voor het laatste nieuws kijk je op NUMMER 8 SCHOOLJAAR Donderdag 17 december 2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "voor het laatste nieuws kijk je op NUMMER 8 SCHOOLJAAR Donderdag 17 december 2015"

Transcriptie

1 voor het laatste nieuws kijk je op NUMMER 8 SCHOOLJAAR Donderdag 17 december 2015 BELANGRIJKE DATA Leerlingen vanaf 12 uur vrij!! t/m KERSTVAKANTIE Koffieuurtje 9.00 uur Nieuwsbrief nummer 9 VERJAARDAGEN Martijn Roebertsen praktijk Elvira Diender Dijon Witteveen 1/2 4-1 Achraf Aynan Dalydia Jacobs Aryan Kemper Shayenna van Veen Stefano Sol 6 Nieuws en mededelingen van de directie Terugblik Sinterklaas Uit de reacties die we hebben gehoord en gezien, blijkt dat het vieren van de verjaardag van Sinterklaas dit jaar opnieuw een groot feest is geworden! Wat fijn dat juf Lisbeth bereid was om de Sint een logeerplek te geven en hem toch nog op tijd naar school kon brengen! Dank je wel juf, want zonder Sint zijn verjaardag vieren kan natuurlijk niet! Alle groepen hebben meegedaan aan de bakwedstrijd om de Pieten te helpen en Sint heeft hiervoor alle groepen beloond met een mooi gezelschapsspel, maar het baksel van 2 groepen viel extra op:: Groep ½ want zij hadden cakejes gebakken met chocolade erin die in de oven niet is gesmolten en groep 4 had een worteltjes taart die ook naar sinaasappel smaakte maar dat zat er niet eens in! Raar maar waar Sint vond dit zo bijzonder dat deze beide groepen een extraatje hebben gekregen! Namens de Sint willen we de werkgroep bedanken voor hun voorbereiding en hulp om de verjaardag weer zo te kunnen vieren met een compliment voor de kinderen die zulke mooie surprises hebben gemaakt! Cadeautjes De hulppieten die een cadeautje hebben gekocht kunnen het bonnetje inleveren tot dinsdag 5 januari bij de leerkracht! Op de achterkant van het bonnetje graag voor-en achternaam en de groep vermelden. Na de kerstvakantie wordt het voorgeschoten bedrag, volgens schoolafspraak teruggegeven ( ouderbijdrage) Groepsindeling na de Kerstvakantie Zoals u weet hebben we in januari een instroommoment voor nieuwe leerlingen. Vanwege het toenemend aantal leerlingen wordt er een extra groep 4/5 geformeerd. De ouders van de kinderen van groep 4 en 5 en 5/6 zijn deze week met een brief geïnformeerd over de nieuwe groepssamenstelling. Ziekteverlof Doreen de Jong Wegens een chronische overmoeidheid is Doreen de Jong, leerkracht in de praktijkgroep, de komende periode met ziekteverlof. Op woensdag en donderdag wordt zij vervangen door Ingeborg Stiekema. Ingeborg heeft inmiddels al kennis gemaakt met de leerlingen van deze groep.

2 BAPO Clementia Postma Na de Kerstvakantie maakt Clementia Postma gebruik van haar recht op BAPO ( verminderen van werktijd) Dat betekent dat vanaf januari elke vrijdag Ingeborg Stiekema haar groepstaken zal overnemen. Afscheid Cora In de week voor de kerstvakantie nemen we afscheid van een aantal mensen: Doordat onze orthopedagoge Sanne Nijdam na haar zwangerschapsverlof na de kerstvakantie weer terug komt, willen we graag Cora van Rheenen bedanken voor haar grote inzet en kennis! In korte tijd was ze ingewerkt en heeft ze haar ondersteunende taken en onderzoeken met verve uitgevoerd! Cora dank je wel voor de wijze waarop je met ons in gesprek bent gegaan om het welzijn van de kinderen te bespreken! Afscheid Astrid Na de Kerstvakantie komt Froukje Jellesma terug in groep 8 op de donderdag en vrijdag. Dat betekent dat we afscheid nemen van Astrid van Haren die haar op deze dagen in groep 8 heeft vervangen. Ook Astrid heeft zich snel thuis gevoeld op onze school en met haar creativiteit en enthousiasme de groep begeleid. Astrid, ook jij bedankt voor je grote inzet en betrokkenheid, zowel in groep 8 als in groep 5. Op weg naar Kerst Vanmiddag hebben de kinderen in hun eigen lokaal kerst gevierd door samen te delen en te genieten van de zelf meegenomen hapjes. Door het delen van datgene wat je hebt staan we stil bij de Kerstgedachte: Ook in eenvoud heb je veel te bieden aan de ander. In de bijlage van deze Nieuwsbrief kunt u een verhaal lezen over deze Kerstgedachte over delen. De Kerstviering vindt dit jaar op vrijdagmorgen plaats in de school, waar de kinderen luisteren naar het geboorteverhaal van Jezus en horen van de herders die op zoek zijn gegaan naar het Licht. Herders waren arme mensen die werden buitengesloten. Het bijzondere van het verhaal is dat juist zij de eerste waren die het goede nieuws hebben gehoord en welkom waren in de stal. Voor deze stoere kerels was het een bijzondere ervaring dat ze welkom werden geheten en het gevoel hebben gekregen dat ze erbij hoorden en de moeite waard waren Het mooiste wat ons kan overkomen is dat je voelt dat je erbij hoort en er mag zijn en aandacht geven aan elkaar. Kerstwens Alle kinderen hebben een eigen kerstkaart gemaakt met daarop onze kerstwens voor u. We wensen u allen sfeervolle kerstdagen en een gezond en gelukkig vredelievend 2016!

