MIRAL 2 MIREL 2 Inbouw-, opbouw- en pendelarmatuur

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "MIRAL 2 MIREL 2 Inbouw-, opbouw- en pendelarmatuur"

Transcriptie

1 MIRAL 2 MIREL 2 Inbouw-, opbouw- en pendelarmatuur Rasterarmaturen met hoge efficiëntie en lichtkwaliteit.

2

3

4 FA 1 lamp FA 2 lampen FAW 1 lamp FA-ID 1 lamp FA-ID 2 lampen FE 1 lamp FE 2 lampen FEW 1 lamp FE (infill) 2 lampen FE (infill) 3 lampen RES-BWS 1 lamp RES-BWS 2 lampen RAS-BWS 1 lamp RAS-BWS 2 lampen RAS-BWS 3 lampen RAS-BWS 4 lampen

5 5 MIRAL 2 MIREL 2 BIVERGENZ plus MIRAL 2 T1 Design 8 Opbouw-/pendelarmatuur 1 Lichtlijn Direct/Indirect/Wallwasher 15 Montage MIRAL 2 1 FE (infill) 4 lampen MIREL 2 T1 Inbouwarmaturen 18 Wallwasher (FEW) 2 RES-BWS 3 lampen MIRAL/MIREL BWS Sporthalverlichting 22 Montage MIREL 2 24 Dimmen en sturen 2 HUMANERGY BALANCE 28 Uitgelezen MIRAL2 MIREL2 types dragen het label voor bijzonder energiezuinige producten. Catalogusinformatie MIRAL 2 29 Catalogusinformatie MIREL 2 38 Meer informatie over eco + vindt u op

6 BIVERGENZ plus Rastertechnologie op het hoogste niveau BIVERGENZ plus Het rooster van het 3D-model toont duidelijk de uitgekiende vorm van de lamellen die een optimale sturing van het licht garandeert. UniQue lamellen De BIVERGENZ technologie optimaliseert de lichttechnische eigenschappen van het nieuwe zijstuk. De lamellen zijn driedimensionaal ontworpen. Daartegenover is één conventioneel zijstuk enkelvoudig vormgegeven, de lamellen hebben een rechte vorm. Met hun focus op energiebesparing, verlichtingskwaliteit en een goede prijs-/kwaliteitsverhouding bieden rasterarmaturen een efficiente en voordelige verlichtingsvariant. De slanke T1-lamp geeft aan de rastertechnologie een bijkomende impuls in de richting van een verdere miniaturisering en een hogere efficiëntie. De gerichte lichtsturing garandeert dat de eisen van de norm EN 44-1 worden vervuld. Daarmee zijn rasterarmaturen als het ware voorbestemd voor het gebruik in economische verlichtingsinstallaties. Zumtobel heeft de rastertechnologie verder ontwikkeld en de lichttechnische en economische eigenschappen van rasteroptieken geoptimaliseerd.

7 7 Bivergenz plus en UniQue lamellen De in het onderzoeks- en ontwikkelingslaboratorium van Zumtobel ontwikkelde nieuwe generatie rasterarmaturen optimaliseert het samenspel van twee unieke technische ontwikkelingen, met name de gepatenteerde BIVERGENZ technologie en de Unique lamel. De voordelen hiervan zijn: Efficiëntie De innovatieve BIVERGENZ plus en UniQue rastertechnologie biedt ook economisch overtuigende lichttechnische troeven. Deze maken een efficiënte lichtoplossing, gecombineerd met een gelijkmatige uitstraling en normconforme verblindingsbescherming, mogelijk. In de ontwikkeling en de productie van deze hoogwaardige rasters zie je de innovatiekracht en de meer dan 3 jaar ervaring van Zumtobel. Efficiënte en gelijkmatige lichtoplossing met normconforme verblindingsbescherming. Ideale batwingverdeling Zoals reeds bij de rasters van de vorige generatie zorgt ook de gepatenteerde BIVERGENZ technologie voor een breed stralende batwingverdeling van het licht. MIREL T1 FEC2 1/28W T1 M Door de speciale, bivergente vormgeving van het zijstuk van het raster treden de maximale lichtsterktes aan de uiterste registratiezone in het midden van het rasterzijstuk op. De lichtsterkte neemt langzaam af in de richting van de onderkant van de armatuur. Op deze wijze wordt het contrast van de lichtsterkte naar het plafond toe tot een minimum beperkt, wat de subjectieve verblinding duidelijk vermindert. Direct stralend BIVERGENZ raster met brede batwingverdeling voor optimale gelijkmatigheid. Rondom verblindingvrij Het BIVERGENZ plus raster werd speciaal met het oog op de eisen van de Europese norm EN 44-1 Licht en verlichting verlichting van binnenwerkplaatsen ontwikkeld. Hij vervult alle eisen van de norm, zowel op het vlak van directe verblinding (berekend volgens het UGR-procédé) als voor de indirecte verblinding. Direct stralend BIVERGENZ raster met brede batwingverdeling voor optimale gelijkmatigheid.

8 MIRAL 2 Praktisch en functioneel

9 9 Soeverein persoonlijkheid uitstralen zonder zich op de voorgrond te dringen dat is de kracht van MIRAL 2. Het armatuurframe overtuigt door een zeer vlakke, slanke vorm die in de lengte extra wordt onderstreept door markante contouren. MIRAL 2 spreekt een duidelijke taal en is tegelijk bijzonder functioneel; het harmonieuze totaalbeeld wordt aangevuld door de nieuw ontwikkelde eindkap. Voor Studio Ambrozus moet een geslaagd design ook de hantering en montagevriendelijkheid optimaliseren. Design MIRAL 2 Studio Ambrozus Het design van MIRAL 2 mocht niet polariseren maar moest harmonieus en natuurlijk in de architectuur passen. Toch moest de armatuur ook een karakteristiek en op zichzelf staand kenmerk meekrijgen. De accentuering van de buitenkanten is het typische kenmerk van de eindkap. Deze kanten volgen de vorm van de basisplaat en onderstrepen het design van de armatuur. De intentie was een rustige en sobere uit voering voor een gereserveerde en toch markante look.

10 MIRAL 2 Opbouw-/pendelarmatuur Talrij ke toepassingsmogelij k- heden Beeldschermwerk of groepskantoor, vergaderruimte of voordrachtzaal een gelijkmatige, tegen verblinding beschermende verlichting is overal belangrijk. De opbouw- en pendelarmatuur MIRAL 2 biedt optimaal lichtcomfort. De BIVERGENZ plus rastertechnologie zorgt voor zachte lichtsterkteovergangen met tegelijk zeer goede rendementen. Dit resulteert in een hoge lichtkwaliteit binnen een aantrekkelijk prijssegment.

11 11

12 MIRAL 2 In een lichtlijn

13 MIRAL 2 Verbinding licht zonder einde Snel, veilig en praktisch de geleiders aan de verbinders laten toe om met één enkele bewegingen zonder gereedschap armatuur aan armatuur te koppelen: zo nodig eindeloos lang.

14

15 15 Varianten Direct licht Hoge efficiëntie en lichtkwaliteit De evenwichtige verlichting van het werkvlak staat centraal bij de pendelarmatuur met directe lichtuitstraling. MIRAL2 T1 FAC 1/35 W T Indirect/direct licht Efficiënt direct licht en decente plafondverlichting FAC-ID 1/28 W T1 EVG ASI1 Parallel met het functionele directe licht zorgt deze gependelde variant voor een indirecte plafondverlichting en een aangename ruimtelijke stemming Wallwasher Efficiënte en gelijkmatige verticale verlichting Wallwashers worden toegepast voor de architectonische enscenering, voor verticale productpresentaties of in scholen en vergaderruimtes voor de verlichting van borden en flip charts. FAW 1/54 W T1 EVG

16 MIRAL 2 Montagevriendelijkheid Voormonteren MIRAL 2 overtuigt door een eenvoudig montageconcept waarvoor van voormontage tot inschakeling slechts enkele handelingen nodig zijn. Hangen De complete armatuur eenzijdig hangen. Beide handen zijn nu vrij voor de snelle en veilige aansluiting van de netleiding aan de centraal gelegen 5-polige steekklem, die van buiten uit toegankelijk is. Verpakking Het unieke montageconcept begint al bij de verpakking. Zo zitten de montageklemmen aan de buitenkant van het karton klaar zonder dat u het karton moet openmaken. Het voordeel: de armatuur blijft tijdens de voormontage veilig en wel in de verpakking. Elektrische aansluiting De snelle montage wordt ook gegarandeerd door de van buiten uit vrij toegankelijke, centraal gelegen steekklem (CE-conform). Zo kan u de aansluitkabel comfortabel en binnen de kortste tijd installeren zonder dat de armatuurbehuizing moet worden geopend.

17 17 Omhoog klappen Eenmaal MIRAL 2 aangesloten is, kan u ze gewoon omhoog klappen. De overtollige lengte van de netleiding kan u aan de achterkant van de armatuur in het ruim bemeten kabelkanaal inleggen. Inklikken Nu hoeft u enkel nog de armatuur over de veren te duwen en te laten inklikken en MIRAL 2 is al geïnstalleerd. Eenvoudig, veilig en snel! Lamp reeds geïntegreerd MIRAL 2 bevat reeds bij de levering de lamp LF84 (LF83 op aanvraag). Dit reduceert niet alleen het montagewerk. U bespaart zo ook heel wat tijd die u anders aan de aankoop, het transport en de tussentijdse opslag van de lampen moet besteden. Beschermfolie Een speciale, zelfklevende beschermfolie uit recycleerbaar materiaal biedt een optimale bescherming tegen vervuiling voor raster en armatuur. Zo kan de MIRAL 2 opbouwarmatuur al tijdens de nog lopende bouwwerkzaamheden volledig gemonteerd en als werfverlichting gebruikt worden.

18 E MIREL 2 T1 Inbouwarmatuur Onmiskenbaar het tweelingzusje van de opbouwarmatuur: ook de inbouwvariant MIREL 2 kan soeverein alle verlichtingstaken aan de werkplek en op kantoor aan. Bovendien opent de inzet in het plafond nog andere toepassingsmogelijkheden. Hiervoor staat BIVERGENZ plus, met gegarandeerde efficiëntie, een geoptimaliseerde lichtsturing en uitstekende verblindingsbescherming, ter beschikking. ELI A LENI B 3 D C 9 ELI: op kantoor neemt de opstelling van de MIREL 2 inbouwarmatuur de geometrie van de ruimte over. Zo past de armatuur zich decent in het plafondbeeld in en zorgt ze voor efficiënt direct licht aan de werkplek. LENI: 15, kwh/m²a Trumpf Service- und Vertriebszentrum, Dietzingen / D Architect: Barkow Leibinger Architekten, Berlin / D Lichtoplossing: MIREL 2 FEC 1/35 W

19

20 MIREL 2 Wallwasher Met haar homogene, asymmetrische lichtuitstraling is MIREL 2 FEW de ideale aanvulling van de algemene verlichting. Daarmee is ze voorbestemd voor de verlichting van schilderijen, verticale presentatievlakken, borden en schoolborden. De vlak ingebouwde, gladde afdekking verhindert de directe inkijk in de lamp. De bijzonder smalle armatuurbehuizing laat zich onopvallend in de plafondarchitectuur integreren.

21 21

22 MIRAL/MIREL T1 BWS Sporthalverlichting Optimaal licht moet in elk geval voor de veiligheid van de atleten zorgen en de best mogelijke zichtverhoudingen voor sporters, toeschouwers en scheidsrechters garanderen. Deze armatuur werd speciaal voor deze toepassing ont wikkeld en getest. Een richtsnoer hiervoor is de in samenwerking met sportbonden uitgewerkte norm EN 193. De BWS T1 vervult de eisen hiervan perfect, als opbouw- én als inbouwarmatuur en kan met lampen met een vermogen tot 8 W worden uitgerust.

23 23

24 MIREL 2 complete Eenvoudige en snelle montage zonder gereedschap Voorbereiding Dankzij de ergonomisch geplaatste handvatopening in de behuizing wordt de montage kinderspel. Aansluiten MIREL 2 kan snel en makkelijk worden aangesloten. Deurtje openklappen draden aansluiten deurtje dichtklappen. Handvatopening De ergonomisch geplaatste handvatopening onderaan de behuizing garandeert een eenvoudige en veilige hantering van MIREL 2 complete en maakt de montage door één persoon perfect mogelijk. Elektrische aansluiting De kabel kan binnen de kortste tijd worden aangesloten zonder de armatuurbehuizing te openen. Lamp en raster blijven in de behuizing goed beschermd tegen vervuiling en beschadiging. Een snoerontlasting kan indien nodig heel makkelijk achteraf worden geïnstalleerd.

