Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer VL Sintjohannesga 26 mei

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer VL Sintjohannesga 26 mei"

Transcriptie

1 Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer VL Sintjohannesga 26 mei Agenda Verjaardagen Mei Mei 29 Gezinsdienst 28 Iris 30 schoolreis groep 3 t/m 8 30 Thomas 31 Spreekuur Juni Juni 2 schoolreis 1/2 2 juf Marga 6-10 vrije week groep 1 t/m 4 4 Thomas Start project mensen 7 juf Ilse 7 ouderpanel 9 Marije 16 studiedag personeel, kinderen vrij 11 Matthew nieuwsbrief 13 JoukePieter 17 dorpsfeest ( s morgens vrij) 15 Marit 21 MR 20 Sebastiaan 22 Coba 27 Hidde 29 Ilse Wanneer de maand mei begint, gaat het met het schooljaar altijd heel hard. In tegenstelling tot andere jaren waren er in deze maand wel minder vrije dagen. Maar het kamp en de schoolreizen nemen ook tijd in beslag. Langzamerhand gaan we richting de zomervakantie, hoewel je dat nog niet zou zeggen als je naar het weer kijkt. De zonnepanelen leveren ons de laatste dagen wat minder energie door gebrek aan zon. In deze nieuwsbrief o.a. een terugblik op de ouderavond van 11 mei. Ook wijs ik nog even op een vacature in de Raad van Toezicht en op de activiteiten van Funmiks. Op 15 juni zijn de laatste activiteiten van dit cursusjaar. Gea komt steeds vaker op school. Over een aantal weken hoopt ze weer volledig te gaan werken. Dan zal Joltje ook weer vertrekken van school. Op dit moment staat Gea al weer alleen voor de groep op maandagmorgen, dinsdag en woensdag. Het zwangerschapsverlof van Nienke is sinds vorige week ook weer voorbij. Dat betekent, dat Nienke elke week op woensdag en donderdag voor groep 5/6 staat en om de week voor groep 7/8 op vrijdag. Jelmer blijft voorlopig op de maandag, dinsdag en vrijdag voor groep 5/6.

2 Voor Patricia is er helaas nog weinig veranderd. Er is wel vooruitgang, maar het gaat heel langzaam. Ze is zeker nog niet in staat om weer op school te komen. Het is voor haar een lange weg om de burn-out te overwinnen. Veel sterkte in de komende tijd. Benoemingen Omdat Corrie per einde schooljaar stopt, komt er wat structurele formatie vrij. Daarnaast is binnen CBO Meilân gekeken, hoe de school er qua formatie over 4 jaar bij staat. We streven er naar om waar mogelijk banen structureel te maken. Daarom is er na een sollicitatieronde een voordracht gedaan om 2 leerkrachten (gedeeltelijk) een vaste benoeming te geven. Vanaf 1 juni a.s. werkt Gera als vaste leerkracht en gaat Nienke deels structureel werken. Ouderavond De ouderavond van woensdag 11 mei was een geslaagde bijeenkomst. Helaas was de opkomst niet zo groot. Maar we kijken liever naar wie er allemaal wel waren. Verderop staat een verslag van deze avond. Spreekuur Komend dinsdag 31 mei is er weer spreekuur. Vandaag zijn de uitnodigingen de deur uitgegaan. We hopen op goede gesprekken. Gezinsdienst Komende zondag 29 mei a.s.is er in de Johannestsjerke in Sintjohannesga een scholendienst. Het thema is de torenbouw van Babel. Er is ook een collecte, die is deze keer voor ons schoolproject voor het Ronald Macdonald-huis. Iedereen is natuurlijk weer van harte welkom. De dienst begint zondag om 9.30 uur. Bij overige nieuws staat nog de uitnodiging, die ouders al eerder hebben ontvangen. Schoolreizen Komende week zijn de schoolreizen. Op dit moment heeft nog niet iedereen betaald. Hoor je ook bij die groep, dan graag zo spoedig mogelijk betalen. Groep 3 t/m 6 gaan maandag naar Wildland adventure Zoo, het nieuwe dierenpark in Emmen Groep 1 en 2 gaat donderdag naar Sanjes Fertier. We hopen, dat ook het weer een beetje meewerkt. Terugblik op Koffie-uurtjes Vorig cursusjaar zijn we begonnen met de koffie-uurtjes. Dit cursusjaar hebben we er 8 gehouden. Persoonlijk vind ik het geslaagd. Ik heb met veel ouders gesproken en er zijn veel zaken aan bod geweest. Komend jaar wil ik er weer mee doorgaan, waarschijnlijk in de zelfde vorm. Mocht je nog suggesties te verbetering hebben, dan hoor ik dat ook graag. Je kunt me altijd mailen via s.aikema@cbo-meilan.nl Sparen voor goed doel We sparen nog steeds voor het Ronald Mc Donald huis. Ook de collecte van de gezinsdienst is voor dit doel. Via deze link kun je lezen wat ze doen. Op de volgende pagina staat de opbrengst van afgelopen 3 weken.

3 Groep 1/2 0,20 Groep 5/6 2,00 Groep 6/7 4,10 Groep 7/8 0,40 Extra gift 10,00 Totaal deze periode 16,70 Streefdoel 200,00 Stand tot de vorige keer 69,85 Opbrengst deze periode 16,70 Totaal gespaard 86,55 Nog nodig 130,15 Nieuw lid Raad van Toezicht CBO Meilân zoekt een nieuw lid voor de Raad van toezicht. Belangstelling? Hieronder staat een korte advertentie. Meer informatie op de site van CBO- Meilân. Meer informatie is te vinden op zoekt een enthousiast lid voor onze Raad van Toezicht, tevens lid van de auditcommissie l Aanwezigheid Siemon: Voor mijn aanwezigheid verwijs ik naar onderstaand schema. Op dagen dat ik niet op school ben, kan er in dringende gevallen wel een mail gestuurd worden naar s.aikema@cbo-meilan.nl Je krijgt dan, indien nodig, zo spoedig mogelijk antwoord. 30 mei 3 juni 6 10 juni juni Maandag op schoolreis maandag maandag dinsdag dinsdag dinsdag studiedag in Zwolle woensdag donderdag Volgende nieuwsbrief De volgende nieuwsbrief zal uiterlijk donderdag 16 juni verschijnen. Wanneer je nieuws hebt voor deze nieuwsbrief kun je dat sturen naar detrieme@cbomeilan.nl De berichten moeten dinsdag 14 juni binnen zijn.

