DE ANTI-TERREUR BRIGADE: The Big V s. Hoe overleven met niveau 4?

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "DE ANTI-TERREUR BRIGADE: The Big V s. Hoe overleven met niveau 4?"

Transcriptie

1 DE ANTI-TERREUR BRIGADE: The Big V s Hoe overleven met niveau 4? VERKENNERS

2 MISSIE BRIEFING In deze tijden van angst, paniek en terreur is er nood aan veiligheid en zekerheid. En dat kunnen wij met onze anti-terreur brigade the big V s brengen. Elke zondag staan deze zware mannen paraat om de wereld weer een stukje op het rechte pad te helpen. Dus zet uw bottinekes al maar klaar, speel nog wat counterstrike en kijk een paar afleveringen niveau 4, als voorbereiding op onze missie! DE KORPSLEIDERS Gawein Terminator Lauwers Okkernootblauwe Ondernemende Olifant Gawein.lauwers@hotmail.com /09/1996 Financiën Sam Rambo Falter Prismablauwe Goedaardige Antilope samfalter@hotmail.com /04/1997 Communicatie Roxanne Lara Croft Vermeersch Safraangele Inzettende Saiga roxannevermeersch@gmail.com 04/07/1997 administratie Algemene mails sturen jullie naar verkenners@scoutsherent.be, dan ontvangen wij die mail alle drie. Groepsleiding contacteren? groepsleiding@scoutsherent.be

3 LOCATIE EN TIJD De vergaderingen zullen zoals gewoonlijk doorgaan aan onze befaamde Witte Villa van 14u tot 18u tenzij we het anders vermelden of laten weten. UNIFORM Wij verwachten jullie steeds om 14u in pico bello uniform. Dit houdt in: een groene short, een scoutshemd en een blauwgrijze das. Na de opening mogen jullie altijd iets anders aantrekken. FIETS Verkenners komen elke vergadering met een fiets die volledig in orde is (remmen die werken, lichten, een bel). Wanneer jullie tijdens de vergadering de fiets gebruiken voorziet de scouts fluohesjes.!aanwezigheden! Aangezien we dit jaar met alle Givers op een mega vet buitenlands kamp trekken en we hiervoor ook centjes moeten inzamelen, zullen we extra streng zijn op aanwezigheden. We weten dat jullie niet altijd kunnen komen, maar met de communicatiemiddelen van vandaag is het niet moeilijk om iets te laten weten. Wanneer je er dus eens niet kan bij zijn, laat je dit telkens weten minstens een dag op voorhand, met vermelding van een geldige reden. Wij houden de aanwezigheden dit jaar bij via een puntensysteem. Wie te laat of niets laat weten, krijgt een dikke vette nul. Dit tolereren we maximum 3x in het ganse jaar. Een 4de nul, of uitermate weinig aanwezig zijn op zondagen zullen gevolgen hebben voor je deelname aan het buitenlands kamp. Nu ja, dit zal hopelijk geen probleem geven, we weten wel dat de scouts fijn is en jullie ons niet meer dan een week kunnen missen he boys!

4 ELEKTRONICA Gsm s en dergelijke mogen worden meegenomen om bv de oudjes voor en na de vergaderingen te contacteren. Maar tussen 14u en 18u willen wij die nokia bakken of fancy smartphones niet zien. Tenzij we expliciet zeggen dat het eens gebruikt mag worden voor een spel. BARTIME Bij de Givers is het de traditie dat we het laatste half uur een bartime houden. Hier kan je een drankje en een snackje aan een zachte prijs kopen. Jullie kunnen er bijpraten en bekomen van de vergaderingen en er kan zeker ook eens een leuk spelletje gespeeld worden! VIERUURTJES Sinds dit jaar wordt het geld voor de vieruurtjes van alle takken op één rekeningnummer gestort. Indien dit nog niet gebeurd is, breng dit dan zo snel mogelijk in orde. (Zie extra brief achteraan).

5 BELOFTETEKST EN AVONDLIED O Heer, d avond is neergekomen, de zonne zonk, het duister klom. De winden doorruisen de bomen en verre sterren slaan alom Wij knielen neer om u te zingen in t slapend woud ons avondlied. Wij danken u voor wat we ontvingen en vragen, heer, verlaat ons niet! Knielen, knielen, knielen wij neder, door de stilte weerklinkt onze beê Luist rend fluist ren kruinen mee en sterren staren teder. Geef ons Heer, zegen en rust en vreê.

6 AGENDA Indien de vergadering niet gewoon zondag van 14u tot 18u doorgaat, is de datum steeds onderstreept. Check voor de zekerheid elke week jullie facebook of mails, er kan altijd iets veranderen. Op vrije vergaderingen moeten jullie niet in uniform zijn. De niet vetgedrukte data zijn volledig vrijblijvend en ter informatie. Maar wel leuk! Zaterdag 24 september Openingsdag van de scouts, een moment waarop veel mensen samen aanwezig zijn. De Anti-Terreur Brigade The Big V s worden ingehuurd voor de beveiliging. Vandaag wordt de nieuwe korpsleiding voorgesteld. Zondag 9 Oktober Camouflage, sluipen, verstoppen, insluiten, gebruik maken van de omgeving, spioneren, behendig voortbewegen, aanvallen, verdedigen, Allemaal eigenschappen die The Big V s nog moeten leren. We duiken dan ook de bossen in voor deze speciale training. Zondag 2 Oktober Sportival biedt een spoedcursus conditietraining aan in Hofstade voor alle nieuwe recruten. Omdat we natuurlijk undercover willen blijven, verkleden we ons als marginalen (dit is geen mop), dan vallen we zeker niet op. Trek dus jullie hippe sportsavatten aan en doe die zweetband rond jullie hoofd. Bericht volgt. We laten dus nog weten waar en wanneer we verzamelen met de fiets en om hoe laat we terug in Herent zijn. Zondag 16 Oktober The Big V s worden ingezet op de kikkerdag. Jullie moeten er voor zorgen dat de oudjes veilig en wel aankomen op de juist locatie. Bericht volgt.

