische tijden van nu zien we terug

Nadere informatie

Als standaard niet genoeg is. Maak kennis met Drabbe

Als standaard niet genoeg is. Maak kennis met Drabbe Als standaard niet genoeg is Maak kennis met Drabbe biedt Drabbe voor elke vraag de optimale oplossing Maak kennis met Drabbe Dé specialist in industriële machineonderdelen Drabbe is een écht familiebedrijf!

Nadere informatie

Zonnepanelen aanbieden aan je medewerkers Stap voor stap

Zonnepanelen aanbieden aan je medewerkers Stap voor stap Zonnepanelen aanbieden aan je medewerkers Stap voor stap Foto: Willem Mes In dit plan kun je stap voor stap lezen hoe je via een Zon-Privé actie eenvoudig zonne - panelen kunt aanbieden aan je medewerkers.

Nadere informatie

Zonne-energie gratis en schoon

Zonne-energie gratis en schoon Zonne-energie gratis en schoon Samen gaan we voor duurzaam Genieten van de zon. Buiten in de tuin, in het park of op het strand. De zon geeft ons gratis energie. We kunnen de zon ook op een andere manier

Nadere informatie

De Pilz E-Shop Meer dan online inkopen

De Pilz E-Shop Meer dan online inkopen De Pilz E-Shop Meer dan online inkopen De Pilz E-shop In de B2B-sector moeten webshops tegenwoordig meer bieden dan alleen een inkoopportal dat 24 uur per dag bereikbaar is. Als klant verwacht u meer,

Nadere informatie

Geen verrassingen meer... ENTERPRISE EDITION. NoWorries!

Geen verrassingen meer... ENTERPRISE EDITION. NoWorries! Geen verrassingen meer... ENTERPRISE EDITION NoWorries! S Y S T E E M B E H E E R IK MAAK MIJ GEEN ZORGEN MEER OVER ONZE IT SINDS NoWorries! HET BEHEER VERZORGT Wat is systeembeheer eigenlijk... Volgens

Nadere informatie

REALISEER WEBSITES VOORTAAN MET GEMAK SiteGemak, webleverancier voor de creatieve industrie

REALISEER WEBSITES VOORTAAN MET GEMAK SiteGemak, webleverancier voor de creatieve industrie REALISEER WEBSITES VOORTAAN MET GEMAK SiteGemak, webleverancier voor de creatieve industrie online media De creatieve industrie wordt in toenemende mate succesvol uitgedaagd om prachtige websites vorm

Nadere informatie

Zonnepanelen aanbieden aan je medewerkers Stap voor stap

Zonnepanelen aanbieden aan je medewerkers Stap voor stap Zonnepanelen aanbieden aan je medewerkers Stap voor stap Foto: Willem Mes In dit plan kun je stap voor stap lezen hoe je via een Zon-Privé actie eenvoudig zonnepanelen kunt aanbieden aan je medewerkers.

Nadere informatie

Versterkt uw verkooppositie. Coöperatieve Telersvereniging Best of Four u.a.

Versterkt uw verkooppositie. Coöperatieve Telersvereniging Best of Four u.a. Versterkt uw verkooppositie Coöperatieve Telersvereniging Best of Four u.a. Coöperatieve Telersvereniging Best of Four biedt handelshuizen in binnen- en buitenland een breed en kwalitatief assortiment

Nadere informatie

Laat uw medewerkers excelleren

Laat uw medewerkers excelleren Laat uw medewerkers excelleren LivingFacility realiseert en regisseert integraal facilitair management in grote kantooromgevingen en voor organisaties die actief zijn op meerdere locaties. Wij combineren

Nadere informatie

Microsoft Dynamics AX

Microsoft Dynamics AX UW MICROSOFT GEKWALIFICEERDE IMPLEMENTATIEPARTNER: Cartografenweg 6 5141 MT Waalwijk telefoon +31 (0)416 34 11 11 telefax +31 (0)416 33 96 01 email: sales@sba.nl www.sba.nl Brancheoplossing voor groothandels

Nadere informatie

De garantie om uw electriciteitsnota te verlagen en CO2 uitstoot te verkleinen PQMS.NL/VO4BIZ

De garantie om uw electriciteitsnota te verlagen en CO2 uitstoot te verkleinen PQMS.NL/VO4BIZ De garantie om uw electriciteitsnota te verlagen en CO2 uitstoot te verkleinen Wat is VO4BIZ? VO4BIZ is een Brits ontwerp, spanningsoptimalisatie systeem dat het inkomende voltage verlaagt en de stroomkwaliteit

Nadere informatie

Intelligente energiemeters voor datacenters

Intelligente energiemeters voor datacenters Intelligente energiemeters voor datacenters Waarom meten? Elektrische energie is de duurste van alle variabele kosten in een datacenter. Alleen daarom al is het goed om het verbruik met energiemeters in

