Het bouwen van een Zwembad Spruce.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Het bouwen van een Zwembad Spruce."

Transcriptie

1 SPRUCE POOLS Spruce Pools bestaande uit: Artikelnr. Omschrijving - Zwembad cm, rond hoogte 133 cm Artikelnr. Omschrijving - Zwembadfolie cm, rond hoogte 133 cm cm, rond - Inbouwdelen cm, rond hoogte 133 cm cm, rond x 400 cm, ovaal hoogte 133 cm cm, rond x 490 cm, ovaal hoogte 133 cm x 400 cm ovaal x 490 cm ovaal (skimmer, inlaatfitting) - Roestvrij stalen en Zomerafdekking Houten trap Spruce Pools Accessoires: Winterafdekking Zand Filter set: Artikelnr. Omschrijving Zandfilter 43 cm diameter cm, rond en 7,8 m3/h pomp cm, rond Zomerafdekking: cm, rond Een speciale zomerafdekking x 400 cm ovaal van 400 micron ontworpen voor x 490 cm ovaal de Interline Spruce Pool. Winterafdekking: De winterafdekking is gemaakt van PVC 440 gr/m2 en is ontworpen om eenvoudig te installeren.

2 Het bouwen van een Zwembad Spruce

3 Stap 1 Het begint allemaal met het graven van het gat met daarin een mooie waterpas uitgelijnde vloer. Let op: Graaf het gat altijd wat groter dan de maat van het zwembad. Liefst zo'n 50 cm groter rondom uw bad. (Voor een bad van 8,5 x 4,90 meter graven wij een gat van 9,50 x 5,90 meter. De hoogte van het bad boven het maaiveld kunt u zelf bepalen door het gat meer- of minder diep uit te graven. (Hou rekening met de dikte van evt. later aan te brengen bestrating op de vloer buiten het bad). Aanbevolen wordt het bad tussen de 20 en 30 cm boven het maaiveld te laten uitkomen. Dit mag meer of minder zijn. Op onderstaande foto is een rechthoekig gat gegraven, dit is niet noodzakelijk.

4 Stap 2 Het monteren van de metalen frames. Deze zijn als extra steun voor de lange wanden van het zwembad. Er zijn 3 metalen frames bijgeleverd. Het ovalen bad van 6,40 x 4 meter heeft er twee. Dit is noodzakelijk om de waterdruk op te vangen. U kunt de metalen hoekdelen (art STK1110) aan het metalen middenstuk (art BK1131) verbinden door middel van 4 metalen verbindingsplaten (art V1100). Gebruik hiervoor de bouten en moeren 10 mm x 50 mm. (zie onderdelenlijst, Exploded View en detailtekening A) Plaats de gemonteerde frames in de sleuven. (Let Op: diepte sleuven 20 Cm diep 10 cm breed)

5 Stap 3 Wanneer we nu de metalen frames hebben geplaatst volgens bijgeleverde instructie, is het nu tijd om de vloer op te vullen en te egaliseren. Hoe u dit doet kan verschillen per situatie. Breng de evt. aan te leggen (beton)vloer aan en leg eventueel de Styrodur isolatieplaten. De Metalen frames zullen nu zo n 8 cm. onder het beton / Stabilisatiezand en/of Styrodur platen komen te liggen. Wanneer deze vloer klaar is: Leg voordat u verder gaat nu eerst het ondertapijt. (mag evt. ook later, echter is het een stuk lastiger om het er netjes in te krijgen) Wanneer het tapijt ligt: Plaats de 2 halve wanddelen kort (art P1017), de 2 halve wanddelen lang (art P1014) en de 4 wanddelen (art P1004) middenmaat, in elkaar zoals afgebeeld op de Exploded View in uw instructie.

6 Stap 4 Het plaatsen van de wanddelen. Plaats nu de wanddelen middellang (art P1004) en de wanddelen lang (art P1001) per ronde bovenop de zojuist gelegde basis. Zorg ervoor dat er aan de skimmerzijde 5 hele wanddelen kort worden geplaatst bovenop het eerste halve wanddeel. Hier bovenop plaatst u het wanddeel t.b.v. van de inlaat (art P1053). Plaats hier bovenop weer een heel wanddeel kort (art P1017). Denkt u eraan dat u telkens de ronde weer af maakt door ook de overige wanddelen te plaatsen. Nu kunt u hierop het wanddeel onderzijde skimmer (art P1055) plaatsen. Maak de ronde weer af. U kunt uw acties controleren aan de hand van de Exploded View.

7 Stap 5 Ga verder zoals bij STAP 03 in uw instructie staat beschreven. U kunt eenvoudig rond gaan en elke balklaag erop monteren. Let er wel op dat elke laag steeds eerst compleet gemaakt moet worden alvorens de volgende laag erop te leggen. Denk eraan dat aan de skimmerzijde dus 5 hele wanddelen komen te liggen bovenop het eerste halve deel.

8 Stap 6 Nu u het onderste wanddeel t.b.v. de skimmer (art P1055) heeft geplaatst, kunt u overgaan tot het plaatsen van de skimmer. (ART SK0000). Zie Exploded View en detailtekening detail B. Plaats de skimmer in de uitsparing van wanddeel skimmer onderzijde (art P1055) monteer hierbovenop wanddeel bovenzijde skimmer (art P1054). Let op: plaats een PVC ring (Ø 63 mm x 36 mm) in de uitsparing in de onderzijde van de skimmer, om de skimmer verticaal te stellen.) U kunt nu de bovenzijde afmonteren. Gebruik hiervoor de halve wanddelen groef bovenrand (art P1021) en de hele wanddelen groef bovenrand (art P1010). U bent nu gereed met de plaatsing van de wanddelen. Om de wanddelen af te werken, kunt u nu de afwerklatten (art P1022) gaan monteren. Hiervoor dient u de afwerklatten voor te boren, (2 schroeven per profiel, gelijkmatige verdeling) en te monteren met de schroeven 5 x 70 mm. (Zie onderdelen lijst en detailtekening detail C)

9 Stap 7 Monteren van de consoles. Plaats de consoles (art. P1011) aan de buitenzijde van het zwembad en schroef ze vast vanuit de binnenzijde. Let op dat de boorgaten verzonken worden. U dient de consoles (3 stuks per wanddeel, met uitzondering van het wanddeel met de skimmer) over het wanddeel te verdelen (zie Exploded View ). Let op, dat de bovenzijde van de console komt en op de metalen bevestigingsplaat (art P1030) past (zie detailtekening detail D) De bovenkant van de metalen bevestigingsplaat dient op de zelfde hoogte te komen als de bovenkant van het bovenste wanddeel. Tip; monteer eerst de metalen bevestigingsplaat op de consoles. Gebruik per console 2 schroeven van 5 x 100 mm (Zie onderdelen lijst.) Nu kunt u de metalen bevestigingsplaat (art P1030) bovenop de console schroeven (gebruik hiervoor de schroeven volgens de onderdelenlijst, 1 schroef 5 x 40 mm en 2 schroeven 5 x 70 mm). Let op, dat de metalen bevestigingsplaat ook aan het wanddeel wordt geschroefd met 2 stuks schroeven 5 x 40 mm.