4 Hierna volgt nog het nieuws uit de groepen 1/2 en 6/7. En het overige nieuws. Nieuws uit groep 1/2 We werken deze weken over de letter b, van bouwen die kunnen we maken van kraaltjes, klei en van allemaal andere dingen!

5 Ook hebben we een leskist van kriebel beestjes! Daarin zitten mooie stempels, handpoppen en onderzoekjespotjes! Er wordt van alles gevonden!

6 Ook wordt er al druk gewerkt aan ons vaderdagcadeautje. Spannend hoor! Nieuws uit groep 6/7 Kamp Gasselternijveen 2016 Top kamp! We zijn gelukkig niet moe.

7 Lekker spelen in het bos! Boomkroonpad op z n snelst! Dagje Drouwenerzand Lekker onbeperkt snackuuuhh.. Vis instructie van Sieb- Jetze

8 Vreemde vogels, rare snuiters! Hunzepark kamp Wij zijn Jorrit en Sjoerd : toen gingen we op kamp naar Hunzepark Gasselternijveen in Drenthe we zijn op de fiets naar boomkroonpad daar hebben we een speurtocht gedaan en Jorrit zat bij Hidde Sijtje Nynke Lute Alex Mariëlle Rixt en Thomas en ik zat bij Sieb-Jetze Tjalling Leon Frouke Tanja Elja Marieke en Fenna. Toen hebben we de speurtocht gedaan. Heel leuk toen zijn we nog even in een winkeltje geweest om souvenirtje te kopen. Toen gingen we weer naar de camping daar hebben we gezwommen in een meertje.

9 : toen gingen we op de fiets naar Drouwenerzand het was heel leuk ik ben in bijna alles gegaan het was heel leuk. Je kon er onbeperkt eten daarna zijn we weer terug gegaan de camping. En toen hebben we gezwommen in het zwembad. Er waren twee duikplanken een van 1 meter en een van 3 meter. Toen gingen we eten. En toen hadden een bonte avond en daarna het spookverhaal. En toen de spooktocht dat was vet leuk. Verslag van de ouderavond over lezen Woensdag 11 mei hebben we onze jaarlijkse ouderavond gehouden. Juf Corrie liet in een p.p. zien hoe er op "De Trieme wordt gelezen in alle groepen. Kinderen vroeg in aanraking brengen met boeken is héél belangrijk! Leesplezier is de basis van goed technisch en begrijpend leren lezen. Als het kind goed kan lezen zal het zich later beter kunnen redden in de maatschappij. Daarom roosteren we op De Trieme veel tijd in voor lezen en laten we kinderen kennismaken met veel verschillende boeken en teksten. In groep 1,2 prentenboeken en informatieboeken. In groep 3 met de methode veilig leren lezen en in 5-8 ook met de nieuwe methode Alles-in-1 waarin kinderen veel teksten moeten lezen over geschiedenis aardrijkskunde, biologie en techniek. Leestechniek ontwikkeld zich al vanaf de geboorte Voorlezen met tussentijds vragen stellen of moeilijke woorden uitleggen Boeken kiezen die aansluiten bij de belevingswereld van het kind Boeken kunnen ook troost of uitleg geven bij fijne of verdrietige periodes Dagelijks 10 minuten voorlezen als rustpunt van de dag Zien lezen doet lezen!! Voorlezen vanaf 6 maanden tot 12 jaar. Door voor te lezen wordt de woordenschat van kinderen vergroot! In onze school lezen kinderen naar interesse uit de schoolbibliotheek. Ook thuis kunnen er gratis boeken worden gelezen uit deze bieb!!! Er kunnen m.i.v. deze week elke morgen van boeken uitgeleend worden. Kinderen van groep 7 zullen ouders helpen met het scannen van de boeken. Van harte aanbevolen!!!!! landelijk onderzoek!

10 Wist u dat... als kinderen in de zomervakantie niet lezen ze 2 AVI niveaus kunnen zakken? Daarom doen wij als school mee met vakantie lezen van de Bibliotheek voor groep 3,4. Na de p.p. van juf Corrie was het woord aan Djûke Elzinga van de Bibliotheekdienst uit Joure. Ook zij heeft nadrukkelijk aangegeven dat voorlezen en leeskilometers maken door kinderen zelf cruciaal is voor een goede leesvaardigheid en woordenschat. Djûke heeft de ouders veel kinderboeken voor alle leeftijden laten zien! als Als kinderen zelf kiezen uit de bibliotheek geeft dat veel leesmotivatie, je kiest wat je leuk vindt. De vijf vingerkaart kan het kind hierbij helpen. Om het lezen te stimuleren kan een kind ook een lees bingokaart met opdrachten mee naar huis nemen, als extra stimulans is de kaart uit, dan krijgt het kind een klein presentje! Het was een inspirerende avond en de aanwezige ouders hebben nog veel vragen kunnen stellen aan Djûke. In de bieb in Joure krijgt u altijd deskundig advies welke boeken u kunt kiezen met uw kind. Scrol nog even verder naar de volgende pagina voor overig nieuws

11 Thema? Toren van Babel Waar? Johanneskerk Sintjohannesga Wanneer? Zondag 29 mei, 9.30 uur

12 Naschoolse activiteiten in Sintjohannesga en Rotsterhaule Funmiks! Woensdag 15 juni Activiteiten tot aan de zomervakantie Sport- en spel Schoolplein de Trieme 6 t/m 12 jaar Techniek Basisschool De Trieme 6 t/m 12 jaar Opgeven voor 8-06

13

Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer VL Sintjohannesga 21 april

Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer VL Sintjohannesga 21 april Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer 11 8464 VL Sintjohannesga 21 april 2016 0513 551 857 detrieme@cbo-meilan.nl Agenda Verjaardagen April April 22 Koningsspelen 21 Daan 25 begin meivakantie 24 Lena 27 Koningsdag

Nadere informatie

Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer 9 8464 VL Sintjohannesga 9 maart 2016 0513 551 857

Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer 9 8464 VL Sintjohannesga 9 maart 2016 0513 551 857 Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer 9 8464 VL Sintjohannesga 9 maart 2016 0513 551 857 detrieme@cbo-meilan.nl Agenda Verdagen Maart Maart 14 spreekuur 11 juf Gera 16 open morgen voor nieuwe ouders 14 Yente

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 14 CBS De Trieme

Nieuwsbrief nummer 14 CBS De Trieme Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer 14 8464 VL Sintjohannesga 7 juli 2016 0513 551 857 detrieme@cbo-meilan.nl Agenda Verjaardagen Juli juli 11 musical groep 8 9 Lutske 13 afscheid Corrie met kinderen 14

Nadere informatie

Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer VL Sintjohannesga 4 november

Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer VL Sintjohannesga 4 november Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer 4 8464 VL Sintjohannesga 4 november 2015 0513 551 857 detrieme@cbo-meilan.nl Agenda Verjaardagen NOVEMBER NOVEMBER 11 Sint Maarten 08 Ailyn Maite en Fardeau 16 Spreekuur

Nadere informatie

Nieuwsbrief 11. Kerkhoflaan april VL Sintjohannesga

Nieuwsbrief 11. Kerkhoflaan april VL Sintjohannesga 23 april 2014 8464 VL Sintjohannesga 0513 551 857 detrieme@cbo-meilan.nl Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief 11 Agenda Verjaardagen April April 24 Verkeerstruck op school 25 Koningsspelen 24 Lena Continurooster

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni Kerkhoflaan VL Sintjohannesga

Nieuwsbrief juni Kerkhoflaan VL Sintjohannesga Kerkhoflaan 12 8464 VL Sintjohannesga 0513 551 857 detrieme@cbo-meilan.nl Nieuwsbrief 13 13 juni 2014 Agenda Verjaardagen Juni Juni 17 MR-vergadering 13 Jouke Pieter 18 playback show dorpsfeest 16 Juf

Nadere informatie

Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer VL Sintjohannesga 31 maart

Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer VL Sintjohannesga 31 maart Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer 10 8464 VL Sintjohannesga 31 maart 2016 0513 551 857 detrieme@cbo-meilan.nl Agenda Verjaardagen April April 7 verkeersexamen groep 8 1 Rixt 11 Spreekuur 2 Thyrone 12 ouderpanel

Nadere informatie

Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer 2 8464 VL Sintjohannesga 16 september 2015 0513 551 857 detrieme@cbo-meilan.nl

Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer 2 8464 VL Sintjohannesga 16 september 2015 0513 551 857 detrieme@cbo-meilan.nl Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer 2 8464 VL Sintjohannesga 16 september 2015 0513 551 857 detrieme@cbo-meilan.nl Agenda Verjaardagen SEPTEMBER SEPTEMBER 21 Koffie-uurtje ouders groep 1/2 21 Pim 22 juf

Nadere informatie

Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer VL Sintjohannesga 27 oktober Mark 30 Lisa 31 Linda

Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer VL Sintjohannesga 27 oktober Mark 30 Lisa 31 Linda Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer 3 8464 VL Sintjohannesga 27 oktober 2016 0513 551 857 detrieme@cbo-meilan.nl Oktober Agenda Verjaardagen Oktober 29 Mark 30 Lisa 31 Linda November November 2 compensatieverlof

Nadere informatie

Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief maart 2019

Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief maart 2019 Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief maart 2019 Wist je dat we na de meivakantie een proef gaan doen met de app Social Schools? Tijdens een ouderavond op 10 april krijgt u hier alle uitleg over! Belangrijke data:

Nadere informatie

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op Nieuwsbrief d.d. 20-06-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Belangrijk! Lida heeft nog maar 1 mailadres:

Nadere informatie

Kalender. We hopen dat iedereen heeft kunnen genieten van een fijne vakantie en iedereen weer zin heeft om naar school te gaan! Tot maandag!!

Kalender. We hopen dat iedereen heeft kunnen genieten van een fijne vakantie en iedereen weer zin heeft om naar school te gaan! Tot maandag!! Augustus 2018 Lingewijk 13, 3831 LE Leusden, 033-4943936 info@deholm.nl / www.deholm.nl Inhoud van dit Scheepsjournaal: Nieuws vanuit het team 5 gelijke dagen rooster Belangrijke data Uitnodiging informatieavond

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer 3 8464 VL Sintjohannesga 7 oktober 2015 0513 551 857 detrieme@cbo-meilan.nl

Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer 3 8464 VL Sintjohannesga 7 oktober 2015 0513 551 857 detrieme@cbo-meilan.nl Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer 3 8464 VL Sintjohannesga 7 oktober 2015 0513 551 857 detrieme@cbo-meilan.nl Agenda Verjaardagen OKTOBER OKTOBER 12 Spreekuur leerkrachten 09 Anne en Anke 13 Ouderpanel

Nadere informatie

475!! 1. Projectweek. 2. Agenda. 3. Avondvierdaagse

475!! 1. Projectweek. 2. Agenda. 3. Avondvierdaagse nieuwsbrief 30 schooljaar 2014-2015 12 juni 2015 1. Projectweek Woensdag 17 juni start de projectweek. Dit jaar is het thema geschiedenis. Een heel breed thema waar we veel mee kunnen. Elke bouw heeft

Nadere informatie

Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer 1 8464 VL Sintjohannesga 27 augustus 2015 0513 551 857 detrieme@cbo-meilan.nl

Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer 1 8464 VL Sintjohannesga 27 augustus 2015 0513 551 857 detrieme@cbo-meilan.nl Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer 1 8464 VL Sintjohannesga 27 augustus 2015 0513 551 857 detrieme@cbo-meilan.nl Agenda AUGUSTUS Verjaardagen AUGUSTUS 27 Nieuwsbrief 1 27 Juf Patricia 30 Rudolf SEPTEMBER

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 mei 2016

Nieuwsbrief 13 mei 2016 Jochem Blaauboerstraat 4 1751 CJ Schagerbrug 0224-571626 info@obszwanenest.nl http://www.obszwanenest.nl Kalender 16 mei: 2 e pinksterdag 17 mei: Schoolreis groep 1 t/m 7 23 t/m 25 mei: Groep 8 Kamp 26

