Reserveer via je maatschappelijk werker, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Reserveer via je maatschappelijk werker, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd"

Transcriptie

1 Vrijetijdskalender voor -klanten(17 December 2015) Reserveer via je maatschappelijk werker, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Bestemd voor Wanneer Wat Waar Prijs Aantal beschikbaar op 17/12/2015 Inhoud 23/12/2015 Muziek: Het Zesde Metaal De Roma 2,00 euro 2 Niets Doen Is Geen Optie. En al helemaal niet voor Het Zesde Metaal, want de groep rond frontman Wannes Cappelle heeft met zijn derde album Nie Voe Kinders de kloof met de kopgroep definitief gedicht. Sterker nog: dankzij een sterk viersterrenrecensies en twee singles die het tot radiohit hebben geschopt, zitten Cappelle en co nog fris genoeg om aan de kop te sleuren. Naast talrijke verstilde pareltjes uit zijn drie albums trakteert Het Zesde Metaal ook met ijzersterk materiaal uit Spelen in Berlin, de gloednieuwe EP met werk over de Eerste Wereldoorlog die in september verschijnt. 30/12/ uur Muziek: Helmut Lotti Faith, Hope and Love De Roma 2,00 euro 2 Helmut Lotti speelt zijn nieuwe album "Faith, Hope and Love" voor in De Roma. Hij liet zich inspireren door de sound van Elvis Presley. Dit concert wordt gefilmd voor TV. Verwacht een fantastische show met groot orkest en Helmut op z n allerbest.

2 13/01/2016 Muziek: Vardan Hovanissian & Emre Gültekin De Roma 2,00 euro 4 Vardan Hovanissian is één van de meesters van de duduk: een dubbelrietinstrument uit Armenië. Samen met de Turkse saz-speler Emre Gültekin maakte hij de cd «Adana». Adana refereert niet alleen naar de stad waar de Armeense tragedie van 100 jaar geleden zijn aanloop kende, maar staat ook voor de droom van een ander Adana, een stad waar Turken en Armeniërs in harmonie samenleven. 13/01/ uur Muziek: Liedjes met wortels (5+) CC Deurne 2,00 euro 5 Met het verhaal over Elan als leidraad verzamelden zangeres Soetkin Baptist een reeks parels. Jarenlang reisde deze musicoloog de wereld af en bouwde aan een indrukwekkende verzameling liederen. Met niets meer dan een stem, een ukelele en een luit betoveren Soetkin en Jan hun publiek met een eenvoudig en ontroerend concert voor iedereen vanaf 5 jaar. Bijzonder mooi vertolkte liedjes over leven en dood, geluk en verdriet, met een heel eenvoudig, ouderwets voorleesverhaaltje ertussen. 16/01/2016 Voetbal: RAFC ASV Geel Bosuil Gratis 23 We hebben 50 gratis tickets beschikbaar voor de voetbalwedstrijd: R Antwerp FC - ASV Geel 17/01/2016 Musical: Oorkaan & Percossa(5+) Tijgers op de trap CC Merksem concertzaal 2,00 euro 1 van al zijn speelgoed speelt Mo het liefst met zijn cowboys, indianen en andere stoere helden. Dan wordt Mo ziek en moet hij naar het ziekenhuis. Maar cowboy, indiaan, motorman en bandiet gaan stiekem met hem mee. Want dan zijn de nachten niet zo eng, de pillen niet zo vies en wordt hij vast snel beter. Een humoristische en ontroerende muziekvoorstelling over niet meer bang zijn en een held worden.

3 20/01/ uur Muziek: Quatuor Modigliani & Eric Le Sage Shumann DeSingel, Blauwe Zaal 2,00 euro 13 Meesterwerken van Schumann door de top van de Franse muziekwereld. Het fantastische Quatuor Modigliani wordt bijgestaan door Eric Le Sage, dé Schumannspecialist. De piano speelt een hoofdrol. 30/01/ uur Voetbal: RAFC K SK Heist Bosuil Gratis 37 We hebben 50 gratis tickets beschikbaar voor de voetbalwedstrijd: R Antwerp FC - K SK Heist uur Volleybal: Topvolley Caallant Antwerpen VDK Gent Arenahal Gratis 20 We hebben 20 gratis tickets beschikbaar voor de competitiewedstrijd Topvolley Callant Antwerpen - VDK Gent Dameshandbal: DHW United Antwerpen DHC Waasmunster Sporthal Sorghvliedt Gratis 10 We hebben 10 gratis tickets beschikbaar voor de competitiewedstrijd dameshandbal DHW United Antwerpen - DHC Waasmunster uur Disney On Ice Betoverende Werelden: wachtlijst niet afgehaalde tickets 5 en 6 februari Lotto Arena 2,00 euro 185 Mis je jaarlijkse afspraak met de Disneyfiguren op het ijs van de Lotto Arena niet! Dit jaar komen vier Disneyverhalen aan bod: Cars, De Kleine Zeemeermin, Toy Story en voor de eerste keer op het Antwerpse ijs, Frozen. Verwacht je aan razendsnelle stunts van Bliksem McQueen, duik mee onder zee met Ariel, race met Buzz Lightyear in een vuilniswagen en kijk binnen in de winterse wereld Arandelle van Anna en Elsa.

4 Suske en Wiske De Musical: De Circusbaron: Wachtlijst niet afgehaalde tickets Stadschouwburg Antwerpen 2,00 euro 22 Suske en Wiske vieren dit jaar hun 70ste verjaardag. Dit wordt gevierd met de familiemusical Suske en Wiske De Circusbaron. Een voorstelling vol spanning, avontuur, humor, spectaculaire acts en fijne muziek die je niet meer uit je hoofd krijgt! De Frutsels Theater Aan De Stroom 2,00 euro 19 Een muzikale voorstelling geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar, gebaseerd op het boek van Marieke Van Hooff. Meneer Frutsel kan niet wachten om zijn uitvindingen voor te stellen. Hoewel zijn uitvindingen soms een beetje mislukken is mevrouw Frutsel heel trots op hem. Samen met hun drie schapen beleven ze de gekste avonturen. 9/02/ uur Muziek: Kapitein Winnokio De Roma 2,00 euro 5 Kapitein Winokio zingt het hele jaar rond. Beleef een volledig jaar in één uur: vallende sneeuw, stralende zon, bloeiende bloemen en kale takken wisselen elkaar moeiteloos af. Geniet van de gezelligheid van een haardvuur, de romantiek van een picknick en de euforie van een zonovergoten dag. Voel hoe de klankkleur van de muziek verandert op het ritme van de seizoenen. 10/02/2016 Volleybal: Topvolley Callant Antwerpen Knack Roeselare Arenahal Gratis 19 We hebben 20 gratis tickets beschikbaar voor de competitiewedstrijd Topvolley Callant Antwerpen - Kanck Roeselare 13/02/ uur Voetbal: RAFC Sereing United Bosuil Gratis 43 We hebben 50 gratis tickets beschikbaar voor de voetbalwedstrijd: R Antwerp FC - Seraing United

