Nieuwsbrief. Nummer 9, Mei 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief. Nummer 9, Mei 2016"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief Tilledyk 11, 9047 KG Minnertsga website: Nummer 9, Mei 2016 Inhoud 1. Agenda 2. Trefwoord 3. Uitslag eindtoets 4. Sisa 5. Gevonden voorwerpen 6. Luizenmoeders 7. Koningsspelen 8. Persoonlijk 9. Projectweken 10. Nieuws IB 11. Groep Schoolschrijver Agenda mei Kinderen vrij 20 mei Schoolschrijver Hanneke de Jong Simke Kloosterman priis 23 mei Groep 5,6 Fries Museum 24 mei Afsluiting project bouwen 30 mei Schoolreisje 1 juni Start Cito E toetsen 3 juni Nieuwsbrief Week 17 t/m 20 (25 april t/m 20 mei): Neem de tijd Inhoud: Tijd benutten of verdoen, tijd rekken of verhaasten; tijd nemen om te werken, te lummelen of te feesten (onder andere het pinksterfeest). Bijbel: Maria en Martha (Lucas 10, 38-42); De zaaier (Matteüs 13, 24-30); De parel (Matteüs 13, 45-46); De broden en vissen (Matteüs 14, 15-21). Week 21 t/m 23 (23 mei t/m 10 juni): Spreken is zilver, zwijgen is goud Inhoud: Spreken, liegen, fluisteren, roepen. Je mond opendoen of zwijgen. Bijbel: Ester (Ester) Uitslagen eindtoets CITO groep 8 De uitslagen van de Cito eindtoets groep 8 zijn binnen. Op woensdag 11 mei konden de scholen via een eigen inlog de uitslagen alvast inkijken! Bij het verschijnen van deze nieuwsbrief hebben alle kinderen uit groep 8 de uitslag van hun gemaakte toets van meester Jeroen ontvangen en meegekregen naar huis. We zijn erg tevreden met de uitslag als groep én met de individuele uitslagen! De groep heeft een erg goed gemiddelde gehaald en de kinderen hebben naar verwachting gescoord. Kortom: uitslagen om blij mee te zijn!

2 Sisa U heeft uit het nieuws kunnen vernemen dat Sisa failliet is en dat een andere organisatie dit heeft overgenomen. Eind april is SISA kinderopvang gestopt met het aanbod dagopvang op de Wizebeam. Er waren te weinig kinderen die gebruik maakten van dit aanbod. Wel blijven 4 ochtenden peuterspeelzaal, Buitenschoolse opvang (minimaal 4 kinderen per dagdeel) en Tussenschoolse opvang. Kast gevonden voorwerpen Hier kunnen ouders altijd in kijken; naast de directiekamer. In de week voor elke vakantie komt het op de tafels bij de directiekamer te liggen. Na elke vakantie wordt het weggedaan. Koningsspelen Wat hebben we mooie Koningsspelen gehad. Samen met de Lytse Terp en de Toverbal hebben we met z n allen ontbeten en vervolgens allerlei sportieve prestaties geleverd nadat de wethouder de happening geopend had. Alle mensen die op wat voor manier dan ook hebben meegeholpen om deze dag tot een succes te maken willen we hartelijk bedanken. - Tips en Tops We willen een ieder van jullie vragen om tips en tops ter aanvulling of verbetering aan te dragen bij de organisatie ten name van de buurtsportcoach Richard Sonneveld via r.sonneveld@bildtseslag.nl Persoonlijk Hierbij wil ik jullie informeren over mijn directiefunctie voor het komende schooljaar. Na lang wikken en wegen heb ik besloten te stoppen met deze functie op de Fierljepper in Vrouwenparochie. Dat gaat mij aan het hart, want ik heb het erg naar de zin in Vrouwenparochie en daarom vond ik het best moeilijk om deze beslissing te moeten nemen. Hiervoor zijn een aantal redenen van belang: - Mijn detacheringsperiode loopt af en ik moet kiezen tussen mijn vaste werkgever G2 of voor OWG Fier. - Ik werk nu onder twee besturen wat verschillende werkwijzen betekent en dubbele overleggen. - Ik heb veel opgespaarde Bapo uren, die ik nu niet kan benutten. - Ik heb meer uren op de Wizebeam. - Persoonlijke omstandigheden wegens ernstige ziekte van mijn man. Vorige week is mijn man geopereerd aan prostaatkanker en het ziet er naar omstandigheden allemaal heel goed uit. Dit alles heeft mij doen besluiten een stap terug te doen. Voor de Wizebeam verandert er niets maar ik wilde jullie hiervan graag zelf op de hoogte brengen.

