Citytrip naar ROME. Van vrijdag 15 september tot en met maandag 18 september 2017 MET TOUROPERATOR TRAVEL SERVICE

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Citytrip naar ROME. Van vrijdag 15 september tot en met maandag 18 september 2017 MET TOUROPERATOR TRAVEL SERVICE"

Transcriptie

1 Citytrip naar ROME Van vrijdag 15 september tot en met maandag 18 september 2017 MET TOUROPERATOR TRAVEL SERVICE

2 Welke locatie zocht Curieus? Eerdere CITYBESTEMMINGEN naar BOEDAPEST, MADRID, LONDEN, DUBLIN, BARCELONA, PRAAG, WENEN, LISSABON, MARSEILLE, BERLIJN, New York, enz.. Het historische stadscentrum van Rome staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

3 Wat? ROME ontbrak nog in het curieus lijstje van Europese hoofdsteden. Rome een samenstelling van moderne en oude stijlen. Het openlucht museum van Europa. Pracht en praal van Rome zit haar vooral in haar cultuur. Het lekkere eten en goede weersomstandigheden is een combinatie ongeëvenaard in heel Europa. De stad van de oude Romeinen, een bezoek aan Rome is een reis door de tijd. Van het oude machtige Romeinse rijk tot de renaissance. De stad heeft een schat aan bezienswaardigheden die niet in één dag te zien zijn. Neem voor uw bezoek aan de stad dan ook rustig de tijd.

4 Wat? Een bezoek aan Rome bestaat steeds uit twee delen. Aan de ene kant van de Tiber ligt Rome, aan de andere kant ligt Vaticaanstad, een staatje binnen een stad. Hoogtepunten zoals de St.-Pietersbasiliek, de Sixtijnse Kapel en de rijke Vaticaanse musea lokken iedereen naar deze prachtige bouw- en kunstwerken.

5

6 ITALIE ROME

7 TEMPERATUUR Maand sep Gemiddeld maximum ( C) 26,3 Gemiddeld minimum ( C) 15,7

8 Vervoer Vertrek Wachtebeke te 04u00 met autocar naar Brussel HEENVLUCHT Brussel - Rome om 7:40 (aankomst: 09:40) TERUGVLUCHT Rome - Brussel om 21:20 (aankomst 23:25) Aankomst in Wachtebeke dinsdag rond 1u 00.

9 COLLOSSEUM HOTEL, ROME Het Hotel Colosseum is gelegen in het midden van het antieke Rome in een rustige residentiele straat, tussen de kathedraal van St. Mary Major, de Domus Aurea en het Colloseum. Het is ook niet ver vantermini, belangrijkste spoorwegstation in Rome en de belangrijkste overstapplaats voor openbaar vervoer. Het hotel is gelegen op een van de hoogste punten van de Esquilino heuvel en geeft via zijn dakterras de gasten een prachtig panoramisch zicht over Rome.

10

11 Info over hotel Aan de receptie is het mogelijk informatie te verkrijgen over sightseeing tours, taxis en locaal transport. In de kamers en gemeenschappelijke ruimtes hebben wi-fi. Het dichtstbiizijnde metro station, "Cavour" is dichtbij. Het Opera Huis ligt ook in wandelafstand, op 10 minuten.

12 Faciliteiten dakterras

13

14 Locatie hotel

15 Restaurant

16 Receptie

17 badkamer

18 Slaapkamer

19 Eten & drinken

20 Ontbijt

21 Voor het slapen gaan

22 Beoordeling hotel klanten Globale beoordeling 600 klanten 8/10 Een fantastische plek centraal gelegen om Rome te verkennen. Het is een elegant typisch Italiaans hotel. Goed ontbijt, fijne service bij de receptie met goede tips. Op loopafstand van Termini, waar je alle OV kunt vinden. Mooi uitzicht op dakterras! Tip: neem een Roma Card. Hiermee kun je alle OV in en heb je gratis toegang (Skip-the-line) tot twee musea,...

23 Historiek Rome Bezoek ook het vroegere hart van Rome in de Romeinse tijd. Het Forum Romanum was de plek van het consulaat en vormde het religieuze, juridische en politieke centrum van de stad. Aan het Piazza della Rotonda vindt u het Pantheon. Van de Romeinse bouwwerken is dit één van de best bewaarde. Dit prachtige gebouw was jarenlang een wonderlijke constructie. Ontdek de historie van de Romeinen en de renaissance tijdens uw stedentrip naar het indrukwekkende en prachtige Rome.

24 Programma Eerste dag DAG 1: RONDLEIDING COLOSSEUM, FORUM ROMANUM EN DE PALATIJN HEUVEL Tijdens deze Rome rondleiding ontdekt u het: - Colosseum met uitgebreide informatie over de ontstaansgeschiedenis en architectuur van het gebouw. Toelichting over de gladiatoren en de opvoeringen in het colosseum. Romeinse Forum met uitleg over het dagelijks en bestuurlijk leven van de antieke Romeinen, dat zich afspeelde op het Forum Romanum. Palatijnheuvel Met zijn imposante keizerlijke paleizen. Rondleiding met Nederlandstalige gids

25 Collosseum

26 Colosseum Het visitekaartje van Rome, ontelbare keren gefotografeerd, bijna 2000 jaar oud. Het Colosseum werd gebruikt om het volk te vermaken, gladiatoren vochten hier tegen elkaar of met dieren tot de dood. Het gebouw is sedert de zesde eeuw niet meer gebruikt, doch de onderaardse gangen en cellen zijn er nog steeds. Het bezoek is de moeite waard.

27 Spaanse trappen De Spaanse trappen brengen je van het Spaanse plein tot aan de kerk Trinita dei Monti. De buurt straalt rust en gezelligheid uit. Vele jongeren rusten, zonnen of slaan een babbel op deze trappen. Soms zie je een jong koppeltje de trappen in huwelijkskledij naar boven klauteren (138 treden). Eénmaal boven heb je een prachtig uitzicht over de stad. De Via del Condotti volgen tot aan het kruispunt met de Via del Corso, daar gaan we linksaf in de Via del Corso. Kies linksaf voor de Largo Chigi. Nu zal je al pijltjes zien naar de Trevifontein (Fontana di Trevi). In deze straat ga je rechtsaf in de Via Poli kom je zo aan de Trevifontein. Trevifontein

28 Spaanse trappen

29 Trevifontein Deze beroemde fontein krijgt zijn water via een aquaduct die op zijn beurt verbonden is met een bron. De Trevifontein gebouwd in de 18de eeuw. Toeristen gooien achterwaarts over hun linkerschouder een muntstukje in de fontein, als geluksbrenger. De muntjes werden 's nachts verzameld door een werkloze die zo per dag gemakkelijk 200 euro op zak stak. Na een proces werd hem dat verboden. De munten worden nu verzameld door de stad die het aan een goed doel schenkt, ondertussen loopt dit op tot meer dan 2000 euro per dag. Op het monument zie je de beeltenis van Neptunus. is de grootste fontein van Rome van zo n 26 meter hoog en 22 meter breed. De fontein staat op het Piazza di Trevi plein.

