4-Kanaals Digitale Video Recorder Gebruikershandleiding CDR-420

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "4-Kanaals Digitale Video Recorder Gebruikershandleiding CDR-420"

Transcriptie

1 4-Kanaals Digitale Video Recorder Gebruikershandleiding CDR-420

2 Inhoud 1. CDR Serie Overzicht Productbeschrijving Aansluiting Frontpaneel bediening Bediening De recorder aanzetten Live kijken Opnemen Afspelen Zoeken Calendar Search Event Search Clip Copy PTZ Controle Presets...101

3 1. CDR Serie Overzicht 1.1 Productbeschrijving De kleuren digitale multiplexer-recorder is geschikt voor het opnemen van 4 camera s en heeft een uitstekende beeldkwaliteit in zowel de live- als afspeelmodus. De recorder beschikt over de volgende functies: 4 BNC invoer connectoren Geschikt voor kleuren- (NTSC of PAL) en zwart-wit (CCIR and EIA-170) camera s Automatische detectie NTSC en PAL Automatische detectie voor VGA monitor Opnamesnelheid van 120 pps (NTSC) of 100 pps (PAL) Continu blijven opnemen in Disk Recycle Mode Blijven opnemen terwijl u terugkijkt en/of verzendt naar een andere locatie. Menusysteem met gebruiksvriendelijke Grafische Gebruiker Interface (GUI). Meerdere opnamemogelijkheden: Time-Lapse en/of gebeurtenis. Meerdere zoekmogelijkheden: datum/tijd, kalender, gebeurtenis. Alarm verbindingen: input, output en reset input Ingebouwde zoemer Toegang tot live of opgenomen beelden via ethernet. Zelftest met automatische melding inclusief harddisk S.M.A.R.T. protocol.

4 1.2 Aansluiting Video In: Verbind de coax kabels van de video invoer. Video Uit: Verbind de hoofdmonitor. VGA: Verbind een VGA Monitor. De VGA monitor zal automatisch verbinding maken wanneer u deze heeft aangesloten. Als dit niet het geval is, raadpleeg dan de handleiding. Alarm In: Verbind de alarm invoer. Het drempel voltage voor NC (Normally Clos ed) is boven de 4.3 V, en voor NO (Normally Open) is onder de 0.3V. Het moet minstens 0,5 seconden actief zijn om geregistreerd te worden. G (GND): Verbind de aarde (nul) van het alarm aan de GND aansluiting. ARI: Verbind een extern signaal om hiermee de alarm uit en de CDR s interne zoemer te resetten. Mechanische of elektrische knoppen kunnen verbonden worden met de ARI en de GND connectoren. De drempelwaarde is onder de 0.3V en moet minstens 0,5 seconde stabiel zijn om geregistreerd te worden. Alarm Uit: Sluit een alarm-uitgang contact aan op de NC en C (Common) connectoren of de NO en C connectoren. Toegestaan stroom (I) is 0,5A voor 125 VAC of 1A voor 30 VDC. RS-485 Port: Verbind een PTZ (Pan/Tilt/Zoom) camera. Fabrieks Reset knop: Gebruik deze knop als u alle instellingen terug wilt zetten naar de fabrieksinstellingen. Netwerk: Verbind een Cat5 kabel met een RJ-45 connector. De CDR kan via een netwerk worden aangesloten op een PC voor besturing op afstand. Tevens is het dan ook mogelijk om beelden live te bekijken en opnames te bekijken. Voedingskabel: Verbind de bijgeleverde voedingskabel met de CDR en steek daarna de steker in het stopcontact.

5 1.3 Frontpaneel bediening HDD LED: Deze LED knippert wanneer de CDR aan het opnemen is of wanneer wordt gezocht naar opgenomen materiaal op de harddisk. ALARM LED: Deze LED is aan wanneer de alarm-uitgang of de interne zoemer is ingeschakeld. Camera toetsen (1 4): Door op de individuele camera toetsen te drukken komt het desbetreffende camerabeeld op volledig scherm. In PTZ modus zi jn 1 en 2 toetsen voor in- en uitzoomen en de 3 en 4 toetsen voor dichtbij- en veraf focussen. Pijltjes toetsen: Deze knoppen besturen het afspelen van opgenomen materiaal in afspeel- of zoekmodus. Deze toetsen worden ook gebruikt voor het verpla atsen van de cursor in het menu en het veranderen van een geselecteerde waarde. Als u in PTZ modus zit worden deze knoppen gebruikt voor het horizontaal en verticaal bewegen van de camera. Afspeel/Pauze toets ( ): Wanneer u naar live beeld zit te kijken wordt deze knop gebruikt om het huidige scherm stil te zetten. In de afspeel- of zoekmodus wordt deze knop gebruikt om video op normale snelheid af te spelen of om de video te pauzeren. In het menu gebruikt u deze knop om het aangegeven item te selecteren of om een ingegeven waarde te bevestigen. De blauwe LED die deze knop omhult is aan wanneer de CDR is ingeschakeld. USB poort: Door middel van een USB apparaat kunt u de software opwaarderen, videoclips kopiëren of CDR instellingen importeren of exporteren. PLAYBACK toets: Door middel van deze to ets kunt u tussen live- en afspeelmodus schakelen. Hij kan ook gebruikt worden om een vooraf ingestelde waarde te laden in PTZ modus. In de afspeelmodus kunnen door het inhouden van deze toets (2 sec) videoclips gekopieerd worden. DISPLAY toets: Door op deze toets te drukken schakelt u tussen de verschillende weergavemogelijkheden: alle camera s (quad) tegelijk- of één voor één weergeven. Wanneer de CDR niet automatisch de VGA monitor detecteert, hou dan 5 seconden deze toets ingedrukt om over te schakelen tussen BNC-uitgang en VGA-uitgang. Terwijl u een video kopieert kunt u niet schakelen tussen verschillende video-uitgangen. PTZ/ZOOM toetsen: Deze toets wordt gebruikt voor PTZ modus en zoom modus. Wanneer u in live modus zit schakelt deze toets over naar PTZ modus. Wanneer u al in PTZ modus zit sc hakelt deze toets over naar de zoom modus. Druk nog een keer op deze toets om terug te gaan naar PTZ modus. MENU toets: Deze toets opent of sluit het hoofdmenu in live- en opnamemodus, het zoekmenu in afspeelmodus of het PTZ menu in PTZ modus.

6 2. Bediening 2.1 De recorder aanzetten Door de steker in het stopcontact te steken schakelt u de CDR in. De CDR heeft ongeveer 30 seconden nodig om te initialiseren. 2.2 Live kijken Wanneer u de CDR voor het eerst aan zet zal deze alle 4 de schermen tegelijk laten zien en gelijk beginnen met opnemen. Als u één van de camera s op volledig scherm wil bekijken, druk dan op het corresponderende nummer op de CDR. Hiermee opent u de gekozen camera op volledig scherm. Als u terug wilt naar de 4 beelden tegelijkertijd, druk dan op de knop DISPLAY. Wanneer u de vier beelden tegelijkertijd bekijkt en u drukt weer op de knop DISPLAY, dan zullen de beelden één voor één op volledig scherm worden weergegeven. Met de afspeel/pauze knop kunt u het huidige scherm bevriezen. Wanneer u dit in de 2x2 weergave doet zullen alle vier de beelden stil blijven staan.