3 Praktisch verkeersexamen Onze leerlingen hebben deelgenomen aan het fietsexamen en raad eens? Ze zijn allemaal geslaagd! Een fantastisch resultaat waarmee we alle kinderen van harte feliciteren! Luizenmoeders De hele school is na de vakantie weer gecontroleerd op luizen en we zijn helemaal luis vrij! Dat is een fijn bericht. Minder leuk is dat er twee luizenmoeders voor het laatst de controle hebben gedaan. Dat zijn Tonia Boersma en Petra Abma. We willen hen hartelijk bedanken voor het steeds paraat zijn na elke vakantie en op afroep wanneer het nodig was. Kanjers bedankt! Dat houdt tegelijkertijd in dat we graag nieuwe mensen voor hen in de plaats willen hebben en liefst nog een paar meer. Het mogen ook pakes of beppes zijn. Graag even een mailtje als je belangstelling hebt. Het is van het grootste belang dat deze controles door kunnen gaan en het hoeft niet beslist op een woensdag. Het tijdstip van controleren wordt bepaald door de mensen die kunnen i.v.m. hun andere werkzaamheden. Van Harte aanbevolen Project bouwen! Vanaf deze week werken we in de groepen aan het project bouwen. Afgelopen dinsdag werd het startsein gegeven met een opdracht voor alle groepen. De peuters en kleuters maakten een tekening van hun eigen huis; groep 3 en 4 een plattegrond van hun slaapkamer en groep 5 tot en met 8 moesten aan de hand van foto s van huizen uit het dorp ontdekken waar het huis zich bevond en dit aangeven op een kaart. Op dinsdag 24 mei wordt het project afgesloten. Van tot uur gaan alle kinderen hutten bouwen op het plein. Wij zoeken nog ouders die mee willen bouwen. Wilt u ons helpen? Opgeven kan door een mailtje te sturen naar jdevries@cbog2.nl (meer foto s:

4 Nieuws van de Interne Begeleider - KANJERTRAINING Vanaf de MEIVAKANTIE hangt er weer een nieuwe Kanjerafspraak in de hal en in de gang bij de onderbouw: NIEMAND SPEELT DE BAAS Deze kanjerafspraak staat in deze periode, tot aan de ZOMERVAKANTIE, naast andere Kanjeractiviteiten, centraal! - CITO TOETSEN Vanaf woensdag 1 juni wordt er in de groepen 3-7 gestart met het afnemen van de CITO toetsen. We gaan ervan uit dat de meeste toetsen afgerond zijn vóór 10 juni. De meeste kinderen zijn er al aardig aan gewend, want ja, de toetsen horen er bij..! Het is iedere schooldag natuurlijk van belang dat uw kind op tijd en uitgerust op school komt Omdat het maken van de toetsen van de kinderen best wel de nodige energie vraagt, willen we vragen of u, juist in deze toets periode, hier rekening mee kunt en wilt houden? - LEZEN We zijn deze week weer gestart met een nieuwe leesronde. Ook de kinderen uit groep 1 en 2 doen mee! Een leerling uit groep 7 of 8 vormt een duo met een leerling uit gr 1 of 2: er wordt voorgelezen uit een prentenboek en daarna wordt er met behulp van een aantal picto s gepraat zodat de kleuters leren over o.a. de titel, de hoofdpersonen, wat gebeurt en waar gebeurt het? We noemen dit VRIENDJESLEZEN. Er wordt voorgelezen uit de vele mooie prentenboeken die we in de BOS (Bibliotheek Op School) hebben. Het Vriendjeslezen wordt iedere week door de kinderen in groep 7 en 8 voorbereid. Verder wordt er in de groepen 3-8 gebruik gemaakt van verschillende leesvormen: o.a. tutorlezen, instructie lezen, veilig en vlot lezen, lezen met een opdracht, toneellezen en lezen in de kidskrant. Met hulp van de leesouders hopen we dat deze Leesronde tot de zomervakantie weer veel leesplezier op gaat leveren!

5 SCHOOLREISJE groep 3 & 4 Beste meisjes en jongens van groep 3 en 4 van de Wizebeam, Maandag 30 mei gaan we met de bus naar Appelscha! Op deze prachtige dag vertrekt de bus om 8.45, dat betekent dat we gaan verzamelen om uur in school. We hopen dan ongeveer om uur weer thuis te zijn. Wat nemen we mee? Natuurlijk een super goed humeur Een paar lekkere broodjes, drinken en wat snoep voor onderweg Extra kleren Evt. een handdoek en nat washandje in plastic zakje Zakgeld max. 5 euro Heb je een pilletje nodig? Zeg het dan even. Wij hebben er zin in, het wordt vast een prachtige dag! Juf Joukje en juf Tineke Extra vrije dagen Groep 8 30 mei ( i.v.m. schoolreisjes ) Alle groepen Vr 15 juli Wijzigingen kalender Do 14 juli Afsluiting schooljaar i.p.v. vr 15 juli adressen wizebeam@cbog2.nl (algemeen / directie) ib.wizebeam@cbog2.nl ( juf Willy) adevries@cbog2.nl ( juf Aafke) adijkstra@cbog2.nl ( juf Afke) tplat@cbog2.nl ( juf Tineke) jvandijk@cbog2.nl (juf Joukje) tmeindertsma@cbog2.nl ( juf Tine) thoekstra@cbog2.nl ( juf Tryntsje) jdevries@cbog2.nl ( meester Jeroen) tnicolay@cbog2.nl ( administratie)

