Dacia Duster. Shockingly affordable

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Dacia Duster. Shockingly affordable"

Transcriptie

1 Dacia Duster Shockingly affordable

2 (Heel) veel ruimte voor een heel lage prijs Met Dacia Duster wordt het leven grenzeloos. De Dacia Duster, met een ruim interieur, maakt uw dromen werkelijkheid. De modulaire binnenruimte is comfortabel en biedt ruimte aan al uw spullen die u voor uw hobby en vrije tijd nodig heeft. De hoge zitpositie is uitermate comfortabel en maakt het rijden minder vermoeiend. De Dacia Duster wordt voor een bijzonder voordelige prijs aangeboden en is milieubewust dankzij de zuinige motoren met beperkte CO 2 uitstoot. Dacia Duster, meer voor minder.

3

4 Design in al zijn eenvoud

5

6 Krachtig en stijlvol De brede zijpanelen en de hoge carrosserie weerspiegelen zijn persoonlijkheid: Dacia Duster is een echte off-roader! Het gespierde design laat zien dat het hier om een robuuste en veilige avonturier gaat. De Dacia Duster voelt zich ook thuis in de stad met zijn ook elegante karaktertrekken zoals de chromen grille en de dubbele koplampen. Het opvallende uiterlijk van de Duster kan verder benadrukt worden met het Pack Look Exterieur Dark Metal*, of één van de vele leverbare accessoires zoals brede portierstrips, wielkastverbreders of sidebars. Bij de Dacia Duster gaan stijl en plezier samen! * Optioneel op Lauréate, voor details verwijzen wij u naar de Dacia prijslijst.

7

8 Onbeperkte mogelijkheden De Dacia Duster voelt zich thuis op ieder terrein. De Duster heeft echte 4x4 capaciteiten dankzij een hoge bodemvrijheid en flinke op- en afloophoeken. Hiermee voelt hij zich op alle soorten wegen thuis. De Dacia Duster is een lichte auto voor zijn afmetingen wat de auto bijzonder wendbaar maakt en bijdraagt aan zijn terrein capaciteiten. Aan die prestaties levert ook zeker de nieuwe handgeschakelde 6-bak* een bijdrage. Deze versnellingsbak heeft een korte eerste versnelling (5,79 km/h bij t/min) waardoor de auto efficiënt rijdt, goed wegrijdt op een helling met belasting en veilig kan afdalen. De 4x4 versies beschikken over een intuïtieve 4x4 bediening. Hiermee past de Duster zich eenvoudig aan iedere situatie aan waardoor hij overal prettig rijdt. En veilig! *Leverbaar op 4x4 en dci motoren 2x4-stand : - Werking: systematische verdeling van het koppel over de twee voorwielen. - Gebruiksvoorwaarden: wegdek dat voldoende grip biedt en snelwegen. - Voordeel: minder brandstofverbruik. AUTO-modus : - Werking: automatische verdeling van het motorkoppel over de vier wielen afhankelijk van de grip. - Gebruiksvoorwaarden: alle soorten wegdek ongeacht de grip en in het bijzonder geschikt voor gladde wegen (regen, sneeuw, ijs). - Voordeel: bijzonder veilig door een betere verhouding tussen wegligging en trekkracht ongeacht de grip. LOCK-modus : - Werking: systematische verdeling van het koppel over de vier wielen. Motorrem afgestemd op 4x4 gebruik. - Gebruiksvoorwaarden: lastige, slecht berijdbare wegen (kapot wegdek, modder, aarde, zand) bij lage snelheden (<80 km/h). - Voordeel: verbetering van de offroad capaciteiten.

9

10 Comfort à la carte De Duster heeft een ruim en comfortabel interieur. Er passen vijf volwassenen in die 475 liter bagageruimte (afhankelijk van de versie) ter beschikking hebben om al hun bagage en vrijetijdspullen te vervoeren. Als de achterbank is neergeklapt, is er zelfs liter aan bagageruimte beschikbaar. Als de rugleuning van de voorstoel wordt neergeklapt kunnen er spullen met een lengte van maar liefst 2,65 m worden vervoerd. Omdat iedereen andere verwachtingen en behoeften heeft, biedt de Dacia Duster qua uitrusting het essentiële, geen poespas dus. U kunt uw Duster naar hartelust personaliseren! Voor ieder is er wat wils in de pakketten en opties die worden aangeboden, zoals airco* of het pack Modulariteit* met onder andere een 1/3-2/3 neerklapbare achterbank -, elektrische ruitbediening achter**, Pack Look Exterieur Dark Metal**, of het Pack Premium Prestige** antraciet lederen 1 bekleding, Het is heel eenvoudig: Dacia Duster heeft voor alles een oplossing. * Op Ambiance. ** Optioneel op Lauréate. 1 Lederen bekleding op het middengedeelte van de zitting en op de voorzijde van de rugleuning, de overige delen zijn voorzien van kunstleder TEP.

11

12 ECO-fun, voor iedereen De Dacia Duster staat voor economisch en ecologisch rijplezier! De Dacia Duster wordt ongelooflijk voordelig aangeboden, heeft een bescheiden kilometerkostprijs vanwege een efficiënt onderhoudsprogramma, en zuinige en milieuvriendelijke motoren die hun betrouwbaarheid bewezen hebben. De dci-motoren hebben een grote actieradius en een beperkte CO 2 -uitstoot (130 g/km voor de 4x2 versies en 137 g/km voor de 4x4 versies). Dat is pas winst! Dacia is een merk van de Renault Groep en profiteert daarmee uiteraard van alle expertise op het gebied van veiligheid. De Duster heeft standaard ABS en noodstopbekrachtiging, frontairbags voor bestuurder en passagier en zijairbags ter bescherming van hoofd en borstkas*. In de Dacia Duster bent u altijd veilig. * Vanaf Ambiance

13

14 Versie Ambiance Versie Laureate Zilverkleurige accenten voorzien het interieur van extra flair. Centrale portiervergrendeling en elektrisch bedienbare zijruiten en een radio met Bluetooth functionaliteit zorgen voor optimaal bedieningsgemak. Stijvol en modern met donkergrijze accenten en rode details. Deze uitvoering biedt maximale flexibiliteit en een zeer complete standaarduitrusting. U vindt de specificaties voor iedere versie terug in de Dacia prijslijst.

15 Pack Premium Prestige Carrosseriekleuren BLANC GLACIER 369 (V) BLEU NAVY O42 (V) GRIS OLIVE C67 (MV) GRIS PLATINE D69 (MV) Sportiviteit en elegantie vormen het karakter van dit interieur. Pure luxe in combinatie met een opvallend uiterlijk. Het Pack Premium Prestige is optioneel op de Lauréate uitvoering. BRUN CAJOU CNA (MV) NOIR NACRE 676 (MV) V: Lak met vernislaag. MV: Metaalak met vernislaag.

