Nieuwsbrief 10, 26 januari 2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief 10, 26 januari 2015"

Transcriptie

1 Nieuws van Nieuwsbrief 10, 26 januari 2015 Kind op maandag... 1 Cito-toetsen... 2 Dammen... 2 Eerste Heilige Communie... 2 Focusgroepen... 2 Gesprekken februari... 3 Kleuterplein... 3 Methodetoetsen in het ouderportaal... 3 Oudercommissie... 4 Project... 5 Studietweedaagse... 5 Tennisclinic... 6 Verkeerslessen... 6 In en uit het dorp... 8 Kind op maandag Week 5 26/01-30/01 Dit is het moment Johannes 4:46-54; 5:1-23 Een man zit al achtendertig jaar te wachten. Als het water van het bad in beweging komt, moet hij er zo snel mogelijk in zien te komen; dan zal hij beter worden. Maar iemand anders is hem steeds voor. Zal dat ene langverwachte moment ooit nog komen? Dan komt Jezus voorbij. Dat is het moment waarop zijn leven verandert maar op een andere manier dan hij ooit gedacht had. Week 6 02/02-06/02 Is hij wel goed? Johannes 7:1-17; 8:1-20 Jezus gaat naar het Loofhuttenfeest en onderwijst de mensen. Sommige mensen vragen zich af waar hij het vandaan haalt. Later wordt een vrouw bij hem gebracht die iets verkeerd gedaan heeft. Jezus zegt dat degene die nog nooit iets verkeerd gedaan heeft, moet beginnen met straffen. Niemand veroordeelt haar ook Jezus niet. info@kinderkringwoubrugge.nl

2 Cito-toetsen Januari is van oudsher de periode waarin de Cito-toetsen af worden genomen, toetsen die landelijk genormeerd zijn. Er zijn maar weinig scholen waarop deze Cito-toetsen niet af worden genomen. Op dit moment zijn we nog bezig met het afnemen van deze toetsen en alhoewel het altijd een momentopname is en er zeker niet alles door wordt bepaald, is het raadzaam op uw kinderen lekker op tijd naar bed te brengen. Zodat ze in elk geval uitgerust aan de Cito kunnen beginnen. De scores worden zichtbaar in het ouderportaal. Dammen Zaterdag 17 janurai hebben we als school meegedaan met het schooldamtoernooi in Alphen. We zijn weer erg trots op de behaalde resultaten. Onze welpenteam werden eerste en vierde, daarmee is team 1 door naar de volgende ronde. Bij de pupillen werden de team eerste en tweede, daarmee zijn beide team door naar de volgende ronde. Er zijn nog meer foto s te zien op onze website. Eerste Heilige Communie Op 7 juni 2015 doen 5 kinderen (Anouk Woord, Twan Dijkmans, Hayk den Hollander, Kyra en Indy Wolvers) van onze school hun 1 e Heilige Communie in de Katholieke kerk in Hoogmade. De voorbereidingen starten met een ouderavond op 9 februari a.s. Mochten er nog kinderen zijn die ook hun 1 e Heilige Communie willen doen, maar geen uitnodiging hebben ontvangen, dan kunnen zij zich opgeven bij Mevrouw M. Hoogenbosch via mj.hoogenbosch@planet.nl Focusgroepen In de vorige nieuwsbrief maakten wij u attent op de aanstaande focusgroepen waarin we met u als ouder in gesprek gaan over zaken die spelen in een bepaalde bouw/unit. U kunt aangeven of u hierbij wilt zijn. De deze gesprekken vinden plaats van uur tot uur. Voor de verschillende bouwen/units hebben we de volgende data gepland: 18 februari: Kleuterbouw (Let op andere datum dan eerder vermeld!) 4 maart: Unit 2 11 maart: Unit 1 Wilt u deelnemen aan zo n gesprek, dan kunt u dat laten weten door een te sturen naar info@kinderkringwoubrugge.nl. Komende week nodigen wij ook ouders, ad random gekozen, uit. U kunt dan aangeven of u van de uitnodiging gebruik wilt maken. In deze gesprekken kunnen geen heel persoonlijke zaken worden besproken, daarvoor kunt u een afspraak maken met de leerkracht.

3 Gesprekken februari Donderdag 5 februari krijgt uw kind het Voorjaarsrapport mee naar huis. Vervolgens nodigen wij alle ouders van de groepen 1 tot en met 7 uit om op gesprek te komen. Daarvoor hebben we de volgende data gepland: Woensdag 11 februari, van uur tot uur Donderdag 12 februari, van uur tot uur Dinsdag 17 februari van uur tot uur Omdat we iedereen willen spreken, kunt u zich deze keer niet via het ouderportaal opgeven. Wel kunt u, tot uiterlijk vrijdag 30 januari, via de mail uw voorkeur aangegeven voor een moment. U kunt deze mail sturen naar joris.veen@kinderkringwoubrugge.nl. Het is niet mogelijk om een dagdeel te blokken, de ervaring leert dat we dan geen passend rooster kunnen maken. Net als bij de laatste gesprekken mogen de kinderen vanaf groep 5 bij het gesprek aanwezig zijn. Een uitzondering op het bovenstaande is groep 8, van deze groep nodigen we niet alle ouders uit. U heeft allemaal een gesprek gehad over het advies voor het voortgezet onderwijs. Wanneer u de collega s wel wilt spreken, dan kunt u dit via het eerdere genoemde adres doorgegeven. Het kan ook zijn dat de leerkrachten u zelf uitnodigen, u hoort dit van de leerkracht. Vervolgens krijgt u een uitnodiging via de . Kleuterplein De afgelopen periode hebben we geïnvesteerd in het kleuterplein met als doel de zandbak en het speelbos schoner te maken. We merken dat katten de zandbak niet meer als toilet gebruiken en dat ook de perzikstenen niet echt uitnodigen. Nu is het van belang dat dit zo blijft, daarvoor willen we u vragen om samen met ons te letten op hoe kinderen hiermee omgaan. Wij vertellen de kinderen dat er niet op het doek van de zandbak gelopen mag worden, deze gaat anders kapot. Dit kan tot gevolg hebben dat katten het zand weer kunnen zien en de zandbak weer als toilet gaan gebruiken. Ook is het van belang dat de perzikstenen op hun plek blijven liggen. Wij snappen dat het leuk spul is om mee te spelen, maar het is echt de bedoeling dat de perzikstenen blijven liggen. Methodetoetsen in het ouderportaal Met ingang van vandaag zijn de resultaten van de methodetoetsen van rekenen, spelling en taal zichtbaar in het ouderportaal. Het becijferen van de toetsen van spelling blijkt in het ouderportaal anders weergegeven dan bedoeld. We kiezen ervoor de toetsen nu open te stellen en zullen in de loop van de tijd de normering aanpassen. U kunt nu zien welke spellingscategorieën uw kind beheerst.