7 2.3 Opnemen Wanneer u de CDR inschakelt begint hij automatisch met opnemen aan de hand van het standaard opnamerooster. U kunt dit rooster aanpassen bij: Hoofdmenu Record Time Schedule. Wanneer u de CDR heeft ingesteld om op te nemen volgens Time-Lapse, neemt de CDR op gedurende een geheel tijdsinterval. U kunt het ook zo instellen dat de CDR alleen opneemt wanneer er beweging wordt opgemerkt binnen dit interval. Time-Lapse Opnemen Hoofdmenu RECORD Selecteer of in record mode. Selecteer de opnamesnelheid en kwaliteit voor Time-Lapse opnames. Stel het opna merooster in. Gebeurtenis Opnemen Hoofdmenu RECORD Selecteer of in record mode. Selecteer de opnamesnelheid en kwaliteit voor gebeurtenis opnames. Stel het opna merooster in. Main Menu EVENT Stel beweging of alarm-ingang in als gebeurtenis. Voor meer details zie: Chapter 3 Configuration. 2.4 Afspelen Wanneer u video heeft opgenomen kunt u dit uiteraard ook afspelen. Wanneer u opgenomen beeldmateriaal voor de eerste keer afspeelt zal deze als eerste het laatst opgenomen beeld laten zien. Als u het beeldmateriaal al eerder heeft bekeken zal de CDR het laatst bekeken beeld tonen. Door op PLAYBACK te drukken gaat u van live beeld over naar a fspeelmodus. De knoppen op de voorkant van de CDR vervullen de volgende functies: Ga naar het volgende beeld Vooruitspoelen (schakelt tussen snelheden, en ) Ga naar het vorige beeld. Terugspoelen (schakelt tussen snelheden, en ) Afspelen/Pauze.

8 3. Zoeken Door op menu te drukken terwijl u opgenomen beeldmateriaal bekijkt komt er een lijst tevoorschijn met daarin de verschillende manieren om te zoeken. Go to First: Ga naar het eerst opgenomen beeld. Go to Last: Ga naar het laatst opgenomen beeld. Slow Play: Speel de video langzaam af. (x1/2, x1/3, x1/4, x1/6, en x1/8) Go to the Date/Time (datum/tijd): Voer de gewenste datum en tijd in, druk op afspelen om de video te starten. 3.1 Calendar Search Na het aanklikken van Calendar Search verschijnt het volgende menu. De dagen waarin is opgenomen zijn donker aangegeven. Beweeg de cursor naar de gewenste dag en dan zal in de tijdsbalk onderin worden gemarkeerd tussen welke tijden is opgenomen. Door op Go te klikken wordt de geselecteerde video geopend, als u vervolgens op afspelen drukt zal de video worden getoond. Als de datum en tijd van de CDR worden verzet naar een tijd die eerder is dan een opgenomen beeld, kan het zijn dat er meerdere video streams binnen hetzelfde tijdsinterval lopen. In dit geval is het mogelijk om in het juiste segment te zoeken door dat aan te geven bij Select a Segment.

9 3.2 Event Search De recorder houdt een log bij elke keer dat een alarminput of de bewegingsdetectie is geactiveerd. Het Event Search scherm toont deze lijst. Gebruik de pijltoetsen om de gebeurtenis te kiezen die moet worden getoond. Druk op de enter toets om het eerste plaatje van de gebeurtenis te tonen. Druk op de play toets om de gebeurtenis af te spelen. Het zoeken kan ook nog worden verfijnd. Selecteer Option en het volgende scherm zal verschijnen: In dit scherm kunt u een tijdsinterval aangeven waarbinnen opgenomen moet worden. Hier kan worden aangegeven welke camera s, welke gebeurtenissen moeten registreren als Event. Zo kunt u bijvoorbeel d camera 1 laten zoeken op een alarm- Ingang en camera 2 laten zoeken op beweging. Ook kunt u zelfdiagnoses aangeven als Event.

10 3.3 Clip Copy Hiermee is het mogelijk om videoclips te kopiëren naar een extern opslagmedium, bijvoorbeeld een USB-Stick. De gekopieerde clips kunnen hierna bijvoorbeeld worden teruggekeken op een computer. From/To: Stel hier de tijd in waartussen de video moet worden gekopieerd. U kunt heel simpel het begin en het eind van de te kopiëren video aangeven door middel van de afspeelmodus. Wanneer u in deze modus de PLAYBACK toets langer dan 2 seconden ingedrukt houdt is dat het beginpunt van uw kopie. Houdt deze knop nogmaals 2 seconden ingedrukt om het einde aan te geven. Selecteer First of Last om vanaf het eerste of tot het laatste opgenomen beeld te kopiëren. Channels: Kies de camera( s) waarvan u een videoclip wilt kopiëren. Password: Selecteer een wachtwoord dat ingegeven moet worden wanneer u de gekopieerde video s terug wilt kijken. (optioneel) Dest (destination): Selecteer het opslagmedium waarnaar u de clip wilt kopiëren. File Name: Selecteer de naam die u de clip wilt geven. Wanneer u dit niet doet zal de CDR zelf een naam genereren (dit is dan tijd/datum). 4. PTZ Controle Uiteraard is PTZ controle alleen van toepassing op camera s die horizontaal en/of verticaal kunnen draaien, kunnen focussen, kunnen inzoomen of een vooraf ingestelde positie kunnen aannemen (preset). Sluit een PTZ apparaat aan op de CDR en stel deze in het configuratie menu PTZ menu in. Wanneer een PTZ camera goed is aangesloten op de CDR zal op het scherm het icoon verschijnen. Dit is om aan te geven dat deze camera bestuurd kan worden. Druk terwijl u in live modus zit op de toets PTZ/ZOOM en daarna op de gewenste PTZ camera. Hierna kunt u de camera horizontaal en verticaal bewegen met de pijltoetsen. De toetsen 1 en 2 worden gebruikt voor in- en uitzoomen. De toetsen 3 en 4 worden gebruikt om dichtbij en veraf te focussen.

11 4.1 Presets Als u een camerapositie in wil stellen als een Preset, dan gaat u als volgt te werk: Zet allereerst de camera in de positie die u op wilt slaan. Door op de MENU toets te drukken terwijl u in PTZ modus zit verschijnt het PTZ menu. Ga naar Set Preset in het PTZ menu en selecteer deze door op (Afspelen/Pauze) te drukken. Door op de toets te drukken verschijnt het Set Preset scherm. Door nog een keer op te drukken verschijnt een virtueel toetsenbord. Vul de gewenste naam in door middel van de pijltjes en de toets. Druk vervolgens op OK. Als u de hierboven ingestelde preset wil t laden dan kan dat op 2 manieren. Druk terwijl u in PTZ modus zit op menu en ga naar Move to Preset. Hier kunt u dan de gewenste positie selecteren. De andere manier is als volgt: Druk terwijl u in PTZ modus zit op PLAYBACK. Dit opent gelijk het Move to Preset menu. Selecteer vervolgens hier de gewenste preset met de toets.

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding BDR104 recorder Postbus 218 5150 AE Drunen Thomas Edisonweg 5 5151 DH Drunen HELPDESK : 0900-27274357 techhelp@aras.nl www.aras.nl Inhoudsopgave 1 Productbeschrijving... 2 2 Aansluitingen...

