2016 / Poortershoes Oosterweg CA Groningen Tel

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "2016 / Poortershoes Oosterweg CA Groningen Tel"

Transcriptie

1 2016 / Poortershoes Oosterweg CA Groningen Tel Activiteiten programma Buurtcentrum Stadspark Lorentzstraat HW Groningen Tel

2 VOORWOORD Voor u ligt het nieuwe activiteitenprogramma van buurtcentrum Stadspark en het Poortershoes. Beide buurtcentra werken al jaren samen op het gebied van de programmering. Ook dit jaar is ons gezamenlijk aanbod weer in één boekje samengebracht. Om het onderscheid duidelijk te maken zijn alle teksten die betrekking hebben op het Poortershoes in rood gedrukt en die van Stadspark in groen. 2 De activiteiten beginnen in de week van 5 september, tenzij anders vermeld. Alle activiteiten in dit boekje zijn kort beschreven met daarbij de locatie en de eigen bijdrage (EB). Op de middenpagina staat een overzicht van alle activiteiten. Uitgebreidere informatie over de activiteiten en actuele zaken op de websites: en We wensen u veel plezier dit seizoen! Poortershoes Aanmelding via de website of de mail: poortershoes2@home.nl De betaling van het cursusgeld gaat komend seizoen weer uitsluitend via de pinautomaat! OPEN HUIS OP WOENSDAG 31 AUGUSTUS, 16:00-19:00 UUR Stadspark Aanmelding via de telefoon: of de mail: buurtcentrum@stadspark.demon.nl OPEN HUIS OP DONDERDAG 25 AUGUSTUS, 16:00-18:00 UUR Samenwerking met WIJteam Samen met het WIJteam Rivierenbuurt en de wijkagenten organiseren de buurtcentra een paar keer per jaar een gezamenlijke buurtborrel. Bedoeling is om informeel kennis te maken met elkaar en te praten over dingen die de buurt aangaan. Met een gratis hapje en een drankje. Donderdag 27 oktober uur in buurtcentrum Stadspark Donderdag 24 november uur in het Poortershoes Samenwerking met het Prins Clausconservatorium Samen met het conservatorium, de Borgmanschool en Social Studies van de Hanzehogeschool worden er in het Poortershoes concerten georganiseerd met traditionele muziek uit verschillende landen. Dat gebeurt door internationale studenten van het conservatorium, die op deze manier de kans krijgen om een deel van hun culturele tradities te delen met de buurtbewoners. De concerten vinden plaats op de vrijdagavond. Meer informatie over data en tijden op onze website. In de Borgmanschool worden door de studenten muziekworkshops georganiseerd voor kinderen.

3 Beweging Fitness/Bewegen op muziek Deze cursus wordt op maandag van uur en op woensdag van uur gegeven door Hilda Heerlien. In een ontspannen sfeer wordt een vast patroon van oefeningen uitgevoerd. Er wordt hard gewerkt aan het verstevigen van bepaalde spiergroepen. EB 64,- voor 16 x (sept-dec, jan-18 apr), locatie Poortershoes. Werelddans 55+ Dansen op muziek uit verschillende landen en zeer gevarieerd. Geschikt voor de 55-plusser. Docent is Tineke Wieringa tel.: Op maandagmiddag van uur. EB 30,- per 4 maanden, locatie Poortershoes. Op dinsdagochtend van uur. EB 30,- per 4 maanden, locatie Stadspark. Loopgroep Wilt u elke week een (half) uurtje bezig zijn met hardlopen, maar heeft u geen zin om dat in uw eentje te doen? Kom dan op de maandagavond om uur naar het Poortershoes. Fietstochten Stad en Ommeland In september, oktober en vanaf mei worden er elke dinsdag vanuit buurtcentrum Stadspark fietstochten georganiseerd. De tochten zijn meestal rond de 30 km. Vertrek na de koffie rond 9.30 uur, aankomst tussen uur. Dan wordt een kopje verse soep geserveerd. EB 2,50 incl. soep. Swinging Combifit Elke maandagavond van uur een gevarieerd programma op swingende muziek. Alle spiergroepen én je conditie krijgen een oppepper! EB 64,- per 4 mnd (sept-dec, jan-apr), locatie Poortershoes. Yoga Yoga is razend populair! Yoga wordt steeds meer erkend om zijn preventieve en genezende effecten voor de algehele gezondheid. Het bestaat uit het beoefenen van yogahoudingen en ademhalingsoefeningen. Deze hebben een positieve invloed op de lenigheid, de ontspanning en de bloedcirculatie. Er worden verschillende stijlen yoga aangeboden: Op maandagochtend zijn 2 cursussen Mindfulness yoga: van en van uur. Zeer geschikt voor 55plussers, onder leiding van docente Tanya. EB 64,- per 4 mnd (septdec, jan-apr), locatie Poortershoes. 3 1 Op dinsdagavond wordt van uur Poweryoga. EB 75,- per 4 mnd (sept-dec, janapr), locatie Poortershoes. Op donderdag 15 september start van uur weer Hatha yoga door Jorinde Rossing. EB 75,- per 4 mnd (sept-dec, jan- apr), locatie Poortershoes. Op donderdag 15 september, uur wordt nu ook de Hatha yoga door Jorinde Rossing gegeven in buurtcentrum Stadspark. EB 75,- per 4 mnd. (sept-dec, jan-apr).

4 ACTIVITEITEN VOOR VOLWASSENEN 2 4 Op maandagochtend van uur kunnen 55 plussers terecht bij de Yoga 55+ in Stadspark. Docent is Jolanda Bootsma. EB 35,- per 10 x, locatie Stadspark. Jazzgym Op donderdagavond van uur kan jong en oud terecht bij Jazzgym. Drie kwartier werken aan de conditie en daarna bewegen en dansen op muziek. Vrijwillig begeleider is Maria Beekman. EB 20,- voor 10, locatie Stadspark. Yolanda Nolden Pilates Op dinsdag 4 oktober starten er weer cursussen Pilates. Om uur voor gevorderden en uur voor beginners. Met Pilates-oefeningen breng je het lichaam in balans, verbeter je de bloedsomloop, het is stress verlagend en verhoogt je uithoudingsvermogen. Daarnaast voel je je goed en zal je er beter gaan uitzien. Op donderdag 6 oktober van uur is er Pilates voor gevorderden. Docent is Yolanda Nolden. EB 40,- voor 10 x (okt-dec), locatie Poortershoes. Vervolg in jan-mrt, apr-juni. Gym 50+ Op woensdag is er van uur een Gymclub voor 50+ dames. Gezellig én gezond. Docent is Quirijn Kroese, EB 10,- per 4 x, locatie Stadspark. Bewegen Op Muziek Op woensdag 7 september van uur start Bewegen Op Muziek weer, in de volksmond ook wel Bommen genoemd. Lekker bezig met trainen in een gezellige sfeer. Docent is Joke Westra. EB 10,- voor 4 x, locatie Stadspark. Margo Bouwman Tai Ji Quan voor beginners en gevorderden (12x) Er wordt gewerkt met de wereldwijd bekende Tai Ji Quan 24-vorm, vooraf gegaan door beoefening van de Qigong-serie Tai Ji Qigong deel Later wordt een stukje van een traditionele Tai Ji Quan - vorm geleerd. Docent is Margo Bouwman. Voor info en aanmeldingen (ook voor de proefles): margobouwman@gmail. com. Start woensdag 14 september met een proefles uur voor beginners en uur voor gevorderden. EB 48,- voor 12 x. Locatie Poortershoes. Zumba Deze populaire vorm van fitness is een combinatie van Aerobics en Latin Dance. Door de opzet wordt tijdens de workout je hele lichaam getraind. Op de maandag van uur en de donderdag van uur. Docent is Ernesto Castelliano. EB 64,- per 4 mnd (sept-dec, jan - apr), locatie Poortershoes.

5 Salsa voor beginners en gevorderden Salsa: de vrolijke, energieke dans uit latijns Amerika. Op dinsdagavond zijn er tussen en uur 3 lessen salsa voor beginners. Start op dinsdag 6 september uur met een proefles! Op woensdag 7 september zijn er tussen en uur salsalessen op verschillende gevorderdenniveaus. Docenten zijn Vyrich en Elze. EB 60,- voor 10x, locatie Stadspark. Op donderdagavond zijn er 2 Salsalessen van uur voor beginners en van uur voor gevorderden. Docent is Alfonzo Gutierrez. EB 60,- voor 10 x, locatie Poortershoes. TALEN Cursussen Spaanse conversatie Voor ver gevorderden is er een cursus op de maandag van uur. Op dinsdag van uur een cursus voor iets gevorderden (3 e jaars). Docent voor deze lessen is Karin Nicolay. Op woensdag 7 september van uur start er een cursus Spaanse conversatie voor beginners. Van uur is er een cursus voor iets gevorderden (2 e jaars). Docent is Olivia Ormo. Zij gebruikt het leerboek Caminos. Locatie: Poortershoes, EB voor Spaans is 112,- per 4 mnd (sept-dec, jan-apr) Engels (iets gevorderd) Het Engels is voor ons de belangrijkste wereldtaal. Denk aan TV-programma s, computertaal maar ook ons dagelijks taalgebruik raakt steeds meer doorspekt met het Engels. Docent is Jelly de Jong. Op maandag van uur. EB 60,- incl. lesmateriaal per 4 mnd (sept-dec, janapr), locatie Stadspark. Franse conversatie, beginners en iets gevorderden Op de maandagavond van uur kunt u deelnemen aan Franse Conversatie voor beginners en om uur voor de iets gevorderden. Indien u twijfelt over uw niveau kunt u zich altijd laten testen door docent Annerie Baijer. EB 60,- incl. lesmateriaal per 4 mnd (sept-dec, jan-apr, locatie Stadspark. Cursus Italiaans Op woensdag 7 september, uur, start een cursus Italiaans voor beginners. De nadruk ligt op de conversatie maar uiteraard komt ook de grammatica van deze mooie taal aan bod. Docente is Nadia Tabar. Locatie: Poortershoes, EB 112,- per 4 mnd (sept-dec, jan-apr) CREATIEF Schilderlessen Op maandagavond van uur. In deze lessen komen materiaalgebruik, kleur mengen, compositie, stilleven, landschap en het menselijk model aan de orde. Er wordt gewerkt met verschillende materialen waarbij de nadruk ligt op acrylverf. Er is voldoende ruimte voor eigen wensen en ideeén. Zowel beginners als gevorderden zijn welkom. Docent is kunstenaar Som Tan. EB 104,- per 4 mnd (sept-dec, jan-apr), locatie Poortershoes. 5 3