3 Nieuws van groep 4 Nieuws uit de rekengroep blok 5/6. In onze rekengroep rekenen we tot 20. We maken sommetjes en opdrachten in het boek en vlak voor de vakantie doen we ook rekenspelletjes. Vier op een rij malle getallen speurtocht met geld Nieuws uit groep 4. In onze groep zijn we druk bezig met kerst. We hebben de kerstboom versierd, de klas versierd met zelfgemaakte kerstballen, een liedje ingestudeerd en het platen bij het kerstverhaal geverfd. Het is altijd al gezellig bij ons in de klas, maar het is nu supergezellig! Wist u dat: Azra heel creatief is? Achraf heel mooi kan zingen? Gino hele moeilijke woorden kan uitleggen? Robin graag buiten speelt en heel goed minecraft kan? Matthew heel goed kan lezen? Iris hele goede vragen stelt? Yasmine altijd vrolijk is? Dina er goed op let dat de wc schoon blijft? Dick heel erg aan vakantie toe is? Max heel goed kan vertellen? Angelique blij is dat het kerstfeest is? Nu kan ze eindelijk haar kerstpak aan.. Ryan goed op een klankstaaf muziek kan maken? Mossiny heel goed kan voetballen? Mounir heel goed kan lezen? Arshia mooi kan schilderen? Belaal geniet van het bakken van een worteltaart? Roy goed op een triangel kan spelen? Fijne feestdagen!!! groep 4.

4 Nieuws van groep 6 Zoals u kunt zien op de foto s, waren de surprises een groot succes. De kinderen hadden allemaal prachtige gedichten gemaakt en de cadeaus verstopt in originele kunstwerken! We hadden samen een uitpak plek bedacht. Zo kon iedereen het goed volgen. Iedereen was blij met de cadeaus! Ook luisterden ze aandachtig en met veel respect naar elkaar. Juf Seyma werd door Sinterklaas speciaal bedankt voor de inzet die ze toont! Ze kreeg van de Sint een cadeau (Twister) voor de hele groep. Merry Christmas!! s Middags stond vrijwel direct in het teken van de klas opruimen en kerstproof maken. Romy heeft van huis allemaal leuke kerstspullen meegenomen om de boom te versieren of er onder te zetten. Stefano, Romy, Maram, Shayro en Mimoen hebben de boom versierd. Alvast voor het nieuwe jaar voor u, iets om over na te denken. Wij gaan donderdag 14 januari s middags naar de ROVA toe. Het is dan wenselijk om 2 ouders als extra ondersteuning mee te hebben. Als u dit wat lijkt, wilt u dit dan kenbaar maken aan meester Koen. Voor nu alvast fijne feestdagen en een goed uiteinde toegewenst. Nieuws van Groep 8 Wist u dat We in groep 8 veel hebben geknutseld We dat vooral met juf Astrid hebben gedaan Zij erg creatief is en ons soms liet werken met bijzondere materialen Juf Astrid afscheid van ons gaat nemen Dat we haar willen bedanken voor haar inzet We haar het beste wensen voor de toekomst We wensen alle ouders en verzorgers fijne kerstdagen en een spetterend 2016!

5 Nieuws van sport en bewegen Nieuws van de ROVA Kerstbomenactie 2016 Oude bomen vangen veel winst! Doe jij dit jaar ook mee aan de kerstbomenactie op woensdag 6 januari en woensdag 13 januari 2016? Als je tien bomen inzamelt, mag je gratis zwemmen in Zwembad De Vrolijkheid! Ieder jaar wordt in de gemeente Zwolle de kerstbomenactie Oude bomen vangen veel winst! georganiseerd. Je kunt dan kerstbomen inzamelen, zodat die niet op straat blijven liggen of in brand worden gestoken. We hopen dat zoveel mogelijk kinderen meedoen aan de actie. Zo houden we de straten schoon en het is goed voor het milieu!

6 Doe mee! Je mag meedoen als je 15 jaar of jonger bent. Je kunt op woensdag 6 januari en woensdag 13 januari 2016 kerstbomen inleveren bij één van de inleverpunten bij jou in de buurt. Voor iedere ingeleverde kerstboom krijg je 0,20 en een stempel op de stempelkaart. Met een volle kaart (tien stempels) mag je gratis zwemmen in Zwembad De Vrolijkheid aan de Ossenkamp 7 in Zwolle. Inzamelpunten De kerstbomen kunnen op woensdag 6 en woensdag 13 januari 2016 van tot uur ingeleverd worden bij de volgende inzamelpunten: Aa-landen Assendorp Berkum Dieze Holtenbroek Stadshagen Westenholte Wipstrik Zwolle-Zuid Rijnlaan, bij de Aldi Maaslaan / hoek Beulakkerwiede Hortensiastraat, bij de speeltuin Hoek Erasmuslaan / Abelenlaan Ruusbroecstraat, bij Luchtbode Omgeving wijkcentrum Holtenbroek Drapenierlaan Jeugdtuinen / Oude Wetering Hoek Frankhuizerallee / Tjaskerstraat Petuniaplein Herfterplein Oude Deventerstraatweg, bij onderkomen gemeente Gedeputeerdenlaan, bij de scholen Parkeerplaats S.V.I. Stokmeesterslaan, bij de scholen Schellerallee Afwijkend: Veerallee Alleen op woensdag 6 januari 2016 Tussen uur op het Frederiksplein. Binnenstad, Kamperpoort Op woensdag 6 en woensdag 13 januari 2016 rijdt er tussen uur en en Stationsbuurt uur een auto van ROVA rond om de kerstbomen op te halen. Windesheim Alleen op woensdag 6 januari 2016 Tussen en uur bij het Dorpshuis. Wijthmen Alleen op woensdag 6 januari 2016 Tussen en uur aan de Stramp Eschweg.

