Beste Ouders. Afspraak van de maand: Je luistert goed. Inhoudsopgave: Beste ouders 1. Beste ouders en kinderen,

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Beste Ouders. Afspraak van de maand: Je luistert goed. Inhoudsopgave: Beste ouders 1. Beste ouders en kinderen,"

Transcriptie

1 Inhoudsopgave: Beste ouders 1 Beste Ouders Even voorstellen Van de verkeersouders Project Nicaragua deel 1 Kunstveiling voor Doejemee Cadeautje! Project Nicaragua deel 2 Helaas Adresgegevens Vertrouwenspersonen Beste ouders en kinderen, De Maria Gorettischool timmert aan de weg! Kijk naar 2 krantenberichten in 1Gennep van deze week: Afgelopen zaterdag is er een opruimdag geweest op school, georganiseerd door onze medezeggenschapsraad. Frans Thonen van 1Bergen heeft er een mooi krantenartikel over geschreven. Wij zijn hartstikke trots op alle harde werkers; groot èn klein en we zeggen dan ook: DANKJEWEL! De afgelopen twee weken is er door de kinderen gewerkt aan het Nicaragua- project. Er is onder andere een muurschildering gemaakt en deze is afgelopen vrijdag onthuld: Verderop in deze info méér over dit project. Foto s komen binnenkort op de fotopagina van onze website. Deze week vond de eerste ronde ouder-kind-gesprekken plaats. Het was weer fijn en effectief om samen, ouders, kinderen en leerkrachten, uit te wisselen hoe we samen kunnen werken aan een prettige, leerzame schooltijd. De volgende gespreksronde is begin februari. Aan de lezer: De informatiefolder InfoBlad verschijnt twee-wekelijks én digitaal. Geïnteresseerden kunnen zich abonneren voor ontvangst via het adres: info@bs-mariagoretti.nl. Stukjes van onze leerlingen houden wij zo authentiek mogelijk. De bijdrage van ieder van onze leerlingen is voor dát kind een knappe persoonlijke prestatie. Met vriendelijke groet, Meester Rob en juf Sandra Afspraak van de maand: Je luistert goed

2 Pagina 2 Even voorstellen... Hoi, mijn naam is Marloes Holtermans en ben 20 jaar oud. Ik woon in Siebengewald en mijn hobby s zijn gitaar spelen, schilderen, beeldhouwen en creatief bezig zijn. Ik ben eerstejaars Pabo student en kom stage lopen op de Maria Goretti in groep 1-2 bij juf Geertje tot aan de carnavalsvakantie. Ik ben de maandag en dinsdag aanwezig bij haar in de groep. Ik heb er erg veel zin in, tot dan! Van de verkeersouders: veilig onderweg in de Kies voor winterbanden voor uw auto Als u moet krabben, zorg dan dat alle ruiten goed schoon zijn zodat u goed zicht hebt De zon kan verraderlijk laag staan, houd daarom een zonnebril bij de hand Als het glad is, is het dan wel verstandig om er op uit te gaan? Maak uw auto helemaal sneeuwvrij. Vergeet ook de sneeuw niet van de lampen te halen en van het dak Houd er rekening mee dat met winters weer niet iedereen even gemakkelijk kan stoppen Fietspaden worden niet altijd goed gestrooid. U kunt dan fietsers op de rijbaan verwachten Maak uw stoep sneeuwvrij. Voetgangers zullen u dankbaar zijn Doe uw verlichting aan als het hard sneeuwt Storm? Kies indien mogelijk voor een route met minder (geen) bomen Ook bij harde regen doet u er verstandig aan verlichting te voeren

3 Pagina 3 Project Nicaragua deel 1 de schrijver komt langs De schrijver kwam op bezoek. Iedereen mocht schilderen niet tekenen maar inkleuren. Toen alles klaar was 3 weken wachten tot het klaar was. Er was een opening van het schilderij. Bijna alle moeders gingen kijken. Toen Manuel weg ging maar Rob en Manuel houden alle twee van vissen dus Manuel en Rob gingen vissen. De komst van Manuel Van Noah Kinderarbeid in Nicaragua In Nicaragua is er veel kinderarbeid. Bijna alle kinderen kunnen niet naar school. Ze moeten geld verdienen. Voor wat eten of goede pakken voor naar school. Ze moeten hard werken. En daar krijgen ze maar een beetje geld voor. Dat kan gewoon niet daarom helpt gesp de arme kinderen in Nicaragua. Ze geven dan tien euro daar kunnen ze een Ik vond het leuk dat Manuel kwam. We mochten schilderen dat was leuk, Want hij gaf je opdrachten bijvoorbeeld : de toren of de achtergrond. Soms moest je de kleuren mengen. Het schilderij was reusachtig. En er was veel te doen. Dit was mijn mening. Groeten Siem. beginnetje mee maken. Jij kan ook geld sparen. Steun de kinderen in Nicaragua en stuur het op naar Nicaragua einde!!! Vera Het bezoek van Manuel!! Manuel kwam op onze school een paar mensen kwamen hem verwelkomen.het eerste groepje mocht al naar de kelder. Ieder groepje mocht een uur schilderen het was erg gezellig met Manuel!!! Iedereen vond het leuk om met Manuel te gaan schilderen. Dinsdag was mijn groepje aan de beurt, het was echt zo leuk! Wij moesten eerst een halfuur gaan poetsen dat was best saai, maar daarna werd het wel leuk want toen mochten we gaan schilderen. Ik mocht de lucht gaan schilderen het was best moeilijk maar hij gaf ons ook tips en toen ging het wel goed! Het schilderij is erg mooi geworden. Vrijdag: was de onthulling van het schilderij er kwamen veel ouders kijken. Ik mocht meehelpen met het doek eraf halen! Het was een superleuke dag!!!!!!! Verslagtekst: Emma Anker VERSLAG: Guusje 6/7 Manuel kwam op bezoek. Iedereen van groep 8 tot 5 mocht komen schilderen beneden in de kelder van de school. Schilderen met Manuel hij komt uit Nicaragua onze vrienden stad er zijn daar veel arme kinderen. Wij hebben geld in gezameld voor die kinderen het resultaat is heel mooi geworden.

