V.V. WITROKA RIDDERKERK

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "V.V. WITROKA RIDDERKERK"

Transcriptie

1 V.V. WITROKA RIDDERKERK Opgericht in november 1956 Aangesloten bij N.B.v.V. Clubblad April - Mei 2016 ( 1 )

2 ( 2 )

3 Deze maand in ons clubblad: Inhoud boekje 03 Bestuursgegevens 05 Voorwoord 07 Agenda 08 Notulen van de vorige vergadering Vacatures bestuur 15 Uitnodiging 16 Reisverslag van Theun knoop en Gijs Vermeer 17 Reisverslag ( vervolg) 18 Blah..Blah.. 22 Activiteitenlijst Prikbordje 24 Aanmeldingsformulier 25 Babyshow 27 Vogelbeurs v.v. Witroka Onze beurs wordt altijd gehouden op elke 2 e zaterdag van de maand en wel op: Zaterdag: en van 9.00 tot uur ATTENTIE ATTENTIE ATTENTIE ATTENTIE ATTETIE ATTENTIE Beste leden Denk aan uw contributie NL73 RABO ( 3 )

4 ( 4 )

5 Voorzitter C.M. Pol Hilleraadstraat EJ Rotterdam cees.pol@upcmail.nl v.v. Witroka Clubgebouw: Westmolendijk 99, 2985 XE Ridderkerk Telefoon: Secretaris Mevr. J. Wendrich Talmaweg AJ Barendrecht jwendrich1963@kpnmail.nl Opgericht in November 1956 / Aangesloten bij de N.B.v.V. HET BESTUUR 2e. Voorzitter VACANT 2e. Secretaris VACANT Penningmeester Rekeningnummer Mevr. W.M. van Meerkerk Rabobank Port Saïdstraat 83 NL73 RABO omapinguin@hotmail.com Ringencommissaris A. Tholenaar Rijnsingel SV Ridderkerk atholenaar@kpnmail.nl Materialencommissaris VACANT Bestuurslid Redactie clubblad L.H. Beek zie secretaris Molièreweg GK Rotterdam Redactie website M. Tholenaar Touwslagershof 3 Beheer gebouw 3342BV H. I. Ambacht zie voorzitter marcelcindy@hotmail.com ( 5 )

6 ( 6 )

7 Voorwoord Ridderkerk, 2016 Beste vogelvrienden Hier is al weer een clubblad voor onze leden en adverteerders. Ik heb een vraag zijn er nog leden die een verhaal over hun kweekresultaten of andere hobby s met de overige leden willen delen voor in het clubblad. Wij horen het graag. Dit jaar staan er ook weer bijzondere activiteit op de agenda met betrekking op onze vogelsport. Redactie v.v. Witroka Ledenmutaties 2016 De ledenadministratie wordt verzorgd door Jolanda Wendrich. Mocht je adres verkeerd op de adresstrook staan, ontvang je geen clubblad of ontvang je nog steeds een clubblad terwijl je geen lid meer bent, geef dit dan aan Jolanda door. Voor haar telefoonnummer zie blz. nr. 3. Het Bestuur. ( 7 )

8 Agenda LEDENVERGADERING D.D Die gehouden wordt in het clubgebouw van v.v. Witroka, Westmolendijk 99 te Ridderkerk AGENDA Ledenvergadering 1) Opening 2) Notulen van de vorige vergadering 3) In en uit gaande post 4) Lezing door.. 5) Aankoop nieuw grind 6) Pauze 7) Besproken punten rayon vergadering 8) Medewerkers gevraagd 9) Rondvraag 10) Sluiting U KOMT TOCH OOK? ( 8 )

9 Notulen ledenvergadering van die gehouden is in het clubgebouw van v.v. Witroka, West Molendijk 99 te RIDDERKERK Aanwezig waren 5 bestuursleden en 8 (gast)leden. Notulist: Mevr. J. Wendrich 01. Opening: De opening was ca. 20:00 uur en Cees Pol hete iedereen van harte welkom op deze vergadering. 02. Jaarverslag secretaris: Het was een bewogen jaar met hoogte en diepte punten. We hadden verschillende lezingen en een aantal uitjes en niet te vergeten het jaarlijkse vissen en de BBQ en de babyshow en we konden ook nog een tentoonstelling houden er was geen vogelgriep uit gebroken. Op naar een goed Jaarverslag kascontrole: Deze werd gecontroleerd door de Hr. J. Klomps en Hr. H. Dijksman en deze was goed bevonden 04. Jaarverslag penningmeester: De boekhouding zag er goed uit er waren wat verschillen ten opzichten van vorig jaar o.a het gas verbruik. 05. Jaarverslag ringencommissaris: Deze heb in totaal 2030 ringen besteld bij de bond, waaronder: 1015 kanarie + postuur, 315 Tropen, 700 Parkietachtige 06. Planning 2016: De babyshow wordt gehouden op 3 september en het vissen met de bbq staat gepland op 9 Juli 08 Pauze: 08. Beleid bestuur: Er moeten wat extra mensen bij komen die komen helpen bij het bestuur met een tentoonstelling en er moeten minder mensen lopen bij het voordragen. 09. Verkiezingen bestuursleden: W. van Meerkerk is aftredend en was herkiesbaar en de Hr. G. van Leeuwen de is niet meer herkiesbaar. 10. Open staande vacatures: Er worden dringend mensen gezocht die de open staande vacatures kunnen vervullen. De leeftijden van bepaalde bestuurders zijn op zo danige leeftijd dat er wat verjonging binnen het bestuur komt 11. Rondvraag: Er worden verschillende lezingen gehouden in februari en maart bij onze zusterverenging in Hendrik - Ido - Ambacht. ( 9 )

10 Citroensijs, Citroencini Serinus citrinella (Carduelis citrinella) Geografische verspreiding en biotoop De Citroencini of Citroensijs wordt in de natuur aangetroffen in de bergen van West-Europa; Pyreneeën, Frankrijk, Zwitserland (Jura) en Oostenrijkse Alpen. Ook in het uiterste zuiden van Duitsland. Het betreft meerdere zelfstandige populaties in de diverse berggebieden. Er zijn meldingen dat de citroencini ook ver verwijderd van hun oorspronkelijke leefgebied wordt gezien. Serinus citrinella is een bergvogel die in zijn biotoop dennen, sparren, coniferen en pijnbomen moet aantreffen. Voor het zoeken van voedsel wordt deze vogel in de natuur gezien op zoek naar onkruidzaden en boomzaden. Er wordt gegeten van zaden die op dat moment in de natuur voorhanden zijn. Dat kunnen tientallen zaadsoorten zijn, waaronder veel graszaden, soms in grote variatie, soms met beperkte keuze. s Zomers, in de periode dat er jongen zijn, wordt vooral gegeten van paardenbloemzaden en later in het seizoen van zuring. Bladluizen en andere fijne insecten voeren ze aan hun jongen. De wetenschappelijke indeling van de citroencini / citroensijs is verschillend. Jorge Zamora en medewerkers gebaseerd op DNA onderzoek - hebben in 2006 gepubliceerd dat de verre voorouders van zowel de Citroensijs van de Alpen als de Corsicaanse citroensijs behoren tot het geslacht Carduelis. Op basis daarvan hebben zij de Europese citroensijzen ingedeeld bij het genus Carduelis. De Serinus Society volgt James F. Clements Checklist. De meest recente versie (december 2010) houdt voor beide Europese citroencini s het genus Serinus aan. ( 10 )

11 Grootte: cm vervolg Geslachtsonderscheid en ondersoorten De man is duidelijk helderder van kleur dan de pop. De laatste heeft vagere vleugeltekening en toont bestreping op de mantel. Van Serinus citrinella zijn geen ondersoorten. De cini van Corsica en Sardinië (Serinus corsicanus) lijkt op de Citroencini, echter het verschil zit vooral in de bruine mantel van de Corsicaanse citroencini. Ten opzichte van alle andere cini s die qua kleur en grootte op de Citroencini lijken valt de fijngebouwde snavel van zowel de Europese als de Corsicaanse citroencini op. Bijzonderheden De Citroencini behoort tot de in Europa voorkomende vogels. De vogels dienen geringd te zijn met in het land van herkomst geldige en wettig erkende ringen. Jonge Citroencini s die in Nederland geboren worden dienen geringd te worden met 2,5 mm ringen. ( 11 )

12 ( 12 )

13 ( 13 )