30 Trevi fontein

31 Antieke Rome Aan het Colosseum ligt ook de kern van het antieke Rome. De Arco di Constantino of triomfboog is wellicht wel het best bewaarde deel van Rome in de oudheid. Tussen het Colosseum en de Piazza Venezia liggen de stille getuigen uit deze periode. Er tussenin, aan het Forum Romanum, ligt een museum, het Antiquarium Forense, waar je de oudste opgegraven voorwerpen kan bewonderen. Het Forum Romanum is de plaats waar er het meest toeristen staan. Dit was immers het kloppende hart van het Romeinse Rijk. Hier stonden de regeringsgebouwen. Waar de Romeinse Senaat zetelde, de Curia, werd een reconstructie gebouwd. We starten aan de metro Colosseo en stappen rond het Colosseum. Aan de rechterhand ligt de toegang tot het Antieke Rome (Forum Romanum) en je komt ook langs het mooie Arco di Costantino, de triomfboog van Constantijn (315 na Chr.). Je neemt dan de Via dei Fori Imperiali naar het Nationaal Monument en wandelt zo langs het Forum Romanum

32

33 Rome verkennen met de fiets DAG 2: FIETSTOUR ROME Met deze Rome Fietstour fiets je langs de belangrijkste highlights van de Italiaanse hoofdstad en zie je vele prachtige bezienswaardigheden en goed bewaard gebleven geheimen! De Nederlandse gids, die als local exact weet waar je wel en niet moet zijn, vertelt de achtergronden en toont naast de must-sees ook persoonlijke favorieten van de moderne Romein van nu. Uiteraard stopt de Nederlandse gids bij alle plekken die de moeite waard zijn en is er voldoende tijd voor het maken van foto s. Tijdens de Rome fietstour fiets je samen met de Nederlandse gids o.a. langs Il tempio di Marte Ultore. Mercati traiani. Trevi Fontein, Spaanse trappen, La strada dei pittori La porta Flaminia., Il mausoleo d Augusto, primo imperatore di Roma, Il Parlamento, Piazza Navona, Pantheon, Ghetto ebraico, Campidoglio, Piazza Venezia, Campo de Fiori

34 Wat denkt de toerist erover? Reactie van deelnemer: Leuke fietstocht die alle hoogtepunten van Rome laat zien, waarbij de gids alle verhalen achter de standbeelden en gebouwen verteld die je anders niet zou weten. Erg interessant. Daarnaast ook ruim de tijd tijdens een stop bij een bezienswaardigheid om alles goed te bekijken. Ik raad het iedereen zeker aan!

35 3 DE DAG BEZOEK VATICAAN DAG 3: RONDLEIDING VATICAAN Tijdens deze Tour van het Vaticaan bezoekt U een groot deel van de Vaticaanse musea : - De collectie klassieke beelden met de Apoxyomenos (schraper), de Apollo Belvedere, de beroemde Laocoöngroep. - De Gallerijen van de Kandelaars, de Vlaamse Wandtapijten en de Landkaarten - Sixtijnse kapel met de fresco s van Michelangelo. - Aansluitend bezoek van de Sint-Pietersbasiliek en St-Pieters plein.

36 Vaticaanstad Onmisbaar in bezoek is Vaticaanstad. Hier vindt u een aantal grote bezienswaardigheden, waaronder de Sint- Pietersbasiliek gelegen aan het prachtige Sint-Pietersplein. Ook de Vaticaanse musea met één van de belangrijkste kunstverzamelingen ter wereld en de Sixtijnse Kapel is iets wat u hier zult tegenkomen en niet mag overslaan.

37 Sint-Pietersplein Natuurlijk kunt u het Sint-Pietersplein niet missen als u in Rome bent. Dit is het zogenoemde thuis van de paus. Op dit plein staat ook de Sint-Pietersbasiliek die gebouwd is in een prachtige klassieke bouwstijl. Het plein is 340 bij 240 meter groot. Om het plein heen staan twee zuilen die gebouwd zijn in de oud Griekse architectuur. Prachtige fonteinen staan hier in het middelpunt.

38

39 324/1506 Sint- Pietersbasiliek In het jaar 324 werd de Sint-Pietersbasiliek gebouwd, alleen is dit niet de basiliek die er nu staat. Elfhonderd jaar later verkeerde deze kerk in een erg slechte staat en is deze in 1506 herbouwd tot de Katholieke kerk die er nu staat. De kerk staat aan het Sint-Pietersplein in de Vaticaanstad in Rome. De tijd dat de kerk is herbouwd, wordt ook wel de renaissance of de barokperiode genoemd. Deze bouwstijl is geïnspireerd op de Italiaanse kunst, erg authentiek dus!

40 Sint Pietersbasiliek

41 Sixtijnse kapel

42 Vervoer in Rome De metro is eenvoudig om je te oriënteren door de namen van de stations. Rome heeft slechts twee metrolijnen en toch kan je hiermee het merendeel van de bezienswaardigheden bereiken. De metrostations zijn niet onveiliger dan in andere steden en zijn uitgebreid voorzien van roltrappen. Tickets koop je best in de krantenshops of in de grote stations aan een loket. Op zondag zijn de krantenwinkels gesloten en zijn alleen de loketten in het centraal station (Termini) geopend! Je kan kiezen voor een enkel ticket dat 75 minuten geldig is of voor een dagticket dat geldig blijft tot 24 uur 's avonds (voordelig vanaf 5 ritten per dag). Tickets kan je op voorhand aankopen, de dag of uur begint pas te lopen vanaf de eerste validering. Stations dichtbij bezienswaardigheden: Vaticaanse musea: CIPRO St.-Pietersplein en -basiliek: OTTAVIANO Colosseum en antieke Rome: COLOSSEO Via V. Veneto en Trevifontein: BARBERINI Villa Borghese, Spaanse plaats: SPAGNA

43

44 4 de dag vrij bezoek Transport naar luchthaven van hotel rond 18u Terugkeer naar Brussel te 21u20 op luchthaven

45 Culinair De Italiaanse keuken staat bekend voor eenvoudige, seizoensgebonden gerechten en natuurlijk gelati! Soms moet je apart betalen voor de service, dit staat wel op de menukaart. Bijna elke trattoria of restaurant is het aangenamer als je de betekenis kent van een paar Italiaanse woorden en gewoontes. Antipasto is een voorgerecht (geen pasta) en vervangt veelal de primo. Primo is het eerste gerecht en is een pasta. Secondo is het tweede gerecht dat bestaat uit vlees of vis (geen groenten of aardappelen). Contorni: wil je groenten bij je vlees of vis dan moet je dit apart bestellen. Dessert is niet populair, veelal kan je wel ijs bestellen. Een koffie of caffè daarentegen is altijd de afsluiter van de maaltijd.