6 Aan de ouders/ verzorgers van de kinderen van groep 1 t/m 8 Kinderen van cbs De Wizebeam uit Minnertsga krijgen hun eigen schoolschrijver. Minnertsga Christelijke basisschool De Wizebeam heeft woensdagochtend 27 januari haar eigen schoolschrijver gekregen. Het komende half jaar mag schrijfster Hanneke de Jong laten zien hoe leuk schrijven en lezen is. Zo begonnen we aan ons avontuur van de schoolschrijver. Het half jaar is alweer voorbij. Woensdag 25 mei neemt ze afscheid van onze school. Om 9.10 uur zullen we in het speellokaal bij elkaar komen om dit afscheid vorm te geven. U bent van harte welkom. Wat gaan we doen? We bieden Hanneke het eerste exemplaar van de door kinderen (van de talentenklas) gemaakte schoolkrant aan en ook zullen enkele kinderen voorlezen uit eigen werk. Alle kinderen krijgen een exemplaar mee naar huis en er is per gezin ook een exemplaar voor pakes en beppes. Ook vanaf deze plek willen we Hanneke enorm bedanken voor haar inzet en enthousiasme. Ze heeft ons geïnspireerd en van velen van ons doeners gemaakt of zoals Dedmer van groep 6 schrijft: Dit hebben we gedaan: strips gemaakt, gedicht en een verhaal maken, een verhaal in de goede volgorde zetten, een hoofdpersoon bedenken en beschrijven en er een verhaal mee verzinnen, een woordweb maken. M n lievelingsboek was: Lorre omdat het een heel grappig boek was. Ik vond alle opdrachten even leuk, omdat ik veel geleerd heb zoals: dat je geen rijmend gedicht moet maken, dat je best fantasie kunt gebruiken in schrijven. Het leukst vond ik het gedicht maken omdat ik hou van typen en fantasie en dat je ( lopend) in de natuur ook een gedicht kunt verzinnen. Beste Hanneke, ik vond het super leuk. Dedmer, groep 6.

Nieuwsbrief. Nummer 8, April 2016

Nieuwsbrief. Nummer 8, April 2016 Nummer 8, April 2016 Nieuwsbrief Tilledyk 11, 9047 KG Minnertsga 0518-471588 wizebeam@cbog2.nl website: www.cbs-wizebeam.nl Inhoud 1. Agenda 2. Trefwoord 3. Oudergesprekken 4. Vervanging bij ziekte 5.

Nadere informatie

Nummer 4, December 2015

Nummer 4, December 2015 Nummer 4, December 2015 Nieuwsbrief Tilledyk 11, 9047 KG Minnertsga 0518-471588 wizebeam@cbog2.nl website: www.cbs-wizebeam.nl Inhoud 1. Agenda 2. Trefwoord 3. Juf Afke 4. Fotograaf 5. Sprookje 6. Schoolschaatsen

Nadere informatie

Kinderen leren verschillend

Kinderen leren verschillend Nieuwsbrief obs De Dennenkamp Kinderen leren verschillend 18 april 2019 Inspectie geeft een positieve beoordeling aan OBS De Dennenkamp Afgelopen week heeft de inspectie van het onderwijs wederom een bezoek

Nadere informatie

Nummer 6, februari Agenda

Nummer 6, februari Agenda Nummer 6, februari 2017 Nieuwsbrief Tilledyk 11, 9047 KG Minnertsga 0518-471588 wizebeam@cbog2.nl website: www.cbs-wizebeam.nl Inhoud 1. Agenda 2. Trefwoord 3. Meester Jeroen 4. Welkom/ziek 5. Voorleesdagen

Nadere informatie

H. Pollemastrjitte RT Nijland Vertrouwen in de kracht van het kind

H. Pollemastrjitte RT Nijland Vertrouwen in de kracht van het kind Christelijke Basisschool De Earste Trimen earstetrimen@palludara.nl H. Pollemastrjitte 2 8771 RT Nijland www.earstetrimen.nl 0515 569678 Schoolmotto: Vertrouwen in de kracht van het kind 9 mei 2016 Tweewekelijkse

