Drachtster Lyceum. Workshops derde klassen 26 juni rondes : A B Keuzeboekje

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Drachtster Lyceum. Workshops derde klassen 26 juni rondes : A B Keuzeboekje"

Transcriptie

1 Drachtster Lyceum Keuzeboekje Workshops derde klassen 26 juni rondes : A B

2 Hallo derde klasser Dat er op 26 juni een dag is met twee workshops, is voor jou geen verrassing: sommigen van jullie hebben zelfs enkele mensen benaderd om mooie workshops te geven. Nog bedankt daarvoor! Dit is je keuzeboekje. Je kunt maximaal 5 keuzes maken en daarna maken wij de indeling. Aan de meeste workshops doen ongeveer 12 leerlingen per keer mee, behalve aan de workshop DANS M2 (kunnen 80 mensen aan mee doen). Kies je dus voor dit onderdeel, dan is de kans groot dat je eerste/tweede keuze gehonoreerd wordt. Verder zijn er ook twee workshops, die 4 uur duren (B2 en H1). Wil je deze graag volgen, geef dan wel een andere keuze ernaast aan, omdat de kans bestaat dat deze workshops vol zijn. Maak je geen keuze, dan doen wij dat voor jou: het is naast een bijzonder leuke dag ook een verplichte schooldag! Groeten namens het team L2S Jikke en Erica

3 A1 KLAVERJASSEN Is dit nou echt een kaartspel voor ouderen, zoals bingo? Nee! Het is een uitdagend (en soms verslavend) kaartspel, dat je leert kansen te durven grijpen, risico s te nemen en goed na te denken! Je krijgt les van een ervaren klaverjasser en kunt het spel na deze workshop spelen. Natuurlijk oefen je al tijdens de bijeenkomst! En je kunt prijzen winnen. A2 POKEREN Dit woord ken je natuurlijk al: pokerface, strippoker, enz. Maar, heb je het al eens gespeeld? Iedereen, zowel ervaren als startende pokeraars, kan aan deze workshop meedoen! Na afloop weet je hoe dit spel kunt spelen..

4 A3 KWIS In deze workshop leer je de fijne kneepjes van het maken van een quiz. Je bedenkt hem in een groep en voert alles ook uit. Na afloop kun je jezelf een echte quizmaster noemen! Neem je ipad mee! B1 Scratch, leren programmeren Leren programmeren. Tijdens deze workshop maak je kennis met de beginselen van het programmeren. Dit doen we met behulp van Scratch (neem maar eens een kijkje op ). Programmeer je eigen spel of programma met behulp van Scratch en wie weet bouw je binnenkort ook je eigen apps!

5 B2 DJ & PRODUCEN Deze workshop duurt van Be a dj for a day! Altijd al willen oefenen met echte draaitafels en mengpanelen? Dat is nu mogelijk onder begeleiding van mensen van de schooltechniekploeg, die speciaal hiervoor professioneel materiaal in hebben gehuurd! C1 BANDEN PLAKKEN / FIETSONDERHOUD Lekke banden krijgen hoort erbij, lamp of ketting kapot ook, maar dit kunnen herstellen vraagt wel wat handigheid! Na deze korte cursus heb je het onder de knie! Leve de onafhankelijkheid!

6 D1 KOEKEN BAKKEN Een koekenbakker zijn, dat iets wat je eigenlijk een keer professioneel moet doen. Bij deze workshop krijg je instructie van een echte bakker en maak je een grote gevulde koek helemaal zelf en natuurlijk kun je daarna smullen! E1 SCHILDEREN Leef je lekker uit op het witte doek en maak er een mooi gekleurd schilderij van! Je krijgt instructie en begeleiding van een kunstdocent en mag lekker aan de slag. Natuurlijk neem je je kunstwerk na afloop mee naar huis!

7 E2 We gaan onder tijdsdruk een serie foto s maken, een soort van theatersport maar dan in de fotografie. We leren eerst meer over het camera standpunt en beeldkader. Daarna maken er er een soort van 'Wie is de mol' spel van, en gaan we op zoek naar vormen, abstracte woorden en rare gebeurtenissen. (Aan het einde van de workshop gaan we met z'n allen de foto's bekijken en weet je beter hoe je een bijzondere foto kunt maken.) Meenemen: fototoestel of mobiele telefoon met camera, graag ook kabeltje van je mobiel of camera meenemen F1 IF LIFE DRIVES YOU NUTS, IT S TIME FOR A YES Herken jij dat nou ook, dat je soms gewoon even rust wilt en meer wilt genieten? Deze workshop laat je kort kennismaken met manieren om jezelf weer energie te geven.natuurlijk is het nu bijna vakantie, maar het blijft handig om dat het volgend schooljaar ook toe te kunnen passen!

8 F2 YOGA Heerlijk even lekker yoga oefeningen doen, goed om je te ontspannen en leniger te worden. Natuurlijk kun je na afloop deze wijze van ontspanning thuis ook toepassen. Je krijgt yoga instructie van een echte yoga leraar! Neem lekker zittende kleding mee en eventueel een (slaap)matje / handdoek. H1 HAKEN & BREIEN Deze workshop duurt van Of je nou al kunt breien/haken of het graag wilt leren iedereen is welkom! Je kunt kiezen tussen het haken van cupcakes of het breien van een sjaal en dat in 4 uur..! Het wordt een gezellige en leerzame bijeenkomst met thee, versnaperingen en een filmpje! Voor het materiaal wordt gezorgd. Natuurlijk neem je je product mee na afloop!

9 H2 BOEMERANGS MAKEN Bijzondere houten constructies, die boemerangs! En jij gaat er één maken en meenemen na afloop. Natuurlijk ga je hem ook testen hopelijk komt ie terug! J1 DIABOLO WORKSHOP Je herkent het vast wel: zie je iemand heel handig zo n diabolo aan een touwtje heen en weer bewegen, omhoog gooien en opvangen! Als je dit binnen 2 uur onder de knie wilt krijgen, of je kunt het al en wilt het nog beter kunnen geef je dan op voor deze workshop!