46 Winkelen Openingstijden De winkels zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 10:00-18:00 uur en op zaterdag van 10:00-13:00 uur. Veel supermarkten (vooral die net buiten de stad en in winkelcentra) zijn langer geopend. Het kan voorkomen dat kleine winkels rond lunchtijd even gesloten zijn. Grotere warenhuizen, winkelcentra en winkelplaza's zijn vaak ook op zondag open

47 Winkelen Via dei Condotti Voor de shopaholics onder ons, is Via dei Condotti een geweldige straat. Dit is namelijk een van de chicste winkelstraten van Rome. Natuurlijk kunt u hier een mooie designer-bag scoren, al is alleen al langs de etalages lopen een lust voor het oog. U vindt hier onder andere de merken Dior, Chanel, Gucci en Yves Saint Laurent. Na het (window) shoppen, bent u vast toe aan een echt traditioneel Italiaans bakje koffie. In het beroemde Antico Caffè Greco kan dit! Dit café mag zich tot een van de beste koffietenten van Italië noemen.

48 Via del Corso Deze straat loop vanuit Via dei Conottio en kunt u hier gewoon doorgaan met winkelen Deze straat is 1,5 kilometer lang en vindt u hier warenhuizen zoals Benneton, Sisley, Zara en de Disney-winkel. In deze straat kunt u naast winkelen ook vele museums bezoeken. Zo is het ouderlijk huis van wetenschapper Goethe te bezichtigen en de Galleria Doria pamphilj. Ook is het monument voor koning Victor Emanuel te bezichtigen, het ll Vittoriano.

49 Via del Boschetto Net achter het Colosseum ligt de Romeinse winkelstraat Via del Boschetto. Hier vindt u vooral authentieke en originele kleine boetiekjes. Deze straat is ideaal om een leuk souveniertje te kopen! Neem hier vooral de tijd om door de straatjes te lopen, het zal u opvallen dat het hier en stuk rustiger is en weer een heel ander gedeelte van de stad. Ook zijn er vele barretjes waar u kunt genieten van een, op z n Italiaans gezegd; aperitivo

50 BAGAGE De vlucht wordt uitgevoerd door Brussel Airlines. Iedere deelnemer mag 1 stuk handbagage (+ 1 klein item) meenemen. De handbagage mag niet groter zijn dan 55x40x23 cm en een extra item moet in de vrije ruimte onder de zetels passen. (De volgende items mogen meegenomen worden als extra item: een handtas, cameratas, laptoptas of aktetas). Het totale gewicht is mag maximaal 12kg zijn. Een check-in bagage (koffer) van 23kg kost 35, voor een retour.

51 Wa kost da? Leden sp.a Curieus : prijs per persoon op basis van dubbele kamer Kostprijs: Verblijf van 3 nachten op basis van 2- persoonskamer 771 /per persoon voor leden, 776 voor niet Leden toeslag voor 1- persoonskamer is 150 Voorschot van 250 euro per persoon storten voor 15 januari 2017 Prijs onder voorbehoud van toekomstige luchthaventaksen en brandstofsupplementen. 8 weken vóór afreis dient de volledige reissom betaald te worden,

52 Inbegrepen in de prijs INCLUSIEF Retourvlucht Brussel Rome (incl. toeslagen / belasting) Vervoer Wachtebeke Brussel en terug 3 overnachtingen op basis van logies & ontbijt 3 x 3 gangen avondmaal Transfers luchthaven - hotel - luchthaven beperkte annuleringsverzekering (tot 625 euro per persoon met franchise) De uitstappen met Nederlandstalige gids zijn inbegrepen en ook de toegang tot die bezochte bezienswaardigheden

53 Waar moet ik inschrijven? INSCHRIJVING: Zo snel mogelijk, maar in ieder geval ten laatste op 15 januari Dus stort zo snel mogelijk je voorschot aub. Inschrijving is pas geldig na betaling voorschot van 250 euro per persoon. U kunt dit voorschot storten op rekening BE op naam van Curieus Wachtebeke met vermelding voorschot Rome 2017 Telefonische informatie bij : Antoon De Baets, Walderdonk 14 Wachtebeke GSM antoon.debaets@skynet.be Anita Van Cronenburg, dr. J. Persynplein 4A, Tel 09/ anita.vc1@telenet.be

54 Zijn er vragen??? Dank voor uw aandacht! Zijn er vragen???

Alle wegen leiden naar...

Alle wegen leiden naar... ROME CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Alle wegen leiden naar... PROGRAMMA Dag 1 : België - Rome We vertrekken s ochtends voor onze rechtstreekse vlucht met Brussels Airlines naar Rome. We maken onmiddellijk

Nadere informatie

Alle wegen leiden naar...

Alle wegen leiden naar... ROME CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Alle wegen leiden naar... PROGRAMMA Dag 1 : België - Rome We vertrekken s ochtends voor onze rechtstreekse vlucht met Brussels Airlines naar Rome. We maken onmiddellijk

Nadere informatie

CITYTRIP Rome DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS

CITYTRIP Rome DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS CITYTRIP Rome DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma DAG 1: Ciao bella Samenkomst op de luchthaven van Zaventem voor de rechtstreekse vlucht naar Rome. Onderweg naar het stadscentrum brengen we eerst een

Nadere informatie

Romereis: infoavond. paaseditie 2016

Romereis: infoavond. paaseditie 2016 Romereis: infoavond paaseditie 2016 Programma voor vanavond 1. Inleiding 2. Reisomstandigheden 3. Programma 4. Praktische informatie 5. Vragen 1. Inleiding welkom even voorstellen... 1. Inleiding - W.

Nadere informatie

PROGRAMMA VIP 5* Hotel NH Palazzo Cinquecento 5* Rome, september 2017

PROGRAMMA VIP 5* Hotel NH Palazzo Cinquecento 5* Rome, september 2017 PROGRAMMA VIP 5* Hotel NH Palazzo Cinquecento 5* Rome, 27-29 september 2017 PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: TIJDZONE: Identiteitskaart. In Italië geldt dezelfde tijdzone als in België. VALUTA: In

Nadere informatie

Romereis: infoavond. paaseditie 2015

Romereis: infoavond. paaseditie 2015 Romereis: infoavond paaseditie 2015 Programma voor vanavond 1. Inleiding 2. Reisomstandigheden 3. Programma 4. Praktische informatie 5. Vragen 1. Inleiding welkom even voorstellen... 1. Inleiding - V.

Nadere informatie

Romereis: infoavond. krokuseditie 2016

Romereis: infoavond. krokuseditie 2016 Romereis: infoavond krokuseditie 2016 Programma voor vanavond 1. Inleiding 2. Reisomstandigheden 3. Programma 4. Praktische informatie 5. Vragen 1. Inleiding welkom even voorstellen... 1. Inleiding - W.