7 Vrijdag 21 Oktober: DAG VAN DE JEUGDBEWEGING. Trek vandaag maar trots jullie uniform aan naar school, en geniet voor school van een gratis ontbijtje in Leuven. Zaterdag 22 Oktober: Onze goede vrienden van de Jin organiseren een Jincafé. Iedereen welkom! Zondag 23 Oktober: Er zijn verdachte geldstromen opgemerkt. Wordt de beurs misbruikt om geld door te sluizen naar terreurorganisaties zodat zij aan nieuwe wapens kunnen geraken? Misschien wordt het dan wel eens tijd dat The Big V s ook eens op de beurs spelen. Vrijdag 28 Oktober - Zondag 30 Oktober: HERFSTWEEKEND. Bericht volgt! Zondag 6 November: The Big V s zijn allemaal mannen. Maar wie van jullie is nu het meeste man? Vandaag zoeken we dat uit, dus eet maar goed veel spek met eieren voor je naar de vergadering komt, want je zal al je kracht nodig hebben. Zondag 13 November: We hebben sporen van Aceton gevonden tussen de maisvelden. Alle oogst zal dit jaar dus mislukken. The Big V s worden ingeschakeld om alles te gaan ontruimen, maar ook om opnieuw te planten. Vrijdag 18 november: Jinfuif! Zondag 20 November: EETFEEST. Bericht volgt.

8 Zondag 27 November: Vandaag is het kennismaking met The Big G s. Vrouwen, wie zijn ze, wat doen ze, wat drijft hun? Ben je single and ready to mingle, komt dan zeker! Vrijdag 2 December: Vrije Vergadering: Twee mannen in verdachte outfit en met grote zakken gespot. Hun Codenaam: Saalkretnis ne Teipetrawz Bericht volgt Zondag 11 December: Vrije Vergadering van 16u00 tot 18u00: The Big V -awards worden uitgereikt. Wie is de dapperste Big V? Wie is de sterkste Big V? Wie is slimste Big V? Dit kom je vandaag allemaal te weten. Vrijdag 16 December: Vrije Vergadering Ook Anti-Terreur Brigades vieren Kerstmis. The Big V s en The Big G s houden samen een kerstfeestje. Dresscode: Chique! Zondag 25 December: GEEN VERGADERING. Vrolijke Kerstfeest Zondag 1 Januari: GEEN VERGADERING. Gelukkige Nieuwjaar! Tot in Den Ouden Tijd! Zondag 8 Januari: GEEN VERGADERING. Geniet van jullie laatste verlofdag. Vrijdag 13 Januari: De korpsleiders moeten examens afleggen zodat ze hun functie kunnen behouden. Gelukkige hebben ze wel nog tijd om even te ontspannen. FILMAVOND, neem zeker je favoriete film mee. Anders kijken we Frozen! We spreken af om 20u00 aan de Witte Villa.

9 Vrijdag 20 Januari: De korpsleiders zijn nog steeds examens aan het afleggen. Maar ook nu kunnen ze even ontspannen. DISCOSCHAATSEN, vergeet zeker je handschoen, sjaal, muts, skibroek en skijas niet. Bericht volgt. Zondag 29 Januari: De korpsleiders zitten in hun laatste rechte lijn. Geen tijd om te ontspannen dus. Vandaag moeten jullie het doen zonder ons, maar er zal vervangleiding klaar staan. Het is gewoon van 14u00 tot 18u00. Zondag 5 Februari: GEEN VERGADERING: De leiding is gaan skieën! Zondag 12 Februari: Love is in the air. Bijna Valentijn, dus om in de juiste stemming te geraken, hebben we een romantische date met The Big G s gepland. xoxo Cupido Zondag 19 Februari: We hebben ontdekt zit in de The Big V s. Wie van jullie is de informatie doorstuurt naar de vijand? Wie can run but you cannot hide. We re you! dat er een mol verrader die o wie You coming for Vrijdag 24 Februari: SCOUTTEFUIF! Kom je heupen losschudden op hét feest van het jaar! Wij zijn benieuwd naar jullie dansmoves, tot dan! Zondag 26 Februari: We hebben informatie gekregen vanuit een anonieme bron dat er een aanslag gepleegd zal worden het Schotse Highland Game - evenement. Wij moeten undercover gaan. Vandaag dus een spoedcursus Highland Games voor beginners! Zondag 5 Maart: Wij hebben nood aan een weekendje ontspannen. GEEN VERGADERING.

10 Herent, 14 augustus 2016 Beste ouders, Met deze brief willen we U informeren over het jaarlijks lidgeld voor scouting. Voor zal het nationale lidgeld 32 euro per lid bedragen. Daarmee ben je verzekerd tijdens elke scouts- & gidsenactiviteit en kunnen we beroep doen op de dienstverlening van Scouts en Gidsen Vlaanderen. Om een deel van onze werkingskost voor de groep te dekken, zoals onderhoud van lokaal en materiaal, vragen wij hier bovenop een extra bedrag van 5 euro. Dat brengt het lidgeld voor werkjaar dus op 37 euro per kind. Anders dan andere jaren vragen we om dit jaar het vieruurtjesgeld op hetzelfde rekeningnummer te storten. Dit bedraagt 10 euro per kind. Op die manier hoeft U maar één storting te doen. Wij zorgen er dan voor dat het vieruurtjesgeld bij de juiste tak terechtkomt. U kan het lidgeld en het vieruurtjesgeld betalen door de totale som van 47 euro te storten op onze groepsrekening (BE ) op naam van Martha Vanobbergen met vermelding (voor ELK kind) van hun naam, geboortedatum en tak. Dit voor 1 oktober. Zolang dit niet in orde is gebracht, is uw kind niet verzekerd! Wij hopen dat deze en andere kosten van scouting betaalbaar zijn voor u. Mocht dat niet zo zijn, dan zoeken wij in alle vertrouwen graag mee naar een oplossing hiervoor. We danken u alvast voor het vertrouwen in onze werking en kijken ernaar uit om samen met uw zonen en dochters voluit plezier te beleven van alweer een nieuw jaar scouting! Met scoutieve groeten, Groepsleiding Scouts Herent

Praktische info. Emergency team Herent werft aan: ondersteunde assistentie (m/v)

Praktische info. Emergency team Herent werft aan: ondersteunde assistentie (m/v) Emergency Mijn naam is Gilles, aka de firemaster of ook wel saffraangele gezellige orang-oetan genoemd. Ook al word ik zelf weleens vergeleken met een vuurtoren, toch zal geen enkele brand mij de baas

Nadere informatie

De boerinnenbond. Gidsen 17-18

De boerinnenbond. Gidsen 17-18 De boerinnenbond Gidsen 17-18 De boerinnenbond Beweging die vooral plattelandsvrouwen wil aanzetten tot creativiteit, lekker en gezond eten, aan de conditie werken, autonomie en zelfzorg. Wie zijn wij?

