Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2016, nummer 9 Datum: 29 April 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2016, nummer 9 Datum: 29 April 2016"

Transcriptie

1 SINT MAARTEN LANDSCOURANT National Gazette Tweewekelijkse officiële uitgave van Jaargang 2016, nummer 9 Datum: 29 April 2016 INHOUDSOPGAVE PAGINA Aankondigingen en Mededelingen 1 Beschikking van de Minister van Algemene Zaken 4 Condensed balance sheet CBCS March Overzicht wetgeving 9 Announcement by notary office Mingo 11 OPROEPING OPROEPING Bij exploot dd. 13 april 2016, afschrift waarvan is gelaten aan de Off. van Justitie op St., heb ik, Solange M. APON, deurwaarder op St., alhier. Opgeroepen: Vivi Consulting Inc., zonder bekende woon of verblijfplaats, aan de om op dinsdag de 9 augustus 2016 te 08:30 uur voormiddag ter terechtzitting van het gerecht in eerste aanleg op St., ten Raadhuize aan de Frontstreet # 58 te Philipsburg alhier te verschijnen, voor de behandeling van vorenbedoelde zaak Raoul Albert Fleming, gedomicilieerd ten kantore van de advocaat mr. Brenda Books, kantoorhoudende aan de Front Street # 92 te Philipsburg, alhier te antwoorden (AR 41/16) De deurwaarder S.M. APON Bij exploot dd. 14 april 2016, afschrift waarvan is gelaten aan de Off. van Justitie op St., heb ik, Solange M. APON, deurwaarder op St., alhier. Opgeroepen: Joan Carmen Illidge- Thomas, zonder bekende woon of verblijfplaats, aan de om op dinsdag de 9 augustus 2016 te 08:30 uur voormiddag ter terechtzitting van het gerecht in eerste aanleg op St., ten Raadhuize aan de Frontstreet # 58 te Philipsburg alhier te verschijnen, voor de behandeling van vorenbedoelde zaak Marie Raymantye Micheline Alexis Charles-Barthelemy & Patricia Nancy Buntin, gedomicilieerd ten kantore van de dhr. Edwin Maduro, kantoorhoudende aan de Union Road # 120 C te Cole Bay, alhier te antwoorden (AR 47/16) De deurwaarder S.M. APON Uitgever: Ministerie van Algemene Zaken, Afdeling Juridische Zaken en Wetgeving Imperial Building, W.J.A. Nisbeth Road 23 Philipsburg, Tel.: / of fax: Betaling via rekeningnummer: (WIB) o.v.v. Landscourant en uw factuurnummer of bij Ontvanger. Abonnementsprijs per 18 november 2011: - Abonnement: Naf. 100,- incl. portokosten per jaar bij vooruitbetaling; - Losse nummers Naf. 4,-. Te koop bij de Ontvanger. Voor aankoop losse nummers en voor plaatsen mededelingen is een betalingsbewijs vereist. Aanleveren mededelingen: - bij: Nationalgazette@sintmaartengov.org - of op het adres van de uitgever op een digitaal medium. Aanleveren uiterlijk dinsdag 10 mei a.s. voor uur s middags. Tarieven afhankelijk van formaat, te vinden op (AB 2011, 33)

2 p a g i n a 2 A A N K O N D I G I N G: OPROEPING Bij exploot dd. 14 april 2016, afschrift waarvan is gelaten aan de Off. van Justitie op St., heb ik, Solange M. APON, deurwaarder op St., alhier. Opgeroepen: Louis Napoleon Illidge, zonder bekende woon of verblijfplaats, aan de om op dinsdag de 9 augustus 2016 te 08:30 uur voormiddag ter terechtzitting van het gerecht in eerste aanleg op St., ten Raadhuize aan de Frontstreet # 58 te Philipsburg alhier te verschijnen, voor de behandeling van vorenbedoelde zaak Marie Raymantye Micheline Alexis Charles- Barthelemy & Patricia Nancy Buntin, gedomicilieerd ten kantore van de dhr. Edwin Maduro, kantoorhoudende aan de Union Road # 120 C te Cole Bay, alhier te antwoorden (AR 47/16) De deurwaarder S.M. APON Bij exploit van de 12 de april 2016, heb ik, Ervin A. Arrindell, deurwaarder bij het Gerecht in Eerste Aanleg van, gevolggevende aan een beschikking van de E.A. Heer Rechter in het G.E.A.,, van de 6 de april 2016, OPGEROEPEN: JULIAN PTHOLOMEW JEFFREY, zonder bekende woon- of verblijfplaats op, doch wonende te nd Avenue, Richmond, Virginia 23222, U.S.A. voor de terechtzitting van:--- vrijdag de 22 ste april 2016, des namiddags te uur, ten Raadhuize te Phillipsburg, ten einde op de door: KATRINA ELLEN LAKE, gedomicilieerd op aan de Longwall Road # 12, ten kantore van de advokaat mr. C. Marica, tegen hem ingestelde vordering te antwoorden. K.G. No: 28/16 De deurwaarder voornoemd, E.A. Arrindell. ECHTSCHEIDING LEEWARD ISLAND REALTY N.V. In liquidatie, gevestigd te Bij besluit van de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van de vennootschap is besloten de vennootschap per 31 december 2015 te ontbinden. De Vereffenaar Bij exploot dd. 21 ste april 2016, afschrift waarvan is gelaten aan de Officier van Justitie op St., heb ik, Solange M. APON, deurwaarder op St., alhier, ten verzoeke van Duane Orlando Bailey, wonende op St. aan Ana Isa Ogando, wonende in Dominikaanse Republiek, BETEKEND een grosse van een VONNIS (E 105/2015) van het Gerecht in Eerste Aanleg, zittingsplaats St., van 11 april 2016, waarbij de echtscheiding tussen partijen voornoemd is uitgesproken met bevel van gemeld vonnis aan de inhoud daarvan te voldoen. De deurwaarder S.M. APON

3 p a g i n a 3 E C H T S C H E I D I N G : Bij exploit van de 8ste april 2016, heb ik Ervin A. Arrindell, deurwaarder bij het Gerecht in Eerste Aanleg van, betekend: een rechterlijke beschikking van het G.E.A., van de 14 de maart 2016 met bevel om aan de inhoud daarvan te voldoen en waarbij de echtscheiding is uitgesproken tussen: SHARIFIA AYALA RICHARDSON wonende op & RALPH GUERRIER, zonder bekende woonof verblijfplaats op. Partijen zijn op 3 februari 2007 op in algehele gemeenschap van goederen met elkander gehuwd. De deurwaarder voornoemd, E.A. Arrindell

