Zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens"

Transcriptie

1

2 Prikbord

3

4 Zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens In deze rubriek bezoeken we telkens het nederige optrekje van één van onze leiding. Heb jij een leider of leidster in gedachten wiens stulpje je graag zou ontdekken in De Goeien Indruk? Laat het ons weten via Deze week: welpenleidster Charlotte! De Goeien Indruk: Dag Charlotte, waar zijn we? Charlotte: We zijn bij mijn thuis, of beter gezegd mijn kot waar ik in de week samenwoon met een paar andere leidsters van de scouts: Lara, Lauren, Nel en Sien. Kom maar binnen dan kan ik je meer laten zien van ons huisje! DGI: Wow dit ziet er leuk uit, is dit de leefruimte? Charlotte: Ja nu staan we in onze living. We hebben een open keuken die zie je achter je. Dat is leuk want dan kunnen we beter praten met elkaar. In onze living zitten we elke avond om wat gezellig bij te praten en om met iedereen samen te eten. DGI: Ziet er hier heel gezellig uit! Ik zie ook veel foto s aan de muur kan je daar wat meer over vertellen? Charlotte: Om wat extra sfeer te brengen hebben we foto s van onszelf aan de muur gehangen. We hebben ook een kerstboompje geplaats om wat kerstsfeer te brengen in huis want ik hou enorm veel van de kerstfeesten. DGI: Ik ben onder de indruk! Zo gezellig! Maar kunnen we nu je kamer eens zien? Charlotte: Natuurlijk kom maar mee! DGI: Is dit je kamer? Charlotte: Ja dit is mijn kamer. Ik heb geprobeerd om er heel veel persoonlijke elementen in te brengen want dat geeft me een huiselijk gevoel. DGI: Wat is dat tapijt aan je muur?

5 Charlotte: Dat is een souveniertje van het buitlandskamp naar Kroatie dat ik met de scouts heb gedaan. Ik heb dit leuk tapijtje daar gekocht op een klein lokaal marktje en nu hangt het hier aan mijn muur! Elke keer als ik ernaar kijk word ik zo herinnerd aan de scouts en aan het buitenlands kamp. DGI: Heb je nog scoutselementen op je kamer? Charlotte: Natuurlijk! Mijn scoutshemd hangt altijd aan mijn bureaustoel en aan mijn fotomuur hangen allemaal foto s van leuke scoutsmomenten. DGI: Wat is dat groen ding in je bed? Charlotte: Dat is mijn slang genaamd Afro, mijn knuffel die ik al heb van toen ik 6 jaar was. Ik heb hem gekregen van mijn oma die op vakantie gegaan was naar Afrika en ik was er meteen helemaal verzot op. Hij doet me denken aan mijn oma en ik hoop dat ik later als ik genoeg geld heb ook eens op reis kan gaan aar Afrika. DGI: Wat een leuke kamer! Bedankt dat ik mocht langskomen, ik moet gaan want nu moet ik naar de scouts! Dag Charlotte tot straks!

6

7 Naam: Heinrieke De vriendschapsband Totemnaam: Pittige Herdershond... Geboortedatum: 18/02/ Studierichting/werk: 1e jaar verpleegkunde... Huidige tak: de geweldige leuke schattige Kapeloenen!!!! (2ejaars kapoenen)... Aantal jaren in de scouts: 12 jaar... Aantal jaren leiding:1e jaar... Dit vond ik de leukste tak als lid: Giveeeers! Leuke leeftijd, alle pubers samen... Hoe ben je in de scouts geraakt? Mijn oudste broer deed al 3 jaar scouts en wat hij er thuis over vertelde klonk altijd leuk! Op mijn 6e kon ik dan eindelijk proberen en het is altijd leuk geweest... Aantal (ex-)liefjes op de scouts: GEEEEEEN... Lieveningseten op de scouts: op de openingsbbq blijven die penskes toch altijd even lekker!... Lievelingsspel: sluipdroppiiiing! Altijd spannend om weg te duiken als we koplampe van een auto zagen. Zo in het donker in verschillende teams. Altijd super spannend!! Tofste scoutservaring: elk jaar een nieuwe groep en weer een nieuw jaar waarbij je met verschillende mensen kan banden. Zoveel zotte dozen in deze scouts echt super!... Tofste kamp: zonder twijfel buitenlands kamp bij de givers!!! We gingen naar Hongarije met een geweldige groep EN leiding. Echt een super ervaring! Dit wil ik nooit meer meemaken: op kamp een aantal jaren terug werden alle givers tijdens de driedaagse ziek omdat we iets verkeerds gegeten hadden niks zo stom als wandelen in de zon en ziek zijn! Niet leuk voor de groepssfeer helaas. Beschrijf je hemd: al mijn jaartekens zijn er vanvoor opgnaaid, op de achterkant staan namen en quotes van medeleden allemaal van op kamp. Dat is later een super aandenken!

8 Deze geheime scouts-survivaltip wil ik nog meegeven: als je op kamp stiekem snoepjes wilt meesmokkelen, wees dan origineel met je verstopplaats. In je slaapzak of tussen je matje, dat zijn de eerste plaatsen waar de leiding gaat kijken. Niet slim!

9 In de foerage Elke maand gaan we kijken hoe we een typisch scoutsgerecht zelf kunnen maken! Trek dus je koksmuts maar aan want binnenkort word jij de keukenprins(es) in huis! Deze week is het tijd voor: chili con carne! Ingrediënten voor 5 personen: 2 uien 1 teentje look olijfolie 2 theelepels chilipoeder (een mix van paprika, komijn, oregano, cayennepeper, zout en een gedroogde chilipeper) 1 rode peper, zonder pitjes een snuifje zout zwarte peper 500 gram gehakt/vegetarisch gehakt 200 gram zongedroogde tomaten 800 gram gepelde tomaten in blik een halve eetlepel kaneel een glas water 800 gram bruine bonen Bereidingswijze 1. Hak de uien, de look en de rode peper fijn. 2. Stoof de uien en de look in een beetje olijfolie. 3. Voeg het chilipoeder, de verse peper en het vlees toe. Maak het vlees los met je vork en bak het tot het bruin is. 4. mix de zongedroogde tomaten samen met wat olie tot een papje. voeg dit toe aan je mengsel, samen met de tomaten, het kaneelpoeder en het water. 5. breng aan de kook, kruid eventueel nog wat bij. Laat het geheel anderhalf uur sudderen op een laag vuurtje. 6. voeg een halfuur voor je aan tafel gaat de bonen toe, die moeten enkel opwarmen.

