Inhoudsopgave. Inleiding. Basis spelregels watervoetbal. Spelregels poulewedstrijden en finale. Communicatie. Voorbeeld persbericht.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Inhoudsopgave. Inleiding. Basis spelregels watervoetbal. Spelregels poulewedstrijden en finale. Communicatie. Voorbeeld persbericht."

Transcriptie

1

2 Inhoudsopgave Inleiding Basis spelregels watervoetbal Spelregels poulewedstrijden en finale Communicatie Voorbeeld persbericht Materiaallijst Ballen Plattegrond zwembad Voorbeeld speelschema Voorbeeld pouleschema A Voorbeeld pouleschema B Voorbeeld pouleschema C Voorbeeld pouleschema D Voorbeeld finaleschema Voorbeeld wedstrijdformulier Voorbeeld inschrijfformulier

3 Inleiding Zwembad De Grote Koppel, onderdeel van Sportbedrijf Arnhem, organiseert in de kerstvakantie van 2016 voor de tweede keer het NK Watervoetbal. Watervoetbal of aquasoccer is een voetbalwedstrijd waarbij in een zwembad (met beweegbare bodem) een klein laagje water van 15 cm staat. Het speelveld is ongeveer 15 bij 11 meter. Wedstrijden duren slechts 8 minuten met teams van 4 personen zonder keeper. De bal is ongeveer 45 cm in doorsnede en de techniek is heel anders dan bij gewoon voetbal. Jongens en meisjes spelen samen. Dit levert verrassende winnaars op. Het idee is dat zwembaden in hun eigen bad, bijvoorbeeld in de herfstvakantie, een watervoetbaltoernooi organiseren. De teams kunnen zich dan kwalificeren voor deelname aan het NK. In de kerstvakantie organiseert De Grote Koppel in Arnhem het NK Watervoetbal. Als je mee wilt doen het NK Watervoetbal, dan zijn dit de stappen: 1. Meld je zwembad aan via Je ontvangt van ons een bevestiging van je inschrijving. Het aantal finaleplaatsen is beperkt, dus wacht niet te lang. 2. Organiseer, bijvoorbeeld in de herfstvakantie, je eigen watervoetbaltoernooi. In dit document vind je de spelregels, voorbeelddocumenten, lijstjes, tips, etc. Op onze site kun je ook materialen downloaden om er een nog groter succes van te maken. 3. Geef, na afloop van de voorronde direct door wie de winnars zijn. 4. Wij nodigen de winnaars uit voor de finale op dinsdag 27 december. Vergeet vooral niet de plaatselijke media flink te betrekken om er het maximale uit te halen. Vragen, opmerkingen of ideeèn? Neem contact met ons op (026) We wensen je enorm veel plezier en succes met de voorbereidingen. Mark Debets Roland Smit Thijs Laseur Kijk bijvoorbeeld eens naar dit filmpje van het Jeugdjournaal Omroep Gelderland:

4 Basis spelregels watervoetbal Afmetingen: Er wordt gespeeld op een veld van ongeveer 15 x 10 meter, met een waterdiepte van 15 centimeter. Afhankelijk van de mogelijkheden van je bad pas je dit aan. Kun je in je bad twee velden kwijt, houd dan rekening met een loze ruimte tussen de velden. De doeltjes zijn 90 centimeter hoog en 2,05 meter breed, gemeten naar de buitenkant van lat en paal. Het doel staat op de kant met de voorkant van de paal tegen de waterrand aan. De bal heeft diameter van 45 centimeter en weegt 700 gram. Deelnemers: Elk team heeft maximaal 6 deelnemers, die geboren moeten zijn in 2004, 2005, 2006 of Dit moeten ze aantonen met een ID bewijs of een kopie daarvan. Tijdens het NK wordt dit zeker gecontroleerd. De deelnemers dragen eigen badkleding. Het eerstgenoemde team draagt zwembandjes voor de herkenbaarheid. Elk team heeft één coach van tenminste 18 jaar oud. De coach is het aanspreekpunt van de organisatie naar de kinderen. De coach is ervoor verantwoordelijk dat het team op tijd aan de aftrap staat. Als een team 2 minuten te laat is, dan heeft het team verloren met 3-0. De teams spelen 4 tegen 4 op een veld. De coach en maximaal 2 wisselspelers zitten dus aan de kant. Er is geen keeper. Wedstrijd: De speeltijd is exact 8 minuten. Er is geen blessuretijd of iets dergelijks. In de knock-out fase kan de scheidsrechter hiervan afwijken als er zwaarwegende redenen zijn. De scheidsrechter tost met de aanvoerders, wie begint. De aftrap wordt door 2 spelers gedaan in het midden van het veld. De andere spelers staan op hun eigen helft op tenminste 2 meter afstand van de bal. Er is een doelpunt als de bal volledig over de doellijn is gegaan. Daarna volgt een aftrap voor het team dat een tegendoelpunt heeft gekregen. Het gebied van 1,5 meter voor de goal is voor spelers niet toegangkelijk.. Wisselen mag continu, maar pas na toestemming van de persoon achter de scorebordtafel. Er mogen nooit meer dan 4 spelers van hetzelfde team in het water staan. Komt de bal buiten het veld, dan mag het andere team de bal vanaf die plek ingooien. Tegenstanders staan op tenminste 2 meter en de bal moet met twee handen ingegooid worden. Overtredingen: Bij overtredingen, zoals hands, een sliding of duwen volgt allen op eigen helft direct een strafschop voor de tegenstander. Op de andere helft volgt een vrije bal. De strafschop wordt genomen vanaf de derde zwarte streep vanachter het doel (of xx meter). Alle andere spelers staan achter de strafschopnemer. Er is dus geen keeper in het doel. Bij grove overtredingen kan de scheidsrechter een speler diskwalificeren tot het einde van de wedstrijd. Het team moet dan met 3 spelers verder.

5 Spelregels poulewedstrijden en finales Poulewedstrijden: In de poule speelt elk team maximaal 1 keer tegen elkaar. Een gewonnen wedstrijd levert 3 punten op, gelijkspel 1 en verlies 0. De twee teams die in de poule de meeste punten halen gaan door naar de finaleronde. Is het aantal punten gelijk, dan eindigt het team met het beste doelsaldo over alle poulewedstrijden bovenaan. Is het aantal punten dan nog gelijk, dan eindigt het team met de meeste doelpunten over alle poulewedstrijden bovenaan. Is het aantal punten dan nog steeds gelijk, dan wordt gekeken naar het onderlinge resultaat. Als ook het onderlinge resultaat gelijk is bepaalt de wedstrijdleiding, door loting, wie naar de finaleronde doorgaat. Finaleronde: Afhankelijk van het aantal poules, begin je met een kwartfinale of direct een halve finale. Dit zijn kruisfinales. Nummer 1 uit poule A, speelt tegen nummer 2 uit poule B. Nummer 2 uit poule A tegen nummer 1 uit poule B. Etc. Is er na de reguliere speeltijd geen winnaar, dan volgen strafschoppen. Elke speler neemt 1 strafschop. Elke team neemt dus 5 strafschoppen. Is er daarna nog geen winnaar, dan nemen de teams om en om strafschoppen tot er een beslissing is verkregen. De verliezende teams uit de halve finales, spelen een wedstrijd om plek 3 en 4. De winnende teams uit de halve finales, spelen een wedstrijd om plek 1 en 2.