4 p a g i n a 4 No. 2016/324 In overweging genomen hebbende: MINISTERIËLE BESCHIKKING VAN DE MINISTER VAN ALGEMENE ZAKEN - dat het wenselijk is om, ter bevordering van een efficiënte bedrijfsvoering, de aan de Minister toebedeelde bevoegdheden, op grond van het Vuurwerkbesluit, te mandateren aan het hoofd van de Dienst Brandweer van het Ministerie van Algemene Zaken; Gelet op: - Vuurwerkbesluit. HEEFT BESLOTEN: Artikel 1 In deze beschikking wordt verstaan onder: a. mandaat: de bevoegdheid om in naam van de minister besluiten te nemen, alsmede de noodzakelijke feitelijke handelingen in het kader van de voorbereiding, bekendmaking en uitvoering daarvan te verrichten; b. minister: de Minister van Algemene Zaken; c. hoofd Brandweer: het hoofd van de dienst Brandweer, te weten de Commandant Brandweer. Artikel 2 1. Aan het hoofd Brandweer, en bij diens ontstentenis diens plaatsvervanger, wordt mandaat verleend om besluiten te nemen ten aanzien van de in de bijlage bij dit besluit genoemde bevoegdheden. 2. Het hoofd Brandweer wordt tevens gemachtigd tot het verrichten van handelingen ter uitvoering van de bevoegdheden, bedoeld in het eerste lid. Artikel 3 Het hoofd Brandweer neemt bij de uitoefening van het aan hem verleende mandaat de instructies van de minister in acht. Artikel 4 Het hoofd Brandweer voert bij de uitoefening van het aan hem verleende mandaat een ordentelijke en voor de minister transparante administratie. Artikel 5 De ondertekening van de krachtens dit besluit genomen beslissingen luidt als volgt: DE MINISTER VAN ALGEMENE ZAKEN namens deze, gevolgd door de aanduiding van de gemandateerde functionaris en diens handtekening en naam.

5 p a g i n a 5 No. 2016/324 Artikel 6 Het hoofd Brandweer verstrekt per kwartaal aan de minister een (actueel) overzicht van de in de voorafgaande periode afgegeven vergunningen onder vermelding van d e d a t a t e n g r o n d s l a g v a n d e i n m a n d a a t g e n o m e n b e s l u i t e n en de persoonsgegevens van de vergunninghouder. Artikel 7 Deze beschikking treedt in werking met ingang van de dag van ondertekening. Deze beschikking wordt in de Landscourant geplaatst. Philipsburg, Minister van Algemene Zaken William V. Marlin Bezwaar en beroepsprocedure Bezwaar: Tegen deze beschikking kan door belanghebbende(n) op grond van artikel 55 jo 56, eerste lid, Landsverordening Administratieve Rechtsspraak (LAR) binnen zes weken na de datum van verzending of uitreiking hiervan een bezwaarschrift ingediend worden bij het bestuursorgaan dat deze beschikking heeft afgegeven. Beroep: In plaats van een bezwaarschrift kan door belanghebbende(n) op grond van artikel 7 jo. 16 van de Landsverordening Administratieve Rechtsspraak (LAR) binnen zes weken na de datum van verzending of uitreiking van deze beschikking een beroepschrift ingediend worden bij het Gerecht in eerste aanleg van.

6 p a g i n a 6 No. 2016/324 BIJLAGE bij ministeriële beschikking van Vuurwerkbesluit Bevoegdheden Artikel 9, eerste lid Artikel 9, derde lid Artikel 9, vierde lid Artikel 10, eerste lid Artikel 12 Artikel 13, eerste lid Artikel 13, derde lid Artikel 13, vierde lid Artikel 13, vijfde lid Artikel 14 Artikel 15, tweede lid Artikel 25, zesde lid Artikel 36, eerste lid Artikel 36, tweede lid Artikel 36, derde lid Artikel 36, vijfde lid Artikel 40, eerste lid, onder b Artikel 40, tweede lid Artikel 40, derde lid Het afgeven van een invoervergunning. Het in ontvangst nemen van een aanvraag invoervergunning. De besluitvorming omtrent de ingediende aanvraag invoervergunning. Het voorleggen voor nader technisch onderzoek in te voeren vuurwerk. Meldingsplicht havenbeheerder en luchthavenmeester invoer vuurwerk. Het afgeven van een vervoersvergunning. Het in ontvangst nemen van een aanvraag vervoersvergunning. De besluitvorming omtrent de ingediende aanvraag invoervergunning. Melding wijziging datum vervoer. Melding datum en tijdstip vervoer. Verlenen ontheffing van maximale belading transport. Het stellen van nadere eisen brandblusmiddelen t.b.v. opslaglocatie Het afgeven van een verkoopvergunning. Het ontvangst nemen van een aanvraag verkoopvergunning. De besluitvorming omtrent de ingediende aanvraag verkoopvergunning. Beperking en spreiding verkooppunten vuurwerk. Ontheffing verbod tot ontbranding brengen vuurwerk. Stellen van nadere regels omtrent benodigde gegevens vergunningsaanvraag. Stellen van nadere voorwaarden vergunning. Artikel 41, derde lid Aanwijzen plaatsen vuurwerkverbod.

7 p a g i n a 7 Condensed Balance Sheet CENTRALE BANK VAN CURAÇAO EN SINT MAARTEN March 2016 (millions of NAf.) Difference Difference compared to compared to Assets 31-Mar Feb-16 Liabilities 31-Mar Feb-16 Claims on nonresidents 3, Liabilities to nonresidents Gold Deposits of nonresidents in foreign currency Official reserves 2, Other Domestic assets Domestic liabilities 2, Currency in circulation Claims on the government Government deposits Government paper in portfolio Government of Curacao Government agencies and institutions Government of Other Former Central Government Government agencies and institutions Claims on deposit money banks Liabilities to deposit money banks 1, Current account balances Current account balances Certificates of Deposit Required reserves 1, Claims on other sectors Liabilities to other sectors Other assets Deposits of other residents Other liabilities Capital and reserves Total assets 4, Total liabilities 4, During the month of March 2016, the Bank continued to direct its monetary policy at tightening the surplus in the money market by auctioning more certificates of deposit (CDs). As a result, the outstanding amount of CDs rose by NAf.19.9 million. Meanwhile, the Bank maintained the percentage of the reserve requirement at 18.00%. However, as of March 1, 2016, the Bank does not apply anymore the reserve requirement on commercial banks that fall under the emergency rule. As a consequence, the required reserves dropped by NAf.99.0 million. Base money 1 increased by NAf.24.9 million as a result of increases in the current account balances of the commercial banks (NAf.8.0 million) and the currency in circulation (NAf.16.9 million). The rise in currency in circulation can largely be explained by the higher demand for cash by the public during the holidays in March. The increase in the current account balances was caused primarily by the net sale of foreign exchange by the commercial banks to the Bank, mitigated by the higher amount of outstanding CDs. Furthermore, part of the short-term credit that was extended to the commercial banks by the Bank was repaid. This repayment explains the decline by NAf.72.5 million in the item Claims on deposit money banks on the assets side of the balance sheet and was related primarily to the abolishment of the reserve requirement for banks under the emergency rule. 1 The sum of currency in circulation and the current account balances of the commercial banks at the Bank.

