Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer VL Sintjohannesga 27 oktober Mark 30 Lisa 31 Linda

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer VL Sintjohannesga 27 oktober Mark 30 Lisa 31 Linda"

Transcriptie

1 Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer VL Sintjohannesga 27 oktober detrieme@cbo-meilan.nl Oktober Agenda Verjaardagen Oktober 29 Mark 30 Lisa 31 Linda November November 2 compensatieverlof juf Jitske Dankdag 1 ReinJan 7 MR 2 Menno 9 compensatieverlof juf Gera 8 Fardau, Ailyn en Maite 10 spreekuur 12 Senne, Matthijs en juf Saskia 11 Sint Maarten 16 Hidde 15 Schaatsen voor water 22 Rixt Ouderpanel 16 compensatieverlof juf Jitske 17 nieuwsbrief 21 ouderavond over continurooster 23 compensatieverlof juf Gera We beginnen deze nieuwsbrief met een bericht over de nieuwe directeur van de Trieme. Hieronder het bericht van de voorzitter van het College van bestuur: Geachte ouders, Afgelopen periode heeft dhr. Siemon Aikema kenbaar gemaakt per 1 januari 2017 een andere baan te accepteren. Er is vervolgens, voor de vacature directeur van De Trieme, een sollicitatieprocedure uitgevoerd. Net voor de herfstvakantie heeft het College van Bestuur van CBO Meilân het advies van de benoemings advies commissie (BAC) van De Trieme ontvangen. Op 26 oktober jl. ontving het College van Bestuur het positieve advies van de Medezeggenschapsraad van De Trieme. Het advies van BAC en MR is overgenomen en mevr. Ilse Boersma is per 1 januari 2017 als directeur benoemd. We zijn blij met mevr. Ilse Boersma dat zij voor CBO Meilân op De Trieme gaat samenwerken met het team, de leerlingen en de ouders. Heel veel plezier en succes gewenst! Eric A. Rietkerk, Voorzitter College van Bestuur.

2 Ouderavond Via de MR is er een bericht geweest over een verkiezing nieuw lid en het houden van een ouderavond. Nu hebben we gehoord, dat niet alle ouders de informatie over de ouderavond goed hebben meegekregen. Daarom hier nog een herhaling. Op maandag 21 november a.s. willen we een ouderavond organiseren over het continurooster. De precieze invulling is nog niet helemaal bekend, maar het lijkt me goed om deze avond alvast in je agenda te zetten. Later volgt nog een definitieve uitnodiging. Rekeningnummer TSO verdwijnt per 1 januari. Even een herinnering: Het TSO-nummer wordt per 1 januari opgeheven. Alle bijdragen moeten dus nu op 1 rekeningnummer namelijk op NL43RABO We hebben gemerkt dat er al ouders zijn, die het nieuwe nummer gebruiken. Fijn, zo zorgen we voor een soepele overgang. Nynke en Lieke van school Begin oktober heeft de familie Baas ervoor gekozen om hun kinderen naar De Roerganger te sturen. Uiteraard vinden we dat jammer, hoewel we de reden wel kunnen begrijpen. We wensen ze in ieder geval een goede tijd toe op hun nieuwe school. Spreekuur Donderdag 10 november is het tweede spreekuur van dit schooljaar. Op verzoek van een aantal ouders hebben we dit cursusjaar voor verschillende dagen gekozen, vandaar dat we nu op donderdag een spreekuur houden. Ouders kunnen zich voor dit spreekuur opgeven. Uiterlijk maandag 7 november moet dat binnen zijn. Opgave bij de leerkracht of via s.aikema@cbo-meilan.nl Deze weken staan de verhalen over David centraal. De komende week over de strijd met de reus Goliath. (1 Samuel 17) In de week van 7 november gaat het over de vlucht van David voor Saul (1 Samuel 18 en 19) In de week van 14 november is David nog steeds op de vlucht. (1 Samuel 19 en 20) Koffie uurtje met de directeur De ouders van groep 3 zijn op maandag 7 november om halfnegen van harte welkom om een kopje thee of koffie te komen drinken met de directeur. We beginnen ook deze keer weer om half 9. Graag tot dan. Schaatsen voor water. Eens in de twee jaar doen we mee aan de actie van Plan Nederland Schaatsen voor water. Deze keer is het schaatsen op 15 november a.s. De groepen 4 t/m 8 zetten dan hun beste beentje voor. Binnenkort gaan de kinderen op zoek naar sponsoren. U ontvangt hierover nog een mail met informatie. Sparen voor een goed doel We sparen nog even door voor het Ronald Mc Donald huis. Hieronder staat de opbrengst van afgelopen weken.

3 Groep1/2 0,05 Groep 7/8 6,00 Totaal deze periode 6,05 Streefdoel 200,00 Stand tot de vorige keer 153,91 Opbrengst deze periode 6,05 Totaal gespaard 159,96 Nog nodig 41,04 Aanwezigheid directeur: Onderstaand schema een indicatie van mijn aanwezigheid. Delen van de dag kan ik soms ook afwezig zijn. Op dagen dat ik niet op school ben, kan er in dringende gevallen wel een mail gestuurd worden naar Je krijgt dan, indien nodig, zo spoedig mogelijk antwoord. 31 oktober 4 november 7-11 november november Dinsdag maandag maandag Woensdag dinsdag dinsdag Donderdag woensdag donderdag Volgende nieuwsbrief De volgende nieuwsbrief zal uiterlijk donderdag 17 november verschijnen. Wanneer je nieuws hebt voor deze nieuwsbrief kun je dat sturen naar detrieme@cbo-meilan.nl De berichten moeten dinsdag 15 november binnen zijn. Hierna volgen nog het nieuws uit groep 1/2 en 5/6. Verderop ook nog nieuws van het ouderpanel en van de MR. De herfstvakantie is alweer voorbij! Deze weken werken we natuurlijk over het thema herfst. De kinderen mogen spullen meenemen voor de herfsttafel! Aanstaande donderdag beginnen we met de gymlessen in het speellokaal, meester Jurre (student CIOS) zal ook leuke spelletjes bedenken. In het kader van de Kinderboekenweek zijn we op bezoek geweest naar de bieb in Joure, we hebben daar een mooi verhaal gehoord over een oude beppe die jarig was. In de bieb hebben we een taart voor haar gemaakt en feestvlaggetjes versierd. Wat vond de beppe het mooi!

