Heuu, wie is diene nieuwe leider?

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Heuu, wie is diene nieuwe leider?"

Transcriptie

1 Chiro Uidekrij Heuu, wie is diene nieuwe leider? We zijn oktober 2016, dit betekent een nieuw chirojaar, nieuwe groepen en nieuwe leiders! Voor diegene die niet weten over wie we het hebben, hier is een kort

2 overzichtje van onze nieuwe aanwinsten in de leidingsploeg. Het zijn er niet 1, 2 of 3 maar 5 nieuwe leiders die elke zondag zullen klaarstaan! Dante Dant zit al in het Chiro sinds zijn jonge jaren in het chiro, maar helaas was hij gestopt na enkele jaren. Grootste fout van zijn leven? Ja, na 2 jaar stond hij weer aan de deur te kloppen van het chiro en wij namen hem met plezier terug! Dit jaar zal hij de Jojo s een heel jaar door plezieren (allez, op zondag toch) Diego Couwenbergh Den deeg zit al het langste van de nieuwe leiding in het chiro, ook al is hij ook 2 jaartjes afwezig geweest. Nog niet van Diego gehoord? Dan moet je maar eens gaan zoeken indien je een slappe lach hoort in de verte, de legende zegt dat hij nog steeds aan het lachen is. Dit jaar zal hij de Jojo s hopelijk ook een heel jaar laten lachen! Niels De Broyer Swaar Niels. Deze uitspraak heb je misschien al eens vaker horen vallen op het chiro de vorige jaren. Ook onze Niels is nog maar enkele jaren terug van weggeweest (Is da hier een trend ofwa?) Hij is één van onze bekende Chiro DJ s en hopelijk kan hij de Jojo s een heel jaar laten genieten van zijn prachtige BroBeats.

3 Laurens Hutsebaut Hu wacht? Is diene zijn naam Laurens? Ja, dit is Laurens! Beter bekend als onze Squid. Squid zit nog niet zo lang in het chiro, maar heeft toch al de nodige ervaring opgedaan om een goede leider te zijn. (Hier en daar zijn de gebreken wel nog op te merken) Dit jaar zal hij de Rakkers eens goed onder handen nemen en hun het jaar van hun leven bezorgen! Laurens Remeker Huu, zit er nu nog ne Laurens in het Chiro? Jazeker, hij zit ook al jarenlang in het Chiro en is hier zeker nog niet snel weg te krijgen! Hij is onze tweede bekende chiro DJ, namelijk Tripple Noise! Gelukkig vindt hij elke zondag nog een gaatje in zijn drukke agenda om de Toppers in de namiddag bezig te houden.

4 In De Banier kun je terecht voor: de winkel v a n de Chiro KEURIGE KLEREN De Banier voorziet een ruim assortiment aan Chirokleren. Elk Chirolid kan hieruit een keuze maken naar eigen smaak en interesse. CREATIEF KNUTSELEN Door de jaren heen is De Banier een speciaalzaak voor cre atieve knutselaars geworden. Me t een Chirolidkaart krijg je 10 % korting op alle knutselmateriaal. SPETTEREND SPEL- EN JON GLE ERM ATE RIA AL Een uitgebre id assortimen t circusmateriaal, uit dagend spelm ateriaal en originele g ezelschapsspe le n: daarvoor moe t je bij De Ban ier zijn! GEZELLIGE GESCHENKEN enken Kleine en grote Chirogesch den! voor familie en goede vrien MEER LEUKE PRODUCTEN EN WEBSHOP OP ONZE WINKELS AALST 9300, Molenstraat 65, ANTWERPEN 2000, Kipdorp 30, BRUGGE 8000, Katelijnestraat 67, BRUSSEL 1000, Kolenmarkt 85, GENT 9000, Huis aan de waterkant, Hoefslagstraatje 1, HASSELT 3500, Vaartstraat 14, LEUVEN 3000, J.P. Minckelersstraat 29, MECHELEN 2800, O.L. Vrouwestraat 34, ROESELARE 8800, Merelzang, Delaere-straat 16, SINT-NIKLAAS 9100, Nieuwstraat 13, TURNHOUT 2300, Warandestraat 97, Langstraat 24, 2140 Borgerhout, Tel , Fax , debanier@debanier.be

5 Voor wie da allemaal al ne ke geire kleurt

6 Afscheid nemen bestaat helaas wel Marco Borsato houdt ons al jaren voor de zot met het liedje Afscheid nemen bestaat niet. Helaas is het wel zo, dit jaar namen we weer afscheid van 6 leiders die met pijn in het hart het chiro verlaten hebben. Dit zijn: Yani Leuckx (Luck), Thomas Morre (Mor), Jonas Penne (Min), Samuel Billens (Bil), Jeroen Van Lathem (Van Lathem) & Jonas Teetaert (Tet) Hier volgen enkele tekstjes geschreven door de huidige leiding WAARSCHUWING: dit kan emotioneel worden, vergeet zeker geen zakdoekendoosje erbij te nemen! Jeroen van Lathem Met het afscheid van deze jongeheer verliest chiro Uidekrij een enthousiaste, toffe en gemotiveerde leider. Er valt veel te zeggen over Lathem (want zo werd hij genoemd door iedereen). Al vanaf jojo stond hij jarenlang bijna elke zondagnamiddag klaar in uniform om naar de chiro te vertrekken. Hij heeft nogal wat chiroshorten versleten. Na zijn jaren als lid stortte hij zich op het leidingsschap. Dat hield hij maar liefst 6 jaar vol, waaronder 3 jaar als hoofdleider. Dit zijn sowieso een van zijn beste levensjaren, maar aan alle sprookjes komt een eind. Wij kennen Lathem vooral als iemand die zich helemaal smeet als het er hard aan toeging, plezier maakte als er plezier moest gemaakt worden, zich inzette waar we hem nodig hadden en zijn T-shirt uitdeed wanneer het eerste straaltje zon verscheen. We kunnen dus zeggen dat hij veel betekende voor de chiro. Bedankt voor je mooie jaren bij ons! Samuel Billens Onze Sammy, den Billes, King Bil en ga zo maar door. We kunnen een aantal regels schrijven met bijnamen van deze persoon, maar laat het ons toch maar hebben over zijn chirocarrière. Vanaf speelclubber kennen we hem als Billes, van den boer Billes in kwakenbeek. Met een glimlach zag je hem toekomen op de chiro en met een nog grotere glimlach ging hij terug naar huis. Hij stond 5 jaren in de leidingsploeg met diezelfde glimlach. Verhalen kunnen er genoeg verteld worden over hem. Billes heeft dan ook veel avonturen beleefd en zich geamuseerd tot en met. Hij heeft er niet alleen een aantal mooie jaren aan overgehouden, maar ook een heleboel mooie herinneringen. Als je een leider zocht die een creatieve draai kon geven aan een spel, dan moest je bij hem zijn. Voor veel problemen had hij de oplossing. Jammer genoeg gaat de chirodeur nu achter hem toe. Bedankt voor alles!