Nadere informatie

Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer 9 8464 VL Sintjohannesga 18 maart 2015 0513 551 857 detrieme@cbo-meilan.nl

Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer 9 8464 VL Sintjohannesga 18 maart 2015 0513 551 857 detrieme@cbo-meilan.nl Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer 9 8464 VL Sintjohannesga 18 maart 2015 0513 551 857 detrieme@cbo-meilan.nl Agenda Verjaardagen Maart Maart 25 Nationale rekendag op school 20 Elja 26 Ouderavond 23 Jacoline

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a t Letterken Mededelingenblad van OBS t Smelleken Emmalaan 5, 5554 JM Valkenswaard Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092 Uitgave: 2 februari 2016 info@obstsmelleken.nl www.obstsmelleken.nl Belangrijke

Nadere informatie

.Jarigen.Kalender / Schoolgids. .Informatieavonden. .Gymnastiekrooster. Nieuwsbrief 1 september Nieuwsbrief INHOUD: Basisschool De Windroos

.Jarigen.Kalender / Schoolgids. .Informatieavonden. .Gymnastiekrooster. Nieuwsbrief 1 september Nieuwsbrief INHOUD: Basisschool De Windroos Nieuwsbrief 3 september 2012 INHOUD: Welkom Namen op voorwerpen.jarigen.kalender / Schoolgids Nieuwsbrief 1 september 2012 Welkom: 2012 2013 We willen alle leerlingen en ouders graag verwelkomen en veel

Nadere informatie

Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer VL Sintjohannesga 21 januari Tanja

Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer VL Sintjohannesga 21 januari Tanja Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer 7 8464 VL Sintjohannesga 21 januari 2015 0513 551 857 detrieme@cbo-meilan.nl Agenda Verjaardagen Januari Januari 26 Tanja Februari Februari 2 rapportmiddag/ avond 1 Femke

Nadere informatie

Mei 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

Mei 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS Mei 2018 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 17 mei Spreekuur jeugdverpleegkundige 18 mei sportdag 21 mei 2e Pinksterdag, leerlingen vrij 22 mei Screening GGD groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Nieuwsbrief Mei-juni Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief Mei-juni Beste ouders / verzorgers, Beste ouders / verzorgers, Het laatste blok vakantie hebben we gehad. Nu werken we weer langzaam toe naar de afsluiting van dit mooie schooljaar. We zeggen wel langzaam maar toch vliegt deze periode altijd

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018 Nieuwsbrief juli 2018 Jaargang 27 Nummer 11 De komende maand: Agenda 1 juli 2018 10.00 uur 1e Communie in de kerk 4 juli 2018 Brandweerlessen in alle groepen 5 juli 2018 Continurooster i.v.m. studiemiddag

Nadere informatie

Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer 11 8464 VL Sintjohannesga 28 mei 2015 0513 551 857 detrieme@cbo-meilan.nl. 28 Iris 30 Thomas

Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer 11 8464 VL Sintjohannesga 28 mei 2015 0513 551 857 detrieme@cbo-meilan.nl. 28 Iris 30 Thomas Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer 11 8464 VL Sintjohannesga 28 mei 2015 0513 551 857 detrieme@cbo-meilan.nl Agenda Verjaardagen Mei Mei 28 Iris 30 Thomas Juni Juni 2 ouderpanel 04 Thomas 15 schoonmaakavond

Nadere informatie

Afscheid groep 8 Maandag is er voor de leerlingen van groep 8 een afscheidsfeestje. De kinderen hebben hiervoor een uitnodiging ontvangen.

Afscheid groep 8 Maandag is er voor de leerlingen van groep 8 een afscheidsfeestje. De kinderen hebben hiervoor een uitnodiging ontvangen. Weekbrief 6 juli 2015 Algemene mededelingen De adoptiekaarten druppelen binnen. Toch willen we nog even uw aandacht op deze actie vestigen. HELP ONS het boekenaanbod op school te verbeteren. Uw kind heeft

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Bezoek van de poetsbus. Vervanging juf Marieke. Inhoudsopgave. Contact

NIEUWSBRIEF. Bezoek van de poetsbus. Vervanging juf Marieke. Inhoudsopgave. Contact NIEUWSBRIEF 30 oktober 2018 Inhoudsopgave Bezoek poetsbus Vervanging juf Marieke Vertelvoorstelling WIFI Schooljudo Groep 1 en 2, na de kerst GGD VNL op de Klimop Schoolplein Gouden griffel en gouden pensel

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF mei 2016 Deze maand Ma 16 mei Tweede Pinksterdag: iedereen vrij Di 17 mei Studiedag: alle leerlingen vrij Wo 18 mei Schoolreis groepen 3 t/m 7 30 mei t/m 2 jun Avond4daagse Zaterdag 11 juni

Nadere informatie

Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek

Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek Nieuwsbrief 1 4 September 2018 Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek Vaste rubrieken In dit nummer vinden jullie de vaste rubrieken: - Nieuws van de oudervereniging - Het TSO-rooster van

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Verjaardagen juni. De Zonnebladwijzer. Datum: 9 juni 2016 Week 23 / 24. Om te onthouden: Rekeningnummer van de school:

NIEUWSBRIEF. Verjaardagen juni. De Zonnebladwijzer. Datum: 9 juni 2016 Week 23 / 24. Om te onthouden: Rekeningnummer van de school: Om te onthouden: Rekeningnummer van de school: NL38 RABO 0163899010 Agenda juni 21 juni kleuterfeest 28 juni sportdag groep 5 t/m 8 14 juni praktisch verkeersexamen 23 juni gezamenlijke vergadering SC/MR

Nadere informatie

Wilt u wijzigingen in uw persoonlijke gegevens doorgeven via: Het school adres is:

Wilt u wijzigingen in uw persoonlijke gegevens doorgeven via: Het school  adres is: Maandag 26 juni2017 Inhoud Aanwezigheid directie 1 Geboorte 1 Afwezigheid Mathilda Boers van de administratie 2 Actiedag 27 juni 2 Schoolshirts 2 Visie middagen 2 Ouders en school 2 Onderwijsvernieuwing