5 13/02/2016 Theater/Comedy: Michael Van Peel Overleeft 2015 De Roma Gratis Zeventig jaar vrede in Europa. De Zweedse coalitie steekt eindelijk in elkaar, iedereen is Charlie, de Islamitische Staat zit met een serieus begrotingstekort en de Vlaamse Leeuw ligt te spinnen in zijn mand. Maar schijn bedriegt. Een ding is zeker, er gaan koppen rollen. Met of zonder hulp van mannen met baarden. "De streken van een standupper, de theatraliteit van een conferencier, de wereldbeschouwing van een columnist en de fluwelen durf van een rebel in kostuum." 13/02/ uur K3 Show 2016: wachtlijst niet afgehaalde tickets Lotto Arena 2,00 euro 1 Onlangs kondigden Karen, Kristel en Josje aan dat zij de fakkel zullen doorgeven aan drie nieuwe zangeressen. Voor Karen, Kristel en Josje definitief afscheid nemen stellen zij de nieuwe K3-meisjes, Hanne, Marthe en Klaasje, persoonlijk aan hun fans voor en bouwen ze met zijn zessen een dubbel zo groot K3-feest! 18/02/ uur Theater: Simon Stone & Belvoir Theater sydney The Wild Duck desingel, Rode Zaal 2,00 euro 19 Een klassieker van Ibsen in een eigentijdse regie van Australiër Simon Stone. De voorstelling is Engels gesproken met Nederlandse en Franse boventitels. Wat weegt zwaarder: de pijnlijke waarheid of de leugen om bestwil? Dat is de vraag in dit stuk dat 130 jaar geleden geschreven werd en nog steeds actueel is. 19/02/2016 Muziek: Isbells De Roma 2.00 euro 8 Isbells is één van de mooiste succesverhalen uit de recente Belgische muziekgeschiedenis. In 2009 bracht frontman Gaëtan Vandewoude met Isbells een debuutplaat uit die schijnbaar uit het niets kwam en pers en publiek met verstomming sloeg. De plaat haalde goud in België, singles waren maanden niet uit de ether te slaan en ook het buitenland ging helemaal overstag. Opvolger Stoalin uit 2012 bevestigde zonder moeite. Na een hele reeks concerten in binnen- en buitenland (Stoalin bracht Isbells zelfs tot China en Japan) komt er in het najaar van 2015 een nieuwe plaat aan, die ze in februari meebrengen naar De Roma.

6 19/02/ uur Theater FroeFroe (10+): Labyrint CC Merksem concertzaal 2,00 euro 10 Dat ze nog veel te jong is voor de liefde en eerst moet proeven van t leven, zegt hij. Als ge jong zijt, wilt ge niet zomaar proeven van t leven, zegt zij. Als ge jong zijt, wilt ge u overeten aan t leven, er in zwelgen tot ge niet meer kunt. Hij is Minos, oud en koning. Te koppig om al te sterven, te verduurd om nog verder te leven. Zij is Ariadne, jong en voorbestemd. Te wispelturig om haar lot te trotseren, te weerbarstig om het te ondergaan. 19/02/ uur Theater: Hoerenleed Theater Aan De Stroom 2,00 euro 18 Hoerenleed is een schitterende tragi-komedie met veel humor. Het verhaal van Emmy en Jenny, twee "dames van plezier".. Beiden hebben ze hun dromen en denken ze na over hun toekomst, maar schijnbaar zijn ze jaloers en kunnen ze mekaar moeilijk verdragen. In werkelijkheid echter zijn het twee sukkelaars, die mekaar niet kunnen missen. 21/02/ uur Appassionata In De Ban Van De Spiegel: Wachtlijst niet afgehaalde tickets Lotto arena 2,00 euro 69 Europa s succesvolste live-entertainmentshow met paarden. Laat je ontroeren door spelende, vrije paarden of wilde stuntruiters en bereid je voor op enorme spanning en kippenvel. 24/02/2016 Volleybal: Topvolley Callant Antwerpen VC Asse Lennik Arenahal Gratis 19 We hebben 20 gratis tickets beschikbaar voor de competitiewedstrijd Topvolley Callant Antwerpen - VC Asse Lennik 25/02/2016 Muziek: Boubacar Traoré De Roma 2,00 euro 8 Boubacar Traoré is één van die blueslegenden van West- Afrika. U krijgt nu de geweldige kans om KarKar live aan het werk te zien tijdens een beperkte Vlaamse tour. KarKars muziek is een mengeling van blues en Malinese rootsmuziek, gebaseerd op de Khassonké ritmes van Noord-West Mali. Zijn bluesmuziek is de pure uitdrukking van emoties: liefde, verdriet, melancholie, vreugde. Boubacar is een verhalenverteller wiens liedjes niet kunnen worden uitgelegd. Geef je met volle lijf en ziel over om zijn muziek te begrijpen. Misschien ervaar je dan wel een Afrika voorbij de clichés en de vooroordelen.

7 uur Theater: Stones in his Pocket Theater Aan De Stroom 2,00 euro 20 Stones in his pocket is indrukwekkend van de eerste tot de laatste sekonde: het werd reeds in meer dan 32 landen in 27 talen gespeeld, waaronder op Broadway en West-End. Het is een stuk dat boeit van begin tot einde, met verdriet en emotie maar ook humor, hoop en dromen. De acteurs zijn Karel Deruwe en Steven De Lelie, die samen meer dan 15 rollen voor hun rekening nemen, elk personage met een eigen karakter en dialect. 28/02/2016 Muziek: David Davidse, Amaryllis Temmerman en het unieke orgel van Decap De Roma 2,00 euro 9 Waar is de tijd van de dancings? Het was de tijd van onvervalst dansplezier, waarbij het orgel van Decap meestal een van de hoofdrolspelers was. Een van die dancings was het in Vlaanderen wereldberoemde De 14 Billekens. Het mekka van de dansliefhebber, gerund door een dame met 6 dochters. De productie In de 14 Billekens neemt u terug mee naar die tijd. Tony Decap (de vierde generatie van de familie Decap en nog steeds een van de bezielers van de Orgelfabriek in Herentals) begeleidt het orgel live op piano. David Davidse en Amaryllis Temmerman zijn de zangers van dienst. Zij dompelen je onder in de grootste hits uit de geschiedenis van de dancings. Songs van Tom Jones, Frank Sinatra, maar ook nummers van Will Tura, de Zangeres zonder Naam en andere Nederlandstalige klassiekers uit die tijd worden in deze unieke setting weer tot leven gebracht. De sfeer van de voorstelling zorgt voor het zalige gevoel van toen en zal menige dansbeentjes doen kriebelen. Want, dansen mag! 28/02/2016 Kamermuziek: Zemlinsky en Brahms Amuz Augustinus Muziekcentrum 2,00 euro 18 Alexander von Zemlinsky was een componist die rond 1900 werkte in Wenen. Niet zo bekend als Johannes Brahms, zijn tijd- en stadsgenoot, maar zeker even interessant. Drie muzikanten van defilharmonie koppelen het klarinettrio van Zemlinsky aan dat van Brahms. Programma: - Ludwig van Beethoven: Trio voor klarinet, cello en piano in Bes, opus 11 - Alexander Zemlinsky: Trio voor klarinet, cello en piano in d, opus 3 - Johannes Brahms: Klarinettrio in a, opus 114

