Prachtige momenten in het vooruitzicht

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Prachtige momenten in het vooruitzicht"

Transcriptie

1 Renault TALISMAN

2

3

4

5 Prachtige momenten in het vooruitzicht Met sportief elan maakt de Renault Talisman de verwachtingen die bij zijn klasse horen helemaal waar. Een stoere voorkant, gespierde flanken en een elegante uitstraling. Het royale en elegante interieur maken de Talisman tot een verleidelijke en dynamische verschijning, die u trakteert op prachtige momenten.

6

7 Afspiegeling van een sterke persoonlijkheid Elk detail weerspiegelt zijn persoonlijkheid. Het design van de Renault Talisman blinkt uit in elegantie door zijn 19" lichtmetalen wielen en de finesse van het chroom op de flanken. Het design van de verlichting combineert de intense blik van de LED PURE VISION-koplampen met het onderscheidende karakter van de opvallend vormgegeven dagrijverlichting. De Renault Talisman is voorzien van vele details die zijn krachtige en moderne karakter onthullen.

8

9 Uw nieuwe comfortzone Ontdek het ruime interieur dat luxe uitstraalt. Ruimte en comfort overheersen. Dankzij de brede voorstoelen met massagefunctie en ventilatie rijdt u in business class-stijl. De uitgangspunten van het design zijn ergonomie en elegantie. De bekleding van het dashboard is voorzien van subtiel sierstiksel dat oog voor detail uitstraalt. De stijlvol vormgegeven middenconsole brengt de talloze technologische mogelijkheden van de auto binnen handbereik. Achter het stuur van de Renault Talisman ervaart u kwaliteit van topniveau.

10 4Control, word één met de weg In de Renault Talisman is elke bocht puur genieten dankzij het exclusieve 4Control -systeem in combinatie met de Electronic Damper Control. Voor- en achterwielen bewegen in perfecte harmonie, zodat u in de stad net zo wendbaar bent als met een compacte stadsauto. De combinatie van 4Control en Electronic Damper Control zorgt voor uitzonderlijke koersvastheid en wegligging. Voor het bereiken van een intense rijbeleving worden de bewegingen van de carrosserie afgestemd op de grip van de banden, op het wegdek, uw rijgedrag en de gekozen Multi-SENSE -stand.

11

12

13 Intuïtieve technologie, een ongekende ervaring De Renault Talisman biedt u een multimedia-ervaring op een 8.7 touchscreen dat u net zo eenvoudig kunt bedienen als uw tablet thuis. Alle functies kunt u personaliseren en naar wens inrichten met het R-Link multimedia- en navigatiesysteem. U bepaalt zelf de weergave en kunt uw favoriete apps downloaden (Michelingids, ...) daarnaast kun u uw voorkeursinstelling voor uw stoel en de stand van de buitenspiegels opslaan. Er zijn tot wel 6 profielen mogelijk. Met het exclusieve Multi-SENSE -systeem kunt u de Rijbeleving en ambiance aan boord aan uw stemming aanpassen. Innovatie van Renault reist met u mee.

14

15 Klasse en exclusiviteit Ontdek nu ook de Initiale Paris. Voorzien van glanzende, zwart geaccentueerde lichtmetalen wielen, karakteristieke kleurcombinaties, nappalederen bekleding en toegang tot exclusieve services. De Initiale Paris-uitvoering is het ultieme bewijs van de knowhow van Renault op het hoogste niveau.

16

17 Exclusief: Services Initiale Paris DIENSTVERLENING DIE NOG EEN STAP VERDER GAAT Met Initiale Paris bouwt Renault aan een oprechte, open en uitnodigende relatie met zijn klanten. Speciaal voor Initiale Paris modellen biedt Renault innovatieve extra diensten die het leven gemakkelijker maken. INITIALE PARIS PAKKET Het Initiale Paris Pakket omvat: - Uitgebreide garantie, met onder andere hulp bij autopech. - Extra service wanneer de klant zijn sleutel verliest, bandenpech heeft, of bijvoorbeeld als de klant zonder brandstof staat. En indien nodig bij pech zelfs een vervangende auto. - Alle verwachte werkzaamheden die in het Onderhouds- en Garantieoverzicht benoemd worden (werkzaamheden die worden aanbevolen door de fabrikant, zoals olie verversen, elektronische en veiligheidstesten). - Vervanging van slijtagedelen, uitgezonderd banden. INITIALE PARIS SÉRÉNITÉ PAKKET In aanvulling op de diensten van het Initiale Paris Pakket biedt het Initiale Paris Sérénité Pakket het volgende tijdens onderhoudsbeurten: - Haal- en brengservice - Vervangende auto van vergelijkbare klasse - Premium wasbeurt voor de carrosserie en reiniging van het interieur

18 Kleurenpalet De carrosseriekleuren van de Talisman Ambiances De ambiances van het interieur van de Talisman Accessoires De accessoires die uw stijl ondertekenen Afmetingen Inhoud en maten van de Talisman

19 Kleurenpalet Blanc Glacier 369 (V) Blanc Nacré QNC (SMV) Beige Dune HNP (MV) Bleu Cosmos RPR (MV) Brun Vison CNM (MV) Gris Cassiopée KNG (MV) Gris Platine D69 (MV) Noir Étoilé GNE (MV) Rouge Carmin NPF (MV) Noir Améthyste GNG (SMV)* V: standaardlak met vernislaag MV: metaallak met vernislaag SMV: speciale metaallak met vernislaag Kleuren kunnen afwijken van de werkelijkheid * Exclusief beschikbaar voor Initiale Paris uitvoering

20 Ambiances LIFE Getoonde interieur bevat dashboard Noir en bekleding stof Noir Designwielen 16" Complea De Essentie Het uitvoeringsniveau Life geeft de essentie de Talisman weer, met alle aanwezige standaarduitrusting om de bestuurder en passagiers veilig en aangenaam naar hun bestemming te brengen. ZEN Lichtmetalen wielen 16" Sequence Getoonde interieur bevat dashboard Noir / Anthracite en bekleding stof Noir Lichtmetalen wielen 17" Bavadere (optioneel) Autorijden in alle Rust Zen is het juiste uitrustingsniveau om in alle rust te reizen in uw Talisman. U bereikt uw bestemming ontspannen en comfortabel. Zo biedt de Zen standaard navigatie op een 7 touchscreen en parkeersensoren achter.