10 K1 BRANDWEER ERVARING Je brengt een bezoek aan de brandweer van Drachten, waar je een rondleiding krijgt en voorlichting. Het blussen van de vlam in de pan wordt geoefend en nog veel meer! L1 KEUZES MAKEN VOOR GEVORDERDEN Wat te bieden bij een veiling? In welke hoek moet een keeper duiken en in welke hoek moet de strafschopnemer schieten? Is het de moeite waard om langer naar school te gaan? Dit zijn vragen waar veel mensen op regelmatige basis mee in aanraking komen. Wat te doen is echter niet altijd makkelijk te bepalen. Al deze problemen hebben een onderliggend wiskundig probleem waar veel mensen geen weet van hebben. In deze workshop zullen we de deelnemers actief betrekken bij de problemen en ze laten zien dat het erg interessant is om naar de wiskunde erachter te kijken. Zelfs als je wiskunde niet zo interessant vindt, zal je er toch de hele middelbare school aan moeten geloven en dan kan je maar beter weten waar het nuttig voor is. We zullen, als studenten econometrie, de bovengenoemde vraagstukken bespreken zonder diep op de wiskunde in te gaan. De workshop is toegankelijk voor alle leerjaren en kan wellicht ook helpen bij de profielkeuze of studiekeuze.

11 M1 GOLF CLINIC Zoals je weet is in Beetsterzwaag een golfbaan. Hier kun je een korte les (1 ½ uur) krijgen en daarna meteen oefenen in het golfen. Je kunt er per fiets gemakkelijk heen (en weer terug). S portieve kleding en sportschoenen verplicht. Op tijd melden op de driving range van de golfclub. De driving range bereik je via het parkeerterrein van de golfclub (als je uit Drachten komt fietsen is de ingang 50 meter voorbij de ingang van hotel Lauswolt (er staat een bordje). M2 DANS Houd jij ook zo van muziek en wil je er graag op bewegen? Dan is deze workshop echt iets voor jou! Een professionele dansleraar zal je tijdens deze workshop in ieder geval één dans leren. Geniet van verschillende manieren om te dansen.

12 M3 KICKBOXEN Tijdens deze workshop krijg je informatie over kickboxen en ga je ook écht oefenen met deze sport. Er is een professionele kickbox instructeur, die je de kneepjes van het kickbox vak leert. M4 THEATER WORKSHOP Houd je van toneelspelen of wil je ervaren hoe het is? Geef je dan op voor deze workshop. Een theaterdocent leert je enkele kneepjes van het vak. Wellicht doe je hierna mee aan de voorselectie van het kersttoneel..!

13 M5 MUZIEK MAKEN Je gaat jammen met je maten! Vrije en geleide muziek, waarbij goed luisteren naar elkaar en daarop inspelen mooie muziek kan opleveren. N1 MUSEUM DRACHTEN Je kent het museum vast wel, in het centrum van Drachten. Ben je er al eens in geweest? Hier kun je nu met een groepje andere leerlingen een bezoek aan brengen en genieten van de kunst die er hangt en staat!

14 P1 SURPRISE WORKSHOP Durf je het aan om je in te schrijven voor een verrassende bijeenkomst? Alleen als je ervan houdt om uitgedaagd te worden is het geschikt voor je. Het kan natuurlijk van alles zijn: van spannend tot saai? Het gaat erom dat je het aandurft om 2 uur lang iets onbekends te doen/beleven. Natuurlijk is er begeleiding van de school. Geef je op voor deze workshop! Inschrijven via onderstaande link, uiterlijk 14 juni om uur! TFkFQZPAbWiqEI6Q/viewform?usp=send_form

Drachtster Lyceum. Workshops derde klassen. 2 rondes : A B

Drachtster Lyceum. Workshops derde klassen. 2 rondes : A B Drachtster Lyceum Workshops derde klassen 07 07 2016 2 rondes : A 8.30 10.30 B 11.00 13.00 Hallo derde klasser Dat er op 7 juli een dag is met twee workshops, is voor jou geen verrassing: sommigen van

Nadere informatie

Drachtster Lyceum rondes : A B Workshops derde klassen

Drachtster Lyceum rondes : A B Workshops derde klassen Drachtster Lyceum Workshops derde klassen 14-07-2017 2 rondes : A 8.30-10.30 B 11.00-13.00 Hallo derde klasser, Op 14 juli hebben we voor jou een dag georganiseerd met twee workshops. Dit is je keuzeboekje.

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 28 Juli

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 28 Juli Recreatieprogramma Zomerweek 30 22 tot en met 28 Juli WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten geldt,

Nadere informatie

Dinsdag 1 e uur. Maandag 6 e uur

Dinsdag 1 e uur. Maandag 6 e uur Beste leerlingen, Jullie zijn geïnformeerd over het masterclassprogramma voor periode 1. In dit boekje kun je nog eens rustig nalezen waar de masterclasses over gaan en hoe en wanneer je je kunt inschrijven.

Nadere informatie

Zomerkriebels 2015 Zo BSO aan de Van Vredenburchweg

Zomerkriebels 2015 Zo BSO aan de Van Vredenburchweg Zomerkriebels 2015 Zo BSO aan de Van Vredenburchweg Zomer 2015 Inhoudsopgave Inleiding 3 Week 1 4 Maandag 13 juli 4 Dinsdag 14 juli 4 Woensdag 15 juli 4 Donderdag 16 juli 4 Vrijdag 17 juli 4 Week 2 5 Maandag

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 18 Augustus

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 18 Augustus Recreatieprogramma Zomerweek 33 12 tot en met 18 Augustus WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten

Nadere informatie

KOM JE OOK NAAR HET DALTON LYCEUM BARENDRECHT?

KOM JE OOK NAAR HET DALTON LYCEUM BARENDRECHT? Haal het beste uit jezelf! KOM JE OOK NAAR HET DALTON LYCEUM BARENDRECHT? Dynamisch Lerend Betrokken Contact Telefoon: 0180-64 21 80 E-mail: infogroep8@daltonbarendrecht.nl Internet: www.daltonbarendrecht.nl

Nadere informatie

WINTERBLOK

WINTERBLOK WINTERBLOK 0-0 WAT DOEN WE IN DE WINTER? Het mooie weer is weer voorbij en de blaadjes aan de bomen krijgen prachtige kleuren. Het wordt tijd om de binnen activiteiten te starten. Schrijf jij je ook weer

Nadere informatie

op Het Streek tel ik mee!

op Het Streek tel ik mee! op Het Streek tel ik mee! CSG Het Streek Bovenbuurtweg voor mavo, havo, vwo, gymnasium en technasium Yes, dat vind ik leuk! Daar ben ik goed in! Leuk om dat bij jezelf te ontdekken. Op onze school aan

Nadere informatie

WAT DOEN WE IN HET VOORJAAR?

