Beste ouders en kinderen,

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Beste ouders en kinderen,"

Transcriptie

1 Beste ouders en kinderen, Het gebeurt niet dikwijls dat de paasvakantie al in de maand maart begint. Daarmee sluiten we de lange winterperiode af en volgen er hopelijk twee aangename seizoenen met de lente en de zomer. De laatste dagen verdween de nachtvorst en met de arrestatie van de meest gezochte terrorist van het land leek het erop dat alles in crescendo verliep om er een mooie paasvakantie van te maken. Helaas heeft op 22 maart ons land de zwartste dag uit de naoorlogse geschiedenis meegemaakt. Een dag die bij iedereen voor altijd zal herinnerd worden. Alhoewel we de laatste tijd regelmatig via de media met terreuraanslagen worden geconfronteerd, krijgen deze daden toch een andere dimensie nu ze ook ons land zo hard treffen en het gevaar zo dicht bij komt. We moeten voortaan wat alerter, behoedzamer zijn wordt er gezegd. Dit betekent dat we eigenlijk allemaal door deze vreselijke feiten getroffen zijn. Iedereen kent wel iemand die vandaag in Brussel de feiten van heel dichtbij heeft meegemaakt en blij is dat hem of haar niets is overkomen. De paasvakantie zal bij de aanvang er dit jaar helaas heel anders uitzien nu geplande uitstappen of reizen anders of misschien niet kunnen doorgaan en dat er overal verstrengde controles zullen zijn. Ook de kinderen zien op de televisie de beelden en stellen zich terecht vragen. Het is dan ook ieders taak om hier correct mee om te gaan en de angsten die er zijn niet nog aan te wakkeren en paniek te creëren. Tips over hoe je met kleinere en grote kinderen over dergelijke feiten kan communiceren vind je zeker in de media terug. De beste manier om deze gebeurtenissen te verwerken bestaat er dan ook in om zo snel mogelijk het gewone levensritme terug op te nemen. Alhoewel dat voor de mensen die alles van heel dichtbij hebben meegemaakt niet zo gemakkelijk zal zijn.

2 Gelukkig merken we ook dat de mens zich in dergelijke situaties altijd terugplooit tot wat belangrijk is in het leven en dat solidariteit tussen de mensen dan weer open bloeit. Jammer genoeg voelen we die solidariteit niet altijd in die mate in het gewone dagelijks leven. Gelukkig zijn, daar draait toch alles om! En dat is wat we in de derde trimester op school voor alle kinderen trachten te verwezenlijken. Graag naar school komen en zich goed in zijn vel voelen zijn dan ook enorm belangrijk. De laatste trimester biedt dan ook de tijd voor veel aangename activiteiten zoals bezoek aan het IVN, sportdag, schoolreizen, turnlessen in de open lucht, schoolfeest, Mega-fuif en afscheidsweekend voor de zesdeklassers, enz De bouwwerken aan de kleuterblok beginnen al aardig op te schieten. Over een viertal weken staan ook de buitenmuren recht en kan aan het dak begonnen worden. Daarna is het wachten op de ramen en de deuren. Ondertussen kan men binnen met de leidingen van elektriciteit, verluchting, e.d. starten. Als alles naar wens verloopt kan men begin juli met de vloer beginnen. We wensen iedereen alvast fijne paasdagen en een schitterende paasvakantie. Noteer nu al in je agenda dat het schoolfeest plaats heeft op vrijdag en zaterdag 27 en 28 mei. Tot dan! Jozef Verweyen

3 Verlofdagen Vrije dagen in de laatste maanden van dit schooljaar. maandag 02 mei 2016: eigen vrije dag; donderdag 05 mei 2016: O.-H.-Hemelvaart; vrijdag 06 mei 2016: brugdag; maandag 16 mei 2016: pinkstermaandag; laatste schooldag op donderdag 30 juni Vormsel op zondag 24 april 2016 Eerste Communie op zondag 08 mei 2016 Studietoelage Bij deze willen we jullie eraan herinneren dat het nog altijd mogelijk is om een studietoelage aan te vragen. De aanvraag kan bij de Afdeling Studietoelagen ingediend worden tot 1 juni. Aanvraagformulieren zijn nog altijd te bekomen op het secretariaat van de school. Laat deze toelage niet liggen! Autoluwe schoolweek De AUTOLUWE SCHOOLWEEK vindt dit jaar plaats van 09 tot 13 mei. Het is dan de bedoeling dat iedereen in die week zijn auto zoveel mogelijk aan de kant laat staan door te voet of per fiets naar school te komen. De autoluwe schooldag zelf is in die week op woensdag 11 mei. Verder zijn er in die week extra activiteiten gepland voor het vijfde en het zesde leerjaar. Voor het 5de leerjaar wordt het fietsexamen gehouden op donderdag 12 mei. De leerlingen van het 6de leerjaar gaan op woensdag 15 mei weer naar de Wico campus Salvator in Hamont-Lo voor een erg boeiende activiteitendag rond verkeer.

4 Schoolfeest 2016 vrijdag 27 mei Quizavond in de feesttent i.s.m. De Landelijke Gilde zaterdag 28 mei optreden kleuters in het sporthal! vervolg schoolfeest op de speelplaats barbecue s avonds kinderdisco Iedereen van harte welkom!

5 Schoolreizen 2016 De schoolreizen voor dit schooljaar hebben plaats op : kleuters en lager Zilvermeer Achel-Statie Mol vrijdag 24 juni vertrek om 8.30 terug omstreeks ste leerjaar Pirateneiland donderdag 18 juni Witteberg Achel vertrek om 8.45 terug om de leerjaar De Efteling dinsdag 28 juni Hilvarenbeek vertrek om 8.30 terug om de leerjaar Safaripark dinsdag 28 juni Beekse Bergen vertrek om 8.30 terug omstreeks de leerjaar Toverland dinsdag 28 juni vertrek om 8.30 terug om de leerjaar Met de trein maandag 13 juni Bobbejaanland - Lichtaart vertrek aan het station van Neerpelt om 8.15 terug aan het station van Neerpelt rond de leerjaar Weekend vrijdag 24 juni (8.30) tot Molenstede-Diest zondag 26 juni (12.00) De schoolreis van de kleuters (Dorp) wordt gepland wanneer het mooi weer is. Zij brengen meestal een bezoek aan speeltuin De Bosuil.