14 BBQ 09 JULI 2016 Wenst deel te nemen aan de BBQ op zaterdag 09 juli 2016 open om uur aanvang van de BBQ uur. Locatie: ons Clubgebouw aan de West molendijk 99, 2985 XR Ridderkerk. De kosten voor deze BBQ bedragen 18,50 per persoon en zijn inclusief drankjes. Lever je inschrijfformulier voor deze gezellige avond in voor 25 juni 2016 bij één van de bestuursleden van v.v. Witroka. Naam:. Adres:. Woonplaats:.. Tel.nr.: Deze keer is het mogelijk om te kiezen uit vlees of vis. Ik kom met. personen om te eten tijdens de BBQ. Er zijn. personen voor vis Er zijn. personen voor vlees ( 14 )

15 INSCHRIJFFORMULIER VISDAG 09 JULI 2016 Wenst deel te nemen aan de visdag op zaterdag 09 juli 2016, aan de Waal te H.I. Ambacht. Aanvang uur. Verder programma volgt. De kosten voor deze visdag bedragen 8,00 per persoon inclusief visvergunning, lunchpakket. Exclusief visgerei e.d.. Lever je inschrijfformulier voor deze gezellige visdag in voor 25 juni 2016 bij één van de bestuursleden van v.v. Witroka. Naam:. Adres:. Woonplaats:... Tel. nr.:. . Ik kom met. pers(onen) vissen. ( 15 )

16 Uitnodiging Dinsdag is onze LEDEN ERGADERING Zaal open: uur Aanvang: uur U komt toch ook!!!! ( 16 )

17 GEFIKST!!!!! Na het behalen van een bronzen medaille in 2014 Barie Italië, een zilveren medaille in 2015 Rosmalen Nederland was het in 2016 Porto Portugal BIN- GO. Twee gouden medailles en een bronzen medaille voor: 1 keer goud voor een Pallid Oranjemasker D Groen met 93 punten. 1 keer goud voor een Oranjemasker Groen met 94 punten. 1 keer brons voor een Opaline Groen met 93 punten. Zomer 2015 worden we door Petra en Gijs Vermeer uitgenodigd om een middagje te komen vissen... Maar, eigenlijk is het de bedoeling om Petra en Nel aan het werk te zetten voor het COM 2016 te Porto. Terwijl de mannen de ene na de andere vis uit de Waal haalden, zaten de dames met het mooie weer achter de computer. Gelukkig hebben ze in de loop der jaren al aardig wat ervaring opgedaan en zo waren vliegtickets en een appartement met de Atlantische Oceaan voor de deur snel geboekt. Donderdag 14 januari gaan de vogels op reis. Zelf vertrekken we zondag 17 januari naar Porto. Na een voorspoedige reis worden we ontvangen door een overenthousiaste Isabel, onze verhuurster. Het appartement overtreft al onze verwachtingen. Het is nog mooier dan op de foto's. Maandag gaan we er gelijk op uit. De markt van Espinho en Aveiro het Venetië van Portugal bezocht. Dinsdag en woensdag staan de bezienswaardigheden van Porto op het lijstje. Zoals de portkelders, de Rebeira, Torre dos Clérigos, Kathedraal Sé, Igreja Monumento de São Francisco en natuurlijk de brug Louis I. Dit alles afgewisseld met een terrasje om van de omgeving en het weer te genieten. Zo komen we al snel bij de donderdag. De dag dat we 's middag naar de vogels gaan. ( 17 ) vervolg

18 vervolg 's Morgens eerst nog een strandwandeling langs de Atlantische Oceaan gemaakt. Wat een natuurgeweld. Thuis gekomen gaan de mannen op het balkon zitten de dames achter de I-pad om naar de uitslagen te zoeken. Dat duurde nog even eer ze gevonden waren. Tot opeens het verlossende woord van Petra klonk. Ja, gevonden!!! Theun Knoop 2 keer goud en 1 keer brons. Vraag ik heel verbaast. Zie je het wel goed??? Kijk je wel bij het goeie jaar? Nou, zegt ze. Hier staat De mannen waren inmiddels op het kabaal afgekomen om te kijken wat er aan de hand was. Helemaal verbaast en natuurlijk blij snel onze jassen aangetrokken en op weg naar de show. Deze donderdag zullen we niet gauw vergeten. Vrijdag bezoeken we Guimaraes, de wieg van Portugal. Het oude centrum en het kasteel met z'n vele schoorstenen zijn een bezoekje waard. Zaterdag gaan de mannen nog een keer naar de show. De dames blijven thuis Met een boek op het balkon in de zon die door de wolken probeert te komen. 's Middags nog een laatste strandwandeling en dan wordt het weer tijd om de koffer te pakken om zondagochtend te vertrekken. We kijken terug op een succesvolle, leuke en gezellige week Porto. Maar, we kijken ook al vooruit naar Almeria Gijs en Petra Vermeer Theun en Nel Knoop ( 18 )

19 VACATURES! Er is bij onze vereniging per direct een vacature beschikbaar als 2 e secretaris,2 e voorzitter en redacteur clubblad Als bestuur zijn wij dan ook dringend op zoek naar een: 2 e SECRETARIS 2 e VOORZITTER REDACTEUR CLUBBLAD Het is voor ons als bestuur belangrijk dat deze functie door èèn van de leden wordt ingevuld. Voor het voortbestaan van de vereniging is het dan ook zeer belangrijk dat deze functies door één van de leden wordt ingevuld. Mocht u belangstelling hebben voor èèn van deze functies, dan kunt u zich aanmelden bij het bestuur. Heeft u belangstelling?? De overige bestuursleden zullen u bij aanvang van uw functie zoveel mogelijk ondersteunen. Het Bestuur v.v. Witroka ( 19 )

20 Spogra sportprijzen Een eigen logo op de beker? Wij verzorgen het voor u. Gratis graveren van de bekers Relatiegeschenken, Textielbedrukkingen. Ieder jaar ca 50 nieuwe modellen. Kijk voor het assortiment op: Spogra - Ridderkerk M. Veerman - de Waard Bloemenstraat BE RIDDERKERK spograsportprijzen@hotmail.com ( 20 )

21 ( 21 )

22 Ringen bestellen Bestelperiodes Het is zowel in uw belang als in het belang van een goede planning van de productie om tijdig in één keer alle ringen te bestellen die u nodig heeft. Bestelperiode: Uitlevering na: 20 januari april maart mei 2016 De door u bestelde ringen kunnen afgehaald worden in het clubgebouw tijdens een beurs en/of ledenvergadering Wilt u het clubblad voortaan ook per mail ontvangen? Geef dit dan door aan Jolanda Wendrich. Telefoon of per mail: jwendrich1963@kpnmail.nl Voor het opzeggen van u lidmaatschap dat dient uitsluitend per brief of per mail naar secretaris J. Wendrich (sec.) Kijk ook eens op de web-site van RAYON 5 info@vogelverenigingenrayon5.nl Website: ( 22 )

23 ACTIVITEITEN v.v. WiTroKa 2016!! Onderstaand vindt u een schematisch overzicht van de al geplande activiteiten over Wij hopen u dit jaar vaker te mogen begroeten op onze activiteiten en vogelbeurzen. April 05 Ledenvergadering 09 Beurs Mei 03 Ledenvergadering 14 Beurs Juni 07 Ledenvergadering 11 Beurs Juli 09 Vissen en BBQ September 03 Babyshow 06 ledenvergadering 10 Beurs Oktober 04 Ledenvergadering 08 Beurs November 01 Ledenvergadering met inname inschrijfformulier TT Beurs met inlevering TT inschrijfformulier 2016 WEEK December 2016 Tentoonstelling December 10 Beurs Ledenavonden gaan alleen door bij genoeg animo. Noteer deze data alvast in uw agenda!! ( 23 )

24 Prikbordje ATTENTIE ATTENTIE ATTENTIE ATTENTIE ATTETIE ATTENTIE Vergeten jullie je bestelde ringen niet op te halen bij WITROKA op de clubavonden of met een Beurs Penningmeester Mevr. W. van Meerkerk Wij zien de 35,00 aan contributie gaarne op onze bankrekening nr: NL88RABO tegemoet. Met vriendelijke vogelgroeten Penningmeester Wil van Meerkerk Namens het bestuur en medewerkster wensen we iedereen een Vrolijk Paasdagen ( 24 )

25 ( 25 )

26 ( 26 )

27 Babyshow 2016 Voor onze jaarlijkse babyshow die gehouden wordt op Zaterdag 03 September Vogel inbrengen vanaf: 08:30 uur Keuren vanaf: 10:00 uur Einde ca.: 15:00 uur Inschrijving per vogel: 0,50 U bent van harte welkom. ( 27 )