6 4 6 Creatieve club Op dinsdagmiddag 6 september van uur gaat deze gezellige, creatieve club weer van start. De deelnemers zijn samen bezig met het maken van allerlei verrassende creaties. EB 2,50 per keer, locatie Stadspark. Schildercursus Op de dinsdagavond is er van uur een schildercursus met begeleiding van kunstenares Marijke Langius. Iedereen krijgt op zijn of haar niveau de nodige adviezen. U kunt kiezen tussen verschillende technieken en materialen zoals aquarel, acryl, houtskool en pastelkrijt. De onderwerpskeuze is vrij (landschap, stilleven, mens of dier, realistisch of abstract) maar er kan ook een gezamenlijk thema worden gekozen. Voor penselen en palet dient u zelf te zorgen. EB 78,- per 3 mnd (sep-nov) en 104,- per 4 mnd (jan-apr), locatie Poortershoes. Modeltekenen (14x) voor beginners en gevorderden Op woensdag 7 september beginnen de cursussen modeltekenen voor gevorderden. Met behulp van een model leer je de begrippen als vlak, lijn, licht, proporties, verhouding, richting en compositie te verkennen. Bij de groep gevorderden wordt er meer aandacht besteed aan het eigen handschrift. We werken met tekenmaterialen zoals potlood, houtskool, grafietstift en krijt. Iedereen werkt in z n eigen tempo. Op donderdag 8 september van uur start er een cursus voor beginners. Bij de eerste les neem je tekenmaterialen (potlood 6b, houtskool) en klemmen mee. Het papier is gratis. De lessen worden gegeven door kunstenares Tiny Buurke. EB 104,- plus kleine toeslag voor model afhankelijk van de groepsgrootte). Locatie Poortershoes. Schildercursus Op woensdag en op donderdag van uur is er een schildercursus onder begeleiding van kunstenaar Som Tan. Er wordt gewerkt met verschillende materialen waarbij de nadruk ligt op acrylverf. Deelnemers werken zelfstandig maar krijgen voldoende begeleiding. Zowel beginners als gevorderden zijn welkom. EB 65,- per 4 mnd (sep-dec, jan-apr), locatie Stadspark. Mindfull schilderen (8x) Op donderdag 29 september, uur start deze nieuwe cursus. We gaan ons concentreren op het schilderen met aandacht. De dialoog tussen de cursist en zijn/ haar schilderij krijgt de volle aandacht door bewust te reageren in plaats van automatisch. Ieder streek van het penseel heeft invloed op het beeld en we zullen leren om te kijken naar

7 iedere verandering die we maken in ons werk en hoe we daarop kunnen reageren. We gaan de remmende vooroordelen die we hebben ten opzichte van het schilderen afleggen, ten bate van onze eigen creativiteit. Docent is kunstenaar Som Tan. EB 50,- locatie Stadspark. Creatief met textiel en garen (8x) Op woensdagavond 7 september, uur start deze cursus. Er wordt een aantal technieken aangeboden: breien, haken, werken met vilt, naaimachineles, quilten en verder waar de deelnemer behoefte aan heeft. Op deze manier kun je ontdekken wat je leuk vindt. In 8 keer kunnen ca. 4 verschillende dingen worden gemaakt, bijv. breien of haken van een tas of muts, een rokje naaien of een paar blokken quilten voor een toilettas of hoesje. Begeleiding door Anneke van de Wal en Roelie Kraima. EB 60,- voor 8 x, excl. materiaal. Locatie Poortershoes. Cursus Speksteen (5x) Op woensdagavond 26 okt-23 nov, uur. We maken kennis met het materiaal en ontdekken hoe mooi dit te bewerken is. De eerste les beginnen we met het maken van een hanger. De volgende lessen kiest u een steen en bewerkt deze in begeleide stappen tot uw eigen beeld. Degenen die al een cursus gevolgd hebben (en enthousiast geworden zijn) kunnen hun vaardigheden verder uitbreiden. 7 5 Docent is Wietske Groenveld-Pel. EB 70,- incl. materiaal. Locatie Stadspark. Cursus Fantasiedieren maken (4x) Op woensdagmiddag 25 januari-25 februari, uur. Tijdens deze cursus gaan we ons eigen fantasiedier(en) maken. We werken met heel diverse recycle materialen. Geef jezelf en je fantasie de ruimte en verras jezelf! Docent is Wietske Groenveld-Pel. EB 60,- incl. materiaal, locatie Stadspark. Cursus Vilten (4x) Gezellig samen vilten! Wilt u de vilttechniek aanleren en/of verder uitbreiden? Diverse vilttechnieken en toepassingen komen aan bod, in overleg met de groep: platte vlak; om een mal (bijv. hoesje voor tablet); om een vorm (bijv. sfeerlichtje en/of kerstbal); sieraden; Docent is Wietske Groenveld-Pel. EB 50,- (excl. materiaal, zo n 3,50-5,- per les), Op donderdag 3-24 november van uur, locatie Poortershoes. Op woensdag 23 november-14 december van uur, locatie Stadspark. Model boetseren (10x) Op donderdag 15 september van uur start deze cursus voor beginners en gevorderden. Hierin leer je boetseren naar een model. We maken meerdere snelle studies van klei, zodat je alles leert over formaat, volume, richting, lijn, vlak, huid, ruimtelijkheid en plasticiteit. Je leert je eigen stijl te ontwikkelen met voorbeelden uit de kunst.

8 OVERZICHT ACTIVITEITEN POORTERSHO SP is buurtcentrum Stadspark PH is buurtcentrum Poortershoes Activiteit dag tijd Locatie 6 Beweging Yogaclub 55+ ma SP Yoga(MBVO) ma PH Yoga(MBVO) ma PH 8Werelddans (MBVO) ma PH Fitness\bewegen op muziek ma PH Loopgroep ma PH Swinging Combifit ma PH Zumba ma PH Fietstochten sep-okt, mei-jun din SP Werelddans 55+ din SP Poweryoga din PH Pilates gevorderd din PH Pilates beginners din PH Salsa beginners 1-3 din SP Gym 50+ woe SP Bommen 65+ woe SP Salsa gevorderd woe SP Fitness/bewegen op muziek woe PH Tai Ji Quan beginners (10x) woe PH Tai Ji Quan gevorderd (10x) woe PH Hathayoga don PH Zumba don PH Jazzgymnastiek don SP Hathayoga don SP Pilates don PH Salsa beginners don PH Salsa gevorderd don PH Talen Engelse les (iets gevorderd) ma SP Franse conversatie beginners ma SP Franse conversatie iets gevorderd ma SP Spaans ver gevorderd ma PH Spaans beginners wo PH Spaans iets gevorderd wo PH Cursus Italiaans din PH Spaans verder gevorderd din PH Creatief Schildercursus ma PH Schildercursus din PH Creatieve club din SP Schildercursus woe SP Werken met textiel en garen woe PH Modeltekenen gevorderd woe PH Cursus Speksteen (5x okt-nov) woe SP Cursus Vilten (4x nov-dec) woe SP Fantasiedieren (4x jan-feb) woe SP Schildercursus don SP Model tekenen beginners don PH Model boetseren begin en gevordenden don PH Cursus Vilten (4x nov) don PH Open Huis Poortershoes woensdag 31 augustus van tot uur Oosterweg CA Groningen tel

9 ES EN STADSPARK SEIZOEN 2016 / 2017 Activiteit dag tijd Locatie Mindfull schilderen (8x) don SP Open atelier vrij SP Overige activiteiten Slimmer omgaan met je geld ma PH Slimmer omgaan met je geld di SP Cursus Grip&Glans (8x okt-nov) din PH Cursus Grip&Glans (8x okt-nov) don SP Leesclub (1x per 4 á 6 wk) don SP Inloop koffie en garen don PH Body, Mind & Soul vrij PH Djembé (4x sep-okt) vrij PH Ngoni (4x sep-okt) vrij PH Ontmoeting en recreatie Klaverjasclub din SP Bingo (laatste woensdag) woe PH Biljartles woe mid. en av. PH Bonte ochtend (2x per mnd) don SP Bridgeclub vrij SP Koren in het Poortershoes: Koor Zingen en zo ma PH Koor Sterke vrouwen din PH Koor Eelsk woe PH Koor Kooriander woe PH Koor Ratatouille woe SP Culinair Kookworkshops, 4 x ma PH Het Soep-uurtje din SP Lunch de warme hap don SP Buurtrestaurant din woe don PH Computerles en computerclubs: Computerles ma woe don PH Computerles ma woe don PH Computerles ma don SP Computerles din don SP Computerclub din SP Computerclub din PH Inloop- en informatieochtend don SP Activiteiten van de OSO: - Klaverjassen en Rummikub din PH - Sjoelen don PH - Biljarten vrij PH Open Huis Stadspark donderdag 25 augustus van tot uur Lorentzstraat HW Groningen tel

10 8 Docent is kunstenares Tiny Buurke. EB 80,- voor 10 x excl. bijdrage voor model (afhankelijk van groepsgrootte), locatie Poortershoes. Open atelier Op vrijdagochtend tussen uur biedt het Open Atelier mensen de mogelijkheid om op een gezellige manier, zonder begeleiding zelf aan de slag te gaan. EB 1,50 per keer, loca- 10tie Stadspark. OVERIGE ACTIVITEITEN Cursus Slimmer om gaan met je geld (4x) Meer doen met minder geld, maar hoe doe je dat? In deze 4 interactieve bijeenkomsten gaan we van en met elkaar leren om meer te doen met minder geld. Creatieve ideeën, weetjes, tips en adviezen zijn welkom in de lessen, we gaan het samen doen! Wat aan bod komt is: Budgetteren, administratie ordenen, overzichten maken/invullen, besparingen en inkomen verruimende maatregelingen, samenvatting van de bijeenkomsten en al het andere wat in bijeenkomsten aan bod komt of waar belangstelling voor is. De cursus wordt georganiseerd in samenwerking met de Budgetcoach van het Noorden. Meer info op: Maandag 7-28 nov, uur, locatie Poortershoes. Dinsdag 8-29 nov, uur, locatie Stadspark. EB 10,- voor 4x. GRIP&GLANS met elkaar (8x) GRIP&GLANS met elkaar is gericht op het vernieuwen en verdiepen van de contacten in een (bestaande) groep en het ontwikkelen van initiatieven. Op een positieve manier staat u stil bij wat u kunt, wat u wilt doen en met wie. Door het samen doen van oefeningen en het krijgen (en geven) van tips, leert u elkaar beter kennen. Twee begeleiders ondersteunen de zeven bijeenkomsten. De achtste keer is een terugkomdag. Zo ontdekt en bereikt u gezamenlijk zelfgekozen doelen. Met GRIP&GLANS met elkaar kijkt u samen vooruit! Dinsdag 4 okt-15 nov en 29 nov, uur, locatie Poortershoes. EB 15,- Donderdag 6 okt-17 nov en 6 dec, uur, locatie Stadspark. EB 15,- Meer informatie vindt u op Inloop Koffie en Garen Op donderdagochtend, uur zit Yv Hout klaar met de naaimachine om ondersteuning te bieden aan mensen die hun kleren gerepareerd willen hebben of die zelf een kledingstuk willen naaien. Uiteraard met een kopje koffie erbij. Leesclub Op de donderdag van uur komt 1 keer per 4 à 6 weken een leesclub bij elkaar in buurtcentrum Stadspark om gezamenlijk een boek te bespreken. Er is ondersteuning vanuit de Openbare Bibliotheek. EB 2,- per keer.

11 gedachten en dat is merkbaar in ons lichaam. Spelenderwijs zullen we aan de hand van NLP oefeningen en coachingtechnieken kijken hoe onze mind werkt en of we oude patronen kunnen loslaten. Cursus Soul 13 jan - 24 febr. We gaan in een veilige omgeving beleven en ervaren wat er zich op dieper, onbewust niveau in ons afspeelt. Er wordt gebruik gemaakt van visualisatie, 11 9 lichaamsgerichte oefeningen en (sjamantische) meditatie technieken. Chinese kalligrafie (4x) Op vrijdagochtend 23 september, uur, start er een korte cursus Chinese kalligrafie (4x). Docent Helen Wang geeft u een prachtige oefendoos met penseel, water en papier die u mag houden. Om de karakters goed te schrijven is veel oefening en concentratie nodig. U leert de basisvormen van de karakters en een goede penseeltechniek. Locatie Stadspak, EB 50,- incl. materiaal. Body, Mind & Soul Cursussen Body, Mind & Soul zijn onherroepelijk met elkaar verbonden. Door jezelf beter te leren kennen kom je lekkerder in je vel. De Body, Mind & Soul Cursus is opgedeeld in drie thema s. Je kan met één, twee of met alle drie van de thema s meedoen. De cursussen zijn op vrijdagochtend, uur, docent is Rosa. EB 45 voor 7x, Locatie Poortershoes. Er wordt gestart met een gratis proefles op vrijdag 9 sept. Kennismaken met Djembe en Ngoni (4x) Op vrijdag 30 sept-21 okt starten deze 2 kennismakingslessen, gegeven door Douba Dembele uit Mali. De lessen worden gegeven in het Engels en Frans. Een Ngoni is een snaarinstrument uit West- Afrika. De klankkast is gemaakt van hout of kalebas overtrokken met een gedroogde dierenhuid. Van uur is de Djembeles, van uur de Ngoni. Locatie Poortershoes. EB 25,- voor 4x. Cursus Body 16 sept - 4 nov. Wat heeft je lichaam je te vertellen? In deze cursus zullen we aan de hand van lichaamsgerichte oefeningen, meditaties en mindfulness kijken naar wat er in ons lichaam speelt en wat het ons te vertellen heeft. Het is een boeiende reis naar binnen. Cursus Mind 11 nov - 23 dec. Positieve gedachten geven ons meer energie dan negatieve

12 10 COMPUTERLES EN MEER Computerlessen voor beginners en iets gevorderden met individuele begeleiding De lessen zijn kleinschalig en worden één op één begeleid door ervaren docentvrijwilligers. Er is geen vaststaand lesprogramma, mensen leren 12wat ze zelf willen, in hun eigen tempo. In principe nemen mensen hun eigen laptop of tablet mee, maar er staan ook vaste computers. Er is veel interesse voor informatie opzoeken op internet, leren skypen, sociale media als Facebook en natuurlijk leren mailen en foto s bewerken. U kunt ook kennis maken met het werken op een tablet, zoals een Ipad. De clubs en lessen kosten 2,50 per keer, een les duurt 1,5 uur inclusief pauze. Op maandag-, woensdag- en donderdagochtend tussen uur, zijn er lessen in het Poortershoes. Op dinsdagochtend, uur is hier een computerinloop (met begeleiding) waar men vrijblijvend heen kan. Op maandag- en donderdagochtend, uur en dinsdag- en donderdagmiddag, uur is er in buurtcentrum Stadspark computerles. Op dinsdagochtend, uur is hier een computerclub (met begeleiding) waar men vrijblijvend heen kan. Cursus website bouwen in Wordpress (6x) Bouw uw eigen website in de workshop Wordpress met begeleiding van Georg Schmitz. Op woensdagavond 7 sept-12 okt, van uur. EB 60,- voor 6x, locatie Stadspark. Computer inloop- en informatieochtend Op donderdag van uur kan men terecht in buurtcentrum Stadspark met vragen op computergebied. Kom je niet uit een bepaald programma of zijn er problemen met bijvoorbeeld de laptop of mobiel? Onze medewerker Wim Bussemaker staat voor u klaar! EB 2,50 incl. kopje koffie. ONTMOETING EN RECREATIE Klaverjassen Dinsdag van uur kunt u in competitieverband gezellig Klaverjassen. Er is nog plaats voor nieuwe leden. EB 1,20 per keer. Locatie Stadspark. Biljarten In een gemoedelijke sfeer geeft Jan van Domburg op woensdagmiddag en avond biljartles voor beginners en iets gevorderden. EB 40,- septdec. Locatie Poortershoes Biljartgenootschap Poeli Flip Een biljartclub die ruim 65 jaar geleden in Groningen is opgericht. Elke dinsdagavond vanaf uur in het Poortershoes. Er wordt in ontspannen sfeer een onderlinge jaarcompetitie gespeeld in de spelsoorten libre, 30 beurten libre, bandspel, 30 beurten bandspel en 30 beurten driebanden. Nadere informatie bij de voorzitter, de heer F.W. Smit tel

13 Bonte donderdagochtend Twee á drie keer per maand op de donderdag van uur. Bont omdat deze ochtend elke keer anders ingevuld wordt. Twee keer per maand is er in ieder geval een spelletjesochtend, de andere keer is de invulling wisselend. Een workshop, een lezing, een film of en leuke doe-activiteit. EB wisselend, locatie Stadspark. Bingo Elke laatste woensdagmiddag van de maand van uur kunt u in het Poortershoes een gokje wagen tijdens onze gezellige bingo. Er worden 8 rondes gespeeld en de inleg is slechts 3,- voor deze 8 rondes. Per ronde gaan er 3 prijzen uit. Ook is er een extra ronde voor 1,-. Bridgeclub Op vrijdag van uur is er een Bridgeclub in buurtcentrum Stadspark. Bridge is een boeiend en spannend kaartspel, dat gespeeld wordt met een vaste partner. Enige bekendheid met het spel is wel een vereiste. EB is 3,- per keer, locatie Stadspark. koren In het Poortershoes zijn 4 koren die de grote zaal huren om er te repeteren. Buurtcentrum Stadspark heeft een eigen koor. Meer informatie via de websites. Maandag uur koor Zingen en zo, Z&Z zingt van zware smartlappen tot lichte opera s en alles wat daartussen past. Dinsdag uur vrouwenkoor Sterke vrouwen. Het koor zingt op projectbasis. Woensdag uur smartlappenkoor Eelsk, met levensliederen en smartlappen. Koor sterke vrouwen Woensdag uur Kooriander met een zeer gevarieerd repertoire. Woensdag uur koor Ratatouille, een enthousiast en swingend koor.