10 Stap 8 We zijn zover dat de strips gemonteerd kunnen worden die de folie (liner) op z n plaats zal houden. Bevestig de foliehouders (art FR0700) aan de binnenzijde van het zwembad d.m.v. de schroeven 4 x 35 mm. De schuine kant van de foliehouder komt aan de onderkant. De foliehouder dient in het midden van het wanddeel geplaatst te worden, met de bovenzijde van de foliehouder gelijk aan de bovenkant van het wanddeel. Boor de schroefgaten voor met de 4 mm boor. U dient deze gaten ook te verzinken. Deze gaten moeten in het dubbele gedeelte van de foliehouder worden geboord (zie detailtekening detail E). Houdt 5 cm afstand vrij vanaf het uiteinde van de foliehouder. Daarna boren met tussenruimtes van 20 cm. Aan de uiteinden van de foliehouder, komt het foliehouder hoekdeel (art FH0710). Steek de hoekdelen in de foliehouder voor u de volgende foliehouder bevestigt. Aan de lange zijden van het bad dient u 2 foliehouders op maat te zagen.

11 Stap 9 Het inhangen van de Liner (binnenzeil) kan nu beginnen. Lees aandachtig uw instructie door hoe dit te doen. Wij adviseren u om een laag vilt of ondertapijt (niet altijd bijgeleverd) op de ondergrond aan te brengen. Hiermee krijgt u een extra bescherming voor de zwembadfolie en het neemt de kleine oneffenheden van bijv. een betonvloer weg. Om lekkage aan de zwembadfolie via de skimmer (art SK0000) en de inlaat (art IN8400) te voorkomen, dient u de één van 2 zelfklevende rechthoekige pakkingen vast te plakken aan de mond van de skimmer. (Zie detailtekening detail F en B)

12 Stap 10 Het plaatsen van de zwembadfolie. Vouw de zwembadfolie (art LO260) open aan de binnenkant van het zwembad. Klik de buitenrand van de folie in de foliehouders (art FR0700). Let extra op de hoeken van de foliehouders. Controleer of de folie goed is verdeeld over de gehele oppervlakte van de zwembadvloer. U kunt het zwembad nu vullen met ongeveer 2 cm water. Duw daarna de folie goed in de bodemhoeken van het zwembad, hiermee voorkomt u plooien. Als de verdeling van de folie gereed is, kunt u het zwembad vullen tot 2 cm onder de rand van de inlaat. Nu kunt u de inlaat(art IN8400) van binnenuit het zwembad, in het wanddeel t.b.v. van de inlaat (art P1053) plaatsen. Draai de grote afsluitring aan de buitenzijde op de inlaat. Plaats aan de binnenzijde van de inlaat de eerste ronde zelfklevende pakking en let op de schroefgaten.. Plak nu de tweede rechthoekige zelfklevende pakking in de reeds voorgeboorde afdekrand van de skimmer. Schroef nu de afdekrand voorzichtig op de skimmermond. Hierna kunt u de folie uit de binnenzijde van de skimmer snijden. Plaats de vlotterklep van de skimmermond en plaats het grofvuil mandje in de skimmer. Gebruik de deksel om het geheel af te sluiten.

13 Stap 11 Het is nu tijd om de pomp en het zandfilter te gaan installeren. Deze worden aangesloten op de skimmer en de inlet. (zie afbeelding hierboven) Deze beschrijving is aan de hand van de beschrijving van de filterinstallatie die u in de doos meegeleverd vindt. Uw filterinstallatie is reeds gedeeltelijk voorgemonteerd. We gaan nu stapsgewijs afmonteren. Voor de montage heeft u nodig: 1 kruiskop schroevendraaier, teflon tape, pvc lijm, een grote waterpomptang en flexibele pvc slangen of pvc buizen Ø 50 mm (lengte afhankelijk van de afstand tot het zwembad). Kijk voor de montage in de beschrijving onder Stap 11 op pag. 5 voor de details.

14 Stap 12 Wanneer de liner, skimmer en inlet gemonteerd zijn en de pomp en filter zijn geplaatst, het bad verder vullen tot de waterhoogte 10 cm onder de bovenrand is. Het is nu noodzakelijk om de metalen frames verticaal (gebruik hiervoor een waterpas) aan het zwembad te bevestigen. Gebruik de hiervoor bestemde gaten in het frame en de schroeven met de bolle kop 5mm x 40mm. Hierna kunt u beginnen met het monteren van de bovenranden van het zwembad. De zwembadrand bestaat uit twee ovalen van planken. Elke ovaal heeft zijn eigen lengte planken. Voor de binnenste cirkel gebruikt u de korte planken (art P1037) en de lange planken (art P1036 en P1043). Voor de buitenste cirkel gebruikt u de langere planken (art P1034) en de lange planken (art P1039 en P1042). De planken dienen aan de metalen bevestigingsplaat vastgeschroefd te worden met 8 stuks 5 x 20 mm bolkop schroeven, (zie onderdelenlijst en detailtekening detail D). Verdeel de randdelen rond het bad. Wij adviseren u om tussen de kopse kanten van de planken 3-4 mm ruimte te houden voor het eventueel werken van het hout. Let op; de buitenste plank boven de skimmer wordt niet vastgeschroefd aan de consoles, doch dient met een scharnier aan de binnenste plank te worden geschroefd met 6 stuks 4 x 35 mm schroeven. Let op; boor voor met een 3 mm boor. (Zie onderdelenlijst en detailtekening detail B). U kunt nu het laatste onderdeel van de zwembadrand bevestigen, n.l. de houtverbinding onder de zwembadrand. Schroef de zeskantige houtverbindingsstukken (art P1041) onder de zwembadrand (Zie onderdelenlijst en detailtekening detail D) en gebruik hiervoor 6 stuks schroeven 5 x 40 mm. Let op; u dient voor te boren en de boorgaten te verzinken.

15 Stap 13 Op de foto s is het bad reeds aangevuld met stabilisatiezand. Maar voor het zover is dienen eerst de houten afwerkdelen van het metalen frame gemonteerd te worden. Neem de houten afwerkdelen (art P1012) om de metalen frames mee af te dekken. Schroef de schroeven 5 mm x 70 mm door de reeds in het metalen frame voorgeboorde gaten. Bouw nu de RVS zwembadtrap op volgens de bijgeleverde gebruiksaanwijzing. Kies de zijde waar u in en uit uw zwembad wilt stappen. Wanneer u een opwikkelrol gebruikt voor uw zwembadafdekking, plaats de trap daar dan tegenover, zodat uw afdekking goed op- en afrolt. Houdt hierbij voldoende afstand van de skimmer en filterinstallatie. Positioneer de trap in het midden van het door u gekozen wanddeel. (zie detailtekening detail J) Let er op bij het vastschroeven van de rozetten, dat de trap loodrecht staat. Om de houten trap makkelijker in elkaar te kunnen zetten, adviseren wij u om de schroefgaten voor te boren en te verzinken met de 4 mm boor. Zo krijgt u een gladde afwerking zonder dat de houten delen splijten. Gebruik voor het assembleren van de houten trap 20 stuks schroeven 5 x 70 mm (zie onderdelenlijst en detailtekening K). Een voorbeeld van de trap ziet u op de onderdelenlijst, eronder staat de sluiting om de trap vast te kunnen maken aan het zwembad. Gebruik voor het monteren van de sluitingen 2 stuks schroeven 4 x 35 mm, om een sluitdeel met hendel aan de trap te bevestigen en 2 stuks schroeven 4 x 20 mm om een sluitdeel aan de onderzijde van de zwembadrand te bevestigen.