21 Ambiances INTENS Getoonde interieur bevat dashboard Noir / Hologram en bekleding kunstleder TEP / stof Noir Getoonde interieur bevat dashboard Noir / Marron en bekleding leder Riviera Marron (optioneel) Lichtmetalen wielen 18" Duetto Getoonde interieur bevat dashboard Noir/ Brun en bekleding leder Riviera Noir (optioneel) Lichtmetalen wielen 19" Alizarine (optioneel) Ultiem Rijplezier Intens biedt een unieke combinatie van looks en technologie met standaard 18 lichtmetalen wielen, privacy glass, 4Control gecombineerd met Electronic Damper Control en LED PURE VISION-koplampen.

22 Ambiances INTIALE PARIS Getoonde interieur bevat dashboard Initiale Paris / Noir en bekleding nappaleder Noir Lichtmetalen wielen 19" Initiale Paris Het Beste van Renault Initiale Paris staat voor het beste wat Renault te bieden heeft: geniet van uitzonderlijke luxe dankzij de nappalederen bekleding, 8-voudig elektrisch verstelbare voorstoelen en het BOSE audiosysteem voor een unieke geluidservaring. 19" lichtmetalen wielen zorgen voor een extra onderscheidend uiterlijk. Getoonde interieur bevat dashboard Initiale Paris / Gris en bekleding nappaleder Noir / Gris (optioneel)

23 Accessoires QuickFix-dakrails en ski-imperiaal. Met deze rails kunt u een extra accessoire op het dak bevestigen, bijvoorbeeld een ski-imperiaal. Gemakkelijk en snel te monteren dankzij het snelle bevestigingssysteem QuickFix. 3. Pack zonwering. Voor optimale bescherming tegen de zon en uv-stralen en voor nog meer dagelijks comfort. Zonneschermen gemaakt van stevig textiel, gemakkelijk te bevestigen en te verwijderen. Beschikbaar voor alle zijruiten achter in de auto. 4. Spoiler op achterklep. Accentueert het design en benadrukt het sportieve karakter van uw Renault Talisman.

24 Accessoires Kledinghanger op de hoofdsteun. Esthetisch dankzij de chromen afwerking, bedoeld om uw colbert of jas aan de achterkant van de voorstoel op te hangen. 2. Houder voor tablet. In deze houder, die u aan de hoofdsteun van de voorstoel vastmaakt, kunt u uw 7-10" tablet bevestigen, zodat de passagiers in alle rust een video kunnen bekijken. 3. Omkeerbare bagageruimtemat. Op maat gemaakt van textiel en rubber voor alle soorten bagage en een duurzame bescherming van de bagageruimte. 4. Opbergnet. Houdt de spullen in de bagageruimte tijdens de rit op hun plaats. Kan gebruikt worden om bijvoorbeeld routeboeken en andere documenten op te bergen.

25 Afmetingen VOLUME BAGAGERUIMTE SEDAN (in dm 3 volgens ISO-norm 3832) Volume Kofferruimte (in liter volgens ISO norm) 608 Volume Kofferruimte onder hoedenplank 515 Bagageruimte tot plafond en met neergeklapte achterbankleuning Volume onder dubbele laadvloer in bagageruimte 93 AFMETINGEN SEDAN (mm) A Totale lengte B Wielbasis C Overhang voor 959 D Overhang achter E Spoorbreedte voor (17" lichtmetalen wielen) F Spoorbreedte achter (17" lichtmetalen wielen) Totale breeedte zonder / met / G / G / / ingeklapte zijspiegels H Totale hoogte H1 Totale hoogte met geopende achterklep J Laadhoogte 718 AFMETINGEN SEDAN VERVOLG (mm) K Grondspeling 145 L Knieruimte 262 M Breedte interieur op ellebooghoogte voor M1 Breedte Interieur op ellebooghoogte achter N Breedte interieur op schouderhoogte voor N1 Breedte interieur op schouderhoogte achter P Lengte tussen zitvlak en plafond voor zonder/ met panoramisch schuifdak (14 ) 902 / 843 Q Lengte tussen zitvlak en plafond achter zonder / met panoramisch schuifdak (14 ) 854 / 848 AFMETINGEN SEDAN VERVOLG (mm) Y Breedte toegang tot bagageruimte / Y1 Breedte bagageruimte onderzijde achterklep Y2 Breedte bagageruimte tussen de wielkasten Z1 Lengte bagageruimte met de achterste zitrij neergeklapt Z2 Lengte bagageruimte tot aan de achterste zitrij Z3 Hoogte bagageruimte onder houdenplank achterste zitrij 417

26

27

28 Vervolg uw Renault Talisman-ervaring op Alles is in het werk gesteld om juiste en actuele informatie in deze uitgave ten tijde van zijn verschijning (september 2015) te vermelden. Deze brochure werd samengesteld op basis van voorseries of prototypes. In het kader van zijn streven naar constante verbetering van zijn producten behoudt RENAULT zich het recht voor om op ieder moment wijzigingen in de specificaties en aan de beschreven en afgebeelde auto s door te voeren. Eventuele wijzigingen zullen zo snel mogelijk aan de RENAULT dealers worden doorgegeven. Per land kunnen de op de markt gebrachte versies verschillen en het kan voorkomen dat sommige uitrustingen niet leverbaar zijn (standaard, optioneel of als accessoire). Raadpleeg daarom uw plaatselijke RENAULT dealer voor de meest recente informatie. Vanwege technische beperkingen bij het drukproces kunnen de in deze brochure afgebeelde kleuren verschillen van de echte kleur van de lakken en van de materialen in het interieur. Alle rechten voorbehouden. RENAULT is op geen enkele wijze aansprakelijk voor mogelijke gevolgen van onjuistheden of onvolkomenheden van de inhoud van deze brochure. Gehele of gedeeltelijke reproductie van deze publicatie in welke vorm of met welk middel dan ook is verboden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van RENAULT. Renault adviseert Credits photo : Renault Marketing 3D-Commerce, U. Heckmann, A. Bernier, S. Jahn BOEINGAVENUE PD SCHIPHOL-RIJK / POSTBUS ZX SCHIPHOL-RIJK / TEL / HANDELSREGISTER AMSTERDAM

Nieuwe Renault CAPTUR

Nieuwe Renault CAPTUR Nieuwe Renault CAPTUR Avontuur in de stad Goed nieuws voor stedelingen: de Captur, de succesvolle crossover van Renault, heeft zichzelf opnieuw uitgevonden. Met nieuwe kleuren, een vernieuwde grille, een