8 5/03/2016 Musical: Grease Stadsschouwburg Antwerpen 2,00 euro 11 Ontdek deze all time favourite musical met klassiekers als You re The One That I Want, Sandy en Hopelessly Devoted To You die in ieders muzikale geheugen gegrift staan. Grease vertelt het verhaal over de tieners Danny en Sandy die samen een romantische zomer hebben beleefd. 05/03/ uur Voetbal: RAFC Lommel United Bosuil Gratis 50 We hebben 50 gratis tickets beschikbaar voor de voetbalwedstrijd: R Antwerp FC - Lommel United 11/03/ uur Zaalvoetbal: Futsal Topsport Antwerpen Dolce Vita Morlanwelz Sporthal Het Rooi Gratis 20 We hebben 20 tickets beschikbaar voor de zaalvoetbalwedstrijd Futsal Topsport Antwerpen - Dolce Vita Morlanwelz 11/03/ uur Humor: Youssef El Mousaoui, Erhan Demirci & Arbi El Ayachi CC Merksem 2,00 euro 10 Met drie avondvullende shows, enkele filmrollen en tvreeksen kende Youssefs carrière een geweldige start. Dan gaat de wereld plots op zijn kop staan en moet hij de ene tegenslag na de andere incasseren. Youssef speelde op minder dan een jaar alles kwijt en heeft momenten gehad waarin hij dacht uit het leven te stappen. Hoe hij door deze miserie is geraakt, vertelt hij in zijn nieuwste voorstelling: Helemaal Alleen! 12/03/2016 Theater/Muziek: Jonas Vermeulen & Boris Vanseveren CC Berchem 2,00 euro 10 Deze alom bejubelde voorstelling met aansluitend optreden van Hong Kong Dong is er eentje om met stip aan te duiden in je agenda. Het verhaal van little Tommy die op een dag beslist om met zijn fiets de wijde wereld in te trekken, wordt verteld in songs en aangevuld met live tekeningen van Sarah Yu Zeebroek (Hong Kong Dong). Engels gesproken, Engels boventiteld.

Reserveer via je maatschappelijk werker, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd

Reserveer via je maatschappelijk werker, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Vrijetijdskalender voor -klanten(03 December 2015) Reserveer via je maatschappelijk werker, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Feestelijke ruil- en weggeefbeurs en buurt-in-beweging

Nadere informatie

Geniet van vrije tijd. sport en cultuur voor klanten

Geniet van vrije tijd. sport en cultuur voor klanten Geniet van vrije tijd sport en cultuur voor klanten Een selectie uit de vrijetijdskalender Januari tot en met half februari 2016 1 8165114_OCMW_vrijetijdskalender_JAN_feb.indd 1 10/12/15 15:58 Hoe werkt

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten(08 Januari 2016)

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten(08 Januari 2016) Vrijetijdskalender voor -klanten(08 Januari 2016) Reserveer via je maatschappelijk werker, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Bestemd voor Wanneer Wat Waar Prijs 17/01/2016

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten(14 Januari 2016)

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten(14 Januari 2016) Vrijetijdskalender voor -klanten(14 Januari 2016) Reserveer via je maatschappelijk werker, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Bestemd voor Wanneer Wat Waar Prijs Aantal

Nadere informatie

Reserveer via je maatschappelijk werker, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd

Reserveer via je maatschappelijk werker, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Vrijetijdskalender voor -klanten(19 november 2015) Reserveer via je maatschappelijk werker, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Bestemd voor Wanneer Wat Waar Prijs 25/11/2015

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten(28 Januari 2016)

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten(28 Januari 2016) Vrijetijdskalender voor -klanten(28 Januari 2016) Reserveer via je maatschappelijk werker, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Bestemd voor Wanneer Wat Waar Prijs Aantal

Nadere informatie

Geniet van vrije tijd. sport en cultuur voor klanten

Geniet van vrije tijd. sport en cultuur voor klanten Geniet van vrije tijd sport en cultuur voor klanten Een selectie uit de vrijetijdskalender December 2015 tot en met half januari 2016 1 8165114_OCMW_vrijetijdskalender_DECEMBER_JAN.indd 1 6/11/15 11:42

Nadere informatie

Geniet van vrije tijd. sport en cultuur voor klanten

Geniet van vrije tijd. sport en cultuur voor klanten Geniet van vrije tijd sport en cultuur voor klanten Een selectie uit de vrijetijdskalender Februari tot en met half maart 2016 1 11408494_OCMW_vrijetijdskalender_februari_maart_v2.indd 1 3/02/16 13:33

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten(21 Januari 2016)

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten(21 Januari 2016) Vrijetijdskalender voor -klanten(21 Januari 2016) Reserveer via je maatschappelijk werker, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Bestemd voor Wanneer Wat Waar Prijs Aantal

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten(05 februari 2016)

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten(05 februari 2016) Vrijetijdskalender voor -klanten(05 februari 2016) Reserveer via je maatschappelijk werker, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Bestemd voor Wanneer Wat Waar Prijs Aantal

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten(11 februari 2016)

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten(11 februari 2016) Vrijetijdskalender voor -klanten(11 februari 2016) Reserveer via je maatschappelijk werker, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Bestemd voor Wanneer Wat Waar Prijs Aantal

Nadere informatie

Reserveer via je maatschappelijk werker, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd

Reserveer via je maatschappelijk werker, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Vrijetijdskalender voor -klanten(02 november 2015) Reserveer via je maatschappelijk werker, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Bestemd voor Wanneer Wat Waar Prijs Aantal