16 Stap 14 U bent klaar om te beginnen met het aanvullen van het gat waarin het bad gebouwd is. (zie ook de uitgraaf-tekening) Dit dient te geschieden met stabilisatiezand, geheel van beneden tot bovenaan. Stabilisatiezand is schoon metselzand (rivierzand) gemengd met cement (droog mengen) met een verhouding van 1:8 (1m³ rivierzand op 150kg. cement.) In uw instructie kunt u de aanwijzingen hiervoor vinden. NB; Bij de skimmer en inlet of zelf aangebrachte verlichting, liever geen stabilisatiezand, maar gewoon mooi wit zand gebruiken. U mocht er later eens bij moeten... Omdat u het zwembad enigszins boven het maaiveld liet uitkomen, past nu de deksel van de skimmer keurig in de bestrating. Na afwerking met willekeurige materialen ziet het geheel er netjes uit.

17

MONTAGE-INSTRUCTIE. ovaal 6.40 m. M O N T A G E - I N S T R U C T I E I N T E R L I N E - h o u t e n z w e m b a d e n - P A G I N A 1

MONTAGE-INSTRUCTIE. ovaal 6.40 m. M O N T A G E - I N S T R U C T I E I N T E R L I N E - h o u t e n z w e m b a d e n - P A G I N A 1 Houten zwembaden MONTAGE-INSTRUCTIE ovaal 6.40 m M O N T A G E - I N S T R U C T I E I N T E R L I N E - h o u t e n z w e m b a d e n - P A G I N A 1 Interline Zwembaden ovaal 6.40 Artikelnr. Aantal omschrijving

Nadere informatie

Het bouwen van een Century zwembad

Het bouwen van een Century zwembad Het bouwen van een Century zwembad Stap 1 Het begint allemaal met het graven van het gat met daarin een mooie waterpas uitgelijnde vloer. Graaf het gat altijd wat groter dan de maat van het zwembad. Liefst

Nadere informatie

versie 1.0-2008 MONTAGE-INSTRUCTIE ø 4.40 m M O N T A G E - I N S T R U C T I E I N T E R L I N E - h o u t e n z w e m b a d e n - P A G I N A

versie 1.0-2008 MONTAGE-INSTRUCTIE ø 4.40 m M O N T A G E - I N S T R U C T I E I N T E R L I N E - h o u t e n z w e m b a d e n - P A G I N A versie 1.0-2008 Houten zwembaden MONTAGE-INSTRUCTIE ø 4.40 m M O N T A G E - I N S T R U C T I E I N T E R L I N E - h o u t e n z w e m b a d e n - P A G I N A Interline Zwembaden Rond 4.40 Artikelnr.

Nadere informatie

MONTAGE-INSTRUCTIE. ø 5.30 m. M O N T A G E - I N S T R U C T I E I N T E R L I N E - h o u t e n z w e m b a d e n - P A G I N A 1

MONTAGE-INSTRUCTIE. ø 5.30 m. M O N T A G E - I N S T R U C T I E I N T E R L I N E - h o u t e n z w e m b a d e n - P A G I N A 1 Houten zwembaden MONTAGE-INSTRUCTIE ø 5.30 m M O N T A G E - I N S T R U C T I E I N T E R L I N E - h o u t e n z w e m b a d e n - P A G I N A 1 Interline Zwembaden Rond 5.30 Artikelnr. Aantal Omschrijving

Nadere informatie

8.40 m ovaal / oval / ovale

8.40 m ovaal / oval / ovale Bovenaanzicht Topview Vue supérieure versie 1.0.2008 Houten zwembaden Wooden Pools Piscine Bois MONTAGE-Tekening ASSEMBLY INSTRUCTIONS INSTRUCTIONS GÉNÉRALES D ASSEMBLAGE 8.40 m ovaal / oval / ovale M

Nadere informatie

TIMBERPOOL. Ovaal zwembad 6.40 meter 6.40

TIMBERPOOL. Ovaal zwembad 6.40 meter 6.40 TIMBERPOOL Ovaal zwembad 6.40 meter 6.40 Timberpool Zwembaden Ovaal 6.40 Artikelnr. Aantal Omschrijving STK1110 4 Metalen frame hoekdeel V1100 8 Metalen verbindingsplaat middenstuk/ hoekdeel BK1130 2 Metalen

Nadere informatie

TIMBERPOOL. Ovaal zwembad 8.40 meter 8.40

TIMBERPOOL. Ovaal zwembad 8.40 meter 8.40 TIMBERPOOL Ovaal zwembad 8.40 meter 8.40 Timberpool Zwembaden Ovaal 8.40 Artikelnr. Aantal Omschrijving STK1110 6 Metalen frame hoekdeel V1100 12 Metalen verbindingsplaat middenstuk/ hoekdeel BK1131 3

Nadere informatie

TIMBERPOOL. Ovaal zwembad 6.40 meter 6.40

TIMBERPOOL. Ovaal zwembad 6.40 meter 6.40 TIMBERPOOL Ovaal zwembad 6.40 meter 6.40 Timberpool Zwembaden Ovaal 6.40 Artikelnr. Aantal Omschrijving STK1110 4 Metalen frame hoekdeel V1100 8 Metalen verbindingsplaat middenstuk/ hoekdeel BK1130 2 Metalen

Nadere informatie

TIMBERPOOL. Rond zwembad 5.30 meter 5.30

TIMBERPOOL. Rond zwembad 5.30 meter 5.30 TIMBERPOOL Rond zwembad 5.30 meter 5.30 Timberpool Zwembaden Rond 5.30 Artikelnr. Aantal Omschrijving P1004 66 Wanddeel groef en veer P1009 3 Heel wanddeel groef bovenrand P1053 1 Wanddeel groef en veer

Nadere informatie

Het bouwen van een Gardenhouses Blokhut

Het bouwen van een Gardenhouses Blokhut Het bouwen van een Gardenhouses Blokhut Het bouwen van een Gardenhouses Blokhut is eenvoudig zelf te doen, je kunt het vergelijken met Lego voor volwassenen. Ondanks dat, zijn er enige zaken om rekening

Nadere informatie

DRAAIDEUR MET ZIJLICHT

DRAAIDEUR MET ZIJLICHT MONTAGEHANDLEIDING DRAAIDEUR MET ZIJLICHT LEES VOORDAT U START MET DE INSTALLATIE EERST DEZE HANDLEIDING GOED DOOR Deze handleiding beschrijft de installatie van de draaideur in de volgende uitvoeringen:

Nadere informatie

Aquasilver Pools Gestraatje 13 6065 AB,Montfort Tel: 0475-541622. Installatie rechthoekig zwembaden

Aquasilver Pools Gestraatje 13 6065 AB,Montfort Tel: 0475-541622. Installatie rechthoekig zwembaden Aquasilver Pools Gestraatje 13 6065 AB,Montfort Tel: 0475-541622 Installatie rechthoekig zwembaden Voorbereidings werkzaamheden: Let op: De rechthoekige zwembaden zijn alleen geschikt voor inbouw! Bepaal