Nadere informatie

NIEUWE RENAULT LAGUNA COUPÉ DRIVE THE CHANGE

NIEUWE RENAULT LAGUNA COUPÉ DRIVE THE CHANGE NIEUWE RENAULT LAGUNA COUPÉ DRIVE THE CHANGE COUPÉ APPLAUS!... OF STILTE. DEZE AUTO DWINGT RESPECT AF. HIJ IS HET MEEST RECENTE PRONKSTUK VAN DE PASSIONELE FAMILIE VAN DE LEGENDARISCHE COUPÉS. MET EEN

Nadere informatie

Renault TWINGO Série Signature VIVA

Renault TWINGO Série Signature VIVA Renault TWINGO Série Signature VIVA Ultraviolet & Energiek De Série Signature VIVA accentueert het bruisende en extravagante karakter van de Twingo. Met zijn volledig ultraviolette look zet hij een nieuwe

Nadere informatie

Nieuwe Renault KADJAR

Nieuwe Renault KADJAR Nieuwe Renault KADJAR Avontuurlijk van aard De nieuwe Renault KADJAR voelt zich overal thuis. Het avontuurlijke model past zich probleemloos aan uw levensstijl aan. Met zijn nieuwe, krachtige en soepele

Nadere informatie

Nieuwe Renault MÉGANE

Nieuwe Renault MÉGANE Nieuwe Renault MÉGANE Een shot adrenaline Elegante vormen, volbloed karakter, compromisloos; dat is de nieuwe Mégane GT met zijn gedurfd design en een zelfverzekerde stijl. Met zijn unieke, markante

Nadere informatie

NIEUWE RENAULT ESPACE

NIEUWE RENAULT ESPACE NIEUWE RENAULT ESPACE Een weergaloze rijervaring. Een belijning die doet denken aan die van een crossover. Aandacht voor de inzittenden: de nieuwe Espace is voorzien van een zeer compleet interieur, waarin

Nadere informatie

Nieuwe. Renault CLIO

Nieuwe. Renault CLIO Nieuwe Renault CLIO De nieuwe Renault CLIO, een onweerstaanbaar verleidelijke look Sensuele vormen, een dynamisch profiel en scherp gesneden flanken - de nieuwe Clio is nu nog onweerstaanbaarder. De nieuwe

Nadere informatie

Nieuwe Renault SCENIC

Nieuwe Renault SCENIC Nieuwe Renault SCENIC Een nieuwe visie op de MPV Rijden in de nieuwe Renault Scénic is fantastisch, voor ouders én kinderen. Met zijn vloeiende lijnen en fraaie proporties heeft de nieuwe Scénic een

Nadere informatie

Renault MÉGANE Premium leather bekleding Commerciële actie particuliere en zakelijke klant

Renault MÉGANE Premium leather bekleding Commerciële actie particuliere en zakelijke klant Renault MÉGANE Premium leather bekleding Commerciële actie particuliere en zakelijke klant Premium Leather Pakket Geniet kosteloos van extra luxe Geef het interieur van je nieuwe Mégane nog meer uitstraling

Nadere informatie

Renault KADJAR Premium Leather bekleding. Commerciële actie particuliere en zakelijke klant

Renault KADJAR Premium Leather bekleding. Commerciële actie particuliere en zakelijke klant Renault KADJAR Premium Leather bekleding Commerciële actie particuliere en zakelijke klant Premium Leather Pakket Geniet kosteloos van extra luxe Geef het interieur van je nieuwe Renault KADJAR nog meer

Nadere informatie

Prachtige momenten in het vooruitzicht

Prachtige momenten in het vooruitzicht Renault TALISMAN Prachtige momenten in het vooruitzicht Met sportief elan maakt de Renault Talisman de verwachtingen die bij zijn klasse horen helemaal waar. Een stoere voorkant, gespierde flanken en

Nadere informatie

Prachtige momenten in het vooruitzicht

Prachtige momenten in het vooruitzicht Renault TALISMAN Prachtige momenten in het vooruitzicht Met sportief elan maakt de Renault Talisman de verwachtingen die bij zijn klasse horen helemaal waar. Een stoere voorkant, gespierde flanken en

Nadere informatie

Grotere actieradius 400 km (NEDC*) Meer vrijheid

Grotere actieradius 400 km (NEDC*) Meer vrijheid Renault zoe Grotere actieradius 400 km (NEDC*) Meer vrijheid Maakt u zich geen zorgen over afstanden en geniet nog meer van het rijplezier dat 100% elektrische ZOE biedt. Rijd verder op een volgeladen

Nadere informatie

Dacia. Série Limitée Robust

Dacia. Série Limitée Robust Dacia Série Limitée Robust Série Limitée Robust Stijl en uitrusting voor iedereen Bij Dacia is alles mogelijk: een 4x4, een stijlvolle hatchback, een stationwagon met vijf zitplaatsen, een MPV of een combispace...

Nadere informatie

Dacia Black Line. Série Limitée Black Line. Think big, pay little

Dacia Black Line. Série Limitée Black Line. Think big, pay little Dacia Black Line Série Limitée Black Line Think big, pay little Dacia Black Line Break the rules Waarom zou u tussen elegantie en prijs kiezen? De Serie Limitée Black Line Sandero en Logan MCV biedt u

Nadere informatie

Dacia Lodgy Een comfortabele MPV

Dacia Lodgy Een comfortabele MPV Dacia Lodgy Dacia Lodgy Een comfortabele MPV Profiteer van het leven, Doe het in stijl De Dacia Lodgy Stepway, een onweerstaanbare MPV tegen een Dacia-prijs! Een nieuwe grille, chroomkleurige sierlijst

Nadere informatie

Dacia Série Limitée Techroad

Dacia Série Limitée Techroad www.dacia.nl Alles is in het werk gesteld om juiste en actuele informatie in deze uitgave ten tijde van zijn verschijning te vermelden. Deze brochure werd samengesteld op basis van voorseries of prototypes.