7 Jonas Teetaert en vast naar uit! Echt ne pajotse crème van ne gast. Als hij niet achter zijn computer de site aan het onderhouden was of leuke filmpjes aan het bewerken was wist hij toch ook telkens zijn leden alles bij te brengen van zijn (goede?) versierskills. Maar Tet heeft zeker nog niet zijn laatste steentje bijgedragen. Integendeel! Er komt nog een hele remorque steentjes af! Tet heeft ons al verbaasd met een leuk design voor een nieuwe website en deze zal door hem ook nog gerealiseerd worden! Wij kijken er zeker Jonas Penne De mini, diene was nu echt ne keer uit het juiste hout gesneden! Met zijn domme mopjes kwam hij toch altijd boven uit de groep ondanks zijn klein gestalte. Ik kan natuurlijk niet vergeten zeggen dat hij de meest fotogenieke is, van een profielfoto met ne cocktail tot de schoonste selfie in elke kleur da ge maar kunt bedenken met de nodige app om ne foto te kunnen bewerken. Tomas Morren Mor konden we natuurlijk niet alleen op een foto zetten, want hij had er weer één aan zijnen hengel geslagen. Zijn jarenlange carrière als visser kon hij gelukkig nog combineren met Chiro, nu kunnen we alleen maar hopen dat hij er is nen hele grote aan zijnen hengel zal slaan nu hij uit het Chiro is. Het grootste schandaal uit zijn chiro carrière was het missen van het laatste buitenlandse kamp, dat moet met pijn in het hart geweest zijn. Gelukkig was het niet voor niets! Hij heeft ten slotte alle fun ingehaald op het laatste werkweekend! Yani Leuckx Lucky, luckemont, Hij had wel enkele bijnamen. Je kon hem altijd herkennen aan zijn mooie rode pet. Ook hij zat jarenlang in het chiro en het was een tijd die hij niet meer zal vergeten. Een emotioneel einde heeft hij zeker gekend, maar gelukkig is die pijn verzacht met een prachtig kamp met de Aspi s!

8 Voor de weinigen die al leren tellen hebbben :p

9 Enkele belangrijke data! Uidekroeg: 14 mei 2017 Dit is inmiddels al de 3e editie van Uidekroeg! Uidekroeg is een streekbierenavond op Chiroheem Uidekrij met een ruime keuze aan streekbieren. Er wordt niet enkel bier geserveerd, maar er zijn ook een aantal muzikale optredens. Dorst zal je zeker niet lijden en honger ook niet, want er zullen bovendien genoeg lekkernijen aanwezig zijn. Mosselfestijn: 5 & 6 maart 2017 Op zaterdag 5 maart (van 17u tot 21u) en zondag 6 maart (van 11u tot 15u) zijn jullie allemaal welkom op ons jaarlijks mosselfestijn! Naast mosselen serveren wij ook kip of brochette met appelmoes, provençaalse saus of paddenstoelen saus! Smullen verzekerd! Kamp: 11 juli tot 21 juli 2017 Zoals elk jaar trekken wij weer op bivak van 11 tot 21 juli. Voor de jojo s is dit van 16 tot 21 juli! Waar zouden we dit jaar heen gaan? Dat blijft natuurlijk nog een verrassing! Meer info hierover later in het jaar.

10 Dag van de jeugdbeweging! (BELANGRIJK) Op vrijdag 21 oktober is de dag van de jeugdbeweging. De oudsten weten het al maar dat betekent dat je op die dag je chiro-uniform aantrekt en daarmee naar school gaat. Met hoe meer we zijn hoe beter! Op deze manier vieren we het engagement van duizenden jongeren die zich jaar in jaar uit inzetten om meer dan kinderen en jongeren een jaar vol spel en plezier te bezorgen.

11 2 Oktober 2016 Jojo, Rakker, Topper, Kerel & Aspi Vandaag is het startdag. Dat betekent nieuwe leiding, een nieuwe groep en hopelijk nieuwe vriendjes. Kom zeker af en breng gerust een vriendje mee. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. 9 Oktober 2016 Jojo In de grote vakantie heeft jullie leiding een reis rond de wereld gemaakt en daar hebben wij overal heel leuke spelletjes gevonden die we zeker eens met jullie willen proberen! Rakker Ben jij een goed onderhandelaar? Kan jij de baas zijn boven de anderen? Weet jij hoe je snel rijk kan worden? Kom naar de chiro en ontdek het allemaal. Topper Word jij de succesvolste businessman van alle toppers of werk je jezelf de dieperik in? Kom dit alles vandaag waarmaken. Kerel Vallen is zeker niet erg, maar blijven liggen wel. Aspi Welk dier bestaat voor ¾ uit wol? Het is groen en het huppelt door het bos? Het is groen en het rolt? Het is zwart en als het uit de boom valt is u kachel stuk? Het is groen en het plakt? Het is groen en het komt van de berg?

12 16 Oktober 2016 Jojo Vandaag zoeken wij de beste, sterkste en slimste jojo! Wie zal erin slagen om bovenaan de ladder te eindigen? Rakker Vandaag bevinden we ons tussen de bomen. Wie kan er raden waar we onze spelletjes zullen spelen vandaag? Topper Enkele jaren geleden hadden we nog geen geld en moesten we met elkaar ruilen. Echte toppers kunnen dit zonder enig probleem. Kunnen jullie als ( echte ) Toppers vandaag ook van iets kleins iets heel groot maken? Kerel Ik heb net een kast gekocht bij ikea: Stöm Klötedüng. Komt gelle der is naar kijken? Aspi :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::;::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::.::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::: 23 Oktober 2016 Jojo, Rakker, Topper, Kerel & Aspi Dit weekend is het het weekend van de jeugdbeweging, daarom zal er een massa spel georganiseerd worden! Wij verwachten jullie allemaal in de paddenbroek. Meer info volgt later!

13 30 Oktober 2016 Jojo Zeg, die jojo s Zouden die echt zo goed zijn als wij denken? Dat kunnen ze eens komen bewijzen vandaag! Rakker Jullie leiders zijn benieuwd wat jullie allemaal in jullie mars hebben. Wie is de sterkste, snelste, slimste, grappigste en stoerste onder jullie? Dat ontdekken we vandaag. Topper Dit is een vaag tekstje waaruit jullie nog niet kunnen afleiden wat we vandaag gaan doen, het wordt immers een verrassing! Kerel Normaal wou ik vandaag de wereld redden ma eigenlijk breng ik liever mijn namiddag met jullie door! :) Aspi ofzoiets 6 November 2016 Jojo Wa is da hier rond ons chiro? Da ziet zo groen en al die bladeren??? Awel, daar gaan wij onze tijd is doorbrengen! Rakker Vandaag kunnen jullie tonen hoe goed jullie zijn in de meest gekke gezelschapsspelletjes. Topper Vandaag is het allemaal met twee wielen te doen (Daan, jij mag nog met je extra zijwieltjes komen ;) )! Vergeet dus jullie fiets niet! Kerel Soms moeten we gewoon eens de grijze dagen zelf wat inkleuren ;) Aspi Kwista en gau ni!

14 13 November 2016 Jojo Het is bruin en ge wordt er veel van? Nee, ik weet aan wa ge zit te denken en dat is het niet!! Wij bedoelen natuurlijk: MODDER Rakker We halen de doos met oude spelletjes nog eens van de zolder. Topper Kom vandaag uitgeslapen naar de chiro, zodat jullie klaar zijn om allemaal het beste van jezelf te geven in een superactieve demaxe chirozondag! Kerel Als je je klote voelt, dan is je broekzak kapot. Aspi superrandomtekstjeomdatweietsdemaxgaandoenmaarikvoordemomentgeeninspiratieheb maarhettekstjemoetwelklaarzijnenopdesitegezetwordenomdatikandersondermijnvoeten gakrijgenendasnatuurlijkmindertrouwensproficiataanaldiegenedietothiergelezenhebbene nnutotdeconclusiekomendatdittekstjeopnietslaatmaarwelnogevendoorgaatenjetochnieuw sgierigbentnaarwatiknogallemaalgaschrijvenwatiknoggaschrijveniseigenlijknietsmaardan ookhelemaalnietsikdurfzelfszeggennogminderdanniksendatisalzeermoeilijkmaardezezon dagnamiddaggaatwelenormtofwordenenwegaanookopzoeknaardedebielvandedagwatnogee nmoeilijkezoektochtgaatwordenaangezienerhoogstwaarschijnlijkmeerderekanshebbersg aanzijnvoorderestnogeenprettigedagenhetbesefdatjezojuistenkelemomentenvanjeleven hebtverdaanaanhetlezenvaneenzinlozebloktekstbtwdeeerstediemijhetwoordbureaustoel smstofdoorgeeftviamessengerkrijgteenmooieprijsbijvoorbeeldietsnaarmijneigenkeuzeui tdesnoepwinkelzonuttelooswashetlezenvanhettekstjedustochniet 20 November 2016 Jojo, Rakker, Topper, Kerel & Aspi Het is Christus Koning. In de voormiddag gaan we naar de mis en in de namiddag spelen we een leuk spel. Bekijk de site zeker nog eens voor meer info.

