Nieuwsbrief Schooljaar nr. 01,

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief Schooljaar nr. 01,"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief Schooljaar nr. 01, Beste ouder(s), verzorger(s), leerling(en), Via deze nieuwsbrief willen we jullie graag weer informeren over actuele zaken. Stagiaires bewegingsonderwijs. Mag ik u even voorstellen...wij zijn Laura de Vries en Kaylee van Wijngaarden. Wij studeren aan de PABO in Utrecht. Wij doen de minor bewegingsonderwijs, en lopen op maandag en donderdagochtend stage tijdens de gymlessen bij juf Vimal. Tropische temperaturen. Vorige week kwam vanuit enkele kinderen het initiatief om een waterspektakel te organiseren op school. Hierover hoefde het team niet lang na te denken. De foto s spreken voor zich. Uiteraard deelde teamleden mee in de vreugde om met emmers water te gooien!

2 Mijn Schoolinfo. Enkele weken geleden heeft u de schoolkalender via uw kind ontvangen. Mochten er veranderingen zijn, dan krijgt u daarvan natuurlijk bericht (via Mijnschoolinfo). Er bestaat ook een digitale versie van de jaarkalender. Eventuele wijzigingen worden hierin verwerkt. De versie in MijnSchoolinfo is leidend. Op de website staat ook een kalender. Hier zijn (vooralsnog) alleen de vrije dagen en vakanties te vinden. Heeft u een wijziging van uw adres, telefoonnummer of adres, dan moet u dit zelf wijzigen in MijnSchoolinfo. Vriendelijk verzoek om wijzigingen ook per mail door te geven aan de groepsleerkracht en/of de schooladministratie. Er bestaat weliswaar een koppeling met ons schooladministratiesysteem, maar zo kunnen we checken of de wijziging goed is doorgezet. Gezocht: Vrijwilligers TSO. Vanwege het vertrek van een aantal vrijwilligers zijn wij dringend op zoek naar ouders (m/v) die het leuk vinden om te komen helpen tijdens het overblijven op school. Zij begeleiden het eten in de klas en bieden activiteiten aan in samenwerking met de stichting SKBNM. Voor het overblijven ontvangt u een vrijwilligersvergoeding conform de wettelijke en fiscale regelgeving. Op de dag(en) dat u overblijft is de TSO voor uw kind(eren) vanzelfsprekend gratis. Voor inlichtingen: Diana Ehlert-Sikking, coördinator vrijwilligers ( ) vrijwilligers.calsschool@skbnm.nl Studiedag maandag 19 september jl. Afgelopen maandag hadden we de eerste studiedag van dit schooljaar. Hierin zijn we door Marijke Schekkerman, onderwijs adviseur, verder begeleid in het proces van het signaleren van kinderen met een ontwikkelingsvoorsprong. In de ochtend stonden vooral twee punten centraal. Het evalueren van de zorg aan kinderen met een voorsprong op het gebied van rekenen en hoe we de zorg voor kinderen met een voorsprong op het gebied van taal/spelling kunnen gaan aanbieden. Daarnaast zijn we s middags verder gegaan met de doorontwikkeling van het werken op drie niveaus op het gebied van rekenen, lezen en spelling. We hebben in kaart gebracht welke extra zorg sommige kinderen nodig hebben en hoe we die zorg kunnen bieden. Startviering Woensdag 21 september hebben we het schooljaar geopend in de St. Vitus Kerk binnen de Vesting. Gestart werd met een viering met de groepen 5 t/m 8, met aansluitend een viering met de groepen 1/2 t/m 4. In een door de kinderen feestelijk versierde kerk werd rondom het thema Vrede, wie durft gezongen, geluisterd en gebeden voor een vredig schooljaar. Tijdens de bovenbouwviering las Alexander uit groep 8a een zelf geschreven stuk over vrede voor.

3 Wat is vrede? Vrede is voor mij aardig zijn tegen elkaar. Elkaar geen pijn doen, niet elkaar uitschelden, niet de baas over iemand spelen, elkaar niet uitdagen, respect hebben voor iemand zoals hij of zij is en niet discrimineren over iemands uiterlijk. Ik vind het juist leuk dat we verschillen. En ik weet dat iedereen anders denkt over iemand maar zeg dat dan niet en houd dat gewoon bij jezelf. In Amerika is het vrijheidsbeeld, die heeft een fakkel vast met een gouden vlam, dat betekent eeuwige vrede. Dat beeld is geschonken door Frankrijk voor 100 jaar onafhankelijkheid in Amerika. Iedereen in Amerika noemt haar Lady Liberty. Je hebt ook een vredeteken, dat is peace. Je beeldt dat uit met twee vingers: je wijsvinger en je middelvinger, de andere vingers die gaan gebogen naar je handpalm. Het peace-teken wordt in de hele wereld gebruikt. Het werd in 1957 het eerst gebruikt door Gerald Holtom. Nu gebruiken vaak hippies dit teken omdat ze willen dat er geen zinloos geweld wordt gebruikt, zoals oorlog. Oorlog is geen vrede. Vroeger was er vaak oorlog voor wie de macht wilde. Nu is dat alleen nog in Syrië. Gelukkig is er geen oorlog meer in Nederland. De meeste mensen leven hier in vrede. Ik leef in vrede, jij leeft ook in vrede. Daar moet je blij mee zijn, want in Syrië hebben ze dat niet. En dit vind ik dat vrede is. Alexander Bakker (groep 8a) Rectificatie diverse gegevens. Vrije woensdag (groep 1/2) van 24/06 moet zijn 24/05 Voor de volledigheid onderstaand nogmaals het juiste overzicht van de vrije dagen. Vakantierooster Herfstvakantie ma 17 oktober 2016 t/m 21oktober 2016 Kerstvakantie ma 26december 2016 t/m 06 januari 2017 Voorjaarsvakantie ma 20 februari 2017 t/m 24 februari 2017 Pasen vrijdag 14 april 2017 t/m ma 17 april 2017 Koningsdag donderdag 27 april Meivakantie ma 24 april 2017 t/m 5 mei 2017 Hemelvaartvakantie do 25 mei mei 2017 Pinksteren maandag 05 juni 2017 Zomervakantie maandag 24 juli t/m vrijdag 01 sept.2017 U wordt verzocht met het vakantierooster rekening te houden. Verlof buiten de hierboven genoemde vakanties om is alleen mogelijk als er sprake is van gewichtige omstandigheden (zie van de schoolgids). Gedurende het schooljaar worden onderstaande studiedagen voor het team gepland (zie hiervoor ook de jaarkalender). De kinderen van de desbetreffende groepen hebben dan vrij van school. Overzicht van de vrije dagen in