28 HENK VAN OS Dierenspeciaalzaak & Vogelhandel Het adres voor al uw diervoeders en benodigdheden. Bij ons vindt u een ruime sortering vogels in binnen en buiten verblijven. Tevens kopen of ruilen wij uw vogels in. Al ruim 50 jaar uw dierenspecialist! Ringdijk Ridderkerk WANDELEN - OUTDOOR BUITENLEVEN - NORDIC WALKING LOWA, MEINDL, HANWAG, FJALL RAVEN, SCHOFFEL, DUBARRY, THE NORTH FACE, DEUTER, CROCS, DEERHUNTER, DALE OF NORWAY, le chameau Ringdijk Ridderkerk ( 28 )

V.V. WITROKA RIDDERKERK

V.V. WITROKA RIDDERKERK V.V. WITROKA RIDDERKERK Opgericht in november 1956 Aangesloten bij N.B.v.V. Oktober November 2017 ( 1 ) ( 2 ) Deze maand in ons clubblad: Inhoud boekje 03 Bestuursgegevens 05 Agenda 07 Hans Dijksman 09

Nadere informatie

V.V. WITROKA RIDDERKERK

V.V. WITROKA RIDDERKERK V.V. WITROKA RIDDERKERK Opgericht in november 1956 Aangesloten bij N.B.v.V. November-December 2016 ( 1 ) ( 2 ) Deze maand in ons clubblad: Inhoud boekje 03 Bestuursgegevens 05 Voorwoord 07 Agenda 09 Notulen

Nadere informatie

V.V. WITROKA RIDDERKERK

V.V. WITROKA RIDDERKERK V.V. WITROKA RIDDERKERK Opgericht in november 1956 Aangesloten bij N.B.v.V. Clubblad zomer editie 2015 ( 1 ) ( 2 ) Clubblad Maart / April 2015 Deze maand in ons clubblad: Inhoud boekje 03 Bestuursgegevens

Nadere informatie

V.V. WITROKA RIDDERKERK

V.V. WITROKA RIDDERKERK V.V. WITROKA RIDDERKERK Opgericht in november 1956 Aangesloten bij N.B.v.V. Februari Maart 2018 ( 1 ) ( 2 ) Deze maand in ons clubblad: Inhoud boekje 03 Bestuursgegevens 05 Agenda 07 Verhuur 09 Uitnodiging

Nadere informatie

V.V. WITROKA RIDDERKERK

V.V. WITROKA RIDDERKERK V.V. WITROKA RIDDERKERK Opgericht in november 1956 Aangesloten bij N.B.v.V. Clubblad Februari - Maart 2016 ( 1 ) ( 2 ) Deze maand in ons clubblad: Inhoud boekje 03 Bestuursgegevens 05 Voorwoord 07 Agenda

Nadere informatie

V.V. WITROKA RIDDERKERK

V.V. WITROKA RIDDERKERK V.V. WITROKA RIDDERKERK Opgericht in november 1956 Aangesloten bij N.B.v.V. Clubblad Mei / Juni 2015 ( 1 ) ( 2 ) Clubblad Maart / April 2015 Deze maand in ons clubblad: Inhoud boekje 03 Bestuursgegevens

Nadere informatie

VV WITROKA HIER HAD UW ADVERTENTIE. RIDDERKERK, Opgericht in november 1956 Aangesloten NBvV KUNNEN STAAN!!

VV WITROKA HIER HAD UW ADVERTENTIE. RIDDERKERK, Opgericht in november 1956 Aangesloten NBvV KUNNEN STAAN!! VV WITROKA HIER HAD UW ADVERTENTIE RIDDERKERK, Opgericht in november 1956 Aangesloten NBvV KUNNEN STAAN!! Clubblad Maart / April 2015 Petra Vermeer Kerkstraat 5 3341 LC H.I. AMBACHT tel.078-6813406 Pedicure

Nadere informatie

VV WITROKA HENK VAN OS. Dierenspeciaalzaak & Vogelhandel. Al ruim 50 jaar uw dierenspecialist! RIDDERKERK, Opgericht in november 1956 Aangesloten NBvV

VV WITROKA HENK VAN OS. Dierenspeciaalzaak & Vogelhandel. Al ruim 50 jaar uw dierenspecialist! RIDDERKERK, Opgericht in november 1956 Aangesloten NBvV HENK VAN OS Dierenspeciaalzaak & Vogelhandel Het adres voor al uw diervoeders en benodigdheden. Bij ons vindt u een ruime sortering vogels in binnen en buiten verblijven. Tevens kopen of ruilen wij uw

Nadere informatie

V.V. WITROKA RIDDERKERK

V.V. WITROKA RIDDERKERK V.V. WITROKA RIDDERKERK Opgericht in november 1956 Aangesloten bij N.B.v.V. April Mei 2018 ( 1 ) ( 2 ) Deze maand in ons clubblad: Inhoud boekje 03 Bestuursgegevens 05 Agenda ledenbijeenkomst 07 Verhuur

Nadere informatie

VV WITROKA HENK VAN OS. Dierenspeciaalzaak & Vogelhandel. Al ruim 50 jaar uw dierenspecialist! RIDDERKERK, Opgericht in november 1956 Aangesloten NBvV

VV WITROKA HENK VAN OS. Dierenspeciaalzaak & Vogelhandel. Al ruim 50 jaar uw dierenspecialist! RIDDERKERK, Opgericht in november 1956 Aangesloten NBvV HENK VAN OS Dierenspeciaalzaak & Vogelhandel Het adres voor al uw diervoeders en benodigdheden. Bij ons vindt u een ruime sortering vogels in binnen en buiten verblijven. Tevens kopen of ruilen wij uw

Nadere informatie

V.V. WITROKA RIDDERKERK

V.V. WITROKA RIDDERKERK V.V. WITROKA RIDDERKERK Opgericht in november 1956 Aangesloten bij N.B.v.V. Clubblad Oktober - November 2015 ( 1 ) ( 2 ) Clubblad Oktober/ November 2015 Deze maand in ons clubblad: Inhoud boekje 03 Bestuursgegevens

Nadere informatie

VV WITROKA HENK VAN OS. Dierenspeciaalzaak & Vogelhandel. Al ruim 50 jaar uw dierenspecialist! RIDDERKERK, Opgericht in november 1956 Aangesloten NBvV

VV WITROKA HENK VAN OS. Dierenspeciaalzaak & Vogelhandel. Al ruim 50 jaar uw dierenspecialist! RIDDERKERK, Opgericht in november 1956 Aangesloten NBvV HENK VAN OS Dierenspeciaalzaak & Vogelhandel Het adres voor al uw diervoeders en benodigdheden. Bij ons vindt u een ruime sortering vogels in binnen en buiten verblijven. Tevens kopen of ruilen wij uw

Nadere informatie

V.V. WITROKA. juni t/m augustus RIDDERKERK Opgericht in november 1956 ( 1 )

V.V. WITROKA. juni t/m augustus RIDDERKERK Opgericht in november 1956 ( 1 ) V.V. WITROKA RIDDERKERK Opgericht in november 1956 juni t/m augustus 2018 ( 1 ) De eerste keer Het bezoek bij mede kweker Joop Klomps is de eerste in de komende tijd. Gezellig werd ik ontvangen door Joop

Nadere informatie

V.V. WITROKA. November t/m December RIDDERKERK Opgericht in november 1956 ( 1 )

V.V. WITROKA. November t/m December RIDDERKERK Opgericht in november 1956 ( 1 ) V.V. WITROKA RIDDERKERK Opgericht in november 1956 November t/m December 2018 ( 1 ) De jonge Vogelshow Op zaterdag 25 augustus 2018 was het dan weer zover. De jonge vogelshow bij v.v.witroka! Het is altijd

Nadere informatie

V.V. WITROKA. September t/m oktober RIDDERKERK Opgericht in november 1956 ( 1 )

V.V. WITROKA. September t/m oktober RIDDERKERK Opgericht in november 1956 ( 1 ) V.V. WITROKA RIDDERKERK Opgericht in november 1956 September t/m oktober 2018 ( 1 ) Sinaasappelkistjes,.. Op een mooie zomeravond werd ik hartelijk ontvangen door Arie en Janny van de Pol. Voor dat we

Nadere informatie

VV WITROKA HENK VAN OS. Dierenspeciaalzaak & Vogelhandel. Al ruim 50 jaar uw dierenspecialist! RIDDERKERK, Opgericht in november 1956 Aangesloten NBvV

VV WITROKA HENK VAN OS. Dierenspeciaalzaak & Vogelhandel. Al ruim 50 jaar uw dierenspecialist! RIDDERKERK, Opgericht in november 1956 Aangesloten NBvV HENK VAN OS Dierenspeciaalzaak & Vogelhandel Het adres voor al uw diervoeders en benodigdheden. Bij ons vindt u een ruime sortering vogels in binnen en buiten verblijven. Tevens kopen of ruilen wij uw

Nadere informatie

VV WITROKA HENK VAN OS. Dierenspeciaalzaak & Vogelhandel. Al ruim 50 jaar uw dierenspecialist! RIDDERKERK, Opgericht in november 1956 Aangesloten NBvV