8 p a g i n a 8 The item Liabilities to nonresidents increased by NAf.9.0 million largely as a result of transfers carried out by commercial banks in Bonaire to their accounts at the Bank. The net position of the government with the Bank worsened by NAf.5.1 million due mainly to a transfer of funds by the government of Curaçao from its account with the Bank towards its account at a commercial bank. The item Claims on other sectors decreased by NAf.11.7 million due to, among other things, the repayment of debt securities held by the Bank that were issued by Harbour Finance N.V. and Integrated Utility Holding N.V. Finally, the item Official reserves rose by NAf.34.8 million due largely to the aforementioned net sale of foreign exchange by the commercial banks to the Bank. Willemstad, April 20, 2016 Centrale Bank van Curaçao en

9 p a g i n a 9 Overzicht wetgeving De Ombudsman heeft een termijn van zes weken om een bekrachtigde wettelijke regeling aanhangig te maken bij het Constitutioneel Hof wegens onverenigbaarheid met de Staatsregeling. Dit is op grond van artikel 127, derde lid, van de Staatsregeling. De afdeling Juridische Zaken en Wetgeving van het Ministerie van Algemene Zaken publiceert wanneer van toepassing drie overzichten in de Landscourant, te weten een overzicht van: 1. bekrachtigde, maar nog niet in werking getreden wettelijke regelingen, waarvan de termijn van de Ombudsman nog niet is verstreken; 2. in werking getreden wettelijke regelingen; en, 3. aanhangige zaken bij het Constitutioneel Hof van 1 Bekrachtigde, maar nog niet in werking getreden wettelijke regelingen Nummer Afkondigingsblad Citeertitel Datum bekrachtiging Beoogde datum inwerkingtreding AB 2016, no 16 AB 2016, no. 12 Landsverordening van de 11de april 2016 tot wijziging van de Pensioenlandsverordening overheidsdienaren, de Landsverordening leeftijdsgrens ambtenaren en de Wachtgeldregeling overheidsdienaren in verband met verhoging van de pensioengerechtigde leeftijd Regeling van de Minister van Justitie van 15e februari 2016 houdende wijziging van de Regeling indicatoren ongebruikelijke transacties teneinde overeenkomstig aanbeveling 20 van de Financial Action Task Force de eigen verantwoordelijkheid van melders te vergroten 11 april 2016 Deze Landsverordening treedt in werking op een bij landsbesluit te bepalen tijdstip 15 februari mei In werking getreden wettelijke regelingen Nummer Afkondigingsblad Citeertitel Datum bekrachtiging Datum inwerkingtreding AB 2016, no. A Landsbesluit van de 11de april 2016, tot wijziging van de Landsbesluiten tot vaststelling van de geconsolideerde teksten van wettelijke regelingen deel april april 2016

10 p a g i n a 10 3 Aanhangige zaken bij het Constitutioneel Hof van Nummer Afkondigingsblad Citeertitel Datum bekrachtiging AB 2015, no. 18 Landsverordening Integriteitskamer 21 augustus 2015

11 p a g i n a 11 ANNOUNCEMENT IN CONFORMITY WITH ARTICLE 2:5 CIVIL CODE OF SINT MAARTEN (FORMERLY KNOWN AS CIVIL CODE OF NETHERLANDS ANTILLES) BY CIVIL LAW NOTARY M.F. MINGO FOR THE MONTH OF JANUARY, FEBRUARY AND MARCH 2016 INCORPORATION OF COMPANIES WITH LIMITED LIABILITY (in Dutch: "NAAMLOZE VENNOOTSCHAP") Name of the entity Date of incorporation Establishe d on ELITIUS NV 7-Jan-16 NOUEL NV 18-Jan-16 4 YU ENTERPRISES N.V. 22-Jan-16 Saba BENNETT MAINTENANCE SERVICES N.V. 25-Jan-16 NINABE NV 25-Jan-16 UR MARVELLOUS NV 25-Jan-16 CLEAN AIR SOLUTIONS NV 27-Jan-16 A.R.E INSTALLATION NV 27-Jan-16 MANUEL JEWELRY REPAIRS NV 28-Jan-16 TOTAL KEARE NV 28-Jan ENTERTAINMENT NV 3-Feb-16 PEACHY CLEAN NV 3-Feb-16 MASERA IMPORTS NV 5-Feb-16 FULL SERVICE FACILITIES MANAGEMENT NV 8-Feb-16 J.P.M. EMPIRE REALTY ASSOCIATES NV 8-Feb-16 DONLEX LIMITED NV 10-Feb-16 CAINES WATERSPORTS NV 16-Feb-16 ARTSEN WATERSPORTS NV 16-Feb-16 BIG MIKE TRUCKING SERVICES NV 17-Feb-16 ADAMS CONSTRUCTION NV 17-Feb-16 UPSCALE HOME NV 18-Feb-16 EMILY CONSTRUCTION NV 18-Feb-16

12 p a g i n a 12 KILLIE AUTO SERVICES NV 18-Feb-16 EMILIEN & SONS CONSTRUCTION NV 22-Feb-16 MODERN CONSTRUCTION NV 23-Feb-16 PUNTO NV 23-Feb-16 CLAPA CONSULTING NV 25-Feb-16 A-PLUS NV 25-Feb-16 SXM ATHLETICS NV 1-Mar-16 MAYRAMIA N.V. 2-Mar-16 PAYNE TRUCKING AND HEAVY EQUIPMENT SERVICES N.V. 9-Mar-16 KIKI S CLOTHING BOUTIQUE N.V. 10-Mar-16 INFINITE ISLAND TOURS N.V. 11-Mar-16 MICHELANGELO TRUCKING NV 14-Mar-16 GRS ACCOUNTING 7 ADVISORY SERVICES N.V. 14-Mar-16 VILLALEON NV 16-Mar-16 BLOSSOM REALTY NV 16-Mar-16 USECHE, LIZARDO & ASSOCIATES N.V. 16-Mar-16 KINGDOM OF BEAUTIFUL MIND NV 17-Mar-16 MADIR WELDING NV 21-Mar-16 KAR & KER ENTERPRISES N.V. 24-Mar-16 SXM RENT AWAY N.V. 24-Mar-16 NORMAN BACKHOW & TRUCKING SERVICES N.V. 24-Mar-16 PLANETA CHINATI NV 29-Mar-16 LAZY RUM & SAUCES NV 30-Mar-16 RENT FROM US CAR RENTAL N.V. 31-Mar-16 EXTREME AUTOMOTIVE & CAR RENTAL N.V. 31-Mar-16 INCORPORATION OF COMPANIES WITH PRIVATE LIABILITY (in Dutch: "BESLOTEN VENNOOTSCHAP") Name of the entity Date of incorporation Establishe d on BEHARRY CONTRACTORS BV 18-Jan-16 MINAILS LOVING U. B.V. 20-Jan-16