Nadere informatie

Inleiding. jaargang 23 - nr. 5 januari 2019

Inleiding. jaargang 23 - nr. 5 januari 2019 jaargang 23 - nr. 5 januari 2019 Bezoekadres : Ikeloane 10 9281 RB Corr. adres : Postbus 20 9280 AA HARKEMA Telefoon : 0512 361711 E-mail adres : wynroas@noventa.nl Website : wynroas.noventa.nl In deze

Nadere informatie

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief februari 2018

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief februari 2018 Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief februari 2018 Samenwerken op het leerplein Emmerdrummen in groep 5 t/m 8 Belangrijke data: 14 februari Stakingsdag 15 februari Tienminutengesprekken 15 februari Normeringsonderzoek

Nadere informatie

Nummer mei 2017

Nummer mei 2017 Nummer 33 29 mei 2017 Agenda 01 juni Groep 3 t/m 8 sportdag 03 t/m 06 juni Alle groepen vrij Pinksterweekend (inclusief dinsdag 6 juni) 07 juni Groep 1 en 2 Schoolreis sprookjeshof, Zuidlaren 07 juni Groep

Nadere informatie

Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer VL Sintjohannesga 8 september

Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer VL Sintjohannesga 8 september Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer 1 8464 VL Sintjohannesga 8 september 2016 0513 551 857 detrieme@cbo-meilan.nl Agenda Verjaardagen September September 19 infoavond 10 Mads 20 infoavond 12 Sarina en Nick

Nadere informatie

1 juli 2016 jaargang 24 nummer 41

1 juli 2016 jaargang 24 nummer 41 1 juli 2016 jaargang 24 nummer 41 Wij zijn nog steeds blij met uw lege cartridges en de PLUS-sponsorzegel/vouchers. Oud papier Wist u dat u uw oud papier in de container bij Top1Toys kwijt kunt? De opbrengst

Nadere informatie

Kwekkeveld nieuws. Beste ouder(s), verzorger(s),

Kwekkeveld nieuws. Beste ouder(s), verzorger(s), Kwekkeveld nieuws Beste ouder(s), verzorger(s), De start van het schooljaar is weer een feit. Na bijna 2 weken school lijkt het alsof we niet op vakantie geweest zijn. Alle zaken zijn zo n beetje opgestart

Nadere informatie

De Globe. Een interessante Globe met leuke verhaaltjes en belangrijke weetjes!

De Globe. Een interessante Globe met leuke verhaaltjes en belangrijke weetjes! Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer 6 8464 VL Sintjohannesga 17 december 2015 0513 551 857 detrieme@cbo-meilan.nl

Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer 6 8464 VL Sintjohannesga 17 december 2015 0513 551 857 detrieme@cbo-meilan.nl Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer 6 8464 VL Sintjohannesga 17 december 2015 0513 551 857 detrieme@cbo-meilan.nl Agenda Verjaardagen 17 kerstviering + kerstmarkt 20 Sietze 18 laatste schooldag juf Nienke

Nadere informatie

www.clarafabriciusschool.nl 17 juli 2015

www.clarafabriciusschool.nl 17 juli 2015 1277 www.clarafabriciusschool.nl 17 juli 2015 17 juli 11.45 uur Start zomervakantie 31 augustus Studiedag, alle kinderen zijn vrij 1 september 8.30 uur 1 e schooldag 1 september 8.30 9.00 uur koffie /

Nadere informatie

Nieuwsbrief Samenlevingsschool Bloei Terkaple/Terherne mei 2018

Nieuwsbrief Samenlevingsschool Bloei Terkaple/Terherne mei 2018 Nieuwsbrief Nijsbrief Newsletter Locatie Terherne Buorren 21 8493 LC Terherne Tel.: 0566-689500 Locatieaanspreekpunt: f.zijlstra@cbo-meilan.nl Locatie Terkaple Buorren 32 8542 AB Terkaple Tel.: 0566-689333

Nadere informatie

Koffieochtend met de schoolleiding vrijdag 15 februari, 8.30 t/m 9.30u. MR vergadering, locatie Lindeboom dinsdag 5 maart, aanvang 19.

Koffieochtend met de schoolleiding vrijdag 15 februari, 8.30 t/m 9.30u. MR vergadering, locatie Lindeboom dinsdag 5 maart, aanvang 19. Schooljaar 2018-2019 nummer 9 1 februari 2019 AGENDA Maria Lichtmis zondag 3 februari Gesprek getuigschriften dinsdag 5 februari Koffieochtend met de schoolleiding vrijdag 15 februari, 8.30 t/m 9.30u Voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Nieuws uit groep 6. De laatste weken hebben we ook veel stil gestaan bij het vak Geschiedenis. En dan met name over de Ridderzaal en de Grote Kerk

Nieuws uit groep 6. De laatste weken hebben we ook veel stil gestaan bij het vak Geschiedenis. En dan met name over de Ridderzaal en de Grote Kerk Nieuws uit groep 6 Vakantie! Eindelijk is de vakantie aangebroken. We hebben er al een poosje naar uit gekeken. En de laatste weken waren ook wel wat rommelig. Steeds meer boeken waren uit, steeds werd

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

Schoolkalender 2015-2016 van de

Schoolkalender 2015-2016 van de Schoolkalender 2015-2016 van de Openbare Basisschool Voorwoord Voor u ligt de nieuwe kalender voor het schooljaar 2015-2016. Hierin vindt u veel handige informatie over schooltijden en vakanties en de

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jaargang 21 nummer 01 Vrijdag 08 sept Een nieuw schooljaar. Artikelen in deze nieuwsbrief. Informatieavond.

