Nieuwsbreker. Datum

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbreker. Datum"

Transcriptie

1 Nieuwsbreker Datum Nummer 10 Papiermolen 18 Groepen 1 t/m 8, directie, 1541 RT Koog a/d Zaan Administratie Internet : Telefoon: info@de-golfbreker.nl Interne begeleiding Golfbewegingen Beste ouders, Een verlate Nieuwsbreker dit keer, de ICT werkzaamheden zijn bijna afgerond en bijna alles werkt weer. Een hele klus waar met vereende krachten aan gewerkt is door de ICT-ers van Agora en Marlies onze ICT-er op schoolniveau. Zieke kinderen en zieke juffen, een zieke meester Ron. De griep slaat toe op de Golfbreker. Gelukkig zien we de meesten al snel weer terug. De poster van de open inloopochtend die het meeste opviel en de prijs heeft gekregen is.linde Vredenburg, de Turfakker 12. Linde, gefeliciteerd, niemand kon om jouw poster heen en je mag bij mevrouw Marga vrijdag een bon op komen halen om een lekkere taart (of wat anders) uit te kiezen bij Bakkerij de Lange in het winkelcentrum De open inloopochtend was een succes. Veel belangstelling van ouders met nog jonge kinderen of juist ouders die al kinderen op andere scholen hebben, oudleerlingen ook van de Golfbreker die nu hun eigen kind naar de Golfbreker willen laten gaan. Een opa, die vroeger als ouder al meeging op kamp. Heel bijzonder waren de rondleidingen, verzorgd door een achttal leerlingen uit groep 8 die deze ochtend als volleerde gidsen de bezoekers en de meegekomen kinderen vertelden over en rondleidden door de school. Hulde en veel complimenten voor deze toppers. LET OP: de aankomende 10 minuten gesprekken zullen weer direct aansluitend plaatsvinden op de schooltijd s middags met een maximale eindtijd van half 6. Houdt u daar alvast rekening mee? Binnenkort kunt u via de gespreksplanner van DigiDuif intekenen voor een gesprekstijd. Volgend schooljaar zullen de gespreksrondes op meer verschillende dagen in de week gepland worden. Z.O.Z.

2 De Bieb op school is deze week daadwerkelijk gestart en de kinderen mogen 2 boeken lenen en meenemen uit de Biebbus. Dit project is gestart omdat de meeste openbare bibliotheken gesloten zijn of nog worden in de gemeente Zaanstad. Uw kind krijgt de boeken in een Bieb op school tas mee naar huis. In de boeken zit een bon wanneer de boeken weer terug verwacht worden op school. Uw kind (ouder(s) blijft/blijven verantwoordelijk voor de boeken. We communiceren ook naar u in welke week de bus weer komt. Als u niet wilt dat uw kind boeken leent uit de bus dan kunt u dat bij de leerkracht van uw kind aangeven. Uw kind gaat dan wel mee naar de bus waar ook gelegenheid is om boeken in te kijken zonder deze te lenen. Groep 8 berichten: De Golfbreker is, na onze aanmelding, ingeloot en behoort bij de scholen die een proef CITO eindtoets mogen maken. De toets wordt vóór eind februari afgenomen. De uitslag wordt niet bekend gemaakt aan school, ouders/kinderen. Het is wel fijn dat de kinderen op deze wijze alvast kennismaken met en wennen aan deze toets vorm. Alle kinderen van groep 8 krijgen donderdag 28 januari de VO gids mee naar huis. Dit is een landelijke brochure over hoe het voortgezet Onderwijs in Nederland georganiseerd is. Tot de volgende Nieuwsbreker, Marga Bakker

3 Agenda Januari Data Tijd Activiteit Donderdag MR-vergadering Vrijdag Toets 2 Engelse woorden en zinnen, groepen 7 Februari Data Tijd Activiteit Donderdag Nieuwsbreker 11 Vrijdag Rapporten groep 8 mee. Donderdag Advies VO gesprekken. Vrijdag Rapporten groepen 3 t/m 7 mee. Maandag Advies VO gesprekken.

4 Nieuws uit de activiteitencommissie Vooraankondiging Voorjaarsmarkt! Dit jaar organiseren we (i.p.v het zomerfeest) een voorjaarsmarkt! Deze zal plaatsvinden op VRIJDAG 18 MAART meteen om half 3. Zet deze dag daarom alvast in uw agenda! Het belooft een gezellige middag op school te worden. Wat we die middag allemaal gaan doen houden we nog even geheim, maar we kunnen alvast verklappen dat er entertainment zal zijn, verkoop en nog veel meer. Ook hebben we traditiegetrouw een loterij. Voor deze loterij zijn we op zoek naar prijzen. Dus, heeft u of uw bedrijf nog leuke spullen die leuk zijn voor de loterij dan kunt u die inleveren bij juf Nel, juf Samantha of juf Ina. De activiteitencommissie