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor klanten (7 maart 2016)

Vrijetijdskalender voor klanten (7 maart 2016) Vrijetijdskalender voor klanten (7 maart 2016) Bestemd voor Wanneer Wat Waar Prijs Aantal beschikbaar Betaling 9/03/2016 14.15 uur Film: Inside Out filmhuis 1,50 euro 3 11/03/2016 21.15 uur Zaalvoetbal:

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor klanten (14 maart)

Vrijetijdskalender voor klanten (14 maart) Vrijetijdskalender voor klanten (14 maart) Bestemd voor Wanneer Wat Waar Prijs Aantal beschikbaar Betaling 18/03/2016 Opera: La Bohème: Wachtlijst niet afgehaald tickets Stadsschouwburg Antwerpen 2,00

Nadere informatie

Reserveer via je maatschappelijk werker, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd

Reserveer via je maatschappelijk werker, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Vrijetijdskalender voor -klanten(12 november 2015) Reserveer via je maatschappelijk werker, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Bestemd voor Wanneer Wat Waar Prijs Aantal

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten (22 oktober 2015)

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten (22 oktober 2015) Vrijetijdskalender voor -klanten (22 oktober 2015) Reserveer via je maatschappelijk werker, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Bestemd voor Wanneer Wat Waar Prijs Aantal

Nadere informatie

Geniet van vrije tijd. Sport en cultuur voor klanten. Een selectie uit de vrijetijdskalender

Geniet van vrije tijd. Sport en cultuur voor klanten. Een selectie uit de vrijetijdskalender Geniet van vrije tijd Sport en cultuur voor klanten Een selectie uit de vrijetijdskalender maart 2015 Hoe werkt dit boekje? In dit boekje vind je activiteiten waar je gratis of goedkoop naartoe kan. Bij

Nadere informatie

Geniet van vrije tijd

Geniet van vrije tijd Geniet van vrije tijd sport en cultuur voor klanten Een selectie uit de vrijetijdskalender Half augustus tot september 2016 1 12381944_OCMW_vrijetijdskalender_aug_sep_brochure_A5.indd 1 Hoe werkt dit boekje?

Nadere informatie

Aantal beschikbaar op 16/07/2015. Bestemd voor. Inhoud. Wanneer Wat Waar Prijs

Aantal beschikbaar op 16/07/2015. Bestemd voor. Inhoud. Wanneer Wat Waar Prijs Vrijetijdskalender voor -klanten (16 Juli) Reserveer via jouw Maatschappelijk Assistent(e), je werkbegeleider of je klantbegeleider van de Dienst Vrije Tijd Bestemd voor Wanneer Wat Waar Prijs 26/07/2015

Nadere informatie

Inhoud. Aantal beschikbaar op 02/07/2015. Bestemd voor. Wanneer Wat Waar Prijs. Enkel OCMW. 18/07/ uur ZVA Circus: BIANCO

Inhoud. Aantal beschikbaar op 02/07/2015. Bestemd voor. Wanneer Wat Waar Prijs. Enkel OCMW. 18/07/ uur ZVA Circus: BIANCO Vrijetijdskalender voor -klanten (02 Juli) Reserveer via jouw Maatschappelijk Assistent(e), je werkbegeleider of je klantbegeleider van de Dienst Vrije Tijd Bestemd voor Wanneer Wat Waar Prijs Aantal beschikbaar

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten (16 december 2016) Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten (16 december 2016) Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten (16 december 2016) Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten(18 februari 2016)

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten(18 februari 2016) Vrijetijdskalender voor -klanten(18 februari 2016) Reserveer via je maatschappelijk werker, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Bestemd voor Wanneer Wat Waar Prijs Aantal

Nadere informatie

Aantal beschikbaar op 13/08/2015. Bestemd voor. Wanneer Wat Waar Prijs. Inhoud

Aantal beschikbaar op 13/08/2015. Bestemd voor. Wanneer Wat Waar Prijs. Inhoud Vrijetijdskalender voor -klanten (13 augustus) Reserveer via jouw Maatschappelijk Assistent(e), je werkbegeleider of je klantbegeleider van de Dienst Vrije Tijd Bestemd voor Wanneer Wat Waar Prijs Aantal

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten (15 oktober 2015)

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten (15 oktober 2015) Vrijetijdskalender voor -klanten (15 oktober 2015) Reserveer via je maatschappelijk werker, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Bestemd voor Wanneer Wat Waar Prijs Aantal

Nadere informatie

Geniet van vrije tijd

Geniet van vrije tijd Geniet van vrije tijd Sport en cultuur voor klanten Een selectie uit de vrijetijdskalender Maart tot en met half april 2016 1 Evenementenbrochure_maart.indd 1 16/02/16 17:18 Hoe werkt dit boekje? In dit

Nadere informatie

Geniet van vrije tijd

Geniet van vrije tijd Geniet van vrije tijd sport en cultuur voor klanten Een selectie uit de vrijetijdskalender Half februari tot en met maart 2017 13349719_OCMW-vrijetijdskalender.indd 1 26/01/17 11:11 Hoe werkt dit boekje?

Nadere informatie

Geniet van vrije tijd. sport en cultuur voor klanten

Geniet van vrije tijd. sport en cultuur voor klanten Geniet van vrije tijd sport en cultuur voor klanten Een selectie uit de vrijetijdskalender november tot en met half december 2015 1 8165114_OCMW_vrijetijdskalender_NOVEMBER.indd 1 13/10/15 15:47 Hoe werkt

Nadere informatie

Aantal beschikbaar op 20/08/2015. Bestemd voor. Wanneer Wat Waar Prijs. Inhoud

Aantal beschikbaar op 20/08/2015. Bestemd voor. Wanneer Wat Waar Prijs. Inhoud Vrijetijdskalender voor -klanten (20 augustus) Reserveer via jouw Maatschappelijk Assistent(e), je werkbegeleider of je klantbegeleider van de Dienst Vrije Tijd Bestemd voor Wanneer Wat Waar Prijs Aantal

Nadere informatie

SPREEKBEURT. In samenwerking met

SPREEKBEURT. In samenwerking met SPREEKBEURT In samenwerking met BOBBEJAANLAND, T PLEZANTSTE LAND Bobbejaanland is t plezantste land! Nee, het is geen echt land zoals België of Nederland, maar wel een pretpark in Lichtaart. Eentje met

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten (12 Augustus 2016)

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten (12 Augustus 2016) Vrijetijdskalender voor -klanten (12 Augustus 2016) Reserveer via je maatschappelijk assistent, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Wie Wanneer Wat Waar Prijs 28/08/2016