Nadere informatie

Voorbereidings werkzaamheden:

Voorbereidings werkzaamheden: Achtvorm zwembaden Installeren Voorbereidings werkzaamheden: Let op: Achtvorm zwembaden, bij opbouw dient het zwembad minimaal 50cm ingegraven te worden, en aanvuld worden met gestabiliseerd zand. Bij

Nadere informatie

Installatie instructies Lago

Installatie instructies Lago Installatie instructies Lago bodemplaat Onder het zwembad dient een plaat gegoten te worden uit beton of uit stabilisé. Dikte 10-15cm. Let erop dat deze mooi horizontaal ligt. Het is aangeraden deze plaat

Nadere informatie

bouwinstructies Rond Zwembad COPYRIGHT AQUASILVER VOF NEDERLAND

bouwinstructies Rond Zwembad COPYRIGHT AQUASILVER VOF NEDERLAND bouwinstructies Rond Zwembad Voorbereidings werkzaamheden: let op: de Ronde zwembaden zijn voor in- en opbouw. Bepaal de plaats waar het zwembad moet komen, let op dat het zwembad voldoende zonlicht krijgt

Nadere informatie

Montagehandleiding Stoomcabine Vermont

Montagehandleiding Stoomcabine Vermont Montagehandleiding Stoomcabine Vermont Onderdelenlijst Montage instructie: Plaats de glazen delen niet zonder bescherming rechtstreeks op de vloer of harde ondergrond tijdens uitpakken en/of plaatsen.

Nadere informatie

Opbouwbeschrijving Brighton

Opbouwbeschrijving Brighton Opbouwbeschrijving Brighton 1: Vóór u begint 1. Ondergrond Deze moet vlak zijn, bijvoorbeeld bestraat of een houten raamwerk met daarop een beplating (bijv. OSB). Zorg er voor dat de ondergrond de vloer

Nadere informatie

Brighten Up Ø 25 cm (10 ) Ø 35 cm (14 ) Installatie instructie

Brighten Up Ø 25 cm (10 ) Ø 35 cm (14 ) Installatie instructie Brighten Up Ø 25 cm (10 ) Ø 35 cm (14 ) Installatie instructie TCL 09/10-04-1 ONDERDELENLIJST SOLATUBE Brighten Up Ø 25 cm (10 ) en Ø 35 cm (14 ) 1 2 3a 3b 4 5a 1. RayBender koepel 1 2. dakopstand 1 3.

Nadere informatie

LINO. handleiding vijfhoek

LINO. handleiding vijfhoek LINO handleiding vijfhoek Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Bruynzeeldealer. De leverancier is niet

Nadere informatie

CilO. handleiding vijfhoek

CilO. handleiding vijfhoek CilO handleiding vijfhoek Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Bruynzeeldealer. De leverancier is niet

Nadere informatie

MONTAGEHANDLEIDING PREFAB GELDERLAND 3x3

MONTAGEHANDLEIDING PREFAB GELDERLAND 3x3 MONTAGEHANDLEIDING PREFAB GELDERLAND 3x3 Voorzorgsmaatregelen Zorgt u ervoor dat het hout droog is als u het gaat gebruiken. Voordat u het tuinhuis gaat opbouwen is het belangrijk om een goede ondergrond

Nadere informatie

handleiding douche kwartrond

handleiding douche kwartrond CILO handleiding douche kwartrond Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan dan contact contact op met op met uw Bruynzeeldealer.

Nadere informatie

Montage instructie Mechanisch codeslot. Montage instructie Mechanisch codeslot met krukbediening Type KNSV 5150 SCP

Montage instructie Mechanisch codeslot. Montage instructie Mechanisch codeslot met krukbediening Type KNSV 5150 SCP Mechanisch codeslot met krukbediening Type KNSV 5150 SCP Mechanisch codeslot Situatie : Op bestaand DIN slot Mechanisch codeslot met krukbediening Type KNSV 5150 SCP Mechanisch codeslot Situatie : Met

Nadere informatie

De voorste 2 staanders moeten 25 cm korter zijn dan de staanders aan de vlonder e

De voorste 2 staanders moeten 25 cm korter zijn dan de staanders aan de vlonder e SHTB Handleiding Gereedschap: Potlood/pen, rolmaat, stanleymes, duimstok, winkelhaak (accu)boormachine (accu) schroefmachine Torx bitten set Handzaag Afkortzaag en/of Decoupeerzaag Lijmtangen (lange) Waterpas

Nadere informatie

handleiding douche schuifdeur

handleiding douche schuifdeur CILO handleiding douche schuifdeur Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Bruynzeeldealer. De leverancier

Nadere informatie

M O N T A G E - I N S T R U C T I E S D E U R E N

M O N T A G E - I N S T R U C T I E S D E U R E N MONTAGE-INSTRUCTIES DEUREN Inhoudsopgave Inleiding. Inleiding. Voorbereiding voor montage. Waterpas zetten. Vlakke deuren en paneeldeuren Deuren monteren Deuren stellen Paneeldeurrand verstellen Paneeldeuren

Nadere informatie

Montage-instructie. Screens. V599 Ritz V599R Ritz V599 Ritz XL

Montage-instructie. Screens. V599 Ritz V599R Ritz V599 Ritz XL Montage-instructie Screens V599 Ritz V599R Ritz V599 Ritz XL Inhoud 1. screenkap met doek en motor 2. zijgeleiders a. achterprofiel b. inlager voorzien van neopreen (of ritslager) c. voorprofiel 3. montageset

Nadere informatie

handleiding douche schuifdeur

handleiding douche schuifdeur LINO handleiding douche schuifdeur Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Bruynzeeldealer. De leverancier

Nadere informatie

De afbeeldingen in deze handleiding kunnen licht afwijken van uw product, afhankelijk van de uitvoering.

De afbeeldingen in deze handleiding kunnen licht afwijken van uw product, afhankelijk van de uitvoering. Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Bruynzeeldealer. De leverancier is niet aansprakelijk voor beschadigingen

Nadere informatie

1.a) Begin met het vastschroeven van de zijkappen, op zowel de muurprofiel als op de goot.

1.a) Begin met het vastschroeven van de zijkappen, op zowel de muurprofiel als op de goot. . Montage handleiding In deze handleiding staat stap voor stap omschreven hoe u een veranda zelf kunt opbouwen. Indien er vragen of opmerkingen zijn, neem dan contact op met één van onze medewerkers. +316

Nadere informatie

Montage-instructie. Ritzscreen V540 V599 V599R V599 L V599 XL

Montage-instructie. Ritzscreen V540 V599 V599R V599 L V599 XL Montage-instructie Ritzscreen V540 V599 V599R V599 L V599 XL Montage-instructie Ritzscreen V540 - V599 - V599R - V599 L - V599 XL Inhoud 1. screenkap met doek en motor 2. zijgeleiders a. achterprofiel

Nadere informatie

Montage-instructie. Rolpoort. RV55 - RV77 - Vision Door

Montage-instructie. Rolpoort. RV55 - RV77 - Vision Door Montage-instructie Rolpoort RV55 - RV77 - Vision Door Inhoud verpakking 1 1. pantser 2. kap met as 3. geleiders 4. ophangveren 5. afdekdopjes 6. bediening a. elektrisch: schakelaar + stekker b. afstandbediend:

Nadere informatie

Montage-instructie. Screens. V599R Ritz V599 Ritz XL

Montage-instructie. Screens. V599R Ritz V599 Ritz XL Screens V599 Ritz V599R Ritz V599 Ritz XL V540 Ritz Inhoud 1. screenkap met doek en motor 2. zijgeleiders a. achterprofiel b. inlage voorzien van neopreen (ofwel ritsgeleider) c. voorprofiel 3. montageset

Nadere informatie

Alu ceder tuinschuurtjes

Alu ceder tuinschuurtjes Alu ceder tuinschuurtjes OPBOUW INSTRUCTIE CEDER TUINHUISJE VOORWOORD Uw keuze voor dit tuinhuisje uit de ceder collectie is de juiste geweest. Een onderscheidend, onderhoudsvrij en eenvoudig op te bouwen

Nadere informatie

bathroom design douchecabines LITHO kwartrond

bathroom design douchecabines LITHO kwartrond douchecabines LITHO kwartrond www.bruynzeelhomeproducts.nl bathroom design LET OP: de Litho kwartrond wordt geleverd in 2 aparte dozen. Doos 1/2 bevat het linkerscherm en alle losse onderdelen. Doos 2/2

Nadere informatie

Montagehandleiding Sanitaire ruimteverdeler Devider

Montagehandleiding Sanitaire ruimteverdeler Devider Montagehandleiding Sanitaire ruimteverdeler Devider LET OP!!! Plaats glazen wanden / deuren nooit onbeschermd op de vloer. Maar plaats deze op een stuk karton of houten plank. ( Tijdens uitpakken en tijdens

Nadere informatie

handleiding douche hoekinstap

handleiding douche hoekinstap CILO handleiding douche hoekinstap Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Bruynzeeldealer. De leverancier

Nadere informatie

Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw

Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Bruynzeeldealer. De leverancier is niet aansprakelijk voor beschadigingen

Nadere informatie

MONTAGE HANDLEIDING ROLLUIK

MONTAGE HANDLEIDING ROLLUIK MONTAGE HANDLEIDING ROLLUIK Montage-instructies voor cassetteschermen ALVORENS U VAN UW ROLLUIK KUNT GAAN GENIETEN DIENT U EERST HET ROLLUIK TE MONTEREN INHOUD VERPAKKING VERPAKKING 1 1. PANTSER IN KAST

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING BOUWPAKKET BEAR CHAIR BC201

GEBRUIKSAANWIJZING BOUWPAKKET BEAR CHAIR BC201 GEBRUIKSAANWIJZING BOUWPAKKET BEAR CHAIR BC201 Onderdelenlijst: NR. Onderdeel Aantal Poten, voorzijde stoel 2 2. Latten zitting 6 Armleuning ondersteuning voorzijde 2 Armleuning ondersteuning driehoekjes

Nadere informatie

Montagehandleiding Complete cabine Capri

Montagehandleiding Complete cabine Capri Montagehandleiding Complete cabine Capri Onderdelenlijst 1. Verstevigingsbeugel 2. Gebogen achterwand 3. Rechte achterwand, incl. kraan en omstelknop 4. Syfon set 5. Douchebak 6. Doucheglijstang, incl.

Nadere informatie

MACROPORT TERRASOVERKAPPING MONTAGE HANDLEIDING (NL)

MACROPORT TERRASOVERKAPPING MONTAGE HANDLEIDING (NL) MACROPORT TERRASOVERKAPPING MONTAGE HANDLEIDING (NL) BENODIGD GEREEDSCHAP **optioneel ONDERDELEN Afbeelding betreft de 3,0 m brede uitvoering. De componentaantallen variëren per maatuitvoering (zie het

Nadere informatie

Montage-instructie. Ritzscreen V599R V599 XL

Montage-instructie. Ritzscreen V599R V599 XL Ritzscreen V599 V599R V599 XL V540 Inhoud 1. screenkap met doek en motor 2. zijgeleiders a. achterprofiel b. inlage voorzien van neopreen (ofwel ritsgeleider) c. voorprofiel 3. montageset 4. bediening

Nadere informatie

INBOUWHANDLEIDING Steel Plus KORFU Rond zwembad

INBOUWHANDLEIDING Steel Plus KORFU Rond zwembad INBOUWHANDLEIDING Steel Plus KORFU Rond zwembad Gefeliciteerd met uw nieuwe inbouwzwembad van Fonteyn. Fonteyn staat garant voor een kwaliteitsproduct, daarom worden de nieuwste technieken toegepast bij

Nadere informatie

Terrasoverkappingen. Montagehandleiding Nebbiolo

Terrasoverkappingen. Montagehandleiding Nebbiolo Montagehandleiding Nebbiolo Inhoud pakket Goot en wandprofiel pakket Tussenliggers naar rato 2 zijliggers Staanders Bevestiging materialen Sileconen kit Afwerkkappen gootprofiel Pagina 1 van 8 De montage

Nadere informatie

Montage handleiding Draaideur Enjoy (tussen 2 muren )

Montage handleiding Draaideur Enjoy (tussen 2 muren ) Montage handleiding Draaideur Enjoy (tussen 2 muren ) Maatbereik: 80: 76,5 80,5 cm 90: 86,5 90,5 cm 1.Voorbereiding voor installatie 1) Lees na het openen van de verpakking deze montagehandleiding aandachtig

Nadere informatie

MADE IN HOLLAND BESTE PRIJS/KWALITEIT IN 10 WERKDAGEN BIJ UW DEALER

MADE IN HOLLAND BESTE PRIJS/KWALITEIT IN 10 WERKDAGEN BIJ UW DEALER MADE IN HOLLAND BESTE PRIJS/KWALITEIT IN 10 WERKDAGEN BIJ UW DEALER Montagehandleiding Voorburgh BBS 2010 Exploded view Voorburgh BBS terrasoverkapping montage instructie 1 2 Versie 2010-09 Zet- en drukfouten

Nadere informatie

Voeg de vloerdelen samen en zorg dat de inkepingen goed aansluiten.

Voeg de vloerdelen samen en zorg dat de inkepingen goed aansluiten. Montage instructie Tunni Vloer en basis Voeg de vloerdelen samen en zorg dat de inkepingen goed aansluiten. Plaats de bodem op een stabiele plaats, nadat u de onderkant van de bodem met lijnolie behandeld

Nadere informatie

Montagehandleiding.

Montagehandleiding. Montagehandleiding www.palazzoverandas.nl Montage muurprofiel Montage Type 2/3 pag. 3 Montage Type 4 pag. 12 Benodigdheden: Voor montage dak Klopboormachine voor het boren van de gaten van verankering.