Nadere informatie

Hallo welpen! Na een lange vakantie is het terug tijd om al die manieren terug af te leren en terug naar de scouts te komen, het heeft lang genoeg

Hallo welpen! Na een lange vakantie is het terug tijd om al die manieren terug af te leren en terug naar de scouts te komen, het heeft lang genoeg Hallo welpen! Na een lange vakantie is het terug tijd om al die manieren terug af te leren en terug naar de scouts te komen, het heeft lang genoeg geduurd! Wij nemen jullie dit jaar mee op reis, en wij

Nadere informatie

Programmaboekje Kapoenen Centrum

Programmaboekje Kapoenen Centrum Programmaboekje Kapoenen Centrum 1 e semester 2016-2017 Wie zijn wij? Hallo Kapoenen! Ik ben Jitte. Mijn totem is zonnegloedblauwe opgewekte arasari. Ik hou van kampen bouwen, bosspelen spelen, knutselen

Nadere informatie

EEN TOCHT, EEN ZIJN, EEN GEVOEL NIEUWE LEIDRAAD VOOR LEERLING-BADIRISTEN

EEN TOCHT, EEN ZIJN, EEN GEVOEL NIEUWE LEIDRAAD VOOR LEERLING-BADIRISTEN EEN TOCHT, EEN ZIJN, EEN GEVOEL NIEUWE LEIDRAAD VOOR LEERLING-BADIRISTEN HERFST 2015 Ach, ik weet niet wat te doen op een zondagnamiddag. Ojee, ik wou dat ik meer in de natuur kon zijn. Pfff, kon ik me

Nadere informatie

Kabouter zoo kamp 2017

Kabouter zoo kamp 2017 Kabouter zoo kamp 2017 2 tot 8 juli 2017 1 Beste kabouter, Wij zitten met een groot probleem in onze Zoo. Het is namelijk zo dat al onze dieren heel ziek geworden zijn en er nu geen bezoekers meer kunnen

Nadere informatie

Jeanke. Bertrand. Kitty. Jefke. Sjarel. Familie Van Hoof. Programmaboekje Jv s e semester

Jeanke. Bertrand. Kitty. Jefke. Sjarel. Familie Van Hoof. Programmaboekje Jv s e semester Jeanke Kitty Bertrand Jefke Sjarel Familie Van Hoof Programmaboekje Jv s 2018-2019 1 e semester Wie zijn wij? Ewout Janssens A.K.A Bertrand 0472 28 57 59 Als enige zus tussen 3 broers weet Bertrand haar

Nadere informatie

KAPOENEN CENTRUM

KAPOENEN CENTRUM KAPOENEN CENTRUM 2017-2018 Hallå! Hej! Hejsan! Ikea! DAG BESTE KAPOENEN! Wij zijn Walter, Märtin, Elin, Jït en Alek. Al meerdere jaren zijn wij trotste medewerkers van de beste meubelwinkel van het hele

Nadere informatie

Beste ouders Joepie! Jouw zoon/dochter is net ingeschreven voor het scoutskamp 2018!

Beste ouders Joepie! Jouw zoon/dochter is net ingeschreven voor het scoutskamp 2018! Safarikamp 2018 Beste ouders Joepie! Jouw zoon/dochter is net ingeschreven voor het scoutskamp 2018! Dit kamp kost voor de kapoenen en welpen 110 euro, voor de jongverkenners en verkenners is dit 130 euro.

Nadere informatie

Géééééf acht soldaten! Dit kamp wordt een week voor stoere mannen en dappere vrouwen. Wij welpen laten ons niet kennen en trekken de wildernis in,

Géééééf acht soldaten! Dit kamp wordt een week voor stoere mannen en dappere vrouwen. Wij welpen laten ons niet kennen en trekken de wildernis in, Géééééf acht soldaten! Dit kamp wordt een week voor stoere mannen en dappere vrouwen. Wij welpen laten ons niet kennen en trekken de wildernis in, steken bossen en rivieren over en doen mee aan echte paratochten.

Nadere informatie

The Cupboard under the stairs. Andreas Vanhou te. 4. Prive t Drive. Li ttle Whinging. Surrey

The Cupboard under the stairs. Andreas Vanhou te. 4. Prive t Drive. Li ttle Whinging. Surrey Andreas Vanhou te The Cupboard under the stairs 4. Prive t Drive Li ttle Whinging Surrey Proficia t! Ui t de 5000 inschrijvingen bent u één van de geselecteerde tovenaars die mag meedoen aan Expidi tie

Nadere informatie

GIDSEN FOR PRESIDENT 1e SEMESTER

GIDSEN FOR PRESIDENT 1e SEMESTER GIDSEN FOR PRESIDENT 1 e SEMESTER 2018-2019 Vrouwen hebben jaren moeten vechten om evenwaardige rechten te verkrijgen. Ook nu is er nog veel verbetering mogelijk! Leg die spandoeken met feministische slogans

Nadere informatie

DIENST VAN HET KONINKLIJKE HUIS

DIENST VAN HET KONINKLIJKE HUIS DIENST VAN HET KONINKLIJKE HUIS Mevrouw H. Reynaert, de heer T. De Graeve en de heer R. Strybol Jonggidsenkamp 2019 Rue de la Semois 50, 6830 BOUILLON Zeer geachte..., Hierbij heb ik het genoegen U uit

Nadere informatie

Gidsen Special HOT OR NOT?! 10 REDENEN WAAROM HET ZALIG IS OM GIDS TE ZIJN. Welke gids ben jij? Doe de test!

Gidsen Special HOT OR NOT?! 10 REDENEN WAAROM HET ZALIG IS OM GIDS TE ZIJN. Welke gids ben jij? Doe de test! Gidsen Special HOT OR NOT?! Welke gids ben jij? Doe de test! 10 REDENEN WAAROM HET ZALIG IS OM GIDS TE ZIJN DE NIEUWE GIDSENLEIDING Gilles Pardon 17/03/1995 Ans Vandensande 23/01/1994 Mechelsesteenweg

Nadere informatie

Algemene informatie. KSA Zaffelare bestaat momenteel uit 25 gemotiveerde leiders met het nodige verantwoordelijkheidsgevoel.

Algemene informatie. KSA Zaffelare bestaat momenteel uit 25 gemotiveerde leiders met het nodige verantwoordelijkheidsgevoel. 1 Algemene informatie KSA Zaffelare is een jeugdbeweging voor jongens tussen 6 en 16 die behoort tot de nationale overkoepelende organisatie KSA-KSJ-VKSJ. Elke zondagnamiddag tussen 14u00 en 17u00 geven

Nadere informatie

Het scoutsblad. Januari. Het scoutsblad januari 1

Het scoutsblad. Januari. Het scoutsblad januari 1 Het scoutsblad Januari Het scoutsblad januari 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Voorwoord... 3 Praktische informatie... 4 Inschrijven... 5 Verkennerbar... 6 Nieuwjaardrink... 7 Speelhoekje... 8 Doolhof...