VV WITROKA HENK VAN OS. Dierenspeciaalzaak & Vogelhandel. Al ruim 50 jaar uw dierenspecialist! RIDDERKERK, Opgericht in november 1956 Aangesloten NBvV HENK VAN OS Dierenspeciaalzaak & Vogelhandel Het adres voor al uw diervoeders en benodigdheden. Bij ons vindt u een ruime sortering vogels in binnen en buiten verblijven. Tevens kopen of ruilen wij uw

Nadere informatie

VV WITROKA HENK VAN OS. Dierenspeciaalzaak & Vogelhandel. Al ruim 50 jaar uw dierenspecialist! RIDDERKERK, Opgericht in november 1956 Aangesloten NBvV

VV WITROKA HENK VAN OS. Dierenspeciaalzaak & Vogelhandel. Al ruim 50 jaar uw dierenspecialist! RIDDERKERK, Opgericht in november 1956 Aangesloten NBvV HENK VAN OS Dierenspeciaalzaak & Vogelhandel Het adres voor al uw diervoeders en benodigdheden. Bij ons vindt u een ruime sortering vogels in binnen en buiten verblijven. Tevens kopen of ruilen wij uw

Nadere informatie

V.V. WITROKA RIDDERKERK

V.V. WITROKA RIDDERKERK V.V. WITROKA RIDDERKERK Opgericht in november 1956 Aangesloten bij N.B.v.V. September Oktober 2016 ( 1 ) ( 2 ) Deze maand in ons clubblad: Inhoud boekje 03 Bestuursgegevens 05 Voorwoord 07 Agenda ledenvergadering

Nadere informatie

VV WITROKA HENK VAN OS. Dierenspeciaalzaak & Vogelhandel. Al ruim 50 jaar uw dierenspecialist! RIDDERKERK, Opgericht in november 1956 Aangesloten NBvV

VV WITROKA HENK VAN OS. Dierenspeciaalzaak & Vogelhandel. Al ruim 50 jaar uw dierenspecialist! RIDDERKERK, Opgericht in november 1956 Aangesloten NBvV HENK VAN OS Dierenspeciaalzaak & Vogelhandel Het adres voor al uw diervoeders en benodigdheden. Bij ons vindt u een ruime sortering vogels in binnen en buiten verblijven. Tevens kopen of ruilen wij uw

Nadere informatie

VV WITROKA HENK VAN OS. Dierenspeciaalzaak & Vogelhandel. Al ruim 50 jaar uw dierenspecialist! RIDDERKERK, Opgericht in november 1956 Aangesloten NBvV

VV WITROKA HENK VAN OS. Dierenspeciaalzaak & Vogelhandel. Al ruim 50 jaar uw dierenspecialist! RIDDERKERK, Opgericht in november 1956 Aangesloten NBvV HENK VAN OS Dierenspeciaalzaak & Vogelhandel Het adres voor al uw diervoeders en benodigdheden. Bij ons vindt u een ruime sortering vogels in binnen en buiten verblijven. Tevens kopen of ruilen wij uw

Nadere informatie

VV WITROKA HENK VAN OS. Dierenspeciaalzaak & Vogelhandel. Al ruim 50 jaar uw dierenspecialist! RIDDERKERK, Opgericht in november 1956 Aangesloten NBvV

VV WITROKA HENK VAN OS. Dierenspeciaalzaak & Vogelhandel. Al ruim 50 jaar uw dierenspecialist! RIDDERKERK, Opgericht in november 1956 Aangesloten NBvV HENK VAN OS Dierenspeciaalzaak & Vogelhandel Het adres voor al uw diervoeders en benodigdheden. Bij ons vindt u een ruime sortering vogels in binnen en buiten verblijven. Tevens kopen of ruilen wij uw

Nadere informatie

V.V. WITROKA RIDDERKERK

V.V. WITROKA RIDDERKERK V.V. WITROKA RIDDERKERK Opgericht in november 1956 Aangesloten bij N.B.v.V. Februari Maart 2017 ( 1 ) ( 2 ) Deze maand in ons clubblad: Inhoud boekje 03 Bestuursgegevens 05 Voorwoord 07 Agenda 09 Zebravinken

Nadere informatie

VV WITROKA HENK VAN OS. Dierenspeciaalzaak & Vogelhandel. Al ruim 50 jaar uw dierenspecialist! RIDDERKERK, Opgericht in november 1956 Aangesloten NBvV

VV WITROKA HENK VAN OS. Dierenspeciaalzaak & Vogelhandel. Al ruim 50 jaar uw dierenspecialist! RIDDERKERK, Opgericht in november 1956 Aangesloten NBvV HENK VAN OS Dierenspeciaalzaak & Vogelhandel Het adres voor al uw diervoeders en benodigdheden. Bij ons vindt u een ruime sortering vogels in binnen en buiten verblijven. Tevens kopen of ruilen wij uw

Nadere informatie

VV WITROKA HENK VAN OS. Dierenspeciaalzaak & Vogelhandel. Al ruim 50 jaar uw dierenspecialist! RIDDERKERK, Opgericht in november 1956 Aangesloten NBvV

VV WITROKA HENK VAN OS. Dierenspeciaalzaak & Vogelhandel. Al ruim 50 jaar uw dierenspecialist! RIDDERKERK, Opgericht in november 1956 Aangesloten NBvV HENK VAN OS Dierenspeciaalzaak & Vogelhandel Het adres voor al uw diervoeders en benodigdheden. Bij ons vindt u een ruime sortering vogels in binnen en buiten verblijven. Tevens kopen of ruilen wij uw

Nadere informatie

VV WITROKA HENK VAN OS. Kersteditie. Dierenspeciaalzaak & Vogelhandel. Al ruim 50 jaar uw dierenspecialist!

VV WITROKA HENK VAN OS. Kersteditie. Dierenspeciaalzaak & Vogelhandel. Al ruim 50 jaar uw dierenspecialist! HENK VAN OS Dierenspeciaalzaak & Vogelhandel Het adres voor al uw diervoeders en benodigdheden. Bij ons vindt u een ruime sortering vogels in binnen en buiten verblijven. Tevens kopen of ruilen wij uw

Nadere informatie

VV WITROKA HENK VAN OS. Dierenspeciaalzaak & Vogelhandel. Al ruim 50 jaar uw dierenspecialist! RIDDERKERK, Opgericht in november 1956 Aangesloten NBvV

VV WITROKA HENK VAN OS. Dierenspeciaalzaak & Vogelhandel. Al ruim 50 jaar uw dierenspecialist! RIDDERKERK, Opgericht in november 1956 Aangesloten NBvV HENK VAN OS Dierenspeciaalzaak & Vogelhandel Het adres voor al uw diervoeders en benodigdheden. Bij ons vindt u een ruime sortering vogels in binnen en buiten verblijven. Tevens kopen of ruilen wij uw

Nadere informatie

VV WITROKA HENK VAN OS. Dierenspeciaalzaak & Vogelhandel. Al ruim 50 jaar uw dierenspecialist! RIDDERKERK, Opgericht in november 1956 Aangesloten NBvV

VV WITROKA HENK VAN OS. Dierenspeciaalzaak & Vogelhandel. Al ruim 50 jaar uw dierenspecialist! RIDDERKERK, Opgericht in november 1956 Aangesloten NBvV VV WITROKA RIDDERKERK, Opgericht in november 1956 Aangesloten NBvV HENK VAN OS Dierenspeciaalzaak & Vogelhandel Het adres voor al uw diervoeders en benodigdheden. Bij ons vindt u een ruime sortering vogels

Nadere informatie

VV WITROKA HENK VAN OS. Dierenspeciaalzaak & Vogelhandel. Al ruim 50 jaar uw dierenspecialist! RIDDERKERK, Opgericht in november 1956 Aangesloten NBvV

VV WITROKA HENK VAN OS. Dierenspeciaalzaak & Vogelhandel. Al ruim 50 jaar uw dierenspecialist! RIDDERKERK, Opgericht in november 1956 Aangesloten NBvV VV WITROKA RIDDERKERK, Opgericht in november 1956 Aangesloten NBvV HENK VAN OS Dierenspeciaalzaak & Vogelhandel Het adres voor al uw diervoeders en benodigdheden. Bij ons vindt u een ruime sortering vogels

Nadere informatie

V.V. WITROKA RIDDERKERK

V.V. WITROKA RIDDERKERK V.V. WITROKA RIDDERKERK Opgericht in november 1956 Aangesloten bij N.B.v.V. Tentoonstelling 2017 Tstelling regtentoonst ( 1 ) Tentoonstelling reglement voor de Bijzondere Vogeltentoonstelling 2017 De vogelshow

Nadere informatie

VV WITROKA HENK VAN OS. Kersteditie. Dierenspeciaalzaak & Vogelhandel. Al ruim 50 jaar uw dierenspecialist!