WAT DOEN WE IN HET VOORJAAR? WAT DOEN WE IN HET VOORJAAR? Dit is het boekje van het voorjaarsblok. Het is bijna kerst maar daarna gaan we alweer richting voorjaar. Gelukkig wordt het langzaamaan weer langer licht en komen de bloembollen

Nadere informatie

Vakantie activiteiten Trainingen & Workshops

Vakantie activiteiten Trainingen & Workshops Vakantie activiteiten Trainingen & Workshops Oktober, November en December 2012 De herfstvakantie staat al bijna weer voor de deur! De Kettingkas biedt tijdens deze periode weer leuke en spannende vakantieactiviteiten

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 21 Juli

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 21 Juli Recreatieprogramma Zomerweek 29 15 tot en met 21 Juli WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten geldt,

Nadere informatie

trajecten De aanmelding sluit op Maandag 17 november! AANMELDINGSBLAD top trajecten top Beste leerlingen van de 1 e en de 2 e klas,

trajecten De aanmelding sluit op Maandag 17 november! AANMELDINGSBLAD top trajecten top Beste leerlingen van de 1 e en de 2 e klas, Naam: AANMELDINGSBLAD top trajecten klas: Beste leerlingen van de 1 e en de 2 e klas, top trajecten Graag wil ik deelnemen aan één van de volgende top trajecten: Op 25 november begint de 1 e ronde top

Nadere informatie

MAAK WERK VAN JOUW TALENT

MAAK WERK VAN JOUW TALENT MAAK WERK VAN JOUW TALENT Schatgraven heeft altijd iets spannends. Zeker als je weet dat je iets gaat vinden. Wat komt er tevoorschijn? De komende jaren ga jij schatgraven. Als het kan op onze school.

Nadere informatie

Opening van het thema op vrijdag 5 november.

Opening van het thema op vrijdag 5 november. Grote Klus Thema : Lekker Fit Als je 5 opdrachten maakt en laat aftekenen, mag je meedoen met een leuke en gezonde activiteit in het restaurant. Als je de grote klus met een groepje maakt, moet je meer

Nadere informatie

Buitenschoolse opvang Leuvensbroek KION ZOMERTOUR 2017 Bereikbaarheid in de vakantie 17 juli tot en met 25 augustus 2017

Buitenschoolse opvang Leuvensbroek KION ZOMERTOUR 2017 Bereikbaarheid in de vakantie 17 juli tot en met 25 augustus 2017 Zomerprogramma Buitenschoolse opvang Leuvensbroek KION ZOMERTOUR 2017 Bereikbaarheid in de vakantie M 06 12 32 83 92 E bsoleuvensbroek@kion.nl Graag vóór 9.00 uur afmelden 17 juli tot en met 25 augustus

Nadere informatie

KOM JE OOK NAAR HET DALTON LYCEUM BARENDRECHT?

KOM JE OOK NAAR HET DALTON LYCEUM BARENDRECHT? KOM JE OOK NAAR HET DALTON LYCEUM BARENDRECHT? Dynamisch Lerend Betrokken Informatiefolder gymnasium - technasium - atheneum - havo - mavo Kom je ook naar het Dalton Lyceum Barendrecht? Zit jij in groep

Nadere informatie

Leonardo nieuwsbrief april 2016

Leonardo nieuwsbrief april 2016 Leonardo nieuwsbrief april 2016 Voorwoord Beste ouders/verzorgers, Vanaf begin maart ben ik gestart op de Leonardo/Achtbaan. Eerder heb ik mezelf al aan U voorgesteld via een brief. Het was een warm welkom

Nadere informatie

Beste ouders en kinderen, Hierbij presenteren wij jullie de nieuwe arrangementen Bron van Activiteiten van Kindcentrum Aan de Bron.

Beste ouders en kinderen, Hierbij presenteren wij jullie de nieuwe arrangementen Bron van Activiteiten van Kindcentrum Aan de Bron. Beste ouders en kinderen, Hierbij presenteren wij jullie de nieuwe arrangementen Bron van Activiteiten van Kindcentrum Aan de Bron. Deze nieuwe activiteiten (derde blok periode) lopen van 29 februari t/m

Nadere informatie

Zomervakantie week 1: Woestijndieren (8+)

Zomervakantie week 1: Woestijndieren (8+) Zomervakantie week 1: Woestijndieren (8+) 16 tot en met 19 juli Beste ouders/verzorgers, De zomervakantie staat weer voor de deur en ook deze vakantie gaan wij de uitdaging aan om er een leuke en gezellige

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 11 Augustus

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 11 Augustus Recreatieprogramma Zomerweek 32 05 tot en met 11 Augustus WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten

Nadere informatie

OPEN DAG 2015. www.staring.nl. 24 januari 10 tot 13 uur. 24 januari 10 tot 13 uur. 24 januari 10 tot 13 uur. Borculo Beukenlaan

OPEN DAG 2015. www.staring.nl. 24 januari 10 tot 13 uur. 24 januari 10 tot 13 uur. 24 januari 10 tot 13 uur. Borculo Beukenlaan OPEN DAG 2015 Borculo Beukenlaan 24 januari 10 tot 13 uur Borculo Herenlaan bovenbouw vmbo 24 januari 10 tot 13 uur Lochem Zutphenseweg 24 januari 10 tot 13 uur www.staring.nl Het Staring College daagt

Nadere informatie

Informatie voor alle leerlingen in groep 8

Informatie voor alle leerlingen in groep 8 Informatie voor alle leerlingen in groep 8 Werken aan jouw ontwikkeling! Het Huygens Lyceum wil jou verder helpen. Je krijgt veel verschillende vakken en je ziet je mentor elke dag. Onder schooltijd kun

Nadere informatie

OK ZOMERBL -2014 2013

OK ZOMERBL -2014 2013 ZOMERBLOK 0-0 WAT DOEN WE IN DE ZOMER? Nu de zon wat meer gaat schijnen, kunnen we met de Brede School ook weer vaker naar buiten. Wie heeft daar nu geen zin in? Grijp je kans want dit is alweer het laatste