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten (09 december 2016) Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten (09 december 2016) Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten (09 december 2016) Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten(26 februari 2016)

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten(26 februari 2016) Vrijetijdskalender voor -klanten(26 februari 2016) Reserveer via je maatschappelijk werker, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Bestemd voor Wanneer Wat Waar Prijs 02/03/2016

Nadere informatie

mediamededeling donderdag 9 juli 2015 mediacontact: Alain Mazijn alain@plusproducties.be +32 495 10 4000 fotowerk KULTFUNK

mediamededeling donderdag 9 juli 2015 mediacontact: Alain Mazijn alain@plusproducties.be +32 495 10 4000 fotowerk KULTFUNK mediamededeling donderdag 9 juli 2015 mediacontact: Alain Mazijn alain@plusproducties.be +32 495 10 4000 fotowerk KULTFUNK de KleinKunstRockband staat als een huis. Het mooiste Nederlandstalig muzikaal

Nadere informatie

SHOW: The Feel Good Show of The Year. Artiesten: Blues Brothers. Naam: Sjuul Kroon. Klas 3GTA. Vak: CKV Opdracht: ckv verslag.

SHOW: The Feel Good Show of The Year. Artiesten: Blues Brothers. Naam: Sjuul Kroon. Klas 3GTA. Vak: CKV Opdracht: ckv verslag. SHOW: The Feel Good Show of The Year Artiesten: Blues Brothers Klas 3GTA 1. Welk concert heb je gekozen? The Feel Good Show van de Blues Brothers. 2. Waarom heb je juist dit concert gekozen? We kregen

Nadere informatie

De Ark, Lichtkring, Marktpleinkerk en clubs vieren samen KINDERKERSTFEEST Liturgie

De Ark, Lichtkring, Marktpleinkerk en clubs vieren samen KINDERKERSTFEEST Liturgie De Ark, Lichtkring, Marktpleinkerk en clubs vieren samen KINDERKERSTFEEST 2018 Liturgie Marktpleinkerk 24 december 2018 Aanvang: 19.00 uur Predikant: ds. Aarnoud van der Deijl Organist: Arjen Noordzij

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten. Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

V O O R J A A R 2 0 1 6

V O O R J A A R 2 0 1 6 WWW.CCSINT-NIKLAAS.BE FAMILIE V O O R J A A R 2 0 1 6 We Document Art Metro Boulot Dodo NEVSKI PROSPEKT 5-8 zondag 15 januari 2016-15u - Een onopmerkelijke en ietwat wereldvreemde man, Herman, komt thuis

Nadere informatie

1. Zwanenmeer - Ballet en Orkest van de Staatsopera van Tatarstan - Ballet

1. Zwanenmeer - Ballet en Orkest van de Staatsopera van Tatarstan - Ballet 1. Zwanenmeer - Ballet en Orkest van de Staatsopera van Tatarstan - Ballet Het Zwanenmeer is één van de hoogtepunten van het klassiekromantische balletgenre. Het Ballet van de Staatsopera van Tatarstan

Nadere informatie

De algemene ticketverkoop start op 6 februari. Tickets zijn te bestellen via de website

De algemene ticketverkoop start op 6 februari. Tickets zijn te bestellen via de website AMALUNA komt naar België! Brussel is derde halte op de Europese première tour 05 FEBRUARI 2015, BRUSSEL, BELGIË SAMENVATTING Na het enorme succes van Kooza in Knokke-Heist in 2013, komt Cirque du Soleil

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten (25 november 2016) Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten (25 november 2016) Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten (25 november 2016) Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website

Nadere informatie

Conversatieleidraad. Je kan deze conversatieleidraad gebruiken bij de nabespreking van Zot van A in filmhuis Klappei.

Conversatieleidraad. Je kan deze conversatieleidraad gebruiken bij de nabespreking van Zot van A in filmhuis Klappei. 2 Conversatieleidraad Beste leerkracht of docent Je kan deze conversatieleidraad gebruiken bij de nabespreking van Zot van A in filmhuis Klappei. Je moet deze vragen dus niet op voorhand in de klas bekijken.

Nadere informatie

Een avond om van te dromen

Een avond om van te dromen Het Jostiband-jubileum én de mooiste VIP-arrangementen Een avond om van te dromen Het Concert Ziggo Dome Maandag 5 september 2016 Op TV AVROTROS, NPO2 Zaterdag 10 september 2016 We gaan de wereld wat laten

Nadere informatie

ARDOOIE THEATERT. Seizoen

ARDOOIE THEATERT. Seizoen ARDOOIE THEATERT Seizoen 2012-2013 Ardooie leeft! Naar jaarlijkse traditie stellen het gemeentebestuur en de culturele raad van Ardooie in juni hun nieuwe programma voor. Ontroering, beroering, vervoering

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten (02 december 2016) Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten (02 december 2016) Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten (02 december 2016) Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website

Nadere informatie

Het leven krijgt weer kleur.

Het leven krijgt weer kleur. Het leven krijgt weer kleur. Geel van de zon, de warmte die je nodig hebt, het licht voor jou en mij: het donker gaat voorbij. Rood van de liefde, die mensen aan elkaar verbindt. Die is oneindig groot

Nadere informatie

Geniet van vrije tijd

Geniet van vrije tijd Geniet van vrije tijd sport en cultuur voor klanten Een selectie uit de vrijetijdskalender juli 2017 tot en met september 2017 13349719_OCMW-vrijetijdskalender.indd 1 19/06/17 16:50 Hoe werkt dit boekje?

Nadere informatie

Zaterdag 13 januari uur Theater Speelhuis - Helmond. 2. Mooi weer vandaag - Bram van der Vlugt, Nettie Blanken e.a.

Zaterdag 13 januari uur Theater Speelhuis - Helmond. 2. Mooi weer vandaag - Bram van der Vlugt, Nettie Blanken e.a. 1. Uit bewondering - Dana Winner - Muziek Al ruim 25 jaar draait Dana Winner mee aan de top. Een kwart eeuw van succesvolle singles, albums en optredens. En ze is nog lang niet uitgezongen. Vaak krijgt

Nadere informatie

Naam project Omschrijving Duur Locatie Prijs. Blazen, strijken, trommelen en zingen!

Naam project Omschrijving Duur Locatie Prijs. Blazen, strijken, trommelen en zingen! Blazen, strijken, trommelen en zingen! We horen van veel scholen dat ze muziek erg belangrijk vinden en hun leerlingen graag met echte instrumenten in aanraking willen brengen. In dit project kan dat!

