Praktijk voor persoonlijke coaching. Welkom bij de lezing. Esoterische astrologie

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Praktijk voor persoonlijke coaching. Welkom bij de lezing. Esoterische astrologie"

Transcriptie

1 Praktijk voor persoonlijke coaching Welkom bij de lezing Esoterische astrologie

2 Dit is de Aarde in vergelijking met de andere kleine planeten van ons zonnestelsel.

3 Hier zie je opnieuw de Aarde, maar nu staan de grotere planeten van ons zonnestelsel er bij.

4 Nu halen we de zon er in vergelijking bij

5 Als we nog verder dan onze zon kijken blijkt dat de zon in vergelijking met andere sterren maar heel klein is. Jupiter is nog slechts 1 pixel groot De Aarde is niet meer te zien op dit beeld

6 Als we dit vergelijken met Antares en Betelgeuse, dan is onze zon nog slechts 1 pixel groot. Antares is meer dan 1000 lichtjaar van ons verwijderd. De Aarde is maar een nietig planeetje in het grote heelal.

7 Hiërarchie Zodiak Zonnestelsel Planeten Aarde Mensen Groepen Mens Ziel Denken Gevoel Lichaam

8 Bron van de esoterische astrologie Alice Bailey Meester Djwal Khul Praktijk voor persoonlijke coaching

9 Esoterische astrologie Esoterisch is een woord dat uit het Grieks komt, waarbij eso binnenin en esoteriko van binnenuit betekent. Dit betekent dat esoterische astrologie zielsgericht is. De horoscoop esoterisch uitleggen is alleen voor groei en zelfkennis te gebruiken. Alice Bailey schrijft vaak over het punt dat je hebt bereikt in de evolutie. De mens is niet belangrijk, wel de mensheid.

10 Astrologie in deze tijd De gemiddelde mensen die met astrologie bezig zijn doen dit vanuit het standpunt dat zij zelf belangrijk zijn. Het is op zichzelf gericht en de meeste mensen gaan er ook vanuit dat de aarde waarop wij leven een belangrijke planeet is. D.m.v. astrologie hoopt de mens zijn of haar bestemming te ontdekken en te weten wat te doen. Doordat wij denken dat de planeten, huizen e.d. onze levensneigingen en omstandigheden bepalen, voelen wij een geïsoleerde belangrijkheid.

11 Nieuwe kijk op astrologie Alice Bailey zegt dat er nog maar weinigen zijn die er rijp voor zijn om met de ziel te werken. Het is nu mogelijk dat groepsbewustzijn meer in het bewustzijn van de mensen gaat komen. Naarmate dit toeneemt, zal de persoonlijkheid, die egocentrisch is en scheiding veroorzaakt naar de achtergrond gaan. Hierdoor kan de ziel zich steeds meer laten gelden. De belangstelling in de individuele horoscoop zal dan ook langzaam uitsterven. Esoterische astrologie gaat vooral om de mensheid als geheel, de bestemming van de planeet en minder over de persoonlijke horoscoop. De ziel werkt als deel van een groter geheel.

12 Verbondenheid Ons lichaam is niet een afgescheiden op zichzelf staand voertuig. Ons etherische lichaam is verbonden met de mensheid die met het etherische lichaam weer verbonden is met het planetair etherisch lichaam en met de Zon van ons zonnestelsel. Onze etherische Zon is weer verbonden met de etherische lichamen van de zes zonnestelsels. Door dit kosmische gouden web is een circulatie van energieën en krachten en dit vormt de basis voor de astrologie. Net zoals de krachten van de planeten door de mens stromen en daar tot uitdrukking komen op het stoffelijke gebied, stromen deze ook door de ruimte en bepalen daar de uitdrukking en werkzaamheden van elke vorm.

13 Het bestaan van de zeven stralen is een van de belangrijkste hypotheses in de esoterie vlg. Alice Bailey. Deze leringen verschaffen een sleutel tot een voorlopig begrip van de kosmische niveaus en onze plaats daarin. De hypothese is dat er een stroom is die de centrale krachtbron genoemd kan worden. Deze stroom verdeeld zich in 7 stromen De 7 stralen van kosmische energie sturen energie en bewustzijn in het universum.

14 Deze 7 fundamentele energieën kun je zien als bouwers van het stelsel. Deze energieën worden naar lagere natuurrijken getransformeerd. Ze zijn de aandrijvende krachten in onze wereld en ons persoonlijk leven. Ze bepalen de mogelijkheden, beperkingen en uitdagingen om je doel (bewustzijn) te bereiken. De 7 stralen bestaan uit 3 hoofdstralen en 4 onderstralen. De drie hoofdstralen zijn in het christendom bekend als: vader, zoon en heilige geest. In het hindoeïsme als: Shiwa, Vishnoe en Brahma.

15 In ons zonnestelsel staan de 7 stralen in verbinding met de 7 sterren (Rishi s) van de grote beer en met de Pleiaden (7 zusters) en de hondster Sirius. Elk van de 7 stralen die vanuit de grote beer komen, wordt in ons zonnestelsel overgebracht door bemiddeling van 3 sterrenbeelden met hun heersende planeten.

16 De 3 sterrenbeelden dragen de invloeden van de straal over naar de aarde via de Zon. Onze Zon zorgt voor de omvorming van de energie en brengt de energie over naar de 7 heilige planeten. De heilige planeten (^&#$*( en Vulcanus) brengen de omvormingen teweeg naar de nietheilige planeten (!@%_) en de aarde.

17 Praktijk voor persoonlijke coaching

18 Elke straal heeft iets in zich van de andere straal (net als bij de regenboog). Ons zonnestelsel is één van de zeven zonnestelsels. Alle stralen zijn verbonden met alle zonnestelsels. Elke planeet is een uitdrukking van een straal.

19 Vulcanus staat dicht bij de Zon (max. 8 v.d. Zon). Er zijn 7 heilige planeten en 5 niet heilige planeten. Heilige planeten zijn verder in ontwikkeling en hebben een zuiverdere invloed. Ze zijn meer verbindend en brengen de persoonlijkheid meer in verbinding met Als je met de stralen gaat werken werk je met de energie die achter de planeten werkt.

20 Straal Planeten Dierenriemtekens 1. wil en macht Pluto en Vulcanus (h) Ram, Leeuw, Steenbok 2. liefde wijsheid Zon en Jupiter (h) Maagd, Vissen, Tweelingen 3. actieve intelligentie 4. harmonie door conflict 5. concrete kennis of wetenschap 6. toewijding en idealisme 7 ceremoniële orde of magie Aarde en Saturnus (h) Maan en Mercurius (h) Venus (h) Mars en Neptunus (h) Uranus (h) Kreeft, Steenbok, Weegschaal Boogschutter, Schorpioen, Stier Waterman, boogschutter, Leeuw Boogschutter, Maagd, Vissen Ram, Kreeft, Steenbok

21 De 2de straal (liefde en wijsheid)stroomt door de Zon van ons zonnestelsel en is voor ons zonnestelsel dan ook het meest belangrijk. Op aarde leven we onder de invloed van de 3de straal (actieve intelligentie). De 4de straal (harmonie door conflict) is het thema van de mensheid die worstelt.