5 Nieuws uit de groepen 1/2 In de kleuterbouw zijn inmiddels alle kinderen enthousiast aan de slag gegaan met hun eigen gekozen thema. In groep KA van juf Ina maken de kinderen inmiddels de mooiste bouwwerken van Lego. Ze leren ook een Lego lied! In groep KB bevindt zich nu een huisartsenpraktijk. De artsen onderzoeken onze zieke patiënten uitgebreid en schrijven ook een medicijn voor. Ook de poppen Kim en Rosa zijn in goede handen bij de kleine dokters. Vrijdag 22, dinsdag 26 en vrijdag 29 januari mag een klein groepje tussen de middag een bezoek brengen aan het gezondheidscentrum Westzijderveld. De kinderen van KC hebben een supermarkt geopend. De vakken worden gevuld en dan kunnen de klanten komen. Met een boodschappenlijstje op zak gaan de klanten de winkel in en rekenen daarna af bij de kassa. KD heeft als onderwerp het lichaam gekozen. Ze zijn enthousiast aan het werk. Materiaal voor onze kijktafel, dat past bij ons project, is van harte welkom! Verder hebben de kinderen de Cito taaltoets gemaakt. Deze week is de rekentoets aan de beurt. - Denkt U nog even aan de rode kleutermappen? Wij willen ze graag weer allemaal op school terug hebben. - Wij kunnen nog nieuwe ouders gebruiken, die ons op de woensdag willen helpen met het speelleren. Duobanen behoren ook tot de mogelijkheden! We starten weer op 27 januari. - Meester Marcel, onze muziekdocent, had afgelopen vrijdag een open les. Veel ouders konden hierbij aanwezig zijn! De kinderen genoten van al die belangstelling! Tot slot: de Bieb-bus: Een keer per maand ( op dinsdag) mogen de kinderen boeken halen in de bus. Wij zoeken 1 of 2 ouders per keer voor de begeleiding naar de bus en het uitzoeken van een boek. (Het kunnen maandelijks andere ouders zijn!) Het kost u ongeveer 1 uur. Er hangt een intekenlijst op het info- bord bij iedere klas. Gaat u een keer met ons mee? De leerkrachten van de groepen 1-2.

6 Nieuws uit de groepen 3 De afgelopen dagen zijn we flink aan de slag geweest met de cito toetsen. De kinderen hebben ontzettend hun best gedaan. De resultaten zult u terug vinden in de rapporten. De rapportmappen mogen weer mee naar school! In de week van 25 januari 29 januari (met uitzondering van woensdag 27 januari) bieden wij u de mogelijkheid om de portfolio map van uw kind te bekijken. In het portfolio kunt u de voortgang en de werkjes van uw kind bekijken. Uw kind kan zelf vertellen aan welke doelen er gewerkt zijn. In 3A zijn we begonnen met het thema: hulpdiensten. Wij zijn gestart met de politie, daarna gaan wij het hebben over de brandweer en de ambulance. In 3B zijn we begonnen met het thema: het lichaam. In de klas hebben wij de onderdelen van ons lichaam benoemd en hebben wij het gehad over de weg van het voedsel door ons lichaam. Als u thuis nog materiaal en/of boeken heeft die wij mogen gebruiken bij het thema, dan zijn wij er erg blij mee! Ook sprekers die interesse hebben om te vertellen bij ons in de groep zijn welkom! Groetjes van juf Betty, juf Marieke en juf Noah.

7 Nieuws uit de groepen 4 Cito toetsen Wat hebben de kinderen de afgelopen 2 weken hard gewerkt! De kinderen hebben elke dag (een deel van) een cito toets gemaakt en we zijn erg trots op hoe ze hebben gewerkt. Biebbus Vanaf 29 januari zullen we elke maand naar de biebbus gaan. Daar mogen we 2 boeken lenen voor op school. Wij zoeken 1 of 2 ouders per keer voor de begeleiding naar de bus en het uitzoeken van een boek. (Het kunnen maandelijks andere ouders zijn, maar het is fijn als het vaste ouders kunnen zijn). Het kost u minder dan 1 uur (lopen en in de bus). Nog niet alle data is helaas bekend. Zodra wij die weten, geven wij het direct aan u door. Voor de komende keer is dit de indeling: Groep 4a: vrijdag 29 januari van uur Groep 4B: vrijdag 29 januari van Honderden huizen We zijn begonnen met het nieuwe thema: honderden huizen. Deze keer gaat het over architectuur en de bouw van huizen. Als u thuis nog iets heeft voor de thema tafel, mag u dat met uw kind meegeven. De thema tafels zijn op dit moment nog erg leeg. Alvast bedankt. Rapporten De rapporten mogen weer mee naar school.

8 Nieuws uit de groepen 5 Toetsen We zijn klaar met de toetsen. Wat hebben we hard gewerkt! Nu wachten we op ons eerste rapport van dit schooljaar. Vrijdag 12 februari krijgen we ons rapport mee naar huis. Thema We beginnen deze week met het thema Grieken en Romeinen. We ontdekken in dit thema hoe groot het Romeinse rijk was, welke spullen de Romeinen meebrachten naar ons land, welke bouwwerken de Romeinen hebben bedacht en hoe het dagelijks leven er in die tijd uitzag! Creatief We hebben nog steeds dringend hulp nodig voor het creatief circuit van groep 5 en 6! Het creatief is van uur op de vrijdagmiddag. Meldt u aan bij de groepsleerkrachten. Onze dank hiervoor! Muziek De groepen 5 hebben al een tijdje iedere week muziekles van een muziekleerkracht van Fluxus. Zij leert de kinderen omgaan met verschillende ritmes en samen zingen we leuke liedjes. In februari krijgen we naast zangles ook instrumentles. Wat we precies gaan leren is nog een verrassing, maar dat we onze kennis over instrumenten gaan vergroten, is duidelijk!

9 Nieuws uit de groepen 6 Citotoetsen en rapport Alle citotoetsen van deze periode zijn klaar. De kinderen hebben hard gewerkt, de resultaten kunt u zien op het rapport. Op vrijdag 11 februari gaan die mee naar huis. Als de rapportmap nog thuis is, mag deze weer mee naar school. Biebbus Dinsdag 26 januari zijn we met de groepen 6 naar de biebbus geweest. De kinderen hebben een eigen biebpas gekregen waarmee ze boeken kunnen lenen om op school te lezen. Ze hebben hun boeken zelf gescand. Elke maand zullen we een bezoekje aan de biebbus brengen en dus ook weer nieuwe, leuke boeken kunnen lenen. De kinderen waren enthousiast over het grote aanbod. Regenten en vorsten Ons nieuwe thema is een geschiedenisthema, regenten en vorsten. We gaan leren hoe je in de 17 e eeuw rijk kan worden, hoe het was om op een VOC-schip te varen, en welke Hollandse meesters toen beroemd waren.