Nadere informatie

WINTERBLOK

WINTERBLOK WINTERBLOK 2012-2013 WAT DOEN WE IN DE WINTER? Het mooie weer is weer voorbij en de blaadjes aan de bomen krijgen prachtige kleuren. Het wordt tijd om de binnen activiteiten te starten. Schrijf jij je

Nadere informatie

De beste basis voor je toekomst

De beste basis voor je toekomst Visser t Hooft Lyceum Leiderdorp KANSRIJK EN UITDAGEND De beste basis voor je toekomst i 11gymnasium 11atheneum 11havo vhl.nl 11mavo (vmbo-t) Muzenlaan 155 q Ik vind het steeds fijner worden. Je krijgt

Nadere informatie

Wild Beest. Opdrachtenboekje. Basisonderwijs groep 5 t/m 8

Wild Beest. Opdrachtenboekje. Basisonderwijs groep 5 t/m 8 Wild Beest Opdrachtenboekje Basisonderwijs groep 5 t/m 8 24 februari t/m 29 mei 2015 Wild Beest In dierentuin Dierenrijk zijn door een computerstoring bij een aantal kooien de elektronische sloten open

Nadere informatie

Programma Meivakantie

Programma Meivakantie Programma Meivakantie Locatie Voor alle ouders en kinderen die gebruik maken van BSO Tuinstad Schiebroek Het programma voor de meivakantie is klaar! Bijgaand treft u het programma aan. Om de dagen waarop

Nadere informatie

veelzijdig als jij Informatie voor alle leerlingen in groep 8

veelzijdig als jij Informatie voor alle leerlingen in groep 8 veelzijdig als jij Informatie voor alle leerlingen in groep 8 Werken aan jouw ontwikkeling! Het Huygens Lyceum wil jou verder helpen. Je krijgt veel verschillende vakken en je ziet je mentor elke dag.

Nadere informatie

LENTEBLOK -2014 2013

LENTEBLOK -2014 2013 LENTEBLOK 03-04 WAT DOEN WE IN DE LENTE? Een echte winter hebben we nog niet gehad maar zelfs in april kan er nog sneeuw vallen. Omdat de temperaturen nog veel te hoog zijn voor deze tijd van het jaar

Nadere informatie

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Wat gezellig dat je er bent, er is hier van alles te beleven. Mijn naam is Lukkie de Leeuw en ik woon hier. Samen met mijn vrienden van het animatieteam proberen we jullie vakantie

Nadere informatie

veelzijdig als jij Informatie voor alle leerlingen in groep 8

veelzijdig als jij Informatie voor alle leerlingen in groep 8 veelzijdig als jij Informatie voor alle leerlingen in groep 8 Werken aan jouw ontwikkeling! Het Huygens Lyceum wil jou verder helpen. Je krijgt veel verschillende vakken en je ziet je mentor elke dag.

Nadere informatie

KureghemNet is een project van MAKS vzw. Computerles Programmaboekje sep dec 2014

KureghemNet is een project van MAKS vzw. Computerles Programmaboekje sep dec 2014 @ KureghemNet is een project van MAKS vzw Computerles Programmaboekje sep dec 2014 2 Iedereen mee met de PC Heb je nog nooit een computer gebruikt en wil je de basis leren? Zoek je werk of wil je beter

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek Juli tot en met 04 Augustus

Recreatieprogramma. Zomerweek Juli tot en met 04 Augustus Recreatieprogramma Zomerweek 31 29 Juli tot en met 04 Augustus WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten

Nadere informatie

Meer dan alleen een goede school

Meer dan alleen een goede school Visser t Hooft Lyceum Rijnsburg KANSRIJK EN UITDAGEND Meer dan alleen een goede school i atheneum havo vhl.nl mavo (vmbo-t) Noordeinde 24 q Elke leraar kan goed met kinderen omgaan. Ze geven je een veilig

Nadere informatie

Bijlage 1: Vragenlijst voormeting Kidzwise...2 Bijlage 2: Aanvullingen vragenlijst eindmeting Kidzwise...6 Bijlage 3: Project geldgenoeg voormeting,

Bijlage 1: Vragenlijst voormeting Kidzwise...2 Bijlage 2: Aanvullingen vragenlijst eindmeting Kidzwise...6 Bijlage 3: Project geldgenoeg voormeting, Bijlage 1: Vragenlijst voormeting Kidzwise...2 Bijlage 2: Aanvullingen vragenlijst eindmeting Kidzwise...6 Bijlage 3: Project geldgenoeg voormeting, onderzoek 1...7 Bijlage 4: Aanvullingen vragenlijst

Nadere informatie

Zomervakantie BSO KwestKids, locatie Aventurijn1 Thema: Kwest klust!

Zomervakantie BSO KwestKids, locatie Aventurijn1 Thema: Kwest klust! Thema: Kwest klust! STOP MOTION 22 juli Bedenk je eigen verhaal, dat mag van alles zijn. Heb je iets bedacht? Ga dan aan de slag met het decor. We maken een stop motion door middel van foto's. Ervaar vandaag

Nadere informatie

Ontwikkel je specialiteit! TOPklas leerjaar 1 Cultuur, Sport, ICT en Science

Ontwikkel je specialiteit! TOPklas leerjaar 1 Cultuur, Sport, ICT en Science Ontwikkel je specialiteit! TOPklas leerjaar 1 Cultuur, Sport, ICT en Science Op het Picasso Lyceum sta jij centraal. En de leraren doen er alles aan om jouw talenten verder te ontwikkelen. Daar staat natuurlijk

Nadere informatie

Zomervakantie BSO KwestKids, locatie Druivenstraat Thema: Kwest klust!