22 Saturnus en de aarde zitten op dezelfde straal (straal 3). Saturnus is voor de aarde een erg belangrijke planeet is. Saturnus is de planeet die in de eerste plaats het punt in evolutie bepaalt waar een keuze definitief mogelijk wordt. Waar iemand bewust een gelegenheid kan verwerpen of aangrijpen en persoonlijke verantwoordelijkheid nemen. Deze verantwoordelijkheid kan een erkend feit worden in een doelbewust en geordend leven. Onbewust geleefd is Saturnus een ramp. Bewust is het je vormkracht.

23 De straal van de ziel, dit is de grondtoon van iemand en deze blijft onveranderd gedurende het hele evolutieproces van de ziel. De straal van de persoonlijkheid. De straal van het mentale lichaam (denken) De straal van het astrale lichaam (emotie) De straal van het fysieke lichaam. De energie van de Zon in teken (+heersers). De energie van de Ascendant (+ heersers). Ieder mens is een verzamelplaats van de 7 stralen. 2 stralen werken overheersend en 5 stralen zijn minder krachtig.

24 Straal 1 is niet in openbaring. Werkt wel op mentale gebieden sinds Niet in fysieke incarnatie omdat mensen deze energie nog niet veilig kunnen hanteren. Zonder straal 2 is deze straal vernietigend. Straal 2 is in openbaring sinds Straal 3 is in openbaring sinds Straal 4 komt langzaam in openbaring na Straal 5 is in openbaring sinds 1775 en is de bron van de explosieve wetenschappelijke ontwikkelingen van de afgelopen eeuwen. Straal 6 is bezig zich snel terug te trekken uit de openbaring. Deze terugtrekking begon in Deze straal is nog steeds zeer dominant in de wereld. Alle grote religies zijn voortgekomen onder invloed van deze energie. Straal 7 is in openbaring sinds Grote internationale instellingen (VOC) en multinationals zijn het gevolg.

25 De stralen en 7 zijn meer mannelijke stralen omdat ze meer verbonden zijn met de vorm en het evolutieproces. De stralen 2 4 en 6 zijn meer verbonden met het innerlijke leven en abstracter. Ze zijn meer met de inhoud bezig. De straal van de Zon kun je zo uit de horoscoop halen. Straal 1 werkt wel op ziel niveau, maar niet persoonlijk.

26 Land Zielenstraal Persoonlijkheidsstraal Nederland 5 7 Duitsland 4 1 Engeland 2 1 België 5 5 Frankrijk 5 3 China 1 3 India 1 4 Griekenland 1 3 Australië 2 7 Indonesië 6 2 Turkije 3 6 Europa 4 3 Afrika 6 7 Rusland 7 6 Amerika 2 6

27 Grondbegrip van elk occult werk is dat je je bezighoudt met energie, energie belichaamt in vormen en voortvloeiende stromen van energie. Inzicht krijgen dat energieën machtig gemaakt kunnen worden door het denken te gebruiken. Energie volgt hun loop langs gedachtestromen van zichzelf en van de groep. Elke groep kan scheppend worden vanuit het denkvermogen. Dit wordt een machtige factor in het Watermantijdperk.

28 7 chakra s In ons lichaam bevinden zich 7 grote chakra s. Dit zijn bemiddelaars van de energie en distribueren deze. De chakra s voorzien de mens van dynamische kracht en kwalitatieve energie. Zij brengen bepaalde gevolgen te weeg in het stoffelijke lichaam. De ideale staat is die waarbij de chakra's in balans zijn. Elke chakra is verbonden met een straal en een planeet. Elke chakra heerst over een gebied in het lichaam. De chakra s zijn onderling verbonden Praktijk voor persoonlijke coaching

29 Chakra s Planeten Stralen Kruin chakra Pluto/Vulcanus (h) 1 ste straal Ajna chakra Venus (h) 5 de straal Keel chakra Aarde/Saturnus (h) 3 de straal Hart chakra Zon of Jupiter (h) 2 de straal Zonnevlecht Mars/Neptunus (h) 6 de straal Heiligbeen chakra Uranus (h) 7 de straal Stuit chakra Pluto/Vulcanus (h) 1 de straal Praktijk voor persoonlijke coaching

30 Tijdperken In het Vissentijdperk moest de mensheid de 6de straal leren kennen. Dit ging erg goed en vooral in de middeleeuwen ontstonden er vele kloosters en was de mystiek erg groot geworden. De 6de straal is zich aan het terug trekken, maar veel mensen leven nog vanuit die gewoonte Praktijk voor persoonlijke coaching

31 De overgang van het ene naar het andere tijdperk verloopt geleidelijk De 6de straal trekt zich terug en de 7de straal wordt steeds sterker. Je kunt de mensheid in drie groepen indelen. De grootste groep zit nog in het Vissentijdperk. Een kleine groep is met de nieuwe manier bezig. De laatste groep is in de war en hoort nergens bij. Deze mensen zoeken. Volgens AB begint het Waterman tijdperk in We doen er 600 jaar over om van het ene naar het andere tijdperk te gaan Praktijk voor persoonlijke coaching

32 Esoterische duiding van de Zon De Zon geeft het ritme van het persoonlijkheidsleven aan en heeft te maken met de levensneigingen en temperament die zich in deze incarnatie in de vorm willen uitdrukken. Het is veelbetekenend voor het werkzaamheidaspect (rajas) van de mens. De Zon in teken geeft de persoonlijkheidsstraal aan en de ontvankelijkheid of gemis aan ontvankelijkheid voor de ziel, de werkelijke mens Praktijk voor persoonlijke coaching

33 Esoterische duiding van de Maan o De Maan duidt op datgene wat tot het verleden behoort. Het geeft de begrenzingen en belemmeringen aan. De erfenis (energie) van het totaal van al je levens. Ook in het lichaam dat je meekrijgt o De Maan beheerst het stoffelijke lichaam en laat zien waar de gevangenis van de ziel zich bevindt. o De Maan heeft een enorme aanzuigende werking omdat het de lading is die we al kennen. Daarom is het de gevangenis van de ziel omdat we hierdoor gevangen zijn in het verleden. o De Maan is de onbewuste mens. o Alles wat je terugtrekt en vertraging geeft is regressie (tamas) Praktijk voor persoonlijke coaching

34 De weg van de wereld van de vorm naar die van God Praktijk voor persoonlijke coaching

35 Esoterische duiding: Ascendant De Ascendant wijst het zieledoel aan in deze incarnatie. In dit teken ligt het geheim van de toekomst verborgen en het geeft kracht als het op de juiste manier gebruikt wordt en leidt dan tot welslagen. De ascendant vertegenwoordigt het harmonische aspect (sattwa) van deze incarnatie en kan de verhouding van de ziel en de persoonlijkheid tot stand brengen. Het geeft de weg aan om tot erkenning van de kracht van de ziel te komen en wijst op het geestelijke doel van deze incarnatie. Dit teken geeft de worsteling aan om verder te bouwen, na de dood van de persoonlijkheid.