25 25 Inleggen De plafondarmatuur wordt in de plafonddrager ingelegd. Voor verborgen en gezaagde openingen staat bevestigingsset SET BEF RE-T1 ter beschikking. Klaar Nu nog de beschermfolie verwijderen en de installatie van de armatuur is klaar. Elektrische aansluiting De MIREL 2 Complete en Infill varianten kunnen optioneel via VIVA met fabrikantonafhankelijke LINECT steekverbindingen worden besteld. Geïntegreerde lampen De MIREL2 COMPLETE variant wordt reeds met de lamp LF84 (LFÖ3) geleverd. Dit spaart tijd en kosten uit en beperkt het montagewerk tot een minimum. Een zelfklevende folie uit recycleerbaar materiaal beschermt raster en lampen optimaal tegen vervuiling.

26 DIMMEN EN STUREN Kosten verlagen en het milieu beschermen Economie en ecologie gaan bij MIRAL 2 of MIREL 2 hand in hand. In het kader van het nieuwe energiebesparingsinitiatief van Zumtobel kunnen deze armaturen optioneel met de nieuwste generatie van componenten worden uitgerust. Deze dim²save voorschakelapparaten werden ontwikkeld om zonder grote investeringskosten het stroomverbruik sterk te beperken. Een perfecte aanvulling is de armaturen aan sensoren en sturingen koppelen om zo zonder veel moeite het besparingspotentieel van automatiseringen te benutten. De economische instap in de wereld van het dimmen. dim²save Alleen al het eenvoudige, manuele dimmen doet het energieverbruik in vergelij king met een niet dimbare lichtoplossing met 3 procent dalen. Wanneer bovendien aanwezigheidssensoren worden geïntegreerd, bedraagt de energiekost nog slechts de helft. Met de integratie van daglicht kan zelfs een besparing van 7 procent worden gerealiseerd. Lichtmanagement via plug & play DIMLITE Ook op het vlak van lichtmanagement is het pad naar een economische lichtsturing inmiddels geëffend. DIMLITE is door zijn modulaire opbouw even flexibel als eenvoudig. Aan een intelligente basismodule worden de gewenste componenten gewoonweg aangehangen, zonder adressering, zonder configuratie en enkel met standaard installatiemateriaal. Systeemgrenzen: 25 DALI armaturen (5 DSI armaturen) per kanaal Energiebesparing: Rekening houden met het beschikbare daglicht met behulp van sensor Aanwezigheidsmelders Stand-by spanning uitschakelen via relaisschakeling Inbedrij fstelling: Automatische set-up zonder veel configuratiewerk Extra functies: Lichtstemmingen vrij configureerbaar Circle bedieningspaneel en conventionele drukknoppen Afstandsbediening

27 27 flikkervrij dimmen van 1 tot 1 % eenvoudige aansturing via standaard drukknoppen of DIMLITE geen configuratie en adressering geschikt voor DC, met een vaste dimwaarde van 15 % uiterst gering verbruik in de stand-by modus een aan de lichtgewaarwording van het oog aangepaste dimcurve voor alle fluorescentielampen en wattages Drukknoppen voor het individueel dimmen van groepen Lichtsensor Aanwezigheidsmelder Infraroodsensor Afstandsbediening Circle bedieningspaneel MIREL 2 groepen (inbouwvariant) 1 4 (max. 25 DALI / 5 DSI armaturen) DIMLITE Groep 1 Groep 2 Groep 3 Groep 4 23 V AC

28 MIRAL/MIREL 2 Human Aspects + Energy Efficiency = Humanergy Balance Lichtoplossingen in balans Kantoor Een kantoorverlichting met MIRAL 2 of MIREL 2 voldoet aan alle normatief vereiste waarden voor een goede verlichting. De combinatie met een eenvoudige lichtsturing en een aanvullende wandverlichting verhoogt tegelijk de energie-efficiëntie en de lichtkwaliteit op kantoor. ichtkwaliteit ELI Basic Standaard Optimaal Energie-efficiëntie LENI Basic Standaard Optimaal A A A ELI ELI ELI LENI LENI LENI E B 3 E B 3 E B 3 D C 9 D 9 C D 9 C 33,7 kwh/m²a 25,4 kwh/m²a 15,91 kwh/m²a MIREL 2 2/49 W Geschakeld Lichtkwaliteit Vervult de normvereisten Energie-efficiëntie Efficiënte directe verlichting met een zeer goed rendement MIREL 2 2/35 W Dimbaar (dim²save) Lichtkwaliteit Geen verbetering of verslechtering van de lichtkwaliteit Energie-efficiëntie Verhoging van het rendement Bij een gelijkblijvende verlichtingssterkte volstaat een geringer aangesloten vermogen MIREL 2 2/35 W MIREL 2 Wallwasher 1/49 W Scènes, daglichtafhankelijk lichtverloop (Luxmate DIMLITE) Lichtkwaliteit De verlichting deelt de ruimte in zones op: werkplekverlichting met een band met het daglicht en wandverlichting door asymmetrisch stralende MIREL 2 armaturen Energie-efficiëntie De basisverlichting wordt daglichtafhankelijk gestuurd en draagt zo in ruime mate bij tot meer energie-efficiëntie Scènemanagement past de verlichting (lichtsterkte) aan de specifieke activiteit aan en spaart zo de nodige energie uit Randvoorwaarden: Groepskantoor m x 5 m, 8 uur, 25 dagen/jaar A ELI Ergonomic Lighting Indicator LENI Lighting Energy Numeric Indicator E D C B Lichtkwaliteit aan de hand van vijf criteria: A Visuele prestatie B Verschijningsvorm C Visueel comfort D Vitaliteit E Individualiteit en flexibiliteit Energieverbruik in kwh per jaar en per vierkante meter, op basis van de norm EN

29 MIRAL2 T1 Opbouwarmaturen 29 Montage MIRAL2 T1 FAD2, FAC2, FAL2, FAW2, FAD2-ID, FAC2-ID FAD, FAC, FAL, FAW Voedingsmogelijkheid (armatuur) Montagepunten (plafond) Plafondrozet L 1 L max. 1 Plafondkap Kabel FAD-ID, FAC-ID L 1 L L L 1 T1 1/28, 2/28 W 72 T1 1/35, 2/35 W 15 9 T1 1/49, 2/49 W 15 9 T1 1/54, 2/54 W 72 T1 1/8 W Gemeenschappelijke eigenschappen MIRAL2 T1 opbouwarmatuur Staalplaatbehuizing witgelakt, kunststof kopstukken gereedschapsloos afneembaar, lichtlijnverbinders moeten apart worden besteld Bij levering klaar voor installatie met ingebouwde lamp F84 (F83 op aanvraag) en beschermfolie Revolutionaire, zeer eenvoudige snelle montage zonder openmaken van de armatuur Armatuur halogeenvrij bedraad De dim²save armaturen bevatten een via drukknop of DIMLITE dimbaar EVSA MIRAL2 T1 FAD2 /5 darklightraster... Hoogglanzende Bivergenz plusoptiek met UniQue-lamellentechnologie Varianten met verblindingsreductie voor BAP L < 2 cd/m² bij /5 beschikbaar L/B/H kg bestelnr. Dimbare armaturen dim²save 1/28 W T1 /187/73 2, /35 W T1 15/187/73 3, /49 W T1 15/187/73 3, /54 W T1 /187/73 2, /28 W T1 /187/73 2, /35 W T1 15/187/73 3, /49 W T1 15/187/73 3, /54 W T1 /187/73 2, Armaturen met EVSA 1/28 W T1 /187/73 2, /35 W T1 15/187/73 3, /49 W T1 15/187/73 3, /54 W T1 /187/73 2, /28 W T1 /187/73 2, /35 W T1 15/187/73 3, /49 W T1 15/187/73 3, /54 W T1 /187/73 2, halogen T1 85 C incl. lamp S =.25 H Reflectiewaarden 7/5/2 UGR axiaal <19 UGR parallel <19 5 <2 cd/m² boven onder 73 % % 73 %. (:1) 1. FAD2 1/35 W T1 voor 5 lux voor 3 lux m² Volgens EN SHR = 1 FAD2 1/35 W T Het verbruiksgerichte productlabel voor de meest efficiënte Zumtobel armaturen. Blijft met 2% onder de waarden van de bestaande energierichtlijnen.

30 MIRAL2 T1 Opbouwarmaturen MIRAL2 T1 FAC2 5 comfortraster... Semimatte Bvergenz plus-optiek met UniQue-lamellentechnologie Varianten met verblindingsreductie voor BAP L < 1 cd/m² bij 5 beschikbaar L/B/H kg bestelnr. Dimbare armaturen dim²save 1/28 W T1 /187/73 2, /35 W T1 15/187/73 3, /49 W T1 15/187/73 3, /54 W T1 /187/73 2, /28 W T1 /187/73 2, /35 W T1 15/187/73 3, /49 W T1 15/187/73 3, /54 W T1 /187/73 2, Armaturen met EVSA 1/28 W T1 /187/73 2, /35 W T1 15/187/73 3, /49 W T1 15/187/73 3, /54 W T1 /187/73 2, /28 W T1 /187/73 2, /35 W T1 15/187/73 3, /49 W T1 15/187/73 3, /54 W T1 /187/73 2, halogen T1 85 C incl. lamp S =.25 H Reflectiewaarden 7/5/2 UGR axiaal <19 UGR parallel <19 5 <1 cd/m² boven onder 9 % % 9 %. (:1) 1. FAC2 1/35 W T1 voor 5 lux voor 3 lux m² Volgens EN SHR = 1 FAC2 1/35 W T MIRAL2 T1 FAL2 wit raster... Wit gelakte rasteroptiek met V-lamellen Verblindingsreductie voor eenvoudige toepassingen zoals nevenlokalen. Precieze informatie betreffende de verblindingsbegrenzing vindt U op de actuele CD-rom of de regionale website L/B/H kg bestelnr. Armaturen met EVSA 1/28 W T1 /187/73 2, /35 W T1 15/187/73 3, /49 W T1 15/187/73 3, /54 W T1 /187/73 2, /28 W T1 /187/73 2, /35 W T1 15/187/73 3, /49 W T1 15/187/73 3, /54 W T1 /187/73 2, halogen T1 85 C incl. lamp S =.25 H Reflectiewaarden 7/5/2 UGR axiaal <22 UGR parallel <19 FAL2 1/35 W T1 voor 5 lux voor 3 lux FAL2 1/35 W T boven onder 59 % % 59 %. (:1) m² Volgens EN SHR = Het verbruiksgerichte productlabel voor de meest efficiënte Zumtobel armaturen. Blijft met 2% onder de waarden van de bestaande energierichtlijnen.

31 MIRAL2 T1 Pendelarmaturen Gemeenschappelijke eigenschappen MIRAL2 T1 pendelarmatuur Bij levering klaar voor montage met ingebouwde lamp LK84 (LK 83 op aanvraag) Armatuur bestaande uit staalplaatbehuizing, witgelakt, aanslui- De dim²save armaturen bevatten Armatuur halogeenvrij bedraad tingsklaar bedraad, inclusief montageset voor staaldraadophanging baar EVSA een via drukknop of DIMLITE dim- en optiek (voedingskabel zie accessoires) MIRAL2 T1 FAD2-ID darklightraster... Hoogglanzende Bivergenz plusoptiek met UniQue-lamellentechnologie Varianten met verblindingsreductie voor BAP L < 2 cd/m² bij /5 beschikbaar L/B/H kg bestelnr. Dimbaar inclusief kabelset ASQ 1 mm dim²save 1/28 W T1 /187/73 2, /35 W T1 15/187/73 3, /49 W T1 15/187/73 3, /54 W T1 /187/73 2, /28 W T1 /187/73 2, /35 W T1 15/187/73 3, /49 W T1 15/187/73 3, /54 W T1 /187/73 2, EVSA inclusief kabelset ASQ 1 mm 1/28 W T1 /187/73 2, /35 W T1 15/187/73 3, /49 W T1 15/187/73 3, /54 W T1 /187/73 2, /28 W T1 /187/73 2, /35 W T1 15/187/73 3, /49 W T1 15/187/73 3, /54 W T1 /187/73 2, halogen T1 85 C incl. lamp S =.25 H Reflectiewaarden 7/5/2 UGR axiaal <1 UGR parallel <1 5 <2 cd/m² boven onder 78 % 18 % %.3 (23:77) 1. FAD2-ID 1/35 W T1 voor 5 lux voor 3 lux m² Volgens EN SHR = 1 FAD2-ID 1/35 W T MIRAL2 T1 FAC2-ID comfortraster... Semimatte Bvergenz plus-optiek met UniQue-lamellentechnologie Varianten met verblindingsreductie voor BAP L < 1 cd/m² bij 5 beschikbaar L/B/H kg bestelnr. Dimbaar inclusief kabelset ASQ 1 mm dim²save 1/28 W T1 /187/73 2, /35 W T1 15/187/73 3, /49 W T1 15/187/73 3, /54 W T1 /187/73 2, /28 W T1 /187/73 2, /35 W T1 15/187/73 3, /49 W T1 15/187/73 3, /54 W T1 /187/73 2, EVSA inclusief kabelset ASQ 1 mm 1/28 W T1 /187/73 2, /35 W T1 15/187/73 3, /49 W T1 15/187/73 3, /54 W T1 /187/73 2, /28 W T1 /187/73 2, /35 W T1 15/187/73 3, /49 W T1 15/187/73 3, /54 W T1 /187/73 2, halogen T1 85 C incl. lamp S =.25 H Reflectiewaarden 7/5/2 UGR axiaal <1 UGR parallel <1 5 <1 cd/m² boven onder 75 % 17 % 58 %.29 (23:77) 1. FAC2-ID 1/35 W T1 voor 5 lux voor 3 lux m² Volgens EN SHR = 1 FAC2-ID 1/35 W T Het verbruiksgerichte productlabel voor de meest efficiënte Zumtobel armaturen. Blijft met 2% onder de waarden van de bestaande energierichtlijnen.