Nadere informatie

CamTech CDR 800/1600. Digitale Video Recorder. 8- en 16-kanaals. Gebruikershandleiding. ARAS Security BV Thomas Edisonweg DH DRUNEN NL

CamTech CDR 800/1600. Digitale Video Recorder. 8- en 16-kanaals. Gebruikershandleiding. ARAS Security BV Thomas Edisonweg DH DRUNEN NL Digitale Video Recorder CamTech CDR 800/1600 8- en 16-kanaals Gebruikershandleiding ARAS Security BV Thomas Edisonweg 5 5151 DH DRUNEN NL HELPDESK : 0900-27274357 Info@aras.nl www.aras.nl Inhoudsopgave

Nadere informatie

Samsung SHR-serie digitale CCTV recorders. Handleiding voor de gebruiker

Samsung SHR-serie digitale CCTV recorders. Handleiding voor de gebruiker Samsung SHR-serie digitale CCTV recorders Handleiding voor de gebruiker Samsung SHR-serie digitale recorders Hoofdstuk 1: Mogelijkheden 2 Omschrijving van de onderdelen (SHR-2040) 3 Omschrijving van de

Nadere informatie

Technische handleiding. CamTech SDR 800/1600

Technische handleiding. CamTech SDR 800/1600 Technische handleiding CamTech SDR 800/1600 Aanvullende informatie Artikelnummer : SDR series Versie : 2007 ARAS Indusec BVBA Industrieterrein Polderstad Smallandlaan 31 2660 Antwerpen - Hoboken HELPDESK

Nadere informatie

Cijfers 1 t/m 4,8,16 hiermee kunt u van kanaal wisselen. Gebruik deze iconen om naar een split screen terug te gaan.

Cijfers 1 t/m 4,8,16 hiermee kunt u van kanaal wisselen. Gebruik deze iconen om naar een split screen terug te gaan. Inhoudsopgave 1. Belangrijke veiligheidsinstructies... 2 2. Mee geleverde producten voor de DVR... 2 3. Uitleg bedieningspaneel... 2 4. Uitleg afstandsbediening... 3 5. Aan de slag met de DVR... 3 5.1

Nadere informatie

CamTech XDR2080/4016. Digitale Video Recorder. 8- en 16-kanaals. Gebruikershandleiding. ARAS Security BV Thomas Edisonweg DH DRUNEN NL

CamTech XDR2080/4016. Digitale Video Recorder. 8- en 16-kanaals. Gebruikershandleiding. ARAS Security BV Thomas Edisonweg DH DRUNEN NL Digitale Video Recorder CamTech XDR2080/4016 8- en 16-kanaals Gebruikershandleiding ARAS Security BV Thomas Edisonweg 5 5151 DH DRUNEN NL HELPDESK : 0900-27274357 Info@aras.nl www.aras.nl Inhoudsopgave

Nadere informatie

CamTech SDR 410. Korte gebruikerhandleiding. Digitale Recorder HELPDESK : Thomas Edisonweg DH Drunen. Postbus AE Drunen

CamTech SDR 410. Korte gebruikerhandleiding. Digitale Recorder HELPDESK : Thomas Edisonweg DH Drunen. Postbus AE Drunen CamTech SDR 410 Digitale Recorder Korte gebruikerhandleiding Postbus 218 510 AE Drunen Thomas Edisonweg 5 5151 DH Drunen HELPDESK : 0900-27274357 techhelp@aras.nl www.aras.nl Inhoudsopgave 1 BEDIENPANEEL...1

Nadere informatie

Snelstart Gids. Menustructuur. Opstarten en Afsluiten. Formatteren van Disk. 72xxHVI-ST Series DVR

Snelstart Gids. Menustructuur. Opstarten en Afsluiten. Formatteren van Disk. 72xxHVI-ST Series DVR Menustructuur De menustructuur van de DS-72xxHVI-ST Serie DVR is als volgt: Opstarten en Afsluiten Het juist opstarten en afsluiten is cruciaal voor de levensduur van uw DVR. Opstarten van uw DVR: 1. Plaats

Nadere informatie

Verkorte Nederlandse Gebruikershandleiding

Verkorte Nederlandse Gebruikershandleiding Verkorte Nederlandse Gebruikershandleiding 1. Bediening van de DVR 1.1 Bediening met de muis De muis moet aan de ACHTERKANT van de recorder worden aangesloten op de USB ingang. Als de muis actief is dan

Nadere informatie

DVR0404 / DVR0804 handleiding Web interface v1.1

DVR0404 / DVR0804 handleiding Web interface v1.1 DVR0404 / DVR0804 handleiding Web interface v1.1 Open Internet Explorer en vul het IP adres van de recorder in, bijv: http://192.168.1.15 Het IP adres is ook te achterhalen via het menu op de recorder

Nadere informatie

Basis bediening van het scherm

Basis bediening van het scherm Basis bediening van het scherm Het apparaat kan worden bedient met de meegeleverde muis aangesloten in de USB poort voor op het apparaat. Door te klikken op de knoppen en het gebruik van de scrol wheel

Nadere informatie

VQS4CRT2 KLEUREN QUAD PROCESSOR

VQS4CRT2 KLEUREN QUAD PROCESSOR KLEUREN QUAD PROCESSOR 1. Veiligheidsvoorschriften Het toestel werkt op 12Vdc / 500mA Stel het toestel niet bloot aan water of regen om elk gevaar voor electroshocks te vermijden. Laat het toestel onderhouden

Nadere informatie

Basis Live Mode Functies Je kan eenvoudig camerabeelden bekijken in een layout naar keuze. Kies een layout bovenaan het scherm, in de Live Mode.

Basis Live Mode Functies Je kan eenvoudig camerabeelden bekijken in een layout naar keuze. Kies een layout bovenaan het scherm, in de Live Mode. Eindgebruiker Quick Start Guide Overzicht De exacqvision Client software bestaat uit 3 schermen: Live, Search, en Setup. Om in het gewenste scherm te geraken, klik je op het desbetreffende pictogram aan

Nadere informatie

Win4Net ED04, ED08 en ED16 Snelle Gebruikers Handleiding

Win4Net ED04, ED08 en ED16 Snelle Gebruikers Handleiding Win4Net ED04, ED08 en ED16 Snelle Gebruikers Handleiding MENU Geeft het menu weer PLAYBACK Direct afspelen DISPLAY Kort indrukken is veranderen van Beeldweergave. Lang indrukken verschuift de focus van

Nadere informatie

Voer de bijgeleverde muis in een USB ingang voorop de recorder en controleer of het

Voer de bijgeleverde muis in een USB ingang voorop de recorder en controleer of het 1. Bediening met de muis Voer de bijgeleverde muis in een USB ingang voorop de recorder en controleer of het icoontje in beeld verschijnt. Beweeg uw muis om uw wachtwoord in het keypad in te voeren. Dat

Nadere informatie

Trybride DVR CPD705/708/716-CVBS//TVI GEBRUIKERSHANDLEIDING

Trybride DVR CPD705/708/716-CVBS//TVI GEBRUIKERSHANDLEIDING 436Z Trybride DVR CPD705/708/716-CVBS//TVI GEBRUIKERSHANDLEIDING Full HD opnemen en afspelen Lees deze instructies voor gebruik zorgvuldig door en bewaar deze voor toekomstig gebruik. Voor de werkelijke

