Maandkalender & bulletin Jaargang: datum: 2 juni 2014

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Maandkalender & bulletin Jaargang: datum: 2 juni 2014"

Transcriptie

1 Maandkalender & bulletin Jaargang: datum: 2 juni 2014 juni 2 Bulletin 19 Schoolreis groep 6A 3 6A terug; schoolreis groep terug; schoolreis groep 6B 5 6B terug Groep 3 naar de bibliotheek 6 9 Vrij: pinkster 10 Vrij: pinkster 3 11 sportdag 23 juni schoolreis groep 1 / 2 25 juni: 10 minutengesprekken 26 juni: doorschuifuurtje alle groepen 12 SWV vergadering Schoonmaakavond; zie hieronder! 10 minutenlijsten hangen in de aula Bulletin 20 Schoolreisje groep 3, 4 en SWV vergadering 19 Directie studiedag Bag2school inzameling Praktisch verkeersexamen groep 8 20 Rapport mee Beste ouders, Een bulletin lezen in het zonnetje geeft dubbel plezier! Lopende zaken / organisatie: Berichtje namens de overblijf commissie: Op dit moment staan er helaas nog 85 onbetaalde overblijfbeurten open bij diverse kinderen / gezinnen van onze school. Als de overblijfkaart van uw zoon of dochter vol is, krijgt u daar een berichtje van via uw kind(eren) met het verzoek een nieuwe kaart te kopen. Natuurlijk worden de kinderen niet weggestuurd als ze overblijven, natuurlijk is er begrip als er om reden problemen met betaling zijn, maar hierbij het verzoek om regelmatig even te controleren of er nog genoeg ruimte op de overblijfkaart is. Schoonmaakavond maandag 16 juni: Op verzoek van de ouders zal ik in het bulletin ook de namen van de kinderen vermelden, wiens ouders / verzorgers ingedeeld staan voor de schoonmaakavond. Mocht u onderling geruild hebben, wilt u dat dan in ieder geval aan de leerkracht doorgeven? (Excuses voor (typ)fouten in de originele aankondiging ) Groep 1 / 2: Stan, Nyssa, Louise Groep 1 / 2: Jelte, Femke, Kacper, Eva Groep 3: Coen, Senna, Sven, Esmee Groep 4: Nienke, Brent, Daan Groep 5: Linda, Elsemieke, Daan Groep 6A: Luc, Inez, Patvycja Groep 6B: Nienke, Anouk, Mike Groep 7: Nick, Danique, Stefan, Renzo Groep 8: Demi, Dysanne, Marck Bag2school: Op woensdag 18 juni en donderdagochtend 19 juni kunnen de zakken met kleding e.d. weer ingeleverd worden. Deze worden dan 19 juni s ochtends opgehaald.

2 Visie op het onderwijs in het algemeen en op het onderwijs op t Padland in het bijzonder: Bibliotheekouders gevraagd: In verband met het vertrek van leerlingen van groep 8 en dus ook van hun ouders hebben we volgend jaar weer ruimte voor nieuwe ouders in onze bibliotheekgroep. We zijn op zoek naar iemand voor de uitleen van boeken voor de kleuterbouw en naar iemand op de reservelijst. Als u meer informatie wilt, kunt u altijd s ochtends even langs de bibliotheek lopen en vragen aan de ouder die daar zit wat zij allemaal doet. Opgeven kunt u zich via deze ouder en / of via de leerkrachten. Groep 8 gaat naar: Dit is de periode van de schoolreisjes maar ook van het afsluiten van de laatste thema s, het invoeren van toets uitslagen en het schrijven van de rapporten. Het schooljaar gaat nu snel. Groep 8 is druk bezig met zijn musical en neemt al voorzichtig een beetje afstand 16 leerlingen gaan naar het Martinus VMBO basis / kader 5 VMBO th - 4 HAVO 2 HAVO/ VWO & VWO leerlingen gaan naar het RSG VMBO th - 5 HAVO leerlingen naar het Clusius bk / th 1 leerling gaat naar het Tabor bk 1 leerling gaat naar het Eduvier College - HAVO Doorschuifmiddag: Donderdag 26 juni mogen alle leerlingen s middags een uurtje kijken en luisteren naar, praten met, voelen, genieten en beleven van de leerkracht(en) en de indrukken van hun nieuwe groep. Ervaring leert dat het vaak een heel stuk rust geeft om samen al een stap(je) te hebben gezet richting het volgende schooljaar. Padland en Hemschool: Eén school, twee locaties: De afgelopen weken zijn wij vaker verrast door geruchten en mededelingen omtrent onze locatie Hemschool. Dit is dan ook de reden dat wij onderstaand bericht naar de dorpskranten van de verschillende kernen hebben verstuurd. De Hemschool openbare basisschool - is en blijft dé school aan de Noorder Sluisstraat! De laatste tijd bereiken ons, leerkrachten en directie van obs de Hemschool, steeds meer geruchten dat de Hemschool gaat sluiten. Het vervelende is dat deze geruchten steeds hardnekkiger worden. Daarom vinden we het tijd worden om te vertellen hoe het verhaal echt in elkaar steekt. Met ingang van 1 augustus 2013 is de Hemschool administratief een dislocatie geworden van basisschool 't Padland. Samen zijn wij nu echt één school, waar we dit in de praktijk al jaren waren. En ja, ook de Hemschool krimpt. Net als heel veel scholen in Nederland, vandaar de samenvoeging met een andere school. Zolang de onderwijskwaliteit gewaarborgd is, is er geen sprake van dat de locatie Hemschool gesloten wordt. Er zijn twee heel goede en leuke openbare scholen in de kern Venhuizen / Hem, daar is de Hemschool er één van. Eén die opvalt in sfeer, aandacht, saamhorigheid, open(baar)heid,