6 Communicatie Door goed na te denken over je communicatie, haal je het maximale uit je watervoetbaltoernooi. Onze ervaring is dat lokale media er graag over schrijven en dat berichtgeving op internet veel gedeeld wordt. Hieronder een paar uitgangspunten die wellicht handig zijn. Het eerste communicatiedoel is het binnenhalen van voldoende deelnemers. In Arnhem zijn voetbalclubs een belangrijke doelgroep. Daarnaast werven we teams via de wijken. Het voordeel hiervan is dat de jongens en meisjes makkelijk een groepje kunnen samenstellen om mee te doen. Daarnaast lift je mee op de natuurlijke concurrentie die er is tussen voetbalverenigingen. Dit jaar is het voor het eerst dat deelnemers zich kunnen plaatsen voor het NK. Dit is een belangrijk onderdeel van de kernboodschap: Word watervoetbalkampioen van Arnhem en plaats je voor het eerste Nederlands Kampioenschap in december. Het is slim om op diverse plekken posters op te hangen. Op deze pagina zie je een voorbeeld. Wil je hiervan een eigen versie, stuur dan even een mail aan We maken graag een poster voor je. 27 oktober voorronde 8 tot en met 12 jaar 4 tegen 4 Schrijf je team in voor 30 september via Of vul het inschrijfformulier in bij het zwembad. 22 december NK De winnaar plaatst zich automatisch voor het eerste NK in Arnhem. Een roll-up banner zorgt voor goede zichtbaarheid in het zwembad. Ze zijn tegenwoordig voor minder dan 50,- te bestellen, bijvoorbeeld bij Op onze site ( staat een bestand dat je kunt gebruiken om een dergelijke banner te bestellen. Gebruik lokale pers en social media om je event nog meer bekendheid te geven. Hiernaast vind je een voorbeeld persbericht dat je kunt gebruiken. De foto die je kunt downloaden via onze site, is rechtenvrij en kun je dus meesturen. Vanzelfsprekend kun je ook een persbericht, met eigen foto s, versturen als de winnaar bekend is, vlak voor het NK, etc. Speciaal voor het NK Watervoetbal is een logo ontwikkeld. Ook dit kun je downloaden. Het is, mits in relatie tot het NK, vrij te gebruiken.

7 Voorbeeld persbericht Hieronder een voorbeeld persbericht om te versturen naar lokale media. Voeg hieraan lokale informatie toe. Voorrondes NK Watervoetbal in plaats Op datum vindt in zwembad naam een officiële voorronde voor het NK Watervoetbal plaats. De winnaars plaatsen zich automatisch voor het Nederlands Kampioenschap watervoetbal later dit jaar in Arnhem. Watervoetbal of aquasoccer is een voetbalwedstrijd waarbij in een zwembad (met beweegbare bodem) een klein laagje water van 15 cm staat. Het speelveld is ongeveer 15 bij 11 meter. Wedstrijden duren slechts 8 minuten met teams van 4 personen zonder keeper. De bal is ongeveer 45 cm in doorsnede en de techniek is heel anders dan bij gewoon voetbal. Jongens en meisjes spelen samen. Dit levert verrassende winnaars op. Teams van vijf personen kunnen zich vanaf nu tot datum opgeven via of via een inschrijfformulier bij het zwembad. Het toernooi is op datum van begintijd tot eindtijd. De winnaars plaatsen zich automatisch voor het Nederlands Kampioenschap Watervoetbal. Zij kunnen op 22 december in Arnhem de allereerste Nederlands Kampioen worden in deze bijzondere tak van sport. EINDE PERSBERICHT De foto en het logo bij dit persbericht zijn rechtenvrij te gebruiken. Neem voor meer informatie over het toernooi in plaats contact op met: Voornaam Achternaam functie Neem voor mee informatie over het Nederlands Kampioenschap contact op met: Mark Debets Woordvoerder Sportbedrijf Arnhem /

8 Materiaallijst De Arnhemse materiaallijst kun je gebruiken ter inspiratie: Voor de inrichting van het bad: 2 lijnen (15 meter) 4 goaltjes ( geluidsinstallatie met microfoon en muziek routingborden stoelen voor publiek en teams stoel en tafel voor wedstrijdleiding / organisatie flapover Voor de teams: 20 zwembandjes informatie Voor de wedstrijden: 3 stopwatches 3 fluitjes 2 scoreborden 4 ballen 35 wedstrijdbriefjes 4 handdoeken (om wedstrijdbriefjes droog te houden) bekers / medailles podium Voor de veiligheid: EHBO spullen 4 coolpacks 4 portofoons Overig materiaal: 5 prullenbakken plakband / duck tape moersleutel voor startblokken tieraps pennen / stiften fototoestel overtrekschoentjes schaar afzetlint horecamuntjes voor vrijwilligers

9 Ballen De gebruikte ballen komen van Sport-thieme.nl en zijn zogenaamde Gymnic ballen met een doorsnede van 45 cm. Het gewicht is 700 gram. Artikel nummer: Plattegrond zwembad Ter inspiratie de plattegrond van de velden bij zwembad De Grote Koppel.

10 Voorbeeld speelschema Onderstaand speelschema is een voorbeeld als je een toernooi speelt met 16 teams. tijd veld 1 veld 2 wedstrijdnummer poule team 1 team 2 uitslag wedstrijdnummer poule team 1 team 2 uitslag A A B 2 C A B B A B 4 D A B A C D 6 C C D B C D 8 D C D A B C 10 C B C B B C 12 D B C A A D 14 C A D B A D 16 D A D A B D 18 C B D B B D 20 D B D A A C 22 C A C B A C 24 D A C pauze A1 B C1 D B1 A D1 C pauze winnaar 25 winnaar winnaar 27 winnaar pauze verliezer 29 verliezer winnaar 29 winnaar prijsuitreiking

11 Voorbeeld pouleschema A Onderstaand pouleschema sluit aan bij het speelschema op de vorige pagina. Vul hier de namen van de teams in. Daarna in de tweede tabel de uitslagen. In de derde tabel de einduitslag van de poule. Poule A A B C D Naam team Wedstrijd 1. A - B 5. C - D 9. B - C 13. A - D 17. B - D 21. A - C Uitslag team punten doelpunten voor doelpunten tegen doelsaldo plaats A B C D

12 Voorbeeld pouleschema B Vul hier de namen van de teams in. Daarna in de tweede tabel de uitslagen. In de derde tabel de einduitslag van de poule. Poule B A B C D Naam team Wedstrijd 3. A - B 7. C - D 11. B - C 15. A - D 19. B - D 23. A - C Uitslag team punten doelpunten voor doelpunten tegen doelsaldo plaats A B C D

13 Voorbeeld pouleschema C Vul hier de namen van de teams in. Daarna in de tweede tabel de uitslagen. In de derde tabel de einduitslag van de poule. Poule C A B C D Naam team Wedstrijd 2. A - B 6. C - D 10. B - C 14. A - D 18. B - D 22. A - C Uitslag team punten doelpunten voor doelpunten tegen doelsaldo plaats A B C D

14 Voorbeeld pouleschema D Vul hier de namen van de teams in. Daarna in de tweede tabel de uitslagen. In de derde tabel de einduitslag van de poule. Poule D A B C D Naam team Wedstrijd 4. A - B 8. C - D 12. B - C 16. A - D 20. B - D 24. A - C Uitslag team punten doelpunten voor doelpunten tegen doelsaldo plaats A B C D

15 Voorbeeld finaleschema Dit finaleschema is het vervolg op de eerdere voorbeelden. kwart finales halve finale finale wedstrijd 25 Nr. 1 groep A Nr. 2 groep B wedstrijd 29 winnaar 25 wedstrijd 26 winnaar 26 wedstrijd 31 Nr. 1 groep C verliezer 29 Nr. 2 groep D verliezer 30 wedstrijd 27 wedstrijd 32 Nr. 1 groep B winnaar 29 Nr. 2 groep C wedstrijd 30 winnaar 30 winnaar 27 wedstrijd 28 winnaar 28 Nr. 1 groep D Nr. 2 groep C Uitslag 1e 2e 3e 4e