14 12 14 CULINAIR Het Soep-Uurtje Elke dinsdag tussen en uur een verrassend lekker en vers soepje voor iedereen die zin heeft aan een warm opkikkertje. U bent van harte welkom om aan te schuiven aan de stamtafel. EB 1,-. Locatie Stadspark. Lunch Elke donderdag tussen en uur wordt er een warme maaltijd geserveerd, aangepast aan het seizoen. U bent van harte welkom om aan te schuiven aan de stamtafel. EB 3,-. Locatie Stadspark. Buurtrestaurant Poortershoes Het Buurtrestaurant is van dinsdag t/m donderdag van uur geopend voor een zeer smakelijke en gezonde maaltijd: er wordt gekookt met verse ingrediënten. Er is keuze uit een vegetarische maaltijd of één met vlees of vis. En dat voor een redelijke prijs! Reserveren vooraf is raadzaam als u met meerdere mensen komt, anders kunt u gewoon langskomen. Kookworkshops (4x) Op maandag 19 sept-10 okt, uur 4 kookworkshops de Italiaanse keuken. Op maandag 24 okt-14 nov, uur 4 kookworkshops waar de Aziatische keuken centraal staat.

15 Activiteiten van de OSO (Ouderen Sociëteit Oosterpoort) OSO organiseert al jaren gezellige activiteiten, waarbij ook nieuwe leden van harte welkom zijn. Men kan lid worden voor 15,- per half jaar en kan dan meedoen aan alle activiteiten in het Poortershoes: Klaverjassen en rummikub Op de dinsdagmiddag is er klaverjassen en rummikub van uur. Sjoelen Op de donderdagmiddag is er sjoelen van uur. Biljarten Elke vrijdagmiddag is er biljarten van uur. Loop gerust eens binnen tijdens onze activiteiten of bel voor inlichtingen met: Bert Ritzema ( ) of Bertus Eissens ( ). 15

16 16 Poortershoes Oosterweg CA Groningen Tel Buurtcentrum Stadspark Lorentzstraat HW Groningen Tel Grafische Vormgeving: Druk:

Activiteitenkalender maart 2017

Activiteitenkalender maart 2017 Voor alle bewoners van: Zeeheldenbuurt, Badstratenbuurt, Laanhuizen, Rivierenbuurt, Grunobuurt, Herewegbuurt, Oosterpoortbuurt en de Meeuwen Activiteitenkalender maart 2017 Voor u ligt een overzicht van

Nadere informatie

Activiteiten 2018 / 2019

Activiteiten 2018 / 2019 Activiteiten 2018 / 2019 Buurtcentrum Oranjewijk Buurtcentrum Stadspark Buurtcentrum Het Poortershoes VOORWOORD Voor u ligt het nieuwe activiteitenboekje van buurtcentrum Oranjewijk, Stadspark en het

Nadere informatie

Open Huis. Buurtcentrum TuinPad Bessemoerstraat 4 Tel. 050-5776044. WOENSDAG 2 SEPTEMBER van 16.00 tot 19.00 uur

Open Huis. Buurtcentrum TuinPad Bessemoerstraat 4 Tel. 050-5776044. WOENSDAG 2 SEPTEMBER van 16.00 tot 19.00 uur 2015 / 2016 Open Huis WOENSDAG 2 SEPTEMBER van 16.00 tot 19.00 uur WWW.BUURTCENTRUMTUINPAD.NL Buurtcentrum TuinPad Bessemoerstraat 4 Tel. 050-5776044 Bij geen gehoor: 050-5710515 (Sonde2000) Buurtcentrum

Nadere informatie

Activiteiten 2017 / 2018

Activiteiten 2017 / 2018 Activiteiten 2017 / 2018 Buurtcentrum Het Poortershoes Buurtcentrum Oranjewijk Buurtcentrum Stadspark MFC De Stroming VOORWOORD Voor u ligt een boekje met het activiteitenprogramma 2017-2018 van vier buurtcentra

Nadere informatie

Recreatief, creatief, sportief en workshops

Recreatief, creatief, sportief en workshops Recreatief, creatief, sportief en workshops t Binnenhuys De Meent 4 3833 EA Leusden U bent van harte welkom! t Binnenhuys: Dé plek voor recreatie, creativiteit, sport en workshops Voorwoord Midden in Leusden

Nadere informatie

Informatie MEERWAARDE

Informatie MEERWAARDE Informatie MEERWAARDE Van stichting Meerwaarde hebben wij toestemming gekregen om de activiteiten t.b.v. ouderen en volwassenen uit het programmaboekje najaar 2005 te publiceren. De activiteiten vinden

Nadere informatie

Dit is het nieuwe activiteitenaanbod van. Dorpshuis Hoogkerk

Dit is het nieuwe activiteitenaanbod van. Dorpshuis Hoogkerk SEPTEMBER T/M DECEMBER 2012 ZUMBA CREATIEVE CURSUSSEN EN WORKSHOPS TAI CHI SALSA BLOEM SCHIKKEN Dit is het nieuwe activiteitenaanbod van Dorpshuis Hoogkerk Dit is een aanbod van nieuwe en oude vertrouwde

Nadere informatie

Activiteit Datum start & tijdstip Duur Prijs Tabblad. 19.30 21.30 uur Maandelijks gratis 1. Vrijdagmiddag van 14.00 16.00 uur

Activiteit Datum start & tijdstip Duur Prijs Tabblad. 19.30 21.30 uur Maandelijks gratis 1. Vrijdagmiddag van 14.00 16.00 uur Activiteit Datum start & tijdstip Duur Prijs Tabblad Alzheimercafé 19.30 21.30 uur Maandelijks gratis 1 Contact: Mevrouw M. de Leeuw Aquarelleren club Donderdagmiddag van 14.00-16.00 uur Vrijdagmorgen

Nadere informatie

18 20 20 17 CURSUSPROGRAMMA VOORJAAR www.volksuniversiteit-lisse.nl Arabisch startdatum starttijd lessen Arabisch voor beginners 1 wo 04 okt 19:00 15 Chinees Chinees 1 do 05 okt 18:45 12 Chinees 3 do 05

Nadere informatie

Cursus- en activiteitenoverzicht Welzijn De Meierij

Cursus- en activiteitenoverzicht Welzijn De Meierij Cursus- en activiteitenoverzicht Welzijn De Meierij 2017-2018 26-6-2017 Naam cursus/activiteit Locatie Cursustijd Duur Periode Start Schijndel - beweging + 20% Dru yoga maakt gebruik van toegankelijke,

Nadere informatie

Cursus- en activiteitenoverzicht Welzijn De Meierij

Cursus- en activiteitenoverzicht Welzijn De Meierij Cursus- en activiteitenoverzicht Welzijn De Meierij 2017-2018 4-7-2017 Naam cursus/activiteit Locatie Cursustijd Duur Periode Start Schijndel - beweging + 20% Dru yoga maakt gebruik van toegankelijke,

Nadere informatie

MEI T/M AUGUSTUS 2019 en vooruitblik

MEI T/M AUGUSTUS 2019 en vooruitblik WIJKPROGRAMMA Stevenshof MEI T/M AUGUSTUS 2019 en vooruitblik Wat is er in deze periode in de wijk te doen? Je vindt hier een selectie van activiteiten. Organisaties die in een volgend wijkprogramma ook

Nadere informatie

ACTIVITEITEN WIJKCENTRUM KUBIEK

ACTIVITEITEN WIJKCENTRUM KUBIEK Cursussen & Workshops Indonesisch Koken Beginners cursus Maandag avond van 19:30-22:00 uur 10 lessen 105,00 Inclusief ingrediënten Gevorderden cursus Maandag avond van 19:30-22:00 uur 6 lessen 66,00 Inclusief

Nadere informatie

Activiteitenkalender mei 2018

Activiteitenkalender mei 2018 Voor alle bewoners van: Zeeheldenbuurt, Badstratenbuurt, Laanhuizen, Rivierenbuurt, Grunobuurt, Herewegbuurt, Oosterpoortbuurt en de Meeuwen Activiteitenkalender mei 2018 Voor u ligt een overzicht van

Nadere informatie

Welkom in servicepunt Jeruzalem

Welkom in servicepunt Jeruzalem Welkom in servicepunt Jeruzalem Van t Hofflaan 29 (Watergraafsmeer) programma voorjaar 2019 In servicepunt Jeruzalem kunt u terecht voor interessante, leuke en sportieve activiteiten of een kop koffie/thee,

Nadere informatie

Poort 20 Activiteiten overzicht

Poort 20 Activiteiten overzicht Poort 20 Activiteiten overzicht Recreatie voorjaar 2014 Kienen Vrij biljarten Dames biljarten Competitie biljarten 2 e dinsdag vd mnd. 14.30 u. tot 1630 u. Kosten : 3,50 per plankje Iedere dag met uitzondering

Nadere informatie

Agenda februari toelichting Deelname 2,50 tenzij anders vermeld; niet-leden betalen dubbele prijs

Agenda februari toelichting Deelname 2,50 tenzij anders vermeld; niet-leden betalen dubbele prijs Agenda februari 2019 + toelichting Deelname 2,50 tenzij anders vermeld; niet-leden betalen dubbele prijs Vrijdag 1 februari 13.30 uur Feldenkrais - Rode Kruisgebouw ( 5) 15 uur Startbijeenkomst Zangkoor

Nadere informatie

Cursus - en activiteitenoverzicht Samen doen! Doe je ook mee?

Cursus - en activiteitenoverzicht Samen doen! Doe je ook mee? Cursus - en activiteitenoverzicht 2018 2019 Samen doen! Doe je ook mee? VOORWOORD Hierbij vind je het overzicht van de activiteiten en cursussen in 2018 2019. Welzijn De Meierij organiseert activiteiten

Nadere informatie

KERAMIEK Atelier HalfOm Cursussen/workshops

KERAMIEK Atelier HalfOm Cursussen/workshops KERAMIEK Atelier HalfOm Cursussen/workshops 2019-2020 Cursus/workshop Aantal lessen Aanvang Kosten p.p Keramische vormgeving 25 x 3u 16 sept 2019 397,50 Later instromen gedurende de cursus mogelijk. middag/avond

Nadere informatie

ACTIVITEITEN WIJKCENTRUM KUBIEK

ACTIVITEITEN WIJKCENTRUM KUBIEK Cursussen & Workshops Indonesisch Koken Beginners cursus Maandag avond van 19:30-22:00 uur 10 lessen 110,00 Inclusief ingrediënten De eerstvolgende cursus start op 9 september 2019 Gevorderden cursus Maandag

Nadere informatie

jaarcursussen GC t Blikveld

jaarcursussen GC t Blikveld jaarcursussen GC t Blikveld 2013 2014 Elk jaar opnieuw staan een dertigtal enthousiaste lesgevers klaar om onze jaarcursussen aan geïnteresseerde deelnemers aan te bieden. Onderstaande cursussen vinden

Nadere informatie

Overzicht Huis van de Wijk Het Anker vanaf augustus 2017 Maandag Activiteit: Voor wie: Tijden:

Overzicht Huis van de Wijk Het Anker vanaf augustus 2017 Maandag Activiteit: Voor wie: Tijden: Overzicht Huis van de Wijk Het Anker vanaf augustus 2017 Maandag Meer info: 09.30-10.30 uur 10.45-11.45 uur 18.30-19.30 uur 19.45-20.45 uur (Vol) 21.00-22.00 uur Proefles mogelijk ( 4,50) Zomerstop, begint

Nadere informatie

Nieuwsflits: Augustus 2014

Nieuwsflits: Augustus 2014 Nieuwsflits: Augustus 2014 MEER! met elkaar is een plek waar vrouwen van alle nationaliteiten en leeftijden elkaar kunnen ontmoeten. Waar veel vrijwilligers actief zijn. Waar je elkaar kunt steunen, jezelf

Nadere informatie

KOFFIE-IN. Elke maandagochtend nodigt de geur van koffie en vers gebakken koekjes dorpsgenoten uit om binnen te lopen bij de Koffie-In.

KOFFIE-IN. Elke maandagochtend nodigt de geur van koffie en vers gebakken koekjes dorpsgenoten uit om binnen te lopen bij de Koffie-In. Voorjaar 2018 NIEUWSBRIEF Het steunpunt OOK Zandvoort is er voor alle inwoners van Zandvoort Noord die door bijvoorbeeld ziekte, beperking of ouderdom steun kunnen gebruiken. Door mensen waar nodig te

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2015 Emilie Lindenbergh Een nieuw begin Binnenkort de nieuwe website! Kunstschilder

Nieuwsbrief 2015 Emilie Lindenbergh Een nieuw begin Binnenkort de nieuwe website! Kunstschilder Nieuwsbrief 2015 Emilie Lindenbergh Een nieuw begin Binnenkort de nieuwe website! Kunstschilder Exposities: Kloosterkapel, Kerkstraat 8, Vorstenbosch tot 9 maart Expositie in de (h)artgalerij in het Brinkhuis,

Nadere informatie

KERAMIEK Atelier HalfOm Cursussen/workshops 2018 / 2019

KERAMIEK Atelier HalfOm Cursussen/workshops 2018 / 2019 KERAMIEK Atelier HalfOm Cursussen/workshops 2018 / 2019 Cursus/workshop Aantal lessen Aanvang Kosten p.p Keramische vormgeving 25x 3u 17 sept 2018 387,50 Later instromen gedurende de cursus mogelijk. middag/avond

Nadere informatie

Ontmoetingscentrum voor ouderen DE ROOS 2016. Ouderen

Ontmoetingscentrum voor ouderen DE ROOS 2016. Ouderen Ontmoetingscentrum voor ouderen DE ROOS 2016 Ouderen 1 ONTMOETINGSCENTRUM DE ROOS Adres: Beekstraat 29 6001 GG Weert Tel: 0495-688190 (tijdens kantooruren) 0495-688199 (buiten kantooruren) Fax: 0495-537299

Nadere informatie

Overzicht Huis van de Wijk Het Anker vanaf juli 2017 Maandag Activiteit: Voor wie: Tijden:

Overzicht Huis van de Wijk Het Anker vanaf juli 2017 Maandag Activiteit: Voor wie: Tijden: Overzicht Huis van de Wijk Het Anker vanaf juli 2017 Maandag Meer info: 09.30-10.30 uur 10.45-11.45 uur 18.30-19.30 uur 19.45-20.45 uur (Vol) 21.00-22.00 uur Proefles mogelijk ( 4,50) Zomerstop, begint

Nadere informatie

Activiteitenfolder maart 2016

Activiteitenfolder maart 2016 ntmoetingscentrum de plek waar je thuis bent Activiteitenfolder maart 2016 Openingstijden Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 20.00 uur (keuken sluit om 19.30 uur) Zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur Ontmoetingscentrum

Nadere informatie

KERAMIEK Atelier HalfOm Cursussen/workshops 2018 / 2019

KERAMIEK Atelier HalfOm Cursussen/workshops 2018 / 2019 KERAMIEK Atelier HalfOm Cursussen/workshops 2018 / 2019 Cursus/workshop Keramische vormgeving Later instromen gedurende de cursus mogelijk. Aantal lessen Aanvang Kosten p.p 25x 3u 17 sept 2018 310,- 19

Nadere informatie

KERAMIEK Atelier HalfOm Cursussen/workshops 2017 / 2018

KERAMIEK Atelier HalfOm Cursussen/workshops 2017 / 2018 KERAMIEK Atelier HalfOm Cursussen/workshops 2017 / 2018 Cursus/workshop Keramische vormgeving (losse lessen op woe middag 15,--) Aantal lessen Aanvang Kosten p.p 25x 3u 18 sept 2017 310,- 20 sept 2017

Nadere informatie

cursuskalender 2019/2020 WELKE CURSUS GA JIJ DOEN? Veenendaal

cursuskalender 2019/2020 WELKE CURSUS GA JIJ DOEN? Veenendaal cursuskalender 2019/2020 WELKE CURSUS GA JIJ DOEN? Veenendaal WELKOM IN DE CULTUURFABRIEK! ONTDEK HET ZELF Bij de Bibliotheek in De Cultuurfabriek ben je van harte welkom voor het volgen van een cursus,

Nadere informatie

55+ Activiteiten Poort 20 ouderenwerk Recreatie Najaar 2013

55+ Activiteiten Poort 20 ouderenwerk Recreatie Najaar 2013 55+ Activiteiten Poort 20 ouderenwerk Recreatie Najaar 2013 Literatuurgroepen maandag 23 september. 1x per maand op maandag of donderdag maandag, donderdag 9.30 11.30 uur 12,50 (uitgaande van 5 bijeenkomsten)

Nadere informatie

JAARCURSUSSEN 15/16. Pipe Smet. GC t Blikveld

JAARCURSUSSEN 15/16. Pipe Smet. GC t Blikveld JAARCURSUSSEN 15/16 Pipe Smet GC t Blikveld Elk jaar opnieuw geven een dertigtal enthousiaste lesgevers onze jaarcursussen aan geïnteresseerde deelnemers. Onderstaande cursussen vinden wekelijks plaats

Nadere informatie

KERAMIEK Atelier HalfOm Cursussen/workshops 2017 / 2018

KERAMIEK Atelier HalfOm Cursussen/workshops 2017 / 2018 KERAMIEK Atelier HalfOm Cursussen/workshops 2017 / 2018 Cursus/workshop Aantal lessen Aanvang Kosten p.p Keramische vormgeving 25 18 sept 2017 310,- 20 sept 2017 310,- Raku 4 Op afspraak 95,- Gebarsten

Nadere informatie

DoeMeeWeek 15-19 september

DoeMeeWeek 15-19 september Lokaal Dienstencentrum 6 De Vlaschaard DoeMeeWeek 15-19 september Kom ons hele aanbod gratis uitproberen, een week lang! Tijdens onze DoeMeeWeek, van maandag 15 tot vrijdag 19 september, kan u al onze

Nadere informatie

Overzicht Huis van de Wijk Het Anker vanaf oktober 2018 Maandag: Activiteit: Ruimte: Voor wie: Tijden:

Overzicht Huis van de Wijk Het Anker vanaf oktober 2018 Maandag: Activiteit: Ruimte: Voor wie: Tijden: Overzicht Huis van de Wijk Het Anker vanaf oktober 2018 Maandag: Meer info: 10.45-11.45 uur 18.30-19.30 uur 19.45-20.45 uur 21.00-22.00 uur 15,- per maand. S.v.p. per seizoen te betalen Marga Hooiveld

Nadere informatie

Agenda januari toelichting Deelname 2,50 tenzij anders vermeld; niet-leden betalen dubbele prijs

Agenda januari toelichting Deelname 2,50 tenzij anders vermeld; niet-leden betalen dubbele prijs Agenda januari 2019 + toelichting Deelname 2,50 tenzij anders vermeld; niet-leden betalen dubbele prijs Woensdag 2 januari 14 uur BuitenGewoon schilderen Huiskamer Heleen Schreurs, Ooievaarstraat 33 Donderdag

Nadere informatie

Spel en Bewegen Wat Onder begeleiding gezellig en sportief bewegen voor dames en heren: conditieverbetering, Wandelen Wat Vanuit het Bewegingscentrum

Spel en Bewegen Wat Onder begeleiding gezellig en sportief bewegen voor dames en heren: conditieverbetering, Wandelen Wat Vanuit het Bewegingscentrum Spel en Bewegen Wat Onder begeleiding gezellig en sportief bewegen voor dames en heren: conditieverbetering, spierversteviging en oefeningen op muziek. Wanneer Maandag 10.15-11.15 uur Spel en Sport Wat

Nadere informatie

ACTIVITEITEN OVERZICHT. Het Anker. Huis van de Wijk Het Anker Jacques Veltmanstraat 427 1065 DC Amsterdam Telefoon 020 717 27 21.