4 Vrije dagen groep 1 t/m 8 Vrije woensdagen groep 1/2 Maandag 19 september Woensdag 14 september Donderdag 17 november Woensdag 12 oktober Donderdag 2 februari Woensdag 16 november Vrijdag 3 februari Woensdag 14 december Maandag 27 februari Woensdag 18 januari Woensdag 24 mei Woensdag 8 februari Vrijdag 30 juni Woensdag 22 maart Vrije dagen groep 1 t/m 4 Dinsdag 27 juni Woensdag 5 april Woensdag 24 mei Vrije middag groep 5 t/m 8 (tot Woensdag 5 juli 12.00uur school) Vrijdag 23 december (groep 5 t/m 8) (dag voor de kerstvakantie) Vrijdag 21 juli (groep 5 t/m8) (dag voor de zomervakantie) Dagen met een continurooster (tot uur school) Maandag 5 december (groep 5 t/m 8) groep 5 t/m 8 Donderdag 22 december groep 1 t/m 8 Vrijdag 17 februari groep 5 t/m 8 Donderdag 13 april groep 1 t/m 8 Ter voorkoming van onnodige lesuitval wordt in geval van ziekte van een leerkracht voor de eerste opvang van de kinderen gezorgd. Over het algemeen lukt het om een vervangende leerkracht aan te stellen vanuit de vervangerspool of van onze lijst met vaste vervangers. Indien er geen vervangende leerkracht beschikbaar is, worden de kinderen opgedeeld en verspreid over diverse groepen. In geval van calamiteiten kan het voorkomen dat een groep niet kan worden opgevangen en daarom geen onderwijs kan krijgen. Gelukkig is hiervan zelden of nooit sprake. Op tijd starten. Wij willen op school om 8.30 uur en uur starten met de lessen. Daarom gaat bij ons de bel vijf minuten voor die tijd. De kinderen hebben dan vijf minuten de tijd om hun jas op te hangen en de klas in te komen. Op dat moment is de leerkracht er voor de leerlingen. We willen u vriendelijk verzoeken om op dat moment de groepsleerkracht niet meer aan te spreken. Wilt u voor de lessen toch iets aan de groepsleerkracht doorgeven, wilt u dit dan op een briefje aan uw kind meegeven. Natuurlijk is de leerkracht altijd beschikbaar in noodgevallen, in ieder geval vanaf 8.15 uur. Voor de groepsleerkracht en ook voor de andere kinderen van de groep is het storend als een kind te laat komt, de les wordt dan onderbroken. Ook voor het kind dat te laat de klas in komt is het niet fijn als het binnenkomt terwijl de groepsleerkracht al is begonnen. Wilt u er daarom op letten dat uw kind op het schoolplein aanwezig is vijf minuten voor aanvang van school? Volgende week gaan we de vierde schoolweek in. Ook wij als team staan weer scherp om de effectieve leertijd te waarborgen. Alvast bedankt voor uw medewerking.

5 Inspiratie en betrokkenheid op kick-off 15 september Op 15 september was de kick-off van het nieuwe schooljaar. Naast de toelichting op het beleid en de betrokkenheid van bestuur, medezeggenschap en ouderraad, stond dit keer ook ouderparticipatie en ouderbetrokkenheid op de agenda. Tijdens de kick-off heeft een flinke delegatie ouders aangegeven wat zij goed vindt aan de school en wat beter kan op het gebied van ouderparticipatie en ouderbetrokkenheid. Zij hebben ideeën en meningen op kaartjes geschreven en deze in thema s verdeeld. De school heeft hiermee veel nieuwe inzichten gekregen. Sommige ideeën zijn vrij makkelijk op te pakken, andere kosten wat meer tijd. Al met al een geslaagde avond in deze vorm: de opkomst was goed en met een betrokken club ouders, school en ouderraad is er tot een goede, interactieve sessie gekomen met veel positieve energie! Terugkoppeling van de verzamelde ideeën en de acties van de school en de ouderraad volgt rond de herfstvakantie. De powerpoint van deze avond vindt u als bijlage bij deze mail. Uitslag van de foto- lees wedstrijd: Locatie Naardermeerkwartier: groepen 1 /2 geen inzendingen groepen 3/4 Florine Hanstede uit groep 3a groepen 5/6 Marijn Weeber uit groep 5a Annemijn Wingens uit groep 6a Groepen 7/8 Jan van Rhee groep 7a. Locatie Fortlanden: groepen 1 /2 Annelotte Slaghekke uit groep 1 /2 d groepen 3/4 Fiene van Vugt uit groep 4b groepen 5/6 Lisa Aras uit groep 5b Groepen 7/8 Silke Muller uit groep 7b.

