Bouwbedrijf Beneens. Totaaloplossingen voor ruwbouw, schrijnwerk, interieuren winkelinrichting.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Bouwbedrijf Beneens. Totaaloplossingen voor ruwbouw, schrijnwerk, interieuren winkelinrichting."

Transcriptie

1 Bouwbedrijf Beneens Totaaloplossingen voor ruwbouw, schrijnwerk, interieuren winkelinrichting.

2 Ons familiebedrijf, uw zekerheid! Grootvader Jozef Beneens begon tachtig jaar geleden als schrijnwerker en trappenmaker. De zonen Staf, Herman en Karel stapten later mee in de zaak. Vanaf de jaren zeventig specialiseerde onze firma in winkelinrichting. Dit is nog steeds een belangrijke nichemarkt voor ons. Vandaag is onze firma ook een gereputeerde partner voor omvangrijke industriële of B2B bouwprojecten en ook voor particuliere bouw- en renovatieprojecten. Ondertussen staan wij, Jo en Joeri Beneens, als derde generatie aan het roer van het familiebedrijf. De oorspronkelijke zin voor kwaliteitswerk blijft tot vandaag het handelsmerk van Beneens, maar we onderscheiden ons ook op het vlak van energie-efficiënt en duurzaam bouwen. We groeien verder, maar blijven een familiebedrijf in hart en nieren. We hebben onze eigen visie op bouwen. We denken graag met u mee, zelfs al van in de ontwerpfase en we bieden u daarna één aanspreekpunt voor het plannen, coördineren en het realiseren van alle werken. Want zo wordt bouwen een avontuur zonder zorgen en verrassingen. Alle 140 werknemers behoren tot onze familie en hebben één doel gemeen: verder bouwen aan prachtige realisaties voor tevreden klanten. Daarvoor tekenen wij! Jo en Joeri Beneens

3 Onze troeven Wat kunnen wij voor u betekenen? Heel wat, denken we, want we hebben goede troeven in handen om uw projecten perfect uit te voeren. Wanneer u met ons werkt, hoeft u zich geen zorgen te maken, want alles wordt door dezelfde aanspreekpartner geregeld en opgevolgd. Er staat steeds een ervaren bouwteam voor u klaar waarmee we onverwachte of bijkomende werken gemakkelijk opvangen. Al onze klanten zijn speciale klanten. Of het nu gaat om kleine of grote werken, om nieuwbouw of renovatie: iedereen kan steeds rekenen op een strikte timing, perfecte uitvoering en een nette werfomgeving. We beschikken over een goed netwerk van onderaannemers uit eigen streek met een ijzersterke reputatie. Zo kan u ook uw wensen op vlak van domotica, elektriciteit en sanitair aan professionals overlaten. Dochteronderneming Beneens Alucon NV produceert en plaatst het volledige Reynaers aluminium gamma. We zijn een klasse 7 aannemer en beschikken over VCA** attesten. We zijn erkend verwerker van Corian en FSC gecertificeerd. Om u een efficiënte werking te garanderen, bestaat ons bedrijf uit drie business units: - ruwbouw en algemene bouwwerken - interieur- en winkelinrichting - houten binnen- en buitenschrijnwerk We hebben een uitgebreid portfolio van klanten met een focus op vijf doelgroepen: - retail en vrije beroepen - bedrijven en kantoren - particulieren - openbare besturen en scholen - zorgcentra en artsenpraktijen Contacteer ons vrijblijvend en ontdek wat wij voor u kunnen bouwen!

4 Duurzame groei Het duurzaamheidsbeleid van onze bouwonderneming is voor ons even belangrijk als onze kwaliteitsgarantie. Onze ambitie is duidelijk: We willen kwaliteitsvolle en energieefficiënte constructies leveren. Daarom zien we het ook als onze taak om klanten hierover te sensibiliseren. We promoten een nieuwe aanpak van winkelinrichting en zetten volop in op duurzaam bouwen. We streven naar maximale energieen grondstoffenefficiëntie en willen de materialenkringloop sluiten. Zelf geven we het goede voorbeeld. Ons nieuw kantoorgebouw in houtmassiefbouw is een pareltje van bijnaenergieneutraal bouwen. Daarnaast beschikken we sinds midden 2016 over een Organic Rankine Cycle-installatie (ORC). Met ons eigen houtafval en dat van naburige collega s wekken we zelf elektriciteit en warmte op. Onze werknemers doen dagelijks hun best om meer dan veertig afvalfracties en puin gescheiden te sorteren. Met de inkomsten van dit afvalbeleid worden onze twaalf petekinderen in onderwijsprojecten van Cunina in Zuid-Afrika gesponsord. We zorgen voor jobs voor mensen uit eigen streek en willen voor onze buurt een gewaardeerde partner zijn. Onze 140 werknemers zijn het uithangbord van het bedrijf. Daarom investeren we voortdurend in hun kennis en zelfontwikkeling. Door ons beleid willen we bijdragen aan de realisatie van de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties. We zijn pilootbedrijf van de Sustatool, de nieuwe duurzaamheidsmanagement tool van de Vlaamse Overheid. Zo tillen we ons duurzaamheidsmanagement naar een hoger niveau. De Sustatool-methode wordt geïmplementeerd met de steun van:

5 Ruwbouw en Algemene bouwwerken, algemene bouwwerken kantoor en industrie

6 We beheersen alle aspecten van de bouwwereld voor zowel nieuwbouw als renovatie. De afgelopen jaren hebben we ons ook sterk toegelegd op de B2B-bouw, zoals kantoor- en industriegebouwen of projectontwikkeling. We hebben verschillende bouwteams voor alle fases van uw project die aangestuurd worden door onze bekwame projectleiders. Door de samenwerking tussen onze verschillende business units kunnen we uw werken snel en efficiënt uitvoeren. Bij grote projecten doen we een beroep op ons netwerk van onderaannemers. We kiezen bewust voor betrouwbare en degelijke partners uit eigen streek, waarmee we al vele jaren samenwerken. Ook voor particuliere projecten zoals villa s en appartementsgebouwen kan u bij ons terecht. We bouwen volgens de BEN30-norm, een standaard die vanaf 2021 verplicht wordt voor alle nieuwbouwwoningen. De BEN-30 norm vraagt extra inspanningen naar isolatie en ventilatie toe, maar het zijn investeringen die dubbel en dik lonen. Wij staan u graag bij met onafhankelijk advies zodat u de energie-efficiëntie van uw project kan maximaliseren!

7 Betonfabriek in beton natuurlijk. Wij sensibiliseren onze klanten om te kiezen voor duurzame materialen.

8 Toonzaal met zaagtanddak (sheddak) en speciale Reynaers aluminium-op-houtprofielen.

9 Villa met citaten van de Bauhaus-stijl van Ludwig Mies van der Rohe. Deze basisschool in Olen blinkt uit op het vlak van energie-efficiëntie en duurzame materialenkeuze.

