Als we ons nooit op onbekend terrein wagen, hoe ontdekken we dan nieuwe plekken?

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Als we ons nooit op onbekend terrein wagen, hoe ontdekken we dan nieuwe plekken?"

Transcriptie

1 DE NIEUWE CIVIC

2 De nieuwe Civic

3 Als we ons nooit op onbekend terrein wagen, hoe ontdekken we dan nieuwe plekken? Bij het ontwikkelen van de nieuwe Civic hadden onze ontwerpers een duidelijke visie: een auto creëren met de perfecte balans tussen indrukwekkende prestaties, een uniek design en flexibele interieurruimte. Om deze auto tot leven te brengen, moesten ze nieuwe ideeën uitproberen, nieuwe lessen leren en nieuwe manieren ontdekken om problemen op te lossen. De oplossing kwam na vier jaar experimenteren en na ruim kilometer testen op de weg. De resultaten spreken voor zich. Een zelfverzekerd design, indrukwekkende prestaties en innovatieve technologische oplossingen vormen samen onze beste Civic ooit. Wij hebben een fantastische reis afgelegd. Wanneer begint die van u? INHOUD 03 INTERIEUR DESIGN 05 MAGIC SEATS 07 TECHNOLOGIE 09 EXTERIEUR DESIGN 15 EXTERIEUR DETAILS 17 PRESTATIES 21 VEILIGHEID 23 UW CIVIC 25 ALLE MODELLEN OP EEN RIJ 32 bekleding 33 KLEUREN 35 OPTIES 39 BEGRIPPEN Scan de QR-code om onze nieuwe Civic app te starten.

4

5 Het afgebeelde model is de 1.8 i-vtec Executive met optioneel HDD Navigatie.

6 Interieur Design 3-4 Slim, verfijnd, intuïtief. Een nieuwe cockpit, gevormd rondom de bestuurder. Als het gaat om het ontwerpen van een auto die heerlijk rijdt, hoe lang of kort de reis ook is, kun je niet de makkelijkste weg kiezen. Onze ontwerpers hebben vele uren besteed aan het aanpassen en bijschaven van de cockpit van de Civic. Het dashboard is nu zo gevormd dat de bestuurder centraal staat. Belangrijke informatie over snelheid, toerentallen en brandstofverbruik staat recht voor u, zodat deze gemakkelijk en veilig af te lezen is. Het intelligent-multi Information Display (i-mid) geeft bovendien in één oogopslag tijd, audioselectie en kilometerstand weer. De intuïtieve bedieningsknoppen op het stuur en het gebruik van hoogwaardige materialen geven het verfijnde en ergonomische ontwerp van de cockpit de finishing touch. Ontdek meer over het verfijnde interieur met de Civic app. Scan de code en ga op onderzoek uit.

7

8 Magic Seats 5-6 Stoelen die net zo flexibel zijn als uw levensstijl De innovatieve Magic Seats in de nieuwe Civic zijn op zo veel verschillende manieren toe te passen, dat ze altijd de ruimte kunnen creëren die u nodig hebt. In één simpele beweging gaan de stoelen omhoog, waarna ze gemakkelijk vast te klikken zijn. Ze zijn 60:40 deelbaar zodat er diverse mogelijkheden zijn om hoge of lange spullen te vervoeren. En als de achterbank neergeklapt wordt, biedt de kofferruimte maar liefst een inhoud van 1210 liter. Dus welke verrassing het leven voor u ook in petto heeft, de nieuwe Civic is op alles voorbereid. Ontdek meer over de Magic Seats met de Civic app. Scan de code en creëer uw eigen opstelling.

9 Technologie die het leven makkelijker maakt De gedachte van Honda is dat geavanceerde technologieën alleen ontwikkeld moeten worden als ze mensen voordelen kunnen bieden. Met de nieuwe Civic presenteren we technologieën zoals Smart Keyless Entry and Start, een nieuw i-mid scherm en innovatieve veiligheidssystemen zoals Adaptive Cruise Control (ACC) en Collision Mitigation Braking System (CMBS).

10 Technologie 7-8 SMART KEYLESS ENTRY AND START Het Smart Keyless Entry systeem van de Civic vergrendelt en ontgrendelt de deuren en start zelfs de motor zonder dat u moeite hoeft te doen om de sleutel te zoeken. INTELLIGENT-MULTI INFORMATION DISPLAY (i-mid) Ons innovatieve i-mid systeem biedt groot gemak binnen handbereik. Recht voor u vindt u informatie over brandstofverbruik, audioselectie en tijd. En als u achteruitrijdt, geeft het scherm weer wat de achteruitrijcamera registreert. ADAPTIVE CRUISE CONTROL (ACC) EN COLLISION MITIGATION BRAKING SYSTEM (CMBS) Deze innovatieve veiligheidstechnologieën worden gecombineerd in het Advanced Safety Pack en werken samen om de rijervaring nog prettiger te maken. Dat gebeurt als volgt: Met ACC kunt u de snelheid en de afstand tussen uw auto en uw voorligger instellen, zonder dat u continu aan de knoppen hoeft te zitten. Een radar achter de grille houdt constant de ruimte voor u in de gaten en regelt deze door automatisch gas te minderen of te remmen als de afstand te klein wordt. Ondertussen houdt CMBS in de gaten of zich voertuigen voor u op de weg bevinden. Als een auto wordt waargenomen, vraagt hij u om op tijd actie te ondernemen. Het systeem kan ook zorgen voor een remingreep om de snelheid te minderen.

11

12 Exterieur Design 9-10 Dappere gedachten, gedurfde oplossingen Onze ontwerpers hadden duidelijk voor ogen wat ze wilden bereiken met de nieuwe Civic. Ze kwamen onderweg verschillende uitdagingen tegen. Het optimaliseren van de aerodynamica bijvoorbeeld leidde tot radicale veranderingen in vorm en styling. Maar grote uitdagingen vragen om gedurfde oplossingen. Het resultaat is een verpletterend nieuw design dat de aerodynamica van de nieuwe Civic niet alleen laat zien maar ook verbetert.

13 Een uniek design voor een unieke rijervaring Van de koplampen tot aan de achterkant is de vormgeving van de carrosserie ontwikkeld om de luchtstroom over en rond de auto te optimaliseren, waardoor een soepelere en stabielere rijervaring ontstaat. De introductie van een nieuwe innovatieve wielophanging zorgt bovendien voor de perfecte balans tussen een comfortabele rit en soepele bestuurbaarheid. Niet alleen brengen deze innovaties samen het brandstofverbruik en het geluidsniveau omlaag, ze geven de Civic ook een onderscheidend nieuw karakter met zijn geavanceerde en atletische vorm.

14 Exterieur Design Het afgebeelde model is de 1.8 i-vtec Executive in White Orchid Pearl met standaard 17 lichtmetalen velgen.

15 Verbeterde technologieën voor een verlaagd brandstofverbruik Onze ontwerpers hebben vele uren gestoken in het testen van en experimenteren met de hoog gemonteerde achtervleugel van de nieuwe Civic, zodat de luchtweerstand lager werd en daardoor ook het brandstofverbruik. Door Honda s innovatieve systemen Start-Stop systeem en Eco Assist te integreren, konden ze het brandstofverbruik nog verder verlagen. Het Start-Stop systeem schakelt de motor uit als de auto stilstaat, bijvoorbeeld als u voor een stoplicht staat te wachten, en start de motor automatisch als u de koppeling loslaat. Hierdoor is het brandstofverbruik lager en daarmee ook de uitstoot van schadelijke gassen. Eco Assist fungeert als coach die u aan de hand van de kleur van de snelheidsmeter vertelt hoe zuinig u op dat moment rijdt. Als u flink op de rem trapt of snel optrekt, licht de snelheidsmeter blauw op. Rijdt u vloeiend en zuinig, dan krijgt de snelheidsmeter een groene kleur. De nieuwe Civic helpt u zelfs om zuiniger te rijden zonder dat u het zelf in de gaten heeft. Het model met de 2.2 i-dtec motor beschikt over een innovatieve grille die zich aanpast aan uw rijgedrag. Bij hogere snelheden krijgt de grille een dichtere structuur om de luchtweerstand te verlagen en zo nog minder brandstof te verbruiken. Ontdek meer over het brandstofbesparende design met de Civic app. Scan de code en creëer uw eigen windtunnelexperiment. Het afgebeelde model is de 1.8 i-vtec Executive.