36 Heersers In de esoterische astrologie gebruiken we meerdere heersers. Het niveau van bewustzijn speelt hierbij een belangrijke rol. Het eigen punt van evolutie (het eigen vermogen tot ontvankelijkheid) bepaalt het niveau van reageren Praktijk voor persoonlijke coaching

37 Hiërarchische heerser De hiërarchische heerser is de hoogste verbinding en werkt op groepsniveau. Hier is de mensheid nog niet echt bewust mee bezig. Er is wel aansturing, maar we kunnen er (nog) niet bewust op reageren. Je kunt de hiërarchische heerser niet persoonlijk duiden Praktijk voor persoonlijke coaching

38 Esoterische heerser De esoterische heerser geeft het ziele-niveau aan. Hierop kun je pas bewust gaan reageren als je verbinding met je ziel hebt. Een esoterische heerser werkt als een verbinding of een filter. Deze filter kan ook dicht zijn. Deze filter werkt ook als een veiligheidsklep. Volgens de Tibetaan kunnen we de zielshoroscoop nog niet bewust pakken (halverwege vorige eeuw geschreven). Je kunt een start maken om zielsgericht te leren kijken door je bewust te worden van de esoterische heerser van de ascendant Praktijk voor persoonlijke coaching

39 exoterische heerser De exoterische heerser is waar we tot nu toe mee bekend zijn. De exoterische heerser werkt op de persoonlijkheid Praktijk voor persoonlijke coaching

40 Tekens Exoterisch Esoterisch Hiërarchisch 1 % # * 2 $ Vulcanus Vulcanus 3 # $ E ( ( 5!!! 6 ^ 7 $ * & 8 %/_ %/_ # 9 ^ E % 0 & & $ - * = ^ Praktijk voor persoonlijke coaching

41 Omkering van het levenswiel In de grotere cyclus van vele incarnaties gaat de mens door de dierenriemtekens in omgekeerde richting dus vanuit Vissen naar Ram via Waterman. De schijnbare teruggang is een deel van de illusie. Pas als de mens los begint te komen van de illusie en niet meer onderworpen is aan de begoocheling en uitwerking van het wereld maya wordt de beweging op het levenswiel omgekeerd. De mens gaat dan vanuit Ram naar Vissen en begint geduldig en bewust als ziel te werken en worstelt naar het licht.

42 Omkering van het levenswiel Op de omkering zit je in een grote crisis. Je ziet het leven en weet dat er meer is. In de evolutie moet je alle tekens meegemaakt hebben. Bij de involutie (onbewuste staat) maakt het teken niet zoveel uit. Je leven is dan basaal. Bewustzijn is weten wie je bent. Als je dit weet dan stem je je af op je horoscoop en je gaat het zelf beheersen i.p.v. dat het jou beheerst.

43 In het boek esoterische astrologie schrijft Alice Bailey de volgende symbolische zinnen over het punt in het menselijke evolutieproces Te midden van de kolkende krachten sta ik verbijsterd. Ik begrijp ze niet, want gedurende mijn gehele verleden slingeren zij mij heen en weer in het gebied waarin ik mij bewoog, verblind en onbewust. Van plaats tot plaats en van punt tot punt joegen ze mij heren derwaarts over het land en nergens was er rust Nu begrijp ik ze en hier sta ik en zal mij niet bewegen, totdat ik de Wet ken die al deze op- en neergaande beweging in het gebied bestuurt. Ik kan mij omdraaien en mijn blik wenden naar de vele verschillende wegen; ik aanschouw enkele wijde horizonten en toch blijf ik nu staan. Ik zal de weg die ik wil gaan, zelf bepalen. Dan zal ik mij voorwaarts bewegen. Ik wil niet her- en derwaarts dwalen over het land noch in de ruimte draaien. Voorwaarts zal ik echter gaan Praktijk voor persoonlijke coaching

44 Wanneer de poorten van de waarneming schoongemaakt zouden worden Zou alles aan de mens verschijnen zoals het is, oneindig. Maar de mens heeft zichzelf opgesloten, Zodat hij alle dingen ziet Door de nauwe spleten van zijn grot. William Blake

DE VIERVOUDIGE MENS Samenstelling van de Mens deel II. Inwijding

DE VIERVOUDIGE MENS Samenstelling van de Mens deel II. Inwijding DE VIERVOUDIGE MENS Samenstelling van de Mens deel II Inwijding Verantwoording Lezingen, gebaseerd op de boeken van Alice A. Bailey en Helena P. Blavatsky zijn samenvattingen op basis van de gekozen onderwerpen,

Nadere informatie

DE VIERVOUDIGE MENS Samenstelling van de Mens deel I

DE VIERVOUDIGE MENS Samenstelling van de Mens deel I DE VIERVOUDIGE MENS Samenstelling van de Mens deel I Verantwoording Lezingen, gebaseerd op de boeken van Alice A. Bailey en Helena P. Blavatsky zijn samenvattingen op basis van de gekozen onderwerpen,

Nadere informatie

17 Ned. 13 Eng. 56 Ned. 66/67 Eng. 57 Ned. 68 Eng.

17 Ned. 13 Eng. 56 Ned. 66/67 Eng. 57 Ned. 68 Eng. VULCANUS 295 296 17 Ned. 13 Eng. 56 Ned. 66/67 Eng. 57 Ned. 68 Eng. 59 Ned. 70 Eng. 64 Ned. 78/79 Eng. 79 Ned. 99 Eng. 89 Ned. 114 Eng. 98 Ned. 126 Eng. 98 Ned. 127 Eng. 102 Ned. 132 Eng. VULCANUS... De

Nadere informatie

De Zwarte Maan en Priapus

De Zwarte Maan en Priapus Christiane Beerlandt De Zwarte Maan en Priapus Redding uit de draaikolk van oerinstinctieve patronen Beerlandt Publications, Nazareth, België Inhoudstafel Noot vooraf van de uitgever... 9 Waar staan de

Nadere informatie

Vedanta Astrologie in de praktijk

Vedanta Astrologie in de praktijk Vedanta Astrologie in de praktijk Eerste druk, mei 2012 2012 Jeannette Koelewijn isbn: 978-90-484-2399-6 nur: 721 Uitgever: Free Musketeers, Zoetermeer www.freemusketeers.nl Hoewel aan de totstandkoming

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Blz.: Inleiding... i-vii

INHOUDSOPGAVE. Blz.: Inleiding... i-vii INHOUDSOPGAVE 422 Blz.: Inleiding....................... i-vii Hoofdstuk 1. Fenomenologische benadering van de horoscoop......... 1 a. Wat is een horoscoop............. 2 b. Onderdelen van de horoscoop

Nadere informatie

VERZAMELDE GEGEVENS ESOTERISCHE ASTROLOGIE

VERZAMELDE GEGEVENS ESOTERISCHE ASTROLOGIE VERZAMELDE GEGEVENS over STERRENBEELDEN, STERREN, PLANETEN, ASCENDANT, HUIZEN EN KRUISEN uit ESOTERISCHE ASTROLOGIE van Alice A. Bailey Samengesteld door: Cora M. Kok Technische uitvoering: Adrie van Dijk

Nadere informatie

WERELDAANROEPDAG. Grote Aanroep. Geestelijke Hiërarchie

WERELDAANROEPDAG. Grote Aanroep. Geestelijke Hiërarchie WERELDAANROEPDAG Grote Aanroep Geestelijke Hiërarchie Mensheid Inleiding De inleiding bestaat uit twee onderdelen. De grote Aanroep Volle Maanmeditatie De Grote Aanroep behoort niet toe aan enig individu

Nadere informatie

Inhoud. Bijlage B: Planeettabellen...7. Bijlage C: Blanco horoscoop...71. Bijlage D: Woordenlijst...73. Bijlage E: Symbolen...85

Inhoud. Bijlage B: Planeettabellen...7. Bijlage C: Blanco horoscoop...71. Bijlage D: Woordenlijst...73. Bijlage E: Symbolen...85 Inhoud Bijlage A: Je ascendant uitrekenen: een handleiding...3 Bijlage B: Planeettabellen...7 Bijlage C: Blanco horoscoop...71 Bijlage D: Woordenlijst...73 Bijlage E: Symbolen...85 Bijlage F: De aspecten

Nadere informatie

DE TOEGEVOEGDE WAARDE VAN ESOTERISCHE PSYCHOLOGIE

DE TOEGEVOEGDE WAARDE VAN ESOTERISCHE PSYCHOLOGIE 1 DE TOEGEVOEGDE WAARDE VAN ESOTERISCHE PSYCHOLOGIE INLEIDING De moderne psychologie, die wordt onderwezen aan de universiteiten en beoefend door de mainstream psychologen over de hele wereld, onderzoekt

Nadere informatie

DE VIERVOUDIGE MENS. Samenstelling van de Mens & Inwijding

DE VIERVOUDIGE MENS. Samenstelling van de Mens & Inwijding DE VIERVOUDIGE MENS Samenstelling van de Mens & Inwijding Deze presentatie, naar idee van Elly Lichtenberg (TAN ACADEMIE), is bedoeld om kennis te maken met in de Nieuwe Psychologie, gebaseerd op samenvattingen

Nadere informatie

Sterren en actualiteit de Dans der Planeten

Sterren en actualiteit de Dans der Planeten Sterren en actualiteit de Dans der Planeten De bewegingen van de planeten aan de hemel geven aan de mensen en de aarde de impulsen om innerlijk hierop mee te bewegen ofwel te reageren (planeitos is het

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 7 oktober 2015 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 7 oktober 2015 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 7 oktober 2015 Nederlandse versie Hallo iedereen, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport en ik sta niet buiten ergens in de jungle. Ik zit achter mijn computer met

Nadere informatie

Pele-Rapport voor de week van 23 mei 2018

Pele-Rapport voor de week van 23 mei 2018 Pele-Rapport voor de week van 23 mei 2018 Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele rapport voor 23 mei 2018. En ik zal proberen om zo dicht mogelijk bij de microfoon te blijven, want ik weet dat

Nadere informatie

STOF TOT NADENKEN De Wet van Aantrekking

STOF TOT NADENKEN De Wet van Aantrekking STOF TOT NADENKEN De Wet van Aantrekking The Secret Nieuwe Psychologie 2007 Verantwoording Artikelen, die Stof tot Nadenken kunnen geven, zijn gemaakt naar aanleiding van onderwerpen die in de maatschappij

Nadere informatie

Begoocheling, een Wereldprobleem. De ziel en de persoonlijkheid

Begoocheling, een Wereldprobleem. De ziel en de persoonlijkheid Begoocheling, een Wereldprobleem De ziel en de persoonlijkheid ONDERWERPEN Bronnen: Alice A. Bailey: Begoocheling, een Wereldprobleem. Vrijheid en zekerheid Begoocheling Illusie Maya De Wachter op de Drempel

Nadere informatie

BEGOOCHELING, EEN WERELDPROBLEEM *)

BEGOOCHELING, EEN WERELDPROBLEEM *) BEGOOCHELING, EEN WERELDPROBLEEM *) Deze samenvatting, naar idee van Elly Lichtenberg, is gebaseerd op de boeken van Alice A. Bailey en Helena P. Blavatsky. Het doel is kennis te maken met de Nieuwe Psychologie.

Nadere informatie

Pele-Rapport voor de week van 15 november 2017

Pele-Rapport voor de week van 15 november 2017 Pele-Rapport voor de week van 15 november 2017 Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport en deze is voor 15 november 2017. Ik ben hier op het eiland Vivekananda, dat ligt op het puntje van

Nadere informatie

Opleiding Mensenzoon - Innerlijke ontwikkelingswegen, Werken met de Levenswereld en Sterren

Opleiding Mensenzoon - Innerlijke ontwikkelingswegen, Werken met de Levenswereld en Sterren Opleiding Mensenzoon - Innerlijke ontwikkelingswegen, Werken met de Levenswereld en Sterren Waarin: -Leren omgaan met de levenswereld als het werkveld van aarde, ziel en geest. -Leren omgaan met de wezens

Nadere informatie

BEGOOCHELING, EEN WERELDPROBLEEM

BEGOOCHELING, EEN WERELDPROBLEEM BEGOOCHELING, EEN WERELDPROBLEEM Verantwoording Deze lezingen, gebaseerd op de boeken van Alice A. Bailey en Helena P. Blavatsky zijn samenvattingen van de gekozen onderwerpen, met als doel kennis te maken

Nadere informatie

Ziekten ten gevolge van het Leven van Discipelschap 2008

Ziekten ten gevolge van het Leven van Discipelschap 2008 Ziekten ten gevolge van het Leven van Discipelschap 2008 Bronnen Alice A. Bailey Esoterische Genezing Witte Magie Esoterische genezing Wet I, II en IV Alle ziekten zijn het gevolg van een geremd zielenleven.

Nadere informatie

AKASHA KRONIEKEN. Elly Lichtenberg Typ hier de titel van uw project Uw naam De naam van uw leraar Uw school

AKASHA KRONIEKEN. Elly Lichtenberg Typ hier de titel van uw project Uw naam De naam van uw leraar Uw school AKASHA KRONIEKEN Elly Lichtenberg 2018 Typ hier de titel van uw project Uw naam De naam van uw leraar Uw school DE SAMENSTELLING VAN DE MENS Pijnappelklier Hypofyse Schildklier Thymusklier Alvleesklier

Nadere informatie

Dieper duiken, Hoger vliegen en Waarnemen met Hoger Inzicht. De Energieën voor april 2010

Dieper duiken, Hoger vliegen en Waarnemen met Hoger Inzicht. De Energieën voor april 2010 Dieper duiken, Hoger vliegen en Waarnemen met Hoger Inzicht De Energieën voor april 2010 Aartsengel Michaël door Celia Fenn, vertaald uit het Engels door Oscar Woudsma Geliefde Familie van Licht, in deze

Nadere informatie

Mevrouw Voorbeeld 2. 6 juli u, Lelystad. Zonneteken (sterrenbeeld): kreeft

Mevrouw Voorbeeld 2. 6 juli u, Lelystad. Zonneteken (sterrenbeeld): kreeft Mevrouw Voorbeeld 2 6 juli 1970 03.00u, Lelystad Zonneteken (sterrenbeeld): kreeft Symbool: Element: water Planeet: maan Kruis: hoofd Kleur: pasteltinten in blauw, roze Getal: 2 Edelsteen: maansteen Lichaamsdeel:

Nadere informatie

JALOEZIE. Wat is de diepere oorzaak van jaloezie of afgunst?