4 Net voor de vakantie hebben juf Maaike en ik onze verjaardag gevierd! Wat hebben we een prachtige dag gehad met elkaar en wat zijn we verwend! We hebben lekkere cakejes versierd en een feesthoed geknutseld. Ook zijn we aan het snoephappen geweest in een bak met water, wat een feest!!!

5 De komende 3 weken komen er 2 stagiaires, Berber en Lotte. Berber is er elke dag en Lotte op donderdag en vrijdag. We zijn heel blij met deze extra handen! Op de volgende pagina het nieuws uit groep 6/7

6 Wijngaard door Maite en Anouk Wij zijn in Sint Nicolaasga geweest, naar de wijngaard. Wij hebben veel geleerd. In Georgië is de eerste wijn gemaakt In Slovenië is een rank die is 440 jaar oud. En in Sint Nicolaasga staan 2 duizend ranken In 1 fles wijn zit 14%alcohol Wijn wordt gemaakt van druiven, er is witte wijn en rode wijs Per jaar wordt er zowat 3 duizend flessen gemaakt. De vrouw die alles heeft verteld is Jantsje Hoogkamp Wijngaard door Roos en Amber Wij zijn op excursie geweest naar een wijngaard in Sint Niek. We hebben er veel geleerd over druiven en ook een beetje ober wijn Weetjes: IN 2005 is de eerste druivenplan geplant Weet je dat je van één stok anderhalve fles wijn kan maken, als er een goede oogst is. Ook kun je dan met een goede oogst 3000 flessen wij maken in een jaar Druiven: het suikergehalte moet 90 of meer zijn om er wijn van te kunnen maken. ER zijn verschillende druiven soorten. De ene is groen de ander is blauw. De wijnboerderij door Nick en Jarno We hebben veel geleerd over wijn en druiven De oudste wijnstok is 440 jaar oud Weij hebben geleerd hoe wijn wordt gemaakt En we mochten druivensap proven Er staan 3000 wijnstokken Van de druivensap kreeg je een hele rode tong Wijngaard door Noëlle en Yenthe Onze klas is naar de wijngaard geweest en het was super. Veel gellerd en gezien. Er waren meer dan 2000 wijnstokken met druiven. Per jaar worden meer dan 3000 flessen wijn gemaakt. In Georgië waren de eerste druiven gekweekt. En in Slovenië staat de oudste stok. Wel 440 jaar oud.

7 Dierendag Door Maurice Op dinsdag 4 oktober was het dierendag. Met de hele school, net zoals altijd vieren wij dat. Kinderen kunnen dan hun huisdieren meenemen en dan kunnen ze het huisdier gaan showen. We gaan dan met zijn alle naast elkaar staan en dan kan diegenen die een huisdier meenam het showen. Er waren veel dieren katten, honden en zelfs kippen. Ook waren er veel ouders. Juf Nienke riep de hele tijd om hoe het dier heet en wat het voor dier was. De meeste dieren waren honden. Er waren twee groepen de bovenbouw en de onderbouw. Dit was dierendag Maurice: Ik had mijn kat Pluk mee. Ze is nu bijna 1 jaar. Het is een meisje. Het is een siamees kat. Ze is heel erg lief en zacht. Als ik op de bank lig komt ze altijd bij mij liggen. Mirthe: Met dierendag had ik Goudje mee. Goudje is een soort gerbil. Dat is een woestijnrat. Hij is heel aardig. Hij is ook heel hebberig. Mathijs: Ik had mijn konijn Max mee. Max is zwart met licht bruin en heel lief. Het is een Engels ras. Het is een jongetje Scrol nog even door naar het nieuws van het ouderpanel en de MR. Ook nog een aankondiging van een open dag van Thialf.

8 Dinsdag 4 oktober was de eerste bespreking van dit schooljaar met het ouderpanel. De volgende punten zijn besproken die avond. Nieuwe leden: We heten Vivian en Marga welkom als leden van het ouderpanel. Zij zullen zitting hebben voor de duur van 4 jaar. Aanstaande vertrek Siemon: De sollicitatieprocedure loopt. Vooraf heeft het ouderpanel de gelegenheid gehad mee te denken over de profielschets. Er zijn verder geen bijzonderheden te vermelden. Gang van zaken op school: Vacatures /nieuwe leerkrachten: Siemon deelt met ons hoe de invulling van de vacatures vlak voor de zomer is verlopen. Dit was niet gemakkelijk. Er is gezocht naar continuïteit. Nienke zal na het verlof van Ilse teruggaan naar groep 4/5. Ziekteverlof: We hebben het verder over de re-integratie van Patricia op de Dr. Wumkesschool en Siemon geeft aan dat het vervolg nog onduidelijk is. Met Gea gaat het goed. Rooster van aftreden: We nemen het rooster van aftreden door en tevens wie vanuit welke bouw vertegenwoordigd is in het ouderpanel, zodat dit ook helder is voor de nieuwe leden: 2017: Remon namens gr. 5 t/m : Henriëtte namens gr. 1 t/m : Grietje namens gr. 1 t/m : Marga namens gr. 1 t/m 4 en Vivian namens gr. 5 t/m 8 De afspraak is dat het lid ten hoogste 4 jaar in het panel blijft. Zo gauw hij/zij overgaat naar de andere bouw dan stopt het lidmaatschap. In een overgangssituatie hebben we mensen langer in het ouderpanel. Ouderbetrokkenheid ouderportaal leerlingenraad: In de werkgroep ouderbetrokkenheid is gesproken over de invoering van het ouderportaal in Parnassys. Siemon wil advies over de invoering hiervan. We bespreken de mogelijkheden en geven ons advies over de volgorde van invoering. Het gaat hierbij om o.a. de adresbrochure, gespreksverslagen, toetsgegevens, facturen e.d. Ook praten we met elkaar over het opstarten van een leerlingenraad dit schooljaar. Siemon was dit eigenlijk wel van plan dit jaar. Het ouderpanel vindt het ook zinvol om dit gewoon op te starten, ook al vertrekt Siemon later dit schooljaar. Andere zaken die ter tafel komen: We hebben het over het leerlingenaantal ; vertrekkende kinderen/gezinnen en komende kinderen/gezinnen. Hierbij halen we de open dag nog aan. Wat is het resultaat hiervan. Wat zijn redenen van wel/niet aanmelden e.d. Hierbij hebben we het over o.a. groepsgrootte, identiteit, ontvangst tijdens de open dag en het rooster. Op 21 november is er een ouderavond. Deze zal in het teken staan van het continurooster. We bespreken het proces tot nu toe en hoe het vervolg zal kunnen zijn, de invulling van de ouderavond en de proefperiode. Ook bespreken we het ouderinitiatief van voor de zomer en de communicatie hiervan naar alle ouders toe. Vacature MR Willem-Jan Baas is geen ouder meer op de Trieme en daarom treedt hij af als MR lid. Dat betekent dat er een vacature is. We zijn dus op zoek naar ouders die zich kandidaat willen stellen voor de MR.