16 Exterieur Design 13-14

17 Exterior Design Opvallende verschijning De uniek gestroomlijnde vorm en de vooruitstrevende designkenmerken van de nieuwe Civic geven hem karakter en zorgen ervoor dat hij gezien mag worden. Van de door het Civic logo geïnspireerde letter C in de achterlichtcombinatie tot de subtiele vormgeving van de haaienvinantenne; alles is ontworpen om een verpletterende uitstraling te creëren die niet alleen zorgt voor betere prestaties, maar u ook een geweldig gevoel geeft tijdens het rijden. 01 ACHTERLICHTCOMBINATIE 02 Bi-Xenon KOPLAMP INCH LICHTMETALEN VELGEN (standaard op Sport & Executive) 04 MISTLAMPEN & DAGRIJVERLICHTING 05 HAAIENVINANTENNE 01

18 Exterieur Details

19

20 Prestaties Testen, testen en nog eens testen Bij Honda hebben we de gewoonte om een motor op volle kracht te laten draaien. Niet voor enkele uren, maar gedurende meerdere dagen. We laten hem afkoelen en we laten hem weer opwarmen. Telkens weer. Daarna halen we hem uit elkaar en bekijken we elk onderdeel nauwkeurig om te zien of alles naar behoren werkt. Gek? Misschien. Obsessief? Absoluut. Maar de resultaten spreken voor zich.

21 Performance Motoren ontworpen voor de echte wereld Onze i-vtec benzinemotoren en i-dtec dieselmotoren zijn ontworpen om een laag brandstofverbruik te combineren met opwindende prestaties en een lagere uitstoot van schadelijke stoffen. De 1.4 i-vtec levert een fantastisch vermogen van 100 pk en bereikt een indrukwekkend laag CO 2 uitstootcijfer van 128 g/km*. De 1.8 i-vtec levert een krachtig vermogen van 142 pk maar verbruikt niet meer brandstof dan een kleinere motor. De 2.2 i-dtec dieselmotor levert 150 pk terwijl de CO 2 uitstoot beperkt blijft tot 110 g/km**. Beide benzinemotoren beschikken over een handgeschakelde 6-versnellingsbak en alle drie motoren hebben een schakelindicator. Deze vertelt u wanneer u het beste kunt schakelen om zo zuinig mogelijk te rijden. *1.4 i-vtec S handgeschakelde transmissie - uitstootcijfer gecombineerd. ** 2.2 i-dtec Comfort handgeschakelde transmissie - uitstootcijfer gecombineerd.

22 Prestaties Het afgebeelde model is de 1.8 i-vtec Executive in Milano Red.

23 AIRBAGS De Civic is rondom uitgerust met 6 airbags waaronder airbags voor bestuurder en voorpassagier, zijairbags links en rechts en gordijnairbags voor en achter. De passagiersairbag voor de voorpassagier is uitschakelbaar. Deflation Warning System (DWS) Het Deflation Warning System houdt de bandenspanning in de gaten en geeft aan dat u mogelijk een lekke band hebt. ACTIEVE HOOFDSTEUNEN VOOR Bij een aanrijding van achteren helpen deze hoofdsteunen whiplash te voorkomen. Vehicle Stability Assist (VSA) Tijdens het rijden bewaken de VSA-sensoren de grip op de weg om de hoeveelheid vermogen of remkracht te berekenen die nodig is voor maximale controle. * CMBS en ACC maken onderdeel uit van het Advanced Safety Pack dat optioneel is op de Executive uitvoering. Het afgebeelde model is de 1.8 i-vtec Executive met het Advanced Safety Pack.

24 Veiligheid collision mitigation braking system (cmbs)* CMBS houdt constant in de gaten of zich voertuigen voor u op de weg bevinden. Als een auto wordt waargenomen, vraagt hij u om op tijd actie te ondernemen. Het systeem kan ook zorgen voor een remingreep om de snelheid te minderen. Ervaar echt rijplezier met een echt veilig gevoel Honda bouwt de allerbeste veiligheidssystemen in elke Civic. Dat begint met de buitenkant. De carrosserie met Advanced Compatibility Engineering (ACE) absorbeert de botskrachten en leidt deze weg van uw passagiers en uzelf, zodat iedereen optimaal beschermd is bij een botsing. Meerdere airbags, Electronic Brake-force Distribution (EBD) en Vehicle Stability Assist (VSA) zijn allemaal standaard inbegrepen. De Civic heeft ook een Anti-lock Braking System (ABS) om de stabiliteit te waarborgen en Brake Assist (BA) dat voorziet in extra remkracht in noodgevallen. Hoewel de systemen complex in elkaar zitten, hebben ze allemaal hetzelfde simpele doel - veiligheid voor uw passagiers en voor uzelf. Adaptive Cruise Control (ACC)* Met ACC kunt u uw snelheid vastzetten, terwijl een radar achter de grille constant de ruimte voor u in de gaten houdt. Wordt de afstand tot uw voorligger te klein, dan vergroot ACC deze automatisch door gas te minderen of te remmen.

25

26 Uw Civic De nieuwe Civic is net zo Er zijn verschillende manieren om te laten zien wie u bent. Benzine of diesel, handgeschakeld of automaat, stof of leer, u mag kiezen. We hebben heel hard gewerkt om onze nieuwe Civic te creëren. Nu is het aan u om hier uw Civic van te maken. uniek als u Lederen bekleding is leverbaar in de kleuren zwart en grijs

27 Executive 2.2 i-dtec Handgeschakelde 6-versnellingsbak 1.8 i-vtec Handgeschakelde 6-versnellingsbak Automaat met 5 versnellingen 17 inch lichtmetalen velgen Glazen panoramadak Privacyglas Bi-Xenon koplampen High Beam Support System (HSS) Mistlampen voor Dagrijverlichting Parkeersensoren voor & achter Smart Entry & Start Leren bekleding Verwarmde voorstoelen Leren multifunctioneel stuurwiel Geperforeerde aluminium sportpedalen Magic Seats Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening Elektrische lendesteun en zijsteunverstelling Dual Zone Climate Control Intelligent-Multi Information Display (i-mid) Achteruitrijcamera Handsfree telefoonsysteem (HFT) Premium audio - MP3 compatibel met subwoofer AUX-ingang/USB-aansluiting Elektrisch bedienbare ramen voor en achter Regensensor (automatisch inschakelende en regelbare ruitenwissers) Verlichtingssensor (automatisch inschakelende verlichting) Automatische uitschakeling koplampen Veiligheidsalarm Vehicle Stability Assist (VSA) Cruisecontrol met snelheidsbegrenzer Start-Stop systeem (alleen bij handgeschakelde transmissie) De afgebeelde Civic Executive is uitgerust met de optie HDD Navigatie Optioneel: HDD Navigatie Advanced Safety Pack (ACC & CMBS)

28 Alle modellen op een rij Het afgebeelde model is de 1.8 i-vtec Executive met als optie Advanced Safety Pack.

29 Sport 2.2 i-dtec Handgeschakelde 6-versnellingsbak 1.8 i-vtec Handgeschakelde 6-versnellingsbak Automaat met 5 versnellingen 1.4 i-vtec Handgeschakelde 6-versnellingsbak 17 inch lichtmetalen velgen Mistlampen voor Dagrijverlichting Leren multifunctioneel stuurwiel Geperforeerde aluminium sportpedalen Magic Seats Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening Dual Zone Climate Control Intelligent-Multi Information Display (i-mid) Achteruitrijcamera AUX-ingang/USB-aansluiting Elektrisch bedienbare ramen voor en achter Regensensor (automatisch inschakelende en regelbare ruitenwissers) Verlichtingssensor (automatisch inschakelende verlichting) Automatische uitschakeling koplampen Perimeteralarm Vehicle Stability Assist (VSA) Cruisecontrol met snelheidsbegrenzer Start-Stop systeem (alleen bij handgeschakelde transmissie) Optioneel: Radio/cd-speler met MP3 compabiliteit SD Navigatie, inclusief handsfree bellen via Bluetooth HDD Navigatie met premium audio systeem, inclusief handsfree bellen* via Bluetooth *Op vindt u een lijst met telefoons die compatibel zijn. Alleen standaard beschikbaar op de 1.8 i-vtec en 2.2 i-dtec.

30 Alle modellen op een rij Het afgebeelde model is de 1.8 i-vtec Sport.

31 Comfort 2.2 i-dtec Handgeschakelde 6-versnellingsbak 1.8 i-vtec Handgeschakelde 6-versnellingsbak Automaat met 5 versnellingen 1.4 i-vtec Handgeschakelde 6-versnellingsbak 16 inch lichtmetalen velgen Dagrijverlichting Magic Seats Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening Climate control airconditioning Intelligent-Multi Information Display (i-mid) AUX-ingang/USB-aansluiting Elektrisch bedienbare ramen voor en achter Automatische uitschakeling koplampen Vehicle Stability Assist (VSA) Start-Stop systeem (alleen bij handgeschakelde transmissie) Optioneel: Radio/cd-speler met MP3 compabiliteit SD Navigatie, inclusief handsfree bellen via Bluetooth

32 Alle modellen op een rij Het afgebeelde model is de 1.8 i-vtec Comfort.

33 S 2.2 i-dtec Handgeschakelde 6-versnellingsbak 1.8 i-vtec Handgeschakelde 6-versnellingsbak Automaat met 5 versnellingen 1.4 i-vtec Handgeschakelde 6-versnellingsbak 15 inch lichtmetalen velgen (1.4 i-vtec en 1.8 i-vtec) 16 inch lichtmetalen velgen (2.2 i-dtec) Dagrijverlichting Magic Seats Intelligent-Multi Information Display (i-mid) Automatische uitschakeling koplampen Vehicle Stability Assist (VSA) Start-Stop systeem (alleen bij handgeschakelde transmissie) Het afgebeelde model is de 1.8 i-vtec S.

