Dit is het nieuwe activiteitenaanbod van. Dorpshuis Hoogkerk

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Dit is het nieuwe activiteitenaanbod van. Dorpshuis Hoogkerk"

Transcriptie

1 SEPTEMBER T/M DECEMBER 2012 ZUMBA CREATIEVE CURSUSSEN EN WORKSHOPS TAI CHI SALSA BLOEM SCHIKKEN Dit is het nieuwe activiteitenaanbod van Dorpshuis Hoogkerk Dit is een aanbod van nieuwe en oude vertrouwde activiteiten. Wij hopen dat er iets voor u bij is. Wilt u meer weten over de activiteiten en even een (creatief) voorproefje nemen kom dan langs tijdens onze Open dag op zaterdag 22 september, van 11 tot 15 uur. Met informatie stands, demonstraties en workshops. KOKEN SCHILDER CURSUS INDIVIDUELE COMPUTER LES COUNTRY LINEDANCE SPAANSE LES SEPTEMBER T/M DECEMBER 2012

2 Creatief met kleine kraaltjes Iedere maandagochtend van 10:00-11:30 uur. De mooiste kunstwerkjes maken met (metaal) draad en kleine (glas)kraaltjes zoals sieraden of een bonsaiboompje. 25,- voor 10 x incl. materiaal. Quilten Vanaf maandag 5 november, van uur komt de Quiltgroep Stad en ommeland 1x per maand bijeen. Met een groepje ervaren dames aan de slag. Kosten 5,- per keer en materiaal. Voor meer informatie en opgave : Martha Kosse, tel Biljarten en kaarten voor heren 55+ (dagelijks) Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdagmiddag tussen uur kunnen de heren gezamenlijk in het Sportcafé van het Dorpshuis Hoogkerk gezellig gebruik maken van onze voorzieningen. De maandag en vrijdag is in competitieverband. Kosten: 10,- per jaar. Workshop Interieurstyling (1x) Een workshop van 2,5 uur waarin het eigen huis centraal staat. Met persoonlijke adviezen en aandacht voor dingen als kleurgebruik, inrichting, belemmeringen etc. Na de workshop gaat iedereen naar huis met een eigen moodboard en kleurbeeld, nieuwe inzichten, concrete interieuradviezen en heel veel inspiratie. Maandag 15 oktober of vrijdag 9 november uur. Volksdansen 55 + (maandagmiddag) Iedere maandag tussen uur kunt u meedoen met de gezellige Volksdans groep. De kosten bedragen 2,- per keer. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevr. J. Bloemhof ; tel. : Toneelvereniging Komedianten De Komedianten is een toneelvereniging dat iedere maandag repeteert van uur. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevr. J. Linschoten, tel.: Kosten: 10,- per jaar.

3 Computerles met individuele begeleiding Leren en en informatie opzoeken op het internet? Leren foto bewerken in Picasa?. I.s.m. Stiel wordt er individueel les gegeven door een team van ca. 10 enthousiaste vrijwilligers. Mensen leren wat ze zelf willen, in hun eigen tempo. We helpen beginners en iets gevorderden die vinden dat ze nog wat extra ondersteuning nodig hebben. Een les duurt 1,5 uur inclusief een koffiepauze. Lestijden: maandag- en dinsdagmiddag, uur en uur. Kosten 15 voor 6 lessen. Op de donderdagochtend van uur kunt u terecht voor vragen en ondersteuning. U kunt zich inschrijven bij de balie van de Vensterschool en wordt benaderd zodra er een plek vrij is. Bloemschikken ( 1x in de 3 weken) O.l.v. Sylvia Wobbes bloemstukken maken op oase of frame, in herfstthema en een kerststuk in december. Bij opgave graag aangeven of u een of meerdere keren mee wilt doen. Per keer zijn de kosten 17,50-22,50. Maandagavond: 1 okt; 22 okt; 12 nov; 10 dec. Tijd: uur. Dinsdagochtend: 2 okt; 23 okt; 13 nov; 11 dec. Tijd: uur. Zumba (10x) Op maandag 8 oktober starten we met een lessenserie Zumba. Deze razend populaire vorm van fitness is een combinatie van Aerobics en Latin Dance. De dansen zijn gemakkelijk te volgen, omdat het een vereenvoudiging van verschillende Latin Dance varianten is. De naam Zumba betekent Snel bewegen en lol hebben. Tijd: uur, kosten 30 voor 10x. Salsa (10 x) Op maandag 8 oktober start er ook een cursus Salsa voor beginners. De Salsa is afkomstig uit Zuid- Amerika en is een energieke en zonnige dans. De tropische muziek en interactie maken iedereen aan het dansen. Tijd: uur, kosten 30 voor 10x. Moluks/ Indisch koken Vanaf 8 oktober gaat de cursus Moluks Koken weer van start. Dit seizoen voor het eerst op de maandag. De cursus bestaat uit 10 lessen, van en ca uur. De groep bestaat uit max. 8 personen. Na afloop van de kookles gezellig samen eten en opruimen. Kosten: 90,- voor 10x. Tijd: uur.

4 Naaicursus (dinsdag en woensdag) Iedere dinsdag en woensdag kunt een naaicursus volgen van uur. De lessen worden verzorgt door mevr. I. Strating, tel.: De kosten zijn 7,- per les. Airbrush (8x) Op dinsdagochtend 9 oktober van uur start er weer een cursus airbrush. Naast uitleg van de werking en onderhoud van een airbrushpistool kunt u diverse airbrush technieken leren, sjablonen gebruiken en nog veel meer basistechnieken uitproberen. Met de opgedane kennis en inspiratie aan de slag met eigen creativiteit en keuze van basismateriaal zoals canvas-, schilderdoek, T-shirt en hout. De kosten zijn 50,- voor 8 lessen. Basiscursus fotografie en basiscursus fotobewerking (6x) Regelmatig gaat er op de dinsdagavond van uur weer een fotografiecursus van start. Het gaat hierbij om de basistechnieken maar ook lessen voor gevorderden. Ook start bij voldoende interesse een cursus fotobewerking met Photoshop. Kosten: 6 lessen voor 30,-. Toneelvereniging HTV De Hoogkerker Toneelvereniging is iedere dinsdag actief tussen uur. De kosten zijn 10,- per jaar. Contactpersoon: de heer Mollema, tel.: Glasmozaïek (5x) Van dinsdag 2 oktober t/m 6 november, van uur. In deze cursus op leren we je alles over de benodigde gereedschappen en materialen en ga je aan de slag met een eigen werkstuk. Je kunt kiezen uit bijv. een tableau van 30 x 30, een dienblad, wandvlinder of een spiegel. Alle materialen voor het eerste werkstuk zijn inbegrepen. Wil je beginnen met een tweede werkstuk, dan brengen we je deze materiaalkosten in rekening. Kosten 50 voor 5 x. Workshops Vilten Natvilten. 0p dinsdagavond 13 november. We maken bijvoorbeeld een sjaal, tas of polswarmers. 39,- incl. materiaal, 4 uur 18:30-22:30 uur Naaldvilten. Op dinsdag 27 november. We maken een vogel doormiddel van diverse technieken 29,- incl. materiaal, 3 uur; uur