9 Als u hier belangstelling voor heeft, kunt u zich tot 7 november melden bij een van de MR leden (Sjoukje Wijnja, Gera Veldstra of Gea de Jong-Veenstra). Dit kan ook via de mail: mr.detrieme@cbo-meilan.nl Alvast bedankt! Uitnodiging Ouderavond Maandag 21 november willen we jullie allemaal van harte uitnodigen voor een ouderavond. Deze avond zal in het teken staan van het continurooster. We willen graag met jullie hierover in gesprek gaan. Ook zullen we die avond de verkiezing gaan houden wat betreft de vacature in de MR. Noteer deze datum alvast in uw agenda, de definitieve uitnodiging komt in november! Aankondiging open dag Thialf

Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer VL Sintjohannesga 4 november

Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer VL Sintjohannesga 4 november Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer 4 8464 VL Sintjohannesga 4 november 2015 0513 551 857 detrieme@cbo-meilan.nl Agenda Verjaardagen NOVEMBER NOVEMBER 11 Sint Maarten 08 Ailyn Maite en Fardeau 16 Spreekuur

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 14 CBS De Trieme

Nieuwsbrief nummer 14 CBS De Trieme Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer 14 8464 VL Sintjohannesga 7 juli 2016 0513 551 857 detrieme@cbo-meilan.nl Agenda Verjaardagen Juli juli 11 musical groep 8 9 Lutske 13 afscheid Corrie met kinderen 14

Nadere informatie

Nieuwsbrief 11. Kerkhoflaan april VL Sintjohannesga

Nieuwsbrief 11. Kerkhoflaan april VL Sintjohannesga 23 april 2014 8464 VL Sintjohannesga 0513 551 857 detrieme@cbo-meilan.nl Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief 11 Agenda Verjaardagen April April 24 Verkeerstruck op school 25 Koningsspelen 24 Lena Continurooster

Nadere informatie

Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer 9 8464 VL Sintjohannesga 9 maart 2016 0513 551 857

Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer 9 8464 VL Sintjohannesga 9 maart 2016 0513 551 857 Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer 9 8464 VL Sintjohannesga 9 maart 2016 0513 551 857 detrieme@cbo-meilan.nl Agenda Verdagen Maart Maart 14 spreekuur 11 juf Gera 16 open morgen voor nieuwe ouders 14 Yente

Nadere informatie

Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer VL Sintjohannesga 17 november

Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer VL Sintjohannesga 17 november Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer 4 8464 VL Sintjohannesga 17 november 2016 0513 551 857 detrieme@cbo-meilan.nl Agenda Verjaardagen November November 23 compensatieverlof juf Gera 22 Rixt 29 schoolverpleegkundige

Nadere informatie

Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer VL Sintjohannesga 26 mei

Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer VL Sintjohannesga 26 mei Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer 12 8464 VL Sintjohannesga 26 mei 2016 0513 551 857 detrieme@cbo-meilan.nl Agenda Verjaardagen Mei Mei 29 Gezinsdienst 28 Iris 30 schoolreis groep 3 t/m 8 30 Thomas 31

Nadere informatie

Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer VL Sintjohannesga 21 april

Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer VL Sintjohannesga 21 april Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer 11 8464 VL Sintjohannesga 21 april 2016 0513 551 857 detrieme@cbo-meilan.nl Agenda Verjaardagen April April 22 Koningsspelen 21 Daan 25 begin meivakantie 24 Lena 27 Koningsdag

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer 2 8464 VL Sintjohannesga 16 september 2015 0513 551 857 detrieme@cbo-meilan.nl

Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer 2 8464 VL Sintjohannesga 16 september 2015 0513 551 857 detrieme@cbo-meilan.nl Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer 2 8464 VL Sintjohannesga 16 september 2015 0513 551 857 detrieme@cbo-meilan.nl Agenda Verjaardagen SEPTEMBER SEPTEMBER 21 Koffie-uurtje ouders groep 1/2 21 Pim 22 juf

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer VL Sintjohannesga 31 maart

Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer VL Sintjohannesga 31 maart Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer 10 8464 VL Sintjohannesga 31 maart 2016 0513 551 857 detrieme@cbo-meilan.nl Agenda Verjaardagen April April 7 verkeersexamen groep 8 1 Rixt 11 Spreekuur 2 Thyrone 12 ouderpanel

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 8 juli 2015 Personeel Nu alle sollicitatieprocedures afgerond zijn, kan ik u meedelen welke leerkrachten volgend schooljaar welke groepen gaan lesgeven: Groep 1/2