34 Bekleding Stoelbekleding Welke kleur u ook kiest voor de buitenkant, de binnenkant maakt m helemaal af. U heeft de keuze uit hoogwaardige stoffen bekleding in zwart of grijs of zwarte of grijze leren bekleding. 01 GRIJZE STOF 02 ZWART LEER 03 GRIJS LEER 04 ZWARTE STOF Zwarte Stof Grijze Stof Zwart Leer Grijs Leer Executive - - Sports - - Comfort S

35

36 Kleuren Geef uw wereld kleur Kiest u voor rood of zilver, voor wit of blauw? Er is altijd een kleur die bij uw levensstijl en karakter past WHITE ORCHID PEARL 02 URBAN TITANIUM METALLIC 03 POLISHED METAL METALLIC 04 ROYAL SAPPHIRE BLUE PEARL 05 MILANO RED 06 ALABASTER SILVER METALLIC 07 CRYSTAL BLACK PEARL 08 WOODLAND GREEN PEARL 09 YELLOW TOPAZ METALLIC 09

37 Optionele pakketten Zoals u van Honda mag verwachten, is elke optie ontwikkeld, gemaakt en getest met het oog op veiligheid, zekerheid en duurzaamheid. Omdat alle opties op hetzelfde moment werden ontwikkeld als de auto zelf, kunt u er zeker van zijn dat elk onderdeel voldoet aan dezelfde kwaliteitsnormen en betrouwbaarheid. Elke accessoire is in lijn met de nieuwe Civic, zodat alles in evenwicht is. Op maat gemaakt en klaar voor gebruik. Honda biedt u het beste van alle werelden. Design Pack Zijspiegelcovers Sportieve tankdop Luchtinlaatomlijsting Sportgrille voor Achterklepdecoratie 18 inch Hydrogen lichtmetalen velgen (optioneel)

38 Opties Sports Pack Voor-, achter- en zijskirts met carbon geïnspireerde finish Verlichte instaplijsten Spoiler achterklep 18 inch Krypton lichtmetalen velgen (optioneel) Convenience Pack Sierlijsten zijkant Spatborden Beschermingsbak in kofferruimte Instaplijsten 17 inch Cobalt lichtmetalen velgen (optioneel)

39

40 Opties Options Interior Opties Uw Honda Civic ziet er altijd goed uit, maar met deze stijlvolle opties maakt u hem nog persoonlijker VERLICHTE INSTAPLIJSTEN INCH RADIUM LICHTMETALEN VELGEN INCH COBALT LICHTMETALEN VELGEN 04 PARKEERSENSOREN INCH HYDROGEN LICHTMETALEN VELGEN INCH KRYPTON LICHTMETALEN VELGEN 07 SIERLIJSTEN 08 ONTKOPPELBARE TREKHAAK 09 SD NAVIGATIE 10 FIETSENDRAGER VOOR TREKHAAK

41 Begrippen ADAPTIVE CRUISE CONTROL (ACC) Met ACC houdt u voortdurend een veilige afstand tot het voertuig voor u. ACC maakt gebruik van de intelligente radartechnologie van het CMBS, dat de afstand tot uw voorligger meet. Wordt die afstand te klein, dan past ACC uw snelheid automatisch aan. Naast het aanpassen van de snelheid kan ACC ook de afstand tot uw voorligger aanpassen. Dat maakt rijden met ACC een bijzonder ontspannende ervaring, ook op de snelweg. ACC werkt alleen als voldaan wordt aan de volgende twee criteria: - De snelheid is ingesteld tussen de 30 en 180 km per uur - ACC is ingeschakeld BLUETOOTH Met het Bluetooth Hands Free Telephone System (HFT) kunt u bellen en gebeld worden zonder de handen van het stuur te halen. Een ingebouwd speaker- en microfoonsysteem dat bediend kan worden via knoppen op het stuur, zorgt voor veilige telefoongesprekken onder het rijden. BRAKE ASSIST Brake Assist maakt gebruik van sensoren die de snelheid meten waarmee het rempedaal wordt ingedrukt. Als deze sensoren een noodremingreep waarnemen, past Brake Assist maximale remdruk toe waardoor het ABS-systeem wordt geactiveerd. Brake Assist is alleen actief als dat nodig is, en stopt onmiddellijk als het rempedaal wordt losgelaten. CO 2 Kooldioxide is een van de uitlaatgassen waarvan wordt aangenomen dat die bijdragen aan het broeikaseffect. Hoe lager de CO 2 -uitstoot, hoe beter dat is voor het milieu. COLLISION MITIGATION BRAKING SYSTEM (CMBS) CMBS wijst de bestuurder op een dreigende aanrijding of als een aanrijding onvermijdelijk is beperkt de botskracht door automatisch te remmen als een aanrijding wordt verwacht. Het oog van het systeem is een minuscule radar achter de grille van de Civic. Het werkt als volgt: de radar meet de afstand tot de auto voor u en waarschuwt wanneer u moet ingrijpen. Het systeem geeft dan een geluidssignaal en de melding BRAKE. Als u reageert door te remmen, wordt direct de Brake Assist geactiveerd. Wordt de afstand tot uw voorligger toch kleiner, dan worden uw gordels en die van de passagiers strakker aangetrokken. En als het er dan toch nog om spant, maakt CMBS zelfs een noodstop voor u die tot 60% van de volledige remcapaciteit beslaat. Zo worden ongelukken vermeden of wordt de schade beperkt tot een minimum. BRANDSTOFVERBRUIK Alle waarden hebben betrekking op het EUbasismodel met bijbehorende serie-uitvoering. Die aangegeven waarden hebben geen betrekking op een specifiek voertuig en dienen alleen als vergelijkingswaarde tussen verschillende type voertuigen. Het verbruiksonderzoek vond plaats volgens voorgeschreven EU-meetprocedures (RL 80/1268/EWG in de huidige versie) op basis van het volgens RL 1999/100/EC vastgelegde leeggewicht van voertuigen van het EU-basismodel. Een van het EU-basismodel afwijkende uitvoering kan tot andere dan de aangegeven gebruiks-, alsook CO 2 -waarden leiden. Dit kan van invloed zijn op het leeggewicht, de maximumsnelheid en acceleratietijden. Het brandstofverbruik en de CO 2 -uitstoot van een voertuig hangen niet alleen af van het efficiënte gebruik van de brandstof door het voertuig, maar worden ook bepaald door het rijgedrag en door niet-technische factoren zoals omgevingsinvloeden, toestand van de wegen en het verkeer, alsook van het voertuig zelf. START-STOP SYSTEEM Een Start-Stop systeem laat de motor zo min mogelijk stationair draaien door automatisch de verbrandingsmotor uit te schakelen en weer te starten. Hierdoor wordt brandstof bespaard en wordt de uitstoot beperkt. i-dtec De i-dtec motor van Honda waarbij de i voor intelligentie staat is een nieuwe generatie motor met directe brandstofinspuiting die gebruikmaakt van zowel de nieuwste common-rail-technologie als de variabele turbochargertechnologie. Daardoor is deze motor een stuk stiller, soepeler, krachtiger en zuiniger dan andere dieselmotoren. i-vtec (VARIABELE KLEPTIMING EN LIFT ELECTRONIC CONTROL) Dit systeem bepaalt het (variabele) moment waarop de inlaatkleppen worden geopend ten opzichte van de krukaspositie en bepaalt hoe ver en hoe lang de kleppen worden geopend. Dat maakt een optimale verbranding bij wisselende toerentallen mogelijk, verlaagt het verbruik, reduceert de emissie en zorgt voor betere prestaties. VEILIGHEIDSSYSTEMEN Verschillende verfijnde veiligheidssystemen in de Civic helpen de hoofden en lichamen van alle inzittenden te beschermen bij een aanrijding. Zes airbags, waaronder duale airbags voor, zijairbags voor en gordijnairbags aan de zijkant, ontvangen informatie van geavanceerde sensorsystemen die alles in de gaten houden, van de hoek en ernst van de aanrijding tot de afmetingen van de bijrijder. Alle stoelen beschikken over driepuntsgordels, en de gordels voorin zijn uitgerust met actieve systemen die de inzittenden op de juiste plek houden tijdens een aanrijding. Ook beschikt de Civic over actieve hoofdsteunen voor om de kans op whiplashletsel te beperken. TRACTIECONTROLE Tractiecontrole is geïntegreerd in VSA (Vehicle Stability Assist) en helpt uw auto soepel op te trekken op gladde wegen. Op een wiel dat tijdens acceleratie dreigt te slippen wordt direct geremd of kracht verdeeld, zodat het wiel beter grip op de weg houdt en de auto stabiel blijft. VTC (VARIABLE TIMING CONTROL) VTC verdraait de nokkenas ten opzichte van de krukas en wijzigt hierdoor het moment waarop de inlaatkleppen geopend worden. Dit maakt het mogelijk de cilindervulling te optimaliseren voor meer trekkracht en prestaties waardoor 90% van het koppel beschikbaar is vanaf slechts toeren per minuut.