4 Pagina 4 Kunstveiling voor Doejemee 22 november De gemeente Gennep heeft stichting Doejemee benaderd als goed doel voor een kunstveiling. Deze kunstwerken staan nu in de kelders van de gemeente Gennep. Op welke opbrengst we mogen tellen is nog gissen.. kan een paar honderd, maar ook een paar duizend euro zijn! Natuurlijk hebben we voorgesteld om de opbrengst in te zetten voor een cultuureducatief project op de Gennepse scholen. Oude kunst wordt dan weer nieuwe kunst! De veiling van kunstwerken vindt plaats op zondag 22 november as in Roepaen tussen 12-17u. De opbrengsten daarvan komen ten goede aan Doejemee, waarmee wij een cultuurproject op jullie scholen in het nieuwe schooljaar zullen organiseren. Het is bijna zover! Hoe meer kunstwerken er tegen een mooie prijs verkocht worden, des te grootser het cultuurproject! Soms heb je voor een tientje trouwens al iets moois te pakken! Doejemee is tussen 12-17u in Roepaen aanwezig met allerlei leuke crea-activiteiten voor de kids, zodat de ouders rustig op hun gewenste kunstwerk kunnen bieden. We hopen natuurlijk op een record opbrengst! Dus kom allemaal naar de kunstveiling en bied mee! Dank voor jullie medewerking, Stichting Doejemee Cadeautje! Carel en Martien van de toneelvereniging hebben ons verrast met een heel groot cadeau. Telkens als we de muziekinstallatie van school wilden gebruiken moesten die uit de berging worden gehaald. Het kostte best wat tijd om alle kabeltjes aan te sluiten en het geluid goed af te stellen. De installatie kan nu permanent op de gang blijven staan want Carel en Martien hebben er een handig overschuifsysteem voor gemaakt. Let op de mooie vormgeving! Cadeautje open.... en....cadeautje dicht!

5 Pagina 5 Project Nicaragua deel 2 De afgelopen twee weken is er door de kinderen gewerkt aan het Nicaragua- project. We werden daarbij ondersteund door de stichting GESP (GEnnep-San Pedro). De gemeente Gennep is partnerstad van San Pedro de Lovago in Nicaragua. Alle scholen in de gemeente Gennep mogen zich inschrijven voor dit project en nu waren wij de gelukkigen! GESP zorgde voor lesmateriaal, contacten met een schrijver en een schilder en zorgde ervoor dat we op excursie konden gaan naar het Wereldpaviljoen. De kinderen hebben geleerd over het dagelijks leven van kinderen in San Pedro. Ze weten nu hoe de natuur eruit ziet, wat het klimaat is en hebben Nicaraguaanse muziek gehoord. Ze hebben geleerd over kinderarbeid en er zijn zelfs kinderen die geld hebben verdiend door klusjes te doen. Dit geld wordt door stichting GESP ingezet om ervoor te zorgen dat de kinderen in San Pedro de Lovago naar school kunnen gaan. In Nicaragua zijn muurschilderingen op gebouwen heel gewoon. De schilder Manuel de Jesus Alániz Gamez heeft een prachtige, kleurrijke muurschildering voor onze school gemaakt. Het maakte eerst een collage van onze kindertekeningen en dat was het ontwerp van zijn muurschildering. Dit ontwerp kwam hij eerst in de klassen laten zien. De kinderen vroegen hem het hemd van het lijf over zijn leven. Hij antwoordde in het Spaans, maar dat werd vertaald door deelnemers aan een cursus Spaans, die overigens elke donderdagavond in onze school gehouden wordt. Kinderboekenschrijver Gerard Sonnemans uit Boxmeer heeft een gastles gegeven in de groepen 5 t/m 8. Hij heeft een boek geschreven over kinderen in San Pedro. Hij vertelde het verhaal en tegelijkertijd liet hij kinderen de hoofdrollen uitbeelden. Leuk en leerzaam! Als klap op de vuurpijl ging groep 5 t/m 8 ook nog op excursie naar het Wereldpaviljoen in Steyl. Ze stapten er in een vliegtuig en vlogen naar Nicaragua. Nadat ze door de douane waren gegaan, kwamen ze aan in San Pedro en beleefden het dagelijks leven aldaar. Ze gingen er, gekleed in uniform, naar school om er Spaanse woorden en een lied te leren. Ze hielpen hun moeder om geld te verdienen: zilver poetsen, cacaobonen afwegen, helpen in een winkel en in de keuken. Ook hielpen ze mee aan de voorbereidingen voor een feest. Tenslotte werd er feest gevierd en geproefd van zelfgemaakte hapjes. Iedereen was het erover eens dat het een superleuke activiteit was! Met dank aan de hulpmoeders Tamara en Jessica en stagiaire Els. Het vliegticket mochten de kinderen houden. Dit ticket geeft hen recht op gratis entree van dit superleuke museum. Een echte aanrader! Helaas... Helaas zijn er soms ouders die bij de oudergesprekken niet op komen dagen zonder zich af te melden. Voor leerkrachten is het vervelend als ze daardoor onnodig zitten te wachten. We verwachten van deze ouders dat ze binnenkort zelf een nieuwe afspraak maken voor een gesprek.

6 Pagina 6 Jarigen Mylan Huang gr 3/ Lorraina Willems gr 3/ Tom Peters gr 3/4 Team: Sandra Verkoelen Elzemiek Payens Senne v. Arensbergen gr 6/ Dian Janssen gr 3/ Milangela van Erp gr Sanne Tissen gr 8 Allemaal (alsnog) van harte gefeliciteerd! Karlijn v.d. Goor gr 1/ Chesny Huang gr 5/ Pieter v.d. Broecke gr 3/ Fayha Rutten gr 1/ Luna Grens gr 5/6 Komende activiteiten: 17-11: Informatieavond groep 7 en : OR-vergadering 22-11: Kunstveiling voor Doejemee bij de Roepaen 26-11: MR-vergadering

Beste Ouders. Afspraak van de maand: Je helpt een ander. Inhoudsopgave: Beste ouders 1

Beste Ouders. Afspraak van de maand: Je helpt een ander. Inhoudsopgave: Beste ouders 1 Inhoudsopgave: Beste ouders 1 Maria Goretti weer een prinsje rijker! Ouderinfo-avond en Open Huis Nieuws van de verkeersouders: moet ik stoppen? Jarigen Komende activiteiten Aan de lezer: De informatiefolder