10 Houtbouw Houtbouw is van alle tijden, maar de ontwikkelingen die de laatste jaren plaatsvonden, zijn indrukwekkend. Wij kunnen u onze expertise in één van de meest veelbelovende constructievormen aanbieden: houtmassiefbouw met kruislagenhout of CLT. De specifieke opbouw van dit type houtmassiefbouw heeft heel wat voordelen in vergelijking met de staal- of betonbouw en het is bovendien goedkoper. Door de keuze voor duurzaam PEFC of FSC hout verkleint de ecologische voetafdruk van uw totale constructie. CLThoutbouw biedt uitstekende waarden qua thermische isolatie en luchtdichtheid en is geschikt voor passiefbouw. We geloven zeer sterk in de toekomst van hout. Daarom hebben we ook ons eigen nieuw kantoorgebouw in CLT-houtbouw opgetrokken. De klimaatneutrale loods Teunenberg in Olen van het Agentschap voor Natuur & Bos te Olen is trendsetter in ecodesign.

11 Erfgoed Beschermde monumenten en waardevolle gebouwen zijn bij ons in goede handen. We hebben een lange ervaring met de zorgzame restauratie van kostbaar bouwkundig erfgoed. We laten u graag kennismaken onze restauraties in opdracht van bedrijven, openbare besturen en particulieren. Vernieuwbouw en restauratie gaan hand in hand.

12 Interieur woningen

13 Strak en elegant design. Droomzicht binnen en buiten...

14 Winkelinrichting

15 Bij ons past het schoentje voor uw interieurproject. Wij realiseren voor u de inrichting van alle handelszaken, toonzalen, shop-inshops, artsenpraktijken en horecazaken. Ook projecten voor ketens met tientallen verkoopspunten vormen geen probleem. Winkelbeleving en service maken het verschil en zorgen dat u gewapend blijft tegen de e-commerce. Voor die beleving kunnen wij mee zorgen. Verwacht design en functionaliteit van een hoog niveau ook als het heel snel moet gaan en binnen uw budget. We durven een strakke timing beloven, want dankzij onze verschillende business units kunnen we flexibel verschillende gespecialiseerde ploegen inzetten waar en wanneer het nodig is. Eventuele onvoorziene omstandigheden worden zo efficiënt opgelost. Daarom zijn we al jaren voorkeurspartner voor retail!

16 Mode is kunst interieurdesign ook.

17

18 Kantoren en praktijken We stellen voor de refterbox.

19 Voor de inrichting van industriegebouwen, kantoren, praktijkruimtes en ontvangstzones bent u bij ons aan het juiste adres. Reken op een perfecte afwerking en integratie van multimedia en technieken. Kies voor kwaliteit en design: uw medewerkers zullen u dankbaar zijn. Moderne open werkruimtes met voldoende compartimentering doen beter werken. Al vanaf de designfase is er aandacht voor akoestiek.

20 Scholen en openbare gebouwen

21 Turnen in stijl... Scholen, gemeentehuizen, sporthallen, zwembaden, renovatieprojecten of nieuwbouw aan ons heeft u een goede partner. Druk bezochte ruimtes vragen extra aandacht voor akoestiek. Samen met u bekijken we steeds de specifieke noden en stellen we de beste maatoplossingen voor. Altijd inbegrepen: strakke timing, volledige transparantie en een duidelijke offerte. Vraag naar onze referenties!

22 Zorgcentra en artsenpraktijken

23 We hebben de afgelopen jaren een bijzondere expertise opgebouwd in de zorgsector en in realisaties van artsen- en groepspraktijken. Contacteer ons voor referenties en overtuig u van onze duurzame afwerking en functionaliteit.

24 Contacteer ons voor projecten zonder zorgen... Bouwbedrijf Beneens Stadsestraat 43, 2250 Olen Tel: 014/ BTW: BE Fotografie: Liesbet Goetschalckx, Filip Dujardin (1 l.o., 4, 10 b., 11 l.o., 14, 17 l.b.) Beneens (2, 3, 7 l.) Ontwerp: drukwerkdesign@gmail.com Druk: Universitas Digital Printing -

Bouw- en interieurbedrijf Beneens viert 80-jarig bestaan met eigen energiecentrale

Bouw- en interieurbedrijf Beneens viert 80-jarig bestaan met eigen energiecentrale Persmap Bouw- en interieurbedrijf Beneens viert 80-jarig bestaan met eigen energiecentrale Samenvatting - 80 jarig bestaan moederbedrijf 25 jaar dochterbedrijf Alucon - Opening nieuw bijna-energieneutraal

Nadere informatie

Winkelinrichting als dienst Karel Beneens. 16 februari 2012

Winkelinrichting als dienst Karel Beneens. 16 februari 2012 Winkelinrichting als dienst Karel Beneens 16 februari 2012 2 Bouwbedrijf Beneens VAKMANSCHAP VAN VADER OP ZOON 3 generaties en ruim 70 jaar Oprichter : Jozef Beneens (1935) 1971 : personenvennootschap

Nadere informatie

Perfect geïsoleerd in alle openheid

Perfect geïsoleerd in alle openheid Editie VOORJAAR 2016 r a m e n & d e u r e n FIRMA VAMA RAMEN EN DEUREN BVBA Reynaers Installer in Lanaken Tom van den Branden & Andy Massot, zaakvoerders: Onze passie voor perfectie vinden we ook terug

Nadere informatie

Uitstekend isoleren, een prioriteit CP 130 & Hi-Finity

Uitstekend isoleren, een prioriteit CP 130 & Hi-Finity how! EDITIE VOORJAAR 2015 FIRMA SOLIDUS RAMEN & DEUREN Reynaers Installer in Lint Ludwig Huysmans, gedelegeerd bestuurder: Niet toevallig kiezen wij bewust voor Reynaers Aluminium Creatief verbouwen Van

Nadere informatie

Uitstekend isoleren, een prioriteit CP 130 & Hi-Finity

Uitstekend isoleren, een prioriteit CP 130 & Hi-Finity how! EDITIE VOORJAAR 2015 Creatief verbouwen Van donker naar licht Het exterieur, een vervolg van het interieur Uitstekend isoleren, een prioriteit CP 130 & Hi-Finity Ontvouw je leefruimte met de magische

Nadere informatie

Benefficiënt. houten ramen en deuren. Beneens. drie generaties vakmanschap

Benefficiënt. houten ramen en deuren. Beneens. drie generaties vakmanschap Benefficiënt houten ramen en deuren Beneens drie generaties vakmanschap Beneens: ons familiebedrijf, uw zekerheid Al bijna tachtig jaar verbindt men de naam Beneens met kwaliteit en vertrouwen. Stichter

Nadere informatie

Kijk op bouwen. Woningbouw Utiliteit Weg- en waterbouw Onderhoud, renovatie en restauratie Verbouwingen Houthandel