Nadere informatie

MONTAGEHANDLEIDING DRAAIDEUR

MONTAGEHANDLEIDING DRAAIDEUR MONTAGEHANDLEIDING DRAAIDEUR LEES VOORDAT U START MET DE INSTALLATIE EERST DEZE HANDLEIDING GOED DOOR Deze handleiding beschrijft de installatie van de draaideur in de volgende uitvoeringen: - Enkele draaideur

Nadere informatie

Montage. handleiding. Maak de verpakking(en) per meubel open en sorteer de onderdelen. In de verpakking vindt u:

Montage. handleiding. Maak de verpakking(en) per meubel open en sorteer de onderdelen. In de verpakking vindt u: Montage handleiding Verpakking Naast de referentie van het meubel staat soms nog een getal op het verpakkingslabel. Dit betekent dat het gaat om één meubel wat is verpakt in meerdere pakketten, tezamen

Nadere informatie

Basis profiel. Gaas. trekbalk. Geleideblokje trekbalk. verduistering. hoekstuk klikker. Montagehandleiding Duo Plissé

Basis profiel. Gaas. trekbalk. Geleideblokje trekbalk. verduistering. hoekstuk klikker. Montagehandleiding Duo Plissé Montagehandleiding Duo Plissé @: info@horrex.nl Benodigdheden: - Stanley mes - Potlood - Rolmaat - Inbussleutel M2,5 - kruiskop schroevendraaier - Schaar - Schuurpapier - IJzerzaag (optioneel geleverd)

Nadere informatie

Technisch Handboek.

Technisch Handboek. Technisch Handboek www.palazzoverandas.nl Deel I Montage instructies Montage muurprofiel Montage Type 2/3 pag. 5 Montage Type 4 pag. 15 Benodigdheden: Voor montage dak Klopboormachine voor het boren van

Nadere informatie

Installatiehandleiding Easy Roof Evolution. Formaat L-1 (1676 x 1001 portrait)

Installatiehandleiding Easy Roof Evolution. Formaat L-1 (1676 x 1001 portrait) Installatiehandleiding Easy Roof Evolution Formaat L-1 (1676 x 1001 portrait) 1. Voorbereiding Stel de bovenkant van de schroeven van de eindklem in op dezelfde hoogte als de bovenkant van de pv module.

Nadere informatie

LINO. handleiding douche 3-delige schuifdeur

LINO. handleiding douche 3-delige schuifdeur LINO handleiding douche 3-delige schuifdeur Controleer Controleer vóór vóór montage montage of of het het product product compleet compleet en en vrij vrij van van beschadigingen beschadigingen is. is.

Nadere informatie

Montage handleiding Pendeldeur Intense ( tussen 2 muren)

Montage handleiding Pendeldeur Intense ( tussen 2 muren) Pendeldeur Intense ( tussen 2 muren) 1.Voorbereiding voor installatie 1) Lees na het openen van de verpakking deze montagehandleiding aandachtig door, controleer of alle voor montage benodige onderdelen

Nadere informatie

Montage-instructie. Rolluik RV40 - RV41

Montage-instructie. Rolluik RV40 - RV41 Montage-instructie Rolluik RV40 - RV41 Inhoud verpakking 1 1. pantser in kast 2. bediening a. handbediening: koord- of bandopwinder b. elektrisch: schakelaar + stekker c. afstandbediend: afstandbediening

Nadere informatie

Montage handleiding ¼ ronde cabine Intense

Montage handleiding ¼ ronde cabine Intense 1.Voorbereiding voor installatie 1) Lees na het openen van de verpakking deze montagehandleiding aandachtig door, controleer of alle voor montage benodige onderdelen aanwezig zijn en check de cabine op

Nadere informatie

Installatie van. Installatie:

Installatie van. Installatie: -2- Installatie van SIGMA-schottensystemen Het doel van deze instructies is de installateur een idee geven van de correcte techniek die moet worden gebruikt voor de installatie en assemblage van een typisch

Nadere informatie

BARBECUETAFEL. moeilijkheidsgraad. Klustijd:10 uur

BARBECUETAFEL. moeilijkheidsgraad. Klustijd:10 uur BARBECUETAFEL moeilijkheidsgraad Klustijd:10 uur MATERIALEN Materiaalkosten ca. 260,- (incl. BBQ) Aantal Materiaal Dikte Breedte Lengte CM 2 steigerbuis 2,8-98 2 Douglas hout poten 8, 8, 74 13 planken

Nadere informatie

MANCAVE Hij heeft een ruimte. Hij heeft tijd. En niemand houdt hem tegen.

MANCAVE Hij heeft een ruimte. Hij heeft tijd. En niemand houdt hem tegen. MANCAVE Hij heeft een ruimte. Hij heeft tijd. En niemand houdt hem tegen. Een orgineel Hoverstoel bouwen Stoel. Bodemplaat. Aandrijfaggregaat. Stuurknuppel. Aandrijfblazer. Hefhendel. Bodemplaat Schaf

Nadere informatie

Fence VERTICAAL HARDE BODEM VERTICAAL ZACHTE BODEM R1A D1K R1A D1L D1A D1B. F... Foam tape C xM8. F... Foam tape C ,2x12.

Fence VERTICAAL HARDE BODEM VERTICAAL ZACHTE BODEM R1A D1K R1A D1L D1A D1B. F... Foam tape C xM8. F... Foam tape C ,2x12. Type Onderdeel aantal Lengte MM Type Onderdeel aantal Lengte MM P1 1 1800 P1 1 1800 P3 1 1800 A3 1 1710 S 1 30 A2 2 30 A3 1 1710 A8 2 40 A2 2 30 A4K L=185 6 185 A8 2 40 A4L L=205 2 195 A4 L=185 6 185 B1

Nadere informatie

Handleiding. Metal stud wand. montage

Handleiding. Metal stud wand. montage Handleiding Metal stud wand montage Metal stud wand handleiding Hoe plaatst u een metal stud wand en waar moet u aan denken? Welke gereedschappen en materialen heeft u nodig? Wij leggen u in 7 stappen

Nadere informatie

Aluminium Broeikas. extremshops.eu Grape 1.01 17-06-10. Model: Grape. Benodigd gereedschap

Aluminium Broeikas. extremshops.eu Grape 1.01 17-06-10. Model: Grape. Benodigd gereedschap Aluminium Broeikas Model: Grape Benodigd gereedschap extremshops.eu Grape.0 7-06-0 Instructies Voor het juiste gebruik, raden we u aan de opbouw van de structuur op basis van deze gids te maken en deze

Nadere informatie

Montagehandleiding terrasoverkappingen

Montagehandleiding terrasoverkappingen Montagehandleiding terrasoverkappingen Benodigde gereedschappen Hamer Rolmaat Waterpas Winkelhaak Stanleymes Stap 1: Indien breedte inkorten Stap 2: Indien breedte inkorten Stap 3: Indien breedte inkorten

Nadere informatie

Plaatsingsvoorschriften

Plaatsingsvoorschriften Plaatsingsvoorschriften AquapoolZ 1. Levering van het zwembad De levering van het zwembad gebeurt door middel van een speciaal transport. Het zwembad wordt geleverd voor de bouwplaats want de vrachtwagen

Nadere informatie

Installatie van de fiberon planken

Installatie van de fiberon planken Installatie van de fiberon planken www.fiberdeck.fr Installatievoorschriften Vóór de installatie 1. Vóór het leggen moeten de planken op een donkere, droge plaats opgeslagen worden. Gebruik ondoorzichtige,

Nadere informatie

Inhoudsopgave Salon Kloostertafel (1,0m x 0,6m)

Inhoudsopgave Salon Kloostertafel (1,0m x 0,6m) Pakketten: 26 / 32 / 33 / 200s / 4s x 70mm Inhoudsopgave Salon Kloostertafel (1,0m x 0,6m) Inhoud van pakket:... 2 Voordat u begint:... 2 Stap 1. De poten:... 3 Stap 1a. De poot samenstellen:... 3 Stap