Fijne kerstdagen. Nieuwsbrief van. GBS De Schatgraver. Pagina 1 van 5. Jaargang 10, nummer 8 23 dec In dit nummer KERSTGROET 1

Fijne kerstdagen. Nieuwsbrief van. GBS De Schatgraver. Pagina 1 van 5. Jaargang 10, nummer 8 23 dec In dit nummer KERSTGROET 1 Jaargang 10, nummer 8 23 dec. 2016 Nieuwsbrief van GBS De Schatgraver In dit nummer KERSTGROET 1 VAN DE SCHOOLRAAD 2 PLEINWACHTZAKEN 3 BELANGRIJKE DATA 3 VAN DE BSO 4 KERSPAKKETTENACTIE 4 KERSTBOMENACTIE

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 december 2017

Nieuwsbrief 20 december 2017 Nieuwsbrief 20 december 2017 Jacob Catsstraat 1 8023 AE Zwolle Tel : 038-4533767 www.emmadaltonschool.nl Agenda December 2017 Donderdag 21 december Vrijdag 22 december Januari 2018 Maandag 8 januari Maandag

Nadere informatie

dwijzer week 2 Zwolle Wat is uw buitenruimte?

dwijzer week 2 Zwolle Wat is uw buitenruimte? dwijzer week 2 Zwolle Wat is uw buitenruimte? Wat is uw buitenruimte? Doe mee aan de buitenruimte enquête! Wat vindt u belangrijk en minder belangrijk in de openbare ruimte? Bent u bereid om bij te dragen

Nadere informatie

Voor de ouders en verzorgers,

Voor de ouders en verzorgers, Voor de ouders en verzorgers, Het is duidelijk te merken dat Sinterklaas weer in het land is, een gezellige tijd en tegelijkertijd een spannende tijd voor veel kinderen. We volgen binnen de school de lijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2014

Nieuwsbrief december 2014 Nieuwsbrief december 2014 g In deze nieuwsbrief: kerstbomen inzamelactie Sporten in de buurt Afscheid Güler Kartal Vooruitkijken naar 2015 Oude bomen vangen veel winst! Doe jij dit jaar ook mee aan de

Nadere informatie

Voor de ouders en verzorgers,

Voor de ouders en verzorgers, Voor de ouders en verzorgers, Volgende week vieren we met elkaar het kerstfeest. Al weken lang zijn we op weg naar dit feest. Eerst achter de schermen, de laatste weken ook in de groepen. Bij de Bijbelverhalen

Nadere informatie

De Nieuwssprong. Week 49-6 december. Agenda

De Nieuwssprong. Week 49-6 december. Agenda Sinterklaas komst van de Sint en zijn pieten was echt een succes. In een prachtige oldtimer kwamen zij aangereden en werden verwelkomd door alle enthousiaste kinderen van de Zevensprong. ochtend liep voorspoedig

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 12 december 2012

NIEUWSBRIEF 12 december 2012 A Jacob Catsstraat 1, 8023 AE Zwolle T 038-4533767 NIEUWSBRIEF 12 december 2012 A G E N D A DECEMBER Donderdag 20 s Avonds Kerstviering Vrijdag 21 december Alle kinderen om 12.00 uur vrij Zaterdag 22 december

Nadere informatie

Vanaf 1 januari 2015 niet meer in de Peperbus

Vanaf 1 januari 2015 niet meer in de Peperbus Wijzer gaat digitaal Vanaf 1 januari 2015 niet meer in de Peperbus De gemeentelijke pagina s in de Peperbus gaan met ingang van 1 januari 2015 digitaal. Dat is wennen, maar biedt ook mogelijkheden. Het

Nadere informatie

Blad voor ouders en verzorgers die benieuwd zijn naar de belevenissen van hun kind op de Vonder ` Start thema Goede Voornemens

Blad voor ouders en verzorgers die benieuwd zijn naar de belevenissen van hun kind op de Vonder ` Start thema Goede Voornemens JANUARI 2015 VEENSTRAAT 2 7776 BE SLAGHAREN TEL: 0523 681892 WWW.SBODEVONDER.NL Blad voor ouders en verzorgers die benieuwd zijn naar de belevenissen van hun kind op de Vonder ` Belangrijke Data: 19 DECEMBER

Nadere informatie

PAULUSPRAAT 3. Januari 2017

PAULUSPRAAT 3. Januari 2017 PAULUSPRAAT 3 Januari 2017 Inhoudsopgave - Van de directie - Even voorstellen Nieuwe leerkrachten in groep 3 - Even voorstellen Nieuwe leerkracht in de taalklas - Even voorstellen Jeugdteam IJsselstein

Nadere informatie

Jaargang 24 nummer 15 Donderdag 14 december 2017

Jaargang 24 nummer 15 Donderdag 14 december 2017 Jaargang 24 nummer 15 Donderdag 14 december 2017 Agenda 14-21 december 2017 donderdag 21 december vrijdag 22 december Kerstviering s avonds Kinderen zijn om 12 uur vrij IDENTITEIT Een lied uit de hemel.

Nadere informatie

Wie is er goed in een feestje bouwen? We lezen vandaag boeken over feestjes.

Wie is er goed in een feestje bouwen? We lezen vandaag boeken over feestjes. Maandag 19-11 Puk viert feest. We maken eigen feestmuts. Weten we aan het einde nog de hele zin? Tijdens het Dinsdag 20-11 Samen met de kinderen gaan wij gezellig dansen. Wie is er goed in een feestje

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Het team van de Wissel wenst u fijne feestdagen toe Studiedag 6 februari vervalt De studiedag die op dinsdag 6 februari stond gepland komt te vervallen. Zodra de nieuwe datum voor deze studiedag bekend

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s) en verzorger(s), Het laatste Waterlandjournaal van dit schooljaar alweer. Wat vliegen die dagen en weken om!

Waterlandjournaal. Beste ouder(s) en verzorger(s), Het laatste Waterlandjournaal van dit schooljaar alweer. Wat vliegen die dagen en weken om! Waterlandjournaal Jaargang 5 nr. 5 22 december 2017 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Beste ouder(s) en verzorger(s), Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Kijkmiddag project

Nadere informatie

KBS de Burchtgaarde, Stoutenburgstraat 26, 4834 LP Breda Nieuwsbrief Kbs De Burchtgaarde nummer /

KBS de Burchtgaarde, Stoutenburgstraat 26, 4834 LP Breda Nieuwsbrief Kbs De Burchtgaarde nummer / KBS de Burchtgaarde, Stoutenburgstraat 26, 4834 LP Breda 076-5650828 kbsdeburchtgaarde_info@inos.nl www.burchtgaarde.nl Nieuwsbrief Kbs De Burchtgaarde nummer 8 2016/2017 09-12-2016 Algemeen Sint op school

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar..