16 Voorbeeld wedstrijdformulier Laat beide teams na de wedstrijd dit formulier invullen, ondertekenen en inleveren bij het wedstrijdsecretariaat. In te vullen door organisatie: Poule: Wedstrijdnummer: Team 1: Team 2: In te vullen door teams: Uitslag: - Handtekening team 1: - Handtekening team 2: -

17 Voorbeeld inschrijfformulier Dit formulier kun je op je site zetten of neerleggen bij de balie van het zwembad. Naam team: Vul hieronder de gegevens van de coach in. Hij/zij is de contactpersoon tussen de organisatie en de rest van het team. De coach dient op de speeldatum tenminste 18 jaar te zijn. Naam coach: Telefoonnummer: Mailadres: Geboortedatum: Spelers Naam Geboortedatum Speler 1: Speler 2: Speler 3: Speler 4: Speler 5:

Voorronde dag 1: Voorronde dag 2:

Voorronde dag 1: Voorronde dag 2: 1 Voorronde dag 1: 11-11-2015 Voorronde dag 2: 18-11-2015 Algemene informatie / tips 3 Wat houdt watervoetbal in 3 Regels watervoetbal 3 Deelnemende teams 4 Wedstrijdschema 6-7 Wie mogen er naar het NK

Nadere informatie

De 14 regels van Johan Cruijff

De 14 regels van Johan Cruijff De 14 regels van Johan Cruijff Bij elk Cruyff Court en Schoolplein14 wereldwijd hangen De 14 regels van Johan Cruijff. Dit zijn gedragsregels waar iedereen zich aan dient te houden en elkaar op kan aanspreken.

Nadere informatie

Reglement Streetsoccertoernooi 2017

Reglement Streetsoccertoernooi 2017 Reglement Streetsoccertoernooi 2017 De inschrijving voor deelname aan het Rotary streetsoccertoernooi 2017 verloopt via formdesk. De schoolsportcoordinator ontvangt de link waar men zich kan inschrijven.

Nadere informatie

Reglement Streetsoccertoernooi 2016

Reglement Streetsoccertoernooi 2016 Reglement Streetsoccertoernooi 2016 De inschrijving voor deelname aan het Rotary streetsoccertoernooi 2016 verloopt via formdesk. De schoolsportcoordinator ontvangt de link waar men zich kan inschrijven.

Nadere informatie

Reglement Streetsoccertoernooi 2018

Reglement Streetsoccertoernooi 2018 Reglement Streetsoccertoernooi 2018 De inschrijving voor deelname aan het Rotary streetsoccertoernooi 2018 verloopt via formdesk. De schoolsport coördinator ontvangt de link waar men zich kan inschrijven.

Nadere informatie

Kwartfinale Cruyff Court 6 vs 6 voetbaltoernooi

Kwartfinale Cruyff Court 6 vs 6 voetbaltoernooi Kwartfinale Cruyff Court 6 vs 6 voetbaltoernooi Georganiseerd door : Alkmaar Sport N.V. Datum : 10 mei 2017 Coördinatoren : Mieke Tesselaar & Milan Loos 1 Inhoudsopgave Inleiding Blz. 3 Poule indeling

Nadere informatie

Schoolvoetbal 2017 Groep 7 & 8

Schoolvoetbal 2017 Groep 7 & 8 Groep 7 & 8 Mede mogelijk gemaakt door: En de vele vrijwilligers van de Heilooër voetbalverenigingen GROEP 7/8-1E RONDE - VRIJDAG 31 MAART MEIDEN 7x7 JONGENS 7x7 11x11 Poule M1 Poule J9 Poule E15 Willibrord

Nadere informatie

Sportiviteit wint altijd!

Sportiviteit wint altijd! t oernooi 2017 Sportiviteit wint altijd! Zaterdag 24 juni 2017 C-toernooi Sportieve jongens en meisjes, coaches, teammanagers, scheidsrechters en ouders Wat enorm leuk dat jullie dit jaar meedoen aan het

Nadere informatie

Sportiviteit wint altijd!

Sportiviteit wint altijd! t oernooi 2017 Sportiviteit wint altijd! Zondag 25 juni 2017 D-toernooi Sportieve jongens en meisjes, coaches, teammanagers, scheidsrechters en ouders Wat enorm leuk dat jullie dit jaar meedoen aan het

Nadere informatie

Schoolvoetbal 2017 Groep 5 & 6

Schoolvoetbal 2017 Groep 5 & 6 Groep 5 & 6 Mede mogelijk gemaakt door: En de vele vrijwilligers van de Heilooër voetbalverenigingen GROEP 5/6 - WOENSDAG 12 APRIL JONGENS 1E RONDE - MEIDEN Poule E Meander M1 1 Springschans M1 2 Radboud

Nadere informatie

HANDBOEK NATIONALE EVENEMENTEN WATERPOLO. N.K. E jeugd (0.11 jr.) N.K. D jeugd (o.13 jr.) N.K. C jeugd (o.15 jr.) N.K. A jeugd (o.19 jr.

HANDBOEK NATIONALE EVENEMENTEN WATERPOLO. N.K. E jeugd (0.11 jr.) N.K. D jeugd (o.13 jr.) N.K. C jeugd (o.15 jr.) N.K. A jeugd (o.19 jr. HANDBOEK NATIONALE EVENEMENTEN WATERPOLO N.K. E jeugd (0.11 jr.) N.K. D jeugd (o.13 jr.) N.K. C jeugd (o.15 jr.) N.K. A jeugd (o.19 jr.) INHOUDSOPGAVE: Algemeen Het wedstrijdreglement Draaiboek Algemeen

Nadere informatie

Louwinus Maas schoolvoetbaltoernooi 2018

Louwinus Maas schoolvoetbaltoernooi 2018 Louwinus Maas schoolvoetbaltoernooi 2018 Dit is het programmaboekje van het Louwinus Maas schoolvoetbal toernooi voor het meisjes toernooi op 11 april 2018 Wij willen u attent maken op de volgende zaken:

Nadere informatie

SPELREGELS VELDVOETBAL 2016/2017 UITDAGING EN TALENT

SPELREGELS VELDVOETBAL 2016/2017 UITDAGING EN TALENT 1 SPELREGELS VELDVOETBAL 2016/2017 UITDAGING EN TALENT Artikel 1.0 Sportinformatie 4 Categorieën: Groepen 5/6 Jongens, 5/6 Meisjes, 7/8 Jongens, 7/8 Meisjes Inschrijving per schoollocatie max.3 teams per

Nadere informatie

JUMBO SCHOOLVOETBALTOERNOOI INFORMATIEBOEKJE. Georganiseerd door FC Almere

JUMBO SCHOOLVOETBALTOERNOOI INFORMATIEBOEKJE. Georganiseerd door FC Almere JUMBO SCHOOLVOETBALTOERNOOI INFORMATIEBOEKJE Georganiseerd door FC Almere Beste jongens, meisjes, leerkrachten en toeschouwers, Football Club Almere heet u van harte welkom op Sportpark de Marken, waar

Nadere informatie

Louwinus Maas schoolvoetbaltoernooi 2018

Louwinus Maas schoolvoetbaltoernooi 2018 Louwinus Maas schoolvoetbaltoernooi 2018 Dit is het programmaboekje van het Louwinus Maas schoolvoetbal toernooi voor het toernooi op 18 april 2018 Wij willen u attent maken op de volgende zaken: 1. Voor

Nadere informatie

Jan Kouwenberg Kaboutertoernooi

Jan Kouwenberg Kaboutertoernooi RKSV Mierlo-Hout Sportpark De Beemd Wilgehoutstraat 6 Postbus 338 5700 AH Helmond Jan Kouwenberg Kaboutertoernooi zaterdag 12 mei 2018 Inhoudsopgave Voorwoord... pag. 3 Reglement... pag. 4 Spelregels...