13 p a g i n a 13 VALET CAR RENTAL BV 25-Jan-16 PRO-N-SPARKLE BV 8-Feb-16 RIVERA CONSTRUCTION BV 10-Feb-16 CARIBBEAN NOVELTY GROUP BV 12-Feb-16 PELICAN ENERGY GROUP BV 16-Feb-16 WAZZALA IMPORT AND EXPORT BV 17-Feb-16 EURIN METALS BV 22-Feb-16 LLASREMOS BV 3-Mar-16 V.A.I.R CONSULTANTS BV 8-Mar-16 SHIPMATE MARINE BV 8-Mar-16 GENERAL ENERGY & AIR CONDITIONING B.V. 24-Mar-16 PROFESS ADMINISTRATIVE SERVICES B.V. 24-Mar-16 INCORPORATION OF FOUNDATIONS (in Dutch: "STICHTINGEN") Name of the entity Date of incorporation Establishe d on TAX AUDITING SERVICES SINT MAARTEN FOUNDATION 7-Jan-16 WILLFUL SKILLFUL SPORTS CLUB FOUNDATION 11-Feb-16 TRANQUIL RPIVATE FUND FOUNDATION 31-Mar-16 INCORPORATION OF PRIVATE FOUNDATIONS (in Dutch: "STICHTING PARTICULIERE FONDS") Name of the entity Date of incorporation Establishe d on BY THE SEA PRIVATE FUND FOUNDATION 20-Jan-16 SEA EGGS PRIVATE FOUNDATION 27-Jan-16 ELVIA MOENIRALAM PRIVATE FUND FOUNDATION 11-Feb-16 INCORPORATION OF ASSOCIATIONS (in Dutch: "VERENIGINGEN") Name of the entity Date of Establishe incorporation d on ST. JAMES ESTATE HOMEOWNERS 8-Mar-16

14 p a g i n a 14 ASSOCIATION STATUTE CHANGE OF ENTITES (in Dutch: "STATUTENWIJZIGING") Name of the entity Date of statutes' change Establishe d on BLACKSANDS HOLDING BV 6-Jan-16 FIVE FRIENDS SERVICES NV 9-Feb-16 DIWAN RESTAURANT NV 11-Feb-16 PEOPLE S PROGRESSIVE ALLIANCE ASSOCIATION 17-Mar-16 TAX AUDITING SERVICES SINT MAARTEN FOUNDATION 17-Mar-16

Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2018, nummer 10 Datum 11 mei Aankondigingen, Echtscheidingen 2. Overzicht Wetgeving 5

Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2018, nummer 10 Datum 11 mei Aankondigingen, Echtscheidingen 2. Overzicht Wetgeving 5 SINT MAARTEN LANDSCOURANT National Gazette Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2018, nummer 10 11 mei 2018 INHOUDSOPGAVE PAGINA Aankondigingen, Echtscheidingen 2 Centrale Bank Curaçao

Nadere informatie

LANDSCOURANT National Gazette

LANDSCOURANT National Gazette SINT MAARTEN LANDSCOURANT National Gazette Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2012, nummer 10 11 mei 2012 INHOUD Aankondiging en liquidatie Oproepingen Oproepingen Oproepingen Condensed

Nadere informatie

LANDSCOURANT National Gazette

LANDSCOURANT National Gazette SINT MAARTEN LANDSCOURANT National Gazette Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2015, nummer 20 2 oktober 2015 INHOUDSOPGAVE - Aankondigingen - The Bullet N.V. in liquidatie - Condensed

Nadere informatie

Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2016, nummer 10 Datum: 13 mei 2016

Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2016, nummer 10 Datum: 13 mei 2016 SINT MAARTEN LANDSCOURANT National Gazette Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2016, nummer 10 Datum: 13 mei 2016 INHOUDSOPGAVE PAGINA Aankondigingen en/of Mededelingen 1 Beschikking

Nadere informatie

LANDSCOURANT National Gazette

LANDSCOURANT National Gazette SINT MAARTEN LANDSCOURANT National Gazette Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2015, nummer 5 6 maart 2015 INHOUD - Echtscheidingen, oproeping - Aankondiging, bekendmaking, oproeping

Nadere informatie

Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2018, nummer 17 Datum 17 augustus Aankondigingen, Echtscheidingen, oproepingen 2

Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2018, nummer 17 Datum 17 augustus Aankondigingen, Echtscheidingen, oproepingen 2 SINT MAARTEN LANDSCOURANT National Gazette Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2018, nummer 17 Datum 17 augustus 2018 INHOUDSOPGAVE PAGINA Aankondigingen, Echtscheidingen, oproepingen

Nadere informatie

LANDSCOURANT National Gazette

LANDSCOURANT National Gazette SINT MAARTEN LANDSCOURANT National Gazette Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2014, nummer 23 14 november 2014 INHOUD Aankondigingen Oproepingen Mededelingen Centrale Bank van Curaçao

Nadere informatie

Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2018, nummer 15 Datum 20 juli Oproep, Echtscheiding, Ontbinding 2

Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2018, nummer 15 Datum 20 juli Oproep, Echtscheiding, Ontbinding 2 SINT MAARTEN LANDSCOURANT National Gazette Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2018, nummer 15 Datum 20 juli 2018 INHOUDSOPGAVE PAGINA Oproep, Echtscheiding, Ontbinding 2 Landsbesluit

Nadere informatie

LANDSCOURANT National Gazette

LANDSCOURANT National Gazette SINT MAARTEN LANDSCOURANT National Gazette Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2015, nummer 16 07 augustus 2015 INHOUDSOPGAVE -Aankondigingen -Aankondigingen, Oproeping -Opheffing

Nadere informatie

Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2015, nummer oktober 2015

Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2015, nummer oktober 2015 SINT MAARTEN LANDSCOURANT National Gazette Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2015, nummer 22 30 oktober 2015 INHOUDSOPGAVE PAGINA Aankondigingen 1 Landsbesluit van de Gouverneur

Nadere informatie

Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2018, nummer 8 Datum 13 april Aankondigingen, Mededelingen en Oproepingen 2

Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2018, nummer 8 Datum 13 april Aankondigingen, Mededelingen en Oproepingen 2 SINT MAARTEN LANDSCOURANT National Gazette Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2018, nummer 8 Datum 13 april 2018 INHOUDSOPGAVE PAGINA Aankondigingen, Mededelingen en Oproepingen

Nadere informatie

LANDSCOURANT National Gazette

LANDSCOURANT National Gazette SINT MAARTEN LANDSCOURANT National Gazette Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2015, nummer 1 9 januari 2015 INHOUD Condensed Balance Sheet November 2014, Centrale Bank van Curaçao

Nadere informatie

LANDSCOURANT National Gazette

LANDSCOURANT National Gazette SINT MAARTEN LANDSCOURANT National Gazette Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2014, nummer 7 4 april 2014 INHOUD Mededelingen redactie, liquidatie, opheffing faillissement, aankondiging

Nadere informatie

LANDSCOURANT National Gazette

LANDSCOURANT National Gazette SINT MAARTEN LANDSCOURANT National Gazette Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2013, nummer 2 18 januari 2013 INHOUD Aankondigingen Echtscheidingen, liquidatie Register Afkondigingsbladen

Nadere informatie

LANDSCOURANT National Gazette

LANDSCOURANT National Gazette SINT MAARTEN LANDSCOURANT National Gazette Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2013, nummer 13 21 juni 2013 INHOUD Aankondigingen Opheffing faillissement, oproepingen, mededeling