10 PIPELOENEN JANUARI 2 januari: Breng allemaal je favoriete barbiepop/pop/actionman/raceauto mee, dan gaan we gezellig samen spelen! Zaterdag 18u-20u in de lokalen. 9 januari: Vandaag maken we een grote reis rond de wereld! We vertrekken om 18u aan de lokalen en om iets na 20u komen we terug aan! 17 januari: Vandaag is het geen vergadering! De leiding moet leren, snif :( 24 januari: Jeej, filmavond! We spreken af van 18u tot 20u aan de lokalen! 29 januari: Breugelavond!! Kom met veel honger naar de lokalen en we gaan kijken wie er het beste met zijn handen van het eten kan smullen! Van 18u tot 20u aan de lokalen! (Opgelet! dit is vrijdagavond) PS: Vergeet je slee niet als het sneeuwt!! Vele groetjes Elisa & Sofie

11 Kapeloenen (2e leerjaar) : Januari ZATERDAG 2/1/2016 : Gelukkig nieuwjaar allerliefste kapeloentjes! actionman en barbievergadering! Neem allemaal jullie mooiste en coolste poppen mee (meerdere mag ook) en kom naar de scoutslokalen! (18 20u) ZATERDAG 9/1/2016 : deze avond spelen we in de turnzaal met de kapeloenen EN de pipeloenen. We verzamelen eerst aan de lokalen om 18u. mama en papa mogen jullie terug komen halen om 20u! ZONDAG 17/1/2016 : deze wek is er GEEN vergadering!! Jullie leiding heeft examens en moet studeren dus jullie zitten deze zondag gezellig thuis! tot snel Zondag 24/1/2016 : vanavond is filmavond! We halen de kinepolis naar de lokalen en kijken gezellig samen een leuke film (van 18 20u) VRIJDAG 29/01/2016 : van 18 20u is er BREUGELAVOND. Je moet dus niet gegeten hebben want jullie eten allemaal gezellig samen in de lokalen. Stevige Linker, Heintje & Nel

12 Kabouters Zaterdag 2/01: 19-21u Huh waar zijn al die kabouters? Zijn ze zich nu al aan het verstoppen? Jaja je hoort het goed! we spelen verstoppertje Zaterdag 9/01: 8.30u-10u Kom maar lekker ontbijten in de lokalen vandaag! Je pyjama aanhouden maakt het alleen maar plezanter!! Weekend & Geen vergadering... De leiding moet studeren Vrijdag u-21u We spelen het GEHEIM spel... Durf jij te komen??

13 Liefste welpen 1 januari 2016 Het nieuwe jaar is begonnen en als echte welp heb ik dan ook mijn voornemens voor het komende jaar. Ten eerste zal ik me wat voorbereiden op de de lessen die bijna gaan beginnen. Daarom heb ik mij ingeschreven voor een quiz op 2 januari van 18u tot 20u30. Een tweede voornemen voor het komende jaar is dat ik elke dag eens tevig ontbijt zal nuttigen. Daarom zal ik op 9 januari eens tonen hoe flink ik kan eten want dan ga ik op de scouts in mijn pyjama gaan ontbijten van 8 tot 10 s ochtends. Ik moet bekennen dat ik echt wel héél veel heb gegeten de afgelopen weken. Dat is aan mij te zien want mijn buik is dikker geworden en de weegschaal zegt dat ook. Dus ik ga ook meer sporten dit jaar! Ik ga sporten op 16 januari van 18u tot 20u. Afspraak aan de lokalen! 23 januari ga ik eens goed onderuit laten zakken in de zetel, want dan ga ik met al mijn medewelpen een kei coole film kijken. De cinema gaat open om 19u en de film zal gedaan zijn 21u januari heb ik gehoord dat mijn leiding op vakantie is. Zij hebben examens een hele maand lang en gaan dan naar de dokter moeten omdat ze zo moe zijn, Hopelijk zijn ze er volgende week er weer wel voor weer een mega leuk spel. Ziezo, dit zijn mijn voornemens voor het komende jaar. Wij wensen jullie een gelukkig 2016 dat jullie nog lang zullen mogen herinneren,! Stevige linker, Tabaqui Chiquai Kaa

14

15

16 ALLES OP EEN RIJTJE SCOUTS EN GIDSEN ST-KWINTEN LINDEN Lidgeld: 45 eerste kind, 40 vanaf het tweede kind Rekeningnummer groep: Website: (maandboekje, activiteiten, algemene site) Adres: Wolvendreef 3, 3210 Linden Groepsleiding (algemene coördinatie) - groepsleiding@st-kwinten.be Adriaan Rems 0477/ mail@adriaanrems.com Toon Klewais 0478/ toonklewais@gmail.com Johannes Vandaele 0498/ vandaele.johannes@hotmail.com Leiding kapoenen 1 (jongens en meisjes 6-7 jaar) kapoenenleiding1@st-kwinten.be Sofie Goethals 0493/ sofie_goethals@hotmail.com Elisa Stubbe 0493/ elisa.stubbe@gmail.com Leiding kapoenen 2 (jongens en meisjes 7-8 jaar) kapoenenleiding2@st-kwinten.be Nel de Graaff 0473/ neldegraaff@hotmail.be Heinrieke Vandaele 0495/ heinrieke.vandaele@live.be Kabouterleiding (meisjes 8-11 jaar) - kabouterleiding@ st-kwinten.be Laura Tytgat 0477/ laura_t_1996@hotmail.com Sien Hendrickx 0497/ sien_hendrickx@hotmail.com Nathan Gijsen 0473/ nathangijsen@hotmail.com Welpenleiding (jongens 8-11 jaar) - welpenleiding@st-kwinten.be Johannes Vandaele 0498/ vandaele.johannes@hotmail.com Laura Van de Velde 0478/ lauri-pauri@hotmail.com Charlotte Vandereycken 0485/ charlotte.vandereycken@hotmail.com Jonggiverleiding (jongens en meisjes jaar) - jonggiverleiding@st-kwinten.be Alexander Adams 0477/ alexander_adams@hotmail.com Lien Klewais 0479/ lien.klewais@gmail.com Lauren Romont 0474/ lauren_romont@hotmail.com Joris De Moor 0485/ jorisdemoor@telenet.be Giverleiding (jongens en meisjes jaar) - giverleiding@st-kwinten.be Adriaan Rems 0477/ mail@adriaanrems.com Laura Werckx 0498/ laura.werckx@hotmail.com Lara Nagels 0473/ laraah1@hotmail.com Jinleiding (jongens en meisjes jaar) - jinleiding@st-kwinten.be Toon Klewais 0478/ toonklewais@gmail.com Fien de Graaff 0491/ fien.degraaff@hotmail.com

17

De vriendschapsband Naam: Nel de Graaff

De vriendschapsband Naam: Nel de Graaff Prikbord De vriendschapsband Naam: Nel de Graaff Totemnaam: Ondeugende Eekhoorn Geboortedatum: 31 juli 1995 Studierichting/werk: communicatiewetenschappen... Huidige tak: Kapeloenen... Aantal jaren in

Nadere informatie

Zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens

Zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens Prikbord Zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens In deze rubriek bezoeken we telkens het nederige optrekje van één van onze leiding. Heb jij een leider of leidster in gedachten wiens stulpje je

Nadere informatie

VER-LEIDING. De Goeien Indruk: Hallo, vertel eens, hoelang zit je al bij de scouts? Stijn: (danst en zet wat muziek op) DGI: Euh, hallo?