Nieuwsbrief. Jaargang 21 nummer 01 Vrijdag 08 sept Een nieuw schooljaar. Artikelen in deze nieuwsbrief. Informatieavond. Jaargang 21 nummer 01 Vrijdag 08 sept. 2017 Nieuwsbrief Artikelen in deze nieuwsbrief Nieuw schooljaar Informatieavond Parkeren Agenda Gymnastiek Schoolreisgeld Foto s Activiteiten ladder Noordenveld Schoolreis

Nadere informatie

Nieuwsbrief Cursus juni 2017 nr Pinksteren. Buitenschoolse activiteiten

Nieuwsbrief Cursus juni 2017 nr Pinksteren. Buitenschoolse activiteiten Nieuwsbrief Cursus 2016-2017. 7 juni 2017 nr. 117 Agenda 9 juni Viering Vruchten van de Geest Thema: Geduld 15 juni: voorlichting stichting Sajith 20 juni LOT 21 juni Zomerfair tbv Sajith 22 juni Lesvrije

Nadere informatie

Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer VL Sintjohannesga 9 april

Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer VL Sintjohannesga 9 april Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer 10 8464 VL Sintjohannesga 9 april 2015 0513 551 857 detrieme@cbo-meilan.nl Agenda Verjaardagen April April 13 Spreekuur 11 Geertje 14 Ouderpanel 18 Anouk 16 Schriftelijk

Nadere informatie

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda De Zegge s Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015 Agenda 4 t/m 15 mei Meivakantie Dinsdag 19 mei Spelletjesochtend groep 1 t/m 4, de kinderen zijn om 12:00 vrij Dinsdag 19 mei Sportdag groep 5 t/m 8, 9:15-14:15

Nadere informatie

September Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand september zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie

September Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand september zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie September 2015 Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand september zijn: Stijn Zaaijer Lynn Bonvanie Voor de zomer vakantie is Kelvin Zwart begonnen in groep 1, in groep 2 is Henk Schaefer na

Nadere informatie

Nieuwsbrief 27 januari 2016 NR.5 Thema: Winter/ Nieuwe ontwikkelingen

Nieuwsbrief 27 januari 2016 NR.5 Thema: Winter/ Nieuwe ontwikkelingen Raadhoven 3-3813 LW Amersfoort - 033 4805426 - obsdeweesboom@deweesboom.nl - www.weesboom.nl Nieuwsbrief 27 januari 2016 NR.5 Thema: Winter/ Nieuwe ontwikkelingen AGENDA Vrijdag 22 januari Studiedag; groepen

Nadere informatie

Trieme. Voor. Wijkteamavond. Koningsspelen. Nieuwsbrief 19 mei 2017

Trieme. Voor. Wijkteamavond. Koningsspelen. Nieuwsbrief 19 mei 2017 Trieme Nieuwsbrief 19 mei 2017 Voor Na Terugkijkend op de afgelopen weken, hebben er weer veel leuke en leerzame activiteiten plaatsgevonden op De Trieme! Er lopen sinds kort ook een paar hardwerkende

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 9 mei 2017 AGENDA 8 mei start piramide project Ziek en Gezond 8 mei OV vergadering 11 mei luizencontrole 12 mei Actiedag 12 mei Juf Erna jarig 15 mei MR vergadering 15

Nadere informatie

Nieuwsbrief Oktober 2015

Nieuwsbrief Oktober 2015 Inhoudsopgave Control-click om direct naar het onderwerp van uw keuze te gaan Inhoudsopgave... 1 Oudergesprekken... 1 Lustrumfeest... 2 Kinderboekenweek - Voorleeswedstrijd... 2 Vanuit de OAC, HULP gevraagd...

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 31, nummer11 19-06-2019 Vruchtbare grond: Juf Rozemarijn en juf Hedwig zijn beide zwanger! Dat vinden we natuurlijk fantastisch nieuws. Gefeliciteerd!

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 Kerkhoflaan 12 4 februari 2014 8464 VL Sintjohannesga 0513 551 857 detrieme@cbo-meilan.nl

Nieuwsbrief 8 Kerkhoflaan 12 4 februari 2014 8464 VL Sintjohannesga 0513 551 857 detrieme@cbo-meilan.nl Nieuwsbrief 8 Kerkhoflaan 12 4 februari 2014 8464 VL Sintjohannesga 0513 551 857 detrieme@cbo-meilan.nl Agenda Verjaardagen Februari Februari 4 en 5 10-minutengesprekken 4 Fenna 24 28 voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben.

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Week 23: vrijdag 7 juni groep 1 t/m 4 vrij Week 24: geen

Nadere informatie

de Boegspriet Nieuwsbrief van Basisschool De Driemaster - nummer 10 - vrijdag 25 januari 2019

de Boegspriet Nieuwsbrief van Basisschool De Driemaster - nummer 10 - vrijdag 25 januari 2019 de Boegspriet Nieuwsbrief van Basisschool De Driemaster - nummer 10 - vrijdag 25 januari 2019 Beste ouders, Januari is al weer bijna voorbij, de dagen worden weer wat langer. Dat vinden veel mensen fijn,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Mei 2015. In deze nieuwsbrief: Voor op de kalender. Schoolfotograaf. 8-9-10 juni 2015 schoolkamp groep 8 groep 1 en 2 vrij

Nieuwsbrief. Mei 2015. In deze nieuwsbrief: Voor op de kalender. Schoolfotograaf. 8-9-10 juni 2015 schoolkamp groep 8 groep 1 en 2 vrij In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Mei 2015 Voor op de kalender Schoolfotograaf Gym groep 3 en 4 Zwemmen Overblijfoverleg Schoolreis Schoolkamp groep 8 Groepen schooljaar 2015-2016 Nieuwe fietshesjes en

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar 2011 2012 22 september t/m 5 oktober 2011. Nieuwsbrief nummer 1

Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar 2011 2012 22 september t/m 5 oktober 2011. Nieuwsbrief nummer 1 Begin schooljaar Het schooljaar gaat maandag weer beginnen. Wij hopen dat u een goede vakantie heeft gehad en dat alle kinderen weer met veel plezier naar school gaan dit jaar. Dit schooljaar staat in

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 01 november In deze nieuwsbrief. Middag vrij voor alle kinderen

Nieuwsbrief 5 01 november In deze nieuwsbrief. Middag vrij voor alle kinderen Nieuwsbrief 5 01 november 2018 2018 Middag vrij voor alle kinderen Evenals vorig schooljaar hebben de kinderen na het bezoek van Sinterklaas de middag vrij. Dit was opgenomen in de concept activiteitenkalender,

Nadere informatie

Weekinfo. 26 april Dertiende jaargang C.B.S De Evenaar Nummer 32. Beste ouders,

Weekinfo. 26 april Dertiende jaargang C.B.S De Evenaar Nummer 32. Beste ouders, Weekinfo Dertiende jaargang C.B.S De Evenaar Nummer 32 26 april 2010 Beste ouders, Tien minuten gesprekken Deze week zijn er toen minuten gesprekken Voor de leerlingen van de groepen 3 t/m 8. Als u als

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Afscheid nemen is met zachte vingers, wat voorbij is, dicht doen en verpakken in de goede gedachten der herinnering. Nieuwsbrief Juli 2015 Inhoud Nieuwsbrief: Groep 8. Personeel. Schoolagenda. Engels.