Nadere informatie

Teamvergadering uur AGENDA WEEK 40

Teamvergadering uur AGENDA WEEK 40 Agenda OBS De Klaeter Jokweg 14 8394 VL De Hoeve 0561-432600 directie@deklaeter.nl www.obsdeklaeter.nl AGENDA WEEK 39 maandag 25 september Informatieavond dinsdag 26 september 2 e les talentmodules woensdag

Nadere informatie

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet,

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet, Inhoud Nieuwsbrief: Agenda: 03-09 Peutergym 06-09 AC vergadering 20.00 uur 11-09 Informatieavond 19.30 uur 12-09 MR + SC 18-09 Pleinfeest 21-09 Speelgoedochtend groep 1/2 25-09 Schoolfotograaf Ouderspreekavond:

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 20 oktober 2017 03 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken Kanjertraining Thematafel Kwartiergesprekken nieuwe opzet! Algemene Ouderavond Informatiebord nieuw! Typelessen Bag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI 2018 EINDE SCHOOLJAAR

NIEUWSBRIEF JULI 2018 EINDE SCHOOLJAAR NIEUWSBRIEF JULI 2018 EINDE SCHOOLJAAR OVERZICHT Algemeen Middenbouw Onderbouw (1-4) (3-4) Bovenbouw (5-8) 21 ste eeuw leren Overig Algemeen De laatste nieuwsbrief was al verstuurd, maar juist op het laatst

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2014

Nieuwsbrief december 2014 Nieuwsbrief december 2014 DECEMBER 1 Nieuwsbrief 4 Leerlingenraad 14:15 / 15:00 5 Sinterklaasviering Lln gr. 1/2 zijn om 11.00 vrij! 8 EXTRA oud papier actie t/m 11 dec. OR vergadering 18 Kerstviering

Nadere informatie

Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer 3 8464 VL Sintjohannesga 9 oktober 2014 0513 551 857 detrieme@cbo-meilan.nl

Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer 3 8464 VL Sintjohannesga 9 oktober 2014 0513 551 857 detrieme@cbo-meilan.nl Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer 3 8464 VL Sintjohannesga 9 oktober 2014 0513 551 857 detrieme@cbo-meilan.nl Agenda Verjaardagen Oktober Oktober 9 Boekenmarkt 11 Sietse Afsluiting eerste project 12 Douwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar

Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar 2017-2018 Vrij 1 Ma 4 15.30 uur versieren gymzaal voor sint Di 5 Sinterklaasfeest- 12 uur vrij Woe 6 8.30 uur versieren school voor kerst. Team bezoekt showroom ivm

Nadere informatie

Sophie Piper; In de hemel en op aarde, gebeden voor kinderen.

Sophie Piper; In de hemel en op aarde, gebeden voor kinderen. Nr. 7 schooljaar 2015-2016 Afname NSCCT in groep 4 en groep 6 Regels en afspraken Koffieochtend 24 november Voorleeskampioen Hulpouders 3D-printer gezocht De bomen De bomen groeien omlaag Omlaag de aarde

Nadere informatie

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 2017 Agenda Nummer 7 Maandag 09 oktober - 06 oktober Dinsdag 10 oktober Directie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 oktober 2018

Nieuwsbrief 2 oktober 2018 Nieuwsbrief 2 oktober 2018 Inhoud deze maand: 1. Gebedsgroep 2. Doppen voor het KNGF 3. Meester Peter 4. Wecycle 5. Herinnering 6. Digiduif>Parro 7. Schooltuin en schoolplein 8. Nieuwe kinderen 9. Kind

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

JAARGIDS CBS DE TRIEME

JAARGIDS CBS DE TRIEME JAARGIDS 2017-2018 CBS DE TRIEME Voorwoord Dit is de jaargids voor schooljaar 2017-2018. In deze jaargids is alle belangrijke praktische informatie te vinden voor u als ouder van De Trieme. Voor zover

Nadere informatie

AGENDA. Kinderraad uur Ouderraadvergadering uur

AGENDA. Kinderraad uur Ouderraadvergadering uur Schooljaar 2018-2019 Datum: 19-04-2019 bezoek onze website: www.bspaleteindhoven.nl e-mail: palet@skpo.nl Maandag 22 april tm vrijdag 3 mei Maandag 6 mei Woensdag 8 mei Maandag 13 mei Woensdag 15 mei Donderdag

Nadere informatie

Deze bijdrage blijft voor ,- per leerling. Per gezin betaalt u maximaal voor 3 kinderen.

Deze bijdrage blijft voor ,- per leerling. Per gezin betaalt u maximaal voor 3 kinderen. Riemslootnieuws 757 11-10-2018 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Vrijwillige ouderbijdrage ((((herinnering herinnering U heeft vorige week namens de

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 18 10-06-2014 In dit nummer: Website Facebook Informatieavond Personele

Nadere informatie

Kind op maandag. In deze periode ( t/m )

Kind op maandag. In deze periode ( t/m ) Nr. 17 schooljaar 2017-2018 Regel van de maand Peuterspeelzaal op school Lid schoolkring gezocht Spullen gezocht voor pleinfeest Uitnodiging open dag kind en huisdier Juf Janny Vrijdag 25 mei peuterochtend

Nadere informatie

Schoolreis Groep 7 en 8 woensdag 20 juni Donderdag 5 juli Schoolfotograaf Alle kinderen

Schoolreis Groep 7 en 8 woensdag 20 juni Donderdag 5 juli Schoolfotograaf Alle kinderen Zoutkamp, 26 april 2018 Betreft: Algemene informatie Geachte ouder(s) e.o. verzorger(s) en leerlingen, Belangrijke data: Dag Wat? Wie? Vrijdag 27 april Koningsdag Iedereen ( alle kinderen vrij ) Zaterdag