VER-LEIDING. De Goeien Indruk: Hallo, vertel eens, hoelang zit je al bij de scouts? Stijn: (danst en zet wat muziek op) DGI: Euh, hallo? Prikbord VER-LEIDING Elke maand gaat De Goeien Indruk op bezoek bij oudleiding om te kijken hoe het met hen gaat. Deze maand interviewen we oud leider en tevens oud groepsleider Stijn Goemans. De Goeien

Nadere informatie

Maandelijk tijdschrift scouts & gidsen Linden Sint-Kwinten

Maandelijk tijdschrift scouts & gidsen Linden Sint-Kwinten Maandelijk tijdschrift scouts & gidsen Linden Sint-Kwinten 2016-2017 PRIKBORD Stevige Linker, Lien, Johannes en Elisa Kabouters Maandbrief April-Mei 2 April: De eerste week van de lente is gepasseerd

Nadere informatie

Prikbord

Prikbord Prikbord VER-LEIDING Elke maand gaat De Goeien Indruk op bezoek bij oudleiding om te kijken hoe het met hen gaat. Deze maand interviewen we oudleider Zander De Bie. De Goeien Indruk: Hey Zander! Of

Nadere informatie

Maandelijks tijdschrift scouts & gidsen Linden Sint-Kwinten

Maandelijks tijdschrift scouts & gidsen Linden Sint-Kwinten Maandelijks tijdschrift scouts & gidsen Linden Sint-Kwinten SEPTEMBER-OKTOBER 2016 PRIKBORD Stevige Linker, Lien, Johannes en Elisa Moppen tappen met de scouts Waarom mogen leerkrachten nooit achter een

Nadere informatie

DE GOEIEN INDRUK. maandelijks tijdschrift van Scouts & Gidsen Sint-Kwinten Linden. december

DE GOEIEN INDRUK. maandelijks tijdschrift van Scouts & Gidsen Sint-Kwinten Linden. december 2014-2015 DE GOEIEN INDRUK maandelijks tijdschrift van Scouts & Gidsen Sint-Kwinten Linden december Prikbord VER-LEIDING Elke maand gaat De Goeien Indruk op bezoek bij oudleiding om te kijken hoe het

Nadere informatie

PRIKBORD. Stevige Linker, Lien, Johannes en Elisa

PRIKBORD. Stevige Linker, Lien, Johannes en Elisa PRIKBORD Stevige Linker, Lien, Johannes en Elisa WIJNACTIE Schenk de Jin een onvergetelijk buitenlands-kamp! Moe van al dat zeulen met wijnflessen? Ben je nog opzoek naar een wijn voor tijdens de feestdagen?

Nadere informatie

VER-LEIDING. De Goeien Indruk: Hey Niels, wie is jouw leukste nicht? Niels: (moet niet lang nadenken) Jij natuurlijk,nel de Graaff! Zeker en vast.

VER-LEIDING. De Goeien Indruk: Hey Niels, wie is jouw leukste nicht? Niels: (moet niet lang nadenken) Jij natuurlijk,nel de Graaff! Zeker en vast. Prikbord VER-LEIDING Elke maand gaat De Goeien Indruk op bezoek bij oudleiding om te kijken hoe het met hen gaat. Deze maand interviewen we oudleider Niels Decoster. De Goeien Indruk: Hey Niels, wie

Nadere informatie

Maandelijks tijdschrift Scouts & Gidsen Linden Sint-Kwinten

Maandelijks tijdschrift Scouts & Gidsen Linden Sint-Kwinten Maandelijks tijdschrift Scouts & Gidsen Linden Sint-Kwinten 11.11.11 Op 11 november is het weer zover! De SPAGHETTISLAG ten voordele van 11.11.11 Kom zaterdag allemaal smullen! Vergeet je uniform niet

Nadere informatie

DE GOEIEN INDRUK. Maandelijks tijdschrift Scouts & Gidsen Linden Sint-Kwinten

DE GOEIEN INDRUK. Maandelijks tijdschrift Scouts & Gidsen Linden Sint-Kwinten DE GOEIEN INDRUK Maandelijks tijdschrift Scouts & Gidsen Linden Sint-Kwinten Kijk in januari altijd goed het maandboekje na, want deze zullen afwijken van de normale zondag vergadering door examens! Elke

Nadere informatie

DE GOEIEN INDRUK. Maandelijks tijdschrift Scouts & Gidsen Linden Sint-Kwinten

DE GOEIEN INDRUK. Maandelijks tijdschrift Scouts & Gidsen Linden Sint-Kwinten DE GOEIEN INDRUK Maandelijks tijdschrift Scouts & Gidsen Linden Sint-Kwinten PRIKBORD Op 11 november is het weer zover! Dan vindt onze jaarlijkse Spaghettislag tvv 11.11.11 plaats! Allemaal welkom! Elke

Nadere informatie

DE GOEIEN INDRUK. maandelijks via maart

DE GOEIEN INDRUK. maandelijks via  maart 2013-2014 DE GOEIEN INDRUK maandelijks via www.st-kwinten.be maart frf Prikbord VER-LEIDING Elke maand gaat De Goeien Indruk op bezoek bij oudleiding om te kijken hoe het met hen gaat. Deze maand interviewen

Nadere informatie

Eikeltje mei 2016. Een stevige linker, De groepsleiding

Eikeltje mei 2016. Een stevige linker, De groepsleiding Eikeltje mei 2016 De voorlaatste maand van het scoutsjaar is alweer aangebroken, de leiding is er weer helemaal klaar voor om nog 2 maanden alles te geven na een zeer ontspannend ontspanningsweekend! Op

Nadere informatie

DE GOEIEN INDRUK. maandelijks via september en oktober

DE GOEIEN INDRUK. maandelijks via  september en oktober 2013-2014 DE GOEIEN INDRUK maandelijks via www.st-kwinten.be september en oktober Prikbord Adriaan Rems Student Business Economics 6/4/1993 Woont te Holsbeek NIEUWE GROEPSLEIDING Voor zij die het nog

Nadere informatie

2013-2014 DE GOEIEN INDRUK. maandelijks via www.st-kwinten.be. januari

2013-2014 DE GOEIEN INDRUK. maandelijks via www.st-kwinten.be. januari 2013-2014 DE GOEIEN INDRUK maandelijks via www.st-kwinten.be januari Prikbord Givers Scouts en ntbijt Gidsen Sint-Kwinten Linden presents: OP BED 9 februari 2014 Rond of vierkant? tijgerkorst of sesamzaadjes?

Nadere informatie

We herinneren jullie er graag aan dat al de info omtrent het kamp te vinden is in de kampparetter die op onze website staat:

We herinneren jullie er graag aan dat al de info omtrent het kamp te vinden is in de kampparetter die op onze website staat: Paretter juni Beste ouders, Nu de inschrijvingen achter de rug zijn is het uitkijken naar het kamp!! We hopen dat al onze leden de smaak te pakken hebben na een spetterend takweekend en dat hun zin om

Nadere informatie

CHIRO SINT-DIONYSIUS

CHIRO SINT-DIONYSIUS CHIRO SINT-DIONYSIUS 2016-2017 PINKELS DECEMBER ZONDAG 04/12/16 Eindelijk is het vandaag zover! Leidster Laure kijkt al heel lang uit naar deze dag! Want Sinterklaas komt namelijk op bezoek met zijn 2

Nadere informatie

De leiding. KAPOENEN Daphné Lesuisse 0484/ Evelien Mermans 0495/ Yasser Abdul Rasol 0485/97.10.