Kijk op bouwen. Woningbouw Utiliteit Weg- en waterbouw Onderhoud, renovatie en restauratie Verbouwingen Houthandel Woningbouw Utiliteit Weg- en waterbouw Onderhoud, renovatie en restauratie Verbouwingen Houthandel Samenvatting Van der Geest Oud Ade is een betrouwbaar en ervaren bouwbedrijf dat u volledig terzijde staat

Nadere informatie

Info & Verkoop. Site Peutiebos - Aarschotseweg 50, 1800 Peutie. URBIS GROUP Keizer Karelstraat 103 9000 Gent. Tel.: 09 233 15 30 Fax: 09 233 17 29

Info & Verkoop. Site Peutiebos - Aarschotseweg 50, 1800 Peutie. URBIS GROUP Keizer Karelstraat 103 9000 Gent. Tel.: 09 233 15 30 Fax: 09 233 17 29 Site Peutiebos - Aarschotseweg 50, 1800 Peutie Info & Verkoop URBIS GROUP Keizer Karelstraat 103 9000 Gent Tel.: 09 233 15 30 Fax: 09 233 17 29 info@urbis.be www.urbis.be www.peutiebos.be Voorwoord Geachte

Nadere informatie

MAATWERK UIT EIGEN ATELIER SPECIALIST IN RENOVATIE

MAATWERK UIT EIGEN ATELIER SPECIALIST IN RENOVATIE MAATWERK UIT EIGEN ATELIER SPECIALIST IN RENOVATIE FAMILIEBEDRIJF VAN DE TWEEDE GENERATIE Kusters Ramen en Deuren focust zich als familiebedrijf al meer dan vijftig jaar op kwaliteit en service. Oprichter

Nadere informatie

Inhoudsoverzicht Uw tevredenheid is onze voldoening

Inhoudsoverzicht Uw tevredenheid is onze voldoening Inhoudsoverzicht 3 Welkom bij ACK 8-9 Ons team 18 Partners 4-5 ACK in het kort 10-11 Klantreportage: familie Santens 19 Checklist aankoop keuken 6-7 Onze aanpak 12-17 Aanbod keukens & maatkasten 2 Welkom

Nadere informatie

Bouwen met Karelsen Soest BV, dat is topkwaliteit voor de juiste prijs! Bouwbedrijf. Karelsen Soest bv. Smitsweg 5 3765 CA SOEST T 035 6016438

Bouwen met Karelsen Soest BV, dat is topkwaliteit voor de juiste prijs! Bouwbedrijf. Karelsen Soest bv. Smitsweg 5 3765 CA SOEST T 035 6016438 Bouwbedrijf Karelsen Soest bv Smitsweg 5 3765 CA SOEST T 035 6016438 F 035 6027560 E info@karelsensoestbv.nl I www.karelsensoestbv.nl B o u w e n m e t K a r e l s e n S o e s t B V Bouwen met Karelsen

Nadere informatie

B-Wood2Energy. 21 april 2016

B-Wood2Energy. 21 april 2016 B-Wood2Energy 21 april 2016 Bouwbedrijf Beneens 2 VAKMANSCHAP VAN VADER OP ZOON v 3 generaties en ruim 70 jaar 3 v Oprichter : Jozef Beneens (1935) v 1971 : personenvennootschap overname door 3 zonen:

Nadere informatie

VERBOUW NIEUWBOUW ONDERHOUD & INSPECTIE DÉ AANNEMER IN DE ZAANSTREEK EN OMGEVING

VERBOUW NIEUWBOUW ONDERHOUD & INSPECTIE DÉ AANNEMER IN DE ZAANSTREEK EN OMGEVING VERBOUW NIEUWBOUW ONDERHOUD & INSPECTIE DÉ AANNEMER IN DE ZAANSTREEK EN OMGEVING CASCO OF VOLLEDIG AFGEWERKT? AAN U DE KEUZE! DAKKAPEL & DAKOPBOUW Topkwaliteit dakkapellen op traditionele wijze ter plaatse

Nadere informatie

aluminium ramen en deuren

aluminium ramen en deuren Beneens Alucon aluminium ramen en deuren zonnewering terrasoverkapping Beneens Alucon innovatie en vakmanschap voor uw comfort Beneens Alucon maakt en installeert aluminium schrijnwerk voor particulieren,

Nadere informatie

- Flexible logistic solutions Opslag- en werkruimte

- Flexible logistic solutions Opslag- en werkruimte - Flexible logistic solutions Opslag- en werkruimte Veldeman Structure Solutions: bedrijfsvoorstelling Historiek Het succesverhaal van Veldeman Structure Solutions begon in 1970 als een klein familiebedrijf

Nadere informatie

BOUWADVIES EN ONDERSTEUNING, CONTACTEER ONS VIA CONCREDO BVBA

BOUWADVIES EN ONDERSTEUNING, CONTACTEER ONS VIA CONCREDO BVBA CONCREDO: VAKKUNDIGE ONDERSTEUNING 2018/2019 Concredo bvba bouwt hoofdzakelijk voor projectontwikkelaars en bouwpromotoren CONCREDO BVBA Zaakvoerder: Rudy Godijn Franklin Rooseveltlaan 349 B83 9000 Gent,

Nadere informatie

Kwaliteit betekent tevreden klanten. Daar gaat het om

Kwaliteit betekent tevreden klanten. Daar gaat het om Alles in één hand Kwaliteit betekent tevreden klanten. Daar gaat het om Eric Bruggink Allround familiebedrijf met uitgebreid dienstenpakket Kwaliteit en klanttevredenheid gaan hand in hand bij Bruggink.

Nadere informatie

ALUMINIUM POORTEN MEESTERLIJK MAATWERK

ALUMINIUM POORTEN MEESTERLIJK MAATWERK ALUMINIUM POORTEN MEESTERLIJK MAATWERK NIET ZOMAAR EEN ALUMINIUM POORT Onze aluminium tuinpoorten worden gemonteerd met een gepatenteerd procedé waarbij de profielen mechanisch verankerd worden in verstek,

Nadere informatie

Bouw uw toekomst samen met BouwTeam Oost

Bouw uw toekomst samen met BouwTeam Oost Bouw uw toekomst samen met BouwTeam Oost Over BouwTeam Oost Sinds 1999 is BouwTeam Oost actief in de bouw sector als bouwbedrijf, en profileert zicht sindsdien als een traditionele kwaliteitsbouwer. Met

Nadere informatie

Zalig thuis in mijn natuurlijke omgeving

Zalig thuis in mijn natuurlijke omgeving Zalig thuis in mijn natuurlijke omgeving H3 houtskeletbouw: ecologisch, energiezuinig én instapklaar op maat van jouw wensen. Hermans, Hout & Habitat of kortweg H3 houtskeletbouw. Pionier op het gebied