VV WITROKA HENK VAN OS. Kersteditie. Dierenspeciaalzaak & Vogelhandel. Al ruim 50 jaar uw dierenspecialist! HENK VAN OS Dierenspeciaalzaak & Vogelhandel Het adres voor al uw diervoeders en benodigdheden. Bij ons vindt u een ruime sortering vogels in binnen en buiten verblijven. Tevens kopen of ruilen wij uw

Nadere informatie

VV WITROKA HENK VAN OS. Dierenspeciaalzaak & Vogelhandel. Al ruim 50 jaar uw dierenspecialist! RIDDERKERK, Opgericht in november 1956 Aangesloten NBvV

VV WITROKA HENK VAN OS. Dierenspeciaalzaak & Vogelhandel. Al ruim 50 jaar uw dierenspecialist! RIDDERKERK, Opgericht in november 1956 Aangesloten NBvV HENK VAN OS Dierenspeciaalzaak & Vogelhandel Het adres voor al uw diervoeders en benodigdheden. Bij ons vindt u een ruime sortering vogels in binnen en buiten verblijven. Tevens kopen of ruilen wij uw

Nadere informatie

VV WITROKA HENK VAN OS. Dierenspeciaalzaak & Vogelhandel. Al ruim 50 jaar uw dierenspecialist! RIDDERKERK, Opgericht in november 1956 Aangesloten NBvV

VV WITROKA HENK VAN OS. Dierenspeciaalzaak & Vogelhandel. Al ruim 50 jaar uw dierenspecialist! RIDDERKERK, Opgericht in november 1956 Aangesloten NBvV HENK VAN OS Dierenspeciaalzaak & Vogelhandel Het adres voor al uw diervoeders en benodigdheden. Bij ons vindt u een ruime sortering vogels in binnen en buiten verblijven. Tevens kopen of ruilen wij uw

Nadere informatie

VV WITROKA HENK VAN OS. Dierenspeciaalzaak & Vogelhandel. Al ruim 50 jaar uw dierenspecialist! RIDDERKERK, Opgericht in november 1956 Aangesloten NBvV

VV WITROKA HENK VAN OS. Dierenspeciaalzaak & Vogelhandel. Al ruim 50 jaar uw dierenspecialist! RIDDERKERK, Opgericht in november 1956 Aangesloten NBvV VV WITROKA RIDDERKERK, Opgericht in november 1956 Aangesloten NBvV HENK VAN OS Dierenspeciaalzaak & Vogelhandel Het adres voor al uw diervoeders en benodigdheden. Bij ons vindt u een ruime sortering vogels

Nadere informatie

VV WITROKA HENK VAN OS. Kersteditie. Dierenspeciaalzaak & Vogelhandel. Al ruim 50 jaar uw dierenspecialist!

VV WITROKA HENK VAN OS. Kersteditie. Dierenspeciaalzaak & Vogelhandel. Al ruim 50 jaar uw dierenspecialist! HENK VAN OS Dierenspeciaalzaak & Vogelhandel Het adres voor al uw diervoeders en benodigdheden. Bij ons vindt u een ruime sortering vogels in binnen en buiten verblijven. Tevens kopen of ruilen wij uw

Nadere informatie

VV WITROKA HENK VAN OS. Dierenspeciaalzaak & Vogelhandel. Al ruim 50 jaar uw dierenspecialist! RIDDERKERK, Opgericht in november 1956 Aangesloten NBvV

VV WITROKA HENK VAN OS. Dierenspeciaalzaak & Vogelhandel. Al ruim 50 jaar uw dierenspecialist! RIDDERKERK, Opgericht in november 1956 Aangesloten NBvV HENK VAN OS Dierenspeciaalzaak & Vogelhandel Het adres voor al uw diervoeders en benodigdheden. Bij ons vindt u een ruime sortering vogels in binnen en buiten verblijven. Tevens kopen of ruilen wij uw

Nadere informatie

Met o.a. Uitnodiging jaarvergadering dinsdag 17 maart a.s. Locatie tentoonstelling Laatste kans voor ringenbestellen 2015 Ledenlijst maart 2015

Met o.a. Uitnodiging jaarvergadering dinsdag 17 maart a.s. Locatie tentoonstelling Laatste kans voor ringenbestellen 2015 Ledenlijst maart 2015 Met o.a. Uitnodiging jaarvergadering dinsdag 17 maart a.s. Locatie tentoonstelling Laatste kans voor ringenbestellen 2015 Ledenlijst maart 2015 Maart 2015 Bestuur van vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg

Nadere informatie

Indien onbestelbaar retourneren De Waalmalefijtstraat 85 2225 LW Katwijk aan Zee. Opgericht 10 augustus 1949. 27 e jaargang.

Indien onbestelbaar retourneren De Waalmalefijtstraat 85 2225 LW Katwijk aan Zee. Opgericht 10 augustus 1949. 27 e jaargang. Indien onbestelbaar retourneren De Waalmalefijtstraat 85 2225 LW Katwijk aan Zee Opgericht 10 augustus 1949 september 2013 27 e jaargang Verenigingsinfo ERELEDEN P.C. Hagenaars en J.A. Plokker BESTUUR

Nadere informatie

V.V. WITROKA. Mei t/m Juni RIDDERKERK Opgericht in november 1956 ( 1 )

V.V. WITROKA. Mei t/m Juni RIDDERKERK Opgericht in november 1956 ( 1 ) V.V. WITROKA RIDDERKERK Opgericht in november 1956 Mei t/m Juni 2019 ( 1 ) De zaal is om 9.00 uur open en de keuring start om 10.00 uur. De dag zal om ca. 15.00 uur zijn afgelopen. Graag zien we u met

Nadere informatie

VV WITROKA HENK VAN OS. Dierenspeciaalzaak & Vogelhandel. Al ruim 50 jaar uw dierenspecialist! RIDDERKERK, Opgericht in november 1956 Aangesloten NBvV

VV WITROKA HENK VAN OS. Dierenspeciaalzaak & Vogelhandel. Al ruim 50 jaar uw dierenspecialist! RIDDERKERK, Opgericht in november 1956 Aangesloten NBvV HENK VAN OS Dierenspeciaalzaak & Vogelhandel Het adres voor al uw diervoeders en benodigdheden. Bij ons vindt u een ruime sortering vogels in binnen en buiten verblijven. Tevens kopen of ruilen wij uw

Nadere informatie

V.V. WITROKA. Maart t/m April RIDDERKERK Opgericht in november 1956 ( 1 )

V.V. WITROKA. Maart t/m April RIDDERKERK Opgericht in november 1956 ( 1 ) V.V. WITROKA RIDDERKERK Opgericht in november 1956 Maart t/m April 2019 ( 1 ) Een hart.. Allereerst voor diegene die nog niet bij Witroka zijn geweest, nog de aller beste wensen en vogelplezier voor 2019.

Nadere informatie

Met hierin o.a. Uitnodiging jaarvergadering dinsdag 13 maart 2018 Uitnodiging lezing maandag 23 april 2018 (unieke kans!) Terugblik feestavond

Met hierin o.a. Uitnodiging jaarvergadering dinsdag 13 maart 2018 Uitnodiging lezing maandag 23 april 2018 (unieke kans!) Terugblik feestavond Met hierin o.a. Uitnodiging jaarvergadering dinsdag 13 maart 2018 Uitnodiging lezing maandag 23 april 2018 (unieke kans!) Terugblik feestavond Bestuur van vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg e.o. Voorzitter:

Nadere informatie

VV WITROKA HENK VAN OS. Dierenspeciaalzaak & Vogelhandel. Al ruim 50 jaar uw dierenspecialist! RIDDERKERK, Opgericht in november 1956 Aangesloten NBvV

VV WITROKA HENK VAN OS. Dierenspeciaalzaak & Vogelhandel. Al ruim 50 jaar uw dierenspecialist! RIDDERKERK, Opgericht in november 1956 Aangesloten NBvV HENK VAN OS Dierenspeciaalzaak & Vogelhandel Het adres voor al uw diervoeders en benodigdheden. Bij ons vindt u een ruime sortering vogels in binnen en buiten verblijven. Tevens kopen of ruilen wij uw

Nadere informatie

Met o.a. uitnodiging jaarvergadering dinsdag 25 maart a.s. in zaaltje Maarsbergen DRINGENDE oproep kandidaten bestuursfunctie actuele ledenlijst

Met o.a. uitnodiging jaarvergadering dinsdag 25 maart a.s. in zaaltje Maarsbergen DRINGENDE oproep kandidaten bestuursfunctie actuele ledenlijst Met o.a. uitnodiging jaarvergadering dinsdag 25 maart a.s. in zaaltje Maarsbergen DRINGENDE oproep kandidaten bestuursfunctie actuele ledenlijst Maart 2014 Bestuur van de vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg

Nadere informatie

Bestuur van vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg e.o.