Zomervakantie BSO KwestKids, locatie Druivenstraat Thema: Kwest klust! Thema: Kwest klust! KOPPEN MET SPIJKERS 22 juli Kan jij al een spijker in een plankje slaan? Vandaag komt er een echte timmerman langs om ons dat te leren. Misschien kan je het wel zo goed dat we wat in

Nadere informatie

Heej hallo lieve vakantiegangers, Heel veel liefs & een fijne vakantie, Flurki

Heej hallo lieve vakantiegangers, Heel veel liefs & een fijne vakantie, Flurki Animatie programma Heej hallo lieve vakantiegangers, Welkom op vakantiepark Dierenbos! Het animatieteam staat tijdens jou vakantie klaar met heel veel leuke, gezellige en vrolijke activiteiten. Blader

Nadere informatie

Judo. Zumba. Bootcamp

Judo. Zumba. Bootcamp Judo Jullie zijn op een speelse manier actief bezig met judo en werken samen met jonge leeftijdsgenootjes die al een tijdje bezig zijn met judo. Daarbij leren jullie actief de fijne kneepjes van een sport

Nadere informatie

Vrijwilligers Bedankt! Keuze uit 10 inspirerende activiteiten!

Vrijwilligers Bedankt! Keuze uit 10 inspirerende activiteiten! Programma GEMEENTE HEERHUGOWAARD 2015 Vrijwilligers Bedankt! Keuze uit 10 inspirerende activiteiten! Vrijwilligers in Heerhugowaard kunnen van 14 t/m 22 november 2015 gratis deelnemen aan boeiende en inspirerende

Nadere informatie

Heej hallo lieve vakantiegangers, Heel veel liefs & een fijne vakantie, Flurki

Heej hallo lieve vakantiegangers, Heel veel liefs & een fijne vakantie, Flurki Animatie programma Heej hallo lieve vakantiegangers, Welkom op vakantiepark Dierenbos! Het animatieteam staat tijdens jou vakantie klaar met heel veel leuke, gezellige en vrolijke activiteiten. Blader

Nadere informatie

Professionaliseringsaanbod

Professionaliseringsaanbod E-Learning, Workshops en begeleidings trajecten Professionaliseringsaanbod Door Sander Gordijn - MeesterSander.nl Schooljaar 2019/2020 Even voorstellen Mijn naam is Sander Gordijn en ik ben leerkracht

Nadere informatie

Januari, februari en maart Vakantie activiteiten Trainingen & Workshops

Januari, februari en maart Vakantie activiteiten Trainingen & Workshops Januari, februari en maart 2013 Vakantie activiteiten Trainingen & Workshops We gaan vol goede zin weer beginnen aan een nieuw jaar: 2013! Je kunt in dit eerste boekje van 2013 de nieuwe trainingen, workshops

Nadere informatie

Nieuw seizoen, nieuwe cursussen!

Nieuw seizoen, nieuwe cursussen! RiQQ CURSUSSEN 2013-2014 Nieuw seizoen, nieuwe cursussen! Genoeg uitgerust in de vakantie en weer zin om lekker bezig te zijn met zingen toneelspelen of tekenen? Schrijf je nu in voor een cursus van Cultuurbedrijf

Nadere informatie

GEEF JE TEAMSPIRIT EEN CREATIEVE

GEEF JE TEAMSPIRIT EEN CREATIEVE VOOR het LEUKSTE e j t i u m tea WAT DOET EEN CREATIEF UITJE MET JOUW BEDRIJF? dan waar je op dat moment mee bezig bent. Dus ook niet aan die lastige casus. Paintbar GEEF JE TEAMSPIRIT EEN CREATIEVE A!

Nadere informatie

No Distance. We make the difference. Hallo allemaal, Hartelijke groet, Team No Distance. Nieuwsbrief januari Uitje van de maand januari

No Distance. We make the difference. Hallo allemaal, Hartelijke groet, Team No Distance. Nieuwsbrief januari Uitje van de maand januari Nieuwsbrief januari 2017 Hallo allemaal, In deze nieuwsbrief een terugblik op het uitje van december, maar ook informatie over het uitje van de maand januari. Marianne zal zich voorstellen in deze nieuwsbrief.

Nadere informatie

Zomertour 2014. Buitenschoolse opvang Ondersteboven. 14 juli t/m 22 augustus 2014. Bereikbaarheid in de vakantie T (024) 348 07 30

Zomertour 2014. Buitenschoolse opvang Ondersteboven. 14 juli t/m 22 augustus 2014. Bereikbaarheid in de vakantie T (024) 348 07 30 Buitenschoolse opvang Ondersteboven KION Zomertour 2014 14 juli t/m 22 augustus 2014 Bereikbaarheid in de vakantie T (024) 348 07 30 E-mail bsoondersteboven@kion.nl Graag vóór 10.00 uur afmelden maandag

Nadere informatie

Creatieve I N 1 0 W E K E N A N D E R S K I J K E N W W W. C A R L A V A N I E R S E L F O T O G R A F I E. N L

Creatieve I N 1 0 W E K E N A N D E R S K I J K E N W W W. C A R L A V A N I E R S E L F O T O G R A F I E. N L Creatieve FOTOGRAFIE BOOST I N 1 0 W E K E N A N D E R S K I J K E N Hee, hallo! Super leuk dat je interesse hebt in deze online creatieve fotografie boost "in 10 weken anders kijken". In deze brochure

Nadere informatie

Voor jezelf? Les 1 Welkom!

Voor jezelf? Les 1 Welkom! Voor jezelf? Les 1 Welkom! Welkom! Dit is de cursus Voor jezelf? Wil je voor jezelf beginnen? Droom je ervan een eigen bedrijfje te starten? Zou je dit ook kunnen? In deze cursus ga je dit onderzoeken.

Nadere informatie

zomervakantie deel 1 willem koetshuis

zomervakantie deel 1 willem koetshuis zomervakantie deel 1 willem koetshuis 22 juli tot en met 11 augustus Maandag 22 juli Zwemmen! Zwemkleding +handdoek mee!! lekker zwemmen!!! Maandag 29 juli Fopbal Ha! Gefopt! Gooit hij de bal of gooit

Nadere informatie

September de maand van weerbaarheid

September de maand van weerbaarheid September de maand van weerbaarheid Het thema van deze maand is weerbaarheid. Het komt steeds vaker voor in het nieuws, kinderen die gepest worden. Vaak sta je als ouder machteloos. Hieronder volgt een

Nadere informatie

Zoals jullie weten, zet het Inspirocollege volop in op talenturen.