Nadere informatie

CamTech XDR Series. Gebruikershandleiding. Digitale Multiplexer Recorder HELPDESK : Thomas Edisonweg DH Drunen

CamTech XDR Series. Gebruikershandleiding. Digitale Multiplexer Recorder HELPDESK : Thomas Edisonweg DH Drunen CamTech XDR Series Digitale Multiplexer Recorder Gebruikershandleiding Postbus 218 5150 AE Drunen Thomas Edisonweg 5 5151 DH Drunen HELPDESK : 0900-27274357 techhelp@aras.nl www.aras.nl Inhoudsopgave

Nadere informatie

Smart Professional Surveillance System Gebruikers Handleiding Nederlands

Smart Professional Surveillance System Gebruikers Handleiding Nederlands Smart Professional Surveillance System Gebruikers Handleiding Nederlands 1 Inhoudsopgave Live view Camera... 3 Real-time beelden bekijken... 3 Record/Opnemen... 6 Snapshot/schermafdruk... 6 PTZ functie...

Nadere informatie

AN0017-NL. Hoe plattegronden gebruiken. Overzicht. Bediening 2D/3D

AN0017-NL. Hoe plattegronden gebruiken. Overzicht. Bediening 2D/3D Hoe plattegronden gebruiken Overzicht Plattegronden stellen gebruikers in staat om een locatie te monitoren met behulp van interactieve plattegronden. Plattegronden kunnen gebruikt worden om apparaten

Nadere informatie

HD-CVI Verkorte handleiding

HD-CVI Verkorte handleiding HD-CVI Verkorte handleiding model 5104D-5208D-5216D Version 2.0.0 2015 HDCVI DVR Verkorte handleiding Welkom Dank u voor de aankoop van onze DVR! Deze verkorte handleiding helpt u wegwijs met onze DVR

Nadere informatie

Beelden bekijken op Neptune DVR s

Beelden bekijken op Neptune DVR s Beelden bekijken op Neptune DVR s 1 Inhoudsopgave 1 OVERZICHT EN BEDIENING... 3 1.1 BEDIENING MET MUIS... 3 2 GEBRUIK VAN DE DVR... 3 2.1 INLOGGEN OP DE DVR... 3 2.2 GEBRUIKERSMENU BEELDEN LIVE BEKIJKEN...

Nadere informatie

Handleiding Gold- en Superstation

Handleiding Gold- en Superstation 1 Configuratie... 3 On Site... 4 Live bekijken... 4 Uitleg scherm... 4 1. Omschrijving beeld... 5 2. Selecteren Beeldscherm... 5 3. Selecteren Camera en weergave type Opname... 5 4. Datum en Uur van de

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING. DVR (Digital Video Recorder)

GEBRUIKERSHANDLEIDING. DVR (Digital Video Recorder) GEBRUIKERSHANDLEIDING DVR (Digital Video Recorder) 1 1.Inhoud 1. Inhoud.. 2 2. Inleiding 3 3. Werkings gids 4 A. Opstarten 4 a.view mode B. Basis functies. 5 a.opnemen (Rec)... 5 b.afspelen.. 6 c.terugspoelen,

Nadere informatie

Viewlog Viewlog Interface Functiepaneel Bestanden bewaren Dmv Logboek... 5

Viewlog Viewlog Interface Functiepaneel Bestanden bewaren Dmv Logboek... 5 VIEWLOG HANDLEIDING INHOUD Viewlog... 3 1. Viewlog Interface... 4 1.1 Functiepaneel... 5 2. Bestanden bewaren... 5 2.1 Dmv Logboek... 5 2.2 Dmv Exporteren als AVI of EXE... 6 2.3 Dmv Favorieten... 7 2.4

Nadere informatie

PRO CAMERASYSTEEM HANDLEIDING BSM-DVRPNL V2.1

PRO CAMERASYSTEEM HANDLEIDING BSM-DVRPNL V2.1 PRO CAMERASYSTEEM HANDLEIDING BSM-DVRPNL V2.1 INHOUD Inleiding Benodigdheden Pagina 3 Aansluiten Stap 1: aansluiten van de recorder Pagina 4 Stap 2: aansluiten van de monitor Pagina 4 Stap 3A: bekabelde

Nadere informatie

SMARTPHONE APPLICATIE HANDLEIDING

SMARTPHONE APPLICATIE HANDLEIDING SMARTPHONE APPLICATIE HANDLEIDING INHOUD GV Smartphone applicatie handleiding... 3 1 Enkele nota s:... 3 2 Windows Smartphone GV-MSView... 3 2.1 GV-MSView Live beelden instellen... 3 2.2 GV-MSView Opgenomen

Nadere informatie

1. Introductie 2. Omschrijving 2 Omschrijving van de onderdelen (voorzijde) 2. 2. Algemeen 3

1. Introductie 2. Omschrijving 2 Omschrijving van de onderdelen (voorzijde) 2. 2. Algemeen 3 HANDLEIDING Digitale Harddisk Recorder DVR DigitAll CCTV Doornseweg 2a Tel.: 0183-4016346 1. Introductie 2 Omschrijving 2 Omschrijving van de onderdelen (voorzijde) 2 2. Algemeen 3 Opstarten systeem 3

Nadere informatie

Handleiding Dahua recorders (WEB Service) 28-10-2012

Handleiding Dahua recorders (WEB Service) 28-10-2012 Inloggen Open de webservice in uw internetbrowser, bijvoorbeeld: http://243.273.23.125:85/ Vul uw gebruikersnaam (User Name) en wachtwoord (Password) in. Klik op Login om in te loggen. Krijgt u geen loginscherm

Nadere informatie

Snelgids DVR : DIXE Serie

Snelgids DVR : DIXE Serie Snelgids DVR : DIXE Serie Inhoud Taalkeuze :... 2 Opname configuratie... 3 Netwerk configuratie :... 6 Configuratie van het paswoord en klantgegevens... 9 Alvorens te beginnen : Deze gids is bedoeld om

Nadere informatie

PRO 4000. NOORD 137 2931 SJ KRIMPEN a/d LEK TELEFOON: 0180593913 FAX: 0180593266 INTERNET: WWW.PRO-REC.NL

PRO 4000. NOORD 137 2931 SJ KRIMPEN a/d LEK TELEFOON: 0180593913 FAX: 0180593266 INTERNET: WWW.PRO-REC.NL PRO 4000 NOORD 137 2931 SJ KRIMPEN a/d LEK TELEFOON: 0180593913 FAX: 0180593266 INTERNET: WWW.PRO-REC.NL 1 1.0 BELANGRIJKE EIGENSCHAPPEN VAN HET PRO 4000 SYSTEEM - H.264 compressie techniek full D1 - Volledig

Nadere informatie

Beknopte gebruikershandleiding

Beknopte gebruikershandleiding Beknopte gebruikershandleiding Overzicht De exacqvision Client-software kent drie bedrijfsmodi: Live (live), Search (zoeken) en Config (instellingen). Om de gewenste bedrijfsmodus te openen, klikt u op