4 Het is voor ons ook nieuw dat we dit openstellen, kinderziektes zullen naar voren kunnen komen. Wij zullen deze verhelpen. Ziet u iets dat niet klopt, mailt u dan niet naar de leerkracht, maar naar joris.veen@kinderkringwoubrugge.nl. Oudercommissie Stand van zaken betreffende Vrijwillige ouderbijdrage Op dit moment is voor ruim 60 kinderen de ouderbijdrage 2014/2015 nog niet betaald. Zoals de titel vermeldt is de ouderbijdrage vrijwillig. Scholen kunnen een vrijwillige financiële bijdrage vragen voor extra voorzieningen en activiteiten. Het volgen van onderwijs is, zoals de wet voorschrijft kosteloos. De school ontvangt echter niet voldoende middelen om het extra dat wij onze leerlingen bieden te kunnen betalen. Wij vragen daarom van ouders een vrijwillige bijdrage om die extra activiteiten te kunnen organiseren. De Kinderkring vraagt aan alle ouders en/of verzorgers een ouderbijdrage van 30 euro per kind. Van deze bijdrage worden onder andere de volgende zaken bekostigd: Schoenkado en 5 decemberkado dat uw kind gekregen heeft van Sinterklaas, geld voor de surprises in groep 5 t/m 8, de versnaperingen die de kinderen krijgen tijdens de schoen zetten. Bovendien kosten voor de kerstversiering en kerstviering. Uit deze pot is/wordt ook betaald: Het zandbaknet op het kleuterplein, onkosten die gemaakt worden voor de ateliers op vrijdag, reiskosten die ouders maken voor het zwemmen (5 euro per keer) en kosten die gemaakt worden voor het dammen (damtoernooien). Voor de komende maanden maken we kosten voor Pasen en de sportdag, boeken voor de schoolbibliotheek. Bovendien kunnen we iets extra geven b.v. ijsje tijdens schoolreisjes van de kleuterbouw, Unit 1 en Unit 2. De school kan deze extra activiteiten niet bekostigen zonder de financiële steun van alle ouders en/of verzorgers. Ons motto is vrijwillig is niet vrijblijvend. Om onze plannen te kunnen realiseren verzoeken wij u vriendelijk alsnog de jaarlijkse ouderbijdrage voor het schoolfonds z.s.m. over te maken op bankrekening: NL92 RBRB t.n.v. STICHTING VRIENDEN VAN DE SCHOOL DE KINDERKRING INZAKE OUDERCOMMIS SIE te WOUBRUGGE, onder vermelding van de naam en groep van uw kind(eren).

5 Project De gehele maand maart hebben we een schoolbreed project met als thema De nieuwe wildernis. In deze vier weken hebben we het met de kinderen over de natuur om ons heen. Op dinsdagavond 31 maart hebben we een afsluitingsavond waarbij de kinderen laten zien wat ze tijdens het project hebben geleerd en gemaakt. Deze avond is de school van tot uur open. Voor dit project zijn we nog op zoek naar een aantal exemplaren van de film De nieuwe wildernis, wij horen het graag als wij een exemplaar van u mogen lenen. Studietweedaagse Afgelopen donderdag en vrijdag hebben we als team onszelf bijgeschoold op een aantal gebieden. De donderdag stond in het teken van de Kanjertraining, alle leerkrachten hebben nu licentie B. Onder leiding van Rianne Ridderinkhof hebben we met elkaar gesproken over de theorie van de Kanjertraining, met daarbij als uitgangspunt de wereld van vertrouwen. Vanuit dat perspectief hebben we naar de verschillende gedragingen die bij de petten passen gekeken, met name naar de krachten ervan. We hebben met elkaar besproken dat we er van uit gaan dat iedereen in de basis een witte pet heeft, met een randje van een andere pet. We hebben naar gedragingen van kinderen, ouders en leerkrachten gekeken. Al met al weer een leerzame opfrissing. Op vrijdag hebben we met elkaar gekeken naar ons onderwijs ten aanzien van begrijpend lezen en rekenen. Bij begrijpend lezen hebben we met name gekeken naar het verband met begrijpend luisteren. Per bouw/unit hebben we voor de komende periode een aantal momenten besproken waarop we hier structureler aandacht aan willen gaan besteden. Bij rekenen hebben we met elkaar geoefend met het inzetten van het handelingsschema (zie volgende bladzijde). Het is voor kinderen belangrijk dat zij eerst aan de slag gaan, de rekensituatie toepassen om daarna zelf te komen tot nagemaakte situaties om uiteindelijk naar kale sommen te kunnen gaan. Dit proces moeten de kinderen zoveel mogelijk in eigen tempo doorlopen.

6 Al met al waren het twee intensieve, leerzame en gezellige dagen. Tennisclinic Dinsdag 3 maart verzorgt de tennisvereniging voor de groepen 3 t/m 8 een tennisclinic. Deze clinic is onderschooltijd en i.p.v. de gymles die dag. Wilt u uw kinderen gymschoenen voor buiten meegegeven? Het zou fijn zijn wanneer iedereen die zelf een tennisracket heeft, deze meeneemt. Bij erg regenachtig weer zullen de clinics komen te vervallen. Verkeerslessen In de komende periode hebben we verkeerslessen onder leiding van een verkeersdocent ingepland. U ontving hierover al een mail via de contactouder van uw groep. Hieronder nog een overzicht met de data. Vindt u het leuk om een keer te helpen? Laat dit dan aan de contactouder van uw groep weten. Vrijdag 30 januari 6/7A (ochtend), 6/7B (ochtend) en 8 (middag). Dinsdag 3 februari 1/2A (ochtend), 1/2B (ochtend) en 3 (middag). Vrijdag 6 februari 4/5 A, 4/5 B en 4/5 C (allen ochtend) Vrijdag 6 maart 6/7A (ochtend), 6/7B (ochtend) en 8 (middag). Dinsdag 10 maart 1/2A (ochtend), 1/2B (ochtend) en 3 (middag). Vrijdag 13 maart 4/5A, 4/5B en 4/5C (allen ochtend). Woensdag 15 april de groepen 4/5. Dinsdag 21 april groep 7 (examen voorfietsen) Woensdag 29 april de groepen 3 en 8. Woensdag 13 mei de groepen 1/2 en 6.