32 MIRAL2 T1 Wallwasher MIRAL2 T1 FAW2 Sterk geoptimaliseerde wallwasheroptiek met asymmetrische lichtverdeling, ideaal voor de gelijkmatige verlichting van wandvlakken Bij levering klaar voor installatie met ingebouwde lamp F84 (F83 op aanvraag) en beschermfolie Eenvoudige en snelle montage zonder openen van de armatuur Armatuur halogeenvrij bedraad De dim²save armaturen bevatten een via drukknop of DIMLITE dimbaar EVSA L/B/H kg bestelnr. Dimbare armaturen dim²save 1/28 W T1 /187/73 2, /35 W T1 15/187/73 3, /54 W T1 /187/73 2, /8 W T1 15/187/73 3, Armaturen met EVSA 1/28 W T1 /187/73 2, /35 W T1 15/187/73 3, /54 W T1 /187/73 2, /8 W T1 15/187/73 3, halogen FAW2 1/35 W T1 9 cm 15 cm T1 85 C incl. lamp 27 cm lx lx MIRAL2 T1 accessoires De transparante voedingskabel is momenteel niet halogeenvrij verkrijgbaar. Als alternatief kan op aanvraag wel een halogeenvrije conventionele aansluitkabel worden geleverd. bestelnr. Voedingskabel transparant,75 mm² 3x,75 mm² 1, m x,75 mm² 1,5 m x,75 mm² 1, m x,75 mm² 1, m x,75 mm² 1,5 m x,75 mm² 1, m Voedingskabel transparant 1,5 mm² 3x1,5 mm² 1, m x1,5 mm² 1,5 m x1,5 mm² 1, m x1,5 mm² 1, m x1,5 mm² 1,5 m x1,5 mm² 1, m Verbindingsstuk FA2 LB-V Lichtlijnverbinder Het verbruiksgerichte productlabel voor de meest efficiënte Zumtobel armaturen. Blijft met 2% onder de waarden van de bestaande energierichtlijnen.

33 MIRAL2 T1 Opbouwarmaturen 33 Montage MIRAL T1 RAS-BWS 1/8 W 2/8 W x /8 W /8 W Gemeenschappelijke eigenschappen MIRAL T1 opbouwarmatuur vierkant Armatuur bestaande uit staalplaatbehuizing, wit thermisch Armatuur halogeenvrij bedraad gelakt, aansluitklaar bedraad, incl. optiek MIRAL T1 FAD B /5 darklightraster infill MIRAL T1 FAC B 5 comfortraster infill... Hoogglanzende Bivergenz plusoptiek met UniQue-lamellentechnologie Verblindingsbescherming voor BAP L < 2 cd/m² bij /5... Semimatte Bvergenz plus-optiek met UniQue-lamellentechnologie Verblindingsbescherming voor BAP L < 1 cd/m² bij 5 L/B/H kg bestelnr. Armaturen met EVSA 4/14 W T1 //57 3, S =.25 H Reflectiewaarden 7/5/2 UGR axiaal <19 UGR parallel <19 5 <5 cd/m² boven onder 83 % % 83 %. (:1) 1. MIRAL T1 FAD2 B 4/14 W T1 voor 5 lux voor 3 lux m² Volgens EN SHR = halogen T1 MIRAL T1 FAD2 B 4/14 W T C L/B/H kg bestelnr. Dimbare armaturen dim²save 4/14 W T1 //57 3, Armaturen met EVSA 4/14 W T1 //57 3, halogen T1 85 C S =.25 H Reflectiewaarden 7/5/2 UGR axiaal <19 UGR parallel <19 5 <1 cd/m² boven onder 82 % % 82 %. (:1) 1. MIRAL T1 FAC2 B 4/14 W T1 voor 5 lux voor 3 lux m² Volgens EN SHR = 1 MIRAL T1 FAC2 B 4/14 W T Het verbruiksgerichte productlabel voor de meest efficiënte Zumtobel armaturen. Blijft met 2% onder de waarden van de bestaande energierichtlijnen.

34 MIRAL2 T1 Opbouwarmaturen + Accessoires MIRAL T1 RAS-BWS traplamellenraster voor sporthallen MIRAL T1 BWS Kettingophanging Hoogglanzende bivergente optiek met semi-matte, geprofileerde dwarslamellen Hoog rendement en goede verblindingsbescherming voor toepassingen in sporthallen Hoge stabiliteit van het raster door geïntegreerde stalen staven. Armatuur gecertificeerd conform DIN 1832 Armatuur bestaande uit staalplaatbehuizing, wit thermisch gelakt, aansluitklaar bedraad, incl. optiek Armatuur halogeenvrij bedraad Bij pendelmontage voor T1 BWSarmaturen (één- en tweelamps) dienen aangepaste tegengewichten besteld te worden Bij draagrailmontage van BWSarmaturen met 3 lampen zijn 2 draagrails vereist De dim²save armaturen bevatten een via drukknop of DIMLITE dimbaar EVSA Schakelketting ZAKK (nikkel) per lopende meter Schuifpin: voor de verbinding tussen schakelketting ZAKK en ringoog Ringoog: met tandschijf en twee moeren voor bevestiging aan armatuurbehuizing MIRAL-opbouwarmaturen met een en twee lampen moeten bij pendelophanging naargelang de opstelling met tegengewichten worden besteld. L/B/H kg bestelnr. Dimbare armaturen dim²save 1/8 W T1 155/18/11 4, /8 W T1 155/18/11 4, /8 W T1 155/45/11 8, /8 W T1 155/3/11, Armaturen met EVSA 1/8 W T1 155/18/11 4, /8 W T1 155/18/11 4, /8 W T1 155/45/11 8, /8 W T1 155/3/11, S =.25 H Reflectiewaarden 7/5/2 UGR axiaal <1 UGR parallel <19 boven onder 77 % % 77 %. (:1) 1. MIRAL T1 RAS-BWS 1/8W T1 voor 5 lux voor 3 lux m² Volgens EN SHR = 1 24 halogen T1 MIRAL T1 RAS-BWS 1/8W T C bestelnr. Ringoog met moer (set = 2 stuks) aluminium ingebrand en staalplaat verzinkt Schuifpen (1 stuk) zink ZAKK knoopketting per lopende meter (nikkel) Verzinkt MIRAL T1 BWS Plafondophanging Bevestigingsclip uit roestvrij veerstaal In lengterichting verschuifbaar Buitenkant omvattend, daardoor hogere veiligheid De bevestigingsclip laat geen tusseninstelling toe en biedt zo een grotere veiligheid L/B/H bestelnr. Plafondophanging ZAD Plafondophanging 5/3/ MIRAL T1 BWS Kettingophanging Kettingophanging met borgveer Gegalvaniseerde S-haak met geïntegreerde huls voor een eenvoudige hoogteverstelling (ZAK) Montage door CLIX-techniek bestelnr. ZAK kettingophanging wit ZAKE Kettingophanging zonder hoogteverstelling ZAKK knoopketting per lopende meter (nikkel) Verzinkt Het verbruiksgerichte productlabel voor de meest efficiënte Zumtobel armaturen. Blijft met 2% onder de waarden van de bestaande energierichtlijnen.

35 35 MIRAL T1 BWS Draagrails Uit geprofileerde staalplaat, gecoat met witte polyesterharslak Verbinder 4 mm voor een rechte geleiding van de draagrail Uitbreekopening aan kopse zijde voor kabelinvoer 3 uitbreekopeningen voor kabelinvoer langs achter L/B/H kg bestelnr. Draagrails ZX2 T 324 WH 324//52 3, Verbindingsstuk ZX2 T-V rechte verbinder, Eindkap voor draagrail ZX2 T-E 1/3/ Kabelhouder VKT Kabelhouder Opgelet: draagrailverbinder moet apart worden besteld. MIRAL T1 BWS Kabelophanging Bevestigingsclip uit roestvrij veerstaal De kabelophanging kan ook na de montage in de lengte traploos worden versteld Met verzinkte staalkabel, diameter 1,8 mm Inkorten van de kabel mogelijk Bevestiging door CLIX-techniek L/B/H bestelnr. Kabelophanging ASI 5 O-L ZE/ZX2/COPA Kabelophanging ASI 1 O-L ZE/ZX2/COPA Kabelophanging ASI 15 O-L ZE/ZX2/COPA Kabelophanging ASI 2 O-L ZE/ZX2/COPA Kabelophanging MIRAL T1 BWS Kettingophanging ZAKS en ZAK ZAKS-kettingophanging voor montage in lengterichting op schuine draagrail ZAK : kettingophanging voor montage in dwarsrichting op schuine draagrail In combinatie met armatuur RAL/S- BWS en draagrail ZX2T wordt het bevestigingselement ZTB-BWS gebruikt bestelnr. ZAK Kettingophanging voor schuine montage in dwarsrichting ZAKS Kettingophanging voor schuine montage in lengterichting MIRAL T1 BWS Afdekstroken In lamphouder monteerbare kunststof afdekkingen, daardoor een zuivere overgang bij onderbroken lichtlijnen Draagrail intern en extern door afdekstrook omvat, daardoor veilige greep L/B/H kg bestelnr. Afdekstrook T1 ZX2 T-AK 28/54 Kunststof afdekstroken 1179/54/11, ZX2 T-AK 35/49/8 Kunststof afdekstroken 1479/54/11, Afdekstrook T2 ZX2 T-AK 3 Kunststof afdekstroken 29/54/11, ZX2 T-AK 58 Kunststof afdekstroken 1529/54/11, Het verbruiksgerichte productlabel voor de meest efficiënte Zumtobel armaturen. Blijft met 2% onder de waarden van de bestaande energierichtlijnen.

36 MIREL2 T1 Montage Afmetingen MIREL2 T1, met 1 en 2 lampen met 1 lamp met 2 lampen hoge uitvoering met 2 lampen lage uitvoering individuele armatuur lichtlijn ET ET ET L DA L 1 L DA =n x LB ,5 2 voor lichtlijnarmaturen noodarmaturen, moederarmaturen enz. 2 voor e voorschakelapparaten 4,5 L 4,5 LB LB L=n x LB + 24 LB 4,5 Module 25 L L 1 LB B DA (1/ ) B DA (2/ ) L DA 14/24 W /54 W /49/8 W Module en lichtlijn L L 1 LB B DA (1/ ) B DA (2/ ) L DA 14/24 W /54 W /49/8 W Gezaagde openingen met bevestigingsset Verborgen systemen met bevestigingsset Zichtbare railsystemen als inlegarmatuur Het verbruiksgerichte productlabel voor de meest efficiënte Zumtobel armaturen. Blijft met 2% onder de waarden van de bestaande energierichtlijnen.

37 37 Afmetingen MIREL2 T1, met 2, 3 en 4 lampen infill B 1 B 1 ET 3 53 ET 3 53 B 4,5 B B 1 4,5 ET 3 53 B L 1 4,5 ET 3 53 L 4,5 Module 25 L L 1 B (2/ ) B (3/4 ) B 1 (2/ ) B 1 (3/4 ) 14/24 W /54 W /49/8 W B DA (2/ ) B DA (3/4 ) L DA Module L L 1 B (2/ ) B (3/4 ) B 1 (2/ ) B 1 (3/4 ) 14/24 W /54 W /49/8 W B DA (2/ ) B DA (3/4 ) L DA Gezaagde openingen met bevestigingsset Verborgen systemen met bevestigingsset Zichtbare railsystemen als inlegarmatuur Het verbruiksgerichte productlabel voor de meest efficiënte Zumtobel armaturen. Blijft met 2% onder de waarden van de bestaande energierichtlijnen.