16 Accessoires Duster 1. DWARSDRAGERS Deze dwarsdragers zijn een goede basis voor bijvoorbeeld een fietsendrager of dakkoffer. 2. BAGAGENET ENVELOP Met dit net kan een extra opbergvak met drie onderverdelingen in de kofferruimte worden gemaakt waarin kleine spullen kunnen worden opgeborgen. 3. DAKKOFFER Dacia biedt u een compleet dakkoffer gamma van hoogwaardige kwaliteit. Het is een ideale manier om ski s of extra bagage mee te nemen tijdens uw vakantie KOFFERNET Met dit koffernet kunnen voorwerpen worden vastgezet zodat ze niet gaan schuiven door de bagageruimte. 5. TREKHAAK Deze standaard trekhaak met vaste kogel is beschikbaar met 7-polige of 13-polige stekker is ideaal voor een fietsendrager, aanhanger of caravan. 6. FIETSENDRAGER Dacia biedt u verschillende mogelijkheden voor fietsendragers ook voor een elektrische fiets. Voor meer informatie vraag uw Dacia dealer. 7. VLOERBESCHERMING Kunstof bescherming voor de vloer, op maat gemaakt voor uw Duster. Beschermd de vloerbedekking tegen vuil en beschadigingen en is eenvoudig schoon te maken MATTENSET Op maat gemaakte mattensets voor een perfecte pasvorm. Comfortabel en beschermt de originele bekleding tegen slijtage en vuil. Mattenset beschikbaar in rubber of in kunstof (Monitor of Madrigal mattenset 4 delen). 9. KOFFERBAK BESCHERMPLAAT Deze beschermplaat beschermt de bagageruimte tegen beschadigingen en vuil en is op maat gemaakt voor uw Dacia Duster (4x2). U kunt deze accessoire gemakkelijk demonteren om kunnen schoon te maken. 5 6

17 10. STOELHOES Deze stoelhoezen "Elegance" beschermen het interieur van uw Dacia Duster. Beschikbaar in verschillende prints. Voor meer informatie vraag uw Dacia dealer. 11. NAVIGATIESYSTEEM TOMTOM Dit gebruiksvriendelijke navigatiesysteem is van hoogwaardige kwaliteit, biedt uitstekende prestaties en bevat geavanceerde functies. U heeft ook de mogelijkheid om dit navigatiesysteem te monteren op uw dashboard als een semi-geintegreerd systeem (voor meer informatie vraag uw Dacia dealer) BLUETOOTH HANDSFREE CARKIT Deze Parrot MKi-9200 draadloze handsfree carkit met LCD-kleurenscherm biedt u tevens de mogelijkheid om uw favoriete muziek te beluisteren via de verbinding met uw ipod of iphone. VOLGENDE PAGINA. 13. LINKER PAGINA: PACK ROBUUST Dit pack bestaat uit wielkastverbreders en zijpanelen die de onderkant van de portieren beschermen. Dit Pack benadrukt de belijning van de auto en draagt bij aan de robuuste uitstraling van uw Duster. 14. ACHTERBUMPERLIJST Deze sierlijst in chroom-look beschermt de achterbumper tegen beschadigingen en geeft uw Duster een chic uiterlijk. 15. SIDEBARS Deze Sidebars benadrukken de sportieve lijn van uw Duster. De sidebars zijn uitgevoerd in RVS met een diameter van 6 cm (accessoire mogelijk in combinatie met spatlappen vóór) CENTRALE ARMSTEUN Deze centrale armsteun, in donker grijs leverbaar, geeft u extra zitcomfort tijdens het rijden en biedt u ook extra opbergmogelijkheden. 17. VERCHROOMD UITLAATSIERSTUK Dit sportieve uitlaatsierstuk is perfect voor de "finishing touch" van uw Duster. 18. TUBE LOOK VÓÓR Lage horizontale stang van RVS met een diameter van 6 cm. Deze tube Look vóór is compatibel en past perfect bij de Sidebars

18 Accessoires Duster

19 ALGEMENE VOORWAARDEN EN INFORMATIE Kosten rijklaar maken Voor kosten rijklaar maken (Incl. gevarendriehoek, lifehammer, graveren ruiten, transportkosten, nulbeurt, deconserveren, poetsen, kentekenplaten, handling- en administratiekosten en excl. brandstof) is de adviesprijs inclusief BTW: Sandero 560 Sandero Stepway 560 Lodgy 690 Duster 690 PRIJZEN EXCLUSIEF RECYCLINGBIJDRAGEN EN LEGES. Recyclingbijdrage 45,00 Leges deel IA 39,00 Leges deel IB 9,70 BPM Personenauto's Personenauto's met een dieselmotor die voldoen aan de Euro 6 emissienorm ontvangen een korting van 500 op het totale BPM-bedrag. Het eventueel uit de gewijzigde BPM-wetgeving voortvloeiende bedrag is verwerkt in de consumentenprijzen van deze prijslijst. In de praktijk kan het voorkomen, dat een in deze prijslijst genoemde energie-efficientieklasse, CO 2 - uitstoot en/of fijnstofuitstoot niet overeenkomt met de definitieve door het RDW gehanteerde waarde waardoor het vastgestelde bpm-bedrag op het moment van tenaamstelling van het kenteken kan afwijken van het in deze prijslijst genoemde bedrag. Dit kan ontstaan door wijzigingen in de specificaties van het product of door de aanpassing van de berekeningsmethode van de overheid. Dacia Nederland en haar verkooporganisatie zijn in dat (eventuele) geval niet aansprakelijk voor afwijkingen in de prijsstelling. Mogelijke verschillen zijn te allen tijde voor rekening van de koper. Tevens verwijzen wij u naar de relevante algemene leveringsvoorwaarden van de BOVAG. dealer geeft 1 jaar garantie op alle reparaties die hij uitgevoerd en gefactureerd heeft. Dacia geeft op al haar personenauto s 12 jaar plaatwerkgarantie en 2 jaar lakgarantie. Dacia Route Service. Dacia Route Service is 24 uur per dag, 7 dagen per week vanuit vrijwel geheel Europa bereikbaar om u te helpen als uw auto strandt met pech of schade. De Dacia-dealer zorgt voor vlotte reparatie en Dacia Route Service zorgt voor onderdak of vervangend vervoer**. In Nederland belt u het telefoonnummer ( 0,10 ct p/m) Dacia GarantiePlus verzekering**. Met de Dacia GarantiePlus heeft u de mogelikheid om de oorsponkelijke garantie te verlengen. U maakt met de Dacia GarantiePlus verzekerging kostenloos gebruik van Dacia Route Service in Europa. U kunt de GarantiePlus verzekering tot 2 jaar na de eerste tennaamstelling afsluiten bij uw Dacia dealer. Leasing & Financiering - Dacia Financial services Dacia Financial Services. Dacia Financial Services is de huisleverancier van Dacia op het gebied van leasing en financiering. Bij de Dacia dealer kunt u terecht voor deskundig advies en het beheer van uw wagenpark, maar ook om uw auto te financieren. Voor zowel nieuwe auto's als voor occassions heeft Dacia Financial Services altijd een passende oplossing voor u. Per 1 januari 2013 wordt het BPM-bedrag volledig berekend op basis van de CO 2 -uitstoot van het voertuig: 2013 BENZINE DIESEL* Vrijgesteld 0-95 g/km 0-88 g/km 0 1 e schijf g/km g/km e schijf g/km g/km e schijf g/km g/km e schijf >230 g/km >216 g/km 551 * = Tevens is voor personenauto's met een dieselmotor een extra dieseltoeslag verschuldigd van 56,13 per gram vanaf 71 gram uitstoot. Voor elektrische personenauto's geldt een volledige vrijstelling van BPM. Dit houdt in dat bij aanschaf van een elektrische personenauto de bovengenoemde belastingen niet van toepassing zijn. Garantie Dacia geeft op al haar nieuwe personenauto s, vanaf de datum van aflevering, standaard 3 jaar fabrieksgarantie of kilometer. De Dacia- Garantieplus tarieven 2013 Looptijd tot: 4 jaar 4 jaar 5 jaar 5 jaar Kilometers tot: km km km km Duster Lodgy Sandero Sandero Stepway * Voor nadere informatie verwijzen wij u graag naar uw Dacia-dealer ** De voorwaarden van de garantiebepalingen KLANT RELATIES Indien u vragen en/of opmerkingen heeft over onze producten en/of dealerorganisatie kunt u contact opnemen met Dacia Klant Relaties. U kunt ons telefonisch bereiken op nummer ( 0,10 ct p/m), via onze website of per post via het volgende adres: Dacia Klant Relaties Postbus 75784, 1118ZX SCHIPHOL

