NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juni nummer 37

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juni nummer 37"

Transcriptie

1 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juni nummer 37 Agenda 22 juni piratenfeest kleuters van uur 23 juni continurooster ivm teamvergadering (denk aan lunchpakket! ) 23 juni speelgoedmorgen kleuters 24 juni extra vrije dag 27 juni studiedag personeel / kinderen vrij juni schoonmaakweek 5 juli rapporten Verjaardagen Van harte gefeliciteerd met jullie verjaardag en we willen jullie op deze manier een hele fijne dag toewensen! 19 juni Mila Berends groep 3 22 juni Yannick van Oene groep 3 23 juni Stan Sellies groep 8 Welkom Inge Kloosterman is vandaag jarig en wordt 4 jaar. Van harte gefeliciteerd, Inge. Zij komt voor de zomer nog net even een paar weekjes op de basisschool. Hartelijk welkom op de Rehobothschool.

2 Zending Het zendingsbedrag van deze week is 28,05 en Joran Baas en Daan Metsemakers hebben het geteld; bedankt jongens. Kind op maandag Jona in Ninevé, Jona 3 Jona onder de boom, Jona 4 Psalm 130 Schoonmaak in de groepen Nog even een herinnering en een herziene datum voor groep 4: maandagavond 27 juni vanaf uur! Aan het eind van het schooljaar willen we de lokalen graag schoon hebben, zodat we straks in het nieuwe jaar fris kunnen beginnen. Helpt u ook een handje mee? Het is fijn als u dan zelf een emmer en een doek meeneemt. groep wanneer 1i 29 juni vanaf uur 1 / 2 a 29 juni vanaf uur 1 / 2 b 29 juni vanaf uur 3 27 juni vanaf uur 4 27 juni vanaf uur 5 14 juni van 9.15 tot en 15 juni van 8.45 tot juni van (onder gymtijd) 7 28 juni van tot uur en vanaf uur 8 28 juni vanaf uur

3 Van de directie Hierbij ontvangt u informatie over de personele wisselingen en de groepsindeling van komend schooljaar. Afscheid Allereerst gaan we afscheid nemen van een aantal personeelsleden. Natuurlijk van meester Roel Strijker, die directeur wordt van de Julianaschool. Verder ook van de IB er Janke Drent. Lange tijd heeft zij met zorg en aandacht gewerkt voor goede begeleiding en zorg in de school. Juf Alet Timmer, ervaren leerkracht van groepen 3 en 4, gaat de school ook verlaten. Net als Janke gaat Alet van haar pensioen genieten. Conciërge Dik van de Kolk gaat ook met pensioen. Hij heeft zich jarenlang ingespannen voor de verschillende schoolgebouwen van IRIS. Zowel in contacten met aannemers als in praktische zaken wist hij de weg. Deze vier mensen krijgen uiteraard een passend afscheid na zoveel jaren trouwe dienst! Verder zullen de Rehobothschool verlaten: Juf Harienke van Dijk uit groep 1/2a (i.v.m. overstap naar de Marnixschool), Juf Gerianne van t Oever (tijdelijk instroomgroep), meester Rick Bolks (tijdelijk leerkracht in gr.3) en meester Simon van der Woude ) tijdelijk leerkracht in groep 7). Nieuwe formatie Er is in de afgelopen periode veel inspanning geleverd om tot een goede toekomstige verdeling van groepen en leerkrachten te komen. Dit hebben we in overleg met team en MR kunnen realiseren. Er is gekozen voor aantal veranderingen ten opzichte van vorig jaar. We verwelkomen de interim IB-er Katja Goorman van Bureau Meesterschap. Zij zal tot de kerst waarnemend Intern Begeleider zijn als opvolging van Janke Drent. Verder ook een hartelijk welkom voor Ginet Moraal die overkomt van CBS Vizier en les gaat geven in groep 4 (en een aantal woensdagen in groep 5). Ten slotte zal juf Lianne Mooibroek aan de school verbonden blijven en komend jaar deels in groep 1-2 en deels in groep 3 lesgeven. Aanvullende informatie over de afronding van dit schooljaar/ afscheid van vertrekkend personeel volgt later. We vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben ingelicht. Directie Rehobothschool, Roel Strijker en Aldert Hoksbergen.

4 groep of functie in de school dagen van de week naam personeelslid groep a (1-2) maandag, dinsdag en woensdag Liesbeth Huising donderdag en vrijdag Truus Biemond groep b (1-2) maandag en dinsdagochtend Lianne Mooibroek dinsdagmiddag, woensdag, donderdag en vrijdag Marriet Tuin groep 3 maandag en dinsdag Esther Tuinstra woensdag, donderdag en vrijdag Lianne Mooibroek groep 4 maandag, dinsdag en donderdag Ginet Moraal woensdag en vrijdag Helene den Hollander groep 5 maandag, dinsdag, woensdag om de week Hanneke Toller donderdag en vrijdag Nienke van Buren woensdag om de week Ginet Moraal groep 6 maandag, dinsdag en vrijdag Willemien van Ittersum woensdag en donderdag Riejanne v.d. Kamp groep 7 maandag t/m vrijdag Elisa Melis vrijdag (compensatieuren; moet nog worden ingevuld) groep 8 maandag, dinsdag, woensdag om de week Albertina Daalmeijer woensdag om de week, donderdag en vrijdag Gerrita Hendriks ib-er ad interim maandag, donderdag Katja Goorman directeur ad dinsdag, donderdag, vrijdag Aldert Hoksbergen interim ict-er maandag Ingeborg Luimes onderwijs assistenten maandag, dinsdag, donderdag dinsdagochtend Angelique de Wilde Ingeborg Luimes leerkracht dinsdagochtend Maarten Kloppers bewegen administratie woensdagochtend Ellen Winters groep i De instroomgroep zal vermoedelijk in het najaar van start gaan. we krijgen veel nieuwe aanmeldingen! Meer informatie volgt op een later moment. de leerkracht van deze groep is nog niet bekend. Groepsverdeling kleuters In de kleutergroepen kijken we elk jaar hoe we de kleuters het beste over de groepen kunnen verdelen. De groep 2-ers schuiven door naar groep 3 en de instroomgroep schuift door naar groep 1. Soms hebben we een gelijke verhouding jongens /meisjes, soms is het een echt jongensjaar of juist een meidenjaar. We hebben met zorg de verdeling over de twee groepen 1 / 2 gemaakt. Onder aan deze nieuwsbrief kunt u in het overzicht zien in welke groep uw kind volgend jaar zit.