15 27 November 2016 Jojo Hu, de Olympische Spelen zijn toch al gedaan? Nee hoor ;) Rakker Vandaag dagen we jullie uit Wij denken dat jullie te zwak zijn. Maar in groep zijn jullie misschien wel heel sterk. Kom dus allemaal en bewijs dat jullie de leiders kunnen verslaan. Topper Ooit gedroomd van een carrière als WC-madam? Vandaag komt je droom uit, je kan jezelf bewijzen tijdens het spel der WC-madammen! Vergeet jullie short en lange gele handschoenen niet! Kerel Vandaag leggen we de lat eens op jullie hoogte :) Aspi Kom vandaag te weten wat voor een fantastisch toffe namiddag aan mijn geniale meesterbrein ontsproten is! 4 December 2016 Jojo, Rakker, Topper, Kerel & Aspi Hu?! Wie is die man met zijn rode mijter, staf en zijn rode mantel?! Het is de Sint en hij komt naar het chiro! Hopelijk zijn jullie allemaal braaf geweest dit jaar of zijn pieten zullen jullie in de zak moeten steken!!

16 11 December 2016 Jojo 'Kusjessoldaten' - K3 Dat liedje zal niet echt van pas komen vandaag. (Neem extra kledij mee!) Rakker Bewijs vandaag dat je een echte man bent en dat je geen schrik hebt om jezelf vuil te maken. Na deze zondag zijn jullie allemaal titanen. Topper, Kerel & Aspi Aangezien jullie examens hebben, is het enkel spel na 5u voor de oudsten. Kom je dus zeker even uitleven en ontspannen! 18 December 2016 Jojo Zeker komen! Da wordt gewoon kei tof vandaag Rakker In december is het toch al wat kouder. Daarom gaan we vandaag eens binnen spelen. Ontdek zelf welke leuke spelletjes we daar allemaal kunnen spelen. Topper, Kerel & Aspi Aangezien jullie examens hebben, is het enkel spel na 5u voor de oudsten. Kom je dus zeker even uitleven en ontspannen!

17 25 December 2016 Jojo, Rakker, Topper, Kerel & Aspi GEEN chiro. We zitten allemaal rond de tafel om Kerstmis te vieren.

INFO. Wooohooow! Alweer een nieuw Chirojaar! :D VAARWEL! PEKKIE! --BOODSCHAP VAN ALGEMEEN NUT--

INFO. Wooohooow! Alweer een nieuw Chirojaar! :D VAARWEL! PEKKIE! --BOODSCHAP VAN ALGEMEEN NUT-- 1 INFO 2 3 Wooohooow! Alweer een nieuw Chirojaar! :D Inderdaad, je lees het goed! Het nieuwe Chirojaar is weer van start gegaan! Dit jaar kunnen we spijtig genoeg geen nieuwe leiding verwelkomen, maar

Nadere informatie

5 Chirogeboden. 2) Kom in volledige uniform, dan kan je aan iedereen laten hoe trots je bent op je chiro

5 Chirogeboden. 2) Kom in volledige uniform, dan kan je aan iedereen laten hoe trots je bent op je chiro Divoke maart-april 5 Chirogeboden 1) Wees op tijd, 10 voor 2 is perfect zo mis je niets van de formatie, want hier worden soms belangrijke dingen gezegd!!! Als je je dochter terug komt ophalen, ben je

Nadere informatie

Divoke. november-december

Divoke. november-december Divoke november-december Zondag 9 december (14u00-17u30) Hoe bedoel je koud? De pinkels voelen daar niets van want zij brengen de dag door op een exotisch strand. Zondag 16 december Vandaag gaan we kerstmis

Nadere informatie

Chiro Uidekrij winter editie

Chiro Uidekrij winter editie Chiro Uidekrij winter editie Voorwoord Beste ouders en leden Welkom bij het nieuwe Chiro magazine van Chiro Uidekrij! Via deze weg willen wij vanuit de hele leidingsploeg iedereen alvast prettige feesten

Nadere informatie

Divoke. September-Oktober

Divoke. September-Oktober Divoke September-Oktober 5 Chirogeboden 1) Wees op tijd, 10 voor 2 is perfect zo mis je niets van de formatie, want hier worden soms belangrijke dingen gezegd!!! Als je je dochter terug komt ophalen,

Nadere informatie

Beste leden, ouders en sympathisanten

Beste leden, ouders en sympathisanten Mei-Juni Beste leden, ouders en sympathisanten De twee laatste maanden van het chirojaar zijn aangebroken. Ook in deze maanden zijn er enkele speciale activiteiten gepland. Voordat we deze gaan overlopen,

Nadere informatie

5 Chirogeboden. 2) Kom in volledige uniform, dan kan je aan iedereen laten hoe trots je bent op je chiro

5 Chirogeboden. 2) Kom in volledige uniform, dan kan je aan iedereen laten hoe trots je bent op je chiro Divoke maart-april 5 Chirogeboden 1) Wees op tijd, 10 voor 2 is perfect zo mis je niets van de formatie, want hier worden soms belangrijke dingen gezegd!!! Als je je dochter terug komt ophalen, ben je

Nadere informatie

Genoeg over het voorbije jaar, wij hebben voor het volgende chirojaar alvast enkele belangrijke data om in de agenda s te noteren:

Genoeg over het voorbije jaar, wij hebben voor het volgende chirojaar alvast enkele belangrijke data om in de agenda s te noteren: Beste ouders en liefste leden, We zijn ondertussen weer aan een nieuw Chirojaar begonnen en dat zijn we knallend gestart met een groot groepsspel. We vonden het enorm fijn om te zien dat we reeds vanaf

Nadere informatie

Divoke. September-Oktober

Divoke. September-Oktober Divoke September-Oktober 5 Chirogeboden 1) Wees op tijd, 10 voor 2 is perfect zo mis je niets van de formatie, want hier worden soms belangrijke dingen gezegd!!! Als je je dochter terug komt ophalen,

Nadere informatie

INFO YES, WE ARE BACK! :D GUUK IN DE FIK?

