LANDSCOURANT National Gazette

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "LANDSCOURANT National Gazette"

Transcriptie

1 SINT MAARTEN LANDSCOURANT National Gazette Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2012, nummer december 2012 INHOUD Pag. Faillissement en echtscheiding 1 Aankondigingen 2 Aankondigingen 3 Register Afkondigingsbladen DE NATIONAL GAZETTE WISHES EVERYONE A MERRY CHRISTMAS AND A HAPPY NEW YEAR DE LANDSCOURANT WENST IEDEREEN FIJNE KERSTDAGEN EN EEN GELUKKIG NIEUWJAAR FOOD CENTER N.V. Vanaf 3 januari 2013 zal een door de rechter-commissaris in dit faillissement op de voet van art. 172 Fb goedgekeurde 1 e uitdelingslijst voor een periode van 10 dagen ter inzage liggen bij de griffie van het Gerecht te Sint Maarten, één en ander conform het bepaalde in art. 175 Fb Gedurende de inzagetermijn kunnen schuldeisers in het faillissement Food Center N.V. op de voet van art. 176 Fb in verzet komen tegen de uitdelingslijst. ECHTSCHEIDING Bij vonnis van het Gerecht in Eerste Aanleg, zittingsplaats St. Maarten, van de 10 september 2012 tussen Willy Desaille, verzoeker, wonende op St. Maarten en Meridith Casia Dorothea, verweerdster, wonende op St. Maarten, wier huwelijk op 14 juli 1998 op Haïti, met elkander gehuwd, echtscheiding is uitgesproken. De deurwaarder, S.M. Apon. Na het verbindend worden van de uitdelingslijst ex art. 179 Fb zal de curator overgaan tot het uitkeren van de bedragen genoemd in de uitdelingslijst, dan wel van de door het Hof in de verzetsprocedure bij beschikking (zie art. 177 Fb. 1931) vastgestelde bedragen. Curator, mr. Roeland Zwanikken. Uitgever: Ministerie van Algemene Zaken, Afdeling Juridische Zaken en Wetgeving Imperial Building, W.J.A. Nisbeth Road 23 Philipsburg, Sint Maarten Tel.: / of fax: Betaling via rekeningnummer: (WIB) o.v.v. Landscourant en uw factuurnummer of bij de Ontvanger. Prijs Landscourant per 18 november 2011: - Abonnement: Naƒ. 100,- incl. portokosten per jaar bij vooruitbetaling; - Losse nummers:naƒ. 4,-. Te koop bij de Ontvanger. Voor een abonnement en voor het plaatsen mededelingen is een betalingsbewijs vereist. Aanleveren mededelingen: - bij: Nationalgazette@sintmaartengov.org - of op het adres van de uitgever op een digitaal medium. Aanleveren uiterlijk woensdag 2 januari 2013 voor s middags. Tarieven afhankelijk van formaat, te vinden op (AB 2011, 33)

2 LANDSCOURANT VAN SINT MAARTEN Jaargang 2012, nummer december 2012 pagina 2 Sint Maarten, gevolggevende aan een beschikking van de E.A. Heer Rechter in het G.E.A., Sint Maarten van de 28ste BARRY G. SLAUGHTER, wonende aan 2609 Fancy Farm Road te BedFord, Virginia, U.S.A., zonder bekende woon- of verblijfplaats op Sint Maarten, voor de terechtzitting van dinsdag de 12de maart 2013, des voormiddags te uur, ten Raadhuize te Philipsburg, teneinde op de door: FRONTSTREET RESORT N.V., JOHN BRUCELLARIA & ANGELA KOSMAS BRUCELLARIA, DIANE STAAB, ROBERT EHRENHEIM & SONIA MAGWOOD, allen gedomicilieerd op Sint Maarten, aan de Falcon Road te Lexwelladvocaten, ten kantore van de advocaat mr. L.G.J. Berman, tegen hem ingestelde vordering te antwoorden. De Deurwaarder voornoemd, Sint Maarten, gevolggevende aan een beschikking van de E.A. Heer Rechter in het G.E.A., Sint Maarten van de 28ste november 2912, PETER C. COLE, wonende aan 6051 Jonathans Bay Circle, Apt. 302 te Fort Myers, Florida, U.S.A., zonder bekende woonof verblijfplaats op Sint Maarten, voor de terechtzitting van: dinsdag de 12de maart 2013, des voormiddags te uur, ten Raadhuize te Philipsburg, teneinde op de door: FRONTSTREET RESORT N.V., JOHN BRUCELLARIA & ANGELA KOSMAS BRUCELLARIA, DIANE STAAB, ROBERT EHRENHEIM & SONIA MAGWOOD, allen gedomicilieerd op Sint Maarten, aan de Falcon Road te Lexwelladvocaten, ten kantore van de advocaat mr. L.G.J. Berman, tegen hem ingestelde vordering te antwoorden. De Deurwaarder voornoemd, E.A. Arrindel. Sint Maarten, gevolggevende aan een beschikking van de E.A. Heer Rechter in het G.E.A., Sint Maarten van de 28ste LUCRETIA MITCHEL, zonder bekende woon- of verblijfplaats op Sint Maarten, voor de terechtzitting van: dinsdag de 12de maart 2013, des voormiddags te uur, ten Raadhuize te Philipsburg, teneinde op de door: JONES LEWIS, gedomicilieerd op Sint Maarten, aan de Ground Dove Road # 8 ten kantore van de advocaat mr. S.R. Bommel, tegen haar ingestelde vordering te antwoorden. V.A.R. No: 17/09 Sint Maarten, gevolggevende aan een beschikking van de E.A. Heer Rechter in het G.E.A., Sint Maarten van de 28ste ARTHUR I. BELL, wonende aan 3861 Wax Myrtle Run te Naples, Florida, U.S.A., zonder bekende woon- of verblijfplaats op Sint Maarten, voor de terechtzitting van: dinsdag de 12de maart 2013, des voormiddags te uur, ten Raadhuize te Philipsburg, teneinde op de door: FRONTSTREET RESORT NV., JOHN BRUCELLARIA & ANGELA KOSMAS BRUCELLARIA, DIANE STAAB, ROBERT EHRENHEIM & SONIA MAGWOOD, allen gedomicilieerd op Sint Maarten, aan de Falcon Road te Lexwelladvocaten, ten kantore van de advocaat mr. L.G.J. Berman, tegen hem ingestelde vordering te antwoorden.