Nadere informatie

WOONPROJECTEN BOUWBEDRIJF SCHRIJNWERK DAKBEDEKKING ZONNE-ENERGIE

WOONPROJECTEN BOUWBEDRIJF SCHRIJNWERK DAKBEDEKKING ZONNE-ENERGIE WOONPROJECTEN BOUWBEDRIJF SCHRIJNWERK DAKBEDEKKING ZONNE-ENERGIE Gespecialiseerde totaalaannemer Op 25 jaar tijd uitgroeien van een dakwerkbedrijf naar een overkoepelende bouworganisatie met verschillende

Nadere informatie

PROFESSIONEEL IN TOTALE DAKZORG

PROFESSIONEEL IN TOTALE DAKZORG PROFESSIONEEL IN TOTALE DAKZORG GECERTIFICEERD KOMO DAKDEKKERS- BEDRIJF RENOVATIE RESTAURATIE NIEUWBOUW Verkoelendak Nederland: specialist in daken en gevels Verkoelendak Nederland is al meer dan 50 jaar

Nadere informatie

SECTIONAALPOORTEN MEESTERLIJK MAATWERK

SECTIONAALPOORTEN MEESTERLIJK MAATWERK SECTIONAALPOORTEN MEESTERLIJK MAATWERK MASSIEF HARDHOUT HOUTSOORT KLASSE 1 Sinds jaar en dag kiest Pouleyn als pionier voor Afrormosia, de meest edele en kwalitatieve houtsoort afkomstig uit West- en Midden

Nadere informatie

Aannemersbedrijf RASENBERG TERHEIJDEN. Veelzijdig VAKKUNDIG

Aannemersbedrijf RASENBERG TERHEIJDEN. Veelzijdig VAKKUNDIG Aannemersbedrijf RASENBERG TERHEIJDEN Veelzijdig VAKKUNDIG Aannemersbedrijf RASENBERG TERHEIJDEN Fa. P. Rasenberg in Terheijden is een echt familiebedrijf met gemotiveerde medewerkers. De eerste steen

Nadere informatie

UNIEKE TURN-KEY INDUSTRIEBOUW IN PREFAB BETON

UNIEKE TURN-KEY INDUSTRIEBOUW IN PREFAB BETON UNIEKE TURN-KEY INDUSTRIEBOUW IN PREFAB BETON OVER ONS WILLY NAESSENS Met Willy Naessens kiest u voor een ideaal bouwsysteem. In constructie en in uitstraling. Dankzij onze verticale integratie beheren

Nadere informatie

VINçOTTE ALS BEDRIJF. YOuR REpuTATION IS mine.

VINçOTTE ALS BEDRIJF. YOuR REpuTATION IS mine. VINçOTTE ALS BEDRIJF YOuR REpuTATION IS mine. Een sterke reputatie krijg je pas na vele goede daden. Ze verliezen kan je met één enkele slechte. - Benjamin Franklin Vinçotte in een notendop Actief in 3

Nadere informatie

Sfeervol genieten... met Veranda Nederland!

Sfeervol genieten... met Veranda Nederland! Sfeervol genieten... met Veranda Nederland! Puur ontspannen! Staat u op het punt om een serre of veranda te installeren? Dan feliciteren we u van harte met uw beslissing. Want een serre of veranda is meer

Nadere informatie

We vonden het logisch om weer te bouwen. sibomat.be

We vonden het logisch om weer te bouwen. sibomat.be We vonden het logisch om weer te bouwen. sibomat.be Tien jaar geleden bouwden Michaël en Tina een eigen woning. Ze kozen toen voor een traditionele bouwmethode, maar toen ze kinderen kregen, werd het huis

Nadere informatie

Laat je inspireren door KwadrO!

Laat je inspireren door KwadrO! Laat je inspireren door KwadrO! KwadrO is sinds 2003 actief op de Belgische markt als specialist in ramen en deuren. Met 20 showrooms, meer dan 40 professionele plaatsingsteams en 200 vaste medewerkers

Nadere informatie

Decotrap kan overigens ook het totaalproject verzorgen: uittekenen, storten en bekleden van de betontrap.

Decotrap kan overigens ook het totaalproject verzorgen: uittekenen, storten en bekleden van de betontrap. Decotrap is een Limburgs familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het bekleden van bestaande trappen, zowel voor nieuwbouw- als renovatieprojecten. Uniek daarbij is dat Decotrap altijd ter plaatse maatwerk

Nadere informatie

Samen maken we morgen.

Samen maken we morgen. Samen maken we morgen. Over Salverda Een vertrouwde naam in de bouw, dat is Salverda. Ons familiebedrijf bestaat al sinds 1946, vormt onderdeel van de Schagen Groep en wordt gekenmerkt door een betrokken

Nadere informatie

TOTAALPROJECTEN VAN ONTWERP TOT OPLEVERING

TOTAALPROJECTEN VAN ONTWERP TOT OPLEVERING TOTAALPROJECTEN VAN ONTWERP TOT OPLEVERING It takes hands to build a house, but only hearts can build a home. ONZE VISIE Onze visie is úw visie, zo eenvoudig is dat. TOTAALPROJECTEN VAN ONTWERP TOT OPLEVERING

Nadere informatie

Onze bedrijfsshowroom. te Anzegem. Ons aanbod

Onze bedrijfsshowroom. te Anzegem. Ons aanbod 2 Ons aanbod Geco specialiseert zich in het vervaardigen van buitenschrijnwerk in kunststof, gelakte kunsthars, aluminium en staal. Door onze jarenlange expertise staan wij steeds garant voor een perfect

Nadere informatie

Over onderhoud en verbouw van monumentaal vastgoed VAN ALLE TIJDEN

Over onderhoud en verbouw van monumentaal vastgoed VAN ALLE TIJDEN Over onderhoud en verbouw van monumentaal vastgoed VAN ALLE TIJDEN Vaardige en ervaren handen Onderhoud kasteel Huis Doorn Nieuwe houten kap grachtenpand Blaauwlakenblok, Amsterdam Antwoord op úw vraag

Nadere informatie

Maintenance is our passion

Maintenance is our passion Maintenance is our passion Vanhout Facilities Aangename kennismaking Op zoek naar een vaste onderhoudspartner? Bij het kiezen met wie je in zee gaat is betrouwbaarheid een bepalende factor. En precies

Nadere informatie

GEVELISOLATIE VAN FADERI

GEVELISOLATIE VAN FADERI GEVELISOLATIE VAN FADERI VOOR WIE HOUDT VAN COMFORTABEL & ZUINIG WONEN GEVELISOLATIE 30 jaar ervaring IN gevelisolatie EN -AFWERKING tweevoudig winnaar Trends Gazellenprijs Waarom gevelisolatie zo belangrijk

Nadere informatie

APPARTEMENT ZORGELOOS RENOVEREN?

APPARTEMENT ZORGELOOS RENOVEREN? APPARTEMENT ZORGELOOS RENOVEREN? Hoe kunnen we ontzorgen bij renovatie? Ontzorgen met Uitsluiten van alle risico s door te werken in bouwteam Forfaitaire prijs: geen overschrijding van de budgetten Renovatie

Nadere informatie

APPARTEMENT ZORGELOOS RENOVEREN?

APPARTEMENT ZORGELOOS RENOVEREN? APPARTEMENT ZORGELOOS RENOVEREN? Hoe kunnen we ontzorgen bij renovatie? Ontzorgen met Uitsluiten van alle risico s door te werken in bouwteam Forfaitaire prijs: geen overschrijding van de budgetten Renovatie

Nadere informatie

SDS. De veranda of oranjerie van uw dromen

SDS. De veranda of oranjerie van uw dromen SDS De veranda of oranjerie van uw dromen Meerwaarde voor het leven Voorwoord Met de derde generatie aan het roer van dit familiebedrijf én wekelijks een achttal opgeleverde veranda s en oranjerieën, kiest

Nadere informatie

AGRARISCHE BOUW ONDERHOUD EN RENOVATIE UTILITEITS BOUW BETON BOUW WONING BOUW VERHUUR MATERIEEL

AGRARISCHE BOUW ONDERHOUD EN RENOVATIE UTILITEITS BOUW BETON BOUW WONING BOUW VERHUUR MATERIEEL AGRARISCHE UTILITEITS WONING BETON ONDERHOUD EN RENOVATIE VERHUUR MATERIEEL Het is de kunst om goed naar de wensen van de opdrachtgever te luisteren. En die wensen optimaal te vertalen. Melo Bouw doet

Nadere informatie

MOBIELE WANDEN Sonico Visio Flexio Visio 100 Uno & Duplo Skyfold

MOBIELE WANDEN Sonico Visio Flexio Visio 100 Uno & Duplo Skyfold MOBIELE WANDEN MOBIELE WANDEN Mobiele wanden geven meerwaarde aan de beschikbare vierkante meters in interieurs. Met een uitgebreid programma mobiele wandsystemen heeft Espero altijd een passende oplossing

Nadere informatie

WONINGBOUW. Houtmassief & Skeletbouw

WONINGBOUW. Houtmassief & Skeletbouw WONINGBOUW Houtmassief & Skeletbouw Als u houdt van hout,... ... én kiest voor kwaliteit U staat voor één van de belangrijkste beslissingen van uw leven: aan wie vertrouw ik mijn zuurverdiende centen toe

Nadere informatie

Sinds 1982 realiseerde Bouwwerken Bomaes meer

Sinds 1982 realiseerde Bouwwerken Bomaes meer ouwwerken Bomaes 3 Sinds 1982 realiseerde Bouwwerken Bomaes meer dan??? prachtige woonprojecten van topkwaliteit. Wij genieten van een jarenlange reputatie als een betrouwbare, gewaardeerde en solide bouwpartner.

Nadere informatie

URA YVES MALYSSE KIKI VERBEECK DESIGN AND BUILD BOVENLOKALE GYMNASTIEKINFRASTRUCTUUR & JEUGDONTMOETINGSCENTRUM GEMEENTE NAZARETH

URA YVES MALYSSE KIKI VERBEECK DESIGN AND BUILD BOVENLOKALE GYMNASTIEKINFRASTRUCTUUR & JEUGDONTMOETINGSCENTRUM GEMEENTE NAZARETH URA YVES MALYSSE KIKI VERBEECK DESIGN AND BUILD BOVENLOKALE GYMNASTIEKINFRASTRUCTUUR & JEUGDONTMOETINGSCENTRUM GEMEENTE NAZARETH / VK Engineering ref. Design&Build URA + Verstraetebouw : BLOSO center Woumen

Nadere informatie

a. Het enige houtconstructiesysteem waarmee hoogbouw (tot 9 verdiepingen) mogelijk is

a. Het enige houtconstructiesysteem waarmee hoogbouw (tot 9 verdiepingen) mogelijk is CLT IS HET IDEALE BOUWMATERIAAL VOOR GEBOUWEN MET MEERDERE VERDIEPINGEN TimberTeam bouwt gebouwen van meerdere verdiepingen met behulp van panelen in kruiselings verlijmd meerlagig massief hout. Hun bestemming

Nadere informatie

Open de deur naar een grenzeloos aanbod!

Open de deur naar een grenzeloos aanbod! Open de deur naar een grenzeloos aanbod! KwadrO is sinds 2003 actief op de Belgische markt als specialist in ramen en deuren. Met 20 showrooms, meer dan 40 professionele plaatsingsteams en 200 vaste medewerkers

Nadere informatie

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen...

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Duurzame kwaliteit Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Alles onder één dak PLOEG kozijnen is al zo n 30 jaar het adres voor kunststof kozijnen. Bij PLOEG vindt u alles onder één dak: de

Nadere informatie

Vakwerk Onderhoud is behoud

Vakwerk Onderhoud is behoud Vakwerk Onderhoud is behoud jorritsmabouw.nl Sinds 1880 de bouw meester Jorritsma Bouw is al vijf generaties een modern, vooruitstrevend familiebedrijf. De historie van ons bedrijf gaat terug tot 1880,

Nadere informatie

Flexible Retail Solutions tijdelijke commerciële ruimte

Flexible Retail Solutions tijdelijke commerciële ruimte Flexible Retail Solutions tijdelijke commerciële ruimte Veldeman Structure Solutions: bedrijfsvoorstelling Historiek Het succesverhaal van Veldeman Structure Solutions begon in 1970 als een klein familiebedrijf

Nadere informatie

Bouwmaterialenhandel met ambitie, ook in het hogere segment

Bouwmaterialenhandel met ambitie, ook in het hogere segment Interview Toonzaal(inrichting) Bouwmaterialenhandel met ambitie, ook in het hogere segment 38 De huidige investeringsronde -met onder andere een nieuwe façade, 600m 2 extra showroom en de bouw van een

Nadere informatie

Vermogen en diversiteit Zehnder Stana & Zehnder Stana Neo. Ventilatie

Vermogen en diversiteit Zehnder Stana & Zehnder Stana Neo. Ventilatie Vermogen en diversiteit Zehnder Stana & Zehnder Stana Neo Verwarming Koeling Ventilatie Luchtzuivering Als u op zoek bent naar een universele verwarmingsoplossing. Elk bouwproject is uniek. Daarom waardeert

Nadere informatie

SCHILDERSBEDRIJF. DE GROENE OLIFANT uw gekwalificeerde en verzekerde partner voor uw schilderwerken.

SCHILDERSBEDRIJF. DE GROENE OLIFANT uw gekwalificeerde en verzekerde partner voor uw schilderwerken. SCHILDERSBEDRIJF DE GROENE OLIFANT uw gekwalificeerde en verzekerde partner voor uw schilderwerken. Schildersbedrijf De Groene Olifant is een gekwalificeerde en verzekerde partner/schilder voor al uw schilderwerken,

Nadere informatie

LARENSTEIN. Bilthovens Bouwbedrijf. Samen bouwen onder één dak. Verbouw. Onderhoud. Renovatie. Nieuwbouw. Badkamers. Keukens. Dakkapellen.