INFO YES, WE ARE BACK! :D GUUK IN DE FIK? 1 INFO 2 3 YES, WE ARE BACK! :D Eerst en vooral een prachtig nieuw jaar toegewenst namens de hele leidingsploeg. Hopelijk hebben jullie, net als ons, genoten van de feestdagen. GUUK IN DE FIK? Misschien

Nadere informatie

Divoke. november-december

Divoke. november-december Divoke november-december Zondag 9 december (14u00-17u30) Hoe bedoel je koud? De pinkels voelen daar niets van want zij brengen de dag door op een exotisch strand. Zondag 16 december Vandaag gaan we kerstmis

Nadere informatie

Divoke. januari-februari

Divoke. januari-februari Divoke januari-februari 5 Chirogeboden 1) Wees op tijd, 10 voor 2 is perfect zo mis je niets van de formatie, want hier worden soms belangrijke dingen gezegd!!! Als je je dochter terug komt ophalen, ben

Nadere informatie

Divoke. januari-februari

Divoke. januari-februari Divoke januari-februari 5 Chirogeboden 1) Wees op tijd, 10 voor 2 is perfect zo mis je niets van de formatie, want hier worden soms belangrijke dingen gezegd!!! Als je je dochter terug komt ophalen, ben

Nadere informatie

Divoke. maart - april

Divoke. maart - april Divoke maart - april Beste leden, ouders en sympathisanten Wat vlogen de twee eerste maanden van het nieuwe jaar weer voorbij. Tijdens de maand januari moesten de leidsters volop studeren voor de examens.

Nadere informatie

MEI 2016 Chiro-uren Reservekledij

MEI 2016 Chiro-uren Reservekledij E MEI 2016 Chiro-uren Speelclub: 14u tot 18u Rakkers: 14u tot 18u Toppers: 14u tot 18.30u Kerels: 14u tot 18.30u Aspiranten: 14u tot 19u Reservekledij Het is aangeraden om elke zondag reservekledij mee

Nadere informatie

Chiro Uidekrij. zomer editie

Chiro Uidekrij. zomer editie Chiro Uidekrij zomer editie Voorwoord Beste ouders en leden, Welkom bij het nieuwe Chiro magazine van Chiro Uidekrij! We zijn nu al voorbij de helft van het chiro jaar. ( ) Maar, dat betekent dat het kamp

Nadere informatie

2- maandelijks tijdschrift. Editie September-Oktober België-Belgique P.B Dilbeek 1 BC 9404

2- maandelijks tijdschrift. Editie September-Oktober België-Belgique P.B Dilbeek 1 BC 9404 2- maandelijks tijdschrift Editie September-Oktober 2018 België-Belgique P.B. 1700 Dilbeek 1 BC 9404 Kalender 16 September Eerste Chirozondag + Foto s 23 September Vriendjesdag 30 September Chiro 7 Oktober

Nadere informatie

Een nieuw jaar, een nieuwe start. Dat betekent nieuwe leiders voor elke groep en nieuwe leuke spelletjes die jullie voorgeschoteld krijgen.

Een nieuw jaar, een nieuwe start. Dat betekent nieuwe leiders voor elke groep en nieuwe leuke spelletjes die jullie voorgeschoteld krijgen. 1 EEN NIEUWE START: Een nieuw jaar, een nieuwe start. Dat betekent nieuwe leiders voor elke groep en nieuwe leuke spelletjes die jullie voorgeschoteld krijgen. Vergeet zeker niet onze site te bezoeken

Nadere informatie

Om 13u(stipt) aan de lokalen

Om 13u(stipt) aan de lokalen SPEELCLUB 16/09 Ninove Speelstad! ZIE WEETJES 23/09 Ken jij de grootste geheimen van leider Seppe al? Of het nieuwe liefje van leider Ruben? Vandaag kom je het allemaal te weten bij de super, mega zotte

Nadere informatie

Sikamberke!!!! " # $ % &!!"#$%&'(!) #*+"+,!-*)

Sikamberke!!!!  # $ % &!!#$%&'(!) #*++,!-*) Sikamberke " # $ % & "#$%&'() #*+"+,-*) ).//0)1)234)5360/)7/89:;):

Nadere informatie

Divoke. maart - april

Divoke. maart - april Divoke maart - april Beste leden, ouders en sympathisanten Wat vlogen de twee eerste maanden van het nieuwe jaar weer voorbij. Tijdens de maand januari moesten de leidsters volop studeren voor de examens.

Nadere informatie

Heuu, wie is diene nieuwe leider?

Heuu, wie is diene nieuwe leider? Ch iro Uid ekr ij a lsg e t mi jv roa gt! Heuu, wie is diene nieuwe leider? We zijn oktober 2014, dit betekent een nieuw chirojaar, nieuwe groepen en nieuwe leiders! Voor diegene die niet weten over wie

Nadere informatie

Lidgeld. Dus bijvoorbeeld:

Lidgeld. Dus bijvoorbeeld: MAART-APRIL Lidgeld Hoeveel kost het om je kind een fantastisch jaar bij de chiro te laten beleven? Je betaalt 30 om je kind in te schrijven, maar vanaf het 2de kind betaal je nog maar 25 (dus het derde

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 1

De Kapoenen seintoren 1 De Kapoenen seintoren 1 Liefste kapoenen en beste ouders, De vakantie is weer voorbij. Het school is weer begonnen. Het is dus hoog tijd voor weer eens wat ontspanning in het weekend. Dit jaar moeten we

Nadere informatie

Kamp. Groetjes, De leiding. PS: Sparen die handel!!

Kamp. Groetjes, De leiding. PS: Sparen die handel!! Kamp Dit jaar gaan we weer op ons bangelijk kamp van 1 tot 11 augustus. Waar we naartoe gaan blijft nog een verrassing. Maar schrijf het al zeker in jullie agenda! Eind juni/ begin juli komt de leiding

Nadere informatie

OKTOBER 2015. Chiro-uren. Reservekledij

OKTOBER 2015. Chiro-uren. Reservekledij OKTOBER 2015 Chiro-uren Speelclub: 14u tot 18u Rakkers: 14u tot 18u Toppers: 14u tot 18.30u Kerels: 14u tot 18.30u Aspiranten: 14u tot 19u Reservekledij Het is aangeraden om elke zondag reservekledij mee

Nadere informatie

Lidgeld. Dus bijvoorbeeld:

Lidgeld. Dus bijvoorbeeld: Krabbel MEi - juni Lidgeld Hoeveel kost het om je kind een fantastisch jaar bij de chiro te laten beleven? Je betaalt 40 om je kind in te schrijven, maar vanaf het 2de kind betaal je nog maar 35 (dus het

Nadere informatie

NOVEMBER Chiro-uren. Reservekledij

NOVEMBER Chiro-uren. Reservekledij NOVEMBER 2018 Chiro-uren Vanaf 5 november gaat het winteruur op de Chiro terug van start. Dit betekent dat de speelclub en de rakkers vanaf nu tot 5 uur Chiro hebben. Speelclub: 14u tot 17u Rakkers: 14u

Nadere informatie

Een nieuw jaar, een nieuwe start wat betekent nieuwe leiders voor elke groep en nieuwe leuke spelletjes die jullie voorgeschoteld krijgen.

Een nieuw jaar, een nieuwe start wat betekent nieuwe leiders voor elke groep en nieuwe leuke spelletjes die jullie voorgeschoteld krijgen. EEN NIEUWE START: Een nieuw jaar, een nieuwe start wat betekent nieuwe leiders voor elke groep en nieuwe leuke spelletjes die jullie voorgeschoteld krijgen. In dit boekje kom je alles te weten over de

Nadere informatie

ALGEMEEN NIEUWS. Hallo lieve leden, mama s en papa s!

ALGEMEEN NIEUWS. Hallo lieve leden, mama s en papa s! Hallo lieve leden, mama s en papa s! ALGEMEEN NIEUWS Hopelijk zijn jullie klaar voor een nieuwe, geweldige Chiromaand! Om te beginnen willen wij even een sprong naar de toekomst maken, meer bepaald naar

Nadere informatie

De vergadering zal doorgaan op zaterdag 31/01/2015 van 10u-12u in onze chirolokalen.