De leiding. KAPOENEN Daphné Lesuisse 0484/ Evelien Mermans 0495/ Yasser Abdul Rasol 0485/97.10. DECEMBER - JANUARI De leiding KAPOENEN (kapoenen@gidsenkapellen.be) Daphné Lesuisse 0484/55.46.55 Evelien Mermans 0495/66.62.31 Yasser Abdul Rasol 0485/97.10.55 Sam van Lommel Alexander Goossens 0479/12.79.85

Nadere informatie

Voorwoord. - vrijdag 5 januari (schaatsen) - vrijdag 12 januari - vrijdag 19 januari - vrijdag 26 januari

Voorwoord. - vrijdag 5 januari (schaatsen) - vrijdag 12 januari - vrijdag 19 januari - vrijdag 26 januari Voorwoord Beste ouders, leden en sympathisanten De eerste maand van 2018 is aangebroken! Hopelijk heeft iedereen fijne feestdagen achter de rug. Januari betekent niet alleen het begin van het nieuwe jaar,

Nadere informatie

Kapoenen. 7 April: aarde vs aliens. 14 april: het mega-graaf-zot-cool verfspel. 28 april: slapen in het lokaal. 21 april: kapoenendag

Kapoenen. 7 April: aarde vs aliens. 14 april: het mega-graaf-zot-cool verfspel. 28 april: slapen in het lokaal. 21 april: kapoenendag Kapoenen 7 April: aarde vs aliens 14 april: het mega-graaf-zot-cool verfspel Vannacht is er een vreemd voertuig geland op de aarde. We hebben alle kapoenen nodig om op ontdekkingsjacht te gaan! Jullie

Nadere informatie

Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen

Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen Jaargang 40 nummer 3 40 jaar Scouts MELDERT!! Op Vrijdag 6/04 organiseren wij een quiz: De slimste Tsjech van Meldert! De opbrengst hiervan gaan we gebruiken

Nadere informatie

DAN MOET NATUURLIJK HET LEUKSTE NOG KOMEN

DAN MOET NATUURLIJK HET LEUKSTE NOG KOMEN SCOUTSENGIDSENBEERSE JUNI 1 juni KAPOENEN JUNI 2013 Nu het eindelijk lekker warm gaat worden, wordt het is dringend tijd voor alle Kapoentjes om nog eens kennis te maken met een groot estafette spel!!

Nadere informatie

DE GOEIEN INDRUK. maandelijks via december

DE GOEIEN INDRUK. maandelijks via  december 2013-2014 DE GOEIEN INDRUK maandelijks via www.st-kwinten.be december Prikbord VZW, doe mee! De leiding heeft haar handen vol met het bedenken van spelletjes, organiseren van weekends, op poten zetten

Nadere informatie

6 april organiseren wij ook onze enige echte Skoetequiz. Vergeet jullie dus zeker niet in te schrijven!

6 april organiseren wij ook onze enige echte Skoetequiz. Vergeet jullie dus zeker niet in te schrijven! Paretter Maart Beste leden en ouders, De maand maart is aangebroken en dat betekent ook dat we bijna op groepsweekend gaan. Hier nog eens de belangrijkste informatie: Dit zal van 8 tot 10 maart plaatsvinden

Nadere informatie

De Stafkaart. Maandblad van scouts 43 e St.-Benedictus Mortsel dorp (verschijnt niet in juli en augustus)

De Stafkaart. Maandblad van scouts 43 e St.-Benedictus Mortsel dorp (verschijnt niet in juli en augustus) De Stafkaart Maandblad van scouts 43 e St.-Benedictus Mortsel dorp (verschijnt niet in juli en augustus) De Stafkaart, december 2018 De redactie: Quinten De Clerck Lense Praats Hoe artikels binnenbrengen?

Nadere informatie

SMAKELIJK!!! Spaghetti-recept!

SMAKELIJK!!! Spaghetti-recept! Spaghetti-recept! Omdat jullie allemaal superhard genieten elk jaar van die goeie spaghetti van onze spaghettislag tvv 11.11.11. Ziehier hoe je thuis zélf ne goeie spaghetti kan maken! T Is ni moeilijk,

Nadere informatie

Sint-Janske. Februari. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T:

Sint-Janske. Februari. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T: Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp Groepsnummer: 03306G T: 0470 41 92 60 0471 10 64 19 0479 42 93 83 E: robinpiessens@hotmail.com bryssinck.larissa@hotmail.com fiene.vertenten@gmail.com Sint-Janske

Nadere informatie

Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen

Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen Jaargang 41 nummer 3 Kapoenen We willen jullie meedelen dat jullie liefste leiding de komende weken examens heeft. Hierdoor vallen er een aantal vergaderingen

Nadere informatie

Het scoutsblad. December. Het scoutsblad december 1

Het scoutsblad. December. Het scoutsblad december 1 Het scoutsblad December Het scoutsblad december 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Voorwoord... 3 Praktische informatie... 4 Inschrijven... 5 Verkennerbar... 6 Speelhoekje... 7 Doolhof... 8 Zoek de verschillen...

Nadere informatie

The. Dailyplanet. At Worlds Ent. Editie 3

The. Dailyplanet. At Worlds Ent. Editie 3 The Dailyplanet At Worlds Ent Editie 3 TIMO S THUISKOM TIPS Timo s tip 1 Probeer niet je voordeur open te ritsen. Gebruik gewoon je sleutel! Timo s tip 2 Wanneer je thuis komt, op je Facebook /Twitter

Nadere informatie

jaargang september

jaargang september Belgie - Belgique P.B. 2560 Nijlen 1 P708748 1 SPARTIKIJN jaargang 2017-2018 september www.scoutsnijlen.be v.u. : vzw Spartikijn Broechemsesteenweg 219a, 2560 Nijlen Kapoenen Zondag 3 september Helaas

Nadere informatie

Voorwoord december. Beste ouders, leden en symphatisanten,

Voorwoord december. Beste ouders, leden en symphatisanten, Voorwoord december Beste ouders, leden en symphatisanten, Het einde van het jaar is alweer in zicht. Eerst en vooral willen we met de hele leidingsploeg iedereen een fijn kerst en nieuwjaar wensen. Dat

Nadere informatie

Het scoutsblad. Januari. Het scoutsblad januari 1

Het scoutsblad. Januari. Het scoutsblad januari 1 Het scoutsblad Januari Het scoutsblad januari 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Voorwoord... 3 Praktische informatie... 4 Inschrijven... 5 Verkennerbar... 6 Nieuwjaardrink... 7 Speelhoekje... 8 Doolhof...