Nadere informatie

Rood-Wit International U10 Tournament Georganiseerd door RKSV Rood-Wit W Sportpark De Gagelrijzen te St. Willebrord

Rood-Wit International U10 Tournament Georganiseerd door RKSV Rood-Wit W Sportpark De Gagelrijzen te St. Willebrord Kwalificatietoernooi Rood-Wit International U10 Tournament 2017 Georganiseerd door RKSV Rood-Wit W Sportpark De Gagelrijzen te St. Willebrord Zondag 16 april 2017 (1 e Paasdag) Voor amateurverenigingen

Nadere informatie

Volleybaltoernooi 2019

Volleybaltoernooi 2019 Volleybaltoernooi 2019 Vrijdag 22 maart 2019 Sporthal de Hazelaar Adres: T.M. Kortenhorstlaan 6, 5244 GD Rosmalen 11.30 14.00 uur Doelstelling: Na een lessenreeks van het spel volleybal komen de scholen

Nadere informatie

Dos K. 7 x 7 Toernooi Mannen 45 + DOS K.

Dos K. 7 x 7 Toernooi Mannen 45 + DOS K. Dos K 7 x 7 Toernooi Mannen 45 + DOS K. Voorwoord Lekker een potje voetballen! De KNVB organiseerde in voorgaande seizoenen het Nederlands Kampioenschap 7x7 voor verschillende disciplines (35+ en 45+ bij

Nadere informatie

Programmaboekje 2014

Programmaboekje 2014 Programmaboekje 2014 Inhoud Sportkantine Duurswold... 2 Organisatie... 2 Voorwoord... 3 Algemene toernooiregels... 4 Het speelveld... 5 Toernooiregels... 6 Opgave training... 7 Trainingstijden... 7 Programma

Nadere informatie

Voetbal 1 CATEGORIEEN 2 DEELNAME 3 MATERIAAL 4 WEDSTRIJDREGLEMENT. Piramidaal provinciaal

Voetbal 1 CATEGORIEEN 2 DEELNAME 3 MATERIAAL 4 WEDSTRIJDREGLEMENT. Piramidaal provinciaal Voetbal Piramidaal provinciaal 1 CATEGORIEEN Miniemen jongens (A + B). Cadetten jongens (A + B). Scholieren jongens (A + B). Meisjes cat. 1: miniemen (A + B) + cadetten A. Meisjes cat. 2: cadetten B +

Nadere informatie

Schoolzaalvoetbaltoernooi

Schoolzaalvoetbaltoernooi Schoolzaalvoetbaltoernooi Voor wie Groep 7 en 8 Waar Maaspoort Sports & Events Marathonloop 1 5235 AA s-hertogenbosch Tel: (073) 64 94 222 Wanneer Maandag 27 december 2010 Tijden Start toernooi: 09.00

Nadere informatie

Programma van het toernooi voor meisjes groep 7/8 en 5/6 op Woensdag 10 april 2019.

Programma van het toernooi voor meisjes groep 7/8 en 5/6 op Woensdag 10 april 2019. Programma van het toernooi voor meisjes groep 7/8 en 5/6 op Woensdag 10 april 2019. Wij willen u attent maken op de volgende zaken: 1. Voor aanvang van de toernooi-dag moeten u de ingevulde deelnemerslijst

Nadere informatie

Schoolzaalvoetbaltoernooi finales

Schoolzaalvoetbaltoernooi finales Schoolzaalvoetbaltoernooi finales 20 februari 2014 Sportcentrum de Mammoet 1 Voorwoord: SPORT.GOUDA heet iedereen hartelijk welkom bij de grote finaledag van het schoolzaalvoetbal 2014. Na spannende voorrondes

Nadere informatie

Louwinus Maas schoolvoetbaltoernooi 2019

Louwinus Maas schoolvoetbaltoernooi 2019 Louwinus Maas schoolvoetbaltoernooi 2019 Programma van het toernooi voor jongens groep 7/8 op Woensdag 3 april 2019. Wij willen u attent maken op de volgende zaken: 1. Voor aanvang van de toernooi-dag

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Wijdemeren Beach Soccer editie 2013

Wedstrijdreglement Wijdemeren Beach Soccer editie 2013 Wedstrijdreglement Wijdemeren Beach Soccer editie 2013 Het speelveld Er wordt gespeeld op een ondergrond van zand. De zandlaag is circa 30 cm. hoog De afmetingen van het speelveld zijn 16 meter lang en

Nadere informatie

Schoolvoetbal 2018 Groep 7 & 8

Schoolvoetbal 2018 Groep 7 & 8 Groep 7 & 8 Mede mogelijk gemaakt door: En de vele vrijwilligers van de Heilooër voetbalverenigingen GROEP 7/8 VRIJDAG 13 & 20 APRIL MEIDEN 7x7 JONGENS 7x7 11x11 Poule M1 Poule J4 Poule E6 Springschans

Nadere informatie

KNVB.NL/STRAATVOETBAL

KNVB.NL/STRAATVOETBAL HAND BOEK KNVB.NL/STRAATVOETBAL STRAATVOETBAL: WAAROM VINDT DE KNVB DIT ZO BELANGRIJK? Met het KNVB Straatvoetbal willen we kinderen stimuleren meer buiten te voetballen. Met straatvoetbal willen we winnen

Nadere informatie

Programma van het toernooi voor jongens groep 5/6 op Woensdag 17 april 2019.

Programma van het toernooi voor jongens groep 5/6 op Woensdag 17 april 2019. Programma van het toernooi voor jongens groep 5/6 op Woensdag 17 april 2019. Wij willen u attent maken op de volgende zaken: 1. Voor aanvang van de toernooi-dag moeten u de ingevulde deelnemerslijst naar

Nadere informatie

Informatieboekje Cruyff Courts Kampioenen 6 vs 6 Hoogeveen. 5, 12, 13 en 21 oktober 2016

Informatieboekje Cruyff Courts Kampioenen 6 vs 6 Hoogeveen. 5, 12, 13 en 21 oktober 2016 Informatieboekje Cruyff Courts Kampioenen 6 vs 6 Hoogeveen 5, 12, 13 en 21 oktober 2016 Beste begeleider en deelnemers! Leuk dat jullie meedoen aan de voorronde(s) van de Stadsfinale van Cruyff Courts

Nadere informatie

Programmaboekje Schoolzaalvoetbalkampioenschap Basisscholen Volendam 2018

Programmaboekje Schoolzaalvoetbalkampioenschap Basisscholen Volendam 2018 Programmaboekje Schoolzaalvoetbalkampioenschap Basisscholen Volendam 2018 2 Welkomstwoord We lopen weer tegen het einde van het jaar en dus is het weer tijd voor het traditionele schoolzaalvoetbaltoernooi

Nadere informatie

Reglement - Hockey

Reglement - Hockey Algemene bepalingen: Reglement - Hockey 2018-2019 Er wordt gespeeld in vijf categorieën: o Klas 1-2 meisjes o Klas 3 4 meisjes o Klas 1 3 jongens o Schoolteam meisjes o Schoolteamjongens Een speler mag

Nadere informatie

6-5-2013. Inhoudsopgave

6-5-2013. Inhoudsopgave Inhoudsopgave Blz. 3 Reglement Blz. 4 Veld indeling Blz. 5 Speelschema MB Blz. 6 Penalty bokaal MB Blz. 7 Reglement 4 tegen 4 Blz. 8 Speelschema 4 tegen 4 (4 teams) Blz. 9 Speelschema 4 tegen 4 (5 teams)