3 opbrengsten en kracht. Een goede school, die niet door anderen mag worden afgeschreven! Aanmelden blijft dus gewoon mogelijk. Team locatie obs de Hemschool - Hem Omdat we één school zijn, maar ook omdat we duidelijkheid en openheid zeer belangrijk vinden, delen wij dit bericht met alle ouders en hebben we het ook gedeeld met de teams van de andere 9 scholen binnen Drechterland. De Hemschool gaat dus NIET dicht en er komen echt GEEN huizen op het terrein te staan! Passend Onderwijs: De regio West-Friesland biedt iedere leerling een onderwijsaanbod dat past! Om dit te bereiken gaan scholen met elkaar samenwerken in een regionaal samenwerkingsverband. Meer nieuws over dit samenwerkingsverband vindt u op: Nieuws uit de groep(en): Nieuws uit groep 3! De kinderen zijn begonnen aan de laatste kern van Veilig leren lezen. De kinderen vinden dit altijd een beetje spannend. Wat als kern 12 af is? Dan is het vakantie. Samen kijken we terug naar wat de kinderen allemaal hebben geleerd het afgelopen jaar en dat is heel veel. Het is belangrijk dat ze in de zomervakantie blijven lezen. Op de site van Veilig leren lezen kunt u boekjes bestellen voor een leuke prijs. De bibliotheek is er natuurlijk ook nog in Venhuizen. Voor donderdag hebben we nog begeleiding nodig voor een bezoek aan de bibliotheek? De komende weken gaan we met elkaar nog leuke dingen doen. Sportdag, cadeau voor vaderdag maken, schoolreis, musical kijken! En we gaan na de toetsweken weer verder met het project: Tuincentrum. Tot slot: Spreukje: Volwassen worden is heel wat meer dan je leren te gedragen in het openbaar Namens het team, Ingrid v. Heezen Let op: het bulletin heeft deze keer een extra bijlage over de klassenverdeling!

4 Betreft: klassenverdeling en leerkrachttoewijzing en het vakantierooster Beste ouders / verzorgers van de leerlingen van o.b.s. t Padland, Als bijlage bij het bulletin de groepsverdeling en het voorstel vakantierooster. De groepsverdeling is ieder jaar weer een hele puzzel,, maar dit jaar viel het eigenlijk wel mee.. Aspecten die mee spelen bij het formeren van groepen zijn: het leerlingaantal in de diverse groepen, de formatie (in te zetten leerkrachten) en de terugloop in leerlingen. Daarbij willen we het gewoon goed doen, vooral voor de leerlingen, maar ook voor leerkrachten en ouders. Enige uitleg: I.v.m. financiering, formatie en middelen in het onderwijs hanteert het ministerie een teldatum. Deze teldatum is altijd 1 oktober van een voorgaand jaar. De teldatum van 1 oktober 2013 jl. is dus van invloed op de formatie en financiering van schooljaar Het feit dat we komend schooljaar weer met negen groepen gaan werken, houdt in dat de huidige groepen vrijwel naadloos over gaan in twee keer een groep 1 / 2, groep 3, groep 4, groep 5, groep 6, twee maal groep 7 en groep 8. Per leerjaar zijn de leerlingen als volgt verdeeld: (De cijfers zijn nog niet helemaal exact; dit hangt nog af van een aantal lopende inschrijvingen) Groep 1 / 2 totaal start: ongeveer 45 eind: ongeveer: 65 Groep 3: 23/24 Groep 4: 25 Groep 5: 21 Groep 6: 28 Groep 7: 43 Groep 8: 25 Aan de hand van deze leerlingaantallen en de diverse onderwijskundige en inhoudelijke aspecten zijn we tot de volgende groepsverdeling en klassentoewijzing gekomen: 1 / 2 Wineke Wineke Sandra Wineke Wineke Wineke Wineke Wineke Juf Wineke blijft, samen met juf Sandra, in haar eigen lokaal; de verdeling van leerlingen volgt. 1 / 2 Annette Annette Annette/ Annette Annette Ingrid V Annette Annette Annette Juf Annette blijft, samen met juf Ingrid V, in haar eigen lokaal; de verdeling van leerlingen volgt; de ene week werkt juf Annette op woensdag, de andere week is juf Ingrid V in de groep. 3 Ingrid V Ingrid V Ingrid V/ Fenna Fenna Fenna Ingrid V Ingrid V Fenna Juf Ingrid en juf Fenna blijven in het lokaal van groep 3; de ene week werkt juf Ingrid V op woensdag, de andere week is Fenna in de groep. 4 Inge Inge Inge Dinie Dinie Inge Inge Dinie Juf Inge en juf Dinie blijven in het lokaal van groep 4 5 Sandra Sandra André André André Sandra Sandra André André Meester André werkt nu nog op de Hemschool. Met ingang van zal hij op locatie t Padland ingezet worden. Juf Sandra en meester André komen in het lokaal van de huidige groep 5.

5 6 Fenna Peter Peter Peter Peter Fenna Peter Peter Peter Meester Peter en juf Fenna blijven in hun lokaal 7 A Sanne Sanne Dinie Sanne Sanne Sanne Sanne Sanne Sanne Omdat juf Sanne de eerste zes weken na de zomervakantie (nog) niet mag werken binnen onze Stichting, maar wij haar wel graag voor onze school willen behouden, hebben wij juf Ellen gevraagd met deze groep te starten (samen met juf Dinie). O.i. worden zo de rust en de doorgaande lijn gewaarborgd. De groep blijft in zijn eigen lokaal. 7 B Krista Krista Mariska Mariska Mariska Krista Krista Mariska Mariska Juf Krista en juf Mariska blijven in hun eigen lokaal 8 Luuk Bert Bert Bert Bert Luuk Bert Bert Bert Meester Bert en meester Luuk blijven in hun eigen lokaal. Ib: juf Karen: dinsdag en vrijdag RT: meester Luuk: dinsdag ICT: juf Fenna: om de week op woensdag directiedagen; juf Ingrid v H: maandag t/m vrijdag; volgens rooster en op afspraak administratieve ondersteuning; Nelleke: maandag, woensdag en donderdagochtend conciërge werkzaamheden; Henk: maandagochtend en woensdagochtend Komend schooljaar zullen we ook gebruik kunnen maken van een bevoegde gymleerkracht die in de groepen 3-8 één gymles per week zal geven, waarschijnlijk op de maandag en de donderdag. In deze tijd hebben we dan ruimte voor extra ondersteuning en begeleiding van de leerlingen. U kunt natuurlijk altijd in een gesprek bij de leerkracht of directeur vragen om toelichting of verheldering, deze geven wij graag. Het definitieve vakantierooster staat ook in de schoolgids, maar deze voorzet is altijd handig ivm het plannen van vakantie. Als aanvulling op het vakantierooster: in verband met de intensivering van de studiemiddagen kunnen er nog studiemiddagen (onderbouw / bovenbouw) gepland worden. Met betrekking tot het aanvragen van buitengewoon verlof: Het aanvragen van extra verlof kan alleen in voorgeschreven gevallen (speciale feestdagen, jubilea, en afwijkende vakanties ivm werkzaamheden; zie ook de schoolgids). Wij merken dat er helaas weer steeds vaker extra verlof aangevraagd wordt. Wij willen u allen hierbij verzoeken om vakanties alleen te plannen in reguliere vakanties en dus vanaf het moment dat alle leerlingen vrij (uit) zijn. Voor toetsweken geldt (nog steeds) geen verlof; het inhalen van toetsen is voor kinderen en leerkrachten zeer tijdrovend en niet leuk ivm extra druk en belasting. Ook verlenen wij geen verlof in de eerste periode na de grote vakantie. Vakanties en vrije middagen Herfstvakantie t/m Vrijdagmiddag Kerstvakantie t/m Voorjaarsvakantie t/m Pasen Studiedag Present Koningsdag Meivakantie / Hemelvaart t/m Pinksteren t/m Vrijdagmiddag Zomervakantie t/m Studiedag twee/drie keer een middag nog nader te bepalen LET OP: Goede vrijdag GEEN VRIJ!!!! De kinderen van de onderbouw - groep 1 t/m 4 - hebben vrijdagmiddag vrij.