Bestuur van vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg e.o. Met hierin o.a. Uitnodiging jongvogelavond dinsdag 19 september 2017 2e ringenbestelling 2018 Inschrijfavond tentoonstelling 2017 Bestuur van vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg e.o. Voorzitter: Erik-Jan

Nadere informatie

VV WITROKA HENK VAN OS. Dierenspeciaalzaak & Vogelhandel. Al ruim 50 jaar uw dierenspecialist! RIDDERKERK, Opgericht in november 1956 Aangesloten NBvV

VV WITROKA HENK VAN OS. Dierenspeciaalzaak & Vogelhandel. Al ruim 50 jaar uw dierenspecialist! RIDDERKERK, Opgericht in november 1956 Aangesloten NBvV HENK VAN OS Dierenspeciaalzaak & Vogelhandel Het adres voor al uw diervoeders en benodigdheden. Bij ons vindt u een ruime sortering vogels in binnen en buiten verblijven. Tevens kopen of ruilen wij uw

Nadere informatie

VV WITROKA HENK VAN OS. Dierenspeciaalzaak & Vogelhandel. Al ruim 50 jaar uw dierenspecialist! RIDDERKERK, Opgericht in november 1956 Aangesloten NBvV

VV WITROKA HENK VAN OS. Dierenspeciaalzaak & Vogelhandel. Al ruim 50 jaar uw dierenspecialist! RIDDERKERK, Opgericht in november 1956 Aangesloten NBvV HENK VAN OS Dierenspeciaalzaak & Vogelhandel Het adres voor al uw diervoeders en benodigdheden. Bij ons vindt u een ruime sortering vogels in binnen en buiten verblijven. Tevens kopen of ruilen wij uw

Nadere informatie

KoliBrief Nummer 18, Nov 2016

KoliBrief Nummer 18, Nov 2016 Nummer 18, Nov 2016 Beste VKZ leden, In deze speciale kolibrief vinden jullie de uitnodiging voor de jaarvergadering van 2016. We hopen jullie allemaal te zien op zondag 27 november. Namens het bestuur,

Nadere informatie

Nederlandse Grasparkieten Club

Nederlandse Grasparkieten Club Nederlandse Grasparkieten Club Aangesloten bij de World Budgerigar Organisation Uitnodiging Voor het bijwonen van de JAARVERGADERING van de NGC-DBS op 28 maart 2013 in Café-zalencentrum De Gouden Leeuw,

Nadere informatie

Met o.a. Uitnodiging feestavond vrijdag 22 januari a.s. Contributie / incasso 2016 Ringenbestellen 3 e ronde

Met o.a. Uitnodiging feestavond vrijdag 22 januari a.s. Contributie / incasso 2016 Ringenbestellen 3 e ronde Met o.a. Uitnodiging feestavond vrijdag 22 januari a.s. Contributie / incasso 2016 Ringenbestellen 3 e ronde Januari 2016 Bestuur van vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg e.o. Voorzitter: Erik-Jan Huisman

Nadere informatie

ACTIVITEITEN MAANDAG. Ouderenbiljart uur. Info: dhr. A. Goossens tel Bridge uur. Indo: dhr J. v.d.

ACTIVITEITEN MAANDAG. Ouderenbiljart uur. Info: dhr. A. Goossens tel Bridge uur. Indo: dhr J. v.d. Wijkcentrum Jan Ligthart Bergweg 12, 4461 NB Goes Telefoon 0113-232735 Gironummer 5859466 KvK 22029749 Website: http://site.zeelandnet.nl/goesoost/ BESTUUR Voorzitter Dhr. J. E. Mieras Tulpstraat 74, 4461

Nadere informatie

website Nieuwsbrief Januari 2017

website  Nieuwsbrief Januari 2017 Brabants Amateur Wijnmakers-en Bierbrouwersgilde Rivierenland Beste Gildeleden, website www.gilde-rivierenland.nl Nieuwsbrief Januari 2017 Voor iedereen die we nog niet gezien hebben op onze nieuwjaar

Nadere informatie

Voorzitter: Henk van Valkenburg Margrietstraat CR Buren Tel.:

Voorzitter: Henk van Valkenburg Margrietstraat CR Buren Tel.: 1 HET E.C.K.E.V. BESTUUR BESTAAT UIT DE VOLGENDE PERSONEN: Voorzitter: Henk van Valkenburg h.valkenburg19@upcmail.nl Margrietstraat 3 4116 CR Buren Tel.: 06-24927990 2 e Voorzitter: VACANT Waarnemend J.

Nadere informatie

Volierevereniging Zanglust Fügelnijs, mei 2015

Volierevereniging Zanglust Fügelnijs, mei 2015 1 Volierevereniging Zanglust Fügelnijs, mei 2015 Nieuwe lay-out Nieuwe mensen hebben vaak andere ideeën, zo ook nu weer. Het Fugelnijs kon wel wat kleur gebruiken en styling. Voor je ligt het resultaat.

Nadere informatie

14 de JAARGANG NR 46. Zomer 2009

14 de JAARGANG NR 46. Zomer 2009 VERENIGING VAN OUD FOKKER EMPLOYÉS 14 de JAARGANG NR 46. Zomer 2009 INDIEN ONBESTELBAAR S.V.P. RETOUR: Kootwijkstraat 135 / 2573 XM Den Haag ===============================================================

Nadere informatie

CLUBBLAD B.S.V. WEST. Editie maart

CLUBBLAD B.S.V. WEST.  Editie maart CLUBBLAD B.S.V. WEST Mail Jeugd: Mail: Website: opgevenbsvwestjeugd@hotmail.com bsvwestleden@hotmail.com www.bsv-west.nl 2018 Editie maart Dagelijks bestuur en bestuursleden: Voorzitter : Jan de Vos Henri

Nadere informatie

Bestuur van de vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg

Bestuur van de vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg Mei/Juni 2010 Bestuur van de vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg Voorzitter: Erik-Jan Huisman de Heuvel 5 3931 RH Woudenberg tel. 033-2866901 Secretariaat: Daan Huisman Henschoterlaan 28 3931 DB Woudenberg

Nadere informatie

Met o.a. feestavond vrijdag 24 januari a.s. in zaal TTV Smash laatste mogelijkheid ringenbestelling 3 e ronde 2014 terugblik tentoonstelling

Met o.a. feestavond vrijdag 24 januari a.s. in zaal TTV Smash laatste mogelijkheid ringenbestelling 3 e ronde 2014 terugblik tentoonstelling Met o.a. feestavond vrijdag 24 januari a.s. in zaal TTV Smash laatste mogelijkheid ringenbestelling 3 e ronde 2014 terugblik tentoonstelling Januari 2014 Bestuur van de vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg

Nadere informatie

Bestuur van de vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg

Bestuur van de vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg Maart 2012 Bestuur van de vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg Voorzitter: Erik-Jan Huisman de Heuvel 5 3931 RH Woudenberg tel. 033-2866901 1 e Secretaris: Daan Huisman John F. Kennedylaan 101 3931

Nadere informatie

Nationale TT 2015, Volière Vereniging De Huisvriend.

Nationale TT 2015, Volière Vereniging De Huisvriend. Geachte vogelliefhebber, Van 30 oktober t/m 1 november organiseert Volière vereniging De Huisvriend uit Rothem-Meerssen voor de 17-de keer op rij een Nationale Vogeltentoonstelling. We willen net zoals

Nadere informatie

de Vogelvrienden Leusden

de Vogelvrienden Leusden de Vogelvrienden Leusden Tentoonstellingsreglement 37 e kampioenschap Van Amersfoort 2014 De show wordt gehouden op de volgende data: Vrijdag Zaterdag Zondag 7 november van 20.00 tot 22.00 uur 8 november

Nadere informatie

Bestuur van de vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg

Bestuur van de vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg Mei 2011 Bestuur van de vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg Voorzitter: Erik-Jan Huisman de Heuvel 5 3931 RH Woudenberg tel. 033-2866901 1 e Secretaris: Daan Huisman Henschoterlaan 28 3931 DB Woudenberg

Nadere informatie

Nieuwsbrief 11 van het RBIJ bestuur maart 2015

Nieuwsbrief 11 van het RBIJ bestuur maart 2015 Nieuwsbrief 11 van het RBIJ bestuur maart 2015 Beste leden, ouders/verzorgers en begunstigers, Voor je ligt de nieuwsbrief 11 van het bestuur van Reddingsbrigade IJsselstein. Met deze nieuwsbrief wil het