Nadere informatie

HANDLEIDING. Terug zoeken en archiveren met de Mobotix Control Center 2.2

HANDLEIDING. Terug zoeken en archiveren met de Mobotix Control Center 2.2 HANDLEIDING Terug zoeken en archiveren met de Mobotix Control Center 2.2 De event player: Selecteer een camera door het desbetreffende beeld 1 keer aan te klikken met de muis. Rondom het live beeld verschijnt

Nadere informatie

Configuratiehandleiding

Configuratiehandleiding Configuratiehandleiding Inleiding Comelit beidt graag hulp en service bij het installeren van een systeem. Door de volgende stappen in de configuratiehandleiding te volgen, wordt verwachte de installatietijd

Nadere informatie

inex Client Quicksheet

inex Client Quicksheet inex Client Quicksheet Installeren Klik op het icoon StandardSetup. Het volgende scherm verschijnt: Klik op Next. Selecteer Client en klik op Next. Kies eventueel in welke map inex geïnstalleerd mag worden

Nadere informatie

Beknopte handleiding AVC792 Nederlands. 9. Vraag en antwoord voor de meest voorkomende problemen

Beknopte handleiding AVC792 Nederlands. 9. Vraag en antwoord voor de meest voorkomende problemen Beknopte handleiding AVC792 Nederlands 1. Live beeld 2. Ontgrendelden en vergrendelen 3. Opbouw van het menu 4. Terugkijken (bediening via de recorder) 5. Zoeken via het menu 6. Backup 7. Veranderen van

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING CDC300

GEBRUIKERSHANDLEIDING CDC300 GEBRUIKERSHANDLEIDING CDC300 Product overzicht 1. TF kaart sleuf 7. HDMI out poort 12. RESET 2. Omhoog knop 8. OK knop 13. Microfoon 3. Menu knop 9. Modus knop 14. Luidspreker 4. Omlaag knop 10. Vergrendeling

Nadere informatie

Handleiding M7 MZ-101 Interactieve hd-ontvanger.

Handleiding M7 MZ-101 Interactieve hd-ontvanger. Handleiding M7 MZ-101 Interactieve hd-ontvanger. Handleiding M7 Versie 160915 Instellen van de afstandsbediening Stap voor stap uw afstandsbediening instellen LED-lampje Bedien ook uw TV met de Stipte

Nadere informatie

Voor het insteken van de camera s is het nodig eerst de antenne aan te sluiten. Doet U dit niet dan gaat de camera stuk.

Voor het insteken van de camera s is het nodig eerst de antenne aan te sluiten. Doet U dit niet dan gaat de camera stuk. Handleiding Draadloze Wifi kit 4/8 kanaals model Voor het insteken van de camera s is het nodig eerst de antenne aan te sluiten. Doet U dit niet dan gaat de camera stuk. De antenne is eenvoudig vast te

Nadere informatie

NV6004I. Real IP harddisk recorder. Verkorte Nederlandse Handleiding. Franciscusweg 277 1216 SG Hilversum (NL) telefoon: 035-6282245 fax: 035-6210885

NV6004I. Real IP harddisk recorder. Verkorte Nederlandse Handleiding. Franciscusweg 277 1216 SG Hilversum (NL) telefoon: 035-6282245 fax: 035-6210885 Franciscusweg 277 1216 SG Hilversum (NL) telefoon: 035-6282245 fax: 035-6210885 info@teleconnect.nl www.teleconnect.nl NV6004I Real IP harddisk recorder Verkorte Nederlandse Handleiding Versie 102201 Systeem

Nadere informatie

IDPF-700 HANDLEIDING

IDPF-700 HANDLEIDING IDPF-700 HANDLEIDING Kenmerken product: Resolutie: 480x234 pixels Ondersteunde media: SD/ MMC en USB-sticks Fotoformaat: JPEG Foto-effecten: kleur, mono, en sepia Zoomen en draaien van afbeeldingen Meerdere

Nadere informatie

NVR/DVR gebruikershandleiding

NVR/DVR gebruikershandleiding NVR/DVR gebruikershandleiding 1 Inhoud 1 Veiligheidsvoorschriften...2 2 Functies en specificaties...3 3 Bediening van de NVR/DVR...3 3.1 Muisbediening...3 3.2 Afstandsbediening*...4 4 Gebruik van de DVR/NVR...4

Nadere informatie

NVR/DVR gebruikershandleiding

NVR/DVR gebruikershandleiding NVR/DVR gebruikershandleiding 1 Inhoud 1 Veiligheidsvoorschriften... 3 2 Functies en specificaties... 3 3 Bediening van de NVR/DVR... 4 3.1 Muisbediening... 4 3.2 Afstandsbediening*... 4 4 Gebruik van

Nadere informatie

Gebruikershandleiding SmartPSS

Gebruikershandleiding SmartPSS Gebruikershandleiding SmartPSS Index 1. Live-beelden bekijken P3 2. Opgenomen beelden bekijken P8 3. Opgenomen beelden opslaan P15 2 1. Live-beelden bekijken 1. Om Live-beelden te bekijken opent u eerst

Nadere informatie

1. Laad de software voor de camera van op het menu

1. Laad de software voor de camera van  op het menu 1. Laad de software voor de camera van www.overmax.eu. op het menu producten, selecteer RTV, dan IP camera s en uw camera model. Dan subpagina Product selecteer de [HELP] - klik op de grijze pijl symbool

Nadere informatie

HANDLEIDING SMART HOME BEVEILIGING APP

HANDLEIDING SMART HOME BEVEILIGING APP HANDLEIDING SMART HOME BEVEILIGING APP Inhoudsopgave Inleiding... 3 1 Inloggen... 4 2. Startscherm... 5 2.1 Apparaat menu... 5 2.2 Mijn menu... 6 3. Video weergave scherm... 8 3.1 Live video weergave...

Nadere informatie

DRAADLOOS HD CAMERASYSTEEM HANDLEIDING DVR-PL-NL V1.0

DRAADLOOS HD CAMERASYSTEEM HANDLEIDING DVR-PL-NL V1.0 DRAADLOOS HD CAMERASYSTEEM HANDLEIDING DVR-PL-NL V1.0 INHOUD Inleiding Benodigdheden Pagina 3 Aansluiten Stap 1: aansluiten van de recorder Pagina 4 Stap 2: aansluiten van de monitor Pagina 4 Stap 3: adapters

Nadere informatie

JVC CAM Control (voor ipad) Gebruikershandleiding

JVC CAM Control (voor ipad) Gebruikershandleiding JVC CAM Control (voor ipad) Gebruikershandleiding Nederlands Dit is de gebruikershandleiding voor de software (voor ipad) voor LiveStreaming Camera GV-LS2/GV-LS1 gemaakt door JVC KENWOODCorporatie. De

Nadere informatie

DENVER DPF-721 Gebruikershandleiding. Digitale Fotolijst

DENVER DPF-721 Gebruikershandleiding. Digitale Fotolijst DENVER DPF-721 Gebruikershandleiding Digitale Fotolijst WAARSCHUWING De kabel van de voedingsadapter en de uitschakelinrichting moeten altijd gemakkelijk te bedienen zijn. 1 Inleiding Gefeliciteerd met

Nadere informatie

DIT is TV Deluxe 4K aansluiten. HDMI kabel/aansluiting. B Internetkabel/aansluiting Geen internetkabel? Stel dan uw WiFi in (zie onderaan deze pagina)