10 Nieuws uit de groepen 7 We hebben een drukke tijd achter de rug, met veel cito toetsen en ook nog methodetoetsen. De kinderen hebben erg hun best gedaan. Gelukkig waren er ook ontspannende activiteiten. Afgelopen donderdag en vrijdag hebben we een kettingreactie gemaakt in de kleuterspeelzaal, onder leiding van juf Jolien. Ook hebben we onze EHBO vaardigheden uitgetest en laten zien aan de kleuters van groep KB. Ze dachten dat we al dokter waren, maar dat is (nog) niet het geval! Kijk voor meer leuke foto s van groep 7a eens op de website. De juffen Josien, Anneke en Monique

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

Nieuwsbreker. datum 7 januari 2016

Nieuwsbreker. datum 7 januari 2016 Nieuwsbreker datum 7 januari 2016 Nummer 9 Papiermolen 18 Groepen 1 t/m 8, directie, 1541 RT Koog a/d Zaan Administratie Internet : www.de-golfbreker.nl Telefoon: 075 6157936 Email : info@de-golfbreker.nl

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

OP DE HOOGTE. Agenda Ma t/m vrij : meivakantie Do t/m ma : hemelvaart/juni/pinkstervakantie

OP DE HOOGTE. Agenda Ma t/m vrij : meivakantie Do t/m ma : hemelvaart/juni/pinkstervakantie OP DE HOOGTE Sint Trudostraat 10 5616 GB Eindhoven 040-2517585 trudo@skpo.nl 21-04-2017 Agenda Ma. 24-04 t/m vrij. 05-05: meivakantie Do. 25-05 t/m ma. 05-06: hemelvaart/juni/pinkstervakantie Nieuwe leerlingen

Nadere informatie

Belangrijke data. Punter in beweging. Koffie-uurtje. Nieuws vanuit de OR. NUMMER 02 JAARGANG 29 4 september 2015

Belangrijke data. Punter in beweging. Koffie-uurtje. Nieuws vanuit de OR. NUMMER 02 JAARGANG 29 4 september 2015 NUMMER 02 JAARGANG 29 4 september 2015 Belangrijke data 7 sept Start inschrijving 10 minuten gesprekken 9 sept Algemene Leden Vergadering OR op loc. Eem 11 sept Studiedag, lln. vrij 14 sept Studiedag,

Nadere informatie

Venmail. Algemeen. Agenda

Venmail. Algemeen. Agenda 20-01-2017 Algemeen Schoolreis 2017 Dit jaar gaan wij op dinsdag 30 mei op schoolreisje. Groepen 1,2 en 3 gaan naar het Linnaeushof en de groepen 4,5,6,7 en 8 gaan naar Drievliet. 't Venne heeft een eigen

Nadere informatie

nummer: 8 25 maart 2011

nummer: 8 25 maart 2011 Locatie Bolenstein 0346 561432 0346 556557 bolenstein@obspalet.nl nummer: datum: datum: 8 25 maart 2011 Agenda dinsdag 29 maart 2011 Kijkavond van 18.30 tot 19.30 uur woensdag 30 maart Groep 1-2 C bezoek

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 30 mei Belangrijke data. 30 mei > voorlichting bureau halt groep 7. 9 juni > extra open dag van uur tot 12.

Nieuwsbrief. 30 mei Belangrijke data. 30 mei > voorlichting bureau halt groep 7. 9 juni > extra open dag van uur tot 12. Nieuwsbrief 30 mei 2017 Vanuit de directie: Belangrijke data Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de een na laatste nieuwsbrief. Dat betekent dat we het einde van het schooljaar al naderen. Nog

Nadere informatie

Nieuwsbrief. o.b.s. De Zwarm. Nummer (verschijnt 1x per twee weken) Kerstmarkt. Vervolg op volgende pagina

Nieuwsbrief. o.b.s. De Zwarm.  Nummer (verschijnt 1x per twee weken) Kerstmarkt. Vervolg op volgende pagina Nieuwsbrief o.b.s. De Zwarm www.dezwarm.nl Nummer 7 25-11-2016 (verschijnt 1x per twee weken) In deze editie: Hij komt Kerstmarkt Nieuws uit de groepen SchoolAPP Aanmelden leerlingen Aanwezigheid directie

Nadere informatie

De volgende Op de Hoogte verschijnt op vrijdag 6 juli a.s.

De volgende Op de Hoogte verschijnt op vrijdag 6 juli a.s. OP DE HOOGTE Sint Trudostraat 10 5616 GB Eindhoven 040-2517585 trudo@skpo.nl 08-06-2018 Agenda juni juli - augustus Wo. 13-06: Speluitleen in de bibliotheek Ma. 18-06: 2 e rapport Do. 21-06: ouderavond

Nadere informatie

NR januari 2019 (nr. 11 zal verschijnen op 24 januari 2019)

NR januari 2019 (nr. 11 zal verschijnen op 24 januari 2019) NR. 10 10 januari 2019 (nr. 11 zal verschijnen op 24 januari 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Na twee weken vakantie zijn we weer volop aan de slag gegaan in beide groepen. Deze week staat het nieuwe

Nadere informatie

extra >> maandkalender

extra >> maandkalender NIEUWSBRIEF 02 11 2016 extra Beste ouders Heeft iedereen een fijne herfstvakantie gehad? Wij kijken terug op een mooie periode voor de herfstvakantie; de kinderboekenweek met de afsluiting waarbij vele

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

W.W.W. De 1000POOT E A IJ E T Z R E R

W.W.W. De 1000POOT E A IJ E T Z R E R W.W.W. De 1000POOT E A IJ E T Z R E R 1323 ET Almere 036-5360465 E-mail : directie@duizendpoot.asg-almere.nl Ravelplantsoen 5 www.duizendpoot.asg-almere.nl Jaargang 2015 Nummer 14 19 maart 2015 Vrij 20

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Februari 2013 Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Margedagen 14-03-2013 middag 28-03-2013 na 14.00u 12-04-2013 alleen gr 1-4 04-06-2013 middag 04-07-2013 na 14.00u 05-07-2013 Wist u dat u uw kind bij ziekte