20 Dacia Personenauto s Een auto voor die prijs... U maakt zeker een grapje? NEE, INTEGENDEEL. Wij van Dacia waren de eersten die vonden dat een auto die niet duur is wél aantrekkelijk, veilig en van hoge kwaliteit kan zijn. En iets zegt ons dat wij gelijk hadden... Want de betrouwbaarheid en duurzaamheid van onze auto s is inmiddels wel bekend. Dacia komt met verrassende, nieuwe modellen met een schitterend en onderscheidend design. Bovendien zijn al onze modellen ruim en bieden ze meer dan voldoende plaats aan de inzittenden en hun bagage. Dit succes berust op een eenvoudig principe: je kunt van autorijden houden en ook een auto nodig hebben, zonder dat je daar ook je hele budget aan wilt uitgeven. HET MERK DACIA HOORT BIJ DE RENAULT GROEP en maakt dus gebruik van technologie die haar effectiviteit en betrouwbaarheid al bewezen heeft. Daarom bieden wij een garantie van drie jaar of km en garanderen wij lage gebruikskosten. Als bewijs van onze betrokkenheid bij het milieu hebben we het Dacia eco 2 -label ontwikkeld. De auto's van Dacia worden geproduceerd in fabrieken met ISO14001-certificering, zijn voor 85 % recyclebaar en uitgerust met motoren met een maximale CO 2 -uitstoot van 120 g/km. Want dat is een van onze andere principes: meer respect voor het milieu hoeft niet meteen te leiden tot een hogere prijs BOEINGAVENUE PD SCHIPHOL-RIJK / POSTBUS ZX / / HANDELSREGISTER AMSTERDAM Alles is in het werk gesteld om juiste en actuele informatie in deze uitgave ten tijde van zijn verschijning (februari 2013) te vermelden. Deze brochure werd samengesteld op basis van voorseries of prototypes. In het kader van zijn streven naar constante verbetering van zijn producten behoudt DACIA zich het recht voor om op ieder moment wijzigingen in de specifi caties en aan de beschreven en afgebeelde auto s door te voeren. Eventuele wijzigingen zullen zo snel mogelijk aan de DACIA dealers worden doorgegeven. Per land kunnen de op de markt gebrachte versies verschillen en het kan voorkomen dat sommige uitrustingen niet leverbaar zijn (standaard, optioneel of als accessoire). Raadpleeg daarom uw plaatselijke Dacia dealer voor de meest recente informatie. Vanwege technische beperkingen bij het drukproces kunnen de in deze prijslijst afgebeelde kleuren verschillen van de echte kleur van de lakken en van de materialen in het interieur. Alle rechten voorbehouden. DACIA is op geen enkele wijze aansprakelijk voor mogelijke gevolgen van onjuistheden of onvolkomenheden van de inhoud van deze prijslijst. Gehele of gedeeltelijke reproductie van deze publicatie in welke vorm of met welk middel dan ook is verboden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van DACIA.

De nieuwe Dacia Logan MCV

De nieuwe Dacia Logan MCV De nieuwe Dacia Logan MCV De grote Stationwagen die aan al uw wensen voldoet. Een nieuw ontwerp met moderne lijnen, een ruim interieur, robuustheid die direct in het oog springt De nieuwe Logan MCV heeft

Nadere informatie

Dacia Black Line. Série Limitée Black Line. Think big, pay little

Dacia Black Line. Série Limitée Black Line. Think big, pay little Dacia Black Line Série Limitée Black Line Think big, pay little Dacia Black Line Break the rules Waarom zou u tussen elegantie en prijs kiezen? De Serie Limitée Black Line Sandero en Logan MCV biedt u

Nadere informatie

De nieuwe Dacia Duster

De nieuwe Dacia Duster De nieuwe Dacia Duster De Nieuwe Dacia Duster, méér Duster dan ooit. In een wereld waarin toegekende waarde iets heel anders is dan werkelijke waarde, waarin iets het ene moment in de mode is en het volgende

Nadere informatie

De nieuwe Dacia Duster

De nieuwe Dacia Duster De nieuwe Dacia Duster De Nieuwe Dacia Duster, méér Duster dan ooit. In een wereld waarin toegekende waarde iets heel anders is dan werkelijke waarde, waarin iets het ene moment in de mode is en het volgende

Nadere informatie

De Dacia Sandero Speciaal voor u.

De Dacia Sandero Speciaal voor u. Dacia Sandero De Dacia Sandero Speciaal voor u. Wat verwacht u van uw auto? Een aantrekkelijk design, een stijlvol interieur, een moderne en praktische uitrusting, genoeg ruimte voor uw hele familie, en

Nadere informatie

Dacia Lodgy C4-C1_MB_Lodgy_J92_V2.indd 1 21/01/13 17:08

Dacia Lodgy C4-C1_MB_Lodgy_J92_V2.indd 1 21/01/13 17:08 Dacia Lodgy U houdt van uw gezin. Evenals de Lodgy. De Dacia Lodgy MPV voldoet aan alle wensen van een modern gezin. Met vijf of zeven gemakkelijk toegankelijke zitplaatsen is hij zeer flexibel. Verder

Nadere informatie

Dacia. Série Limitée Robust

Dacia. Série Limitée Robust Dacia Série Limitée Robust Série Limitée Robust Stijl en uitrusting voor iedereen Bij Dacia is alles mogelijk: een 4x4, een stijlvolle hatchback, een stationwagon met vijf zitplaatsen, een MPV of een combispace...

Nadere informatie

Nieuwe Dacia Sandero

Nieuwe Dacia Sandero Nieuwe Dacia Sandero De nieuwe Dacia Sandero Speciaal voor u. Wat verwacht u van uw auto? Een aantrekkelijk design, een stijlvol interieur, een moderne en praktische uitrusting, genoeg ruimte voor uw hele

Nadere informatie

De Dacia Sandero Speciaal voor u.