3 LANDSCOURANT VAN SINT MAARTEN Jaargang 2012, nummer december 2012 pagina 3 Sint Maarten, gevolggevende aan een beschikking van de E.A. Heer Rechter in het G.E.A., Sint Maarten van de 28ste CHARLES C. McMICHAEL, wonende aan 6110 Beachway Drive, Virginia U.S.A., zonder bekende woon- of verblijfplaats op Sint Maarten, voor de terechtzitting van dinsdag de 12de maart 2013, des voormiddags te uur, ten Raadhuize te Philipsburg, teneinde op de door: FRONTSTREET RESORT N.V., JOHN BRUCELLARIA & ANGELA KOSMAS BRUCELLARIA, DIANE STAAB, ROBERT EHRENHEIM & SONIA MAGWOOD, allen gedomicilieerd op Sint Maarten, aan de Falcon Road te Lexwelladvocaten, ten kantore van de advocaat mr. L.G.J. Berman, tegen hem ingestelde vordering te antwoorden. Sint Maarten, gevolggevende aan een beschikking van de E.A. Heer Rechter in het G.E.A., Sint Maarten van de 28ste IRENE L. DEARBORN, wonende aan 24 March Street te Nashua, New Hampshire, U.S.A., zonder bekende woon- of verblijfplaats op Sint Maarten, voor de terechtzitting van: dinsdag de 12de maart 2013, des voormiddags te uur, ten Raadhuize te Philipsburg, teneinde op de door: FRONTSTREET RESORT N.V., JOHN BRUCELLARIA & ANGELA KOSMAS BRUCELLARIA, DIANE STAAB, ROBERT EHRENHEIM & SONIA MAGWOOD, allen gedomicilieerd op Sint Maarten aan de Falcon Road te Lexwelladvocaten, ten kantore van de advocaat mr. L.G.J. Berman, tegen haar ingestelde vordering te antwoorden. E.A. Arrindell Bij exploit van de 5de december 2012, waarvan een afschrift is gelaten aan de Officier van Justitie op Sint Maarten, heb ik, Ervin A. Arrindell, deurwaarder bij het Gerecht van Sint Maarten, ten verzoeke van DIAMOND RESORTS PALM MANAGEMENT N.V., gedomicilieerd op Sint Maarten aan de Falcon Drive z/n ten kantore van mr. L.J.G. Berman & mr. A.J. Engelsma, aan: AMAZING GRACE A.V.V., zonder bekende woon- of verblijfplaats op Sint Maarten betekend: de grosse van een vonnis dd. 9 door de E.A. Heer Rechter van het Gerecht in Eerste Aanleg van Sint Maarten, met bevel om aan de inhoud daarvan te voldoen. Bij exploit van de 17de december 2012, waarvan een afschrift is gelaten aan de E.A. Heer Officier van Justitie op Sint Maarten, heb ik, Ervin A. Arrindell, deurwaarder bij het Gerecht op Sint Maarten, ten verzoeke van ANDY ALISTER RICHARDSON, wonende op Sint Maarten, gedomicilieerd aan de Frontstreet # 6, suite # 3, ten kantore van de advocaat mr. M. Hofman- Ruigrok, aan: JACQUELINE LEITAO, wonende in de U.S.A., zonder bekende woon- en/of verblijfplaats op Sint Maarten, betekend: de grosse van een rechterlijke beschikking dd. 8 oktober 2012, door de E.A. Heer in het G.E.A.van Sint Maarten, waarbij de echtscheiding tussen partijen is uitgesproken met bevel om aan de inhoud daarvan te voldoen.

4 LANDSCOURANT VAN SINT MAARTEN Jaargang 2012, nummer december 2012 pagina 4 REGISTER AFKONDINGSBLADEN 2012 NUMMER CITEERTITEL DATUM VAN VASTSTELLING DATUM VAN UITGIFTE 1 Besluit no inzake tijdelijke vergoeding voor woonlasten voor de Gouverneur van Sint Maarten 2 Besluit van de Minister van Algemene Zaken tot afkondiging van het besluit houdende wijziging van het Besluit Rode Kruis 1988, onder meer ter codificatie van de auxiliare rol en van twee taken van het Rode Kruis, opneming van een verwijzing naar een protocol en aanpassing aan gewijzigde verantwoordelijkheden 3 Ministeriële regeling van de Minister van Justitie, no MBJUS 4 Ministeriële regeling van de Minister van Justitie, no MBJUS 5 Besluit van de Minister van Algemene zaken tot afkondiging van het besluit van 2 december 2011, nr houdende wijziging van het Rijksbesluit opvolging Sociale Verzekeringsbank Nederlandse Antillen 6 Besluit van de Minister van Algemene Zaken tot afkondiging van het besluit van 22 november 2011 tot wijziging van het Consulair besluit in verband met het uitoefenen van consulaire bevoegdheden op het terrein van de burgerlijke stand en het notariaat 7 Regeling van de Minister van Algemene Zaken, nr. DIV/2335, tot vaststelling van modellen ter uitvoering van de kiesvordering (Kiesregeling) 8 Landsbesluit, houdende algemene maatregelen, tot vaststelling van de geldelijke voorzieningen van de leden, hun plaatsvervangers en van de secretaris van de Sociaal-Economische Raad 9 Landsbesluit, houdende algemene maatregelen, ter aanwijzing van vertrouwensfuncties en ter vaststelling van regels ten aanzien van de wijze waarop veiligheidsonderzoeken 20 december januari januari december december februari december februari februari februari februari februari februari februari februari februari februari maart Landsbesluit, houdende algemene maatregelen, tot regeling van de inrichting en de organisatie van het secretariaat van de Algemene Rekenkamer 11 Regeling van de Minister van Infrastructuur en Milieu, nr. IENM/BSK-2011/173620, houdende vaststelling tarieven havenstaatcontrole Caribisch Nederland 24 februari maart januari maart Landsbesluit, no. LB-12/ februari maart Landsbesluit, houdende algemene maatregelen, houdende de toelating van het vrijwilligerskorps Sint Maarten als weerkorps in de zin van de Landsverordening op de weerkorpsen maart maart 2012