6 Wij bedanken alle deelnemende kinderen voor hun prachtige foto s en feliciteren de winnaars met hun prijs! Volgend jaar hopen we deze wedstrijd weer te organiseren voor de kinderen! Gevonden voorwerpen. Op de locatie Fortlanden zijn de gevonden voorwerpen van voor de zomervakantie nog op school aanwezig. Het gaat om een volle doos met kleding drinkbekers, broodtrommels gymschoenen enz. Volgende week kunt u nog op school terecht om te kijken of er spullen van uw kind tussen zitten. Daarna gaat alles naar een goed doel. De gevonden spullen liggen boven op het plein uitgestald. Op de fiets naar school. Wij zijn blij dat veel kinderen met de fiets naar school (kunnen) komen. Het netjes parkeren van de fietsen in de fietsenrekken/stalling op beide locaties lukt al vrij aardig maar kan nog veel beter. Dus graag de fietsen recht in de fietsrekken of er tegenaan zetten, zodat alle kinderen hun fiets goed kwijt kunnen. Kinderen mogen hun fiets niet voor de hoofdingang buiten het schoolhek neerzetten. Ook het blokkeren van de nooduitgang van de speelzaal op de locatie Naardermeerkwartier met fietsen geeft op dit moment grote problemen. Blijf op de fiets naar school komen maar hou rekening met elkaar bij het neerzetten van de fiets. Met de auto naar school. In onze schoolgids staat voor beide schoollocaties een voorkeurs rij route aangegeven. Wij zouden het voor de veiligheid van de kinderen erg fijn vinden als u deze route wilt volgen. Graag ook doorgeven aan opa s en oma s en andere afhalers. Op de locatie Fortlanden is het niet toegestaan om door te rijden voorbij de wegversmalling naar de school toe. Met buurtbewoners is de afspraak gemaakt, dat brengende en halende ouders zo min mogelijk gebruik maken van de route door de wijk heen. Wij willen u vragen de Verlengde Fortlaan en de Cort van der Lindenlaan hiervoor te gebruiken. Weekend van de Wetenschap Voor nadere informatie over activiteiten zie: Met vriendelijke groet, mede namens het team, Managementteam Minister Calsschool. Marie-Flore Pouw, locatieleider Fortlanden Kristel Sonnevelt, locatieleider Naardermeerkwartier John van Seumeren, algemeen directeur.

Nieuwsbrief Schooljaar 2015-2016 nr. 06, 01-02-2016

Nieuwsbrief Schooljaar 2015-2016 nr. 06, 01-02-2016 Nieuwsbrief Schooljaar 2015-2016 nr. 06, 01-02-2016 Beste ouder(s), verzorger(s), leerling(en), Via deze nieuwsbrief willen we jullie graag weer informeren over actuele zaken. Bedankje Edukans Toelating

Nadere informatie

Via deze nieuwsbrief willen we jullie graag weer informeren over actuele zaken.

Via deze nieuwsbrief willen we jullie graag weer informeren over actuele zaken. Nieuwsbrief Schooljaar 2016-2017 nr. 07 30-03-2017 Beste ouder(s), verzorger(s), leerling(en), Via deze nieuwsbrief willen we jullie graag weer informeren over actuele zaken. Wij wekken inmiddels onze

Nadere informatie

Via deze nieuwsbrief willen we jullie graag weer informeren over actuele zaken.

Via deze nieuwsbrief willen we jullie graag weer informeren over actuele zaken. Nieuwsbrief Schooljaar 2016-2017 nr. 06 14-02-2017 Beste ouder(s), verzorger(s), leerling(en), Via deze nieuwsbrief willen we jullie graag weer informeren over actuele zaken. Minister Calsschool gaat voor

Nadere informatie

Beste ouder(s), verzorger(s), leerling(en), Via deze nieuwsbrief willen we jullie graag weer informeren over actuele zaken.

Beste ouder(s), verzorger(s), leerling(en), Via deze nieuwsbrief willen we jullie graag weer informeren over actuele zaken. Nieuwsbrief Schooljaar 2016-2017 nr. 03 23-11-2016 Beste ouder(s), verzorger(s), leerling(en), Via deze nieuwsbrief willen we jullie graag weer informeren over actuele zaken. Personeel Schoolfoto s. Volgende

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers,

Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief Emmaus pagina 1 RKBS Emmaüs Nr 6 jaargang 29-24 februari Voor in de agenda: 24 februari - Groep 5-8 vrije middag. 25 februari - 5 maart Voorjaarsvakantie 6 maart - Studiedag alle leerlingen

Nadere informatie

INFORMATIE JULI 2018 NUMMER 11

INFORMATIE JULI 2018 NUMMER 11 INFORMATIE JULI 2018 NUMMER 11 Geachte ouder(s), beste leerlingen, schooljaar 2017 2018 Ongetwijfeld heeft u gelezen dat Bas van der Zanden vertrekt als directeur van de Van Hasseltschool. Uiteraard vinden

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

NIEUWSFLITS. Jaargang 19, nummer 5 20 december Voorwoord Beste ouders, Belangrijke data. Belangrijke data in: januari 2019

NIEUWSFLITS. Jaargang 19, nummer 5 20 december Voorwoord Beste ouders, Belangrijke data. Belangrijke data in: januari 2019 NIEUWSFLITS Jaargang 19, nummer 5 20 december 2018 Voorwoord Beste ouders, December is al weer zo goed als voorbij. En daarbij natuurlijk ook het jaar 2018! Sinterklaas was net de school uit, de laatste

Nadere informatie

Beste ouder(s), verzorger(s), leerling(en), Via deze nieuwsbrief willen we jullie graag weer informeren over actuele zaken.

Beste ouder(s), verzorger(s), leerling(en), Via deze nieuwsbrief willen we jullie graag weer informeren over actuele zaken. Nieuwsbrief Schooljaar 2016-2017 nr. 04 22-12-2016 Beste ouder(s), verzorger(s), leerling(en), Via deze nieuwsbrief willen we jullie graag weer informeren over actuele zaken. Kerstmis 2016. Op donderdag

Nadere informatie

BESTE OUDER(S) / VERZORGER(S),

BESTE OUDER(S) / VERZORGER(S), BESTE OUDER(S) / VERZORGER(S), Dit is de jaarbijlage 2015-2016 van de RK basisschool Vredeburg. Het is de bedoeling om deze jaarbijlage te gebruiken, als aanvulling op de schoolgids. In de schoolgids wordt

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Jaargang 2015-2016 21 augustus 2015 nummer 1

Nieuwsbrief. Agenda. Jaargang 2015-2016 21 augustus 2015 nummer 1 Jaargang 2015-2016 21 augustus 2015 nummer 1 Nieuwsbrief Nieuw schooljaar Het nieuwe schooljaar gaat maandag a.s. weer van start! Na zes weken vakantie gaan de schooldeuren weer open. We hopen dat u en

Nadere informatie

Vlindernieuws. Beste ouders, verzorgers, teamleden, Graag willen wij ons voorstellen als de MR van de Vuurvlinder in Veenendaal. Wat is ons doel?