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Dit is alweer de laatste donderdagbrief van het jaar 2015. Wat is het allemaal snel gegaan. Wat hebben de kinderen goed hun best gedaan. Iedereen kan

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

Onderwerpen: 05-12-2014 nieuwsbrief 15. Uitgelicht: Jarig! Jarig! Beste ouders / verzorgers,

Onderwerpen: 05-12-2014 nieuwsbrief 15. Uitgelicht: Jarig! Jarig! Beste ouders / verzorgers, 05-12-2014 nieuwsbrief 15 Beste ouders / verzorgers, Onderwerpen: Jarig! Belangrijke data kerst Kerstviering wat doe jij? ouder-kind gymmen schoolkrant kinderkerstspel Uitgelicht: Juf Monique Sportief

Nadere informatie

Nieuws. 6 december 2018 Jaargang 21 nummer 9. Agenda. Hij komt, Hij komt

Nieuws. 6 december 2018 Jaargang 21 nummer 9. Agenda. Hij komt, Hij komt 6 december 2018 Jaargang 21 nummer 9 Agenda 7 december Groep 1/2 vrij Nieuws Hij komt, Hij komt 10 + 17 december SMW Maar dan nu alle aandacht voor onze Koning die gekomen is. Als klein kindje geboren

Nadere informatie

Kerstmis Voor de laatste drie dagen voor de kerstvakantie hebben we een aantal aandachtspunten op een rij gezet.

Kerstmis Voor de laatste drie dagen voor de kerstvakantie hebben we een aantal aandachtspunten op een rij gezet. Agenda 13 december Inloop groep 8 14 december Inloop groep 4 15 december Inloop groep 5 20 december Kerstdiner 21 december Kerstviering op school 22 december 12.15 uur alle kinderen vrij: Kerstvakantie

Nadere informatie

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden Feest van Geven en Ontvangen

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden   Feest van Geven en Ontvangen No.7 8 december 2017 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Feest van Geven en Ontvangen Kerstviering De activiteitencommissie en de leerkrachten

Nadere informatie

Hallo ouder(s)/ verzorger(s) van de kinderen van groep 5

Hallo ouder(s)/ verzorger(s) van de kinderen van groep 5 Hallo ouder(s)/ verzorger(s) van de kinderen van groep 5 Het is kerstvakantie. De gezellige tijd van kerst, lichtjes en feestdagen komt eraan. In de klas hebben we het ook gezellig gemaakt. De kerstboom

Nadere informatie

Talenten laten groeien. de Ambelt. NIEUWSBRIEF t Ravelijn Steenwijk. In deze nieuwsbrief: Uitgave 5 December 2015

Talenten laten groeien. de Ambelt. NIEUWSBRIEF t Ravelijn Steenwijk. In deze nieuwsbrief: Uitgave 5 December 2015 NIEUWSBRIEF t Ravelijn Steenwijk Uitgave 5 December 2015 In deze nieuwsbrief: Lichtpuntjes. Wat hebben we genoten van het kerstfeest op school. Een levende kerststal, leerlingen in hun mooiste kleding,

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015

Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015 Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015 Vanuit de directie Sinterklaas Vandaag donderdag 3 december heeft de Sint en zijn pieten een bezoek gebracht aan de Vonder. In de speelzaal hebben de kinderen van de groepen

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Horizon

Nieuwsbrief de Horizon P a g i n a 1 Nieuwsbrief de Horizon Agenda 5 januari: luizencontrole 6 januari: oud papier 7 januari: inloopmiddag 11 januari: kleuters en onderbouw vrij 21 januari: studie dag leerlingen vrij 22 januari:

Nadere informatie

DATUM: 19 december 2016

DATUM: 19 december 2016 Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Dit is het allereerste digitale verslag van onze groep 3, eigenlijk een soort digitale klassenkrant, over de eerste helft van het schooljaar

Dit is het allereerste digitale verslag van onze groep 3, eigenlijk een soort digitale klassenkrant, over de eerste helft van het schooljaar Beste lezers Dit is het allereerste digitale verslag van onze groep 3, eigenlijk een soort digitale klassenkrant, over de eerste helft van het schooljaar Het lijkt al heel lang geleden, maar het is pas

Nadere informatie

WILGENTAALTJE 14 7 december 2018

WILGENTAALTJE 14 7 december 2018 WILGENTAALTJE 14 7 december 2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), Deze week stond in het teken van Sinterklaas. We hadden er samen met de leerlingen naar toe geleefd. En eindelijk was het dan zover. Woensdagochtend

Nadere informatie

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 2017 Agenda Nummer 15 Maandag 11 december Toets Aardrijkskunde thema 2 voor

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 08 09-12-2015 In dit nummer: Bericht voor groep 1-2 Personele zaken

Nadere informatie

Houtmarktbericht december 2013 1

Houtmarktbericht december 2013 1 Terwijl de afgelopen tijd de storm buiten raasde en de hagelstenen vielen is het in onze school lekker warm en behaaglijk en zijn we volop aan het werk over ons thema Feesten. Hoewel het 5 decemberfeest

Nadere informatie

Hallo ouders/ verzorgers van de kinderen van B4

Hallo ouders/ verzorgers van de kinderen van B4 Hallo ouders/ verzorgers van de kinderen van B4 Alweer de laatste nieuwsbrief van het jaar 2014. Deze wordt geopend met het blijde nieuws dat juf Ilse een baby heeft. juf Ilse en Tom zijn op 10-12- 14

Nadere informatie

20-11-2014. Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl

20-11-2014. Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl 20-11-2014 Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl Belangrijke datums 5 december Sinterklaas. Continurooster tot 13.30u gr. 5 t/m 8