maandkalender & bulletin Jaargang: datum: 17 juni 2019

maandkalender & bulletin Jaargang: datum: 17 juni 2019 maandkalender & bulletin Jaargang: 22-19 datum: 17 juni 2019 juni 17 nieuwsbrief 19 18 19 Kleuterfeest 20 24 10 minuten lijsten hangen in de aula 25 ouderraadsvergadering 26 27 12.45 13.45 uur doorschuifmiddag

Nadere informatie

Maandkalender & bulletin Jaargang: datum:

Maandkalender & bulletin Jaargang: datum: Maandkalender & bulletin Jaargang: 21-11 datum: 5 2-2018 februari 5 nieuwsbrief 11 mr vergadering 6 7 8 9 12 10 minutenlijsten hangen in de aula 13 14 Aanschuiftafel locatie Skitteljacht waarom moeilijk

Nadere informatie

Maandkalender & bulletin Jaargang: datum:

Maandkalender & bulletin Jaargang: datum: Maandkalender & bulletin Jaargang: 19-19 datum: 06 06-2016 juni 6 Bulletin 19 7 8 9 10 Nascholing dir 13 19.30 20.00 inloop MR 20.00 MR vergadering 14 15 16 Bag2school kledingophaal actie 17 20 19.00 20.30

Nadere informatie

maandkalender & bulletin Jaargang: datum: 3 juni 2017

maandkalender & bulletin Jaargang: datum: 3 juni 2017 maandkalender & bulletin Jaargang: 20-21 datum: 3 juni 2017 juli 3 10 minutenlijsten in de aula 4 5 6 7 Rapport mee 10 11 12 Gezamenlijke avond 10 minuten gesprekken 13 Doorschuifuurrtje 13.30 14.30 uur

Nadere informatie

Maandkalender & bulletin Jaargang: datum: 6 febr 2017

Maandkalender & bulletin Jaargang: datum: 6 febr 2017 Maandkalender & bulletin Jaargang: 20-12 datum: 6 febr 2017 februari 6 Bulletin 12 7 8 Aanschuiftafel pesten is niet cool Locatie Jozefschool 9 10 13 10 minutenlijsten hangen in de aula 14 Ondersteuningsteam

Nadere informatie

Kalender 2015 2016. Joh. van Oldenbarneveldtstraat 48 a, 5301 GZ ZA telefoon 0418 512 306 fax 0418 6

Kalender 2015 2016. Joh. van Oldenbarneveldtstraat 48 a, 5301 GZ ZA telefoon 0418 512 306 fax 0418 6 Joh. van Oldenbarneveldtstraat 48 a, 5301 GZ ZA telefoon 0418 512 306 fax 0418 6 Kalender 2015 2016 OBS De Walsprong, Prins Clausstraat 2a 5301 RT Zaltbommel 0418 512306 Beste ouders/ verzorgers, In deze

Nadere informatie

22 e jaargang nr juli 2018

22 e jaargang nr juli 2018 22 e jaargang nr.13 13 juli 2018 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. De eerstvolgende nieuwsbrief

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 208 209 Augustus 208 3 2 3 4 32 7 8 9 0 33 3 4 5 7 8 34 20 2 22 23 24 25 35 27 28 29 30 3 September 208 35 3 3 Start nieuwe schooljaar Inloop in de nieuwe groepen 4 5 Luizencontrole 7 Nieuwsbrief

Nadere informatie

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart PC Basisschool De Zwaluw Antoinette Kleynstraat 8 2331 DV Leiden www.dezwaluw.pcsleiden.nl Nieuwsbrief 8 26 april t/m 1 juni Van het team De afgelopen weken is er veel gebeurd. Wat hebben we fantastische

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2016

Nieuwsbrief juli 2016 Kwadijk 92, 1471 CE Kwadijk Nieuwsbrief juli 2016 Belangrijke data juli: 6 juli Studiedag, kinderen vrij 7 juli Rapport mee 7/8 juli Kleuterspellen mee naar huis, schoonmaak 11 juli Bedankochtend 11 juli

Nadere informatie

Voorwoord blz Financiën blz Ouderbijdrage blz Schoolreisje blz Overblijf blz Resultaten van het onderwijs blz.

Voorwoord blz Financiën blz Ouderbijdrage blz Schoolreisje blz Overblijf blz Resultaten van het onderwijs blz. INHOUDSOPGAVE Voorwoord blz. 2 1 Personeel en leerlingen blz. 3 1.1 Aantal leerlingen blz. 3 1.2 Samenstelling en inzet team blz. 3 1.3 Samenstelling Medezeggenschapsraad blz. 4 2 Financiën blz. 5 2.1

Nadere informatie

Maandkalender & bulletin Jaargang: datum:

Maandkalender & bulletin Jaargang: datum: Maandkalender & bulletin Jaargang: 21-20 datum: 9 11-2018 Juni / juli 9 nieuwsbrief 20 week van de 10 minuten gesprekken 10 11 alle groepen naar de film in Enkhuizen. Met dank aan de bijdrage uit de Fancy

Nadere informatie

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal!

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal! OBS Kompas De Leest 43 5463 JA Veghel Tel: 0413-367961 www.obskompas.nl Maandbrief mei 2016 Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne

Nadere informatie

Kalender schooljaar

Kalender schooljaar Kalender schooljaar 2016-2017 Augustus 2016 zondag 9 14 21 maandag 1 10 15 22 dinsdag 2 11 16 23 woensdag 3 Juf Nienke jarig 12 17 24 donderdag 4 13 18 25 vrijdag 5 12 19 26 zaterdag 6 13 20 27 September

Nadere informatie

Wiekendje. Vanuit het MT. Basisschool Het Molenven. In dit nummer: 31 augustus

Wiekendje. Vanuit het MT. Basisschool Het Molenven. In dit nummer: 31 augustus Basisschool Het Molenven Wiekendje Koninginnelaan 1c 5263 DP Vught info@molenven.nl Wiekendje@molenven.nl 31 augustus 2017 2017-2018 Interessante informatie: 11-15 sept. Kennismakingsgesprekken 18 sept.