DIT is TV Deluxe 4K aansluiten. HDMI kabel/aansluiting. B Internetkabel/aansluiting Geen internetkabel? Stel dan uw WiFi in (zie onderaan deze pagina) Welkom! Allereerst wensen wij u heel veel plezier met uw nieuwe DIT is TV Deluxe 4K. In deze korte welkomstbrochure leggen wij u stap voor stap uit hoe u alles aansluit. Veel kijkplezier gewenst! Het Dit

Nadere informatie

Verkorte handleiding 1200MX

Verkorte handleiding 1200MX Verkorte handleiding 1200MX Systeem opstarten 1. Ieder keer als u de recorder opstart wordt u gevraagd een geldige gebruikersnaam en wachtwoord in te vullen. 2. Vul dan een geldige gebruikersnaam en de

Nadere informatie

Remote Administration System PDA (RASmobile)

Remote Administration System PDA (RASmobile) Divitec Nederland BV 1 Xineron RAS Mobile RAS Mobile geeft u de mogelijkheid om toegang te krijgen tot externe sites en live video te bekijken met gebruik van een op Windows Mobile gebaseerde PDA op ieder

Nadere informatie

HOE EEN CD TE BRANDEN MET EEN DIGINET SYSTEEM

HOE EEN CD TE BRANDEN MET EEN DIGINET SYSTEEM HOE EEN CD TE BRANDEN MET EEN DIGINET SYSTEEM Fragmenten terug kijken om naar cd te branden Klik op de Search button (rood omcirkeld) om de beelden op te zoeken die op de cd gebrand moeten worden (zie

Nadere informatie

PRO CAMERASYSTEEM HANDLEIDING BSM-DVRNL V2.0

PRO CAMERASYSTEEM HANDLEIDING BSM-DVRNL V2.0 PRO CAMERASYSTEEM HANDLEIDING BSM-DVRNL INHOUD Inleiding Benodigdheden Pagina 3 Aansluiten Stap 1: aansluiten van de recorder Pagina 4 Stap 2: aansluiten van de monitor Pagina 4 Stap 3A: bekabelde camera

Nadere informatie

CCTV Innovatie.. Inclusief vele high-end functies & GSM applicatie

CCTV Innovatie.. Inclusief vele high-end functies & GSM applicatie CCTV Innovatie.. Inclusief vele high-end functies & GSM applicatie IVSR746D: 8 KAN. IVS DVR IVSR744D: 4 KAN. IVS DVR IVSR748D: 16KAN. IVS DVR USB-Muis bediening op het beeldscherm / VGA interface / PTZ

Nadere informatie

Snel aan de slag met de Mini Squirrel datalogger

Snel aan de slag met de Mini Squirrel datalogger Snel aan de slag met de Mini Squirrel datalogger Datalogger type: MS47 MS47 Mini Squirrel datalogger is een datalogger voor het controleren van het binnenklimaat op de volgende parameters: Relatieve vochtigheid,

Nadere informatie

Aanvullende handleiding Bosch KBD-UXF

Aanvullende handleiding Bosch KBD-UXF Handleiding Aanvullende handleiding Bosch KBD-UXF Correctie op originele Bosch Handleiding Aanvullende informatie Artikelnummer: Bosch KBD-UXF Versie: 1 ARAS Security B.V. Postbus 218 5150 AE Drunen NL

Nadere informatie

Gebruikers Handleiding Camera App. Voor C103 t/m C307 camera s en alle NVR s

Gebruikers Handleiding Camera App. Voor C103 t/m C307 camera s en alle NVR s Gebruikers Handleiding Camera App Voor C103 t/m C307 camera s en alle NVR s Inhoud: Pag. 3 Pag. 4 Pag. 5 Pag. 6, 7 Pag. 8, 9 Welkom Hoe werkt het? Installeren van de Camera of NVR recorder Installeren

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing GPS car cam

Gebruiksaanwijzing GPS car cam Gebruiksaanwijzing GPS car cam productomschrijving Dit product is ontwikkeld met de nieuwste wetenschap en technologie om een high- definition camcorder te ontwerpen. Het wordt niet alleen gebruikt als

Nadere informatie

System4. LTC 2600-series Multiplexer Verkorte handleiding

System4. LTC 2600-series Multiplexer Verkorte handleiding Zoals gebruilkt door System4 Video Controller LTC 2600-series Multiplexer Verkorte handleiding I n s t a l l a t i e - a a n w i j z i n g e n Deze functies gelden alleen voor de System4-serie. Toetsenbord

Nadere informatie

InteGra Gebruikershandleiding 1

InteGra Gebruikershandleiding 1 InteGra Gebruikershandleiding 1 Algemeen Met dank voor de keuze van dit product aangeboden door SATEL. Hoge kwaliteit en vele functies met een simpele bediening zijn de voordelen van deze inbraak alarmcentrale.

Nadere informatie

811.1. Gebruiksaanwijzing WTW PC-software

811.1. Gebruiksaanwijzing WTW PC-software 811.1 Gebruiksaanwijzing WTW PC-software Inhoudsopgave 1 FUNCTIONELE SPECIFICATIES........................................................................... 1 2 INSTALLATIE.............................................................................................

Nadere informatie

Copyright 2011 - Xsarius. Handleiding

Copyright 2011 - Xsarius. Handleiding Handleiding Op onze website kunt u uw product registreren. Door uw product te registreren kunnen wij u direct de best mogelijke ondersteuning bieden. Verleng hiermee tevens de fabrieksgarantie van 1 naar

Nadere informatie

Configuratiehandleiding AHD 3.0 AHDVR( )A

Configuratiehandleiding AHD 3.0 AHDVR( )A Configuratiehandleiding AHD 3.0 AHDVR(043-083-163)A Inleiding Comelit biedt graag hulp en service bij het installeren van een systeem. Door de volgende stappen in de configuratiehandleiding te volgen,

Nadere informatie

1 Inleiding 1 / 24. DATUM UITGIFTE : 24-1-2014 DATUM HERZIENING : 18-7-2014 Gebruikershandleiding ivms-4200-client 2.0 HIKVISION

1 Inleiding 1 / 24. DATUM UITGIFTE : 24-1-2014 DATUM HERZIENING : 18-7-2014 Gebruikershandleiding ivms-4200-client 2.0 HIKVISION 1 / 24 1 Inleiding Deze verkorte handleiding beschrijft de meest gebruikte mogelijkheden voor het live bekijken van beelden, evenals het opvragen van opgenomen beelden. Mochten er vragen, opmerkingen of

Nadere informatie

Overzicht veelgestelde vragen

Overzicht veelgestelde vragen Veelgestelde vragen Overzicht veelgestelde vragen 1 VRAGEN OVER DE CAMERA & HARDWARE... 4 1.1 Welke WiFi netwerken worden ondersteund door... 4 1.2 Welke draadloze (WiFi) encryptie ondersteunt Panasonic

Nadere informatie

HANDLEIDING SMART HOME BEVEILIGING APP

HANDLEIDING SMART HOME BEVEILIGING APP HANDLEIDING SMART HOME BEVEILIGING APP Inhoudsopgave Inleiding... 3 1. Inloggen... 4 2. Startscherm... 4 2.1 Apparaat menu... 4 2.2 Mijn menu... 5 3. Video weergave scherm... 7 3.1 Live video weergave