Nadere informatie

Rome. Vrijdag 19 februari t/m woensdag 24 februari 2016

Rome. Vrijdag 19 februari t/m woensdag 24 februari 2016 Rome Vrijdag 19 februari t/m woensdag 24 februari 2016 Dagprogramma vrijdag Per touringcar van Hoornaar naar Schiphol en aansluitend vliegreis naar Rome. Vliegen om 7.00 uur. Transfer naar uw hotelaccommodatie,

Nadere informatie

Romereis: infoavond. editie 2014

Romereis: infoavond. editie 2014 Romereis: infoavond editie 2014 Programma voor vanavond 1. Inleiding 2. Reisomstandigheden 3. Programma 4. Praktische informatie 5. Vragen 1. Inleiding welkom even voorstellen... 1. Inleiding - V. Claes

Nadere informatie

Faciliteiten Receptie, lift, bar, ontbijtruimte en airconditioning. Gratis Wifi is beschikbaar in het gehele hotel.

Faciliteiten Receptie, lift, bar, ontbijtruimte en airconditioning. Gratis Wifi is beschikbaar in het gehele hotel. Offerte Mandy Kolkman / 2 personen Porto Vluchtschema 11/12 Eindhoven-Porto 1405-1545 14/12 Porto-Eindhoven 1005-1340 Alleen handbagage is inbegrepen. Bezoek Ribeira, het oude centrum, en geniet van een

Nadere informatie

ROME Wieg van de Westerse beschaving na Athene, met een geschiedenis die zich uitstrekt over meer dan jaar.

ROME Wieg van de Westerse beschaving na Athene, met een geschiedenis die zich uitstrekt over meer dan jaar. ROME Wieg van de Westerse beschaving na Athene, met een geschiedenis die zich uitstrekt over meer dan 2.500 jaar. Rome, een unieke stad: ze heeft zich ontwikkeld in de geschiedenis als één van de belangrijkste

Nadere informatie

Klassieke reis HNL Rome

Klassieke reis HNL Rome Klassieke reis HNL 2019 Rome Praktische informatie Sociaal contract Programma Vragen? Praktische informatie: vervoer heenreis maandag 8 april 5.30 uur verzamelen voor school heenvlucht: 8 april Amsterdam-Rome

Nadere informatie

27/11/2011. Reis van vrijdag 25 tot maandag 28 november 2011. Exclusieve MMC reis! Vlug inschrijven! First come first served. BEPERKT AANTAL PLAATSEN.

27/11/2011. Reis van vrijdag 25 tot maandag 28 november 2011. Exclusieve MMC reis! Vlug inschrijven! First come first served. BEPERKT AANTAL PLAATSEN. 1 marathon FIRENZE 27/11/2011 Reis van vrijdag 25 tot maandag 28 november 2011 Exclusieve MMC reis! Vlug inschrijven! First come first served. BEPERKT AANTAL PLAATSEN. 2 FIRENZE Firenze, de hoofdstad van

Nadere informatie

Corso 2015 Roma. La Dolce Vita. Tandheelkunde & Esthetiek 11-14 september. Sjoerd Smeekens: Esthetiek bij gebitsrehabilitaties

Corso 2015 Roma. La Dolce Vita. Tandheelkunde & Esthetiek 11-14 september. Sjoerd Smeekens: Esthetiek bij gebitsrehabilitaties Corso 2015 Roma La Dolce Vita Tandheelkunde & Esthetiek 11-14 september Sprekers en onderwerpen Sjoerd Smeekens: Esthetiek bij gebitsrehabilitaties Joerd van der Meer: Endo s en opbouwen bij gebitsrehabilitaties

Nadere informatie

ONTDEK MILAAN MET BRUNO

ONTDEK MILAAN MET BRUNO ONTDEK MILAAN MET BRUNO VAN 29 APRIL 2018 01 MEI 2018 Het hoofd van het koele noorden met het temperament van het hete zuiden. Milaan, de economische metropool, het modeparadijs, de mediahoofdstad. In

Nadere informatie

5 DAAGSE VLIEGTUIGREIS ROME ASSISI PERUGIA

5 DAAGSE VLIEGTUIGREIS ROME ASSISI PERUGIA BB GEPENSIONEERDEN 5 DAAGSE VLIEGTUIGREIS ROME ASSISI PERUGIA 15 tot 19 september 2016 1 PROGRAMMA DAG 1 Do 15/9 Het christelijke Rome Afspraak in de luchthaven van Zaventem. Onthaal door onze reisleidster

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Dag 1 zondag 2 oktober 2016 Eindhoven Athene - Delphi Per taxibusje vanuit Genk

Nadere informatie

ONTDEK DE CHARMANTE BAAI VAN NAPELS

ONTDEK DE CHARMANTE BAAI VAN NAPELS ONTDEK DE CHARMANTE BAAI VAN NAPELS De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier De Baai van Napels: zon, zee, natuur, cultuur en een heerlijke Italiaanse keuken. Enkele pareltjes in de streek zijn Capri,

Nadere informatie

Huis voor de Pelgrim. Onze reizen brengen je verder. Op naar Rome

Huis voor de Pelgrim. Onze reizen brengen je verder. Op naar Rome Huis voor de Pelgrim Onze reizen brengen je verder Op naar Rome Reizen is leuk. Onderweg zijn. Andere mensen ontmoeten. Nieuwe culturen ervaren. Sfeer proeven. Dat is spannend. Allicht. En soms wil je

Nadere informatie

Dinsdag 8 april 2014

Dinsdag 8 april 2014 Maandag 7 april Wow de eerste dag in Rome, wat een dag. 's Morgens even ontbijten (één croissantje) en toen vanaf ongeveer half 10 op pad. We zijn in de binnenstad geweest en bij iedere kerk verbaasden

Nadere informatie

Spanje. Vlieg met ons mee naar Spanje!

Spanje. Vlieg met ons mee naar Spanje! Spanje Vlieg met ons mee naar Spanje! Vlieg met ons mee naar Spanje! Vlieg met ons mee naar Spanje - Zonnig, bruisend en spectaculair *Spaanse keuken *Heerlijke tapas *Sprankelende Cava *Indrukwekkend

Nadere informatie

VLUCHT. Vertrek: zondag 6 maart 2016 Trein vanaf Enschede 7:46 (half acht uiterlijk aanwezig)

VLUCHT. Vertrek: zondag 6 maart 2016 Trein vanaf Enschede 7:46 (half acht uiterlijk aanwezig) ROMEREIS 2016 VLUCHT Vertrek: zondag 6 maart 2016 Trein vanaf Enschede 7:46 (half acht uiterlijk aanwezig) terugreis: vrijdag 11 maart 2016 18.15/18.45 uur in Enschede VLUCHT Datum Vlucht Vertek Aankomst

Nadere informatie

Rome 2013 VWO 5 en 6. Markenhage

Rome 2013 VWO 5 en 6. Markenhage Rome 2013 VWO 5 en 6 Markenhage Begeleiders: Mw Kremers Mw Lucassen Dhr Van den Heuvel Dhr Vos (mentor V5) Dhr Alberts (mentor V6) Uitgangspunten Ter lering ende vermaeck Cultuur snuiven op een Dalton

Nadere informatie

Op naar Rome. 5 t/m 9 november 2018

Op naar Rome. 5 t/m 9 november 2018 Op naar Rome! Op naar Rome 5 t/m 9 november 2018 Samen op reis gaan, en zeker op pelgrimage, is meestal een zeer verrijkende ervaring. Je stapt uit je eigen leefwereld en je gaat met elkaar op reis. Onderweg