42 Begrippen Het afgebeelde model is de 1.8 i-vtec Executive.

43 Uw Honda Service. Service is voor Honda geen modieuze kreet, maar een vanzelfsprekend onderdeel van het merk. Dat begint al meteen bij uw eerste bezoek aan uw Honda-dealer en is daarna steeds weer onderdeel van alle onderwerpen rond uw Honda. Onze belangrijkste diensten ziet u hier in een oogopslag. Gedegen koopadvies Wat u ook wilt vragen, vraag het. Uw Honda-dealer zal u oprecht, volledig en met kennis van zaken adviseren. Kosteloze waardebepaling Honda helpt met raad en daad. U krijgt een goede en serieuze waardebepaling van uw in te ruilen auto. Snel Service De autoservice zonder afspraak. Een lekke band, lege accu of schade aan de uitlaat? U kunt zonder afspraak terecht bij uw Honda-dealer voor direct herstel aan deze of andere fast-fit onderdelen van uw auto. Proefrit? Altijd! Niets levert u zoveel informatie op als een proefrit. Leer uw Honda kennen, ontdek de vele details en beleef de passie van Honda. Uw droom bereikbaar U droomt van een Honda - met de financiering of leasing door Honda komt uw droom dichterbij. Uw Honda-dealer geeft advies en maakt graag een op maat gesneden offerte.

44 Specification Honda staat voor sportiviteit, veiligheid, rijplezier, betrouwbaarheid en zeer lage kosten per kilometer. Kwaliteit en zekerheid zijn bij Honda vanzelfsprekend. De basis voor succes wordt bepaald door ervaring en de relatie tussen de berijders en de Honda-dealer. Honda levert meer dan een hightech auto alleen. Wat kunt u nog meer van Honda verwachten: Elke nieuwe Honda kent een heel leven lang een zorgeloze levensduur. Naast lage onderhoudskosten en grote serviceintervallen kennen we een verstrekkende kwalitatieve garantie. Technische garantie: 3 jaar met een maximum van km. Lakgarantie: 3 jaar Uitlaatgarantie: 5 jaar Chassisgarantie: 10 jaar Carrosseriegarantie: 12 jaar Een uitstekend Europees dealernetwerk biedt u zekerheid. Uw Honda-dealer biedt nu iedere Honda-rijder de unieke kans om binnen de normale technische garantieperiode van 3 jaar, deze technische garantie tegen een vergoeding te verlengen! Dit kan naar keuze voor een periode van 1 of 2 jaar. Een uitstekende verlenging van uw zekerheid tot 60 maanden/ km. in Nederland met deze kentekengebonden garantie. Raadpleeg uw Honda-dealer. Mocht u door pech in Europa stranden dan blijft Honda u optimale service verlenen. Dit geldt voor reparatie onderweg, sleephulp en vervangend vervoer. Gedurende de technische garantieperiode heeft u de zekerheid van een kosteloze mobiliteitsservice. De perfecte verzekering voor uw Honda. Uw mobiliteit wordt gegarandeerd via de Honda-dealer die al uw schades geheel verzorgt en originaliteit waarborgt. Naast een scherpe premie profiteert u van een 36 maanden lange nieuwwaardeverzekering en tot maximaal 72 maanden kosteloze garantieverlenging tot km. met hulpverlening in Europa. Raadpleeg of uw Honda-dealer. Honda Financiering op maat, flexibel en snel. Raadpleeg uw Honda-dealer.

45 Alle in deze brochure genoemde feiten beantwoorden aan de informatie die ten tijde van de druk beschikbaar was en dienen ter informatie vooraf. Mogelijke kleurafwijkingen van de originele voertuigkleuren zijn het gevolg van druktechnische processen. De afgebeelde producten beantwoorden aan het aanbod voor Nederland. Niet alle modellen zijn vermeld, ga naar uw dealer voor informatie. De in deze catalogus afgebeelde voertuigen zijn ten dele met aanvullende accessoires tegen meerprijs uitgerust en niet alle modelversies zijn in deze catalogus opgenomen. Onder voorbehoud van wijzigingen van technische specificaties en uitrusting. Spreekt u voor de aankoop alle details door met uw Honda-dealer. Honda Nederland B.V. Tel.: Gooi mij alstublieft niet weg. Geef me aan een vriend of recycle me. De pulp in dit papier is afkomstig van duurzaam hout geproduceerd op een volledig vernieuwbare basis. Het papier gebruikt in deze brochure is gefabriceerd met gebruikmaking van ECF (Elemental Chlorine Free) pulp.

Accord. 4-deurs en Tourer

Accord. 4-deurs en Tourer Accord 4-deurs en Tourer The ADVANCED Accord De afgebeelde modellen zijn de 2.2 Executive Tourer in de kleur Graphite Luster Metallic en de 2.2 Executive 4-deurs in de kleur Alabaster Silver Metallic met

Nadere informatie

Als we ons nooit op onbekend terrein wagen, hoe ontdekken we dan nieuwe plekken?

Als we ons nooit op onbekend terrein wagen, hoe ontdekken we dan nieuwe plekken? De nieuwe Civic De nieuwe Civic INHOUD 03 DESIGN EXTERIEUR 05 DESIGN INTERIEUR 07 TECHNOLOGIE 09 COMFORT INTERIEUR 11 MAGIC SEATS 17 PRESTATIES 21 VEILIGHEID 25 UW CIVIC 28 ALLE MODELLEN OP EEN RIJ 38

Nadere informatie

De Jazz wijst u de weg

De Jazz wijst u de weg Jazz Benzine De afgebeelde modellen zijn de 1.4 i-vtec Elegance in de kleur Azure Blue Metallic met als accessoires 16 inch lichtmetalen velgen van het type Cronos, parkeersensoren achter en City Pack

Nadere informatie

INHOUD. Inhoud & Inleiding 01

INHOUD. Inhoud & Inleiding 01 DE NIEUWE CR-V De nieuwe CR-V Inhoud & Inleiding 01 02 INHOUD 03 EXTERIEUR DESIGN 07 INTERIEUR COMFORT 09 INTERIEUR UITRUSTING 11 AUDIO & COMMUNICATIE 13 INTERIEUR RUIMTE 15 ONE-MOTION ACHTERBANK 17 TECHNOLOGIE

Nadere informatie

Audi S Avant Quattro 354pk Pro Line Plus. Algemene informatie

Audi S Avant Quattro 354pk Pro Line Plus. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S4 Avant Quattro 354pk Pro Line Plus 77.200 U BESPAART: 11.012 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S4 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Leder Vermogen

Nadere informatie

GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN

GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN De moderne gestalte van de HR-V vangt blikken en verovert harten. Met zijn robuuste verschijning en sportieve profiel is deze auto prachtig om te zien en een genot om in

Nadere informatie

DREAM DAYS NIEUW SEPTEMBER 2015. Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda dealer.

DREAM DAYS NIEUW SEPTEMBER 2015. Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda dealer. DREAM DAYS SEPTEMBER 2015 NIEUW Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda dealer. Met zijn robuuste verschijning en sportief profiel is de nieuwe HR-V prachtig om te zien en een genot om in gezien

Nadere informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport 66.550 U BESPAART: 9.738 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport. Algemene informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport 52.695 U BESPAART: 7.410 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

Audi A Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S. Algemene informatie

Audi A Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi A5 Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S 53.220 U BESPAART: 6.820 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: A5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Antraciet

Nadere informatie

De nieuwe. Civic Tourer

De nieuwe. Civic Tourer De nieuwe Civic Tourer De nieuwe Civic Tourer Meer ruimte. Meer veelzijdigheid. Meer Civic. De Civic heeft altijd gestaan voor innovatie, voor leren van het verleden en voor vooruit blijven gaan. Daarom

Nadere informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.800 U BESPAART: 11.542 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Zwart

Nadere informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.490 U BESPAART: 11.473 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

BMW 4 Serie Cabrio 420iA High Executive M Sport. Algemene informatie

BMW 4 Serie Cabrio 420iA High Executive M Sport. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Cabrio 420iA High Executive M Sport 53.835 U BESPAART: 6.612 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: wit Bekleding: Antraciet

Nadere informatie

BMW 4 Serie Cabrio 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie. Specificaties

BMW 4 Serie Cabrio 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie. Specificaties NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Cabrio 440iA High Executive M Sport 69.575 U BESPAART: 8.930 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Antraciet

Nadere informatie

Zeer complete nieuwe Mercedes-Benz E200 Cabriolet zonder kilometers en voorzien van het sportieve AMG-styling pakket!