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 2 e kwartaal Aangesloten bij de NBvV, afdelingscode A39, KvK Almere , bankrekening: NL05INGB , EVvV Almere

Nieuwsbrief. 2 e kwartaal Aangesloten bij de NBvV, afdelingscode A39, KvK Almere , bankrekening: NL05INGB , EVvV Almere Nieuwsbrief 2 e kwartaal 2018 Aangesloten bij de NBvV, afdelingscode A39, KvK Almere 4006.1108, bankrekening: NL05INGB0005339101, EVvV Almere 1 bestuur voorzitter secretaris penningmeester TZ-commissaris

Nadere informatie

Met o.a. Jongvogelavond maandag 9 september a.s. met dhr. Schalkwijk uit IJsselstein en dhr. Wijgerde uit Waalwijk Ringenbestelling 2 e ronde 2014

Met o.a. Jongvogelavond maandag 9 september a.s. met dhr. Schalkwijk uit IJsselstein en dhr. Wijgerde uit Waalwijk Ringenbestelling 2 e ronde 2014 Met o.a. Jongvogelavond maandag 9 september a.s. met dhr. Schalkwijk uit IJsselstein en dhr. Wijgerde uit Waalwijk Ringenbestelling 2 e ronde 2014 Augustus 2013 Bestuur van de vogelvereniging Zang & Kleur

Nadere informatie

Met o.a. Uitnodiging maandag 5 september Terugblik lezing Lou Megens Ringenbestellen 2e ronde 2017 Jeugddistrictsdag zaterdag 1 oktober Leusden

Met o.a. Uitnodiging maandag 5 september Terugblik lezing Lou Megens Ringenbestellen 2e ronde 2017 Jeugddistrictsdag zaterdag 1 oktober Leusden Met o.a. Uitnodiging maandag 5 september Terugblik lezing Lou Megens Ringenbestellen 2e ronde 2017 Jeugddistrictsdag zaterdag 1 oktober Leusden Augustus 2016 Bestuur van vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg

Nadere informatie

Met hierin o.a. Vooruitblik 2017 Terugblik tentoonstelling 2016 Uitnodiging feestavond vrijdag 20 januari Jubileumcadeau leden

Met hierin o.a. Vooruitblik 2017 Terugblik tentoonstelling 2016 Uitnodiging feestavond vrijdag 20 januari Jubileumcadeau leden Met hierin o.a. Vooruitblik 2017 Terugblik tentoonstelling 2016 Uitnodiging feestavond vrijdag 20 januari Jubileumcadeau leden Bestuur van vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg e.o. Voorzitter: Erik-Jan

Nadere informatie

V.V. WITROKA. Januari t/m Februari RIDDERKERK Opgericht in november 1956 ( 1 )

V.V. WITROKA. Januari t/m Februari RIDDERKERK Opgericht in november 1956 ( 1 ) V.V. WITROKA RIDDERKERK Opgericht in november 1956 Januari t/m Februari 2019 ( 1 ) Verslag van de Tentoonstelling 2018. Op maandag 26-11-2018 zijn we begonnen met het opbouwen van de tentoonstelling. Zo

Nadere informatie

t Wiekendje Agenda: Vrijdag 30 september: speelgoedtijd groepen 1-2.

t Wiekendje  Agenda: Vrijdag 30 september: speelgoedtijd groepen 1-2. t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Vrijdag 30 september: speelgoedtijd groepen 1-2. Maandag 3 oktober: erfgoedproject Kort en Klein Dinsdag 4 oktober: dierendag Dinsdag 4 oktober: GMR-vergadering Woensdag

Nadere informatie

Jaargang 70 volgnr. 8 / december 2017

Jaargang 70 volgnr. 8 / december 2017 Voorzitter: Jo Paffen 06-16889012 045-5743084 voorzitter@ssovh.nl Secretariaat: Schaesbergerweg 157 6415 AG Heerlen secretaris@ssovh.nl Penningmeester: Jo Ampts Jaargang 70 volgnr. 8 / december 2017 06-47252779

Nadere informatie

VOGELVERENIGING MIDDEN-HOLLAND Opgericht 17 april Aangesloten bij de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers.

VOGELVERENIGING MIDDEN-HOLLAND Opgericht 17 april Aangesloten bij de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers. VOGELVERENIGING MIDDEN-HOLLAND Opgericht 17 april 2001. Aangesloten bij de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers. 2 Voorzitter: Th. J.M. Lamers J. v. Hoofstraat 11 2811 VM Reeuwijk 0182-392333/06-46144676

Nadere informatie

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3 Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3 Mededelingen van het Bestuur Nieuwe trainer herhaalde oproep Na lang zoeken is het ons eindelijk gelukt om een nieuwe trainer te vinden. Voor het seizoen 2013/2014

Nadere informatie

Club blad V.V.Vogelvreugd

Club blad V.V.Vogelvreugd Club blad V.V.Vogelvreugd Beverwijk en Omstreken Aangesloten Bij de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers Opgericht April 947 vogelvreugd VOLIERE VERENIGING BEVERWIJK EN OMSTREKEN OPGERICHT APRIL 947 AANGESLOTEN

Nadere informatie

1. Opening. 2. Behandelen agendapunten Woningbelang.

1. Opening. 2. Behandelen agendapunten Woningbelang. Verslag van de Bestuursvergadering van Huurders Belangen Vereniging Valkenswaard 2 oktober 2017 Bij Feesterij Lugano te Valkenswaard. Aanvang 19.30 uur Naam Aanwezig Afwezig Naam Aanwezig Afwezig Fred

Nadere informatie

Bestuur van de vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg

Bestuur van de vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg Februari 2013 Bestuur van de vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg Voorzitter: Erik-Jan Huisman de Heuvel 5 3931 RH Woudenberg tel. 033-2866901 1 e Secretaris: Daan Huisman John F. Kennedylaan 101 3931

Nadere informatie

Notulen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de GGC op dinsdag 11 april 2017.

Notulen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de GGC op dinsdag 11 april 2017. Notulen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de GGC op dinsdag 11 april 2017. 1. Opening. De voorzitter opent de vergadering door iedereen van harte welkom te heten. 2. Mededelingen. De voorzitter

Nadere informatie

CLUBBLAD B.S.V. WEST. Opgericht Editie oktober

CLUBBLAD B.S.V. WEST. Opgericht Editie oktober CLUBBLAD B.S.V. WEST Opgericht 1934 Mail Jeugd: Mail: Website: opgevenbsvwestjeugd@hotmail.com bsvwestleden@hotmail.com www.bsv-west.nl 2018 Editie oktober Dagelijks bestuur en bestuursleden: Voorzitter

Nadere informatie

Aquariumvereniging ``A.V. Waterweelde ``

Aquariumvereniging ``A.V. Waterweelde `` Heerlerheide Aquariumvereniging ``A.V. Waterweelde `` Opgericht: 7 oktober 1961 te Heerlerheide gemeente Heerlen. Koninklijk goedgekeurd bij besluit van 4 september 1975 Aangesloten bij de N.B.A.T. en

Nadere informatie

Inschrijfformulier seizoen 2009-2010

Inschrijfformulier seizoen 2009-2010 Inschrijfformulier seizoen 2009-2010 Naam : Voornaam : Adres : Postcode/woonplaats : / Telefoonnummer : / Mobiel: Geboortedatum : / E-mail adres Geslacht : M / V* *doorstrepen wat niet van toepassing is.

Nadere informatie

Sponsor All In. Opbrengst Dec 11.24. Nieuwsbrief februari 2013 nr.93 Pagina 1 van 10

Sponsor All In. Opbrengst Dec 11.24. Nieuwsbrief februari 2013 nr.93 Pagina 1 van 10 Nieuwsbrief nr. 93 jaargang 9 februari 2013 Hallo allemaal, In deze uitgave aandacht voor de algemene ledenvergadering. Iedereen is van harte harte welkom! In de bijlage staan de notulen van vorig jaar.

Nadere informatie

CLUBBLAD B.S.V. WEST. Opgericht Editie september

CLUBBLAD B.S.V. WEST. Opgericht Editie september CLUBBLAD B.S.V. WEST Opgericht 1934 Mail Jeugd: Mail: Website: opgevenbsvwestjeugd@hotmail.com bsvwestleden@hotmail.com www.bsv-west.nl 2018 Editie september Dagelijks bestuur en bestuursleden: Voorzitter

Nadere informatie

Informatieboekje. Gymnastiekvereniging. OKK Ridderkerk 2015

Informatieboekje. Gymnastiekvereniging. OKK Ridderkerk 2015 Informatieboekje 2015 Gymnastiekvereniging OKK Ridderkerk 2015 Vakantie De gymnastiekvakanties zijn gelijk aan de vakanties van de openbare basisscholen in Ridderkerk. Algemene informatie voor nieuwe leden.