5 Cupcakes maken Cursus van 3 x waarin je aan de slag gaat met recepten uitwerken, bakken, decoraties maken en decoreren. Iedere week een heerlijke traktatie voor thuis. Kosten 25 voor 3 keer. Woensdagochtend: 7, 14 en 21 november Vrijdagochtend: 5, 12 en 19 oktober Eenmalige workshop op woensdag 26 sept. 10 okt. en 28 nov, van uur. Kosten: 10 per keer. Origami Japanse papiervouwkunst, woensdagavond uur door Mami Geelens. 10,- voor 5x. Workshops Keramiek (1x per 2 weken op woensdag en vrijdag ochtend, uur) Creatief bezig zijn met klei, werken met platen, mallen, rollen, klei-glas, klei-hout, klei-touw, kleizeepketting etc. Elk product moet 2x in de oven. Als de creatie klaar is kan het worden geglazuurd. Kosten 22,50 voor 3x. Woensdag: 3, 17 en 31 oktober. Vrijdag: 2, 16 en 30 november Spaanse taalles voor gevorderden (woensdag) en beginners (donderdag) Bij voldoende deelname gaat er een Spaanse taalcursus voor gevorderden van start als vervolg op de basiscursus. Deze cursus wordt gegeven door Malleck Kastelijn. De lesmethode is van Caminos en bestaat uit 15 lessen van 2 uur. De kosten bedragen 110, - incl. lesmateriaal en een extra Spaanse avond met heerlijke Spaanse gerechten. Indien u zelf beschikt over het lesboek Caminos deel 2, betaalt u slechts 80,-. De docente kan nagaan of u de Spaanse les voor beginners dient te volgen of al kunt instappen bij de cursus voor gevorderden. Start woensdag 3 oktober, tijd uur. Bij voldoende deelname start er een Spaanse taalcursus voor beginners op donderdag 4 oktober, uur. Tai Chi (10x) Op woensdag 10 oktober uur start er een cursus Tai Chi. In de cursus word je bewust gemaakt van de energie die in je lichaam stroomt. Gedurende de cursus leer je via een aantal Tai Chivormen je lichaam meer in balans te krijgen en de hectiek van de dag even te vergeten. De cursus is geschikt voor alle leeftijden.

6 Schildercursus (10x) Elke donderdag tussen uur kunt u schilderlessen volgen o.l.v. kunstenaar Som Tan. Er komen verschillende technieken en materialen aan de orde. 50,- per 10 lessen. Kookworkshops (4x) Op donderdag 11 oktober, uur begint er een serie kookworkshops, waar in 4 keer steeds een andere keuken wordt behandeld. We beginnen met de Spaanse keuken om op 15 november te vervolgen met de Griekse en Turkse keuken. Kosten 40 voor 4 x. Country Line Dance Donderdagavond, uur kunt u les krijgen in de danstechnieken van Country Line. De kosten bedragen 10,- per jaar en opgave gaat via Geziena, tel.: Creatief op de donderdagochtend Een wisselend aanbod van creatieve activiteiten o.l.v. hobbyisten. Tijd uur, eigen bijdrage afhankelijk van de activiteit 2,- tot 5,-. We starten op 27 september met een aantal workshops Creatief met fietsbanden door mevr. G.Meijer. Werken met Politex (1x per maand) Vanaf donderdagavond 15 november van uur of zaterdagochtend van uur. De eerste keer is op zaterdag 20 oktober. Kosten vanaf 25,- per beeld, afhankelijk van de grootte. Voor meer informatie kunt u terecht bij mevr. I. Strating, tel.:

7 Vrouwensport (vrijdagochtend) Vrijdagochtend tussen uur kunt u deelnemen aan Vrouwensport onder begeleiding van Marjon van der Laan, tel.: De kosten zijn 25,- per 10 lessen. Feestelijke lekkernijen (vrijdagmiddag) 10x Iedere vrijdag van 13:30-15:00 uur de mogelijkheid iets leuks en lekkers maken voor het weekend. Heerlijke recepten van cup cakes, pop cakes en petitfours maar ook hartige taartjes en andere gezonde traktaties. Leuke ideeën voor een feestje! We starten vrijdag 28 september met het maken van pop cakes. 25,- voor 5x. Klaverjassen (vrijdagavond) Eén maal per 2 weken op de vrijdagavond tussen uur, kunt u deelnemen aan de klaverjasgroep. De kosten zijn 10,- per jaar. U kunt zich opgeven bij mevr. Van Dijk, tel.: Sjoelen (vrijdagavond) Eén maal per 2 weken op de vrijdagavond tussen uur, kunt u deelnemen aan de Sjoelclub. De kosten bedragen 10,- per jaar. U kunt zich opgeven bij de heer L. Nauta, Tel.: Binnenkort start er op de woensdagavond ook een nieuwe sjoelclub! Schilderclub (zaterdagochtend) Iedere zaterdagochtend kunt u een schildercursus volgen tussen uur. Voor meer informatie kunt u terecht bij de heer B. Kracht, tel.: Piano lessen Mirjam Venekamp geeft pianoles in Dorpshuis Hoogkerk. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mirjam op

8 U bent van harte welkom in Dorpshuis Hoogkerk bij een van onze activiteiten. Aanmelden kan via ons telefoonnummer of kom even langs op kantoor. Zet ook alvast vrijdag 14 december in uw agenda. Dan zal het activiteitenaanbod voor januari t/m juni gepresenteerd worden op de Jaarlijkse Kerstmarkt. Ideeën voor een activiteit? We horen het graag zodat we deze eventueel op kunnen nemen in ons aanbod voor Dorpshuis Hoogkerk Zuiderweg AP Groningen Tel:

Cursus- en activiteitenoverzicht Welzijn De Meierij

Cursus- en activiteitenoverzicht Welzijn De Meierij Cursus- en activiteitenoverzicht Welzijn De Meierij 2017-2018 26-6-2017 Naam cursus/activiteit Locatie Cursustijd Duur Periode Start Schijndel - beweging + 20% Dru yoga maakt gebruik van toegankelijke,

Nadere informatie

Cursus- en activiteitenoverzicht Welzijn De Meierij

Cursus- en activiteitenoverzicht Welzijn De Meierij Cursus- en activiteitenoverzicht Welzijn De Meierij 2017-2018 4-7-2017 Naam cursus/activiteit Locatie Cursustijd Duur Periode Start Schijndel - beweging + 20% Dru yoga maakt gebruik van toegankelijke,

Nadere informatie

Open Huis. Buurtcentrum TuinPad Bessemoerstraat 4 Tel. 050-5776044. WOENSDAG 2 SEPTEMBER van 16.00 tot 19.00 uur

Open Huis. Buurtcentrum TuinPad Bessemoerstraat 4 Tel. 050-5776044. WOENSDAG 2 SEPTEMBER van 16.00 tot 19.00 uur 2015 / 2016 Open Huis WOENSDAG 2 SEPTEMBER van 16.00 tot 19.00 uur WWW.BUURTCENTRUMTUINPAD.NL Buurtcentrum TuinPad Bessemoerstraat 4 Tel. 050-5776044 Bij geen gehoor: 050-5710515 (Sonde2000) Buurtcentrum