Nadere informatie

een plastic trompet twee bouwvakkers helmen een grote plastic (blok)fluit Meer info nodig? Loop even langs bij één van de leerkrachten van groep 8.

een plastic trompet twee bouwvakkers helmen een grote plastic (blok)fluit Meer info nodig? Loop even langs bij één van de leerkrachten van groep 8. 1 3 0 Wekelijkse nieuwsbrief van de openbare daltonbasisschool de Tandem voor ouders/verzorgers en leerlingen. Vorige week hielden wij weer onze jaarlijkse evaluatie vergadering. Tijdens die vergadering

Nadere informatie

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers,

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers, MAANDINFO 05 januari 2018 Aan de ouders/ verzorgers, Zwangerschapsverlof Carly Na de voorjaarsvakantie gaat Carly met zwangerschapsverlof. Omdat het fulltime werken best zwaar is als je zwanger bent, komt

Nadere informatie

*SINT JOSEPH* BASISSCHOOL

*SINT JOSEPH* BASISSCHOOL Nieuwsbrief 18 *SINT JOSEPH* BASISSCHOOL ROZENHOUTSTRAAT 3 072-5715314 1704 CD HEERHUGOWAARD NOORD Vrijdag 15 januari 2016 Nieuwe bestuurder, personeel, medezeggenschap, leerlingenraad, ouderavond, cito

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 22-01-2015

Het Berichtje Donderdag 22-01-2015 Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 22-01-2015 Kalender: 22-01

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl Februari 2019 Via deze Nieuwsflits informeren we u graag weer over wat er leeft in ons kindcentrum (op school en de kinderopvang). Deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 11 december 2015

Nieuwsbrief. 11 december 2015 Nieuwsbrief 11 december 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Nog één weekje en dan is het kerstvakantie. In school is het gezellig met kerstbomen en

Nadere informatie

Geachte ouders, Nummer 7 8 november De Koningslinde Larixlaan 86, 3862 EV Nijkerk

Geachte ouders, Nummer 7 8 november De Koningslinde Larixlaan 86, 3862 EV Nijkerk Nummer 7 8 november 2017 17 november: Lootjes trekken (groep 6 t/m 8) 20 t/m 24 november: 10-minutengesprekken met ouder(s)/verzorger(s) (en kind) 22 november: Schoen zetten (groep 1 t/m 8) 22 november:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NR 19 CBS DE ADELAAR 16-01-2015

NIEUWSBRIEF NR 19 CBS DE ADELAAR 16-01-2015 NIEUWSBRIEF NR 19 CBS DE ADELAAR 16-01-2015 Agenda: 22 jan Afscheid juf Marian 28 jan Studiedag (alle kinderen woensdagochtend vrij) 2 feb Maandopening groep 4/5 2-5 feb Verwijsgesprekken groep 8 11 feb

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 1 Basisschool de Wieling Kolkweg 5 6685 BC Haalderen 0481-462172 wieling@delinge.nl Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 28 29 30 1 2 3 4 Viering

Nadere informatie

Geplande evenementen. Cito-toetsen en 10-minutengesprekken

Geplande evenementen. Cito-toetsen en 10-minutengesprekken Cito-toetsen en 10-minutengesprekken In de week van 21 januari starten de Cito-toetsen. De groepen 7 en 8 zijn al gestart in de week van 14 januari. Als school bereiden wij de kinderen hier zo optimaal

Nadere informatie

Rijslag 15-21 * 2587 BB Den Haag * 070-355 84 54 * info@hetvolleleven.nl * www.hetvolleleven.nl

Rijslag 15-21 * 2587 BB Den Haag * 070-355 84 54 * info@hetvolleleven.nl * www.hetvolleleven.nl NIEUWSFLITS 31e jaargang / Nummer 11 / 9 februari 2016 Rijslag 15-21 * 2587 BB Den Haag * 070-355 84 54 * info@hetvolleleven.nl * www.hetvolleleven.nl Agenda Belangrijke data vr 19.02.2016 Margedag: alle

Nadere informatie

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016 De Regenboog De Regenboog Tijmstraat 1 5571 HS Bergeijk Tel. 0497-574914 info@bsderegenboogbergeijk.nl www.bsderegenboogbergeijk.nl Boog nr. 5 04-01-2016 Algemeen Voorlezen A.s. woensdag wordt er weer

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 januari 2015

Nieuwsbrief 15 januari 2015 Belangrijke data: 19 januari: Vergadering oudervereniging. 26 januari: 10-minutengesprekken groep 1 en 2 11 februari: Voorleeswedstrijd in de Stenge te Heinkenszand 16 februari t/m 20 februari: voorjaarsvakantie

Nadere informatie

ASJEMENOU 14 juli t/m 21 juli Bas uit groep 8

ASJEMENOU 14 juli t/m 21 juli Bas uit groep 8 ASJEMENOU 14 juli t/m 21 juli 2017 Bas uit groep 8 Afgelopen maandag werden we opgeschrikt door het bericht dat onze Bas uit groep 8 door een brommer is aangereden. Hij is daarna direct naar het ziekenhuis

Nadere informatie

schooljaar aflevering 02 In deze Nieuwsflits:

schooljaar aflevering 02 In deze Nieuwsflits: schooljaar 2017-2018 aflevering 02 In deze Nieuwsflits: Informatieavond Studiedag Staking Overblijvers gevraagd! Overblijfreis Vervoer gevraagd! Kinderboekenweek vervoer Hoofdluis Meer Moerdijk Korte berichten

Nadere informatie

Het Wilgenblaadje. Editie 35: 12.06.2015. Belangrijke data:

Het Wilgenblaadje. Editie 35: 12.06.2015. Belangrijke data: Het Wilgenblaadje Editie 35: 12.06.2015 Belangrijke data: 19 juni oud papier 25 juni scoren voor gezondheid in RKC stadion voor groep 6 t/m 8 1 juli musical groep 8 3 juli rapport 3 mee 6-10 juli schoolkamp