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 20. groep maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag. 1 Juf Mirjam Juf Mirjam Juf Ruth Juf Ruth Juf Ruth

Nieuwsbrief nr. 20. groep maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag. 1 Juf Mirjam Juf Mirjam Juf Ruth Juf Ruth Juf Ruth Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 20 13 e jaargang Vrijdag 8 juli 2016 Groepsorganisatie

Nadere informatie

Datum: Nummer:1

Datum: Nummer:1 Datum: 6-9-2013 Nummer:1 Beste ouders en of verzorgers Welkom in het schooljaar 2013-2014 We hebben een goede start gemaakt! Iedereen is veilig teruggekeerd van de vakantie en met frisse zin begonnen aan

Nadere informatie

2014-2015. Graaf Reinaldschool Top Naeffstraat 26 4207 MT Gorinchem www.graafreinaldschool.nl info@graafreinaldschool.nl

2014-2015. Graaf Reinaldschool Top Naeffstraat 26 4207 MT Gorinchem www.graafreinaldschool.nl info@graafreinaldschool.nl 2014-2015 Jaarkalender Faseschool Graaf Reinald Graaf Reinaldschool Top Naeffstraat 26 4207 MT Gorinchem www.graafreinaldschool.nl info@graafreinaldschool.nl Inhoudsopgave Voorwoord blz. 3 Groepsverdeling

Nadere informatie

Ook hebben we nieuwe leerlingen op school gekregen; Cas, Arwen, Danique, Rose en Janne. We wensen deze leerlingen een fijne tijd bij ons op school.

Ook hebben we nieuwe leerlingen op school gekregen; Cas, Arwen, Danique, Rose en Janne. We wensen deze leerlingen een fijne tijd bij ons op school. nr. 1 2018-2019 Start nieuwe schooljaar De verhalen van de fijne vakanties zijn weer uitgebreid besproken in de klassen. Zo te horen zijn deze omgevlogen. We hopen dat u net als uw kinderen heeft genoten

Nadere informatie

Maandkalender & bulletin Jaargang: datum: 28 maart 2017

Maandkalender & bulletin Jaargang: datum: 28 maart 2017 Maandkalender & bulletin Jaargang: 20-15 datum: 28 maart 2017 Maart / april 27 Bulletin 15 maak kennis met tennis groepen 3 en 4 28 29 Dir ib dag SWV 30 Brijder webinar (zie hieronder) 31 Fancy Fair! zie

Nadere informatie

Jaarplanning Jaarplanning Podium

Jaarplanning Jaarplanning Podium Jaarplanning Podium 2017-2018 Augustus 2017 Ochtend 8.30-12 u. Voormiddag 13-15 u. Namiddag 15-17 u. Hoofdluiscontrole 21 Ma Eerste schooldagkoffie/thee Avond 20-22 u./ bijzonderheden 22 Di Hoofdluiscontrole

Nadere informatie

27 juni 2016 schooljaar 2015-2016 nieuwsbrief 20

27 juni 2016 schooljaar 2015-2016 nieuwsbrief 20 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 27 juni 2016 schooljaar 2015-2016 nieuwsbrief 20 Van de directie Op verzoek van de kinderredactie komt deze Lijstereens een paar dagen

Nadere informatie

Nieuwsbrief JUNI Het einde van het schooljaar nadert... Groepsverdeling, groepsbezetting en lokaalindeling

Nieuwsbrief JUNI Het einde van het schooljaar nadert... Groepsverdeling, groepsbezetting en lokaalindeling Het einde van het schooljaar nadert... Beste ouder(s)/verzorger(s), We zitten aan het einde van het schooljaar en tellen af naar de zomervakantie. In deze nieuwsbrief treft u het vakantierooster voor het

Nadere informatie

Afscheid. Fotocollage Kids4kids. Kalender. Blz.2: Step; Sportdag; Avond 4 daagse. Jaargang 31 Nummer 16 8 mei 2014

Afscheid. Fotocollage Kids4kids. Kalender. Blz.2: Step; Sportdag; Avond 4 daagse. Jaargang 31 Nummer 16 8 mei 2014 Jaargang 31 Nummer 16 8 mei 2014 Afscheid Aan het eind van dit schooljaar gaan 3 zeer gewaardeerde collega s onze school verlaten. Zij hebben alle drie vele, vele jaren met hart en ziel aan onze school

Nadere informatie

Welkom! We wensen jullie een hele fijne en leerzame tijd bij ons op school!!

Welkom! We wensen jullie een hele fijne en leerzame tijd bij ons op school!! Nieuwsbrief mei 2016 Jaargang: 2015-2016 Belangrijke data in mei en juni 17 mei Weer naar school 18 mei Luizencontrole 18 mei 13.00 uur workshop majorette 19 mei GGD Jeugdverpleegkundige 20 mei Strippenkaartverkoop

Nadere informatie

ZOMERVAKANTIE CV juf Lian 4 5 meneer Bert jarig 6 Nieuwsbrief 2 7 Studiedag; alle kinderen zijn vrij Skateclinic Inloopkwartiertje

ZOMERVAKANTIE CV juf Lian 4 5 meneer Bert jarig 6 Nieuwsbrief 2 7 Studiedag; alle kinderen zijn vrij Skateclinic Inloopkwartiertje INFORMATIEKALENDER 2018-2019 augustus september ZOMERVAKANTIE 1 2 3 CV juf Lian 4 5 meneer Bert jarig 6 Nieuwsbrief 2 7 Studiedag; alle kinderen zijn vrij 8 9 10 Skateclinic 11 12 Inloopkwartiertje 13

Nadere informatie

Nieuwsbrief 24 juli 2017

Nieuwsbrief 24 juli 2017 Breedveld 7, 1025 PZ Amsterdam tel.: 020 6371265 email: info@ikcbuikslotermeer.nl voor onderwijs en opvang van 0 tot 13 jaar Nieuwsbrief 24 juli 2017 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt de laatste nieuwsbrief

Nadere informatie

O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat RE Goes Verkorte schoolgids

O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat RE Goes Verkorte schoolgids Verkorte schoolgids 2013-2014 O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat 1 4461 RE Goes 0113-214568 Hierbij ontvangt u de belangrijkste informatie uit de schoolgids voor het schooljaar 2013-2014. De

Nadere informatie

SBO Petraschool. Nieuwsbrief 3 juli Vanuit de directie: Contactgegevens. Belangrijke data

SBO Petraschool. Nieuwsbrief 3 juli Vanuit de directie: Contactgegevens. Belangrijke data Nieuwsbrief 3 juli 2019 SBO Petraschool Vanuit de directie: Dit is de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, met vooral praktische zaken van dit schooljaar en komend schooljaar. Volgend schooljaar starten

Nadere informatie

23 e jaargang nr.20 Vrijdag 28 juni 2019

23 e jaargang nr.20 Vrijdag 28 juni 2019 23 e jaargang nr.20 Vrijdag 28 juni 2019 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, In de komende twee weken gaan we samen met de kinderen het schooljaar afronden.