JALOEZIE. Wat is de diepere oorzaak van jaloezie of afgunst? JALOEZIE Wat is de diepere oorzaak van jaloezie of afgunst? WHO IS TO BLAME? Naar jaloezie en afgunst, maatschappelijk gezien als een negatieve eigenschap, is al veel onderzoek gedaan. Hoe kijkt de esoterie

Nadere informatie

Het Plan en de innerlijke Wereldregering. Lezing door Elly Lichtenberg

Het Plan en de innerlijke Wereldregering. Lezing door Elly Lichtenberg Het Plan en de innerlijke Wereldregering Lezing door Elly Lichtenberg 1 Onderwerpen Definitie en doel van het Plan De planning in fasen De Nieuwe Groep van Werelddienaren 2 Shamballa Shamballa: Centrum

Nadere informatie

Horoscoop. Wat is astrologie? De ascendant. De planeten. Jouw jaarhoroscoop. De zeven Chakra s. Nienke Beenhakker Mediadesigner

Horoscoop. Wat is astrologie? De ascendant. De planeten. Jouw jaarhoroscoop. De zeven Chakra s. Nienke Beenhakker Mediadesigner Horoscoop Wat is astrologie? De ascendant De planeten Jouw jaarhoroscoop De zeven Chakra s Nienke Beenhakker Mediadesigner Inhoudsopgave 3 Wat is astrologie? 4 De planeten 5 De ascendant 6 De zeven chakra

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 12 mei Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 12 mei Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 12 mei 2015 - Nederlandse versie Hallo, buenos dias, hier is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport en ik loop nu niet op andermans erf, ik doe dit nu in mijn eigen achtertuin.

Nadere informatie

Pele-Rapport voor de week van 22 november 2017

Pele-Rapport voor de week van 22 november 2017 Pele-Rapport voor de week van 22 november 2017 Okee, dit is Kaypacha op het strand van Goa voor een nieuw wekelijks Pele-rapport. Ik zit middenin een workshop hier, ik zal deze er snel even uitstampen;

Nadere informatie

Van Bethlehem tot Golgotha

Van Bethlehem tot Golgotha Van Bethlehem tot Golgotha Het Mysterie van Inwijding Esoterische Begrippen Elly Lichtenberg De Bijbel, een mystiek verhaal of..? Deel I De Bijbel: een mystiek verhaal of..? Is het evangelieverhaal juist?

Nadere informatie

MESOPOTAMISCHE ASTROLOGIE. Case studie:vlucht MH17 EN DE STERREN

MESOPOTAMISCHE ASTROLOGIE. Case studie:vlucht MH17 EN DE STERREN 1 MESOPOTAMISCHE ASTROLOGIE Case studie:vlucht MH17 EN DE STERREN Het is nu ( juli 2015) meer dan een jaar geleden dat op 17 juli 2014 een vliegtuig van Malaysian Airlines-vlucht MH17 dat op weg was van

Nadere informatie

STOF TOT NADENKEN DOEL en GEVAREN van LEIDING. Wie en wat leidt ons?

STOF TOT NADENKEN DOEL en GEVAREN van LEIDING. Wie en wat leidt ons? STOF TOT NADENKEN DOEL en GEVAREN van LEIDING Wie en wat leidt ons? Een rimpelend watervlak kan niets dan gebroken beelden weerkaatsen Wanneer leerlingen nog niet hun wereldse hartstochten hebben leren

Nadere informatie

BABY LUCA. 10 april u, Groningen. Zonneteken: ram, aries

BABY LUCA. 10 april u, Groningen. Zonneteken: ram, aries BABY LUCA ( voorbeeld reading) 10 april 2020 14.55u, Groningen Zonneteken: ram, aries Symbool: Element: vuur Planeet: mars Getal: 9 Kleur: rood Edelsteen: (rode) jaspis, smaragd, robijn, granaat Lichaamsdeel:

Nadere informatie

Klankstaven. Klankstaaf. tonen

Klankstaven. Klankstaaf. tonen Chakra Healing set van 7 Deze klankstaven zijn opgehangen in stevig draad boven een basis van kwaliteitshout. De klankstaven zijn gemaakt van een bijzondere aluminiumlegering, die rijke, heldere en lang

Nadere informatie

STOF TOT NADENKEN. De Wet van Aantrekking. The Secret - Nieuwe Psychologie

STOF TOT NADENKEN. De Wet van Aantrekking. The Secret - Nieuwe Psychologie STOF TOT NADENKEN De Wet van Aantrekking The Secret - Nieuwe Psychologie Verantwoording 2007 Artikelen, die Stof tot Nadenken kunnen geven, zijn gemaakt naar aanleiding van onderwerpen die in de maatschappij

Nadere informatie

Pele-Rapport voor de week van 1 november 2017

Pele-Rapport voor de week van 1 november 2017 Pele-Rapport voor de week van 1 november 2017 Hallo, dit is Kaypacha en ik maak een enigszins avontuurlijke boottocht. Ik ben hier net buiten Kerala, dat is dichtbij het uiterst zuidelijke puntje van India.

Nadere informatie

Goede Vrijdag 25 maart 2005 Transformatie van Het Gewonde Mannelijke

Goede Vrijdag 25 maart 2005 Transformatie van Het Gewonde Mannelijke Goede Vrijdag 25 maart 2005 Transformatie van Het Gewonde Mannelijke Geschreven door Manuela van der Knaap Goede Vrijdag 25 maart 2005, is dit jaar wel een heel bijzondere Goede Vrijdag. Dit jaar komt

Nadere informatie

DE TOEGEVOEGDE WAARDE VAN ESOTERISCHE PSYCHOLOGIE

DE TOEGEVOEGDE WAARDE VAN ESOTERISCHE PSYCHOLOGIE 1 DE TOEGEVOEGDE WAARDE VAN ESOTERISCHE PSYCHOLOGIE INLEIDING De moderne psychologie, die wordt onderwezen aan de universiteiten en beoefend door de mainstream psychologen over de hele wereld, onderzoekt

Nadere informatie

JOUW PERSOONLIJKE HOROSCOOP VOOR 2018

JOUW PERSOONLIJKE HOROSCOOP VOOR 2018 JOSEPH POLANSKY JOUW PERSOONLIJKE HOROSCOOP VOOR 2018 VOORUITZICHTEN VAN MAAND TOT MAAND VOOR ELK TEKEN VAN DE DIERENRIEM Amersfoort, 2017 Inhoud Voorwoord 7 Astrologische terminologie 9 I Persoonlijkheidsschetsen

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 29 september 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 29 september 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 29 september 2016 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport voor 29 september 2016. Ik weet dat een dag later is, ik doe dit normaal op woensdag

Nadere informatie

Lia Ouendag Astroloog van deze tijd

Lia Ouendag Astroloog van deze tijd Deventer, 7 maart 2016 Beste mensen, mede-aarde bewoners, Orion wil gezien worden deze maanden. En het is zo de moeite waard om even naar boven te kijken s avonds laat Even rust, even relativeren, even