Nadere informatie

Voorzie uw zoon/dochter van de nodige enveloppen en postzegels! Kapoenen en welpen: voorgeschreven enveloppen! + reserve

Voorzie uw zoon/dochter van de nodige enveloppen en postzegels! Kapoenen en welpen: voorgeschreven enveloppen! + reserve Kamp 2017 Boerderij Beste ouders Joepie! Jouw zoon/dochter is net ingeschreven voor het scoutskamp 2017! Dit kamp kost voor de kapoenen en welpen 110 euro, voor de jongverkenners en verkenners is dit 130

Nadere informatie

Kampboekje juli 2019 Genk

Kampboekje juli 2019 Genk Kampboekje 1-11 juli 2019 Genk Kampboekje Het kampboekje bevat alle informatie die jullie nodig hebben om kamp te gaan met Scouts Sombeke. Is er toch nog iets onduidelijk dan kan je steeds terecht bij

Nadere informatie

2 maart mei 2019

2 maart mei 2019 Gidske 3 - JONGGIDSEN 2 maart 2019-17 mei 2019 JONGGIDSEN-JONGGIDSEN-JONGGIDSEN-JONGGIDSEN-JONGGIDSEN-JONGGIDSE JOOOOO bende leuke kinders, nu we hebben echt al veel stuiken dingen gedaan dit jaar. Dit

Nadere informatie

Voorwoord. We hopen dat jullie er net evenveel zin in hebben als wij! Zonnige & zwemmige groetjes!! Camille, Nicolas, Joost, Pepijn & Mathias

Voorwoord. We hopen dat jullie er net evenveel zin in hebben als wij! Zonnige & zwemmige groetjes!! Camille, Nicolas, Joost, Pepijn & Mathias Voorwoord Allerliefste kapoentjes, beste ouders, Hopelijk zijn jullie allemaal klaar voor de meest fantastische week die ons al even fantastische scoutsjaar zal afsluiten. Wij nemen jullie namelijk mee

Nadere informatie

Het scoutsblad. December. Het scoutsblad december 1

Het scoutsblad. December. Het scoutsblad december 1 Het scoutsblad December Het scoutsblad december 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Voorwoord... 3 Praktische informatie... 4 Inschrijven... 5 Verkennerbar... 6 Speelhoekje... 7 Doolhof... 8 Zoek de verschillen...

Nadere informatie

Sam Kaat Michiel Sara

Sam Kaat Michiel Sara Kapoenen doren 2015-2016 Wie zijn wij? Dag kapoenen! Mijn naam is Sam en ik heb ongelofelijk veel zin om dit jaar jullie leiding te zijn. Mijn totem is prismablauwe goedaardige antilope. Deze foto is trouwens

Nadere informatie

Programmaboekje kapoenen centrum

Programmaboekje kapoenen centrum Programmaboekje kapoenen centrum De kapoenenleiding! Hey kapoenen! Ik ben Ans. Dit is mijn derde jaar als leiding en het tweede jaar bij de Kapoenen Centrum. Mijn totem is oceaanlichtgele lieftallige spitsvogel.

Nadere informatie

KAPOENEN CENTRUM

KAPOENEN CENTRUM KAPOENEN CENTRUM 2018-2019 DAG LIEFSTE KAPOENEN! Wij zijn Ellen, Helena, Karen, Vincent en Zeger, jullie kapoenenleiding. Iemand heel speciaal heeft ons gevraagd om zijn carrière te eren in het komende

Nadere informatie

Inleiding CUT!

Inleiding CUT! 1 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Leidingsploeg... 4 Info verblijfplaats... 5 Praktische informatie... 7 Inschrijven... 8 Wat nemen we mee?... 8 Een doorsnee kampdag... 11 Kampfoto s 2019... 12 Scoutsliedjes...

Nadere informatie

GROOT KAMP juli. Kjell - Juliette - Jana - Louis - Brecht -?

GROOT KAMP juli. Kjell - Juliette - Jana - Louis - Brecht -? GROOT KAMP 2019 22-26 juli Kjell - Juliette - Jana - Louis - Brecht -? Voorwoord Dag liefste boertjes en boerinnetjes Het is zomer, en dat betekent dat de oogst eraan komt. Na al dat zwoegen achter de

Nadere informatie

Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen

Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen Jaargang 40 nummer 3 40 jaar Scouts MELDERT!! Op Vrijdag 6/04 organiseren wij een quiz: De slimste Tsjech van Meldert! De opbrengst hiervan gaan we gebruiken

Nadere informatie

ASTROWOUTERS

ASTROWOUTERS ASTROWOUTERS 2017-2018 Wie zijn wij? Naam: Ewout Janssens Functie: 1 e stuurman van de spaceshuttle SH Den Doren. Totem: Melkwegwitte creatieve bij Lievelingseten: Marsreep Favoriete activiteit: Ruimteschipper

Nadere informatie

Een nieuw scoutsjaar gaat weer van start! Hoera!

Een nieuw scoutsjaar gaat weer van start! Hoera! Een nieuw scoutsjaar gaat weer van start! Hoera! Zoals jullie allen wel zullen weten betekend dat dit jaar we met de verkenners naar het buitenland trekken. Naar waar? Voor jullie alvast nog een groot

Nadere informatie

Eikeltje mei 2016. Een stevige linker, De groepsleiding

Eikeltje mei 2016. Een stevige linker, De groepsleiding Eikeltje mei 2016 De voorlaatste maand van het scoutsjaar is alweer aangebroken, de leiding is er weer helemaal klaar voor om nog 2 maanden alles te geven na een zeer ontspannend ontspanningsweekend! Op

Nadere informatie

t Boekske www.scoutsberg.be

t Boekske www.scoutsberg.be t Boekske www.scoutsberg.be Oktober 2015 t Boekske is een uitgave van Skoette Berg VZW. De oplage bedraagt 120 exemplaren. 1 2 En dan krijgen we nu En dan krijgen we nu 3 Sexy Ouders 4 Sexy Leiding 8 Kapoenen

Nadere informatie

Voorwoord. - vrijdag 5 januari (schaatsen) - vrijdag 12 januari - vrijdag 19 januari - vrijdag 26 januari

Voorwoord. - vrijdag 5 januari (schaatsen) - vrijdag 12 januari - vrijdag 19 januari - vrijdag 26 januari Voorwoord Beste ouders, leden en sympathisanten De eerste maand van 2018 is aangebroken! Hopelijk heeft iedereen fijne feestdagen achter de rug. Januari betekent niet alleen het begin van het nieuwe jaar,

Nadere informatie

Vergadering: Die gaat door op zondag van 14u tot 17u30 tenzij anders vermeld in de trimesterplanning. Op tijd komen is een must!