De Dacia Sandero Speciaal voor u. Dacia Sandero De Dacia Sandero Speciaal voor u. Wat verwacht u van uw auto? Een aantrekkelijk design, een stijlvol interieur, een moderne en praktische uitrusting, genoeg ruimte voor uw hele familie, en

Nadere informatie

koleos Prijslijst januari 2009

koleos Prijslijst januari 2009 koleos Prijslijst januari 2009 VersiePrijzen Motor Uitvoering Energielabel Catalogusprijs Consumentenprijs Netto BTW BPM * incl. BTW en BPM dynamique e 17.398,99 3.305,81 9.195,20 29.900,00 2.5 16V 170

Nadere informatie

Renault MÉGANE Premium leather bekleding Commerciële actie particuliere en zakelijke klant

Renault MÉGANE Premium leather bekleding Commerciële actie particuliere en zakelijke klant Renault MÉGANE Premium leather bekleding Commerciële actie particuliere en zakelijke klant Premium Leather Pakket Geniet kosteloos van extra luxe Geef het interieur van je nieuwe Mégane nog meer uitstraling

Nadere informatie

in uw dagelijks leven.

in uw dagelijks leven. Dacia Dokker Praktisch onmisbaar in uw dagelijks leven. De Dacia Dokker is de eerste echte combispace in het Dacia-gamma. Als gezinsauto of voor zakelijk gebruik, doordeweeks of in het weekend deze auto

Nadere informatie

Renault KADJAR Premium Leather bekleding. Commerciële actie particuliere en zakelijke klant

Renault KADJAR Premium Leather bekleding. Commerciële actie particuliere en zakelijke klant Renault KADJAR Premium Leather bekleding Commerciële actie particuliere en zakelijke klant Premium Leather Pakket Geniet kosteloos van extra luxe Geef het interieur van je nieuwe Renault KADJAR nog meer

Nadere informatie

NIEUWE RENAULT LAGUNA COUPÉ DRIVE THE CHANGE

NIEUWE RENAULT LAGUNA COUPÉ DRIVE THE CHANGE NIEUWE RENAULT LAGUNA COUPÉ DRIVE THE CHANGE COUPÉ APPLAUS!... OF STILTE. DEZE AUTO DWINGT RESPECT AF. HIJ IS HET MEEST RECENTE PRONKSTUK VAN DE PASSIONELE FAMILIE VAN DE LEGENDARISCHE COUPÉS. MET EEN

Nadere informatie

Nieuwe Dacia Sandero C4-C1_B_Dacia_Sandero_B52_V6.indd 1 10/12/12 19:28

Nieuwe Dacia Sandero C4-C1_B_Dacia_Sandero_B52_V6.indd 1 10/12/12 19:28 Nieuwe Dacia Sandero De nieuwe Dacia Sandero Speciaal voor u. Wat verwacht u van uw auto? Een aantrekkelijk design, een stijlvol interieur, een moderne en praktische uitrusting, genoeg ruimte voor uw hele

Nadere informatie

De grote Stationwagen

De grote Stationwagen Dacia Logan MCV De grote Stationwagen die aan al uw wensen voldoet. Een nieuw ontwerp met moderne lijnen, een ruim interieur, robuustheid die direct in het oog springt De Logan MCV heeft het allemaal!

Nadere informatie

De Dacia Duster. méér Duster dan ooit.

De Dacia Duster. méér Duster dan ooit. Dacia Duster De Dacia Duster méér Duster dan ooit. In een wereld waarin toegekende waarde iets heel anders is dan werkelijke waarde, waarin iets het ene moment in de mode is en het volgende moment alweer

Nadere informatie

in uw dagelijks leven.

in uw dagelijks leven. Dacia Dokker Praktisch onmisbaar in uw dagelijks leven. De Dacia Dokker is de eerste echte combispace in het Dacia-gamma. Als gezinsauto of voor zakelijk gebruik, doordeweeks of in het weekend deze auto

Nadere informatie

Renault TWINGO Série Signature VIVA

Renault TWINGO Série Signature VIVA Renault TWINGO Série Signature VIVA Ultraviolet & Energiek De Série Signature VIVA accentueert het bruisende en extravagante karakter van de Twingo. Met zijn volledig ultraviolette look zet hij een nieuwe

Nadere informatie

Nieuwe Renault KADJAR

Nieuwe Renault KADJAR Nieuwe Renault KADJAR Avontuurlijk van aard De nieuwe Renault KADJAR voelt zich overal thuis. Het avontuurlijke model past zich probleemloos aan uw levensstijl aan. Met zijn nieuwe, krachtige en soepele

Nadere informatie

Nieuwe Renault CAPTUR

Nieuwe Renault CAPTUR Nieuwe Renault CAPTUR Avontuur in de stad Goed nieuws voor stedelingen: de Captur, de succesvolle crossover van Renault, heeft zichzelf opnieuw uitgevonden. Met nieuwe kleuren, een vernieuwde grille, een

Nadere informatie

De Dacia Sandero Speciaal voor u.

De Dacia Sandero Speciaal voor u. Dacia Sandero De Dacia Sandero Speciaal voor u. Wat verwacht u van uw auto? Een aantrekkelijk design, een stijlvol interieur, een moderne en praktische uitrusting, genoeg ruimte voor uw hele familie, en

Nadere informatie

Dacia Lodgy Dacia Dokker. Accessoire Prijslijst januari 2018

Dacia Lodgy Dacia Dokker. Accessoire Prijslijst januari 2018 Dacia Lodgy Dacia Dokker Accessoire Prijslijst januari 2018 Design REFERENTIE MONTAGETIJD (U) CONSUMENTENPRIJS ( ) DESIGN INTERIEUR Extra dagrijverlichting 7711577340 1,4 249,95 WIELEN 15" lichtmetalen

Nadere informatie

De Dacia Duster, méér Duster dan ooit.

De Dacia Duster, méér Duster dan ooit. Dacia Duster De Dacia Duster, méér Duster dan ooit. In een wereld waarin toegekende waarde iets heel anders is dan werkelijke waarde, waarin iets het ene moment in de mode is en het volgende moment alweer

Nadere informatie

Dacia Logan Van & Logan Pick-up

Dacia Logan Van & Logan Pick-up Januari 2011 Dacia Logan Van & Logan Pick-up Think big, pay little Standaarduitrusting Logan Van / Logan Pick-up 825 kg laadvermogen ABS remsysteem met elektronische remkrachtverdeling Frontairbag bestuurder

Nadere informatie

Dacia Série Limitée Techroad

Dacia Série Limitée Techroad www.dacia.nl Alles is in het werk gesteld om juiste en actuele informatie in deze uitgave ten tijde van zijn verschijning te vermelden. Deze brochure werd samengesteld op basis van voorseries of prototypes.