5 Nieuws uit de groepen Deze week nieuws uit groep 6. We hebben in groep 6 de afgelopen maand veel leuke, leerzame en mooie momenten mogen meemaken. Zo hebben we onlangs met de groep bij ZC'37 een middag leren zeilen. Alle kinderen mochten in optimisten (kleine open zeilbootjes) zelf zeilen, de instructeurs voeren in motorbootjes naast ons om te vertellen wat we moesten doen. Er waren ook kano's waar de kinderen samen met instructeurs mee mochten leren kanoën en er waren zeilpunters om met een groep het water op te gaan. Geweldig om te zien hoe snel de kinderen dit oppakten en hoe enthousiast ze waren om op deze manier met elkaar op het water bezig te zijn. In de klas zelf zijn we steeds aan de slag als echte verslaggevers. De kinderen hebben geleerd hoe ze gerichte interview vragen moeten stellen en hoe ze met die informatie een krantenartikel kunnen schrijven. Zo schrijven ze niet over hun eigen gebeurtenissen, maar zijn ze heel gericht aan het luisteren en schrijven ze over dat wat de ander heeft meegemaakt. Vindt u het leuk om onze artikelen te lezen... ze hangen op de deur van groep 6. Tot slot heeft groep 6 vanmiddag een oefenmiddag typen. BA&T geeft vanmiddag aan de groep een eerste les, zodat de kinderen kunnen kijken hoe snel ze al kunnen typen, of ze de letters ook met 10 vingers kunnen vinden en of ze het leuk vinden om volgend jaar op typcursus te gaan. De informatiepakketten over deze cursus nemen de kinderen vanmiddag mee naar huis. Verjaardag vieren van de juffen in groep 6: Op vrijdag middag 1 juli vieren juf Hanneke en juf Nienke samen met de klas de verjaardagen van de juffen. Wat we gaan doen blijft nog een verrassing. Wij hebben er in elk geval veel zin in.

6 Piratenfeest voor kleuters: A.s. woensdag is het dan zover; we hopen op een prachtig feest met alle kleuters. Dankzij de hulp van ouders is er thuis en op school al veel werk verzet. Dank daarvoor! Ouders die zich hebben opgegeven om een groepje kinderen te begeleiden kunnen maandagochtend om kwart voor twaalf instructie in het speellokaal ontvangen over de gang van zaken. De kinderen worden woensdag om half tien op school verwacht. Om twaalf uur kunt u aansluiten bij de slotactiviteit op het grote grasveld achter de school. Speelgoedmorgen kleuters In verband met de vrije vrijdag op 24 juni wijken we voor één keer af van onze regel (laatste vrijdag van de maand speelgoedmorgen). Op donderdag 23 juni mogen de kleuters speelgoed mee. Graag in een aparte tas meenemen en s morgens aan de kapstok hangen. Extra vrije dagen en zwembad "de Steur" Bij vrije dagen hoort een kaartje voor het zwembad, zodat je voor maar 2,50 kunt zwemmen. Op 24 en 27 juni zijn de kinderen extra vrij, maar we hebben geen kaartje. We hebben contact opgenomen met "de Steur" en het komt helemaal goed. Als de kinderen gaan zwemmen moeten ze bij de kassa even zeggen dat ze van de Rehobothschool zijn. Dan moet gewoon de 2,50 worden betaald i.p.v. de volle prijs. Veel zwemplezier alvast op 24 en 27 juni. Namens het team van de Rehobothschool een fijn weekend gewenst, Truus Biemond (onderbouwcoördinator) Bijlage: groepsverdeling kleuters op volgende pagina!

7 1/2 a Liesbeth Huising en Truus Biemond Emie Kroon Lola van Dijk Merel Kelder Nova Palland Jara Rolfes Kick Selles Eva Serpenti Eléa v d Steeg Lukah de Vos Sep Annema Tom Beernink Thimon Smit Hugo Scholten Lex Heldoorn Loek Ulrich Bente Berends Jodi v Ramselaar Fanni Steflik Tiana-May Leming Finn Heldoorn Jahnero Ghezai Meike Popkema Jasmijn Brouwer de Koning Joël Drogt Roseanne Baër 1/2 b Lianne Mooibroek en Marriet Tuin Jhennalie Dorenveld Lise Meijberg Lela Timmerman Niké Boerkamp Joep Flier Tess Mulligen Espen Varenkamp Niek Plender Kyano Halberstadt Luca Vos Jonathan Santee Felix v d Scheer Lise Holkamp Saar de Jong Lenn Broekhuizen Saar Polinder Anoushka Stijf Nynke Beens Lex van den Bosch Mare Winkeler Vera Winkeler Suze Post Jikke Bosma Nienke Flik Benthe v Assen Inge Kloosterman