Nadere informatie

Nieuwe. Renault ESPACE

Nieuwe. Renault ESPACE Nieuwe Renault ESPACE Een nieuw tijdperk breekt aan Alles wordt anders met de nieuwe Renault Espace. Bijzondere lijnen vormen een robuust, vloeiend design. De crossover reigenschappen benadrukken en

Nadere informatie

Nieuwe Dacia Logan MCV

Nieuwe Dacia Logan MCV Nieuwe Dacia Logan MCV Nieuwe Dacia Logan MCV De stationwagon die alles vervoert wat u maar wilt! Een stijl die onweerstaanbaar is De nieuwe Dacia Logan MCV is niet alleen prettig om in te rijden, maar

Nadere informatie

Renault R-LINK. Een online multimediasysteem. Uitgebreide functionaliteiten en diensten om uw gemak in de auto te vergroten

Renault R-LINK. Een online multimediasysteem. Uitgebreide functionaliteiten en diensten om uw gemak in de auto te vergroten Renault R-LINK Een online multimediasysteem Uitgebreide functionaliteiten en diensten om uw gemak in de auto te vergroten Een unieke ervaring Intuïtief en online Maak optimaal gebruik van uw tablet en

Nadere informatie

Renault BEDRIJFSWAGENS

Renault BEDRIJFSWAGENS Renault BEDRIJFSWAGENS Formula Edition #PowerYourTeam Stap over naar de Formule 1-klasse Welkom bij de Formula Edition, een speciale serie die is ontstaan uit de samenwerking tussen Renault Pro + en het

Nadere informatie

Renault R-LINK. Een online multimediasysteem. Uitgebreide functionaliteiten en diensten om uw gemak in de auto te vergroten

Renault R-LINK. Een online multimediasysteem. Uitgebreide functionaliteiten en diensten om uw gemak in de auto te vergroten Renault R-LINK Een online multimediasysteem Uitgebreide functionaliteiten en diensten om uw gemak in de auto te vergroten Een unieke ervaring Intuïtief en online Maak optimaal gebruik van uw tablet en

Nadere informatie

Dacia Dokker Maakt jouw dagelijkse leven makkelijker

Dacia Dokker Maakt jouw dagelijkse leven makkelijker Dacia Dokker Dacia Dokker Maakt jouw dagelijkse leven makkelijker Ontdek de Stepway look De Dacia Dokker Stepway is gemaakt voor het avontuur! Wees klaar om verrast te worden! De offroad-look met de

Nadere informatie

Renault R & Go. Praktische en slimme applicatie om het rijden nog aangenamer te maken

Renault R & Go. Praktische en slimme applicatie om het rijden nog aangenamer te maken Renault R & Go Praktische en slimme applicatie om het rijden nog aangenamer te maken R&Go, 4 diensten vol interactieve functies Nieuw! Sluit uw smartphone of tablet aan op de autoradio van uw Renault.

Nadere informatie

ZOE zoals nooit tevoren

ZOE zoals nooit tevoren Nieuwe Renault ZOE ZOE zoals nooit tevoren De nieuwe ZOE heeft meer karakter dan ooit tevoren. Zijn kenmerkende, vloeiende lijnen worden versterkt door de nieuwe, C-vormige LED-lichtsignatuur, mistlampen

Nadere informatie

Renault R & Go. Praktische en slimme applicatie om het rijden nog aangenamer te maken

Renault R & Go. Praktische en slimme applicatie om het rijden nog aangenamer te maken Renault R & Go Praktische en slimme applicatie om het rijden nog aangenamer te maken R&Go, 4 diensten vol interactieve functies Nieuw! Sluit uw smartphone of tablet aan op de autoradio van uw Renault.

Nadere informatie

ACCESSOIRES Citroën DS5

ACCESSOIRES Citroën DS5 ACCESSOIRES Citroën DS5 INHOUD STYLING 04 COMFORT 10 VEILIGHEID 12 FAMILIE EN RECREATIE 16 BESCHERMING 20 MULTIMEDIA 24 02 PERSOONLIJKE STYLING De Citroën DS5 onderscheidt zich op een groot aantal punten.

Nadere informatie

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 VERSIEPRIJZEN LOGAN VAN/PICK-UP Dacia Logan Van Motor Uitvoering CATALOGUSPRIJS BTW BPM* CONSUMENTENPRIJS Netto INCL. BTW en BPM 1.6 MPI 85 Euro 5 Logan

Nadere informatie

Nieuwe. Renault CLIO

Nieuwe. Renault CLIO Nieuwe Renault CLIO De foto s en teksten in deze brochure gelden voor het hele Nieuwe Renault Clio-gamma. Raadpleeg de tabellen achteraan in deze brochure om een gedetailleerd overzicht van de uitrustingen

Nadere informatie

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN UITRUSTINGEN EN ACCESSOIRES - MIJN PACKS NIEUWE CLIO Energy dci 90 Stop en Start Dynamique eco2 Mijn versnellingsbak : Handgeschakelde versnellingsbak Brandstof : Diesel Uitrustingsniveau

Nadere informatie

NIEUWE RENAULT LAGUNA HATCHBACK & ESTATE DRIVE THE CHANGE

NIEUWE RENAULT LAGUNA HATCHBACK & ESTATE DRIVE THE CHANGE NIEUWE RENAULT LAGUNA HATCHBACK & ESTATE DRIVE THE CHANGE PREMIUM PLEZIER ONTDEK MET DE LAGUNA ONGEKENDE, KRACHTIGE EN OPWINDENDE EMOTIES... EEN DOORDRINGENDE BLIK. INTELLIGENT. EEN STRAK DESIGN MET

Nadere informatie

Ruimte : Een extra grote

Ruimte : Een extra grote Hoogte 1050 mm Ruimte : Een extra grote kofferruimte! Altijd mobiel De M.GO is ontworpen om uw mobiliteit te vergroten, in de stad en op het platteland. De M.GO biedt u ruimte, rijplezier en maximale veiligheid.

Nadere informatie

Dacia Lodgy Dacia Dokker. Accessoire Prijslijst januari 2018

Dacia Lodgy Dacia Dokker. Accessoire Prijslijst januari 2018 Dacia Lodgy Dacia Dokker Accessoire Prijslijst januari 2018 Design REFERENTIE MONTAGETIJD (U) CONSUMENTENPRIJS ( ) DESIGN INTERIEUR Extra dagrijverlichting 7711577340 1,4 249,95 WIELEN 15" lichtmetalen

Nadere informatie

Nieuwe. Renault KOLEOS

Nieuwe. Renault KOLEOS Nieuwe Renault KOLEOS Een krachtige en sportieve stijl De nieuwe Koleos verbreedt uw horizon. Hij biedt een ongeëvenaarde combinatie van vermogen en raffinement; zijn krachtige design en gedurfde stijl,

Nadere informatie

ACCESSOIRES CITROËN C4 AIRCROSS

ACCESSOIRES CITROËN C4 AIRCROSS ACCESSOIRES CITROËN C4 AIRCROSS STYLING 04 COMFORT 07 VEILIGHEID 08 FAMILIE EN RECREATIE 10 BESCHERMING 14 MULTIMEDIA 18 STYLING De CITROËN C4 Aircross verenigt kracht met dynamiek en stijl met functionaliteit.