Nadere informatie

Beste Ouders. Afspraak van de maand november: Je luistert goed naar

Beste Ouders. Afspraak van de maand november: Je luistert goed naar Interessante links Wwww.bs-mariagoretii.nl Www.cito.nl Inhoudsopgave: Beste ouders Afspraak van de maand Lange broeken 1-4 Ouderbijdrage CJJ GMM YouTech Festival Komende activiteiten Verjaardagen Adresgegevens

Nadere informatie

Tips van de verkeersouders: fietsvoorzieningen

Tips van de verkeersouders: fietsvoorzieningen Inhoudsopgave: Beste ouders 1 Beste Ouders Tips van de verkeersouders: fietsvoorzieningen Speeltuinroutes! Kinderboekenweek Adresgegevens Vertrouwenspersonen 2 4 4 5 Geachte ouders, Zo lijkt een schooljaar

Nadere informatie

Beste Ouders. Inhoudsopgave: Afspraak. van de maand:

Beste Ouders. Inhoudsopgave: Afspraak. van de maand: Inhoudsopgave: Beste ouders 1 Beste Ouders Sint Martinusoptocht Doe je mee met Sjors? Project Nicaragua Notulen MR Verkeersouders: tips voor lopen in het donker Bezoek Techno Promo groep 7 Adresgegevens

Nadere informatie

Beste Ouders. Afspraak van de maand: Kun je het samen niet oplossen, dan ga je naar de juf of meester. Inhoudsopgave: Beste ouders 1

Beste Ouders. Afspraak van de maand: Kun je het samen niet oplossen, dan ga je naar de juf of meester. Inhoudsopgave: Beste ouders 1 Beste ouders 1 Zomerkamp SSK Pasen op school Nieuws uit groep 1/2 Tips van de verkeersouders: onveilige plekken in jouw buurt. Jarigen Inhoudsopgave: Komende activiteiten Aan de lezer: De informatiefolder

Nadere informatie

Afspraak van de maand:

Afspraak van de maand: Inhoudsopgave: Beste ouders Beste Ouders 1 Van de verkeersouders: 2 veilig spelen Schoolreis 3 Groep 3/4 over de school- 4 reis Adresgegevens Vertrouwenspersonen Aan de lezer: De informatiefolder InfoBlad

Nadere informatie

Beste Ouders. Afspraak van. de maand: Zeg alleen aar- dige woorden tegen elkaar. Inhoudsopgave:

Beste Ouders. Afspraak van. de maand: Zeg alleen aar- dige woorden tegen elkaar. Inhoudsopgave: Inhoudsopgave: Beste ouders 1 Harmonie U&F Tips van de verkeersouders Bieb op school 2 2 Nieuws uit groep 3/4 4 3 Beste Ouders Het nieuwe schooljaar is weer begonnen. We wensen alle ouders en kinderen

Nadere informatie

Valentijns actie. Nr januari 2017 schooljaar WA-at-WORK Valentijnsactie. Visitatie donderdag 26 januari

Valentijns actie. Nr januari 2017 schooljaar WA-at-WORK Valentijnsactie. Visitatie donderdag 26 januari Nr.18 26 januari 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Advent. Agenda. Telefonische bereikbaarheid

Advent. Agenda. Telefonische bereikbaarheid Advent Advent is de tijd van verwachting en voorbereiding op het Kerstfeest. Een tijd om stil te worden na alle drukte rondom het sinterklaasfeest. We gaan op weg naar Bethlehem om samen met de herders

Nadere informatie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie W E E K B R I E F 24 19 februari 2016 Datum Omschrijving A G E N D A 16, 18 en 23 februari Definitieve adviesgesprekken VO voor groep 8 Woensdag 24 februari 8.30 9.30 uur Project DANS Inloopochtend als

Nadere informatie

JANUARI-FEBRUARI 2013. VERNIEUWDE NIEUWSFLITS Voor u ziet u onze vernieuwde nieuwsflits. NIEUWE LEERLINGEN! In januari zijn: 04 feb.

JANUARI-FEBRUARI 2013. VERNIEUWDE NIEUWSFLITS Voor u ziet u onze vernieuwde nieuwsflits. NIEUWE LEERLINGEN! In januari zijn: 04 feb. VERNIEUWDE NIEUWSFLITS Voor u ziet u onze vernieuwde nieuwsflits. Uit de koffie- en theegesprekken van groep 1 t/m groep 4 bleek dat men de nieuwsflits niet echt flitsend vond. Twee ouders hebben zich

Nadere informatie

Infobulletin. September 2013. 14.30u. studiemiddag team: Woordenschatonderwijs

Infobulletin. September 2013. 14.30u. studiemiddag team: Woordenschatonderwijs Infobulletin September 2013 Kalender Zondag 1 september juf Irma Jansen jarig Dinsdag 3 september 14.30u. studiemiddag team: Woordenschatonderwijs Woensdag 4 september juf Irma Groothuis jarig Donderdag

Nadere informatie

Thema Kinderen en school. Lesbrief 20. Op het schoolplein

Thema Kinderen en school. Lesbrief 20. Op het schoolplein Thema Kinderen en school. Lesbrief 20. Op het schoolplein brengt zijn dochter Ama naar school. Hij praat met een moeder van een ander kind op het schoolplein. De moeder heet. Waar werkt? Wat leert u in

Nadere informatie

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl November 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van November. Hierin stellen de nieuwe ouderleden van de MR zich aan u voor. En kunt u lezen over de opbrengst van de kleedjesmarkt,

Nadere informatie

Maandbrief november Heiloo 2018

Maandbrief november Heiloo 2018 Maandbrief november Heiloo 2018 Beste ouders, Projectafsluiting: Wat hadden we een vrolijke, gezellige en bijzondere middag op donderdag 18 oktober! Er was een tentoonstelling, door de hele school, waarin

Nadere informatie

20 februari 2015 (nr 8) Nieuws uit groep 1/2

20 februari 2015 (nr 8) Nieuws uit groep 1/2 Nieuws uit groep 1/2 20 februari 2015 (nr 8) Deze week hebben we het thema Sneeuw en ijs afgesloten. Donderdagmiddag hebben we met z n allen genoten van een circuit rondom dit thema. We hebben o.a. vetbollen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief 3: periode nov-dec 2018

NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief 3: periode nov-dec 2018 NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief 3: periode nov-dec 2018 Basisschool De IJsbreker Amsterdam, 7 januari 2019 Beste ouders/ verzorgers, VOORWOORD Vandaag ontvangt u van ons de allereerste nieuwsbrief van 2019. Dus

Nadere informatie

Herfstvakantie van 11 t/m 19 oktober

Herfstvakantie van 11 t/m 19 oktober O.B.S. Beukenlaan Beukenlaan 42 9674 CC WINSCHOTEN NIEUWSBRIEF T: 0597 414294 E: mail@obsbeukenlaan.nl I: www.obsbeukenlaan.nl 20e jaargang nr. 1 donderdag 28 augustus 2014 Agenda: Donderdag 28 augustus

Nadere informatie

OR vergadering MR bijeenkomst woensdag 13 februari donderdag 14 februari. Rapportfolio-gesprekken vrijdag 15 februari Nieuwsbrief nr.