Nadere informatie

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak  nieuwsbrief teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond Nieuwsbrief nr. 6 28 januari 2011 kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer Maandag 31 januari 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond 1 tot en met 3 februari Cito toets groep

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

29 mei 2019 Nummer: 17

29 mei 2019 Nummer: 17 29 mei 2019 Nummer: 17 Beste Ouders/Verzorgers en leerlingen, Een extra lange nieuwsbrief vandaag. In deze nieuwsbrief vindt u informatie van de Doorzetters, Spoorzoekers, Toppers en Uitsmijters. We wensen

Nadere informatie

OP DE HOOGTE. Algemeen. Beste ouders en kinderen,

OP DE HOOGTE. Algemeen. Beste ouders en kinderen, OP DE HOOGTE Sint Trudostraat 10 5616 GB Eindhoven 040-2517585 trudo@skpo.nl 09-12-2016 Agenda Wo. 14-12: Kerst-knutsel ochtend, komt u helpen? Wo. 14-12: Speluitleen bibliotheek 12.00 uur tot 12.30 uur

Nadere informatie

Agenda/Actiepunten: 1. Vroegertje groep 5 t/m 8 op 24 februari minutenavonden zijn op 7 en 23 maart. 3. Biddag 8 maart

Agenda/Actiepunten: 1. Vroegertje groep 5 t/m 8 op 24 februari minutenavonden zijn op 7 en 23 maart. 3. Biddag 8 maart Beste lezers, Hierbij weer de nieuwsbrief van februari! Buiten lijkt het soms voorjaar, dan is het weer herfst en van de sneeuw hebben we pas ook nog mogen genieten! De kinderen genieten tijdens het buitenspelen

Nadere informatie

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar2016/ Nummer: 10. In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - 10 minuten gesprekken

HET TOEKANNIEUWS. Schooljaar2016/ Nummer: 10. In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - 10 minuten gesprekken - HET TOEKANNIEUWS Schooljaar2016/2017 24-01-2017 Nummer: 10 In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - 10 minuten gesprekken - Opvang tijdens de 10 minuten gesprekken - Oudergesprekken

Nadere informatie

ayoub Islamitische basisschool Ayoub Nieuwsbrief 4 Buisweg 9, 1222 EZ Hilversum Telefoon:

ayoub Islamitische basisschool Ayoub Nieuwsbrief 4 Buisweg 9, 1222 EZ Hilversum Telefoon: ayoub Islamitische basisschool Ayoub 22 12 2018 Nieuwsbrief 4 Buisweg 9, 1222 EZ Hilversum Telefoon: 035 6468899 E-mail: Ayoub.basisschool@gmail.com Groep 1 Salaam waleikoem allemaal! We zitten alweer

Nadere informatie

Beste ouders, Team Weemewereld

Beste ouders, Team Weemewereld Nieuwsbrief 21 Beste ouders, maandag 12 vrijdag 16 februari Afgelopen woensdag is er een begin gemaakt met de waterafvoer van het schoolplein. Een aantal vrijwillige ouders hebben een gaten gemaakt in

Nadere informatie

Wilt u uw kind morgen een tasje voorzien van naam meegeven naar school? Dan kunnen we alle Sinterklaaswerkjes meegeven.

Wilt u uw kind morgen een tasje voorzien van naam meegeven naar school? Dan kunnen we alle Sinterklaaswerkjes meegeven. O.B.S. De Vuurtoren Locatie: Heerenduinweg 45, 1971 JA IJmuiden Telefoon: 0255-514452 E-mail: directie@obs-devuurtoren.nl Website: www.obs-devuurtoren.nl Sinterklaasfeest morgenochtend! Eindelijk is het

Nadere informatie

Aan alle ouders, Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Voorstelling voor groep 1 tot en met 4. Nieuw zand in de zandbakken

Aan alle ouders, Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Voorstelling voor groep 1 tot en met 4. Nieuw zand in de zandbakken 2 4 Nieuwsbrief 39 Maandag 26 vrijdag 30 juni Aan alle ouders, Nog één keer een herinnering, komende dinsdag, 27 juni, doen we als school mee aan de (korte) staking. We beginnen die dag een uur later!

Nadere informatie

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle EM Twijzel Tel: Website: oanrin.noventa.nl

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle EM Twijzel Tel: Website: oanrin.noventa.nl C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Beste ouders/verzorgers, Het kalenderjaar is alweer bijna ten einde en het nieuwe jaar

Nadere informatie

MAANDMEMO augustus 2016

MAANDMEMO augustus 2016 MAANDMEMO augustus 2016 Welkom allemaal! Na hopelijk een heerlijke zomervakantie zullen de schooldeuren aanstaande maandag weer opengaan. Afgelopen week hebben de medewerkers alles in de school klaar gezet

Nadere informatie

Maandag 21 januari t/m vrijdag 1 februari 2019

Maandag 21 januari t/m vrijdag 1 februari 2019 Maandag 21 januari t/m vrijdag 1 februari 2019 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen > School in beeld > De BiebBus > Tevredenheidsonderzoek > Toetsweken > Van Startcafé naar Taalcafé > De Vreedzame

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Bernardusschool Kooikerspad 2, 2382 EA Zoeterwoude www.rkbernardusschool.nl T: 071 54 21 600 Agenda Koningsspelen Vrijdag 22 april vieren we met de andere Zoeterwoudse scholen

Nadere informatie

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij!