Nadere informatie

Nieuwe. Renault CLIO

Nieuwe. Renault CLIO Nieuwe Renault CLIO De nieuwe Renault CLIO, een onweerstaanbaar verleidelijke look Sensuele vormen, een dynamisch profiel en scherp gesneden flanken - de nieuwe Clio is nu nog onweerstaanbaarder. De nieuwe

Nadere informatie

Nieuwe Dacia Sandero en Sandero Stepway

Nieuwe Dacia Sandero en Sandero Stepway Nieuwe Dacia Sandero en Sandero Stepway De nieuwe Dacia Sandero en Sandero Stepway Modern, dynamisch en comfortabel De route is uitgestippeld... Durf te kiezen voor crossover-looks Bij de eerste aanblik

Nadere informatie

De Dacia Sandero Speciaal voor u.

De Dacia Sandero Speciaal voor u. Dacia Sandero De Dacia Sandero Speciaal voor u. Wat verwacht u van uw auto? Een aantrekkelijk design, een stijlvol interieur, een moderne en praktische uitrusting, genoeg ruimte voor uw hele familie, en

Nadere informatie

Dacia Sandero & Sandero Stepway

Dacia Sandero & Sandero Stepway & Sandero Stepway Modern, dynamisch en comfortabel De route is uitgestippeld... Durf te kiezen voor crossover-looks Bij de eerste aanblik toont de nieuwe Dacia Sandero Stepway direct zijn karakter. De

Nadere informatie

Hyundai Veloster Accessoires per 1 februari 2012

Hyundai Veloster Accessoires per 1 februari 2012 Hyundai Veloster Accessoires per 1 februari 2012 Exterieur Aantrekkelijk Om het unieke uiterlijk van uw Hyundai Veloster verder te personaliseren, ontwikkelde Hyundai diverse aantrekkelijke accessoires.

Nadere informatie

Renault Talisman Intens S-Edition TCe 160 EDC GPF MIN ,- VOORDEEL VRIJ CONFIGUREERBAAR. Gekozen opties. Inclusief rijklaarmaakkosten UITRUSTING

Renault Talisman Intens S-Edition TCe 160 EDC GPF MIN ,- VOORDEEL VRIJ CONFIGUREERBAAR. Gekozen opties. Inclusief rijklaarmaakkosten UITRUSTING pagina 1 van 5 Renault Talisman Intens S-Edition TCe 160 EDC GPF MIN. 5.030,- VOORDEEL VRIJ Referentie Beschikbaarheid Levertermijn Carrosserie Exterieurkleur Interieurkleur Kilometerstand Stel zelf samen

Nadere informatie

RENAULT SCENIC XMOD DRIVE THE CHANGE VOORPREMIÈRE

RENAULT SCENIC XMOD DRIVE THE CHANGE VOORPREMIÈRE RENAULT SCENIC XMOD VOORPREMIÈRE DRIVE THE CHANGE XMOD STYLE DE NIEUWE SCENIC XMOD. EEN AUTO WAAR JE VERDER MEE KOMT. SPECIAAL VOOR U: DE NIEUWE SCÉNIC XMOD MET EEN NIEUWE GRILLE, LICHTMETALEN WIELEN,

Nadere informatie

Een nieuw tijdperk breekt aan

Een nieuw tijdperk breekt aan Renault ESPACE Een nieuw tijdperk breekt aan Alles wordt anders met de Renault Espace. Bijzondere lijnen vormen een robuust, vloeiend design. De crossover eigenschappen benadrukken en definiëren de elegante

Nadere informatie

Dacia Lodgy Dacia Dokker. Accessoire Prijslijst januari 2019

Dacia Lodgy Dacia Dokker. Accessoire Prijslijst januari 2019 Dacia Lodgy Dacia Dokker Accessoire Prijslijst januari 2019 Design REFERENTIE MONTAGETIJD (U) PRIJS ( ) DESIGN EXTERIEUR Extra dagrijverlichting 7711577340 1,4 268,00 DESIGN INTERIEUR Dacia portierdrempels

Nadere informatie

De tijden veranderen...

De tijden veranderen... Renault Twizy De tijden veranderen... Je hoeft niet langer op de toekomst te wachten. De Twizy is een superwendbare vrije vogel die VANDAAG NOG je leven in de stad verandert. Deze elektrisch aangedreven

Nadere informatie

Renault TALISMAN. Prijslijst januari 2016

Renault TALISMAN. Prijslijst januari 2016 Renault TALISMAN Prijslijst januari 206 Met sportief elan maakt de Talisman alle verwachtingen waar. Een stoere voorkant, gespierde flanken en een elegante uitstraling. Het royale en elegante interieur

Nadere informatie

N 1 zonder autorijbewijs

N 1 zonder autorijbewijs e e N 1 zonder autorijbewijs e De e City is het meest compacte model in het e AIXAM assortiment. Het ideale stadsvoertuig van een onvergelijkbare kwaliteit en een uitgesproken design. De e City is speels;

Nadere informatie

Elektrisch bedienbaar panoramisch glazen schuif- en kanteldak 845,00. Lichtmetalen wielen 19 inch Initiale Paris

Elektrisch bedienbaar panoramisch glazen schuif- en kanteldak 845,00. Lichtmetalen wielen 19 inch Initiale Paris pagina 1 van 5 Renault Talisman Estate Initiale Paris Blue dci 200 EDC MIN. 7.190,- VOORDEEL VRIJ Referentie Beschikbaarheid Levertermijn Carrosserie Exterieurkleur Interieurkleur Kilometerstand Stel zelf

Nadere informatie

JAR AD K es januari 2019 soir ces enault slijst ac R Prij

JAR AD K es januari 2019 soir ces enault slijst ac R Prij Renault KADJAR Prijslijst accessoires januari 2019 Design DESIGN EXTERIEUR DESIGN INTERIEUR WIELEN BESCHRIJVING REFERENTIE MONTAGETIJD (U) PRIJS ( ) Sidestep - Rechts 82 01 558 665 0,5 265,00 Sidestep

Nadere informatie

Nieuwe. Renault CLIO

Nieuwe. Renault CLIO Nieuwe Renault CLIO Nóg verleidelijker Elke ochtend opnieuw de nieuwe Renault Clio aantreffen betekent jezelf elke dag laten verleiden. Met zijn sensuele rondingen en nieuwe lichtdesign is de nieuwe

Nadere informatie

ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT 308

ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT 308 Uitgave van Peugeot Nederland N.V. 2013. AS/ACC/13/10/10 De informatie en illustraties die in deze folder voorkomen zijn gebaseerd op de technische karakteristieken zoals die waren op het moment van drukken