Zeer complete nieuwe Mercedes-Benz E200 Cabriolet zonder kilometers en voorzien van het sportieve AMG-styling pakket! B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz E-Klasse Cabrio 200 AMG Aut. - 17.250 KORTING! Comand, Keyless-Go, Burmester, Memory, Led Specificaties Voertuignummer: 1103682 Datum: 20-08-2018 Tellerstand: 10 km

Nadere informatie

Audi A Sportback 55 TFSI Pro Line S Launch Edition -15% Algemene informatie

Audi A Sportback 55 TFSI Pro Line S Launch Edition -15% Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi A7 Sportback 55 TFSI Pro Line S Launch Edition -15% 88.950 U BESPAART: 13.542 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: A7 Kilometerstand: 1 km Kleur: overig Bekleding:

Nadere informatie

Vergelijk uitvoeringen

Vergelijk uitvoeringen Vergelijk uitvoeringen Yaris 5-deu Yaris Design 5- deu Yaris Executive 5-deu Standaard Optioneel Niet mogelijk Promotion Vechillen per uitvoering Prijzen Hybrid 1.5 Hybrid Automaat 19.245,00 20.495,00

Nadere informatie

Peugeot HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling

Peugeot HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling Peugeot 508 2.0 HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling http://autozaak.nl/images/aanbod/10324733-peugeot-508-2-0-hdi-premium-hybrid4-4wd-vol-14-bijtelling-1.jpg Uitrusting ABS Airbag bestuurder Airbag

Nadere informatie

DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE

DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE THE NEW DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE HYBRIDE De nieuwe Camry combineert de verfijnde elegantie van een topsedan met de voortreffelijke prestaties van een hybride aandrijflijn van de nieuwste generatie. Met

Nadere informatie

Afgebeeld model in deze brochure: CR-V 1.5 VTEC TURBO Lifestyle in carrosseriekleur Premium Crystal Red Metallic.

Afgebeeld model in deze brochure: CR-V 1.5 VTEC TURBO Lifestyle in carrosseriekleur Premium Crystal Red Metallic. NL EVOLUTIE IN ACTIE De populairste SUV ter wereld staat liever niet te lang stil. De compleet nieuwe CR-V is verfijnder, functioneler en dynamischer dankzij een wereld aan upgrades en innovaties. De CR-V

Nadere informatie

DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011!

DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011! www.kia.be DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011! Geef het leven meer drive. Eén blik op het opvallende, sportieve uiterlijk van de nieuwe Kia Rio en u verzint al redenen om er een ritje

Nadere informatie

De Full Hybrid Auris

De Full Hybrid Auris De Full Hybrid Auris Het beste van twee werelden De Full Hybrid Auris met Synergy Drive is de allereerste Full Hybrid in zijn klasse. Hybride rijden is kiezen voor een even unieke als hoogstaande rijervaring:

Nadere informatie

Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise

Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise MAzda cx-5 Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise LUXUEUZE SUV MET EEN HOOGSTAAND INTERIEURDESIGN Onze designers en ingenieurs hebben hun krachten gebundeld om een interieur te ontwikkelen dat perfect

Nadere informatie

VOLVO FH PERFORMANCE EDITION. Optimale prestaties en meer comfort

VOLVO FH PERFORMANCE EDITION. Optimale prestaties en meer comfort VOLVO FH PERFORMANCE EDITION Optimale prestaties en meer comfort FOCUS OP PRESTATIES De Volvo FH Performance Edition is de perfecte combinatie tussen topprestaties, chauffeurscomfort, veiligheid en brandstofefficiency.

Nadere informatie

Vergelijk uitvoeringen

Vergelijk uitvoeringen Vergelijk uitvoeringen Yaris Yaris Yaris Bi-Tone Standaard Optioneel Niet mogelijk Promotion Verschillen per uitvoering Prijzen Benzine 1.0 VVT-i Handgeschakeld 14.745,00 15.995,00 15.545,00 16.795,00

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 1 FEBRUARI 2012 CONSUMENTENPRIJS CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 8.195,00

Nadere informatie

Audi S5 Cabriolet Quattro S-tronic Pro Line 245kW

Audi S5 Cabriolet Quattro S-tronic Pro Line 245kW Audi S5 Cabriolet Quattro S-tronic Pro Line 245kW http://www.autozaak.nl/images/aanbod/5881993-audi-s5-cabriolet-quattro-s-tronic-pro-line-245kw-1.jpg Uitrusting 4-wiel aandrijving permanent ingeschakeld

Nadere informatie

ford.nl FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE 7% bijtelling - 100% luxe.

ford.nl FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE 7% bijtelling - 100% luxe. ford.nl FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE 7% bijtelling - 100% luxe. FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE: 34.995,- NETTO BIJTELLING V.A. 86,- De Ford C-MAX Plug-in Hybride biedt een soepele, energie-efficiënte en fluisterstille

Nadere informatie

Audi Q TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW. Algemene informatie

Audi Q TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi Q2 2.0 TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW 47.895 U BESPAART: 6.234 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: Q2 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Half

Nadere informatie

De nieuwe Toyota Prius Wagon Nu al te koop!

De nieuwe Toyota Prius Wagon Nu al te koop! De nieuwe Toyota Prius Wagon Nu al te koop! pagina 04-05 pagina 06-09 pagina 10-15 - 1.8 Hybride aandrijving met CVT-automaat - 1.8 Hybride aandrijving - Gecombineerd met CVT-automaat - vermogen Gecombineerd

Nadere informatie

meer drive. Geef het leven DE NIEUWE KIA RIO DYNAMISCH DESIGN

meer drive. Geef het leven DE NIEUWE KIA RIO DYNAMISCH DESIGN DE NIEUWE KIA RIO Geef het leven meer drive. Eén blik op het opvallende, sportieve uiterlijk van de nieuwe Kia Rio en u verzint al redenen om er een ritje mee te kunnen maken. Deze hatchback lijkt er met

Nadere informatie

Volkswagen Golf 1.4TSI GTE 204pk 7% bijtelling Excl. BTW

Volkswagen Golf 1.4TSI GTE 204pk 7% bijtelling Excl. BTW Volkswagen Golf 1.4TSI GTE 204pk 7% bijtelling Excl. BTW Uitrusting 65% getint glas achter Abs en ebd Achterbank in delen neerklapbaar Achteruitrijcamera Adaptive Cruise Control incl. Front Assist Airbag(s)

Nadere informatie

stormachtige condities hoge kortingen vallen uit de lucht!

stormachtige condities hoge kortingen vallen uit de lucht! stormachtige condities hoge kortingen vallen uit de lucht! Compact vanbuiten JAZZ Afgebeeld model enkel ter illustratie u Na hagelimpact volledig gereconditioneerd volgens de Honda normen u Volledige Groots

Nadere informatie

DREAM DAYS NIEUW. Kom vanaf nu de nieuwe HR-V diesel testen bij uw Honda dealer.

DREAM DAYS NIEUW. Kom vanaf nu de nieuwe HR-V diesel testen bij uw Honda dealer. DREAM DAYS NIEUW Kom vanaf nu de nieuwe HR-V diesel testen bij uw Honda dealer. ALLES PAST PERFECT. De nieuwe HR-V werd vormgegeven rond de bestuurder en zodanig ontworpen dat hij zich aan uw leven aanpast.

Nadere informatie

Uw configuratie. Exterieur. Interieur. Kleur. Velgen 467 Magic Blue metallic. Inleg. Bekleding 850 Shimmer Graphite Aluminium inleg.

Uw configuratie. Exterieur. Interieur. Kleur. Velgen 467 Magic Blue metallic. Inleg. Bekleding 850 Shimmer Graphite Aluminium inleg. Samenvatting van uw Volvo V40 Uw configuratie Exterieur Kleur Velgen 467 Magic Blue metallic 16" Matres lichtmetalen velgen met 205/55 R16 banden Inleg Versnellingspook Stuurwiel Bekleding 850 Shimmer

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAMARO

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAMARO PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAMARO MY12, 18 APRIL 2012 PRIJZEN CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCL. BTW PRIJS EXCL. BTW ENERGIELABEL CO2 EMISSIE Coupé 97.295,00 57.292,00 40.002,00 33.615,97 G 304 g/km Cabriolet

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 18 APRIL 2012 PRIJZEN CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 22.383,00 8.195,00 51.695,00

Nadere informatie

VOLVO S40 & V50 LIMITED EDITION. MODELJAAR 2012-27 juni 2011

VOLVO S40 & V50 LIMITED EDITION. MODELJAAR 2012-27 juni 2011 RIJSLIJST VOLVO S40 & V50 LIMITED EDITION MODELJAAR 2012-27 juni 2011 VOLVO S40 & V50 LIMITED EDITION MODELROGRAMMA VOLVO S40 & V50 Netto BM- BTW- Consumenten- 1) Aantal Zuinigheids- catalogus- bedrag

Nadere informatie

Mercedes-benz E-klasse

Mercedes-benz E-klasse Emile Bakker Emilebakker.nl http://www.emilebakker.nl Mercedes-benz E-klasse 79,491.00 Advertentienr : 2513164 KM-stand : 3000 Bouwjaar : 2017 Brandstof : Benzine Transmissie : Automaat Import : Ja Algemene