Vlindernieuws. Beste ouders, verzorgers, teamleden, Graag willen wij ons voorstellen als de MR van de Vuurvlinder in Veenendaal. Wat is ons doel? Vlindernieuws Katholieke basisschool De Vuurvlinder 24 september 2018 Hierbij het tweede Vlindernieuws van dit jaar. We zijn nu vier weken met elkaar op weg en onze eerste studiedag is geweest. De leerkrachten

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

BESTE OUDER(S) / VERZORGER(S),

BESTE OUDER(S) / VERZORGER(S), BESTE OUDER(S) / VERZORGER(S), Dit is de jaarbijlage 2014-2015 van de RK basisschool Vredeburg. Het is de bedoeling om deze jaarbijlage te gebruiken, als aanvulling op de schoolgids. In de schoolgids wordt

Nadere informatie

ouderbulletin Fietsencontrole In dit nummer: Oktober ste jaargang Nummer 244

ouderbulletin Fietsencontrole In dit nummer: Oktober ste jaargang Nummer 244 24-ste jaargang 2014-2015 Nummer 244 Oktober 2014 Obs de Drift De Pol 4a 9444 XE www.drift.picto.nl drift@primah.org 0592-501480 2014-2015 Het nieuwe schooljaar is inmiddels al weer goed op- keling ingevoerd.

Nadere informatie

KALENDER: KILDER BEDANKT!

KALENDER: KILDER BEDANKT! KALENDER: 1 t/m 4 juli : Jeugdwandelvierdaagse 3 juli : Lesactiviteit NME Padden en kikkers groep 6 7 juli : Informatieavond voor alle ouders 8 en 9 juli : 10-minutengesprekken 9 juli : Verjaardag juf

Nadere informatie

Nieuwsbrief Uitgave 21 augustus 2015

Nieuwsbrief Uitgave 21 augustus 2015 Nieuwsbrief Uitgave 21 augustus 2015 Schooljaar 2015/2016 We hopen dat iedereen van een goede zomervakantie heeft genoten. De school is deze week begonnen en wij vinden het fijn u allen (weer) te kunnen

Nadere informatie

Weesp, 9 september 2016

Weesp, 9 september 2016 Weesp, 9 september 2016 Inhoud - Start nieuwe schooljaar - Nieuw schoolrooster - Informatieavonden - Reminder studiedag 25 september - Schoolgids - Uitbreiding kindgesprekken - Het grote project - Aanmelden

Nadere informatie

overzicht schooljaar

overzicht schooljaar overzicht schooljaar 2017-2018 - schooltijden - regelingen - activiteiten - vakanties - adressen en telefoonnummers LOVK School voor Landelijk Onderwijs aan Varende Kinderen LOVK-schoolgids 2017-2018 A

Nadere informatie

Welkom op AZS Papilio!

Welkom op AZS Papilio! INFORMATIEBOEKJE Welkom op AZS Papilio! In dit boekje vindt u informatie over AZS Papilio in Burgum. Basisschool Papilio staat op het terrein van het AZC. Op onze website www.obs-papilio.nl vindt u meer

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2016

Nieuwsbrief maart 2016 Nieuwsbrief 14 29 maart 2016 GROEPSACTIVITEITEN Dankzij de inzet van veel ouders, kunnen we terugkijken op een geslaagde pannenkoeken dag. voor de opa s en oma s van onze school. Hartelijk dank voor het

Nadere informatie

Nieuws uit CBS Het Kompas

Nieuws uit CBS Het Kompas Nieuws uit CBS Het Kompas 20 augustus: De school is weer begonnen!!! We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en in goede gezondheid is gestart. Het weer was in ieder geval fantastisch on-nederlands!

Nadere informatie

school voor speciaal basisonderwijs

school voor speciaal basisonderwijs school voor speciaal basisonderwijs activiteitenkalender voor het schooljaar 1-1 Schoolkalender 1-1 Een nieuw schooljaar, een nieuwe kalender! Deze schoolkalender is een aanvulling op onze schoolgids.

Nadere informatie

Bijlagen: Vacature meewerkend Adjunct-hoofd (BSO/PSZ) Zomerlezen 2x

Bijlagen: Vacature meewerkend Adjunct-hoofd (BSO/PSZ) Zomerlezen 2x Agenda Laatste Nieuwsbrief Personele zaken Vacature BSO-medewerker MR/SAC/OV Vacature Oudervereniging Einde TSO Gezonde school: lunch en pauzehap Locatie BSO Afscheidsavond Klus-/Schoonmaakavond Laatste

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schooljaar Augustus Een nieuw schooljaar! Nieuwsbrief CNS De Regenboog

Nieuwsbrief. Schooljaar Augustus Een nieuw schooljaar! Nieuwsbrief CNS De Regenboog Nieuwsbrief Molenvlietsedijk 3 4691 HS 0166-603310 cnsderegenboog@vpcotholen.nl Schooljaar 2019-2020 Augustus 2019 Een nieuw schooljaar! Beste ouder(s), verzorger(s), Het nieuwe schooljaar staat weer voor

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school!

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 februari 2018 info Kalender: Agenda Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Vrijdag 9 februari Studiedag, alle kinderen zijn vrij 12 februari t/m

Nadere informatie

overzicht schooljaar

overzicht schooljaar overzicht schooljaar 2016-2017 - schooltijden - regelingen - activiteiten - vakanties - adressen en telefoonnummers LOVK School voor Landelijk Onderwijs aan Varende Kinderen LOVK-schoolgids 2016-2017 A

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2017

Nieuwsbrief september 2017 Nieuwsbrief september 2017 Vakantie voorbij, welkom allemaal Na 6 weken vakantie starten we op maandag 4 september. We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en weer zin heeft in het nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart PC Basisschool De Zwaluw Antoinette Kleynstraat 8 2331 DV Leiden www.dezwaluw.pcsleiden.nl Nieuwsbrief 8 26 april t/m 1 juni Van het team De afgelopen weken is er veel gebeurd. Wat hebben we fantastische

Nadere informatie

Welkom op AZS Papilio!