Nadere informatie

Vrijdag 16 september 2016

Vrijdag 16 september 2016 Vrijdag 16 september 2016 De Heere zei nu tegen Abram: Gaat u uit uw land, uit uw familiekring en uit het huis van uw vader, naar het land dat Ik u wijzen zal. Gen. 12 : 1 HSV Hieronder vindt u een korte

Nadere informatie

Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer 3 8464 VL Sintjohannesga 7 oktober 2015 0513 551 857 detrieme@cbo-meilan.nl

Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer 3 8464 VL Sintjohannesga 7 oktober 2015 0513 551 857 detrieme@cbo-meilan.nl Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer 3 8464 VL Sintjohannesga 7 oktober 2015 0513 551 857 detrieme@cbo-meilan.nl Agenda Verjaardagen OKTOBER OKTOBER 12 Spreekuur leerkrachten 09 Anne en Anke 13 Ouderpanel

Nadere informatie

Bij de hoofdingang staat inmiddels het mediatorenbord. Hierop is te zien welke kinderen er welke dag als mediator optreden.

Bij de hoofdingang staat inmiddels het mediatorenbord. Hierop is te zien welke kinderen er welke dag als mediator optreden. NIEUWSBRIEF Nummer 3 Oktober-november 2018 Beste ouders, verzorgers, Voor u ligt de derde nieuwsbrief van dit schooljaar. De donkere dagen naderen en we moeten weer allemaal rekening houden met de wintertijd.

Nadere informatie

S c h o o l j o u r n a a l

S c h o o l j o u r n a a l E n g e l e n b u r g s c h o o l S c h o o l j o u r n a a l 27 januari 2012 Jaargang 1, nr. 1 P r i j s v r a a g I n d i t n u m m e r : 1. Prijsvraag 2. Nieuwe nieuwsbrief 3. Personeel 4. Sing-inn

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen NIEUWSBRIEF Agenda 14 maart Maart 2016 Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen 15 maart Basisschool Sint Liborius Open dag voor nieuwe ouders van 09.00-15.00 uur 18 maart Techniek groep 8 22 maart De

Nadere informatie

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 8 september 2017 tel

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 8 september 2017 tel Schooljaar 2017 2018 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Vrijdag 8 september 2017 tel. 0548-636000 www.julianaschool.net Nummer 1 Inhoud Kreet van de week De school is weer begonnen

Nadere informatie

PBS Ouderavond 16 november

PBS Ouderavond 16 november Nieuwsbrief 5 Nieuwsbrief november 06 In dit nummer: PBS ouderavond Agenda Jumbo actie Luizentassen Na de jaarvergadering van MR en OC zal Monique Baard van PBS Nederland een inspirerende, informatieve

Nadere informatie

BRONNIEUWS. 26 september 2014. * zendingsgeld Het zendingsgeld is 42,69

BRONNIEUWS. 26 september 2014. * zendingsgeld Het zendingsgeld is 42,69 BRONNIEUWS 26 september 2014 * zendingsgeld Het zendingsgeld is 42,69 *zending Elk jaar spaart onze school voor een aantal zendingsprojecten. Daarvan willen we u graag op de hoogte houden. Daarom zullen

Nadere informatie

NIEUWSFLITS 20 SCHOOLJAAR

NIEUWSFLITS 20 SCHOOLJAAR NIEUWSFLITS 20 SCHOOLJAAR 2018-201 DE WEEK NA DE VOORJAARSVAKANTIE KALENDER De week van 25 t/m 1 maart Maandag 25 februari Klassenschoonmaak avond groep 1 en 2 Dinsdag 26 februari Annet afwezig i.v.m.

Nadere informatie

Wingerd nieuws Terugblik informatieavond

Wingerd nieuws Terugblik informatieavond Nieuwsbrief van CNS-basisschool de Wingerd Wingerd nieuws Terugblik informatieavond Afgelopen maandag was de informatieavond die we jaarlijks plannen aan het begin van het schooljaar. Tijdens het gezamenlijke

Nadere informatie

nr 11 Nieuwsbrief 24 oktober 2014

nr 11 Nieuwsbrief 24 oktober 2014 Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl nr 11 Nieuwsbrief 24 oktober 2014 Nieuws uit groep 7/8 Onlangs heeft heel groep 7/8 meegedaan aan de MENSA IQuiz.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 februari 2017

Nieuwsbrief 3 februari 2017 Nieuwsbrief 3 februari 2017 Schoolnieuws Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de tiende nieuwsbrief van het schooljaar 2016-2017. Vervoer Een groot aantal leerlingen van onze school gaat op de

Nadere informatie

Nieuwsbrief. * De volgorde waarin de kinderen optreden wordt tijdens het oefenen bepaald. De Woensdag 26 september hebben we een

Nieuwsbrief. * De volgorde waarin de kinderen optreden wordt tijdens het oefenen bepaald. De Woensdag 26 september hebben we een OBS Heidepolle Paulus Potterstraat 13 8471 VM Wolvega 0561-614262 directie@heidepolle.nl www.heidepolle.nl Nieuwsbrief Circusproject * De volgorde waarin de kinderen optreden wordt tijdens het oefenen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 2

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 2 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 14-09-2016 nummer 2 Agenda Do 15 september Do 15 september Ma 19 september Do 22 september Di 27 september Startviering 8.35 uur in de open ruimte

Nadere informatie

Kalender oktober en november

Kalender oktober en november obs De Phoenix Week 40-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), De afgelopen weken zijn er verschillende activiteiten geweest waarvan u in deze nieuwsbrief een verslag kunt lezen. Volgende week woensdag begint

Nadere informatie

7 september Inhoud:

7 september Inhoud: 7 september 2017 Inhoud: Luizencontrole 2 Traject mogelijk Fusie met het Twaspan. 2 Informatie avond 18 september 18.30-19.30 uur. 2 Werkdruk en 10 minuten gesprekken. 3 Werkdruk en klassenouders. 3 Aanwezigheid