Zoals jullie weten, zet het Inspirocollege volop in op talenturen. Talenturen 2 de jaar Voorwoord Beste leerling, Zoals jullie weten, zet het Inspirocollege volop in op talenturen. Wij vinden het immers belangrijk dat je niet alleen met je neus in de boeken zit, maar

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 Algemeen: HONDEN OP HET SCHOOLPLEIN Gisteren is er weer een kind op het schoolplein gebeten door een kleine hond. Gelukkig bleek de schade mee te vallen. Toch doen wij

Nadere informatie

Leerling-informatie. Schooljaar

Leerling-informatie. Schooljaar Leerling-informatie Schooljaar 2009-2010 KIJK SNEL VERDER, DAN LATEN WE JE DE SPIEGELSCHOOL ZIEN! leerling-informatie Spiegelschool 2009-2010 1 DE SPIEGELSCHOOL, waar jij alles mag vragen!!! Is de Spiegelschool

Nadere informatie

MAAK WERK VAN JOUW TALENT

MAAK WERK VAN JOUW TALENT MAAK WERK VAN JOUW TALENT Schatgraven heeft altijd iets spannends. Zeker als je weet dat je iets gaat vinden. Wat komt er tevoorschijn? De komende jaren ga jij schatgraven. Als het kan op onze school.

Nadere informatie

Meer dan alleen een goede school

Meer dan alleen een goede school Visser t Hooft Lyceum Rijnsburg KANSRIJK EN UITDAGEND Meer dan alleen een goede school i atheneum havo vhl.nl mavo (vmbo-t) Noordeinde 24 q De leraren kunnen goed met kinderen omgaan. Ze geven je een veilig

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten!

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten! Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De meivakantie is aangebroken en dat is genoeg reden om er een dolle boel van te maken. Het animatieteam staat weer klaar met spetterende

Nadere informatie

Agenda. Week

Agenda. Week Agenda Week 14 2018-2019 8-17 april Iep advieswijzer (voor groep 7) 2 april Buitenlesdag 1-3-8-10-15 april Schoolvoetbal speeldagen 10 april zwemles middenbouw 11 april Schoolfotograaf 12 april Ontbijt

Nadere informatie

Je bent iemand, je kunt iets en. je hoort erbij KRALINGEN. Je kunt hier ook na school veel doen. Kleine, veilige en sfeervolle school

Je bent iemand, je kunt iets en. je hoort erbij KRALINGEN. Je kunt hier ook na school veel doen. Kleine, veilige en sfeervolle school KRALINGEN christelijke school voor mavo+ en vmbo Je bent iemand, je kunt iets en We kennen elkaar hier allemaal Je kunt hier ook na school veel doen Kleine, veilige en sfeervolle school je hoort erbij

Nadere informatie

Creatieve I N 1 0 W E K E N A N D E R S K I J K E N W W W. C A R L A V A N I E R S E L F O T O G R A F I E. N L

Creatieve I N 1 0 W E K E N A N D E R S K I J K E N W W W. C A R L A V A N I E R S E L F O T O G R A F I E. N L Creatieve FOTOGRAFIE BOOST I N 1 0 W E K E N A N D E R S K I J K E N Hee, hallo! Super leuk dat je interesse hebt in deze online creatieve fotografie boost "in 10 weken anders kijken". In deze brochure

Nadere informatie

GEMENGDE LEERWEG (GL) MAVO (TL) MAVO/HAVO

GEMENGDE LEERWEG (GL) MAVO (TL) MAVO/HAVO GEMENGDE LEERWEG (GL) MAVO (TL) MAVO/HAVO Wat is jouw kracht? Waar wil jij goed in zijn? Wat wil jij leren, ervaren en doen? Dat gaan we samen ontdekken op het Amsfort. Positief en uitdagend Vakken op

Nadere informatie

GEMENGDE LEERWEG (GL) MAVO (TL) MAVO/HAVO

GEMENGDE LEERWEG (GL) MAVO (TL) MAVO/HAVO GEMENGDE LEERWEG (GL) MAVO (TL) MAVO/HAVO Wat is jouw kracht? Waar wil jij goed in zijn? Wat wil jij leren, ervaren en doen? Dat gaan we samen ontdekken op het Amsfort. Positief en uitdagend Vakken op

Nadere informatie

trajecten De aanmelding sluit op Maandag 17 november! AANMELDINGSBLAD top trajecten top Beste leerlingen van de 3 e klas,

trajecten De aanmelding sluit op Maandag 17 november! AANMELDINGSBLAD top trajecten top Beste leerlingen van de 3 e klas, AANMELDINGSBLAD top trajecten Naam: klas: Graag wil ik deelnemen aan één van de volgende top trajecten: Beste leerlingen van de 3 e klas, top trajecten Op 2 december begint de 1 e ronde top trajecten.

Nadere informatie

werken voor talent! MET DE IPAD!

werken voor talent! MET DE IPAD! Groene Hart Rijnwoude is kleinschalig met een breed onderwijsaanbod op het gebied van vmbo-b/k, tl en havo. Op onze school staat Leren met uitzicht centraal. We geven onze leerlingen uitzicht op een goede

Nadere informatie

MELANCHTHON KRALINGEN. christelijke school voor mavo+ en vmbo JE BENT IEMAND, JE KUNT IETS EN JE HOORT ERBIJ

MELANCHTHON KRALINGEN. christelijke school voor mavo+ en vmbo JE BENT IEMAND, JE KUNT IETS EN JE HOORT ERBIJ MELANCHTHON KRALINGEN christelijke school voor mavo+ en vmbo JE BENT IEMAND, JE KUNT IETS EN JE HOORT ERBIJ Je bent iemand, je kunt iets en je hoort erbij het is hier klein, veilig en gezellig onze mavo/tl-afdeling

Nadere informatie

Nieuwsbrief Ben Bizzie

Nieuwsbrief Ben Bizzie Het is weer zover! De zomervakantie is afgelopen en de scholen zijn weer begonnen! Natuurlijk hebben wij niet stil gezeten tijdens de zomervakantie!! Alle kinderen in de Molenwaard hebben deel kunnen nemen

Nadere informatie

Masterclassprogramma klas 1 periode

Masterclassprogramma klas 1 periode Masterclassprogramma klas 1 periode 3 2017-2018 Beste leerlingen, Door jullie mentoren worden/zijn jullie geïnformeerd over periode 3 van het masterclassprogramma. Hier kun je nog eens rustig nalezen waar