Nadere informatie

Sanoco, solide partner in bouwbeslag

Sanoco, solide partner in bouwbeslag Sanoco, solide partner in bouwbeslag Bij bouwbeslag is ervaring hét kenmerk van de expert. noco staat als gespecialiseerd - onafhankelijk - familiebedrijf in de internationale bouwbeslagmarkt. Wij staan

Nadere informatie

Doorlaat : DN07 (G1/4 ), DN12 (G1/2) Aansluiting : Gasdraad (G), NPT (N) Functie : 3/2, 5/2, 5/3 Temperatuur : -50 tot +50 C (op aanvraag tot 80 )

Doorlaat : DN07 (G1/4 ), DN12 (G1/2) Aansluiting : Gasdraad (G), NPT (N) Functie : 3/2, 5/2, 5/3 Temperatuur : -50 tot +50 C (op aanvraag tot 80 ) Heeft u te maken met agressieve of andere uitdagende omgevingsfactoren en toepassingen zoals: extreme koude, extreme hitte, explosiegevaar, oxidatie en chemie? Wilt u de controle over uw vloeistof- en

Nadere informatie

Exact Online BUSINESS CASE MET EXACT ONLINE MEER FOCUS OP ACCOUNTMANAGEMENT EN ADVISERING. De 5 tips van Marc Vosse. www.exactonline.

Exact Online BUSINESS CASE MET EXACT ONLINE MEER FOCUS OP ACCOUNTMANAGEMENT EN ADVISERING. De 5 tips van Marc Vosse. www.exactonline. BUSINESS CASE Exact Online MET EXACT ONLINE MEER FOCUS OP ACCOUNTMANAGEMENT EN ADVISERING De 5 tips van Marc Vosse www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE CASE STUDY ACCOUNTANCY DE 5 TIPS VAN MARC VOSSE Voor

Nadere informatie

Avek haarlem, technische verenfabriek. klantgericht ontwerpen en produceren van technische producten uit band en draad

Avek haarlem, technische verenfabriek. klantgericht ontwerpen en produceren van technische producten uit band en draad Avek haarlem, technische verenfabriek klantgericht ontwerpen en produceren van technische producten uit band en draad DE BIJZONDERE KRACHT VAN AVEK HAARLEM Klantgericht ontwerpen en produceren van technische

Nadere informatie

Kracht door samenwerking

Kracht door samenwerking VDL Belgium Kracht door samenwerking VDL Belgium Buigen is een bijzonder vakgebied. VDL Belgium is de uitvinder van gepatenteerde technieken om buizen te plooien en te produceren. We waren een van de eerste

Nadere informatie

Multilayers; techniek en valkuilen van de stack-up!

Multilayers; techniek en valkuilen van de stack-up! Multilayers; techniek en valkuilen van de stack-up! In deze presentatie Beknopte introductie V-PS Trends Basismaterialen in multilayer De opbouw Aandachtspunten V-PS: uw PCB specialist voor de professionele

Nadere informatie

Whitepaper TELECOM >

Whitepaper TELECOM > Whitepaper TELECOM Inleiding De ontwikkelingen in Telecom gaan snel. Mobiele applicaties, BYOD (Bring Your Own Device), security; de technische mogelijkheden volgen elkaar rap op en de complexiteit neemt

Nadere informatie

Informatie folder 2011

Informatie folder 2011 2011 Informatie folder Uw partner voor het verzorgen van: Besturingssystemen, Kabelsamenstellingen en Mechatronische Modules Ontzorgen is onze missie. DriesSteijn Industrial Support positioneert zich op

Nadere informatie

Michiel Groenewegen, 38 jaar, en Cees van Vugt, 38 jaar, managing director en commercial director van een bedrijf in im- en export van biologische

Michiel Groenewegen, 38 jaar, en Cees van Vugt, 38 jaar, managing director en commercial director van een bedrijf in im- en export van biologische De Interpolis Kredietverzekering Michiel Groenewegen, 38 jaar, en Cees van Vugt, 38 jaar, managing director en commercial director van een bedrijf in im- en export van biologische groente & fruit. Cees

Nadere informatie

Case. Study. Orbis Software

Case. Study. Orbis Software Orbis Software Case Study Deze Case Study vertelt het succesverhaal van de samenwerking tussen Orbis Software Benelux BV en Perfection Automatiseringen. P01 Perfection bedrijfsprocessen automatiseren Perfection

Nadere informatie

Allround in vastgoedmanagement en -advies

Allround in vastgoedmanagement en -advies Allround in vastgoedmanagement en -advies Samen waardegroei creëren en stimuleren. Daar gaan wij voor Amstelius Vastgoed Amstelius is een onafhankelijk allround kantoor voor vastgoedmanagement en -advies.

Nadere informatie

Vaillant aurostep zonneboiler Puur rendement

Vaillant aurostep zonneboiler Puur rendement Vaillant aurostep zonneboiler Puur rendement Vaillant aurostep zonneboiler De winst van aurostep Weet u dat 8 minuten zon volstaan om alle mensen op de wereld één jaar van energie te voorzien? De zon levert

Nadere informatie