Nadere informatie

VRW04 Digitale videorecorder

VRW04 Digitale videorecorder VRW04 Digitale videorecorder 4 kanalen H.264 DVR met reclame weergave mogelijkheid. Real time, 4 kanalen audio. Uit te breiden tot 128 camera s, analoog en HD. Groene energie eigenschappen. Eigenschappen

Nadere informatie

Installatie app. voor Android en IOS

Installatie app. voor Android en IOS Installatie app voor Android en IOS Installatie van de gdmss Lite / idmss Lite app Android: Ga naar Google Play Zoek naar gdmss. Kies dan voor gdmss Lite, deze is gratis en biedt genoeg functies voor de

Nadere informatie

Gebruikershandleiding NUUO Software

Gebruikershandleiding NUUO Software Gebruikershandleiding NUUO Software Handleiding voor het gebruik van de software wat geleverd wordt bij uw NUUO netwerkrecorder In deze handleiding wordt er vanuit gegaan dat uw installateur het programma

Nadere informatie

Elbo Technology BV Versie 1.1 Juni 2012. Gebruikershandleiding PassanSoft

Elbo Technology BV Versie 1.1 Juni 2012. Gebruikershandleiding PassanSoft Versie 1.1 Juni 2012 Gebruikershandleiding PassanSoft Versie 1.1 Juni 2012 2 Inhoud: Opstart scherm PassanSoft... 1 Het hoofdmenu van PassanSoft wordt geopend... 4 Verklaring extra knoppen weergegeven

Nadere informatie

Besturingspaneel v Raam E-systeem functie omschrijving v109

Besturingspaneel v Raam E-systeem functie omschrijving v109 Besturingspaneel v Raam E-systeem functie omschrijving v109 Aantal druktoetsen: 4 stuks met de volgende functies: On/off toets voor in- en uitschakelen, toets 1 laagste vermogen, 2 midden stand, 3 max.

Nadere informatie

Remote Powercontrol for TCP/IP networks

Remote Powercontrol for TCP/IP networks Remote Powercontrol for TCP/IP networks Gebruikershandleiding 1. Opening instructies..... 1.1 Verbinding De IP Power Switch (IPPS) moet verbonden zijn met het lichtnet (230V) en het gewenste ethernet.

Nadere informatie

HANDLEIDING NEDERLANDS ( 1 4 )

HANDLEIDING NEDERLANDS ( 1 4 ) 1 HANDLEIDING NEDERLANDS ( 1 4 ) ::: DMC2 Handleiding ::: Deze handleiding geeft uitleg hoe u de Numark DMC2 controller snel kunt aansluiten en bedienen. Neem svp een paar minuten de tijd om deze handleiding

Nadere informatie

Gebruikers Handleiding Voor uw mobiele app

Gebruikers Handleiding Voor uw mobiele app Gebruikers Handleiding Voor uw mobiele app Aangeboden door uw dealer: Mobiele Surveillance Afstand maakt geen verschil 1. Klik om uit te vouwen. 2. Lijst met apparaten. 3. Groep apparaten. 4. Groep kanalen.

Nadere informatie

Opladen Opmerkingen Vragen?... 11

Opladen Opmerkingen Vragen?... 11 Aanwezigheidsregistratie Release 1 2018 1 e kwartaal Model: X-9200B Inhoudsopgave Activiteiten aanmaken... 2 Hoe werkt het registratieproces?... 4 Aan de slag: Draadloos scannen met een smartphone, tablet

Nadere informatie

Innovative Growing Solutions. Datalogger DL-1. software-versie: 1.xx. Uitgifte datum: 01-09-2015 HANDLEIDING WWW.TECHGROW.NL

Innovative Growing Solutions. Datalogger DL-1. software-versie: 1.xx. Uitgifte datum: 01-09-2015 HANDLEIDING WWW.TECHGROW.NL Innovative Growing Solutions Datalogger DL-1 software-versie: 1.xx Uitgifte datum: 01-09-2015 HANDLEIDING WWW.TECHGROW.NL DL-1 Datalogger gebruikershandleiding Bedankt voor het aanschaffen van de TechGrow

Nadere informatie

Gebruikershandleiding TV-ontvanger. Versie: Oktober 2017 Onder voorbehoud van wijzigingen Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend

Gebruikershandleiding TV-ontvanger. Versie: Oktober 2017 Onder voorbehoud van wijzigingen Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend Gebruikershandleiding TV-ontvanger Versie: Oktober 2017 Onder voorbehoud van wijzigingen Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend VOORKANT TV-ONTVANGER Op de voorkant van de TV-ontvanger kunnen

Nadere informatie

Snelstartgids INSTALLATIE VAN UW SYSTEEM 4CH DVR. Nederlands _1

Snelstartgids INSTALLATIE VAN UW SYSTEEM 4CH DVR. Nederlands _1 VIDEO OUT 1 2 3 4 G 1 COM G NETWORK Snelstartgids KIT MODEL SDS-P3040 / V4040 / P4080 / P5080 / P5100 / P5101 DVR MODEL SDR-3100 / 4100 / 4101 / 5100 SAMSUNG ALL-IN-ONE BEVEILIGINGSSYSTEEM Dank u voor

Nadere informatie

Vr.Model-nr MPFOL15. Gebruikershandleiding

Vr.Model-nr MPFOL15. Gebruikershandleiding Vr.Model-nr MPFOL15 Gebruikershandleiding NL 1. Toetsen 1. M : Menu 2. : Afspelen/Pauzeren 3. < : Vorige track / Terugspoelen 4. > : Volgende track/ Vooruitspoelen 5. - : Volume verlagen 6. + : Volume

Nadere informatie

Handleiding DIGITALE MEDIASPELER

Handleiding DIGITALE MEDIASPELER Voormodel nr. BTC245 BTC245 Handleiding DIGITALE MEDIASPELER Overzicht functies BTC245 is een MP3-speler met touchscreen, de gebruiker kan op het scherm om de speler te bedienen 2,4 inch 320*240 TFT-scherm

Nadere informatie

Beknopte gebruikers handleiding Way kit 1401 / 1402

Beknopte gebruikers handleiding Way kit 1401 / 1402 11. 11.1 Hoofdmenu De monitor is uitgerust met een eenvoudig menu en voorzien van de Nederlandse taal. Het hoofdmenu wordt zichtbaar na het aanraken, (in stand-by modus) van het scherm. Het hoofdmenu wordt

Nadere informatie

GV-VMS... 3. Live beelden... 3. Content List... 4. Ontwerp... 4. Inzoomen... 5 PTZ... 5. Opgenomen beelden... 6. Content List... 6. Opzoeken...

GV-VMS... 3. Live beelden... 3. Content List... 4. Ontwerp... 4. Inzoomen... 5 PTZ... 5. Opgenomen beelden... 6. Content List... 6. Opzoeken... GEOVISION VMS INHOUD GV-VMS... 3 Live beelden... 3 Content List... 4 Ontwerp... 4 Inzoomen... 5 PTZ... 5 Opgenomen beelden... 6 Content List... 6 Opzoeken... 6 Object Search... 6 Bewaren... 8 2 GV-VMS

Nadere informatie

Inhoud 1. Op het toestel zelf... 4 1.1 Schermbeschrijving... 4 1.2 Opnames... 6 1.2.1 Zoeken... 6 1.2.2 Datum/Tijd... 7 1.2.3 Gebeurtenis... 8 1.2.