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE. Schoolvoetbaltoernooi Gemeente Hellendoorn 2018

PROGRAMMABOEKJE. Schoolvoetbaltoernooi Gemeente Hellendoorn 2018 PROGRAMMABOEKJE Schoolvoetbaltoernooi Gemeente Hellendoorn 2018 Beste meisjes en jongens, Het hele jaar door zijn er allerlei sportieve evenementen in onze gemeente. We zijn niet voor niets tot sportgemeente

Nadere informatie

Programmaboekje jeugdtoernooien vv SVBO 2016

Programmaboekje jeugdtoernooien vv SVBO 2016 Programmaboekje jeugdtoernooien vv SVBO 2016 4 juni 2016 C en D junioren 11 juni 2016 E en F - pupillen Welkom Namens het bestuur, organisatie, leden en sponsoren van vv SVBO heten wij u van harte welkom

Nadere informatie

Schoolvoetbaltoernooi

Schoolvoetbaltoernooi Schoolvoetbaltoernooi 2012 (Dedemsvaart Balkbrug)) Woensdag 11 april 2012 Sportpark De Boekweit Dedemsvaart Schoolvoetbal 2012 1 Schoolvoetbal 2012 2 Toernooi-reglement De wedstrijden worden gespeeld volgens

Nadere informatie

Vrijdag 22 december 2017 Kon. Bacwalde S.K.

Vrijdag 22 december 2017 Kon. Bacwalde S.K. Bacwalde for Life: Penalty Cup Vrijdag 22 december 2017 Kon. Bacwalde S.K. Algemeen Tornooireglement 1. Graag verwelkomen wij u & uw teamleden ten laatste om 18.30h aan het secretariaat in de tent Daar

Nadere informatie

Schoolvoetbal Toernooi voor scholen in Aalsmeer en Kudelstaart

Schoolvoetbal Toernooi voor scholen in Aalsmeer en Kudelstaart Schoolvoetbal Toernooi voor scholen in Aalsmeer en Kudelstaart 15 tot en met 19 mei 2017 Dit jaar gehouden bij : FC Aalsmeer Beethovenlaan 120, Aalsmeer VOORWOORD Aalsmeer, mei 2017 Jongens en meisjes,

Nadere informatie

Louwinus Maas schoolvoetbaltoernooi 2017

Louwinus Maas schoolvoetbaltoernooi 2017 Louwinus Maas schoolvoetbaltoernooi 2017 Dit is het programmaboekje van het Louwinus Maas schoolvoetbal toernooi 2017 voor alle toernooimiddagen in april 2017. U treft aan Programma jongens elftallen groep

Nadere informatie

H O O F S P O N S O R S C H O O L V O E T B A L

H O O F S P O N S O R S C H O O L V O E T B A L Beste Sportvrienden, Het is alweer voor de 33 ste keer dat het Easy Fit - vv Bargeres Schoolvoetbaltoernooi wordt gehouden op de velden van v.v. Bargeres. Ook dit jaar zal er weer gestreden worden om de

Nadere informatie

H O O F S P O N S O R S C H O O L V O E T B A L

H O O F S P O N S O R S C H O O L V O E T B A L Beste Sportvrienden, Het is alweer voor de 34 ste keer dat het Easy Fit - vv Bargeres Schoolvoetbaltoernooi wordt gehouden op de velden van vv Bargeres. Het toernooi wordt dit jaar in een andere opzet

Nadere informatie

Minivoetbal Toernooi voor scholen in Aalsmeer en Kudelstaart

Minivoetbal Toernooi voor scholen in Aalsmeer en Kudelstaart Voetbal Vereniging Aalsmeer opgericht 15 september 1919 Koninklijk goedgekeurd 18 november 1938 Opnieuw Koninklijk goedgekeurd 20 juli 1961 Minivoetbal Toernooi voor scholen in Aalsmeer en Kudelstaart

Nadere informatie

Wedstrijdreglement NK Speedsoccer 2018

Wedstrijdreglement NK Speedsoccer 2018 Wedstrijdreglement NK Speedsoccer 2018 Algemeen 1. Het NK Speedsoccer vindt plaats van 17 december 2018 t/m 5 januari 2019 2. Een wedstrijd wordt vijf tegen vijf gespeeld. 3. Elk team bestaat uit minimaal

Nadere informatie

Lemele, mei Beste sportvrienden,

Lemele, mei Beste sportvrienden, 1 Lemele, mei 2017 Beste sportvrienden, Hierbij ontvangt u het programma voor het Jeugd Lemels Open 2017, Dit jaar wordt het Jeugd Lemels Open voor de 2de e keer georganiseerd en hopen op een even groot

Nadere informatie

Programmaboekje. B1-jeugd zaalvoetbaltoernooi Gemeente Tubbergen. Ransuil te Geesteren Vinckenweg TB Geesteren

Programmaboekje. B1-jeugd zaalvoetbaltoernooi Gemeente Tubbergen. Ransuil te Geesteren Vinckenweg TB Geesteren B1-jeugd zaalvoetbaltoernooi Gemeente Tubbergen Datum: 30 december 2014 Van 14.00 uur tot 18.00 uur Programmaboekje Ransuil te Geesteren Vinckenweg 14 7678 TB Geesteren Beste voetbalvrienden, Namens de

Nadere informatie

Schoolvoetbal 2018 Groep 5 & 6

Schoolvoetbal 2018 Groep 5 & 6 Groep 5 & 6 Mede mogelijk gemaakt door: En de vele vrijwilligers van de Heilooër voetbalverenigingen GROEP 5/6 WOENSDAG 18 APRIL MEIDEN JONGENS Poule A Zuidwester M1 Meander M1 Paulus M1 Benedictus M1

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENTEN SEIZOEN

WEDSTRIJDREGLEMENTEN SEIZOEN WEDSTRIJDREGLEMENTEN SEIZOEN 2017-2018 SPELREGELS KNVB SCHOOLVOETBAL 11 TEGEN 11 SCHOOLTEAMS: GROEP 7/8 Deze reglementen gelden vanaf de eerste voorronde tot en met de nationale finales KNVB Schoolvoetbal

Nadere informatie

Voetbaltoernooi Finales

Voetbaltoernooi Finales Voetbaltoernooi Finales 20162017 Schoolsportagenda Woensdag 22 maart 2017 Van 13.30 18:00 uur Locatie: v.v. Drachten Informatie: Stephan Oorburg s.oorburg@sportbedrijfdrachten.nl 06 83 164 340 www.sportbedrijfdrachten.nl

Nadere informatie

Wedstrijdreglementen KNVB Schoolvoetbal 2014/ 15

Wedstrijdreglementen KNVB Schoolvoetbal 2014/ 15 Wedstrijdreglementen KNVB Schoolvoetbal 2014/ 15 Spelregels KNVB Schoolvoetbal 11 TEGEN 11 Wedstrijdreglementen KNVB Schoolvoetbal 2014/ 15 Deze reglementen gelden vanaf de eerste voorronde tot en met

Nadere informatie

KNVB Straatvoetbal 2015

KNVB Straatvoetbal 2015 Vrijdag 8 mei 2015 Complex HV Tornado Sportcomplex De Kabel Parklaan 1 1701 GS Heerhugowaard 10:00 uur 14:00 uur Contactpersoon: Christopher Manuputty (Sportservice Heerhugowaard) 072-57 63 880 06-301