Nadere informatie

ACCESSOIRES Citroën DS4

ACCESSOIRES Citroën DS4 ACCESSOIRES Citroën DS4 STYLING 04 COMFORT 06 VEILIGHEID 08 FAMILIE EN RECREATIE 10 BESCHERMING 14 MULTIMEDIA 18 PERSOONLIJKE STYLING De Citroën DS4 onderscheidt zich op een groot aantal punten. Dankzij

Nadere informatie

NIEUWE RENAULT CLIO ORIGINELE ACCESSOIRES HATCHBACK EN ESTATE DRIVE THE CHANGE

NIEUWE RENAULT CLIO ORIGINELE ACCESSOIRES HATCHBACK EN ESTATE DRIVE THE CHANGE NIEUWE RENAULT CLIO ORIGINELE ACCESSOIRES HATCHBACK EN ESTATE DRIVE THE CHANGE REISLOGISTIEK IDEEËN VOOR MEER RUIMTE PAST PERFECT BIJ U IN HET DAGELIJKS LEVEN, IN UW VRIJE TIJD OF OP REIS DE ORIGINELE

Nadere informatie

De grote Stationwagen

De grote Stationwagen Dacia Logan MCV De grote Stationwagen die aan al uw wensen voldoet. Een nieuw ontwerp met moderne lijnen, een ruim interieur, robuustheid die direct in het oog springt De Logan MCV heeft het allemaal!

Nadere informatie

New Dacia Sandero en Sandero Stepway Dacia Logan MCV. Accessoire Prijslijst januari 2018

New Dacia Sandero en Sandero Stepway Dacia Logan MCV. Accessoire Prijslijst januari 2018 New Dacia Sandero en Sandero Stepway Dacia Logan MCV Accessoire Prijslijst januari 2018 Design SANDERO SANDERO STEPWAY REFERENTIE MONTAGE TIJD (U) PRIJS ( ) EXTERIEUR Personalisatie stickers exterieur

Nadere informatie

COMFORT 06 VEILIGHEID 08 FAMILIE EN RECREATIE 10 BESCHERMING 14 MULTIMEDIA 18

COMFORT 06 VEILIGHEID 08 FAMILIE EN RECREATIE 10 BESCHERMING 14 MULTIMEDIA 18 ACCESSOIRES nieuwe citroën C4 STYLING 04 COMFORT 06 VEILIGHEID 08 FAMILIE EN RECREATIE 10 BESCHERMING 14 MULTIMEDIA 18 Positive Power De Citroën C4 onderscheidt zich op een groot aantal punten. Dankzij

Nadere informatie

Bevrijd gedachtes ga op avontuur

Bevrijd gedachtes ga op avontuur Nieuwe Dacia Duster Bevrijd gedachtes ga op avontuur Geschikt voor elk terrein De nieuwe Dacia Duster is overal in zijn element. De moderne, robuuste uitstraling en de verleidelijke kleur Orange Atacama

Nadere informatie

PEUGEOT 208 ACCESSOIRES

PEUGEOT 208 ACCESSOIRES PEUGEOT 208 ACCESSOIRES EEN EIGEN ACCENT Door te kiezen voor een 208 kiest u voor een auto van een volledig nieuwe generatie. Een auto die van nature ergonomisch en in alle opzichten modern is. Versterk

Nadere informatie

U BENT UNIEK, UW PEUGEOT 2008 IS DAT OOK

U BENT UNIEK, UW PEUGEOT 2008 IS DAT OOK ACCESSOIRES PEUGEOT 2008 U BENT UNIEK, UW PEUGEOT 2008 IS DAT OOK Ontdek het accessoiregamma voor uw PEUGEOT 2008 en profiteer van de knowhow van Peugeot om uw compacte crossover volledig aan uw smaak

Nadere informatie

www.citroen.nl Citroën DS3 CABRIO

www.citroen.nl Citroën DS3 CABRIO www.citroen.nl Citroën DS3 CABRIO CARPE DIEM Met de Citroën DS3 Cabrio is iedere dag een bijzondere dag. Bij de eerste zonnestraal opent u in slechts 16 seconden het dak, zélfs op de snelweg. Zo geniet

Nadere informatie

accessoires De NieUWe citroën c4

accessoires De NieUWe citroën c4 accessoires DE NIEUWE CITROËN C4 02 INHOUD 04 Styling 08 Comfort 12 Veiligheid 16 Bescherming 20 Familie en Recreatie 24 Multimedia 03 EXPRESSION Met Citroën kiest u voor kwaliteit, veiligheid en stijl.

Nadere informatie

RENAULT LAGUNA COUPÉ DRIVE THE CHANGE

RENAULT LAGUNA COUPÉ DRIVE THE CHANGE RENAULT LAGUNA COUPÉ DRIVE THE CHANGE EEN ADEMBENEMENDE COUPÉ OVATIE! OF STILTE RESPECT IS CRUCIAAL. DIT IS DE LAATSTE PAREL UIT EEN REEKS VAN LEGENDARISCHE COUPÉS, GEÏNSPIREERD DOOR PASSIE. MET ZIJN

Nadere informatie

Nieuwe Renault KOLEOS

Nieuwe Renault KOLEOS Nieuwe Renault KOLEOS Een krachtige en sportieve stijl De nieuwe Koleos verbreedt uw horizon. Hij biedt een ongeëvenaarde combinatie van vermogen en raffinement; zijn krachtige design en gedurfde stijl,

Nadere informatie

De Dacia Sandero Speciaal voor u.

De Dacia Sandero Speciaal voor u. Dacia Sandero De Dacia Sandero Speciaal voor u. Wat verwacht u van uw auto? Een aantrekkelijk design, een stijlvol interieur, een moderne en praktische uitrusting, genoeg ruimte voor uw hele familie, en

Nadere informatie

Renault R-LINK 2. De beste technologie aan boord, een verrijking voor uw rijbeleving.