38 MIREL2 T1 Inbouwarmaturen... Gemeenschappelijke eigenschappen MIREL T1 Wit gecoate staalplaatbehuizing Geïntegreerde ventilatieopeningen op aanvraag 3-polige aansluitklem resp. 5-polige aansluitklem bij dimbare uitvoering Voor plafonds met verborgen of zichtbare draagrails en voor gezaagde inbouwopeningen Armatuur halogeenvrij bedraad Voor verborgen plafondsystemen en gezaagde openingen is de bevestigingsset noodzakelijk Aansluitklem compatibel met LINECT optioneel verkrijgbaar Comfortabele elektrische aansluiting MIREL2 T1 FED2 /5 Darklightraster individuele armatuur S =.25 H Reflectiewaarden 7/5/2 UGR axiaal <19 UGR parallel <19 5 <2 cd/m² boven onder 77 % % 77 %. (:1) 1. S =.25 H Reflectiewaarden 7/5/2 UGR axiaal <19 UGR parallel <19 5 <5 cd/m² boven onder 75 % % 75 %. (:1) Hoogglanzende Bivergenz plusoptiek met UniQue-lamellentechnologie Verblindingsbescherming voor BAP L < 2 cd/m² bij /5 De dim²save armaturen bevatten een via drukknop of DIMLITE dimbaar EVSA MIREL T1 FED2 1/28W T1 M25 voor 5 lux voor 3 lux m² Volgens EN SHR = 1 MIREL T1 FED2 2/28W T1 M voor 5 lux voor 3 lux m² Volgens EN SHR = MIREL T1 FED2 1/28W T1 M MIREL T1 FED2 2/28W T1 M L/B/H kg bestelnr. Dimbaar voor module dim²save 1/28 W T1 1198/114/85 2, /35 W T1 1498/114/85 3, /49 W T1 1498/114/85 3, /54 W T1 1198/114/85 2, /14 W T1 598/2/5 2, /24 W T1 598/2/5 2, /28 W T1 1198/2/5 3, /35 W T1 1498/2/5 4, /49 W T1 1498/2/5 4, /54 W T1 1198/2/85 3, EVSA voor module 1/28 W T1 1198/114/85 2, /35 W T1 1498/114/85 3, /49 W T1 1498/114/85 3, /54 W T1 1198/114/85 2, /14 W T1 598/2/5 2, /24 W T1 598/2/5 2, /28 W T1 1198/2/5 3, /35 W T1 1498/2/5 4, /49 W T1 1498/2/5 4, /54 W T1 1198/2/85 3, Dimbaar voor module 25 dim²save 1/28 W T1 48/114/85 3, /35 W T1 1548/114/85 3, /49 W T1 1548/114/85 3, /54 W T1 48/114/85 3, /14 W T1 23/2/5 2, /24 W T1 23/2/5 2, /28 W T1 48/2/5 3, /35 W T1 1548/2/5 3, /49 W T1 1548/2/5 3, /54 W T1 48/2/85 3, EVSA voor module 25 1/28 W T1 48/114/85 3, /35 W T1 1548/114/85 3, /49 W T1 1548/114/85 3, /54 W T1 48/114/85 3, /14 W T1 23/2/5 2, /24 W T1 23/2/5 2, /28 W T1 48/2/5 3, /35 W T1 1548/2/5 3, /49 W T1 1548/2/5 3, /54 W T1 48/2/85 3, Accessoires Plafondbevestigingsset SET BEF FE/LF/MLIV/CLEAN halogen T1 9C Het verbruiksgerichte productlabel voor de meest efficiënte Zumtobel armaturen. Blijft met 2% onder de waarden van de bestaande energierichtlijnen.

39 39 MIREL T1 FEC2 5 Comfortraster individuele armatuur... Semimatte Bvergenz plus-optiek met UniQue-lamellentechnologie Verblindingsbescherming voor BAP L<1 cd/m² bij 5 De dim²save armaturen bevatten een via drukknop of DIMLITE dimbaar EVSA L/B/H kg bestelnr. Dimbaar voor module dim²save 1/28 W T1 1198/114/85 2, /35 W T1 1498/114/85 3, /49 W T1 1498/114/85 3, /54 W T1 1198/114/85 2, /14 W T1 598/2/5 2, /24 W T1 598/2/5 2, /28 W T1 1198/2/5 3, /35 W T1 1498/2/5 4, /49 W T1 1498/2/5 4, /54 W T1 1198/2/85 3, EVSA voor module 1/28 W T1 1198/114/85 2, /35 W T1 1498/114/85 3, /49 W T1 1498/114/85 3, /54 W T1 1198/114/85 2, /14 W T1 598/2/5 2, /24 W T1 598/2/5 2, /28 W T1 1198/2/5 3, /35 W T1 1498/2/5 4, /49 W T1 1498/2/5 4, /54 W T1 1198/2/85 3, Dimbaar voor module 25 dim²save 1/28 W T1 48/114/85 3, /35 W T1 1548/114/85 3, /49 W T1 1548/114/85 3, /54 W T1 48/114/85 3, /14 W T1 23/2/5 2, /24 W T1 23/2/5 2, /28 W T1 48/2/5 3, /35 W T1 1548/2/5 5, /49 W T1 1548/2/5 5, /54 W T1 48/2/85 3, EVSA voor module 25 1/28 W T1 48/114/85 3, /35 W T1 1548/114/85 3, /49 W T1 1548/114/85 3, /54 W T1 48/114/85 3, /14 W T1 23/2/5 2, /24 W T1 23/2/5 2, /28 W T1 48/2/5 3, /35 W T1 1548/2/5 5, /49 W T1 1548/2/5 5, /54 W T1 48/2/85 3, Accessoires Plafondbevestigingsset SET BEF FE/LF/MLIV/CLEAN halogen T1 9C S =.25 H Reflectiewaarden 7/5/2 UGR axiaal <19 UGR parallel <19 5 <5 cd/m² boven onder 77 % % 77 %. (:1) 1. S =.25 H Reflectiewaarden 7/5/2 UGR axiaal <19 UGR parallel <19 5 <5 cd/m² boven onder 77 % % 77 %. (:1) 1. MIREL T1 FEC2 1/28W T1 M25 voor 5 lux voor 3 lux m² Volgens EN SHR = 1 MIREL T1 FEC2 2/28W T1 M voor 5 lux voor 3 lux m² Volgens EN SHR = 1 MIREL T1 FEC2 1/28W T1 M MIREL T1 FEC2 2/28W T1 M Het verbruiksgerichte productlabel voor de meest efficiënte Zumtobel armaturen. Blijft met 2% onder de waarden van de bestaande energierichtlijnen.

40 MIREL2 T1 Inbouwarmaturen MIREL2 T1 FEL2 wit raster individuele armatuur... Wit gelakte rasteroptiek met V-lamellen Verblindingsreductie voor eenvoudige toepassingen zoals nevenlokalen. Precieze informatie betreffende de verblindingsbegrenzing vindt U op de actuele CD-rom of de regionale website L/B/H kg bestelnr. EVSA voor module 25 1/28 W T1 48/114/85 2, /35 W T1 1548/114/85 3, /49 W T1 1548/114/85 3, /54 W T1 48/114/85 2, /14 W T1 23/2/5 5, /24 W T1 23/2/5 5, /28 W T1 48/2/5 4, /35 W T1 1548/2/5 4, /49 W T1 1548/2/5 4, /54 W T1 48/2/85 4, EVSA voor module 1/28 W T1 1198/114/85 2, /35 W T1 1198/114/85 3, /49 W T1 1498/114/85 3, /54 W T1 1198/114/85 2, /14 W T1 598/2/5 5, /24 W T1 598/2/5 5, /28 W T1 1198/2/5 3, /35 W T1 1498/2/5 3, /49 W T1 1498/2/5 3, /54 W T1 1198/2/85 3, Accessoires Plafondbevestigingsset SET BEF FE/LF/MLIV/CLEAN halogen T1 9C S =.25 H Reflectiewaarden 7/5/2 UGR axiaal <22 UGR parallel <19 MIREL T1 FEL2 1/28W T1 M25 voor 5 lux voor 3 lux MIREL T1 FEL2 1/28W T1 M boven onder 1 % % 1 %. (:1) m² Volgens EN SHR = S =.25 H Reflectiewaarden 7/5/2 UGR axiaal <22 UGR parallel <19 MIREL T1 FEL2 2/28W T1 M voor 5 lux voor 3 lux MIREL T1 FEL2 2/28W T1 M boven onder % % %. (:1) m² Volgens EN SHR = Het verbruiksgerichte productlabel voor de meest efficiënte Zumtobel armaturen. Blijft met 2% onder de waarden van de bestaande energierichtlijnen.

41 MIREL2 T1 Lichtlijnarmatuur Gemeenschappelijke eigenschappen MIREL T1 Wit gecoate staalplaatbehuizing Geïntegreerde ventilatieopeningen op aanvraag 3-polige aansluitklem resp. 5-polige aansluitklem bij dimbare uitvoering Voor plafonds met verborgen of zichtbare draagrails en voor gezaagde inbouwopeningen Armatuur halogeenvrij bedraad Eindstukken moeten apart worden besteld Voor verborgen plafondsystemen en gezaagde openingen is de bevestigingsset noodzakelijk Aansluitklem compatibel met LINECT optioneel verkrijgbaar Comfortabele elektrische aansluiting MIREL2 T1 FED2 5 Darklightraster lichtlijn... Hoogglanzende Bivergenz plusoptiek met UniQue-lamellentechnologie Verblindingsbescherming voor BAP L < 2 cd/m² bij /5 De dim²save armaturen bevatten een via drukknop of DIMLITE dimbaar EVSA L/B/H kg bestelnr. Dimbare lichtlijnarmatuur dim²save 1/28 W T1 1174/114/85 2, /35 W T1 1474/114/85 3, /49 W T1 1474/114/85 3, /54 W T1 1174/114/85 2, /28 W T1 1174/2/85 3, /35 W T1 1474/2/85 4, /49 W T1 1474/2/85 4, /54 W T1 1174/2/85 3, EVSA-lichtlijnarmatuur 1/28 W T1 1174/114/85 2, /35 W T1 1474/114/85 3, /49 W T1 1474/114/85 3, /54 W T1 1174/114/85 2, /28 W T1 1174/2/85 3, /35 W T1 1474/2/85 4, /49 W T1 1474/2/85 4, /54 W T1 1174/2/85 3, Accessoires Plafondbevestigingsset SET BEF FE/LF/MLIV/CLEAN Eindstuk FE2 114 x 1-lamps Eindstuk FE2 2 x 2-lamps halogen T1 9C S =.25 H Reflectiewaarden 7/5/2 UGR axiaal <19 UGR parallel <19 5 <2 cd/m² boven onder 77 % % 77 %. (:1) 1. MIREL T1 FED2 1/28W T1 LB voor 5 lux voor 3 lux m² Volgens EN SHR = 1 MIREL T1 FED2 1/28W T1 LB Het verbruiksgerichte productlabel voor de meest efficiënte Zumtobel armaturen. Blijft met 2% onder de waarden van de bestaande energierichtlijnen.

42 MIREL2 T1 Lichtlijnarmatuur MIREL2 T1 FEC2 5 Comfortraster lichtlijn... Semimatte Bvergenz plus-optiek met UniQue-lamellentechnologie Verblindingsbescherming voor BAP L < 1 cd/m² bij 5 De dim²save armaturen bevatten een via drukknop of DIMLITE dimbaar EVSA L/B/H kg bestelnr. Dimbare lichtlijnarmatuur dim²save 1/28 W T1 1198/114/85 2, /35 W T1 1498/114/85 3, /49 W T1 1498/114/85 3, /54 W T1 1198/114/85 2, /28 W T1 1198/2/85 3, /35 W T1 1498/2/85 3, /49 W T1 1498/2/85 3, /54 W T1 1198/2/85 3, EVSA-lichtlijnarmatuur 1/28 W T1 1198/114/85 2, /35 W T1 1498/114/85 3, /49 W T1 1498/114/85 3, /54 W T1 1198/114/85 2, /28 W T1 1198/2/85 3, /35 W T1 1498/2/85 3, /49 W T1 1498/2/85 3, /54 W T1 1198/2/85 3, Accessoires Plafondbevestigingsset SET BEF FE/LF/MLIV/CLEAN Eindstuk FE2 114 x 1-lamps Eindstuk FE2 2 x 2-lamps halogen T1 9C S =.25 H Reflectiewaarden 7/5/2 UGR axiaal <19 UGR parallel <19 5 <5 cd/m² boven onder 77 % % 77 %. (:1) 1. MIREL T1 FEC2 1/28W T1 LB voor 5 lux voor 3 lux m² Volgens EN SHR = 1 MIREL T1 FEC2 1/28W T1 LB Het verbruiksgerichte productlabel voor de meest efficiënte Zumtobel armaturen. Blijft met 2% onder de waarden van de bestaande energierichtlijnen.