De vergadering zal doorgaan op zaterdag 31/01/2015 van 10u-12u in onze chirolokalen. Beste ouders, leden en chiro-sympathisanten, eerst en vooral willen wij jullie allen vanuit de hele leidingsploeg een spetterend, gelukkig en gezond 2015 toewensen! Vanuit de chiro hebben wij alvast heel

Nadere informatie

kunnen niet wachten om jullie te laten kennismaken met alle chirospelletjes en leuke plaatsen bij de chiro.

kunnen niet wachten om jullie te laten kennismaken met alle chirospelletjes en leuke plaatsen bij de chiro. Lieve mini s Welkom op onze safaritocht door chiroland. Jullie gidsen voor dit jaar zijn Enya, Domi & Cor. We spreken elke zondag af om 14u om met de dieren uit het oerwoud te spelen. Jullie mogen terug

Nadere informatie

Divoke. November-December

Divoke. November-December Divoke November-December Beste leden, ouders en sympathisanten, De eerste twee maanden van het nieuwe chirojaar zijn weer voorbij gevlogen. Met veel plezier kijken wij samen met u even terug op enkele

Nadere informatie

KRABBEL MAART - APRIL

KRABBEL MAART - APRIL KRABBEL MAART - APRIL Lidgeld Hoeveel kost het om je kind een fantastisch jaar bij de chiro te laten beleven? Je betaalt 40 om je kind in te schrijven, maar vanaf het 2de kind betaal je nog maar 35 (dus

Nadere informatie

Jongknapen. Vele groeten Peter- Jan

Jongknapen. Vele groeten Peter- Jan Jongknapen Dag gekke jongknapen We zijn alweer aan het tweede boekje toe. De tijd gaat snel als je je amuseert! Dat wil ook zeggen dat we al halfweg het jaar zijn, maar ook dat we nog superveel leuke activiteiten

Nadere informatie

Hey Allerliefste speelclubbertjes! Zoals jullie al hebben gemerkt is het enkel Shana dat deze maand leiding gaat geven aan jullie wilde bende!

Hey Allerliefste speelclubbertjes! Zoals jullie al hebben gemerkt is het enkel Shana dat deze maand leiding gaat geven aan jullie wilde bende! SIKAMBERKE Hey Allerliefste speelclubbertjes! Zoals jullie al hebben gemerkt is het enkel Shana dat deze maand leiding gaat geven aan jullie wilde bende! Maar geen zorgen binnen een paar weken zijn we

Nadere informatie

Sprokkelblad eerste editie

Sprokkelblad eerste editie Sprokkelblad eerste editie 2017-2018 Ook dit chirojaar zal informatie over wanneer het chiro is, er speciale events plaatsvinden niet langer enkel per mail verstuurd worden. We hebben er voor gekozen om

Nadere informatie

Het scoutsblad. December. Het scoutsblad december 1

Het scoutsblad. December. Het scoutsblad december 1 Het scoutsblad December Het scoutsblad december 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Voorwoord... 3 Praktische informatie... 4 Inschrijven... 5 Verkennerbar... 6 Speelhoekje... 7 Doolhof... 8 Zoek de verschillen...

Nadere informatie

Pagadders. Beste pagadders

Pagadders. Beste pagadders Beste pagadders Pagadders Het nieuwe schooljaar is weer begonnen. Dat betekent natuurlijk ook een nieuw werkjaar voor KSA Frassati! Ik, Alexander (of Alex), heb de eer om de plaats van Charlene als banleider

Nadere informatie

Beste ouders, liefste kindjes.

Beste ouders, liefste kindjes. Beste ouders, liefste kindjes. Jullie denken er blijkbaar aan om lid te worden van Chiro Ganshoren, maar zitten nog met een aantal vragen. Uiteraard kunnen jullie hiervoor steeds terecht bij de leidingsploeg,

Nadere informatie

Stelt voor: 6 e jaargang Driejaarlijkse uitgave april 2014

Stelt voor: 6 e jaargang Driejaarlijkse uitgave april 2014 Stelt voor: 6 e jaargang Driejaarlijkse uitgave april 2014 Check ook nog regelmatig onze site voor extra informatie! Zondag 23 maart Geen chiro (leidingsweekend) Zondag 20 april Geen chiro Vrijdag 25 april

Nadere informatie

ALS JE T MIJ VRAAGT: CHIRO SJALOOM SJALOOMKRANT WIJ ZIJN ER HELEMAAL KLAAR VOOR! JULLIE TOCH OOK? SEPTEMBER OKTOBER 2019

ALS JE T MIJ VRAAGT: CHIRO SJALOOM SJALOOMKRANT WIJ ZIJN ER HELEMAAL KLAAR VOOR! JULLIE TOCH OOK? SEPTEMBER OKTOBER 2019 ALS JE T MIJ VRAAGT: CHIRO SJALOOM SJALOOMKRANT SEPTEMBER OKTOBER 2019 WIJ ZIJN ER HELEMAAL KLAAR VOOR! JULLIE TOCH OOK? SPEELCLUB 01/09 Ribbelverkoop en daarna weten we eindelijk wie de nieuwe leiding

Nadere informatie

Wist je dat. - De aarde wel 365 keer per jaar rond zijn as draait? - De aarde 1 keer rond de zon draait in een jaar? - Met deze waarde ook de seconde

Wist je dat. - De aarde wel 365 keer per jaar rond zijn as draait? - De aarde 1 keer rond de zon draait in een jaar? - Met deze waarde ook de seconde Wist je dat. - De aarde wel 365 keer per jaar rond zijn as draait? - De aarde 1 keer rond de zon draait in een jaar? - Met deze waarde ook de seconde is bepaald? - De seconde op een andere planeet niet

Nadere informatie

Enthousiast september

Enthousiast september Enthousiast september Dag Chiromeisjes, Chirojongens en ouders, We hopen dat jullie allemaal genoten hebben van de startdag? We zijn nu helemaal klaar om er allemaal samen een fantastisch Chirojaar van

Nadere informatie

voor alle jongens geboren in 2012 en september GEEN CHIRO Al Chiro voor de eerste schooldag, wat raar! Dat doen wij niet hoor!

voor alle jongens geboren in 2012 en september GEEN CHIRO Al Chiro voor de eerste schooldag, wat raar! Dat doen wij niet hoor! voor alle jongens geboren in 2012 en 2013 1 september GEEN CHIRO Al Chiro voor de eerste schooldag, wat raar! Dat doen wij niet hoor! 8 september van 14u tot 17u DE start van het Chirojaar. Jullie zijn

Nadere informatie

CHIRO KRISTAL. Stabroek. infobrochure.

CHIRO KRISTAL. Stabroek. infobrochure. CHIRO KRISTAL Stabroek infobrochure www.chirokristal.be Beste ouders, De start van het CHIROjaar vinden we het juiste moment om een infofolder uit te brengen. Wij, de leiding, vinden het belangrijk dat

Nadere informatie

ZOMERMAANDEN 2017 Chiro-uren

ZOMERMAANDEN 2017 Chiro-uren E ZOMERMAANDEN 2017 Chiro-uren Speelclub: 14u tot 18u Rakkers: 14u tot 18u Toppers: 14u tot 18.30u Kerels: 14u tot 18.30u Aspiranten: 14u tot 19u Reservekledij Het is aangeraden om elke zondag reservekledij

Nadere informatie

Dag KLJ ers! Hier zijn we weer na een geweldig kamp! Klaar voor weer een geweldig jaar vol plezier!