Nadere informatie

jaargang 23 - nr. 4 december 2018

jaargang 23 - nr. 4 december 2018 jaargang 23 - nr. 4 december 2018 Bezoekadres : Ikeloane 10 9281 RB Corr. adres : Postbus 20 9280 AA HARKEMA Telefoon : 0512 361711 E-mail adres : wynroas@noventa.nl Website : wynroas.noventa.nl In deze

Nadere informatie

Nieuws uit groep 6: Joris beste speler van de week! De Carrousel rent

Nieuws uit groep 6:  Joris beste speler van de week! De Carrousel rent Nieuws uit groep 6: We hebben weer een leuke en drukke periode achter de rug, waarin veel is gedaan. Hieronder kunt u mee lezen en genieten van al onze belevenissen! Joris beste speler van de week! Net

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 11-11-2013-25-11-2013 Agenda: Ma 11-11 Sint Maarten Di 12-11 NIO toets voor groep 8 08.45-11.00 uur Wo 13-11 Gesprekken voorlopig advies groep 8 Do 14-11 Groep 1 2 naar Natuurmuseum Ma 18-11

Nadere informatie

Nieuwsbrief Schooljaar

Nieuwsbrief Schooljaar Nieuwsbrief Schooljaar 2014-2015 Week 51/17 18 december 2014 nr. 9 Belangrijke data 18 december Kerstdiner op school Kerstviering in de kerk 19 december Inloop groep 1 en 2 tot 9.30 uur 22 december t/m

Nadere informatie

Schooljaar december Nummer 9. In deze nieuwsbrief: Beste ouders/verzorgers,

Schooljaar december Nummer 9.  In deze nieuwsbrief: Beste ouders/verzorgers, Schooljaar 2016-2017 23 december 2016 Nummer 9 www.derank.scopescholen.nl derank@scopescholen.nl In deze nieuwsbrief: Kerstfeest Nieuw jaar Afscheid juf Elszien Nieuwe collega s Ziektevervanging Van de

Nadere informatie

cns d Uylenborch christelijke school voor basisonderwijs

cns d Uylenborch christelijke school voor basisonderwijs NIEUWSBRIEF 1 december nr. 634 Kind op maandag Voor godsdienst werken wij met de methode Kind op maandag. Iedere week staan er een aantal verhalen rond een thema of onderwerp centraal. Deze week gaan de

Nadere informatie

Voor de ouders, Team Weemewereld

Voor de ouders, Team Weemewereld Nieuwsbrief 14 Maandag 5 vrijdag 9 december Voor de ouders, Woensdag 23 november is juf Margien geopereerd aan haar ogen. Het herstelproces verloopt wat minder voorspoedig dan verwacht, daarom zal zij

Nadere informatie

Wij wensen alle kinderen die in december jarig zijn een hele fijne verjaardag toe!! NIEUWSBRIEF DECEMBER 2017

Wij wensen alle kinderen die in december jarig zijn een hele fijne verjaardag toe!! NIEUWSBRIEF DECEMBER 2017 NIEUWSBRIEF DECEMBER 2017 Belangrijke data: 4 december inleveren surprises 5 december Sinterklaasviering 12 december STAKING (school is gesloten) 13 december zaalhandbaltoernooi groep 7 21 december Kerstviering

Nadere informatie

Vanavond Kerstviering

Vanavond Kerstviering Nieuwsbrief 18 december 2014 Hierbij de nieuwsbrief met de nieuwtjes en ontwikkelingen van de Tweestromenschool. Heeft u kopij voor de nieuwsbrief, mail deze dan naar d.snoeren@tweestromenschool.nl Vanavond

Nadere informatie

Ik vind het heel leuk in groep 4. We rekenen en we doen taal. Zo leuk allemaal. Ik hoop dat ik nog veel leer. Julia

Ik vind het heel leuk in groep 4. We rekenen en we doen taal. Zo leuk allemaal. Ik hoop dat ik nog veel leer. Julia We hebben de afgelopen tijd weer veel leuke activiteiten in de klas gedaan. In november was er een gezellige opa en oma middag. Het is leuk om te zien dat de opa s en oma s en de kinderen samen genieten

Nadere informatie

jaargang 22 december 2016 nummer 5

jaargang 22 december 2016 nummer 5 jaargang 22 december 2016 nummer 5 A G E N D A Voor een goed actueel overzicht van de belangrijke data verwijzen we u graag naar de onlinekalender op onze website www.sboderegenboog.cnsede.nl Dag ouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief 27, 15 december 2017

Nieuwsbrief 27, 15 december 2017 Nieuwsbrief 27, 15 december 2017 Agenda 21 december Start 18.30 Kerstviering 22 december Alle kinderen om 12.00 VRIJ 23 dec. t/m 7 jan. Kerstvakantie 24 jan Start voorleesdagen Aanwezigheid directeur Maandag

Nadere informatie

Pietengym groep 1 tot en met groep 4

Pietengym groep 1 tot en met groep 4 Pietengym groep 1 tot en met groep 4 Afgelopen donderdag hadden de groepen 1 tot en met 4 pietengym. Alle kinderen zagen er prachtig uit in hun mooie pietenpak. Er waren zelfs kinderen als piet geschminkt.