43 43 MIREL2 T1 FEL2 wit raster lichtlijn... Wit gelakte rasteroptiek met V-lamellen Verblindingsreductie voor eenvoudige toepassingen zoals nevenlokalen. Precieze informatie betreffende de verblindingsbegrenzing vindt U op de actuele CD-rom of de regionale website L/B/H kg bestelnr. Lichtlijnarmatuur met EVSA 1/28 W T1 1174/114/85 2, /35 W T1 1474/114/85 3, /49 W T1 1474/114/85 3, /54 W T1 1174/114/85 2, /28 W T1 1174/2/85 3, /35 W T1 1474/2/85 4, /49 W T1 1474/2/85 4, /54 W T1 1174/2/85 3, Accessoires Plafondbevestigingsset SET BEF FE/LF/MLIV/CLEAN Eindstuk FE2 114 x 1-lamps Eindstuk FE2 2 x 2-lamps halogen T1 9C S =.25 H Reflectiewaarden 7/5/2 UGR axiaal <22 UGR parallel <19 MIREL T1 FEL2 1/28W T1 LB voor 5 lux voor 3 lux MIREL T1 FEL2 1/28W T1 LB boven onder 1 % % 1 %. (:1) m² Volgens EN SHR = Het verbruiksgerichte productlabel voor de meest efficiënte Zumtobel armaturen. Blijft met 2% onder de waarden van de bestaande energierichtlijnen.

44 MIREL2 T1 Infill complete... Gemeenschappelijke eigenschappen MIREL T1 Infill Voor inlegmontage in zichtbare draagrails Wit gecoate staalplaatbehuizing Geïntegreerde ventilatieopeningen op aanvraag Armatuur met Wieland-steekverbindingssysteem, inclusief stekker en bus 3-polige aansluitklem resp. 5-polige aansluitklem bij dimbare uitvoering Bij levering klaar voor installatie met ingebouwde lamp en beschermfolie rond raster Armatuur halogeenvrij bedraad Verbindingskabel moet apart worden besteld Aansluitklem compatibel met LINECT optioneel verkrijgbaar Comfortabele elektrische aansluiting MIREL2 T1 FED2 B /5 Darklightraster infill complete... Hoogglanzende Bivergenz plusoptiek met UniQue-lamellentechnologie Verblindingsbescherming voor BAP L < 2 cd/m² bij /5 De dim²save armaturen bevatten een via drukknop of DIMLITE dimbaar EVSA L/B/H kg bestelnr. Dimbaar voor module met Wieland-steekverbinding en lamp F83 dim²save 2/28 W T1 1198/298/53 4, /14 W T1 598/598/53 3, /14 W T1 598/598/53 3, Dimmbaar voor module met Wieland-steekverbinding en lamp F83 2/28 W T1 1198/298/53 4, /14 W T1 598/598/53 3, /14 W T1 598/598/53 3, Dimbaar voor module 25 met steekklem en lamp F84 dim²save 2/28 W T1 48/31/53 4, /14 W T1 23/23/53 4, /14 W T1 23/23/53 4, EVSA voor module 25 met steekklem en lamp F84 2/28 W T1 48/31/53 4, /14 W T1 23/23/53 4, /14 W T1 23/23/53 4, halogen T1 5 C incl. lamp S =.25 H Reflectiewaarden 7/5/2 UGR axiaal <19 UGR parallel <19 5 <2 cd/m² boven onder 77 % % 77 %. (:1) 1. S =.25 H Reflectiewaarden 7/5/2 UGR axiaal <19 UGR parallel <19 5 <5 cd/m² boven onder 83 % % 83 %. (:1) 1. MIREL T1 FED2 B 2/28W T1 M25 voor 5 lux voor 3 lux m² Volgens EN SHR = 1 MIREL T1 FED2 B 4/14W T1 M voor 5 lux voor 3 lux m² Volgens EN SHR = 1 MIREL T1 FED2 B 2/28W T1 M MIREL T1 FED2 B 4/14W T1 M Het verbruiksgerichte productlabel voor de meest efficiënte Zumtobel armaturen. Blijft met 2% onder de waarden van de bestaande energierichtlijnen.

45 45 MIREL2 T1 FEC2 B 5 Comfortraster infill complete... Semimatte Bvergenz plus-optiek met UniQue-lamellentechnologie Verblindingsbescherming voor BAP L < 1 cd/m² bij 5 De dim²save armaturen bevatten een via drukknop of DIMLITE dimbaar EVSA L/B/H kg bestelnr. Dimbaar voor module met Wieland-steekverbinding en lamp F83 dim²save 2/28 W T1 1198/298/53 4, /14 W T1 598/598/53 3, /14 W T1 598/598/53 3, Dimmbaar voor module met Wieland-steekverbinding en lamp F83 2/28 W T1 1198/298/53 4, /14 W T1 598/598/53 3, /14 W T1 598/598/53 3, Dimbaar voor module 25 met steekklem en lamp F84 dim²save 2/28 W T1 48/31/53 4, /14 W T1 23/23/53 4, /14 W T1 23/23/53 4, EVSA voor module 25 met steekklem en lamp F84 2/28 W T1 48/31/53 4, /14 W T1 23/23/53 4, /14 W T1 23/23/53 4, halogen T1 5 C incl. lamp S =.25 H Reflectiewaarden 7/5/2 UGR axiaal <19 UGR parallel <19 5 <5 cd/m² boven onder 75 % % 75 %. (:1) 1. S =.25 H Reflectiewaarden 7/5/2 UGR axiaal <19 UGR parallel <19 5 <1 cd/m² boven onder 8 % % 8 %. (:1) 1. MIREL T1 FEC2 B 2/28W T1 M25 voor 5 lux voor 3 lux m² Volgens EN SHR = 1 MIREL T1 FEC2 B 4/14W T1 M voor 5 lux voor 3 lux m² Volgens EN SHR = 1 MIREL T1 FEC2 B 2/28W T1 M MIREL T1 FEC2 B 4/14W T1 M Het verbruiksgerichte productlabel voor de meest efficiënte Zumtobel armaturen. Blijft met 2% onder de waarden van de bestaande energierichtlijnen.

46 MIREL2 T1 Infill complete MIREL2 T1 FEL2 B wit raster infill complete... Wit gelakte rasteroptiek met V-lamellen Verblindingsreductie voor eenvoudige toepassingen zoals nevenlokalen. Precieze informatie betreffende de verblindingsbegrenzing vindt U op de actuele CD-rom of de regionale website L/B/H kg bestelnr. EVSA voor module 25 met steekklem en lamp F84 2/28 W T1 48/31/53 4, /14 W T1 23/23/53 4, /14 W T1 23/23/53 4, Dimmbaar voor module met Wieland-steekverbinding en lamp F83 2/28 W T1 1198/298/53 4, /14 W T1 598/598/53 3, /14 W T1 598/598/53 3, halogen T1 5 C incl. lamp S =.25 H Reflectiewaarden 7/5/2 UGR axiaal <22 UGR parallel <19 MIREL T1 FEL2 B 2/28W T1 M25 voor 5 lux voor 3 lux MIREL T1 FEL2 B 2/28W T1 M boven onder 2 % % 2 %. (:1) m² Volgens EN SHR = S =.25 H Reflectiewaarden 7/5/2 UGR axiaal <22 UGR parallel <19 MIREL T1 FEL2 B 4/14W T1 M voor 5 lux voor 3 lux MIREL T1 FEL2 B 4/14W T1 M boven onder 7 % % 7 %. (:1) m² Volgens EN SHR = Het verbruiksgerichte productlabel voor de meest efficiënte Zumtobel armaturen. Blijft met 2% onder de waarden van de bestaande energierichtlijnen.

47 47... Gemeenschappelijke eigenschappen MIREL T1 Infill Wit gecoate staalplaatbehuizing Geïntegreerde ventilatieopeningen op aanvraag 3-polige aansluitklem resp. 5-polige aansluitklem bij dimbare uitvoering Voor plafonds met verborgen of zichtbare draagrails en voor gezaagde inbouwopeningen Armatuur halogeenvrij bedraad Voor verborgen plafondsystemen en gezaagde openingen is de bevestigingsset noodzakelijk Aansluitklem compatibel met LINECT optioneel verkrijgbaar Comfortabele elektrische aansluiting MIREL2 T1 FED2 B /5 Darklightraster infill S =.25 H Reflectiewaarden 7/5/2 UGR axiaal <19 UGR parallel <19 5 <2 cd/m² boven onder 77 % % 77 %. (:1) 1. S =.25 H Reflectiewaarden 7/5/2 UGR axiaal <19 UGR parallel <19 5 <5 cd/m² boven onder 83 % % 83 %. (:1) Hoogglanzende Bivergenz plusoptiek met UniQue-lamellentechnologie Verblindingsbescherming voor BAP L < 2 cd/m² bij /5 De dim²save armaturen bevatten een via drukknop of DIMLITE dimbaar EVSA MIREL T1 FED2 B 2/28W T1 M25 voor 5 lux voor 3 lux m² Volgens EN SHR = 1 MIREL T1 FED2 B 4/14W T1 M voor 5 lux voor 3 lux m² Volgens EN SHR = MIREL T1 FED2 B 2/28W T1 M MIREL T1 FED2 B 4/14W T1 M L/B/H kg bestelnr. Dimbaar voor module dim²save 2/14 W T1 598/298/53 2, /24 W T1 Mx3 598/298/53 2, /28 W T1 1198/298/53 4, /35 W T1 1498/298/53 5, /49 W T1 1498/298/53 5, /54 W T1 1198/298/53 4, /14 W T1 598/598/53 3, /24 W T1 598/598/53 3, /14 W T1 598/598/53 3, /24 W T1 598/598/53 3, EVSA voor module 2/14 W T1 598/298/53 2, /24 W T1 Mx3 598/298/53 2, /28 W T1 1198/298/53 4, /35 W T1 1498/298/53 5, /49 W T1 1498/298/53 5, /54 W T1 1198/298/53 4, /14 W T1 598/598/53 3, /24 W T1 598/598/53 3, /14 W T1 598/598/53 3, /24 W T1 598/598/53 3, Dimbaar voor module 25 dim²save 2/14 W T1 23/31/53 2, /24 W T1 M25x3 23/31/53 2, /28 W T1 48/31/53 4, /35 W T1 1548/31/53, /49 W T1 1548/31/53, /54 W T1 48/31/53 4, /14 W T1 23/23/53 4, /24 W T1 23/23/53 4, /14 W T1 23/23/53 4, /24 W T1 23/23/53 4, EVSA voor module 25 2/14 W T1 23/31/53 2, /24 W T1 M25x3 23/31/53 2, /28 W T1 48/31/53 4, /35 W T1 1548/31/53, /49 W T1 1548/31/53, /54 W T1 48/31/53 4, /14 W T1 23/23/53 4, /24 W T1 23/23/53 4, /14 W T1 23/23/53 4, /24 W T1 23/23/53 4, Accessoires Plafondbevestigingsset SET BEF FE/LF/MLIV/CLEAN halogen T1 5 C Het verbruiksgerichte productlabel voor de meest efficiënte Zumtobel armaturen. Blijft met 2% onder de waarden van de bestaande energierichtlijnen.

ELEEA Pendel- en opbouwarmatuur

ELEEA Pendel- en opbouwarmatuur ELEEA Pendel- en opbouwarmatuur De efficiënte oplossing voor een uitstekende lichtkwaliteit. ELEEA Licht dat laat werken Geconcentreerd werk vraagt om een hoge lichtkwaliteit. ELEEA biedt veelvuldige

Nadere informatie

LIGHT FIELDS evolution: LED-armatuurserie voor hoogwaardige verlichtingsprojecten

LIGHT FIELDS evolution: LED-armatuurserie voor hoogwaardige verlichtingsprojecten Persbericht LIGHT FIELDS evolution: LED-armatuurserie voor hoogwaardige verlichtingsprojecten LED-armatuurserie met perfecte lichtkwaliteit voor kantoren Voor moderne kantooromgevingen met zeer uiteenlopende

Nadere informatie

IK08 halogen. ... Gemeenschappelijke eigenschappen CRAFT

IK08 halogen. ... Gemeenschappelijke eigenschappen CRAFT 30 CRAFT S... Gemeenschappelijke eigenschappen CRAFT max. 0 lm en een efficiëntie tot lm/w Afdekking uit transparant PMMA met bijkomende afdekking in enkel veiligheidsglas Resistent tegen oliehoudende

Nadere informatie

dim²save Energie besparen en het milieu beschermen met

dim²save Energie besparen en het milieu beschermen met 1 dim²save Energie besparen en het milieu beschermen met dim²save Life Cycle Assessment Dimbare armaturen zorgen voor besparingen op de juiste plaats Grondstof, productie, transport, recycling: 10% Werking:

Nadere informatie

Flare. Comfort en rendement met leds

Flare. Comfort en rendement met leds Flare Comfort en rendement met leds Flare Downlights en spots met ledtechnologie Flare, een uniek designconcept Mun* product design Flare is een compleet gamma van ronde downlights en spots. Zij verzekeren

Nadere informatie

CRAYON. LED-downlight, rond en vierkant. Het economische alternatief.