Nadere informatie

Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2017, nummer 24 Datum: 12 november 2017

Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2017, nummer 24 Datum: 12 november 2017 SINT MAARTEN LANDSCOURANT National Gazette Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2017, nummer 24 Datum: 12 november 2017 INHOUDSOPGAVE Landsbesluit van 12 november 2017 van de Gouverneur

Nadere informatie

LANDSCOURANT National Gazette

LANDSCOURANT National Gazette SINT MAARTEN LANDSCOURANT National Gazette Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2015, nummer 14 10 Juli 2015 INHOUDSOPGAVE - Oproepingen, onder curatelestellingen - Oproeping, Faillissement,

Nadere informatie

LANDSCOURANT National Gazette

LANDSCOURANT National Gazette SINT MAARTEN LANDSCOURANT National Gazette Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2013, nummer 20 27 september 2013 INHOUD Mededeling, liquidatie, echtscheiding Aankondigingen, oproeping,

Nadere informatie

Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2017, nummer 20 Datum 13 oktober Aankondigingen, Mededelingen en Oproepingen 1

Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2017, nummer 20 Datum 13 oktober Aankondigingen, Mededelingen en Oproepingen 1 SINT MAARTEN LANDSCOURANT National Gazette Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2017, nummer 20 Datum 13 oktober 2017 INHOUDSOPGAVE PAGINA Aankondigingen, Mededelingen en Oproepingen

Nadere informatie

LANDSCOURANT National Gazette

LANDSCOURANT National Gazette SINT MAARTEN LANDSCOURANT National Gazette Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2011, nummer 3 23 december 2011 INHOUD Oproepingen Oproeping, liquidatie en aankondiging Register Afkondigingsbladen

Nadere informatie

Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2015, nummer december 2015 SPECIAL EDITION

Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2015, nummer december 2015 SPECIAL EDITION SINT MAARTEN LANDSCOURANT National Gazette Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2015, nummer 27 15 december 2015 INHOUDSOPGAVE PAGINA Landsbesluit van 14 december 2015 van de Gouverneur

Nadere informatie

Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2016, nummer 1 Datum: 8 januari 2016

Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2016, nummer 1 Datum: 8 januari 2016 SINT MAARTEN LANDSCOURANT National Gazette Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2016, nummer 1 Datum: 8 januari 2016 INHOUDSOPGAVE PAGINA Beschikking van de Minister van Algemene

Nadere informatie

LANDSCOURANT National Gazette

LANDSCOURANT National Gazette SINT MAARTEN LANDSCOURANT National Gazette Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2014, nummer 5 7 maart 2014 INHOUD Aankondigingen, echtscheidingen Aankondigingen, depot slotuitdelingslijst,

Nadere informatie

LANDSCOURANT National Gazette

LANDSCOURANT National Gazette SINT MAARTEN LANDSCOURANT National Gazette Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2014, nummer 8 17 april 2014 INHOUD Mededeling redactie, liquidatie, echtscheiding aankondigingen Oproepingen,

Nadere informatie

Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2017, nummer 25 Datum 24 november Aankondigingen, Mededelingen en Oproepingen 2

Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2017, nummer 25 Datum 24 november Aankondigingen, Mededelingen en Oproepingen 2 SINT MAARTEN LANDSCOURANT National Gazette Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2017, nummer 25 24 november 2017 INHOUDSOPGAVE PAGINA Aankondigingen, Mededelingen en Oproepingen 2

Nadere informatie

Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2018, nummer 13 Datum 22 juni 2018

Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2018, nummer 13 Datum 22 juni 2018 SINT MAARTEN LANDSCOURANT National Gazette Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2018, nummer 13 Datum 22 juni 2018 INHOUDSOPGAVE PAGINA Aankondiging, Echtscheidingen, Liquidatie,

Nadere informatie

LANDSCOURANT National Gazette

LANDSCOURANT National Gazette SINT MAARTEN LANDSCOURANT National Gazette Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2014, nummer 10 16 mei 2014 INHOUD Echtscheidingen, mededeling redactie Aankondigingen Bekendmaking

Nadere informatie

Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2017, nummer 27 Datum 8 december Aankondigingen, Mededelingen en Oproepingen 2

Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2017, nummer 27 Datum 8 december Aankondigingen, Mededelingen en Oproepingen 2 SINT MAARTEN LANDSCOURANT National Gazette Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2017, nummer 27 Datum 8 december 2017 INHOUDSOPGAVE PAGINA Aankondigingen, Mededelingen en Oproepingen

Nadere informatie

Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2019, nummer oktober 2019

Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2019, nummer oktober 2019 SINT MAARTEN LANDSCOURANT National Gazette Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2019, nummer 23 04 oktober 2019 INHOUDSOPGAVE PAGINA Landsbesluit van de Gouverneur van Sint Maarten

Nadere informatie

LANDSCOURANT National Gazette

LANDSCOURANT National Gazette SINT MAARTEN LANDSCOURANT National Gazette Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2012, nummer 14 6 juli 2012 INHOUD Aankondigingen Oproeping, aankondiging fusie, mededeling en echtscheiding

Nadere informatie

LANDSCOURANT National Gazette

LANDSCOURANT National Gazette SINT MAARTEN LANDSCOURANT National Gazette Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2013, nummer 21 11 oktober 2013 INHOUD Liquidatie, opheffing faillissement Aankondigingen, echtscheiding

Nadere informatie

LANDSCOURANT National Gazette

LANDSCOURANT National Gazette SINT MAARTEN LANDSCOURANT National Gazette Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2014, nummer 18 5 september 2014 INHOUD Liquidaties, echtscheiding, oproepingen Oproepingen Aankondiging

Nadere informatie

LANDSCOURANT National Gazette

LANDSCOURANT National Gazette SINT MAARTEN LANDSCOURANT National Gazette Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2012, nummer 26 21 december 2012 INHOUD Pag. Faillissement en echtscheiding 1 Aankondigingen 2 Aankondigingen

Nadere informatie

Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2018, nummer 6 Datum 16 maart Aankondigingen, Mededelingen en Oproepingen 2

Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2018, nummer 6 Datum 16 maart Aankondigingen, Mededelingen en Oproepingen 2 SINT MAARTEN LANDSCOURANT NationalGazette Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2018, nummer 6 16 maart 2018 INHOUDSOPGAVE PAGINA Aankondigingen, Mededelingen en Oproepingen 2 Besluit

Nadere informatie

LANDSCOURANT National Gazette

LANDSCOURANT National Gazette SINT MAARTEN LANDSCOURANT National Gazette Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2013, nummer 17 16 augustus 20 INHOUD Aankondigingen Publicatie Wijzigingsbesluit Nationaliteiten Condensed

Nadere informatie

LANDSCOURANT National Gazette

LANDSCOURANT National Gazette SINT MAARTEN LANDSCOURANT National Gazette Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2013, nummer 26 20 december 2013 INHOUD Liquidaties, echtscheidingen, aankondigingen Aankondigingen