Nadere informatie

In het schema hieronder staat de groepsindeling en groepsbezetting voor Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. Marga Marga Pia Pia Pia

In het schema hieronder staat de groepsindeling en groepsbezetting voor Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. Marga Marga Pia Pia Pia MAANDINFO juli 2017 Beste ouders/ verzorgers, Groepsbezetting Na overleg met directie, IB, de leerkrachten, de MR en het bestuur hebben we besloten dat we de combinatiegroepen komend schooljaar anders

Nadere informatie

Kaart in actie Sponsorloop

Kaart in actie Sponsorloop Nieuwsbrief mei 2016 Onderwijs In een eerder schrijven heeft u kunnen lezen dat de directie van de Ichthusschool heeft besloten om het 5-gelijke schooldagenmodel per 1 augustus 2016 in te voeren. Deze

Nadere informatie

K.B.S. De Oanrin Piterpôlle EM Twijzel Tel: Website: oanrin.noventa.nl

K.B.S. De Oanrin Piterpôlle EM Twijzel Tel: Website: oanrin.noventa.nl K.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Beste ouders/verzorgers, De maand februari staat alweer bijna voor de deur. De eerste

Nadere informatie

21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18

21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18 Agenda 21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18 mei ma 23-5-16 studiemiddag KIJK groep 1 en 2 vrij wo 25-5-16 Schoolfotograaf do 26-5-16 juffen- en meestersfeest (om 13.00 uit) juni do 2-6-16 kunstroute

Nadere informatie

Agenda NIEUWSBRIEF. cbs De Bron. Zomervakantie

Agenda NIEUWSBRIEF. cbs De Bron. Zomervakantie Agenda cbs De Bron NIEUWSBRIEF nieuwsbrief - cbs De Bron Juli 2019 Do 11 juli Kennismaken nieuwe groepen Do 11 juli Bedankmiddag voor ouders! Ma 15 juli Musical gr. 8 Di 16 juli Laatste schooldag gr. 8

Nadere informatie

ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016. PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht

ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016. PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016 PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht A.s. maandag 11 april is het weer zover!! Om kwart voor negen wordt de projectweek, 'Ter land, ter zee en in de lucht' energiek

Nadere informatie

Groep 3. Juni 2015. Thema s groep 1-2 Er op uit Vaderdag Zomer (Schatkist) Letters groep 1/2 Week 23 u Week 24 z Week 26 F

Groep 3. Juni 2015. Thema s groep 1-2 Er op uit Vaderdag Zomer (Schatkist) Letters groep 1/2 Week 23 u Week 24 z Week 26 F Juni 2015 Thema s groep 1-2 Er op uit Vaderdag Zomer (Schatkist) Letters groep 1/2 Week 23 u Week 24 z Week 26 F Groep 3 Nog 6 weken en dan is het alweer zomervakantie. De tijd vliegt voorbij! De komende

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

22 e jaargang nr juli 2018

22 e jaargang nr juli 2018 22 e jaargang nr.13 13 juli 2018 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. De eerstvolgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 1 juli nummer 39 Agenda 5 juli kennismaking in de nieuwe groep 11 juli afscheid meester Simon 5 juli rapportengesprekken 13 juli afscheid meester

Nadere informatie

Infopunt juni 2016

Infopunt juni 2016 Infopunt 13 28 juni 2016 Nog 2,5 week te gaan en dan gaan wij allemaal genieten van een welverdiende vakantie. Er staan nog leuke activiteiten in de planning o.a. een Annie M.G. Schmidt-dag met juf Rita

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door.

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april 2018. Lees deze informatie even goed door. Ouders gezocht De oudervereniging zoekt nieuwe leden. Wij hebben een actieve OV die vaak helpt tijdens

Nadere informatie

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart PC Basisschool De Zwaluw Antoinette Kleynstraat 8 2331 DV Leiden www.dezwaluw.pcsleiden.nl Nieuwsbrief 8 26 april t/m 1 juni Van het team De afgelopen weken is er veel gebeurd. Wat hebben we fantastische

Nadere informatie

S c h o o l j o u r n a a l

S c h o o l j o u r n a a l E n g e l e n b u r g s c h o o l S c h o o l j o u r n a a l 27 januari 2012 Jaargang 1, nr. 1 P r i j s v r a a g I n d i t n u m m e r : 1. Prijsvraag 2. Nieuwe nieuwsbrief 3. Personeel 4. Sing-inn

Nadere informatie

Agenda. NB. De kinderopvang voor nog niet schoolgaande kinderen is open tijdens het zaalprogramma bij juf Myrthe.