Nadere informatie

SPREEKBEURT. In samenwerking met

SPREEKBEURT. In samenwerking met SPREEKBEURT In samenwerking met BOBBEJAANLAND, T PLEZANTSTE LAND Bobbejaanland is t plezantste land! Nee, het is geen echt land zoals België of Nederland, maar wel een pretpark in Lichtaart. Eentje met

Nadere informatie

concertavond dankzij de Business seat-formule

concertavond dankzij de Business seat-formule @ Inne Helsen Een onvergetelijke concertavond dankzij de Business seat-formule Ook dit seizoen heeft het orkest een aantal aantrekkelijke formules voor u klaar om uw professionele contacten, klanten of

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten (23 december 2016) Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten (23 december 2016) Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten (23 december 2016) Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website

Nadere informatie

Kwartetten met Beethoven

Kwartetten met Beethoven Kwartetten met Beethoven met het Dudok Quartet Amsterdam 6+ HET CONCERT KWARTETTEN MET BEETHOVEN is een concert voor iedereen vanaf 6 jaar vol fantasievolle beelden, beweging en magie met de mooiste muziek

Nadere informatie

Voor wie de laatste tijd onder een rots heeft geleefd: Nielson is bezig aan een ware zegetocht in de (Nederlandse) muziek wereld.

Voor wie de laatste tijd onder een rots heeft geleefd: Nielson is bezig aan een ware zegetocht in de (Nederlandse) muziek wereld. Voor wie de laatste tijd onder een rots heeft geleefd: Nielson is bezig aan een ware zegetocht in de (Nederlandse) muziek wereld. Binnen 2,5 jaar heeft Nielson (echte naam: Niels Littooij) al bereikt waar

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten ( 19 Augustus 2016)

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten ( 19 Augustus 2016) Vrijetijdskalender voor -klanten ( 19 Augustus 2016) Reserveer via je maatschappelijk assistent, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Wie Wanneer Wat Waar Prijs 28/08/2016

Nadere informatie

Thé Lau: alles is gezegd en gedaan

Thé Lau: alles is gezegd en gedaan Thé Lau: alles is gezegd en gedaan... 1952-2015 Het is u misschien niet ontgaan, Thé Lau is het laatste jaar regelmatig in het nieuws geweest. Hij heeft een lange kansloze strijd gevochten tegen een ongeneeslijke

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NOVEMBER

NIEUWSBRIEF NOVEMBER pagina 1 van 5 bekijk de web versie afmelden NIEUWSBRIEF NOVEMBER Beste meneer Otten, November is een bijzondere maand: zes dagen lang staat het theater geheel in het teken van de musical 'Wieërt zéshoongerd-en-ein'

Nadere informatie

Sleutels naar mijn. Groene Hart. Dreamspell code: kin 78

Sleutels naar mijn. Groene Hart. Dreamspell code: kin 78 Sleutels naar mijn Groene Hart Dreamspell code: kin 78 Mijn Brandend Hart Mijn hart brandt van liefde, iedereen kan de vlammen zien De hartstocht doet mijn hart bonzen als de golven van een onmetelijke

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten (09 oktober 2015)

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten (09 oktober 2015) Vrijetijdskalender voor -klanten (09 oktober 2015) Reserveer via je maatschappelijk werker, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Bestemd voor Wanneer Wat Waar Prijs 14/10/2015

Nadere informatie

WARME ROMANTIEK. Roeland Hendrikx, klarinet Anthony Gröger, cello Liebrecht Vanbeckevoort, piano. zondag 21 mei 2017 Oude Brouwerij Keyser Carel

WARME ROMANTIEK. Roeland Hendrikx, klarinet Anthony Gröger, cello Liebrecht Vanbeckevoort, piano. zondag 21 mei 2017 Oude Brouwerij Keyser Carel WARME ROMANTIEK Roeland Hendrikx, klarinet Anthony Gröger, cello Liebrecht Vanbeckevoort, piano zondag 21 mei 2017 Oude Brouwerij Keyser Carel - Gelieve uw gsm uit te schakelen! PROGRAMMA Trio opus 11

Nadere informatie

Kleur. Warming-up Doel: Losmaken van lijf en stem; concentratie vergroten; richten op leraar voor de klas.

Kleur. Warming-up Doel: Losmaken van lijf en stem; concentratie vergroten; richten op leraar voor de klas. Groep: 6/7/8 Thema: Kleuren (Visueel en auditief!) Inhoud: Lied over kleuren en waarvoor die kleuren staan, luisteren naar klankkleur, i.c.m. instrumenten, ritmes spelen. Het lied heeft 2 versies: Een

Nadere informatie

Aantal beschikbaar op 03/09/2015. Bestemd voor. Wanneer Wat Waar Prijs. Inhoud

Aantal beschikbaar op 03/09/2015. Bestemd voor. Wanneer Wat Waar Prijs. Inhoud Vrijetijdskalender voor -klanten (03 september) Reserveer via jouw Maatschappelijk Assistent(e), je werkbegeleider of je klantbegeleider van de Dienst Vrije Tijd Bestemd voor Wanneer Wat Waar Prijs Aantal

Nadere informatie

Paaswake voor kinderen 31 maart 2018

Paaswake voor kinderen 31 maart 2018 We luisteren: - Veldhuis & Kemper is het mooi Is het constant een zooi Er is lief Er is leed Er is zuinig of breed Er is kort Er is lang Vrolijk en bang Er is hoop Er is stil Er is zang Er is langzaam

Nadere informatie

Omdat het kan, 10. grootste toekomstwensen. Inspiratie bronnen/persoonlijke. over de redacteur:

Omdat het kan, 10. grootste toekomstwensen. Inspiratie bronnen/persoonlijke. over de redacteur: Jfor one time only Jelle Burger is geen man die graag met zichzelf te kooop loopt. Hij laat liever zelf zien wat hij in huis heeft. Geboren in Woerden, maar getogen in Helmond; hij heeft van beide kanten

Nadere informatie

Muziek op reis Havenkoor Fortitudo

Muziek op reis Havenkoor Fortitudo Muziek op reis 2018 Havenkoor Fortitudo Fortitudo is een havenkoor uit Willemstad. Fortitudo zingt zeemansliedjes en shanties, telt incl. muzikanten 50 leden en treedt regelmatig op bij evenementen in

Nadere informatie

De buitenkant van Meneer Jules

De buitenkant van Meneer Jules De buitenkant van Meneer Jules door Kurt Defrancq Ontroerende vertelmonoloog over liefde & afscheid * naar het bejubelde boek van Diane Broeckhoven Regie: Jan Verbist vzw LMNL 2010-2011 De buitenkant van