Nadere informatie

ERMELOSE VOGELVERENIGING DE KLEURZANGER FEBRUARI 2012 AANGESLOTEN BIJ:

ERMELOSE VOGELVERENIGING DE KLEURZANGER FEBRUARI 2012 AANGESLOTEN BIJ: ERMELOSE VOGELVERENIGING DE KLEURZANGER FEBRUARI 2012 2008 2008 AANGESLOTEN BIJ: 2008 BESTUUR ERMELOSE VOGELVERENIGING DE KLEURZANGER Ereleden: Dhr. A. Geitenbeek, Dhr. A.J. Boer, Dhr. H. Teunissen en

Nadere informatie

ALGEMENE LEDENVERGADERING. 10 oktober 2014

ALGEMENE LEDENVERGADERING. 10 oktober 2014 ALGEMENE LEDENVERGADERING 10 oktober 2014 Agenda ALV 2014 1. Opening 2. Ingekomen stukken en mededelingen 3. Goedkeuring notulen van de ALV van 24 mei 2013. 4. Bestuur 5. Presentatie jaarverslag van het

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement Vogelvreugd

Huishoudelijk reglement Vogelvreugd Huishoudelijk reglement Vogelvreugd Artikel 1. De rechten en plichten van de leden, voor zover in dit reglement niet nader omschreven, worden door het bestuur vastgesteld. Artikel 2. Royement van het lidmaatschap

Nadere informatie

Afdeling Harderwijk-Hierden

Afdeling Harderwijk-Hierden Afdeling Harderwijk-Hierden Nieuwsbrief Januari 2014 Van de bestuurstafel Na de hernieuwde start op de ledenvergadering van september 2013 zet het bestuur zich met enthousiasme in om de afdeling Harderwijk-Hierden

Nadere informatie

Bestuur van de vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg

Bestuur van de vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg Maart 2011 Bestuur van de vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg Voorzitter: Erik-Jan Huisman de Heuvel 5 3931 RH Woudenberg tel. 033-2866901 1 e Secretaris: Daan Huisman Henschoterlaan 28 3931 DB Woudenberg

Nadere informatie

Met o.a. Goed nieuws over de tentoonstellingslocatie! Uitnodiging jongvogelavond woensdag 9 september 2015 Terugblik presentatie René de Waal

Met o.a. Goed nieuws over de tentoonstellingslocatie! Uitnodiging jongvogelavond woensdag 9 september 2015 Terugblik presentatie René de Waal Met o.a. Goed nieuws over de tentoonstellingslocatie! Uitnodiging jongvogelavond woensdag 9 september 2015 Terugblik presentatie René de Waal Herinnering contributie Augustus 2015 Bestuur van vogelvereniging

Nadere informatie

Reglement ouderraad. Dit reglement is opgesteld in het schooljaar 2009/2010 Goedgekeurd op 7 december 2010

Reglement ouderraad. Dit reglement is opgesteld in het schooljaar 2009/2010 Goedgekeurd op 7 december 2010 Reglement ouderraad Dit reglement is opgesteld in het schooljaar 2009/2010 Goedgekeurd op 7 december 2010 Basisschool Sint Jozef Grotestraat 142 5931 CZ Tegelen Inhoudsopgave: Blz. 1. Begripsbepaling 3

Nadere informatie

Aquariumvereniging ``A.V. Waterweelde ``

Aquariumvereniging ``A.V. Waterweelde `` Heerlerheide Aquariumvereniging ``A.V. Waterweelde `` Opgericht: 7 oktober 1961 te Heerlerheide gemeente Heerlen. Koninklijk goedgekeurd bij besluit van 4 september 1975 Aangesloten bij de N.B.A.T. en

Nadere informatie

LEDENVERGADERING. Op maandag 09 september 2013 wordt er een vergadering voor de leden gehouden. 20:00 uur in de broeikas. Adres: JULIANAWEG 47

LEDENVERGADERING. Op maandag 09 september 2013 wordt er een vergadering voor de leden gehouden. 20:00 uur in de broeikas. Adres: JULIANAWEG 47 Email: prachtenpraalakersloot@gmail.com Pracht en Praal 42 Bestuur. Voorzitter: Penningmeester en N.Stobbe. Pr.Irenelaan 11 1911 HT Uitgeest.Tel.0251-313645 e.mail: C.Arends. 2é Voorzitter: Dorpsstraat

Nadere informatie

Aquariumvereniging ``A.V. Waterweelde ``

Aquariumvereniging ``A.V. Waterweelde `` Heerlerheide Aquariumvereniging ``A.V. Waterweelde `` Opgericht: 7 oktober 1961 te Heerlerheide gemeente Heerlen. Koninklijk goedgekeurd bij besluit van 4 september 1975 Aangesloten bij de N.B.A.T. en

Nadere informatie

Open Grens-Regio Vogelshow 2015 Onze Vogels Sittard

Open Grens-Regio Vogelshow 2015 Onze Vogels Sittard Secretariaat Organisatie: Huub Mertens P.P.Rubensstraat 32 6137 XX Sittard 06-19053510; huubmertns54@gmail.com Open Grens-Regio Vogelshow 2015 Onze Vogels Sittard Tentoonstellingsregels Inschrijfformulier:

Nadere informatie

REGLEMENT VERENIGING PLATFORM HYDRAULIEK. Inhoudsopgave. Artikel 2 Aanmelding en toelating tot het lidmaatschap. Artikel 11:

REGLEMENT VERENIGING PLATFORM HYDRAULIEK. Inhoudsopgave. Artikel 2 Aanmelding en toelating tot het lidmaatschap. Artikel 11: REGLEMENT VERENIGING PLATFORM HYDRAULIEK Inhoudsopgave Artikel 1: Artikel 2: Artikel 3: Artikel 4: Artikel 5: Artikel 6: Artikel 7: Artikel 8: Artikel 9: Artikel 10: Artikel 11: Algemene bepalingen Aanmelding

Nadere informatie

Vereniging van Oud-Medewerkers

Vereniging van Oud-Medewerkers datum 15 december 2016 datum vergadering 25 januari 2017 van Amber Verrycken (secretaris) tijd vergadering 14:30 16:00 e-mail amj.verrycken@avans.nl locatie vergadering Tilburg, Prof. Cobbenhagenlaan 13

Nadere informatie

Verkiezingsprocedure van het bestuur

Verkiezingsprocedure van het bestuur Verkiezingsprocedure van het bestuur Artikel 1 Het bestuur bestaat uit drie of vijf leden van wie er drie uit de bovenbouw moeten komen, deze drie zullen de functies voorzitter, penningmeester en secretaris

Nadere informatie

Dagcompetitie. Aanwezig van de verenigingen: Alle verenigingen vertegenwoordigd door één of meerdere personen, totaal 50 personen.

Dagcompetitie. Aanwezig van de verenigingen: Alle verenigingen vertegenwoordigd door één of meerdere personen, totaal 50 personen. Dagcompetitie Notulen van de algemene ledenvergadering van de Dagcompetitie, gehouden op 22 mei 2015 bij biljartvereniging Roac te Rijpwetering. Aanwezig van het Bestuur: Hans van Aalst, Piet Volwater,

Nadere informatie

Verslag Algemene Ledenvergadering Bowlingvereniging Wijndaelerduin Gehouden op woensdag 27 mei 2015 te Den Haag.? stemgerechtigde leden

Verslag Algemene Ledenvergadering Bowlingvereniging Wijndaelerduin Gehouden op woensdag 27 mei 2015 te Den Haag.? stemgerechtigde leden Verslag Algemene Ledenvergadering Bowlingvereniging Wijndaelerduin Gehouden op woensdag 27 mei 2015 te Den Haag Aanwezig: Afwezig met kennisgeving: Afwezig bestuur: Notulen opgemaakt door: 50 stemgerechtigde

Nadere informatie

100 jaar De Grote Karper

100 jaar De Grote Karper Programmaboekje 100 jaar De Grote Karper Jubileumjaar 2014 - 2 - Beste lezer(es). Zoals in het logo staat aangegeven, is onze vereniging in 1914 opgericht en bestaat dit jaar dus 100 jaar. Om dit te vieren,

Nadere informatie

Verslag. 1.1. Opening.

Verslag. 1.1. Opening. Verslag Verzenddatum 17 januari 2008 Onderwerp Vergadering van het 'nieuwe' Drechtstedenbestuur Vergaderdatum 16 januari 2008, 20.00 uur Locatie Lokaal 'de Luchtbode' (1738) Aanwezig de heer L. (Leen)

Nadere informatie