Nadere informatie

10 Open ochtend (info volgt) 13 Start thema 2 (info volgt) 18 Spel- speelgoedmiddag groep 1 t/m 4 17 Aankomst Sinterklaas

10 Open ochtend (info volgt) 13 Start thema 2 (info volgt) 18 Spel- speelgoedmiddag groep 1 t/m 4 17 Aankomst Sinterklaas Jaarkalender schooljaar 2018-2019 ouders- versie 28 juni Augustus 2018 September 2018 27 Eerste schooldag Deze week luizenpluis 3 Deze week kennismakingsgesprekken 29 8.30 u Inloop ouders van zij-instromers

Nadere informatie

SCHOOLKALENDER. Rode Schouw VE Halsteren Tel

SCHOOLKALENDER. Rode Schouw VE Halsteren Tel SCHOOLKALENDER Rode Schouw VE Halsteren Tel 0-0 info@rodeschouw.nl www.facebook.com/rodeschouw AUGUSTUS 0 Start schooljaar SEPTEMBER Studiedag: alle kinderen vrij! Avondvierdaagse Avondvierdaagse Avondvierdaagse

Nadere informatie

AUGUSTUS maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag week

AUGUSTUS maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag week AUGUSTUS 2018 week 31 1 2 3 4 5 6 week 32 7 8 9 10 11 12 13 week 33 14 15 16 17 18 19 20 week 34 21 22 23 24 25 26 Offerfeest 2018 Jacqueline jarig 27 week 35 28 29 30 31 1 e schooldag schooljaar 2018-2019

Nadere informatie

Activiteiten kalender

Activiteiten kalender Activiteiten kalender 2019-2020 Rotondaschool Passewaaij, Hondsroos 2, 4007 TJ TIEL T: 0344 632 839 E: directie@school.nl I: www.school.nl MAAND: september JAAR: 2019 36 37 38 39 40 Eerste schooldag OR

Nadere informatie

basisschool De Weerijs kalender

basisschool De Weerijs kalender basisschool De Weerijs kalender 2017-2018 De Weerijs Met trots stellen we basisschool De Weerijs aan u voor. Het is een school in de binnenstad van Breda. Alle kinderen zijn welkom bij ons. Ons gebouw

Nadere informatie

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo Aan de ouder(s) en verzorger(s) Welkom in het nieuwe schooljaar 2015-2016 op de Valentijnschool Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 2015-2016. U vindt hierin belangrijke data voor bepaalde activiteiten

Nadere informatie

Voorwoord blz Financiën blz Ouderbijdrage blz Schoolreisje blz Overblijf blz Resultaten van het onderwijs blz.

Voorwoord blz Financiën blz Ouderbijdrage blz Schoolreisje blz Overblijf blz Resultaten van het onderwijs blz. INHOUDSOPGAVE Voorwoord blz. 2 1 Personeel en leerlingen blz. 3 1.1 Aantal leerlingen blz. 3 1.2 Samenstelling en inzet team blz. 3 1.3 Samenstelling Medezeggenschapsraad blz. 4 2 Financiën blz. 5 2.1

Nadere informatie

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar.

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar. Riemslootnieuws 749 12-07-2018 Jaargang 17 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 www.comprix.nl NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Formatie 2018-2019 Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje

Nadere informatie

OBS de Straap, Twentehof 200, 5709KG, Helmond Web: &

OBS de Straap, Twentehof 200, 5709KG, Helmond Web:   & 0492-556313. Web: www.destraap.nl & E-mail: destraap@destraap.nl Kleuterwerkjes Augustus 2017 1 2 3 4 5 6 De klassenverdeling: 1/2 juf Ilja/ juf Mariëtte 1/2 juf Manon/ juf Richelle 1/2 juf Els 3a juf

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

Augustus Dinsdag 1. Woensdag 2. Donderdag 3. Vrijdag 4. Zaterdag 5 / Zondag 6. Maandag Dinsdag 8. Woensdag 9. Donderdag 10.

Augustus Dinsdag 1. Woensdag 2. Donderdag 3. Vrijdag 4. Zaterdag 5 / Zondag 6. Maandag Dinsdag 8. Woensdag 9. Donderdag 10. Dinsdag 1 Augustus 2017 Woensdag 2 Donderdag 3 Vrijdag 4 Zaterdag 5 / Zondag 6 Maandag 7 32 Dinsdag 8 Woensdag 9 Donderdag 10 Vrijdag 11 Zaterdag 12 / Zondag 13 Maandag 14 33 Dinsdag 15 Woensdag 16 Donderdag

Nadere informatie

maandkalender & bulletin Jaargang: datum: 8 mei 2017

maandkalender & bulletin Jaargang: datum: 8 mei 2017 maandkalender & bulletin Jaargang: 20-17 datum: 8 mei 2017 April / mei 8 Weer naar school Groep 8 van 8 t/m 12 mei naar Texel Bulletin 17 9 10 Aanschuiftafel locatie Pancratiusschool Blokker 11 12 Groep

Nadere informatie

Schooljaar 2017/2018 nr. 8

Schooljaar 2017/2018 nr. 8 Beste ouder(s)/verzorger(s), De tijd vliegt en de zomervakantie komt eraan. Aan het einde van het schooljaar zijn er nog veel dingen te regelen en ook thuis bent u mogelijk al bezig met uw vakantieplannen.

Nadere informatie

We verwelkomen een nieuwe collega, Lonneke Vleugels. Zij heeft al vele jaren onderwijservaring op een andere school van de stichting.

We verwelkomen een nieuwe collega, Lonneke Vleugels. Zij heeft al vele jaren onderwijservaring op een andere school van de stichting. Stevensweert, juni 2018. Betreft: organisatie schooljaar 2018-2019. Beste ouders/verzorgers, Bij deze willen wij u informeren over de groepsindeling voor het schooljaar 2018-2019. De Maasparel is onderdeel

Nadere informatie

Rotondaschool Passewaaij Hondsroos TJ TIEL T: E:

Rotondaschool Passewaaij Hondsroos TJ TIEL T: E: Rotondaschool Passewaaij Hondsroos 00 TJ TIEL T: 0 E: directie@rotondaschool.nl Behorende tot Stichting Katholieke Onderwijsbelangen Rivierenland augustus 0 0 week week week week 0 0 week 0 Eerste schooldag

Nadere informatie

Welkom op de Prins Clausschool

Welkom op de Prins Clausschool schoolkalender 2016-2017 Welkom op de Prins Clausschool september 2016 35 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 1 - into-gesprekken groep 3-8 2 3 4 36 5 - into-gesprekken groep 3-8

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Het is voorjaar. De natuur staat weer in bloei. s Morgens mogen we wakker worden van het gefluit van de vogels. Het is bijna Hemelvaartsdag en Pinksteren.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 OBS De Driekleur Daltonlocatie 10 april 2018

Nieuwsbrief 15 OBS De Driekleur Daltonlocatie 10 april 2018 Nieuwsbrief 15 OBS De Driekleur Daltonlocatie 10 april 2018 11 april Studiedag: kinderen vrij Voetbaltoernooi groepen 7 en 8 12 April Groepen 3-4-5 naar Rotterdams Philharmonisch orkest 16 april Verkeersexamen

Nadere informatie

T.a.v. de MR deelraad NHJ locatie V. Betreft: Voorstel andere schooltijden Beste MR leden.

T.a.v. de MR deelraad NHJ locatie V. Betreft: Voorstel andere schooltijden Beste MR leden. T.a.v. de MR deelraad NHJ locatie V. Betreft: Voorstel andere schooltijden Beste MR leden. Na de wetswijziging in 2006 hebben de scholen meer vrijheid gekregen de schooltijden zelf in te richten. Vanaf

Nadere informatie

Schoolkalender

Schoolkalender Schoolkalender 2017-2018 Op bladzijde 1 en 2 staat ook informatie over de klassenverdeling / groepsbezetting, schoolvakanties en lesvrije dagen, schooltijden, lessen bewegingsonderwijs en informatievoorziening.

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie augustus 2017 1 augustus 2017 1 dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 zondag

Nadere informatie

Welkom op AZS Papilio!

Welkom op AZS Papilio! INFORMATIEBOEKJE Welkom op AZS Papilio! In dit boekje vindt u informatie over AZS Papilio in Burgum. Basisschool Papilio staat op het terrein van het AZC. Op onze website www.obs-papilio.nl vindt u meer

Nadere informatie

Schoolkalender

Schoolkalender Schoolkalender 204-205 Kalender 204-205 In deze kalender vindt u de activiteiten van het schooljaar 204-205. Eventuele wijzigingen worden doorgegeven via de nieuwsbrief en zijn bijgewerkt in de kalender

Nadere informatie

Maandkalender & bulletin Jaargang: datum: 9 jan 2017

Maandkalender & bulletin Jaargang: datum: 9 jan 2017 Maandkalender & bulletin Jaargang: 20-10 datum: 9 jan 2017 januari 9 Allemaal weer naar school: Gelukkig nieuwjaar!!! 10 11 Aanschuiftafel kijk eens wat ik al kan Locatie: t Skitteljacht - Hoogkarspel

Nadere informatie

Luchtpost. Informatie van de directie. Vakantierooster schooljaar 2015-2016. Bewaarnummer 1 vrijdag 21 augustus 2015

Luchtpost. Informatie van de directie. Vakantierooster schooljaar 2015-2016. Bewaarnummer 1 vrijdag 21 augustus 2015 Basisschool De Zeppelin Anna Polaktuin 27 1705 JS Heerhugowaard T (072) 5726782 www.dezeppelin.nl Luchtpost Bewaarnummer 1 vrijdag 21 augustus 2015 Agenda Spreekuur meester Steven de Wit: vrijdag van 08.45

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2, 21 augustus Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 2, 21 augustus Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 2, 21 augustus 2019 Beste ouders / verzorgers, Afgelopen maandag zijn wij gezamenlijk het schooljaar gestart en heb ik al heel veel ouders en kinderen de hand kunnen schudden. Diezelfde ochtend

Nadere informatie

Praktisch deel schoolgids

Praktisch deel schoolgids Praktisch deel schoolgids Welemanstraat 23 7622 HB BORNE Tel. 074-2661350 Voorwoord Voor u ligt de praktische informatie voor basisschool Sprankel. Per 1 augustus 2016 zijn de basisscholen De Zonnebloem

Nadere informatie

Kalender schooljaar

Kalender schooljaar Kalender schooljaar 2017-2018 Augustus 2017 zondag 6 13 20 27 maandag 7 14 21 28 dinsdag 1 8 15 22 29 woensdag 2 9 16 23 30 donderdag 3 Juf Nienke jarig 10 17 24 vrijdag 4 11 18 25 zaterdag 5 12 19 26

Nadere informatie

Nieuwsbrief 11, juli 2019

Nieuwsbrief 11, juli 2019 In deze Nieuwsbrief: - Beste ouders, verzorgers - Bericht van Bestuur - Afscheid collega s - Formatie schooljaar 2019-2020 - Vakanties en studiedagen - Verhuizing van groep 5 - TSO: wijziging abonnement

Nadere informatie

SCHOOLKALENDER. Frederik Maystraat EG Bergen op Zoom Tel

SCHOOLKALENDER. Frederik Maystraat EG Bergen op Zoom Tel SCHOOLKALENDER 0 0 Frederik Maystraat EG Bergen op Zoom Tel 0-0 aanloop@aanloopboz.nl www.facebook.com/aanloopboz ABBO_schoolkalender De Aanloop.indd -0- : : AUGUSTUS 0 0 0 0 Start schooljaar! SEPTEMBER

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Editie 1, jaargang 2, 21 augustus 2013

NIEUWSBRIEF Editie 1, jaargang 2, 21 augustus 2013 Welkom Wij zijn blij iedereen weer terug op school te zien na een warme zomervakantie. Maandagochtend hebben wij de kinderen opgewacht op het schoolplein. Daar kregen zij van de leerkracht een lang buigzaam

Nadere informatie

22 e jaargang nr juni 2018

22 e jaargang nr juni 2018 22 e jaargang nr.12 29 juni 2018 Geachte ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u nieuwsbrief nr. 12 van vrijdag 29 juni 2018. Groepen Tropenrooster

Nadere informatie

Nieuwegein, 2 september 2013. Beste ouders,

Nieuwegein, 2 september 2013. Beste ouders, jaarboekje 2013-2014 Nieuwegein, 2 september 2013. Beste ouders, Dit is het informatieboekje voor het schooljaar 2013-2014. U vindt hierin gegevens die specifiek betrekking hebben op dit schooljaar. In

Nadere informatie

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar.

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni 2019. Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Oproep Onze techniekmoeders hebben aangegeven dat ze volgend

Nadere informatie

Schoolgidsbijlage

Schoolgidsbijlage Schoolgidsbijlage 2017-2018 CBS t Kompas Radewijkerweg 48 7791 RH Radewijk 0523 216252 info@kompasradewijk.nl www.kompasradewijk.nl Geachte ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u informatie voor het komende

Nadere informatie

info Kalender: Woordje vooraf Maart\April 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 5

info Kalender: Woordje vooraf Maart\April 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 5 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 5 Maart\April 2018 info Kalender: 22 maart en 27 maart Rapportgesprekken Vrijdag 30 maart Goede vrijdag, alle kinderen zijn vrijdag Maandag 2 april Tweede

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 25 mei 2018 10 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken Kanjertraining Resultaat Eindtoets Resultaten Aansluitingstoets Leerlingenraad Vakantierooster Nieuw beleid: Luizencontrole

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Een leerzaam, prettig schooljaar

Een leerzaam, prettig schooljaar O.B.S.De Schatkist Kerkrade, juli 2017. Beste leerlingen, ouder(s)/verzorger(s), Voor U ligt onze schoolkalender voor het schooljaar 2017 2018 met allerlei informatie over onze school. Zo heeft U altijd

Nadere informatie

Nieuwsbrief. September 2016

Nieuwsbrief. September 2016 Nieuwsbrief September 2016 Start schooljaar Na een mooie zomervakantie mogen we weer beginnen op school. De kinderen zijn weer vol frisse moed aan het werk gegaan in de klas. De juffen en meesters hebben

Nadere informatie

SCHOOLKALENDER. Rode Schouw VE Halsteren Tel

SCHOOLKALENDER. Rode Schouw VE Halsteren Tel SCHOOLKALENDER AUGUSTUS 0 Start schooljaar Schoolfotograaf 0 SEPTEMBER Avondvierdaagse Avondvierdaagse Avondvierdaagse Avondvierdaagse 0 Studiedag: alle kinderen vrij! Schoolreis 0 OKTOBER 0 Start Kinderboekenweek

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s), Voor u ligt de schoolkalender voor het schooljaar

Beste ouder(s)/verzorger(s), Voor u ligt de schoolkalender voor het schooljaar Jaarkalender 2018-2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Voor u ligt de schoolkalender voor het schooljaar 2018-2019. Deze schoolkalender bevat praktische informatie met betrekking tot vakanties en vrije dagen,

Nadere informatie

Activiteitenkalender Schooljaar Dinsdag 12 Woensdag 13 Donderdag 14 Vrijdag 15 Zaterdag 16

Activiteitenkalender Schooljaar Dinsdag 12 Woensdag 13 Donderdag 14 Vrijdag 15 Zaterdag 16 Augustus 2014 Vrijdag 1 Zaterdag 2 Maandag 4 Dinsdag 5 Woensdag 6 Donderdag 7 Vrijdag 8 Judith Heller is jarig Zaterdag 9 Maandag 11 Team op school Dinsdag 12 Woensdag 13 Donderdag 14 Vrijdag 15 Zaterdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 juli 2018

Nieuwsbrief 6 juli 2018 Nieuwsbrief 6 juli 2018 Nog één week en dan.. Fijne zomervakantie allemaal! Mededelingen DE MUSICAL! Groep 8 heeft de laatste weken hard gewerkt aan de musical. De musical heet: Herrie op het eiland! De

Nadere informatie

SCHOOLINFORMATIE

SCHOOLINFORMATIE SCHOOLINFORMATIE 2018 2019 (locatie ) (locatie Kamelenspoor) 549 Kamelenspoor 81 3607 BL Maarssen 3605 ED Maarssen tel. 0346-567697 tel. 0346-567470 e-mail: administratie@kameleon-maarssen.nl website :

Nadere informatie

INFORMATIE Taalrijk is Kansrijk

INFORMATIE Taalrijk is Kansrijk INFORMATIE Taalrijk is Kansrijk IOK de Globe Dr. Benthemstraat 54 7514 CM Enschede Tel: 053-4342355 De locaties Dr. Benthemstraat 54 Zaanstraat 22 7514 CM Enschede 7514 CM Enschede 053 4342355 053-4363322

Nadere informatie

Het Schatgravertje Informatiebulletin voor ouders Redactie: directie basisschool de Schatgraver Uitgave: 10

Het Schatgravertje Informatiebulletin voor ouders Redactie: directie basisschool de Schatgraver Uitgave: 10 Het Schatgravertje Informatiebulletin voor ouders Redactie: directie basisschool de Schatgraver Uitgave: 10 Juli 2016 Schoolgids / Jaarkalender De schoolgids 2015-2019 is zoals u weet zichtbaar op onze

Nadere informatie

Bijlagen: Folder Stichting Kinderopvang Friesland

Bijlagen: Folder Stichting Kinderopvang Friesland Agenda Personele zaken Buitenschoolse opvang (BSO) nieuwe partner Afscheidsavond Spelen tot je groen ziet! Doorschuifochtend Klus-/Schoonmaakavond Laatste schooldag: afsluiting & afscheid Vakantierooster

Nadere informatie

Obs. Twa yn Ien, De Roede 49, 8539 XS Echtenerbrug. Tel Mail: Internet: obstwaynien.nl. Kalender

Obs. Twa yn Ien, De Roede 49, 8539 XS Echtenerbrug. Tel Mail: Internet: obstwaynien.nl. Kalender Obs. Twa yn Ien,, 8539 XS Echtenerbrug. Tel. 0514-541572. Mail:. Internet: obstwaynien.nl Kalender 2016-2017 A U G U S T U S 2 0 1 6 1 Vakantie 2 3 4 5 6 7 8 Vakantie 9 10 11 12 13 14 15 Vakantie 22 Vakantie