OR vergadering MR bijeenkomst woensdag 13 februari donderdag 14 februari. Rapportfolio-gesprekken vrijdag 15 februari Nieuwsbrief nr. nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 8 februari 2019 Agenda Nummer 21 maandag 11 februari dinsdag 12 februari

Nadere informatie

Geachte ouder(s)/verzorgers,

Geachte ouder(s)/verzorgers, Geachte ouder(s)/verzorgers, Afgelopen week hebben we stil mogen staan bij Hemelvaart. Komend weekend vieren we het Pinksterfeest. In één van de laatste verzen in Lukas staat: Hij leidde hen naar buiten

Nadere informatie

6 Past je werk bij je privéleven? In deze prestatie ga je laten zien dat stage en privéleven best samen kunnen gaan.

6 Past je werk bij je privéleven? In deze prestatie ga je laten zien dat stage en privéleven best samen kunnen gaan. 6 Past je werk bij je privéleven? In deze prestatie ga je laten zien dat stage en privéleven best samen kunnen gaan. Ik ben een werkende moeder. Mijn vriend helpt thuis mee. Werken? Ik heb een kind, dat

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei 2019

Nieuwsbrief mei 2019 Nieuwsbrief 31-17 mei 2019 En toen was het Moederdag... Dit jaar wilden we met de kleuters en groep 8 eens iets anders doen voor Moederdag dan andere jaren. Bij kringloopwinkel Rataplan aan de Industrieweg

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school!

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 februari 2018 info Kalender: Agenda Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Vrijdag 9 februari Studiedag, alle kinderen zijn vrij 12 februari t/m

Nadere informatie

Beste Ouders. Interessante links. Afspraak van de maand: Zeg alleen aardige woorden tegen elkaar! Inhoudsopgave:

Beste Ouders. Interessante links. Afspraak van de maand: Zeg alleen aardige woorden tegen elkaar! Inhoudsopgave: Inhoudsopgave: Beste ouders Afspraak vd maand In beweging gr 6/7 Verkeersveilig fietsidee? Oproep Thema-avond 1 2 3 4 Logopedie 5 Beste Ouders De dagen worden weer korter. De lampen in de school moeten

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

nieuwsbrief Redactioneel Even voorstellen

nieuwsbrief Redactioneel Even voorstellen Schooljaar 2015-2016 02-09-2015 Redactioneel Nieuwe start! Het nieuwe schooljaar is begonnen! Veel vrolijke gezichtjes op het speelplein. Allemaal vol verwachting van dat wat komen gaat. Een nieuwe groep,

Nadere informatie

Maart Maandthema: 1 / 6

Maart Maandthema: 1 / 6 Maart 2017 Maandthema: 1 / 6 Belangrijke data: Woensdag 1 maart Dinsdag 14 maart Donderdag 30 maart Juf Petra is aanwezig op: wk 9 (27 feb-3 maart) wk 10 (6-10 maart) wk 11 (13-17 maart) wk 12 (20-24 maart)

Nadere informatie

september 2015 Veldweg 1A 7973KH Darp 0521-342287 veldwikke@talentwesterveld.nl

september 2015 Veldweg 1A 7973KH Darp 0521-342287 veldwikke@talentwesterveld.nl september 2015 Nieuwsbrief 36 Veldweg 1A 7973KH Darp 0521-342287 veldwikke@talentwesterveld.nl Agenda 1 september Informatieavonden groep 3/4/5 (19.00) en groep 6/7/8 (19.30) 2 september Informatieavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8: 3 november 2017

Nieuwsbrief 8: 3 november 2017 Nieuwsbrief 8: 3 november 2017 Data om te onthouden: Week van 30 okt. t/m 3 nov.: evt. oudergesprekken vanuit ZIEN! Maandag 13 november: 8.30 uur - 9.30 uur inloopuur Jeugd- en gezinscoach Dinsdag 14 november:

Nadere informatie

Beste ouder/verzorger,

Beste ouder/verzorger, BS De Grasspriet - Sprietpraat 13 maart 2018 Beste ouder/verzorger, Beste ouder(s) / verzorger(s), Voor u weer een nieuwe Sprietpraat. De volgende Sprietpraat verschijnt op dinsdag 17 april 2018. Wilt

Nadere informatie

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017 OBS De Wiekslag OBS De Wiekslag Veurste Rou 4 9697 RZ BLIJHAM T: 0597-562070 E: obsdewiekslag@sooog.nl W: www.obs-dewiekslag.nl Maandbrief start 17-18 Schooljaar 2016 2017 4 september 2017 Datum: Activiteit:

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien volop in praktijk Aan het begin van deze nieuwsbrief maken we u graag deelgenoot van drie gave voorbeelden van Samen geloven

Nadere informatie

MEI / JUNI 2013 IDENTITEITSBEWIJS MEE! KLEUTERFEEST NIEUWE LEERLINGEN

MEI / JUNI 2013 IDENTITEITSBEWIJS MEE! KLEUTERFEEST NIEUWE LEERLINGEN IDENTITEITSBEWIJS MEE! Beste ouders/verzorgers, Zoals wij u hebben meegedeeld is het met ingang van dit schooljaar verplicht om bij schoolreizen de identiteitsbewijzen van de kinderen mee te nemen. Dit

Nadere informatie

het fundament christelijke basisschool genderen ACHTSTE JAARGANG NIEUWSBRIEF 18 SEPTEMBER 2012 (3)

het fundament christelijke basisschool genderen ACHTSTE JAARGANG NIEUWSBRIEF 18 SEPTEMBER 2012 (3) het fundament christelijke basisschool genderen ACHTSTE JAARGANG NIEUWSBRIEF 18 SEPTEMBER 2012 (3) We zijn volop bezig met het project. Er worden workshops gegeven. Sommige groepen gaan op excursie. We