5 LANDSCOURANT VAN SINT MAARTEN Jaargang 2012, nummer december 2012 pagina 5 (Landsbesluit VKS) 14 Landsverordening tot wijziging van de landsverordening belasting op bedrijfsomzetten Landsverordening tot vaststelling van de Begroting van het Land Sint Maarten voor het dienstjaar Regeling van de Minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, nr , CZW/S&B, houdende wijziging van de Paspoortuitvoeringsregeling Caribische landen in verband met het verstrekken van een voorlopig reisdocument 17 Landsbesluit, houdende algemene maatregelen, tot regeling van de inrichting en de organisatie van het secretariaat van de Sociaal-Economische Raad 18 Besluit tot afkondiging van Rijkswet van 8 maart 2012 tot wijziging van de Paspoortwet in verband met het vervallen van de mogelijkheid tot bijschrijving van kinderen 19 Landsverordening tot wijziging van enige landsverordeningen in verband met de invoering van de Dag van de Bevrijding als feestdag voor Sint Maarten 20 Besluit tot afkondiging van de Regeling van de Minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties van 19 juni 2012, nr , CZW/S&B, houdende wijziging van de Paspoortuitvoeringsregeling Caribische landen in verband met een wijziging in de wijze van uitgifte van identificatiekaarten voor het aanvraagstation, het afschaffen van de bijschrijving en enkele andere wijzigingen 21 Besluit tot afkondiging van het Besluit van 31 juli 2012, houdende verlenging van de Samenwerkingsregeling waarborging plannen van aanpak landstaken Curaçao en Sint Maarten 22 Besluit tot afkondiging van het Besluit van de Minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties van 7 augustus 2012, nummer WBN 2012/4, houdende wijziging van de handleiding voor de toepassing van de Rijkswet op het Nederlanderschap 2003, de Handleiding voor de toepassing van de Rijkswet op het Nederlanderschap 2003 toegespitst op het gebruik in Curaçao en Sint Maarten en de Handleiding voor de toepassing van de Rijkswet op het Nederlanderschap 2003 toegespitst op het gebruik in de openbare lichamen Bonaire, Sint Eustatius en Saba 28 maart april 2012 n.v.t. 23 april april mei mei mei april mei juni juni juni juni augustus augustus augustus augustus 2012

6 LANDSCOURANT VAN SINT MAARTEN Jaargang 2012, nummer december 2012 pagina 6 23 Landsbesluit, houdende algemene maatregelen, tot de wijziging van de bijlagen bij Landsverordening overgangsbepalingen van wetgeving en bestuur in verband met het aanbrengen van wijzigingen die verband houden met de gewijzigde rechtsorde en enkele andere wijzigingen 24 Besluit tot afkondiging van de regeling van de Minister van Financiën, houdende de aanpassing van de tabellen voor de inkomsten- en loonbelasting voor het kalenderjaar 2012 aan de prijsindexcijfers (Regeling op de inkomsten- en loonbelastingtabellen 2012) 25 Landsverordening houdende wijziging van het Wetboek van Strafvordering (Bijzondere opsporingsbevoegdheden en andere spoedeisende veranderingen) 26 Besluit tot afkondiging van de Beschikking wijzigingspercentage optie- en naturalisatiegelden Besluit tot afkondiging van de Regeling van de Minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties van 6 september 2012, nr , CZW/S&B, houdende wijziging van de Paspoortuitvoeringsregeling Caribische landen in verband met de verstrekking van reisdocumenten aan niet ingezetenen door de burgemeester van Bergen op Zoom 28 Ministeriële regeling van de Minister van Justitie tot intrekking van de ministeriële beschikking ter uitvoering van artikel 19, tweede lid, van het Landsbesluit tarieven in burgerlijke zaken (Ministeriële regeling intrekking vrijstelling griffierecht) 29 Ministeriële regeling van Minister van Justitie tot vervanging van de ministeriële beschikking van de 30 ste juni 2010 (no. 3452/MJ) van de Minister van Justitie van de Nederlandse Antillen (Ministeriële regeling aanwijzing instantie voor naamscontrole bij oprichting van naamloze en besloten vennootschappen) 30 Regeling van de Minister van Financiën, nr. 934/12, tot wijziging van de Regeling expatriates Sint Maarten in verband met uitbreiding van de vrijgestelde beloningen in natura 31 Landsbesluit, houdende algemene maatregelen, tot wijziging van het Landsbesluit inrichting en organisatie secretariaat Algemene Rekenkamer in verband met een aanpassing van het formatieplan 32 Landsbesluit, houdende algemene maatregelen, tot wijzigingen van de Bezoldigingsregeling ambtenaren in verband met de aanpassing van het salaris aan de ontwikkeling van het prijsindexcijfer voor de gezinsconsumptie 24 augustus augustus augustus augustus augustus augustus augustus augustus september september september september september september november november oktober november oktober oktober 2012

7 LANDSCOURANT VAN SINT MAARTEN Jaargang 2012, nummer december 2012 pagina 7 33 Regeling van Minister van Financiën, houdende 23 november november 2013 de aanpassing van de tabellen voor de inkomsten- en loonbelasting voor het kalenderjaar 2013 aan de prijsindexcijfers (Regeling op de inkomsten- en loonbelastingtabellen 2013) 34 Reglement van Orde voor Raad van Advies n.v.t. 3 december Ministeriële regeling van de Minister van Justitie, houdende Mandaat verlening in Immigratie aangelegenheden (Mandaatregeling Immigratie 2012) 19 november december 2012

LANDSCOURANT National Gazette

LANDSCOURANT National Gazette SINT MAARTEN LANDSCOURANT National Gazette Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2013, nummer 2 18 januari 2013 INHOUD Aankondigingen Echtscheidingen, liquidatie Register Afkondigingsbladen

Nadere informatie

LANDSCOURANT National Gazette

LANDSCOURANT National Gazette SINT MAARTEN LANDSCOURANT National Gazette Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2011, nummer 3 23 december 2011 INHOUD Oproepingen Oproeping, liquidatie en aankondiging Register Afkondigingsbladen

Nadere informatie

LANDSCOURANT National Gazette

LANDSCOURANT National Gazette SINT MAARTEN LANDSCOURANT National Gazette Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2013, nummer 13 21 juni 2013 INHOUD Aankondigingen Opheffing faillissement, oproepingen, mededeling

Nadere informatie

Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2017, nummer 24 Datum: 12 november 2017

Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2017, nummer 24 Datum: 12 november 2017 SINT MAARTEN LANDSCOURANT National Gazette Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2017, nummer 24 Datum: 12 november 2017 INHOUDSOPGAVE Landsbesluit van 12 november 2017 van de Gouverneur

Nadere informatie

Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2018, nummer 15 Datum 20 juli Oproep, Echtscheiding, Ontbinding 2

Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2018, nummer 15 Datum 20 juli Oproep, Echtscheiding, Ontbinding 2 SINT MAARTEN LANDSCOURANT National Gazette Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2018, nummer 15 Datum 20 juli 2018 INHOUDSOPGAVE PAGINA Oproep, Echtscheiding, Ontbinding 2 Landsbesluit

Nadere informatie

LANDSCOURANT National Gazette

LANDSCOURANT National Gazette SINT MAARTEN LANDSCOURANT National Gazette Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2014, nummer 7 4 april 2014 INHOUD Mededelingen redactie, liquidatie, opheffing faillissement, aankondiging

Nadere informatie

LANDSCOURANT National Gazette

LANDSCOURANT National Gazette SINT MAARTEN LANDSCOURANT National Gazette Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2013, nummer 20 27 september 2013 INHOUD Mededeling, liquidatie, echtscheiding Aankondigingen, oproeping,

Nadere informatie

Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2015, nummer december 2015 SPECIAL EDITION

Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2015, nummer december 2015 SPECIAL EDITION SINT MAARTEN LANDSCOURANT National Gazette Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2015, nummer 27 15 december 2015 INHOUDSOPGAVE PAGINA Landsbesluit van 14 december 2015 van de Gouverneur

Nadere informatie

Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2017, nummer 20 Datum 13 oktober Aankondigingen, Mededelingen en Oproepingen 1

Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2017, nummer 20 Datum 13 oktober Aankondigingen, Mededelingen en Oproepingen 1 SINT MAARTEN LANDSCOURANT National Gazette Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2017, nummer 20 Datum 13 oktober 2017 INHOUDSOPGAVE PAGINA Aankondigingen, Mededelingen en Oproepingen

Nadere informatie

Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2016, nummer 10 Datum: 13 mei 2016

Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2016, nummer 10 Datum: 13 mei 2016 SINT MAARTEN LANDSCOURANT National Gazette Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2016, nummer 10 Datum: 13 mei 2016 INHOUDSOPGAVE PAGINA Aankondigingen en/of Mededelingen 1 Beschikking

Nadere informatie

LANDSCOURANT National Gazette

LANDSCOURANT National Gazette SINT MAARTEN LANDSCOURANT National Gazette Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2013, nummer 19 13 september 2013 INHOUD Mededeling, echtscheidingen Aankondigingen, oproepingen, echtscheiding

Nadere informatie

LANDSCOURANT National Gazette

LANDSCOURANT National Gazette SINT MAARTEN LANDSCOURANT National Gazette Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2014, nummer 5 7 maart 2014 INHOUD Aankondigingen, echtscheidingen Aankondigingen, depot slotuitdelingslijst,

Nadere informatie

Jaargang maart 2019 Editie no. 10

Jaargang maart 2019 Editie no. 10 Jaargang 2019 8 maart 2019 Editie no. 10 Bekendmakingen... p. 2 Echtscheidingen... p. 4 Liquidaties... p. 4 Oproepingen... p. 7 Aankondigingen... p. 9 Uitgever: Ministerie van Algemene Zaken, Wetgeving

Nadere informatie

Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2018, nummer 1 Datum 5 januari 2018

Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2018, nummer 1 Datum 5 januari 2018 SINT MAARTEN LANDSCOURANT NationalGazette Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2018, nummer 1 Datum 5 januari 2018 INHOUDSOPGAVE PAGINA Besluit van de Minister van Justitie van 19

Nadere informatie

Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2018, nummer 13 Datum 22 juni 2018

Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2018, nummer 13 Datum 22 juni 2018 SINT MAARTEN LANDSCOURANT National Gazette Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2018, nummer 13 Datum 22 juni 2018 INHOUDSOPGAVE PAGINA Aankondiging, Echtscheidingen, Liquidatie,

Nadere informatie

LANDSCOURANT National Gazette

LANDSCOURANT National Gazette SINT MAARTEN LANDSCOURANT National Gazette Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2013, nummer 26 20 december 2013 INHOUD Liquidaties, echtscheidingen, aankondigingen Aankondigingen

Nadere informatie

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN Jaargang 2016 No. 39 Besluit van 4 augustus 2016 tot afkondiging van de Rijkswet van 13 juli 2016, houdende aanpassing van Rijkswetten in verband met de invoering van

Nadere informatie

LANDSCOURANT National Gazette

LANDSCOURANT National Gazette SINT MAARTEN LANDSCOURANT National Gazette Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2012, nummer 10 11 mei 2012 INHOUD Aankondiging en liquidatie Oproepingen Oproepingen Oproepingen Condensed

Nadere informatie

Koninkrijksdeel Curaçao. Wetstechnische informatie. Zoek regelingen op overheid.nl

Koninkrijksdeel Curaçao. Wetstechnische informatie. Zoek regelingen op overheid.nl Zoek regelingen op overheid.nl Koninkrijksdeel Curaçao Ziet u een fout in deze regeling? Meld het ons op regelgeving@overheid.nl! LANDSVERORDENING van de 27 ste juli 1998 houdende regels, ter uitvoering

Nadere informatie

Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2017, nummer 25 Datum 24 november Aankondigingen, Mededelingen en Oproepingen 2

Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2017, nummer 25 Datum 24 november Aankondigingen, Mededelingen en Oproepingen 2 SINT MAARTEN LANDSCOURANT National Gazette Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2017, nummer 25 24 november 2017 INHOUDSOPGAVE PAGINA Aankondigingen, Mededelingen en Oproepingen 2

Nadere informatie

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN Jaargang 2014 No. 1 Besluit van 18 december 2013 tot afkondiging van het Besluit van 28 november 2013 houdende aanpassing van algemene maatregelen van rijksbestuur in

Nadere informatie

Jaargang maart 2019 Editie no. 12. Echtscheidingen... p. 2 Liquidaties... p. 2 Aankondigingen... p. 6

Jaargang maart 2019 Editie no. 12. Echtscheidingen... p. 2 Liquidaties... p. 2 Aankondigingen... p. 6 Jaargang 2019 22 maart 2019 Editie no. 12 Echtscheidingen... p. 2 s... p. 2 en... p. 6 Uitgever: Ministerie van Algemene Zaken, Wetgeving en Juridische Zaken, Bekendmakingsteam Fort Amsterdam 4-1 Willemstad,

Nadere informatie

Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2018, nummer 2 Datum 19 Januari Aankondigingen, Mededelingen en Oproepingen 2

Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2018, nummer 2 Datum 19 Januari Aankondigingen, Mededelingen en Oproepingen 2 SINT MAARTEN LANDSCOURANT National Gazette Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2018, nummer 2 Datum 19 Januari 2018 INHOUDSOPGAVE PAGINA Aankondigingen, Mededelingen en Oproepingen