Vergadering: Die gaat door op zondag van 14u tot 17u30 tenzij anders vermeld in de trimesterplanning. Op tijd komen is een must! Beste Verkenners, Het scoutsjaar is weer van start gegaan en daar hoort uiteraard een trimesterplanning bij. De leiding heeft er alvast veel zin in en we hopen jullie ook want er staan ons een heleboel

Nadere informatie

t Blauwke Februari - Maart

t Blauwke Februari - Maart Algemene informatie KSA Zaffelare is een jeugdbeweging voor jongens tussen 6 en 16 die behoort tot de nationale overkoepelende organisatie KSA-KSJ-VKSJ. Elke zondagnamiddag tussen 14u00 en 17u00 geven

Nadere informatie

Lieve vincies, ouders, VZW ers, en andere sympathisanten

Lieve vincies, ouders, VZW ers, en andere sympathisanten Lieve vincies, ouders, VZW ers, en andere sympathisanten Na de infoavond (huisbezoeken voor de gidsen) weten jullie nu waarschijnlijk alles over de vincies en het komende scoutsjaar! Wie is de leiding

Nadere informatie

De leiding. KAPOENEN Daphné Lesuisse 0484/ Evelien Mermans 0495/ Yasser Abdul Rasol 0485/97.10.

De leiding. KAPOENEN Daphné Lesuisse 0484/ Evelien Mermans 0495/ Yasser Abdul Rasol 0485/97.10. DECEMBER - JANUARI De leiding KAPOENEN (kapoenen@gidsenkapellen.be) Daphné Lesuisse 0484/55.46.55 Evelien Mermans 0495/66.62.31 Yasser Abdul Rasol 0485/97.10.55 Sam van Lommel Alexander Goossens 0479/12.79.85

Nadere informatie

BESTE WENSEN. Op zaterdag 5 december komt de Sint langs in de lokalen van Winkelomheide!

BESTE WENSEN. Op zaterdag 5 december komt de Sint langs in de lokalen van Winkelomheide! Op zaterdag 5 december komt de Sint langs in de lokalen van Winkelomheide! 35 ste jaargang: 2015-2016 Afgiftekantoor: 2440 Geel Maand: December 2015 Nummer: 4 P409906 Zaterdag 12 en zondag 13 december

Nadere informatie

Een reis rond de wereld!!!

Een reis rond de wereld!!! Dag lieve kapoentjes, zijn jullie klaar voor een ongelofelijk, megatof kamp?! Hebben jullie zin in een groot avontuur? Want wij maken Een reis rond de wereld!!! Maar deze keer gaan we niet zomaar een reis

Nadere informatie

Kamp skoete van Jett OPONT Paliseul

Kamp skoete van Jett OPONT Paliseul - Kamp skoete van Jett OPONT Paliseul 2 Beste ouders en leden, In deze kampschors vinden jullie alle informatie die je nodig kan hebben voor, tijdens en na je verblijf op kamp in Opont met de scouts van

Nadere informatie

We hebben voor jullie weer een sprankelend nieuw programma klaar staan, zodat elke zondagvoormiddag een momentje wordt om naar uit te kijken

We hebben voor jullie weer een sprankelend nieuw programma klaar staan, zodat elke zondagvoormiddag een momentje wordt om naar uit te kijken Lieve Jogi s Na een bangelijk scoutsjaar met vele niet-te-doen-crazy vergaderingen, zotte weekends en een awesome kamp is het weer tijd voor een nog vetter scoutsjaar om nooit te vergeten! We hebben voor

Nadere informatie

SDI: SCOUTING DEPARTEMENT OF INVESTIGATION

SDI: SCOUTING DEPARTEMENT OF INVESTIGATION SDI: SCOUTING DEPARTEMENT OF INVESTIGATION WELPEN 2016-2017 Proficiat! Als deze envelop van jou is dan ben je officieel toegelaten tot opleiding voor geheim agent. Het is zeer belangrijk dat je dit boekje

Nadere informatie

DECEMBER

DECEMBER Verantwoordelijke uitgever: Edmond Jonckheere G.Bergmannlaan 115 1050 Brussel - Groepsnr: B1212G Niet op de openbare weg gooien. DECEMBER 2013 http://www.reynaert-beatrijs.be Beste leden, ouders en anderen

Nadere informatie

Groetjes van jullie allerliefste leiding: Rikki, Kerri, Toto, Rami, Kapi, Yobo,

Groetjes van jullie allerliefste leiding: Rikki, Kerri, Toto, Rami, Kapi, Yobo, Wij wensen jullie nog zeer fijne feestdagen! Groetjes van jullie allerliefste leiding: Rikki, Kerri, Toto, Rami, Kapi, Yobo, Kabouters 31/12: Ook vandaag weer geen scouts :( Zo kunnen jullie heel de dag

Nadere informatie

Het scoutsblad OKTOBER. Het scoutsblad oktober 1

Het scoutsblad OKTOBER. Het scoutsblad oktober 1 Het scoutsblad OKTOBER Het scoutsblad oktober 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Voorwoord... 3 Praktische informatie... 4 Inschrijven... 5 Verkennerbar... 6 Speelhoekje... 7 Doolhof... 8 Zoek de verschillen...

Nadere informatie

De leiding werd vorige week gebeld door niemand minder dan de grote organisator van de enige echte highland games!!!!!!!!!!!!!!!

De leiding werd vorige week gebeld door niemand minder dan de grote organisator van de enige echte highland games!!!!!!!!!!!!!!! SCHOTLAND ALLERALLERLIEFSTE KAPOENEN, GROOT NIEUWS!!!!!! De leiding werd vorige week gebeld door niemand minder dan de grote organisator van de enige echte highland games!!!!!!!!!!!!!!! Een woordje uitleg:

Nadere informatie

Scouts Safari juli Sint-Genesius-Rode

Scouts Safari juli Sint-Genesius-Rode Scouts Safari 2-11 juli Sint-Genesius-Rode De bus vertrekt! Beste kabouters en ouders Dit jaar gaan we een heuse safari doen op kamp! Elke dag gaan we op bezoek bij een ander dier in onze savanne in Sint-Genesius-Rode.

Nadere informatie

Eerst en vooral wensen wij, de leiding, jullie allemaal een zalige kerst en een gelukkig nieuwjaar!!!