Nadere informatie

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 VERSIEPRIJZEN LOGAN VAN/PICK-UP Dacia Logan Van Motor Uitvoering CATALOGUSPRIJS BTW BPM* CONSUMENTENPRIJS Netto INCL. BTW en BPM 1.6 MPI 85 Euro 5 Logan

Nadere informatie

Dacia Lodgy C4-C1_MB_Lodgy_J92.indd C1 21/05/12 16:32:42

Dacia Lodgy C4-C1_MB_Lodgy_J92.indd C1 21/05/12 16:32:42 Dacia Lodgy U houdt van uw gezin. Evenals de Lodgy. De Dacia Lodgy MPV voldoet aan alle wensen van een modern gezin. Met vijf of zeven gemakkelijk toegankelijke zitplaatsen is hij zeer flexibel. Verder

Nadere informatie

New Dacia Sandero en Sandero Stepway Dacia Logan MCV. Accessoire Prijslijst januari 2018

New Dacia Sandero en Sandero Stepway Dacia Logan MCV. Accessoire Prijslijst januari 2018 New Dacia Sandero en Sandero Stepway Dacia Logan MCV Accessoire Prijslijst januari 2018 Design SANDERO SANDERO STEPWAY REFERENTIE MONTAGE TIJD (U) PRIJS ( ) EXTERIEUR Personalisatie stickers exterieur

Nadere informatie

Dacia Lodgy Dacia Dokker. Accessoire Prijslijst januari 2019

Dacia Lodgy Dacia Dokker. Accessoire Prijslijst januari 2019 Dacia Lodgy Dacia Dokker Accessoire Prijslijst januari 2019 Design REFERENTIE MONTAGETIJD (U) PRIJS ( ) DESIGN EXTERIEUR Extra dagrijverlichting 7711577340 1,4 268,00 DESIGN INTERIEUR Dacia portierdrempels

Nadere informatie

Nieuwe. Renault CLIO

Nieuwe. Renault CLIO Nieuwe Renault CLIO De nieuwe Renault CLIO, een onweerstaanbaar verleidelijke look Sensuele vormen, een dynamisch profiel en scherp gesneden flanken - de nieuwe Clio is nu nog onweerstaanbaarder. De nieuwe

Nadere informatie

NIEUWE RENAULT CLIO ORIGINELE ACCESSOIRES HATCHBACK EN ESTATE DRIVE THE CHANGE

NIEUWE RENAULT CLIO ORIGINELE ACCESSOIRES HATCHBACK EN ESTATE DRIVE THE CHANGE NIEUWE RENAULT CLIO ORIGINELE ACCESSOIRES HATCHBACK EN ESTATE DRIVE THE CHANGE REISLOGISTIEK IDEEËN VOOR MEER RUIMTE PAST PERFECT BIJ U IN HET DAGELIJKS LEVEN, IN UW VRIJE TIJD OF OP REIS DE ORIGINELE

Nadere informatie

Nieuwe Dacia Duster. Accessoire prijslijst januari 2019

Nieuwe Dacia Duster. Accessoire prijslijst januari 2019 Nieuwe Dacia Duster Accessoire prijslijst januari 2019 Design REFERENTIE MONTAGETIJD (U) PRIJS ( ) DESIGN INTERIEUR Duster portierdrempels - Voor - Zwart 8201705543 0,2 52,50 Verlichte Duster portierdrempels

Nadere informatie

Dacia Lodgy Een comfortabele MPV

Dacia Lodgy Een comfortabele MPV Dacia Lodgy Dacia Lodgy Een comfortabele MPV Profiteer van het leven, Doe het in stijl De Dacia Lodgy Stepway, een onweerstaanbare MPV tegen een Dacia-prijs! Een nieuwe grille, chroomkleurige sierlijst

Nadere informatie

Dacia Sandero Stepway

Dacia Sandero Stepway Dacia Sandero Stepway Zit u graag iets hoger? Hoger, stijlvoller en nog rijker uitgerust! De Sandero Stepway komt overal... maar nooit onopgemerkt. De Stepway heeft alle voordelen van de Dacia Sandero:

Nadere informatie

Nieuwe Dacia Duster. Accessoire prijslijst januari 2019

Nieuwe Dacia Duster. Accessoire prijslijst januari 2019 Nieuwe Dacia Duster Accessoire prijslijst januari 2019 Design REFERENTIE MONTAGETIJD (U) PRIJS ( ) DESIGN INTERIEUR Duster portierdrempels - Voor - Zwart 8201705543 0,2 52,50 Verlichte Duster portierdrempels

Nadere informatie

DACIA DOKKER PRIJSLIJST MEI 2013

DACIA DOKKER PRIJSLIJST MEI 2013 DACIA DOKKER RIJSLIJST MEI 2013 Dacia Nederland Versie 01/05/2013 BELANGRIJKSTE STANDAARDUITRUSTING DOKKER AMBIANCE ABS-remsysteem met noodstopbekrachtiging Zijschuifdeur rechts met uitzetraam Middenconsole

Nadere informatie

Grotere actieradius 400 km (NEDC*) Meer vrijheid

Grotere actieradius 400 km (NEDC*) Meer vrijheid Renault zoe Grotere actieradius 400 km (NEDC*) Meer vrijheid Maakt u zich geen zorgen over afstanden en geniet nog meer van het rijplezier dat 100% elektrische ZOE biedt. Rijd verder op een volgeladen

Nadere informatie

Nieuwe Renault MÉGANE

Nieuwe Renault MÉGANE Nieuwe Renault MÉGANE Een shot adrenaline Elegante vormen, volbloed karakter, compromisloos; dat is de nieuwe Mégane GT met zijn gedurfd design en een zelfverzekerde stijl. Met zijn unieke, markante

Nadere informatie

Nieuwe Renault SCENIC

Nieuwe Renault SCENIC Nieuwe Renault SCENIC Een nieuwe visie op de MPV Rijden in de nieuwe Renault Scénic is fantastisch, voor ouders én kinderen. Met zijn vloeiende lijnen en fraaie proporties heeft de nieuwe Scénic een

Nadere informatie

Dacia Dokker Maakt jouw dagelijkse leven makkelijker

Dacia Dokker Maakt jouw dagelijkse leven makkelijker Dacia Dokker Dacia Dokker Maakt jouw dagelijkse leven makkelijker Ontdek de Stepway look De Dacia Dokker Stepway is gemaakt voor het avontuur! Wees klaar om verrast te worden! De offroad-look met de

Nadere informatie

Dacia Duster. Shockingly affordable

Dacia Duster. Shockingly affordable Dacia Duster Shockingly affordable (Heel) veel ruimte voor een heel lage prijs Met Dacia Duster wordt het leven grenzeloos. De Dacia Duster, met een ruim interieur, maakt uw dromen werkelijkheid. De modulaire

Nadere informatie

Dacia Sandero en Sandero Stepway Dacia Logan MCV. Accessoire Prijslijst januari 2019

Dacia Sandero en Sandero Stepway Dacia Logan MCV. Accessoire Prijslijst januari 2019 Dacia Sandero en Sandero Stepway Dacia Logan MCV Accessoire Prijslijst januari 2019 Design SANDERO SANDERO STEPWAY REFERENTIE MONTAGE TIJD (U) PRIJS ( ) DESIGN EXTERIEUR Personalisatie stickers exterieur

Nadere informatie

JAR AD K es januari 2019 soir ces enault slijst ac R Prij

JAR AD K es januari 2019 soir ces enault slijst ac R Prij Renault KADJAR Prijslijst accessoires januari 2019 Design DESIGN EXTERIEUR DESIGN INTERIEUR WIELEN BESCHRIJVING REFERENTIE MONTAGETIJD (U) PRIJS ( ) Sidestep - Rechts 82 01 558 665 0,5 265,00 Sidestep

Nadere informatie

Dacia Logan Van & Logan Pick-up

Dacia Logan Van & Logan Pick-up Januari 2010 Dacia Logan Van & Logan Pick-up think big, pay little Standaarduitrusting, versie- en optieprijzen Logan Van / Logan Pick-up 825 kg laadvermogen ABS remsysteem met elektronische remkrachtverdeling