Nadere informatie

N ieuwsbrief 02 december 2016

N ieuwsbrief 02 december 2016 Kattebelletje Maandag 5 december Sinterklaasviering Kerst-versieren woensdag 7 december vanaf half 9 Maandag 19 december Kerst-inloop. Tussen 18.30-19.30 uur Let op! Donderdag 22 december zijn de kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 januari 2017

Nieuwsbrief 20 januari 2017 Nieuwsbrief 20 januari 2017 Schoolnieuws Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de negende nieuwsbrief van het schooljaar 2016-2017. 2016 2017 Inmiddels zijn wij met nieuwe energie en enthousiasme

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Disselboom

Nieuwsbrief de Disselboom VERJAARDAGEN De komende periode zijn jarig: Sven (gr 7), Julius (gr 2), Lisa (gr 8), Saar (gr 5), Cis (gr 5), Colin (gr 1), Pleun (gr 2), Hamzah (gr 2), Ward (gr 2), Celeste (gr 5), Lucas (gr 6), Sepp

Nadere informatie

CBS de Wegwijzer schooljaar Nieuwsbrief nummer 2. Vrijdag 23 september 2016, week 38. telefoon school:

CBS de Wegwijzer schooljaar Nieuwsbrief nummer 2. Vrijdag 23 september 2016, week 38. telefoon school: CBS de Wegwijzer schooljaar 2016-2017 Nieuwsbrief nummer 2 Vrijdag 23 september 2016, week 38 telefoon school: 0597-531308 www.cbs-wegwijzer-bellingwolde.picto.nl Agenda Datum Activiteit 26 september s

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 - november 2018

Nieuwsbrief 3 - november 2018 Houdringe 2-1025 BA Amsterdam - tel. 020-63 65 954 Nieuwsbrief 3 - november 2018 Beste ouders en verzorgers, Na een weekje herfstvakantie zijn wij weer begonnen in een schone, opgeruimde school. De vloeren

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 25

t Informantje schooljaar week 25 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 25

Nadere informatie

Valkenpost september 2018

Valkenpost september 2018 Valkenpost september 2018 www.kindcentrum-valkenhorst.nl Inhoud van deze Valkenpost: Beste ouders / verzorgers, Agenda Oproep vanuit de ouderraad (OR) Nieuwe leerlingen Verlagen werkdruk Kloostervesterun

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Agenda Deze week Dag Woensdag Vrijdag Datum 19-07-2017 21-07-2017 Tijd 8:45 9:30 uur v.a. 12:00 uur Activiteit Musical groep 8 Slotviering Vakantie kinderen

Nadere informatie

SCHOOLJAAR NR 4

SCHOOLJAAR NR 4 ZUIDSTROOMNIEUWS!! SCHOOLJAAR 2018-2019 NR 4 Datum: 30 november 2018 ONTWIKKELINGEN Onderwijs op BS de Zuidstroom Enkele weken geleden is de vacature voor de nieuwe directeur uitgegaan. Ter ondersteuning

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 d.d

Nieuwsbrief 8 d.d Belangrijke data Nieuwsbrief 8 d.d. 11-12-2018 Dinsdag 11 december 2018 Nieuwsbrief 8 Donderdag 13 december 2018 Donderdag 20 december 2018 Vrijdag 21 december 2018 Spreekuur JGT 14-15 uur Kerstviering

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 9, nr februari 2017 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 9, nr februari 2017 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 9, nr. 23 15 februari 2017 In dit nummer: Ouderavond en koffie-uurtje MT Bereikbaarheid school Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Bovenbouwnieuws Ander nieuws Ouderavond woensdag 22

Nadere informatie

CBS De Paadwizer. Belangrijke data: Van de directie. Nieuwsbrief nr. 9 juli 2017

CBS De Paadwizer. Belangrijke data: Van de directie. Nieuwsbrief nr. 9 juli 2017 Nieuwsbrief 17-18 nr. 9 juli 2017 CBS De Paadwizer Willem Kroezestraat 6-B 8434 NN Waskemeer Tel: 0516-421075 Mail: cbsdepaadwizer@tjongerwerven.nl Van de directie De scholen zijn weer begonnen! Als laatste

Nadere informatie

Peppelinfo oktober 2017, nummer 2

Peppelinfo oktober 2017, nummer 2 Peppelinfo oktober 2017, nummer 2 Beste ouders, Sinds 4 oktober staat de school in het teken van de 'Kinderboekenweek' met dit jaar het thema 'Gruwelijk eng'. In deze week staan we extra stil bij het belang

Nadere informatie

Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief maart 2019

Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief maart 2019 Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief maart 2019 Wist je dat we na de meivakantie een proef gaan doen met de app Social Schools? Tijdens een ouderavond op 10 april krijgt u hier alle uitleg over! Belangrijke data:

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Foto van de week Vorige week is groep 8 drie dagen op kamp geweest. Het was fantastisch. Deze week staat voor groep 8 in het teken van de musical en

Nadere informatie

Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief november 2017

Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief november 2017 Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief november 2017 Inloopmiddag kinderboekenweek Belangrijke data: 5 november KSG dienst 7 november MR vergadering 11 november Sint Maarten 20 november Start tevredenheidsonderzoek

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 28 augustus 2015

Nieuwsbrief. 28 augustus 2015 Nieuwsbrief 28 augustus 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Maandag hebben alle leerlingen van PCBO Vroomshoop een vrije dag i.v.m. met de inspiratie

Nadere informatie

19 oktober 2018 F. Wiedijk jzn straat 1 NIEUWSDRIES. Agenda

19 oktober 2018 F. Wiedijk jzn straat 1 NIEUWSDRIES. Agenda 19 oktober 2018 F. Wiedijk jzn straat 1 1843 JS Grootschermer www.driessenschool.nl NIEUWSDRIES Maandag 22 okt. t/m Herfstvakantie 26 okt. Dinsdag 30 okt. Start nieuw thema; Prehistorie, Grieken en Romeinen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni

Nieuwsbrief juni Dr. Ariëns Daltonschool, Rutgerinkdijk 3, 7161 EW Neede. Tel.: 0545295550 www.ariensneede.nl / e-mail: directie@ariensneede.nl Agenda juni Nieuwsbrief juni 2017-2018 4 Zwemles (groep 5-6) 2 Zwemles (groep

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Uitnodiging

NIEUWSBRIEF. Uitnodiging NIEUWSBRIEF Nr. 20, donderdag 4 juli 2019 Agenda Woensdag 10 juli Praktisch verkeersexamen groep 7 Vrijdag 12 juli Rapporten mee naar huis Afscheidsavond groep 8 Maandag 15 juli 13.30 14.30 uur, Sponsor

Nadere informatie

PRIKBORD 1 5 oktober 2018

PRIKBORD 1 5 oktober 2018 Schooljaar 2018-2019 3 september 2014 PRIKBORD 1 5 oktober 2018 Agenda 7 oktober Leerlingen / leraren vertrekken naar Letland 12 oktober Leerlingen om 12.00 uur uit 15 okt./19 okt. Herfstvakantie 24 oktober

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 9 november 2018

weekinfo Datum: vrijdag 9 november 2018 weekinfo Datum: vrijdag 9 november 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: Een engel met een boodschap, Rechters 13:1-8 De engel komt terug, Rechters 13:9-23 Simson wordt geboren, Rechters 13:24-14:4

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 13 juli Beste ouders,

Marinfo. Informatieblad.   Vrijdag, 13 juli Beste ouders, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Beste ouders, Vrijdag, 13 juli 2018 We gaan aan het laatste schoolweek beginnen. Een bijzondere week. Een week waarin alles soms net een beetje anders

Nadere informatie

Schooljournaal Algemeen nieuws:

Schooljournaal Algemeen nieuws: Schooljournaal Nummer 1 / 16-17 Woensdag 7 september 2016 Bij ons op school Algemeen nieuws: Staan onze leerlingen op de eerste plaats Is teamspirit erg belangrijk Heeft ieder zijn eigen kwaliteiten zijn

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

Nijsgjirrich. Nieuwsbrief 19 van CBS De Tarissing

Nijsgjirrich. Nieuwsbrief 19 van CBS De Tarissing Nijsgjirrich Nieuwsbrief 19 van CBS De Tarissing 2018 Groeidag Juli 5 Musical groep 8 6 Nieuwe groepen ochtend 19 Laatste schooldag September 3 Eerste schooldag Wat hebben we genoten van Groeidag. De klimwand

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

Deze keer in de nieuwsbrief

Deze keer in de nieuwsbrief Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2017-2018 vrijdag 15 juni Deze keer in de nieuwsbrief Suikerfeest op school Vervoer gezocht kamp Afscheid

Nadere informatie

Veranderingen op t Prisma. Met vriendelijke groet, Richard van der Worm.

Veranderingen op t Prisma. Met vriendelijke groet, Richard van der Worm. Journaal 3 04-10-2013 Agenda 4 oktober Journaal 3 komt uit De schoolfotograaf komt Maandag 7 oktober Thema-afsluiting groep 3,4 en 5 14:40 15:00 U krijgt als ouders van de kinderen uit deze groep de gelegenheid

Nadere informatie

Nijsgjirrich. Nieuwsbrief van CBS De Tarissing

Nijsgjirrich. Nieuwsbrief van CBS De Tarissing Nijsgjirrich Nieuwsbrief van CBS De Tarissing Droneles in groep 78 Maart 8 Leerlingparlement 9 weekopening 78 12 Start projectweek 15 groep 2 In the spotlight. 21 Open dag nieuwe ouders. 26 Voorstelling

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Til Dinsdag 1 oktober 2013 Project Kinderhulp

Nieuwsbrief CBS De Til Dinsdag 1 oktober 2013 Project Kinderhulp Belangrijke data: Woensdag 2 oktober t/m zaterdag 12 oktober: Kinderboekenweek met als thema Klaar voor de start. Woensdag 2 oktober: verenigingsbrede studiedag over PR en imago. ALLE KINDEREN ZIJN VRIJ.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november nr. 05

Nieuwsbrief. 6 november nr. 05 Nieuwsbrief 6 2014 2014-2015 nr. 05 Beste ouders/ verzorgers, De herfstvakantie is weer achter de rug. De komende periode wordt een drukke, maar gezellige tijd. Binnenkort komen de eerste rapporten en

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2017

Nieuwsbrief maart 2017 Nieuwsbrief maart 2017 0599416425 directie.deklimop@o2sv.nl 27 februari starten wij op ons nieuwe meubilair. Nieuwsgierig? Wij ook! Loop maandag gerust even mee naar binnen om een kijkje te nemen. 7 maart

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl Juli 2018 Vakantietijd Beste ouders/verzorgers en kinderen, Het schooljaar 2017-2018 zit er dan nu toch echt bijna op! De kinderen hebben

Nadere informatie

.Jarigen.Kalender / Schoolgids. .Informatieavonden. .Gymnastiekrooster. Nieuwsbrief 1 september Nieuwsbrief INHOUD: Basisschool De Windroos

.Jarigen.Kalender / Schoolgids. .Informatieavonden. .Gymnastiekrooster. Nieuwsbrief 1 september Nieuwsbrief INHOUD: Basisschool De Windroos Nieuwsbrief 3 september 2012 INHOUD: Welkom Namen op voorwerpen.jarigen.kalender / Schoolgids Nieuwsbrief 1 september 2012 Welkom: 2012 2013 We willen alle leerlingen en ouders graag verwelkomen en veel

Nadere informatie

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief december 2017

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief december 2017 Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief december 2017 Sinterklaassprookje groep 1 t/m 4 Belangrijke data: 12 december Stakingsdag, CBS Eben Haëzer blijft open maar biedt een alternatief programma. 20 december Lichtjespad