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2018

Nieuwsbrief december 2018 Nieuwsbrief december 2018 Vrijdag 21 dec. Maandag 7 jan. Dinsdag 8 jan. Woensdag 9 jan. Woensdag 9 jan. Donderdag 24 jan. 12.00u. start kerstvakantie Studiedag leerkrachten, kinderen zijn vrij. Weer naar

Nadere informatie

BOSCHBLAD. nummer 1, september 2018 Peuterschool: Basisschool: Website:

BOSCHBLAD. nummer 1, september 2018 Peuterschool: Basisschool: Website: Nieuwsbrief voor ouders en leerlingen van de Ds. D.A. v.d. Boschschool en Peuterschool v.d. Bosch BOSCHBLAD nummer 1, september 2018 Peuterschool: 393 00 10 Basisschool: 394 86 87 Website: www.vdboschschool.nl

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans

NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans Tweewekelijkse NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans 21 april 2015 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda

juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda juli 2018 Voorwoord Belangrijke data Personeel Studiedagen Vakantierooster Uitagenda Voorwoord Beste ouder(s) / verzorger(s) van OBS de Plantage, Bij het verschijnen van deze nieuwsbrief is de zomervakantie

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 INFOOTJE NR. 12 Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 Agenda Donderdag 5 maart Inleveren strookje oudergesprekken Maandag 9 maart OR-vergadering Woensdag 11 maart Alle leerlingen vrij Vrijdag 13 maart

Nadere informatie

Tekst en inhoud valt onder verantwoordelijkheid van de inzender -----

Tekst en inhoud valt onder verantwoordelijkheid van de inzender ----- Tekst en inhoud valt onder verantwoordelijkheid van de inzender De klompenactie komt er weer aan! ----- Op woensdagavond 21 november van 17.00 uur tot 20.00 uur kunt u iemand aan de deur verwachten met

Nadere informatie

12 november Anniek Verhagen 18 november Mitchel Rosenberg 13 november Lindsey Geraets 19 november Bram Jansman. Van harte gefeliciteerd!!

12 november Anniek Verhagen 18 november Mitchel Rosenberg 13 november Lindsey Geraets 19 november Bram Jansman. Van harte gefeliciteerd!! November 2016 - nummer 5 Belangrijke data Dinsdag 15 november KMR-bijeenkomst (KinderMeedenkRaad, onder schooltijd) Woensdag 16 november Volleybal gr 7 en 8 s middags Vrijdag 18 november Week van de mediawijsheid

Nadere informatie

Ouders zorgen dat ons Kindcentrum een fraaie carnavaleske en kleurrijke uitstraling krijgt in verband met de komende carnaval!!!

Ouders zorgen dat ons Kindcentrum een fraaie carnavaleske en kleurrijke uitstraling krijgt in verband met de komende carnaval!!! Informatieblad Schooljaar 2015-2016 Maandag 25 januari, nr.19 Guus Nederlands kampioen veldrijden!!!! Afgelopen zaterdag is Guus van den Eijnden uit groep 7b voor de tweede keer Nederlands Kampioen veldrijden

Nadere informatie

Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding

Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding Nummer 9-2017-2018 AGENDA 23 jan. Groep 7/8 lezing André Kuipers Vertrek 13.00 uur. Terug op school +/- 15.30 uur.

Nadere informatie

Deze week hebben we ook fijne gesprekken gevoerd met ouders tijdens de oudergesprekken.

Deze week hebben we ook fijne gesprekken gevoerd met ouders tijdens de oudergesprekken. Nr. 4 Vrijdag 20 november 2015 Agenda Basisschool de Blinkerd, Troelstrastraat 13, 5344 GK Oss, 0412-691635, www.deblinkerd-oss.nl Do. 26 nov.: Uitstapje naar de kinderboerderij: groep 3. Woe. 25 nov:

Nadere informatie

WILGENTAALTJE 14 7 december 2018

WILGENTAALTJE 14 7 december 2018 WILGENTAALTJE 14 7 december 2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), Deze week stond in het teken van Sinterklaas. We hadden er samen met de leerlingen naar toe geleefd. En eindelijk was het dan zover. Woensdagochtend

Nadere informatie

2 16 Eerste rapport groep 8 mee naar huis; Voorleeswedstrijd Estée van Driel in Cultureel Centrum de Pas in Heesch;

2 16 Eerste rapport groep 8 mee naar huis; Voorleeswedstrijd Estée van Driel in Cultureel Centrum de Pas in Heesch; Maandkalender Februari 2017 1 15 2 16 Eerste rapport groep 8 mee naar huis; Voorleeswedstrijd Estée van Driel in Cultureel Centrum de Pas in Heesch; 3 Heidi Broeren(interieurverzorging) jarig; 17 4 18

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 2. Door de weinig inschrijvingen gaat de geplande rommelmarkt van morgen helaas niet door.

Nieuwsbrief nr. 2. Door de weinig inschrijvingen gaat de geplande rommelmarkt van morgen helaas niet door. Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 2 13 e jaargang Vrijdag 18 september 2015 Lekkage In

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014

Nieuwsbrief oktober 2014 Nieuwsbrief oktober 2014 Beste ouders, In de afgelopen weken hebben we alweer zo ontzettend veel geleerd! Eigenlijk is het schooljaar maar net goed op gang, maar wat we geleerd hebben is al niet meer op

Nadere informatie

Jannemanneke. Nummer januari Voorwoord. Inhoud. Schooljaar Beste ouders,

Jannemanneke. Nummer januari Voorwoord. Inhoud. Schooljaar Beste ouders, Jannemanneke Schooljaar 2016-2017 Nummer 10 30 januari 2017 Inhoud 1. Voorwoord door Mári Kokke 2. Algemeen nieuws 3. Mededelingen groepen 4. Agenda VO 5. Jarig in februari 6. Hulp gevraagd, agenda, post/bijlage

Nadere informatie

Een uitgave vol Regenboog nieuwtjes Vrijdaginfo 2! Komende week feliciteren we Cihan, Stan, Jan en Hannah. Wij wensen jullie een fijne dag!