Dag KLJ ers! Hier zijn we weer na een geweldig kamp! Klaar voor weer een geweldig jaar vol plezier! Dag KLJ ers! Hier zijn we weer na een geweldig kamp! Klaar voor weer een geweldig jaar vol plezier! Er zijn dit jaar enkele kleine veranderingen. Het lidgeld bedraagt nu 22 euro voor het eerste kind en

Nadere informatie

NOVEMBER 2015. Winteruur. Beste ouders,

NOVEMBER 2015. Winteruur. Beste ouders, NOVEMBER 2015 Winteruur Beste ouders, Vanaf 8 november gaat ook bij de chiro het winteruur in. Dit wil zeggen dat de speelclub en de rakkers maar tot 5 uur chiro hebben. Voor alle andere groepen blijven

Nadere informatie

Dag beste ouders & kapoenen,

Dag beste ouders & kapoenen, Dag beste ouders & kapoenen, Het is weer zover, het nieuwe scoutsjaar begint. De leiding is helemaal opgeladen in de vakantie en heeft al vele spelletjes klaargestoomd voor het eerste semester van het

Nadere informatie

Dag ouders en leden, De maand Oktober is weer aangebroken, dat is ook tijd voor onze jaarlijkse editie van kipke aan t spit!

Dag ouders en leden, De maand Oktober is weer aangebroken, dat is ook tijd voor onze jaarlijkse editie van kipke aan t spit! enthousiast oktober Dag ouders en leden, De maand Oktober is weer aangebroken, dat is ook tijd voor onze jaarlijkse editie van kipke aan t spit! Zaterdag 10 oktober kan je op de Chiro lekkere kip eten

Nadere informatie

2 Oktober: Vandaag gaan w e zien w ie de snelste, sterkste en stoerste speelclubber is en dat doen we door een laddercompetitie. Chiro van 2 tot 5.

2 Oktober: Vandaag gaan w e zien w ie de snelste, sterkste en stoerste speelclubber is en dat doen we door een laddercompetitie. Chiro van 2 tot 5. SPEELCLUB 2 Oktober: Vandaag gaan w e zien w ie de snelste, sterkste en stoerste speelclubber is en dat doen we door een laddercompetitie. Chiro van 2 tot 5. 9 Oktober: Helaas pindakaas vandaag geen Chiro

Nadere informatie

KapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjes. Kapoenen Beertjes

KapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjes. Kapoenen Beertjes Kapoenen Beertjes Dag allerliefste kapoentjes, en de mama en papa natuurlijk ook. Wij willen jullie graag welkom heten bij onze tak, de KAPOENEN. Wij zijn speciaal uitverkozen om deze kapoentjes de tijd

Nadere informatie

SJALOOMKRANT C H I R O S J A L O O M MEI JUNI - ALS JE T MIJ VRAAGT: 05/05 : Daguitstap naar de Gavers! 30/06 : Grote Daguitstap!

SJALOOMKRANT C H I R O S J A L O O M MEI JUNI - ALS JE T MIJ VRAAGT: 05/05 : Daguitstap naar de Gavers! 30/06 : Grote Daguitstap! SJALOOMKRANT MEI JUNI - ALS JE T MIJ VRAAGT: C H I R O S J A L O O M 05/05 : Daguitstap naar de Gavers! 30/06 : Grote Daguitstap! 03/08 tot 10/08 : Kamp! SPEELCLUB 05/05 DAGUITSTAP NAAR DE GAVERS! ZIE

Nadere informatie

Gekrabbeld. We zijn dit chirojaar zeer goed gestart! Ons nieuwe. grasveld achter de lokalen is bijna speelklaar en we

Gekrabbeld. We zijn dit chirojaar zeer goed gestart! Ons nieuwe. grasveld achter de lokalen is bijna speelklaar en we ! 2 Gekrabbeld Hallo chirowieten en ouders We zijn dit chirojaar zeer goed gestart! Ons nieuwe grasveld achter de lokalen is bijna speelklaar en we mochten weer tal van nieuwe leden verwelkomen. Hopelijk

Nadere informatie

Een zalig kerstfeest & een gelukkig nieuwjaar

Een zalig kerstfeest & een gelukkig nieuwjaar Een zalig kerstfeest & een gelukkig nieuwjaar Beste ouders, liefste leden en leiding, In dit briefje willen wij jullie vooral een voorspoedig, aangenaam, gelukkig, vrolijk en bovenal een met leuke Chiro-activiteiten

Nadere informatie

GRAAG EVEN JULLIE AANDACHT

GRAAG EVEN JULLIE AANDACHT JANUARI 2017 GRAAG EVEN JULLIE AANDACHT WE MERKEN DAT ER NOG EEN AANTAL OUDERS NIET HEBBEN BETAALD. BRENG DIT ALSTU- BLIEFT ZO SNEL MOGELIJK IN ORDE ANDERS IS JE DOCHTER NIET VERZEKERD. ALS U HET NIET

Nadere informatie

Voorwoord. Mei-juni juli: Spaghetti-avond!

Voorwoord. Mei-juni juli: Spaghetti-avond! Voorwoord Mei-juni 2017 2 juli: Spaghetti-avond! Voorwoord Beste ouders & leden De laatste maanden van het Chirojaar zijn gestart, het kamp komt steeds dichter en dichter bij! Wie heeft er al zin in? Spaghetti-avond

Nadere informatie

Jongknapen. Lieve jongkapen

Jongknapen. Lieve jongkapen Jongknapen Lieve jongkapen Na de grote, maar toffe vakantie is de KSA terug, JOEPIE! Als jij een boekje zoals deze in je handen hebt, dan ben jij de gelukkige die iedere zaterdagmiddag naar de KSA kan

Nadere informatie

Spitter spetter spater, we hebben niets liever dan water! Vandaag is het bekentocht, joepieeee! Neem allemaal jullie rubberlaarzen mee!

Spitter spetter spater, we hebben niets liever dan water! Vandaag is het bekentocht, joepieeee! Neem allemaal jullie rubberlaarzen mee! Zondag 3 september Beste Sloeber, Er zijn grote problemen in het land van Koning Suikerbuik! Jij komt toch naar de chiro om hem te helpen? Groetjes De Lakei van de Koning Spitter spetter spater, we hebben

Nadere informatie

F L U P K E D E C E M B E R

F L U P K E D E C E M B E R F L U P K E D E C E M B E R I N H O U D S T A F E L SNOEPVERKOOP HAMBURGERAVOND PROGRAMMA KRISTALLEKES PROGRAMMA SPEELCLUB PROGRAMMA RAKWI PROGRAMMA TITO PROGRAMMA KETI PROGRAMMA ASPI VRAAG VAN DE MAAND

Nadere informatie

DECEMBER Chiro-uren

DECEMBER Chiro-uren DECEMBER 2016 Chiro-uren Vanaf 6 november gaat het winteruur op de Chiro terug van start. Dit betekent dat de speelclub en de rakkers vanaf nu tot 5 uur Chiro hebben. Speelclub: 14u tot 17u Rakkers: 14u

Nadere informatie

NEDERLANDS CHIRO. #hierbeginthet WAT IS CHIRO? DE Chiro is de grootste Nederlandstalige organisatie voor kinderen en jongeren

NEDERLANDS CHIRO. #hierbeginthet WAT IS CHIRO? DE Chiro is de grootste Nederlandstalige organisatie voor kinderen en jongeren NEDERLANDS CHIRO #hierbeginthet WAT IS CHIRO? DE Chiro is de grootste Nederlandstalige organisatie voor kinderen en jongeren WAT is dat, 'de Chiro'? In de Chiro spelen we samen en beleven we een leuke

Nadere informatie

MEI Chiro-uren. Speelclub: 14u tot 18u Rakkers: 14u tot 18u Toppers: 14u tot 18.30u Kerels: 14u tot 18.30u Aspiranten: 14u tot 19u

MEI Chiro-uren. Speelclub: 14u tot 18u Rakkers: 14u tot 18u Toppers: 14u tot 18.30u Kerels: 14u tot 18.30u Aspiranten: 14u tot 19u MEI 2017 Chiro-uren Vanaf 26 maart gaat het zomeruur op de Chiro terug van start. Dit betekent dat de speelclub en de rakkers vanaf nu tot 6 uur Chiro hebben. Speelclub: 14u tot 18u Rakkers: 14u tot 18u

Nadere informatie

Enthousiast Mei en Juni

Enthousiast Mei en Juni Enthousiast Mei en Juni We zijn jammer genoeg aan de laatste maanden gekomen van het fantastisch leuk chirojaar, maaaaaar... het leukste moet nog komen! En dat is dat we in Julisamen 10 dagen lang jaja

Nadere informatie

Speelclub. Groetjes van jullie leiders: Jelte en Max.