Nadere informatie

Groepspraatje. Dag ouders en sympathisanten,

Groepspraatje. Dag ouders en sympathisanten, Groepspraatje Dag ouders en sympathisanten, Het scoutsjaar is nu wel echt begonnen, november is al de derde maand. Dit wil zeggen dan de leiding helemaal gerodeerd is, zowat alle leden ingeschreven zijn,

Nadere informatie

Groepspraatje Lise Stijn

Groepspraatje Lise Stijn Groepspraatje Lise Stijn Beste ouders en leden, De maand november is alweer voorbij gevlogen! Tijd om de leukste momenten op een rijtje te zetten. De kapoenen trokken op ontdekkingstocht doorheen Brussel

Nadere informatie

Roche en Ardenne Zaterdag 10 februari

Roche en Ardenne Zaterdag 10 februari 37 ste jaargang: 2017-2018 Maand: Januari 2018 Nummer: 5 P409906 Nieuwjaarszingen @ W Hei Zondag 31 december Winterwandeling @ Roche en Ardenne Zaterdag 10 februari Afzendadres en VU St.-Aloysiusscouts

Nadere informatie

Kerstkoekjes Er zijn veel goede redenen om in december kerstkoekjes te bakken, bijvoorbeeld omdat het te koud is om buiten te gaan spelen, of omdat je even wilt ontspannen tijdens de examens, of gewoon

Nadere informatie

Sint-Janske. December. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T:

Sint-Janske. December. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T: Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp Groepsnummer: 03306G T: 0470 41 92 60 0471 10 64 19 0479 42 93 83 E: robinpiessens@hotmail.com bryssinck.larissa@hotmail.com fiene.vertenten@gmail.com Sint-Janske

Nadere informatie

De aardbeienconfituur uit de winkel heeft al een hele reis achter de rug. Knip de prentjes op pagina 5 uit en plak ze in de juiste volgorde.

De aardbeienconfituur uit de winkel heeft al een hele reis achter de rug. Knip de prentjes op pagina 5 uit en plak ze in de juiste volgorde. 3de graad lager onderwijs Van aardbei tot confituur De aardbeienconfituur uit de winkel heeft al een hele reis achter de rug. Knip de prentjes op pagina 5 uit en plak ze in de juiste volgorde. Van aardbei

Nadere informatie

7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag. 14 mei: Vandaag geen bosspel in de Lilse. 21 mei: Jullie worden allemaal. 28 mei: Spijtig genoeg

7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag. 14 mei: Vandaag geen bosspel in de Lilse. 21 mei: Jullie worden allemaal. 28 mei: Spijtig genoeg 7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag kei hard buiten spelen want het is sport en spel! Jippie!! Alle kapoentjes worden om 2 uur aan het lokaal verwacht om de allerleukste spelletjes te spelen.

Nadere informatie

3. Doe steeds je scoutsdas aan om naar te scouts te komen! Let er ook op dat jouw naam hierop staat.

3. Doe steeds je scoutsdas aan om naar te scouts te komen! Let er ook op dat jouw naam hierop staat. Kapoenen Hellooaa liefste Kapoentjes, Het eerste Kimmeke en het kapoenenweekend zitten er weeral op. Maar niet getreurd, het volgende Kimmeke staat al klaar voor jullie. Om het jaar in goede banen te kunnen

Nadere informatie

De Kapoenen. Contact: Belangrijke data: Praktische afspraken: Liefste kapoentjes en beste ouders, Gigi, Toto, Kerri, Kora, Telde en Rasta

De Kapoenen. Contact: Belangrijke data: Praktische afspraken: Liefste kapoentjes en beste ouders, Gigi, Toto, Kerri, Kora, Telde en Rasta De Kapoenen Liefste kapoentjes en beste ouders, Hopelijk vonden jullie ook een super tof 1 e trimester en hebben jullie zoals de leiding al heel veel zin in het 2 de semester. Deze keer gaan we ook super

Nadere informatie

Groepspraatje. Beste leden, ouders en symphatisanten

Groepspraatje. Beste leden, ouders en symphatisanten Groepspraatje Beste leden, ouders en symphatisanten Eerst en vooral wilt heel de leidingsploeg van Mooibos- Lievens U een fantastsich en spetterend 2012 wensen en dat u goed gevierd heeft. Ik kan u al

Nadere informatie

C T I V O J U N I S C O U T S W V B WWW.SCOUTSWVB.BE

C T I V O J U N I S C O U T S W V B WWW.SCOUTSWVB.BE A C T I V O J U N I S C O U T S W V B WWW.SCOUTSWVB.BE Omdat het bijna vakantie is, hier alvast een leuke woordzoeker voor jullie! Kunnen jullie hierin Wally vinden? :D Omdat we bijna gaan zwemmen, hier

Nadere informatie

De Stafkaart. Maandblad van scouts 43 e St.-Benedictus Mortsel dorp (verschijnt niet in juli en augustus)

De Stafkaart. Maandblad van scouts 43 e St.-Benedictus Mortsel dorp (verschijnt niet in juli en augustus) De Stafkaart Maandblad van scouts 43 e St.-Benedictus Mortsel dorp (verschijnt niet in juli en augustus) De Stafkaart, december 2018 De redactie: Quinten De Clerck Lense Praats Hoe artikels binnenbrengen?

Nadere informatie

Maandelijks tijdschrift Scouts & Gidsen Linden Sint-Kwinten

Maandelijks tijdschrift Scouts & Gidsen Linden Sint-Kwinten Maandelijks tijdschrift Scouts & Gidsen Linden Sint-Kwinten Vrolijk Pasen! Op 4 & 5 maart zijn het restaurantdagen! Allemaal zeker komen! De kampdata zijn bekend! Check ze snel op onze site Indien je nog

Nadere informatie

DAGUITSTAP Zaterdag 4 mei. ZWEMMEN Zaterdag 18 Zwembad van Geel INSCHRIJVEN KAMP. Jongste Lilse Bergen Oudste Leuven

DAGUITSTAP Zaterdag 4 mei. ZWEMMEN Zaterdag 18 Zwembad van Geel INSCHRIJVEN KAMP. Jongste Lilse Bergen Oudste Leuven DAGUITSTAP Zaterdag 4 mei Jongste takken @ Lilse Bergen Oudste takken @ Leuven ZWEMMEN Zaterdag 18 mei @ Zwembad van Geel 38 ste jaargang: 2018-2019 Maand: mei 2019 Nummer: 9 P409906 Afzendadres en VU

Nadere informatie

scouts zaterdag spelen scoutshemd das kapoenen kabouters welpen jonggidsen

scouts zaterdag spelen scoutshemd das kapoenen kabouters welpen jonggidsen September scouts zaterdag spelen scoutshemd das kapoenen kabouters welpen jonggidsen jongverkenners gidsen verkenners jin overgang tent kennismaking kamp plezier In september start het nieuwe scoutsjaar

Nadere informatie

Belangrijke data voor de maand oktober:

Belangrijke data voor de maand oktober: Beste ouder(s) en leden, September is als eerste scoutsmaand vliegensvlug voorbij gevlogen, nu staat oktober reeds voor de deur! Wat heeft oktober allemaal te bieden? Belangrijke data voor de maand oktober:

Nadere informatie

Liefste leden, ouders en vzw ers

Liefste leden, ouders en vzw ers JUNI KABOUTERS Liefste leden, ouders en vzw ers Nu de zomer wel heel dichtbij komt, kunnen we al beginnen dromen over die zalige vakantie en ons (buitenlands) scoutskamp. Wij kijken er alvast enorm naar

Nadere informatie

Belangrijke data: 21 december: wafelverkoop kapoenen 28 december: GEEN VERGADERING. December

Belangrijke data: 21 december: wafelverkoop kapoenen 28 december: GEEN VERGADERING. December Belangrijke data: 21 december: wafelverkoop kapoenen 28 december: GEEN VERGADERING December Xaverius-St.Rita A21/46G December 2014 Dag beste ouders, leden en sympathisanten, Eerst en vooral willen wij

Nadere informatie

Beste leden en ouders,

Beste leden en ouders, Paretter oktober Beste leden en ouders, Ons groepskamp is achter de rug en de volledige leidingsploeg en fourageteam hebben zich enorm geamuseerd, hopelijk was dit voor de kinderen een even leuke ervaring!

Nadere informatie

DE GOEIEN INDRUK. maandelijks via februari

DE GOEIEN INDRUK. maandelijks via  februari 2013-2014 DE GOEIEN INDRUK maandelijks via www.st-kwinten.be februari Prikbord Givers Scouts en Gidsen Sin Sint-Kwinten nt-kwinten Lind Linden presents: ntbijt OP BED 9 februari 2014 Rond of vierkant?

Nadere informatie

December. Tot dan, en pakt elkaar ondertussen allemaal ne keer goed vast! Veel liefs, de groepsleiding

December. Tot dan, en pakt elkaar ondertussen allemaal ne keer goed vast! Veel liefs, de groepsleiding December Normaal gezien beperkt dit voorwoord zich tot de nodige informatie, liefst melig geschreven en met af en toe een verwijzing naar de fratsen van de leiding. Normaal gezien doen wij als Vincies

Nadere informatie

Zondag 6 Mei: 10-17u ->kapoenendag

Zondag 6 Mei: 10-17u ->kapoenendag Nadat er weer 2 superleuke maanden voorbij zijn gegaan, is het nu jammer genoeg tijd voor onze laatste 2 maanden. maar niet getreurd deze 2 maanden worden maanden om nooit meer te vergeten. Er wacht jullie

Nadere informatie

Speelclub. Groetjes van jullie leiders: Jelte en Max.

Speelclub. Groetjes van jullie leiders: Jelte en Max. Speelclub. Vrijdag 2 juni: Vandaag is het pyjama fuif dus iedereen zeker komen want we gaan op de chiro slapen en heel wat leuke spelletjes spelen. Chiro van vrijdag 2 juni om 20u00 tot zaterdag 3 juni

Nadere informatie

Jonghernieuwers. Liefste jonghernieuwers,

Jonghernieuwers. Liefste jonghernieuwers, Jonghernieuwers Liefste jonghernieuwers, Als we terugkijken op het jaar 2015 kijken we terug op een jaar vol plezier, selfies, liefde en genegenheid. We dartelden met zijn allen door de bossen en de velden,

Nadere informatie

Kleine takken: juli Grote takken: juli Hallo iedereen,

Kleine takken: juli Grote takken: juli Hallo iedereen, Paretter februari Hallo iedereen, De eerste maand van 2018 zit er alweer op. Dit betekent dat ook de examens voorbij zijn en dat de vergaderingen weer op zondagnamiddag zullen plaatsvinden. Traditioneel

Nadere informatie

Beste ouder(s) en leden Nu is de winter echt aangebroken, december staat voor de deur. Dit betekent dus dat de avondvergaderingen voor de jonggivers en givers beginnen. De avondvergaderingen vinden plaats

Nadere informatie

ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN

ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN N OV EM BE R ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN - INFO OVER LIDGELD VIND JE OP ONZE WEBSITE CHIRO SINT-DIONYSIUS. - INFOBROCHURES VIND JE BIJ DE LEIDING.

Nadere informatie

Een zalig kerstfeest & een gelukkig nieuwjaar

Een zalig kerstfeest & een gelukkig nieuwjaar Een zalig kerstfeest & een gelukkig nieuwjaar Beste ouders, liefste leden en leiding, In dit briefje willen wij jullie vooral een voorspoedig, aangenaam, gelukkig, vrolijk en bovenal een met leuke Chiro-activiteiten

Nadere informatie

DECEMBER Verantwoordelijke uitgever: Edmond Jonckheere // Groepsnr.: B1212G Niet op de openbare weg gooien.

DECEMBER Verantwoordelijke uitgever: Edmond Jonckheere // Groepsnr.: B1212G Niet op de openbare weg gooien. DECEMBER 2014 Verantwoordelijke uitgever: Edmond Jonckheere // Groepsnr.: B1212G Niet op de openbare weg gooien. Beste ouders, leden Het jaar zit er al weer eens op! Voor velen onder jullie is december

Nadere informatie

Gehakt aubergine ovenschotel met pompoen

Gehakt aubergine ovenschotel met pompoen Gehakt aubergine ovenschotel met pompoen Gehakt aubergine ovenschotel met pompoen Gehakt aubergine ovenschotel Een lekkere ovenschotel, zoals een jachtschotel, heeft vaak een laagje van aardappelpuree.

Nadere informatie

DE JOGI S:

DE JOGI S: DE JOGI S: 2018-2019 Allerliefste jogi s, Spijtig genoeg is de vakantie gedaan. Maar dit betekent wel het begin van een mega super tof zalig scoutsjaar! Woehoeew!! Wij hebben er alvast zin in om van elke

Nadere informatie

Liefste chirovrienden, 2016 is van start gegaan! Hopelijk hebben jullie allemaal genoten van de feestdagen? Wij alvast wel!