Nadere informatie

BUSINESS SEATS 2015-2016

BUSINESS SEATS 2015-2016 BUSINESS SEATS 2015-2016 EEN HEERLIJKE AVOND MET UW GENODIGDEN Ook in het seizoen 2015-2016 biedt het Concertgebouw formules op maat om uw genodigden een onvergetelijke avond te bezorgen. Geniet van een

Nadere informatie

SEIZOEN 14// 15. vereniging Vrienden. óók toegankelijk voor niet-leden! ALLE ACTIVITEITEN OP EEN RIJ

SEIZOEN 14// 15. vereniging Vrienden. óók toegankelijk voor niet-leden! ALLE ACTIVITEITEN OP EEN RIJ SEIZOEN 14// 15 vereniging Vrienden óók toegankelijk voor niet-leden! ALLE ACTIVITEITEN OP EEN RIJ Vriendentafels Muziekkenner Frank de Munnik neemt u mee langs bijzondere opnamen en verhalen uit de wereld

Nadere informatie

[boek] Geen haar op mijn hoofd die daar nog aan denkt!

[boek] Geen haar op mijn hoofd die daar nog aan denkt! [boek] Geen haar op mijn hoofd die daar nog aan denkt! Tijdens onze droomvakantie in een riant gehuurde villa in het Zuiden van Frankrijk word ik midden in de nacht wakker. Ik open mijn ogen en zie dat

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten ( 2 September 2016)

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten ( 2 September 2016) Vrijetijdskalender voor -klanten ( 2 September 2016) Reserveer via je maatschappelijk assistent, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Wie Wanneer Wat Waar Prijs 10/09/2016

Nadere informatie

Kikkerland country Interview Country Band Sundown

Kikkerland country Interview Country Band Sundown Kikkerland country Interview Country Band Sundown We zijn in gesprek met Charles Nefkens van Country Band "Sundown" Vertel eens Charles, hoe is de band tot stand gekomen? - Monique en ik zingen al country

Nadere informatie

Vrije Tijd, ook voor jou!

Vrije Tijd, ook voor jou! oktober - december 2019 Vrije Tijd, ook voor jou! Sport en cultuur voor klanten Een selectie uit de Vrijetijdskalender Hoe werkt dit boekje? In dit boekje vind je activiteiten waar je gratis of goedkoop

Nadere informatie

THEATER UITGEZONDERD:

THEATER UITGEZONDERD: THEATER UITGEZONDERD: Schaakmat Echtscheiding is een breed maatschappelijk fenomeen. De impact op kinderen is niet gering: onderzoek toont aan dat deze jongeren vatbaarder zijn voor criminaliteit, depressie,

Nadere informatie

Kerstfeest 2014. Ds. W.E. den Hertogschool

Kerstfeest 2014. Ds. W.E. den Hertogschool Kerstfeest 2014 Ds. W.E. den Hertogschool Kling klokjes klingelingeling, kling klokjes kling. Laat de boodschap horen: Jezus is geboren, Voor die blijde klanken, willen wij God danken. Kling klokjes klingelingeling,

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten (18 november 2016) Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten (18 november 2016) Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten (18 november 2016) Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website

Nadere informatie

DE MUSICAL STADSSCHOUWBURG ANTWERPEN DÉ SPEKTAKELMUSICAL VAN HET NAJAAR DECEMBER JANUARI 2018 VAN MICHAEL KUNZE EN SYLVESTER LEVAY

DE MUSICAL STADSSCHOUWBURG ANTWERPEN DÉ SPEKTAKELMUSICAL VAN HET NAJAAR DECEMBER JANUARI 2018 VAN MICHAEL KUNZE EN SYLVESTER LEVAY DÉ SPEKTAKELMUSICAL VAN HET NAJAAR Original graphics designed by Dewynters Plc, London / Foto VBW Rafaela Pröll 2015 DE MUSICAL VAN MICHAEL KUNZE EN SYLVESTER LEVAY DECEMBER 2017 - JANUARI 2018 STADSSCHOUWBURG

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten (1 oktober 2015)

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten (1 oktober 2015) Vrijetijdskalender voor -klanten (1 oktober 2015) Reserveer via je maatschappelijk werker, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Sociale Fitness: inschrijven kan nog Wil je

Nadere informatie

Uitreiking erepenning Jacques Vriens 12 februari Dames en heren,

Uitreiking erepenning Jacques Vriens 12 februari Dames en heren, Uitreiking erepenning Jacques Vriens 12 februari 2012 Dames en heren, Filmpremières vinden niet zo heel vaak plaats in Limburg. De kans over een rode loper een bioscoop binnen te schrijden liet ik me dus

Nadere informatie

De Heer die zingt over jou en mij. Gert Visscher 29 oktober 2017

De Heer die zingt over jou en mij. Gert Visscher 29 oktober 2017 De Heer die zingt over jou en mij Gert Visscher 29 oktober 2017 13 Wie er van Israël overblijven, zullen niet langer onrecht doen, ze zullen geen leugens spreken, uit hun mond zal geen bedrieglijke taal

Nadere informatie

Beste juryleden wat dachten jullie van deze meidengroep? ( uitdelen beloning ) en tune

Beste juryleden wat dachten jullie van deze meidengroep? ( uitdelen beloning ) en tune Goedemorgen beste kijkers, vandaag is het een totaal andere dag een dag waarbij talent in de kijker staat! Een dag vol entertainment! welkom bij Pulle s got talent Dat er talent is in Pulle zullen onze

Nadere informatie

Kerstmorgen 2018 Een herder kijkt verder

Kerstmorgen 2018 Een herder kijkt verder Kerstmorgen 2018 Een herder kijkt verder Aan deze dienst werken o.a. mee: Het Nicolauskerkkoor o.l.v. Joke de Witte René Nijsse op orgel De jongste gemeenteleden Voorganger ds. Corine van Eck Samenzang

Nadere informatie

De pianomannen We waren naar de Tiliander in Oisterwijk geweest. We hadden daar een voorstelling gezien van 2 pianomannen. We moesten best lang

De pianomannen We waren naar de Tiliander in Oisterwijk geweest. We hadden daar een voorstelling gezien van 2 pianomannen. We moesten best lang De pianomannen We waren naar de Tiliander in Oisterwijk geweest. We hadden daar een voorstelling gezien van 2 pianomannen. We moesten best lang wachten tot we erin konden. Onze klas mocht als eerste de

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Deze kalender en meer kan je terug vinden op de website van het OCMW: http://www.ocmw.antwerpen.be

Nadere informatie

LESMAP - introductiemap

LESMAP - introductiemap LESMAP - introductiemap foto : Co Bos, ontwerp : afreux een slaapliedjesconcert voor kinderen 2,5+ www.esmebos.be www.thassos.be INHOUD 1) Wie? 2) WIEGELIED 3) Waarom? 4) Voor het concert 5) Praktische

Nadere informatie

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten (28 oktober 2016) Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd

Vrijetijdskalender voor OCMW-klanten (28 oktober 2016) Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Vrijetijdskalender voor -klanten (28 oktober 2016) Reserveer via je MA, je arbeidsbegeleider of je klantbegeleider van de dienst Vrije Tijd Wie Wanneer Wat Waar Prijs Aantal beschikbaar Inhoud 4/11/2016

Nadere informatie

Dit najaar en in het voorjaar van 2016 kunt u opnieuw genieten van verschillende evenementen in het Plopsa Theater.