7 27-01 Dante van Halteren 6/7B Mika van Rijn 1/2B Quinten Verzijde Casper Hulsman 4/5B Luca Prosperi 4/5B Rosalie Borst 1/2A Jojo Möhlman 4/5A Lukas Balog 4/5A Maurits van den Akker Faas van den Broeke 1/2B Boaz van der Vorm 1/2A Nikki Faber Mathijs Kneib 4/5A Mila Stankovic 4/5C

8 In en uit het dorp

9

Nieuws van. Er is maar 1 die praat, zodat luisteren beter gaat. In deze nieuwsbrief

Nieuws van. Er is maar 1 die praat, zodat luisteren beter gaat. In deze nieuwsbrief Nieuws van. Er is maar 1 die praat, zodat luisteren beter gaat. In deze nieuwsbrief Kind op maandag... 3 Koffiemorgen 26 januari... 3 Maandaggeld... 3 Avondvierdaagse Alphen aan den Rijn... 3 Gesprekken

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6, 17 november 2014

Nieuwsbrief 6, 17 november 2014 Nieuws van Nieuwsbrief 6, 17 november 2014 Beste ouders, verzorgers, Wat gaat de tijd hard, nu alweer half november. We zien uit naar de drukke, maar o zo gezellige maand. Tegelijkertijd weten we dat het

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 10 23 januari 2015

Nieuwsbrief nr. 10 23 januari 2015 Nieuwsbrief nr. 10 23 januari 2015 Agenda 26 januari Centrale aanmelddag nieuwe leerlingen (15.30-17.00 uur en 19.00-20.30 uur) 20.00 uur vergadering Schoolcommissie 27 januari Workshop groep 5 t/m 8 Waar

Nadere informatie

Nieuwsbrief 11. CBS de Kinderkring bestaat dit jaar 150 jaar. En dat gaan we vieren!

Nieuwsbrief 11. CBS de Kinderkring bestaat dit jaar 150 jaar. En dat gaan we vieren! Nieuwsbrief 11 CBS de Kinderkring bestaat dit jaar 150 jaar. En dat gaan we vieren! We ontvingen namens de D.I.G.O en Café Die Twee maar liefst 650,-- om te besteden voor ons 150 jarig bestaan. Het jaarlijkse

Nadere informatie

Cbs De Akker. informatie groep 7 / 8

Cbs De Akker. informatie groep 7 / 8 Cbs De Akker informatie groep 7 / 8 2015-2016 INFORMATIE van groep 7/8 In dit boekje willen we u informatie geven over het werken in de combinatiegroep 7/8. Verschillende praktische zaken komen hierin

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13, 16 maart 2015

Nieuwsbrief 13, 16 maart 2015 Nieuws van Nieuwsbrief 13, 16 maart 2015 Kind op maandag... 1 Avond4daagse... 2 Damtoernooi; Kinderkring wint provinciaal schooldamtoernooi... 2 Focusgroep Kleuterbouw en unit 2... 3 Fotograaf... 3 Gezamenlijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2015

Nieuwsbrief januari 2015 Nieuwsbrief 20 26 januari 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Vandaag staat juf Alrieke na haar verlof voor het eerst weer voor groep zes. We vinden

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr november 2016

NIEUWSBRIEF nr november 2016 NIEUWSBRIEF nr. 7 22 november 2016 In deze nieuwsbrief: Sinterklaas Uitje groep 7 meester Mark Inloopochtend Nieuws uit de MR De Vreedzame School Informatieavond ParnasSys Het Vergeten Kind: opbrengst

Nadere informatie

Gezellig koffie of thee drinken. dinsdag 26 augustus woensdag 20 augustus 2014 donderdag 21 augustus vrijdag 29 augustus 2014

Gezellig koffie of thee drinken. dinsdag 26 augustus woensdag 20 augustus 2014 donderdag 21 augustus vrijdag 29 augustus 2014 Jaar overzicht schooljaar 2014-2015. Ondanks dat dit overzicht met zorg is samengesteld kan het voorkomen data gewijzigd worden of er meer activiteiten worden gepland. In het Rembrandtnieuws zal daarom

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2015

Nieuwsbrief januari 2015 Nieuwsbrief januari 2015 januari 5 Nieuwsbrief Oud papier actie t/m 8 jan. 8 Leerlingenraad 14.00 14.45 Voorlichtingsavond HORDe 19.30 21.30 (zie bijlage) 14 Koffieochtend 08.30 09.15 19 OR vergadering

Nadere informatie

de Boegspriet Nieuwsbrief van Basisschool De Driemaster - nummer 10 - vrijdag 25 januari 2019

de Boegspriet Nieuwsbrief van Basisschool De Driemaster - nummer 10 - vrijdag 25 januari 2019 de Boegspriet Nieuwsbrief van Basisschool De Driemaster - nummer 10 - vrijdag 25 januari 2019 Beste ouders, Januari is al weer bijna voorbij, de dagen worden weer wat langer. Dat vinden veel mensen fijn,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 25 november 2013

Nieuwsbrief 25 november 2013 Nieuwsbrief 25 november 2013 IN DEZE NIEUWSBRIEF BELANGRIJKE DATA EN TIJDSTIPPEN! Nieuwsbrief een week later Het lukte niet om deze nieuwsbrief volgens de planning in de jaarkalender uit te laten komen,

Nadere informatie

Daarna kon de Sint de directeur de weg wijzen! Tja, als je al zoveel jaar een bezoek brengt aan de school.

Daarna kon de Sint de directeur de weg wijzen! Tja, als je al zoveel jaar een bezoek brengt aan de school. Praompraot Nieuwsbrief CBS de Praom, Zwartemeer 29 e jaargang nr.15, vrijdag 4 december 2015, week 49 Algemene informatie Agenda 8 december Nieuwe ouderavond voor ouders/verzorgers groep 5 t/m 8 (zie bijlage)

Nadere informatie

Cbs De Akker. informatie groep 7 / 8

Cbs De Akker. informatie groep 7 / 8 Cbs De Akker informatie groep 7 / 8 2014-2015 INFORMATIE van groep 7/8 In dit boekje willen we u informatie geven over het werken in de combinatiegroep 7/8. Verschillende praktische zaken komen hierin

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie Nieuwsbrief 3 Agenda 30 sept. Dag van de Westlandse Techniek, groepen 7 en 8 3 okt. Middag en avond Startgesprekken Themabijeenkomst Leesplezier Deze week opa en oma activiteiten 5 okt. Middag en avond

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Het team van de Wissel wenst u fijne feestdagen toe Studiedag 6 februari vervalt De studiedag die op dinsdag 6 februari stond gepland komt te vervallen. Zodra de nieuwe datum voor deze studiedag bekend

Nadere informatie

Cbs De Akker. informatie groep 7 / 8

Cbs De Akker. informatie groep 7 / 8 Cbs De Akker informatie groep 7 / 8 2016-2017 INFORMATIE van groep 7/8 In dit boekje willen we u informatie geven over het werken in de combinatiegroep 7/8. Verschillende praktische zaken komen hierin

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Nieuwsbrief vrijdag 13 juli 2018

Nieuwsbrief vrijdag 13 juli 2018 Nieuwsbrief vrijdag 13 juli 2018 Belangrijke data Vrijdag 13 juli: start zomervakantie Maandag 27 augustus: start schooljaar 2018 2019 Maandag 3 september: Dinsdag 4 september: Donderdag 6 september: Maandag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 november 2015

Nieuwsbrief 13 november 2015 Nieuwsbrief 13 november 2015 Schoolnieuws Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de zesde nieuwsbrief van het schooljaar 2015-2016. Ouderraad Van mevrouw Linda Edelenbos Tijssen (moeder van Maikel

Nadere informatie

Om deze periode feestelijk af te sluiten, wordt er volgende week de traditionele bingo gehouden. De kaartverkoop is dan ook in volle gang!

Om deze periode feestelijk af te sluiten, wordt er volgende week de traditionele bingo gehouden. De kaartverkoop is dan ook in volle gang! Nummer: 12 9-2-2016 Agenda: Dag Activiteit Ma 15-2 Inschrijven rapportgesprekken Ma 15-2 Bingo gr. 6 t/m 8; 18:30-19:30 Di 16-2 Bingo gr. 3 t/m 5; 18:30-19:30 Do 18-2 Bingo gr. 1 t/m 2; 18:30-19:30 Rapporten

Nadere informatie

Rekeningnummer Wij verzoeken u het verschuldigde bedrag uiterlijk 30 november a.s. over te maken op:

Rekeningnummer Wij verzoeken u het verschuldigde bedrag uiterlijk 30 november a.s. over te maken op: OUDERBIJDRAGE 2016-2017 Beste ouders / verzorgers, Voor het schooljaar 2016-2017 willen we het proces van het innen van de ouderbijdrage eerder opstarten dan u wellicht gewend bent van andere jaren. Dit

Nadere informatie

Immanuel: God met ons

Immanuel: God met ons INFO 9 19 december 2014 belangrijke data voor de komende periode ma 22 dec. 14 t/m vr 2 jan 15 Kerstvakantie groep 2 t/m 8 vrijdag 9 januari uitgifte Info nummer 10 groep 2 t/m 8 Immanuel: God met ons

Nadere informatie

Informatie over groep 1-2 van basisschool de Duinsprong. Beste ouders,

Informatie over groep 1-2 van basisschool de Duinsprong. Beste ouders, Beste ouders, Uw kind zit, of gaat bijna beginnen in groep 1-2 van basisschool De Duinsprong. Wij willen in deze brief wat informatie over onze klas geven die u later altijd nog eens rustig kunt teruglezen.

Nadere informatie

Infobulletin de Torenvalk 23 augustus 2017

Infobulletin de Torenvalk 23 augustus 2017 Agenda 28 augustus Schoolfotograaf (zie brief in infobulletin) 28 augustus 1 september Voor 1 september 5 september Oudervertelgesprekken (intekenlijst hangt aan klassendeur) Formulier leerling gegevens

Nadere informatie

Wij laten merken, Hoe rustig wij kunnen (samen)werken!

Wij laten merken, Hoe rustig wij kunnen (samen)werken! Nieuws van. 25 januari 2017 Wij laten merken, Hoe rustig wij kunnen (samen)werken! In deze nieuwsbrief In deze nieuwsbrief... 1 Kind op maandag... 2 Inloop na schooltijd 6 februari a.s.... 2 Gevonden voorwerpen...

Nadere informatie

JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014

JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014 JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014 Beste ouders en verzorgers, Wederom mag ik u met trots deze jaarplanner digitaal overhandigen. Dit schooljaar hebben we weer een prachtige digitale kalender met belangrijke

Nadere informatie

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair.

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair. kalender schooljaar 2014-2015 Augustus 2014 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Eerste schooldag Op 25 augustus start het nieuwe schooljaar om

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 Obs De Vuurvlinder. Januari 2016

Nieuwsbrief 5 Obs De Vuurvlinder. Januari 2016 Nieuwsbrief 5 Obs De Vuurvlinder. Januari 2016 Briefing Vanaf 4 januari start het team iedere ochtend om 7.50 uur met een briefing. Tijdens deze briefing worden de actualiteiten van de dag besproken. Om

Nadere informatie

Niet vergeten. Nieuwe eindtoets. 4 februari 2015, jaargang 5 nummer 11

Niet vergeten. Nieuwe eindtoets. 4 februari 2015, jaargang 5 nummer 11 4 februari 2015, jaargang 5 nummer 11 Niet vergeten donderdag 5 februari Studiedag, alle kinderen vrij vrijdag 6 februari rapport mee naar huis, groep 3 t/m 8 dinsdag 10 februari rapportgesprekken groep

Nadere informatie

Donderdag 18 september 2014

Donderdag 18 september 2014 Donderdag 18 september 2014 Informatieavonden op de Vroonhoeve Beste ouders en verzorgers, de leden van de MR en de AC nodigen u bij deze van harte uit voor de informatieavonden van a.s. maandag (onderbouw)

Nadere informatie

AGENDA. Schoen zetten (alle kinderen brengen een schoen mee)

AGENDA. Schoen zetten (alle kinderen brengen een schoen mee) AGENDA Datum en tijd Di 28 nov 19.30 21.00 uur Woe 29 nov Di 5 dec 8.30 12.00 uur Woe 6 dec 18.30 21.00 uur Di 12 dec Woe 13 dec vanaf 9.45 uur Do 21 dec 18.45 20.30 uur Vr 22 dec 8.30-12.00 Ma 25 dec

Nadere informatie

Nr november 2017 ALGEMEEN

Nr november 2017 ALGEMEEN Nr. 07 13 november 2017 ALGEMEEN OR Afgelopen maand is de vernieuwde OR vol enthousiasme aan de slag gegaan om Sint, kerst, schoolfeest ( 60 jarig bestaan) en Serious Request met ons voor te bereiden.

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Digi-Klepel juni 2014

Nieuwsbrief De Digi-Klepel juni 2014 Nieuwsbrief De Digi-Klepel juni 2014 Belangrijke data Juni 8 Eerste Pinksterdag 9 Tweede Pinksterdag: alle leerlingen vrij 11 Sportdag 15 Vaderdag 16 Start avondwandelvierdaagse 20 Alle leerlingen vrij

Nadere informatie

475!! 1. Projectweek. 2. Agenda. 3. Avondvierdaagse

475!! 1. Projectweek. 2. Agenda. 3. Avondvierdaagse nieuwsbrief 30 schooljaar 2014-2015 12 juni 2015 1. Projectweek Woensdag 17 juni start de projectweek. Dit jaar is het thema geschiedenis. Een heel breed thema waar we veel mee kunnen. Elke bouw heeft

Nadere informatie

schooljaar nieuwsbrief nr

schooljaar nieuwsbrief nr Wijziging indeling niveau s citotoetsen Op dit moment zijn we weer druk met de citotoetsen en hopen met de portfoliogesprekken te kunnen vertellen hoe de kinderen weer zijn gegroeid. Zoals bekend starten

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 30 april 2015

NIEUWSBRIEF 30 april 2015 Snijdelwijklaan 4b, 2771 SX Boskoop Tel: 0172-214505 Directeur a.i.: Mw. MG. Postuma Tel: 0172-214505 info@ichthusbos.nl MR: Vragen, opmerkingen, informatie doorgeven e.d.? mr@ichthusbos.nl HOOFDLUIZEN?

Nadere informatie

Singelnieuws. Geplande activiteiten SCHOOLJAAR NR Beste ouders/verzorgers,

Singelnieuws. Geplande activiteiten SCHOOLJAAR NR Beste ouders/verzorgers, SCHOOLJAAR 2019-2020 NR. 1 2-9-2019 Singelnieuws www.obsdesingel.com Beste ouders/verzorgers, Ik hoop dat u allemaal heeft genoten van een zonnige zomervakantie en dat we met elkaar uitgerust aan het nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief Johannesschool

Nieuwsbrief Johannesschool In deze nieuwsbrief Inhoud Vanuit de directie... 1 Meer over Cito- en methodeafhankelijke toetsen... 2 Ziektevervanging voor de groepen... 3 Koffiemomenten... 3 Aanwezigheid interim directeur op de Johannesschool...

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 8 april 2016

Nieuwsbrief. 8 april 2016 Nieuwsbrief 8 april 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De eerste schoolreisjes zitten er weer op en de kinderen vonden het allemaal erg leuk. Enkele

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2019

Nieuwsbrief september 2019 Beste ouders en verzorgers, De eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. Deze nieuwsbrief bevat veel belangrijke data en informatie voor het komende schooljaar. In deze nieuwsbrief: Welkom Belangrijke

Nadere informatie

Kind op maandag. Lied van de week: Opwekking 734: Adem om van U te zingen. Lied van de week: Opwekking 733: Tienduizend redenen

Kind op maandag. Lied van de week: Opwekking 734: Adem om van U te zingen. Lied van de week: Opwekking 733: Tienduizend redenen Datum: 9 februari 2015 Nieuwsbrief 12 Jaargang: 6 REHOBODE In en om school Juf Herma is nog steeds ziek. Zij heeft de ziekte van Ménière. De vervanging wordt gedaan door juf Sandra. Per dag en per week

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 19 januari 2018

weekinfo Datum: vrijdag 19 januari 2018 weekinfo Datum: vrijdag 19 januari 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: De schoonmoeder van Petrus wordt beter, Marcus 1:29-39 De melaatse man, Marcus 1:40-45 De verlamde, Marcus 2:1-12 Agenda: 20

Nadere informatie

25-02-2016. Pasen. We zullen er met z n allen van smullen!

25-02-2016. Pasen. We zullen er met z n allen van smullen! 25-02-2016 Afgelopen 2 weken zijn de rapporten mee naar huis gegaan en hebben wij met alle ouders 10 minuten gesprekken gevoerd. Ook met de kinderen in de bovenbouwgroepen zijn de behaalde resultaten van

Nadere informatie

Cbs SPRING! informatie groep 7 / 8

Cbs SPRING! informatie groep 7 / 8 222222222222 Cbs SPRING! informatie groep 7 / 8 INFORMATIE van groep 7/8 In dit boekje willen we u informatie geven over het werken in de combinatiegroep 7/8. Verschillende praktische zaken komen hierin

Nadere informatie

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen Nieuwsbrief 12-12-2014 Jaargang 17 / nr. 5 De volgende nieuwsbrief verschijnt op: 16 januari 2015 Agenda 16-12 kerststukjes maken 18-12 groep 3 t/m 8 schaatsen op het marktplein 18-12 s middags vrijdag

Nadere informatie

Nieuws van. Heeft een ander kind verdriet, help hem dan als je het ziet. In deze nieuwsbrief

Nieuws van. Heeft een ander kind verdriet, help hem dan als je het ziet. In deze nieuwsbrief Nieuws van. Heeft een ander kind verdriet, help hem dan als je het ziet. In deze nieuwsbrief Kind op maandag... 2 Maandaggeld... 2 Avondvierdaagse... 2 Cito/ BOOM toetsen... 2 Cursussen Kwadraad maatschappelijk

Nadere informatie

DE NATIONALE VOORLEESWEDSTRIJD. Yell, Yell, Yell, Storm kan het wel, we geven hem moed Want lezen kan hij super goed!