Agenda. NB. De kinderopvang voor nog niet schoolgaande kinderen is open tijdens het zaalprogramma bij juf Myrthe. Agenda Di 16 jul Oudste kleuteruitje tot 14:30 Wo 17 juli Toneelstuk klas 5-6 Afscheidsavond Vr 19 jul Laatste schooldag tot 12:00 Za 20 jul t/m zo 1 sep Zomervakantie Fonteintje wk 27 Directie aanwezig:

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Afscheid

In deze nieuwsbrief. Afscheid In deze nieuwsbrief Agenda: Afscheid Vakantierooster Vrije (mid)dagen Meester Peter Plusklas Nieuws vanuit de MR Nieuws vanuit de Ouderraad Lezen in de zomervakantie Vakantiebijbelclub Resto van Harte

Nadere informatie

Koninginfo IN DIT NUMMER. Voorwoord. De weken vliegen voorbij en nog even en dan is het meivakantie.

Koninginfo IN DIT NUMMER. Voorwoord. De weken vliegen voorbij en nog even en dan is het meivakantie. Koninginfo Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu 7 april 2017 Jaargang 23 nr. 24 IN DIT NUMMER 1. Voorwoord

Nadere informatie

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar Kalender CBS Julianaschool Schooljaar 2018 2019 Contact Julianaschool Bloemstraat 15 8603 XV Sneek Telefoon: 0515-412219 Website: www.julianaschool-sneek.nl Directeur: Dhr. Klaas Jan Visser E-mail: js@palludara.nl

Nadere informatie

Jaargang 21, Maand: juli INFO

Jaargang 21, Maand: juli INFO Jaargang 21, Maand: juli Basisschool De Schare INFO De laatste maandinfo van schooljaar 2014-2015. De maand juli staat voor de deur en ook de start van de zomervakantie. Omdat de laatste schooldag op 17

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Agenda Deze week Dag Woensdag Vrijdag Datum 19-07-2017 21-07-2017 Tijd 8:45 9:30 uur v.a. 12:00 uur Activiteit Musical groep 8 Slotviering Vakantie kinderen

Nadere informatie

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin Intro Geachte ouders/ verzorgers, Wij kijken terug op een goed 2016, waarin we goede onderwijsresultaten hebben behaald met de kinderen en een veilige school zijn geweest voor leerlingen, teamleden en

Nadere informatie

BRONNIEUWS 22 april 2016

BRONNIEUWS 22 april 2016 BRONNIEUWS 22 april 2016 *Bijbelverhalen de komende tijd: Week 17 t/m 20 (25 april t/m 20 mei): Neem de tijd Inhoud: Tijd benutten of verdoen, tijd rekken of verhaasten; tijd nemen om te werken, te lummelen

Nadere informatie

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 15

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 15 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 15

Nadere informatie

Sprankelnijs IN DIT NUMMER: VOORWOORD

Sprankelnijs IN DIT NUMMER: VOORWOORD Sprankelnijs VOORWOORD Bezoek- en postadres Felixwei 17 9051 KE STIENS 058 257 1225 sprankel@cbog2.nl www.cbs-desprankel.nl 25 maart 2015 Jaargang 14 nr.12 IN DIT NUMMER: 1 Voorwoord 2 Groep 7 3 GGD 4

Nadere informatie

september 2016 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

september 2016 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag september 2016 Start schooljaar 2016- Het nieuwe schooljaar start op maandag 5 september. Na een welverdiende vakantie heet ons team de kinderen weer enthousiast welkom. Dit jaar beslaan we de eerste weken

Nadere informatie

Nieuwsbrief. April Nieuwsbrief

Nieuwsbrief. April Nieuwsbrief Nieuwsbrief April 2016 Nieuwsbrief Musical De DJ draait door Op donderdag 7 en vrijdag 8 april hebben we prachtige optredens van de kinderen gezien in het café. We hebben op school met veel plezier de

Nadere informatie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie ilhelminaschool.voor de beste basis! Juli 2015 Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Uitgave van de C.B.S. De Wizebeam, Tilledyk 11, 9047 KG Minnertsga Tel:

Nieuwsbrief Uitgave van de C.B.S. De Wizebeam, Tilledyk 11, 9047 KG Minnertsga Tel: Nieuwsbrief Uitgave van de C.B.S. De Wizebeam, Tilledyk 11, 9047 KG Minnertsga Tel: 0518 471588 Email: info@cbs-wizebeam.nl Nummer 6 9 januari 2015 Trefwoord Week 2 t/m 4 (5 t/m 23 januari): Rituelen Inhoud:

Nadere informatie

22 april 7 mei Meivakantie, leerlingen vrij 15 mei Schoolreisje groep mei Schoolfotograaf

22 april 7 mei Meivakantie, leerlingen vrij 15 mei Schoolreisje groep mei Schoolfotograaf Agenda: 22 april 7 mei Meivakantie, leerlingen vrij 15 mei Schoolreisje groep 3-4 17 mei Schoolfotograaf 23 mei Afscheid schoolschrijfproject 25 en 26 mei Hemelvaart, leerlingen vrij 29 mei Schoolreisje