Nadere informatie

De Dans der Planeten in Juli en Augustus

De Dans der Planeten in Juli en Augustus De Dans der Planeten in Juli en Augustus De bewegingen van de planeten aan de hemel naar elkaar geven aan de mensen en de aarde impulsen om innerlijk hierop mee te bewegen ofwel te reageren. En dit vind

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 8 maart 2017 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 8 maart 2017 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 8 maart 2017 Nederlandse versie Hallo, goedemiddag, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. En het is wat koud en winderig buiten dus ik ga even weg van de planeet

Nadere informatie

Kaypacha: Pele-rapport van 9 mei 2018

Kaypacha: Pele-rapport van 9 mei 2018 Kaypacha: Pele-rapport van 9 mei 2018 Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. En ik ben in Berlijn, wat de groenste stad is die ik ooit heb gezien. Dit is geweldig! Dit rapport is voor

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 1 februari 2017 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 1 februari 2017 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 1 februari 2017 Nederlandse versie Soms kun je het pad zien dat voor je ligt. Niet altijd, er is veel verwarring met de Vissen-party die gehouden wordt, maar we schuiven

Nadere informatie

Esoterische kennis in een praktische vorm

Esoterische kennis in een praktische vorm Esoterische kennis in een praktische vorm Het Plan van Geestelijke Evolutie Esoterische School de Groep Emmanuël Esoterische kennis in een praktische vorm Het Plan van Geestelijke Evolutie Een uitgave

Nadere informatie

Scheppen in de nieuwe tijd

Scheppen in de nieuwe tijd Scheppen in de nieuwe tijd Geschreven door Manuela van der Knaap Dit is een uitgave van Adviesbureau Manuela van der Knaap 0252-521882 www.inzichten.com 21 december 2012 zijn we in een nieuwe tijdperk

Nadere informatie

PLICHT EN VERPLICHTING. De weg van oude patronen of

PLICHT EN VERPLICHTING. De weg van oude patronen of PLICHT EN VERPLICHTING De weg van oude patronen of HYPOTHESE Het uitgangspunt van esoterische psychologie/filosofie is dat alles, dus zowel de ziel als de vaste vorm (het fysieke lichaam), energie is.

Nadere informatie

Een onderzoek naar de symboliek van Cheiron. Speelt Cheiron een rol bij het verlies van een dierbare?

Een onderzoek naar de symboliek van Cheiron. Speelt Cheiron een rol bij het verlies van een dierbare? Een onderzoek naar de symboliek van Cheiron Speelt Cheiron een rol bij het verlies van een dierbare? Door: Vivian Muller-Laumans s-hertogenbosch, September 2018 Inleiding Het bestuderen van progressies

Nadere informatie

Het heilige huwelijk

Het heilige huwelijk Het heilige huwelijk tussen hemel een Aarde Geschreven door Manuela van der Knaap In dit artikel kun je lezen over de energieën en processen van de nieuwe Maan op 4/5 mei 2019 voor de komende Maan(d) tot

Nadere informatie

Kaypacha met het wekelijkse Pele rapport voor 11 juli 2018

Kaypacha met het wekelijkse Pele rapport voor 11 juli 2018 Kaypacha met het wekelijkse Pele rapport voor 11 juli 2018 Dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Ik sluip naar deze vogels toe. Het kan zijn dat dat niet goed uitkomt voor de camera want. Ik

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 10 mei 2017 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 10 mei 2017 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 10 mei 2017 Nederlandse versie Hallo, goedemorgen, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Ik ben hier op Flamingo Beach, 10 mei 2017. Voel je het? Voel je die Maan

Nadere informatie

DE WETENSCHAP VAN DE ANTAHKARANA

DE WETENSCHAP VAN DE ANTAHKARANA DE WETENSCHAP VAN DE ANTAHKARANA 1 Onderwerpen De drie Grondgedachten Het Leven van Discipelschap De Wetenschap van de Antahkarana De Aard van de Antahkarana De Brug tussen het Hoger en Lager Denkvermogen

Nadere informatie

Pele-Rapport voor de week van 30 mei 2018

Pele-Rapport voor de week van 30 mei 2018 Pele-Rapport voor de week van 30 mei 2018 Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele rapport. En ik ben hier in de woestijn. Ik weet niet of het technisch gesproken een woestijn is, maar na Costa Rica

Nadere informatie

Pele-Rapport voor de week van 27 september 2017

Pele-Rapport voor de week van 27 september 2017 Pele-Rapport voor de week van 27 september 2017 Hallo, goedemorgen. Dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport en het is vandaag 27 september 2017. En het is hier vroeg in de ochtend en ik ben bij

Nadere informatie

Ster-tetraëder van geniale vernieuwing

Ster-tetraëder van geniale vernieuwing Ster-tetraëder van geniale vernieuwing Geschreven door Manuela van der Knaap Dit is een uitgave van Adviesbureau Manuela van der Knaap 0252-521882 www.inzichten.com Op 29 juli 2013 is er weer een bijzondere

Nadere informatie

Oké, dit is zo Vissen verder onverstaanbaar en ik probeer dit kunstzinnige Vissen-ding te doen.

Oké, dit is zo Vissen verder onverstaanbaar en ik probeer dit kunstzinnige Vissen-ding te doen. PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 6 maart 2019 Oké, dit is zo Vissen verder onverstaanbaar en ik probeer dit kunstzinnige Vissen-ding te doen..onverstaanbaar. En, er is geen geluid. Ik weet het niet, maar

Nadere informatie

T2b L1 De ruimte of het heelal Katern 1

T2b L1 De ruimte of het heelal Katern 1 Het heelal of de kosmos is de ruimte waarin de zon, de maan en de sterren zich bevinden. Het heelal bestaat uit een oneindig aantal hemellichamen waarvan er steeds nieuwe ontdekt worden. De hemellichamen

Nadere informatie

De Spirituele Hiërarchie van de Meesters van Wijsheid

De Spirituele Hiërarchie van de Meesters van Wijsheid 1 De Spirituele Hiërarchie van de Meesters van Wijsheid Volgens de Tijdloze Wijsheid is er een Spirituele Hiërarchie van zeven Meesters met aan het hoofd de Christus. Boven deze Hiërarchie staat Shamballa,

Nadere informatie

Samenvatting van de werkbijeenkomst op 12 nov over de planeet. Mars

Samenvatting van de werkbijeenkomst op 12 nov over de planeet. Mars Samenvatting van de werkbijeenkomst op 12 nov. 2016 over de planeet Mars We zijn begonnen met wat beknopte informatie over wat er te vinden is in de geraadpleegd literatuur over de planeet Mars in al zijn

Nadere informatie

2.280 km doorsnede km doorsnede km doorsnede km doorsnede

2.280 km doorsnede km doorsnede km doorsnede km doorsnede Mercurius: Venus: Aarde: 4.879 km doorsnede 12.104 km doorsnede 12.756 km doorsnede Mars: 6.794 km doorsnede Jupiter: 142.080 km doorsnede Saturnus: 120.536 km doorsnede Uranus: 51.118 km doorsnede Neptunus:

Nadere informatie

Snelcursus ASTROLOGIE

Snelcursus ASTROLOGIE Snelcursus ASTROLOGIE CONCREET - PRAKTISCH - DOELGERICHT Felix Sperans Uitgeverij Gelderland Snelcursus Astrologie CONCREET - PRAKTISCH - DOELGERICHT Felix Sperans Uitgeverij Gelderland Inhoud Vooraf 4