Nadere informatie

LANDSCOURANT National Gazette

LANDSCOURANT National Gazette SINT MAARTEN LANDSCOURANT National Gazette Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2013, nummer 19 13 september 2013 INHOUD Mededeling, echtscheidingen Aankondigingen, oproepingen, echtscheiding

Nadere informatie

LANDSCOURANT National Gazette

LANDSCOURANT National Gazette SINT MAARTEN LANDSCOURANT National Gazette Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2013, nummer 7 28 maart 2013 INHOUD Liquidaties Aankondiging, oproepingen en echtscheiding Aankondiging

Nadere informatie

Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2018, nummer 1 Datum 5 januari 2018

Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2018, nummer 1 Datum 5 januari 2018 SINT MAARTEN LANDSCOURANT NationalGazette Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2018, nummer 1 Datum 5 januari 2018 INHOUDSOPGAVE PAGINA Besluit van de Minister van Justitie van 19

Nadere informatie

Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2017, nummer 5 Datum 3 march Aankondigingen, mededelingen en oproepingen 1

Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2017, nummer 5 Datum 3 march Aankondigingen, mededelingen en oproepingen 1 SINT MAARTEN LANDSCOURANT National Gazette Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2017, nummer 5 Datum 3 march 2017 INHOUDSOPGAVE PAGINA Aankondigingen, mededelingen en oproepingen

Nadere informatie

LANDSCOURANT National Gazette

LANDSCOURANT National Gazette SINT MAARTEN LANDSCOURANT National Gazette Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2014, nummer 6 21 maart 2014 INHOUD Oproeping, echtscheiding, liquidatie Aankondigingen, opheffing

Nadere informatie

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN Jaargang 2016 No. 30 Landsbesluit, houdende algemene maatregelen, van de 29 ste juni 2016 tot wijziging van het landsbesluit, houdende algemene maatregelen, ter uitvoering

Nadere informatie

Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2016, nummer 8 Datum: 15 April 2016

Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2016, nummer 8 Datum: 15 April 2016 SINT MAARTEN LANDSCOURANT National Gazette Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2016, nummer 8 Datum: 15 April 2016 INHOUDSOPGAVE PAGINA Aankondigingen en Mededelingen 1 Beschikking

Nadere informatie

LANDSCOURANT. Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2016, nummer 25 Datum: 23 december 2016

LANDSCOURANT. Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2016, nummer 25 Datum: 23 december 2016 SINT MAARTEN LANDSCOURANT National Gazette Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2016, nummer 25 Datum: 23 december 2016 INHOUDSOPGAVE PAGINA Oproeping, Ontbinding 1 Aankondigingen,

Nadere informatie

Jaargang maart 2019 Editie no. 10

Jaargang maart 2019 Editie no. 10 Jaargang 2019 8 maart 2019 Editie no. 10 Bekendmakingen... p. 2 Echtscheidingen... p. 4 Liquidaties... p. 4 Oproepingen... p. 7 Aankondigingen... p. 9 Uitgever: Ministerie van Algemene Zaken, Wetgeving

Nadere informatie

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN Jaargang 2011 no. 14 Landsbesluit, houdende algemene maatregelen, van de 23 ste mei 2011 tot vaststelling van het model van de schriftelijke verklaring, bedoeld in artikel

Nadere informatie

LANDSCOURANT National Gazette

LANDSCOURANT National Gazette SINT MAARTEN LANDSCOURANT National Gazette Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2015, nummer 7 2 april 2015 INHOUD - Aankondiging - liquidatie - Counterpart regeling ter uitvoering

Nadere informatie

Jaargang april 2019 Editie no. 16. Liquidaties... p. 2 Aankondigingen... p. 7 Oproepingen... p. 9

Jaargang april 2019 Editie no. 16. Liquidaties... p. 2 Aankondigingen... p. 7 Oproepingen... p. 9 Jaargang 2019 18 april 2019 Editie no. 16 s... p. 2 Aankondigingen... p. 7 Oproepingen... p. 9 Uitgever: Ministerie van Algemene Zaken, Wetgeving en Juridische Zaken, Bekendmakingsteam Fort Amsterdam 4-1

Nadere informatie

Koninkrijksdeel Curaçao. Wetstechnische informatie. Zoek regelingen op overheid.nl

Koninkrijksdeel Curaçao. Wetstechnische informatie. Zoek regelingen op overheid.nl Zoek regelingen op overheid.nl Koninkrijksdeel Curaçao Ziet u een fout in deze regeling? Meld het ons op regelgeving@overheid.nl! LANDSVERORDENING van de 27 ste juli 1998 houdende regels, ter uitvoering

Nadere informatie

LANDSCOURANT National Gazette

LANDSCOURANT National Gazette SINT MAARTEN LANDSCOURANT National Gazette Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2014, nummer 12 13 juni 2014 INHOUD Aankondigingen Oproeping, aankondiging Bekendmaking Centrale Bank

Nadere informatie

LANDSCOURANT National Gazette

LANDSCOURANT National Gazette SINT MAARTEN LANDSCOURANT National Gazette Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2012, nummer 21 12 oktober 2012 INHOUD Aankondiging en oproeping Oproeping Oproeping, aankondiging

Nadere informatie

Jaargang maart 2019 Editie no. 12. Echtscheidingen... p. 2 Liquidaties... p. 2 Aankondigingen... p. 6

Jaargang maart 2019 Editie no. 12. Echtscheidingen... p. 2 Liquidaties... p. 2 Aankondigingen... p. 6 Jaargang 2019 22 maart 2019 Editie no. 12 Echtscheidingen... p. 2 s... p. 2 en... p. 6 Uitgever: Ministerie van Algemene Zaken, Wetgeving en Juridische Zaken, Bekendmakingsteam Fort Amsterdam 4-1 Willemstad,

Nadere informatie

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN Jaargang 2013 No. 41 Regeling van de Minister van Financiën van de 5 de november 2013 tot het vaststellen van de kenmerken van nummerplaten, de nummerreeksen voor de verschillende

Nadere informatie

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN Jaargang 2011 N 30 Landsbesluit, houdende algemene maatregelen, van de 23 ste augustus 2011 tot uitvoering van de artikelen 1, vierde lid, 5, derde lid, 6, eerste lid,

Nadere informatie

Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2018, nummer 2 Datum 19 Januari Aankondigingen, Mededelingen en Oproepingen 2

Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2018, nummer 2 Datum 19 Januari Aankondigingen, Mededelingen en Oproepingen 2 SINT MAARTEN LANDSCOURANT National Gazette Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2018, nummer 2 Datum 19 Januari 2018 INHOUDSOPGAVE PAGINA Aankondigingen, Mededelingen en Oproepingen

Nadere informatie

Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2018, nummer 7 Datum 29 maart Aankondigingen 2

Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2018, nummer 7 Datum 29 maart Aankondigingen 2 SINT MAARTEN LANDSCOURANT National Gazette Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2018, nummer 7 Datum 29 maart 2018 INHOUDSOPGAVE PAGINA Aankondigingen 2 Ministeriële beschikking van

Nadere informatie

Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2018, nummer 14 Datum 6 juli Echtscheiding, Liquidatie, Oproeping, Aankondiging 2

Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2018, nummer 14 Datum 6 juli Echtscheiding, Liquidatie, Oproeping, Aankondiging 2 SINT MAARTEN LANDSCOURANT National Gazette Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2018, nummer 14 Datum 6 juli 2018 INHOUDSOPGAVE PAGINA Echtscheiding, Liquidatie, Oproeping, Aankondiging

Nadere informatie

==================================================================== Artikel 1

==================================================================== Artikel 1 Intitulé : LANDSBESLUIT, houdende algemene maatregelen, ter uitvoering van enkele artikelen van het Wetboek van Strafvordering van Aruba (AB 1996 no. 75) inzake de verlening van toevoegingen in strafzaken

Nadere informatie

Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2017, nummer 23 Datum 10 november Aankondigingen, Mededelingen en Oproepingen 2

Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2017, nummer 23 Datum 10 november Aankondigingen, Mededelingen en Oproepingen 2 SINT MAARTEN LANDSCOURANT National Gazette Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Jaargang 2017, nummer 23 Datum 10 november 2017 INHOUDSOPGAVE PAGINA Aankondigingen, Mededelingen en Oproepingen 2 Nevenfuncties

Nadere informatie

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN Jaargang 2016 No. 39 Besluit van 4 augustus 2016 tot afkondiging van de Rijkswet van 13 juli 2016, houdende aanpassing van Rijkswetten in verband met de invoering van

Nadere informatie

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN Jaargang 2016 No. 56 Regeling van de Minister van Financiën van de 20 ste december 2016 tot het vaststellen van de kenmerken van nummerplaten, de nummerreeksen voor de

Nadere informatie

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN Jaargang 2019 No. 1 Regeling van de Minister van Financiën van de 4 e december 2018 tot het vaststellen van de kenmerken van nummerplaten, de nummerreeksen voor de verschillende

Nadere informatie

LANDSCOURANT National Gazette

LANDSCOURANT National Gazette SINT MAARTEN LANDSCOURANT National Gazette Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2015, nummer 19 18 september 2015 INHOUDSOPGAVE - Aankondigingen - Opheffing Faillissement, Notice

Nadere informatie

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN Jaargang 2017 No. 43 Landsbesluit, houdende algemene maatregelen, van de 14 december 2017, tot aanpassing van het landsbesluit, houdende algemene maatregelen, van 1 februari

Nadere informatie

Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2015, nummer 25 27 November, 2015

Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2015, nummer 25 27 November, 2015 SINT MAARTEN LANDSCOURANT National Gazette Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2015, nummer 25 27 November, 2015 INHOUDSOPGAVE PAGINA Aankondigingen 1 Mededeling HBN Law 3 Beschikking

Nadere informatie

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN Jaargang 2018 No. 9 Landsbesluit, houdende algemene maatregelen, van de 12 e februari 2018 tot wijziging van het Kiesbesluit in verband met de wijziging van de locatie

Nadere informatie

LANDSCOURANT VAN ARUBA

LANDSCOURANT VAN ARUBA LANDSCOURANT VAN ARUBA JAARGANG: 2013 27 DECEMBER 2013 EDITIE NO. 26 INHOUD PAGINA ECHTSCHEIDING... 1 S. 1-3 AANKONDIGING DEURWAARDERS.... 3-4 ANNOUNCEMENTS... 5-6 LANDSBESLUIT VAN 3 JANUARI 2013 NO. 18.

Nadere informatie

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN Jaargang 2017 No. 4 Landsverordening van de 19 januari 2017 tot vaststelling van de Begroting van het Land Sint Maarten voor het dienstjaar 2017 (Landsverordening begroting

Nadere informatie

Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2018, nummer 5 Datum 2 maart Benoemingsbesluiten van de Minister van Justitie 2

Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2018, nummer 5 Datum 2 maart Benoemingsbesluiten van de Minister van Justitie 2 SINT MAARTEN LANDSCOURANT National Gazette Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2018, nummer 5 Datum 2 maart 2018 INHOUDSOPGAVE PAGINA Benoemingsbesluiten van de Minister van Justitie

Nadere informatie

Jaargang mei 2019 Editie no. 18. Liquidaties... p. 2 Aankondigingen... p. 13

Jaargang mei 2019 Editie no. 18. Liquidaties... p. 2 Aankondigingen... p. 13 Jaargang 2019 3 mei 2019 Editie no. 18 s... p. 2 Aankondigingen... p. 13 Uitgever: Ministerie van Algemene Zaken, Wetgeving en Juridische Zaken, Bekendmakingsteam Fort Amsterdam 4-1 Willemstad, Curaçao

Nadere informatie

A 2014 N 3 (G.T.) PUBLICATIEBLAD

A 2014 N 3 (G.T.) PUBLICATIEBLAD A 2014 N 3 (G.T.) PUBLICATIEBLAD LANDSBESLUIT van de 10 de januari 2014, no. 14/0032, houdende vaststelling van de geconsolideerde tekst van de Eilandsverordening corporate governance. Op voordracht van

Nadere informatie

LANDSCOURANT National Gazette

LANDSCOURANT National Gazette SINT MAARTEN LANDSCOURANT National Gazette Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2014, nummer 11 2 juni 2014 INHOUD Echtscheidingen, opheffing ondercuratelestelling Aankondigingen

Nadere informatie

Volúmen Yüli 2019 Edishon number 28. Aankondigingen... p. 2 Liquidaties... p. 7

Volúmen Yüli 2019 Edishon number 28. Aankondigingen... p. 2 Liquidaties... p. 7 Volúmen 2019 12 Yüli 2019 Edishon number 28 en... p. 2 s... p. 7 Abonnementsprijs ingaande 3 juni 2004, inclusief portokosten, per jaar bij vooruitbetaling NAFL. 85,. Losse nummers NAFL. 6,. Uitgever:

Nadere informatie

2016 no. 31 AFKONDIGINGSBLAD VAN ARUBA

2016 no. 31 AFKONDIGINGSBLAD VAN ARUBA 206 no. 3 AFKONDIGINGSBLAD VAN ARUBA LANDSBESLUIT, houdende algemene maatregelen, van 9 juni 206 ter uitvoering van de artikelen 22a, vierde lid, van de Algemene landsverordening belastingen (AB 2004 no.