DE NATIONALE VOORLEESWEDSTRIJD. Yell, Yell, Yell, Storm kan het wel, we geven hem moed Want lezen kan hij super goed! OUDERBIJDRAGE Van de penningmeester van onze oudercommissie is er een brief aan deze BundersInfo toegevoegd betreffende de ouderbijdrage. Hiervan is een deel voor het schoolreisje bestemd. Het verzoek

Nadere informatie

Woordje vanuit directie. Mededeling(en) Sint op school Kerstviering Drie koningen zingen Gymlessen Nieuwe website Leerlingenraad Bijlage(n)

Woordje vanuit directie. Mededeling(en) Sint op school Kerstviering Drie koningen zingen Gymlessen Nieuwe website Leerlingenraad Bijlage(n) Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u weer informatie over de school. Inhoud schoolbel nr.9: Woordje vanuit directie. Mededeling(en) Sint op school Kerstviering Drie koningen zingen Gymlessen Nieuwe

Nadere informatie

ma 21 januari - vr 15 februari - afname toetsen CITO-Midden vr 01 februari - afsluiting nationale voorleesdagen

ma 21 januari - vr 15 februari - afname toetsen CITO-Midden vr 01 februari - afsluiting nationale voorleesdagen NIEUWSBRIEF Februari 2019 AGENDA ma 21 januari - vr 15 februari - afname toetsen CITO-Midden vr 01 februari - afsluiting nationale voorleesdagen zo 03 februari - kerk- en schooldienst ma 04 februari -

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 19 december 2016

Nieuwsbrief 9 19 december 2016 Nieuwsbrief 9 19 december 2016 Nieuws uit het kantoortje. Zo aan het einde van het jaar is het altijd goed om even terug te kijken naar wat er gebeurd is, en vooruit te kijken naar wat er te komen staat.

Nadere informatie

Blad voor ouders en verzorgers die benieuwd zijn naar de belevenissen van hun kind op de Vonder ` Start thema Goede Voornemens

Blad voor ouders en verzorgers die benieuwd zijn naar de belevenissen van hun kind op de Vonder ` Start thema Goede Voornemens JANUARI 2015 VEENSTRAAT 2 7776 BE SLAGHAREN TEL: 0523 681892 WWW.SBODEVONDER.NL Blad voor ouders en verzorgers die benieuwd zijn naar de belevenissen van hun kind op de Vonder ` Belangrijke Data: 19 DECEMBER

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2015

Nieuwsbrief november 2015 Personele zaken: Juf Sabine gaat met ingang van maandag 16 november met zwangerschapsverlof. Wij wensen haar een plezierig verlof. Juf Ellen ten Berge zal groep 6 overnemen op maandag t/m woensdag. Juf

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 21 september 2017

Nieuwsbrief 3 21 september 2017 Nieuwsbrief 3 21 september 2017 Even voorstellen: Hélène Donderwinkel Mijn naam is Hélène Donderwinkel, ik woon met mijn man en twee zoons in Doetinchem. Op donderdag en vrijdag ben ik werkzaam in groep

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 9 november 2018

weekinfo Datum: vrijdag 9 november 2018 weekinfo Datum: vrijdag 9 november 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: Een engel met een boodschap, Rechters 13:1-8 De engel komt terug, Rechters 13:9-23 Simson wordt geboren, Rechters 13:24-14:4

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 11 december 2015

Nieuwsbrief. 11 december 2015 Nieuwsbrief 11 december 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Nog één weekje en dan is het kerstvakantie. In school is het gezellig met kerstbomen en

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2017

Nieuwsbrief december 2017 Nieuwsbrief december 2017 Agenda december 2017 December 5 december Sinterklaas op de Jeanne d Arc. 21 december Kerstviering vanaf 18.30 uur in de Maranathakerk 22 december Gezamenlijke start op het kleuterplein

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2018

Nieuwsbrief December 2018 Nieuwsbrief December 2018 Kalender en belangrijke informatie uit deze nieuwsbrief: Gehele decembermaand, geen gymlessen. Dinsdag 4 december, leerlingen groepen 6 t/m 8, surprises meenemen. Woensdag 5 december,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 januari 2017

Nieuwsbrief 20 januari 2017 Nieuwsbrief 20 januari 2017 Schoolnieuws Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de negende nieuwsbrief van het schooljaar 2016-2017. 2016 2017 Inmiddels zijn wij met nieuwe energie en enthousiasme

Nadere informatie

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2016/2017 nummer november 2016

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2016/2017 nummer november 2016 Nieuwsbrief De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2016/2017 nummer 06 08 november 2016 Kalender 09-11: Studiedag. Alle leerlingen vrij! 10-11: Nationaal schoolontbijt 14-11: Inloopochtend

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2016 Jaargang: 2015-2016

Nieuwsbrief Maart 2016 Jaargang: 2015-2016 Nieuwsbrief Maart 2016 Jaargang: 2015-2016 Belangrijke data in maart en april 8 maart Overblijfavond 9 maart Open dag 9 maart GGD Jeugdverpleegkundige 16 maart Luizencontrole groep 2 t/m 8 en Open avond

Nadere informatie

De leerlingen zullen deze peilingen ook weer gaan invullen en dat zal net als vorig schooljaar op school gedaan worden.

De leerlingen zullen deze peilingen ook weer gaan invullen en dat zal net als vorig schooljaar op school gedaan worden. Nummer 17 15 januari 2016 Beste ouder(s) / verzorger(s), Bruna-actie Rondom de Kinderboekenweek was weer de jaarlijkse actie dat de Bruna-bonnetjes konden worden ingeleverd en wij dan boeken voor de school

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16, 28 april 2015

Nieuwsbrief 16, 28 april 2015 Nieuws van Nieuwsbrief 16, 28 april 2015 Kind op maandag... 1 Maandaggeld... 1 Aanmeldingen nieuwe leerlingen... 2 Avond4daagse... 2 Continurooster vrijdag 1 mei... 2 Jantje Beton loterij... 2 Schoonmaakavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juni 2017 Jaargang:

Nieuwsbrief Juni 2017 Jaargang: Nieuwsbrief Juni 2017 Jaargang: 2016-2017 Belangrijke data in juni en juli Juni Juli 1 juni Sportdag ( gr. 1 t/m 4 vrij ) 3 juli Schoolreis groep 1 t/m 7 2 juni Margedag, leerlingen vrij 4 juli Maandopening

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 18 donderdag 14 januari 2016

NIEUWSBRIEF. NR. 18 donderdag 14 januari 2016 NR. 18 donderdag 14 januari 2016 Kind op maandag: Ik ben dichtbij Matteüs 4:18-22; 4:23-25; 5:1-12 Jezus loopt langs het water en roept de vissers om met hem mee te gaan. Jezus komt dichtbij de mensen,

Nadere informatie

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Weeknieuws 13 cursus 2015 2016