6 Oudervereniging Dringende oproep! Ieder jaar staat er weer een enthousiast team van ouders paraat om allerlei leuke activiteiten in en rond de school te organiseren. Hiermee kunnen we de school niet alleen financieel ondersteunen, maar is er ook een mogelijkheid om betrokken te zijn bij het wel en wee van onze kinderen op school. De leden van de oudervereniging willen ook jou graag begroeten bij de 4 à 5 vergaderingen per jaar. We zijn tenslotte als ouders allemaal lid van de oudervereniging. Het bestuur ziet dat er mogelijk voor de komende jaren te weinig ouders "actief" zijn om nog een oudervereniging te kunnen rechtvaardigen. Dit zou kunnen betekenen dat de oudervereniging over 1 jaar wordt opgeheven. Dit zou ontzettend jammer zijn voor de school en voor onze kinderen. Zo ver willen we het niet laten komen. Vandaar de oproep : Komt allen naar de volgende vergadering van de oudervereniging op 11 mei :30 in de school. Het bestuur Oudercontacten Op vrijdag voor de paasvakantie krijgen ook alle kinderen van het lager een rapport mee naar huis. Na de paasvakantie zal de klasleerkracht aangeven of hij/zij het nodig vindt om een oudercontact af te spreken. Indien er geen belangrijke dingen te vertellen zijn of indien je kortelings nog een oudercontact hebt gehad, kan het zijn dat je niet voor een gesprek wordt uitgenodigd. Mocht je echter zelf toch iets belangrijks te melden of te vragen hebben dan is het natuurlijk altijd mogelijk om een afspraak te maken.

7 NAAR HET IVN IN VALKENSWAARD Al heel veel jaren gaat onze school voor milieu-educatie naar het IVN in Valkenswaard. Dit jaar wordt er gewerkt rond het thema Het rijk van koning Eik. Elk jaar opnieuw wordt in het IVN-lokaal het onderwerp tot in de puntjes uitgewerkt. Dit initiatief wordt ook elk jaar ondersteund door de oudervereniging die o.a. instaat voor de afspraken en het vervoer. Ook de 5-jarige kleuters gaan er op bezoek. Voor de begeleiders en de leerkrachten was er een voorbereidingsavond gepland op woensdag 23 maart. Alle klassen brengen een bezoek aan het IVN in de periode van dinsdag 12 april tot en met woensdag 04 mei. We zijn er van overtuigd dat ook dit jaar het onderwerp de kinderen zal aanspreken en dat het een leerrijke voormiddag wordt. Hieronder vind je de geplande data : Dinsdag 12 april : klas 3B Woensdag 13 april : klas 4B Donderdag 14 april : klas 5A Vrijdag 15 april : klas 2B Maandag 18 april : klas 4A Dinsdag 19 april : klas 6A Woensdag 20 april : klas K2C/K3C Statie Donderdag 21 april : klas 5B Vrijdag 22 april : klas 1C,2C,3C en 4C Statie Maandag 25 april : klas 2A Dinsdag 26 april : klas 6B Woensdag 27 april : klas 3A Donderdag 28 april : klas 1B Vrijdag 29 april : klas 1A Dinsdag 03 mei : klas K3A Dorp Woensdag 04 mei : klas K3B Dorp Bij deze hartelijk dank aan de ouders die willen instaan voor het vervoer en de begeleiding van de kinderen in een van de hoeken!

8 Afscheid zesde leerjaar Voor de leerlingen van het zesde leerjaar betekent 30 juni het definitieve einde van hun schoolloopbaan aan de Achelse basisschool. Zij vieren dit afscheid ook tijdens het laatste weekend van juni in Molenstede. Als dank voor de periode dat ze hier op onze school waren en om hen veel geluk voor de toekomst te wensen, wordt voor de zesdeklassers een afscheidsreceptie georganiseerd op woensdag 29 juni om Zwemmen Hieronder vind je de donderdagen van het derde trimester dat er in Cranendonck zal gezwommen worden : april mei juni Sponsorloop Ook dit jaar organiseerde onze school tijdens de vasten in het kader van de Derde Wereld problematiek een sponsorloop. Dit jaar werd opnieuw gekozen voor het project van de vzw Gambia. Alle kinderen van onze school werden vooraf over het project geïnformeerd. Met foto s en filmpjes werd toelichting gegeven bij wat met de gelden uit het verleden (ook in het verleden werd er gelopen voor dit project) op het terrein al werd gerealiseerd en werd stil gestaan bij de plannen voor de toekomst. De sponsorloop bracht dit jaar 3.815,00 op. Een schitterend resultaat! Van harte dank!

Beste kinderen, beste ouders,

Beste kinderen, beste ouders, Beste kinderen, beste ouders, De laatste periode van dit schooljaar is terug in gang geschoten. Nog enkele zomerse activiteiten staan de kinderen te wachten. Uitstappen, schoolreizen, week van de zee,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Schooljaar maart 2017

NIEUWSBRIEF Schooljaar maart 2017 NIEUWSBRIEF Schooljaar 16-17 31 maart 2017 De ooievaar Warre Torremans (0KO) werd op 18 maart grote broer van Stan. Proficiat aan Warre en de trotse ouders! Nieuw logo De stad Geel heeft sinds kort een

Nadere informatie

September Zaterdag 1. Zondag 2. Maandag 3 Eerste schooldag - Koffie moment 1 e schooldag. Dinsdag 4. Woensdag 5 Algemeen oudercontact kleuters

September Zaterdag 1. Zondag 2. Maandag 3 Eerste schooldag - Koffie moment 1 e schooldag. Dinsdag 4. Woensdag 5 Algemeen oudercontact kleuters Zaterdag 1 September 2018 Zondag 2 Maandag 3 Eerste schooldag - Koffie moment 1 e schooldag Dinsdag 4 Woensdag 5 Algemeen oudercontact kleuters Donderdag 6 Algemeen oudercontact lager Vrijdag 7 Zaterdag

Nadere informatie

LAATSTE INFO VAN DIT SCHOOLJAAR! EERSTE INFO VAN HET SCHOOLJAAR !

LAATSTE INFO VAN DIT SCHOOLJAAR! EERSTE INFO VAN HET SCHOOLJAAR ! Vrije Basisschool K.La.P.Roos Molenheide 12 2242 Pulderbos 03/ 464 10 54 directie@klaproos-school.be http://www.klaproos-school.be LAATSTE INFO VAN DIT SCHOOLJAAR! EERSTE INFO VAN HET SCHOOLJAAR 2016 2017!