Een uitgave vol Regenboog nieuwtjes Vrijdaginfo 2! Komende week feliciteren we Cihan, Stan, Jan en Hannah. Wij wensen jullie een fijne dag! Wij feliciteren... Komende week feliciteren we Cihan, Stan, Jan en Hannah. Wij wensen jullie een fijne dag! Nieuwe leerling Maandag komt er een nieuwe leerling in groep 1 / 2 bij juf Eline. Cihan welkom

Nadere informatie

Het Jozef Journaal datum: 9 oktober Nr 7. Jaargang 30

Het Jozef Journaal   datum: 9 oktober Nr 7. Jaargang 30 Het Jozef Journaal www.sintjozefschoolmoordrecht.nl datum: 9 oktober 2018 Nr 7 Jaargang 30 Van de directie Talentontwikkeling in groep 1/2 Geel Verkeersveiligheid Wij willen aandacht vragen voor de veiligheid

Nadere informatie

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 19 jaargang 15 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 7 Directiepraatje: Beste ouders, verzorgers, De afronding van

Nadere informatie

DATUM: 30 okt We zijn begonnen aan een nieuwe schoolperiode.

DATUM: 30 okt We zijn begonnen aan een nieuwe schoolperiode. Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 6 februari 2017

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 6 februari 2017 Nieuwsbrief 1 / 2 6 februari 2017 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Kunst Muziek (1) Muziek (2) Excursie Spreekavond / rapporten Kleding Letterherhaling Gezond eten TAAL THUIS opdrachten Speelgoedmiddag!

Nadere informatie

Dinsdag 30 mei 2017 Jaargang 22 nr. 35

Dinsdag 30 mei 2017 Jaargang 22 nr. 35 Dinsdag 30 mei 2017 Jaargang 22 nr. 35 Hemelvaart In verband met pinksteren hebben onze leerlingen aanstaande maandag (Tweede Pinksterdag) vrij! Dinsdag 6 juni verwachten we iedereen weer op school. Eindfilm

Nadere informatie

Deze school maakt deel uit van Stg. BOOM De Windmaker

Deze school maakt deel uit van Stg. BOOM De Windmaker Deze school maakt deel uit van Stg. BOOM De Windmaker jaargang 19 nr. 15 datum 31-03-2016 week 27&28 Website: www.bsdemolenhoek.nl, e-mail: administratie.demolenhoek@stgboom.nl Agenda 06-04 Rapportgesprekken

Nadere informatie

Belangrijke data: 11 t/m 22 september. 18 september september oktober oktober OBS De Krijtmolen.

Belangrijke data: 11 t/m 22 september. 18 september september oktober oktober OBS De Krijtmolen. Nieuwsbrief 8 september 2017 Belangrijke data: 11 t/m 22 september Start Entree-toets groep 8 18 september 2017 Kennismakingsgesprekken 21 september 2017 Avondwandeling 2 oktober 2017 Open Ochtend 9 tot

Nadere informatie

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week:

Nieuwsflits nummer 1. Even bijpraten. 24 augustus Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week: Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5951 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Nieuwsflits nummer 1 24 augustus 2018 Klik hier voor e-mailadressen Kalender volgende week: Ma Di Wo Do

Nadere informatie

Schooljaar 16/ december 2016 Nr. 14

Schooljaar 16/ december 2016 Nr. 14 Schooljaar 16/ 17 15 december 2016 Nr. 14 Speculaaspoppen-actie In de week van 7 november zijn de kinderen van groep 8 huis aan huis geweest om speculaaspoppen te verkopen voor het schoolkamp van groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief. o.b.s. De Zwarm. Nummer (verschijnt 1x per twee weken) Kerstmarkt. Vervolg op volgende pagina

Nieuwsbrief. o.b.s. De Zwarm.  Nummer (verschijnt 1x per twee weken) Kerstmarkt. Vervolg op volgende pagina Nieuwsbrief o.b.s. De Zwarm www.dezwarm.nl Nummer 7 25-11-2016 (verschijnt 1x per twee weken) In deze editie: Hij komt Kerstmarkt Nieuws uit de groepen SchoolAPP Aanmelden leerlingen Aanwezigheid directie

Nadere informatie

Tekst lezen en vragen stellen

Tekst lezen en vragen stellen Tekst lezen en vragen stellen 1. Je gaat tijdens het lezen vragen stellen. Lees de uitleg. Een tekst lezen gaat niet vanzelf. Je bent dan druk bezig. Tijdens het lezen komen er vragen in je hoofd op. Sommige

Nadere informatie

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Welkom nieuwe leerlingen > Letterdiploma groep 3 > Werkbezoek juffen en meesters uit Turkije > Toetsweken

Nadere informatie

Beste Ouders. Interessante links. Afspraak van de maand: Je luistert goed naar de ander. Inhoudsopgave: Beste ouders Afspraak vd maand

Beste Ouders. Interessante links. Afspraak van de maand: Je luistert goed naar de ander. Inhoudsopgave: Beste ouders Afspraak vd maand Inhoudsopgave: Beste ouders Afspraak vd maand Bram stelt zich voor Hoofdluis Verkeersbord Jarigen november Komende activiteiten Adresgegevens Vertrouwenspersonen 1 2 3 4 4 Beste Ouders Gistermiddag is

Nadere informatie

10 april 2015 schooljaar 2014/2015 nr. 14

10 april 2015 schooljaar 2014/2015 nr. 14 10 april 2015 schooljaar 2014/2015 nr. 14 Viering We kijken dankbaar terug op de Paasviering van vorige week. Fijn, dat u er was en we met zoveel mensen bij elkaar waren om het lijden en sterven van de

Nadere informatie

In dit bulletin: Ouderavond: Een kijkje in de keuken, met blik op de toekomst 2.0!