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juni 2015

Nieuwsbrief Juni 2015 1 Nieuwsbrief Juni 2015 IN DIT NUMMER: Pagina 1 Nieuws vanuit de directie. Info. Pagina 2 Intern schoolcoach. Nieuws vanuit O.C. Pagina 3 Project buitenspeelplaats. Cito. Pagina 4 Rubriek uit de kunst.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4. Tevredenheidsonderzoek. Ouderbijdrage. Sponsorloop. Voortgangsgesprekken

Nieuwsbrief 4. Tevredenheidsonderzoek. Ouderbijdrage. Sponsorloop. Voortgangsgesprekken Tevredenheidsonderzoek Nieuwsbrief 4 Afgelopen week zijn per e-mail de uitnodigingen voor het tevredenheidsonderzoek verstuurd. Graag willen wij alle ouders oproepen hieraan mee te werken. Op deze manier

Nadere informatie

Daltonschool In Balans Rusheuvelstraat 75 Oss tel:

Daltonschool In Balans Rusheuvelstraat 75 Oss tel: Express Jaargang 7, nummer 14 1 april 2016 Daltonschool In Balans Rusheuvelstraat 75 Oss tel: 0412-691166 In deze Express; Nieuwe leerlingen Groepsinfo o Alle groepen o Groepen 1-2 o Groepen 7 o Groepen

Nadere informatie

29 september

29 september Basisschool Het Molenven Wiekendje Koninginnelaan 1c 5263 DP Vught info@molenven.nl jaarboekmolenven@hotmail.nl 29 september 2016 2016-2017 Interessante informatie: 30 sept. Survivaldag 5 okt.: Start Kinderboekenweek

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017 V V VAKANTIES & VRIJE DAGEN Kerstvakantie: 25 december 2017 t/m 5 januari 2018 Voorjaarsvakantie: 26 februari t/m 2 maart 2018 Goede Vrijdag / 2e Paasdag: 30 maart t/m 2 april 2018 Koningsdag: 27 april

Nadere informatie

Losse Entjes. Jaargang 24 no. 5 8 januari 2016 (zie voor actuele mededelingen

Losse Entjes. Jaargang 24 no. 5 8 januari 2016 (zie voor actuele mededelingen Losse Entjes Jaargang 24 no. 5 8 januari 2016 (zie voor actuele mededelingen www.obsde-ent.nl) Agenda 9 januari Oud papier 9 maart OR vergadering 13 januari 19.00 uur Schoonmaakavond 11 maart Losse Entjes

Nadere informatie

Enkhuizen, 30 november 2017 Wilt u reageren op de info? Mailt u dan naar:

Enkhuizen, 30 november 2017 Wilt u reageren op de info? Mailt u dan naar: www.tweemaster-enkhuizen.nl Enkhuizen, 30 november 2017 Wilt u reageren op de info? Mailt u dan naar: info@tweemaster-enkhuizen.nl Beste ouders en verzorgers Afgelopen dinsdag werd ik s middags opgewacht

Nadere informatie

De volgende jarigen worden van harte gefeliciteerd door alle kinderen, juffen en meneren van De Berkenhof:

De volgende jarigen worden van harte gefeliciteerd door alle kinderen, juffen en meneren van De Berkenhof: Berkenblad nr. 9 13 januari 2015 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het eerste Berkenblad van het nieuwe jaar 2015! Vanaf het volgende Berkenblad van 27 januari a.s. ontvangt u onze nieuwsbrief alleen

Nadere informatie

CITO-uitslag Schoolfotograaf. Nieuws omtrent CITO Leerlingvolgsysteem. Nieuwsbrief 4 april 2014

CITO-uitslag Schoolfotograaf. Nieuws omtrent CITO Leerlingvolgsysteem. Nieuwsbrief 4 april 2014 Nieuwsbrief 4 april 2014 CITO-uitslag 2014 De laatste jaren zijn we, zoals we u al eerder lieten weten, hard aan het werk rond het onderwerp kwaliteitszorg. Zo analyseren we opbrengsten van medio- en eindtoetsen

Nadere informatie

Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek

Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek Nieuwsbrief 1 4 September 2018 Ouderinfo Voor ouders en kinderen van De Krommen Hoek Vaste rubrieken In dit nummer vinden jullie de vaste rubrieken: - Nieuws van de oudervereniging - Het TSO-rooster van

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 Sportdag bij accommodatie stichting MAN Op woensdag 20 juni is de sportdag. Om 8.30 uur verwachten we alle kinderen in sportkleding (groene schoolshirt) bij de multifunctionele accommodatie

Nadere informatie

Weilustwekker. Schooljaar Nr november 2018 VAN HET TEAM. Beste ouders en verzorgers,

Weilustwekker. Schooljaar Nr november 2018 VAN HET TEAM. Beste ouders en verzorgers, Weilustwekker Schooljaar 2018-2019 Nr. 13 22 november 2018 VAN HET TEAM Beste ouders en verzorgers, De eerste officiële ouderavonden van dit schooljaar zitten er weer op. Volgende week zijn de gesprekken

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr. 3 6 november 2018

NIEUWSBRIEF. nr. 3 6 november 2018 NIEUWSBRIEF nr. 3 6 november 2018 In deze nieuwsbrief: Nieuws van de directeur Ouderbijdrage en schoolreisgeld Parkeren op privéparkeerplaatsen De Vreedzame School: Blok 3 We hebben oor voor elkaar Eindtijd

Nadere informatie

Informatiefolder nieuwe schooljaar. Algemeen. Dit is de informatiefolder van groep 5a en 5b. Paula van der Poel (donderdag)

Informatiefolder nieuwe schooljaar. Algemeen. Dit is de informatiefolder van groep 5a en 5b. Paula van der Poel (donderdag) Informatiefolder nieuwe schooljaar Dit is de informatiefolder van groep 5a en 5b Directeur: Intern begeleiders: Website: Monique van Steijn Marian van den Nouland (maandag t/m woensdag) Paula van der Poel

Nadere informatie

15 t/m 19 oktober: Herfstvakantie

15 t/m 19 oktober: Herfstvakantie Belangrijke data 12 oktober Studiedag alle kinderen vrij 15 t/m 19 oktober: Herfstvakantie 22 oktober Opening thema wereldoriëntatie 24 oktober 8.15 uur: Luizencontrole Fijn als u kunt komen helpen! 31

Nadere informatie

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner.