Nadere informatie

20 december 2018 Nummer: 8

20 december 2018 Nummer: 8 20 2018 Nummer: 8 Beste Ouders/Verzorgers en leerlingen, In deze nieuwsbrief vindt vertellen de Spetters en Sterren wat er de afgelopen weken in de klas gedaan is. Vandaag vieren we met de kinderen en

Nadere informatie

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 7 december 2018 Nieuwsbrief nummer 7. Geachte ouders, verzorgers,

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 7 december 2018 Nieuwsbrief nummer 7. Geachte ouders, verzorgers, Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 7 december 2018 Nieuwsbrief nummer 7 Geachte ouders, verzorgers, Wegwijzertje Sinterklaas is het land weer uit; de voorbereidingen voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2016

Nieuwsbrief december 2016 Nieuwsbrief december 2016 Samen sterk in goed onderwijs! Beste ouders/ verzorgers, Nieuws vanuit de directie Het jaar zit er weer bijna op. De tijd vliegt voorbij en langs deze weg wil ik alle betrokkenen

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F SBO De Sluis Zwarteweg 120 8017 AZ Zwolle Tel.: 038-4536123 Website: www.sbo-desluis.nl Nummer: 5 Datum: 27 november 2014 AGENDA Vrijdag 5 december Sinterklaasfeest leerlingen s middags

Nadere informatie

TRIANGELNIEUWS. KiVa regel van de maand december: "We praten met elkaar (en gebruiken daarbij ik-taal ) (Thema "Communicatie )

TRIANGELNIEUWS. KiVa regel van de maand december: We praten met elkaar (en gebruiken daarbij ik-taal ) (Thema Communicatie ) TRIANGELNIEUWS Nieuwsbrief van CBS De Triangel Weth. Olthoflaan 4B, 9902 LB Appingedam 0596 680023 www.cbstriangel.nl directie.triangel@noordkwartier.nl 05-12-2018 We willen dat pesten stopt! KiVa regel

Nadere informatie

Jaargang: 17 Nr

Jaargang: 17 Nr Jaargang: 17 Nr. 4 21-12-2013 NIEUWSBRIEF van Katholieke Basisschool PIROUETTE Eindredactie: Sergio van Dijk, Rienke van den Berg, Ignace Kloet Technische realisatie: Aster Brouwer, ICT-coördinator. AGENDA

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl December 2018 Dat december een drukke maand is weten wij op school ook. Sint is het land nog niet uit of de kerstboom staat alweer in de

Nadere informatie

o.b.s. De Goudvink - 15 december 2017

o.b.s. De Goudvink - 15 december 2017 o.b.s. De Goudvink - 15 december 2017 Belangrijke data 20 december Trefbaltoernooi groep 7/8 21 december Kerstdiner, 17.00-18.15 uur 22 december 12.00 uur vrij 22 december Start kerstvakantie 5 januari

Nadere informatie

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner.

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner. Beste ouders, verzorgers, Via deze weg wil ik allereerst alle collega s hartelijk bedanken voor hun extra inzet de afgelopen tijd. Meerdere collega s werken al weken extra dagen of vangen groepen leerlingen

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

voor het laatste nieuws kijk je op NUMMER 13 SCHOOLJAAR Donderdag 17 maart 2016

voor het laatste nieuws kijk je op  NUMMER 13 SCHOOLJAAR Donderdag 17 maart 2016 voor het laatste nieuws kijk je op www.sbofacet.nl NUMMER 13 SCHOOLJAAR 2015-2016 Donderdag 17 maart 2016 BELANGRIJKE DATA 25-3 Goede Vrijdag, alle leerlingen vrij 27 en 28-3 Pasen 29-3 Studiedag, alle

Nadere informatie

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Onze school is afgelopen maandag weer in kerstsfeer gebracht. Zeker nu de ochtenden lang donker en schemerig zijn, geven

Nadere informatie

SBO Mozaik Nieuwsflits

SBO Mozaik Nieuwsflits SBO Mozaik Nieuwsflits In deze Nieuwsflits Van de directie Agenda Verjaardagen Jaarfeest Nationaal Schoolontbijt Sinterklaasviering Schoolschaatsen Kerstviering Wist je dat... Van de directie Beste ouders

Nadere informatie

MAANDMEMO december 2016

MAANDMEMO december 2016 MAANDMEMO december 2016 Beste Ouders, Hoewel Sint nog niet zijn hielen heeft gelicht, Komt 2017 al snel in zicht. De eerste helft van het schooljaar is al bijna omgevlogen, Maar de rest van het jaar laat

Nadere informatie

De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus

De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus De Nieuwsvlieger Dé nieuwsbrief van BS. De Triangel & SBO Bernardus 21 december 2018 Schooljaar 2018-2019 Noteer in uw agenda! 7 januari 2019 Eerste schooldag van 2019! Gevonden voorwerpen Op school raakt

Nadere informatie

Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6

Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6 Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6 Groep 6 heeft gisteren een kerstoptreden gegeven in het bejaardenhuis de 10 gemeenten. Al weken hebben we hiervoor geoefend.

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2014

Nieuwsbrief December 2014 Nieuwsbrief December 2014 Groep 5 t/m 8: vrijdag a.s. continurooster tot 14.00 u. Net als andere jaren hebben we natuurlijk komende vrijdag een continurooster. Excuses voor het feit at we een en ander

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Nieuwsbrief 7 OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Agenda: vrij 1 dec. Bureau Halt verzorgt een les voor groep 8 Extra gymles voor groep 7 ma 4 dec. Surprises inleveren op school (gr. 5

Nadere informatie

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Weeknieuws 13 cursus 2015 2016

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F NR 8 N I E U W S B R I E F 12-12-2018 T E R U G B L I K Wat een gezellig sinterklaasfeest hadden we! Sint had zich met zijn pieten goed voorbereid en om zeker te weten dat hij op tijd op de Keizerskroon

Nadere informatie

Uiterste inleverdag voor de bestelformulieren van de kerststollen.

Uiterste inleverdag voor de bestelformulieren van de kerststollen. 26 november 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 27 Groep 4, kookles (Pietensoep) groep 4 van Sterappels. Pyjamazingen (18.30 uur). Vr 28 Streekmuziekschool komt voor de groepen 3 en 4 met een voorbereidende

Nadere informatie

A G E N D A. Kerstviering. Denkt u nog even aan het meegeven van glazen potjes. Vrij. 18 dec. Speelgoedochtend groep 1/2, 3 en 4

A G E N D A. Kerstviering. Denkt u nog even aan het meegeven van glazen potjes. Vrij. 18 dec. Speelgoedochtend groep 1/2, 3 en 4 W E E K B R I E F Nr. 15 04 december 2015 Datum Omschrijving A G E N D A Woe. 16 dec. Kerstviering. Denkt u nog even aan het meegeven van glazen potjes. Vrij. 18 dec. Speelgoedochtend groep 1/2, 3 en 4

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 december nr. 5

Nieuwsbrief 19 december nr. 5 Nieuwsbrief 19 december nr. 5 Bijna Kerstmis Bijna Kerstmis en we steken binnen kaarsen aan om licht te brengen in de duisternis. Wij willen met u even stil staan bij het feest van het licht. Tijdens de

Nadere informatie

Secretarieel jaarverslag

Secretarieel jaarverslag Secretarieel jaarverslag Schooljaar 2014-2015 Voorwoord Het was best een uitdagend jaar voor de Tjotter, dat schooljaar 2014/2015. Door de samenvoeging van Tjotter Buiten en Binnen was het hoofdgebouw

Nadere informatie

Weekbrief CBS De Til 4 t/m 10 december 2017 Week 49 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Weekbrief CBS De Til 4 t/m 10 december 2017 Week 49 Waarin een kleine school groot kan zijn! Weekbrief CBS De Til 4 t/m 10 december 2017 Week 49 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Vanuit de directie Afgelopen week hebben we (bijna) alle ouders getroffen tijdens

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 december 2015

Nieuwsbrief 10 december 2015 Beste kinderen, ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 10 december 2015 Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief met belangrijke informatie over de Blokpoelschool. De nieuwsbrief wordt ook op de website www.blokpoelschool.nl

Nadere informatie

Kerstwens groep 1-2a. Dat iedereen lief en gezond is

Kerstwens groep 1-2a. Dat iedereen lief en gezond is Kerstwens groep 1-2a Dat iedereen lief en gezond is Kerstwens groep 1-2B Kerstwens groep 1-2C Wij hebben gezellig geknutseld en een mooie kerstwens bedacht: Wij wensen dat jullie lang en gezond zullen

Nadere informatie

Activiteiten /ouderhulp op De Driehoek

Activiteiten /ouderhulp op De Driehoek Activiteiten /ouderhulp op De Driehoek Aarle-Rixtel, 29 augustus 2013 Op de Driehoek worden regelmatig activiteiten georganiseerd. Bij een groot aantal van deze activiteiten is de hulp van ouders meer

Nadere informatie

2152 BE Nieuw-Vennep 23 december tel

2152 BE Nieuw-Vennep 23 december tel Het Mozaïek Nieuwstraat 43 Nieuwsbrief 2152 BE Nieuw-Vennep 23 december 2016 www.basisschoolhetmozaiek.nl directie.mozaiek@jl.nu tel. 0252 672694 Data: 27 en 28 dec Basketball scool maandag 9 januari start

Nadere informatie

Weekbrief. 7 11 december 2015

Weekbrief. 7 11 december 2015 Sinterklaas op de Leer Afgelopen vrijdag bracht de Sint met zijn Pieten een bezoek aan onze school. Het werd een heerlijke sfeervolle dag. De kinderen genoten van de geweldige surprises die de knutselpieten

Nadere informatie

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen Nieuwsbrief 12-12-2014 Jaargang 17 / nr. 5 De volgende nieuwsbrief verschijnt op: 16 januari 2015 Agenda 16-12 kerststukjes maken 18-12 groep 3 t/m 8 schaatsen op het marktplein 18-12 s middags vrijdag

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

9 december 2016 nummer 7 AGENDA. Juf Tamara studieverlof, juf Linda vervangt

9 december 2016 nummer 7 AGENDA. Juf Tamara studieverlof, juf Linda vervangt 9 december 2016 nummer 7 AGENDA ma 12 dec. ma 12 dec. di 13 dec. woe 14 dec. vrij 16 dec. ma 19 dec. di 20 dec. wo 21 dec. do 22 dec. vrij 23 dec. Juf Tamara studieverlof, juf Linda vervangt Juf Nellie

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2018 Fiduciaschool

Nieuwsbrief December 2018 Fiduciaschool Nieuwsbrief December 2018 Fiduciaschool CSBO Fiduciaschool, Distributiestraat 1, 9728 CR GRONINGEN Agenda December 2018 Datum Groep Activiteit 5 december Alle Sinterklaas is op school! 17-20 dec. Alle

Nadere informatie

PRIKBORD 4. 3 september 2014. 19 november 2015. Nieuws van de directie

PRIKBORD 4. 3 september 2014. 19 november 2015. Nieuws van de directie PRIKBORD 4 3 september 2014 19 november 2015 Schooljaar 2015-2016 In dit nummer de directie groep 1-2-3 groep 4-5-6 groep 7-8 Vreedzame school Overig nieuws 1 1 2 3 3 4 Verjaardagen 4 Informatie van derden

Nadere informatie

Welkom. Personeel. Start instroomgroep. Feesten

Welkom. Personeel. Start instroomgroep. Feesten Jaargang 03 nummer 12 december 2015 Schoolleider: Wilma Veldman De Sirene wordt elke laatste vrijdag van de maand verstuurd per digiduif of meegegeven aan het oudste kind uit een gezin en is te lezen op

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr e jaargang Vrijdag 18 december Het licht is gekomen. Zo klein als een kind. Zo groot als de hemel.

Nieuwsbrief nr e jaargang Vrijdag 18 december Het licht is gekomen. Zo klein als een kind. Zo groot als de hemel. Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 8 13 e jaargang Vrijdag 18 december 2015 Het licht

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2016

Nieuwsbrief januari 2016 Nieuwsbrief januari 2016 Aan de ouders en verzorgers, De tijd vliegt voorbij. Als u dit leest, hebben de kinderen al bijna kerstvakantie. Een aantal drukke maanden liggen achter ons. Aan het einde van

Nadere informatie

Wervelwindt. Kentalis Terwindt. Informatieblad van Kentalis Terwindt voor ouders/verzorgers, schooljaar , week 48.