Nadere informatie

Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease

Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease http://www.autozaak.nl/images/aanbod/7940401-opel-ampera-e-rev-111kw-0-bijtelling-geen-ex-lease-1.jpg Uitrusting 3e remlicht ABS Achterbank neerklapbaar

Nadere informatie

Inspectierapport 3-ZDZ-33

Inspectierapport 3-ZDZ-33 Geïnspecteerd Door: Nick Galama Merk: Model: Volvo V40 Tellerstand (km): 218682 Aantal deuren: 5 Type: Kenteken: 2.0 D4 Summum Business 3ZDZ33 Meldcode: 0104 Chassisnummer: Autotype: YV1MVA851F2220104

Nadere informatie

PEUGEOT PK ALLURE

PEUGEOT PK ALLURE PEUGEOT 308 110PK ALLURE Prijs voertuig : * 15 900 * Excl. kosten van inschrijving en brandstof. vermelding verplicht vanaf 1.1.79 conform decreet 78993 van 4.10.78 Garantie Leeuwekeur Comfort (6 Maand)

Nadere informatie

0,00. Mercedes-Benz S-Klasse 65 AMG Lang Ex. Jaap Stam. Achterbank met massagefunctie. Binnen/buitenspiegel automatisch dimmend

0,00. Mercedes-Benz S-Klasse 65 AMG Lang Ex. Jaap Stam. Achterbank met massagefunctie. Binnen/buitenspiegel automatisch dimmend Mercedes-Benz S-Klasse 65 AMG Lang Ex. Jaap Stam Merk Mercedes-Benz Model S-Klasse Type 65 AMG Lang Ex. Jaap Stam Bouwjaar 2007 Kilometerstand 144.392 km Carrosserie Sedan Transmissie Automaat Brandstof

Nadere informatie

Inspectierapport 1-KHN-29

Inspectierapport 1-KHN-29 Geïnspecteerd Door: Dennis Bartels Merk: Model: Type: Kenteken: Renault Megane 1.5 dci Bose 1KHN29 Tellerstand (km): 185338 Aantal deuren: 5 Voertuig lengte (m): Voertuig breedte (m): Meldcode: 9510 Voertuig

Nadere informatie

The new up! Small is great! Gedrukt in Nederland Wijzigingen voorbehouden Uitgave: september 2011. Internet: www.volkswagen.nl

The new up! Small is great! Gedrukt in Nederland Wijzigingen voorbehouden Uitgave: september 2011. Internet: www.volkswagen.nl The new up! Gedrukt in Nederland Wijzigingen voorbehouden Uitgave: september 2011 Internet: www.volkswagen.nl Small is great! Er zijn genoeg goede redenen om uit te kijken naar de komst van de nieuwe up!.

Nadere informatie

M{zd{5. per 1 JANUARI 2013. Prijslijst

M{zd{5. per 1 JANUARI 2013. Prijslijst M{zd{5 per 1 JANUARI 2013 Prijslijst M{zd{5 Mazda5 adviesprijs BPM-bedrag netto catalogusprijs energielabel bedragen in euro incl. BTW excl. BTW 2.0 110 kw/150 pk TS+ 31.690 8.437 23.253 19.217 C GT-M

Nadere informatie

VOORUITSTREVEND EN SPORTIEF

VOORUITSTREVEND EN SPORTIEF CIVIC 5-DEURS 01 : INTRODUCTIE INHOUD 03 DESIGN EXTERIEUR 07 DESIGN INTERIEUR 09 TECHNOLOGIE 11 COMFORT INTERIEUR 13 MAGIC SEATS 15 PRESTATIES 17 EARTH DREAMS TECHNOLOGY 19 VEILIGHEID 23 UW CIVIC 25 ALLE

Nadere informatie

De Leasewissel Autobrochure

De Leasewissel Autobrochure De Leasewissel Autobrochure Wilt u een proefrit of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons kantoor via telefoonnummer 010 351 0025 of stuur een e-mail naar: info@lefiko.nl. LEFIKO automotive

Nadere informatie

voordeel Prijslijst per 1 januari 2012 M{zd{5

voordeel Prijslijst per 1 januari 2012 M{zd{5 voordeel Prijslijst per 1 januari 2012 M{zd{5 M{zd{5 Mazda5 adviesprijs BPM-bedrag netto catalogusprijs energielabel bedragen in euro 2011 2012 incl. BTW excl. BTW 1.8 85 kw/115 pk Business 26.490 26.003

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO 5-DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12.5

PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO 5-DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12.5 PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO -DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12. PRIJZEN* CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCL. BTW PRIJS EXCL. BTW ENERGIELABEL CO2-EMISSIE 1.29,00 AT Z 2.000,00 1.,00 17.39,00 20.6,00 18.29,00

Nadere informatie

Twee nieuwe Autobiography-uitvoeringen van de Range Rover Evoque versterken luxe en prestaties

Twee nieuwe Autobiography-uitvoeringen van de Range Rover Evoque versterken luxe en prestaties Twee nieuwe Autobiography-uitvoeringen van de Range Rover Evoque versterken luxe en prestaties Info Gepubliceerd op: 18 februari 2014 Samenvatting Met twee nieuwe premium uitvoeringen introduceert Land

Nadere informatie

M{zd{5. per 1 maart 2014. Prijslijst

M{zd{5. per 1 maart 2014. Prijslijst M{zd{5 per 1 maart 2014 Prijslijst accessoires Een optie voor iedere M{zd{ rijder: accessoires Niets is zo persoonlijk als een auto. Het design, de wegligging, het verbruik, de uitstraling en het imago

Nadere informatie

Porsche Cayenne 134, Algemene informatie. Technische informatie. Opties. logo

Porsche Cayenne 134, Algemene informatie. Technische informatie. Opties. logo logo Emile Bakker Emilebakker.nl http://www.emilebakker.nl Image not found or type unknown Porsche Cayenne 134,428.00 Advertentienr : 2431519 KM-stand : 4600 Bouwjaar : 2016 Brandstof : Diesel Transmissie

Nadere informatie

D E N I E U W E C I V I C

D E N I E U W E C I V I C DE NIEUWE CIVIC Dit is de Type R waarop u gewacht heeft: feller, sneller, sterker. Een wagen ontwikkeld op basis van Honda s omvangrijke racekennis, met optimale prestaties op zowel het racecircuit als

Nadere informatie

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V60 D3 D3 GEARTRONIC - SPORT-LINE - XENON - KINDERZITJES - GPS - WINTER PACK. Aarzel niet en contacteer ons!

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V60 D3 D3 GEARTRONIC - SPORT-LINE - XENON - KINDERZITJES - GPS - WINTER PACK. Aarzel niet en contacteer ons! CARYNCAR.COM +32 9 372 00 86 Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V60 D3 D3 GEARTRONIC - SPORT-LINE - XENON - KINDERZITJES - GPS - WINTER PACK VERKOCHT Model: V60 D3 Bouwjaar: 05/2017 Brandstof: Diesel

Nadere informatie

De nieuwe Sharan. Overal thuis.

De nieuwe Sharan. Overal thuis. De nieuwe Sharan. De nieuwe Sharan. veral thuis. Thuiskomen is voor veel mensen net zo fijn als op reis gaan. Mooi dat deze twee nu samenkomen in de nieuwe Sharan. Dankzij het flexibele ruimteconcept,

Nadere informatie

NIEUWE ENERGIE DE NIEUWE TOYOTA YARIS MAAKT ZELFS UW DAGELIJKSE RITTEN TOT EEN SPANNEND AVONTUUR.