CRAYON. LED-downlight, rond en vierkant. Het economische alternatief. CRAYON LED-downlight, rond en vierkant. Het economische alternatief. Ook geschikt voor overdekte buitenruimtes en vochtige lokalen: inbouwdownlight CRAYON rond en vierkant met beschermingsniveau IP 44.

Nadere informatie

BETER ZIEN. LED-VERLICHTING IN DE INDUSTRIEHAL.

BETER ZIEN. LED-VERLICHTING IN DE INDUSTRIEHAL. BETER ZIEN. LED-VERLICHTING IN DE INDUSTRIEHAL. TAUREO EEN OVERSTAP DIE DE MOEITE WAARD IS. Als u het verlichtingssysteem in uw productiehallen, logistieke centra of magazijnen wilt vervangen, is het LEDlichtlijnsysteem

Nadere informatie

METRUM LED-module. Bestelvoorbeeld METRUM LED. METRUM LED lichtlij n 15 m, volledig uitgerust

METRUM LED-module. Bestelvoorbeeld METRUM LED. METRUM LED lichtlij n 15 m, volledig uitgerust 20 METRUM LED-module Bestelvoorbeeld METRUM LED METRUM LED lichtlij n 15 m, volledig uitgerust Aantal Artikelnummer Benaming 4 42181710 METRUM L3000S 54 W LED840 WB EB zij waartse afdekkingen METRUM L1500

Nadere informatie

AXON. linked. LED-pendelarmatuur

AXON. linked. LED-pendelarmatuur AXON LED-pendelarmatuur De ongeëvenaard slanke indirect/directe armatuur verbindt maximale efficiëntie met het comfort van een haast verblindingvrije kantoorarmatuur. linked Alle bestelnummers van de PDF

Nadere informatie

Verlichtingsrenovatie. Lager energieverbruik, hogere lichtkwaliteit.

Verlichtingsrenovatie. Lager energieverbruik, hogere lichtkwaliteit. Verlichtingsrenovatie Lager energieverbruik, hogere lichtkwaliteit. Waarom de verlichting vervangen? Lager energieverbruik Om de schadelijke stijging van CO2-uitstoot in te perken, is een moderne verlichting

Nadere informatie

De Kandem EP 150 LED armaturen serie voor standaard systeemplafonds. Zichtbare kwaliteit. Meetbare energiebesparing.

De Kandem EP 150 LED armaturen serie voor standaard systeemplafonds. Zichtbare kwaliteit. Meetbare energiebesparing. De Kandem EP 150 LED armaturen serie voor standaard systeemplafonds. Zichtbare kwaliteit. Meetbare energiebesparing. De verschillende modellen en beschrijving. EP 150 LED. EP150MP-L EP150MP-S EP150MP4400

Nadere informatie

LEDline lineair systeem

LEDline lineair systeem LEDSign LEDLine Lineair Profiel Systeem is een energie-efficiënte, weinig onderhoud alternatief voor traditionele lineaire fluorescente in diverse industriële-, commerciële- en lichte assemblagewerkzaamheden.

Nadere informatie

Ontworpen voor... Vernieuwing. LED-inbouwarmatuur voor systeemplafonds

Ontworpen voor... Vernieuwing. LED-inbouwarmatuur voor systeemplafonds Ontworpen voor... Vernieuwing LED-inbouwarmatuur voor systeemplafonds Nieuw. Innovatief. En toch ervaren. Nordeon is een nieuwe, innovatieve Europese producent van LED-armaturen en lampen met meer dan

Nadere informatie

P4Product Informatie LED Lichtlijn TAUREO

P4Product Informatie LED Lichtlijn TAUREO Om ons concept van intelligente lichtoplossingen voor o.a. de industrie te completeren, heeft onze fabriek met het nieuwe LED-lichtlijnsysteem Taureo het thema halverlichting aangenomen. Als modulair systeem

Nadere informatie

Pendelarmatuur met intelligente sensortechniek: ISABELLE van ESYLUX

Pendelarmatuur met intelligente sensortechniek: ISABELLE van ESYLUX Persinformatie ESYLUX binnenverlichting Pendelarmatuur met intelligente sensortechniek: ISABELLE van ESYLUX Ahrensburg (Duitsland), donderdag, 2. november 2017. De fabrikant ESYLUX introduceert met de

Nadere informatie

U7/R7 Geavanceerde verlichting in een uniek design

U7/R7 Geavanceerde verlichting in een uniek design U7/R7 U7/R7 Geavanceerde verlichting in een uniek design 2 ETAP U7/R7 Met U7 en R7 haalt u de verlichting van de toekomst in huis. De armaturen maken gebruik van de LED+LENS -technologie en werden ontwikkeld

Nadere informatie

IndiQuattro. Design met fantastische prestaties

IndiQuattro. Design met fantastische prestaties IndiQuattro Design met fantastische prestaties IndiQuattro De nieuwe IndiQuattro heeft een nieuwe slimline behuizing van 70 mm, biedt tot 70 % LOR, levert betere prestaties en is gemakkelijker te installeren

Nadere informatie

RTX II Designgericht lichtlijnsysteem

RTX II Designgericht lichtlijnsysteem RTX II Designgericht lichtlijnsysteem www.zumtobelstaff.com RTX II Designgericht lichtlijnsysteem De crea-afdeling van een designstudio weerspiegelt de eisen die medewerkers stellen aan hun werk, aan hun

Nadere informatie

SmartForm de nieuwe norm voor kantoorverlichting met slanke inbouwarmaturen.

SmartForm de nieuwe norm voor kantoorverlichting met slanke inbouwarmaturen. Lighting SmartForm de nieuwe norm voor kantoorverlichting met slanke inbouwarmaturen. De Philips SmartForm is een complete serie veelzijdige, semi-modulaire inbouwarmaturen een sprekend voorbeeld van de

Nadere informatie

NIEUW LICHT PUUR LED Siella LED

NIEUW LICHT PUUR LED Siella LED NIEUW LICHT PUUR LED Siella LED 2 STERKE PERFORMANCE BIJMINIMALE HOOGTE De Siella LED is een inbouwarmatuur met een minimale inbouwhoogte, maar pakt toch uit met een volwaardig vermogen. Ze staat garant

Nadere informatie

LEDLine Lineair Profielsysteem

LEDLine Lineair Profielsysteem LEDLine Lineair Profielsysteem LEDSign LEDLine Lineair Profiel Systeem is een energie-efficiënte, weinig onderhoud alternatief voor traditionele lineaire fluorescente in diverse industriële, commerciële

Nadere informatie

Kardó. Eindeloos licht combineren

Kardó. Eindeloos licht combineren Kardó Eindeloos licht combineren CONCEPT Design: eer architectural design, België 2 - Kardó Kardó is een verlichtingssysteem dat toelaat de architectuur doorheen uw gebouw te volgen. Het strakke basisprofiel

Nadere informatie

LED Modulair Systeem

LED Modulair Systeem LED Modulair Systeem Inhoud Introductie...3 Armatuur...4 Montage...10 Voordelen...16 Weergave led lichtkleuren...17 Garantie...18 Showroom...19 Parkeergarage...20 Industrie...21 Bedrijfshal...22 Scholen...23

Nadere informatie

EFix TL5-serie voor een 'groener' kantoor

EFix TL5-serie voor een 'groener' kantoor Lighting EFix TL5-serie voor een 'groener' kantoor EFix TCS260 De EFix TL5-serie bestaat uit fraaie, betaalbare armaturen voor innovatieve verlichting. Daarmee kan veel energie worden bespaard wanneer

Nadere informatie

SmartForm TCS/TPS460 topklasse verlichting in een fris, aantrekkelijk ontwerp

SmartForm TCS/TPS460 topklasse verlichting in een fris, aantrekkelijk ontwerp Lighting SmartForm TCS/TPS460 topklasse verlichting in een fris, aantrekkelijk ontwerp SmartForm TCS460 We voelen ons allemaal prettiger en presteren beter in een aangename, comfortabele werkomgeving.

Nadere informatie

E-LINE LED VAN OUD NAAR NIEUW IN 44 SECONDEN

E-LINE LED VAN OUD NAAR NIEUW IN 44 SECONDEN 2 VAN OUD NAAR NIEUW IN 44 SECONDEN 3 Industriële verlichtingsinstallaties bieden vaak een aanzienlijk verbeteringspotentieel op het gebied van energieefficiëntie en lichtkwaliteit. Hoewel een renovatie

Nadere informatie

ZIPLINE MODULAIR LICHT OP MAAT SLIMME VERLICHTING

ZIPLINE MODULAIR LICHT OP MAAT SLIMME VERLICHTING ZIPLINE MODULAIR LICHT OP MAAT SLIMME VERLICHTING ZIPLINE Zipline LED-verlichting biedt ongeëvenaarde flexibiliteit in termen van het ontwerp van verlichting. Zipline combineert architectonisch effect,

Nadere informatie

HELISSA. Wand- en plafondarmaturen. Binnen én buiten een overtuigende verschijning in een eenvormig design. Update 08/2008

HELISSA. Wand- en plafondarmaturen. Binnen én buiten een overtuigende verschijning in een eenvormig design. Update 08/2008 HELISSA Wand- en plafondarmaturen Binnen én buiten een overtuigende verschijning in een eenvormig design. Update 08/2008 Binnen en buiten Een allroundtalent op elk vlak Effectvol en tegelijk energiebesparend:

Nadere informatie

AANWEZIGHEIDSSENSOR PD-C360i/24 DUODIMplus

AANWEZIGHEIDSSENSOR PD-C360i/24 DUODIMplus AANWEZIGHEIDSSENSOR NL PD-C360i/24 DUODIMplus AANWEZIGHEIDSSENSOR PD-C360i/24 DUODIMplus DRIE ZONES, TWEE LICHTNIVEAUS, ÉÉN OPLOSSING: DUODIMplus ENERGIE-EFFICIËNTIE A PLUS DE DUODIMplus VAN ESYLUX COMBINEERT

Nadere informatie

PowerBalance RC360 Perfecte combinatie van duurzame prestaties en return on investment

PowerBalance RC360 Perfecte combinatie van duurzame prestaties en return on investment Lighting PowerBalance RC360 Perfecte combinatie van duurzame prestaties en return on investment PowerBalance RC360B Als het aankomt op het verlichten van een kantoorruimte met LED-armaturen zijn mensen

Nadere informatie

Ledverlichting voor grote ruimtes

Ledverlichting voor grote ruimtes Ledverlichting voor grote ruimtes Lichtlijnsystemen met leds Met E4, E5 en E7 biedt ETAP een uitgebreid gamma aan ledverlichting voor grote en hoge ruimtes, zoals industriële hallen, magazijnen, winkelruimtes

Nadere informatie

SmartForm de nieuwe norm voor kantoorverlichting met slanke inbouwarmaturen

SmartForm de nieuwe norm voor kantoorverlichting met slanke inbouwarmaturen Lighting SmartForm de nieuwe norm voor kantoorverlichting met slanke inbouwarmaturen SmartForm TBS417 De SmartForm is een complete serie veelzijdige, semi-modulaire inbouwarmaturen een sprekend voorbeeld

Nadere informatie

efficiëntie, comfort en gebruiksgemak

efficiëntie, comfort en gebruiksgemak UM UM efficiëntie, comfort en gebruiksgemak Dankzij de MesoOptics -technologie hebben de diffusoren van de UM-reeks een hoog rendement en breedstralende lichtverdeling. Voeg daarbij hun hedendaagse vormgeving

Nadere informatie

P4Product Informatie High Bay licht sterke armatuur voor iedere hoogte

P4Product Informatie High Bay licht sterke armatuur voor iedere hoogte HIGH BAY hoge kwaliteit, hoge plafonds, lage energiekosten Door een hoge plafonddiepte zorgt de verlichting in industriehallen voor enige uitdagingen: enerzijds moet gewaarborgd zijn dat op de vloer nog

Nadere informatie

Thermocassette HP Onopvallende stralingscassette voor ingebouwde of zichtmontage

Thermocassette HP Onopvallende stralingscassette voor ingebouwde of zichtmontage Thermocassette 300 600 W Elektrische verwarming 4 modellen Thermocassette Onopvallende stralingscassette voor ingebouwde of zichtmontage Toepassing Thermocassette is bedoeld voor discrete verwarming in

Nadere informatie

Systeemverlichting LED Sensationeel licht

Systeemverlichting LED Sensationeel licht Systeemverlichting LED Sensationeel licht 2 Rittal Systeemverlichting LED Systeemverlichting LED De perfecte kastverlichting De meest innovatieve verlichtingstechniek, afgestemd op de Rittal kastsystemen.