Nadere informatie

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN Jaargang 2016 No. 30 Landsbesluit, houdende algemene maatregelen, van de 29 ste juni 2016 tot wijziging van het landsbesluit, houdende algemene maatregelen, ter uitvoering

Nadere informatie

LANDSCOURANT National Gazette

LANDSCOURANT National Gazette SINT MAARTEN LANDSCOURANT National Gazette Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2015, nummer 7 2 april 2015 INHOUD - Aankondiging - liquidatie - Counterpart regeling ter uitvoering

Nadere informatie

Jaargang april 2019 Editie no. 16. Liquidaties... p. 2 Aankondigingen... p. 7 Oproepingen... p. 9

Jaargang april 2019 Editie no. 16. Liquidaties... p. 2 Aankondigingen... p. 7 Oproepingen... p. 9 Jaargang 2019 18 april 2019 Editie no. 16 s... p. 2 Aankondigingen... p. 7 Oproepingen... p. 9 Uitgever: Ministerie van Algemene Zaken, Wetgeving en Juridische Zaken, Bekendmakingsteam Fort Amsterdam 4-1

Nadere informatie

LANDSCOURANT National Gazette

LANDSCOURANT National Gazette SINT MAARTEN LANDSCOURANT National Gazette Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2015, nummer 1 9 januari 2015 INHOUD Condensed Balance Sheet November 2014, Centrale Bank van Curaçao

Nadere informatie

==================================================================== Artikel 1

==================================================================== Artikel 1 Intitulé : LANDSBESLUIT, houdende algemene maatregelen, ter uitvoering van enkele artikelen van het Wetboek van Strafvordering van Aruba (AB 1996 no. 75) inzake de verlening van toevoegingen in strafzaken

Nadere informatie

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN Jaargang 2017 No. 16 Besluit van 27 februari 2017 tot afkondiging van de Rijkswet van 10 februari 2017 tot wijziging van de Paspoortwet in verband met het van rechtswege

Nadere informatie

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN Jaargang 2017 No. 4 Landsverordening van de 19 januari 2017 tot vaststelling van de Begroting van het Land Sint Maarten voor het dienstjaar 2017 (Landsverordening begroting

Nadere informatie

Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2016, nummer 1 Datum: 8 januari 2016

Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2016, nummer 1 Datum: 8 januari 2016 SINT MAARTEN LANDSCOURANT National Gazette Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2016, nummer 1 Datum: 8 januari 2016 INHOUDSOPGAVE PAGINA Beschikking van de Minister van Algemene

Nadere informatie

2017 no. 12 AFKONDIGINGSBLAD VAN ARUBA

2017 no. 12 AFKONDIGINGSBLAD VAN ARUBA 2017 no. 12 AFKONDIGINGSBLAD VAN ARUBA RIJKSWET van 13 juli 2016, houdende aanpassing van Rijkswetten in verband met de invoering van de Wet tot wijziging van het Wetboek van Burgerlijke Rechtsvordering

Nadere informatie

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN Jaargang 2018 No. 35 Tijdelijk landsbesluit, houdende algemene maatregelen, van de 18 e september 2018 tot regeling van de inrichting en de organisatie van het Nationaal

Nadere informatie

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN Jaargang 2011 N 30 Landsbesluit, houdende algemene maatregelen, van de 23 ste augustus 2011 tot uitvoering van de artikelen 1, vierde lid, 5, derde lid, 6, eerste lid,

Nadere informatie

Hoofdstuk XVIII Organisme van het Land

Hoofdstuk XVIII Organisme van het Land Hoofdstuk Organisme van het Land Paragraaf: Adviescolleges Ambtelijke Bestuurlijke Organisatie Bekendmaking wettelijke regelingen Commissies Comptabiliteit Domaniale gronden Griffier Staten Kiesrecht Curaçao

Nadere informatie

Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2018, nummer 17 Datum 17 augustus Aankondigingen, Echtscheidingen, oproepingen 2

Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2018, nummer 17 Datum 17 augustus Aankondigingen, Echtscheidingen, oproepingen 2 SINT MAARTEN LANDSCOURANT National Gazette Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2018, nummer 17 Datum 17 augustus 2018 INHOUDSOPGAVE PAGINA Aankondigingen, Echtscheidingen, oproepingen

Nadere informatie

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN Jaargang 2014 No. 23 Landsverordening van de 30 ste januari 2014, houdende wijziging van de Landsverordening toelating en uitzetting en van de Legesverordening in verband

Nadere informatie

Datum ondertekening. Bron bekendmaking

Datum ondertekening. Bron bekendmaking Zoek regelingen op overheid.nl Nederlandse Antillen Ziet u een fout in deze regeling? Meld het ons op regelgeving@overheid.nl! LANDSBESLUIT, HOUDENDE ALGEMENE MAATREGELEN, van de 16de september 1970 ter

Nadere informatie

LANDSCOURANT National Gazette

LANDSCOURANT National Gazette SINT MAARTEN LANDSCOURANT National Gazette Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2015, nummer 5 6 maart 2015 INHOUD - Echtscheidingen, oproeping - Aankondiging, bekendmaking, oproeping

Nadere informatie

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN 2015 No. 17 Landsverordening van de 8 e juli 2015 tot wijziging van de Legesverordening ter verhoging van leges voor paspoorten vanwege verhoging van af te dragen rijksleges

Nadere informatie

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN Jaargang 2018 No. 40 Landsbesluit, houdende algemene maatregelen, van de 12 e oktober 2018 tot vaststelling van de geldelijke voorzieningen van de leden en plaatsvervangende

Nadere informatie

LANDSCOURANT National Gazette

LANDSCOURANT National Gazette SINT MAARTEN LANDSCOURANT National Gazette Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2015, nummer 20 2 oktober 2015 INHOUDSOPGAVE - Aankondigingen - The Bullet N.V. in liquidatie - Condensed

Nadere informatie

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN Jaargang 2015 No. 19 Landsbesluit, houdende algemene maatregelen, van 17 de augustus 2015 tot wijziging van het Landsbesluit, houdende algemene maatregelen, van 4 mei

Nadere informatie

LANDSCOURANT National Gazette

LANDSCOURANT National Gazette SINT MAARTEN LANDSCOURANT National Gazette Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2014, nummer 23 14 november 2014 INHOUD Aankondigingen Oproepingen Mededelingen Centrale Bank van Curaçao

Nadere informatie

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN Jaargang 2016 No. 48 Besluit van 13 september 2016 tot afkondiging van de Rijkswet van 23 augustus 2016 houdende bepalingen omtrent de verlening van visa voor de toegang