Speelclub. Groetjes van jullie leiders: Jelte en Max. Speelclub. Vrijdag 2 juni: Vandaag is het pyjama fuif dus iedereen zeker komen want we gaan op de chiro slapen en heel wat leuke spelletjes spelen. Chiro van vrijdag 2 juni om 20u00 tot zaterdag 3 juni

Nadere informatie

Info gekrabbeld. Uniform. Belangrijke data. Verjaardagen. Overzicht speelclub. Overzicht rakwi. Overzicht tito. Overzicht keti.

Info gekrabbeld. Uniform. Belangrijke data. Verjaardagen. Overzicht speelclub. Overzicht rakwi. Overzicht tito. Overzicht keti. Info gekrabbeld Uniform Belangrijke data Verjaardagen Overzicht speelclub Overzicht rakwi Overzicht tito Overzicht keti Overzicht aspi Groepsweekend Spaghetti- avond GEKRABBELD Hallo Chirowieten en ouders,

Nadere informatie

ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN

ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN N OV EM BE R ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN - INFO OVER LIDGELD VIND JE OP ONZE WEBSITE CHIRO SINT-DIONYSIUS. - INFOBROCHURES VIND JE BIJ DE LEIDING.

Nadere informatie

Een nieuw scoutsjaar gaat weer van start! Hoera!

Een nieuw scoutsjaar gaat weer van start! Hoera! Een nieuw scoutsjaar gaat weer van start! Hoera! Zoals jullie allen wel zullen weten betekend dat dit jaar we met de verkenners naar het buitenland trekken. Naar waar? Voor jullie alvast nog een groot

Nadere informatie

FEBRUARI 2016. Chiro-uren. Reservekledij

FEBRUARI 2016. Chiro-uren. Reservekledij FEBRUARI 2016 Chiro-uren Speelclub: 14u tot 17u Rakkers: 14u tot 17u Toppers: 14u tot 18.30u Kerels: 14u tot 18.30u Aspiranten: 14u tot 19u Reservekledij Het is aangeraden om elke zondag reservekledij

Nadere informatie

Maandlijst December Januari

Maandlijst December Januari Maandlijst December Januari Jaarthema 2013-2014 Algemene informatie - Zoals in de infobundel staat, zal de maandlijst enkel nog via onze site verkrijgbaar zijn (www.kljstrijtem.be). Moest dit een probleem

Nadere informatie

Chieuwtjes (Chiro nieuwtjes)

Chieuwtjes (Chiro nieuwtjes) Inhoudsopgave Inhoudsopgave 1 Chiewtjes 3 Programma Ribbels 5 Programma Speelclub 6 Programma Rakkers 7 Programma Toppers 8 Programma Kerels 9 Programma Aspiranten 10 Jaarthemalied 2017-2018: Iedereen

Nadere informatie

CHIRO SINT-BARTEL GERAARSBERGEN HEET JE VAN HARTE WELKOM!

CHIRO SINT-BARTEL GERAARSBERGEN HEET JE VAN HARTE WELKOM! Verhaal- CHIRO SINT-BARTEL GERAARSBERGEN HEET JE VAN HARTE WELKOM! Onze chiro bestaat uit twee groepen: de meisjes- en de jongenschiro We willen jullie graag dit boekje aanbieden. Het is een gelegenheid

Nadere informatie

Inho u d s ta fe l. Belangrijke Informatie 3 Speelclub-programma 4 Rakwi-programma 5 Tito-programma 6 Keti-programma 7 Aspi-programma 8

Inho u d s ta fe l. Belangrijke Informatie 3 Speelclub-programma 4 Rakwi-programma 5 Tito-programma 6 Keti-programma 7 Aspi-programma 8 1 Inho u d s ta fe l Belangrijke Informatie 3 Speelclub-programma 4 Rakwi-programma 5 Tito-programma 6 Keti-programma 7 Aspi-programma 8 2 Belangrijke informatie Zondag 11 November: Vandaag is het jammer

Nadere informatie

KKOSSERKE. september - oktober

KKOSSERKE. september - oktober KKOSSERKE september - oktober Dag allertofste KKOSsers, Nu het kamp achter de rug is en er een nieuw school- en KKOS-jaar is gestart. Is het weer tijd om jullie KKOS-uniform elke week boven te halen. De

Nadere informatie

Januari-februari 2017

Januari-februari 2017 Voorwoord Januari-februari 2017 24-26 februari: Groepsweekend! Voorwoord Beste ouders & leden 2016 vloog voorbij, het was een jaar met een succesvolle spaghettiavond, Mexico Mexico, een bangelijk kamp,

Nadere informatie

De Eurefantokrant. Jaargang 46, Januari 2016. 5/01/2004 Camie Dekens 12 jaar Kwiks. 7/01/2005 Bavo Vellemans 11 jaar Rakkers

De Eurefantokrant. Jaargang 46, Januari 2016. 5/01/2004 Camie Dekens 12 jaar Kwiks. 7/01/2005 Bavo Vellemans 11 jaar Rakkers Inhoud: Verjaardagen Wist je datjes Programma s De Eurefantokrant Jaargang 46, Januari 2016 5/01/2004 Camie Dekens 12 jaar Kwiks 7/01/2005 Bavo Vellemans 11 jaar Rakkers 14/01/2000 Gerben Wilmus 16 jaar

Nadere informatie

Chirokrantje. November-december

Chirokrantje. November-december Chirokrantje November-december Editoriaal K E B O S S P E L L K E Z E Z O T M I N D O A G S W R T A P A N A N U W IJ P E S Z W A R T E P I E T L M T A A P G E Y R S A A I M F L D I A R T A E L I S E E

Nadere informatie

JANUARI 2016. Winteruur. Beste ouders,

JANUARI 2016. Winteruur. Beste ouders, JANUARI 2016 Winteruur Beste ouders, Vanaf 8 november gaat ook bij de chiro het winteruur in. Dit wil zeggen dat de speelclub en de rakkers maar tot 5 uur chiro hebben. Voor alle andere groepen blijven

Nadere informatie

ALLES WAT U MOET WETEN OVER CHIRO VRASENE Nr. 14

ALLES WAT U MOET WETEN OVER CHIRO VRASENE Nr. 14 DE CHIROKRANT ALLES WAT U MOET WETEN OVER CHIRO VRASENE Nr. 14 Januari - Maart ALGEMENE DATA Zondag 8 januari 17 Geen Chiro wegens leiding met examens. Zondag 5 februari 17 Geen Chiro want de leiding is

Nadere informatie

Chiro Leeuwerik Chiro Windekind

Chiro Leeuwerik Chiro Windekind Chiro Leeuwerik Chiro Windekind ALGEMEEN Welkom bij Chiro Winnik! Alle meisjes en jongens vanaf zes jaar zijn welkom bij Chiro Windekind (voor de meisjes) en Chiro Leeuwerik (voor de jongens). We komen

Nadere informatie

Sikamberke September 2010

Sikamberke September 2010 Sikamberke September 2010 Hoofdleider Beste ouders en leden, Het Bivak is ondertussen al eventjes achter de rug, wat wil zeggen dat we met frisse moed en veel energie zijn begonnen aan een nieuw Chirojaar!