Nadere informatie

Ergonomie eenvoudig gemaakt: tafelonderstelsysteem LegaDrive Systems Eco

Ergonomie eenvoudig gemaakt: tafelonderstelsysteem LegaDrive Systems Eco Ergonomie eenvoudig gemaakt: tafelonderstelsysteem LegaDrive Systems Eco Gezonder en efficiënter werken: met LegaDrive Systems Eco. Elektrisch in hoogte verstelbare tafels verhogen aantoonbaar de productiviteit

Nadere informatie

Domotica en communicatie Unica Wireless

Domotica en communicatie Unica Wireless Presentatie P104878 D17 Presentatie Scenario s Draadloos comfort is een gamma draadloze producten die gebruik maken van radiotechnologie (RF) om informatie uit te wisselen. Deze producten zijn uitermate

Nadere informatie

Aangenaam licht in een strak design

Aangenaam licht in een strak design 2 ETAP Aangenaam licht in een strak design Diffusorverlichting is een vaste waarde voor de algemene verlichting van kantoren en publieke gebouwen. Logisch, want diffusoren bieden een comfortabele en aangename

Nadere informatie

U5 Optimale manier voor perfect verlichten

U5 Optimale manier voor perfect verlichten U5 Optimale manier voor perfect verlichten MINDER ARMATUREN, MEER COMFORT EN FLEXIBILITEIT De beste reflector op de markt Armaturen moeten het licht richten waar het nodig is, het afschermen waar het stoort,

Nadere informatie

EFix TL5-serie voor een 'groener' kantoor

EFix TL5-serie voor een 'groener' kantoor Lighting EFix TL5-serie voor een 'groener' kantoor De EFix TL5-serie bestaat uit fraaie, betaalbare armaturen voor innovatieve verlichting. Daarmee kan veel energie worden bespaard wanneer oude conventionele

Nadere informatie

EFix TL5-serie voor een 'groener' kantoor

EFix TL5-serie voor een 'groener' kantoor Lighting EFix TL5-serie voor een 'groener' kantoor De EFix TL5-serie bestaat uit fraaie, betaalbare armaturen voor innovatieve verlichting. Daarmee kan veel energie worden bespaard wanneer oude conventionele

Nadere informatie

Armaturen met vlakke diffusor

Armaturen met vlakke diffusor Armaturen met vlakke diffusor 2 ETAP Armaturen met vlakke diffusor Diffusorverlichting is een vaste waarde voor de algemene verlichting van kantoren en publieke gebouwen. Logisch, want diffusoren bieden

Nadere informatie

idim Orbit Een unieke en complete oplossing voor lichtregeling in één sensor

idim Orbit Een unieke en complete oplossing voor lichtregeling in één sensor connecting light to your space idim Orbit Een unieke en complete oplossing voor lichtregeling in één sensor De idim Orbit is een eenvoudige, slimme oplossing om de verlichting aan te sturen in een ruimte.

Nadere informatie

individueel of in lijn worden gemonteerd en zijn verkrijgbaar als opbouw- of pendel - armatuur.

individueel of in lijn worden gemonteerd en zijn verkrijgbaar als opbouw- of pendel - armatuur. E7 E7 - Ledverlichting voor grote ruimtes E7 is een reeks individuele en lijnarmaturen met leds voor de verlichting van grote ruimtes. De reeks maakt gebruik van de LED+LENS -technologie van ETAP en biedt

Nadere informatie

TECTON LED LED-lichtlijnsysteem

TECTON LED LED-lichtlijnsysteem TECTON LED LED-lichtlijnsysteem Voortdurend compacter: pure winst voor economie, ecologie en uitstraling. Doorlopend efficiënt In één lijn TECTON LED maakt van lamp, lichtbalk en reflector één optisch

Nadere informatie

Richt uw huis in met licht

Richt uw huis in met licht PHILIPS InStyle Hanglamp Matrix chroom Led Richt uw huis in met licht Beleef de onbewuste elegantie van deze smaakvolle hanglamp. Het zwarte glas en de afwerking in chroom brengen een vleugje luxe in elke

Nadere informatie

EFix TL5-serie voor een 'groener' kantoor

EFix TL5-serie voor een 'groener' kantoor Lighting EFix TL5-serie voor een 'groener' kantoor EFix TCS260 De EFix TL5-serie bestaat uit fraaie, betaalbare armaturen voor innovatieve verlichting. Daarmee kan veel energie worden bespaard wanneer

Nadere informatie

CoreLine 2 inbouw een logische keuze voor LED s

CoreLine 2 inbouw een logische keuze voor LED s CoreLine 2 inbouw een logische keuze voor LED s CoreLine2 RC120B Of het nu gaat om nieuwbouw of om renovatie van een bestaande ruimte, u wilt verlichtingsoplossingen die lichtkwaliteit leveren en substantiële

Nadere informatie

SmartForm TCS/TPS460 topklasse verlichting in een fris, aantrekkelijk ontwerp

SmartForm TCS/TPS460 topklasse verlichting in een fris, aantrekkelijk ontwerp Lighting SmartForm TCS/TPS460 topklasse verlichting in een fris, aantrekkelijk ontwerp SmartForm TCS460 We voelen ons allemaal prettiger en presteren beter in een aangename, comfortabele werkomgeving.

Nadere informatie

PowerBalance RC360 Perfecte combinatie van duurzame prestaties en return on investment

PowerBalance RC360 Perfecte combinatie van duurzame prestaties en return on investment Lighting PowerBalance RC360 Perfecte combinatie van duurzame prestaties en return on investment PowerBalance RC360B Als het aankomt op het verlichten van een kantoorruimte met LED-armaturen zijn mensen

Nadere informatie

24V-detectoren en daglichtstuurmodules Bespaar energie

24V-detectoren en daglichtstuurmodules Bespaar energie 24V-detectoren en daglichtstuurmodules Bespaar energie Detectoren bieden meer comfort en veiligheid. Bovendien helpen ze om behoorlijk wat energie te besparen. Bij automatische lichtregeling wordt de verlichting

Nadere informatie

TRY OVERZICHT. Directe montage aan plafond kabelgoot. Ophanging met ketting. Set haken voor ophanging aan ketting Accessoires

TRY OVERZICHT. Directe montage aan plafond kabelgoot. Ophanging met ketting. Set haken voor ophanging aan ketting Accessoires TRY LICHTLIJNEN TRY LICHTLIJNEN TRY LED is een innovatief lichtlijnsysteem, speciaal ontworpen voor de algemene verlichting in industriële omgevingen (productieruimtes, gangpaden en magazijnen). TRY LED

Nadere informatie

PowerBalance gen2 duurzame prestaties

PowerBalance gen2 duurzame prestaties Lighting PowerBalance gen2 duurzame prestaties PowerBalance gen2 Als het aankomt op het met LED-armaturen verlichten van een kantoorruimte zijn bedrijven gewoonlijk bereid te investeren in duurzaamheid,

Nadere informatie

Libra. IP 65 IP 66 IK 08 IK 09 Klasse I Klasse II

Libra. IP 65 IP 66 IK 08 IK 09 Klasse I Klasse II IP 65 IP 66 IK 08 IK 09 Klasse I Klasse II (CBT) (CBT) (Armatuur) (Afscherming) (Optie) De elegante Libra-serie is een speciaal concept voor moderne energiezuinige compacte fluorescentie lampen. De Libra-serie

Nadere informatie

Philips SlimBlend Vierkant Inbouw 60x60 - Hoge prestaties, geavanceerde controle.

Philips SlimBlend Vierkant Inbouw 60x60 - Hoge prestaties, geavanceerde controle. Lighting Philips SlimBlend Vierkant Inbouw 60x60 - Hoge prestaties, geavanceerde controle. SlimBlend Vierkant Inbouw RC400B Hét antwoord op de vraag naar hoge kwaliteit die volledig voldoet aan de kantoornormen.

Nadere informatie

SmartForm topklasse verlichting met een fris, aantrekkelijk ontwerp

SmartForm topklasse verlichting met een fris, aantrekkelijk ontwerp Lighting SmartForm topklasse verlichting met een fris, aantrekkelijk ontwerp SmartForm LED BPS460 Iedereen voelt zich prettiger en presteert beter in een aangename, comfortabele werkomgeving. De SmartForm-familie

Nadere informatie

MesoOptics voor topprestaties

MesoOptics voor topprestaties UM MesoOptics voor topprestaties MesoOptics Microtechnologie De microscopische structuur garandeert een gecontroleerde lichtverdeling. MesoOptics is een innovatieve technologie die nauwkeurige microstructuren

Nadere informatie

PowerBalance RC360 Perfecte combinatie van duurzame prestaties en return on investment

PowerBalance RC360 Perfecte combinatie van duurzame prestaties en return on investment Lighting PowerBalance RC360 Perfecte combinatie van duurzame prestaties en return on investment PowerBalance RC360B Als het aankomt op het verlichten van een kantoorruimte met LED-armaturen zijn mensen

Nadere informatie

TRL LICHTLIJNEN BETAALBARE KWALITEIT VOOR TOEPASSINGEN IN INDUSTRIE, WINKELS EN KANTOREN

TRL LICHTLIJNEN BETAALBARE KWALITEIT VOOR TOEPASSINGEN IN INDUSTRIE, WINKELS EN KANTOREN TRL LICHTLIJNEN BETAALBARE KWALITEIT VOOR TOEPASSINGEN IN INDUSTRIE, WINKELS EN KANTOREN De meest actuele versie van deze brochure vindt u steeds op www.cebeo.be Elektrotechnisch materiaal, technische

Nadere informatie

SmartForm TCS/TPS460 topklasse verlichting in een fris, aantrekkelijk ontwerp

SmartForm TCS/TPS460 topklasse verlichting in een fris, aantrekkelijk ontwerp Lighting SmartForm TCS/TPS460 topklasse verlichting in een fris, aantrekkelijk ontwerp SmartForm TCS460 We voelen ons allemaal prettiger en presteren beter in een aangename, comfortabele werkomgeving.

Nadere informatie

Armaturen met vlakke diffusor

Armaturen met vlakke diffusor Armaturen met vlakke diffusor 2 ETAP Armaturen met vlakke diffusor Diffusorverlichting is een vaste waarde voor de algemene verlichting van kantoren, scholen en publieke gebouwen. Logisch, want diffusoren

Nadere informatie

PowerBalance gen2 duurzame prestaties

PowerBalance gen2 duurzame prestaties Lighting PowerBalance gen2 duurzame prestaties PowerBalance gen2 Als het aankomt op het met LED-armaturen verlichten van een kantoorruimte zijn bedrijven gewoonlijk bereid te investeren in duurzaamheid,

Nadere informatie

recesso Zwart op wit

recesso Zwart op wit recesso Zwart op wit De wereld zwart-wit bekijken Wij gaan er bij het ontwikkelen van een armatuur altijd van uit dat deze zo gemakkelijk mogelijk moet zijn voor onze klanten. Recesso is daarom een favoriet

Nadere informatie

PowerBalance gen2 duurzame prestaties

PowerBalance gen2 duurzame prestaties Lighting PowerBalance gen2 duurzame prestaties PowerBalance gen2 Als het aankomt op het met LED-armaturen verlichten van een kantoorruimte zijn bedrijven gewoonlijk bereid te investeren in duurzaamheid,

Nadere informatie

Betaalbare LED-oplossingen

Betaalbare LED-oplossingen Betaalbare LED-oplossingen OPPLE.COM LED Slim Panel Basic Geschikt voor inbouwtoepassingen Vervanging van conventionele 4x18W-armaturen Energiebesparingen tot 55% Comfortabel en gelijkmatig licht beschikbaar

Nadere informatie

2-Tone. IP 66 IK 08 Klasse I Klasse II

2-Tone. IP 66 IK 08 Klasse I Klasse II IP 66 IK 08 Klasse I Klasse II (DIP) (CBT) De is een compact en veelzijdig armatuur, ontworpen voor de hedendaagse mini witte punt-lichtbronnen. Dankzij de micro-optiek van de ExaCT Comfort of de Performer