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juni nummer 38

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juni nummer 38 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 24 juni nummer 38 Agenda 24 juni extra vrije dag 27 juni studiedag personeel / kinderen vrij 25-29 juni schoonmaakweek 5 juli kennismaking in de

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 1 juli nummer 39 Agenda 5 juli kennismaking in de nieuwe groep 11 juli afscheid meester Simon 5 juli rapportengesprekken 13 juli afscheid meester

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 26. Agenda Groepspresentatie groep 7 (11.30 uur)

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 26. Agenda Groepspresentatie groep 7 (11.30 uur) Rehobothschool met Dalton onderwijs Populierenstraat 18 8266 BK Kampen 038-3315460 directie@rehobothschoolkp.nl www.rehobothschoolkp.nl NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 28-06-2017

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 23

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 23 Rehobothschool met Dalton onderwijs Populierenstraat 18 8266 BK Kampen 038-3315460 directie@rehobothschoolkp.nl www.rehobothschoolkp.nl NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 17-05-2017

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 27

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 27 Rehobothschool met Dalton onderwijs Populierenstraat 18 8266 BK Kampen 038-3315460 directie@rehobothschoolkp.nl www.rehobothschoolkp.nl NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 12-07-2017

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 20 mei nummer 33 Agenda

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 20 mei nummer 33 Agenda NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 20 mei nummer 33 Agenda 24 mei studiemiddag kleuterbouw - kleuters om 12.00 uur vrij 23-27 mei schoolkorfbalweek 25-27 mei kamp groep 8 ------

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 2

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 2 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 14-09-2016 nummer 2 Agenda Do 15 september Do 15 september Ma 19 september Do 22 september Di 27 september Startviering 8.35 uur in de open ruimte

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 20 november nummer 13

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 20 november nummer 13 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 20 november nummer 13 Agenda 30 november middagspreekuur voor groep 4 1 dec middag spreekuur overige groepen 4 dec Sinterklaasfeest (gr 5 t/m 8

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 18 maart nummer 27

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 18 maart nummer 27 Agenda NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 18 maart nummer 27 24 mrt speelgoed-dag kleuters (deze keer op donderdag! 25 mrt Goede Vrijdag ( geen les) 28 mrt 2 e Paasdag ( geen les)

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 1

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 1 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 07-09-2016 nummer 1 Hierbij de eerste nieuwsbrief van het schooljaar. De eerste anderhalve week zit er inmiddels al weer op. Anders dan u gewend

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ mei nummer 32

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ mei nummer 32 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 13 mei nummer 32 Agenda 16 mei 2 e pinksterdag ( kinderen vrij van school) 19 mei avondspreekuur 24 mei studiemiddag kleuterbouw - kleuters om

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 27 mei nummer 34

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 27 mei nummer 34 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 27 mei nummer 34 Agenda 1 juni opening kinderopvang IRIS Kindcentra 6-9 juni avond 4-daagse 22 juni piratenfeest kleuters 23 juni continurooster

Nadere informatie

Rehobothschool. Geachte ouders,

Rehobothschool. Geachte ouders, 1 2 Rehobothschool Geachte ouders, Voor u ligt de jaarkalender van de Rehobothschool. Hierin staan de data vermeld van verschillende activiteiten e we op school houden, activiteiten waaraan uw kind deelneemt,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 24

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 24 Rehobothschool met Dalton onderwijs Populierenstraat 18 8266 BK Kampen 038-3315460 directie@rehobothschoolkp.nl www.rehobothschoolkp.nl NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 31-05-2017

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ april nummer 29

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ april nummer 29 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 8 april nummer 29 Agenda 12 april natuurlijk schoon dag! (groep 5 en 6 doet mee) 18 april bevrijdingsloop 19 april Continurooster tot 14.00 uur:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 4

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 4 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 28-09-2016 nummer 4 Agenda di 4 oktober Schoolreis groep 3 t/m 7 woe 5 oktober Start Kinderboekweek Voor altijd jong do 13 oktober Sluiting Kinderboekenweek

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ april nummer 30

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ april nummer 30 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 15 april nummer 30 Agenda 18 april bevrijdingsloop 19 april Continurooster tot 14.00 uur: lunchpakketje mee! 19/20 april centrale eindtoets groep

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 10

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 10 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 16-11-2016 nummer 10 Agenda Di 22 november Vr 2 december Do 8 december Do 22 december Vr 23 december Ma 26 december vr 6 jan. Ma 16 t/m vr 20 januari

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS Anne de Vries. juni jaargang 21 / nummer 10

Nieuwsbrief CBS Anne de Vries. juni jaargang 21 / nummer 10 Nieuwsbrief CBS Anne de Vries juni 2016 - jaargang 21 / nummer 10 Van de directie Team In de afgelopen periode hebben we hulp gehad van een LIO-stagiair, meester Jorik Woltmeijer. Meester Woltmeijer heeft

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 11-11-2013-25-11-2013 Agenda: Ma 11-11 Sint Maarten Di 12-11 NIO toets voor groep 8 08.45-11.00 uur Wo 13-11 Gesprekken voorlopig advies groep 8 Do 14-11 Groep 1 2 naar Natuurmuseum Ma 18-11

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 11

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 11 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 23-11-2016 nummer 11 Agenda Do 24 november Schoen zetten Di 29 november Pietengym groep 1/2 Do 1 december Studiemiddag onderbouw (groep 1/2 s middags

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers,

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers, NIEUWSBRIEF Juli 2019 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, nog een paar dagen en het is zomervakantie, dit is door heel de school te zien en te merken.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF AGENDA. Schooljaar 2017/2018. Kind op maandag

NIEUWSBRIEF AGENDA. Schooljaar 2017/2018. Kind op maandag Rehobothschool met Dalton onderwijs NIEUWSBRIEF Schooljaar 2017/2018 Nummer 13 Populierenstraat 18 8266 BK Kampen 038-3315460 directie@rehobothschoolkp.nl www.rehobothschoolkp.nl Datum 21-03-2018 We zijn

Nadere informatie

We wensen jullie een fijne dag!!!