Nadere informatie

Enkele kanttekeningen bij de wet- en regelgeving in de verschillende landen na opheffing van de Nederlandse Antillen

Enkele kanttekeningen bij de wet- en regelgeving in de verschillende landen na opheffing van de Nederlandse Antillen Enkele kanttekeningen bij de wet- en regelgeving in de verschillende landen na opheffing van de Nederlandse Antillen Augustus 2011 Eenieder wordt geacht de wet te kennen. Dat is gemakkelijker gezegd dan

Nadere informatie

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN Jaargang 2017 No. 43 Landsbesluit, houdende algemene maatregelen, van de 14 december 2017, tot aanpassing van het landsbesluit, houdende algemene maatregelen, van 1 februari

Nadere informatie

LANDSCOURANT National Gazette

LANDSCOURANT National Gazette SINT MAARTEN LANDSCOURANT National Gazette Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2015, nummer 14 10 Juli 2015 INHOUDSOPGAVE - Oproepingen, onder curatelestellingen - Oproeping, Faillissement,

Nadere informatie

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN Jaargang 2018 No. 38 Landsverordening, van de 25 e september 2018, tot wijziging van de Landsverordening identiteitskaarten in verband met de invoering van een identiteitskaart

Nadere informatie

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN Jaargang 2015 No. 24 Landsverordening van de 28 e september 2015 tot wijziging van enige landsverordeningen in verband met de invoering van de dag van de Constitutie,

Nadere informatie

LANDSCOURANT. Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2016, nummer 25 Datum: 23 december 2016

LANDSCOURANT. Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2016, nummer 25 Datum: 23 december 2016 SINT MAARTEN LANDSCOURANT National Gazette Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2016, nummer 25 Datum: 23 december 2016 INHOUDSOPGAVE PAGINA Oproeping, Ontbinding 1 Aankondigingen,

Nadere informatie

LANDSCOURANT National Gazette

LANDSCOURANT National Gazette SINT MAARTEN LANDSCOURANT National Gazette Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2014, nummer 11 2 juni 2014 INHOUD Echtscheidingen, opheffing ondercuratelestelling Aankondigingen

Nadere informatie

: Landsverordening uitvoering verdrag betreffende de burgerlijke. Wijzigingen: AB 2012 no. 54; (inwtr. AB 2013 no. 15) Artikel 1

: Landsverordening uitvoering verdrag betreffende de burgerlijke. Wijzigingen: AB 2012 no. 54; (inwtr. AB 2013 no. 15) Artikel 1 Intitulé : Landsverordening uitvoering verdrag betreffende de burgerlijke rechtsvordering Citeertitel: Geen Vindplaats : AB 1991 no. GT 75 Wijzigingen: AB 2012 no. 54; (inwtr. AB 2013 no. 15) Artikel 1

Nadere informatie

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN Jaargang 2011 No. 4 Besluit van de 28 ste april 2011 tot afkondiging van het Besluit van 26 november 2010, houdende wijziging van het Besluit paspoortgelden in verband

Nadere informatie

Tweede Kamer der Staten-Generaal

Tweede Kamer der Staten-Generaal Tweede Kamer der Staten-Generaal 2 Vergaderjaar 2014 2015 34 237 (R2054) Aanpassing van Rijkswetten in verband met de invoering van de Wet tot wijziging van het Wetboek van urgerlijke Rechtsvordering en

Nadere informatie

Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814.

Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814. STAATSCOURANT Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814. Nr. 51219 30 september 2016 Besluit van de Minister van Veiligheid en Justitie van 19 september 2016, nummer WBN-CM 2016/4,

Nadere informatie

LANDSCOURANT National Gazette

LANDSCOURANT National Gazette SINT MAARTEN LANDSCOURANT National Gazette Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2013, nummer 17 16 augustus 20 INHOUD Aankondigingen Publicatie Wijzigingsbesluit Nationaliteiten Condensed

Nadere informatie

: LANDSVERORDENING houdende de instelling van een nationaal orgaan voor de erkenning van buitenlandse diploma's

: LANDSVERORDENING houdende de instelling van een nationaal orgaan voor de erkenning van buitenlandse diploma's Intitulé : LANDSVERORDENING houdende de instelling van een nationaal orgaan voor de erkenning van buitenlandse diploma's Citeertitel: Landsverordening erkenning buitenlandse diploma's Vindplaats : AB 1995

Nadere informatie

LANDSCOURANT National Gazette

LANDSCOURANT National Gazette SINT MAARTEN LANDSCOURANT National Gazette Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2015, nummer 19 18 september 2015 INHOUDSOPGAVE - Aankondigingen - Opheffing Faillissement, Notice

Nadere informatie

Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2018, nummer 6 Datum 16 maart Aankondigingen, Mededelingen en Oproepingen 2

Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2018, nummer 6 Datum 16 maart Aankondigingen, Mededelingen en Oproepingen 2 SINT MAARTEN LANDSCOURANT NationalGazette Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2018, nummer 6 16 maart 2018 INHOUDSOPGAVE PAGINA Aankondigingen, Mededelingen en Oproepingen 2 Besluit

Nadere informatie

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN Jaargang 2014 no. 20 Onderlinge regeling als bedoeld in artikel 38, eerste lid, van het Statuut voor het Koninkrijk der Nederlanden van 8 januari 2014, regelende de samenwerking

Nadere informatie

Staatsblad van het Koninkrijk der Nederlanden

Staatsblad van het Koninkrijk der Nederlanden Staatsblad van het Koninkrijk der Nederlanden Jaargang 2010 339 Rijkswet van 7 juli 2010 tot wijziging van verschillende rijkswetten in verband met de verkrijging van de hoedanigheid van land binnen het

Nadere informatie

Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2015, nummer 21 16 oktober 2015

Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2015, nummer 21 16 oktober 2015 SINT MAARTEN LANDSCOURANT National Gazette Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2015, nummer 21 16 oktober 2015 INHOUDSOPGAVE PAGINA - Aankondiging, Oproeping & Echtscheidingen 1

Nadere informatie

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN Jaargang 2010 GT no. 26 Landsverordening openbaarheid van bestuur 1 Hoofdstuk 1. Definities Artikel 1 In deze landsverordening en de daarop berustende bepalingen wordt

Nadere informatie

LANDSCOURANT VAN ARUBA

LANDSCOURANT VAN ARUBA LANDSCOURANT VAN ARUBA JAARGANG: 2016 8 JANUARI 2016 EDITIE NO. 1 INHOUD PAGINA OPROEPING. 1 RECHTSVERMOEDEN VAN OVERLIJDEN.. 1 BEKENDMAKINGEN.. 1 MEDEDELING ONTSLAGNEMING.... 2 S... 2 AANKONDIGING DEURWAARDERS.