Dit najaar en in het voorjaar van 2016 kunt u opnieuw genieten van verschillende evenementen in het Plopsa Theater. Dit najaar en in het voorjaar van 2016 kunt u opnieuw genieten van verschillende evenementen in het Plopsa Theater. Hierin vindt u een overzicht van alle komende shows, evenementen en concerten. Voor meer

Nadere informatie

ARDOOIE THEATERT. Seizoen

ARDOOIE THEATERT. Seizoen ARDOOIE THEATERT Seizoen 2010-2011 Ga eens op een ander! De Culturele Raad en de cultuurdienst van Ardooie willen samen met u klinken op het programma van Ardooie Theatert 2010-2011. In deze brochure stellen

Nadere informatie

David Van Reybrouck (1971) is cultuurhistoricus, archeoloog en schrijver van non-fictie, theater en poëzie.

David Van Reybrouck (1971) is cultuurhistoricus, archeoloog en schrijver van non-fictie, theater en poëzie. Mohamed El Bachiri is een Marokkaanse Belg, moslim en Molenbekenaar. Hij is ook de man van Loubna Lafquiri, zijn grote liefde en moeder van zijn kinderen, die op 22 maart 2016 bij de aanslagen in Brussel

Nadere informatie

De symfonie. Welke symfonie hoor je? Schrijf de juiste volgorde in de kaders bij de cd-hoezen.

De symfonie. Welke symfonie hoor je? Schrijf de juiste volgorde in de kaders bij de cd-hoezen. De symfonie Welke symfonie hoor je? Schrijf de juiste volgorde in de kaders bij de cd-hoezen. Welke van deze symfonieën spreekt je het meest aan en waarom? Welke van deze symfonieën spreekt je het minst

Nadere informatie

Focus op Kortrijkse Muzikanten François Glorieux

Focus op Kortrijkse Muzikanten François Glorieux Focus op Kortrijkse Muzikanten François Glorieux Openbare Bibliotheek Kortrijk Focus Op. In deze maandelijkse reeks presenteren we telkens één Kortrijkse groep, componist of muzikant in detail. Afwisselend

Nadere informatie

1. Lampenmakers - Het Zuidelijk Toneel & Parktheater - Toneel

1. Lampenmakers - Het Zuidelijk Toneel & Parktheater - Toneel 1. Lampenmakers - Het Zuidelijk Toneel & Parktheater - Toneel Speciaal voor het afscheid van de oud president-directeur van Philips organiseren de naaste medewerkers een groots feest. Echter, achter de

Nadere informatie

Villanella & Club Kathoorn

Villanella & Club Kathoorn LESMAP Villanella & Club Kathoorn Beste leerkracht, Binnenkort komt u met uw leerlingen naar de voorstelling Luchtfietsers kijken. Wij hopen dat jullie er samen van genieten. Hieronder vindt u achtergrondinformatie

Nadere informatie

MuziekgebouwEindhoven.nl. óók toegankelijk voor niet-leden! SEIZOEN 15// 16. Vereniging Vrienden ALLE ACTIVITEITEN OP EEN RIJ

MuziekgebouwEindhoven.nl. óók toegankelijk voor niet-leden! SEIZOEN 15// 16. Vereniging Vrienden ALLE ACTIVITEITEN OP EEN RIJ MuziekgebouwEindhoven.nl óók toegankelijk voor niet-leden! SEIZOEN 15// 16 Vereniging Vrienden ALLE ACTIVITEITEN OP EEN RIJ Vereniging Vrienden VAN MUZIEKGEBOUW EINDHOVEN Achter de schermen van Muziekgebouw

Nadere informatie

openend woord kruisteken Dag kinderen, samen zijn we al bijna 2 maanden op stap. Om op stap te trekken doen we best de juiste schoenen aan.

openend woord kruisteken Dag kinderen, samen zijn we al bijna 2 maanden op stap. Om op stap te trekken doen we best de juiste schoenen aan. Pagina1 Wat nooit verloren gaat, is de herinnering aan een school die tijd en ruimte maakt voor emoties en relaties. Waar kinderen, jongeren en volwassenen leren leven en leren werken aan kwaliteit van

Nadere informatie

Vrijdag 25 mei Toespraak van JOKE SCHAUVLIEGE VLAAMS MINISTER VAN LEEFMILIEU, NATUUR EN CULTUUR. Opening Operadagen Rotterdam

Vrijdag 25 mei Toespraak van JOKE SCHAUVLIEGE VLAAMS MINISTER VAN LEEFMILIEU, NATUUR EN CULTUUR. Opening Operadagen Rotterdam Vrijdag 25 mei 2012 Toespraak van JOKE SCHAUVLIEGE VLAAMS MINISTER VAN LEEFMILIEU, NATUUR EN CULTUUR Opening Operadagen Rotterdam (het gesproken woord telt) Directeur Guy Coolen, (burgemeester Ahmed Aboutaleb)

Nadere informatie

Geniet van vrije tijd

Geniet van vrije tijd Geniet van vrije tijd Sport en cultuur voor klanten Een selectie uit de vrijetijdskalender Half mei tot en met half juni 2015 1 Hoe werkt dit boekje? In dit boekje vind je activiteiten waar je gratis of

Nadere informatie

Overdenking Top2000-dienst Zondag 28 januari 2018 Maartenskerk bij Ruth 1 en Make you feel my love Teun Kruijswijk Jansen

Overdenking Top2000-dienst Zondag 28 januari 2018 Maartenskerk bij Ruth 1 en Make you feel my love Teun Kruijswijk Jansen Overdenking Top2000-dienst Zondag 28 januari 2018 Maartenskerk bij Ruth 1 en Make you feel my love Teun Kruijswijk Jansen I Make you feel my love, een tekst van Bob Dylan, extra geliefd geworden door Adele,

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie