Oktober week van het bos!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Oktober week van het bos!"

Transcriptie

1 voor ouders en kinderen 3/ Oktober week van het bos! In dit nummer: Week van het bos 1 Grootoudersfeest 1 Op 12 oktober gaat de week van het bos van start. In deze herfstperiode maken onze kinderen dan ook traditiegetrouw een natuurwandeling. We zoeken daarbij naar een grote verscheidenheid, zodat de kinderen gedurende hun schooltijd verschillende bossen en natuurgebieden uit onze regio leren ontdekken, zo ontdekken ze bijvoorbeeld het Zammelsbroek, de Hertberg en de Kalvarieberg. Het spreekt voor zich dat de kinderen aangepaste kledij dragen! Onze kleuters gaan na de herfstvakantie naar de Kalvarieberg op boswandeling. De datum wordt later nog meegedeeld. Wij zijn nog op zoek naar taxi s die ons kunnen brengen en halen. Graag afspreken met de juf. De kleuters brengen dan geen boekentas mee. Drank en koek krijgen ze van de juf. We hebben best aangepast schoeisel Even een stoefmoment Interessante informatie: - GSM-inzameling: 3/10-20/10 : oude gsm s mee naar school brengen aub! - 25/10: start herfstvakantie! 2 Sportdagen 2 CLB 2 Uit de pen van juf Charissa 2 Openklasdag 3 Afwezigen 4 Verslag OR 1 Oktober Grootoudersfeest kleuterschool! Op 17 oktober in de namiddag worden de grootouders door de kleuters in de bloempjes gezet! Wij openen de grote kast vol verhalen en worden helemaal ondergedompeld in de wondere wereld van de sprookjes. Na het optreden krijgen de grootouders en hun kleinkinderen iets lekkers aangeboden. Dit feest wordt gesponsord en met helpende handen ondersteund door de ouderraad. Dat verdient weer een grote DANKJEWEL!! De kleuters dienen voorzien te worden van het volgende: 1KOA: bruin T-shirt De rest van de kledij wordt door de juf voorzien en meegegeven. 1KOB: gekleurd T-shirt De rest van de kledij wordt door de juf voorzien en meegegeven. 2KO: meisjes: roze legging of lange broek + roos T-shirt jongens: roos T-shirt 3KO: meisjes: wit T-shirt

2 Pagina 2 Even een stoefmoment! - Op het einde van het zesde leerjaar worden er bij onze kinderen OVSGtoetsen afgenomen. Dit zijn toetsen die opgesteld zijn door onze begeleidingsdienst, die toetsen naar de verworven kennis en vaardigheden doorheen de lagere school. Dit zijn voor onze kinderen niet altijd even leuke momenten. Maar bij het bekijken van ons outputdossier merken wij dat de gemiddelde resultaten van onze kinderen van de laatste jaren telkens boven het Vlaams gemiddelde ligt! En dit verdient toch wel een grote pluim aan de kinderen, leerkrachten en ouders, die samen elke dag streven naar kwalitatief onderwijs in onze school voor de totale ontwikkeling van onze kinderen. Proficiat! - Aan al onze sportieve lopers willen we graag een dikke proficiat wensen! Jullie hebben allemaal schitterend gelopen tijdens de scholencross en er een fijne en sportieve middag van gemaakt! Sportdagen schooljaar Ook dit schooljaar genieten de kinderen van LO van een extra sportdag, georganiseerd door de leerkrachten lichamelijke opvoeding van alle stedelijke basisscholen. Een bijdrage van 2 euro per kind komt op de eerste schoolrekening. CLB - Centrum leerlingbegeleiding Omdat de stap naar het Centrum voor Leerlingbegeleiding (CLB) soms veraf is, komt het CLB af en toe naar ons. Isa Mast maatschappelijk assistent en Marleen Van Tongerloo, houden regelmatig een zitdag in de school waar zij tijd kunnen maken voor ouders en leerkrachten die met een welbepaalde vraag zitten. Als jullie hen wensen te spreken, kan dit door vooraf met hen contact op te nemen om een afspraak te maken. Zij zijn te bereiken via het algemeen CLBnummer 014/ of per mail: isamast@clb-kempen.be en marleenvantongerloo@clbkempen.be. Uit de pen van juf Charissa (zedenleer) Tijdens de lessen n.c. Zedenleer leren we hoe belangrijk het is om respect te hebben voor anderen, respect voor mensen maar ook voor dieren. Op 4 oktober, Werelddierendag, besteden we dan ook extra aandacht aan alle dieren, zowel onze huisdieren als de wilde dieren. Dit jaar zetten we onze huisdieren, zoals poezen, honden, konijnen, enz, eens extra in de bloemetjes. Met veel enthousiasme willen we jullie dan ook laten weten dat de leerlingen van juf Charissa dit schooljaar deelnemen aan de creawedstrijd van de Geelse Raad voor dierenwelzijn. Op zondag 16 november zal ons kunstwerk samen met de andere inzendingen tentoongesteld worden tijdens de Geelse Dierendag die doorgaat in de landbouwhal van Thomas More te Geel.

3 voor ouders en kinderen Pagina 3 AANWEZIGHEID Myriam Myriam is afwezig wegens ziekte t.e.m. 26/10. Zij wordt op donderdag en vrijdag vervangen door Anja Vermeijen. Graag willen wij langs deze weg Myriam veel beterschap wensen! Els Afwezig op: 9/10 (vm), 10/10 (vm), 13/10 (vm), 14/10 (vm), 17/10 (vm), 20/10 (vm), 23/10(vm), 24/10 (vm) Nieuws vanuit de ouderraad * Vragen en/of suggesties? Mail ons op ouderraadzammel@gmail.com! * Volgende ouderraadvergadering gaat door op maandag 3 november 14. Het verslag van voorbije vergadering vind je in bijlage. Openklasdag instapklas Op vrijdag 10 oktober zetten juf Greet en juf Hilde de deur van hun klasje heel ver open voor de allerkleinsten onder ons. Kinderen die per 3 november ,5 j. zijn, kunnen dan samen met hun ouder(s) een kijkje komen nemen in de klas en nog eventueel inschrijven. Afwezigen - Juf Gladys heeft ziekteverlof tot aan de herfstvakantie. Zij wordt vervangen door juf Magali. Juf Magali kent de werking van de klas al heel goed. Vorig schooljaar heeft zij een lange periode in het eerste leerjaar stage gedaan. Wij wensen Magali van harte welkom! - Juf Noortje geeft vanaf heden aan alle klassen van de lagere school lichamelijke opvoeding. Juf Katrien gaat op vrijdag binnen de scholengemeenschap andere uitdagingen aan. Veel succes gewenst aan juf Noortje en juf Katrien.

4 Pagina 5 Dag van de jeugdbeweging Vrijdag 17 oktober is het opnieuw dag van de Jeugdbeweging! Sinds enkele jaren worden er flitsteams op pad gestuurd. Flitsteams zijn mensen die in de loop van de voormiddag langskomen op de scholen om foto's te nemen van de kinderen die fier hun jeugdbewegingsuniform dragen op school. Zij zullen een presentje ontvangen en tegelijkertijd kan men aantonen dat het jeugdwerk in Geel, springlevend is. Via deze weg willen wij al onze leerlingen die aangesloten zijn bij een jeugdbeweging aansporen om hun uniform te dragen op vrijdag 17 oktober. Even korte teugblik! De autoluwe schooldag was een succes! Wat een prestatie! Vele kinderen kwamen te voet (al STappend) of met een fiets (al TRappend) naar school. Wat kunnen we nog meer verwachten? Een DIKKE BRAVO aan kinderen en ouders die dit initiatief ten volle steunden!!! Er werd zeker duchtig gefietst gedurende de hele week! Even een blik in de toekomst! Oktober is weer een zeer boeiende maand met allerlei activiteiten binnen de school en de klassen. We wensen iedereen nog een aangename tijd toe, met op het einde van de maand veel plezier met de eerste schoolvakantie van het schooljaar. Namens het schoolteam Met vriendelijke groeten Els Gilis

5 Pagina 5 Verslag ouderraad Aanwezig: Kurt, Danny, Ester, Sonia, Johan, Frank, Tim, Iris, Anne-Mie, Marusca, Reinout, Leen, Carolien, juf Greet, juf Marleen, Els Wij zijn blij om zoveel nieuwe mensen te mogen verwelkomen! We hebben een mooie groep om het nieuwe schooljaar mee te beginnen! De kalender De kalender is gedrukt en kan 1 van de dagen meegegeven worden aan de kindjes. De verkoop was ongeveer hetzelfde als het vorige jaar en dus een succes. Kalenders voor de sponsors zijn meegegaan en worden uitgedeeld. Als er mensen nog nieuwe sponsers weten voor volgend jaar, dan doorgeven dat het een vasteprijs van 50 euro is. Volgend jaar zal Gitte het maken van de kalender waarschijnlijk overlaten aan Ester. We bedanken Gitte alvast voor alle hulp! Grootoudersfeest voor de kleuterschool - Donderdag wordt de parochiezaal klaargezet vanaf 19u(?) Helpers: Sonia, Ester, Danny, Carolien, Iris - Vrijdag om 12u moet het koffiemachine opgezet worden (Ester) Helpers vanaf 13u: Frank, Danny, Marusca, Leen, Ester - Er moet nagekeken worden of er genoeg koffie, melk, suiker, tafelpapier, servietten zijn (Ester) Koeken en drankjes voor de kleuters moeten gehaald worden (Ester) Koffiekoeken bestellen ½ Keirsmaekers (Tim), ½ Centrum (Kurt), aantal wordt nog doorgegeven na de inschrijving.

6 Pagina 6 Wafelverkoop - De week voor de herfstvakantie worden de brieven om te bestellen meegegeven aan de kinderen. Op woe 5 november moeten ze terug aan de school gegeven worden. Zo kunnen wij dan zorgen dat op vrijdag 21 november de wafels verdeeld worden. We gaan net zoals vorig jaar de wafels laten afhalen in de refter van de lagere school tussen 15 en 19u. Ester past de brieven aan. Johan neemt de bestelling van de wafels op zich bij de leverancier van vorig jaar. - De wafels blijven zoals vorig jaar (wafels met/zonder chocolade, suikerwafels en mix) - Ze kunnen eventueel do 20 november al geleverd worden. - Helpers op vrij 21 nov: Frank, Danny, Ester, Johan, Marusca, Reinout (van 17-19u) Iris mailt nog voor extra helpers. Stemming functies ouderraad - Voorzitter: Danny - Kurt blijft dit nog meedoen tot januari. Vanaf dan wordt het moeilijk in zijn agenda om deze taak nog verder te doen. Er wordt een nieuwe medevoorzitter gezocht. Tegen volgende vergadering moet je eens bekijken of je dat ziet zitten. Als je vragen hebt rond de taken van voorzitter, kan je altijd eens horen bij Danny of Kurt Danny ziet deze taak alleen niet zitten. Penningmeester: Ester Secretaris: Anne-Mie Iris beheert het mailadres van de ouderraad en contacteert de helpers Varia * De kleuterschool mag nieuwe fietsjes bestellen. Het budget dat ze kregen zou voor 2 fietsen zijn. Reinout kijkt na of hij stevige goedkopere alternatieven vindt. Tegen begin december moeten deze geleverd worden. Dus binnen 2 weken moet er beslist worden waar we ze gaan bestellen. In de lagere school wordt het weerstation besteld door Els. * Dvd speler wordt door Kurt vervangen en hij zorgt voor micro s en een kabel om de boxen te verbinden tegen het grootoudersfeest. * Op de schoolraad is het vernieuwde regelement besproken. Eén van de aanpassingen is dat de afwezigheid AANSLUITEND aan een vakantie met een medisch attest moet worden gewettigd.

7 Pagina 7 * De vraag is gesteld waarom het schoolfeest maar om de 2 jaar georganiseerd wordt. Dit is historisch zo gegroeid en voor kinderen die niet graag op een podium staan een minder grote druk. Er wordt eens rondgevraagd aan alle betrokken mensen die het organiseren en meehelpen of het haalbaar is om dat naar elk jaar te veranderen. Voor ons zou het te druk worden om schoolfeest en spaghettidag op 1 jaar te organiseren dus moet er uitgekeken worden naar alternatieven die minder oragnisatie vragen vb quizavond, Car wash * Vanaf volgende vergadering wordt de week voor een vergadering een agenda doorgestuurd naar alle leden met daarin de punten die aan bod zullen komen. * ZO 5 oktober dag van de leerkracht!!

8 Pagina 8 WOENSDAG 8 DONDERDAG 9 VRIJDAG 10 ZATERDAG 11 ZONDAG 12 Start week van het bos Juf Els en juf Griet bijscholing - 3+4LO: Leerwandeling: Naar het bos o.l.v. Natuurpunt Openklasdag instapklas - 3LO: Medisch onderzoek 15.15u: Samen school maken in LS MAANDAG 13 6LO: Observatiestage Arne DINSDAG 14 WOENSDAG 15 Start tandemlezen DONDERDAG LO: Boswandeling Kalvarieberg - 3+4LO: Natuurwadelling Zammelsbroek VRIJDAG 17 Dag tegen armoede Grootoudersfeest - Dag van de jeugdbeweging ZATERDAG 18 ZONDAG 19 Einde week van het bos MAANDAG u: Leerlingenraad 1LO: Medisch onderzoek DINSDAG 21 WOENSDAG 22 Haar en snaar 3 KO-6LO DONDERDAG LO: Boswandeling Hertberg - Oudercontact 1LO VRIJDAG 24 ZATERDAG 25 ZONDAG 26 MAANDAG 27 Begin herfstvakantie DINSDAG 28 WOENSDAG 29 DONDERDAG 30 VRIJDAG 31

Zuidergekte. Nieuwsbrief voor ouders en kinderen

Zuidergekte. Nieuwsbrief voor ouders en kinderen Nieuwsbrief voor ouders en kinderen 5/2014-2015 Zuidergekte In dit nummer: Zuidergekte 1 Nieuws vanuit de leerlingenraad 1 Belangrijk nieuws! 2 Dankjewel! 2 Op dinsdag 25 november maken we op de lagere

Nadere informatie

AANWEZIGHEID DIRECTIE EN SECRETARIAAT Myriam Aanwezig op maandag en vrijdag (hele dag) Afwezig op: 24/11 (vm), 25/11 (vm), 5/12 (vm), 6/12 (nm)

AANWEZIGHEID DIRECTIE EN SECRETARIAAT Myriam Aanwezig op maandag en vrijdag (hele dag) Afwezig op: 24/11 (vm), 25/11 (vm), 5/12 (vm), 6/12 (nm) NI E U W S B R I E F Een dankwoordje voor het grootoudersfeest! Een grote dankjewel aan iedereen die deze voormiddag mee helpen organiseren heeft. Het was een echt geslaagd grootoudersfeest, waar groot

Nadere informatie

Goeiedag ouders, leerkrachten en kinderen!!!

Goeiedag ouders, leerkrachten en kinderen!!! Nieuwsbrief Nieuwsbrief voor ouders en kinderen 16/2012-2013 Week van de goeiedag In dit nummer: Misschien heb je het al gehoord op tv of op de radio maar de week van 21 tot 27 mei is omgetoverd tot week

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF oktober 3/ In deze nieuwsbrief: Informatie-uitwisseling externen CLB leerlingbegeleiding Grootouders en oudersfeest

NIEUWSBRIEF oktober 3/ In deze nieuwsbrief: Informatie-uitwisseling externen CLB leerlingbegeleiding Grootouders en oudersfeest NIEUWSBRIEF oktober 3/ 2017-18 Betreft: informatie-uitwisseling externen Soms reiken zorgen voor je kind verder dan de schoolmuren en wordt je kind buiten de school ook ondersteund door een logopedist,

Nadere informatie

29 september lagere school op stap!

29 september lagere school op stap! Nieuwsbrief voor ouders en kinderen 2/207-208 Autoluwe schooldag Maand september Kaketoe: relaties In dit nummer: Autoluwe schooldag Lagere school op stap Kleuters sporten zich fit! Op zoek naar 2 Nieuws

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor ouders en kinderen

Nieuwsbrief voor ouders en kinderen Nieuwsbrief voor ouders en kinderen 3/2015-2016 Grootoudersfeest In dit nummer: Grootoudersfeest 1 Medaille verkeersopvoeding 1 Rapportbespreking 1 Kiwistickers gezocht 1 Fluo niet enkel op straat 2 Bedankt

Nadere informatie

Strap je mee? Warme oproep. Een vooruitblik naar

Strap je mee? Warme oproep. Een vooruitblik naar 2/2019-2020 Strap je mee? Op vrijdag 20 september is het STRAPDAG. Wij komen dan al fietsend, stappend of steppend naar school! Er staan allerlei activiteiten op het programma: onze kleuters gaan hun fiets/step

Nadere informatie

Hier brandt de lamp! Projectweek rond TECHNIEK van maandag 7 mei t.e.m. woensdag 16 mei

Hier brandt de lamp! Projectweek rond TECHNIEK van maandag 7 mei t.e.m. woensdag 16 mei NI E U W S B R I E F 1 5 / 1 1-1 2 Hier brandt de lamp! De kleuterschool geeft ook op maandag 7 mei de aftrap van de techniekweek. Zij gaan de hele week werken rond bouwen. Bob de bouwer, kunnen we het

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor ouders en kinderen

Nieuwsbrief voor ouders en kinderen Nieuwsbrief Nieuwsbrief voor ouders en kinderen 14/2012-2013 Fijne start 3de trimester! In dit nummer: Nieuws administratie Interessante informatie: - 29/4: Evacuatieoefening - 1/5: geen school - 8/5 t.e.m.12/5:

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Met oma en opa op wereldreis! Europese dag. Wij zamelen kiwistickers in 4/

Nieuwsbrief. Met oma en opa op wereldreis! Europese dag. Wij zamelen kiwistickers in 4/ 4/2018-2019 Nieuwsbrief Met oma en opa op wereldreis! Op vrijdag 19 oktober gaan onze kleuters samen met hun grootouders de wereld rond! De gate van Bollenboom airlines staat vanaf 13.30u open. De incheckbalie

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor ouders en kinderen

Nieuwsbrief voor ouders en kinderen Nieuwsbrief Nieuwsbrief voor ouders en kinderen 11/2012-2013 Energieweek Klimaatschool Op maandag 18 februari start onze ENERGIE- WEEK! Tijdens deze week werken wij met onze kinderen rond energie. Welke

Nadere informatie

Verkeersweek 17/9-21/9

Verkeersweek 17/9-21/9 2/2018-2019 Verkeersweek 17/9-21/9 Deze week is het verkeersweek in onze school. Er staan allerlei activiteiten gepland i.v.m. verkeer. Meester op de fiets komt langs, verkeersdag voor het zesde leerjaar,

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor ouders en kinderen

Nieuwsbrief voor ouders en kinderen Nieuwsbrief Nieuwsbrief voor ouders en kinderen 13/2012-2013 Zwemmarathon 6 maart In dit nummer: Kids-ID 1 Inschrijvingen 2 29 zwemmers waaronder sportieve leerlingen, mama's, oud-studenten en leerkrachten

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor ouders en kinderen

Nieuwsbrief voor ouders en kinderen voor ouders en kinderen 1/2016-2017 Jaarthema MUSICAL In dit nummer: Jaarthema 1 Personeelsnieuws 1 Secretariaat 2 Bericht vanuit de administratie 2 Fruitdag 2 Nieuws vanuit de ouderraad 2 Van harte welkom!

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor ouders en kinderen

Nieuwsbrief voor ouders en kinderen voor ouders en kinderen 4/017-018 Helm op, fluo top! Maand oktober Branta: kracht In dit nummer: Helm op, fluo top! 1 Rapporten 1 Personeelsnieuws 1 Huiswerkklasje Nieuws vanuit de OR Een kijkje verder

Nadere informatie

Donker weer licht aan!. 1

Donker weer licht aan!. 1 10/2018-2019 Nieuwsbrief Op naar de sneeuw! Aanstaande donderdag, 31/1, gaat de lagere school naar de sneeuw in Weywertz. Onze jongens en meisjes van 5-6Lo zullen kunnen langlaufen en onze jongens en meisjes

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor ouders en kinderen

Nieuwsbrief voor ouders en kinderen voor ouders en kinderen 13/2014-2015 9 mei Schoolfeest! - Een kast vol verhalen In dit nummer: Schoolfeest 1 Bedankingen 2 Droevig en blij nieuws 2 Even ter herinnering 3 Zaterdag aanstaande openen wij

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor ouders en kinderen

Nieuwsbrief voor ouders en kinderen voor ouders en kinderen 6/2015-2016 Sinterklaas is langs geweest! Op woensdag, 2 december, is Sinterklaas samen met zijn zwarte pieten langs geweest in onze school! Na enkele videoboodschappen, de dagen

Nadere informatie

Dikke truiendag. In dit nummer: Carnaval 1. Dikke truiendag 1. Vanuit de zorgwerking. Wij leven mee 3

Dikke truiendag. In dit nummer: Carnaval 1. Dikke truiendag 1. Vanuit de zorgwerking. Wij leven mee 3 Nieuwsbrief 9/2016-2017 In dit nummer: Carnaval 1 Dikke truiendag 1 Vanuit de zorgwerking 2 Complimentendag 2 Nieuws vanuit de OR 2 Wij leven mee 3 Website 3 Vraagje vanuit 3KO 3 Helm op fluo top 3 Op

Nadere informatie

Februari Carnaval! Nieuwsbrief voor ouders en kinderen

Februari Carnaval! Nieuwsbrief voor ouders en kinderen Nieuwsbrief voor ouders en kinderen 8/2014-2015 In dit nummer: Carnaval 1 Inschrijvingen geboren in 2013 Afwezige leerkachten Interessante informatie: Vrijdag 13 februari is het niet alleen carnaval. Het

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor ouders en kinderen

Nieuwsbrief voor ouders en kinderen voor ouders en kinderen 7/2015-2016 Een nieuw jaar! In dit nummer: Een nieuw jaar 1 Nu de kerstperiode voorbij is en we alle familieleden en kennissen het allerbeste toegewenst hebben voor een super 2016,

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor ouders en kinderen

Nieuwsbrief voor ouders en kinderen Nieuwsbrief voor ouders en kinderen 7/2016-2017 Gelukkig 2017! In dit nummer: Gelukkig 2017 1 Welkom 1 Gedichtendag 1 Zammelse Toneelvrienden 1 Personeelsnieuws 2 Nieuws vanuit de OR 2 Als het kriebelt

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Carnaval 11/

Nieuwsbrief. Carnaval 11/ 11/2018-2019 Nieuwsbrief Carnaval GEKKE DAG Op donderdag 28 februari mogen onze kinderen met een gek attribuut of kledij naar school komen: - Voor de KS is dit in het thema van de wereld. - Voor de LS

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015 Gemeentelijke Basisschool Schaffen Vroentestraat 22 3290 Schaffen Website: www.gbsdiest.be E-mail: personeelschaffen@gbsdiest.be Tel. 013 32 69 23 Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015 Datum Klas Activiteit Tijdstip

Nadere informatie

Nieuwsbrief Een fijne start

Nieuwsbrief Een fijne start 14/2018-2019 Nieuwsbrief Een fijne start Graag willen we iedereen een fijne start wensen van het laatste trimester! Voor sommigen onder jullie is dit het afsluiten van enkele jaren kleuterschool, voor

Nadere informatie

Sinterklaas is langsgeweest

Sinterklaas is langsgeweest Nieuwsbrief voor ouders en kinderen 6/2016-2017 Sinterklaas is langsgeweest In dit nummer: Sinterklaas 1 Kerstmis 1 Secretariaat 2 Personeelsnieuws 2 Nieuws vanuit de 2 Kindergemeenteraad 2 Textielinzameling

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2016

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2016 Gemeentelijke Basisschool Schaffen Vroentestraat 22 3290 Schaffen Website: www.gbsdiest.be E-mail: personeelschaffen@gbsdiest.be Tel. 013 32 69 23 Nieuwsbrief SEPTEMBER 2016 Datum Klas Activiteit Tijdstip

Nadere informatie

Op woensdag 3 april houden wij een oudercontact

Op woensdag 3 april houden wij een oudercontact 13/2018-2019 Nieuwsbrief Schooluren Oudercontact Op woensdag 3 april houden wij een oudercontact voor iedereen. Je kan dan samen met de leerkracht de evolutie van uw kind(eren) bespreken. Gelieve via smartschool

Nadere informatie

Hang mij op het prikbord

Hang mij op het prikbord Hang mij op het prikbord Maandag 1 september 2O14: Dinsdag 2 september 2014: Woensdag 3 september 2014: inzetten. Donderdag 4 september 2014: Vrijdag 5 september 2014: Maandag 8 september 2014: Dinsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Welkom. Oudercontact. Kids-ID? 12/

Nieuwsbrief. Welkom. Oudercontact. Kids-ID? 12/ 12/2018-2019 Nieuwsbrief Welkom Na een verdiende vakantie zijn de batterijen weer helemaal opgeladen om er tegenaan te gaan. We wensen onze kinderen zeer fijne en leerrijke weken toe! Voor de vakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerstmis komt dichterbij 8/

Nieuwsbrief. Kerstmis komt dichterbij 8/ 8/2018-2019 Nieuwsbrief Kerstmis komt dichterbij de kerstbomen worden gezet en wij kijken al uit naar wat er nog allemaal op het programma staat: Maandag, 17 december, gaan 3+4+5+6LO naar de Wintermarkt

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor ouders en kinderen

Nieuwsbrief voor ouders en kinderen Nieuwsbrief Nieuwsbrief voor ouders en kinderen 8/2013-2014 Beste wensen voor 2014! In dit nummer: Wensen 1 Het nieuwe jaar heeft zijn intrede gedaan. De feesten en vakantie zijn achter de rug. Alles gaat

Nadere informatie

LAATSTE INFO VAN DIT SCHOOLJAAR! EERSTE INFO VAN HET SCHOOLJAAR !

LAATSTE INFO VAN DIT SCHOOLJAAR! EERSTE INFO VAN HET SCHOOLJAAR ! Vrije Basisschool K.La.P.Roos Molenheide 12 2242 Pulderbos 03/ 464 10 54 directie@klaproos-school.be http://www.klaproos-school.be LAATSTE INFO VAN DIT SCHOOLJAAR! EERSTE INFO VAN HET SCHOOLJAAR 2016 2017!

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Sinterklaas is in het land! Geen school. Bedankt aan alle voorlezers! 7/

Nieuwsbrief. Sinterklaas is in het land! Geen school. Bedankt aan alle voorlezers! 7/ 7/2018-2019 Nieuwsbrief Sinterklaas is in het land! Joepie! Sint en Piet zijn weer in het land! Wij hebben van de Sint reeds een bericht gekregen dat hij samen met zijn Pieten zal langs komen op dinsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor ouders en kinderen

Nieuwsbrief voor ouders en kinderen voor ouders en kinderen 1/2015-2016 Welkom in SBS De Bollenboom! In dit nummer: SBS De bollenboom 1 Personeelsnieuws 1 Nieuws vanuit de administratie 2 Fruitdag 2 Nieuws vanuit de ouderraad 2 Blij nieuws

Nadere informatie

Beste kinderen, beste ouders,

Beste kinderen, beste ouders, Beste kinderen, beste ouders, De laatste periode van dit schooljaar is terug in gang geschoten. Nog enkele zomerse activiteiten staan de kinderen te wachten. Uitstappen, schoolreizen, week van de zee,

Nadere informatie

Ook in Zammel heeft er een herdenking plaats gevonden voor de Wapenstilstand

Ook in Zammel heeft er een herdenking plaats gevonden voor de Wapenstilstand 6/2018-2019 Wapenstilstand Ook in Zammel heeft er een herdenking plaats gevonden voor de Wapenstilstand van WOI. Onze kinderen van de lagere school hebben allemaal meegewerkt aan de poppiekrans die is

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Welkom terug! Wat is er anders dit schooljaar? 1/

Nieuwsbrief. Welkom terug! Wat is er anders dit schooljaar? 1/ 1/2018-2019 Nieuwsbrief Welkom terug! Na een deugddoende vakantie zijn we met z n allen in ons vliegtuig gestapt en vertrekken we samen op wereldreis! Onze koffers zijn gepakt, de kinderen hebben aan de

Nadere informatie

Activiteitenplanning Juni 2016

Activiteitenplanning Juni 2016 Activiteitenplanning Juni 2016 Kleuterschool Woe 1 Tutti-frutti Do 2 NM: zwemmen Olifantjes- en 14.00 u.: Bijeenkomst oudercomité 16.30 u.: Afsluiter Vertelhuis (voor kinderen van 2,5 tot 8 jaar, met hun

Nadere informatie

nieuwsbrief september 2018

nieuwsbrief september 2018 nieuwsbrief september 2018 VZW KSRD Nieuwstraat 60 9800 Deinze Deinze, 1 september 2018 Beste ouder(s), Van harte welkom op onze school! Ik hoop dat alle kinderen, in het bijzonder de nieuwe kleuters en

Nadere informatie

Beste ouders en kinderen, Nog even hard studeren en dan

Beste ouders en kinderen, Nog even hard studeren en dan Beste ouders en kinderen, Nog even hard studeren en dan De maand juni is traditiegetrouw een drukke maand. Maatregelen in verband met het komende schooljaar moeten reeds genomen worden en natuurlijk hebben

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Vrije basisschool Aartrijke

NIEUWSBRIEF. Vrije basisschool Aartrijke NIEUWSBRIEF Vrije basisschool Aartrijke Beste ouders, beste jongens en meisjes, Twee maanden hard werken, samen leren en samen spelen. In oktober schonken we aandacht aan alle mensen van het team. De leerkrachten,

Nadere informatie

2 / /09/2019

2 / /09/2019 2 / 2019-2020 27/09/2019 leeruitstappen schoolrekening Co-teaching Kijkdag groene klas Grootouderfeest ouderraad Eetfestijn Bij nieuws rapportperiodes Verlofdagen Smartschool Mededeling Stad Geel Leeruitstappen:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF MEI. Beste ouders, Beste leerlingen, Nieuws uit de kleuterschool

NIEUWSBRIEF MEI. Beste ouders, Beste leerlingen, Nieuws uit de kleuterschool NIEUWSBRIEF MEI Beste ouders, Beste leerlingen, Nieuws uit de kleuterschool Op 15 april zijn er 3 nieuwe kleuters ingestapt. Hartelijk welkom aan: Twan, Quinten en Victor. We hopen dat deze jongens en

Nadere informatie

Beste ouders en kinderen,

Beste ouders en kinderen, Beste ouders en kinderen, Het nieuwe schooljaar staat voor de deur. Wij heten alle kinderen en ouders van harte welkom. Wij zijn blij dat u voor VBS St-Lambertus Nossegem hebt gekozen. Ook dit schooljaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor ouders en kinderen

Nieuwsbrief voor ouders en kinderen Nieuwsbrief voor ouders en kinderen 8/2016-2017 een tipje van de sluier In dit nummer: Musical 1 Ziek? 1 Dikke truiendag 1 Openklasmoment 2 Nieuws vanuit de OR 2 Wij leven mee 2 Kids-ID 3 Bijna carnaval

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Schooljaar maart 2017

NIEUWSBRIEF Schooljaar maart 2017 NIEUWSBRIEF Schooljaar 16-17 31 maart 2017 De ooievaar Warre Torremans (0KO) werd op 18 maart grote broer van Stan. Proficiat aan Warre en de trotse ouders! Nieuw logo De stad Geel heeft sinds kort een

Nadere informatie

Beste ouders en kinderen, De maand september is opnieuw voorbij gevlogen. Hier volgt de nieuwsbrief voor de maand oktober.

Beste ouders en kinderen, De maand september is opnieuw voorbij gevlogen. Hier volgt de nieuwsbrief voor de maand oktober. Beste ouders en kinderen, De maand september is opnieuw voorbij gevlogen. Hier volgt de nieuwsbrief voor de maand oktober. ONZE AGENDA : 1 oktober Medisch onderzoek L3 (op school) NM: zwemmen (L2 en L3)

Nadere informatie

November: schooljaar

November: schooljaar November: schooljaar 2015-2016 Beste ouders, Hier volgt onze agenda en de mededelingen voor de maand november. Deze nieuwsbrief staat ook op onze website! Op de agenda: Maandag 9 november instapdag voor

Nadere informatie

Project: verkeer & klimaat

Project: verkeer & klimaat klaverblad mei Project: verkeer & klimaat Op 28 april hebben we onze projectweek rond verkeer en het klimaat afgesloten. Fozzie heeft onze kinderen uitgedaagd om een groene verkeersexpert te worden. Onze

Nadere informatie

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen.

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Nieuwsbrief 1 - September: schooljaar 2012-2013 Beste ouders, Klaar voor een nieuwe start! Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Ook onze leerkrachten zijn er klaar

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF november 5/

NIEUWSBRIEF november 5/ NIEUWSBRIEF november 5/ 2017-18 Spaghettifeest allen daarheen! Zaal Holvenia 2440 Geel!!! Graag herinneren we jullie eraan dat de inschrijvingen voor het spaghettifeest nu maandag 13 november in ons bezit

Nadere informatie

De vrije dagen en pedagogische studiedagen van het schooljaar zijn opgelijst in dit nummer.

De vrije dagen en pedagogische studiedagen van het schooljaar zijn opgelijst in dit nummer. Beste ouders, Op 15 juni besprak het inspectieteam met de schoolteamleden en het schoolbestuur het verslag van de doorlichting van onze school. Vol lof spraken ze over onze werking op klas- en schoolniveau.

Nadere informatie

Nieuwsbrief einde schooljaar 2017

Nieuwsbrief einde schooljaar 2017 Nieuwsbrief einde schooljaar 2017 Beste ouder(s), Het einde van het schooljaar en het begin van de zomervakantie staan voor de deur. Nog één dagje en we sluiten onze schoolpoort voor 2 maanden. We blikken

Nadere informatie

VERKEER. Actiepunt maand oktober: veilig oversteken Op donderdag 27 oktober gaan onze kinderen van de lagere school naar het verkeerspark.

VERKEER. Actiepunt maand oktober: veilig oversteken Op donderdag 27 oktober gaan onze kinderen van de lagere school naar het verkeerspark. VERKEER Actiepunt maand oktober: veilig oversteken Op donderdag 27 oktober gaan onze kinderen van de lagere school naar het verkeerspark. Schoolnieuws Klimaatschool We zijn volop aan het sleutelen aan

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF december 6/ In deze nieuwsbrief: Sint en Piet waren op bezoek. Kerstkaartjes. De ooievaar

NIEUWSBRIEF december 6/ In deze nieuwsbrief: Sint en Piet waren op bezoek. Kerstkaartjes. De ooievaar NIEUWSBRIEF december 6/ 2018-19 Sint en Piet waren op bezoek en onze kinderen hebben weer genoten van dit fijne kinderfeest! We waren dan ook super content dat ze ons dit jaar niet vergeten waren. Ze brachten

Nadere informatie

Proficiat aan de eerste communicanten (zaterdag 14 april) én kinderen van lentefeest

Proficiat aan de eerste communicanten (zaterdag 14 april) én kinderen van lentefeest 9 / 2017-2018 27 april 2018 proficiat schoolreizen Duurzame school Sociale vaardigheden Leren leren We leven mee Blij nieuws 2018 2019 Stakingsaanzegging Proficiat aan de eerste communicanten (zaterdag

Nadere informatie

O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/ Pieter van Maldereplein Edegem Edegem. Prikbord eind juni 2018

O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/ Pieter van Maldereplein Edegem Edegem. Prikbord eind juni 2018 O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/449 85 59 Pieter van Maldereplein 8 2650 Edegem www.olfa.be 2650 Edegem Prikbord eind juni 2018 Vakantie Vakantie is fijn, dat kun je niet ontkennen! Vakantie

Nadere informatie

Activiteitenplanning Juni 2017

Activiteitenplanning Juni 2017 Activiteitenplanning Juni 2017 Do 1 NM: zwemmen Olifantjes- Vr 2 Besteldag soep Besteldag soep + warme maaltijd Speelplaats opruimen: 1B Za 3 Zo 4 Pinksteren Pinksteren Ma 5 Pinkstermaandag geen school

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF september

NIEUWSBRIEF september NIEUWSBRIEF september 2/ 2018-19 Editie : Verkeersweek Daar verkeersveiligheid voor iedereen een TOP - prioriteit is en moet zijn, nemen wij jaarlijks deel aan de verkeersweek, die loopt van 17 tot en

Nadere informatie

NIEUWS UIT DE SCHOOL 30

NIEUWS UIT DE SCHOOL 30 NIEUWS UIT DE SCHOOL 30 Vrijdag 26 oktober 2018 De Marie Louise op de eerste schooldag. Een schooljaar is soms stormachtig, winderig. Maar vergeet niet dat de school de veilige haven is waar we steeds

Nadere informatie

Op het einde van dit schooljaar wordt u geïnformeerd over de vrije dagen en pedagogische studiedagen van het schooljaar

Op het einde van dit schooljaar wordt u geïnformeerd over de vrije dagen en pedagogische studiedagen van het schooljaar Beste ouders, Op het einde van dit schooljaar wordt u geïnformeerd over de vrije dagen en pedagogische studiedagen van het schooljaar 2010-2011. Ook een voorlopig voorstel van de verdeling van de schoolbevolking

Nadere informatie

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen.

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Beste ouders, We vliegen er weer in! Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Ook onze leerkrachten zijn er klaar voor. Na heel wat voorbereidingen nemen wij met z

Nadere informatie

Laatste kans: Schooltoelagen aanvragen vóór 1 juni!!!

Laatste kans: Schooltoelagen aanvragen vóór 1 juni!!! NIEUWSBRIEF 12/13-14 13 mei 2014 Week van de goeiedag Misschien heb je het al gehoord op tv of op de radio maar de week van 21 tot 27 mei is omgetoverd tot week van de goedendag! Dat kost niets: geen geld,

Nadere informatie

Klaverblad januari 2018

Klaverblad januari 2018 Klaverblad januari 2018 VERKEER Actiepunt maand januari: ik ken de verkeersborden. Helm Op Fluo Top! We zetten door in januari! We blijven ook in de maand januari nog aandacht besteden aan de actie rond

Nadere informatie

DE BLOKKENDOOS. GO! basisschool De Blokkendoos nieuwsbrief Juni 2019

DE BLOKKENDOOS. GO! basisschool De Blokkendoos nieuwsbrief Juni 2019 DE BLOKKENDOOS GO! basisschool De Blokkendoos nieuwsbrief Juni 2019 Op de kalender 17/06 L5 schoolreis Bobbejaanland 20/06 L6 schoolreis De Schorre 23/06 Schoolfeest van 13u tot 17 u 24/06 L3 L4 schoolreis

Nadere informatie

Schilderwerken kleuterschool U merkte het reeds, de schilders (van de stad Geel) zijn in actie in de oranje klas.

Schilderwerken kleuterschool U merkte het reeds, de schilders (van de stad Geel) zijn in actie in de oranje klas. 8 / 2018-2019 21/ 02 / 2019 Schilderwerken W.O.-project Oudercontacten Schoolreis Ouderraad 1 maart: carnaval Sociale vaardigheden Leren leren MOS Duurzame school Medeleven Blij nieuws sociale vaardigheden

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF september

NIEUWSBRIEF september NIEUWSBRIEF september 1 / 2017-18 Welkom! Na een lange en deugddoende vakantie zijn we blij om onze poorten terug te openen om alle leerlingen, groot en klein te kunnen verwelkomen. Namens het team en

Nadere informatie

WELKOM. Tot binnenkort. Directeur

WELKOM. Tot binnenkort. Directeur WELKOM Dag flinke jongen, grote meid, wij zijn heel blij dat je binnenkort naar onze school komt. In dit boekje vind je informatie over onze werking. Je ouders zullen dit samen met jou graag doornemen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Schooljaar

Nieuwsbrief 1 Schooljaar Nieuwsbrief 1 Schooljaar 2018-2019 07 09 2018 s Morgens opstaan, nog eens goed uitrekken, slaap uit de ogen wassen en kijken in de spiegel. Even knipogen, mag. Brood schikken, wat groenten en fruit ook,

Nadere informatie

zwembrevet naar keuze behalen! De kinderen kregen hierover al een brief mee met alle info. Niet vergeten om het invulstrookje tijdig in te leveren!

zwembrevet naar keuze behalen! De kinderen kregen hierover al een brief mee met alle info. Niet vergeten om het invulstrookje tijdig in te leveren! 1. Pedagogische studiedag VRIJAF Op woensdag 1 juni zitten onze juffen en meesters voor de laatste keer dit schooljaar op de schoolbanken ;-) en hebben de kinderen een dagje vrij om nog eens heerlijk te

Nadere informatie

De Schoolbel Lagere Schoolkrantje

De Schoolbel Lagere Schoolkrantje De Schoolbel Lagere Schoolkrantje G.V. Lagere School Sint-Lambertus Kapelstraat 24 3660 Opglabbeek Vrijdag 31 maart 2017 Op het einde van dit tweede trimester worden de schoolvorderingen weergegeven in

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF november 6/

NIEUWSBRIEF november 6/ NIEUWSBRIEF november 6/ 2017-18 Grote Pietenparcours Naar jaarlijkse traditie vragen de zwarte pieten ook nu weer aan meester Guy om de dagen voor de intrede van de Heilige Man onze Burgstraatbengels te

Nadere informatie

Hier volgen de gebeurtenissen van de voorbije maand en de agenda voor oktober.

Hier volgen de gebeurtenissen van de voorbije maand en de agenda voor oktober. Nieuwsbrief 2 - Oktober: schooljaar 2012-2013 Beste ouders, De eerste maand van het nieuwe schooljaar is voorbij gevlogen. Alle kinderen namen een goede start. Onze leerlingen houden zich aan de gemaakte

Nadere informatie

Informatiebrochure van onze kleuterschool

Informatiebrochure van onze kleuterschool Vrije basisschool De Luchtballon Nieuwe Beggaardenstraat 50 2800 Mechelen 015/21 86 23 info@basisschooldeluchtballon.be www.basisschooldeluchtballon.be Informatiebrochure van onze kleuterschool Voor je

Nadere informatie

We wensen kleuters, ouders, leerkrachten en directie fijne kerstdagen en een 2014 vol geluk!

We wensen kleuters, ouders, leerkrachten en directie fijne kerstdagen en een 2014 vol geluk! Kleuterkrant November & December 2013 Kerstviering In deze periode van verwachting en hoop herdenken we de geboorte van Jezus in een stal te Bethlehem. Samen met onze kleuters en E.H. Pastoor Lei Gielen

Nadere informatie

De herfst komt eraan

De herfst komt eraan INFOKRANT NOVEMBER 2018 VRIJE BASISSCHOOL O.L.V.O. Stadhuisstraat 4 - Heist-aan-zee Ramskapellestraat 65 - Ramskapelle Tel. 050/512925 E-mailadres: olvo@sgsaeftinghe.be website: www.olvoheist.be De herfst

Nadere informatie

Ph. De Denterghemlaan 7 Latemstraat Deurle 9830 Sint-Martens-Latem tel. 09/ tel. 09/ fax. 09/ fax.

Ph. De Denterghemlaan 7 Latemstraat Deurle 9830 Sint-Martens-Latem tel. 09/ tel. 09/ fax. 09/ fax. Sint- Martens- Latem, 10 juni 2015 Geachte ouders, De laatste maand van het schooljaar is gestart. We kijken allen uit naar een welverdiende vakantie. Maar graag uw aandacht voor volgende praktische zaken.!

Nadere informatie

Activiteitenplanning Juni 2018

Activiteitenplanning Juni 2018 Activiteitenplanning Juni 2018 Vrij 1 Besteldag soep 8.45-10.00 u.: Kunsttruck 3N + 3R (op school, ouders welkom!) Speelplaats opruimen: 1B Za 2 Zo 3 Ma 4 Di 5 13.20-15.00 u.: Feest voor de papa s Hele

Nadere informatie

Beste ouders, De paasvakantie staat voor de deur! Hier volgen onze afspraken en mededelingen voor de maand april. ONZE AGENDA :

Beste ouders, De paasvakantie staat voor de deur! Hier volgen onze afspraken en mededelingen voor de maand april. ONZE AGENDA : Beste ouders, De paasvakantie staat voor de deur! Hier volgen onze afspraken en mededelingen voor de maand april. ONZE AGENDA : 1 april fruitdag (school zorgt zelf voor fruit!) kangoeroeklas met juf Elke

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2016

Nieuwsbrief september 2016 Gemeentelijke Basisschool t Dreefke Kapelweg 2-2328 Meersel-Dreef Tel 03/ 315 80 53 fax 03/ 313 83 29 GSM 0476/ 89 66 26 info@dreefke.be - www.dreefke.be Nieuwsbrief september 2016 Donderdag 1 Eerste schooldag

Nadere informatie

KALENDER VAN VAKANTIEDAGEN VOOR HET SCHOOLJAAR

KALENDER VAN VAKANTIEDAGEN VOOR HET SCHOOLJAAR Bijlage 3 KALENDER VAN VAKANTIEDAGEN VOOR HET SCHOOLJAAR 2016 1. Begin van het schooljaar en hervatting van de lessen: - donderdag 1 september 2016 2. Vrije dagen van het eerste trimester: - Herfstvakantie:

Nadere informatie

Eerste communie uur St.-Lambertuskerk Neerharen

Eerste communie uur St.-Lambertuskerk Neerharen NIEUWSBRIEF Juni 2019 Agenda Do 30/05 Vr 31/05 Zo 02/06 Wo 05/06 Do 06/06 Zo 09/06 Ma 10/06 Di 11/06 Vrijaf O.L.Hemelvaart Vrijaf Brugdag Eerste communie 09.30 uur St.-Lambertuskerk Neerharen Eersteklassers

Nadere informatie

VERKEER. Actiepunt maand juni : afname brevetten & fietsexamen 6de leerjaar. Hier afknippen a.u.b.

VERKEER. Actiepunt maand juni : afname brevetten & fietsexamen 6de leerjaar. Hier afknippen a.u.b. Klaverblad Juni VERKEER Actiepunt maand juni : afname brevetten & fietsexamen 6de leerjaar Op donderdag 15 juni is het fietsexamen voor de leerlingen van het 6de leerjaar. Om alles vlot te laten verlopen

Nadere informatie

HET SCHOOLTEAM EN ONZE PARTICIPANTEN... 4 INSTAPDATA EN OPENKLASDAGEN... 5 WANNEER MAG JE KIND NAAR SCHOOL?... 5 WANNEER MAG IK OP BEZOEK KOMEN IN DE

HET SCHOOLTEAM EN ONZE PARTICIPANTEN... 4 INSTAPDATA EN OPENKLASDAGEN... 5 WANNEER MAG JE KIND NAAR SCHOOL?... 5 WANNEER MAG IK OP BEZOEK KOMEN IN DE HET SCHOOLTEAM EN ONZE PARTICIPANTEN... 4 INSTAPDATA EN OPENKLASDAGEN... 5 WANNEER MAG JE KIND NAAR SCHOOL?... 5 WANNEER MAG IK OP BEZOEK KOMEN IN DE KLEUTERKLAS?... 5 OPENINGSUREN VAN DE SCHOOL... 5 OPVANG...

Nadere informatie

deze nieuwsbrief in kleur kan u steeds vinden op onze website www.basisschooldevlinder.be

deze nieuwsbrief in kleur kan u steeds vinden op onze website www.basisschooldevlinder.be Schooljaar 2014-2015 nr. 7 1 juni 2015 Beste ouders en kinderen, deze nieuwsbrief in kleur kan u steeds vinden op onze website www.basisschooldevlinder.be U bent tevreden over onze schoolwerking? U bent

Nadere informatie

Groene brief 1: september 2017 Pagina 1

Groene brief 1: september 2017 Pagina 1 VZW OZCS Zuid-Antwerpen Gesubsidieerde vrije basisschool Sint Montfort Hoge Akker 16 2550 Kontich Tel.: 03/457.10.15 e-mail: directie@sint montfort.be Kontich, 1 september 2017. Beste ouders, Een nieuw

Nadere informatie

September Op vrijdag bent u s morgens van harte welkom op onze speelplaats! Voor onze nieuwelingen rollen wij zelfs de rode loper uit...

September Op vrijdag bent u s morgens van harte welkom op onze speelplaats! Voor onze nieuwelingen rollen wij zelfs de rode loper uit... September 2017 Vr 1 Begin van het nieuwe schooljaar 215 leerlingen stappen onze schoolpoort binnen ( 107 jongens 108 meisjes). 14 gemotiveerde, enthousiaste leerkrachten begeleiden deze bonte groep! Aan

Nadere informatie

VERKEER. Actiepunt maand december: zichtbaarheid

VERKEER. Actiepunt maand december: zichtbaarheid VERKEER Actiepunt maand december: zichtbaarheid Woensdag samdag : Halen we ons doel? Als er in december 5 kinderen meer gemeten worden die strappend of carpoolend naar school komen, trakteren we met pannenkoeken!

Nadere informatie

Project: verkeer & klimaat

Project: verkeer & klimaat Klaverblad April Project: verkeer & klimaat Van 24 t.e.m. 28 april houden we een projectweek rond verkeer en het klimaat. Fozzie daagt onze kinderen uit om een groene verkeersexpert te worden. Aan de hand

Nadere informatie

Hang mij op het prikbord APRIL 2018

Hang mij op het prikbord APRIL 2018 Hang mij op het prikbord APRIL 2018 MA 16 -Welkom aan alle nieuwe kleuters en hun ouders! -Zwemmen voor het 5 de en 6 de leerjaar -Techniekkoffers voor 5A i.s.m. KOGEKA Geel -Oefenen fietsexamen met agent

Nadere informatie

NB 10 Schooljaar

NB 10 Schooljaar NB 10 Schooljaar 2018-2019 Einde schooljaar staat voor de deur! We kunnen er nu echt niet meer onderuit, de grote vakantie komt dichterbij. De volgende weken worden er heel wat toetsen afgewerkt, zodat

Nadere informatie

VERKEER. Actiepunt maand maart: dode hoek WARME OPROEP. Voetgangersexamen:

VERKEER. Actiepunt maand maart: dode hoek WARME OPROEP. Voetgangersexamen: VERKEER Actiepunt maand maart: dode hoek WARME OPROEP Voetgangersexamen: Op donderdag 16 maart is het voetgangersexamen voor de leerlingen van het 4de leerjaar. Om alles vlot te laten verlopen doen we

Nadere informatie

t Fonteintje Vrije Basisschool Passendale Jaargang 11 1

t Fonteintje Vrije Basisschool Passendale Jaargang 11 1 t Fonteintje Vrije Basisschool Passendale Jaargang 11 1 Schooljaar 2014-2015 Om te beginnen De eerste schooldag van dit schooljaar ligt al een tijdje achter ons en we hopen dat alle kinderen goed gestart

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER voor ouders

ACTIVITEITENKALENDER voor ouders ACTIVITEITENKALENDER voor ouders Einde schooljaar 2014 STEDELIJKE BASISSCHOOL TUILT Zoldersekiezel 86 3511 Hasselt tel. 011 25 17 57 e-mail: sbs.tuilt@hasselt.be www.sbstuilt.be Beste ouders, We zijn alweer

Nadere informatie

Bedankt! Even in de bloemetjes zetten...

Bedankt! Even in de bloemetjes zetten... NIEUWSBRIEF juni 12/ 2018-19 Bedankt! Onze laatste nieuwsbrief sluit ons schooljaar mooi af. We hopen dat uw kind zich goed voelt op de school en de geboden kansen om zich verder te ontplooien volop weet

Nadere informatie

t Zonnebloemblaadje Wist je dat krantje voor en door ouders van de Zonnebloem februari 2015 Belangrijke data voor in je agenda!

t Zonnebloemblaadje Wist je dat krantje voor en door ouders van de Zonnebloem februari 2015 Belangrijke data voor in je agenda! t Zonnebloemblaadje krantje voor en door ouders van de Zonnebloem februari 2015 www.dezonnebloemkessello.be zonnebloemouderraad@gmail.com Voorwoord van de directeur Beste ouders, Op 1 februari zal onze

Nadere informatie

WAT LEREN de KINDEREN DIT JAAR?

WAT LEREN de KINDEREN DIT JAAR? Welkom in 5dd Weekrooster WAT LEREN de KINDEREN DIT JAAR? Wiskunde: tot 10 000 000, kommagetallen tot op een duizendste, oppervlakteberekening van vlakke- en ruimtefiguren, volume, Nederlands: werkwoordspelling

Nadere informatie

VERKEER. Actiepunt maand februari: het openbaar vervoer. Voetgangersexamen:

VERKEER. Actiepunt maand februari: het openbaar vervoer. Voetgangersexamen: Klaverblad februari 2018 VERKEER Actiepunt maand februari: het openbaar vervoer Voetgangersexamen: Op donderdag 22 maart is het voetgangersexamen voor de leerlingen van het 4de leerjaar. Om alles vlot

Nadere informatie

Mei - juni Inhoud. Schoolfeest 13 mei 2017

Mei - juni Inhoud. Schoolfeest 13 mei 2017 P a g i n a 1 Mei - juni 2017 N i e u w s b r i e f 4 Eindredactie: Carolien Janssens Inhoud Schoolfeest 13 mei 2017 1 Ode aan de leesmoeders 2 Belangrijke data De nieuwe 3 vrijwilligersruimte Verloren

Nadere informatie