LARENSTEIN. Bilthovens Bouwbedrijf. Samen bouwen onder één dak. Verbouw. Onderhoud. Renovatie. Nieuwbouw. Badkamers. Keukens. Dakkapellen. Bilthovens Bouwbedrijf LARENSTEIN Verbouw Samen bouwen onder één dak Onderhoud Renovatie Nieuwbouw Badkamers Keukens Dakkapellen Dakramen www.bouwbedrijflarenstein.nl Over Bilthovens bouwbedrijf Larenstein

Nadere informatie

Samen bouwen aan. kinderopvang. Esbi Huis neemt u alle bouwzorg uit handen

Samen bouwen aan. kinderopvang. Esbi Huis neemt u alle bouwzorg uit handen Samen bouwen aan kinderopvang Esbi Huis neemt u alle bouwzorg uit handen Bij Esbi Huis treft u alles onder één dak Door de toenemende vraag naar kinderopvang is er in veel gemeentes een structureel tekort

Nadere informatie

Helemaal zoals u het wenst

Helemaal zoals u het wenst Eigen Kies bewust voor een op maat gemaakt eiken kwaliteitsgebouw van AMBO. Het is onze ambitie dat u er zorgeloos van kan genieten. Helemaal zoals u het wenst De 30 jaar ervaring maakt van AMBO een sterke

Nadere informatie

Rolluiken - Zonwering - Ventilatie

Rolluiken - Zonwering - Ventilatie Bed r i j f s v o o r s t e l l i n g Rolluiken - Zonwering - Ventilatie Pr o d u c t i e In l e i d i n g In 1975 richt Jos Wilms een éénmanszaak op die reeds in 1982 werd omgevormd tot een NV! In 1986

Nadere informatie

Betrouwbaarheid voor alles. www.sibomat.be

Betrouwbaarheid voor alles. www.sibomat.be Betrouwbaarheid voor alles. www.sibomat.be In 2014 beslisten Anne Marie M. en Patrick D. om van Eigenbrakel naar Waterloo te verhuizen. Om zeker te zijn dat hun nieuwe huis op tijd klaar zou zijn, kozen

Nadere informatie

IT & Kantoor COMPUTERS - NETWERKEN PRINTERS ERP SOFTWARE KANTOORMEUBILAIR KANTOORTOEBEHOREN KASREGISTER DICTEREN TIJDSREGISTRATIE VOIP-TELECOM

IT & Kantoor COMPUTERS - NETWERKEN PRINTERS ERP SOFTWARE KANTOORMEUBILAIR KANTOORTOEBEHOREN KASREGISTER DICTEREN TIJDSREGISTRATIE VOIP-TELECOM IT & Kantoor COMPUTERS - NETWERKEN PRINTERS ERP SOFTWARE KANTOORMEUBILAIR KANTOORTOEBEHOREN KASREGISTER DICTEREN TIJDSREGISTRATIE VOIP-TELECOM Bedrijfsvoorstelling Waarom kiezen voor Sercu Sercu is een

Nadere informatie

SINT-AMANDSBERG PROJECT STAF

SINT-AMANDSBERG PROJECT STAF SINT-AMANDSBERG PROJECT STAF AFWERKING Samen met u en de architect streven wij ernaar esthetiek en gebruiksvriendelijkheid hand in hand te laten gaan. In de afwerking van deze woningen streven wij steevast

Nadere informatie

VAN DE BOVENSTE PLANK...

VAN DE BOVENSTE PLANK... HOUTEN STELLINGEN VAN DE BOVENSTE PLANK... METALEN STELLINGEN BREEDVAK STELLINGEN Kantoor- en bedrijfsinrichting...tot DE ONDERSTE PLANK Gemaakt uit natuurlijk FSC gecertificeerd Scandinavisch vurenhout

Nadere informatie

Willco Products, uw partner voor sierpleisters én isolatie

Willco Products, uw partner voor sierpleisters én isolatie Willco Products, uw partner voor sierpleisters én isolatie 4 soorten sierpleisters 10 kwalitatieve isolatiesystemen Met méér dan 40 jaar ervaring en twee generaties vakkennis, is Willco Products één van

Nadere informatie

Catalogus aluminium ramen &

Catalogus aluminium ramen & Catalogus aluminium ramen & buitendeuren Reynaers Vermelde prijzen zijn Z/BTW Mail: info@mvgspecial.be - website: www.mvgspecial.be Gsm: 0475/ 59 33 56 - Tel: 02/ 657 43 73 Aluminium Raam-en deursystemen

Nadere informatie

Janisol Arte. Stijlvol bouwen en renoveren

Janisol Arte. Stijlvol bouwen en renoveren Janisol Arte Stijlvol bouwen en renoveren Renovatieprojecten Voor elke toepassing het juiste systeem Renovatiebouw wint in vergelijking tot nieuwbouw steeds meer aan belang. Met name de herontwikkeling

Nadere informatie

1. D U U R Z A A M B O U W E N. Charline Boyer 02 545 58 35 charline.boyer@confederatiebouw.be

1. D U U R Z A A M B O U W E N. Charline Boyer 02 545 58 35 charline.boyer@confederatiebouw.be 1. D U U R Z A A M B O U W E N Charline Boyer 02 545 58 35 charline.boyer@confederatiebouw.be E CO- C O N S T R U C T I E We leven in een wereld waarin natuurlijke hulpbronnen niet onuitputtelijk blijken,

Nadere informatie

3373_V7

3373_V7 www.goethalspromotor.be 3373_V7 ARCHITECTUUR: CREATECTUUR bvba Bazel info@createctuur.be www.createctuur.be 3373_V7 GEACHTE HEER/MEVROUW Residentie Square, gelegen in het bloeiende hart van het Waasland,

Nadere informatie

Dé bus. Voor onze klanten. Die bus van jullie kom je echt overal tegen. Wij horen het steeds vaker. En eerlijk gezegd kunnen

Dé bus. Voor onze klanten. Die bus van jullie kom je echt overal tegen. Wij horen het steeds vaker. En eerlijk gezegd kunnen Even voorstellen. Dé bus. Die bus van jullie kom je echt overal tegen. Wij horen het steeds vaker. En eerlijk gezegd kunnen we er geen genoeg van krijgen. Het onderstreept dat we doen wat we beloven en

Nadere informatie

LICHT & KRACHT DATA & TELECOM SERVICE & ONDERHOUD

LICHT & KRACHT DATA & TELECOM SERVICE & ONDERHOUD Focus op perfectie! LICHT & KRACHT DATA & TELECOM SERVICE & ONDERHOUD Focus op perfectie! Iedere dag scherp Elektropartners. Kennis. Kunde. Kwaliteit. Elektropartners is een elektrotechnisch installatiebedrijf

Nadere informatie

mycuby Multi-inzetbare prefab ruimtes

mycuby Multi-inzetbare prefab ruimtes mycuby Multi-inzetbare prefab ruimtes mycuby van De Mors In een mum van tijd een ruimte die precies aan uw wensen voldoet? Dat is onze specialiteit! mycuby staat voor een nieuwe, duurzame manier van bouwen.