Nadere informatie

1e open Achterhoekse EVENEMENT DRAAIBOEK 2015 Walking Football toernooi 2019

1e open Achterhoekse EVENEMENT DRAAIBOEK 2015 Walking Football toernooi 2019 Programmaboek 1 e open Achterhoekse Walking Football Toernooi BEWEEGTEAM WOERDEN 1e open Achterhoekse EVENEMENT DRAAIBOEK 2015 Walking Football toernooi 2019 Beweegteam Woerden Rembrandtlaan 2 3443 EG

Nadere informatie

Louwinus Maas schoolvoetbaltoernooi 2016

Louwinus Maas schoolvoetbaltoernooi 2016 Louwinus Maas schoolvoetbaltoernooi 2016 Dit is het programmaboekje van het Louwinus Maas schoolvoetbal toernooi 2016 voor alle toernooimiddagen in april 2016. U treft aan Programma jongens elftallen woensdag

Nadere informatie

Programmaboekje schoolvoetbaltoernooi gemeente Heerde 15 april 2015

Programmaboekje schoolvoetbaltoernooi gemeente Heerde 15 april 2015 Programmaboekje schoolvoetbaltoernooi gemeente Heerde 15 april 2015 VOORWOORD SCHOOLVOETBALTOERNOOI 2015 Beste sportvrienden en -vriendinnen, De voetbalvereniging WZC en de toernooicommissie heet u en

Nadere informatie

Info Jeugdvoetbaldag. 2 juni 2012. Sportpark Ervenbos te Emmeloord. Organisatie KNVB district Noord i.s.m. vv Flevo Boys en SC Emmeloord

Info Jeugdvoetbaldag. 2 juni 2012. Sportpark Ervenbos te Emmeloord. Organisatie KNVB district Noord i.s.m. vv Flevo Boys en SC Emmeloord Koninklijke Nederlandse Voetbalbond Info Jeugdvoetbaldag Sportpark Ervenbos te Emmeloord 2 juni 2012 Organisatie KNVB district Noord i.s.m. vv Flevo Boys en SC Emmeloord Jeugdvoetbaldag, een voetbaldag

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENTEN SEIZOEN

WEDSTRIJDREGLEMENTEN SEIZOEN WEDSTRIJDREGLEMENTEN SEIZOEN 2016 2017 SPELREGELS KNVB SCHOOLVOETBAL 11 TEGEN 11 SCHOOLTEAMS: GROEP 7/8 De KNVB Schoolvoetbalreglementen gelden vanaf de eerste voorronde tot en met de nationale finales

Nadere informatie

PROGRAMMA STRATENVOETBAL HOLTEN 16 JUNI 2018

PROGRAMMA STRATENVOETBAL HOLTEN 16 JUNI 2018 PROGRAMMA STRATENVOETBAL HOLTEN 16 JUNI 2018 Sportpark t Vletgoor VOORWOORD Sportpark t Vletgoor is het decor voor de zestiende editie van het Holtense stratenvoetbaltoernooi nieuwe stijl. Het door v.v.

Nadere informatie

Programmaboekje 43 e Landelijke Veteranentoernooi

Programmaboekje 43 e Landelijke Veteranentoernooi Programmaboekje 43 e Landelijke Veteranentoernooi Zaterdag 2 juni 2018 www.owios.nl 43 e VETERANEN TOERNOOI OWIOS De toernooicommissie van voetbalvereniging OWIOS heet u allen (alvast) van harte welkom

Nadere informatie

Dutch Career Cup Draaiboek

Dutch Career Cup Draaiboek Dutch Career Cup Draaiboek Indoortoernooi Almere 20 februari 2015 Inleiding In dit document treft u informatie voor het aankomende indoor Dutch Career Cup op 20 februari 2015 in Almere. Graag verzoeken

Nadere informatie

KNVB.NL/STRAATVOETBAL

KNVB.NL/STRAATVOETBAL HAND BOEK KNVB.NL/STRAATVOETBAL STRAATVOETBAL: WAAROM VINDT DE KNVB DIT ZO BELANGRIJK? Met het KNVB Straatvoetbal willen we kinderen stimuleren meer buiten te voetballen. Met straatvoetbal willen we winnen

Nadere informatie

Wij wensen iedereen heel veel plezier en vertrouwen op een mooie, sportieve voetbaldag met veel plezier een mooie opbrengst.

Wij wensen iedereen heel veel plezier en vertrouwen op een mooie, sportieve voetbaldag met veel plezier een mooie opbrengst. 1 Inleiding Beste spelers en supporters, Van harte welkom bij de tweede Beetje Beter Cup bij Sportclub Deventer! Niet zomaar een voetbaltoernooi. Met de opbrengst van deze gezellige dag helpen wij (kans)arme

Nadere informatie

Gemeentelijk Zaalvoetbaltoernooi

Gemeentelijk Zaalvoetbaltoernooi 000 Gemeentelijk Zaalvoetbaltoernooi JO11-1 1 teams Burgemeester Verdegaalhal Tubbergen Zaterdag 30 december 2017 Aanvang: 16.00 uur Toernooireglement De leiding van elk team wordt verzocht zich 15 minuten

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENTEN SEIZOEN

WEDSTRIJDREGLEMENTEN SEIZOEN WEDSTRIJDREGLEMENTEN SEIZOEN 2018-2019 BIJZONDERHEDEN REGLEMENT KNVB SCHOOLVOETBAL Deze reglementen gelden vanaf de eerste voorronde tot en met de landelijke finales KNVB Schoolvoetbal 2018/ 19. Bij het

Nadere informatie

Programmaboek. Organisator Alkmaar Zaanstreek Toernooi 1456 NH Wijdewormer

Programmaboek. Organisator Alkmaar Zaanstreek Toernooi 1456 NH Wijdewormer Programmaboek Zondag 28 augustus 2016 Dinsdag 30 augustus 2016 Woensdag 31 augustus 2016 Donderdag 1 september 2016 Vrijdag 2 september 2016 Zondag 4 september 2016 Meiden voetbaltoernooi O15-jun. & O13-pup.

Nadere informatie

Programmaboekje Schoolzaalvoetbalkampioenschap Basisscholen Volendam 2016

Programmaboekje Schoolzaalvoetbalkampioenschap Basisscholen Volendam 2016 Programmaboekje Schoolzaalvoetbalkampioenschap Basisscholen Volendam 2016 2 Welkomstwoord Het jaar is bijna ten einde en dan wordt, zoals al jaren het geval is, weer het schoolzaalvoetbal voor de basisscholen

Nadere informatie

H O O F S P O N S O R S C H O O L V O E T B A L

H O O F S P O N S O R S C H O O L V O E T B A L Beste Sportvrienden, Het is alweer voor de 35 ste keer dat het Easy Fit - vv Bargeres Schoolvoetbaltoernooi wordt gehouden op de velden van vv Bargeres. Het toernooi wordt in dezelfde opzet als het afgelopen

Nadere informatie

Schoolvoetbal Gooise Meren Categorie Jongens F

Schoolvoetbal Gooise Meren Categorie Jongens F Programma 06-03-2019 Sportpark SDO Programma 06-03-2019 Sportpark SDO Schoolvoetbal Gooise Meren Categorie Jongens F Programma 12-06-2019 Sportpark BFC www.gooisemerenbeweegt.nl 1 Colofon Contactgegevens

Nadere informatie

Vrijdag 15 augustus vrijdag 15 augustus, 18:30 uur

Vrijdag 15 augustus vrijdag 15 augustus, 18:30 uur Vrijdag 15 augustus 2014 vrijdag 15 augustus, 18:30 uur Hoftoernooi 2014: toernooireglement 1. De wedstrijdduur is 1 x 20 minuten (geen wisseling van speelhelft). 2. Er kan onbeperkt gewisseld worden,