Nadere informatie

MAANDLIJST. Gelukkig Nieuwjaaaar! DECEMBER - JANUARI

MAANDLIJST. Gelukkig Nieuwjaaaar! DECEMBER - JANUARI MAANDLIJST Gelukkig Nieuwjaaaar! DECEMBER - JANUARI Algemene informatie vrij! Ons kamp zal dit jaar doorgaan in Aarschot van 2 tot 11 augustus dus hou deze data zeker Heb je nog geen sjaaltje, t-shirt

Nadere informatie

Inhoudstafel. Belangrijke data Speelclub Rakwi Tito Keti Aspi

Inhoudstafel. Belangrijke data Speelclub Rakwi Tito Keti Aspi Inhoudstafel Belangrijke data Speelclub Rakwi Tito Keti Aspi BELANGRIJKE DATA Zaterdag 25 mei vanaf 17u30: De aspi s gaan voor het laatst op kamp dit jaar. En om er een knaller van te maken dit jaar organiseren

Nadere informatie

Hopper is de winkel van Scouts en Gidsen Vlaanderen vzw.

Hopper is de winkel van Scouts en Gidsen Vlaanderen vzw. Hallo iedereen, De laatste maandschors van dit scoutsjaar is aangebroken. Niet getreurd, na deze maandschors is er natuurlijk nog ons fantastisch kamp! Hierbij geven we nog enkele belangrijke mededelingen

Nadere informatie

Chiro Hamburgers Steenokkerzeel. Wisselpas

Chiro Hamburgers Steenokkerzeel. Wisselpas Chiro Hamburgers Steenokkerzeel Wisselpas 2016-2017 En wat is chiro, nog meer dan spel? Dag chiroleden, ouders, vrienden van de chiro,... Het schooljaar is weer van start gegaan en daarbij hoort natuurlijk

Nadere informatie

P.S. En onthoud: met een fiets in de hand kom je door het ganse land!

P.S. En onthoud: met een fiets in de hand kom je door het ganse land! 39 Jonghernieuwers Beste jonghernieuwers Misschien wat laat, maar toch willlen we jullie een gelukkig nieuwjaar wensen! We hebben het jaar opnieuw met heel wat mooie herinneringen kunnen afsluiten. Al

Nadere informatie

Na een drukke periode is het weer tijd om er stevig in te vliegen en dat zullen we deze maand dus zeeeeeker doen!

Na een drukke periode is het weer tijd om er stevig in te vliegen en dat zullen we deze maand dus zeeeeeker doen! SPEELCLUB Na een drukke periode is het weer tijd om er stevig in te vliegen en dat zullen we deze maand dus zeeeeeker doen! Zijn jullie klaar om er een lap op te geven?! OKE DAN VLIEGEN WE ER IN, PATAT!!!

Nadere informatie

www.chiroganshoren.be Beste ouders en ketten Het nieuwe chirojaar gaat bijna weer van start. Dat betekent dat er de komende acht maanden weer wekelijks een nieuwe activiteit voor de ketten klaarstaat.

Nadere informatie

Chirojongens Retie. O ze Mette. Inhoud. Beste ouders/leden

Chirojongens Retie. O ze Mette. Inhoud. Beste ouders/leden Chirojongens Retie O ze Mette Sint Martinus Infofolder 10-11 Beste ouders/leden Met de start van het nieuwe chirojaar is het de moment om deze infofolder uit te brengen. Ondertussen zijn we toe aan de

Nadere informatie

Op zondag 3 december krijgen we bezoek van... de Sint! Hij komt dan met zijn Pieten naar

Op zondag 3 december krijgen we bezoek van... de Sint! Hij komt dan met zijn Pieten naar DECEMBER 2018 Beste ketten en ouders Onze derde Chiromaand staat voor de deur. De feest maand van het jaar. Op zondag 3 december krijgen we bezoek van... de Sint! Hij komt dan met zijn Pieten naar het

Nadere informatie

SPARLEKIJN jaargang September

SPARLEKIJN jaargang September 1 SPARLEKIJN jaargang 2019-2020 September www.scoutsnijlen.be v.u. : vzw Sparlekijn Broechemsesteenweg 217, 2560 Nijlen Contactgegevens TAK LEIDING MAILEN NAAR: BELLEN NAAR: Kapoenen? kapoenen@scoutsnijlen.be?

Nadere informatie

Divoke. maart - april

Divoke. maart - april Divoke maart - april Beste leden, ouders en sympathisanten Wat vlogen de twee eerste maanden van het nieuwe jaar weer voorbij. Tijdens de maand januari moesten de leidsters volop studeren voor de examens.

Nadere informatie

2- maandelijks tijdschrift. Editie November-December België-Belgique P.B Dilbeek 1 BC 9404

2- maandelijks tijdschrift. Editie November-December België-Belgique P.B Dilbeek 1 BC 9404 2- maandelijks tijdschrift Editie November-December 2018 België-Belgique P.B. 1700 Dilbeek 1 BC 9404 Kalender 4 November Bosspel 11 November Geen Chiro 18 November Chiro 25 November Chiro 2 December Sinterklaas

Nadere informatie

Dag allemaal, Het Chirojaar gaat zo snel!

Dag allemaal, Het Chirojaar gaat zo snel! Maart 2018 Dag allemaal, Het Chirojaar gaat zo snel! De paasvakantie staat voor de deur en dan gaan Keti, Aspi en leiding (of sympathisanten) op wandel met de rolstoelbewoners van WZC De Stichel. Zo brengt

Nadere informatie

Programmaboekje Februari Maart - April

Programmaboekje Februari Maart - April Programmaboekje Februari Maart - April Algemene informatie Chiro is van 14u30 tot 17u30. Tijdens zomeruur is het voor Keti en Aspi van 14u30 tot 18u00. Wij hopen alle leden minstens éénmaal per maand

Nadere informatie

Beste leden en ouders,

Beste leden en ouders, Paretter oktober Beste leden en ouders, Ons groepskamp is achter de rug en de volledige leidingsploeg en fourageteam hebben zich enorm geamuseerd, hopelijk was dit voor de kinderen een even leuke ervaring!

Nadere informatie

De Kapoenen. Aangezien er veel informatie via mail wordt verstuurd, vragen wij u uw adres door te sturen naar

De Kapoenen. Aangezien er veel informatie via mail wordt verstuurd, vragen wij u uw  adres door te sturen naar De Kapoenen Lieve kapoentjes en beste ouders, Hopelijk vonden jullie het kamp in de Pinte een super leuke week en zijn jullie klaar om aan het nieuwe scoutsjaar te beginnen. We verwelkomen niet enkel nieuwe

Nadere informatie

Chirokrantje Maart - April - Mei

Chirokrantje Maart - April - Mei Chirokrantje Maart - April - Mei Editoriaal Lieve meisjes van Allegro Het eind van ons Chirojaar komt jammer genoeg alweer in zicht, maar het zullen nog een paar zeer leuke en intensieve maanden worden.

Nadere informatie