Nadere informatie

STOF TOT NADENKEN Orgaandonatie? Elk Mens is Uniek

STOF TOT NADENKEN Orgaandonatie? Elk Mens is Uniek STOF TOT NADENKEN Orgaandonatie? Elk Mens is Uniek Verantwoording Artikelen, die Stof tot Nadenken kunnen geven, zijn gemaakt naar aanleiding van onderwerpen die in de maatschappij aan de orde zijn of

Nadere informatie

Driehoeken Bulletin n 137. September Internationale Eenheid

Driehoeken Bulletin n 137. September Internationale Eenheid Driehoeken Bulletin n 137 September 2001 Internationale Eenheid Men zou zich kunnen afvragen wat Internationale Eenheid te maken heeft met Driehoeken? Het antwoord is kort: heel veel. Een uitgebreider

Nadere informatie

ISBN: 978-94-92020-01-7 NUR: 720 2014 Huub Klinkenberg Vormgeving: Think next level, TNLGRP.nl. Uitgeverij Nieuwe Druk www.nieuwedruk.

ISBN: 978-94-92020-01-7 NUR: 720 2014 Huub Klinkenberg Vormgeving: Think next level, TNLGRP.nl. Uitgeverij Nieuwe Druk www.nieuwedruk. ISBN: 978-94-92020-01-7 NUR: 720 2014 Huub Klinkenberg Vormgeving: Think next level, TNLGRP.nl Uitgeverij Nieuwe Druk www.nieuwedruk.nl Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd,

Nadere informatie

6 e Cyclus, 6e Aardechakra, Pyramide van Gizeh

6 e Cyclus, 6e Aardechakra, Pyramide van Gizeh 6 e Cyclus, 6e Aardechakra, Pyramide van Gizeh Voorbij Tijd & Ruimte, realiseer je eigen Meesterschap. 2016/2017 1ste deel Cyclus: 1e activiteit Vrijdagavond 14 oktober, Introductieavond: Realiseer je

Nadere informatie

ONTDEK HET PLANETARIUM! DE ANTWOORDEN GROEP 3-4

ONTDEK HET PLANETARIUM! DE ANTWOORDEN GROEP 3-4 ONTDEK HET PLANETARIUM! DE ANTWOORDEN GROEP 3-4 OPKAMER (12) Dit onderdeel past bij kerndoel 46. Gebruik deze foto om te bespreken dat de zon een ster is, net als alle andere sterren. De zon is heel dichtbij.

Nadere informatie

De ruimte. Thema. Inhoud

De ruimte. Thema. Inhoud Thema De ruimte Inhoud 1. Het heelal 2. Het ontstaan van het heelal en het zonnestelsel 3. Sterren en sterrenstelsels 4. De zon 5. De planeten van ons zonnestelsel 6. De stand van de aarde de maan de zon

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 6 april 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 6 april 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 6 april 2016 Nederlandse versie Hallo, goedemiddag, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport, gewoon een astrologisch perspectief op wat er aan de hand is, op deze

Nadere informatie

PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 28 augustus 2019

PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 28 augustus 2019 PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 28 augustus 2019 Dit is Kaypacha met het wekelijkse pele-rapport voor 28 augustus 2019. Het is woensdag. De Maan staat nog steeds in Leeuw en morgen gaat ze naar Maagd. Samen

Nadere informatie

PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 29 augustus 2018

PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 29 augustus 2018 PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 29 augustus 2018 Hallo goedemiddag, dit is Kaypacha met het wekelijkse pele-rapport. Kijk eens naar dat termietennest daar. Zie je dat? Oh help, termieten ja, het is een

Nadere informatie

Pele-Rapport voor de week van 25 april 2018

Pele-Rapport voor de week van 25 april 2018 Pele-Rapport voor de week van 25 april 2018 Hallo goedemiddag, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele rapport voor 25 april 2018. Ik weet niet hoe dit gaat uitpakken, want ik ben op een eiland met veel

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 14 juni 2017 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 14 juni 2017 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 14 juni 2017 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Ik ben hier in het mooie Pacific Northwest bij Tryon Creek, met vogelgezang en een

Nadere informatie

PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 31 oktober 2018

PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 31 oktober 2018 PELE-RAPPORT van Kaypacha voor 31 oktober 2018 Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse pele-rapport. En dit rapport is voor 31 oktober; halloween op sommige plaatsen, jazeker. 2018, en ik ben hier op

Nadere informatie

Nederlandse vertaling van het Pele-rapport voor 14 februari 2018

Nederlandse vertaling van het Pele-rapport voor 14 februari 2018 Nederlandse vertaling van het Pele-rapport voor 14 februari 2018 Oh jee, dit is het Valentijnsdag-rapport; een astrologisch vooruitblik voor de ziel. Dit is Kaypacha en het is 14 februari in het prachtige

Nadere informatie

Getallen vertellen het verhaal van het leven, deel 2

Getallen vertellen het verhaal van het leven, deel 2 11 maart 2019 Getallen vertellen het verhaal van het leven, deel 2.media Drie belangrijke stappen Text: Ursula Gerhard Image: Marion Pellikaan Naar deel 1 De een Met de een begint de schepping, uit de

Nadere informatie

De Maan staat in jouw horoscoop in Waterman

De Maan staat in jouw horoscoop in Waterman CHTA-Horoscoop Introductie Een horoscoop is een afbeelding van de planeten zoals ze rondom de aarde stonden op het moment van je geboorte. De horizontale lijn wordt ook wel de Ascendant-lijn genoemd. Alle

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 21 april 2015 - Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 21 april 2015 - Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 21 april 2015 - Nederlandse versie Hallo planeet Aarde. Hoe gaat het, hoe is het met iedereen? Het is 21 april 2015. Hier is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Het

Nadere informatie

BODY & REIKI-TALK = DENKEN, HANDELEN & COMMUNICEREN = MERCURIUS

BODY & REIKI-TALK = DENKEN, HANDELEN & COMMUNICEREN = MERCURIUS CONTACT ASTROLOGIE = RATIONEEL VERKLAREN = ZON BODY & REIKI-TALK = DENKEN, HANDELEN & COMMUNICEREN = MERCURIUS MET REIKI = EMOTIONEEL AANVOELEN = MAAN 1 = Mannelijke ( ) en 2 = Vrouwelijke ( ) energie

Nadere informatie

Nederlandse vertaling van het Pele-rapport voor 17 januari 2018

Nederlandse vertaling van het Pele-rapport voor 17 januari 2018 Nederlandse vertaling van het Pele-rapport voor 17 januari 2018 Hallo, dit is Kaypacha met een nieuw Pele-rapport, voor 17 januari 2018. En uiteraard ben ik bij de rivier. Een van de eerste liedjes die

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 11 november 2015 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 11 november 2015 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 11 november 2015 Nederlandse versie Hallo, goedemiddag of zal ik zeggen goedemiddag. Dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Ik heb het gehaald, ik kom zojuist uit

Nadere informatie

Gezondheid & Voeding

Gezondheid & Voeding E-stoel energetische stoel gezondheid herstellen energetische blokkades wissen e-stoel energie energetische stoel Engelen Den Bosch De E-Stoel, model URIM, of ook wel energetische stoel genoemd kan je

Nadere informatie

STOF TOT NADENKEN Orgaandonatie?