Nadere informatie

CURSUSAANBOD OPSTERLAND

CURSUSAANBOD OPSTERLAND CURSUSAANBOD OPSTERLAND Sociaal Cultureel Werk Ouderenwerk Vrijwilligers Najaar 2014 Timpaan Welzijn Bezoekadres: Molenlaan 6a 9244 EA Beetsterzwaag Postadres: Postbus 40 9244 ZN Beetsterzwaag Telefoonnummer:

Nadere informatie

Informatie MEERWAARDE

Informatie MEERWAARDE Informatie MEERWAARDE Van stichting Meerwaarde hebben wij toestemming gekregen om de activiteiten t.b.v. ouderen en volwassenen uit het programmaboekje najaar 2005 te publiceren. De activiteiten vinden

Nadere informatie

Informatie tweede clubperiode 2012

Informatie tweede clubperiode 2012 Informatie tweede clubperiode 2012 De eerste clubperiode van 2012 zit er alweer op. Voor je ligt het nieuwe clubboekje van Bureau Vrije Tijd voor het tweede half jaar van 2012! De clubperiode loopt deze

Nadere informatie

Cursus - en activiteitenoverzicht Samen doen! Doe je ook mee?

Cursus - en activiteitenoverzicht Samen doen! Doe je ook mee? Cursus - en activiteitenoverzicht 2018 2019 Samen doen! Doe je ook mee? VOORWOORD Hierbij vind je het overzicht van de activiteiten en cursussen in 2018 2019. Welzijn De Meierij organiseert activiteiten

Nadere informatie

Informatie tweede clubperiode 2013

Informatie tweede clubperiode 2013 Informatie tweede clubperiode 2013 De eerste clubperiode van 2013 gaat alweer aardig opschieten. Voor je ligt het nieuwe clubboekje van VTV Delft locatie Nootdorp voor de tweede periode van 2013! De clubperiode

Nadere informatie

Cursus/workshop aanbod 2015 / 2016

Cursus/workshop aanbod 2015 / 2016 Cursus/workshop aanbod 2015 / 2016 Workshop: keramische sieraden maken (2 dagdelen) Ochtend/middag of avond (datum in overleg) 2 lessen 1 e les: 2 ½ uur, 2 e les 3 ½ uur ( tijden in overleg) Kosten 50,--

Nadere informatie

Poort 20 Activiteiten overzicht

Poort 20 Activiteiten overzicht Poort 20 Activiteiten overzicht Recreatie voorjaar 2014 Kienen Vrij biljarten Dames biljarten Competitie biljarten 2 e dinsdag vd mnd. 14.30 u. tot 1630 u. Kosten : 3,50 per plankje Iedere dag met uitzondering

Nadere informatie

Informatie tweede clubperiode 2015

Informatie tweede clubperiode 2015 Informatie tweede clubperiode 2015 De tijd gaat snel en ook de eerste clubperiode is alweer bijna afgelopen (zaterdag 11 juli 2015). Voor je ligt het nieuwe clubboekje van VTV Delft locatie Craeyenburch

Nadere informatie

Brei en haak café Breien en haken is weer helemaal in de mode. Overal in het land ontstaan weer breigroepjes. Wij gaan natuurlijk mee met deze trend.

Brei en haak café Breien en haken is weer helemaal in de mode. Overal in het land ontstaan weer breigroepjes. Wij gaan natuurlijk mee met deze trend. ACTIVITEITEN VOOR VOLWASSENEN Kringen, cursussen, en workshops Brei en haak café Breien en haken is weer helemaal in de mode. Overal in het land ontstaan weer breigroepjes. Wij gaan natuurlijk mee met

Nadere informatie

Recreatief, creatief, sportief en workshops

Recreatief, creatief, sportief en workshops Recreatief, creatief, sportief en workshops t Binnenhuys De Meent 4 3833 EA Leusden U bent van harte welkom! t Binnenhuys: Dé plek voor recreatie, creativiteit, sport en workshops Voorwoord Midden in Leusden

Nadere informatie

Contactinformatie: VTV Delft, locatie Craeyenburch Nootdorp Brasserskade NC Nootdorp Telefoonnummer:

Contactinformatie: VTV Delft, locatie Craeyenburch Nootdorp Brasserskade NC Nootdorp Telefoonnummer: Contact: VTV Delft, locatie Craeyenburch Nootdorp Brasserskade 4 2631 NC Nootdorp Telefoonnummer: 015-3102292 E-mail: vtvcn@vtvzhn.nl 24 Informatie eerste clubperiode 2014 De voorbereidingen voor de 1

Nadere informatie

Activiteit Datum start & tijdstip Duur Prijs Tabblad. 19.30 21.30 uur Maandelijks gratis 1. Vrijdagmiddag van 14.00 16.00 uur

Activiteit Datum start & tijdstip Duur Prijs Tabblad. 19.30 21.30 uur Maandelijks gratis 1. Vrijdagmiddag van 14.00 16.00 uur Activiteit Datum start & tijdstip Duur Prijs Tabblad Alzheimercafé 19.30 21.30 uur Maandelijks gratis 1 Contact: Mevrouw M. de Leeuw Aquarelleren club Donderdagmiddag van 14.00-16.00 uur Vrijdagmorgen

Nadere informatie

KERAMIEK Atelier HalfOm Cursussen/workshops 2016 / 2017

KERAMIEK Atelier HalfOm Cursussen/workshops 2016 / 2017 KERAMIEK Atelier HalfOm Cursussen/workshops 2016 / 2017 Groepsworkshop: Keramische sieraden De workshop bestaat uit 2 dagdelen verspreid over 2 weken Ochtend/middag of avond (datum in overleg) 2 lessen

Nadere informatie

Informatie eerste clubperiode 2015

Informatie eerste clubperiode 2015 Informatie eerste clubperiode 2015 De voorbereidingen voor het nieuwe jaar zijn in volle gang. Voor je ligt het nieuwe clubboekje van VTV Delft locatie Craeyenburch voor de 1ste periode van 2015! De clubperiode

Nadere informatie

Ontmoetingscentrum De Verbinding. ACTIVITEITENAANBOD Oktober 2015. ONTMOETINGSCENTRUM DE VERBINDING Stationsstraat 1 6671 AW Zetten 0488 453187

Ontmoetingscentrum De Verbinding. ACTIVITEITENAANBOD Oktober 2015. ONTMOETINGSCENTRUM DE VERBINDING Stationsstraat 1 6671 AW Zetten 0488 453187 Ontmoetingscentrum De Verbinding O Z T T : 1 0-1 0-2 0 1 5 T M ACTIVITITAABOD Oktober 2015 O T O O T W I K K L L T S P A OTMOTIGSCTRUM D VRBIDIG Stationsstraat 1 6671 AW Zetten 0488 453187 email: deloohof@stgsamenzorgen.nl

Nadere informatie

Zomerschool 50 + Magdalenahof. Wooninc.Plus gebouw Magdalenahof

Zomerschool 50 + Magdalenahof. Wooninc.Plus gebouw Magdalenahof Zomerschool 50 + Magdalenahof Wooninc.Plus gebouw Magdalenahof Beheerder : Ludo Verhees Adres : Magdalenahof 20 5667 RZ Geldrop Telefoon : 040 401 26 17 E-mailadres : magdalenahof@wooninc.nl Website :