Nadere informatie

Verlangen naar de tijd Dat woorden bemoedigen Met warmte uitgesproken En zo het leven verrijken

Verlangen naar de tijd Dat woorden bemoedigen Met warmte uitgesproken En zo het leven verrijken Berendrecht, 19 december 2018. Het feest van wachten Op het Licht in de duisternis Het feest van verwachten Wat er nog steeds niet is Verlangen naar de vrede Hopen op een veilig jaar Kerstmis brengt gevoelens

Nadere informatie

De Schoolbel Lagere Schoolkrantje

De Schoolbel Lagere Schoolkrantje De Schoolbel Lagere Schoolkrantje G.V. Lagere School Sint-Lambertus Kapelstraat 24 3660 Opglabbeek Vrijdag 31 maart 2017 Op het einde van dit tweede trimester worden de schoolvorderingen weergegeven in

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2016

Nieuwsbrief september 2016 Nieuwsbrief september 2016 Beste ouder(s), Op 1 september rolden we de rode loper uit voor onze kinderen, want in De Kiem Lombeek is iedereen VIK (een very important kiemer!). Gemeentelijke Basisschool

Nadere informatie

Maandplanning september 2014

Maandplanning september 2014 Maandplanning september 2014 maandag 1 Eerste Schooldag dinsdag 2 woensdag 3 fruit meegeven donderdag 4 vrijdag 5 zwemmen 2e graad zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 info- avond 19u dinsdag 9 Muziekvoorstelling

Nadere informatie

JAAROVERZICHT KORTENAKEN

JAAROVERZICHT KORTENAKEN VBS De Trip Trap & De Kleine Wereld Tel : 011/ 58 84 79 Tel: 016/ 77 73 90 JAAROVERZICHT KORTENAKEN 2018-2019 AUGUSTUS Open-klas-dag Kleuter- en lagere school 28 augustus 18u00-19u00 SEPTEMBER Begin van

Nadere informatie

v o o r w o o r d Beste kinderen, beste ouders,

v o o r w o o r d Beste kinderen, beste ouders, v o o r w o o r d Beste kinderen, beste ouders, De eerste twee maanden van het nieuwe jaar zitten er terug op de lente doet verwoede pogingen om, om de hoek te piepen en ook bij ons op school bruist het

Nadere informatie

Beste ouders en kinderen,

Beste ouders en kinderen, Beste ouders en kinderen, Het jaar 2015 loopt stilaan naar het einde. Over enkele dagen kan iedereen weer genieten van de eindejaarsfeesten. Zeker wanneer het buiten koud en guur weer is, komt de echte

Nadere informatie

LAATSTE INFO VAN DIT SCHOOLJAAR! EERSTE INFO VAN HET SCHOOLJAAR !

LAATSTE INFO VAN DIT SCHOOLJAAR! EERSTE INFO VAN HET SCHOOLJAAR ! Vrije Basisschool K.La.P.Roos Molenheide 12 2242 Pulderbos 03/ 464 10 54 directie@klaproos-school.be http://www.klaproos-school.be LAATSTE INFO VAN DIT SCHOOLJAAR! EERSTE INFO VAN HET SCHOOLJAAR 2017 2018!

Nadere informatie

SPORTACTIVITEITEN FIJN DAT JIJ ER BENT! Lucas Liene Indi Ibrahim Sander Cas Silou Bes - Mille

SPORTACTIVITEITEN FIJN DAT JIJ ER BENT! Lucas Liene Indi Ibrahim Sander Cas Silou Bes - Mille SPORTACTIVITEITEN Onze leerlingen hebben tijdens het 2 de trimester deelgenomen aan enkele leuke sportactiviteiten. Deze werden georganiseerd door SVS (Stichting Vlaamse Schoolsport). Onze 4- en 5-jarige

Nadere informatie

BROEDERLIJK DELEN 2015

BROEDERLIJK DELEN 2015 Kleuterkrant maart april 2015 BROEDERLIJK DELEN 2015 In deze campagne maken onze kleuters kennis met Victor en Blanca uit Peru. Jammer genoeg is het schaapje van Victor ziek door de grondverontreiniging

Nadere informatie

Maandbrief mei 2016. schooljaar 2015-2016. De vakantiedagen voor onze school in mei. t Was een intense maand april in SJR

Maandbrief mei 2016. schooljaar 2015-2016. De vakantiedagen voor onze school in mei. t Was een intense maand april in SJR Maandbrief mei 2016 schooljaar 2015-2016 Vanaf dit schooljaar ontvangt u onze maandbrieven per mail. U vindt ze ook terug op www.sjr.be De vakantiedagen voor onze school in mei Woensdag 4 mei, donderdag

Nadere informatie

NIEUWS UIT DE SCHOOL 30

NIEUWS UIT DE SCHOOL 30 NIEUWS UIT DE SCHOOL 30 Vrijdag 26 oktober 2018 De Marie Louise op de eerste schooldag. Een schooljaar is soms stormachtig, winderig. Maar vergeet niet dat de school de veilige haven is waar we steeds

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF mei 2019

NIEUWSBRIEF mei 2019 NIEUWSBRIEF mei 2019 Meimaand = Mariamaand We wensen alle mama s een fijne moederdag! Onderwijs op maat Integratiemomenten derde kleuterklas eerste leerjaar Ook dit jaar zijn er tal van integratie-activiteiten

Nadere informatie

Wanneer vele paaskaarsjes branden, is dat een prachtig gezicht. Want dan zie je iedereen, als in een zee van licht.

Wanneer vele paaskaarsjes branden, is dat een prachtig gezicht. Want dan zie je iedereen, als in een zee van licht. Wanneer vele paaskaarsjes branden, is dat een prachtig gezicht. Want dan zie je iedereen, als in een zee van licht. Ik denk dan stiekem bij mezelf, zo moest het altijd zijn: Een zee van licht waar je ook

Nadere informatie

We wensen jullie van harte de tijd om rustig die mensen te ontmoeten, en die dingen te doen waar je tijdens het schooljaar te weinig tijd voor hebt.

We wensen jullie van harte de tijd om rustig die mensen te ontmoeten, en die dingen te doen waar je tijdens het schooljaar te weinig tijd voor hebt. Info nr.4 juni 2015 Ettelgem Beste ouders, grootouders, We wensen jullie van harte de tijd om rustig die mensen te ontmoeten, en die dingen te doen waar je tijdens het schooljaar te weinig tijd voor hebt.

Nadere informatie

SEPTEMBER Oudegem. zaterdag 1 zondag 2 maandag 3 dinsdag 4 woensdag 5 donderdag vrijdag 7 zaterdag 8 zondag 9

SEPTEMBER Oudegem. zaterdag 1 zondag 2 maandag 3 dinsdag 4 woensdag 5 donderdag vrijdag 7 zaterdag 8 zondag 9 Week Vroege vogels SEPTEMBER 2018 Zwembad gesloten van 1 tot 15 september zaterdag 1 zondag 2 maandag 3 dinsdag 4 woensdag 5 donderdag vrijdag 7 zaterdag 8 zondag 9 maandag 10 Infovergadering kleuter 19.30

Nadere informatie

SEPTEMBER Schoonaarde. zaterdag 1 zondag 2 maandag 3 dinsdag 4

SEPTEMBER Schoonaarde. zaterdag 1 zondag 2 maandag 3 dinsdag 4 Week Vroege vogels SEPTEMBER 2018 Zwembad gesloten van 1 tot 15 september zaterdag 1 zondag 2 maandag 3 dinsdag 4 woensdag 5 donderdag 6 Infovergadering lager 19.30 uur vrijdag 7 zaterdag 8 zondag 9 maandag