ACTIVITEITEN OVERZICHT. Het Anker. Huis van de Wijk Het Anker Jacques Veltmanstraat 427 1065 DC Amsterdam Telefoon 020 717 27 21. ACTIVITEITEN OVERZICHT november 2012 Huis van de Wijk Jacques Veltmanstraat 427 1065 DC Amsterdam Telefoon 020 717 27 21 Maandag. Physics Voor mensen die lenig, sportief en sterk willen blijven. Op maandag

Nadere informatie

Kom erbij! in Loenen

Kom erbij! in Loenen Kom erbij! in Eerste trimester 2018 Beste inwoner van, Allereerst een gezond en gelukkig nieuwjaar! We hopen weer iedereen te ontmoeten. Januari 2018 Deze brochure biedt een overzicht van bestaande, nieuwe

Nadere informatie

KureghemNet is een project van MAKS vzw. Computerles Programmaboekje sep dec 2014

KureghemNet is een project van MAKS vzw. Computerles Programmaboekje sep dec 2014 @ KureghemNet is een project van MAKS vzw Computerles Programmaboekje sep dec 2014 2 Iedereen mee met de PC Heb je nog nooit een computer gebruikt en wil je de basis leren? Zoek je werk of wil je beter

Nadere informatie

cursussen & workshops ONTDEK HET NIEUWE AANBOD

cursussen & workshops ONTDEK HET NIEUWE AANBOD cursussen & workshops ONTDEK HET NIEUWE AANBOD www.dedomijnen.nl/educatie Aanmelden en meer informatie via: educatie@dedomijnen.nl Zingen ook voor mij? Betrap jij jezelf er ook stiekem op dat je altijd

Nadere informatie

Berghuizen Breed. Doe mee met leuke activiteiten in Zuid-Berghuizen!

Berghuizen Breed. Doe mee met leuke activiteiten in Zuid-Berghuizen! Tot woensdag 9 maart aanmelden Berghuizen Breed De eerste testuitgave in Zuid-Berghuizen, gemaakt en bezorgd door vrijwilligers. Lees en laat ons weten wat u ervan vindt! Mail uw ervaring, tips en vragen

Nadere informatie

Voor alle bewoners van: Zeeheldenbuurt, Badstratenbuurt, Laanhuizen, Rivierenbuurt, Grunobuurt, Herewegbuurt, Oosterpoortbuurt en de Meeuwen

Voor alle bewoners van: Zeeheldenbuurt, Badstratenbuurt, Laanhuizen, Rivierenbuurt, Grunobuurt, Herewegbuurt, Oosterpoortbuurt en de Meeuwen Voor alle bewoners van: Zeeheldenbuurt, Badstratenbuurt, Laanhuizen, Rivierenbuurt, Grunobuurt, Herewegbuurt, Oosterpoortbuurt en de Meeuwen Voor u ligt een overzicht van activiteiten die in oktober 2018

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Augustus 2017 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie de Palatijn worden aangeboden. Voor wie

Nadere informatie

Cursus/workshop aanbod 2015 / 2016

Cursus/workshop aanbod 2015 / 2016 Cursus/workshop aanbod 2015 / 2016 Workshop: keramische sieraden maken (2 dagdelen) Ochtend/middag of avond (datum in overleg) 2 lessen 1 e les: 2 ½ uur, 2 e les 3 ½ uur ( tijden in overleg) Kosten 50,--

Nadere informatie

Wijkcentrum De Gasterij

Wijkcentrum De Gasterij Wijkcentrum De Gasterij Wat gezellig dat u gekomen bent Wijkbewoners ontmoeten elkaar onder het genot van een kopje koffie of thee, nemen deel aan gezamenlijke activiteiten of organiseren zelf een activiteit.

Nadere informatie

Overzicht Huis van de Wijk Het Anker vanaf oktober 2017 Maandag Activiteit: Voor wie: Tijden:

Overzicht Huis van de Wijk Het Anker vanaf oktober 2017 Maandag Activiteit: Voor wie: Tijden: Overzicht Huis van de Wijk Het Anker vanaf oktober 2017 Maandag Meer info: Email; 09.30-10.30 uur 10.45-11.45 uur 18.30-19.30 uur 19.45-20.45 uur (Vol) 21.00-22.00 uur Proefles mogelijk ( 4,50) Computerles

Nadere informatie

Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss

Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss Maandag 10.00 tot 21.30 uur / Inloop de Spil Loop eens binnen bij De Spil voor een kop koffie en een praatje. De krant ligt klaar om gelezen te

Nadere informatie

MAANDELIJKSE ACTIVITEITEN DE EESTER SEPTEMBER 2017 NIEUW

MAANDELIJKSE ACTIVITEITEN DE EESTER SEPTEMBER 2017 NIEUW MAANDELIJKSE ACTIVITEITEN DE EESTER SEPTEMBER 2017 NIEUW Data: 9 september 13:30 14 oktober 13:30 11 november 13:30 Data: vanaf 13 september wekelijks iedere woensdag ochtend WORKSHOP BUIKDANS door Alyza

Nadere informatie

ATELIER LOKAAL 2010-2011. Bladzijde 1 van 20

ATELIER LOKAAL 2010-2011. Bladzijde 1 van 20 ATELIER LOKAAL 2010-2011 Bladzijde 1 van 20 Overzicht lessen seizoen 2010-2011 In onderstaand overzicht kunt u alle ingeplande lessen van dit seizoen terugvinden. Meer informatie vindt u op de desbetreffende

Nadere informatie

Programma van: t Koetshuis

Programma van: t Koetshuis Programma van: t Koetshuis Voorwoord 't Koetshuis 't Koetshuis is een activiteitencentrum gelegen in een mooie tuin aan de Vliet in Den haag. Wij bieden leuke activiteiten aan voor cliënten van Stichting

Nadere informatie

Wijkontmoetingscentrum

Wijkontmoetingscentrum Wijkontmoetingscentrum GEZOCHT! (M/V) Inwoners van t Harde met groene vingers ten behoeve van onze vijf nieuwe moestuinbakken. U kunt mogelijk één keer per maand ondersteunen bij het onderhoud. Mocht u

Nadere informatie

Feestweek Bennebroek New Harlem Deluxe zaterdag 11 juni uur Foodcafé Marokkaans datum: tijd: kosten: locatie:

Feestweek Bennebroek New Harlem Deluxe zaterdag 11 juni uur Foodcafé Marokkaans datum: tijd: kosten: locatie: Juni 2016 Feestweek Bennebroek Natuurlijk staat ons traditionele koffieconcert als vanouds weer prominent op het programma van de feestweek. Een gratis concert voor alle inwoners van de gemeente Bloemendaal.

Nadere informatie

Wijkcentrum Gasterij de ontmoeting. Juli, Augustus en September 2019

Wijkcentrum Gasterij de ontmoeting. Juli, Augustus en September 2019 Wijkcentrum Gasterij de ontmoeting Juli, Augustus en September 2019 Wijkbewoners ontmoeten elkaar onder het genot van een kopje koffie of thee, nemen deel aan gezamenlijke activiteiten of organiseren zelf

Nadere informatie

cursusaanbod Volksuniversiteit Lisse

cursusaanbod Volksuniversiteit Lisse cursusaanbod 2019-2020 Volksuniversiteit Lisse Welkom bij de Volksuniversiteit Lisse! Zoals deze brochure laat zien, bieden wij een gevarieerd programma van cursussen, workshops en lezingen. Opnieuw zijn

Nadere informatie

PROGRAMMA Samen eten Keramieken Individuele laptop/tablet les

PROGRAMMA Samen eten Keramieken Individuele laptop/tablet les PROGRAMMA Samen eten Verschillende koks uit de buurt koken, we drinken een glas wijn en nemen het leven door. Datum: Iedere 2 e vrijdag van de maand Tijd: vanaf 17.00 uur tot ± 21.00 uur Prijs: 17,50 (incl.

Nadere informatie

Nieuw seizoen, nieuwe cursussen!