Welkom op AZS Papilio! INFORMATIEBOEKJE Welkom op AZS Papilio! In dit boekje vindt u informatie over AZS Papilio in Burgum. Basisschool Papilio staat op het terrein van het AZC. Op onze website www.obs-papilio.nl vindt u meer

Nadere informatie

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar.

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar. Riemslootnieuws 749 12-07-2018 Jaargang 17 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 www.comprix.nl NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Formatie 2018-2019 Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje

Nadere informatie

Hofbode 18 6 juli 2015. Samen beter met ouders. o.a. Schooljaar 2015-2016

Hofbode 18 6 juli 2015. Samen beter met ouders. o.a. Schooljaar 2015-2016 Hofbode 18 6 juli 2015 o.a. Schooljaar 2015-2016 Samen beter met ouders Oudergesprekken schooljaar 2015-2016 Zoals u al eerder in de Hofbode hebt kunnen lezen hebben we dit schooljaar met de werkgroep,

Nadere informatie

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is alweer de laatste INFO van dit schooljaar. Aankomende vrijdag zullen de kinderen een brief krijgen met de groepsindeling voor volgend schooljaar. We wensen u alvast

Nadere informatie

Alle groepen 28 september Start verkoop kinderpostzegels Gr. 7

Alle groepen 28 september Start verkoop kinderpostzegels Gr. 7 Kalender Kalender 19 t/m 22 sept Algemene ouderavond Alle groepen 28 september Start verkoop kinderpostzegels Gr. 7 30 september Studiedag 5 oktober Start kinderboekenweek Alle kinderen zijn vrij Regel

Nadere informatie

Schooljaar Juf Els ma,di,wo,do Juf Imke vr Juf Eunice ma, di, wo, vr Juf Imke do

Schooljaar Juf Els ma,di,wo,do Juf Imke vr Juf Eunice ma, di, wo, vr Juf Imke do In deze nieuwsbrief Aanvulling groepsindeling Laatste schooldag Vrije dagen schooljaar 2018-2019 Afscheid juf Esther en meester Jacco Even voorstellen Gevonden voorwerpen Nieuwsbrief Schooljaar 2017-2018

Nadere informatie

Basisschool Pius X. Jaargang 19 Nieuwsbrief nr. 7 van 1 december Jordaansingel GP Haaksbergen. Tel

Basisschool Pius X. Jaargang 19 Nieuwsbrief nr. 7 van 1 december Jordaansingel GP Haaksbergen. Tel Jaargang 19 Nieuwsbrief nr. 7 van 1 december 2016 Basisschool Pius X Jordaansingel 20. 7481GP Haaksbergen. Tel. 053-5721396. directie@piusx.eu Sinterklaas Maandagmorgen 5 december zal Sinterklaas een bezoekje

Nadere informatie

Beste ouder(s), verzorger(s), en leerling(en), Via deze nieuwsbrief willen we jullie graag informeren over actuele zaken.

Beste ouder(s), verzorger(s), en leerling(en), Via deze nieuwsbrief willen we jullie graag informeren over actuele zaken. Nieuwsbrief Schooljaar 2018-2019 Nr. 03, 20 december 2018. Beste ouder(s), verzorger(s), en leerling(en), Via deze nieuwsbrief willen we jullie graag informeren over actuele zaken. WELKOM CAROLINE VROON

Nadere informatie

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland Nieuwsbrief 1 5 september 2017 Geachte ouders, Deze week: * Welkom! * Info avond * Peutergym Zo, de kop is er weer af! We zijn weer begonnen en direct bruist het weer in school. Veel nieuwe gezichtjes

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers,

Beste ouders/verzorgers, 02-09-2020 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het eerste Open Podium van dit schooljaar. Met de collega s, met de kinderen en ook met u als ouders/verzorgers, maken we een nieuwe start. Hieronder kunt

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

Serooskerkestraat maandag 1 september uur - alle groepen

Serooskerkestraat maandag 1 september uur - alle groepen Communicatie Dit schooljaar zal er wat veranderen met de verschijningsfrequentie van de nieuwsbrief van De Evenaar. Steeds meer groepsgebonden informatie wordt door de leerkrachten via digiduif aan de

Nadere informatie

De teams uit groep 3 en 4 die mee hebben gedaan aan het scholen korfbaltoernooi zijn eerste geworden. Gefeliciteerd!

De teams uit groep 3 en 4 die mee hebben gedaan aan het scholen korfbaltoernooi zijn eerste geworden. Gefeliciteerd! Directiewisseling Agenda Zoals u ongetwijfeld al vernomen heeft, gaat directeur Marjolein Triest onze school verlaten. Ze heeft per 1 oktober een baan op een andere school aanvaard. Heel jammer is het

Nadere informatie

INFO 2015-2016. In dit nummer: Heel veel belangrijke. net gestarte schooljaar.