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr mei 2018

Nieuwsbrief nr mei 2018 Nieuwsbrief nr. 17 17 mei 2018 Kalender Vr 18-5 Verkeersexamen groepen 8 Ma 21-5 2 e Pinksterdag; vrije dag Di 29-5 Avond-4-daagse Wo 30-5 Avond-4-daagse Do 31-5 Avond-4-daagse Volgende nieuwsbrief Besluit

Nadere informatie

Leeuwarden, 13 mei 2016. Geachte ouders,

Leeuwarden, 13 mei 2016. Geachte ouders, Leeuwarden, 13 mei 2016 Geachte ouders, Welkom In de groep van de Zebra s zijn Julia en Jazzlynn na de vakantie gestart. Julia is 4 jaar geworden en Jazzlynn is vanuit Berlikum naar Leeuwarden verhuisd.

Nadere informatie

Schoolfotograaf Vrijdag 15 september komt de schoolfotograaf weer langs. Broertjes en zusjes mogen vanaf uur op de foto.

Schoolfotograaf Vrijdag 15 september komt de schoolfotograaf weer langs. Broertjes en zusjes mogen vanaf uur op de foto. 21 juli 2017 (nr 11) Zomerfeest Wat was het weer een geslaagd en gezellig zomerfeest! Ouders van de Stuurluigroep, ook via deze weg dank jullie wel voor het organiseren! Mochten er trouwens ouders zijn,

Nadere informatie

Christelijke Basisschool De Schakel

Christelijke Basisschool De Schakel t Schakelaartje Christelijke Basisschool De Schakel Hoofdgebouw: Botter 40-77, 8243 KW Lelystad Telefoon: 0320-413001 Dependance: Kennemerland 17 8245 ER Lelystad Telefoon: 0320-413002 e-mail: info@schakellelystad.nl

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 26

t Informantje schooljaar week 26 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 26

Nadere informatie

Nr. 39 26 juni 2014 schooljaar 2013-2014

Nr. 39 26 juni 2014 schooljaar 2013-2014 Nr. 39 26 juni 2014 schooljaar 2013-2014 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-581864 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

Gewoon er zijn. Schoolbrief CNS Herédium 18 juni Beste ouders, verzorgers,

Gewoon er zijn. Schoolbrief CNS Herédium 18 juni Beste ouders, verzorgers, Schoolbrief CNS Herédium 18 juni 2018 Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de Schoolbrief van de maand juni. U kunt de Schoolbrief ook terugvinden op onze website. In deze schoolbrief: Gewoon er

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Beste ouder/verzorger,

Nieuwsbrief. Beste ouder/verzorger, Nieuwsbrief Agenda Januari Do 11 Wo 07 Do 08 Zo 18 Di 20 Wo 21 Do 22 Ma 26 Ma 05 Inzameling oud papier Februari Open ochtend nieuwe leerlingen Inzameling oud papier Afsluiting SKG project voorjaar in een

Nadere informatie

Maandbrief - Klimop-Buiten - april 2016

Maandbrief - Klimop-Buiten - april 2016 Maandbrief - Klimop-Buiten - april 2016 Ten Harmsen v.d. Beekpad 6 1336 BK Almere 036-5451462 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopbuiten@prisma-almere.nl Agenda April 2016: Vrijdag 8 april : Donderdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 juli 2015

Nieuwsbrief 3 juli 2015 Beste kinderen, ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 3 juli 2015 Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief met belangrijke informatie over de Blokpoelschool. De nieuwsbrief wordt ook op de website www.blokpoelschool.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 januari 2015

Nieuwsbrief 15 januari 2015 Belangrijke data: 19 januari: Vergadering oudervereniging. 26 januari: 10-minutengesprekken groep 1 en 2 11 februari: Voorleeswedstrijd in de Stenge te Heinkenszand 16 februari t/m 20 februari: voorjaarsvakantie

Nadere informatie

KALENDER: KILDER BEDANKT!

KALENDER: KILDER BEDANKT! KALENDER: 1 t/m 4 juli : Jeugdwandelvierdaagse 3 juli : Lesactiviteit NME Padden en kikkers groep 6 7 juli : Informatieavond voor alle ouders 8 en 9 juli : 10-minutengesprekken 9 juli : Verjaardag juf

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers,

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers, NIEUWSBRIEF Juli 2019 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, nog een paar dagen en het is zomervakantie, dit is door heel de school te zien en te merken.