Nieuw seizoen, nieuwe cursussen! RiQQ CURSUSSEN 2013-2014 Nieuw seizoen, nieuwe cursussen! Genoeg uitgerust in de vakantie en weer zin om lekker bezig te zijn met zingen toneelspelen of tekenen? Schrijf je nu in voor een cursus van Cultuurbedrijf

Nadere informatie

Atelier Lokaal cursusseizoen. Bladzijde 1 van 24

Atelier Lokaal cursusseizoen. Bladzijde 1 van 24 Atelier Lokaal cursusseizoen 2014 2015 Bladzijde 1 van 24 Overzicht lessen seizoen 2014-2015 In onderstaand overzicht kunt u alle ingeplande lessen van dit seizoen terugvinden. Meer informatie vindt u

Nadere informatie

Zoals gebruikelijk presenteert Cultura aan het einde van het cursusseizoen met trots de resultaten van de cursisten van Cultura.

Zoals gebruikelijk presenteert Cultura aan het einde van het cursusseizoen met trots de resultaten van de cursisten van Cultura. Zoals gebruikelijk presenteert Cultura aan het einde van het cursusseizoen met trots de resultaten van de cursisten van Cultura. Opening zaterdag mei om 6.00 uur Elise Huijberts, beheerder van de Cultura

Nadere informatie

Activiteitenprogramma DAGBESTEDING CASTRICUM. voor mensen met een beperking

Activiteitenprogramma DAGBESTEDING CASTRICUM. voor mensen met een beperking Activiteitenprogramma DAGBESTEDING CASTRICUM voor mensen met een beperking Overzicht activiteiten maandag ochtend bakken, computer dinsdag ochtend tekenen & schilderen, creatief met papier, winkel, computer

Nadere informatie

Wij wensen u prachtige feestdagen en een gezond nieuwjaar toe!

Wij wensen u prachtige feestdagen en een gezond nieuwjaar toe! Januari 2019 Meer informatie over onze activiteiten in onze jaargids 2018-2019 of op www.welzijnbloemendaal.nl. Wilt u zich aanmelden? Dat kan via de website of telefonisch: (023)525 03 66 (Bloemendaal)

Nadere informatie

Taal en digitaal Cursusprogramma

Taal en digitaal Cursusprogramma Taal en digitaal Cursusprogramma januari - juli 2017 Een leven lang blijven leren Steeds meer informatie wordt digitaal aangeboden. Goede digitale basisvaardigheden zijn een voorwaarde voor informatievaardigheid.

Nadere informatie

Programma 2015 STICHTING PRISMA. Stichting Prisma, Eimerssingel-Oost 266 Arnhem. Activiteitenprogramma 7e jaargang/ nummer 10/ nov 2014

Programma 2015 STICHTING PRISMA. Stichting Prisma, Eimerssingel-Oost 266 Arnhem. Activiteitenprogramma 7e jaargang/ nummer 10/ nov 2014 Activiteitenprogramma 7e jaargang/ nummer 10/ nov 2014 Dit programma is georganiseerd door Stichting Prisma Immerloo STICHTING PRISMA STICHTING PRISMA Eimerssingel-Oost 266 6834 CZ Arnhem Tel: 026-3217131

Nadere informatie

Welkom in servicepunt Jeruzalem

Welkom in servicepunt Jeruzalem Welkom in servicepunt Jeruzalem Van t Hofflaan 29 (Watergraafsmeer) programma najaar 2019 In servicepunt Jeruzalem kunt u terecht voor interessante, leuke en sportieve activiteiten of een kop koffie/thee,

Nadere informatie

KERAMIEK Atelier HalfOm Cursussen/workshops 2016 / 2017

KERAMIEK Atelier HalfOm Cursussen/workshops 2016 / 2017 KERAMIEK Atelier HalfOm Cursussen/workshops 2016 / 2017 Groepsworkshop: Keramische sieraden De workshop bestaat uit 2 dagdelen verspreid over 2 weken Ochtend/middag of avond (datum in overleg) 2 lessen

Nadere informatie

Welzijn Bloemendaal wenst u hele fijne feestdagen en een gezond en actief nieuwjaar toe!

Welzijn Bloemendaal wenst u hele fijne feestdagen en een gezond en actief nieuwjaar toe! Welzijn Bloemendaal wenst u hele fijne feestdagen en een gezond en actief nieuwjaar toe! Yoga U kunt zich nog aanmelden voor onze yogales op woensdagochtend. WANNEER: woensdag 09.30-10.30 uur KOSTEN: 250,-

Nadere informatie

Thuis in de buurt Open week in de volgende buurthuizen. Maandag 8 september Meezingen met het zangkoor "De Buitenzangers van uur tot 12.

Thuis in de buurt Open week in de volgende buurthuizen. Maandag 8 september Meezingen met het zangkoor De Buitenzangers van uur tot 12. Thuis in de buurt Open week in de volgende buurthuizen De Wieken * Wipmolenweg 54 * 036-5320659 Meezingen met het zangkoor "De Buitenzangers van 10.00 uur tot 12.00 uur Biljarten op de klok van 10.00 uur

Nadere informatie

Cursussen digitale vaardigheden. januari - juni 2016

Cursussen digitale vaardigheden. januari - juni 2016 Cursussen digitale vaardigheden januari - juni 2016 Een leven lang leren Steeds meer informatie wordt digitaal aangeboden. Goede digitale basisvaardigheden zijn een voorwaarde voor informatievaardigheid.

Nadere informatie

Cursusoverzicht 1 e helft 2019

Cursusoverzicht 1 e helft 2019 Beeldhouwcursussen Voor alle beeldhouwcursussen geldt: prijs incl. gebruik gereedschap, excl. steen, koffie/thee ( 1,- per consumptie) Beeldhouwen voor beginners-gevorderden 8 jan. 2019 Dinsdagavond (19.00-21.30u)

Nadere informatie

Overzicht Huis van de Wijk Het Anker vanaf februari 2018 Maandag: Activiteit: Ruimte: Voor wie: Tijden:

Overzicht Huis van de Wijk Het Anker vanaf februari 2018 Maandag: Activiteit: Ruimte: Voor wie: Tijden: Overzicht Huis van de Wijk Het Anker vanaf februari 2018 Maandag: Meer info: 09.30-10.30 uur 10.45-11.45 uur (Vol) 18.30-19.30 uur 19.45-20.45 uur (Vol) 21.00-22.00 uur 15,- per maand. S.v.p. per seizoen

Nadere informatie

ACTIVITEITENPROGAMMA 2018 September

ACTIVITEITENPROGAMMA 2018 September Openingstijden Dinsdagochtend 09:30 uur - 12:30 uur Donderdagochtend 09:30 uur - 12:30 uur Donderdagmiddag 13:30 uur - 16:30 uur Vrijdagochtend 09:30 uur - 12:30 uur Voor extra openstellingen zie het activiteitenprogamma.

Nadere informatie

DOEN!!! Ontmoet & Beweeg

DOEN!!! Ontmoet & Beweeg DOEN!!! 2019 Ontmoet & Beweeg Heeft u altijd al iets sportiefs willen proberen, maar de stap nog niet gezet? Of bent u actief, maar wilt u een keer iets anders uitproberen? Grijp nu de kans: Doen!!! Ontmoeten

Nadere informatie

Ontmoetingscentrum De Verbinding. ACTIVITEITENAANBOD Oktober 2015. ONTMOETINGSCENTRUM DE VERBINDING Stationsstraat 1 6671 AW Zetten 0488 453187

Ontmoetingscentrum De Verbinding. ACTIVITEITENAANBOD Oktober 2015. ONTMOETINGSCENTRUM DE VERBINDING Stationsstraat 1 6671 AW Zetten 0488 453187 Ontmoetingscentrum De Verbinding O Z T T : 1 0-1 0-2 0 1 5 T M ACTIVITITAABOD Oktober 2015 O T O O T W I K K L L T S P A OTMOTIGSCTRUM D VRBIDIG Stationsstraat 1 6671 AW Zetten 0488 453187 email: deloohof@stgsamenzorgen.nl

Nadere informatie

PLAATS: HET CLAVERHUIS, ELANDSGRACHT 70, 1016 XT AMSTERDAM

PLAATS: HET CLAVERHUIS, ELANDSGRACHT 70, 1016 XT AMSTERDAM Computercursus voor beginners: We beginnen met een informatie- en kennismakingsbijeenkomst, daarna zullen er 10 lessen volgen. In die 10 lessen leert u in ieder geval omgaan met de computer zodat u een

Nadere informatie

januari t/m maart 2018 Programma van:

januari t/m maart 2018 Programma van: januari t/m maart 2018 Programma van: Voorwoord 't Koetshuis Inhoud 't Koetshuis is een activiteitencentrum gelegen in een mooie tuin aan de Vliet in Den haag. Wij bieden leuke activiteiten aan voor cliënten

Nadere informatie

Overzicht Huis van de Wijk Het Anker vanaf maart 2018 Maandag: Activiteit: Ruimte: Voor wie: Tijden:

Overzicht Huis van de Wijk Het Anker vanaf maart 2018 Maandag: Activiteit: Ruimte: Voor wie: Tijden: Overzicht Huis van de Wijk Het Anker vanaf maart 2018 Maandag: Meer info: 09.30-10.30 uur 10.45-11.45 uur (Vol) 18.30-19.30 uur 19.45-20.45 uur (Vol) 21.00-22.00 uur 15,- per maand. S.v.p. per seizoen

Nadere informatie

Nieuwsbrief OOK Zandvoort september Programma Feestweek OOK Zandvoort

Nieuwsbrief OOK Zandvoort september Programma Feestweek OOK Zandvoort Nieuwsbrief OOK Zandvoort september 2012 Vijf jaar geleden werd het gebouw aan de Flemingstraat 55 geopend. Steunpunt OOK Zandvoort wil dit graag vieren. We nodigen de inwoners van Zandvoort uit om bij

Nadere informatie

Vaste activiteiten in de Harmonie (februari)

Vaste activiteiten in de Harmonie (februari) Vaste activiteiten in de Harmonie (februari) Dagelijks 13:30 17:00 Gezelschapsspelen Intussen is er een vaste groep mensen die in de namiddag samen gezelschapsspelletjes spelen. Wil je hen vergezellen?