NIEUWE ENERGIE DE NIEUWE TOYOTA YARIS MAAKT ZELFS UW DAGELIJKSE RITTEN TOT EEN SPANNEND AVONTUUR. DE NIEUWE TOYOTA NIEUWE ENERGIE DE NIEUWE TOYOTA YARIS MAAKT ZELFS UW DAGELIJKSE RITTEN TOT EEN SPANNEND AVONTUUR. EEN ENERGIEKE UITSTRALING EN EEN STIJLVOL INTERIEUR DRAGEN BIJ AAN EEN ONTSPANNEN EN COMFORTABELE

Nadere informatie

Inspectierapport 4-SHB-79

Inspectierapport 4-SHB-79 Geïnspecteerd Door: Alwin ter Schure Merk: Model: Type: Kenteken: Renault Megane 1.5 dci Bose 4SHB79 Tellerstand (km): 194967 Aantal deuren: 5 Voertuig lengte (m): Voertuig breedte (m): Meldcode: 7463

Nadere informatie

Volvo FH met I-Save BRANDSTOF BESPAREN VOELDE NOG NOOIT ZO GOED

Volvo FH met I-Save BRANDSTOF BESPAREN VOELDE NOG NOOIT ZO GOED Volvo FH met I-Save BRANDSTOF BESPAREN VOELDE NOG NOOIT ZO GOED De ultieme truck voor lange afstanden Als we het over brandstof hebben, denken we niet alleen aan hoeveel u kunt besparen, maar ook hoe ver

Nadere informatie

RENAULT TRUCKS MASTER RED EDITION

RENAULT TRUCKS MASTER RED EDITION RENAULT TRUCKS MASTER RED EDITION renault-trucks.nl RENAULT TRUCKS MASTER RED EDITION, DE BEDRIJFSWAGEN VOOR PROFESSIONALS De Red EDITION is verkrijgbaar in 4 lengte- en 3 hoogtematen met een laadvolume

Nadere informatie

LEAF de nieuwe auto. Uitrusting NISSAN LEAF. recycling. de nieuwe veiligheid

LEAF de nieuwe auto. Uitrusting NISSAN LEAF. recycling. de nieuwe veiligheid recycling Nissan LEAF houdt van onze planeet. Daarom worden in de LEAF veel gerecyclede materialen gebruikt. Meer dan in alle andere auto s uit deze klasse. De LEAF is voor meer dan 95% recyclebaar. het

Nadere informatie

Jouw dichtstbijzijnde Suzuki-dealer vind je op dealers. Suzuki Baleno. Modelbrochure

Jouw dichtstbijzijnde Suzuki-dealer vind je op  dealers. Suzuki Baleno. Modelbrochure Jouw dichtstbijzijnde Suzuki-dealer vind je op www.suzuki.nl/ dealers Suzuki Baleno Modelbrochure 1 De lichtste in zijn klasse. De voordeligste in gebruik. Het voordeel van lichtgewicht Het gewicht van

Nadere informatie

DESIGN ZIT IN DE DETAILS

DESIGN ZIT IN DE DETAILS M{ZD{ CX-5 GT-M LINE O N T D E K D E M A Z D A C X - 5 DESIGN ZIT IN DE DETAILS Aan elk onderdeel van de Mazda CX-5 is te zien dat onze designers en ingenieurs oog hebben voor detail, zoals ook bij elke

Nadere informatie

Q30 PRIJSLIJST. Vanaf 14 juli 2017, Nederland

Q30 PRIJSLIJST. Vanaf 14 juli 2017, Nederland Vanaf 14 juli 2017, Nederland MODELPRIJZEN Verbruik 1 l/100 km CO 2 - uitstoot 1 g/km/ Energielabel excl. BPM/ BPM bedrag Fiscale Waarde Rijklaar 2 Stad Snelweg Gecombineerd 1.6t 6MT 7,8 4,6 5,7 133/B

Nadere informatie

DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE

DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE 2 INLEIDING & DESIGN Als allereerste compacte SUV is de Toyota RAV4 al meer dan 20 jaar een ware avonturier. In de nieuwe, elegant vormgegeven RAV4 beschikt u over Toyota's

Nadere informatie

Vergelijk uitvoeringen

Vergelijk uitvoeringen Vergelijk uitvoeringen Auris Now 5- d Auris Aspiration 5- d Auris Dynamic 5-d Standaard Optioneel Niet mogelijk Promotion Verschillen per uitvoering Prijzen Hybrid 1.8 Hybrid Automaat 23.195,00 25.295,00

Nadere informatie

NIETS IS ONMOGELIJK. Vandaag dromen we nog steeds. HONDA ERFGOED 3

NIETS IS ONMOGELIJK. Vandaag dromen we nog steeds. HONDA ERFGOED 3 CR-Z 2 HONDA ERFGOED NIETS IS ONMOGELIJK Soichiro Honda was een dromer. De voormalige leerling automonteur bouwde het eerste Honda product in 1948. Het was een simpele tweetaktmotor. Maar het was ook een

Nadere informatie

Beste lezer, Mazda5 adviesprijs BPM-bedrag netto catalogusprijs energielabel bedragen in euro incl. BTW excl. BTW

Beste lezer, Mazda5 adviesprijs BPM-bedrag netto catalogusprijs energielabel bedragen in euro incl. BTW excl. BTW i l s i j to r P ok r pe M { d z 5 { 1 t s j 12 r be 20 M{zd{5 Mazda5 adviesprijs BPM-bedrag netto catalogusprijs energielabel bedragen in euro incl. BTW excl. BTW 2.0 110 kw/150 pk TS+ 30.690 7.440 23.250

Nadere informatie

LIFE ON STAGE. De ster van de show. Maak kennis met de nieuwe Kia pro_cee d

LIFE ON STAGE. De ster van de show. Maak kennis met de nieuwe Kia pro_cee d De nieuwe Kia De ster van de show Puur rijplezier bent u er klaar voor? De nieuwe Kia pro_cee d laat uw hart sneller kloppen met zijn superscherpe design en zijn vernieuwende technologie. Ermee rijden

Nadere informatie

De nieuwe ŠKODA Fabia

De nieuwe ŠKODA Fabia De nieuwe ŠKODA Fabia Herkenbaar ŠKODA Wanneer we kijken naar de vormgeving van de nieuwe Fabia springen direct de scherpe lijnen die het design van de nieuwe Fabia kenmerken in het oog. Bovendien valt

Nadere informatie

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D3 D3 MOMENTUM - WEBASTO - TREKHAAK - XENON - GPS - ALARM. Aarzel niet en contacteer ons!

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D3 D3 MOMENTUM - WEBASTO - TREKHAAK - XENON - GPS - ALARM. Aarzel niet en contacteer ons! CARYNCAR.COM +32 9 372 00 86 Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D3 D3 MOMENTUM - WEBASTO - TREKHAAK - XENON - GPS - ALARM 29.978 24.775 + 21% BTW Model: XC60 D3 Bouwjaar: 03/2016 Brandstof: Diesel

Nadere informatie

20.540,00 INVITE. Interesse in dit model? Ga naar voor een testrit of brochure aanvraag.

20.540,00 INVITE. Interesse in dit model? Ga naar  voor een testrit of brochure aanvraag. INVITE UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR INVITE PRIJSOPBOUW Actieve Stabiliteits- en Tractiecontrole (ASTC) Invite 1.6 MIVEC 2WD 5MT AS&G 16 inch ABS (antiblokkeerremsysteem) met EBD (elektronische

Nadere informatie

Inspectierapport 1-KZF-45

Inspectierapport 1-KZF-45 Geïnspecteerd Door: Bryan Drost Merk: Model: Volvo V60 Tellerstand (km): 138297 Aantal deuren: 5 Type: Kenteken: 2.4 D6 AWD Plug-In Hybrid Summum 1KZF45 Meldcode: 1025 Chassisnummer: Autotype: YV1GWAA50E1161025

Nadere informatie

0% bijtelling. De nieuwe Toyota Prius Plug-in Hybrid

0% bijtelling. De nieuwe Toyota Prius Plug-in Hybrid 0% bijtelling De nieuwe Toyota Prius Plug-in Hybrid pagina 04-07 pagina 08-09 pagina 10-11 0% bijtelling Géén BPM en géén wegenbelasting Volledig oplaadbaar in slechts 1,5 uur Actieradius op elektrische

Nadere informatie

De nieuwe Yaris Full Hybrid

De nieuwe Yaris Full Hybrid De nieuwe Yaris Full Hybrid pagina 04-05 14% bijtelling Zuinigste auto in zijn klasse Brandstofverbruik 1 liter op 28,6 km* CO 2 79g/per km* pagina 06-07 BPM- en wegenbelastingvrij A-label Standaard CVT-automaat

Nadere informatie

Renault Kadjar ,- Specificaties. Omschrijving. 1.5 dci Bose 110 PK. Panoramadak, Navi, Bose, LED, 19'', Camera, Winter-Pack

Renault Kadjar ,- Specificaties. Omschrijving. 1.5 dci Bose 110 PK. Panoramadak, Navi, Bose, LED, 19'', Camera, Winter-Pack Renault Kadjar 1.5 dci Bose 110 PK. Panoramadak, Navi, Bose, LED, 19'', Camera, Winter-Pack Specificaties Datum: 01-12-2016 Tellerstand: 47.330 km Brandstof: Diesel Transmissie: Handgeschakeld / 6 Vermogen:

Nadere informatie

Functionaliteit & design

Functionaliteit & design De Kia EXTERIEUR DESIGN Functionaliteit & design Wie zegt dat je niet stijlvol en praktisch tegelijkertijd kunt zijn? De robuuste uitstraling en strakke lijnen geven de Kia Venga zijn kenmerkende stijl.

Nadere informatie

DE TOYOTA RAV4 BLACK EDITION. SUV POWER REDEFINED.