Nadere informatie

Montage-instructie Screen

Montage-instructie Screen Inhoudsopgave pagina Inhoud verpakking Benodigd gereedschap 3 3 1. Montage (L)HTF geleider 4 1.1 4 1. Boren montage-gaten in geleiders 5 1.3 Monteren geleiders 6. Gat bediening 7 3. Plaatsen screenkast

Nadere informatie

Deel II : Montagehandleiding Van n Bike model 2018

Deel II : Montagehandleiding Van n Bike model 2018 MONTAGE VAN HET DRAAGSYSTEEM: Deel II : Montagehandleiding Van n Bike model 2018 Montage adapter rechtsboven Opmerking Foto A. Open de doos en leg alle onderdelen overzichtelijk. B. Verwijder voorzichtig

Nadere informatie

Opbouwbeschrijving zelfdragende terrasoverkapping met 44.2 glas

Opbouwbeschrijving zelfdragende terrasoverkapping met 44.2 glas Opbouwbeschrijving zelfdragende terrasoverkapping met 44.2 glas Neem de tijd om deze opbouwbeschrijving rustig helemaal door te lezen. U krijgt dan alvast een idee waarvoor de geleverde materialen bedoeld

Nadere informatie

bathroom design douchecabines badwand www.bruynzeelhomeproducts.nl

bathroom design douchecabines badwand www.bruynzeelhomeproducts.nl douchecabines EPOS badwand www.bruynzeelhomeproducts.nl bathroom design Lees vooraf aan de installatie eerst de handleiding in zijn geheel door. Gebruik electrisch gereedschap uitsluitend voor het boren

Nadere informatie

MONTAGE HANDLEIDING. MAXXGRIP Beadlock systeem; Hét beste beadlocksysteem voor Autosport, Off-Road, en zelfs geschikt voor op de openbare weg!

MONTAGE HANDLEIDING. MAXXGRIP Beadlock systeem; Hét beste beadlocksysteem voor Autosport, Off-Road, en zelfs geschikt voor op de openbare weg! MONTAGE HANDLEIDING MAXXGRIP Beadlock systeem; Hét beste beadlocksysteem voor Autosport, Off-Road, en zelfs geschikt voor op de openbare weg! De onderdelen van het MAXXGRIP beadlock systeem; START HIER:

Nadere informatie

De afbeeldingen in deze handleiding kunnen licht afwijken van uw product, afhankelijk van de uitvoering.

De afbeeldingen in deze handleiding kunnen licht afwijken van uw product, afhankelijk van de uitvoering. Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Bruynzeeldealer. De leverancier is niet aansprakelijk voor beschadigingen

Nadere informatie

MONTAGEHANDLEIDING - PREFAB DRIEBERGEN 3X2

MONTAGEHANDLEIDING - PREFAB DRIEBERGEN 3X2 MONTAGEHANDLEIDING - PREFAB DRIEBERGEN 3X2 Als eerste Voordat u begint met de montage is het belangrijk dat u deze instructies aandachtig doorleest. U voorkomt op deze manier problemen en dus tijdverlies.

Nadere informatie

Solatube SolaMaster Series 330 DS-C / 750 DS-C Kantooruitvoering (Ø 21 in / 530 mm Daglichtsysteem) Installatie Instructies

Solatube SolaMaster Series 330 DS-C / 750 DS-C Kantooruitvoering (Ø 21 in / 530 mm Daglichtsysteem) Installatie Instructies Solatube SolaMaster Series 330 DS-C / 750 DS-C Kantooruitvoering (Ø 21 in / 530 mm Daglichtsysteem) Installatie Instructies Onderdelenlijst Kantooruitvoering 1a 2a 2b 3 4 5 6 1b 1bi 1bii 1biii 1biv 4b

Nadere informatie

Zelf een kinderbed maken - HORNBACH

Zelf een kinderbed maken - HORNBACH Pagina 1 van 7 Zelf een kinderbed maken - HORNBACH Dit heb je nodig voor jouw project! Materialen Gereedschap 360 x JD Plus spaanplaatschroef verzonken kop 4 x 40 mm 70 x JD Plus spaanplaatschroef verzonken

Nadere informatie

NL. ClimaRad Sensa V2X Installatiehandleiding

NL. ClimaRad Sensa V2X Installatiehandleiding 2018. 001 NL ClimaRad Sensa V Installatiehandleiding Algemeen Eisen bij installatie Binnenspouwblad sterk genoeg om ClimaRad Sensa V te kunnen dragen. Stijve en sterke muurconstructie achter de bevestigingspunten.

Nadere informatie

MANCAVE Hij heeft een ruimte. Hij heeft tijd. En niemand houdt hem tegen.

MANCAVE Hij heeft een ruimte. Hij heeft tijd. En niemand houdt hem tegen. Woudloopsimulator bouwen MANCAVE Hij heeft een ruimte. Hij heeft tijd. En niemand houdt hem tegen. Een orgineel. Boslooptrommel. Fotorolgordijn. Geuraggregaat. Standaard. Standaard Wandelement (multiplex,

Nadere informatie

DOUCHE. handleiding hoekinstap

DOUCHE. handleiding hoekinstap DOUCHE handleiding hoekinstap Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw Bruynzeeldealer. De leverancier is

Nadere informatie

TERRASOVERKAPPING Montage Handleiding (NL)

TERRASOVERKAPPING Montage Handleiding (NL) TERRASOVERKAPPING Montage Handleiding (NL) BENODIGD GEREEDSCHAP *meegeleverd, **optioneel ONDERDELEN Afbeelding betreft de 3,0 m brede uitvoering. De componentaantallen variëren per maatuitvoering (zie

Nadere informatie

Lees voordat u begint met de installatie eerst deze handleiding in zijn geheel door.

Lees voordat u begint met de installatie eerst deze handleiding in zijn geheel door. Lees voordat u begint met de installatie eerst deze handleiding in zijn geheel door. Volg de montagehandleiding stap voor stap. Bruynzeel Home Products houdt zich niet aansprakelijk voor eventuele schade

Nadere informatie

Fence HORIZONTAAL HARDE ONDERGROND HORIZONTAAL ZACHTE ONDERGROND. 2 5,2x12 D2K D2A D2L D2B C12 C16 C12 C16. F... Foam tape. F... Foam tape.