We wensen jullie een fijne dag!!! Belangrijke data: - Week van 2 juli: Tienminutengesprekken (groep 1 t/m 7) - Dinsdag 10 juli: Afscheid meester Gradus, continurooster - Donderdag 12 juli: Musical groep 8 - Vrijdag 13 juli: Rapport mee

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF AGENDA. Schooljaar 2017/2018 Nummer 12 Datum Kind op maandag

NIEUWSBRIEF AGENDA. Schooljaar 2017/2018 Nummer 12 Datum Kind op maandag NIEUWSBRIEF Rehobothschool met Dalton onderwijs 038-3315460 Populierenstraat 18 8266 BK Kampen directie@rehobothschoolkp.nl www.rehobothschoolkp.nl Schooljaar 2017/2018 Nummer 12 Datum 07-03-2018 Wat is

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week:

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Hoge Valkseweg 37 6741 GK Lunteren T 0318 46 18 89 Bijbelse geschiedenis Bij het thema: Pompom en loeloe Dinsdag 30-08: afscheid meester v. Dijk / speelgoedmiddag Donderdagmiddag

Nadere informatie

09.30 uur groep 8 op school uur officieel afscheid van groep 8 donderdag 12 juli

09.30 uur groep 8 op school uur officieel afscheid van groep 8 donderdag 12 juli nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 6 juli 2018 Agenda Nummer 40 Musical (8a) en afscheidsfilm (8b) voor een

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 22

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 22 Rehobothschool met Dalton onderwijs Populierenstraat 18 8266 BK Kampen 038-3315460 directie@rehobothschoolkp.nl www.rehobothschoolkp.nl NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 03-05-2017

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ februari nummer 24

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ februari nummer 24 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 19 februari nummer 24 Agenda 29 feb Start voorjaarsvakantie 8 mrt Continurooster: kinderen om 14.00 uur vrij (lunchpakketje mee!) Zending De zending

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 4, 7 december 2018

Schooljaar Nummer 4, 7 december 2018 Schooljaar 2018-2019 Nummer 4, 7 december 2018 Kalender: 20 dec Kerstviering op school 21 dec Groep 1 t/m 4 hele dag vrij Groep 5 t/m 8 middag vrij 24 dec Scholenzeskamp 24 dec t/m Kerstvakantie 4 jan

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Fontein

Nieuwsbrief CBS De Fontein Nieuwsbrief CBS De Fontein M e i 2018 S c h o o l j a a r 2 0 1 7-2 0 1 8 n r. 9 Nieuws van de directie Beste ouders, Inhoud Beste ouders 1 Personeel/schoolzwemmen 2 Groepsverdeling 3 Ouder-koffie-ochtenden

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 9

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 9 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 09-11-2016 nummer 9 Agenda Vrij 11 november Groepspresentatie groep 4 (11.30 uur) Vrij 25 november Groepspresentatie groep 5 (11.30 uur) Ma 14

Nadere informatie

03-07-2015 nieuwsbrief 40. Onderwerpen: Uitgelicht:

03-07-2015 nieuwsbrief 40. Onderwerpen: Uitgelicht: 03-07-2015 nieuwsbrief 40 Beste ouders / verzorgers, Het einde is in zicht, nog twee weken en dan begint onze zomervakantie We hebben na de afgelopen hete dagen een aantal vragen gehad over het tropenrooster.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 15

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 15 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 21-12-2016 nummer 15 Agenda Do 22 december Kerstviering start 18.30 uur Bij slecht weer start: gr. 1 t/m 4 17.30 uur en gr. 5 t/m 8 18.30 uur Vr

Nadere informatie

Schoolbrief 20. Willibrordschool. 27 juni Beste ouder(s)/ verzorger(s),

Schoolbrief 20. Willibrordschool. 27 juni Beste ouder(s)/ verzorger(s), . Schoolbrief 20 Willibrordschool 27 juni 2018 Beste ouder(s)/ verzorger(s), U ontvangt om de week op woensdag een schoolbrief. We merken dat er de laatste schoolweken veel te melden valt. Om die reden

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 21 augustus nummer 1

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 21 augustus nummer 1 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 21 augustus nummer 1 Nieuwsbrief Hierbij ontvangt u de eerste nieuwsbrief van dit schooljaar. Deze wordt via de mail verspreid. Er staat een beperkt

Nadere informatie

S C H O O L J O U R N A A L

S C H O O L J O U R N A A L Mei 2018 Jaargang 6, nr. 10 I N D I T N U M M E R : Volgend schooljaar Personeel Even voorstellen Gymrooster Grote schoonmaak Eindtoets Kamp groep 8 Contactavond Avondvierdaagse Wisselmoment Agenda V o

Nadere informatie

Voor het eerst naar school. Kennismaken met groep 1

Voor het eerst naar school. Kennismaken met groep 1 Voor het eerst naar school Kennismaken met groep 1 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Wat fijn dat we u en uw kind mogen verwelkomen op onze school De Opdracht. We hopen natuurlijk dat hij of zij het snel naar

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Afscheid nemen is met zachte vingers, wat voorbij is, dicht doen en verpakken in de goede gedachten der herinnering. Nieuwsbrief Juli 2015 Inhoud Nieuwsbrief: Groep 8. Personeel. Schoolagenda. Engels.