Nadere informatie

Systeemoplossingen voor gevels en kozijnen in hout-aluminium Gebouwschillen met systeem: energie-efficiënt, duurzaam en rijk aan varianten batimet Hout-aluminium kozijnen en vliesgevels Perfectionisten

Nadere informatie

TOTAALOPLOSSINGEN OP MAAT EN ZONDER ZORGEN!

TOTAALOPLOSSINGEN OP MAAT EN ZONDER ZORGEN! TOTAALOPLOSSINGEN OP MAAT EN ZONDER ZORGEN! Voor een naadloze uitvoering, installatie en oplevering van ventilatiesystemen van topkwaliteit in uw bouw-, werk- of woonproject WAAR WE VANDAAN KOMEN Gerenommeerd

Nadere informatie

Professioneel behoud van monumenten

Professioneel behoud van monumenten Professioneel behoud van monumenten Heijmans Restauratiewerken 1 De waarde van monumenten Monumentale bruggen, sluizen en stuwen, kade-, stads- en vestingmuren, fortificaties en andere verdedigingswerken

Nadere informatie

Geniet vandaag van de luiken van morgen

Geniet vandaag van de luiken van morgen Geniet vandaag van de luiken van morgen HOGE ISOLATIEWAARDE EPB * KOSTENBESPAREND * zendow kiuzo Ramen & deuren www.deceuninck.be www.deceuninck.nl Vergroot uw woonplezier Wat is belangrijk in uw huis?

Nadere informatie

Partner voor het leveren van alle soorten (industrie) gebouwen.

Partner voor het leveren van alle soorten (industrie) gebouwen. Webru Staal B.V. Eemslandweg 100a 7894 AE Zwartemeer T 0591 317 153 F 0591 316 314 E info@webrustaal.nl I www.webrustaal.nl WEBRU STAAL Partner voor het leveren van alle soorten (industrie) gebouwen. Webru,

Nadere informatie

Airconditioning & Warmtepompen. Professionele Partners

Airconditioning & Warmtepompen. Professionele Partners Airconditioning & Warmtepompen Wij installeren, onderhouden en servicen alle merken airconditioning en warmtepomp systemen. Van single- of multi split systemen bij particulieren, tot grote koudwatermachine

Nadere informatie

Wij verbouwen uw toekomst...

Wij verbouwen uw toekomst... Wij verbouwen uw toekomst... Van luchtkasteel naar droomwoning Dag toekomstige verbouwer Droomt u ook van een badkamer met meer comfort? Van een keuken die moderner én praktischer is? Of van extra kastruimte?

Nadere informatie

mycuby Multi-inzetbare prefab ruimtes

mycuby Multi-inzetbare prefab ruimtes mycuby Multi-inzetbare prefab ruimtes mycuby van De Mors In een mum van tijd een ruimte die precies aan uw wensen voldoet? Dat is onze specialiteit! mycuby staat voor een nieuwe, duurzame manier van bouwen.

Nadere informatie

BROCHURE BOUWEN EN VERZEKEREN

BROCHURE BOUWEN EN VERZEKEREN BROCHURE BOUWEN EN VERZEKEREN Een nieuw gebouw, een uitbreiding of een grondige renovatie Bouwheren zijn vaak te weinig geïnformeerd over de risico s die ze lopen tijdens nieuwbouw- en/of verbouwingswerken.

Nadere informatie

Leegwater verduurzaamt bouwen in hout

Leegwater verduurzaamt bouwen in hout Leegwater verduurzaamt bouwen in hout Leegwater keert de keerzijde van hout Hout leeft. Het is een warm en vriendelijk materiaal dat aanspreekt door z n natuurlijke karakter. Van hout kun je alles bouwen.

Nadere informatie

15 jaar. 19&21 april 24&25 mei. Open dagen. Get inspired! www.rmr.nl

15 jaar. 19&21 april 24&25 mei. Open dagen. Get inspired! www.rmr.nl 15 jaar Handmade HANDMADE luxury LUXURY interiors INTERIORS EEN een HUIS Huis WORDT wordt GEBOUWD, gebouwd, MAAR maar EEN een THUIS thuis MOET moet GEVORMD gevormd WORDEN worden 19&21 april 24&25 mei Open

Nadere informatie

CLT, EEN IDEAAL BOUWMATERIAAL VOOR VERKAVELINGEN EN ECOBUURTEN. 1. Profiteer van ons persoonlijk advies voor de ontwikkeling van uw project

CLT, EEN IDEAAL BOUWMATERIAAL VOOR VERKAVELINGEN EN ECOBUURTEN. 1. Profiteer van ons persoonlijk advies voor de ontwikkeling van uw project CLT, EEN IDEAAL BOUWMATERIAAL VOOR VERKAVELINGEN EN ECOBUURTEN TimberTeam realiseert voor rekening van eigenaars of vastgoedontwikkelaars de aanleg van verkavelingen en ecobuurten. TimberTeam kan ook de

Nadere informatie

3M WINDOW FILMS. Veiligheid voor u en. iedereen rondom u. Als glas vandaag de dag zou zijn uitgevonden, dan zou het illegaal zijn.

3M WINDOW FILMS. Veiligheid voor u en. iedereen rondom u. Als glas vandaag de dag zou zijn uitgevonden, dan zou het illegaal zijn. 3M WINDOW FILMS Als uitvinder van de zonwerende en veiligheidsverhogende raamfolies heeft 3M haar gamma voortdurend uitgebreid en weten te verbeteren, om telkens dat belangrijke stapje voor te zijn en

Nadere informatie

U kan bij ons terecht voor al uw bouwprojecten, gaande van ruwbouw tot sleutel op de deur, maar ook voor grote en kleinere verbouwingen.

U kan bij ons terecht voor al uw bouwprojecten, gaande van ruwbouw tot sleutel op de deur, maar ook voor grote en kleinere verbouwingen. Algemeen Over ons Gestart als kleine éénmanszaak onder de naam Van Brabant Algemene Bouwonderneming in de jaren 80, is ondertussen uitgegroeid tot dé referentie inzake ruwbouw en renovatie voor een betaalbare

Nadere informatie

CW 60. Reynaers Concept system. Gordijngevelsysteem. Bringing Aluminium to Life

CW 60. Reynaers Concept system. Gordijngevelsysteem. Bringing Aluminium to Life CW 60 Reynaers Concept system Gordijngevelsysteem Bringing Aluminium to Life Robuuste en veilige gordijngevels CW 60 is een thermisch onderbroken gordijngevelsysteem waarbij de beglazing door toedoen van

Nadere informatie

ALL GREAT WORK START WITH US! Door samenw erking sterk!