Nadere informatie

ACTIVITEITEN APRIL/MEI 2016

ACTIVITEITEN APRIL/MEI 2016 ACTIVITEITEN APRIL/MEI 2016 KINDERATELIER oude knikkers Eens kijken wat je allemaal met oude knikkers kan maken! Zaterdag 9 april van 13.30-15.30 uur (groep 5 VO) Zaterdag 16 april van 13.30-15.00 uur

Nadere informatie

Activiteiten BSO De Berenboot groep 1 t/m 3 Zomervakantie week 1: 6 t/m 10 juli. Thema: Dit is mijn lijf

Activiteiten BSO De Berenboot groep 1 t/m 3 Zomervakantie week 1: 6 t/m 10 juli. Thema: Dit is mijn lijf Zomervakantie week 1: 6 t/m 10 juli Thema: Dit is mijn lijf Maandag 6 juli: Wie ben ik? We beginnen de vakantie relaxed met yoga en massage. Ook maken we omtrekken van onszelf op het schoolplein. Uiteraard

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 30 mei Belangrijke data. 30 mei > voorlichting bureau halt groep 7. 9 juni > extra open dag van uur tot 12.

Nieuwsbrief. 30 mei Belangrijke data. 30 mei > voorlichting bureau halt groep 7. 9 juni > extra open dag van uur tot 12. Nieuwsbrief 30 mei 2017 Vanuit de directie: Belangrijke data Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de een na laatste nieuwsbrief. Dat betekent dat we het einde van het schooljaar al naderen. Nog

Nadere informatie

Ontwikkel je specialiteit! TOPklas - leerjaar 1. Cultuur, Sport, ICT en Science

Ontwikkel je specialiteit! TOPklas - leerjaar 1. Cultuur, Sport, ICT en Science Ontwikkel je specialiteit! TOPklas - leerjaar 1 Cultuur, Sport, ICT en Science Op het Picasso Lyceum sta jij centraal. En de leraren doen er alles aan om jouw talenten verder te ontwikkelen. Daar staat

Nadere informatie

Informatie voor alle leerlingen in groep 8

Informatie voor alle leerlingen in groep 8 Informatie voor alle leerlingen in groep 8 Werken aan jouw ontwikkeling! Het Huygens Lyceum wil jou verder helpen. Je krijgt veel verschillende vakken en je ziet je mentor elke dag. Onder schooltijd kun

Nadere informatie

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn NIEUWSBRIEF Follow your it knows the way Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn Nieuwsbrief 2 20 februari 2015 VOORJAARSVAKANTIE Van maandag 23 februari 2015 t/m zondag 1 maart 2015 zijn er geen yogalessen

Nadere informatie

Vakantie opvang Steendijkpolder presenteert het thema: Op vakantie!

Vakantie opvang Steendijkpolder presenteert het thema: Op vakantie! Vakantie opvang Steendijkpolder presenteert het thema: Op vakantie! Wij hebben zin in de zomervakantie! Om de dagen waarop uitstapjes gepland staan zo soepel mogelijk te laten verlopen, vragen wij u om

Nadere informatie

Nieuwsbrief Gerdien Jansen Kindcoaching. Jaargang 2: Nieuwsbrief 3 (oktober 2013) Hallo allemaal,

Nieuwsbrief Gerdien Jansen Kindcoaching. Jaargang 2: Nieuwsbrief 3 (oktober 2013) Hallo allemaal, Nieuwsbrief Gerdien Jansen Kindcoaching Jaargang 2: Nieuwsbrief 3 (oktober 2013) Hallo allemaal, Veel te laat krijgen jullie deze nieuwsbrief. Ik had hem al veel eerder willen maken/versturen, maar ik

Nadere informatie

Animatieprogramma 16

Animatieprogramma 16 1 Animatieprogramma 16 Boordevol activiteiten voor jong en oud! 2 Happiness looks gorgeous on you 3 MAANDAG 1 AUGUSTUS YAY, plezier maken! 10:30 12:00 UUR: AQUAPARK SPLASH (VERZAMELEN) / ZWEMDIPLOMA VERPLICHT

Nadere informatie

Wat gaan we doen? Waarom is goede fietsverlichting belangrijk? De Lichtbrigade quiz De ANWB Lichtbrigade bij jou op school.

Wat gaan we doen? Waarom is goede fietsverlichting belangrijk? De Lichtbrigade quiz De ANWB Lichtbrigade bij jou op school. ANWB Lichtbrigade Wat gaan we doen? Waarom is goede fietsverlichting belangrijk? De Lichtbrigade quiz De ANWB Lichtbrigade bij jou op school 40 minuten Na deze les weet jij: Waarom goede fietsverlichting

Nadere informatie

Lesprogramma LeS-Lokaal Breda

Lesprogramma LeS-Lokaal Breda Lesprogramma LeS-Lokaal Breda Bij LeS-Lokaal kun je (weer) ervaren hoe het is om te leren. LeS staat voor Leren En Samen doen. Iedereen is gewoon student en alle lessen zijn gratis te volgen. Persoonlijke

Nadere informatie

Thema Op het werk. Lesbrief 12. In de pauze.

Thema Op het werk. Lesbrief 12. In de pauze. http://www.edusom.nl Thema Op het werk Lesbrief 12. In de pauze. Wat leert u in deze les? Iemand gelijk geven. Nee zeggen. Uw mening geven. Van twee woorden één woord maken. Veel succes! Deze les is ontwikkeld

Nadere informatie

Test: Je ouders als studie oriëntatiecoach

Test: Je ouders als studie oriëntatiecoach Test: Je ouders als studie oriëntatiecoach Je ouders kunnen perfecte last minute studie oriëntatiecoaches zijn, maar weten ze eigenlijk wel wat je dromen en ambities zijn? En omgekeerd: weet jij hoe jouw

Nadere informatie

LinkedIn-updates open inschrijving

LinkedIn-updates open inschrijving LinkedIn-updates open inschrijving Opdracht In dit document vind je zes verschillende LinkedIn-updates. Geef bij iedere update aan of dit een update is die bij je past. Dus zou je dit type update ook kunnen

Nadere informatie

Hallo Meditatie en Dans Liefhebber!