Eerst en vooral wensen wij, de leiding, jullie allemaal een zalige kerst en een gelukkig nieuwjaar!!! Beste leden en ouders, 2018 is van start gegaan en ook dit jaar zal goed gevuld worden met leuke, niet te missen scoutsvergaderingen! In dit algemeen deel staan alle speciale activiteiten die nog gepland

Nadere informatie

Z!P SEPTEMBER-OKTOBER 2015

Z!P SEPTEMBER-OKTOBER 2015 Z!P SEPTEMBER-OKTOBER 2015 Beste (toekomstige) scoutsvrienden, Allereerst willen wij, de leiding, jullie allemaal hartelijk welkom heten op ons mosselfeest! De volgende tekst is vooral bedoeld voor diegenen

Nadere informatie

Beste kabouters, Dit is wat jullie zullen doen. De moderne vijfkamp!

Beste kabouters, Dit is wat jullie zullen doen. De moderne vijfkamp! Beste kabouters, Proficiat! Jullie hebben het scoutsjaar tot hiertoe al kunnen volhouden. Wij zijn trots op jullie! Tijdens het scoutskamp moeten jullie nog een laatste taak tot een goed einde brengen.

Nadere informatie

Kiekeboe iedereen! We vragen wel om op voorhand in te schrijven via 7HIER7

Kiekeboe iedereen! We vragen wel om op voorhand in te schrijven via 7HIER7 Maart-April 2019 Kiekeboe iedereen! Bla blabla blabla blablablablaaaaaaaa blablabla bla blabla. We hebben weer een hele resem aan activiteiten: een smakelijke Steakdag, een knallende Giverfuif, gezellige

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 1

De Kapoenen seintoren 1 De Kapoenen seintoren 1 Liefste kapoenen en beste ouders, De vakantie is weer voorbij. Het school is weer begonnen. Het is dus hoog tijd voor weer eens wat ontspanning in het weekend. Dit jaar moeten we

Nadere informatie

Kapoenen@77Ste.be. Jonggivers@77ste.be

Kapoenen@77Ste.be. Jonggivers@77ste.be Contact 2 Hebt u vragen voor de leiding van je zoon of dochter? U mag hen altijd mailen op volgende adressen: Kapoenen@77Ste.be Welkas@77Ste.be Jonggivers@77ste.be Givers@77ste.be Voorwoordje 3 Yes! Het

Nadere informatie

Beste ouders & welpen,

Beste ouders & welpen, Beste ouders & welpen, Met een bijna volledig vernieuwde welpenleiding kijken we uit naar de start van het nieuwe scoutsjaar. In deze semesterplanning vinden jullie het nodige om goed aan het scoutsjaar

Nadere informatie

Enkele belangrijke data: En zoals elke echte bouwvakker, hebben jullie ook bepaalde afspraken om na te komen :

Enkele belangrijke data: En zoals elke echte bouwvakker, hebben jullie ook bepaalde afspraken om na te komen : Leukste gidsen, We zitten jammer genoeg al in de helft van een awesome jaar maar niet getreurd : er staat een nog leuker 2 e semester op jullie te wachten! En dit jaar steken we ook het avondlied in een

Nadere informatie

Seintoren Kapoenen

Seintoren Kapoenen Seintoren Kapoenen 2018 2019 Dag aller liefste Kapoenen, Het nieuwe scoutsjaar staat weer voor de deur en het belooft een fantastisch leuk jaar te worden vol leuke vergaderingen! Voor het eerste semester

Nadere informatie

Aftellen naar X X X Camille Verheyden X X X Remko Dehertogh X X X Lauren Lambrecht. Hier zijn we weer met de laatste Paretter van 2018.

Aftellen naar X X X Camille Verheyden X X X Remko Dehertogh X X X Lauren Lambrecht. Hier zijn we weer met de laatste Paretter van 2018. PARETTER DECEMBER Aftellen naar 2019 Hier zijn we weer met de laatste Paretter van 2018. December is gewoonlijk de maand dat er wel eens een scoutsvergadering op vrijdag- of zaterdagavond wordt georganiseerd.

Nadere informatie

Dit jaar hebben we samen met onze kok het volgende menu samengesteld:

Dit jaar hebben we samen met onze kok het volgende menu samengesteld: Eetavond Beste scoutsvrienden, We zijn blij om u te mogen uitnodigen op één van onze langstlopende en meest succesvolle tradities. De jaarlijkse eetavond voor ouders, leden, oud-leden, sympathisanten en

Nadere informatie

FAMILIESCHAATSDAG 18 FEBRUARI

FAMILIESCHAATSDAG 18 FEBRUARI Februari Maart 2018 Elaba Januari is zo goed als voorbij en dat betekent dat er scouts-zondagen op het programma staan. Of we het rustig aan gaan doen? Zeker niet! Zo is er nog onze Kwistanie, Steakdag

Nadere informatie

Infobrochure voor nieuwe leden

Infobrochure voor nieuwe leden Infobrochure voor nieuwe leden Inleiding Beste ouder, Door Scouts Jobertus! Sommigen van jullie hebben vroeger nog in een scouts gezeten, voor anderen is de inschrijving van hun kind de eerste kennismaking

Nadere informatie

kajogijinneke %@=5@/;;/0=3983 '1=CBA +3AB;/::3 A3>B3;03@ =9B=03@ <=D3;03@ *) :/7@3 *3@03@19 @7393<2@334 -=3@A3:

kajogijinneke %@=5@/;;/0=3983 '1=CBA +3AB;/::3 A3>B3;03@ =9B=03@ <=D3;03@ *) :/7@3 *3@03@19 @7393<2@334 -=3@A3: kajogijinneke Woordje van de groepsleiding Nieuwe regeling Belangrijke data Informatie groepsweekend Het uniform Kapoenenleiding Wouterleiding Jonggiverleiding Giverleiding Jinleiding Jins Programma

Nadere informatie

Voorwoord. Stevige linker Cédric en Senne

Voorwoord. Stevige linker Cédric en Senne Voorwoord Beste verkenners Er staat de komende maanden weer heel wat te gebeuren, de dagen worden korten en de temperatuur daalt onder het vriespunt. De natuur wil ons hiermee vertellen dat de feestdagen

Nadere informatie

WELCOME TO WAIKIKI BEACH Kabouterkamp 18

WELCOME TO WAIKIKI BEACH Kabouterkamp 18 WELCOME TO WAIKIKI BEACH Kabouterkamp 18 KAMPTHEMA "Aloha, and welcome to Waikiki Beach." Zwoele cocktailavonden op het strand, schuimende surfpartijen op de helderblauwe oceaan en zonovergoten avonturen

Nadere informatie

De leukste KSA-liedjes

De leukste KSA-liedjes De leukste KSA-liedjes Roodkapjeslied k Ben bij de roodkapjes en tis er goed t kan mij ni schelen wa da we doen we zijn er samen me allemaal me heel veel vriendjes onder mekaar der zat een kieken op het

Nadere informatie

Sint-Janske. September. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T:

Sint-Janske. September. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T: Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp Groepsnummer: 03306G T: 0470 41 92 60 0471 10 64 19 E: robinpiessens@hotmail.com bryssinck.larissa@hotmail.com Sint-Janske September 2017 Voorwoord september 2017

Nadere informatie

Maandlijst december-januari

Maandlijst december-januari Maandlijst december-januari Algemene informatie Heb je nog geen sjaaltje, tshirt of pull en wil je er graag ééntje kopen? Laat dit dan weten aan iemand van de leiding en dan bestellen wij dit voor jou.