Nadere informatie

ONGEKEND ROME. OZ Groepsreizen 2016 CITY. De eeuwige stad 23 t.e.m. 26 april 2016. een slimme zet

ONGEKEND ROME. OZ Groepsreizen 2016 CITY. De eeuwige stad 23 t.e.m. 26 april 2016. een slimme zet OZ Groepsreizen 2016 CITY ONGEKEND ROME De eeuwige stad 23 t.e.m. 26 april 2016 Rome verveelt nooit. Tijdens deze reis maken we kennis met enkele minder bekende musea, vaak echte pareltjes. We bezoeken

Nadere informatie

Romereis: infoavond. editie 2018

Romereis: infoavond. editie 2018 Romereis: infoavond editie 2018 Programma voor vanavond 1. Inleiding 2. Reisomstandigheden 3. Programma 4. Praktische informatie 5. Vragen 1. Inleiding welkom even voorstellen... 1. Inleiding - J. Anthonis

Nadere informatie

Met SNT naar de fotogenieke stad VALENCIA Za 01/06/19 Di 04/06/19

Met SNT naar de fotogenieke stad VALENCIA Za 01/06/19 Di 04/06/19 Met SNT naar de fotogenieke stad VALENCIA Za 01/06/19 Di 04/06/19 Beleef de veelzijdigheid van Valencia op mensenmaat! Bewonder de moderne architectuur in de Stad van Kunst en Wetenschappen. Ontdek het

Nadere informatie

organiseert Een exclusieve kennismakingsreis met Milaan, van donderdag 13 t/m zaterdag 15 september 2018

organiseert Een exclusieve kennismakingsreis met Milaan, van donderdag 13 t/m zaterdag 15 september 2018 organiseert Een exclusieve kennismakingsreis met Milaan, van donderdag 13 t/m zaterdag 15 september 2018 Treed in de voetsporen van Leonardo da Vinci en Georgio Armani. Ga genieten van een hedendaagse

Nadere informatie

Begeleide groepscruise Middellandse Zee

Begeleide groepscruise Middellandse Zee Begeleide groepscruise Middellandse Zee Programma Croisières de France Horizon**** Van 18 tot 25 september 2016 8 dagen /7 nachten Datum Haven Land Aankomst Vertrek 18 sept Marseille Frankrijk 18u00 19

Nadere informatie

Sporting CP KRC Genk. UEFA Europa League

Sporting CP KRC Genk. UEFA Europa League Sporting CP KRC Genk UEFA Europa League 'De witte stad' is de romantische naam die Lissabon in vele boeken krijgt toegedicht. De hoofdstad verheft zich boven de noordelijke oever van de Taag en strekt

Nadere informatie

IJS! Fontana di Trevi Villa d Este De Vesuvius

IJS! Fontana di Trevi Villa d Este De Vesuvius Romereis G4 2014 Van zondag 16 tot en met vrijdag 21 maart is de vierde klas van Baken Trinitas Gymnasium op Romereis geweest. We hebben veel gezien, gedaan, geleerd, gefotografeerd, gelopen, geklaagd

Nadere informatie

8-daagse vtbkultuur-trip Rome Zaterdag 19 tot en met zaterdag 26 mei 2018 Gids: dr. Jan Vaes

8-daagse vtbkultuur-trip Rome Zaterdag 19 tot en met zaterdag 26 mei 2018 Gids: dr. Jan Vaes 8-daagse vtbkultuur-trip Rome Zaterdag 19 tot en met zaterdag 26 mei 2018 Gids: dr. Jan Vaes Dag 1 zaterdag 19 mei 2018 Vlucht om 11.25 uur met Alitalia van Zaventem naar de internationale luchthaven

Nadere informatie

Met SNT naar de bruisende stad VALENCIA 01/06/19-04/06/19

Met SNT naar de bruisende stad VALENCIA 01/06/19-04/06/19 Met SNT naar de bruisende stad VALENCIA 01/06/19-04/06/19 Beleef de veelzijdigheid van Valencia op mensenmaat! Bewonder de moderne architectuur in de Stad van Kunst en Wetenschappen. Ontdek het historische

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Dag 1 zondag 2 oktober 2016 Eindhoven Athene Per taxibusje vanuit Genk / Houthalen

Nadere informatie

ALUMNI KU Leuven - Reisvoorstel. Rome

ALUMNI KU Leuven - Reisvoorstel. Rome ALUMNI KU Leuven - Reisvoorstel Rome 8/05/2014 5 dagen / 4 nachten 6-10 oktober 2014 De eeuwige stad, stad van de liefde, vol rijkdom en geschiedenis, die reeds sinds de Romeinse tijd tot de verbeelding

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA FAN PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Identiteitskaart. TIJDZONE: In Spanje geldt dezelfde tijdzone als in België. VALUTA: In Spanje wordt betaald met de Euro. KLIMAAT: Vigo heeft een gematigd

Nadere informatie

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van Gaudi PROGRAMMA Dag 1 : België - Barcelona We vertrekken s ochtends met een rechtstreekse vlucht Brussels Airlines naar Barcelona. Onder begeleiding van onze

Nadere informatie

Met Fotografie op reis naar Londen

Met Fotografie op reis naar Londen Met Fotografie op reis naar Londen PROGRAMMA LONDEN Londen is een kleurrijke en gevarieerde stad met een rijke geschiedenis, die meer dan 2000 jaar teruggaat. Anderzijds behoort de stad ook tot de moderne

Nadere informatie

ITALIE (29/03-08/04)

ITALIE (29/03-08/04) ITALIE (29/03-08/04) Reisschema 2016 In dit reisschema : Dinsdag 29/03 1 Woensdag 30/03 2 Donderdag 31/03 3 Vrijdag 01/04 3 Zaterdag 02/04 4 Zondag 03/04 4 Maandag 04/04 5 Dinsdag 05/04 5 Woensdag 06/04

Nadere informatie

Studiereis naar Noord-Italië VGVZ KS

Studiereis naar Noord-Italië VGVZ KS Studiereis naar Noord-Italië VGVZ KS Op tocht langs oudchristelijke wortels in Noord-Italië 29 september 6 oktober 2017 Torcello Katholieke Sectorraad Op tocht langs oudchristelijke wortels in Noord-Italië

Nadere informatie

CITYTRIP Krakau (Polen)

CITYTRIP Krakau (Polen) CITYTRIP Krakau (Polen) DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS met bezoek aan Auschwitz en Birkenau 1 Programma Krakau, een stad met een unieke sfeer en een schitterende authentieke binnenstad, werd in 1978 als eerste

Nadere informatie

De Blauwe Vogel 1609

De Blauwe Vogel 1609 UMBRIE HET GROENE HART VAN ITALIE De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier Dag 1 BRUSSEL - ROME - ORVIETO - PERUGIA Afspraak op de luchthaven van Zaventem voor onze vlucht naar Rome. Na aankomst rijden