Nadere informatie

Groepsverdeling en formatie Voor in de agenda. Maandag 18 juni: - groepen 8 schoolkamp. Donderdag 21 juni

Groepsverdeling en formatie Voor in de agenda. Maandag 18 juni: - groepen 8 schoolkamp. Donderdag 21 juni Hele kindcentrum Surveilleren tussen de middag Tijdens de middagpauzes van de onderbouw en bovenbouw krijgt de ambulante leerkracht uitstekende ondersteuning van een aantal ouders bij het surveilleren

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 18 december nummer 17

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 18 december nummer 17 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 18 december nummer 17 Agenda 18 dec Groep 5 t/m 8: s middags vrij 21 dec - 1 jan Kerstvakantie 4 jan 2016 Weer naar school Zending Jan Oebele Mulder

Nadere informatie

NIEUWS. Extra nieuwsbrief met informatie over: Nieuws uit het team Formatie komend schooljaar Rapport mee en gespreksmomenten

NIEUWS. Extra nieuwsbrief met informatie over: Nieuws uit het team Formatie komend schooljaar Rapport mee en gespreksmomenten NIEUWS Extra nieuwsbrief met informatie over: Nieuws uit het team Formatie komend schooljaar Rapport mee en gespreksmomenten Overblijven op school in het nieuwe schooljaar Schoonmaakavond op 7 juli School

Nadere informatie

Weekinfo. 26 april Dertiende jaargang C.B.S De Evenaar Nummer 32. Beste ouders,

Weekinfo. 26 april Dertiende jaargang C.B.S De Evenaar Nummer 32. Beste ouders, Weekinfo Dertiende jaargang C.B.S De Evenaar Nummer 32 26 april 2010 Beste ouders, Tien minuten gesprekken Deze week zijn er toen minuten gesprekken Voor de leerlingen van de groepen 3 t/m 8. Als u als

Nadere informatie

Februari /3 9/10 16/17 23/24. maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag weekend. Krantencontainer. Zwemmen 7A, 7B, 7C

Februari /3 9/10 16/17 23/24. maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag weekend. Krantencontainer. Zwemmen 7A, 7B, 7C Februari 2019 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag weekend 1 2/3 4 5 6 7 8 9/10 Deze week: adviesgesprekken groep 8 Zwemmen 7A, 7B, 7C Krantencontainer 11 Deze week: adviesgesprekken groep 8 12 13

Nadere informatie

Aan alle ouders, Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Voorstelling voor groep 1 tot en met 4. Nieuw zand in de zandbakken

Aan alle ouders, Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Voorstelling voor groep 1 tot en met 4. Nieuw zand in de zandbakken 2 4 Nieuwsbrief 39 Maandag 26 vrijdag 30 juni Aan alle ouders, Nog één keer een herinnering, komende dinsdag, 27 juni, doen we als school mee aan de (korte) staking. We beginnen die dag een uur later!

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Disselboom

Nieuwsbrief de Disselboom VERJAARDAGEN De komende periode zijn jarig: Sven (gr 7), Julius (gr 2), Lisa (gr 8), Saar (gr 5), Cis (gr 5), Colin (gr 1), Pleun (gr 2), Hamzah (gr 2), Ward (gr 2), Celeste (gr 5), Lucas (gr 6), Sepp

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie j u l i 2 0 1 9 S c h o o l j a a r 2 0 1 8-2 0 1 9 n r. 1 2 Nieuws van de directie Inhoud Beste ouders 1 Dank/Huisvesting/Aanmelden 2 Groepsverdeling 3 Belangrijke data 3 Beste ouders, Nog 2 weken en

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie m e i 2019 S c h o o l j a a r 2 0 1 8-2 0 1 9 n r. 1 0 Inhoud Beste ouders 1 Personeel & groepsverdeling 2 Groep 3 2 Huisvesting 3 Groep 8 4 Belangrijke data 4 Wat komen gaat U leest wat komen gaat aan

Nadere informatie

Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief november 2017

Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief november 2017 Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief november 2017 Inloopmiddag kinderboekenweek Belangrijke data: 5 november KSG dienst 7 november MR vergadering 11 november Sint Maarten 20 november Start tevredenheidsonderzoek

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Afscheid

In deze nieuwsbrief. Afscheid In deze nieuwsbrief Agenda: Afscheid Vakantierooster Vrije (mid)dagen Meester Peter Plusklas Nieuws vanuit de MR Nieuws vanuit de Ouderraad Lezen in de zomervakantie Vakantiebijbelclub Resto van Harte

Nadere informatie

Jozefschoolnieuws. Schooltijden. Wij ler en n iet voor sch ool m aar voor h et leven

Jozefschoolnieuws. Schooltijden. Wij ler en n iet voor sch ool m aar voor h et leven 20-6-2018 Jozefschoolnieuws Schooltijden In deze n ieu w sbr ief on der m eer : - Sch oolt ijden - Gr oepsver delin g 2018/ 2019 - Nieu w e dir ect ie - Ju f Ch an t al is get r ou w d! - Kan goer oew

Nadere informatie

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Onze school is afgelopen maandag weer in kerstsfeer gebracht. Zeker nu de ochtenden lang donker en schemerig zijn, geven

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 6 februari 2015 / NUMMER 507