Nadere informatie

Bewaar deze bundel zeker tot het begin van het schooljaar

Bewaar deze bundel zeker tot het begin van het schooljaar Wezembeek-Oppem, 30 juni 2017 Geachte Ouders, Beste Leerling, Het schooljaar is nog maar net voorbij en we maken al plannen voor het nieuwe schooljaar. In deze informatiebundel vind je alle inlichtingen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF MEI. Beste ouders, Beste leerlingen, Nieuws uit de kleuterschool

NIEUWSBRIEF MEI. Beste ouders, Beste leerlingen, Nieuws uit de kleuterschool NIEUWSBRIEF MEI Beste ouders, Beste leerlingen, Nieuws uit de kleuterschool Op 15 april zijn er 3 nieuwe kleuters ingestapt. Hartelijk welkom aan: Twan, Quinten en Victor. We hopen dat deze jongens en

Nadere informatie

Donderdag 2 mei : Uitstap klas Lieselot, Ellen en Iris spinrag en erwetenbloesem Booischot.

Donderdag 2 mei : Uitstap klas Lieselot, Ellen en Iris spinrag en erwetenbloesem Booischot. Nieuwsbrief mei 2019 Belangrijke data mei 2019 Woensdag 1 mei : Dag van de arbeid : geen school. Donderdag 2 mei : Uitstap klas Lieselot, Ellen en Iris spinrag en erwetenbloesem Booischot. Maandag 6 mei

Nadere informatie

O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/ Pieter van Maldereplein Edegem Edegem. Prikbord eind juni 2016

O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/ Pieter van Maldereplein Edegem Edegem. Prikbord eind juni 2016 O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/449 85 59 Pieter van Maldereplein 8 2650 Edegem www.olfa.be 2650 Edegem Prikbord eind juni 2016 Twee maanden Net geen negen weken 62 dagen, 1488 uren, 89 280

Nadere informatie

Nieuwsbrief GO! De Sprong

Nieuwsbrief GO! De Sprong Nieuwsbrief GO! De Sprong VOORWOORD Het einde van het schooljaar en het begin van de zomervakantie staan al voor de deur. Het was voor ons een leerrijk schooljaar: soms stressvol, soms moeilijk, maar met

Nadere informatie

Project: verkeer & klimaat

Project: verkeer & klimaat klaverblad mei Project: verkeer & klimaat Op 28 april hebben we onze projectweek rond verkeer en het klimaat afgesloten. Fozzie heeft onze kinderen uitgedaagd om een groene verkeersexpert te worden. Onze

Nadere informatie

Maandbrief november 2016

Maandbrief november 2016 Maandbrief november 2016 schooljaar 2016-2017 Vanaf dit schooljaar ontvangt u onze maandbrieven per mail. U vindt ze ook terug op www.sjr.be NA DE HERFSTVAKANTIE : ALLEN HET SJR - FLUOHESJE AAN! De maand

Nadere informatie

September Zondag 1. Maandag 2 Start van het nieuwe schooljaar - koffiemoment. Dinsdag 3. Woensdag 4 OC kleuter. Donderdag 5 OC lager.

September Zondag 1. Maandag 2 Start van het nieuwe schooljaar - koffiemoment. Dinsdag 3. Woensdag 4 OC kleuter. Donderdag 5 OC lager. Zondag 1 September 2019 Maandag 2 Start van het nieuwe schooljaar - koffiemoment Dinsdag 3 Woensdag 4 OC kleuter Donderdag 5 OC lager Vrijdag 6 Zaterdag 7 Zondag 8 Maandag 9 Dinsdag 10 zwemmen - OR Woensdag

Nadere informatie

Infobrief juni Tot slot: denk aan de tips van de juf en hou bij het oplossen van de vragen de stapjes i.v.m. leren leren in je achterhoofd.

Infobrief juni Tot slot: denk aan de tips van de juf en hou bij het oplossen van de vragen de stapjes i.v.m. leren leren in je achterhoofd. GO! Basisschool Ten Berge Galgenbergstraat 39 9290 Berlare Tel.: 052/42.35.04 E-mail: directeur@tenberge.be www.tenberge.be 1. De eindtoetsen zijn in zicht STUDEREN - Herhalen Dit is wellicht de eenvoudigste

Nadere informatie

: Schoolreis 1 ste kleuterklas : Heilig Vormsel 6 de leerjaar In de kerk van Bergom om 10 uur

: Schoolreis 1 ste kleuterklas : Heilig Vormsel 6 de leerjaar In de kerk van Bergom om 10 uur Agenda 01.06.2017: Schoolreis 1 ste kleuterklas 04.06.2017: Heilig Vormsel 6 de leerjaar In de kerk van Bergom om 10 uur 05.06.2017: Pinkstermaandag = geen school! 07.06.2017: Minitennis in de Mixx (nm)

Nadere informatie

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen.

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Beste ouders, We vliegen er weer in! Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Ook onze leerkrachten zijn er klaar voor. Na heel wat voorbereidingen nemen wij met z

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF OUDERS MEI 2016

NIEUWSBRIEF OUDERS MEI 2016 NIEUWSBRIEF OUDERS MEI 2016 DECEMBER 2006 MEDEDELINGEN Vrije dagen in mei (even herhalen) woensdag 4 mei Pedagogische studiedag voor de leerkrachten (vrije dag voor alle kinderen) donderdag 5 mei Hemelvaartsdag

Nadere informatie

Activiteitenkalender september 2018

Activiteitenkalender september 2018 Activiteitenkalender september 2018 zaterdag 1 september zondag 2 september maandag 3 september Eerste schooldag! dinsdag 4 september woensdag 5 september donderdag 6 september 8.45 uur Viering lagere

Nadere informatie

LAATSTE INFO VAN DIT SCHOOLJAAR! EERSTE INFO VAN HET SCHOOLJAAR !

LAATSTE INFO VAN DIT SCHOOLJAAR! EERSTE INFO VAN HET SCHOOLJAAR ! Vrije Basisschool K.La.P.Roos Molenheide 12 2242 Pulderbos 03/ 464 10 54 03/ 484 41 97 directie@klaproos-school.be http://www.klaproos-school.be LAATSTE INFO VAN DIT SCHOOLJAAR! EERSTE INFO VAN HET SCHOOLJAAR

Nadere informatie

September Op vrijdag bent u s morgens van harte welkom op onze speelplaats! Voor onze nieuwelingen rollen wij zelfs de rode loper uit...