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

MiniMeeledingen. Agenda. Bijbelverhalen. Nieuws van De Meele. Donderdag 22 februari 2018

MiniMeeledingen. Agenda. Bijbelverhalen. Nieuws van De Meele. Donderdag 22 februari 2018 Agenda 26 februari t/m 2 maart Voorjaarsvakantie Zaterdag 3 maart Oud papier Dinsdag 6 maart Fietscontrole Dinsdag 13 maart Ouderavond Kanjertraining Woensdag 14 maart Biddag; studiedag leerlingen vrij!

Nadere informatie

Algemeen: April In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo. Vestigingsnieuwsbrief. Hansweert. Open dag Tennisclub. Belangrijke data komende periode:

Algemeen: April In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo. Vestigingsnieuwsbrief. Hansweert. Open dag Tennisclub. Belangrijke data komende periode: April 2016 Algemeen: In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo Vestigingsnieuwsbrief april BSO Hansweert Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers, De paasdagen zitten er op en we zijn alweer bezig met

Nadere informatie

Agenda. Contact April 2017

Agenda. Contact April 2017 April 2017 April 2017 Het is weer eind maart geweest en de klok is weer een uur vooruit. Voor de meeste kinderen is dit even wennen, eerder op bed is vooral het probleem. En dan de volgende ochtend nog

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 schooljaar

Nieuwsbrief 10 schooljaar Nieuwsbrief 10 schooljaar 2018-2019 Beste ouder(s) / verzorger(s), Zo langzamerhand komt de zomervakantie alweer in zicht. De komende weken staan nog in het teken van: toetsen, schoolreisje, schoolkamp.

Nadere informatie

Ericanieuws. 9 mei 2016. Beste ouder(s) en/of verzorger(s)

Ericanieuws. 9 mei 2016. Beste ouder(s) en/of verzorger(s) 9 mei 2016 Ericanieuws Beste ouder(s) en/of verzorger(s) We hopen, dat alle kinderen hebben genoten van de meivakantie en klaar zijn voor de laatste periode van dit schooljaar. Een gezellige tijd met veel

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers,

Beste ouders/verzorgers, 3 juni 2016 weeknieuws 35 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl In

Nadere informatie

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen heeft genoten van de meivakantie. Deze week start de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 - maandag 15 januari 2018

Nieuwsbrief 5 - maandag 15 januari 2018 Houdringe 2-1025 BA Amsterdam - tel. 020-63 65 954 Nieuwsbrief 5 - maandag 15 januari 2018 Beste ouders en verzorgers, De vijfde Nieuwsbrief alweer, maar de eerste in dit nieuwe kalenderjaar. We willen

Nadere informatie

VOORAF AGENDA EXTRA INFO

VOORAF AGENDA EXTRA INFO VOORAF Deze keer starten we met een terugblik op een zeer geslaagde zaterdag op SBO Diekmaat. We willen alle ouder(s)/verzorger(s) en teamleden die zaterdagmorgen 11 maart de mouwen hebben opgestroopt

Nadere informatie

Nieuwsbrief 24 juli 2017

Nieuwsbrief 24 juli 2017 Breedveld 7, 1025 PZ Amsterdam tel.: 020 6371265 email: info@ikcbuikslotermeer.nl voor onderwijs en opvang van 0 tot 13 jaar Nieuwsbrief 24 juli 2017 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt de laatste nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS Anne de Vries. juni jaargang 21 / nummer 10

Nieuwsbrief CBS Anne de Vries. juni jaargang 21 / nummer 10 Nieuwsbrief CBS Anne de Vries juni 2016 - jaargang 21 / nummer 10 Van de directie Team In de afgelopen periode hebben we hulp gehad van een LIO-stagiair, meester Jorik Woltmeijer. Meester Woltmeijer heeft

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 30. Belangrijke data. Onderwijs op de Windroos. Handige links

ICBS De Windroos WEEKINFO 30. Belangrijke data. Onderwijs op de Windroos. Handige links WEEKINFO 30 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data 27-4-2018 t/m 13-5-2018 Meivakantie Beste ouders/verzorgers, In deze info: Groepsindeling 2018-2019

Nadere informatie

VAKANTIES & VRIJE DAGEN. NIEUWSBRIEF 5 maart t/m 9 maart 2018 NIEUWS VOOR OUDERS. Beste ouders en verzorgers,

VAKANTIES & VRIJE DAGEN. NIEUWSBRIEF 5 maart t/m 9 maart 2018 NIEUWS VOOR OUDERS. Beste ouders en verzorgers, V V VAKANTIES & VRIJE DAGEN Voorjaarsvakantie: 26 februari t/m 2 maart 2018 Goede Vrijdag / 2e Paasdag: 30 maart t/m 2 april 2018 Koningsdag: 27 april 2018 Meivakantie: 30 april t/m 11 mei 2018 2 Pinksterdag:

Nadere informatie

Beste ouders en relaties, Hierbij de één na laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Veel leesplezier!