NIEUWSBRIEF. 6 februari 2015 / NUMMER 507 6 februari 2015 / NUMMER 507 NIEUWSBRIEF In de komende weken zijn jarig: vandaag Nathan van der Meer uit groep 4 op 09-02 Chrisayro Mendoza uit groep 1/2 op 09-02 Lot Bijwaard uit groep 5 op 15-02 Muha

Nadere informatie

AGENDA nr. 19 JARIG NIEUWS. Voetbal TSO nieuws Rapporten Schoonmaakmiddag en/of avond Voorstelrondje nieuwe juffen

AGENDA nr. 19 JARIG NIEUWS. Voetbal TSO nieuws Rapporten Schoonmaakmiddag en/of avond Voorstelrondje nieuwe juffen AGENDA nr. 19 Ma 27-6 schoonmaakmiddag/avond Woe 29-6 rapport mee (ivm kamp) Do 30-6 Kamp gr 3 t/m 6 Vr 1-7 Kamp groep 3 t/m 6 JARIG Nanou Lazoe 27-6 groep 2 Van harte gefeliciteerd! NIEUWS Voetbal TSO

Nadere informatie

Schooljaar NIEUWSBRIEF Nummer juni 2016

Schooljaar NIEUWSBRIEF Nummer juni 2016 Schoolstraat 32 7694 AX Kloosterhaar tel. 0523-241473 e-mail: directie@cantecleerkloosterhaar.nl Schooljaar 2015-2016 NIEUWSBRIEF Nummer 39. 24 juni 2016 woensdag = gezonddag Formatie Eindelijk is het

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 09 oktober nummer 8

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 09 oktober nummer 8 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 09 oktober nummer 8 Agenda 09 oktober Schoolvoetbal finale jongens en meisjes 13 oktober Leerkrachten groep 1/2a en 1/2b hebben een studiemiddag

Nadere informatie

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief november 2017

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief november 2017 Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief november 2017 Voorleeskampioen 2017 Leonore Boek Voorleeswedstrijd 2017 Belangrijke data: 11 november Sint Maarten 15 november MR vergadering 20 november Start tevredenheidsonderzoek

Nadere informatie

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis DEZE WEEK FELICITEREN WE: Anouk v.d. Meer (woensdag) Alle leerlingen die in de zomervakantie jarig zijn! Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis Nieuws uit de personeelskamer.

Nadere informatie

Nummer 18: 30 mei 2013

Nummer 18: 30 mei 2013 Nummer 18: 30 mei 2013 Agenda: Dag Activiteit Vrijdag 31-5 Afscheid Willy Zaterdag 1-6 Schoolkorfbal groep 3 en 4 Dinsdag 4-6 Studiedag (kinderen vrij) Woensdag 5-6 Podium Woensdag 5-6 Irene en Ingrid

Nadere informatie

22 mei Ik wens jullie zonnige weken waarin we mogen ontdekken op welke manieren we dezelfde taal kunnen en mogen spreken!

22 mei Ik wens jullie zonnige weken waarin we mogen ontdekken op welke manieren we dezelfde taal kunnen en mogen spreken! Nieuwsbrief 15 22 mei 2018 Afgelopen weekend mochten we Pinksteren vieren. Het was een prachtig weekend, het was mooi weer en waarschijnlijk hebben jullie lekker buiten genoten van deze dagen. Staan we

Nadere informatie

In de periode tot en met 31 mei vieren de volgende leerlingen hun verjaardag:

In de periode tot en met 31 mei vieren de volgende leerlingen hun verjaardag: BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEKEN Do 31-5 Wandelvierdaagse Vr 1-6 Wandelvierdaagse Schoolviering groep 4-5 en groep 8 Ma 4-6 Toetsweek Di 5-6 Wo 6-6 Do 7-6 Vr 8-6 Groep 5-6 Prehistorisch dorp Ma 11-6 Di 12-6

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 29

t Informantje schooljaar week 29 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 29 Agenda

Nadere informatie

Weekinfo cbs De Evenaar - Krommenie

Weekinfo cbs De Evenaar - Krommenie Weekinfo cbs De Evenaar - Krommenie 16 e jaargang nr. 34, blok 5 Maandag 11 juni 2012 D irect e u r : G. K r a m e r A d j u n c t - d irecteur : K. v a n D i e s t Sportdag woensdag 20 juni Inhoud sportdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2017

Nieuwsbrief juli 2017 Nieuwsbrief juli 2017 SmdB De Ark En dan is het toch echt zomervakantie en wensen we iedereen een zonnige vakantie toe en een goed weerzien op 28 augustus! Natuurlijk doen we dit niet zonder alle ouders

Nadere informatie

Agenda SCHOONMAAKOUDERS BEDANKT! OUDERHULPLIJST BRUILOFT JUF LIZANNE. Psalm 139:14 OB (ipv vers 12) 29 juni contactmiddag/ avond (niet verplicht)

Agenda SCHOONMAAKOUDERS BEDANKT! OUDERHULPLIJST BRUILOFT JUF LIZANNE. Psalm 139:14 OB (ipv vers 12) 29 juni contactmiddag/ avond (niet verplicht) 2 8 J U N I 2 0 1 7 S C H O O L J A A R 2 0 1 6-2 0 1 7 N I E U W S B R I E F 3 7 Psalm 139:14 OB (ipv vers 12) Agenda 29 juni contactmiddag/ avond (niet verplicht) 3 juli musical groep 8 4 juli afscheid

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019 Start van het nieuwe schooljaar op dinsdag 3 september 2019 Het schooljaar 2019-2020 start dit jaar niet op de eerste maandag, maar op dinsdag. Maar op maandagmiddag 2 september nodigen wij wel alle kinderen

Nadere informatie

klas gewerkt aan de hand van thema s. Die thema s is in allerlei activiteiten terug te zien.

klas gewerkt aan de hand van thema s. Die thema s is in allerlei activiteiten terug te zien. Welkom Welkom in groep 1van de Willem Teellinckschool. Uw kind zit voor het eerste of tweede jaar op de basisschool. In het begin is het voor kinderen vaak even wennen. Het gaat anders dan op de peuterspeelzaal

Nadere informatie

23 e jaargang nr.20 Vrijdag 28 juni 2019

23 e jaargang nr.20 Vrijdag 28 juni 2019 23 e jaargang nr.20 Vrijdag 28 juni 2019 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, In de komende twee weken gaan we samen met de kinderen het schooljaar afronden.