Liefste chirovrienden, 2016 is van start gegaan! Hopelijk hebben jullie allemaal genoten van de feestdagen? Wij alvast wel! Liefste chirovrienden, 2016 is van start gegaan! Hopelijk hebben jullie allemaal genoten van de feestdagen? Wij alvast wel! Januari staat voor vele van de leidsters in het teken van studeren, studeren,

Nadere informatie

Juni 2019 Jaargang-28-Nr 10. Groepsdag Afzender en V.U. Jari Loockx, kalmoesstraat 4, 2200 Herentals -- Afgiftekantoor 2200 Herentals

Juni 2019 Jaargang-28-Nr 10. Groepsdag Afzender en V.U. Jari Loockx, kalmoesstraat 4, 2200 Herentals -- Afgiftekantoor 2200 Herentals Juni 2019 Jaargang-28-Nr 10 Groepsdag 2019 Afzender en V.U. Jari Loockx, kalmoesstraat 4, 2200 Herentals -- Afgiftekantoor 2200 Herentals Plaatselijke verdeler: Trapper Lierseweg 124, 2200 Herentals Telefoon:

Nadere informatie

Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. December

Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. December Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe Clorisse vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs December Xaverius-St.Rita A21/46G Januari 2015 Beste ouders, leden, vrienden en sympathisanten,

Nadere informatie

Belangrijke data: 21 september: OVERGANG 31 oktober, 1 & 2 november: TAKWEEKEND jogi s. September-oktober

Belangrijke data: 21 september: OVERGANG 31 oktober, 1 & 2 november: TAKWEEKEND jogi s. September-oktober Belangrijke data: 21 september: OVERGANG 31 oktober, 1 & 2 november: TAKWEEKEND jogi s September-oktober Xaverius-St.Rita A21/46G Dag beste ouders, leden en sypathisanten, September 2014 De zomervakantie

Nadere informatie

Hieronder krijgt u nogmaals een overzicht met alle data voor het komende scoutsjaar. Zo kan u zich al inplannen voor de komende maanden.

Hieronder krijgt u nogmaals een overzicht met alle data voor het komende scoutsjaar. Zo kan u zich al inplannen voor de komende maanden. Voorwoord december Beste ouders, leden en sympathisanten, December is traditiegetrouw een speciale maand in het scoutsjaar. Om de leiding wat te ontlasten met deze drukke blokperiode en omdat de opkomst

Nadere informatie

Vele knuffels van Chico, Toto, Pablo, Pico, Kerrie en Kobi! Vrijdag 4 april

Vele knuffels van Chico, Toto, Pablo, Pico, Kerrie en Kobi! Vrijdag 4 april APRIL Vrijdag 4 april Om alvast even te wennen tegen het kamp mogen jullie blijven slapen in ons kapoenen lokaal. Jullie worden om 19.00 u aan het lokaal verwacht met een slaapzak, een matje/veldbed, toiletgrief

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Beste scouts, sympathisanten, kortom mensen allemaal, We zijn aangekomen aan de laatste maand van ons scoutsjaar en hopelijk wordt dat ook de beste maand van

Nadere informatie

Kapoenen. Zondag 14 mei: Nog 2 zondag vergaderingen te gaan, deze zal niet te missen zijn. WKom dan zeker naar de lokalen in Beisem van 14u tot 17u.

Kapoenen. Zondag 14 mei: Nog 2 zondag vergaderingen te gaan, deze zal niet te missen zijn. WKom dan zeker naar de lokalen in Beisem van 14u tot 17u. ACTIVO Mei - Juni Kapoenen Zondag 7 mei: Kom allemaal van 14u tot 17u naar de lokalen. Zondag 14 mei: Nog 2 zondag vergaderingen te gaan, deze zal niet te missen zijn. WKom dan zeker naar de lokalen in

Nadere informatie

Aftellen naar X X X Camille Verheyden X X X Remko Dehertogh X X X Lauren Lambrecht. Hier zijn we weer met de laatste Paretter van 2018.

Aftellen naar X X X Camille Verheyden X X X Remko Dehertogh X X X Lauren Lambrecht. Hier zijn we weer met de laatste Paretter van 2018. PARETTER DECEMBER Aftellen naar 2019 Hier zijn we weer met de laatste Paretter van 2018. December is gewoonlijk de maand dat er wel eens een scoutsvergadering op vrijdag- of zaterdagavond wordt georganiseerd.

Nadere informatie

maandlijst Oktober-november

maandlijst Oktober-november maandlijst Oktober-november 1 Algemene informatie Ons kamp zal dit jaar doorgaan in Limburg, meer bepaald in Meeuwengruitrode. Het kamp zal begin augustus zijn, de juiste datum moeten we nog beslissen.

Nadere informatie

Zondag 21/04: Er is geen vergadering door onze bosfuif die we organiseren!

Zondag 21/04: Er is geen vergadering door onze bosfuif die we organiseren! Dag lieve welpjes, hier zijn we met ons volgende huberke! Hopelijk hebben jullie er evenveel zin in als wij!!!! Kom altijd met een goed humeur en het zullen leuke vergaderingen worden Groetjes De Welpenleiding

Nadere informatie

Weer of geen weer, de scouts gaat er steeds voor!!

Weer of geen weer, de scouts gaat er steeds voor!! Dag liefste scoutsvrienden! De maand februari gaat gepaard met enkele typische weerspreuken. We sommen ze graag even op: Al is de sprokkel nog zo fel, ze heeft vijf schone dagen wel. Is februari nat en

Nadere informatie

SPARLEKIJN jaargang September

SPARLEKIJN jaargang September 1 SPARLEKIJN jaargang 2019-2020 September www.scoutsnijlen.be v.u. : vzw Sparlekijn Broechemsesteenweg 217, 2560 Nijlen Contactgegevens TAK LEIDING MAILEN NAAR: BELLEN NAAR: Kapoenen? kapoenen@scoutsnijlen.be?

Nadere informatie

Belangrijke data: 18 februari: geen vergadering 23, 24 en 25 februari: Groepsweekend. Februari

Belangrijke data: 18 februari: geen vergadering 23, 24 en 25 februari: Groepsweekend. Februari Belangrijke data: 18 februari: geen vergadering 23, 24 en 25 februari: Groepsweekend Februari Februari 2018 Beste ouders, leden en sympathisanten De examens zijn voorbij voor de studenten van onze leidingsploeg.

Nadere informatie

MAANDSCHORS SCOUTS ZELLIK JANUARI 2016

MAANDSCHORS SCOUTS ZELLIK JANUARI 2016 MAANDSCHORS SCOUTS ZELLIK JANUARI 2016! Allerbeste leden en ouders, Een nieuw jaar is ingezet. Iedereen die dit leest wens ik een zeer positief jaar toe, met vallen, maar vooral met opstaan. Geniet ervan!

Nadere informatie

Seintoren Kapoenen

Seintoren Kapoenen Seintoren Kapoenen 2018 2019 Dag aller liefste Kapoenen, Het nieuwe scoutsjaar staat weer voor de deur en het belooft een fantastisch leuk jaar te worden vol leuke vergaderingen! Voor het eerste semester

Nadere informatie

Downloaden Je kan de app downloaden via de Google Play Store en via de Apple App Store voor je smartphone of tablet.

Downloaden Je kan de app downloaden via de Google Play Store en via de Apple App Store voor je smartphone of tablet. App Scouts & Gidsen Beerse Met de app van Scouts & Gidsen Beerse ontvang je meldingen wanneer de scougi online komt en wanneer er nieuwe berichten op het takhoekje worden geplaatst. Raadpleeg ook snel

Nadere informatie

Met de feestdagen voor de deur wensen wij jullie al een vrolijk kerstfeest en een gelukkig Nieuwjaar.