Nadere informatie

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO [Typ hier] INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO ZONDAG 17 TOT EN MET MAANDAG 25 SEPTEMBER 2017 Transportvoorstel: Vluchten worden uitgevoerd door TUI fly. Heen zondag 17 september: TB705 Brussel Cancun 09:25

Nadere informatie

Informatiebrochure Cursusreis 2014

Informatiebrochure Cursusreis 2014 Cursusreis 2014 DE BANGE, BLIJE, BOZE OF BEDROEFDE PATIËNT EMOTIES DE BAAS 2 Sevilla Sevilla, waar altijd de zon schijnt. Sevilla is een gemeente en de hoofdstad van de Spaanse autonome regio Andalusië,

Nadere informatie

Inhoud. Voorwoord. Programma. Plattegrond. Regels & afspraken

Inhoud. Voorwoord. Programma. Plattegrond. Regels & afspraken Inhoud Voorwoord Programma Plattegrond Regels & afspraken 4 6 10 12 3 Voorwoord Behalve Rome is er bijna niets moois op de wereld. (Johann Joachim Winkelmann, 1756) Rome Navel van de wereld, Eeuwige Stad,

Nadere informatie

Italië - Proeven van Venetië en omgeving

Italië - Proeven van Venetië en omgeving Italië - Proeven van Venetië en omgeving DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma Venetïe, een van de meest romantische en legendarische steden ter wereld, staat in zijn geheel op de UNESCO Werelderfgoedlijst.

Nadere informatie

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona BARCELONA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van Gaudi PROGRAMMA Dag 1 : België - Barcelona We vertrekken s ochtends met een rechtstreekse vlucht naar Barcelona. Aankomst voorzien om 08u20. Onder

Nadere informatie

Openluchtmuseum in de Middellandse zee

Openluchtmuseum in de Middellandse zee CITY TRIP DELUXE 4 EN 3 NACHTEN Openluchtmuseum in de Middellandse zee PROGRAMMA Dag 1 : België - Malta Vertrek vanuit Zaventem met de rechtstreekse vlucht van Air Malta. Aankomst in Malta en start van

Nadere informatie

PSV REIZEN. Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014

PSV REIZEN. Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014 PSV REIZEN Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014 Dag 1: woensdag 5 november 2014 08:00 uur Inchecken voor uw vlucht naar Athene op Eindhoven Airport Voor

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA VIP PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Internationaal paspoort geldig tem eind augustus 2014. Visum (verzorgd door ASL travel, info volgt). TIJDZONE: In Moskou is het drie uur later dan in

Nadere informatie

Rome http://www.livingstone-travel-site.net 1

Rome http://www.livingstone-travel-site.net 1 1 Inleiding...2 1.1 Livingstone s Travel Site...2 1.2 Het reisschema...2 2 Rome...3 2.1 Algemeen...3 2.1.1 Bevolking...3 2.1.2 Geografisch...3 2.1.3 Godsdienst...3 2.1.4 Klimaat...3 2.1.5 Munt...3 2.1.6

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA FANS PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Identiteitskaart. TIJDZONE: In Zagreb geldt dezelfde tijdzone als in België. VALUTA: U kunt in Kroatië betalen met de Kuna. 1 euro is ongeveer 7,45

Nadere informatie

Stad van 7 heuvels...

Stad van 7 heuvels... CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van 7 heuvels... PROGRAMMA Dag 1 : België - Lissabon We vertrekken s ochtends voor onze vlucht naar Lissabon. Bij aankomst bezoeken we met onze gids allereerst de

Nadere informatie

LIEGTUIGREIS MADRID - TOLEDO

LIEGTUIGREIS MADRID - TOLEDO BB-GEPENSIONEERDEN 5-DAAGSE V LIEGTUIGREIS MADRID - TOLEDO 1 tot 5 september 2017 1 PROGRAMMA DAG 1 Samenkomst op de luchthaven van Zaventem voor de rechtstreekse vlucht naar Madrid met Brussels Airlines

Nadere informatie

Studiereis Bologna & Modena mei 2018

Studiereis Bologna & Modena mei 2018 Studiereis Bologna & Modena 18-21 mei 2018 Inleiding Beste Metaalunie leden van district Zuid-Holland, Samen met Marie-Claire van Doremalen, Regiosecretaris District Zuid-Holland, heb ik een prachtige

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA VIP PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Identiteitskaart. TIJDZONE: In Zagreb geldt dezelfde tijdzone als in België. VALUTA: U kunt in Kroatië betalen met de Kuna. 1 euro is ongeveer 7,45 Kuna

Nadere informatie

Downtown / Hudson River / Little Italy / China Town / Soho / Greenwich Village

Downtown / Hudson River / Little Italy / China Town / Soho / Greenwich Village Citytrip New York van DO 31/03 tot MA 04/04/2016 GEEN SINGLETOESLAG! OOK VOOR NIET-LEDEN! We bezoeken New York tijdens de paasvakantie gedurende 5 dagen met vertrek op donderdag 31 maart. Deze citytrip

Nadere informatie

Carcavelos (Lissabon), Portugal. 26 t/m 30 december 2015

Carcavelos (Lissabon), Portugal. 26 t/m 30 december 2015 Pro Goal Keeperstrainingskamp Carcavelos 2015 Carcavelos (Lissabon), Portugal. 26 t/m 30 december 2015 - Verblijf in 4* hotel op 250m van het strand. - 2 maal daags professionele Pro Goal techniektraining.

Nadere informatie

Jubileum Studiereis. Rome. Tilburg School of Catholic Theology

Jubileum Studiereis. Rome. Tilburg School of Catholic Theology Jubileum Studiereis Rome Tilburg School of Catholic Theology 21 t/m 28 september 2012 Voorwoord Tilburg School of Catholic Theology (TST) viert in 2012 enkele belangrijke hoogtepunten. Niet alleen bestaat

Nadere informatie

EASY LANGUAGES. Italiaans in Rome. Bestemming. Waarom dit programma?

EASY LANGUAGES. Italiaans in Rome. Bestemming. Waarom dit programma? EASY LANGUAGES Italiaans in Rome Waarom dit programma? Vanaf 16 jaar Vanaf 1 week voor volledige beginners Vanaf 2 weken voor niet beginners In het centrum van Rome Kleine aangename school Cursus Italiaans

Nadere informatie

CITYTRIP Athene. Geboortestad van de Olympische Spelen. DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS

CITYTRIP Athene. Geboortestad van de Olympische Spelen. DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS CITYTRIP Athene Geboortestad van de Olympische Spelen. DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma Athene, hoofdstad van Griekenland en genoemd naar de godin Athena, was 3000 tot 2500 jaar geleden de hoofdstad

Nadere informatie

Kunst in Florence en Rome Ontmoet de Italiaanse meesters. 8-daagse vliegreis Verzorging logies en ontbijt Verblijf in 2 hotels Rondreis 480 km