Fence HORIZONTAAL HARDE ONDERGROND HORIZONTAAL ZACHTE ONDERGROND. 2 5,2x12 D2K D2A D2L D2B C12 C16 C12 C16. F... Foam tape. F... Foam tape. Type onderdeel aantal Lengte MM Type onderdeel aantal Lengte MM P1 1 1800 P1 1 1800 P3 1 1800 P3 1 1800 S 1 30 A1 4 30 A1 4 30 A6 2 1720 A6 2 1720 D2K 12 175 D2A 12 175 D2L 2 245 D2B 2 245 PL 4 33 PL 4

Nadere informatie

MONTAGEHANDLEIDING MODEL EFD3008

MONTAGEHANDLEIDING MODEL EFD3008 AFMETINGEN VAN MODEL EFD3008 pag. 1 ONDERDELENLIJST 1 VAN 2 pag. 2 ONDERDELENLIJST 2 VAN 2 pag. 3 OVERZICHT VAN ALLE COMPONENTEN pag. 4 VÓÓRDAT U GAAT BEGINNEN! Wees wijs en lees deze montagehandleiding

Nadere informatie

INBOUWHANDLEIDING FONTEYN LUXURY POOLS. Type: Tenerife Afmeting: 500 x 300 x 145

INBOUWHANDLEIDING FONTEYN LUXURY POOLS. Type: Tenerife Afmeting: 500 x 300 x 145 INBOUWHANDLEIDING FONTEYN LUXURY POOLS Type: Tenerife Afmeting: 500 x 300 x 145 Belangrijke voorwaarden Deze inbouwhandleiding moet in ieder detail nauwkeurig worden opgevolgd. Het is aan de inbouwspecialist

Nadere informatie

Inhoudsopgave Kleptuinbank

Inhoudsopgave Kleptuinbank Pakketten: 13 / 14 /52 / 200s Inhoudsopgave Kleptuinbank Inhoud van pakket:... 2 Voordat u begint:... 2 Stap 1. De armleuningen:... 3 Stap 1a. De armleuning monteren:... 3 Stap 2. De bodem:... 4 Stap 2a.

Nadere informatie

OMNI HANDLEIDING DOUCHE SCHUIFDEUR

OMNI HANDLEIDING DOUCHE SCHUIFDEUR OMNI HNDLEIDING DOUHE SHUIFDEUR Lees voor aanvang van de installatie de handleiding goed door en controleer of het product compleet is en vrij van beschadigingen. Neem direct contact op met de leverancier

Nadere informatie

Montageplan, vrijstaande carport.

Montageplan, vrijstaande carport. Montageplan, vrijstaande carport. - Laat de beschermfolie, tijdens de montage, zo veel mogelijk rond de profielen en platen. De folie enkel verwijderen op de plaatsen waar u werkt. Dit voorkomt beschadigingen

Nadere informatie

Bekafor. Classic met Bekaclip palen paalsysteem met beugels. Montage

Bekafor. Classic met Bekaclip palen paalsysteem met beugels. Montage Bekafor Classic met Bekaclip palen paalsysteem met beugels Montage www.betafence.com 10/2014 Avant garde in afrastering Wilt u een stevige afrastering om uw eigendom te beveiligen? Wilt u een afrastering

Nadere informatie

HANDLEIDING PIAZZA TERRASOVERKAPPING

HANDLEIDING PIAZZA TERRASOVERKAPPING HANDLEIDING PIAZZA TERRASOVERKAPPING Timmerbedrijf van den Heuvel uw Verandaspecialist. Leembaan 52, 5753 CV Deurne Tel: 0493-317815 mail: info@timmerbedrijfvandenheuvel.nl website: www.timmerbedrijfvandenheuvel.nl

Nadere informatie

Stappenplannen Schutting plaatsen

Stappenplannen Schutting plaatsen Stappenplannen Schutting plaatsen Type tuinafscheidingen Draadafscheiding Een draadafscheiding kan redelijk snel geplaatst worden. Dit is één van de goedkoopste en meest onderhoudsvriendelijke tuinafscheidingen.

Nadere informatie

Vanco cover Handleiding Montage rolluikafdekking met buismotor-a voor zwembad met voedingskabel langs de wand.

Vanco cover Handleiding Montage rolluikafdekking met buismotor-a voor zwembad met voedingskabel langs de wand. Zwembadafdekking Couverture de piscines Pool cover Cubierta para piscine Schwimmbadabdeckung Vanco cover Handleiding Montage rolluikafdekking met buismotor-a voor zwembad met voedingskabel langs de wand.

Nadere informatie

De handleiding wordt bij de afhaling / levering overlopen en besproken. Montage muurprofiel Goot voorbereiden

De handleiding wordt bij de afhaling / levering overlopen en besproken. Montage muurprofiel Goot voorbereiden - Laat de beschermfolie, tijdens de montage, zo veel mogelijk rond de profielen en platen. De folie enkel verwijderen op de plaatsen waar u werkt. Dit voorkomt beschadigingen van de profielen, tijdens

Nadere informatie

Stappenplan Hout-Beton Schutting // zuidema-schuttingen.nl 1

Stappenplan Hout-Beton Schutting // zuidema-schuttingen.nl 1 Stappenplan Hout-Beton Schutting // zuidema-schuttingen.nl 1 Stappenplan hout-betonschutting plaatsen Wil je een hout-betonschutting zelf plaatsen dan vind je in dit stappenplan de stappen die je moet

Nadere informatie

Montage-instructies voor de grootte 311 x 231 x 210 cm

Montage-instructies voor de grootte 311 x 231 x 210 cm Montage-instructies voor de grootte 311 x 231 x 210 cm Minimaal 2 personen zijn nodig voor de montage. Materiaal Metaal / BELANGRIJKE OPMERKINGEN: Metaal is een speciaal materiaal met specifieke eigenschappen.

Nadere informatie

MODULAIRE TUINTREDE. Productinformatie. Toepassingen. Eigenschappen. Beschikbare modules

MODULAIRE TUINTREDE. Productinformatie. Toepassingen. Eigenschappen. Beschikbare modules Toepassingen Tuintrap Eigenschappen Modules om rechte en draaiende tuintrappen te bouwen Treden vervaardigd van met glasvezel versterkt polypropyleen Lichtgewicht modules Makkelijk en snel te plaatsen:

Nadere informatie

Installation instructions, accessories. Bumper bars. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Instructienr. Versie Ond. nr

Installation instructions, accessories. Bumper bars. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Instructienr. Versie Ond. nr Instructienr. Versie Ond. nr. 30796999 1.2 30764992 Bumper bars IMG-271923 Pagina 1 / 9 Uitrusting A0000162 IMG-239660 IMG-239940 IMG-239681 M0000232 IMG-271763 Pagina 2 / 9 IMG-213320 Pagina 3 / 9 INLEIDING

Nadere informatie

Sets A + B + E + H Sets A + C + F + H Sets A + B + C + G + H

Sets A + B + E + H Sets A + C + F + H Sets A + B + C + G + H MODULE HANDLEIDING Lees voor aanvang van de installatie de handleiding goed door en controleer of het product compleet is en vrij van beschadigingen. Het overzicht toont de mogelijke douchewandcombinaties

Nadere informatie

PORTA WATERSCHOT HANDLEIDING

PORTA WATERSCHOT HANDLEIDING PORTA WATERSCHOT HANDLEIDING AGGĒRES NV Boomgaarddreef 9-2900 Schoten - België tel +32 3 633 15 50 fax +32 3 633 22 50 info@aggeres.com www.aggeres.com INHOUDSOPGAVE 1. Afmetingen & gewicht van het Porta

Nadere informatie

Installation instructions, accessories. Afneembare trekhaak. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Pagina 1 / 15 D

Installation instructions, accessories. Afneembare trekhaak. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Pagina 1 / 15 D Installation instructions, accessories Instructienr. 9172295 Versie 1.2 Ond. nr. 30664104, 30664110 Afneembare trekhaak EU D8901067 Volvo Car Corporation Afneembare trekhaak- 9172295 - V1.2 Pagina 1 /

Nadere informatie