Met de feestdagen voor de deur wensen wij jullie al een vrolijk kerstfeest en een gelukkig Nieuwjaar. DECEMBER Hallo iedereen, Om te beginnen willen wij iedereen die kwam genieten van onze Christus Koning viering bedanken. Hopelijk was het voor jullie ook een beetje feest. Ook een dikke merci aan onze

Nadere informatie

Woordje van de grol. Klein kamp: 4-11 juli Groot kamp: juli. Beste ouders,

Woordje van de grol. Klein kamp: 4-11 juli Groot kamp: juli. Beste ouders, Paretter Mei Woordje van de grol Beste ouders, De laatste echte scoutsmaand van het jaar is aangebroken! Vanaf volgende maand kruipt de leiding weer een maand achter de boeken en zal er geen scouts zijn.

Nadere informatie

Het scoutsblad OKTOBER. Het scoutsblad oktober 1

Het scoutsblad OKTOBER. Het scoutsblad oktober 1 Het scoutsblad OKTOBER Het scoutsblad oktober 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Voorwoord... 3 Praktische informatie... 4 Inschrijven... 5 Verkennerbar... 6 Speelhoekje... 7 Doolhof... 8 Zoek de verschillen...

Nadere informatie

Eerst en vooral wensen wij, de leidingsploeg van Chiro Divora, jullie een gelukkig 2015! Dat al jullie wensen en goede voornemens mogen uitkomen.

Eerst en vooral wensen wij, de leidingsploeg van Chiro Divora, jullie een gelukkig 2015! Dat al jullie wensen en goede voornemens mogen uitkomen. Beste leden, ouders en sympathisanten, Eerst en vooral wensen wij, de leidingsploeg van Chiro Divora, jullie een gelukkig 2015! Dat al jullie wensen en goede voornemens mogen uitkomen. De voorbije maanden

Nadere informatie

Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 5 MEI - JUNI. V.U. Ward Sels

Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 5 MEI - JUNI. V.U. Ward Sels Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 5 MEI - JUNI V.U. Ward Sels Voorwoord Hallo allemaal Het einde van het scoutsjaar is weer in zicht, nog twee maanden te gaan. Zoals

Nadere informatie

Myline recepten week 1

Myline recepten week 1 Myline recepten week 1 Gevulde Rode Paprika Hoeveelheid: 4 Paprika s Voorbereidingstijd: 5m Kooktijd: 20m Klaar In: 25m Dit recept in niet alleen lekker, het is ook mooi en makkelijk. 4 Paprika's 500 gram

Nadere informatie

Vele groetjes van jullie allerliefste leiding Kobi, Kapi, Gigi, Rami, Rikki, Toto, Yobo en Kerri

Vele groetjes van jullie allerliefste leiding Kobi, Kapi, Gigi, Rami, Rikki, Toto, Yobo en Kerri 1/10: suiker en zouttocht Doe allemaal uw botinnekes aan en kom om 14u naar ons lokaal! Vandaag gaan we op wandeltocht, vergeet dus ook zeker geen regenjas indien nodig. Zoals al mogen jullie ouders jullie

Nadere informatie

September Oktober - November 2017

September Oktober - November 2017 September Oktober - November 2017 s INLEIDING Beste Toetertoeten, Het scoutsjaar begon alweer met een knal! De eerste activiteiten zijn ondertussen alweer achter de rug. We maakten kennis met de nieuwe

Nadere informatie

Infoboekje. Kapoenen

Infoboekje. Kapoenen Infoboekje Kapoenen 2018-2019 Hallo kapoenen en mama s en papa s!! We zijn klaar om erin te vliegen dit jaar! In dit boekje vinden jullie alle uitleg die jullie nodig hebben, zodat jullie er net zo klaar

Nadere informatie

Jaargang 61 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. NOVEMBER Scouting Wijnegem

Jaargang 61 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. NOVEMBER Scouting Wijnegem Jaargang 61 DEN TOTEM Ons programmaboekje van de maand. NOVEMBER 2016 Scouting Wijnegem Voorwoord Beste jongens, meisjes en alles daartussenin, We zijn nu al een zo dikke maand bezig en de groepsleiding

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 1

De Kapoenen seintoren 1 De Kapoenen seintoren 1 Liefste kapoenen en beste ouders, De vakantie is weer voorbij. Het school is weer begonnen. Het is dus hoog tijd voor weer eens wat ontspanning in het weekend. Dit jaar moeten we

Nadere informatie

Het Eikeltje -MAART-

Het Eikeltje -MAART- Het Eikeltje -MAART- Beste ouder(s) en leden, Ondertussen is de derde maand van 2018 reeds aangebroken, wat gaat dat snel! Deze maand zal een iets andere maand zijn dan gewoonlijk. Zo wordt op zaterdag

Nadere informatie

DE GAMEL is het maandblad van Scouts & Gidsen Sint-Bavo Eversel (L14/13G) Nummer 6 jaargang 22 (Februari 2018)

DE GAMEL is het maandblad van Scouts & Gidsen Sint-Bavo Eversel (L14/13G) Nummer 6 jaargang 22 (Februari 2018) DE GAMEL is het maandblad van Scouts & Gidsen Sint-Bavo Eversel (L14/13G) Nummer 6 jaargang 22 (Februari 2018) Verantwoordelijke uitgever: Marie Claes, Brugstraat 27, 3550 Heusden-Zolder VOORWOORD DOOR

Nadere informatie

Data. Belangrijke data

Data. Belangrijke data Inhoudstabel Belangrijke data 2 Uniform 3 Klipklap voor de kapoenen 4 Klipklap voor de kabouters 6 Klipklap voor de welpen 9 Klipklap voor de jonggidsen 11 Klipklap voor de jongverkenners 13 Klipklap voor

Nadere informatie

HET EIKELTJE -DECEMBER-

HET EIKELTJE -DECEMBER- HET EIKELTJE -DECEMBER- Beste leden, ouders & sympathisanten We kunnen het zelf bijna niet geloven maar de vierde scoutsmaand van het jaar is alweer aangebroken: december! Het specialleke van deze maand:

Nadere informatie

DECEMBER

DECEMBER Verantwoordelijke uitgever: Edmond Jonckheere G.Bergmannlaan 115 1050 Brussel - Groepsnr: B1212G Niet op de openbare weg gooien. DECEMBER 2013 http://www.reynaert-beatrijs.be Beste leden, ouders en anderen

Nadere informatie

!VERGEET JE NIET IN TE SCHRIJVEN VOOR ONS MEGALEUK KAMP!!TEN LAATSTE 15 JUNI!

!VERGEET JE NIET IN TE SCHRIJVEN VOOR ONS MEGALEUK KAMP!!TEN LAATSTE 15 JUNI! Surprise! Vandaag is het verrassingsvergadering! Jullie worden om 14u verwacht, om 16u30 mogen jullie terug opgehaald worden. 8 juni gaan we ons met de hele scouts uitleven en samen spelletjes spelen,

Nadere informatie

Seintoren Kapoenen

Seintoren Kapoenen Seintoren Kapoenen 2018 2019 Dag allerliefste Kapoenen, Het nieuwe scoutsjaar staat weer voor de deur en het belooft weer een fantastisch leuk jaar te worden vol leuke vergaderingen! Voor het eerste semester

Nadere informatie