Nadere informatie

Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2018, nummer 16 Datum 3 augustus Oproeping, Aankondiging 2

Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2018, nummer 16 Datum 3 augustus Oproeping, Aankondiging 2 SINT MAARTEN LANDSCOURANT National Gazette Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2018, nummer 16 Datum 3 augustus 2018 INHOUDSOPGAVE PAGINA Oproeping, Aankondiging 2 Ministeriële beschikking

Nadere informatie

LANDSCOURANT National Gazette

LANDSCOURANT National Gazette SINT MAARTEN LANDSCOURANT National Gazette Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2012, nummer 19 14 september 2012 INHOUD Oproepingen Echtscheidingen en Notice of a Portfolio Transfer

Nadere informatie

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN Jaargang 2017 No. 31 Landsbesluit, houdende algemene maatregelen, van de 25 juli 2017 tot wijziging van het Landsbesluit Nationale UNESCO Commissie Sint Maarten in verband

Nadere informatie

DE ELECTORALE RAAD VAN SINT MAARTEN,

DE ELECTORALE RAAD VAN SINT MAARTEN, P a g i n a 30 Beschikking nummer: 9/2015 Datum: 1 december 2015 DE ELECTORALE RAAD VAN SINT MAARTEN, Gelezen: het verzoek van de politieke partij Helping Our People Excel Association van 9 november 2015

Nadere informatie

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN Jaargang 2013 No. 29 Regeling van de Minister van Algemene Zaken van de 23 e juli 2013, tot instelling van de Stuurgroep Nationale Ontwikkeling DE MINISTER VAN ALGEMENE

Nadere informatie

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN Jaargang 2014 No. 17 Landsverordening van de 20 ste januari 2014, tot vaststelling van de Begroting van het Land Sint Maarten voor het dienstjaar 2014 (Landsverordening

Nadere informatie

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN Jaargang 2018 No. 40 Landsbesluit, houdende algemene maatregelen, van de 12 e oktober 2018 tot vaststelling van de geldelijke voorzieningen van de leden en plaatsvervangende

Nadere informatie

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN Jaargang 2014 No. 4 Landsbesluit, houdende algemene maatregelen, van de 10 de januari 2014 tot vaststelling van de jaarlijkse bijdrage van het Land aan het Algemeen Fonds

Nadere informatie

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN 2016 No. 1 Regeling van de Minister van Toerisme, Economische Zaken, Verkeer en Telecommunicatie van de 16 e december 2015, houdende nadere bepalingen betreffende de betaling

Nadere informatie

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN Jaargang 2014 No. 23 Landsverordening van de 30 ste januari 2014, houdende wijziging van de Landsverordening toelating en uitzetting en van de Legesverordening in verband

Nadere informatie

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN Jaargang 2015 No. 11 Landsbesluit, houdende algemene maatregelen, van de 15 de mei 2015, tot wijziging van het Gevarenklassenbesluit ongevallenverzekering in verband met

Nadere informatie

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN 2015 No. 17 Landsverordening van de 8 e juli 2015 tot wijziging van de Legesverordening ter verhoging van leges voor paspoorten vanwege verhoging van af te dragen rijksleges

Nadere informatie

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN Jaargang 2019 No. 32 Landsverordening tot wijziging van de leeftijdgrens en de sanctie in de Vergunningslandsverordening. IN NAAM VAN DE KONING! De Gouverneur van Sint

Nadere informatie

Bijlage I: BONKREDIETVERLENINGSACTIVITEITEN Appendix I: COUPON CREDIT

Bijlage I: BONKREDIETVERLENINGSACTIVITEITEN Appendix I: COUPON CREDIT Bijlage I: BONKREDIETVERLENINGSACTIVITEITEN Appendix I: COUPON CREDIT Ondernemingen of personen die een ontheffing bezitten ingevolge artikel 45, lid 2 van de Landsverordening toezicht bank- en kredietwezen

Nadere informatie

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN Jaargang 2018 No. 14 Landsbesluit, houdende algemene maatregelen, van de 2 e maart 2018 tot wijziging van de artikelen 11, 12, en 29 van de Landsverordening Algemene Weduwen-

Nadere informatie

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN Jaargang 2018 No. 13 Landsbesluit, houdende algemene maatregelen, van de 2 e maart 2018 tot wijziging van de artikelen 7, eerste lid, 7a, eerste lid, en 26, derde tot

Nadere informatie

2017 no. 12 AFKONDIGINGSBLAD VAN ARUBA

2017 no. 12 AFKONDIGINGSBLAD VAN ARUBA 2017 no. 12 AFKONDIGINGSBLAD VAN ARUBA RIJKSWET van 13 juli 2016, houdende aanpassing van Rijkswetten in verband met de invoering van de Wet tot wijziging van het Wetboek van Burgerlijke Rechtsvordering

Nadere informatie

The Dutch mortgage market at a cross road? The problematic relationship between supply of and demand for residential mortgages

The Dutch mortgage market at a cross road? The problematic relationship between supply of and demand for residential mortgages The Dutch mortgage market at a cross road? The problematic relationship between supply of and demand for residential mortgages 22/03/2013 Housing market in crisis House prices down Number of transactions

Nadere informatie

DE ELECTORALE RAAD VAN SINT MAARTEN,

DE ELECTORALE RAAD VAN SINT MAARTEN, Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2015, nummer 25 27 November, 2015 P a g i n a 32 Beschikking nummer: 3/2015 Datum: 19 november 2015 DE ELECTORALE RAAD VAN SINT MAARTEN, Gelezen:

Nadere informatie

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN Jaargang 2014 No. 74 Regeling van de Minister van Toerisme, Economische Zaken, Verkeer en Telecommunicatie van 28 november 2014, tot wijziging van de Regeling erkenning

Nadere informatie

THE ELECTORAL COUNCIL OF SINT MAARTEN,

THE ELECTORAL COUNCIL OF SINT MAARTEN, P a g i n a 15 Decision No.: 7/2015 Date: November 24, 2015 THE ELECTORAL COUNCIL OF SINT MAARTEN, Having read: The application of the political party Sint Maarten Christian Party of November 9, 2015 for

Nadere informatie

Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814.

Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814. STAATSCOURANT Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814. Nr. 7378 13 maart 2014 Besluit organisatie, mandaat, volmacht en machtiging Kansspelautoriteit, vastgesteld op grond van afdeling

Nadere informatie

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN Jaargang 2018 No. 38 Landsverordening, van de 25 e september 2018, tot wijziging van de Landsverordening identiteitskaarten in verband met de invoering van een identiteitskaart

Nadere informatie

Jaargang maart 2019 Editie no. 13. Liquidaties... p. 2 Aankondigingen... p. 6 Bekendmakingen... p. 13

Jaargang maart 2019 Editie no. 13. Liquidaties... p. 2 Aankondigingen... p. 6 Bekendmakingen... p. 13 Jaargang 2019 29 maart 2019 Editie no. 13 s... p. 2 en... p. 6 Bekendmakingen... p. 13 Uitgever: Ministerie van Algemene Zaken, Wetgeving en Juridische Zaken, Bekendmakingsteam Fort Amsterdam 4-1 Willemstad,

Nadere informatie

Staatsregeling van Sint Maarten

Staatsregeling van Sint Maarten Sint Maarten Staatsregeling van Sint Maarten Artikel 90 1. Bij onderlinge regeling met een of meer landen binnen het Koninkrijk kan de procedure voor de totstandkoming van eenvormige landsverordeningen

Nadere informatie

Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2018, nummer 22 Datum 26 oktober Aankondigingen, Oproepingen, Liquidaties 2

Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2018, nummer 22 Datum 26 oktober Aankondigingen, Oproepingen, Liquidaties 2 SINT MAARTEN LANDSCOURANT National Gazette Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2018, nummer 22 Datum 26 oktober 2018 INHOUDSOPGAVE PAGINA Aankondigingen, Oproepingen, Liquidaties

Nadere informatie