Nadere informatie

Visie leesbevordering

Visie leesbevordering Visie leesbevordering Leesbevordering zien we als basis van het totale leesonderwijs Zonder aandacht voor leesbevordering mist het technisch lezen een belangrijke stimulans. Leesbevordering is dus niet

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

okt Geachte ouders,

okt Geachte ouders, okt. 2016 www.finnjol.nl Geachte ouders, Enkele mededelingen: 1. Team: Uit de sollicitatieprocedure voor groep 5/6 en 7/8 is helaas nog geen geschikte kandidaat naar voren gekomen. Wij zoeken samen met

Nadere informatie

Puzzelstuk nr. 18. Juli 2016

Puzzelstuk nr. 18. Juli 2016 Puzzelstuk nr. 18 Juli 2016 Rapport en oudergesprekken De oudergesprekken zijn a.s. dinsdag en donderdag na schooltijd. U heeft via de mail ondertussen het tijdstip doorgekregen. Wanneer u niet kunt op

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 10, 25 juni 2019

Schooljaar Nummer 10, 25 juni 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 10, 25 juni 2019 Kalender: 22 juni Verjaardag juf Liesbeth 25 juni Excursie naar De Appelzak voor groep 4A 26 juni Verjaardag Corrie, schoolschoonmaakster 27 juni Rapportfolio

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NUMMER januari 2018

NIEUWSBRIEF. NUMMER januari 2018 NIEUWSBRIEF NUMMER 10 19 januari 2018 In deze Nieuwsbrief: Godsdienstige vorming Ouderavond Schoonmaakmoment Agenda Hoofdluis Nationale Voorleesdagen 2018 Startgroep Facebook pagina KJS Daarna Kerst is

Nadere informatie

Maandbericht. Coördinator van het oud papier is Gerhard Bos (0621267668). Op www.obs-de-meent.nl kunt u een handleiding vinden voor het inzamelen.

Maandbericht. Coördinator van het oud papier is Gerhard Bos (0621267668). Op www.obs-de-meent.nl kunt u een handleiding vinden voor het inzamelen. www.obs-de-meent.nl Maandbericht Agenda jaargang 6 vrijdag 3 juli 2015 11 juli Oud papier 8 aug. Oud papier 17 aug. Eerste schooldag OUD PAPIER-ouders juli augustus : Wouter en Jasper Bos Merel Alberts

Nadere informatie

Agenda. Nieuws van directie

Agenda. Nieuws van directie Agenda 1 september Feestelijke opening nieuwe hoofdingang 1 september Inloopochtend voor ouders van groep 5a / 5b 2 september Inloopochtend voor ouders van groep 6 3 september Inloopochtend voor ouders

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen schooljaar 2014-2015 aflevering 15 In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering Koningsspelen Meivakantie Luizencontrole Vrije dagen mei Bieb gesloten Oudergesprekken mei Bericht van de OR Femke stelt zich

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2016

Nieuwsbrief juni 2016 Nieuwsbrief 15 29 juni 2016 Beste jongens en meisjes, beste ouders, Allereerst goed nieuws! Dit betreft vooral de groepen 3-3+ en 4 : juf Marieke van de Velde en juf Janny Machielsen kunnen tot aan de

Nadere informatie

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website.

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website. Bijbelverhalen Week 35; maandag 29 augustus vrijdag 2 september Weekthema: Ontdekken Verhalen: Exodus 2; Mozes Lied: Mijn God is zo groot Week 36; maandag 5 september vrijdag 9 september Weekthema: Een

Nadere informatie

Venmail. Algemeen. Agenda

Venmail. Algemeen. Agenda 20-01-2017 Algemeen Schoolreis 2017 Dit jaar gaan wij op dinsdag 30 mei op schoolreisje. Groepen 1,2 en 3 gaan naar het Linnaeushof en de groepen 4,5,6,7 en 8 gaan naar Drievliet. 't Venne heeft een eigen

Nadere informatie

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 )

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 ) Hallo Nummer 1 (schooljaar 2018-2019, 2 september 2018 ) Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze Hallo o.a. : Start schooljaar 2018-2019 Ouderavond donderdag 6 september Schoolfotograaf Jaarkalender Inschrijfmiddag

Nadere informatie

Start nieuwe schooljaar

Start nieuwe schooljaar Start nieuwe schooljaar Afgelopen maandag was het team er helemaal klaar voor om de ouders en kinderen te verwelkomen. Het weer werkte mee om nog een stukje vakantiegevoel te behouden, maar eigenlijk was

Nadere informatie

Nieuwsbrief ODBS Nijenstein. Jaargang 3, nummer februari Onnemaweg NG Zandeweer tel.:

Nieuwsbrief ODBS Nijenstein. Jaargang 3, nummer februari Onnemaweg NG Zandeweer tel.: Even voorstellen: Juf Charlotte Katanaev In de vorige Nieuwsbrief hebben wij al aangegeven dat Charlotte Katanaev vanaf 8 februari 2018 op de donderdag stage loopt in groep 7/8. Hieronder stelt zij zich

Nadere informatie

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet,

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet, Inhoud Nieuwsbrief: Agenda: 03-09 Peutergym 06-09 AC vergadering 20.00 uur 11-09 Informatieavond 19.30 uur 12-09 MR + SC 18-09 Pleinfeest 21-09 Speelgoedochtend groep 1/2 25-09 Schoolfotograaf Ouderspreekavond:

Nadere informatie

Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief september 2018

Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief september 2018 Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief september 2018 Wist u dat we een nieuw lokaal hebben op school? Kom snel eens een kijkje nemen! Belangrijke data: 11 september Luizencontrole 11 september Leerlingenraadvergadering

Nadere informatie

Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer VL Sintjohannesga 11 februari

Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer VL Sintjohannesga 11 februari Kerkhoflaan 12 Nieuwsbrief nummer 8 8464 VL Sintjohannesga 11 februari 2015 0513 551 857 detrieme@cbo-meilan.nl Agenda Verjaardagen Februari Februari 17 Ouderpanel 13 Sido 19 Koffie uurtje ouders groep

Nadere informatie

PPEL. SAMENWERKEN met plezier is leerzaam en geeft goede resultaten! Directie aanwezig. Agenda

PPEL. SAMENWERKEN met plezier is leerzaam en geeft goede resultaten! Directie aanwezig. Agenda PPEL digitale nieuwsbrief openbare basisschool het ogelijn jaargang 21 nummer 02 week 39 donderdag 24 september 2015 OUDERAVOND GROEP 1-2 In het begin van het nieuwe schooljaar vinden de KLASSIKALE OUDERAVONDEN

Nadere informatie

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 8 januari 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie De eerste week van het nieuwe jaar 2016 zit er al weer op. Ook namens de collega s wens ik u een heel goed

Nadere informatie

VALKJE 10 Schooljaar

VALKJE 10 Schooljaar 12 JULI 2018 VALKJE 10 Schooljaar 2017-2018 Formatie In de brief van het bestuur heeft u al gelezen dat het samenstellen van de formatie op de verschillende scholen een hele klus was. Zoals het er nu naar

Nadere informatie

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018 Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018 Op facebook plaatsen wij elke week updates over onze school! Belangrijke data: 14 maart Week van het geld in groep 7 & 8 14 maart MR vergadering 21 maart Open

Nadere informatie

Algemeen. We zijn nog in gesprek over de vacature voor groep 3/4, daarover volgt zo spoedig mogelijk meer informatie.

Algemeen. We zijn nog in gesprek over de vacature voor groep 3/4, daarover volgt zo spoedig mogelijk meer informatie. Westervalge 5 9989 EB Warffum Telefoon: 42 2330 email: obsjanseniusdevries@lauwerseneems.nl http://www.janseniusdevries.nl Algemeen Bas Dijksma begint maandag 2 juli op de Jansenius de Vries als schoolleider.

Nadere informatie

nieuwsbrief Kijk voor meer nieuws uit de groepen op www.rootselaarschool.nl

nieuwsbrief Kijk voor meer nieuws uit de groepen op www.rootselaarschool.nl nieuwsbrief Schooljaar 2015 2016 1 oktober 2015 nr. 6 Kijk voor meer nieuws uit de groepen op www.rootselaarschool.nl GAANDEWEG Opnieuw beginnen; een prachtig cadeau om elkaar te geven en elkaar te gunnen!

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

Inleiding. jaargang 22 - nr. 5 januari 2018

Inleiding. jaargang 22 - nr. 5 januari 2018 jaargang 22 - nr. 5 januari 2018 Bezoekadres : Ikeloane 10 9281 RB Corr. adres : Postbus 20 9280 AA HARKEMA Telefoon : 0512 361711 Telefax : 0512 361238 E-mail adres : wynroas@noventa.nl Website : wynroas.noventa.nl

Nadere informatie

In Vlindervlucht. In Vlindervlucht

In Vlindervlucht. In Vlindervlucht In Vlindervlucht Start nieuwe schooljaar Na een welverdiende vakantie startte op 29 augustus het nieuwe schooljaar. Op dit moment hebben kinderen en team er alweer bijna een schoolweek opzitten en zijn

Nadere informatie

Augustus ma di wo do vr za zo

Augustus ma di wo do vr za zo Augustus 2018 Informatieavond 2018-2019 Deze avond krijgt u algemene informatie en specifieke informatie over de betreffende groep. En kunt u kennismaken met de leerkracht(en) en de andere ouders. Schoolfotograaf

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9. Mededelingen.. 2014-2015 jaargang 7

Nieuwsbrief 9. Mededelingen.. 2014-2015 jaargang 7 Nieuwsbrief 9 2014-2015 jaargang 7 Mededelingen.. Welkom nieuwe leerlingen Na de kerstvakantie zijn Annelivia Kuijpers, Mila de Laat en Evi Koppens bij ons op school gekomen. Zij hebben een plaatsje gekregen

Nadere informatie

22 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

22 juni Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2017-2018, nummer 14 Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: Nieuws uit het team

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief 18, donderdag 24 mei 2012

NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief 18, donderdag 24 mei 2012 NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief 18, donderdag 24 mei 2012 Kamp groepen 8 Wij (groep 8) zijn op kamp geweest. We mogen er niet veel over vertellen, maar 1 ding kunnen we wel vertellen het was super leuk!!!!! We

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI. RKBS De Troubadour INHOUD. Vervanging. Afscheidsavond groep 8. Gezinsavond. (www.troubadourschool.nl) AGENDA

NIEUWSBRIEF JULI. RKBS De Troubadour INHOUD. Vervanging. Afscheidsavond groep 8. Gezinsavond. (www.troubadourschool.nl) AGENDA INHOUD Vervanging Entreetoets Creatieve middagen Afscheid groep 8 Fusie Afsluitende viering Laatste bijeenkomst Musical Wisselochtend Kamp groep 7 en 8 Cartridges Gezinsavond Vakantie Overig nieuws NIEUWSBRIEF

Nadere informatie

Nieuwsbrief obs de Runde

Nieuwsbrief obs de Runde Nieuwsbrief obs de Runde Nieuwsbrief nr. 7 Woensdag 7 december 2016 Welkom Deze keer zijn er geen nieuwe kinderen op school gekomen. Van de locatieleider Eindelijk kan ik hier vermelden dat we de website

Nadere informatie

Kogge AL Lelystad Tel:

Kogge AL Lelystad Tel: Kogge 02-25 8242 AL Lelystad Tel: 0320-240672 www.albatroslelystad.nl albatros@stichtingschool.nl Nog 1 ½ week naar school en dan is het zomervakantie. We beginnen weer op maandag 4 september 2017. Voor

Nadere informatie

CBS De Paedwizer Activiteitenkalender & informatie

CBS De Paedwizer Activiteitenkalender & informatie CBS De Paedwizer Activiteitenkalender & informatie 2015-2016 Augustus 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Week 31 01 02 Vakantie Vakantie Week 32 03 04 05 06 07 08 09 Vakantie

Nadere informatie