INFO 2015-2016. In dit nummer: Heel veel belangrijke. net gestarte schooljaar. INFO 2015 - Elfde jaargang Kornak Nieuws schooljaar 2015-. Nummer: 0 Datum: 21-08-2015 Beste ouders/verzorgers, Welkom weer in het nieuwe schooljaar. We zijn blij dat iedereen weer veilig en gezond terug

Nadere informatie

13 juni 2014. www.tkoggeschip.nl

13 juni 2014. www.tkoggeschip.nl 13 juni 2014 Abraham Kuyperplein 2 Amsterdam tel.: 5061980 www.tkoggeschip.nl BIJLAGE In de bijlage vindt u uitleg over de nieuwe normering van de CITO toetsen. Ook is er nieuws van de Peuterschool (een

Nadere informatie

overzicht schooljaar 2015 2016

overzicht schooljaar 2015 2016 overzicht schooljaar 2015 2016 - schooltijden - regelingen - activiteiten - vakanties - adressen en telefoonnummers LOVK School voor Landelijk Onderwijs aan Varende Kinderen LOVK-schoolgids 2015-2016 A

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 3 juli 2019

Nieuwsbrief. 3 juli 2019 Nieuwsbrief 10 3 juli 2019 Studiedagen 2019-2020 Op de volgende data zijn de kinderen komend schooljaar vrij in verband met een studiedag van het team: Woensdag 11 september* Woensdag 27 en donderdag 28

Nadere informatie

O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat RE Goes Verkorte schoolgids

O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat RE Goes Verkorte schoolgids Verkorte schoolgids 2013-2014 O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat 1 4461 RE Goes 0113-214568 Hierbij ontvangt u de belangrijkste informatie uit de schoolgids voor het schooljaar 2013-2014. De

Nadere informatie

De laatste twee dagen! Alweer de laatste Oehoe van dit schooljaar. Er is in het afgelopen jaar wederom ongelooflijk hard gewerkt.

De laatste twee dagen! Alweer de laatste Oehoe van dit schooljaar. Er is in het afgelopen jaar wederom ongelooflijk hard gewerkt. de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2014-2015, nummer 18 juli

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 december 2016

Nieuwsbrief 2 december 2016 Nieuwsbrief 2 december 2016 Schoolnieuws Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de zevende nieuwsbrief van het schooljaar 2016-2017. Kerstvieringen Samen met de leerlingen werken we toe naar onze

Nadere informatie

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar.

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni 2019. Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Oproep Onze techniekmoeders hebben aangegeven dat ze volgend

Nadere informatie

Agenda. Nieuws van directie

Agenda. Nieuws van directie Agenda 1 september Feestelijke opening nieuwe hoofdingang 1 september Inloopochtend voor ouders van groep 5a / 5b 2 september Inloopochtend voor ouders van groep 6 3 september Inloopochtend voor ouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 6 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014 Afscheid juf

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 21. De Fairytale Fair

Nieuwsbrief nr. 21. De Fairytale Fair Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 21 12 e jaargang Vrijdag 17 juli 2015 De Fairytale

Nadere informatie

Agenda: Kinderen mee. 15-minutengesprekken (1-4) Start-doelgesprekken (5-8) Feestdag voor alle kinderen

Agenda: Kinderen mee. 15-minutengesprekken (1-4) Start-doelgesprekken (5-8) Feestdag voor alle kinderen Nieuwsbrief 1 Agenda: Data Vr. 8 september 2017 Ma. 11 september 2017 Wo. 13 september 2017 Vr. 15 september 2017 Ma. 18 september 2017 Kamp groep 8 Di. 19 september 2017 Kamp groep 8 Wo. 20 september

Nadere informatie

ma. 17 t/m vr. 21 juni Feestweek! Let op aangepaste schooltijden di. 2 juli Sportdag groep 5 t/m 8

ma. 17 t/m vr. 21 juni Feestweek! Let op aangepaste schooltijden di. 2 juli Sportdag groep 5 t/m 8 INFOrmatief Redactie: Hanneke, Licette, Sandra en Henk http://www.mariaschoolpijnacker.nl Kopij: informatief@mariaschoolpijnacker.nl Woensdag 29 mei 2019 Data om te onthouden: do. 30 en vr. 31 mei Hemelvaartvakantie

Nadere informatie

JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014

JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014 JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014 Beste ouders en verzorgers, Wederom mag ik u met trots deze jaarplanner digitaal overhandigen. Dit schooljaar hebben we weer een prachtige digitale kalender met belangrijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Voor alle genoemde data geldt: Deo Volente Nummer: 103

Nieuwsbrief. Voor alle genoemde data geldt: Deo Volente Nummer: 103 Voor alle genoemde data geldt: Deo Volente Nummer: 103 Bezoek schoolbestuur Op dinsdag 3 oktober hoopt een delegatie van het schoolbestuur bij ons op school aanwezig te zijn. Ze hopen verschillende lessen

Nadere informatie

Branding Babbels. Maart Voorwoord. Koffie ochtend. In dit nummer:

Branding Babbels. Maart Voorwoord. Koffie ochtend. In dit nummer: Maart 2013 Interessante informatie: Koffieochtend (1) PP bespreking (2) Valentijnsdisco (3, 4) In dit nummer: Voorwoord 1 Koffie ochtend 1 Vakantie rooster 2013 2014 2 PP bespreking 2 Vervoer 2 Valentijnsdisco

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr juni 2018

Nieuwsbrief nr juni 2018 Nieuwsbrief nr. 20 28 juni 2018 Kalender Do 28 juni Musical groepen 8 Do 5 juli Laatste (extra) nieuwsbrief van dit schooljaar Vr 6 juli Laatste schooldag: kinderen zijn om 12.00 uur vrij Vonderwijs Wordt,

Nadere informatie

Basisschool De Waterloop Terlostraat KW Bergeijk

Basisschool De Waterloop Terlostraat KW Bergeijk Basisschool De Waterloop Terlostraat 5 5571 KW Bergeijk 0497-571235 Welkom Binnenkort wordt uw kind vier jaar en mag hij/zij starten in unit 1-2-3 op de basisschool. U hebt gekozen voor onze school om

Nadere informatie

Grote Duizendpoot AGENDA. Duizendpoot met informatie voor schooljaar Wenuurtje

Grote Duizendpoot AGENDA. Duizendpoot met informatie voor schooljaar Wenuurtje Grote Duizendpoot Mededelingenblad voor ouders / verzorgers RK Basisschool De Borghoek Jaargang 0 no. 19 juli 2017 Beste ouders / verzorgers, Voor u ligt de laatste Duizendpoot van het schooljaar. Deze

Nadere informatie

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel

NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS. JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat KH Roosendaal tel NIEUWSFLITS JUNI, JULI & AUGUSTUS JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat 1 4701 KH Roosendaal tel. 0165 535326 06 13550381 donboscoroosendaal@juzt.nl BELANGRIJKE DATA. Datum wat Belangrijk 19 juni Thema ochtend

Nadere informatie

Basisschool St.Bernardus Loo KP Bergeijk Jij bent welkom.