Nadere informatie

Dacia Duster. Shockingly affordable

Dacia Duster. Shockingly affordable Dacia Duster Shockingly affordable (Heel) veel ruimte voor een heel lage prijs Met Dacia Duster wordt het leven grenzeloos. De Dacia Duster, met een ruim interieur, maakt uw dromen werkelijkheid. De modulaire

Nadere informatie

Dacia Logan Van & Logan Pick-up

Dacia Logan Van & Logan Pick-up Mei 2011 Dacia Logan Van & Logan Pick-up think big, pay little Standaarduitrusting, versie- en optieprijzen Logan Van / Logan Pick-up 825 kg laadvermogen ABS remsysteem met elektronische remkrachtverdeling

Nadere informatie

SEAT ibiza accessoires 2009/2010

SEAT ibiza accessoires 2009/2010 SEAT ibiza accessoires 2009/2010 E x t e r i e u r Spiegelkappen Maak je SEAT nog fraaier met deze spiegelkappen. 6J0072500A alu-look 144,00 6V0072500 chroom-look 136,00 Niet afgebeeld: Dorpellijsten buiten

Nadere informatie

Renault R-LINK. Een online multimediasysteem. Uitgebreide functionaliteiten en diensten om uw gemak in de auto te vergroten

Renault R-LINK. Een online multimediasysteem. Uitgebreide functionaliteiten en diensten om uw gemak in de auto te vergroten Renault R-LINK Een online multimediasysteem Uitgebreide functionaliteiten en diensten om uw gemak in de auto te vergroten Een unieke ervaring Intuïtief en online Maak optimaal gebruik van uw tablet en

Nadere informatie

DESIGN ZIT IN DE DETAILS

DESIGN ZIT IN DE DETAILS M{ZD{ CX-5 GT-M LINE O N T D E K D E M A Z D A C X - 5 DESIGN ZIT IN DE DETAILS Aan elk onderdeel van de Mazda CX-5 is te zien dat onze designers en ingenieurs oog hebben voor detail, zoals ook bij elke

Nadere informatie

Nieuwe Dacia Logan MCV

Nieuwe Dacia Logan MCV Nieuwe Dacia Logan MCV Nieuwe Dacia Logan MCV De stationwagon die alles vervoert wat u maar wilt! Een stijl die onweerstaanbaar is De nieuwe Dacia Logan MCV is niet alleen prettig om in te rijden, maar

Nadere informatie

Evenals de Lodgy. U houdt van uw gezin.

Evenals de Lodgy. U houdt van uw gezin. Dacia Lodgy U houdt van uw gezin. Evenals de Lodgy. De Dacia Lodgy voldoet aan alle wensen van een modern gezin: Met vijf of zeven gemakkelijk toegankelijke zitplaatsen is hij zeer flexibel. Verder biedt

Nadere informatie

Renault BEDRIJFSWAGENS

Renault BEDRIJFSWAGENS Renault BEDRIJFSWAGENS Formula Edition #PowerYourTeam Stap over naar de Formule 1-klasse Welkom bij de Formula Edition, een speciale serie die is ontstaan uit de samenwerking tussen Renault Pro + en het

Nadere informatie

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN UITRUSTINGEN EN ACCESSOIRES - MIJN PACKS NIEUWE CLIO Energy dci 90 Stop en Start Dynamique eco2 Mijn versnellingsbak : Handgeschakelde versnellingsbak Brandstof : Diesel Uitrustingsniveau

Nadere informatie

inhoudsopgave Renault bedrijfswagens

inhoudsopgave Renault bedrijfswagens inhoudsopgave Renault bedrijfswagens Renault bedrijfswagens overzicht bedrijfswagens 04 > 05 pro+ 06 > 09 service garantie en financiering 10 > 11 Kangoo express 12 > 31 MÉgane van 32 > 45 trafic 46 >

Nadere informatie

in uw dagelijks leven.

in uw dagelijks leven. Dacia Dokker Praktisch onmisbaar in uw dagelijks leven. De Dacia Dokker is de eerste echte combispace in het Dacia-gamma. Als gezinsauto of voor zakelijk gebruik, doordeweeks of in het weekend deze auto

Nadere informatie

M{zd{5. per 1 maart 2014. Prijslijst

M{zd{5. per 1 maart 2014. Prijslijst M{zd{5 per 1 maart 2014 Prijslijst accessoires Een optie voor iedere M{zd{ rijder: accessoires Niets is zo persoonlijk als een auto. Het design, de wegligging, het verbruik, de uitstraling en het imago

Nadere informatie

Renault R & Go. Praktische en slimme applicatie om het rijden nog aangenamer te maken

Renault R & Go. Praktische en slimme applicatie om het rijden nog aangenamer te maken Renault R & Go Praktische en slimme applicatie om het rijden nog aangenamer te maken R&Go, 4 diensten vol interactieve functies Nieuw! Sluit uw smartphone of tablet aan op de autoradio van uw Renault.

Nadere informatie

ACCESSOIRES CITROËN C4 AIRCROSS

ACCESSOIRES CITROËN C4 AIRCROSS ACCESSOIRES CITROËN C4 AIRCROSS STYLING 04 COMFORT 07 VEILIGHEID 08 FAMILIE EN RECREATIE 10 BESCHERMING 14 MULTIMEDIA 18 STYLING De CITROËN C4 Aircross verenigt kracht met dynamiek en stijl met functionaliteit.

Nadere informatie

ACCESSOIRES Citroën DS5

ACCESSOIRES Citroën DS5 ACCESSOIRES Citroën DS5 INHOUD STYLING 04 COMFORT 10 VEILIGHEID 12 FAMILIE EN RECREATIE 16 BESCHERMING 20 MULTIMEDIA 24 02 PERSOONLIJKE STYLING De Citroën DS5 onderscheidt zich op een groot aantal punten.

Nadere informatie

voordeel Prijslijst per 1 januari 2012 M{zd{5

voordeel Prijslijst per 1 januari 2012 M{zd{5 voordeel Prijslijst per 1 januari 2012 M{zd{5 M{zd{5 Mazda5 adviesprijs BPM-bedrag netto catalogusprijs energielabel bedragen in euro 2011 2012 incl. BTW excl. BTW 1.8 85 kw/115 pk Business 26.490 26.003

Nadere informatie

Renault R-LINK. Een online multimediasysteem. Uitgebreide functionaliteiten en diensten om uw gemak in de auto te vergroten

Renault R-LINK. Een online multimediasysteem. Uitgebreide functionaliteiten en diensten om uw gemak in de auto te vergroten Renault R-LINK Een online multimediasysteem Uitgebreide functionaliteiten en diensten om uw gemak in de auto te vergroten Een unieke ervaring Intuïtief en online Maak optimaal gebruik van uw tablet en

Nadere informatie

SEAT Exeo accessoires 2010

SEAT Exeo accessoires 2010 SEAT Exeo accessoires 2010 Exterieur Grille honingraat 3R0052535 75,00 Spiegelkappen chroom 6J0072500 139,00 matchroom 6J0072500A 145,00 Deurgrepen chroom 3R0071302 142,00 matchroom 3R0071302A 149,00 Voorbumperstrip

Nadere informatie

Hyundai Veloster Accessoires per 1 februari 2012

Hyundai Veloster Accessoires per 1 februari 2012 Hyundai Veloster Accessoires per 1 februari 2012 Exterieur Aantrekkelijk Om het unieke uiterlijk van uw Hyundai Veloster verder te personaliseren, ontwikkelde Hyundai diverse aantrekkelijke accessoires.