Renault R-LINK 2. De beste technologie aan boord, een verrijking voor uw rijbeleving. Renault R-LINK 2 De beste technologie aan boord, een verrijking voor uw rijbeleving. R-LINK 2, échte vernieuwing Stap in de toekomst en beleef in uw auto het intuïtieve gevoel dat u nog nooit eerder hebt

Nadere informatie

Nieuwe Dacia Logan MCV & Logan MCV Stepway

Nieuwe Dacia Logan MCV & Logan MCV Stepway Nieuwe Dacia Logan MCV & Logan MCV Stepway Nieuwe Dacia Logan MCV & Logan MCV Stepway De stationwagen die alles vervoert wat u maar wilt! De stationwagen voor het avontuur! Nog meer verlangen naar avontuur

Nadere informatie

STYLE DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN

STYLE DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN Hybrid DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN STYLE DE NIEUWE RAV4 IS GEMAAKT VOOR DIEGENEN DIE ZICH GRAAG ONDERSCHEIDEN. HIJ COMBINEERT ROBUUSTE, EIGENTIJDSE STYLING MET PUUR VAKMANSCHAP EN SLIM RIJCOMFORT. DE

Nadere informatie

Nieuwe Dacia Duster. Accessoire prijslijst januari 2019

Nieuwe Dacia Duster. Accessoire prijslijst januari 2019 Nieuwe Dacia Duster Accessoire prijslijst januari 2019 Design REFERENTIE MONTAGETIJD (U) PRIJS ( ) DESIGN INTERIEUR Duster portierdrempels - Voor - Zwart 8201705543 0,2 52,50 Verlichte Duster portierdrempels

Nadere informatie

Nieuwe Dacia Duster. Accessoire prijslijst januari 2019

Nieuwe Dacia Duster. Accessoire prijslijst januari 2019 Nieuwe Dacia Duster Accessoire prijslijst januari 2019 Design REFERENTIE MONTAGETIJD (U) PRIJS ( ) DESIGN INTERIEUR Duster portierdrempels - Voor - Zwart 8201705543 0,2 52,50 Verlichte Duster portierdrempels

Nadere informatie

crossline Ontdek de grote ruimte N 1 zonder autorijbewijs

crossline Ontdek de grote ruimte N 1 zonder autorijbewijs crossline Ontdek de grote ruimte N 1 zonder autorijbewijs N 1 zonder autorijbewijs Het model voor uw dagelijkse vervoer. Met een ervaring van 27 jaar, permanent onderzoek en geavanceerde innovaties, introduceert

Nadere informatie

Avontuur in de stad. * Optioneel verkrijgbaar.

Avontuur in de stad. * Optioneel verkrijgbaar. Renault CAPTUR Avontuur in de stad Goed nieuws voor stedelingen: de Captur, de succesvolle crossover van Renault, heeft zichzelf opnieuw uitgevonden. Met nieuwe kleuren, een vernieuwde grille, een subtiele

Nadere informatie

NIEUWE. www.automobiles-chatenet.com

NIEUWE. www.automobiles-chatenet.com NIEUWE www.automobiles-chatenet.com Automobiles Chatenet wordt sinds 1984 erkend als een authentiek autofabrikant... Onderzoek, veiligheid, design, selectie en afwerking van de materialen... allemaal belangrijke

Nadere informatie

Nieuwe Renault MEGANE

Nieuwe Renault MEGANE Nieuwe Renault MEGANE Een shot adrenaline Elegante vormen, volbloed karakter, compromisloos; dat is de nieuwe Mégane met zijn gedurfd design en een zelfverzekerde stijl. Met zijn unieke, markante look

Nadere informatie

De ideale partner voor leveringen in het hart van de stad

De ideale partner voor leveringen in het hart van de stad Renault MASTER Z.E. De ideale partner voor leveringen in het hart van de stad Eenvoudig opladen Overal waar u zich bevindt, kunt u de Master Z.E. eenvoudig opladen. Zijn efficiënte elektromotor profiteert

Nadere informatie

GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN

GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN De moderne gestalte van de HR-V vangt blikken en verovert harten. Met zijn robuuste verschijning en sportieve profiel is deze auto prachtig om te zien en een genot om in

Nadere informatie

De nieuwe Dacia Logan MCV

De nieuwe Dacia Logan MCV De nieuwe Dacia Logan MCV De grote Stationwagen die aan al uw wensen voldoet. Een nieuw ontwerp met moderne lijnen, een ruim interieur, robuustheid die direct in het oog springt De nieuwe Logan MCV heeft

Nadere informatie

Compact en wendbaar. Verbeterde rijeigenschappen en een stoere look waarmee je gezien wordt. Een ruim interieur met de nieuwste multimedia.

Compact en wendbaar. Verbeterde rijeigenschappen en een stoere look waarmee je gezien wordt. Een ruim interieur met de nieuwste multimedia. Compact en wendbaar. Verbeterde rijeigenschappen en een stoere look waarmee je gezien wordt. Een ruim interieur met de nieuwste multimedia. Geknipt voor het leven in de stad. De nieuwe AYGO. ... AYGO JUST

Nadere informatie

voordeel Prijslijst per 1 januari 2012 M{zd{5

voordeel Prijslijst per 1 januari 2012 M{zd{5 voordeel Prijslijst per 1 januari 2012 M{zd{5 M{zd{5 Mazda5 adviesprijs BPM-bedrag netto catalogusprijs energielabel bedragen in euro 2011 2012 incl. BTW excl. BTW 1.8 85 kw/115 pk Business 26.490 26.003

Nadere informatie

DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X

DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X (ADEMBENEMEND ( De nieuwe Jeep Wrangler Rubicon X, de speciale versie van de Wrangler Rubicon is met niets te vergelijken. Gebaseerd op de Rubicon garandeert hij met

Nadere informatie

de nieuwe Stylingaccessoires

de nieuwe Stylingaccessoires de nieuwe Stylingaccessoires volvo XC90 Zoals alle ontwerpers weten, kan een elegante vorm versterkt worden door de juiste accessoires. SCANDINAVISCHE STIJL DOOR VOLVO. Laat de nieuwe XC90 echt van ú worden.

Nadere informatie

Renault KADJAR Série Signature EXTASE. Prijslijst januari 2017

Renault KADJAR Série Signature EXTASE. Prijslijst januari 2017 Renault KADJAR Série Signature EXTASE Prijslijst januari 2017 Robuust in de stad Met zijn nog stoerdere stijl en zijn nog chiquere uitstraling is de Série Signature Extase een echte blikvanger. De vloeiende,

Nadere informatie

ACCESSOIRES Ds 5 C O L L E C T I E

ACCESSOIRES Ds 5 C O L L E C T I E ACCESSOIRES Ds 5 COLLECTIE 2015 04 STYLING 08 COMFORT 12 FAMILIE EN RECREATIE 16 BESCHERMING 20 VEILIGHEID 22 MULTIMEDIA 02 UW DS UW KARAKTER Wie tot de avant-garde behoort, moet altijd zichzelf blijven.

Nadere informatie

Automobiles Chatenet wordt sinds 1984 erkend als een authentiek autofabrikant...