Basisschool St.Bernardus Loo KP Bergeijk Jij bent welkom. Basisschool St.Bernardus Loo 109 5571 KP Bergeijk 0497-571235 Jij bent welkom Email: infostbernardus@skozok.nl www.stbernardus.nl Welkom Binnenkort wordt uw kind vier jaar en mag hij/zij starten bij ons

Nadere informatie

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar Kalender CBS Julianaschool Schooljaar 2018 2019 Contact Julianaschool Bloemstraat 15 8603 XV Sneek Telefoon: 0515-412219 Website: www.julianaschool-sneek.nl Directeur: Dhr. Klaas Jan Visser E-mail: js@palludara.nl

Nadere informatie

School weer begonnen. Parro jaarplanning. Wat gebeurt er op de J.P. Waale? Don. 12 sept. Informatieavond

School weer begonnen. Parro jaarplanning. Wat gebeurt er op de J.P. Waale? Don. 12 sept. Informatieavond Nr. 1 September 019 Op de achterkant: School weer begonnen Hopelijk heeft iedereen kunnen genieten van een fijne zomervakantie. Vanaf nu is het echter weer tijd om naar school te gaan! Wij gaan weer ons

Nadere informatie

verkorte schoolgids basisschool De Linde 2011-2012 1

verkorte schoolgids basisschool De Linde 2011-2012 1 verkorte schoolgids basisschool De Linde 2011-2012 1 Woord vooraf Dit informatieboekje is een bijlage bij de schoolgids. In de schoolgids wordt uitgebreid de structuur van de school in al haar facetten

Nadere informatie

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf 12.00 uur vrij Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Donderdag 8 november Schoolontbijt Maandag 13 november Koffie

Nadere informatie

Informatieboekje Onderbouw. Samen school zijn! Pius X

Informatieboekje Onderbouw. Samen school zijn! Pius X Informatieboekje Onderbouw 2018 Samen school zijn! Pius X 2 Voorwoord Van harte welkom op basisschool Pius X! In dit boekje vindt u praktische zaken die voor u en uw kind in groep 1-2 belangrijk zijn.

Nadere informatie

Nieuwsbrief no.1

Nieuwsbrief no.1 Nieuwsbrief 2016-2017no.1 Welkom Wat fijn om alle ouders, kinderen en leerkrachten weer te mogen verwelkomen na een lange zomervakantie. Namens het hele team wensen wij iedereen een heel fijn schooljaar!

Nadere informatie

Schooljaar nr. 16

Schooljaar nr. 16 Het Kwakertje Agenda 14 juni Koffieochtend 18 juni Schoolreisje 2 en 3 juli De kinderen zijn vrij i.v.m. 2 studiedagen 4 juli Schoolfotograaf 6 juli Rapport mee 11 juli Facultatieve oudergesprekken 13

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 13 oktober 2015 ALLE LOCATIES Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513

Nadere informatie

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september www.deoase-twello.nl nummer: 2014/2015-01 Inhoud Algemeen...1 Familieavond vrijdag 12 september... 1 Informatieavond maandag 15 september... 1 Aanwezigheid directeur... 1 Schoolgids... 1 Vakanties en studiedagen

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr e jaargang Vrijdag 18 december Het licht is gekomen. Zo klein als een kind. Zo groot als de hemel.

Nieuwsbrief nr e jaargang Vrijdag 18 december Het licht is gekomen. Zo klein als een kind. Zo groot als de hemel. Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 8 13 e jaargang Vrijdag 18 december 2015 Het licht

Nadere informatie

Kinderen leren verschillend

Kinderen leren verschillend Nieuwsbrief obs De Dennenkamp Kinderen leren verschillend 18 april 2019 Inspectie geeft een positieve beoordeling aan OBS De Dennenkamp Afgelopen week heeft de inspectie van het onderwijs wederom een bezoek

Nadere informatie

Inhoudsopgave schoolgids Deel A Inleiding... 3 Even voorstellen!... 4 Foto s... 4 Gymnastiek... 4 Informatievoorziening aan gescheiden ouders...

Inhoudsopgave schoolgids Deel A Inleiding... 3 Even voorstellen!... 4 Foto s... 4 Gymnastiek... 4 Informatievoorziening aan gescheiden ouders... Voorblad deel A Inhoudsopgave schoolgids Deel A Inleiding... 3 Even voorstellen!... 4 Foto s... 4 Gymnastiek... 4 Informatievoorziening aan gescheiden ouders... 4 Medezeggenschapsraad (MR)... 5 Ouderraad

Nadere informatie

1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014

1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014 1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014 Beste ouders en kinderen, Obs Dijkerhoek, een dijk van een nieuwe school! Het is zover! Na ruim twee jaar is de nieuwbouw van Obs Dijkerhoek gerealiseerd.

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Afscheid

In deze nieuwsbrief. Afscheid In deze nieuwsbrief Agenda: Afscheid Vakantierooster Vrije (mid)dagen Meester Peter Plusklas Nieuws vanuit de MR Nieuws vanuit de Ouderraad Lezen in de zomervakantie Vakantiebijbelclub Resto van Harte

Nadere informatie

Jaargids Dynamica XL locatie Tjotterlaan. Jaargids

Jaargids Dynamica XL locatie Tjotterlaan. Jaargids Jaargids 2016-2017 Dynamica XL locatie Tjotterlaan Jaargids 2016-2017 Expertisecentrum Passend Onderwijs Molenwerf 1C, 1541 WR Koog aan de Zaan Nieuwendamstraat 2A, 1507 JE 1508 BB Zaandam Sportstraat

Nadere informatie

goede doelengeld 213.99

goede doelengeld 213.99 goede doelengeld 213.99 e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 4 december schooljaar 2015-2016 AGENDA Woensdag 2 december Sinterklaas en zijn Pieten bezoeken