Nadere informatie

ALBRECHT JUNG GMBH & CO. KG

ALBRECHT JUNG GMBH & CO. KG De elegante techniek FLAT DESIGN INNOVATIE IN VORMGEVING Door de extreem vlakke vormgeving lijkt dit innovatieve ontwerp samen te smelten met de omgeving. Op subtiele wijze ontstaat zo een fraai aanzicht:

Nadere informatie

Sensor-led-spot voor buitenshuis

Sensor-led-spot voor buitenshuis 58 Sensor-led-spot voor buitenshuis Power-led-spot XLed 10 XLed 25 XLed-SL 10 XLed-SL 25 Onmiddellijk op daglicht lijkend licht met moderne, hoge energie-efficiëntie. onderscheiden voor: innovatie design

Nadere informatie

Richt uw huis in met licht

Richt uw huis in met licht PHILIPS InStyle Plafondlamp Matrix aluminium Led Richt uw huis in met licht Beleef de onbewuste elegantie van deze smaakvolle plafonnière. Het transparante glas en de afwerking in mat chroom brengen een

Nadere informatie

LUXMATE DIMLITE. Praktijkgids

LUXMATE DIMLITE. Praktijkgids LUXMATE Praktijkgids LUXMATE De ideale instap in de wereld van de lichtsturing 2 Het systeem werd ontwikkeld om het pad naar het lichtmanagement te effenen. is een eenvoudige lichtsturing voor individuele

Nadere informatie

We... maken! -25% kunnen. willen. Made in. Germany

We... maken! -25% kunnen. willen. Made in. Germany We... willen kunnen maken! -25% Superbasic LED Downlights 2014 Made in Germany Zeer efficiënt en duurzaam armatuur Modulair connector systeem Hoog rendement tot 89 lumen per watt DL200 superbasic met 16W

Nadere informatie

PowerBalance gen2 duurzame prestaties

PowerBalance gen2 duurzame prestaties Lighting duurzame prestaties Als het aankomt op het met LED-armaturen verlichten van een kantoorruimte zijn bedrijven gewoonlijk bereid te investeren in duurzaamheid, op voorwaarde dat de investering zich

Nadere informatie

SmartBalance inbouw combinatie van prestaties en fraai ontwerp

SmartBalance inbouw combinatie van prestaties en fraai ontwerp Lighting SmartBalance inbouw combinatie van prestaties en fraai ontwerp SmartBalance, recessed Veel mensen zijn gespitst op het toepassen van inbouwarmaturen met een lichtoppervlak als alternatief voor

Nadere informatie

CorePro LEDlinear MV PHILIPS. LED-lampen. Voordelen. Kenmerken. Applicaties. Een LED Linear R7S met een nog hogere lumen output (2450 lm)

CorePro LEDlinear MV PHILIPS. LED-lampen. Voordelen. Kenmerken. Applicaties. Een LED Linear R7S met een nog hogere lumen output (2450 lm) LED-lampen CorePro LEDlinear MV Een LED Linear R7S met een nog hogere lumen output (2450 lm) Philips CorePro LED R75 is een vervangende retrofitlamp voor traditionele dubbelkneeps lineaire R75- lampen.

Nadere informatie

FLUORESCENTIE.

FLUORESCENTIE. 2011 2012 FLUORESCENTIE www.wolfs.nl WV 3761 pag. 376 WV 3762 pag. 376 WV 3763 pag. 376 WV 3771 pag. 377 WV 3772 pag.377 WV 3773 pag.377 WV 3781 pag.378 WV 3791 pag.379 WV 3792 pag.379 WV 3793 pag.379

Nadere informatie

Philips SlimBlend Rechthoekig Inbouw 30x120 - Hoge prestaties, geavanceerde controle.

Philips SlimBlend Rechthoekig Inbouw 30x120 - Hoge prestaties, geavanceerde controle. Lighting Philips SlimBlend Rechthoekig Inbouw 30x120 - Hoge prestaties, geavanceerde controle. SlimBlend Rechthoekig Inbouw RC400B Hét antwoord op de vraag naar hoge kwaliteit die volledig voldoet aan

Nadere informatie

Philips SlimBlend Vierkant Inbouw 60x60 - Hoge prestaties, geavanceerde controle. SlimBlend Vierkant Inbouw RC400B

Philips SlimBlend Vierkant Inbouw 60x60 - Hoge prestaties, geavanceerde controle. SlimBlend Vierkant Inbouw RC400B Lighting Philips SlimBlend Vierkant Inbouw 60x60 - Hoge prestaties, geavanceerde controle. Hét antwoord op de vraag naar hoge kwaliteit die volledig voldoet aan de kantoornormen. Er is een toenemende behoefte

Nadere informatie

NOVATE CYGNUS SERIE

NOVATE CYGNUS SERIE - Hoog vermogen energiezuinig led schijnwerper - 1 op 1 oplossing voor bestaande conventionele verlichting - Uitzonderlijk hoge levensduur - Efficiënte lichtsturing doormiddel van led optieken - Komt in

Nadere informatie

Arano bouwstenen van licht

Arano bouwstenen van licht Arano bouwstenen van licht Arano TPS640/642 Arano is een serie armaturen voor TL5 fluorescentielampen, voorzien van Philips' micro-optieken. De gepatenteerde micro-optiek met 3D-lamellen combineert een

Nadere informatie

NOVATE VELA SERIE

NOVATE VELA SERIE - Energiezuinig led schijnwerper - 1 op 1 oplossing voor bestaande conventionele verlichting - Uitzonderlijk hoge levensduur - Efficiënte lichtsturing doormiddel van led optieken - Water- en stofdicht

Nadere informatie

FUNK STURING SYSTEEM OPLOSSINGEN SLV CONTROL. De slimme oplossing voor het aansturen van licht, jaloezieën en nog veel meer.

FUNK STURING SYSTEEM OPLOSSINGEN SLV CONTROL. De slimme oplossing voor het aansturen van licht, jaloezieën en nog veel meer. 786 SYSTEEM OPLOSSINGEN SLV CONTROL FUNK STURING De slimme oplossing voor het aansturen van licht, jaloezieën en nog veel meer. Licht of jaloezieën aansturen met een afstandsbediening? Schakelaar achteraf

Nadere informatie

LED STRIPES. Creëer uw eigen sfeer met licht!

LED STRIPES. Creëer uw eigen sfeer met licht! STRIPES Creëer uw eigen sfeer met licht! De EGLO Strips bieden u het volgende: Persoonlijke sfeeropties voor thuis Onbeperkte toepassingsmogelijkheden Kleurversies met vijf programma s 6 vaste kleuren,

Nadere informatie

LINETIK. linked. Staande LED-armatuur. Indrukwekkend lichtcomfort in een expressief design.

LINETIK. linked. Staande LED-armatuur. Indrukwekkend lichtcomfort in een expressief design. LINETIK Staande LED-armatuur Indrukwekkend lichtcomfort in een expressief design. linked Alle bestelnummers van de PDF s hebben een link naar de online catalogus van Zumtobel. SPT Auditing en belastingsadvies,

Nadere informatie

De nieuwe Thorn producten zullen vanaf verkrijgbaar zijn

De nieuwe Thorn producten zullen vanaf verkrijgbaar zijn Persinformatie www.thornlighting.nl De nieuwe Thorn producten zullen vanaf 30.11.2017 verkrijgbaar zijn De slimme IQ Wave van Thorn biedt aangename verlichting van topkwaliteit voor kantoren en scholen

Nadere informatie

LED RUIMTEVERLICHTING

LED RUIMTEVERLICHTING ViVAA LED RUIMTEVERLICHTING 2 3 ViVAA. DE ZON VOOR DE RUIMTE. Zo gracieus, zo licht en zo fraai. Dat is de nieuwe ViVAA. Het armatuur past zich in elke ruimte harmonisch aan. Door de modernste LEDtechnologie

Nadere informatie

Spaar de natuur Gebruik het juiste licht!

Spaar de natuur Gebruik het juiste licht! Middelbare school Süderelbe, Duitsland Spaar de natuur Gebruik het juiste licht! Met een simpele overstap naar energiezuinige verlichting in uw school kunt u ook een verschil maken Ik help mijn school

Nadere informatie

Richt uw huis in met licht

Richt uw huis in met licht PHILIPS myliving Hanglamp Cypress chroom Led Richt uw huis in met licht Deze elegante Philips hanglamp is compact en perfect gevormd. Het tijdloze ontwerp van chroom en glas schittert als een diamant in

Nadere informatie

Product naam: MM08029

Product naam: MM08029 Product naam: MM08029 Specificaties MM08029: Groep Overig Soort DINO Lampsoort Armatuur In/opbouw Lengte 56mm Dimbaar NEE Breedte 62mm Hoogte 45mm Fotometrische data LA8020 Behoort tot de Accessoires Een

Nadere informatie

Product naam: MM08396

Product naam: MM08396 Product naam: MM08396 Specificaties MM08396: Groep Armatuur Lumen/Watt 95.00 lm/watt Levensduur L70 50.000u Soort GABIO Wattage * 20W Straalhoek 90 graden Spanning * 220-240V UGR waarde < 19 Lichtkleur

Nadere informatie

24= Voedings advies: Power LIM 2 RGB Mastersturing 24V= ,00. Slavesturing 24V= ,00

24= Voedings advies: Power LIM 2 RGB Mastersturing 24V= ,00. Slavesturing 24V= ,00 568 DAYLIGHT LED-STRIP 24V= 24= 0,15 SMD Geintegreerde verbinder (incl.) Power LIM 2 RGB Mastersturing 24V= 310652 185,00 Power LIM 2 RGB Slavesturing 24V= 310665 169,00 Afstandsbediening voor de Mastersturing

Nadere informatie

Openbare verlichting: hoe kan het efficiënter?

Openbare verlichting: hoe kan het efficiënter? Factsheets OVL lampenkwaliteitsprofielen Openbare verlichting: hoe kan het efficiënter? Openbare verlichting hebben we nodig voor onze verkeersveiligheid, sociale veiligheid en het aantrekkelijk maken

Nadere informatie

LIGHT FIELDS LED. Inbouw- en opbouwarmatuur

LIGHT FIELDS LED. Inbouw- en opbouwarmatuur LIGHT FIELDS LED Inbouw- en opbouwarmatuur De LED-technologie verzekert een uitstekende lichtkwaliteit met een ongeëvenaarde hoge gelijkmatigheid en efficiëntie. Gelijkmatig, vlak en efficiënt Een schitterende

Nadere informatie

Product naam: MM08395

Product naam: MM08395 Product naam: MM08395 Specificaties MM08395: Groep Armatuur Lumen/Watt 95.00 lm/watt Levensduur L70 50.000u Soort GABIO Wattage * 20W Straalhoek 90 graden Spanning * 220-240V UGR waarde < 19 Lichtkleur

Nadere informatie

system LED-LICHTLIJNEN VOOR PRODUCTIE- HALLEN, LOODSEN EN MAGAZIJNEN.

system LED-LICHTLIJNEN VOOR PRODUCTIE- HALLEN, LOODSEN EN MAGAZIJNEN. Trunking system LED-LICHTLIJNEN VOOR PRODUCTIE- HALLEN, LOODSEN EN MAGAZIJNEN. Betaalbaar, eenvoudig en snel te installeren Handige configurator voor het samenstellen van uw optimale LED-verlichtingsplan

Nadere informatie

Tot 50% energiereductie met bestaande armaturen.

Tot 50% energiereductie met bestaande armaturen. Energie sparen Energy Save Light E-S-L De Energy Save Light Set bestaat uit een onderhoudsvrije kortgesloten starter, een elektronisch energiesparend voorschakelapparaat en een beveiligingsadapter. Met

Nadere informatie

system LED-LICHTLIJNEN VOOR PRODUCTIE- HALLEN, LOODSEN EN MAGAZIJNEN.

system LED-LICHTLIJNEN VOOR PRODUCTIE- HALLEN, LOODSEN EN MAGAZIJNEN. Trunking system LED-LICHTLIJNEN VOOR PRODUCTIE- HALLEN, LOODSEN EN MAGAZIJNEN. Betaalbaar, eenvoudig en snel te installeren Handige configurator voor het samenstellen van uw optimale LED-verlichtingsplan

Nadere informatie

Specificaties. Opties en mogelijkheden

Specificaties. Opties en mogelijkheden Beschrijving De SmiLED Tracklight is speciaal ontworpen om een aangenaam en uitstekend resultaat te bereiken voor verlichting van objecten. Met de mogelijkheden voor verschillende lenzen, wattages en kleuren

Nadere informatie