September Op vrijdag bent u s morgens van harte welkom op onze speelplaats! Voor onze nieuwelingen rollen wij zelfs de rode loper uit... September 2017 Vr 1 Begin van het nieuwe schooljaar 215 leerlingen stappen onze schoolpoort binnen ( 107 jongens 108 meisjes). 14 gemotiveerde, enthousiaste leerkrachten begeleiden deze bonte groep! Aan

Nadere informatie

BASISSCHOOL MAATJES. MAATJES-NIEUWS april G.B.S. Maatjes Nieuwmoer

BASISSCHOOL MAATJES. MAATJES-NIEUWS april G.B.S. Maatjes Nieuwmoer BASISSCHOOL MAATJES Woordje van de directeur, Beste Maatjes, Bijna paasvakantie hé! Twee weken de tijd om te rusten, te ravotten, op de Nieuwmoer. Iedereen snakt zo naar een warm lentezonnetje Hopelijk

Nadere informatie

Herhaling afspraken krokus

Herhaling afspraken krokus SCHOLEN ZUSTERS ANNUNTIATEN Vrije Basisschool Jan Ruusbroec Fabriekstraat 3, 1601 Ruisbroek Tel. 02 377 67 59 e-mail: janruusbroec@telenet.be website: www.janruusbroec.be www.hhchalle.be Herhaling afspraken

Nadere informatie

O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/ Pieter van Maldereplein Edegem Edegem. Prikbord eind juni 2018

O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/ Pieter van Maldereplein Edegem Edegem. Prikbord eind juni 2018 O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/449 85 59 Pieter van Maldereplein 8 2650 Edegem www.olfa.be 2650 Edegem Prikbord eind juni 2018 Vakantie Vakantie is fijn, dat kun je niet ontkennen! Vakantie

Nadere informatie

KLASSEN voor het 5 de en 6 de leerjaar

KLASSEN voor het 5 de en 6 de leerjaar Woensdag 1 mei Donderdag 2 mei Eerste communie, proficiat! Maandag 6 mei tot en met vrijdag 10 mei Maandag 6 mei 1 ste, 3 de en 5 de leerjaar KLASSEN voor het 5 de en 6 de leerjaar De kindjes van juf Karolien

Nadere informatie

De Schoolbel Lagere Schoolkrantje

De Schoolbel Lagere Schoolkrantje De Schoolbel Lagere Schoolkrantje G.V. Lagere School Sint-Lambertus Kapelstraat 24 3660 Opglabbeek Vrijdag 30 maart 2018 Op het einde van dit tweede trimester worden de schoolvorderingen weergegeven in

Nadere informatie

De Schoolbel Lagere Schoolkrantje

De Schoolbel Lagere Schoolkrantje De Schoolbel Lagere Schoolkrantje G.V. Lagere School Sint-Lambertus Gildenstraat 24 3660 Oudsbergen Vrijdag 5 april 2019 VEILIG IN HET VERKEER Om onze leerlingen van het 4de, 5de en 6de leerjaar te wijzen

Nadere informatie

Kalender: Jenaplanschool: Het kriebelhuis: 2015-2016

Kalender: Jenaplanschool: Het kriebelhuis: 2015-2016 Kalender: Jenaplanschool: Het kriebelhuis: 2015-2016 Beste ouders, vrienden en sympathisanten, Hieronder vinden jullie alvast de kalender van 2015-2016. Indien er nog veranderingen zijn, uitstappen, afsluitrondes

Nadere informatie

Beste ouders, Met vriendelijke groeten, Anneke Gabriel Directeur

Beste ouders, Met vriendelijke groeten, Anneke Gabriel Directeur Beste ouders, Hierbij vinden jullie de kalender voor het schooljaar 2015-2016. Deze kalender is zeker niet limitatief. Er kunnen ook nog verschuivingen gebeuren maar we zullen er op toezien dat jullie

Nadere informatie

Nieuwsbrief april - mei 2018

Nieuwsbrief april - mei 2018 Nieuwsbrief april - mei 2018 Beste ouder(s), Het derde en laatste trimester van dit schooljaar is alweer van start gegaan. Maar enkele maanden meer en dan maken we plaats voor de grote vakantie. Maar er

Nadere informatie

Begin van het nieuwe schooljaar

Begin van het nieuwe schooljaar Begin van het nieuwe schooljaar 2014 2015 - KLEUTERS - * Vrijdag 29 augustus 2014 Directie en personeel van de kleuterschool nodigen uw kleuter(s) en familie uit voor een eerste en aangename kennismaking

Nadere informatie

Nieuwsbrief einde schooljaar 2017

Nieuwsbrief einde schooljaar 2017 Nieuwsbrief einde schooljaar 2017 Beste ouder(s), Het einde van het schooljaar en het begin van de zomervakantie staan voor de deur. Nog één dagje en we sluiten onze schoolpoort voor 2 maanden. We blikken

Nadere informatie

VBS Terbank - Egenhoven

VBS Terbank - Egenhoven VBS Terbank - Egenhoven Oktober 2018 1 Vrije dag 2 Zwemmen 5e en 6 e 3 4 5 6 schoolwereldfeest Terbank 7 8 Zwemmen 3 e en 4 e 9 10 Pedagogische studiedag 11 Sportdag 1 ste graad 12 13 14 Verkiezingen 15

Nadere informatie

september 2018 Eerste kleuterklas - schooljaar

september 2018 Eerste kleuterklas - schooljaar september 08 Eerste kleuterklas - schooljaar 07-08 Einde zomervakantie 7 8 9 Verwelkoming met ontbijt van t Nootje Infoavond 0 7 8 9 0 Strapdag 7 8 9 0 Pedagogische oktober 08 o k to b e r 0 Tweede & derde

Nadere informatie

WEGELPRAATJE EIND JUNI 2018

WEGELPRAATJE EIND JUNI 2018 WEGELPRAATJE EIND JUNI 2018 Dit is het laatste Wegelpraatje van dit schooljaar. Graag wensen wij alle kinderen, ouders en leerkrachten een deugddoende vakantie toe. Bedankt voor het vertrouwen tijdens

Nadere informatie

Bewaar deze bundel zeker tot het begin van het schooljaar

Bewaar deze bundel zeker tot het begin van het schooljaar Wezembeek-Oppem, 24 juni 2014 Geachte Ouders, Beste Leerling, Het schooljaar is nog maar net voorbij en we maken al plannen voor het nieuwe schooljaar. In deze informatiebundel vind je alle inlichtingen

Nadere informatie

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Openbare Dalton Basisschool De Belhamel Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 14 25 april nr. 17 TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN

Nadere informatie

Nieuwsbrief eind juni 2016

Nieuwsbrief eind juni 2016 Nieuwsbrief eind juni 2016 LOMBEEK Beste ouder(s), Aan onze leerlingen en ouders Voor het schooljaar 2016-2017 hebben we een aantal nieuwe afspraken gemaakt die we jullie graag nu al laten weten: - Bestellen