Wervelwindt. Kentalis Terwindt. Informatieblad van Kentalis Terwindt voor ouders/verzorgers, schooljaar , week 48. Wervelwindt Kentalis Terwindt Informatieblad van Kentalis Terwindt voor ouders/verzorgers, schooljaar 2014-2015, week 48 Wervelwindt Vanuit het managementteam De voorbereidingen voor Sint en Kerst zijn

Nadere informatie

Goede doelen De leerlingen hebben vorige keer 18,35 meegenomen. Alle gevers en geefsters: hartelijk bedankt!

Goede doelen De leerlingen hebben vorige keer 18,35 meegenomen. Alle gevers en geefsters: hartelijk bedankt! Opsteker nr.7 8 december 2017 CBS De Slagkrooie 0591-38 24 12 Ringstraat 2 info@cbsdeslagkrooie.nl 7848 BW Schoonoord www.cbsdeslagkrooie.nl Goede doelen De leerlingen hebben vorige keer 18,35 meegenomen.

Nadere informatie

We wensen iedereen veel leesplezier!! Even een tip. Check ook eens de foto s op onze website. De juf zet er regelmatig foto s op.

We wensen iedereen veel leesplezier!! Even een tip. Check ook eens de foto s op onze website. De juf zet er regelmatig foto s op. Welkom allemaal We wensen iedereen veel leesplezier!! Even een tip. Check ook eens de foto s op onze website. De juf zet er regelmatig foto s op. Alweer een periode van 8 weken achter de rug. De tijd vliegt

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schooljaar 2015/2016 nr. 5- december 2015

Nieuwsbrief. Schooljaar 2015/2016 nr. 5- december 2015 Nieuwsbrief Schooljaar 2015/2016 nr. 5- december 2015 Klankbordavond Maandagavond 23 november hebben we met enkele ouders (6) gesproken over het thema communicatie op de Rietkraag. Het was een zinvolle

Nadere informatie

Lijster eens. Het team van OBS De Lijster wenst u allen hele fijne feestdagen en een goed december 2017 schooljaar nieuwsbrief 9

Lijster eens. Het team van OBS De Lijster wenst u allen hele fijne feestdagen en een goed december 2017 schooljaar nieuwsbrief 9 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 18 december 2017 schooljaar 2017-2018 nieuwsbrief 9 Van de directie Wat gaat de tijd toch snel. 2017 zit er al weer bijna op. Deze week

Nadere informatie

SCHAFTERTJE. Naast enkele algemene zaken, staat dit schaftertje in het teken van. Ontvangst en Sintervoice. Belangrijke data. PBS gedragsverwachting

SCHAFTERTJE. Naast enkele algemene zaken, staat dit schaftertje in het teken van. Ontvangst en Sintervoice. Belangrijke data. PBS gedragsverwachting SCHAFTERTJE Plezier Respect Verantwoordelijkheid Veiligheid Belangrijke data 21 dec: Kerstfeest 24 dec: Kerstvakantie t/m 8 januari 2017 Maandag 9 januari 2017 om 8.30 uur start de school weer. Naast enkele

Nadere informatie

Terugblik op December Wij wensen alle kinderen die in januari jarig zijn een hele fijne verjaardag toe!! NIEUWSBRIEF JANUARI 2018

Terugblik op December Wij wensen alle kinderen die in januari jarig zijn een hele fijne verjaardag toe!! NIEUWSBRIEF JANUARI 2018 NIEUWSBRIEF JANUARI 2018 Belangrijke data: 8 januari start school na kerstvakantie 9 januari bezoek Hermitage groep 4A en 4B 10 januari scholenmarkt Noorderbreedte voor groep 8 11 januari inloopuurtje

Nadere informatie

21 december 2016 AGENDA WIST U DAT..

21 december 2016 AGENDA WIST U DAT.. 21 december 2016 AGENDA 22 december Kerstviering op school, continurooster tot 14.00 uur. Meer informatie in deze nieuwsbrief 23 december Alle leerlingen s middags vrij. Begin Kerstvakantie 26 december

Nadere informatie

Regel van de maand oktober

Regel van de maand oktober Jaargang 25 - nr. 4 14 oktober 2014 www. kw-a.nl Kindgesprekken Na de herfstvakantie gaan we beginnen met kindgesprekken. In het onderwijs voeren we met de kinderen vooral leerstofgerichte gesprekken.

Nadere informatie

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond Kringgesprek Geachte ouders, Nummer 8 2013-2014 2014 Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond het kerstfeest. De kinderen zijn s ochtends gewoon op school. Om

Nadere informatie

Jaargang 15, 2016/2017 nummer 4. Schoolregel van de maand. Agenda maand december Voor december staat de schoolregel:

Jaargang 15, 2016/2017 nummer 4. Schoolregel van de maand. Agenda maand december Voor december staat de schoolregel: Jaargang 15, 2016/2017 nummer 4 Schoolregel van de maand Voor december staat de schoolregel: Iedereen hoort erbij centraal. Iedereen is de moeite waard. We proberen niemand buiten te sluiten op welke grond

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

Nieuwsbrief van obs De Goudvink

Nieuwsbrief van obs De Goudvink Nieuwsbrief van obs De Goudvink schooljaa r 2016-2017 Nieuwsbrief 18 november 2016 Belangrijke data 21 november Groep 1 en 2 naar de Tamboer 24 november Groep 3 en 4 naar de Tamboer 24 november Groep 1

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief

Obs t Montferland Nieuwsbrief Obs t Montferland Nieuwsbrief December 2017 Uitdagend onderwijs met een sterke basis AGENDA Maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag 11 12 Staking leerkrachten 18 19 20 Kerst in het Barghse Huus 13 14

Nadere informatie

Maandplanning december 2016 Jaarthema: Anders is leuk

Maandplanning december 2016 Jaarthema: Anders is leuk Maandplanning december 2016 Jaarthema: Anders is leuk Maandpunt: Ik ben uniek Mos: lichtje uit voor je de deur sluit! Activiteitenkalender kleuters - Donderdag 1 december: - Juf Els en juf Lise: Thema:

Nadere informatie