DE TOYOTA RAV4 BLACK EDITION. SUV POWER REDEFINED. DE TOYOTA RAV4 BLACK EDITION. SUV POWER REDEFINED. Ontdek de nieuwe speciale serie, RAV4 Black Edition. Deze speciale serie oogt verbluffend met zijn zwarte afwerking en sportieve looks. Dit alles wordt

Nadere informatie

Inspectierapport GN-925-V

Inspectierapport GN-925-V Geïnspecteerd Door: Bryan Drost Merk: Model: Volvo V60 Tellerstand (km): 144478 Aantal deuren: 5 Type: Kenteken: 2.4 D6 AWD Plug-In Hybrid Pure Limited GN925V Meldcode: 8075 Chassisnummer: Autotype: YV1GWAA50D1128075

Nadere informatie

DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X

DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X (ADEMBENEMEND ( De nieuwe Jeep Wrangler Rubicon X, de speciale versie van de Wrangler Rubicon is met niets te vergelijken. Gebaseerd op de Rubicon garandeert hij met

Nadere informatie

BRANDSTOFVERBRUIK EN EMISSIEWAARDEN

BRANDSTOFVERBRUIK EN EMISSIEWAARDEN ALGEMEEN Benzine Koetswerk 5dr SUV 5dr SUV 5dr SUV 5dr SUV 5dr SUV Motor type 1,5 1,5 1,5 1,5 1,5 Aandrijving voowielaandrijving voowielaandrijving voowielaandrijving voowielaandrijving voowielaandrijving

Nadere informatie

Jouw dichstbijzijnde Suzuki-dealer vind je op dealer. Suzuki Baleno. Modelbrochure. Suzuki_brochure_2016_0505_los.indd :56

Jouw dichstbijzijnde Suzuki-dealer vind je op  dealer. Suzuki Baleno. Modelbrochure. Suzuki_brochure_2016_0505_los.indd :56 Jouw dichstbijzijnde Suzuki-dealer vind je op www.suzuki.nl/ dealer Suzuki Baleno Modelbrochure Suzuki_brochure_2016_0505_los.indd 1 06-05-16 11:56 1 Suzuki_brochure_2016_0505_los.indd 2 06-05-16 11:56

Nadere informatie

BMW 1 Serie ,- Specificaties. Omschrijving. 116d High Executive Aut. Sport-Line, Navi Prof, Dealer onderhouden, Origineel Nederlands

BMW 1 Serie ,- Specificaties. Omschrijving. 116d High Executive Aut. Sport-Line, Navi Prof, Dealer onderhouden, Origineel Nederlands BMW 1 Serie 116d High Executive Aut. Sport-Line, Navi Prof, Dealer onderhouden, Origineel Nederlands Specificaties Voertuignummer: 1104406 Datum: 29-11-2014 Tellerstand: 151.213 km Brandstof: Diesel Transmissie:

Nadere informatie

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Coupé 300 AMG Premium. Panorama, Memory, Burmester, Origineel NL

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. Coupé 300 AMG Premium. Panorama, Memory, Burmester, Origineel NL Mercedes-Benz E-Klasse Coupé 300 AMG Premium. Panorama, Memory, Burmester, Origineel NL Specificaties Voertuignummer: 1104323 Datum: 26-01-2018 Tellerstand: 42.562 km Brandstof: Benzine Transmissie: Automaat

Nadere informatie

Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW

Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW w-1.jpg Uitrusting Abs (anti blokkeer systeem) Achterbank neerklapbaar in delen Achteruitrijcamera Airbag bestuurder Airbag passagier Airbags

Nadere informatie

Lichte, voordelige en ruime gezinsauto. Suzuki Baleno. Modelbrochure

Lichte, voordelige en ruime gezinsauto. Suzuki Baleno. Modelbrochure Lichte, voordelige en ruime gezinsauto Suzuki Baleno Modelbrochure 1 De lichtste in zijn klasse. De voordeligste in gebruik. Het voordeel van lichtgewicht Het gewicht van je auto bepaalt hoeveel wegenbelasting

Nadere informatie

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D4 D4 GEARTRONIC - VOLVO ON CALL - XENON - KINDERZITJES - WINTER PACK. Aarzel niet en contacteer ons!

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D4 D4 GEARTRONIC - VOLVO ON CALL - XENON - KINDERZITJES - WINTER PACK. Aarzel niet en contacteer ons! CARYNCAR.COM +32 9 372 00 86 Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D4 D4 GEARTRONIC - VOLVO ON CALL - XENON - KINDERZITJES - WINTER PACK VERKOCHT Model: XC60 D4 Bouwjaar: 03/2016 Brandstof: Diesel

Nadere informatie

STYLE DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN

STYLE DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN Hybrid DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN STYLE DE NIEUWE RAV4 IS GEMAAKT VOOR DIEGENEN DIE ZICH GRAAG ONDERSCHEIDEN. HIJ COMBINEERT ROBUUSTE, EIGENTIJDSE STYLING MET PUUR VAKMANSCHAP EN SLIM RIJCOMFORT. DE

Nadere informatie

VOLVO OCEAN RACE LIMITED EDITION

VOLVO OCEAN RACE LIMITED EDITION VOLVO OCEAN RACE LIMITED EDITION VOLVO FH EN FH16 id5_volvo_2401713_008.indd 3 29-6-2011 9:15:56 IN uw ELEMENT... U neemt plaats in de stoel, start de motor en voelt de kracht op de weg. In een vrachtwagen,

Nadere informatie

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 200 Aut. AMG Ambition W213, Panoramadak, Head-Up, Memory, Keyless-Go

Mercedes-Benz E-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 200 Aut. AMG Ambition W213, Panoramadak, Head-Up, Memory, Keyless-Go Mercedes-Benz E-Klasse 200 Aut. AMG Ambition W213, Panoramadak, Head-Up, Memory, Keyless-Go Specificaties Voertuignummer: 1103077 Datum: 02-01-2017 Tellerstand: 10 km Brandstof: Benzine Transmissie: Automaat

Nadere informatie

PEUGEOT 308 GT Berline & SW

PEUGEOT 308 GT Berline & SW PEUGEOT 308 GT Berline & SW ROOFDIER ZONDER POESPAS Het gamma van de 308 is opnieuw uitgebreid: de 308 en 308 SW zijn er voor de verwende autoliefhebbers vanaf nu ook in een dynamische GT-uitvoering. De

Nadere informatie

Inspectierapport V-818-JZ

Inspectierapport V-818-JZ Geïnspecteerd Door: Dennis Bartels Merk: Model: Opel Vivaro Tellerstand (km): 28962 Aantal deuren: 5 Type: Kenteken: Meldcode: Chassisnummer: Autotype: 1.6 Biturbo CDTI L2H1 Sport ECC V818JZ W0L1F7018GV660896

Nadere informatie

NISSAN NIEUWE QASHQAI

NISSAN NIEUWE QASHQAI NISSAN NIEUWE QASHQAI Design exterieur Design interieur Nissan Intelligent Mobility Ruimte interieur Kleuren em Bekleding Afdrukken Uitgang INTELLIGENTIE is prachtig en het stijlvolle, verfijnde nieuwe

Nadere informatie

DREAM DAYS NIEUW SEPTEMBER 2015 OOK OPEN OP ZONDAG 20 SEPTEMBER. Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda verdeler.

DREAM DAYS NIEUW SEPTEMBER 2015 OOK OPEN OP ZONDAG 20 SEPTEMBER. Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda verdeler. DREAM DAYS SEPTEMBER 2015 OOK OPEN OP ZONDAG 20 SEPTEMBER NIEUW Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda verdeler. Met zijn robuuste verschijning en sportief profiel is de nieuwe HR-V prachtig

Nadere informatie

VOLT DE NIEUWE CHEVROLET

VOLT DE NIEUWE CHEVROLET VOLT DE NIEUWE CHEVROLET Chevrolet Volt De elektrische droom De nieuwe Chevrolet Volt is een unieke, multi-award winnende auto. Door het combineren van de voordelen van een elektrische auto met de actieradius

Nadere informatie

PRIJSLIJST GRIJS KENTEKEN-GAMMA

PRIJSLIJST GRIJS KENTEKEN-GAMMA DRIVEN BY YOU PRIJSLIJST GRIJS KENTEKEN-GAMMA Prijzen geldig vanaf 1 januari 2018 in Nederland. Vermelde prijzen zijn enkel geldig voor zakelijke rijder. 15.990 XLV e-xgi160 BENZINE Consumentenprijs (excl

Nadere informatie

BMW 2 Serie Active Tourer 220iA 192pk High Executive. Algemene informatie

BMW 2 Serie Active Tourer 220iA 192pk High Executive. Algemene informatie VOORRAAD GEBRUIKT BMW 2 Serie Active Tourer 220iA 192pk High Executive 28.950 Algemene informatie Bouwjaar: 2015 Kenteken: 7ZJX80 Merk: BMW Model: 2 Serie Kilometerstand: 26.788 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

Prijslijst per 1 april 2013. Fiat Doblò Combinato. Personenvervoer Euro-5

Prijslijst per 1 april 2013. Fiat Doblò Combinato. Personenvervoer Euro-5 Prijslijst per 1 april 2013 Fiat Doblò Combinato Personenvervoer Euro-5 2 consumentenprijzen DoblÒ combinato SincoM code Uitvoering DOBLO COMBINATO MAXI (5-persoons) Motortype Brandstof Vermogen kw/pk

Nadere informatie