ALL GREAT WORK START WITH US! Door samenw erking sterk! ALL GREAT WORK START WITH US! Door samenw erking sterk! Bouwen met lichtmetaal Snelheid Een groot voordeel van lichtmetaal constructie is de hoge snelheid van de bouw. Door middel van het snelle ontwerp,

Nadere informatie

Maak optimaal gebruik van uw dak. lnvesteer in zonne-energie met SunPower

Maak optimaal gebruik van uw dak. lnvesteer in zonne-energie met SunPower Maak optimaal gebruik van uw dak lnvesteer in zonne-energie met SunPower Hoe werkt het? Verhoog uw inkomsten met zonne-energie 1 SunPower-zonnepanelen Tot voor enkele jaren was een investering met het

Nadere informatie

Voorwoord. ITN Hart voor techniek. Luchtbehandeling - IJburg College, Amsterdam 2

Voorwoord. ITN Hart voor techniek. Luchtbehandeling - IJburg College, Amsterdam 2 ITN Ontzorgt Voorwoord ITN Installatietechniek b.v. Ede opgericht in 1973 is een allround technisch dienstverlener. In deze interactie zijn transparantie in doen en laten en het nakomen van afspraken van

Nadere informatie

Ongekende keuzemogelijkheden en in één dag gemonteerd

Ongekende keuzemogelijkheden en in één dag gemonteerd Voor u ligt de Plameco brochure met sfeerbeelden, impressies en mogelijkheden. Kijk, lees en geniet... (zo mooi kan het ook bij u worden!) Ongekende keuzemogelijkheden en in één dag gemonteerd Welkom U

Nadere informatie

Renoveren én brandwerend innoveren?

Renoveren én brandwerend innoveren? Welkom Renoveren én brandwerend innoveren? Als we geen 10 kunnen halen, gaan we minstens voor een voldoende. De dagelijkse problematiek in relatie tot brandwerende constructies en de werkelijkheid in

Nadere informatie

Infobrochure. kleinschalig wonen

Infobrochure. kleinschalig wonen Infobrochure kleinschalig wonen Wat is Skilpod? Skilpod ontwerpt en produceert volledige woningenbouwprojecten in haar eigen productie-atelier. De werken op de locatie zelf worden tot een minimum beperkt.

Nadere informatie

MARIAKERKE PROJECT STANI Fase I. (lot 3-4 - 5-6)

MARIAKERKE PROJECT STANI Fase I. (lot 3-4 - 5-6) MARIAKERKE PROJECT STANI Fase I (lot 3-4 - 5-6) AFWERKING Samen met u en de architect streven wij ernaar esthetiek en gebruiksvriendelijkheid hand in hand te laten gaan. ZEKER WONEN Als algemeen aannemer

Nadere informatie

Rinaldostraat 12 Postbus 90-6950 AB Dieren Telefoon: 0313-414395 Telefax: 0313-450144 www.vdveenschilders.nl E-mail: info@vdveenschilders.

Rinaldostraat 12 Postbus 90-6950 AB Dieren Telefoon: 0313-414395 Telefax: 0313-450144 www.vdveenschilders.nl E-mail: info@vdveenschilders. Rinaldostraat 12 Postbus 90-6950 AB Dieren Telefoon: 0313-414395 Telefax: 0313-450144 www.vdveenschilders.nl E-mail: info@vdveenschilders.nl Vakmanschap in schilderwerken vdveenschilders is een modern

Nadere informatie

Ramen kopen: hoe doe je dat?

Ramen kopen: hoe doe je dat? Ramen kopen: hoe doe je dat? 1. Het belang van kwalitatieve ramen Laten we maar meteen met de deur in huis vallen. Wanneer je kiest voor kwalitatieve ramen, kies je voor een flinke investering. Gelukkig

Nadere informatie

OCMW, Deurne KMI, Ukkel kerk, Ninove De Kom, Sint-Genesius-Rode

OCMW, Deurne KMI, Ukkel kerk, Ninove De Kom, Sint-Genesius-Rode OCMW, Deurne KMI, Ukkel kerk, Ninove De Kom, Sint-Genesius-Rode Voorwoord Dé utiliteitsbouwer Zoekt u een bouwpartner die zich voor honderd procent toelegt op utiliteitsbouw? Juri nv combineert kennis

Nadere informatie

Patria. Een vernieuwend inbreidingsproject in het centrum van Kortrijk.

Patria. Een vernieuwend inbreidingsproject in het centrum van Kortrijk. Patria. Een vernieuwend inbreidingsproject in het centrum van Kortrijk. In 2015 werd de renovatie afgerond van de Patria. Een beschermd monument op de Grote Markt van Kortrijk. Het gebouwencomplex werd

Nadere informatie

Het uitbesteden van diensten voor gebouwen en zijn gebruikers

Het uitbesteden van diensten voor gebouwen en zijn gebruikers Integrated Facility Management Het uitbesteden van diensten voor gebouwen en zijn gebruikers Vertrouw het beheer van uw gebouwen toe aan een expert Vandaag willen bedrijven en openbare instellingen zich

Nadere informatie

METAGLAS. transparante oplossingen in glas en metaal. meer informatie. bel (0344) 750 400 of kijk op www.metaglas.nl. metaglas bv Postbus 270

METAGLAS. transparante oplossingen in glas en metaal. meer informatie. bel (0344) 750 400 of kijk op www.metaglas.nl. metaglas bv Postbus 270 meer informatie bel (0344) 750 400 of kijk op www.metaglas.nl metaglas bv Postbus 270 4000 AG Tiel T (0344) 750 400 info@metaglas.nl www.metaglas.nl twitter.com/metaglas www.linkedin.com/company/metaglas-b.v.

Nadere informatie

www.feryn.be Mechelseweg 87 1880 Kapelle-op-den-Bos Tel. 015 42 42 42 Fax 015 71 01 49 Open tijdens weekdagen van 8 tot 18 uur

www.feryn.be Mechelseweg 87 1880 Kapelle-op-den-Bos Tel. 015 42 42 42 Fax 015 71 01 49 Open tijdens weekdagen van 8 tot 18 uur Antwerpen A12 Breendonk Londerzeel Kapelle-op-den-Bos Mechelen E19 Brussel Mechelseweg 87 1880 Kapelle-op-den-Bos Tel. 015 42 42 42 Fax 015 71 01 49 Open tijdens weekdagen van 8 tot 18 uur A12 Koning Leopoldlaan

Nadere informatie

Corporate Fibernet. Ultrabetrouwbaar internet voor bedrijfskritische toepassingen. back-u

Corporate Fibernet. Ultrabetrouwbaar internet voor bedrijfskritische toepassingen. back-u Corporate Fibernet Ultrabetrouwbaar internet voor bedrijfskritische toepassingen SL als Met VD p! back-u Professioneel internet op maat en met garanties Vlot en betrouwbaar internetverkeer is cruciaal

Nadere informatie