Nadere informatie

Voor nu wensen we iedereen alvast een heel mooie zomervakantie met hopelijk heel veel zon!

Voor nu wensen we iedereen alvast een heel mooie zomervakantie met hopelijk heel veel zon! 29-06-2018 Dit Open Podium en veel andere Podiuminformatie wordt alleen digitaal verzonden. e-mail adreswijzigingen en aanmeldingen hiervoor: info.podiumloenen@vechtstreekenvenen.nl Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

KBS Laurentius Nieuws

KBS Laurentius Nieuws AGENDA Donderdag 27 juni Informatieavond gr. 3 Vrijdag 28 juni Doorschuiven gr. 2 t/m 7 Maandag 1 juli Dinsdag 2 juli Musical gr. 8, opa s/oma s/tante/oom Musical gr. 8, alléén ouders NIEUWS Op vrijdag

Nadere informatie

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl November 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van November. Hierin stellen de nieuwe ouderleden van de MR zich aan u voor. En kunt u lezen over de opbrengst van de kleedjesmarkt,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Zij die ten strijde trekken...

NIEUWSBRIEF Zij die ten strijde trekken... NIEUWSBRIEF Zij die ten strijde trekken... Groeten u! Ze zijn gevlogen. De grote wereld in. Onze jongens en meiden van de groepen 8. Op naar Spijkenisse, Schiedam, Barendrecht, Rotterdam. Op naar het brugpieperschap.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 mei 2017

Nieuwsbrief 8 mei 2017 Dr. Ariëns Daltonschool, Rutgerinkdijk 3, 7161 EW Neede. Tel.: 0545295550 www.ariensneede.nl / e-mail: directie@ariensneede.nl Nieuwsbrief 8 mei 2017 Agenda Agenda mei Agenda juni 4 Dodenherdenking 5 2

Nadere informatie

Zomervakantie t/m 31 augustus, maandag 1 september hopen we iedereen weer op school te mogen verwelkomen.

Zomervakantie t/m 31 augustus, maandag 1 september hopen we iedereen weer op school te mogen verwelkomen. e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Smidsweg 49, 3852 XA Ermelo 0341-554186 Nieuwsbrief 17 27 juni schooljaar 2013-2014 AGENDA 2 juli studiedag team, alle leerlingen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 5

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 5 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 05-10-2016 nummer 5 Agenda do 13 oktober Sluiting Kinderboekenweek 17-21 oktober Herfstvakantie ma 24 oktober Studiedag (kinderen de hele dag vrij)

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Agenda Deze week Dag Woensdag Vrijdag Datum 19-07-2017 21-07-2017 Tijd 8:45 9:30 uur v.a. 12:00 uur Activiteit Musical groep 8 Slotviering Vakantie kinderen

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 16 06-05-2014 In dit nummer: Nog een kwart.. Maandopening Personele

Nadere informatie

Agenda NIEUWSBRIEF. cbs De Bron. Zomervakantie

Agenda NIEUWSBRIEF. cbs De Bron. Zomervakantie Agenda cbs De Bron NIEUWSBRIEF nieuwsbrief - cbs De Bron Juli 2019 Do 11 juli Kennismaken nieuwe groepen Do 11 juli Bedankmiddag voor ouders! Ma 15 juli Musical gr. 8 Di 16 juli Laatste schooldag gr. 8

Nadere informatie

Welkom op De Gooilandschool. Dit boekje is van:

Welkom op De Gooilandschool. Dit boekje is van: Welkom op De Gooilandschool Dit boekje is van:. Een dag bij ons in de klas Hieronder ziet u de activiteiten die plaatsvinden in groep 1 en 2. 08.20 uur De deur van de kleuteringang gaat open. U kunt vanaf

Nadere informatie

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy September 2018 Schooljaar 2018-2019. We hopen dat iedereen een fijne zomervakantie gehad heeft. Maandag 3 september openen de schooldeuren weer voor een nieuw schooljaar. Uiteraard mogen ouders s ochtends

Nadere informatie

CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl

CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl nr: 14 3 juli 2015 CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl Voorwoord Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van de Prins Mauritsschool. Terwijl Nederland

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

Welkom. Presentatieavond De Toorts 29 juni 2015

Welkom. Presentatieavond De Toorts 29 juni 2015 Welkom Presentatieavond De Toorts 29 juni 2015 Programma Terugblik Blik vooruit Opbrengst gericht werken Onderwijsuren Schooljaar 2015-2016 Altijd welkom voor vragen/opmerkingen bij leerkrachten, IB er

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016. PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht

ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016. PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016 PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht A.s. maandag 11 april is het weer zover!! Om kwart voor negen wordt de projectweek, 'Ter land, ter zee en in de lucht' energiek

Nadere informatie

Sophie Piper; In de hemel en op aarde, gebeden voor kinderen.

Sophie Piper; In de hemel en op aarde, gebeden voor kinderen. Nr. 7 schooljaar 2015-2016 Afname NSCCT in groep 4 en groep 6 Regels en afspraken Koffieochtend 24 november Voorleeskampioen Hulpouders 3D-printer gezocht De bomen De bomen groeien omlaag Omlaag de aarde

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. WiekenWeetjes

In deze nieuwsbrief. WiekenWeetjes Jaargang 13 / nr 7 2 december De volgende verschijnt op 16 december. Berichten voor de volgende uiterlijk 14 december mailen naar info@wormerwieken.nl ICBS De Balk 2A/2B 1531 PS Wormer 075 201 01 28 info@wormerwieken.nl

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. Basisschool De Borckeshof. welkom Kerstman! December

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. Basisschool De Borckeshof. welkom Kerstman! December NIEUWSBRIEF Agenda December 4 december (middag vrij!) Sinterklaasviering 7 december Werkgroep Andere Tijden 9 december Basisschool De Borckeshof Techniek groep 7/8 (fiets mee) VO Voorlichtingsavond groep

Nadere informatie

20 april 2017 Belangrijke data. 2 Afronding van het overblijfgeld (herinnering voor na de meivakantie)

20 april 2017 Belangrijke data. 2 Afronding van het overblijfgeld (herinnering voor na de meivakantie) 20 april 2017 Belangrijke data 22 april t/m 7 mei: vakantie 8 mei : Hoofdluiscontroleweek mei: Commissie laatste schooldag 11 mei: MR vergadering 17 mei: Oversteekexamen groepen 5 19 mei: Spelletjesochtend

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a t Letterken Mededelingenblad van OBS t Smelleken Emmalaan 5, 5554 JM Valkenswaard Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092 Uitgave: 2 februari 2016 info@obstsmelleken.nl www.obstsmelleken.nl Belangrijke

Nadere informatie

nieuwsbrief van Kindcentrum De Burcht

nieuwsbrief van Kindcentrum De Burcht nieuwsbrief van Kindcentrum De Burcht Agenda: Vrijdag 1 juli - Troubadour nr. 8 verschijnt Maandag 4 juli - Juf Bianca en juf Neline vieren verjaardag in groep 4/5 Dinsdag 5 juli - Juf Marjan viert verjaardag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 24 augustus Aan alle ouders, verzorgers. In deze nieuwsbrief:

Nieuwsbrief 1 24 augustus Aan alle ouders, verzorgers. In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief 1 24 augustus 2017 Aan alle ouders, verzorgers In deze nieuwsbrief: Jaarlijkse Sportdag Kleuternieuws Nieuwe activiteitenkalender 2017-2018 Schoolafspraken Welkom Hoofdluiscontrole Schoolzwemmen

Nadere informatie

Niet vergeten. Groepsverdeling. 1 juli 2015, jaargang 5 nummer 20

Niet vergeten. Groepsverdeling. 1 juli 2015, jaargang 5 nummer 20 1 juli 2015, jaargang 5 nummer 20 Niet vergeten donderdag 2 juli einde schoolkamp groep 8 vrijdag 3 juli rapporten mee groep 1 t/m 7 dinsdag 7 juli rapportgesprekken (indien gewenst) woensdag 8 juli leerlingenraad

Nadere informatie

Datum: Inhoud. Agenda 12 november: 10-minutengesprekken. Van de directie. Bibliotheek op School. Boekenpret.

Datum: Inhoud. Agenda 12 november: 10-minutengesprekken. Van de directie. Bibliotheek op School. Boekenpret. Van de directie Beste ouder(s)/verzorger(s), U heeft er waarschijnlijk weinig van gemerkt, maar vorige week donderdag hadden we een bijzondere studiedag op school. Terwijl alle kinderen gewoon les kregen,

Nadere informatie

Peppelinfo december 2015, nummer 4

Peppelinfo december 2015, nummer 4 Peppelinfo december 2015, nummer 4 Beste ouders, Ondertussen hebben we een mooi Sinterklaasfeest gevierd, georganiseerd samen met Talentrijk. Beide OR-en hebben een mooi programma gemaakt wat past bij

Nadere informatie

ASJEMENOU 14 juli t/m 21 juli Bas uit groep 8

ASJEMENOU 14 juli t/m 21 juli Bas uit groep 8 ASJEMENOU 14 juli t/m 21 juli 2017 Bas uit groep 8 Afgelopen maandag werden we opgeschrikt door het bericht dat onze Bas uit groep 8 door een brommer is aangereden. Hij is daarna direct naar het ziekenhuis

Nadere informatie

Koninginfo IN DIT NUMMER. Voorwoord

Koninginfo IN DIT NUMMER. Voorwoord Koninginfo Voorwoord Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu 20 juli 2017 Jaargang 23 nr. 33 IN DIT NUMMER

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 23 december 2016

Nieuwsbrief. 23 december 2016 Nieuwsbrief 23 december 2016 CBS Het Talent Achterdijkshoorn 9 2635 MK Den Hoorn tel: 015-2626285 E: info@cbshettalent.nl W: www.cbshettalentdenhoorn.nl directeur: M. Faber Beste ouders/verzorgers, Dit

Nadere informatie

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28.

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28. Korenpraatjes Jaargang 19 No.28. 4 december 2014 www.qliqprimair.nl BS De Korenaar 1. Vanuit de directie 2. Informatie uit de groepen 3. Vanuit de OC 4. Vanuit de MR 5. Verslag vanuit de klassen 6. Kalender

Nadere informatie