Nadere informatie

Hopper is de winkel van Scouts en Gidsen Vlaanderen vzw.

Hopper is de winkel van Scouts en Gidsen Vlaanderen vzw. Hallo iedereen, De laatste maandschors van dit scoutsjaar is aangebroken. Niet getreurd, na deze maandschors is er natuurlijk nog ons fantastisch kamp! Hierbij geven we nog enkele belangrijke mededelingen

Nadere informatie

Belangrijke data voor de maand oktober:

Belangrijke data voor de maand oktober: Beste ouder(s) en leden, September is als eerste scoutsmaand vliegensvlug voorbij gevlogen, nu staat oktober reeds voor de deur! Wat heeft oktober allemaal te bieden? Belangrijke data voor de maand oktober:

Nadere informatie

www.77ste.be Wij vliegen er met veel goesting in en verwelkomen jullie graag op onze eerste activiteit, de jaarmarkt!!

www.77ste.be Wij vliegen er met veel goesting in en verwelkomen jullie graag op onze eerste activiteit, de jaarmarkt!! Liefste leden en ouders, Een nieuw scoutsjaar staat weer voor de deur. Wellicht is er enorm genoten van een verlof met temperatuurstijgingen en -dalingen, maar de leden hebben vooral genoten van het fantastische

Nadere informatie

Hou je vast, 2014 komt eraan! Familieschaatsdag. KwisTanie. Foto's online via Facebook

Hou je vast, 2014 komt eraan! Familieschaatsdag. KwisTanie. Foto's online via Facebook Hou je vast, 2014 komt eraan! Een nieuw jaar, een nieuwe maand, een nieuwe Maandschors! Wij hopen dat iedereen kon genieten van spetterende feestdagen waardoor iedereen aan een tof jaar kon beginnen en

Nadere informatie

Wij nodigen jullie namelijk met plezier uit voor de allereerste editie van onze splinternieuwe FAKKELTOCHT en KERSTMARKT!

Wij nodigen jullie namelijk met plezier uit voor de allereerste editie van onze splinternieuwe FAKKELTOCHT en KERSTMARKT! KREOLINE DECEMBER GROEPSLEIDING Geachte lezers, leden, ouders en sympathisanten, 2017 zit er bijna op en dat wil zeggen dat het tijd is voor de examens en dus ook de avondvergaderingen. Om het voor iedereen

Nadere informatie

t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s!

t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s! Maandblad Scouts en Gidsen Mgr. Bermijn Sint-Pauwels Jaargang 37, Nummer 1 t Oekedoeleken Oktober 2015 Beste Bermino s! De maand oktober belooft een drukke maand te worden! We beginnen zoals jullie weten

Nadere informatie

Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. December

Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. December Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe Clorisse vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs December Xaverius-St.Rita A21/46G Januari 2015 Beste ouders, leden, vrienden en sympathisanten,

Nadere informatie

Belangrijke data: 21 september: BBQ 22 september: OVERGANG. September-oktober

Belangrijke data: 21 september: BBQ 22 september: OVERGANG. September-oktober Belangrijke data: 21 september: BBQ 22 september: OVERGANG September-oktober Xaverius-St.Rita A21/46G Dag beste ouders, leden en sypathisanten, September 2019 De zomervakantie is weer bijna voorbij, september

Nadere informatie

Programma Jongverkenners. November December 2017

Programma Jongverkenners. November December 2017 Programma Jongverkenners November December 2017 Beste ouders, Beste JongVerkenners, Nu de herfstvakantie bijna op zijn einde loopt en jullie even hebben kunnen recupereren van de dropping en het weekend,

Nadere informatie

Inschrijvingen

Inschrijvingen Inschrijvingen 2018-2019 Beste leden en ouders, Welkom bij de Scouts en Gidsen van Beerse. Via deze brief laten wij u weten hoe u uw kind correct inschrijft in onze scoutsgroep. Gelieve de onderstaande

Nadere informatie

Pagadders. Beste pagadders

Pagadders. Beste pagadders Beste pagadders Pagadders Het nieuwe schooljaar is weer begonnen. Dat betekent natuurlijk ook een nieuw werkjaar voor KSA Frassati! Ik, Alexander (of Alex), heb de eer om de plaats van Charlene als banleider

Nadere informatie

december januari - februari

december januari - februari december januari - februari 2018-2019 AKABE Beste Toetertoeten, Het scoutsjaar begon alweer met een knal! De eerste activiteiten zijn ondertussen alweer achter de rug. We maakten kennis met de nieuwe

Nadere informatie

Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen

Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen Hopduveltjes Meldert Scouts en Gidsen Vlaanderen Jaargang 40 nummer 2 KAPOENEN Piratenschattenvergadering 03/12/2017 14u-17u PC Wij zoeken de schat! Vandaag gaan we op schattenjacht. Kom verkleed als piraat

Nadere informatie

N O V E M B E R A K A M U Z I E K A K A F E E S T M A A N D

N O V E M B E R A K A M U Z I E K A K A F E E S T M A A N D N O V E M B E R A K A M U Z I E K A K A F E E S T M A A N D J o w c h i l l e r s, h e t w o r d t e e n t o p m a a n d! Lieve vincies, ouders, VZW ers, en andere sympathisanten Na de infoavond (huisbezoeken

Nadere informatie

Seintoren Kapoenen

Seintoren Kapoenen Seintoren Kapoenen 2018 2019 Dag allerliefste Kapoenen, Het nieuwe scoutsjaar staat weer voor de deur en het belooft weer een fantastisch leuk jaar te worden vol leuke vergaderingen! Voor het eerste semester

Nadere informatie

- Kapoenen: t-shirt (Scouts en Gidsen Vlaanderen), das (Scouts Beersel) - Kawellen, jonggivers, givers en jins: scoutsbroek/-rok, scoutshemd en das.

- Kapoenen: t-shirt (Scouts en Gidsen Vlaanderen), das (Scouts Beersel) - Kawellen, jonggivers, givers en jins: scoutsbroek/-rok, scoutshemd en das. PARETTER NOVEMBER Beste leden en ouders, De eerste scoutsmaand is weer voorbijgevlogen en hopelijk heeft iedereen de smaak te pakken! De leiding vond het alvast zeer leuk om oude bekenden en nieuwe gezichten

Nadere informatie

Kapoenen Doren semester 1. Reis door de tijd. Kleur deze pagina in!