Nadere informatie

Bewaar deze bundel best het hele schooljaar

Bewaar deze bundel best het hele schooljaar Wezembeek-Oppem, juni 2019 Geachte Ouders, Beste Leerling, Het schooljaar is nog maar net voorbij en we maken al plannen voor het nieuwe schooljaar. In deze informatiebundel vind je alle inlichtingen over

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart - april

Nieuwsbrief Maart - april Nieuwsbrief Maart - april Zeg haasje, zeg haasje, wat doe jij in het bos? Ik verf daar al mijn eitjes en droog ze op het mos! Ik kleur ze zo prachtig met rood, geel en blauw. Want het is bijna paasfeest,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Beste ouders,

NIEUWSBRIEF. Beste ouders, NIEUWSBRIEF Beste ouders, Allereerst willen wij iedereen bedanken die van onze derde en laatste muzische voormiddag op 28 mei een heus wereldfeest heeft gemaakt! Alweer zeer veel lachende gezichten, tevreden

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2018

Nieuwsbrief november 2018 Nieuwsbrief november 2018 Beste ouders De kop is eraf, de eerste week vakantie zit erop, het schooljaar neemt een vaart. Graag maken we stand van zaken op en houden jullie op de hoogte van. - ons gezondheidsbeleid

Nadere informatie

De Schoolbel Lagere Schoolkrantje

De Schoolbel Lagere Schoolkrantje De Schoolbel Lagere Schoolkrantje G.V. Lagere School Sint-Lambertus Kapelstraat 24 3660 Opglabbeek Vrijdag 29 juni 2018 Het schooljaar is alweer voorbij. We sloten het schooljaar op een fijne manier af

Nadere informatie

PLANNING SCHOOLJAAR TERBANK-EGENHOVEN. Werkmoment; overgangsgesprekken; voorbereiding eerste schooldag

PLANNING SCHOOLJAAR TERBANK-EGENHOVEN. Werkmoment; overgangsgesprekken; voorbereiding eerste schooldag PLANNING SCHOOLJAAR 2018-2019 TERBANK-EGENHOVEN Augustus 2018 Donderdag 30 Onthaal Pedagogische raad (PR) Fotograaf Werkmoment; overgangsgesprekken; voorbereiding eerste schooldag 18u-19u: klasbezoek voor

Nadere informatie

Onze slogan voor dit schooljaar:

Onze slogan voor dit schooljaar: Onze slogan voor dit schooljaar: Agenda 01.05.2017: Feest van de Arbeid = geen school! 07.05.2017: Eerste Communie in de kapel te Varenwinkel om 9 uur Iedereen van harte welkom! 08.05.2017: Project dode

Nadere informatie

Welkom aan alle kleuters en hun ouders. We gaan er weer een tof schooljaar van maken.

Welkom aan alle kleuters en hun ouders. We gaan er weer een tof schooljaar van maken. Maandbrief september De vakantie is gedaan, de school is klaar! Welkom aan alle kleuters en hun ouders. We gaan er weer een tof schooljaar van maken. In deze maandbrief geven we u: - Wat u zeker moet weten:

Nadere informatie

DRIESJE FUIFT met jou er BIJ

DRIESJE FUIFT met jou er BIJ nieuwsbrief juni 2019 VZW KSRD Nieuwstraat 60 9800 Deinze Beste ouder(s), Deinze, juni 2019 We zijn de laatste maand van dit schooljaar gestart. Een gouden raad aan onze kinderen: nog even, alles geven

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JUNI 2018

NIEUWSBRIEF JUNI 2018 Basisschool Heilige Familie Driesstraat 1 8700 Tielt 051 40 47 50 Heilige-familie@kbo-tielt.be Maandag 4 juni Dinsdag 5 juni Donderdag 7 juni NIEUWSBRIEF JUNI 2018 Agenda Juni 2018 Medisch schooltoezicht

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF april 10/ In deze nieuwsbrief: Paasontbijt in de Burgstraat. Paasontbijt in de Burgstraat! Paasvakantie tijd voor rapport

NIEUWSBRIEF april 10/ In deze nieuwsbrief: Paasontbijt in de Burgstraat. Paasontbijt in de Burgstraat! Paasvakantie tijd voor rapport NIEUWSBRIEF april 10/ 2018-19 Paasontbijt in de Burgstraat! Het is en blijft een traditie Vrijdag voor de paasvakantie trakteert onze Ouderraad al onze leerlingen op een heerlijk paasontbijt. Er staan

Nadere informatie

Basisschool Onze-Lieve-Vrouw Afdeling Gottem Grammene

Basisschool Onze-Lieve-Vrouw Afdeling Gottem Grammene Basisschool Onze-Lieve-Vrouw Afdeling Gottem Vzw Katholieke Scholen Regio Deinze Beste ouder(s) Bij de start van een nieuw jaar horen wensen: Beste wensen voor het nieuwe jaar Met lente: hoop Zomerse warmte

Nadere informatie

Nieuwsbrief maand Maart 2012

Nieuwsbrief maand Maart 2012 Nieuwsbrief maand Maart 2012 Beste ouders, LENTE!!! Het voelt goed en het doet me goed. Terugblikken op een drukke maar geslaagde tweede trimester. Vooruitkijken op ook een drukke maar leuke veelbelovende

Nadere informatie

september 2015 foto - kleuters & lager - schooljaar

september 2015 foto - kleuters & lager - schooljaar september 205 foto - kleuters & lager - schooljaar 204-205 2 4 5 6 Terug naar school Infoavond 7 8 0 2 4 5 6 7 8 20 Open Monumentendag 2 Herfst 22 2 24 25 26 27 Extra 28 2 Heideklas & Zwerfvuilactie Deze

Nadere informatie

Laatste kans: Schooltoelagen aanvragen vóór 1 juni!!!