Inhoud 1. Op het toestel zelf... 4 1.1 Schermbeschrijving... 4 1.2 Opnames... 6 1.2.1 Zoeken... 6 1.2.2 Datum/Tijd... 7 1.2.3 Gebeurtenis... 8 1.2. Inhoud 1. Op het toestel zelf... 4 1.1 Schermbeschrijving... 4 1.2 Opnames... 6 1.2.1 Zoeken... 6 1.2.2 Datum/Tijd... 7 1.2.3 Gebeurtenis... 8 1.2.4 Kalender... 9 1.3 Opslaan... 12 2. Via Internet Explorer...

Nadere informatie

1. PRODUCTAFBEELDING MET UITLEG: 3

1. PRODUCTAFBEELDING MET UITLEG: 3 GEBRUIKSAANWIJZING INHOUDSOPGAVE 1. PRODUCTAFBEELDING MET UITLEG: 3 2.HET MONTEREN EN AANSLUITEN VAN DE DEURBEL OP STROOM 4 2.1 Deurbel krijgt spanning via batterijen 4 2.2 Deurbel krijgt spanning via

Nadere informatie

I. Specificaties. II Toetsen en bediening

I. Specificaties. II Toetsen en bediening I. Specificaties Afmetingen Gewicht Scherm Audioformaat Accu Play time Geheugen 77 52 11mm (W*H*D) 79g 1,3inch OLED-scherm MP3: bitrate 8Kbps-320Kbps WMA: bitrate 5Kbps-384Kbps FLAC:samplingrate 8KHz-48KHz,16bit

Nadere informatie

PlayNow Box. 1. Uitpakken en aansluiten. 2. Afstandsbediening leren kennen. 3. Opstarten. 4. Internet instellen. 5.

PlayNow Box. 1. Uitpakken en aansluiten. 2. Afstandsbediening leren kennen. 3. Opstarten. 4. Internet instellen. 5. Pagina 1 van 24 PlayNow Box 1. Uitpakken en aansluiten 2. Afstandsbediening leren kennen 3. Opstarten 4. Internet instellen 5. In gebruik nemen 6. Een film of serie aanzetten 7. PlayNow Box besturen met

Nadere informatie

Handleiding. Solcon TV. solcon.nl

Handleiding. Solcon TV. solcon.nl Handleiding Solcon TV Inhoud 1. De eerste keer opstarten 1.1 De eerste keer opstarten van uw Dune 2 Starten met... 2.1 TV kijken 2.2 Radio Luisteren 2.3 TV Gids 3 Fuctionaliteit Solcon TV 3.1 Pauze TV

Nadere informatie

Gebruikershandleiding V1.0

Gebruikershandleiding V1.0 Gebruikershandleiding V1.0 Hoofd functie omschakel knop. Schakelt tussen videocamera (Camera icoon), Time-lapse (Klok icoon) en Uitzending (Wereldbol icoon) modi. Hoofdmenu Bediening bovenaan Met de volume

Nadere informatie

Stappenplan Dahua basis installatie NVR/Tribrid Recorder

Stappenplan Dahua basis installatie NVR/Tribrid Recorder Stappenplan Dahua basis installatie NVR/Tribrid Recorder Versie 1.0 Inhoudsopgave 1. Recorder en Camera s firmware + IP instellen... 2 2. Internet Explorer Instellen... 4 3. Recorder + Camera s Instellen...

Nadere informatie

Basis gebruikers handleiding. ivms-4200-clientsoftware. Versie 0.1

Basis gebruikers handleiding. ivms-4200-clientsoftware. Versie 0.1 Basis gebruikers handleiding ivms-4200-clientsoftware Versie 0.1 1.2.1 Basis handelingen in de live weergavemodus Live weergave voor één kanaal starten: Als u live video wilt weergeven, sleept u de camera

Nadere informatie

Head Pilot v Gebruikershandleiding

Head Pilot v Gebruikershandleiding Head Pilot v1.1.3 Gebruikershandleiding Inhoud 1 Installatie... 4 2 Head Pilot Gebruiken... 7 2.2 Werkbalk presentatie... 7 2.3 Profielen beheren... 13 2.3.1 Maak een profiel... 13 2.3.2 Verwijder een

Nadere informatie

Cloud handleiding Versie: 1.0 Datum: 23-7-2014

Cloud handleiding Versie: 1.0 Datum: 23-7-2014 Cloud handleiding Versie: 1.0 Datum: 23-7-2014 2 Inhoud Inleiding... 5 Inrichting SequreBox Cloud... 5 1. Inloggen... 6 2. Abonnementen voeg camera toe... 8 3. Controleer beelden... 9 4. Camera Stel Alarm

Nadere informatie

www.playnowbox.nl Pagina 1 van 24

www.playnowbox.nl Pagina 1 van 24 www.playnowbox.nl Pagina 1 van 24 Pagina 2 van 24 PlayNow Box 1. Uitpakken en aansluiten 2. Afstandsbediening leren kennen 3. Opstarten 4. Internet instellen 5. In gebruik nemen 6. Een film of serie aanze

Nadere informatie

Handleiding Icespy MR software

Handleiding Icespy MR software Handleiding Icespy MR software Versie 4.40.04 Wij danken u voor de aanschaf van deze IceSpy producten en adviseren u om deze handleiding goed door te nemen. 2 INHOUDSOPGAVE: 1. Installeren van de software...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding RISICO VAN ELECTRISCHE SCHOK NIET OPENEN WAARSCHUWING: Om het risico van een electrische schok te verkleinen, verwijder de kap niet. Er zitten geen componenten in die door de gebruiker

Nadere informatie

STAGESCAPE M20d ADVANCED GUIDE. Firmware Version 1.20 Addendum. Rev D Line 6, Inc.

STAGESCAPE M20d ADVANCED GUIDE. Firmware Version 1.20 Addendum. Rev D Line 6, Inc. STAGESCAPE M20d ADVANCED GUIDE Rev D Firmware Version 1.20 Addendum 2013 Line 6, Inc. Inhoudsopgave Appendix D: Fader View... D 1 Fader View Werkbalk...D 2 Menu voor het toewijzen van Faders...D 3 Menu

Nadere informatie

IRIScan Anywhere 5. Scan anywhere, go paperless! PDF. Mobile scanner & OCR software. for Windows and Mac

IRIScan Anywhere 5. Scan anywhere, go paperless! PDF. Mobile scanner & OCR software. for Windows and Mac IRIScan Anywhere 5 PDF Scan anywhere, go paperless! for Windows and Mac Mobile scanner & OCR software Van start gaan Deze verkorte handleiding helpt u om aan de slag te gaan met de IRIScan TM Anywhere

Nadere informatie

XEMIO-654/664 Gebruikershandleiding. Voor informatie en ondersteuning, www.lenco.eu

XEMIO-654/664 Gebruikershandleiding. Voor informatie en ondersteuning, www.lenco.eu XEMIO-654/664 Gebruikershandleiding Voor informatie en ondersteuning, www.lenco.eu Wat zit er in de doos: Het apparaat Gebruikershandleiding USB Kabel Hoofdtelefoon Installatie CD 2 Locatie en gebruik

Nadere informatie