Nadere informatie

22 e jaargang nr juli 2018

22 e jaargang nr juli 2018 22 e jaargang nr.13 13 juli 2018 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. De eerstvolgende nieuwsbrief

Nadere informatie

BOSCHBLAD. nummer 1, september 2018 Peuterschool: Basisschool: Website:

BOSCHBLAD. nummer 1, september 2018 Peuterschool: Basisschool: Website: Nieuwsbrief voor ouders en leerlingen van de Ds. D.A. v.d. Boschschool en Peuterschool v.d. Bosch BOSCHBLAD nummer 1, september 2018 Peuterschool: 393 00 10 Basisschool: 394 86 87 Website: www.vdboschschool.nl

Nadere informatie

Kop. Informatieblad voor ouders en leerlingen Weetjeweekje AFSCHEID VAN GROEP 8. jaargang 3 nr.1 28 augustus 2015

Kop. Informatieblad voor ouders en leerlingen Weetjeweekje AFSCHEID VAN GROEP 8. jaargang 3 nr.1 28 augustus 2015 Informatieblad voor ouders en leerlingen Weetjeweekje jaargang 3 nr.1 28 augustus 2015 Beste ouders/verzorgers, Wat goed om er weer helemaal te zijn. Gezond en wel heb ik maandag de deur van de school

Nadere informatie

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017 OBS De Wiekslag OBS De Wiekslag Veurste Rou 4 9697 RZ BLIJHAM T: 0597-562070 E: obsdewiekslag@sooog.nl W: www.obs-dewiekslag.nl Maandbrief start 17-18 Schooljaar 2016 2017 4 september 2017 Datum: Activiteit:

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. - Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 19 12 e jaargang Vrijdag 19 juni 2015 Bedankavond hulpouders

Nadere informatie

DICK VERHOEKS Nieuwsbrief Vondelschool Bussum 2 juni

DICK VERHOEKS Nieuwsbrief Vondelschool Bussum 2 juni IN HERINNERING DICK VERHOEKS 1952-2016 Nieuwsbrief Vondelschool Bussum 2 juni 2016 1 Nieuwsbrief Vondelschool Bussum 2 juni 2016 2 Nieuwsbrief Vondelschool Bussum 2 juni 2016 3 Het leven gaat door Onze

Nadere informatie

Welkom in groep 1-2 van basisschool de Boomhut

Welkom in groep 1-2 van basisschool de Boomhut Groepen 1 tot en met 3 Julianalaan 1 6824 KG Arnhem tel: 026-3701183 Welkom in groep 1-2 van basisschool de Boomhut Informatieboekje voor de ouders Van harte welkom! Uw kind komt bij ons op basisschool

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2017

Nieuwsbrief juli 2017 Nieuwsbrief juli 2017 SmdB De Ark En dan is het toch echt zomervakantie en wensen we iedereen een zonnige vakantie toe en een goed weerzien op 28 augustus! Natuurlijk doen we dit niet zonder alle ouders

Nadere informatie

Een leerzaam, prettig schooljaar

Een leerzaam, prettig schooljaar O.B.S.De Schatkist Kerkrade, juli 2017. Beste leerlingen, ouder(s)/verzorger(s), Voor U ligt onze schoolkalender voor het schooljaar 2017 2018 met allerlei informatie over onze school. Zo heeft U altijd

Nadere informatie

Schoolregel juni/juli. Groep 5 Het dierenrijk

Schoolregel juni/juli. Groep 5 Het dierenrijk Nieuwsbrief 16, 17 e jaargang, 7 juli 2017 Schoolregel juni/juli JULI Maandag t/m zondag 10/7 t/m Zomervakantie 20/8 Vrijdag 18 Inloopuurtje van 17.00 18.00 uur AUGUSTUS Maandag 21 Start nieuwe schooljaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief 11, juli 2019

Nieuwsbrief 11, juli 2019 In deze Nieuwsbrief: - Beste ouders, verzorgers - Bericht van Bestuur - Afscheid collega s - Formatie schooljaar 2019-2020 - Vakanties en studiedagen - Verhuizing van groep 5 - TSO: wijziging abonnement

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik Nieuwsbrief obs De Tunnel Boomweidelaan 44 4423 AP SCHORE E-mail: school@obsdetunnel.nl Website: www.obsdetunnel.nl Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016 Start van het schooljaar en terugblikken

Nadere informatie

Agenda. Jarigen in augustus. Welkom. Iedereen van harte gefeliciteerd!

Agenda. Jarigen in augustus. Welkom. Iedereen van harte gefeliciteerd! Nieuwsbrief augustus 2018 Agenda 9 juli t/m 17 augustus Zomervakantie 20 augustus Eerste schooldag 21 augustus Eerste gymles 27 augustus Informatieavond groep 8 28 augustus Eerste les GVO 28 augustus Informatieavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar Nieuwsbrief 1 22 augustus 2019 Belangrijke data: 28 augustus AC vergadering (20.00-22.00 uur) 02 september Introductie ouderavond groepen 1 en 2 04 september Introductie ouderavond groepen 5 05 september

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

Informatieboekje Marcusschool 2014-2015

Informatieboekje Marcusschool 2014-2015 Informatieboekje Marcusschool 2014-2015 De Marcusschool is een Vreedzame School Inleiding In dit boekje vindt u alle informatie die u nodig heeft als uw kind op de Marcusschool komt. Indien u meer informatie

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( )

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( ) PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. (0562 798004) www.prinsesmargrietschoolterschelling.nl West-Terschelling, 26-8- 2016 Beste ouders/verzorgers, Het nieuwe schooljaar gaat

Nadere informatie

Jaargang 26 - nr. 10 Nieuwsbrief 26 juni 2015

Jaargang 26 - nr. 10 Nieuwsbrief 26 juni 2015 Lea Dasbergschool Emily Brontësingel 1a 6836 TV Arnhem 026-3272489 Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896 www.leadasbergschool.nl info@leadasbergschool.nl Jaargang 26 - nr. 10

Nadere informatie