In dit bulletin: Ouderavond: Een kijkje in de keuken, met blik op de toekomst 2.0! 19 jan. 2018 Voor de kalender: 22 jan. Voorleesontbijt KDV/PA/groep 1-2-3 24 jan. Ouderavond: Een kijkje in de keuken 2.0 ; 19.30 uur loc. MWW 19, 24, 26 jan. Groepen 6 Excursie Textielmuseum 9 feb. Carnaval

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2018 Schooljaar nummer 3

Nieuwsbrief november 2018 Schooljaar nummer 3 Nieuwsbrief november 2018 Schooljaar 18-19 nummer 3 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 29 okt 30 31 Afscheid juf Ans 1 nov 2 KRANTEN ACTIE 3 4 5 6 7 ANWB streetwise 8 9 10 11 12

Nadere informatie

Weekbrief CBS De Til voorjaarsvakantie 25 februari t/m 10 maart 2018 Week 9 en 10 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Weekbrief CBS De Til voorjaarsvakantie 25 februari t/m 10 maart 2018 Week 9 en 10 Waarin een kleine school groot kan zijn! Weekbrief CBS De Til voorjaarsvakantie 25 februari t/m 10 maart 2018 Week 9 en 10 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Van de directie De kinderen hebben hard gewerkt

Nadere informatie

Maandbrief maart, Heiloo, 2019

Maandbrief maart, Heiloo, 2019 Maandbrief maart, Heiloo, 2019 Beste ouders, Na de vakantie hebben we het project Circus met alle kinderen afgesloten met een voorstelling in de school. Voor de kinderen is het altijd een feest als er

Nadere informatie

NIEUWS. 2 oktober 2015. Beste ouders,

NIEUWS. 2 oktober 2015. Beste ouders, 2 oktober 2015 NIEUWS Beste ouders, In deze nieuwsbrief vindt u informatie over de schoolontwikkeling en een aantal praktische zaken en stellen stagiaires en de nieuwe vakdocent gym zich aan u voor. Schoolontwikkeling

Nadere informatie

Beste ouders,- verzorgers, Hier is de eerste Springlevend van januari 2017! Inhoud Vic

Beste ouders,- verzorgers, Hier is de eerste Springlevend van januari 2017! Inhoud Vic Beste ouders,- verzorgers, Inhoud Vic Impressie kerst 2016 Impressie schoolont bijt 9 januari Hier is de eerste Springlevend van januari 2017! 29 december zijn juf Geertje en haar man Roel de trotse ouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei:

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: Nieuwsbrief 7 31-03-2017 Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: "De sterke man is niet degene die iemand op de grond kan werken tijdens het worstelen, maar degene die

Nadere informatie

Beste Ouders. Afspraak van de maand: Als iemand je hindert, vraag je hem/haar daarmee te stoppen. Inhoudsopgave: Beste ouders 1

Beste Ouders. Afspraak van de maand: Als iemand je hindert, vraag je hem/haar daarmee te stoppen. Inhoudsopgave: Beste ouders 1 Inhoudsopgave: Beste ouders 1 Beste Ouders Nieuws over Tejo Vios 8e Korfbaltoernooi Tips van de verkeersouders: tekens die jij kunt geven Jarigen Komende activiteiten 2 3 4 6 6 Deze week is interimdirecteur

Nadere informatie

Dit is het allereerste digitale verslag van onze groep 3, eigenlijk een soort digitale klassenkrant, over de eerste helft van het schooljaar

Dit is het allereerste digitale verslag van onze groep 3, eigenlijk een soort digitale klassenkrant, over de eerste helft van het schooljaar Beste lezers Dit is het allereerste digitale verslag van onze groep 3, eigenlijk een soort digitale klassenkrant, over de eerste helft van het schooljaar Het lijkt al heel lang geleden, maar het is pas

Nadere informatie

Jubileum nummer N I E U W S B R I E F. Zo zijn we begonnen..

Jubileum nummer N I E U W S B R I E F. Zo zijn we begonnen.. N I E U W S B R I E F Jubileum nummer Zo zijn we begonnen.. De Keizerskroon bestaat 10 jaar! Op 1 augustus 2008 gingen wij officieel van start, als nieuwe school voor de wijk Keijzershof. We kregen een

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI

NIEUWSBRIEF JULI NIEUWSBRIEF JULI 2019 OPROEP: TUINMAN/VROUW www.bslaetare.nl Bent u of kent u iemand uit Kilder of omgeving die groene vingers heeft, houdt van tuinieren en een bijdrage wil leveren aan onze school door

Nadere informatie

Inhoud. Van Juf Marian: Vanuit het team: Kalender: Activiteiten in de buurt: Van Juf Marian. Beste ouders en lieve kinderen,

Inhoud. Van Juf Marian: Vanuit het team: Kalender: Activiteiten in de buurt: Van Juf Marian. Beste ouders en lieve kinderen, 8-12-2017 Inhoud Van Juf Marian: Vanuit het team: Kalender: Activiteiten in de buurt: Van Juf Marian Beste ouders en lieve kinderen, Woensdag 29 november 2017, de dag van mijn afscheid na 42 jaar werken

Nadere informatie

Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding

Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding Nummer 9-2016/2017 AGENDA 15 december Wibo Challenge 16 december Kindersjoelen t Spectrum 19 december Toneelvoorstelling

Nadere informatie

Van harte gefeliciteerd allemaal!

Van harte gefeliciteerd allemaal! 15 december 2017 - nummer 8 Belangrijke data Donderdag 21 december Kerstviering/ herdertjestocht 23 december tot 7 januari Kerstvakantie Maandag 8 januari Kleuters thema; Natuur en techniek Vrijdag 12

Nadere informatie

Zoals u ziet hebben we de Bavopunter

Zoals u ziet hebben we de Bavopunter Algemeen S tart van het schooljaar Met een regenachtig begin maar een zonnig eind van de week zijn we weer goed van start gegaan in alle klassen. We wensen alle kinderen een fijn schooljaar toe. J aarkalender

Nadere informatie

Tweede nieuwsbrief december Schoolnieuws. Tweede nieuwsbrief december 2016 obs De Hoge Raven

Tweede nieuwsbrief december Schoolnieuws. Tweede nieuwsbrief december 2016 obs De Hoge Raven Tweede nieuwsbrief december 2016 In deze nieuwsbrief: Schoolnieuws 2016 Kalender Sinterklaas Invallers Wc-actie leerlingenraad Nieuws van de Brede School Presentatieles Brede School Activiteiten Nieuws

Nadere informatie

ANTWOORDEN TAALCOMPLEET A2 THEMA 8 OPLEIDINGEN

ANTWOORDEN TAALCOMPLEET A2 THEMA 8 OPLEIDINGEN ANTWOORDEN TAALCOMPLEET A2 THEMA 8 OPLEIDINGEN Opdracht 1 het diploma de docent het lokaal de kunst Opdracht 11 Inschrijfformulier MBO Graag voor 1 april volledig en duidelijk ingevuld opsturen. Gegevens

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juni 2015

Nieuwsbrief Juni 2015 1 Nieuwsbrief Juni 2015 IN DIT NUMMER: Pagina 1 Nieuws vanuit de directie. Info. Pagina 2 Intern schoolcoach. Nieuws vanuit O.C. Pagina 3 Project buitenspeelplaats. Cito. Pagina 4 Rubriek uit de kunst.