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Aqua-Pas Jaargang 26, nummer 6 6 december 2018 Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Op donderdag 10 januari zijn alle leerlingen vrij van school! Er is deze dag een extra studiedag voor het gehele

Nadere informatie

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf 12.00 uur vrij Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Donderdag 8 november Schoolontbijt Maandag 13 november Koffie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9. Mededelingen.. 2014-2015 jaargang 7

Nieuwsbrief 9. Mededelingen.. 2014-2015 jaargang 7 Nieuwsbrief 9 2014-2015 jaargang 7 Mededelingen.. Welkom nieuwe leerlingen Na de kerstvakantie zijn Annelivia Kuijpers, Mila de Laat en Evi Koppens bij ons op school gekomen. Zij hebben een plaatsje gekregen

Nadere informatie

Maandbrief november Heiloo 2018

Maandbrief november Heiloo 2018 Maandbrief november Heiloo 2018 Beste ouders, Projectafsluiting: Wat hadden we een vrolijke, gezellige en bijzondere middag op donderdag 18 oktober! Er was een tentoonstelling, door de hele school, waarin

Nadere informatie

Immanuel: God met ons

Immanuel: God met ons INFO 9 19 december 2014 belangrijke data voor de komende periode ma 22 dec. 14 t/m vr 2 jan 15 Kerstvakantie groep 2 t/m 8 vrijdag 9 januari uitgifte Info nummer 10 groep 2 t/m 8 Immanuel: God met ons

Nadere informatie

Nieuwsbrief: Elke maandag ontvangt u de nieuwsbrief van school via de mail. Hierin staat algemene informatie en nieuwtjes van elke groep afzonderlijk.

Nieuwsbrief: Elke maandag ontvangt u de nieuwsbrief van school via de mail. Hierin staat algemene informatie en nieuwtjes van elke groep afzonderlijk. Welkom op school in groep 1 en 2 schooljaar 2015-2016. Middels deze brief geven wij u weer informatie over het reilen en zeilen van onze groep. Wie werkt wanneer? dag ochtend middag maandag Juf Ineke Juf

Nadere informatie

Sinterklaas op de BAS

Sinterklaas op de BAS ROERDOMPSTRAAT 10 020 4490704 - INFO@AMERSFOORDTSCHOOL.NL - BADHOEVEDORP Sinterklaas op de BAS Sinterklaas is weer in ons land! Zijn rommelpieten hebben onze school al bezocht. Naast rommel hadden ze gelukkig

Nadere informatie

april ma cito herfstleerlingen gr t/m 14-4 project vr nieuwsbrief 16 cito herfstleerlingen groep 1

april ma cito herfstleerlingen gr t/m 14-4 project vr nieuwsbrief 16 cito herfstleerlingen groep 1 11 maart 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 14 Agenda maart zo 20-3-16 kerk schooldienst do 24-3 16 Nieuwsbrief 15 vr 25-3-16 Goede Vrijdag ma 28-3-16 Tweede Paasdag april ma 4-4-16 cito herfstleerlingen gr.

Nadere informatie

AGENDA. juf Linda afwezig JARIGEN

AGENDA. juf Linda afwezig JARIGEN 20 januari 2017 nummer 9 AGENDA ma 23 jan vrij 27 jan ma 30 jan di 31 jan woe 1 febr vrij 3 febr wo 8 febr juf Nellie afwezig start project geschiedenis groepen 4/5, 5/6, 7 en 8 juf Jeannette afwezig juf

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Zodra het geschiktheidsonderzoek is afgerond, zullen wij de naam van de bij ons geplaatste zij-instromer aan u laten weten.

Zodra het geschiktheidsonderzoek is afgerond, zullen wij de naam van de bij ons geplaatste zij-instromer aan u laten weten. Jaargang 14 / nr 20 15 juni 2018 De volgende verschijnt op 29 juni 2018. Berichten voor de volgende uiterlijk 26 juni 2018 mailen naar info@wormerwieken.nl ICBS WormerWieken De Balk 2A/2B 1531 PS Wormer

Nadere informatie

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u het eerste Reisverslag van het schooljaar 2017-2018. Na een welverdiende vakantie zijn wij verleden week weer gestart. De kinderen zijn

Nadere informatie

Weekinfo 31 vrijdag 17 mei 2013 Belangrijke data:

Weekinfo 31 vrijdag 17 mei 2013 Belangrijke data: Weekinfo 31 vrijdag 17 mei 2013 Belangrijke data: In deze week: verkoop schoolfoto s! ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam! 075-6169431 @ info@de-windroos.nl 21 mei: Weer naar school, Juf Hanneke

Nadere informatie

Kringgesprek. Nummer 17 2013-2014

Kringgesprek. Nummer 17 2013-2014 Nummer 17 2013-2014 2014 Kringgesprek Zoals u wellicht al wel gemerkt heeft zijn wij helaas telefonisch even niet bereikbaar. Achter de schermen wordt er hard gewerkt om dit zo spoedig mogelijk op te lossen.

Nadere informatie

WEEKBRIEF 26 JANUARI 2018

WEEKBRIEF 26 JANUARI 2018 WEEKBRIEF 26 JANUARI 2018 Geachte ouders. De eerste weekbrief is goed ontvangen. Een aantal ouders liet weten dat zij blij zijn met deze wijze van informatievoorziening. We gaan er dus mee door. Tijdens

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) Agenda 19 januari Juf Els jarig. 25 januari voorleesontbijt Juf Julia jarig. 11 maart NL Doet GELUKKIG NIEUWJAAR

Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) Agenda 19 januari Juf Els jarig. 25 januari voorleesontbijt Juf Julia jarig. 11 maart NL Doet GELUKKIG NIEUWJAAR Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) GELUKKIG NIEUWJAAR Namens het team van de Gerardus Majella wensen wij u en uw gezin een gelukkig en gezond 2017. Wij hebben er weer veel zin in! Na een leuke start op het

Nadere informatie

Vogelvlucht. Uithoornse Spelen! Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 18, 27 mei 2016. Agenda

Vogelvlucht. Uithoornse Spelen! Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 18, 27 mei 2016. Agenda Vogelvlucht Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 18, 27 mei 2016 Uithoornse Spelen! Agenda Uithoornse Spelen groepen 7 en 8 woensdag 1 juni 2016 Avondvierdaagse ma. 6