Nadere informatie

t Omlopertje jaargang 8 nummer september 2016

t Omlopertje jaargang 8 nummer september 2016 t Omlopertje jaargang 8 nummer 26 26 september 2016 Kind op Maandag Hoe nu verder? Exodus 14,16,17 De farao gaat achter de Israëlieten aan. Ze komen bij de rode zee; hoe moet het nu verder? God wijst de

Nadere informatie

Weekjournaal nr

Weekjournaal nr nr. 3 2018-2019 Juf Cobie Vanmorgen kregen we de mededeling van juf Cobie dat haar vader is overleden. Wij wensen juf Cobie en haar familie heel veel sterkte toe de komende tijd. Sportdag groep 8 Vrijdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. 2 september 2017 I In dit nummer o.a.:

NIEUWSBRIEF. Nr. 2 september 2017 I In dit nummer o.a.: NIEUWSBRIEF Nr. 2 september 2017 I In dit nummer o.a.: obs Bijenkorf I Ridderborch 143 I 3992 BK Houten I T 030 6353515 E directie.bijenkorf@oo-h.nl I www.obsbijenkorf.nl Voor de agenda: Dinsdag 5 sept.

Nadere informatie

Agenda BERICHTEN VANUIT DE DIRECTIE

Agenda BERICHTEN VANUIT DE DIRECTIE HOI nr. 04 woensdag 3 oktober 2018 In deze HOI weer belangrijke informatie over onze school. De volgende HOI verschijnt op 31 oktober. Vanaf heden kunt u de HOI ook terug lezen op de website van de school.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7

Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7 Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 29 1 maart 2 Viering juf Marga 40 jaar op school 3 4 KRANTEN- ACTIE 5 6 7 8 9 10 9.00 uur miniviering 11 Rapport

Nadere informatie

Namens alle meesters en juffen: gefeliciteerd en een leuke dag toegewenst!

Namens alle meesters en juffen: gefeliciteerd en een leuke dag toegewenst! Jaargang 21 nummer 7 Vrijdag 5 december 2014 Agenda 5 19 december 2014 maandag 8, en 15/woensdag 10 en 17 december en donderdag 11 en 18 december donderdag 18 december vrijdag 19 december Bijbelrooster

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart Nieuwsbrief 1 / 2 Pors Silvan 15 maart Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Welkom! Verjaardag juf Pors Letters oefenen Snuffelstage Meerwaarde Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 INFOOTJE NR. 12 Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 Agenda Donderdag 5 maart Inleveren strookje oudergesprekken Maandag 9 maart OR-vergadering Woensdag 11 maart Alle leerlingen vrij Vrijdag 13 maart

Nadere informatie

Op 21 juni a.s. vieren de kleuterjuffen gezamenlijk hun verjaardag. We gaan naar speeltuin De Kade te Roosendaal.

Op 21 juni a.s. vieren de kleuterjuffen gezamenlijk hun verjaardag. We gaan naar speeltuin De Kade te Roosendaal. Verjaardagen kleuterjuffen... 1 Heling fietsen... 2 Verjaardagen kleuterjuffen... 3 Onderzoeken GGD... 3 Schoolfotograaf... 4 De MR is op zoek naar u!..... 4 Nieuws vanuit de peutergroep... 7 De agenda

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar 2011 2012 22 september t/m 5 oktober 2011. Nieuwsbrief nummer 1

Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar 2011 2012 22 september t/m 5 oktober 2011. Nieuwsbrief nummer 1 Begin schooljaar Het schooljaar gaat maandag weer beginnen. Wij hopen dat u een goede vakantie heeft gehad en dat alle kinderen weer met veel plezier naar school gaan dit jaar. Dit schooljaar staat in

Nadere informatie

Schooljaar 2016/2017 Nieuwsbrief 1

Schooljaar 2016/2017 Nieuwsbrief 1 Schooljaar 2016/2017 Nieuwsbrief 1 Start schooljaar Op maandag 22 augustus zijn we met 301 leerlingen gestart aan een nieuw schooljaar. Vrijdag 26 augustus hebben we het jaar met elkaar feestelijk geopend.

Nadere informatie

ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016. PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht

ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016. PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016 PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht A.s. maandag 11 april is het weer zover!! Om kwart voor negen wordt de projectweek, 'Ter land, ter zee en in de lucht' energiek

Nadere informatie

Jarig Op vrijdag 29 september is Nova uit de onderbouw jarig. Alvast gefeliciteerd en we wensen je een fijne dag! Uit de groepen

Jarig Op vrijdag 29 september is Nova uit de onderbouw jarig. Alvast gefeliciteerd en we wensen je een fijne dag! Uit de groepen Weekbrief CBS De Til 25 september t/m 1 oktober 2017 Week 39 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Vanuit de directie Wat was het gezellig gisteren tijdens het zomerfeest!

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Afscheid nemen is met zachte vingers, wat voorbij is, dicht doen en verpakken in de goede gedachten der herinnering. Nieuwsbrief Juli 2015 Inhoud Nieuwsbrief: Groep 8. Personeel. Schoolagenda. Engels.

Nadere informatie

Nieuwe leerlingen. 13-06-2014 Agenda. Victor de Haan in groep 1 (juf Jannie en juf Simone)

Nieuwe leerlingen. 13-06-2014 Agenda. Victor de Haan in groep 1 (juf Jannie en juf Simone) 13-06-2014 Agenda Nieuwe leerlingen 16 t/m 19-06 Avondvierdaagse 17-06 MR-vergadering 18-06 weekviering groep 8B 20-06 talentenkijker in gr. 6, 6/7 en 7 Victor de Haan in groep 1 (juf Jannie en juf Simone)

Nadere informatie

LOCATIE PARKWIJK 31 OKTOBER 2014 AGENDA:

LOCATIE PARKWIJK 31 OKTOBER 2014 AGENDA: LOCATIE PARKWIJK JAARGANG 14, NR. 5 31 OKTOBER 2014 SchOuderCom De komende nieuwsbrief willen we gaan verspreiden via SchOuderCom. Daarbij zullen we een splitsing maken tussen berichten die van belang

Nadere informatie