Nadere informatie

LANDSCOURANT VAN ARUBA

LANDSCOURANT VAN ARUBA LANDSCOURANT VAN ARUBA JAARGANG: 2017 6 JANUARI 2017 EDITIE NO. 1 INHOUD PAGINA ECHTSCHEIDINGEN.. 1 OPROEPING. 1 MEDEDELING ONTSLAGNEMING 1 S... 2-3 AANKONDIGINGEN DEURWAARDERS... 3-4 AANBIEDING STATUTEN..

Nadere informatie

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN Jaargang 2011 No. 10 Besluit van de 28 ste april 2011 tot afkondiging van het Besluit van 13 december 2010 houdende wijziging van het Besluit optie- en naturalisatiegelden

Nadere informatie

Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814.

Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814. STAATSCOURANT Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814. Nr. 17447 28 augustus 2012 Besluit van de Minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties van 13 augustus 2012, nummer

Nadere informatie

LANDSCOURANT National Gazette

LANDSCOURANT National Gazette SINT MAARTEN LANDSCOURANT National Gazette Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2014, nummer 16 8 augustus 2014 INHOUD Liquidaties, aankondiging, echtscheiding Aankondigingen Mededeling

Nadere informatie

LANDSVERORDENING van de 7de maart 1968 houdende nieuwe voorschriften inzake middelen tot bestrijding van schadelijke dieren en planten

LANDSVERORDENING van de 7de maart 1968 houdende nieuwe voorschriften inzake middelen tot bestrijding van schadelijke dieren en planten Zoek regelingen op overheid.nl Koninkrijksdeel Curaçao Ziet u een fout in deze regeling? Meld het ons op regelgeving@overheid.nl! LANDSVERORDENING van de 7de maart 1968 houdende nieuwe voorschriften inzake

Nadere informatie

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN Jaargang 2012 No. 20 Besluit van 25 juni 2012 tot afkondiging van de Regeling van de Minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties van 19 juni 2012, nr. 2012-0000347348,

Nadere informatie

Tweede Kamer der Staten-Generaal

Tweede Kamer der Staten-Generaal Tweede Kamer der Staten-Generaal 2 Vergaderjaar 2009 2010 32 415 (R1915) Bepalingen omtrent de verlening van visa voor de toegang tot de landen van het Koninkrijk (Rijksvisumwet) Nr. 2 VOORSTEL VAN RIJKSWET

Nadere informatie

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN Jaargang 2013 No. 4 Besluit van de 10 e januari 2013 tot afkondiging van het Besluit van 21 november 2012 houdende wijziging van het Besluit paspoortgelden in verband

Nadere informatie

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN Jaargang 2012 No. 13 Landsbesluit, houdende algemene maatregelen, van 6 maart 2012 houdende de toelating van het Vrijwilligerskorps Sint Maarten als weerkorps in de zin

Nadere informatie

Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2018, nummer 10 Datum 11 mei Aankondigingen, Echtscheidingen 2. Overzicht Wetgeving 5

Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2018, nummer 10 Datum 11 mei Aankondigingen, Echtscheidingen 2. Overzicht Wetgeving 5 SINT MAARTEN LANDSCOURANT National Gazette Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2018, nummer 10 11 mei 2018 INHOUDSOPGAVE PAGINA Aankondigingen, Echtscheidingen 2 Centrale Bank Curaçao

Nadere informatie

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN Jaargang 2018 No. 13 Landsbesluit, houdende algemene maatregelen, van de 2 e maart 2018 tot wijziging van de artikelen 7, eerste lid, 7a, eerste lid, en 26, derde tot

Nadere informatie

Wij Beatrix, bij de gratie Gods, Koningin der Nederlanden, Prinses van Oranje-Nassau, enz. enz. enz.

Wij Beatrix, bij de gratie Gods, Koningin der Nederlanden, Prinses van Oranje-Nassau, enz. enz. enz. 32 186 (R 1901) Wijziging van verschillende rijkswetten in verband met de verkrijging van de hoedanigheid van land binnen het Koninkrijk door Curaçao en Sint Maarten en de toetreding van Bonaire, Sint

Nadere informatie

2014 no. 75 AFKONDIGINGSBLAD VAN ARUBA

2014 no. 75 AFKONDIGINGSBLAD VAN ARUBA 2014 no. 75 AFKONDIGINGSBLAD VAN ARUBA LANDSVERORDENING van 15 december 2014 tot wijziging van de Landsverordening beroep in belastingzaken (AB 2001 no. GT 12) in verband met de invoering van hoger beroep

Nadere informatie

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN Jaargang 2018 No. 9 Landsbesluit, houdende algemene maatregelen, van de 12 e februari 2018 tot wijziging van het Kiesbesluit in verband met de wijziging van de locatie

Nadere informatie

************************* AB 2001 no. 79 *CENTRAAL WETTENREGISTER* 24 september 2013 *************************

************************* AB 2001 no. 79 *CENTRAAL WETTENREGISTER* 24 september 2013 ************************* Intitulé : LANDSVERORDENING van 27 april 2001 tot vaststelling van de begroting van het ministerie van Justitie en Publieke Werken voor het dienstjaar 2001 Citeertitel: Geen Vindplaats : AB 2001 no. 79

Nadere informatie

HANDLEIDING GRIFFIERECHT-2 e editie. Aan alle griffiemedewerkers, rechters, advocaten en deurwaarders van Aruba, Bonaire, Curaçao en Sint Maarten,

HANDLEIDING GRIFFIERECHT-2 e editie. Aan alle griffiemedewerkers, rechters, advocaten en deurwaarders van Aruba, Bonaire, Curaçao en Sint Maarten, 1 HANDLEIDING GRIFFIERECHT-2 e editie 1 oktober 2015 Aan alle griffiemedewerkers, rechters, advocaten en deurwaarders van Aruba, Bonaire, Curaçao en Sint Maarten, Betreft: griffierecht Het hieronder gestelde

Nadere informatie

Jaargang maart 2019 Editie no. 13. Liquidaties... p. 2 Aankondigingen... p. 6 Bekendmakingen... p. 13

Jaargang maart 2019 Editie no. 13. Liquidaties... p. 2 Aankondigingen... p. 6 Bekendmakingen... p. 13 Jaargang 2019 29 maart 2019 Editie no. 13 s... p. 2 en... p. 6 Bekendmakingen... p. 13 Uitgever: Ministerie van Algemene Zaken, Wetgeving en Juridische Zaken, Bekendmakingsteam Fort Amsterdam 4-1 Willemstad,

Nadere informatie

Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814.

Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814. STAATSCOURANT Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814. Nr. 52216 18 september 2017 Besluit van de Staatssecretaris van Veiligheid en Justitie van 7 september 2017, nummer WBN-BES

Nadere informatie

Staatsblad van het Koninkrijk der Nederlanden

Staatsblad van het Koninkrijk der Nederlanden Staatsblad van het Koninkrijk der Nederlanden Jaargang 2013 496 Besluit van 28 november 2013, houdende aanpassing van algemene maatregelen van rijksbestuur in verband met de Wet basisregistratie personen

Nadere informatie

A 2018 N 51 PUBLICATIEBLAD

A 2018 N 51 PUBLICATIEBLAD A 2018 N 51 PUBLICATIEBLAD MINISTERIËLE REGELING MET ALGEMENE WERKING van de 26 ste september 2018 ter uitvoering van artikel 2, tweede en derde lid van de Landsverordening van de 25 ste september 1961

Nadere informatie

Jaargang april 2019 Editie no. 15. Liquidaties... p. 2 Aankondigingen... p. 10 Echtscheidingen... p. 15

Jaargang april 2019 Editie no. 15. Liquidaties... p. 2 Aankondigingen... p. 10 Echtscheidingen... p. 15 Jaargang 2019 12 april 2019 Editie no. 15 s... p. 2 Aankondigingen... p. 10 Echtscheidingen... p. 15 Uitgever: Ministerie van Algemene Zaken, Wetgeving en Juridische Zaken, Bekendmakingsteam Fort Amsterdam

Nadere informatie

==================================================================== De vergunning en de verplichtingen van de vergunninghouder.

==================================================================== De vergunning en de verplichtingen van de vergunninghouder. Intitulé : Bioscoopverordening Citeertitel: Bioscoopverordening Vindplaats : AB 1990 no. GT 12 Wijzigingen: AB 1997 nos. 33, 34 De vergunning en de verplichtingen van de vergunninghouder Artikel 1 1. Het

Nadere informatie

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN Jaargang 2018 No. 42 Landsbesluit, houdende algemene maatregelen, van de 2 e november 2018 tot regeling van de inrichting en organisatie van het secretariaat van de Integriteitskamer,

Nadere informatie

2017 no. 56 AFKONDIGINGSBLAD VAN ARUBA

2017 no. 56 AFKONDIGINGSBLAD VAN ARUBA 2017 no. 56 AFKONDIGINGSBLAD VAN ARUBA RIJKSWET van 10 februari 2017, houdende wijziging van de Rijkswet op het Nederlanderschap in verband met het intrekken van het Nederlanderschap in het belang van

Nadere informatie

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN Jaargang 2014 No. 17 Landsverordening van de 20 ste januari 2014, tot vaststelling van de Begroting van het Land Sint Maarten voor het dienstjaar 2014 (Landsverordening

Nadere informatie

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN Jaargang 2014 No. 84 Besluit van de Minister van Algemene Zaken van 22 december 2014 tot afkondiging van het Besluit van 11 december 2014, nr. 2014002234 houdende wijziging

Nadere informatie

LANDSCOURANT VAN ARUBA

LANDSCOURANT VAN ARUBA LANDSCOURANT VAN ARUBA JAARGANG: 2016 4 MAART 2016 EDITIE NO. 5 INHOUD PAGINA ECHTSCHEIDING... 1 ONDERCURATELESTELLINGEN... 1 MEDEDELING ONTSLAGNEMING.... 1 LIQUIDATIES... 2 AANKONDIGINGEN DEURWAARDERS

Nadere informatie

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN FKONDIGINGSLD VN SINT MRTEN Jaargang 2014 No. 18 esluit van de 21 ste januari 2014 tot afkondiging van de Rijkswet van 18 december 2013 tot wijziging van de Paspoortwet in verband met een andere status

Nadere informatie

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN Jaargang 2013 No. 24 Ministeriële regeling van de 5 de juni 2013, nr.851, tot instelling van een Interdepartementaal wetgevingsoverleg (Instellingsregeling Interdepartementaal

Nadere informatie

A 2014 N 37 PUBLICATIEBLAD

A 2014 N 37 PUBLICATIEBLAD A 2014 N 37 PUBLICATIEBLAD LANDSBESLUIT van de 31 ste maart 2014, no. 14/0686, houdende de plaatsing in het Publicatieblad van de Onderlinge regeling als bedoeld in artikel 38, eerste lid, van het Statuut

Nadere informatie

LANDSCOURANT National Gazette

LANDSCOURANT National Gazette SINT MAARTEN LANDSCOURANT National Gazette Tweewekelijkse officiële uitgave van Sint Maarten Jaargang 2014, nummer 21 17 oktober 2014 INHOUD Rectificatie, aankondiging, bekendmaking, liquidatie Aankondigingen

Nadere informatie

2017 no. 6 AFKONDIGINGSBLAD VAN ARUBA

2017 no. 6 AFKONDIGINGSBLAD VAN ARUBA 2017 no. 6 AFKONDIGINGSBLAD VAN ARUBA RIJKSWET van 23 augustus 2016, houdende bepalingen omtrent de verlening van visa voor de toegang tot de landen van het Koninkrijk (Rijksvisumwet) (Stb. 2016, 320)

Nadere informatie

Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814.

Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814. STAATSCOURANT Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814. Nr. 52210 18 september 2017 Besluit van de Staatssecretaris van Veiligheid en Justitie van 7 september 2017, nummer WBN-A

Nadere informatie

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN

AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN AFKONDIGINGSBLAD VAN SINT MAARTEN Jaargang 2017 No. 24 Besluit van 9 juni 2017 tot het afkondigen van de Wijziging van de Paspoortwet in verband met het vervallen van de verplichting een proces-verbaal

Nadere informatie

Volúmen Mei 2019 Edishon number 22. Liquidaties... p. 2 Echtscheidingen... p. 8 Aankondigingen... p. 9

Volúmen Mei 2019 Edishon number 22. Liquidaties... p. 2 Echtscheidingen... p. 8 Aankondigingen... p. 9 Volúmen 2019 31 Mei 2019 Edishon number 22 s... p. 2 Echtscheidingen... p. 8 en... p. 9 Abonnementsprijs ingaande 3 juni 2004, inclusief portokosten, per jaar bij vooruitbetaling NAFL. 85,. Losse nummers

Nadere informatie