STOF TOT NADENKEN Orgaandonatie? STOF TOT NADENKEN Orgaandonatie? Elk Mens is Uniek Samenvatting Artikelen, die Stof tot Nadenken kunnen geven, zijn gemaakt naar aanleiding van onderwerpen die in de maatschappij aan de orde zijn of ooit

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 23 juni 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 23 juni 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 23 juni 2016 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. Ik ben hier in Lucius, Griekenland in de buurt bij Athene, en ik breng een bezoek

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 3 november 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 3 november 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 3 november 2016 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport. 3 november 2016. Ik ben hier in dromenland, zie je die glazen piramide daar verderop?

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 19 oktober 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 19 oktober 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 19 oktober 2016 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele-rapport, astrologische vooruitblik. Dit is voor de week van de 19 e oktober 2016. Ik ben

Nadere informatie

Deze tekst is met toestemming overgenomen van Marianne Lucardie (ww.13grandmothersremedies.com)

Deze tekst is met toestemming overgenomen van Marianne Lucardie (ww.13grandmothersremedies.com) Als de Grootmoeders worden gehoord, wordt de aarde geheeld. (een Hopi profetie) Met deze voorspelling werd bedoeld, dat er een tijd aan zou breken, waarin de wijsheid zou gaan prevaleren boven het verstand

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha voor 7 september 2016 Nederlandse versie

Pele-rapport van Kaypacha voor 7 september 2016 Nederlandse versie Pele-rapport van Kaypacha voor 7 september 2016 Nederlandse versie Hallo, dit is Kaypacha en afgelopen week liet ik jullie zien wat er aan de hand was vanuit de ruimte. En nu ga ik jullie laten zien wat

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha van 3 april 2019

Pele-rapport van Kaypacha van 3 april 2019 Pele-rapport van Kaypacha van 3 april 2019 Wat is er aan de hand, aardlingen? Auwww!!! Kaypacha hier met het wekelijkse Pele-rapport. 3 april 2019. We hebben het gered tot 1 april 2019. Kun je geloven

Nadere informatie

Hoe duid je Venus Retrograde 1

Hoe duid je Venus Retrograde 1 1 Inhoudsopgave Introductie... 3 Wat is Venus Retrograde... 3 Schaduwperiodes... 4 Hoe vaak gaat Venus Retrograde?... 4 Cyclus van 8 jaar.... 5 Vijf cycli vormen samen een pentagram... 5 Het grotere verhaal...

Nadere informatie

Pele-rapport van Kaypacha van 15 mei 2019

Pele-rapport van Kaypacha van 15 mei 2019 Pele-rapport van Kaypacha van 15 mei 2019 Hallo, goedemiddag vanuit Granada in Spanje. Dit is Kaypacha met het wekelijke Pele-rapport voor 15 mei 2019. Ik geef de astrologie door voor deze week. Ik weet

Nadere informatie

L E N N Y V A N G E N D E R E N

L E N N Y V A N G E N D E R E N L ENNY VAN G ENDEREN 2 Kinderen van het licht 3 4 Lenny van Genderen Kinderen van het licht Afbeelding 1. De Boodschapper (schilderij door Lenny van Genderen). 2015 Lenny van Genderen 2015 Quint Essence

Nadere informatie

De kleine Horoscopen voor Dummies. Rae Orion

De kleine Horoscopen voor Dummies. Rae Orion De kleine Horoscopen voor Dummies Rae Orion Amersfoort, 2016 Inhoud Inleiding.............................................................. 9 Hoofdstuk 1: De basis van astrologie: jouw plaats in de kosmos...........

Nadere informatie

Pele-Rapport voor de week van 8 augustus 2018

Pele-Rapport voor de week van 8 augustus 2018 Pele-Rapport voor de week van 8 augustus 2018 Hallo, dit is Kaypacha met het wekelijkse Pele rapport en dit is voor 8 augustus 2018. Het is eigenlijk 7 augustus, maar ik geef morgen een workshop, dus ik

Nadere informatie

Zuiverheid (280, 289, 321, 336, 404, 418, 419, 436) 280. Zuiverheid als basis voor liefde, vriendschap en Waarheid

Zuiverheid (280, 289, 321, 336, 404, 418, 419, 436) 280. Zuiverheid als basis voor liefde, vriendschap en Waarheid Zuiverheid (280, 289, 321, 336, 404, 418, 419, 436) 280. Zuiverheid als basis voor liefde, vriendschap en Waarheid Lieve mensen 29 juli 2012 Iedereen weet dat liefde en het hart van de mens met elkaar

Nadere informatie

De Geest (Het Technische Lichaam) 3. Lagen van De Geest 5

De Geest (Het Technische Lichaam) 3. Lagen van De Geest 5 1 De Geest (Het Technische Lichaam) 3 De Bol (Het Zevende Chakra) 3 De Gloed van De Bol (Één van de zeven aura s) 3 De Doe van De Bol 4 Mens & Geest 4 De Ziel (De Ziel bevindt zich in Het Iets) 4 De Ziel

Nadere informatie

Programma. 2 daagse conferentie over de Kosmische Kennis van de Maya Esoterische Wetenschap van de Maya s & het Esseense erfgoed na 2012

Programma. 2 daagse conferentie over de Kosmische Kennis van de Maya Esoterische Wetenschap van de Maya s & het Esseense erfgoed na 2012 Programma 2 daagse conferentie over de Kosmische Kennis van de Maya Esoterische Wetenschap van de Maya s & het Esseense erfgoed na 2012 Dag Buiten de Tijd 2015 & het Esseense erfgoed na 2012 Pagina 1 Zaterdag

Nadere informatie

ONTDEK HET PLANETARIUM! DE ANTWOORDEN GROEP 5-6

ONTDEK HET PLANETARIUM! DE ANTWOORDEN GROEP 5-6 ONTDEK HET PLANETARIUM! DE ANTWOORDEN GROEP 5-6 OPKAMER (12) Dit onderdeel past bij kerndoel 46, 52, 53 en 56. Het bed hier is heel kort. Eise zelf was 1 meter 74. Hoe moest hij dan slapen? Mensen sliepen

Nadere informatie

Ster-tetraëder van geniale vernieuwing 2.0

Ster-tetraëder van geniale vernieuwing 2.0 Ster-tetraëder van geniale vernieuwing 2.0 Geschreven door Manuela van der Knaap Dit is een uitgave van Adviesbureau Manuela van der Knaap 0252-521882 www.inzichten.com Op 29 juli 2013 is er weer een bijzondere

Nadere informatie

Bestemming der Volkeren. Een regenwolk van kenbare dingen

Bestemming der Volkeren. Een regenwolk van kenbare dingen Bestemming der Volkeren Een regenwolk van kenbare dingen 1 Onderwerpen Definitie en doel van het Plan Bestemming der Volkeren Het conflict tussen de 6 e en 7 e straal Het Joodse probleem 2 Bronnen Alice

Nadere informatie