Laatste kans: Schooltoelagen aanvragen vóór 1 juni!!! NIEUWSBRIEF 12/13-14 13 mei 2014 Week van de goeiedag Misschien heb je het al gehoord op tv of op de radio maar de week van 21 tot 27 mei is omgetoverd tot week van de goedendag! Dat kost niets: geen geld,

Nadere informatie

Eerste communie uur St.-Lambertuskerk Neerharen

Eerste communie uur St.-Lambertuskerk Neerharen NIEUWSBRIEF Juni 2019 Agenda Do 30/05 Vr 31/05 Zo 02/06 Wo 05/06 Do 06/06 Zo 09/06 Ma 10/06 Di 11/06 Vrijaf O.L.Hemelvaart Vrijaf Brugdag Eerste communie 09.30 uur St.-Lambertuskerk Neerharen Eersteklassers

Nadere informatie

Riebas Jaargang 8 Nummer 16 Datum: 13 mei 2019

Riebas Jaargang 8 Nummer 16 Datum: 13 mei 2019 Riebas Jaargang 8 Nummer 16 Datum: 13 mei 2019 Bereikbaarheid directie Maandag de Ster, Westerhoven Dinsdag st. Willibrordusschool. Woensdag st. Willibrordusschool. Donderdag ochtend: de Ster, Westerhoven

Nadere informatie

A L T E N A I N S T I T U U T V R I J E L A G E R E S C H O O L

A L T E N A I N S T I T U U T V R I J E L A G E R E S C H O O L A L T E N A I N S T I T U U T V R I J E L A G E R E S C H O O L 1 september 2015 ALTENA Beste ouders, Hopelijk hebben jullie met jullie gezin genoten van de vakantie en zijn de kinderen weer klaar om het

Nadere informatie

Een dikke proficiat aan de vormelingen

Een dikke proficiat aan de vormelingen Beste ouder(s), De eindspurt is ingezet er blijven nog slechts 2 maanden over van dit schooljaar. 2 drukke en belangrijke maanden weliswaar. Druk vanwege de activiteiten zowel in de klas als op school.

Nadere informatie

SPORTACTIVITEITEN FIJN DAT JIJ ER BENT! Ruben Elien Jens Nore Sfea Lenne Nio Tieme Bas - Lies

SPORTACTIVITEITEN FIJN DAT JIJ ER BENT! Ruben Elien Jens Nore Sfea Lenne Nio Tieme Bas - Lies KUNST Ook dit jaar waren de kleuters van de laatste kleuterklassen van onze school drie weken lang echte kunstenaars. En wat hebben deze kleuters zo allemaal rond het thema Kunst gedaan? Van de stad Genk

Nadere informatie

BABBELBOX. Van BS Kameleon

BABBELBOX. Van BS Kameleon BABBELBOX Van BS Kameleon Vrijdag 29 november 2013 Wetenschapsdag Op dinsdag 19 november ging het zesde leerjaar op wetenschapsdag naar KA Boomgaardplein en Zenit. We begonnen met het bakken van overheerlijke

Nadere informatie

mei 2018 = bloeimaand

mei 2018 = bloeimaand mei 2018 = bloeimaand MAANDINFO Gemeentelijke Basisschool De Meikever Meistraat 148 2480 Dessel 1 D Dag van de arbeid (verlof) 2 W Verlof 3 D Fietsexamen 6H - Oudercontact 4H 4 V 4-j. -2KM - Sportdag lagere

Nadere informatie

t Klavernest Gesubs. Vrije Basisschool / Schoolkrant 24 mei 2019

t Klavernest   Gesubs. Vrije Basisschool / Schoolkrant 24 mei 2019 Gesubs. Vrije Basisschool - directie@klavernest.be secretariaat@klavernest.be - 03/312.05.92 Schoolkrant 24 mei 2019 Wijziging - info voor de ouders van schoolverlaters. Graag informeren we je over een

Nadere informatie

VOORWOORD. maandblad van de breg Eigenbilzen. inhoud:

VOORWOORD. maandblad van de breg Eigenbilzen. inhoud: maandblad van de breg Eigenbilzen de breg, Winkelomstraat 10, 3740 Eigenbilzen, tel 089/515102 - Jaargang 3, nr. 1, september 2014 inhoud: p. 1 voorwoord p. 2 het is nooit te laat... p. 2 wist-je-dat...

Nadere informatie

Kalendernieuws van het nieuwe schooljaar!

Kalendernieuws van het nieuwe schooljaar! Kalendernieuws van het nieuwe schooljaar! WEBSITE WWW.ARKNET.BE Beste ouders Nog slechts enkele dagen en de gezellige drukte op school zal stilletjes wegebben. De schoolbel wordt voor twee maanden afgezet.

Nadere informatie

Vergeet niet in te schrijven voor onze barbecue!

Vergeet niet in te schrijven voor onze barbecue! Agenda 01.05.2017: Feest van de Arbeid = geen school! 08.05.2017: Project dode hoek 6 de leerjaar We blijven die dag ineten! 14.05.2017: SCHOOLFEEST!!! U komt toch ook? Iedereen heeft hiervoor reeds een

Nadere informatie

KALENDER VAN VAKANTIEDAGEN VOOR HET SCHOOLJAAR

KALENDER VAN VAKANTIEDAGEN VOOR HET SCHOOLJAAR Bijlage 3 KALENDER VAN VAKANTIEDAGEN VOOR HET SCHOOLJAAR 2016 1. Begin van het schooljaar en hervatting van de lessen: - donderdag 1 september 2016 2. Vrije dagen van het eerste trimester: - Herfstvakantie:

Nadere informatie

29 september lagere school op stap!

29 september lagere school op stap! Nieuwsbrief voor ouders en kinderen 2/207-208 Autoluwe schooldag Maand september Kaketoe: relaties In dit nummer: Autoluwe schooldag Lagere school op stap Kleuters sporten zich fit! Op zoek naar 2 Nieuws

Nadere informatie

September 2016 donderdag vrijdag zaterdag zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag maandag dinsdag woensdag donderdag

September 2016 donderdag vrijdag zaterdag zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag maandag dinsdag woensdag donderdag September 2016 donderdag 1 Eerste schooldag / schoolmoment vrijdag 2 zaterdag 3 zondag 4 maandag 5 Algemeen OC kleuter dinsdag 6 Algemeen OC lager woensdag 7 donderdag 8 vrijdag 9 zaterdag 10 Zaal Weyteveldfeest

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor ouders en kinderen

Nieuwsbrief voor ouders en kinderen Nieuwsbrief Nieuwsbrief voor ouders en kinderen 14/2012-2013 Fijne start 3de trimester! In dit nummer: Nieuws administratie Interessante informatie: - 29/4: Evacuatieoefening - 1/5: geen school - 8/5 t.e.m.12/5:

Nadere informatie

Nieuwsbrief april. Nieuws uit de schoolwerking. Sint-Gregoriuscollege

Nieuwsbrief april. Nieuws uit de schoolwerking. Sint-Gregoriuscollege Sint-Gregoriuscollege Nieuwsbrief april Na de workshops organiseren we opnieuw een heerlijke barbecue. Inschrijven is tot en met woensdag 8 mei mogelijk. In de namiddag gaat er vanaf 14u30 een vrij podium

Nadere informatie

Vrije Basisschool De Kiem

Vrije Basisschool De Kiem Vrije Basisschool De Kiem Pensionaatstraat 23, 8755 Ruiselede o tel 051 68 94 31 fax 051 72 25 99 dekiem.ruiselede@3span.be www.dekiemruiselede.be o Schoolbestuur: Scholengemeenschap Driespan: V.Z.W. Comité

Nadere informatie

VOOR DE KOMENDE MAANDEN WILLEN WIJ U GRAAG INFORMEREN OVER ONZE ACTIVITEITEN. Beste ouders,

VOOR DE KOMENDE MAANDEN WILLEN WIJ U GRAAG INFORMEREN OVER ONZE ACTIVITEITEN. Beste ouders, Beste ouders, De laatste maand van het schooljaar is ondertussen al ingezet. In deze ouderbrief willen we jullie nog over een aantal dingen informeren. Verder wensen we jullie (en vooral onze leerlingen)

Nadere informatie

FIJN DAT JIJ ER BENT! In het 2 de trimester hebben we 8 nieuwe kleuters mogen verwelkomen. Wij wensen ze een fijne start aan onze school!