Kunst in Florence en Rome Ontmoet de Italiaanse meesters. 8-daagse vliegreis Verzorging logies en ontbijt Verblijf in 2 hotels Rondreis 480 km Kunst in Florence en Rome Ontmoet de Italiaanse meesters 8-daagse vliegreis Verzorging logies en ontbijt Verblijf in 2 hotels Rondreis 480 km Hoogtepunten Medici-kapellen, Sta.Maria Novella en Sta.Croce

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA FANS PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Internationaal paspoort geldig tem eind augustus 2014. Visum (verzorgd door ASL travel, info volgt). TIJDZONE: In Moskou is het drie uur later dan in

Nadere informatie

Fly & drive Andalusië

Fly & drive Andalusië Page 1 of 5 Fly & drive Andalusië In Spanje stichtten de Arabieren een rijk dat een hoge beschaving en een grote welvaart kende, waarbij de rest van Europa verbleekte. De belangrijkste gebeurtenissen in

Nadere informatie

DUIKVAKANTIE EGYPTE augustus 2019 Hurghada: van zaterdag 24 augustus tot zaterdag 31 augustus

DUIKVAKANTIE EGYPTE augustus 2019 Hurghada: van zaterdag 24 augustus tot zaterdag 31 augustus DUIKVAKANTIE EGYPTE augustus 2019 Hurghada: van zaterdag 24 augustus tot zaterdag 31 augustus Info over Hotel Grand Resort Het Grand Resort hotel is een prachtig hotel ingericht in Arabische stijl met

Nadere informatie

Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei

Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma DAG 1 Samenkomst op de luchthaven van Zaventem en vertrek per rechtstreekse lijnvlucht van Brussels Airlines

Nadere informatie

DAG 1 Samenkomst in de luchthaven van Zaventem voor de rechtstreekse lijnvlucht van TAP naar Lissabon. Bij aankomst, onthaal door een lokale gids.

DAG 1 Samenkomst in de luchthaven van Zaventem voor de rechtstreekse lijnvlucht van TAP naar Lissabon. Bij aankomst, onthaal door een lokale gids. LISSABON 2015 1 DAG 1 Samenkomst in de luchthaven van Zaventem voor de rechtstreekse lijnvlucht van TAP naar Lissabon. Bij aankomst, onthaal door een lokale gids. Lissabon, gelegen aan de rivier de Taag,

Nadere informatie

VATICAANSTAD FILATELISTISCH GEZIEN

VATICAANSTAD FILATELISTISCH GEZIEN VATICAANSTAD FILATELISTISCH GEZIEN Deel 2, Sint Pieter In mei 2004 heeft ondergetekende met echtgenote, zus en zwager enorm van een fijne vakantie van vier weken Italië genoten. Van deze reis heb ik een

Nadere informatie

A T L E T I C O M A D R I D V S C L U B B R U G G E ASL TRAVEL

A T L E T I C O M A D R I D V S C L U B B R U G G E ASL TRAVEL VIP A T L E T I C O M A D R I D V S C L U B B R U G G E 2-3 O K T O B E R 2 0 1 8 ASL TRAVEL bestemming Madrid Info REISDOCUMENTEN Identiteitskaart TIJDZONE Er is geen tijdsverschil met België VALUTA Euro

Nadere informatie

Rome Begeleiders: dhr. J. van Herk mevr. M. Koning

Rome Begeleiders: dhr. J. van Herk mevr. M. Koning Rome 2019 Begeleiders: dhr. J. van Herk mevr. M. Koning Heenreis In de nacht van vrijdag 30 op zaterdag 31 augustus vertrekken we om 02:00 uur ( s nachts!) van school. We gaan met de bus naar Amsterdam

Nadere informatie

woensdag 21 september Rotterdam Rome uur uur HV6037 donderdag 29 september Pisa Amsterdam uur uur HV5424 ROZE aald

woensdag 21 september Rotterdam Rome uur uur HV6037 donderdag 29 september Pisa Amsterdam uur uur HV5424 ROZE aald PROGRAMMA ITALIËREIS (VOORLOPIG) Vertrektijden vliegtuig woensdag 21 september Rotterdam Rome 17.40 uur 19.60 uur HV6037 donderdag 29 september Pisa Amsterdam 15.00 uur 17.10 uur HV5424 Programma Rome

Nadere informatie

15-DAAGSE GROEPSREIS OEKRAЇNE

15-DAAGSE GROEPSREIS OEKRAЇNE 15-DAAGSE GROEPSREIS OEKRAЇNE Dag 1 De Krim Vanaf Amsterdam vliegen we via Kiev naar de hoofdstad van De Krim, Simferopol. In Kiev checkt u eerst uit, neemt uw bagage van de band en gaat door de douane.

Nadere informatie

Valencia CF KRC Genk. UEFA Champions League

Valencia CF KRC Genk. UEFA Champions League Valencia CF KRC Genk UEFA Champions League In een stad waar de zon meer dan 300 dagen per jaar schijnt kan het niet anders dan fijn vertoeven zijn. En toch is dat niet het enige wat het Spaanse Valencia

Nadere informatie

VERTREK: 03 MEI 2019

VERTREK: 03 MEI 2019 9-DAAGSE CULTUUR- EN NATUURREIS KLASSIEK GRIEKENLAND VERTREK: 03 MEI 2019 PROGRAMMA DAG 1: VRIJDAG 03/5 ATHENE Vlucht vanuit Brussel naar Athene met SN Brussels Airlines. Aankomst in Athene, onthaal en

Nadere informatie

Masseria del Piano - Gargidicenere Italië Sicilië Collesano

Masseria del Piano - Gargidicenere Italië Sicilië Collesano Masseria del Piano - Gargidicenere Italië Sicilië Collesano 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Masseria del Piano - Gargidicenere - (Italië Sicilië Collesano) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

CITYTRIP Madrid & Toledo

CITYTRIP Madrid & Toledo CITYTRIP Madrid & Toledo DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS Madrid is de hoofdstad van Spanje en ligt op de heuvels van de centrale Spaanse Hoogvlakte. Het is de hoogstgelegen hoofdstad van Europa, met zo n drie

Nadere informatie

Turkije wacht op u en verwelkomt u graag! Het Opportunity Travel team

Turkije wacht op u en verwelkomt u graag! Het Opportunity Travel team K IJ E URde Middellandse TVan zee tot Cappadocië f Vana 9 9 2 egre b n i Alles Een culturele 8 daagse reis in Turkije Ontdek Turkije! U zal versteld staan van deze reis die u meeneemt naar de natuurwonderen

Nadere informatie

Check in in het hotel. Avondmaal en overnachting.

Check in in het hotel. Avondmaal en overnachting. DUBLIN 2015 1 DAG1 SamenkomstindeluchthavenvanZaventemvoorderechtstreekseochtendvluchtmetAer LingusnaarDublin. Bijaankomsttransfernaardestad. Middagmaal. IndenamiddagbezoekenwedeberoemdeGuinnessbrouwerij.