Nadere informatie

Overzicht Huis van de Wijk Het Anker vanaf november 2017 Maandag Activiteit: Voor wie: Tijden:

Overzicht Huis van de Wijk Het Anker vanaf november 2017 Maandag Activiteit: Voor wie: Tijden: Overzicht Huis van de Wijk Het Anker vanaf november 2017 Maandag Meer info: Email; 09.30-10.30 uur 10.45-11.45 uur (Vol) 18.30-19.30 uur 19.45-20.45 uur (Vol) 21.00-22.00 uur Proefles mogelijk ( 4,50)

Nadere informatie

Nieuwsbrief.

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief https://www.budosportarnhem.nl/ Contributie Lange tijd zijn de lesgelden voor onze sporters op hetzelfde niveau gebleven. We komen er echter niet onderuit om toch af en toe de prijzen aan te

Nadere informatie

AANBOD. Lokaal Dienstencentrum De Lelie. Tablet/smartphonelessen. Ipad/Iphonelessen Computerlessen. Handwerk. Schilderen

AANBOD. Lokaal Dienstencentrum De Lelie. Tablet/smartphonelessen. Ipad/Iphonelessen Computerlessen. Handwerk. Schilderen AANBOD Lokaal Dienstencentrum De Lelie Tablet/smartphonelessen Ipad/Iphonelessen Computerlessen Handwerk Schilderen TAALCURSUSSEN * Onderlinge communicatie in concrete situaties als toerist via een vraag-antwoordsysteem

Nadere informatie

CURSUSFOLDER VOORJAAR 2015. Van IJsendijkstraat 403

CURSUSFOLDER VOORJAAR 2015. Van IJsendijkstraat 403 Van IJsendijkstraat 403 CURSUSFOLDER VOORJAAR 2015 Cultuurhuis Wherelant - Van IJsendijkstraat 403 - info@wherelant.nl - www.wherelant.nl - 0299-434777 KUNST, MUZIEK, THEATER EN CULTUUR IN PURMEREND Cultuurhuis

Nadere informatie

Activiteitenfolder december 2015

Activiteitenfolder december 2015 ntmoetingscentrum de plek waar je thuis bent Activiteitenfolder december 2015 Aangepaste openingstijden Prinsenhof: 11 december: Gesloten tot 11.30 uur 24 december: Gesloten vanaf 14.00 uur Gesloten: 25,

Nadere informatie

Graag presenteren wij u de activiteiten van het najaar 2017, die woensdag 6 september van start zullen gaan.

Graag presenteren wij u de activiteiten van het najaar 2017, die woensdag 6 september van start zullen gaan. Schooljaar 2017/2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), Graag presenteren wij u de activiteiten van het najaar 2017, die woensdag 6 september van start zullen gaan. Hoe gaat het in zijn werk? Dit jaar hebben

Nadere informatie

In Zuid-oost Drenthe diverse cursussen en workshops gegeven. Er zijn ook inloopmiddagen.

In Zuid-oost Drenthe diverse cursussen en workshops gegeven. Er zijn ook inloopmiddagen. In Zuid-oost Drenthe diverse cursussen en workshops gegeven. Er zijn ook inloopmiddagen. CURSUSSEN Windows 10 Basis incl. Intern&Email 9 lessen prijs 75 Cursussen najaar gestart. Nieuwe cursussen starten

Nadere informatie

Overzicht Huis van de Wijk Het Anker vanaf januari 2018 Maandag: Activiteit: Ruimte: Voor wie: Tijden:

Overzicht Huis van de Wijk Het Anker vanaf januari 2018 Maandag: Activiteit: Ruimte: Voor wie: Tijden: Overzicht Huis van de Wijk Het Anker vanaf januari 2018 Maandag: Meer info: Email; 09.30-10.30 uur 10.45-11.45 uur (Vol) 18.30-19.30 uur 19.45-20.45 uur (Vol) 21.00-22.00 uur 15,- per maand. S.v.p. per

Nadere informatie

Maand programma. juni 2015. activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw. de Beijerkorf groen. Activiteiten in

Maand programma. juni 2015. activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw. de Beijerkorf groen. Activiteiten in Maand programma Activiteiten in de Beijerkorf groen activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw 2 10.00-12.00 uur Bingo - deelname E 5,-. * 2 10.00-12.00 uur lezing over de renaissance

Nadere informatie

Plannings- en kostenschema Artfriends creatieve cursussen, workshops en vakanties * Individuele en groeps deelname

Plannings- en kostenschema Artfriends creatieve cursussen, workshops en vakanties * Individuele en groeps deelname Plannings- en kostenschema Artfriends creatieve cursussen, workshops en vakanties Individuele en groeps deelname korting per aangebrachte cursist Gratis workshopdeelname: Creëer je eigen groep Voor een

Nadere informatie

Activiteiten Ontmoetingsplein Barendrecht

Activiteiten Ontmoetingsplein Barendrecht Januari - februari 2013 Activiteiten Ontmoetingsplein Barendrecht Ontmoetingen en activiteiten Heeft u behoefte aan ontspanning, ontmoeting en/of activiteiten? Laurens en KijkopWelzijn bieden met het Ontmoetingsplein

Nadere informatie

Atelier. Lokaal Bladzijde 1 van 24

Atelier. Lokaal Bladzijde 1 van 24 Atelier Lokaal 2013-2014 Bladzijde 1 van 24 Overzicht lessen seizoen 2013-2014 In onderstaand overzicht kunt u alle ingeplande lessen van dit seizoen terugvinden. Meer informatie vindt u op de desbetreffende

Nadere informatie

Opendeur. Opendeurdag diner. Volksbal

Opendeur. Opendeurdag diner. Volksbal OCMW GENT ...nu al voor het 28ste jaar op rij. In die 28 jaar zijn we uitgegroeid tot één van de grootste lokale dienstencentra in Vlaanderen. Als lokaal dienstencentrum (ldc) richten we ons vooral tot

Nadere informatie

Nieuwsbrief Najaar 2017 Centrum Havenstraat 5

Nieuwsbrief Najaar 2017 Centrum Havenstraat 5 Nieuwsbrief Najaar 2017 Centrum Havenstraat 5 Er zijn weer allerlei leuke activiteiten aan de Havenstraat 5 te Oostwold In deze nieuwsbrief vind je een weergave van activiteiten, zoals bijvoorbeeld Rock

Nadere informatie

allemaal digitaal! Cursusaanbod voor computer, tablet, e-reader en smartphone januari t/m juli jaar aan de Vliet

allemaal digitaal! Cursusaanbod voor computer, tablet, e-reader en smartphone januari t/m juli jaar aan de Vliet allemaal digitaal! Cursusaanbod voor computer, tablet, e-reader en smartphone januari t/m juli 2019 1919-2019 100 jaar aan de Vliet Programma januari t/m juli 2019 Onze digitale samenleving blijft veranderen.

Nadere informatie

U bent van harte welkom!

U bent van harte welkom! Seizoen 2017-2018 U bent van harte welkom! In dit boekje vindt u alle activiteiten die georganiseerd worden in de Hanzeborg voor het seizoen September 2017 September 2018. Het kan zijn dat er wijzigingen

Nadere informatie

vanaf september 2019 Activiteitenprogramma Huis van de Wijk De Havelaar Huis van de Wijk De Havelaar Douwes Dekkerstraat 2

vanaf september 2019 Activiteitenprogramma Huis van de Wijk De Havelaar Huis van de Wijk De Havelaar Douwes Dekkerstraat 2 Huis van de Wijk De Havelaar Douwes Dekkerstraat 2 Activiteitenprogramma vanaf september 1053SX Amsterdam Algemeen telefoonnummer: (020) 6890711 havelaar@abc-west.nl Huis van de Wijk De Havelaar Kom kijken

Nadere informatie

Maandbericht juni ste jaargang nummer 6

Maandbericht juni ste jaargang nummer 6 1 Maandbericht juni 2017 49ste jaargang nummer 6 Docentenmededelingen Maandagochtend Acryl- & olieverf Annemarie Noorderwerf Beeldverhaal. Verslag van een dag. Maandag 12 juni starten we op de KWA, en

Nadere informatie

Overzicht Huis van de Wijk Het Anker vanaf juni 2018 Maandag: Activiteit: Ruimte: Voor wie: Tijden:

Overzicht Huis van de Wijk Het Anker vanaf juni 2018 Maandag: Activiteit: Ruimte: Voor wie: Tijden: Overzicht Huis van de Wijk Het Anker vanaf juni 2018 Maandag: Meer info: 10.45-11.45 uur (Vol) 18.30-19.30 uur 19.45-20.45 uur (Vol) 21.00-22.00 uur 15,- per maand. S.v.p. per seizoen te betalen Marga

Nadere informatie

Ontmoetingsplein Activiteitenkalender

Ontmoetingsplein Activiteitenkalender Ontmoetingsplein Activiteitenkalender Oktober November December 2017 Ontmoetingspleinen Bent u ouder dan 65 jaar? Wilt u graag leeftijdsgenoten ontmoeten of samen met anderen activiteiten ondernemen? Brengt

Nadere informatie