Nadere informatie

Wedstrijdreglementen KNVB Schoolvoetbal 2015/ 16

Wedstrijdreglementen KNVB Schoolvoetbal 2015/ 16 Wedstrijdreglementen KNVB Schoolvoetbal 2015/ 16 SPELREGELS KNVB SCHOOLVOETBAL 11 TEGEN 11 Wedstrijdreglementen KNVB Schoolvoetbal 2015/ 16 Deze reglementen gelden vanaf de eerste voorronde tot en met

Nadere informatie

The Final 2011 basisonderwijs reglementen en regels

The Final 2011 basisonderwijs reglementen en regels Versie > 16-02-11 The Final 2011 basisonderwijs reglementen en regels Inhoud THE FINAL basisonderwijs 2011: ALGEMEEN Inhoud 1 Reglementen 2-5 TEAMSPORTEN Basketbal 6 Handbal 7 Korfbal 7 Streetdance 9 Unihockey

Nadere informatie

Inleiding. 4 vs 4. presents

Inleiding. 4 vs 4. presents Pag. 1 presents Doet jou school ook mee aan het 4 vs 4 Basisscholen toernooi of willen jullie hieraan ook meedoen. Het 4 vs 4 toernooi word de 1 e keer op een woensdag middag in Almere Haven gehouden.

Nadere informatie

Info Jeugdvoetbaldag Sportpark Ezinge te Meppel

Info Jeugdvoetbaldag Sportpark Ezinge te Meppel Koninklijke Nederlandse Voetbalbond Info Jeugdvoetbaldag Sportpark Ezinge te Meppel 4 juni 2011 Info Jeugdvoetbaldag Sportpark Ezinge te Meppel 4 juni 2011 Organisatie KNVB district Noord i.s.m. de vv

Nadere informatie

Toernooien RCSV Zestienhoven. Maandag 5 juni 2017

Toernooien RCSV Zestienhoven. Maandag 5 juni 2017 RCSV Zestienhoven Maandag 5 juni 2017 Van der Duijn van Maasdamweg 601 3045 PE Rotterdam tel. 010-422.56.02 RCSV Zestienhoven Deelnemende verenigingen Alexandria 66 CVV Berkel De Betrokken Spartaan Dubbeldam

Nadere informatie

Wedstrijdreglement NK Speedsoccer 2018

Wedstrijdreglement NK Speedsoccer 2018 Wedstrijdreglement NK Speedsoccer 2018 Algemeen 1. Het NK Speedsoccer vindt plaats van 17 december 2018 t/m 29 december 2018 2. Een wedstrijd wordt vijf tegen vijf gespeeld. 3. Elk team bestaat uit minimaal

Nadere informatie

Welkom op het Nederlands Kampioenschap 7x7 35/45+

Welkom op het Nederlands Kampioenschap 7x7 35/45+ Informatieboekje Welkom op het Nederlands Kampioenschap 7x7 35/45+ Vandaag strijden in Zeist de beste teams van Nederland om het Nederlands Kampioenschap 7x7 35/45+ voetbal. Natuurlijk waant ieder team

Nadere informatie

Reglement Nationale Schoolhockeycompetitie 2019

Reglement Nationale Schoolhockeycompetitie 2019 Reglement Nationale Schoolhockeycompetitie 2019 Regels over de teamsamenstelling Alle teams (max. 16 spelers) spelen met een keeper (inclusief keeperuitrusting en helm) en de teams zorgen zelf voor de

Nadere informatie

Voorwoord. De organisatie, Johan Peeters, Peter Gielen, Maarten Rutten.

Voorwoord. De organisatie, Johan Peeters, Peter Gielen, Maarten Rutten. Voorwoord vv Helden heet u van harte welkom op het derde Peel en Maas toernooi. Een toernooi voor de C-, D- en E- jeugd van alle voetbalverenigingen uit de mooie Maas gemeentes Peel & Maas en Horst aan

Nadere informatie

Programmaboekje jeugdtoernooien vv SVBO 2016

Programmaboekje jeugdtoernooien vv SVBO 2016 Programmaboekje jeugdtoernooien vv SVBO 2016 11 juni 2016 E en F - pupillen Welkom Namens het bestuur, organisatie, leden en sponsoren van vv SVBO heten wij u van harte welkom op ons sportpark aan de Parkstraat

Nadere informatie

Jeugd Lemels Open 2019

Jeugd Lemels Open 2019 Lemele, juni 2019 Beste sportvrienden, Hierbij ontvang je het programma voor het. Dit jaar wordt het Jeugd Lemels Open voor de 4 e keer georganiseerd en we hopen op weer een geslaagd toernooi. Het Jeugd

Nadere informatie

Programmaboekje zaalvoetbaltoernooi 2016

Programmaboekje zaalvoetbaltoernooi 2016 Programmaboekje zaalvoetbaltoernooi 2016 Sporthal Welgelegen, Utrecht 21 februari 2016 Groep A Ik trainee meer LIC 2 FC BT Utrecht Groep B The Champs LIC 1 OLD STARS Douane Schiphol Pax LIC 3 1. Welkomstwoord

Nadere informatie

Goudse Schoolvoetbal Kampioenschappen 2016. Programma Jongens groep 7/8 30 maart 2016

Goudse Schoolvoetbal Kampioenschappen 2016. Programma Jongens groep 7/8 30 maart 2016 Goudse Schoolvoetbal Kampioenschappen 2016 Programma Jongens groep 7/8 30 maart 2016 Voorwoord: Dit is het programmaboekje van het schoolvoetbaltoernooi 2016 voor de basisscholen uit de gemeente Gouda.

Nadere informatie

VOORWOORD. Parkeren Parkeren kost 4,00. Bij de parkeerplaats en op het strand staan parkeerautomaten waar je een uitrijkaartje kunt kopen.

VOORWOORD. Parkeren Parkeren kost 4,00. Bij de parkeerplaats en op het strand staan parkeerautomaten waar je een uitrijkaartje kunt kopen. 20 juni 2015-1- VOORWOORD Welkom op het AH BEACH toernooi tijdens de 25e editie van het Rabobank Heerderstrandtoernooi! Dit is het wedstrijdboekje met alle informatie De belangrijkste mededelingen op een

Nadere informatie

ACTIEF VOOR Sportorganisaties Maatschappelijke organisaties Onderwijs Overheden SCHOOL VOETBALTOERNOOI 2016

ACTIEF VOOR Sportorganisaties Maatschappelijke organisaties Onderwijs Overheden SCHOOL VOETBALTOERNOOI 2016 ACTIEF VOOR Sportorganisaties Maatschappelijke organisaties Onderwijs Overheden SCHOOL VOETBALTOERNOOI 2016 Voorwoord Beste jongens en meisjes, Het schoolvoetbal gaat weer van start! De inschrijfdatum

Nadere informatie

Programmaboekje Vriendentoernooi

Programmaboekje Vriendentoernooi Programmaboekje Vriendentoernooi 2017 1 Enkele regeltjes: Er wordt gespeeld op drie velden, veld 1, 4 en 6. De velden 1A, 6A en 4A zijn aan de kant van de kantine. Het eerst genoemde team heeft aftrap

Nadere informatie

Programmaboekje Schoolsport Zaalvoetbaltoernooi. Sport Expertise Centrum. Maandag 22 december & Dinsdag 23 december 2014

Programmaboekje Schoolsport Zaalvoetbaltoernooi. Sport Expertise Centrum. Maandag 22 december & Dinsdag 23 december 2014 Programmaboekje Schoolsport Zaalvoetbaltoernooi Sport Expertise Centrum Maandag 22 december & Dinsdag 23 december 2014 Beste voetbalvrienden, Bij deze heten wij je hartelijk welkom op het Schoolsport Zaalvoetbaltoernooi