Kapoenen Doren semester 1. Reis door de tijd. Kleur deze pagina in! Kapoenen Doren 2018-2019 semester 1 Reis door de tijd Kleur deze pagina in! Wie zijn jullie persoonlijke tijdsreizigers? Naam: Celine Boeykens Totem: Lavendelrode gezellige Sint-bernardshond Verjaardag:

Nadere informatie

Maandschors numéro two! Opgepast, pas gezaaid!!! Vzw Vriendenkring. Sint-Maartenstoet: zaterdag 10 november 2012

Maandschors numéro two! Opgepast, pas gezaaid!!! Vzw Vriendenkring. Sint-Maartenstoet: zaterdag 10 november 2012 Maandschors numéro two! Ooooooh, de eerste maand scouts is al gedaan! :( Maar vrees niet, we zijn hier met twee maanden vol activiteiten!!! Klaar? 3 2 1 PANG! En we zijn terug vertrokken Opgepast, pas

Nadere informatie

Sint-Janske. December. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T:

Sint-Janske. December. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T: Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp Groepsnummer: 03306G T: 0470 41 92 60 0471 10 64 19 0479 42 93 83 E: robinpiessens@hotmail.com bryssinck.larissa@hotmail.com fiene.vertenten@gmail.com Sint-Janske

Nadere informatie

WHAT WOULD JESUS DO? Verkenners 2014

WHAT WOULD JESUS DO? Verkenners 2014 WHAT WOULD JESUS DO? Verkenners 2014 DIVINE TEAM TER LEIDEN VAN VERKENNERS & VERRICHTING VAN MIRAKELEN(DTLVVM): SIMON let there be spotlight PARDON Goddelijke ervaring kan hem worden toegeschreven wat

Nadere informatie

I N L E I D I N G. We zullen er niet veel woorden meer aan vuil maken en meteen overgaan tot alles wat jullie moeten weten om op kamp te vertrekken!

I N L E I D I N G. We zullen er niet veel woorden meer aan vuil maken en meteen overgaan tot alles wat jullie moeten weten om op kamp te vertrekken! I N L E I D I N G Het is er bijna, kamp! Na een zot jaar krijgen we als kers op de taart het scheepsmakkerskamp! Ravotten, tweedaagse, slapen in tenten, gek doen, we doen het dit kamp allemaal! Dat doen

Nadere informatie

1 april is het Pasen, hierop geven wij geen vergadering want zowel leiding als leden zijn te druk bezig met paaseieren te eten.

1 april is het Pasen, hierop geven wij geen vergadering want zowel leiding als leden zijn te druk bezig met paaseieren te eten. VOORWOORD Het is weer grasmaand of paasmaand of eiermaand (ook wel beter gekend als: APRIL) Het wordt weer enkele graden warmer en de zon komt er (hopelijk) weer wat vaker door! Ideaal om weer leuke scoutsmomenten

Nadere informatie

Het scoutsblad november

Het scoutsblad november Het scoutsblad november Het scoutsblad november 1 Het scoutsblad november 2 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 3 Praktische informatie... 4 Inschrijven... 5 Speelhoekje... 6 Doolhof... 6 Maandbrief kapoenen...

Nadere informatie

Praktische informatie Indien u graag meewilt op kamp verwachten wij Een mailtje naar met daarin een bevestiging dat

Praktische informatie Indien u graag meewilt op kamp verwachten wij Een mailtje naar met daarin een bevestiging dat Praktische informatie Indien u graag meewilt op kamp verwachten wij Een mailtje naar welpen@scoutsengidsendepinte.be met daarin een bevestiging dat je welp meegaat Overschrijving van 90 euro naar BE06

Nadere informatie

MAANDSCHORS SCOUTS ZELLIK SEPTEMBER/ OKTOBER 2016

MAANDSCHORS SCOUTS ZELLIK SEPTEMBER/ OKTOBER 2016 MAANDSCHORS SCOUTS ZELLIK SEPTEMBER/ OKTOBER 2016 Dag beste leden, beste ouders, Eerst en vooral willen wij jullie bedanken. Zonder jullie hadden we geen 2 prachtige kampen kunnen hebben zoals dit jaar

Nadere informatie

Kapoenen Doren

Kapoenen Doren Kapoenen Doren 2014-2015 Maar wie zijn we? Dag kapoenen, mijn naam is Ellen. Ik stond vorig jaar ook al in leiding bij de kapoenen doren en hoop dat dit jaar even geweldig wordt. Als ik een sprookjesfiguur

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht.

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. September Oktober 2018 Zondag 2 september 2018 Geen activiteit De +14 en leiding hebben zaterdag 1 september oudijzerslag om de kas van KLJ te

Nadere informatie

t Schriftje Oktober - November 2019

t Schriftje Oktober - November 2019 t Schriftje Oktober - November 2019 Dag allerliefste gidskes! Na een zomer vol mooie kampen, een spetterende show en een heerlijke barbecue op Jubijan, zijn wij weer helemaal klaar om er terug in te vliegen!

Nadere informatie

vrijdag 1 19u30-21u30 lokaal filmavond

vrijdag 1 19u30-21u30 lokaal filmavond Liefste Vincies & ouders, We staan voor de laatste maand scoutsvergaderingen van een abnormaal jaar. De maand juni klinkt voor de studerende Vincies onder ons als iets waar we zo snel mogelijk vanaf willen

Nadere informatie

En zoals elke echte bouwvakker, hebben jullie ook bepaalde afspraken om na te komen :

En zoals elke echte bouwvakker, hebben jullie ook bepaalde afspraken om na te komen : Leukste gidsen, We zitten jammer genoeg al in de helft van een awesome jaar maar niet getreurd : er staat een nog leuker 2 e semester op jullie te wachten! En dit jaar steken we ook het avondlied in een

Nadere informatie

Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. December

Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. December Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe Clorisse vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs December Xaverius-St.Rita A21/46G Januari 2015 Beste ouders, leden, vrienden en sympathisanten,

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. september oktober 2019!LAATSTE SCHEUTJE IN JE BRIEVENBUS!

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. september oktober 2019!LAATSTE SCHEUTJE IN JE BRIEVENBUS! Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. september oktober 2019!LAATSTE SCHEUTJE IN JE BRIEVENBUS! Zaterdag 7 september 2019 Jullie leiding en +16 doen vandaag weer oudijzerslag. Dus steun

Nadere informatie