Nadere informatie

Formatie en Vakantierooster 2014/2015

Formatie en Vakantierooster 2014/2015 Herenweg 149, 2465 AG Rijnsaterwoude, tel. (0172) 50 81 65, fax. (0172) 50 69 50, e-mail info@kinderarcke.nl Formatie en Vakantierooster 2014/2015 Onze school maakt deel uit van: Beste ouders en verzorgers,

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: Website:

Basisschool de Pas. Tel.: Website: Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2016-2017, juli Begin zomervakantie De zomervakantie begint voor de groepen

Nadere informatie

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 9

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 9 Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 9 24 mei 2018 9 november 2017 WMKPO Allereerst hartelijk dank voor het invullen van de vragenlijst, wij hadden de grootste respons van heel OOadA! Jullie hebben aangegeven

Nadere informatie

Rotondaschool Hondsroos TJ Tiel T: E: I:

Rotondaschool Hondsroos TJ Tiel T: E: I: 2018 2019 Rotondaschool Hondsroos 2 4007 TJ Tiel T: 0344 63 28 39 E: directie@rotondaschool.nl I: Behorende tot Stichting Katholieke Onderwijsbelangen Rivierenland augustus 2018 30 31 1 2 3 4 5 week 35

Nadere informatie

Grote Duizendpoot AGENDA. Duizendpoot met informatie voor schooljaar Wenuurtje

Grote Duizendpoot AGENDA. Duizendpoot met informatie voor schooljaar Wenuurtje Grote Duizendpoot Mededelingenblad voor ouders / verzorgers RK Basisschool De Borghoek Jaargang 0 no. 19 juli 2017 Beste ouders / verzorgers, Voor u ligt de laatste Duizendpoot van het schooljaar. Deze

Nadere informatie

Jaarkalender 2014-2015

Jaarkalender 2014-2015 Jaarkalender 2014-2015 Fazantenkamp 157-158 3607 CH Maarssen 0346-590848 www.montessorihetmozaiek.nl info@montessorihetmozaiek.nl Maarssen, juli 2014 Beste ouders en verzorgers, Dit is de nieuwe kalender

Nadere informatie

Schooljaar

Schooljaar OUDERKALENDER Schooljaar 2018-2019 Augustus 2018 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 8 19 20 21 22 23 24 25 26 27 1 e schooldag 28 29 30 31 September 2018 1 2 3 Deze week: luizencontrole 4 Start

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 30. Belangrijke data. Onderwijs op de Windroos. Handige links

ICBS De Windroos WEEKINFO 30. Belangrijke data. Onderwijs op de Windroos. Handige links WEEKINFO 30 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data 27-4-2018 t/m 13-5-2018 Meivakantie Beste ouders/verzorgers, In deze info: Groepsindeling 2018-2019

Nadere informatie

OBS de Straap Twentehof KG Helmond

OBS de Straap Twentehof KG Helmond Augustus 2018 De klassenverdeling 1/2a Juf Richelle en Juf Manon 1/2b Juf Els en Juf Chantal 1/2nt2 Juf Mariëtte en Juf Ilja 3 Juf Noortje en Juf Chantal 4a Juf Astrid en Juf Manon 4b Juf Marlies en Juf

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Atlas oktober 2017

Nieuwsbrief De Atlas oktober 2017 Nieuwsbrief De Atlas oktober 2017 Inhoudsopgave: 1. Voorwoord 2. Personeel 3. Verbouwing 4. Shorttrack 5. Inspectie 6. Gymkleding 7. Schoolfruit 8. Website 9. Belangrijke data Voorwoord Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017 V V VAKANTIES & VRIJE DAGEN Kerstvakantie: 25 december 2017 t/m 5 januari 2018 Voorjaarsvakantie: 26 februari t/m 2 maart 2018 Goede Vrijdag / 2e Paasdag: 30 maart t/m 2 april 2018 Koningsdag: 27 april

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 1 mei 2015

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 1 mei 2015 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 1 mei 2015 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 2 t/m 15 mei Meivakantie 10 mei Moederdag

Nadere informatie

Jaarplanning ouders Schooljaar

Jaarplanning ouders Schooljaar Jaarplanning ouders Schooljaar 2015-2016 Augustus 2015 32 Maandag 3 Dinsdag 4 Woensdag 5 Donderdag 6 Vrijdag 7 33 Maandag 10 Dinsdag 11 Woensdag 12 Donderdag 13 Vrijdag 14 34 Maandag 17 Dinsdag 18 Woensdag

Nadere informatie

Algemeen

Algemeen Schooljaar 2014 2015 Nummer 18 18 juni 2015 Algemeen www.heldercamara.nl @kbsheldercamara HC ACTUEEL De volgende en laatste HC Actueel van dit schooljaar verschijnt op donderdag 9 juli. De kopij zonder

Nadere informatie

overzicht schooljaar

overzicht schooljaar overzicht schooljaar 2016-2017 - schooltijden - regelingen - activiteiten - vakanties - adressen en telefoonnummers LOVK School voor Landelijk Onderwijs aan Varende Kinderen LOVK-schoolgids 2016-2017 A

Nadere informatie

Jaarkalender

Jaarkalender Jaarkalender 2018-2019 Augustus 27 Start schooljaar September 3 Start periode stages 4 Ouder Informatie avond PAARS 19.00-21.00 uur 5 Ouder Informatie avond ORANJE 19.00-21.00 uur 6 Ouder informatie avond

Nadere informatie

SCHEPELWEYZER FORMATIE EDITIE!

SCHEPELWEYZER FORMATIE EDITIE! 30-06-2016 Nr.20 SCHEPELWEYZER FORMATIE EDITIE! BESTE OUDER Via deze Schepelweyzer informeren wij u over de formatie voor schooljaar 2016-2017. We zijn blij te kunnen vertellen dat er voldoende formatieruimte

Nadere informatie

Activiteitenkalender versie

Activiteitenkalender versie AUGUSTUS 2016 31 ma 1 di 2 wo 3 do 4 vr 5 za 6 zo 7 32 ma 8 di 9 wo 10 do 11 vr 12 Za 13 zo 14 33 ma 15 di 16 wo 17 do 18 vr 19 za 20 zo 21 34 ma 22 Eerste schooldag di 23 wo 24 do 25 vr 26 za 27 zo 28

Nadere informatie

Beste Ouders / Verzorgers.

Beste Ouders / Verzorgers. Beste Ouders / Verzorgers. In het jaarboek vindt u de praktische zaken met betrekking tot onze school. De vakanties, activiteiten, belangrijke regels en afspraken staan hierin vermeld. In de loop van dit

Nadere informatie