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner. Beste ouders, verzorgers, Via deze weg wil ik allereerst alle collega s hartelijk bedanken voor hun extra inzet de afgelopen tijd. Meerdere collega s werken al weken extra dagen of vangen groepen leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, Nieuwsbrief 22 april 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Voor de leerlingen van groep 8 was het de afgelopen week een spannende week. Ondanks het feit

Nadere informatie

GRASBABBELS Jaargang 17 nummer

GRASBABBELS Jaargang 17 nummer GRASBABBELS Jaargang 17 nummer 6 14-11-2018 Graswinkellaan 7-9 telefoon : 0495-540951 Postbus 10036 6000 GA Weert e-mailadres: info@obsgraswinkel.nl AGENDA 19 november 2018 vrij team 1; 20 november 2018

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015

Nieuwsbrief april 2015 Nieuwsbrief 31 20 april 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Deze week is het een spannende week voor groep acht. Op dinsdag, woensdag en donderdag wordt

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 18 september 2015

Nieuwsbrief. 18 september 2015 Nieuwsbrief 18 september 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Achter ons schoolplein ligt een maïsveld. Veel kinderen lopen na schooltijd of in het weekend

Nadere informatie

Standdaarbuiten, 19-05-2016 Beste ouder(s), verzorger(s) en kinderen,

Standdaarbuiten, 19-05-2016 Beste ouder(s), verzorger(s) en kinderen, Nieuwsbrief 2015-2016. No. 9 19-05-2016 Website: www.bsaventurijn.nl Email : l.vanaperen@borgesius.net Standdaarbuiten, 19-05-2016 Beste ouder(s), verzorger(s) en kinderen, Voor u ligt de negende nieuwsbrief

Nadere informatie

Informatieboekje groep 6 schooljaar 2014-2015

Informatieboekje groep 6 schooljaar 2014-2015 Informatieboekje groep 6 schooljaar 2014-2015 Even voorstellen De kinderen van groep 6A komen bij mij, Miranda van Arendonk in de klas. Ik werk sinds 2003 op De Hofstee. Daarvoor heb ik heel even in Made

Nadere informatie

Onderwerpen: Nieuwsbrief week 6. Uitgelicht:

Onderwerpen: Nieuwsbrief week 6. Uitgelicht: 07-02-2014 Nieuwsbrief week 6 Beste ouders / verzorgers, Vandaag hebben alle kinderen het rapport mee naar huis gekregen. Er is weer hard gewerkt, veel geleerd, alle kinderen hebben enorm hun best gedaan.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 30 mei Belangrijke data. 30 mei > voorlichting bureau halt groep 7. 9 juni > extra open dag van uur tot 12.

Nieuwsbrief. 30 mei Belangrijke data. 30 mei > voorlichting bureau halt groep 7. 9 juni > extra open dag van uur tot 12. Nieuwsbrief 30 mei 2017 Vanuit de directie: Belangrijke data Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de een na laatste nieuwsbrief. Dat betekent dat we het einde van het schooljaar al naderen. Nog

Nadere informatie

Met leesvirus wordt lezen leuk en leren leerlingen hun eigen mening te formuleren en computervaardigheden toe te passen.

Met leesvirus wordt lezen leuk en leren leerlingen hun eigen mening te formuleren en computervaardigheden toe te passen. Nr. 11 schooljaar 2016-2017 Leesvirus Zendingsgeld Peuterochtend Ouderavond Parnassys Ouderportaal Koffieochtend Peuterspeelzaal voor iedereen! Kind Op Maandag De komende weken staan de volgende thema`s

Nadere informatie

Welkom op school. Deze keer verwelkomen wij Emma Degenkamp, Nicky Loos en Rosa Krijnen. Een fijne tijd toegewenst op de Guido de Brès.

Welkom op school. Deze keer verwelkomen wij Emma Degenkamp, Nicky Loos en Rosa Krijnen. Een fijne tijd toegewenst op de Guido de Brès. Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: 035-5415497 e-mail: info@guidodebres.nl Ziekmelding: absenties@guidodebres.nl Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 10 Baarn, 12 januari 2018. Aan de ouder(s),

Nadere informatie

obs De Phoenix Week

obs De Phoenix Week obs De Phoenix Week 10-2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na een, voor de kinderen, lange voorjaarsvakantie met heerlijk voorjaars weer, zijn we deze week weer volop begonnen. De rapporten zijn mee en de

Nadere informatie

De laatste loodjes. 29 mei 2018

De laatste loodjes. 29 mei 2018 29 mei 2018 De laatste loodjes Een school is een plek waar wordt geleerd, binnen en buiten de lessen. Onze docenten zorgen ervoor dat alle lesstof wordt behandeld en geoefend door de leerlingen. Ze bereiden

Nadere informatie

Nieuwsbrief Januari 2017

Nieuwsbrief Januari 2017 Nieuwsbrief Januari 2017 In deze nieuwsbrief: Schaatsen! Zaterdag 14/1 van 10:30-12:30 Toetsdag: zaterdag 28/1 Rapporten 10 minuten gesprekken Contact gegevens Introductie koffie drinken Formulier 10 minuten

Nadere informatie

Agenda 15 september 2014 Schoolfotograaf 16 september 2014 Ouderavond VSO 23 september 2014 Ouderavond SO 24 september 2014 Koffieochtend OR

Agenda 15 september 2014 Schoolfotograaf 16 september 2014 Ouderavond VSO 23 september 2014 Ouderavond SO 24 september 2014 Koffieochtend OR Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Voorwoord Algemeen: Personeel Algemeen: Nieuwe collega s Algemeen: Nieuwe stagiaires Algemeen: Toestemmingsformulier Algemeen: Schoolfotograaf Algemeen: Gym Algemeen: Vooraankondiging

Nadere informatie

OPEN DAG 15 FEBRUARI. Beste ouders/ verzorgers

OPEN DAG 15 FEBRUARI. Beste ouders/ verzorgers J.P.F. Steijaertschool J. Haydnlaan 1 2394 GJ Hazerswoude Tel: (071)3412742 info@steijaertschool.nl OPEN DAG 15 FEBRUARI Beste ouders/ verzorgers Vrijdag 15 februari is het weer OPEN DAG. Het is dan mogelijk

Nadere informatie

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), Hierbij ontvangt u de zesde nieuwsbrief.

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), Hierbij ontvangt u de zesde nieuwsbrief. +9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), Hierbij ontvangt u de zesde nieuwsbrief. Zorgen Afgelopen week heeft Frank Verkley, de man van juf Tineke Verkley van groep 5, te horen gekregen dat hij darmkanker

Nadere informatie