Nadere informatie

De nieuwe Dacia Sandero en Sandero Stepway Gamma accessoires

De nieuwe Dacia Sandero en Sandero Stepway Gamma accessoires De nieuwe Dacia Sandero en Sandero Stepway Gamma accessoires GAMMA ACCESSOIRES I NIEUWE DACIA SANDERO EN SANDERO STEPWAY Precies wat nodig is voor langdurige bescherming en maximaal comfort. Simply a clever

Nadere informatie

inhoudsopgave Renault bedrijfswagens

inhoudsopgave Renault bedrijfswagens inhoudsopgave Renault bedrijfswagens Renault bedrijfswagens overzicht bedrijfswagens 04 > 05 pro+ 06 > 07 service garantie en financiering 08 > 09 10 > 29 Megane van 30 > 43 trafic 44 > 67 MasteR 68 >

Nadere informatie

VOLVO S40 & V50 LIMITED EDITION. MODELJAAR 2012-27 juni 2011

VOLVO S40 & V50 LIMITED EDITION. MODELJAAR 2012-27 juni 2011 RIJSLIJST VOLVO S40 & V50 LIMITED EDITION MODELJAAR 2012-27 juni 2011 VOLVO S40 & V50 LIMITED EDITION MODELROGRAMMA VOLVO S40 & V50 Netto BM- BTW- Consumenten- 1) Aantal Zuinigheids- catalogus- bedrag

Nadere informatie

Ruimte : Een extra grote

Ruimte : Een extra grote Hoogte 1050 mm Ruimte : Een extra grote kofferruimte! Altijd mobiel De M.GO is ontworpen om uw mobiliteit te vergroten, in de stad en op het platteland. De M.GO biedt u ruimte, rijplezier en maximale veiligheid.

Nadere informatie

PEUGEOT 208 ACCESSOIRES

PEUGEOT 208 ACCESSOIRES PEUGEOT 208 ACCESSOIRES EEN EIGEN ACCENT Door te kiezen voor een 208 kiest u voor een auto van een volledig nieuwe generatie. Een auto die van nature ergonomisch en in alle opzichten modern is. Versterk

Nadere informatie

M A Z D A C X - 5 G T - L U X U R Y P E R 1 J A N U A R I

M A Z D A C X - 5 G T - L U X U R Y P E R 1 J A N U A R I M A Z D A C X - 5 G T - L U X U R Y PER 1 JANUARI 2018 O N T D E K D E M A Z D A C X - 5 G T L U X U R Y EIGEN KIJK, EIGEN KRACHT De Mazda CX-5 zet opnieuw de toon met een krachtig design en onvergelijkbare

Nadere informatie

NIEUWE RENAULT ESPACE

NIEUWE RENAULT ESPACE NIEUWE RENAULT ESPACE Een weergaloze rijervaring. Een belijning die doet denken aan die van een crossover. Aandacht voor de inzittenden: de nieuwe Espace is voorzien van een zeer compleet interieur, waarin

Nadere informatie

Bevrijd gedachtes ga op avontuur

Bevrijd gedachtes ga op avontuur Nieuwe Dacia Duster Bevrijd gedachtes ga op avontuur Geschikt voor elk terrein De nieuwe Dacia Duster is overal in zijn element. De moderne, robuuste uitstraling en de verleidelijke kleur Orange Atacama

Nadere informatie

M{zd{3. prijzen & uitrusting. per 16 september 2013

M{zd{3. prijzen & uitrusting. per 16 september 2013 M{zd{3 prijzen & uitrusting per 16 september 2013 M{zd{3 prijzen Mazda3 adviesprijs BPM-bedrag netto catalogusprijs bedragen in euro incl. BTW excl. BTW SKYACTIV-G 120 6MT TS 22.690 3.000 19.690 16.273

Nadere informatie

accessoires De NieUWe citroën c4

accessoires De NieUWe citroën c4 accessoires DE NIEUWE CITROËN C4 02 INHOUD 04 Styling 08 Comfort 12 Veiligheid 16 Bescherming 20 Familie en Recreatie 24 Multimedia 03 EXPRESSION Met Citroën kiest u voor kwaliteit, veiligheid en stijl.

Nadere informatie

Nieuwe Dacia Sandero en Sandero Stepway

Nieuwe Dacia Sandero en Sandero Stepway Nieuwe Dacia Sandero en Sandero Stepway De nieuwe Dacia Sandero en Sandero Stepway Modern, dynamisch en comfortabel De route is uitgestippeld... Durf te kiezen voor crossover-looks Bij de eerste aanblik

Nadere informatie

inhoudsopgave Renault bedrijfswagens

inhoudsopgave Renault bedrijfswagens inhoudsopgave Renault bedrijfswagens Renault bedrijfswagens overzicht bedrijfswagens 04 > 05 Pro+ 06 > 09 service garantie en financiering 10 > 11 Kangoo express 12 > 31 MÉGANE Van 32 > 45 trafic 46 >

Nadere informatie

WELKE RENAULT U OOK LEAST: DE LAGE BIJTELLING MAAKT HET PLAATJE COMPLEET

WELKE RENAULT U OOK LEAST: DE LAGE BIJTELLING MAAKT HET PLAATJE COMPLEET WELKE RENAULT U OOK LEAST: DE LAGE BIJTELLING MAAKT HET PLAATJE COMPLEET Bent u een zakelijke rijder? Dan is het leasen van een Renault zéér interessant. Zowel zakelijk als privé! Elke Renault is zeer

Nadere informatie

108 Blue Lease. Prijzen & Specificaties. Per 01-01-2016

108 Blue Lease. Prijzen & Specificaties. Per 01-01-2016 108 Blue Lease Prijzen & Specificaties Per 01-01-2016 108 5-deurs benzine benzine consumentenadviesprijs Maandelijks incl. btw/bpm bpm btw prijs excl. bijtelling bijtellingsbedrag* Motor kw label CO 2

Nadere informatie

Prachtige momenten in het vooruitzicht

Prachtige momenten in het vooruitzicht Renault TALISMAN Prachtige momenten in het vooruitzicht Met sportief elan maakt de Renault Talisman de verwachtingen die bij zijn klasse horen helemaal waar. Een stoere voorkant, gespierde flanken en

Nadere informatie

ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT 308 SW

ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT 308 SW ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT 308 SW LICHTMETALEN VELGEN Maak uw keuze uit een uitbreid gamma lichtmetalen velgen en creëer de auto die het beste bij u past. U kunt zo de sportieve kant van uw auto benadrukken,

Nadere informatie

renault clio drive the change

renault clio drive the change NIEUWE renault clio originele accessoires BERLINE EN GRANDTOUR drive the change Reislogistiek ideeën voor meer ruimte Past perfect bij u. In het dagelijks leven, in uw vrije tijd of op reis de originele

Nadere informatie

Dacia Sandero & Logan MCV

Dacia Sandero & Logan MCV Januari 2010 Dacia Sandero & Logan MCV think big, pay little 2 Belangrijkste standaarduitrusting Versie Sandero / Logan ABS remsysteem met elektronische remkrachtverdeling Frontairbags bestuurder en passagier

Nadere informatie

Dacia Duster. Prijslijst april 2017 GROUPE RENAULT

Dacia Duster. Prijslijst april 2017 GROUPE RENAULT Dacia Duster Prijslijst april 207 GROUPE RENAULT Belangrijkste standaarduitrusting DUSTER AMBIANCE Antiblokkeersysteem (ABS) met elektronische remkrachtverdeling (EBV) en noodstopbekrachtiging Elektronische

Nadere informatie

Renault R & Go. Praktische en slimme applicatie om het rijden nog aangenamer te maken

Renault R & Go. Praktische en slimme applicatie om het rijden nog aangenamer te maken Renault R & Go Praktische en slimme applicatie om het rijden nog aangenamer te maken R&Go, 4 diensten vol interactieve functies Nieuw! Sluit uw smartphone of tablet aan op de autoradio van uw Renault.