Automobiles Chatenet wordt sinds 1984 erkend als een authentiek autofabrikant... Automobiles Chatenet wordt sinds 1984 erkend als een authentiek autofabrikant... Onderzoek, veiligheid, design, selectie en afwerking van de materialen... allemaal belangrijke voordelen die bijdragen aan

Nadere informatie

Renault TALISMAN. Prijslijst juni 2016

Renault TALISMAN. Prijslijst juni 2016 Renault TALISMAN Prijslijst juni 206 Met sportief elan maakt de Talisman alle verwachtingen waar. Een stoere voorkant, gespierde flanken en een elegante uitstraling. Het royale en elegante interieur maken

Nadere informatie

Renault MEGANE HATCHBACK & ESTATE

Renault MEGANE HATCHBACK & ESTATE Renault MEGANE HATCHBACK & ESTATE Inspirerende lijnen Een shot adrenaline Elegante vormen, volbloed karakter, compromisloos; dat is de Mégane met zijn gedurfd design en een zelfverzekerde stijl. Met

Nadere informatie

INSCRIPTION & EXECUTIVE

INSCRIPTION & EXECUTIVE INSCRIPTION & EXECUTIVE HET ZIJN DE DETAILS DIE HET VERSCHIL MAKEN. Volvo s collectie exclusieve exterieurelementen en verfijnde interieurdetails heeft een naam. Inscription. Een mix van stijlvol Scandinavisch

Nadere informatie

WELKE RENAULT U OOK LEAST: DE LAGE BIJTELLING MAAKT HET PLAATJE COMPLEET

WELKE RENAULT U OOK LEAST: DE LAGE BIJTELLING MAAKT HET PLAATJE COMPLEET WELKE RENAULT U OOK LEAST: DE LAGE BIJTELLING MAAKT HET PLAATJE COMPLEET Bent u een zakelijke rijder? Dan is het leasen van een Renault zéér interessant. Zowel zakelijk als privé! Elke Renault is zeer

Nadere informatie

Dacia Sandero Stepway

Dacia Sandero Stepway Dacia Sandero Stepway Zit u graag iets hoger? Hoger, stijlvoller en nog rijker uitgerust! De Sandero Stepway komt overal... maar nooit onopgemerkt. De Stepway heeft alle voordelen van de Dacia Sandero:

Nadere informatie

RENAULT SCENIC & GRAND SCENIC DRIVE THE CHANGE. FOCUS Design en Technologie. RENAULT QUALITY MADE Meer dan een label, een verbintenis

RENAULT SCENIC & GRAND SCENIC DRIVE THE CHANGE. FOCUS Design en Technologie. RENAULT QUALITY MADE Meer dan een label, een verbintenis RENAULT SCENIC EN GRAND SCENIC RENAULT SCENIC & GRAND SCENIC FOCUS Design en Technologie RENAULT QUALITY MADE Meer dan een label, een verbintenis DRIVE THE CHANGE ÉDITORIAL SPIRIT OF SCENIC Wat is er

Nadere informatie

M{zd{5. per 1 maart 2014. Prijslijst

M{zd{5. per 1 maart 2014. Prijslijst M{zd{5 per 1 maart 2014 Prijslijst accessoires Een optie voor iedere M{zd{ rijder: accessoires Niets is zo persoonlijk als een auto. Het design, de wegligging, het verbruik, de uitstraling en het imago

Nadere informatie

Citroën Jumpy dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading

Citroën Jumpy dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading Citroën Jumpy dubbele cabine perfecte combinatie van personen en lading Inhoud Snoeks dubbele cabines 4 Standaard dubbele cabine 6 Luxe dubbele cabine 8 Accessoires 10 Beschikbaarheid en Maatvoering 14

Nadere informatie

DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE

DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE THE NEW DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE HYBRIDE De nieuwe Camry combineert de verfijnde elegantie van een topsedan met de voortreffelijke prestaties van een hybride aandrijflijn van de nieuwste generatie. Met

Nadere informatie

NISSAN NIEUWE QASHQAI

NISSAN NIEUWE QASHQAI NISSAN NIEUWE QASHQAI Design exterieur Design interieur Nissan Intelligent Mobility Ruimte interieur Kleuren em Bekleding Afdrukken Uitgang INTELLIGENTIE is prachtig en het stijlvolle, verfijnde nieuwe

Nadere informatie

in uw dagelijks leven.

in uw dagelijks leven. Dacia Dokker Praktisch onmisbaar in uw dagelijks leven. De Dacia Dokker is de eerste echte combispace in het Dacia-gamma. Als gezinsauto of voor zakelijk gebruik, doordeweeks of in het weekend deze auto

Nadere informatie

Nieuwe Dacia Sandero

Nieuwe Dacia Sandero Nieuwe Dacia Sandero De nieuwe Dacia Sandero Speciaal voor u. Wat verwacht u van uw auto? Een aantrekkelijk design, een stijlvol interieur, een moderne en praktische uitrusting, genoeg ruimte voor uw hele

Nadere informatie

in uw dagelijks leven.

in uw dagelijks leven. Dacia Dokker Praktisch onmisbaar in uw dagelijks leven. De Dacia Dokker is de eerste echte combispace in het Dacia-gamma. Als gezinsauto of voor zakelijk gebruik, doordeweeks of in het weekend deze auto

Nadere informatie

De nieuwe Beetle en Beetle Cabriolet Exclusive Series. VW Brochure Beetle v5.indd :03

De nieuwe Beetle en Beetle Cabriolet Exclusive Series. VW Brochure Beetle v5.indd :03 De nieuwe Beetle en Beetle Cabriolet Exclusive Series VW1552- Brochure Beetle v5.indd 1 22-07-16 10: Strak. Maar niet hoekig. De nieuwe Beetle en de nieuwe Beetle Cabriolet zijn hun oorspronkelijke ontwerp

Nadere informatie

M{zd{5. per 1 JANUARI 2013. Prijslijst

M{zd{5. per 1 JANUARI 2013. Prijslijst M{zd{5 per 1 JANUARI 2013 Prijslijst M{zd{5 Mazda5 adviesprijs BPM-bedrag netto catalogusprijs energielabel bedragen in euro incl. BTW excl. BTW 2.0 110 kw/150 pk TS+ 31.690 8.437 23.253 19.217 C GT-M

Nadere informatie

Renault KADJAR Durf te leven Met vloeiende lijnen, een krachtige grille en atletische schouders straalt de Renault Kadjar pure vrijheid uit. Met een geïnspireerde, solide en sportieve houding staat hij

Nadere informatie

Renault KADJAR Durf te leven Met vloeiende lijnen, een krachtige grille en atletische schouders straalt de Renault Kadjar pure vrijheid uit. Met een geïnspireerde, solide en sportieve houding staat hij

Nadere informatie