Nadere informatie

Agenda. 22 december Studiedag (alle kinderen zijn vrij) 25 december t/m 5 januari Kerstvakantie 8 januari start zilveren weken

Agenda. 22 december Studiedag (alle kinderen zijn vrij) 25 december t/m 5 januari Kerstvakantie 8 januari start zilveren weken Nr. 05 donderdag 21 december 2017 Agenda Basisschool de Blinkerd, Troelstrastraat 13, 5344 GK Oss, 0412-691635, www.deblinkerd-oss.nl 22 december Studiedag (alle kinderen zijn vrij) 25 december t/m 5 januari

Nadere informatie

Weekbrief. 7 11 december 2015

Weekbrief. 7 11 december 2015 Sinterklaas op de Leer Afgelopen vrijdag bracht de Sint met zijn Pieten een bezoek aan onze school. Het werd een heerlijke sfeervolle dag. De kinderen genoten van de geweldige surprises die de knutselpieten

Nadere informatie

Hoeraaaaaaa! Josh is geboren!

Hoeraaaaaaa! Josh is geboren! OBS Schengehof Slotstraat 3 4458 BJ s Heer Arendskerke tel: 0113 561935 email: schengehof@alberoscholen.nl website: www.schengehof.nl Info 8 schooljaar 18 19 vrijdag 7 december 2018 Schoolweek 15 schaatsen

Nadere informatie

Informatieboekje groep /2020

Informatieboekje groep /2020 Informatieboekje groep 3 2019/2020 Beste ouder(s), Voor u ligt een informatieboekje van de groepen 3 van basisschool EigenWijs. Wij hebben dit boekje gemaakt om u op de hoogte te brengen van de gang van

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2015

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2015 Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2015 Agenda: oktober/november UITDAGEND ONDERWIJS MET EEN STERKE BASIS maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag oktober 19 Start herfstvakantie 12

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nachtegaallaan 25 3181 SL Rozenburg Tel: 01818-212248 Perengaarde 1 3181 PV Rozenburg Tel: 0181-212485 www.pcbsderegenboog.vcodekring.nl info@pcbsderegenboog.vcodekring.nl

Nadere informatie

WEEKBRIEF 18 mei 2018

WEEKBRIEF 18 mei 2018 WEEKBRIEF 18 mei 2018 Geachte ouders. In deze weekbrief kunt u lezen welke leerkrachten volgend jaar voor welke groepen zullen zorgen. We melden dat via deze weekbrief omdat we daardoor in een keer alle

Nadere informatie

Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen

Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen www.edusom.nl Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen Het is belangrijk om veel woorden te leren. In deze extra les vindt u extra woorden bij de Opstartlessen 1 t/m 5. Kijk ook eens naar

Nadere informatie

Enkhuizen, 30 november 2017 Wilt u reageren op de info? Mailt u dan naar:

Enkhuizen, 30 november 2017 Wilt u reageren op de info? Mailt u dan naar: www.tweemaster-enkhuizen.nl Enkhuizen, 30 november 2017 Wilt u reageren op de info? Mailt u dan naar: info@tweemaster-enkhuizen.nl Beste ouders en verzorgers Afgelopen dinsdag werd ik s middags opgewacht

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 14 van 7 december 2018

Nieuwsbrief nummer 14 van 7 december 2018 Nieuwsbrief nummer 14 van 7 december 2018 Sinterklaas Op woensdag 5 december kwam Sinterklaas met vier pieten op school.alle kinderen stonden op het plein opgesteld om Sinterklaas welkom te heten. De ouderejaars

Nadere informatie

WEEKBRIEF 29 MAART 2018

WEEKBRIEF 29 MAART 2018 WEEKBRIEF 29 MAART 2018 Geachte ouders, Vlak voor Pasen ontvangt u deze weekbrief. Op diverse plaatsen ziet u foto's van het paasontbijt van afgelopen woensdag. Het was een erg leuke ochtend. Namens het

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief

Obs t Montferland Nieuwsbrief Obs t Montferland Nieuwsbrief December 2017 Uitdagend onderwijs met een sterke basis AGENDA Maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag 11 12 Staking leerkrachten 18 19 20 Kerst in het Barghse Huus 13 14

Nadere informatie

Coöperatieve werkvorm Zoek de valse, Tweevergelijking

Coöperatieve werkvorm Zoek de valse, Tweevergelijking Mmmmm In dit nummer: - Jarigen - Update nieuwbouw - Tevredenheidsonderzoek - Kijkmiddag - Coöperatieve werkvorm - Kerst 2014 - Informatie over Kies - Even voorstellen - Agenda Elke eerste maandag van de

Nadere informatie

9 september 2016 Nummer 1

9 september 2016 Nummer 1 9 september 2016 Nummer 1 Inhoud: Gym/muziekrooster Informatieavond 12 september Afwezig Even voorstellen Schoolfoto s Herhaalde oproep: hulp gezocht Vervangingen Gym- en muziekrooster 2016-2017 Ussenstelt

Nadere informatie

Nieuwsflits. 24 november Kalender website. Creatieve middagen Schoolzwemmen Informatieavond kleuters. Instroomgroep.

Nieuwsflits. 24 november Kalender website. Creatieve middagen Schoolzwemmen Informatieavond kleuters. Instroomgroep. Nieuwsflits 24 november 2016 Brigadieren Kwink Sinterklaas Instroomgroep Afscheid Juf Els Eerste Communie Creatieve middagen Schoolzwemmen Informatieavond kleuters Kalender website Vrijdag 2 december:

Nadere informatie

TWEEWEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN IKC DOMMELEN: OPENBARE BASISSCHOOL DE BELHAMEL, HET FACET EN KINDEROPVANGORGANISATIE IKOOK! I.S.M

TWEEWEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN IKC DOMMELEN: OPENBARE BASISSCHOOL DE BELHAMEL, HET FACET EN KINDEROPVANGORGANISATIE IKOOK! I.S.M Integraal Kindcentrum Dommelen: Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 19 11 januari 2019 nr. 9 TWEEWEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN IKC

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 1 Basisschool de Wieling Kolkweg 5 6685 BC Haalderen 0481-462172 wieling@delinge.nl Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 28 29 30 1 2 3 4 Viering

Nadere informatie