Nadere informatie

Dacia Logan MCV TCe 90 Série Limitée Stepway

Dacia Logan MCV TCe 90 Série Limitée Stepway Joep de Heer 16 november 2017 Avontuurlijk randje De auto's van nu zijn overladen met spectaculaire technologie en uitgebreide veiligheidssystemen. Natuurlijk dragen al deze systemen bij aan de veiligheid

Nadere informatie

M{zd{5. per 1 JANUARI 2013. Prijslijst

M{zd{5. per 1 JANUARI 2013. Prijslijst M{zd{5 per 1 JANUARI 2013 Prijslijst M{zd{5 Mazda5 adviesprijs BPM-bedrag netto catalogusprijs energielabel bedragen in euro incl. BTW excl. BTW 2.0 110 kw/150 pk TS+ 31.690 8.437 23.253 19.217 C GT-M

Nadere informatie

DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE

DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE 2 INLEIDING & DESIGN Als allereerste compacte SUV is de Toyota RAV4 al meer dan 20 jaar een ware avonturier. In de nieuwe, elegant vormgegeven RAV4 beschikt u over Toyota's

Nadere informatie

ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT 308

ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT 308 Uitgave van Peugeot Nederland N.V. 2013. AS/ACC/13/10/10 De informatie en illustraties die in deze folder voorkomen zijn gebaseerd op de technische karakteristieken zoals die waren op het moment van drukken

Nadere informatie

Captur. Renault. Drive the Change. www.renault.be. Alle accessoires uit het Renault-gamma genieten een jaar garantie.

Captur. Renault. Drive the Change. www.renault.be. Alle accessoires uit het Renault-gamma genieten een jaar garantie. Verantwoordelijke uitgever: VANDENBRANDEN Guy - Renault België Luxemburg NV - W.A. Mozartlaan 20-1620 Drogenbos. Renault Captur ACCESSOIRES www.renault.be Alle accessoires uit het Renault-gamma genieten

Nadere informatie

Sebring Sedan OrigineLe accessoires

Sebring Sedan OrigineLe accessoires Sebring Sedan ORIGINELE ACCESsOIRES PRESTATIE EN AUTHENTICITEIT Achter elke Chrysler die vandaag gebouwd wordt, gaat de lange Mopar-traditie schuil. Een traditie van precisie, prestatie en vernieuwing.

Nadere informatie

ACCESSOIRES Citroën DS4

ACCESSOIRES Citroën DS4 ACCESSOIRES Citroën DS4 STYLING 04 COMFORT 06 VEILIGHEID 08 FAMILIE EN RECREATIE 10 BESCHERMING 14 MULTIMEDIA 18 PERSOONLIJKE STYLING De Citroën DS4 onderscheidt zich op een groot aantal punten. Dankzij

Nadere informatie

Kia Business editions. april 2017

Kia Business editions. april 2017 april 2017 Carens 1.7 CRDi Business DynamicLine * 85 (115) D 109 16.483,17 3.461,47 7.050,36 26.995,00 27.860,00 201,92 Metallic lak 657,02 137,98 0,00 795,00 795,00 5,95 Rio 1.4 CRDi Business Navigator*

Nadere informatie

6. Deurgreep Chroom A 94, Styling strip achter Chroom 5P ,00. Styling strip achter Mat-chroom 5P A 86,00

6. Deurgreep Chroom A 94, Styling strip achter Chroom 5P ,00. Styling strip achter Mat-chroom 5P A 86,00 SEAT Altea XL Stationwagon accessoires 2009/2010 Exterieur 1 4 6 2 3 5 7 1. Chromen sierlijst voor ondergrille 5P9052532 82,00 2. Dorpellijsten RVS Met "Altea XL" opdruk 5P8071500 132,00 3. Dorpellijsten

Nadere informatie

ER IS AL EEN DACIA VANAF 8.495,-

ER IS AL EEN DACIA VANAF 8.495,- P R I J Z E N P E R 1 F E B R U A R I 2 0 0 7 ER IS AL EEN DACIA VANAF 8.495,- ER IS AL EEN DACIA MCV VANAF 9.995,- [ 1 ] > KOSTEN RIJKLAAR MAKEN Alle consumentenprijzen zijn inclusief BTW. Voor kosten

Nadere informatie

Dacia Sandero C4-C1_MB_Sandero_B90_V2.indd 2 4/05/11 22:44:02

Dacia Sandero C4-C1_MB_Sandero_B90_V2.indd 2 4/05/11 22:44:02 Dacia Sandero Stijl, ruimte en robuustheid eindelijk bereikbaar... De Dacia Sandero heeft veel voor u in petto achter zijn moderne en dynamische lijnen. Het ruime interieur biedt plaats aan drie volwassenen,

Nadere informatie

M - Klasse Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 19 november 2011.

M - Klasse Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 19 november 2011. M - Klasse Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 19 november 2011. Een sterk karakter in een bijzonder jasje. De M-Klasse Edition 1. heeft een preview van deze prijslijst De gefotografeerde M-Klasse modellen

Nadere informatie

Dacia Sandero & Sandero Stepway

Dacia Sandero & Sandero Stepway & Sandero Stepway Modern, dynamisch en comfortabel De route is uitgestippeld... Durf te kiezen voor crossover-looks Bij de eerste aanblik toont de nieuwe Dacia Sandero Stepway direct zijn karakter. De

Nadere informatie

Inspectierapport 1-KHN-29

Inspectierapport 1-KHN-29 Geïnspecteerd Door: Dennis Bartels Merk: Model: Type: Kenteken: Renault Megane 1.5 dci Bose 1KHN29 Tellerstand (km): 185338 Aantal deuren: 5 Voertuig lengte (m): Voertuig breedte (m): Meldcode: 9510 Voertuig

Nadere informatie

Dacia Dokker Van. Prijslijst januari 2017 GROUPE RENAULT

Dacia Dokker Van. Prijslijst januari 2017 GROUPE RENAULT Dacia Dokker Van Prijslijst januari 2017 GROUPE RENAULT Belangrijkste standaarduitrusting DOKKER VAN BASIC Techniek en veiligheid 3-punts rolgordels vóór, in hoogte verstelbaar, met gordelspanner en spankrachtbegrenzer

Nadere informatie