Hallo Meditatie en Dans Liefhebber! 19 juli 11 Deze nieuwsbrief verschijnt per kwartaal. Je ontvangt deze omdat je een keer mee hebt gedaan aan een workshop of klant bent of omdat je opgaf als abonnee. Opzeggen/wijzigen of aanmelden voor

Nadere informatie

Deze activiteiten lopen van 14 september tot de herfstvakantie.(eerste blok)

Deze activiteiten lopen van 14 september tot de herfstvakantie.(eerste blok) Beste ouders en kinderen, Na de succesvolle start Bron van Activiteiten presenteren we u hierbij het eerste exemplaar van nieuwste arrangementen schooljaar 2015-2016. Bron van Activiteiten van Kindcentrum

Nadere informatie

het lopend vuurtje Eigentijds, uitdagend en talentvol onderwijs! Mei Nieuwsbrief mei 2014 ICBS de Vuurvogel

het lopend vuurtje Eigentijds, uitdagend en talentvol onderwijs! Mei Nieuwsbrief mei 2014 ICBS de Vuurvogel Oud papier De gemeente heeft al een aantal papierbakken in de wijk weggehaald. Wij maken u erop attent dat voor de mensen die thuis geen papierbak hebben besteld, de mogelijkheid bestaat het oud papier

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 3 augustus 2016

Nieuwsbrief groep 3 augustus 2016 Nieuwsbrief groep 3 augustus 2016 Welkom in groep 3! Hierbij ontvangt u de eerste nieuwsbrief van het schooljaar. Door middel van de nieuwsbrief willen we u op de hoogte houden van de gang van zaken in

Nadere informatie

De school is van ons

De school is van ons De school is van ons Werkboek sociale vaardigheden op school Uitgeverij Eenvoudig Communiceren LEZEN VOOR IEDEREEN UITGEVERIJ EENVOUDIG COMMUNICEREN Dit werkboek is van: Voornaam:... Achternaam: Leeftijd:...

Nadere informatie

3 Hoogbegaafdheid op school

3 Hoogbegaafdheid op school 3 Hoogbegaafdheid op school Ik laat op school zien wat ik kan ja soms nee Ik vind de lessen op school interessant meestal soms nooit Veel hoogbegaafde kinderen laten niet altijd zien wat ze kunnen. Dit

Nadere informatie

WOLFPAPER. Welkom bij de allereerste schoolkrant van Veel leesplezier!

WOLFPAPER. Welkom bij de allereerste schoolkrant van Veel leesplezier! WOLFPAPER Welkom bij de allereerste schoolkrant van 207 In deze schoolkrant kom je verschillende onderwerpen tegen: Interviews Docenten v/d maand Quiz Fashiontwins Spelletjes Veel leesplezier! Interview

Nadere informatie

Zomervakantie. Zomervakantie. Pinata Papier Mache. Allerlei verschillende dieren maken van papier mache

Zomervakantie. Zomervakantie. Pinata Papier Mache. Allerlei verschillende dieren maken van papier mache Pinata Papier Mache. Allerlei verschillende dieren maken van papier mache Summer koken. Wat lijkt je allemaal lekker op de BBQ? Met z n alle gezellig spelletjes doen ( met water) Neem een handdoek mee

Nadere informatie

Hallo allemaal, Is het slecht weer? Kom dan toch gezellig langs, de activiteit gaat altijd door maar dan binnen.

Hallo allemaal, Is het slecht weer? Kom dan toch gezellig langs, de activiteit gaat altijd door maar dan binnen. Hallo allemaal, Welkom op ons gezellige vakantiepark midden in de Brabantse bossen. Wat gezellig dat jullie er allemaal zijn! Om het weekend compleet te maken staat het animatieteam klaar met een heleboel

Nadere informatie

November, December, Januari Vakantie activiteiten & Workshops

November, December, Januari Vakantie activiteiten & Workshops November, December, Januari 2013 Vakantie activiteiten & Workshops In dit boekje staat het einde van 2013, maar ook gelijk het begin van 2014. Makkelijk he? In december zijn het vaak lange, donkere dagen.

Nadere informatie

Sport. Welke workshops biedt Sport Studio?

Sport. Welke workshops biedt Sport Studio? Sport Sport Wat is Sport Studio? Sporten is voor iedereen, ook op het Rijnlands. Natuurlijk zijn er op deze school de lessen bewegingsonderwijs maar daarnaast nemen alle leerlingen van de onderbouw deel

Nadere informatie

Beste bijna Brugklasser...

Beste bijna Brugklasser... Beste bijna Brugklasser... Informatieavond dinsdag 5 februari 2019 Start om 19.30 uur (voor ouders van leerlingen uit groep 8) Open Huis zaterdag 9 februari 2019 Tussen 10.00 en 13.00 uur Beste bijna brugklasser,

Nadere informatie

Persoonlijk welkom Wij helpen je graag op weg vandaag. Stel je vragen en krijg alle informatie die jij wilt hebben! AULA

Persoonlijk welkom Wij helpen je graag op weg vandaag. Stel je vragen en krijg alle informatie die jij wilt hebben! AULA Welkom op onze school! Wat leuk dat je kennis komt maken met het Vlietland College. Vandaag laten we je zien hoe het er bij ons aan toegaat. Zo kun je een praatje maken met onze docenten. Misschien vind

Nadere informatie

De metamorfose van het Ismes huis.

De metamorfose van het Ismes huis. Nieuwsbrief Oktober 2016 In deze Nieuwsbrief Voorwoord Stefan Metamorfose van het Ismes + Fotos Sociale vaardigheidstraing / Theater middagen Film avond Vrijwilliger aan het woord Ismes Huis Brede Haven

Nadere informatie

Masterclassprogramma klas 1 periode

Masterclassprogramma klas 1 periode Masterclassprogramma klas 1 periode 2 2017-2018 Beste leerlingen, In de mentorles zijn jullie geïnformeerd over periode 2 van het masterclassprogramma. Hier kun je nog eens rustig nalezen waar de masterclasses

Nadere informatie

E-Learning, Workshops en begeleidings trajecten. Professionaliseringsaanbod. Door Sander Gordijn van MeesterSander.nl

E-Learning, Workshops en begeleidings trajecten. Professionaliseringsaanbod. Door Sander Gordijn van MeesterSander.nl E-Learning, Workshops en begeleidings trajecten Professionaliseringsaanbod Door Sander Gordijn van MeesterSander.nl Schooljaar 2018/2019 Inleiding Professionalisering, er is nog nooit zoveel over geschreven.

Nadere informatie