Nadere informatie

Workshop Joël Woon-, tuin en bloemdecoratie Seizoen 2013-2014 1

Workshop Joël Woon-, tuin en bloemdecoratie Seizoen 2013-2014 1 Workshop Joël Woon-, tuin en bloemdecoratie Seizoen 2013-2014 1 Voorwoord Ook dit jaar ga ik weer met nieuwe ideeën van start en hoop dat het weer een leuk seizoen wordt! Er is weer een uitgebreid aanbod

Nadere informatie

Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss

Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss Maandag 10.00 tot 21.30 uur / Inloop de Spil Loop eens binnen bij De Spil voor een kop koffie en een praatje. De krant ligt klaar om gelezen te

Nadere informatie

Overzicht Huis van de Wijk Het Anker vanaf augustus 2017 Maandag Activiteit: Voor wie: Tijden:

Overzicht Huis van de Wijk Het Anker vanaf augustus 2017 Maandag Activiteit: Voor wie: Tijden: Overzicht Huis van de Wijk Het Anker vanaf augustus 2017 Maandag Meer info: 09.30-10.30 uur 10.45-11.45 uur 18.30-19.30 uur 19.45-20.45 uur (Vol) 21.00-22.00 uur Proefles mogelijk ( 4,50) Zomerstop, begint

Nadere informatie

ACTIVITEITEN EN CURSUS AANBOD 2016 2017. Aquajoggen Periode : september t/m juni

ACTIVITEITEN EN CURSUS AANBOD 2016 2017. Aquajoggen Periode : september t/m juni ACTIVITEITEN EN CURSUS AANBOD 2016 2017 Aquajoggen Periode : september t/m juni Tijdstip : dinsdagmorgen van 9.00-9.30 uur Plaats : zwembad De Duker Kosten : ± 95,00 pp, afhankelijk van het aantal deelnemers.

Nadere informatie

Cursusoverzicht 1 e helft 2019

Cursusoverzicht 1 e helft 2019 Beeldhouwcursussen Voor alle beeldhouwcursussen geldt: prijs incl. gebruik gereedschap, excl. steen, koffie/thee ( 1,- per consumptie) Beeldhouwen voor beginners-gevorderden 8 jan. 2019 Dinsdagavond (19.00-21.30u)

Nadere informatie

Overzicht Huis van de Wijk Het Anker vanaf juli 2017 Maandag Activiteit: Voor wie: Tijden:

Overzicht Huis van de Wijk Het Anker vanaf juli 2017 Maandag Activiteit: Voor wie: Tijden: Overzicht Huis van de Wijk Het Anker vanaf juli 2017 Maandag Meer info: 09.30-10.30 uur 10.45-11.45 uur 18.30-19.30 uur 19.45-20.45 uur (Vol) 21.00-22.00 uur Proefles mogelijk ( 4,50) Zomerstop, begint

Nadere informatie

ACTIVITEITEN WIJKCENTRUM KUBIEK

ACTIVITEITEN WIJKCENTRUM KUBIEK Cursussen & Workshops Indonesisch Koken Beginners cursus Maandag avond van 19:30-22:00 uur 10 lessen 105,00 Inclusief ingrediënten Gevorderden cursus Maandag avond van 19:30-22:00 uur 6 lessen 66,00 Inclusief

Nadere informatie

Programma 2015 STICHTING PRISMA. Stichting Prisma, Eimerssingel-Oost 266 Arnhem. Activiteitenprogramma 7e jaargang/ nummer 10/ nov 2014

Programma 2015 STICHTING PRISMA. Stichting Prisma, Eimerssingel-Oost 266 Arnhem. Activiteitenprogramma 7e jaargang/ nummer 10/ nov 2014 Activiteitenprogramma 7e jaargang/ nummer 10/ nov 2014 Dit programma is georganiseerd door Stichting Prisma Immerloo STICHTING PRISMA STICHTING PRISMA Eimerssingel-Oost 266 6834 CZ Arnhem Tel: 026-3217131

Nadere informatie

COLOFON VOORWOORD UITGAVE. Dorpshuis Hoogkerk. Zuiderweg AP Groningen. ONTWERP EN OPMAAK MbM Design. FOTOGRAFIE Jan Arnold, e.a.

COLOFON VOORWOORD UITGAVE. Dorpshuis Hoogkerk. Zuiderweg AP Groningen. ONTWERP EN OPMAAK MbM Design. FOTOGRAFIE Jan Arnold, e.a. VOORWOORD VOORWOORD Het is bijna kerst als we dit schrijven. Tussen de drukte van Kerst en Oud en Nieuw door nog even snel het voorwoord. Als je dit leest is het begin januari 2019, en is het activiteitenboekje

Nadere informatie

KERAMIEK Atelier HalfOm Cursussen/workshops 2018 / 2019

KERAMIEK Atelier HalfOm Cursussen/workshops 2018 / 2019 KERAMIEK Atelier HalfOm Cursussen/workshops 2018 / 2019 Cursus/workshop Aantal lessen Aanvang Kosten p.p Keramische vormgeving 25x 3u 17 sept 2018 387,50 Later instromen gedurende de cursus mogelijk. middag/avond

Nadere informatie

Cursusaanbod 2014-2015

Cursusaanbod 2014-2015 Cursusaanbod 2014-2015 Cursus Engels voor op reis Voor wie? Voor iedereen die graag basiskennis wil opdoen van de Engelse taal. Werkwijze: In de lessen wordt aandacht besteed aan het spreken en de grammatica

Nadere informatie

Spel en Bewegen Wat Onder begeleiding gezellig en sportief bewegen voor dames en heren: conditieverbetering, Wandelen Wat Vanuit het Bewegingscentrum

Spel en Bewegen Wat Onder begeleiding gezellig en sportief bewegen voor dames en heren: conditieverbetering, Wandelen Wat Vanuit het Bewegingscentrum Spel en Bewegen Wat Onder begeleiding gezellig en sportief bewegen voor dames en heren: conditieverbetering, spierversteviging en oefeningen op muziek. Wanneer Maandag 10.15-11.15 uur Spel en Sport Wat

Nadere informatie

Schelpen naar keuze Cursus & Opleiding Nieuw assortiment. Klik hier om de online versie te bekijken

Schelpen naar keuze Cursus & Opleiding Nieuw assortiment. Klik hier om de online versie te bekijken Schelpen naar keuze Cursus & Opleiding Nieuw assortiment Klik hier om de online versie te bekijken Schelpen naar keuze Leef je eens lekker uit met schelpen, want mooie schelpen gaan het dit jaar helemaal

Nadere informatie

Wijkontmoetingscentrum

Wijkontmoetingscentrum Wijkontmoetingscentrum GEZOCHT! (M/V) Inwoners van t Harde met groene vingers ten behoeve van onze vijf nieuwe moestuinbakken. U kunt mogelijk één keer per maand ondersteunen bij het onderhoud. Mocht u

Nadere informatie

Computercursussen en workshops. Cursusoverzicht voorjaar 2012

Computercursussen en workshops. Cursusoverzicht voorjaar 2012 Computercursussen en workshops Cursusoverzicht voorjaar 2012 Op zoek naar een leuke cursus of workshop? Cursussen en workshops In dit informatieboekje vindt u alle cursussen en workshops van de bibliotheken

Nadere informatie

55+ Activiteiten Poort 20 ouderenwerk Recreatie Najaar 2013

55+ Activiteiten Poort 20 ouderenwerk Recreatie Najaar 2013 55+ Activiteiten Poort 20 ouderenwerk Recreatie Najaar 2013 Literatuurgroepen maandag 23 september. 1x per maand op maandag of donderdag maandag, donderdag 9.30 11.30 uur 12,50 (uitgaande van 5 bijeenkomsten)

Nadere informatie

Activiteitenaanbod zorgcentrum Kempenhof

Activiteitenaanbod zorgcentrum Kempenhof Activiteitenaanbod zorgcentrum Kempenhof Inhoud Voorwoord... 2 Voor elk wat wils... 2 Valkenhofpas... 3 Hoe is de pas verkrijgbaar?... 3 Activiteitenaanbod op zorgcentrum Kempenhof... 4 Activiteitenaanbod

Nadere informatie

Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen

Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen Inhoud Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen... 1 Voorwoord... 2 Voor elk wat wils... 2 Valkenhofpas... 3 Hoe is de pas verkrijgbaar?... 3 Activiteitenaanbod op

Nadere informatie

Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen

Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen Inhoud Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen... 1 Voorwoord... 2 Voor elk wat wils... 2 Valkenhofpas... 3 Hoe is de pas verkrijgbaar?... 3 Activiteitenaanbod op

Nadere informatie

In Zuid-oost Drenthe diverse cursussen en workshops gegeven. Er zijn ook inloopmiddagen.

In Zuid-oost Drenthe diverse cursussen en workshops gegeven. Er zijn ook inloopmiddagen. In Zuid-oost Drenthe diverse cursussen en workshops gegeven. Er zijn ook inloopmiddagen. CURSUSSEN Windows 10 Basis incl. Intern&Email 9 lessen prijs 75 Cursussen najaar gestart. Nieuwe cursussen starten

Nadere informatie

Om het doorgaan van een cursus te garanderen is een minimum van 8 inschrijvingen vereist. Wacht dus niet te lang met inschrijven.

Om het doorgaan van een cursus te garanderen is een minimum van 8 inschrijvingen vereist. Wacht dus niet te lang met inschrijven. Locatie cursussen FNV Scholing FNV Scholing & IT Werkgroep Kantooradres: Nieuwe Fellenoord 7, 5612 KB EINDHOVEN Postadres: p/a Gentiaanweg 8, 5643 CB EINDHOVEN Telefoon 06 1513 3287 (na 14.00 uur) E-mail:

Nadere informatie

Cursusaanbod van werkgroepen aangesloten bij Timpaan Welzijn

Cursusaanbod van werkgroepen aangesloten bij Timpaan Welzijn Cursusaanbod van werkgroepen aangesloten bij Timpaan Welzijn In verschillende Opsterlandse dorpen zijn veel enthousiaste vrijwilligers in werkgroepen voor volwassenenwerk actief. Zij ontwikkelen zelfstandig

Nadere informatie

WORKSHOPS EN CURSUSSEN KUNSTSCHOOL ZAMENHOF

WORKSHOPS EN CURSUSSEN KUNSTSCHOOL ZAMENHOF WORKSHOPS EN CURSUSSEN KUNSTSCHOOL ZAMENHOF Op het bedrijventerrein Zamenhofstraat in Amsterdam Noord huizen een aantal kunstenaars die regelmatig workshops en cursussen aanbieden aan volwassenen, kinderen

Nadere informatie

WORKSHOPPROGRAMMA VOORJAAR 2016 ATELIER EN BOERDERIJWINKEL DE LINDEHOF CREATIEVE WORKSHOPS HOME DECO & QUILTEN

WORKSHOPPROGRAMMA VOORJAAR 2016 ATELIER EN BOERDERIJWINKEL DE LINDEHOF CREATIEVE WORKSHOPS HOME DECO & QUILTEN WORKSHOPPROGRAMMA VOORJAAR 2016 ATELIER EN BOERDERIJWINKEL DE LINDEHOF COUNTRY LIVING - A WAY OF LIVE CREATIEVE WORKSHOPS HOME DECO & QUILTEN QUILTCURSUS VOOR BEGINNERS De eerste activiteit waarmee we

Nadere informatie

DoeMeeWeek 15-19 september

DoeMeeWeek 15-19 september Lokaal Dienstencentrum 6 De Vlaschaard DoeMeeWeek 15-19 september Kom ons hele aanbod gratis uitproberen, een week lang! Tijdens onze DoeMeeWeek, van maandag 15 tot vrijdag 19 september, kan u al onze

Nadere informatie

Overzicht Huis van de Wijk Het Anker vanaf oktober 2018 Maandag: Activiteit: Ruimte: Voor wie: Tijden:

Overzicht Huis van de Wijk Het Anker vanaf oktober 2018 Maandag: Activiteit: Ruimte: Voor wie: Tijden: Overzicht Huis van de Wijk Het Anker vanaf oktober 2018 Maandag: Meer info: 10.45-11.45 uur 18.30-19.30 uur 19.45-20.45 uur 21.00-22.00 uur 15,- per maand. S.v.p. per seizoen te betalen Marga Hooiveld

Nadere informatie

Wijkcentrum De Gasterij

Wijkcentrum De Gasterij Wijkcentrum De Gasterij Wat gezellig dat u gekomen bent Wijkbewoners ontmoeten elkaar onder het genot van een kopje koffie of thee, nemen deel aan gezamenlijke activiteiten of organiseren zelf een activiteit.

Nadere informatie

SeniorWeb. januari t/m juni 2016. aan de Vliet

SeniorWeb. januari t/m juni 2016. aan de Vliet SeniorWeb januari t/m juni 2016 aan de Vliet SeniorWeb Ook dit najaar verzorgt SeniorWeb opnieuw interessante computercursussen en workshops voor beginners en gevorderden in de locaties Leidschendam, Rijswijk

Nadere informatie

KERAMIEK Atelier HalfOm Cursussen/workshops

KERAMIEK Atelier HalfOm Cursussen/workshops KERAMIEK Atelier HalfOm Cursussen/workshops 2019-2020 Cursus/workshop Aantal lessen Aanvang Kosten p.p Keramische vormgeving 25 x 3u 16 sept 2019 397,50 Later instromen gedurende de cursus mogelijk. middag/avond

Nadere informatie

Nieuwsbrief. LesOpMaat (Computerles bij u thuis) medewerkers. Start nieuwe lesseizoen. Open Dagen. Augustus 2013. In dit nummer

Nieuwsbrief. LesOpMaat (Computerles bij u thuis) medewerkers. Start nieuwe lesseizoen. Open Dagen. Augustus 2013. In dit nummer 2013 NUMMER 1 Nieuwsbrief Augustus 2013 In dit nummer 1 LesOpMaat 1 Start nieuwe lesseizoen 1 Open Dagen 2 Facebook pagina 2 Nadere informatie en aanmelden 3 Cursusaanbod 4 Workshops najaar 2013 5 Workshops

Nadere informatie

KERAMIEK Atelier HalfOm Cursussen/workshops 2018 / 2019

KERAMIEK Atelier HalfOm Cursussen/workshops 2018 / 2019 KERAMIEK Atelier HalfOm Cursussen/workshops 2018 / 2019 Cursus/workshop Keramische vormgeving Later instromen gedurende de cursus mogelijk. Aantal lessen Aanvang Kosten p.p 25x 3u 17 sept 2018 310,- 19

Nadere informatie

cursuskalender 2019/2020 WELKE CURSUS GA JIJ DOEN? Veenendaal

cursuskalender 2019/2020 WELKE CURSUS GA JIJ DOEN? Veenendaal cursuskalender 2019/2020 WELKE CURSUS GA JIJ DOEN? Veenendaal WELKOM IN DE CULTUURFABRIEK! ONTDEK HET ZELF Bij de Bibliotheek in De Cultuurfabriek ben je van harte welkom voor het volgen van een cursus,

Nadere informatie

ACTIVITEITEN WIJKCENTRUM KUBIEK

ACTIVITEITEN WIJKCENTRUM KUBIEK Cursussen & Workshops Indonesisch Koken Beginners cursus Maandag avond van 19:30-22:00 uur 10 lessen 110,00 Inclusief ingrediënten De eerstvolgende cursus start op 9 september 2019 Gevorderden cursus Maandag

Nadere informatie

Cursusoverzicht Beeldend t Spectrum Schijndel

Cursusoverzicht Beeldend t Spectrum Schijndel Cursusoverzicht Beeldend t Spectrum Schijndel D.d. laatste wijziging: 16 november 2015 Docent en tijd is onder voorbehoud. Doorgang cursus is afhankelijk van het aantal inschrijvingen. Prijzen zijn exclusief

Nadere informatie

Activiteiten Ontmoetingsplein Barendrecht

Activiteiten Ontmoetingsplein Barendrecht Januari - februari 2013 Activiteiten Ontmoetingsplein Barendrecht Ontmoetingen en activiteiten Heeft u behoefte aan ontspanning, ontmoeting en/of activiteiten? Laurens en KijkopWelzijn bieden met het Ontmoetingsplein

Nadere informatie

Schildervakanties. Inspirerende workshops en vrij schilderen

Schildervakanties. Inspirerende workshops en vrij schilderen Schildervakanties Kunstschilder José van den Helder-van Oudenallen geeft met veel enthousiasme schilderworkshops voor beginnende en gevorderde schilders. Op een vrije en toegankelijke manier brengt zij

Nadere informatie

Cursus Bloemschikken Najaar

Cursus Bloemschikken Najaar Cursus Bloemschikken Najaar High Tea met Bloemschikken Open Inschrijvingen Klik hier om de online versie te bekijken Cursus Bloemschikken Najaar Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar bij de workshopserie

Nadere informatie

WORKSHOPS & CURSUSSEN

WORKSHOPS & CURSUSSEN WORKSHOPS & CURSUSSEN WORKSHOPS & CURSUSSEN Algemene informatie Bij Glasatelier Heerlen kunt u diverse workshops en cursussen volgen. Een workshop duurt gemiddeld 2,5 uur, een cursus meerdere avonden (eventueel

Nadere informatie

Overzicht Huis van de Wijk Het Anker vanaf februari 2018 Maandag: Activiteit: Ruimte: Voor wie: Tijden:

Overzicht Huis van de Wijk Het Anker vanaf februari 2018 Maandag: Activiteit: Ruimte: Voor wie: Tijden: Overzicht Huis van de Wijk Het Anker vanaf februari 2018 Maandag: Meer info: 09.30-10.30 uur 10.45-11.45 uur (Vol) 18.30-19.30 uur 19.45-20.45 uur (Vol) 21.00-22.00 uur 15,- per maand. S.v.p. per seizoen

Nadere informatie

Activiteitenaanbod zorgcentrum Kempenhof

Activiteitenaanbod zorgcentrum Kempenhof Activiteitenaanbod zorgcentrum Kempenhof Inhoud Voorwoord... 2 Voor elk wat wils... 2 Valkenhofpas... 2 Hoe is de pas verkrijgbaar?... 3 Activiteitenaanbod op zorgcentrum Kempenhof... 4 Activiteitenaanbod

Nadere informatie

KERAMIEK Atelier HalfOm Cursussen/workshops 2017 / 2018

KERAMIEK Atelier HalfOm Cursussen/workshops 2017 / 2018 KERAMIEK Atelier HalfOm Cursussen/workshops 2017 / 2018 Cursus/workshop Keramische vormgeving (losse lessen op woe middag 15,--) Aantal lessen Aanvang Kosten p.p 25x 3u 18 sept 2017 310,- 20 sept 2017

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2015 Emilie Lindenbergh Een nieuw begin Binnenkort de nieuwe website! Kunstschilder

Nieuwsbrief 2015 Emilie Lindenbergh Een nieuw begin Binnenkort de nieuwe website! Kunstschilder Nieuwsbrief 2015 Emilie Lindenbergh Een nieuw begin Binnenkort de nieuwe website! Kunstschilder Exposities: Kloosterkapel, Kerkstraat 8, Vorstenbosch tot 9 maart Expositie in de (h)artgalerij in het Brinkhuis,

Nadere informatie

Programma. Dagactiviteitencentrum Indusdreef 5, Utrecht. Dagactiviteitencentrum. Rosendael. somatiek

Programma. Dagactiviteitencentrum Indusdreef 5, Utrecht. Dagactiviteitencentrum. Rosendael. somatiek Programma Dagactiviteitencentrum Dagactiviteitencentrum Indusdreef 5, Utrecht Rosendael somatiek 2018-10 1 MAANDAG Algemene Activiteit Vandaag de dag - Jacqueline MAANDAG Oud Utrecht - Ellen Creatieve

Nadere informatie

12 Mei 2017 JAARGANG 7, nummer 16

12 Mei 2017 JAARGANG 7, nummer 16 12 Mei 2017 JAARGANG 7, nummer 16 Nieuwe Cursus!!!! Sieraden maken á la carte Cursus met een geheel nieuw concept. In deze brede cursus leert u sieraden maken met de meest uiteenlopende technieken en materialen.

Nadere informatie

KureghemNet is een project van MAKS vzw. Computerles Programmaboekje sep dec 2014

KureghemNet is een project van MAKS vzw. Computerles Programmaboekje sep dec 2014 @ KureghemNet is een project van MAKS vzw Computerles Programmaboekje sep dec 2014 2 Iedereen mee met de PC Heb je nog nooit een computer gebruikt en wil je de basis leren? Zoek je werk of wil je beter

Nadere informatie

Brei en haak café Breien en haken is weer helemaal in de mode. Overal in het land ontstaan weer breigroepjes. Wij gaan natuurlijk mee met deze trend.

Brei en haak café Breien en haken is weer helemaal in de mode. Overal in het land ontstaan weer breigroepjes. Wij gaan natuurlijk mee met deze trend. ACTIVITEITEN VOOR VOLWASSENEN Kringen, cursussen, en workshops Brei en haak café Breien en haken is weer helemaal in de mode. Overal in het land ontstaan weer breigroepjes. Wij gaan natuurlijk mee met

Nadere informatie

Nieuwsbrief Najaar 2017 Centrum Havenstraat 5

Nieuwsbrief Najaar 2017 Centrum Havenstraat 5 Nieuwsbrief Najaar 2017 Centrum Havenstraat 5 Er zijn weer allerlei leuke activiteiten aan de Havenstraat 5 te Oostwold In deze nieuwsbrief vind je een weergave van activiteiten, zoals bijvoorbeeld Rock

Nadere informatie

Verder staan er weer transparantencursussen op het programma, evenals de patchwork en quiltcursussen van Greetje Hein (www.quilttrend.nl).