Nadere informatie

Nummer 20 23 januari 2015 20142014november 2014 september 2014

Nummer 20 23 januari 2015 20142014november 2014 september 2014 Agenda 10 februari 19.30 uur-20.30 uur Informatieavond voor ouders van toekomstige 4-jarigen die een schoolkeuze moeten maken 12 februari 9.00 uur- 11.00 uur Open huis voor ouders van toekomstige 4-jarigen

Nadere informatie

Maandag 1 oktober t/m vrijdag 5 oktober 2018

Maandag 1 oktober t/m vrijdag 5 oktober 2018 Maandag 1 oktober t/m vrijdag 5 oktober 2018 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen > Week in beeld > Ouderkamer voorbereiding bezoek gemeenteraad en burgemeester > De Vreedzame School training personeel

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief 18, donderdag 24 mei 2012

NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief 18, donderdag 24 mei 2012 NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief 18, donderdag 24 mei 2012 Kamp groepen 8 Wij (groep 8) zijn op kamp geweest. We mogen er niet veel over vertellen, maar 1 ding kunnen we wel vertellen het was super leuk!!!!! We

Nadere informatie

Huiswerk op de Sint Josephschool.

Huiswerk op de Sint Josephschool. Huiswerk op de Sint Josephschool. Informatiebrochure voor ouders / verzorgers. Deze brochure is opgezet om u als ouders/verzorgers te informeren over de rol van huiswerk op de Sint Josephschool. We hopen

Nadere informatie

OR vergadering MR bijeenkomst woensdag 13 februari donderdag 14 februari. Rapportfolio-gesprekken vrijdag 15 februari Nieuwsbrief nr.

OR vergadering MR bijeenkomst woensdag 13 februari donderdag 14 februari. Rapportfolio-gesprekken vrijdag 15 februari Nieuwsbrief nr. nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 8 februari 2019 Agenda Nummer 21 maandag 11 februari dinsdag 12 februari

Nadere informatie

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee!

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee! Beste ouders, Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs maken in de kleutergroepen van onze school.

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - Goede Vrijdag, 19 april 2019 Jaargang 19 Nummer 15 BASISSCHOOL Willibrord

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - Goede Vrijdag, 19 april 2019 Jaargang 19 Nummer 15 BASISSCHOOL Willibrord - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - Goede Vrijdag, 19 april 2019 Jaargang 19 Nummer 15 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** Paasontbijt ** Groep 8 en het voortgezet

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden Feest van Geven en Ontvangen

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden   Feest van Geven en Ontvangen No.7 8 december 2017 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Feest van Geven en Ontvangen Kerstviering De activiteitencommissie en de leerkrachten

Nadere informatie

De Springplank: info 26 augustus 2015.

De Springplank: info 26 augustus 2015. De Springplank: info 26 augustus 2015. Start schooljaar 2015-2016 We zijn weer begonnen!! We wensen alle leerlingen en ouders een fijn schooljaar toe. Onze nieuwe leerlingen willen we van harte welkom

Nadere informatie

schooljaar aflevering 12

schooljaar aflevering 12 schooljaar 2017-2018 aflevering 12 Carnaval Bibliotheek Rapporten Ouderbrieven Zwembad gezocht Ouders in de school Lezen is leuk!! Koningsspelen Bouw Overblijvers gevraagd! Elly en Rikkert Korte berichten

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 29, nummer 16 12-05-2017 (verschijnt 1x per twee weken) In deze editie: Opening school Topprestatie groep 8 Schoolfoto s Musical Actie Lars Aanwezigheid

Nadere informatie

HIJ KOMT, HIJ KOMT...

HIJ KOMT, HIJ KOMT... Nieuwsbrief 06 Week 47 en 48 18 november t/m 2 december In deze nieuwsbrief o.a.: Hij komt Nieuw spelmateriaal Studiedag Mobiele telefoons Uit de groepen Ingekomen post HIJ KOMT, HIJ KOMT... Afgelopen

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 19 januari 2018

weekinfo Datum: vrijdag 19 januari 2018 weekinfo Datum: vrijdag 19 januari 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: De schoonmoeder van Petrus wordt beter, Marcus 1:29-39 De melaatse man, Marcus 1:40-45 De verlamde, Marcus 2:1-12 Agenda: 20

Nadere informatie

Di 7 november Sjoerd van Es Groep 6

Di 7 november Sjoerd van Es Groep 6 nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 2017 Agenda Nummer 10 Maandag - 3 november Dinsdag Voortgangsgesprekken groep

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Met een zonnig begin van de week zijn we weer goed van start gegaan in alle klassen. We wensen alle kinderen een fijn schooljaar toe!

Met een zonnig begin van de week zijn we weer goed van start gegaan in alle klassen. We wensen alle kinderen een fijn schooljaar toe! NUMMER 1 JAARGANG 30 02-09-2016 Belangrijke data Belangrijke data 1 september Informatieavond groep 8 locatie Eem 6 september Schoolfotograaf individueel locatie Revius 7 september Schoolfotograaf groep

Nadere informatie

Geachte ouder(s)/verzorgers,

Geachte ouder(s)/verzorgers, Geachte ouder(s)/verzorgers, Afgelopen week hebben we stil mogen staan bij Hemelvaart. Komend weekend vieren we het Pinksterfeest. In één van de laatste verzen in Lukas staat: Hij leidde hen naar buiten

Nadere informatie

InfOventje. 12 september 2012. Ouderinformatie. Jaargang 16 nr. 2 IN DEZE INFO. Martien Wijdeven afwezig

InfOventje. 12 september 2012. Ouderinformatie. Jaargang 16 nr. 2 IN DEZE INFO. Martien Wijdeven afwezig Jaargang 16 nr. 2 InfOventje 12 september 2012 Ouderinformatie IN DEZE INFO Martien Wijdeven afwezig Ouderpanel Gruitdagen Belangrijke data Estafettelezen Stage Nieuws uit de groepen Formulier estafettelezen

Nadere informatie

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 7; schooljaar 2012/2013

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 7; schooljaar 2012/2013 VANUIT DE SCHOOLLEIDING Proeftuintjes in de school In eerdere nieuwsbrieven hebben wij u bericht over de proeftuintjes die wij in de school aan het uitvoeren zijn. De leerkrachten zijn aan het kijken of

Nadere informatie

ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016. PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht

ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016. PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016 PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht A.s. maandag 11 april is het weer zover!! Om kwart voor negen wordt de projectweek, 'Ter land, ter zee en in de lucht' energiek

Nadere informatie

Nieuwsbrief 24 maart Beste ouder(s) en/of verzorger(s),

Nieuwsbrief 24 maart Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Allereerst rectificeren we de datum van de volgende koffieochtend. Deze staat voor 10 mei gepland i.p.v. 10 maart, zoals vermeld in de vorige nieuwsbrief. Ook de datum

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019 Start van het nieuwe schooljaar op dinsdag 3 september 2019 Het schooljaar 2019-2020 start dit jaar niet op de eerste maandag, maar op dinsdag. Maar op maandagmiddag 2 september nodigen wij wel alle kinderen

Nadere informatie

Maandag 8 oktober t/m vrijdag 12 oktober 2018

Maandag 8 oktober t/m vrijdag 12 oktober 2018 Maandag 8 oktober t/m vrijdag 12 oktober 2018 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen > Week in beeld > Ouderkamer leren lezen door meester Ron > Kinderboekenmarkt > Ouderkamer bezoek burgemeester en

Nadere informatie

Ganzenwei XD Gorinchem

Ganzenwei XD Gorinchem Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl Nieuwsbrief d.d. 17 maart 2016 Activiteiten in maart: 21 mrt. t/m 24 mrt. Ik ben welkom - week 23 mrt.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF petraschool

NIEUWSBRIEF petraschool NIEUWSBRIEF petraschool 21 april 2017 Belangrijke data: Vrijdag 21 april zijn alle leerlingen om 13.00 uur vrij Meivakantie: ma. 25 april t/m vrij 5 mei 2017 Hemelvaart: do 25 en vrij 26 mei 2017 Pinksteren:

Nadere informatie

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa

Fijne vakantie. kalender. Juf Bianca Frasa Fijne vakantie De hitte van de afgelopen dagen doet ons denken en verlangen naar de zomervakantie. Even heerlijk uit de routine van alledag en zelf het ritme bepalen. We hopen dat alle kinderen en hun

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 juni/juli 2017

Nieuwsbrief 10 juni/juli 2017 Pr. Marijkeweg 7a, 8463 VJ Rotsterhaule Tel : 0513-552022 deschakel@primus.frl Nieuwsbrief 10 juni/juli 2017 Directie Wij hebben sinds kort een nieuw telefoon netwerk. Als u met school belt en de telefoon

Nadere informatie

Daar leer je! Informatie groep ½ Schooljaar

Daar leer je! Informatie groep ½ Schooljaar Informatie groep ½ Schooljaar 2017-2018 Even voorstellen Hallo, ik ben Joyce van den Berg Ik werk op maandag en dinsdag in groep ½. Hallo, ik ben Elise Stap Ik werk op woensdag t/m vrijdag in groep ½.

Nadere informatie

Jaargang 5 nummer 1 januari 2017 Schoolleider: Wilma Veldma

Jaargang 5 nummer 1 januari 2017 Schoolleider: Wilma Veldma Jaargang 5 nummer 1 januari 2017 Schoolleider: Wilma Veldma De Sirene wordt elke laatste vrijdag van de maand verstuurd per digiduif of meegegeven aan het oudste kind uit een gezin en is te lezen op de

Nadere informatie

27 mei Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

27 mei Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 27 mei 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste Ouders, Afgelopen woensdag zagen we heel veel verklede kinderen op school. Het was een feestelijke dag!

Nadere informatie

Koppel kort nummer 5 3 november 2016

Koppel kort nummer 5 3 november 2016 Belangrijke data: maandag 7 t/m vrijdag 11 november: 10 minutengesprekken groep 1 t/m 7 op uitnodiging van de leerkracht maandag 7 en dinsdag 8 november: Drempelonderzoek leerlingen groep 8. woensdag 9

Nadere informatie

Terugblik palmpasenoptocht. Stichting Opkikker. 1 van 5. Hofbode - 13 mei 2014

Terugblik palmpasenoptocht. Stichting Opkikker. 1 van 5. Hofbode - 13 mei 2014 1 van 5 Hofbode - 13 mei 2014 Terugblik palmpasenoptocht Stichting Opkikker Wij, Ilse en Cas Hoge willen graag iedereen heel erg bedanken voor het inleveren van de mobieltjes voor de Stichting Opkikker.

Nadere informatie

Kringgesprek. september gestart met 14 deelnemers voor koken en streetdance.

Kringgesprek. september gestart met 14 deelnemers voor koken en streetdance. Kringgesprek Geachte ouders, 2013 2013--2014 De maand november komt alweer tot zijn einde. Sinds het begin van dit schooljaar verzorgt Buurtwerk Prins Alexander activiteiten op school op woensdagmiddag.

Nadere informatie

Inhoud. Vanuit de directie: Vanuit het team: Bieb-nieuws Kalender: Activiteiten in de buurt: Vanuit de directie

Inhoud. Vanuit de directie: Vanuit het team: Bieb-nieuws Kalender: Activiteiten in de buurt: Vanuit de directie 13-04-2018 Inhoud Vanuit de directie: Vanuit het team: Bieb-nieuws Kalender: Activiteiten in de buurt: Vanuit de directie Gisteravond was er een interessante ouderavond op In `t Veld. Veel enthousiaste

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di.

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di. Agenda di 20 juni administratiedag, lln zijn vrij! groep 8 kamp van 19 tot en met 21 juni 26 juni suikerfeest in de klas gespreksweek 26 t/m 30 juni 27 juni 9.30 uur op school! 27 juni MR vergadering 30

Nadere informatie