FIJN DAT JIJ ER BENT! In het 2 de trimester hebben we 8 nieuwe kleuters mogen verwelkomen. Wij wensen ze een fijne start aan onze school! Pasen 2019 FIJN DAT JIJ ER BENT! In het 2 de trimester hebben we 8 nieuwe kleuters mogen verwelkomen. Wij wensen ze een fijne start aan onze school! Chloé Iris Linde Vince Kyano Jorre Wout - Nate PANNENKOEKENMIDDAG

Nadere informatie

WAARDENBURCHT IN ANDERLAND

WAARDENBURCHT IN ANDERLAND september 2016 WAARDENBURCHT IN ANDERLAND De vakantie is nog maar net voorbij en de hofhouding van kasteel Waardenburcht trekt er weer op uit. De keizerin van Anderland heeft immers heel wat problemen

Nadere informatie

mei 2017 = bloeimaand

mei 2017 = bloeimaand mei 2017 = bloeimaand MAANDINFO Gemeentelijke Basisschool De Meikever Meistraat 148 2480 Dessel 1 M Dag van de arbeid (verlof) 2 D 1 en 6 3 W 4 D 5 V Oefenen fietsexamen 6H - Naschoolse sport 6H 5-j. 6

Nadere informatie

Activiteitenplanning Juni 2016

Activiteitenplanning Juni 2016 Activiteitenplanning Juni 2016 Kleuterschool Woe 1 Tutti-frutti Do 2 NM: zwemmen Olifantjes- en 14.00 u.: Bijeenkomst oudercomité 16.30 u.: Afsluiter Vertelhuis (voor kinderen van 2,5 tot 8 jaar, met hun

Nadere informatie

Onze slogan voor dit schooljaar:

Onze slogan voor dit schooljaar: Onze slogan voor dit schooljaar: Agenda 05.06.2017: Pinkstermaandag = geen school! 07.06.2017: Minitennis in de Mixx (nm) 2 de en 3 de graad 11.06.2017: SCHOOLFEEST!!! Iedereen van harte welkom! Je kind

Nadere informatie

nieuwsbrief september 2018

nieuwsbrief september 2018 nieuwsbrief september 2018 VZW KSRD Nieuwstraat 60 9800 Deinze Deinze, 1 september 2018 Beste ouder(s), Van harte welkom op onze school! Ik hoop dat alle kinderen, in het bijzonder de nieuwe kleuters en

Nadere informatie

In de nieuwsbrief van eind juni (onze vakantienieuwsbrief worden de jarigen van juli en augustus in de bloemetjes gezet!

In de nieuwsbrief van eind juni (onze vakantienieuwsbrief worden de jarigen van juli en augustus in de bloemetjes gezet! 1 Beste ouder(s), Ongelooflijk, maar de laatste maand van dit schooljaar staat reeds voor de deur. Nog 1 maandje hard werken (denk maar aan de proeven voor de lagere school), maar zeker ook een maand van

Nadere informatie

Het einde van het schooljaar nadert zeer snel. Daarom willen wij u op de hoogte brengen van de organisatie van deze laatste periode.

Het einde van het schooljaar nadert zeer snel. Daarom willen wij u op de hoogte brengen van de organisatie van deze laatste periode. Organisatie einde schooljaar tweede leerjaar B Beste ouder(s) Het einde van het schooljaar nadert zeer snel. Daarom willen wij u op de hoogte brengen van de organisatie van deze laatste periode. We starten

Nadere informatie

NIEUWS UIT DE SCHOOL 21

NIEUWS UIT DE SCHOOL 21 Vrijdag 16 december 2016 NIEUWS UIT DE SCHOOL 21 Jarigen oktober op onze school. Proficiat aan deze jarigen. De kleutertjes zorgden voor de muzikale omkadering voor hen. Slot sociaal thema Zeg wat je denkt,

Nadere informatie

Afdeling Outrijve Afdeling Kerkhove Maand mei Personeel

Afdeling Outrijve Afdeling Kerkhove Maand mei Personeel 1 Beste ouder(s), De Paasvakantie is nog maar net voorbij en daar zijn we al opnieuw met een nieuwsbrief met informatie over het reilen en zeilen op school. Een minder uitgebreide nieuwsbrief dit keer,

Nadere informatie

Mei - juni Inhoud. Schoolfeest 13 mei 2017

Mei - juni Inhoud. Schoolfeest 13 mei 2017 P a g i n a 1 Mei - juni 2017 N i e u w s b r i e f 4 Eindredactie: Carolien Janssens Inhoud Schoolfeest 13 mei 2017 1 Ode aan de leesmoeders 2 Belangrijke data De nieuwe 3 vrijwilligersruimte Verloren

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Schooljaar mei 2017

NIEUWSBRIEF Schooljaar mei 2017 NIEUWSBRIEF Schooljaar 16-17 mei 2017 Schoolfeest Ons schoolfeest nadert met rasse schreden. Achter de schermen is het razend druk om de hele organisatie in orde te krijgen zodat zondag 14 mei alles weer

Nadere informatie

Thema: Pinksteren. Nieuwsbrief april 2016 nummer 5

Thema: Pinksteren. Nieuwsbrief april 2016 nummer 5 Nieuwsbrief april 2016 nummer 5 Thema: Pinksteren In deze weken ontdekken we dat Petrus verder ging met de dingen die Jezus altijd gedaan had. Met Pinksteren vieren we dat de heilige Geest bij de leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schooljaar 2014-2015. 2. Laatste schooldag, dinsdag 30 juni. Volgnummer: 13. In dit nummer: 29 mei 2015

Nieuwsbrief. Schooljaar 2014-2015. 2. Laatste schooldag, dinsdag 30 juni. Volgnummer: 13. In dit nummer: 29 mei 2015 Schooljaar 2014-2015 Volgnummer: 13 In dit nummer: 1. Nieuwsbrieven lezen blijft belangrijk 2. Laatste schooldag 3. Mogelijke wijziging schooluren 4. Huwelijken 5. Schoolreizen 6. we betuigen ons medelen

Nadere informatie