Verder staan er weer transparantencursussen op het programma, evenals de patchwork en quiltcursussen van Greetje Hein (www.quilttrend.nl). Hallo, Dit voorjaar staat er weer veel op het Wollepop-cursusprogramma. Natuurlijk zijn er de cursussen om Zonnekindpoppen te maken. Maar ook de seizoenentafels worden niet vergeten. In januari zal het

Nadere informatie

Hét seizoensfestijn van Beauty VoF

Hét seizoensfestijn van Beauty VoF Hét seizoensfestijn van Beauty VoF In de week van 18 tot en met 22 augustus a.s. organiseren wij weer een open week met allerlei leuke en gezellige dingen om het nieuwe aankomende herfst-winter seizoen

Nadere informatie

Informatiebrochure. Sport en vrijetijdsbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking. www.spindo.nl

Informatiebrochure. Sport en vrijetijdsbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking. www.spindo.nl Informatiebrochure Sport en vrijetijdsbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking www.spindo.nl Wie zijn wij? Stichting SPINDO biedt sport en vrijetijdsbesteding aan mensen met een verstandelijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nummer 2 15 januari 2016

Nieuwsbrief. Nummer 2 15 januari 2016 Nieuwsbrief Nummer 2 15 januari 2016 Thematafels Op school is er een werkgroepje, bestaande uit ouders, die zowel op de dependance als in het hoofdgebouw, de thematafels verzorgd. De thema s worden bepaald

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Oktober 2017 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie de Palatijn worden aangeboden. Voor wie

Nadere informatie

Overzicht Huis van de Wijk Het Anker vanaf maart 2018 Maandag: Activiteit: Ruimte: Voor wie: Tijden:

Overzicht Huis van de Wijk Het Anker vanaf maart 2018 Maandag: Activiteit: Ruimte: Voor wie: Tijden: Overzicht Huis van de Wijk Het Anker vanaf maart 2018 Maandag: Meer info: 09.30-10.30 uur 10.45-11.45 uur (Vol) 18.30-19.30 uur 19.45-20.45 uur (Vol) 21.00-22.00 uur 15,- per maand. S.v.p. per seizoen

Nadere informatie

Stichting De Nieuwe Brug

Stichting De Nieuwe Brug M.A. de Ruijterstraat 7 www.denieuwebrug.com 3201 CK Spijkenisse 0181 611096 / 06 42826465 Vrijblijvend komen kijken Informatie: bij onze activiteiten is altijd gre.wiechmann@gmail.com mogelijk. De Stichting

Nadere informatie

Voor alle cursussen geldt Wijzigingen voorbehouden

Voor alle cursussen geldt Wijzigingen voorbehouden Locatie cursussen FNV Scholing FNV Scholing & IT Werkgroep Kantooradres: Nieuwe Fellenoord 7, 5612 KB EINDHOVEN Postadres: p/a Gentiaanweg 8, 5643 CB EINDHOVEN Telefoon 06 1513 3287 (na 14.00 uur) E-mail:

Nadere informatie

Wijkcentrum Gasterij de ontmoeting. Juli, Augustus en September 2019

Wijkcentrum Gasterij de ontmoeting. Juli, Augustus en September 2019 Wijkcentrum Gasterij de ontmoeting Juli, Augustus en September 2019 Wijkbewoners ontmoeten elkaar onder het genot van een kopje koffie of thee, nemen deel aan gezamenlijke activiteiten of organiseren zelf

Nadere informatie

FNV Scholing- & IT Werkgroep Kantooradres: Nieuwe Fellenoord KB Eindhoven Postadres: p/a Gentiaanweg CB Eindhoven Mob.

FNV Scholing- & IT Werkgroep Kantooradres: Nieuwe Fellenoord KB Eindhoven Postadres: p/a Gentiaanweg CB Eindhoven Mob. FNV Scholing- & IT Werkgroep Kantooradres: Nieuwe Fellenoord 7 5612 KB Eindhoven Postadres: p/a Gentiaanweg 8 5643 CB Eindhoven Mob.: 06 1513 3287 Email: fnvadmin@upcmail.nl Website: www.fnvscholing.nl

Nadere informatie

Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender. December

Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender. December Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender December 2015 DINSDAG 1 DECEMBER 09.15-11.45 uur Internetcafé Persoonlijke begeleiding bij het, momenteel een wachtlijst 9.30-11.30 uur Hobbycafé Gezellig samen

Nadere informatie

KERAMIEK Atelier HalfOm Cursussen/workshops 2017 / 2018

KERAMIEK Atelier HalfOm Cursussen/workshops 2017 / 2018 KERAMIEK Atelier HalfOm Cursussen/workshops 2017 / 2018 Cursus/workshop Aantal lessen Aanvang Kosten p.p Keramische vormgeving 25 18 sept 2017 310,- 20 sept 2017 310,- Raku 4 Op afspraak 95,- Gebarsten

Nadere informatie

Nieuw seizoen, nieuwe cursussen!

Nieuw seizoen, nieuwe cursussen! RiQQ CURSUSSEN 2013-2014 Nieuw seizoen, nieuwe cursussen! Genoeg uitgerust in de vakantie en weer zin om lekker bezig te zijn met zingen toneelspelen of tekenen? Schrijf je nu in voor een cursus van Cultuurbedrijf

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Februari 2016 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is,

Nadere informatie

Programmaboekje dagbesteding. Oktober t/m december 2014. Archipel Passaat. het gevoel van samen

Programmaboekje dagbesteding. Oktober t/m december 2014. Archipel Passaat. het gevoel van samen Programmaboekje dagbesteding Oktober t/m december 2014 Archipel Passaat het gevoel van samen Programmaboekje dagbesteding Alstublieft. Bij deze het Archipel programmaboekje eerste kwartaal 2014. Een programmaboekje

Nadere informatie

Het Theeblaadje Juni 2015

Het Theeblaadje Juni 2015 Het Theeblaadje Juni 2015 Het Theehuis is een wijklocatie van zorgorganisatie Het Spectrum. Het is een gezellig ontmoetingscentrum voor 55-plussers waar diverse activiteiten plaatsvinden. Het Theehuis

Nadere informatie

Locatie cursussen FNV Scholing

Locatie cursussen FNV Scholing Locatie cursussen FNV Scholing FNV Scholing & IT Werkgroep Kantoor: Nieuwe Fellenoord 7, 5612 KB EINDHOVEN Postadres: p/a Gentiaanweg 8, 5643 CB EINDHOVEN Telefoon 06 1513 3287 (na 14.00 uur) E-Mail: fnvadmin@upcmail.nl

Nadere informatie

Graag presenteren wij u de activiteiten van het najaar 2017, die woensdag 6 september van start zullen gaan.