Nadere informatie

KAMPIOENSCHAP VAN LEEUWARDEN

KAMPIOENSCHAP VAN LEEUWARDEN MAANDAG 28 MEI & 4 JUNI 2018 Poule indeling JO13-1 Poule A LAC Frisia 1883 JO13-1 FVC JO13-1 SC Stiens JO13-1 SC Leovardia JO13-1 Poule B Blauw Wit 34 JO13-1 GAVC JO13-1 Leeuwarder Zwaluwen JO13-1 SC Cambuur

Nadere informatie

Programmaboekje. B1-jeugd zaalvoetbaltoernooi Gemeente Tubbergen. Ransuil te Geesteren Vinckenweg TB Geesteren

Programmaboekje. B1-jeugd zaalvoetbaltoernooi Gemeente Tubbergen. Ransuil te Geesteren Vinckenweg TB Geesteren B1-jeugd zaalvoetbaltoernooi Gemeente Tubbergen Datum: 30 december 2015 Van 14.00 uur tot 18.00 uur Programmaboekje Ransuil te Geesteren Vinckenweg 14 7678 TB Geesteren Beste voetbalvrienden, Namens de

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE. Schoolvoetbaltoernooi Gemeente Hellendoorn 2017

PROGRAMMABOEKJE. Schoolvoetbaltoernooi Gemeente Hellendoorn 2017 PROGRAMMABOEKJE Schoolvoetbaltoernooi Gemeente Hellendoorn 2017 Beste sportvrienden, Dit jaar wordt voor de 31 e keer het schoolvoetbaltoernooi in de gemeente Hellendoorn georganiseerd. De organisatie

Nadere informatie

Programmaboekje schoolvolleybal 2018

Programmaboekje schoolvolleybal 2018 Programmaboekje schoolvolleybal 2018 Basisscholen toernooi 2018 31 oktober 2018 Aanvang wedstrijden (14.30 uur) Locatie: Sportcomplex Amerena Velduil 2 Amersfoort Beste deelnemers, Voor jullie ligt het

Nadere informatie

P R O G R A M M A. RODI Media / DSW STAD DELFT BOKAAL 2015 Zaalvoetbaltoernooi

P R O G R A M M A. RODI Media / DSW STAD DELFT BOKAAL 2015 Zaalvoetbaltoernooi P R O G R A M M A RODI Media / DSW STAD DELFT BOKAAL 2015 Zaalvoetbaltoernooi maandag 28 december 2015 Sporthal Buitenhof Duke Ellingtonstraat 2 te DELFT Voorwoord Voor he 3 e achtereenvolgende jaar staat

Nadere informatie

4.1 Er wordt gespeeld volgens de reglementen van de KBVB.

4.1 Er wordt gespeeld volgens de reglementen van de KBVB. 1. CATEGORIEEN VOETBAL PIRAMIDAAL PROVINCIAAL Miniemen jongens (2003 + 2002) Cadetten jongens (2001 + 2000) Scholieren jongens (1999 + 1998 + 1997) Categorie 1 meisjes (2003 + 2002 + 2001) Categorie 2

Nadere informatie

Schoolvoetbal Toernooi voor scholen in Aalsmeer en Kudelstaart

Schoolvoetbal Toernooi voor scholen in Aalsmeer en Kudelstaart FC Aalsmeer Schoolvoetbal Toernooi voor scholen in Aalsmeer en Kudelstaart 17 tot en met 21 juni 2019 Dit jaar bij: FC Aalsmeer Beethovenlaan 120, Aalsmeer Namens de schoolvoetbal-organisatie Aalsmeer,

Nadere informatie

Toernooien RCSV Zestienhoven. Zaterdag 3 juni 2017

Toernooien RCSV Zestienhoven. Zaterdag 3 juni 2017 RCSV Zestienhoven Zaterdag 3 juni 2017 Van der Duijn van Maasdamweg 601 3045 PE Rotterdam tel. 010-422.56.02 RCSV Zestienhoven Deelnemende verenigingen AGE-GGK Alexandria 66 CVV Berkel Hillegersberg Neptunus

Nadere informatie

Goudse Schoolvoetbal Kampioenschappen 2015. Programma Meisjes groep 5/6 8 april 2015

Goudse Schoolvoetbal Kampioenschappen 2015. Programma Meisjes groep 5/6 8 april 2015 Goudse Schoolvoetbal Kampioenschappen 2015 Programma Meisjes groep 5/6 8 april 2015 Voorwoord: Hartelijk welkom bij het Schoolvoetbaltoernooi 2015 voor de basisscholen uit de gemeente Gouda. SPORT.GOUDA

Nadere informatie

EVC. EVC-Rabobank. Schoolvoetbal Toernooi Deelnemende scholen: O.B.S De Piramide Trimaran De Nieuwe School EVC

EVC. EVC-Rabobank. Schoolvoetbal Toernooi Deelnemende scholen: O.B.S De Piramide Trimaran De Nieuwe School EVC EVC EVC-Rabobank Schoolvoetbal Toernooi 2010 Deelnemende scholen: O.B.S De Piramide Trimaran De Nieuwe School 5-5-2010 EVC Keetzijde 20 1135 VX EDAM Tel.:0299-321703 Wedstrijdreglement EVC SCHOOLVOETBALTOERNOOI

Nadere informatie

KNVB Straatvoetbal 2016

KNVB Straatvoetbal 2016 Vrijdag 29 april 2016 Complex HV Tornado Sportcomplex De Kabel Parklaan 1 1701 GS Heerhugowaard 10:00 uur 14:30 uur Contactpersoon: Christopher Manuputty (Sportservice Heerhugowaard) 072-57 63 880 06-301

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement

Huishoudelijk reglement Toernooireglement De wedstrijden worden volgens de algemeen geldende KNVB-regels gespeeld, maar omdat ieder team meerdere wedstrijden moet spelen, is de lengte van de wedstrijden aangepast. De speeltijd

Nadere informatie

Voorwoord. Beste jongens en meisjes, Het schoolvoetbal gaat weer van start!

Voorwoord. Beste jongens en meisjes, Het schoolvoetbal gaat weer van start! Voorwoord Beste jongens en meisjes, Het schoolvoetbal gaat weer van start! De inschrijfdatum is achter de rug en wederom doen weer 10 scholen mee! Er zijn 20 teams ingeschreven, 6 meisjesteams en 14 jongensteams.

Nadere informatie

Programmaboekje. A1-jeugd zaalvoetbaltoernooi Gemeente Tubbergen. Ransuil te Geesteren Vinckenweg TB Geesteren

Programmaboekje. A1-jeugd zaalvoetbaltoernooi Gemeente Tubbergen. Ransuil te Geesteren Vinckenweg TB Geesteren A1-jeugd zaalvoetbaltoernooi Gemeente Tubbergen Datum: 28 december 2016 Van 15.00 uur tot 17.00 uur Programmaboekje Ransuil te Geesteren Vinckenweg 14 7678 TB Geesteren Beste voetbalvrienden, Namens de

Nadere informatie

Programmaboekje Meisjesfinaledag jeugdzaalcompetitie 22 februari 2014 Sportcentrum Leek 9.00 uur uur

Programmaboekje Meisjesfinaledag jeugdzaalcompetitie 22 februari 2014 Sportcentrum Leek 9.00 uur uur KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND AMATEURVOETBAL Programmaboekje Meisjesfinaledag jeugdzaalcompetitie 22 februari 2014 Sportcentrum Leek 9.00 uur 19.00 uur Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Toernooireglement...

Nadere informatie