Nadere informatie

HPO-Quo Vadis. WML maakt kennis met La dolce vita. HPO personeelsreis naar Rome 17 oktober 20 oktober 2013

HPO-Quo Vadis. WML maakt kennis met La dolce vita. HPO personeelsreis naar Rome 17 oktober 20 oktober 2013 HPO personeelsreis naar Rome 17 oktober 20 oktober 2013 HPO-Quo Vadis WML maakt kennis met La dolce vita Op het zeer vroeg tijdstip van 05.30 uur, stapten de eerste deelnemers in Maastricht in de bus om

Nadere informatie

Hotel Su Gologone Italië Sardinië Oliena

Hotel Su Gologone Italië Sardinië Oliena Hotel Su Gologone Italië Sardinië Oliena 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Su Gologone - (Italië Sardinië Oliena) - 0 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

ROME. Spaanse Trappen

ROME. Spaanse Trappen ROME Spaanse Trappen De beroemde Spaanse Trappen behoren tot de beste uitingen van het Italiaanse rococo, de opvolger van de vroegere bouwstijl, die van de barok. De trappen waren in 1721 ontworpen door

Nadere informatie

Studiereis Marrakech Juniorskamer Bouw Waasland

Studiereis Marrakech Juniorskamer Bouw Waasland Studiereis Marrakech Juniorskamer Bouw Waasland PROGRAMMA Datum van 28/05/2014 tot 01/06/2014 Citytrip van 5 dagen / 4 nachten Dag 1 : BRUSSEL MARRAKECH Afreis met een vlucht van Jetairfly naar Marrakech.

Nadere informatie

Compleet Bulgarije. 7 DAAGSE RONDREIS Ontdek de Balkan. Dag 1: Varna - Vrije Tijd (10km)

Compleet Bulgarije.  7 DAAGSE RONDREIS Ontdek de Balkan. Dag 1: Varna - Vrije Tijd (10km) Dag 1: Varna - Vrije Tijd (10km) Aankomst in Varna. Ontvangst aan de luchthaven van Varna. Transfer naar hotel voor uw overnachting. Dag 2: Varna - Arbanassi - Veliko Tarnovo (ca 229km) Ontbijt. Afreis

Nadere informatie

BARCELONA VANAF 399. Een citytrip naar een levendige en trendy stad gecombineerd met de architectuur van Gaudi.

BARCELONA VANAF 399. Een citytrip naar een levendige en trendy stad gecombineerd met de architectuur van Gaudi. BARCELONA VANAF 399 Een citytrip naar een levendige en trendy stad gecombineerd met de architectuur van Gaudi. MONTJUIC Beste Reizigers, We nodigen u uit tot de ontdekking van de mooie stad Barcelona!

Nadere informatie

Mallorca fietsen. Nieuw aangepast fietsprogramma. Vertrek op zaterdag : 13 april mei september oktober 2019

Mallorca fietsen. Nieuw aangepast fietsprogramma. Vertrek op zaterdag : 13 april mei september oktober 2019 2019 Mallorca fietsen Nieuw aangepast fietsprogramma Vertrek op zaterdag : 13 april 2019 18 mei 2019 28 september 2019 12 oktober 2019 verblijf in Hotel Apolo **** (viersterren) in half pension fietsbegeleider

Nadere informatie

BARCELONA 499. Een citytrip naar een levendige en trendy stad gecombineerd met de architectuur van Gaudi.

BARCELONA 499. Een citytrip naar een levendige en trendy stad gecombineerd met de architectuur van Gaudi. BARCELONA 499 Een citytrip naar een levendige en trendy stad gecombineerd met de architectuur van Gaudi. MONTJUÏC PARC GUËLL EN HET PEDRERA GOTHISCHE WIJK EN PICASSO MUSEUM DE RAMBLAS EN DE BOQUERIA BARCELONA

Nadere informatie

INFORMATIE KOOK- EN WIJNREIS O.L.V. NICOLETTA TAVELLA

INFORMATIE KOOK- EN WIJNREIS O.L.V. NICOLETTA TAVELLA INFORMATIE KOOK- EN WIJNREIS O.L.V. NICOLETTA TAVELLA Culinair, Cultuur en meer..in Puglia ZUID-ITALIE 7-daagse culinaire reis o.l.v. Nicoletta Tavella vertrek 02 oktober en 23 oktober 2017 Style in Travel

Nadere informatie

PROGRAMMA VIP. Istanbul, 1-3 augustus 2017

PROGRAMMA VIP. Istanbul, 1-3 augustus 2017 PROGRAMMA VIP Istanbul, 1-3 augustus 2017 PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Identiteitskaart en E-visum. TIJDZONE: VALUTA: In Istanbul is het één uur later dan in België. Turkse Lira. ( 1 TRY = 0,2458

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA VIP PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Identiteitskaart. TIJDZONE: In Cork is het één uur vroeger dan in België. VALUTA: U kunt in Cork betalen met de Euro. KLIMAAT: De gemiddelde temperatuur

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA VIP PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: TIJDZONE: Identiteitskaart. In Boekarest is het 1 uur later dan in België. VALUTA: De munteenheid in Roemenië is de Roemeense leu (RON). 1 EUR = +/-

Nadere informatie

SINGLE REIS MARRAKECH

SINGLE REIS MARRAKECH SINGLE REIS MARRAKECH Party-time in Marrakech! Is Kerst niet helemaal jouw ding? Kom dan voor een flinke portie cultuur/ lekker eten/ leuk gezelschap en een HOT uitgaansleven naar Marrakech. In de stad

Nadere informatie

NOORDFRANKRIJK. Een reis langs oorlogsmonumenten van WOI 07/09-09/09/2018 OZ GROEPSREIZEN 2018

NOORDFRANKRIJK. Een reis langs oorlogsmonumenten van WOI 07/09-09/09/2018 OZ GROEPSREIZEN 2018 OZ GROEPSREIZEN 2018 NOORDFRANKRIJK 07/09-09/09/2018 Een reis langs oorlogsmonumenten van WOI De Eerste Wereldoorlog tekent onze geschiedenis. Ook in het Noorden van Frankrijk vinden we de sporen ervan

Nadere informatie

INSPIREREND ST. PETERSBURG (MET BEZOEK

INSPIREREND ST. PETERSBURG (MET BEZOEK INSPIREREND ST. PETERSBURG (MET BEZOEK AAN QUILTFESTIVAL) 8 DAGEN N.t.b. oktober 2019 (derde of vierde week van oktober. Bekend uiterlijk in mei.) 799 EUR (exclusief vluchten) Highlights: Quiltfestival

Nadere informatie

PELGRIMSTOCHT NAAR SMYRNA, EFEZE, KRINI, ALATSATA, HIERAPOLIS

PELGRIMSTOCHT NAAR SMYRNA, EFEZE, KRINI, ALATSATA, HIERAPOLIS OECUMENISCH PATRIARCHAAT ORTHODOX AARTSBISDOM VAN BELGIE EN EXARCHAAT VAN NEDERLAND EN LUXEMBURG PELGRIMSTOCHT NAAR SMYRNA, EFEZE, KRINI, ALATSATA, HIERAPOLIS 4-10 mei 2016 Smyrna Ter gelegenheid van het

Nadere informatie