Graag presenteren wij u de activiteiten van het najaar 2017, die woensdag 6 september van start zullen gaan. Schooljaar 2017/2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), Graag presenteren wij u de activiteiten van het najaar 2017, die woensdag 6 september van start zullen gaan. Hoe gaat het in zijn werk? Dit jaar hebben

Nadere informatie

PROGRAMMA Samen eten Keramieken Individuele laptop/tablet les

PROGRAMMA Samen eten Keramieken Individuele laptop/tablet les PROGRAMMA Samen eten Verschillende koks uit de buurt koken, we drinken een glas wijn en nemen het leven door. Datum: Iedere 2 e vrijdag van de maand Tijd: vanaf 17.00 uur tot ± 21.00 uur Prijs: 17,50 (incl.

Nadere informatie

Activiteitengids speciaal voor vrouwen

Activiteitengids speciaal voor vrouwen Najaar 2014 Activiteitengids speciaal voor vrouwen Lieve dames uit Langedijk, Een nieuw seizoen gaat van start en voor u ligt het nieuwste programmaboekje van het Vrouwenwerk van Wonen Plus Welzijn. In

Nadere informatie

** korting per aangebrachte cursist. CREATIEVE / WELLNESS VAKANTIE WEKEN VAN ARTFRIENDS 31 juli t/m 7 augustus 2010 7 t/m 14 augustus 2010

** korting per aangebrachte cursist. CREATIEVE / WELLNESS VAKANTIE WEKEN VAN ARTFRIENDS 31 juli t/m 7 augustus 2010 7 t/m 14 augustus 2010 Individuele en groeps deelname korting per aangebrachte cursist Gratis workshopdeelname: Creëer je eigen groep Voor een aantal cursussen en workshops kun je je individueel inschrijven. Voor die cursussen

Nadere informatie

Jan Thijs Seinenhof Diever. Verenigingsleven en recreatieve activiteiten

Jan Thijs Seinenhof Diever. Verenigingsleven en recreatieve activiteiten Jan Thijs Seinenhof Diever Verenigingsleven en recreatieve activiteiten 1 2 Geachte meneer, mevrouw, In deze uitgave van Jan Thijs Seinenhof staat beschreven welke mogelijkheden wij bieden voor vrijetijdsbesteding

Nadere informatie

18 20 20 17 CURSUSPROGRAMMA VOORJAAR www.volksuniversiteit-lisse.nl Arabisch startdatum starttijd lessen Arabisch voor beginners 1 wo 04 okt 19:00 15 Chinees Chinees 1 do 05 okt 18:45 12 Chinees 3 do 05

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. FEEST! 30 jarig jubileum CCN-Z

NIEUWSBRIEF. FEEST! 30 jarig jubileum CCN-Z NIEUWSBRIEF 6 e jaargang - Januari 2018 nr. 1 Onder redactie van het secretariaat van CCN-Z. FEEST! 30 jarig jubileum CCN-Z Dit jaar bestaat het creatief centrum 30 jaar. Een heugelijk feit dat gevierd

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Augustus 2017 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie de Palatijn worden aangeboden. Voor wie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 5 e jaargang - dec nr. 11 Onder redactie van het secretariaat van CCN-Z. Kerstmarkt 16 december

NIEUWSBRIEF. 5 e jaargang - dec nr. 11 Onder redactie van het secretariaat van CCN-Z. Kerstmarkt 16 december NIEUWSBRIEF 5 e jaargang - dec. 2017 - nr. 11 Onder redactie van het secretariaat van CCN-Z. Kerstmarkt 16 december Heb je plannen om dit jaar een of meerdere Kerstmarkten te bezoeken? Meer dan genoeg

Nadere informatie

Berghuizen Breed. Doe mee met leuke activiteiten in Zuid-Berghuizen!

Berghuizen Breed. Doe mee met leuke activiteiten in Zuid-Berghuizen! Tot woensdag 9 maart aanmelden Berghuizen Breed De eerste testuitgave in Zuid-Berghuizen, gemaakt en bezorgd door vrijwilligers. Lees en laat ons weten wat u ervan vindt! Mail uw ervaring, tips en vragen

Nadere informatie

Mobieltjeshouder maken vanaf groep 8 Je mobieltje is nooit meer zoek met deze mooie mobielhouder.

Mobieltjeshouder maken vanaf groep 8 Je mobieltje is nooit meer zoek met deze mooie mobielhouder. KINDERACTIVITEITEN - seizoen 2015-2016 Timmeren (vanaf groep 6) Datum: maandag 26 oktober Datum: maandag 26 oktober 18.30 20.00 uur 18.45 20.15 uur 20,- ( tweewekelijks) Kosten 40,- ( wekelijks) De Toel,

Nadere informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Mevrouw Mary Schilders Werkgroep cultuur en ontmoeting t Paradies

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Mevrouw Mary Schilders Werkgroep cultuur en ontmoeting t Paradies Activiteit Datum start & tijdstip Duur Prijs Tabblad Alzheimercafé 19.30 21.30 uur Maandelijks gratis 1 Contact: Mevrouw M. de Leeuw Aquarelleren club Donderdag van 14.00-16.00 uur 45,00 per seizoen 2

Nadere informatie

Ontmoetingscentrum De Verbinding

Ontmoetingscentrum De Verbinding Ontmoetingscentrum De Verbinding O Z T T : 1 0-1 1-2 0 1 5 T M O ACTIVITITAABOD ovember 2015 T O O T W I K K L L T S P A OTMOTIGSCTRUM D VRBIDIG Stationsstraat 1 6671 AW Zetten 0488 453187 email: deloohof@stgsamenzorgen.nl

Nadere informatie

Cursusaanbod Goretti. Locatie: Wilhelminapark 54 Tilburg

Cursusaanbod Goretti. Locatie: Wilhelminapark 54 Tilburg Cursusaanbod Goretti Locatie: Wilhelminapark 54 Tilburg 2011 Cursusaanbod Goretti locatie: Wilhelminapark 54, Tilburg lopende cursussen Linda Arts Grafische druktechnieken voor iedereen Reinoud van Vught

Nadere informatie

Overzicht Huis van de Wijk Het Anker vanaf januari 2018 Maandag: Activiteit: Ruimte: Voor wie: Tijden:

Overzicht Huis van de Wijk Het Anker vanaf januari 2018 Maandag: Activiteit: Ruimte: Voor wie: Tijden: Overzicht Huis van de Wijk Het Anker vanaf januari 2018 Maandag: Meer info: Email; 09.30-10.30 uur 10.45-11.45 uur (Vol) 18.30-19.30 uur 19.45-20.45 uur (Vol) 21.00-22.00 uur 15,- per maand. S.v.p. per

Nadere informatie

Nieuwsbrief Augustus 2014

Nieuwsbrief Augustus 2014 Nieuwsbrief Augustus 2014 Lieve Mensen, Wat een zomer hebben we hè? Ik hoor nu af en toe mensen puffen dat het wel wat minder mag.toch is het wel genieten hoor. De wens die ik koesterde om eindelijk weer

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), OBS De Jagersplas Brasemermeer 23b 159 GE Zaandam 75-615 61 94 info@obsdejagersplas.nl www.obsdejagersplas.nl Beste ouder(s)/verzorger(s), Voor u ziet u informatie over de Brede school activiteiten van

Nadere informatie