Beste ouders en relaties, Hierbij de één na laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Veel leesplezier! 08-06-2016 o.b.s. De Posthoorn Oostering 4,7933 PX Pesse 0528 241638 obsdeposthoorn@bijeen-hoogeveen.nl www.obsdeposthoorn.nl rek.nr. NL15SNSB0941700720 Beste ouders en relaties, Hierbij de één na laatste

Nadere informatie

Zuidenveld No maart CBS De Schutse PR Aalden

Zuidenveld No maart CBS De Schutse PR Aalden No.10 15 maart 2019 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Zuidenveld 2019 Tijdens dit groot evenement is er ook deze keer weer een morgen

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 26 t/m 30 juni Agenda: Ma - Invullen telefoonlijst gr.1-2 Groep 8 kennismaking VO 12.00 uur vrij Di - Kinderen om 09.30 uur naar school i.v.m. Actie Wo - Jaarlijkse schoonmaak gr.1-2

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2014

Nieuwsbrief december 2014 Nieuwsbrief december 2014 DECEMBER 1 Nieuwsbrief 4 Leerlingenraad 14:15 / 15:00 5 Sinterklaasviering Lln gr. 1/2 zijn om 11.00 vrij! 8 EXTRA oud papier actie t/m 11 dec. OR vergadering 18 Kerstviering

Nadere informatie

OP DE HOOGTE. Agenda Ma t/m vrij : meivakantie Do t/m ma : hemelvaart/juni/pinkstervakantie

OP DE HOOGTE. Agenda Ma t/m vrij : meivakantie Do t/m ma : hemelvaart/juni/pinkstervakantie OP DE HOOGTE Sint Trudostraat 10 5616 GB Eindhoven 040-2517585 trudo@skpo.nl 21-04-2017 Agenda Ma. 24-04 t/m vrij. 05-05: meivakantie Do. 25-05 t/m ma. 05-06: hemelvaart/juni/pinkstervakantie Nieuwe leerlingen

Nadere informatie

Wij wensen u veel leesplezier bij het lezen van deze nieuwsbrief.

Wij wensen u veel leesplezier bij het lezen van deze nieuwsbrief. CBS de Arke De Arke, een school waar elk zich volop mag en kan ontwikkelen! Beste ouder(s)(verzorger(s)), februari 2014 Tramdijk 10, 8532 BX Lemmer Tel.: 0514-560440 www.dearke-meilan.nl e-mail: de.arke@cbo-meilan.nl

Nadere informatie

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle EM Twijzel Tel: Website: oanrin.noventa.nl

C.B.S. De Oanrin Piterpôlle EM Twijzel Tel: Website: oanrin.noventa.nl C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Beste ouders/verzorgers, De maand mei is weer achter de rug, een maand vol activiteiten.

Nadere informatie

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis DEZE WEEK FELICITEREN WE: Anouk v.d. Meer (woensdag) Alle leerlingen die in de zomervakantie jarig zijn! Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis Nieuws uit de personeelskamer.

Nadere informatie

Deze keer in de nieuwsbrief

Deze keer in de nieuwsbrief Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2017-2018 vrijdag 9 maart Deze keer in de nieuwsbrief Verandering onder en bovenbouw Rapport/ portfolio

Nadere informatie

Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019

Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019 Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019 Algemeen nieuws In deze nieuwsbrief krijgt u informatie over diverse activiteiten die de komende weken plaatsvinden. Houdt u ook de website en onze Facebookpagina in de

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 22 april 2017

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 22 april 2017 Nieuwsbrief Week 16 16 t/m 22 april 2017 Vanuit de directie Wat hadden we een gezellige dag vandaag. We zijn de ochtend begonnen met een vrolijk Paasontbijt in pyjama. Daarna hebben alle kinderen het Paasverhaal

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juni nummer 38

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juni nummer 38 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 24 juni nummer 38 Agenda 24 juni extra vrije dag 27 juni studiedag personeel / kinderen vrij 25-29 juni schoonmaakweek 5 juli kennismaking in de

Nadere informatie

Agenda. Contact. April Beste ouder, verzorger,

Agenda. Contact. April Beste ouder, verzorger, April 2019 Beste ouder, verzorger, En zo heeft de maand april zich alweer aangekondigd op de kalender, hebben we alweer zomertijd en is het alweer bijna meivakantie. De leerlingen hebben van 19 april t/m

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u alweer de laatste nieuwsbrief van dit school jaar.

Hierbij ontvangt u alweer de laatste nieuwsbrief van dit school jaar. 16 Geachte ouder(s) / verzorger(s), Hierbij ontvangt u alweer de laatste nieuwsbrief van dit school jaar. Luizenmoeder of vader Na elke vakantie controleren we de kinderen op hoofdluis. Nu is bijna het

Nadere informatie

Schooljaar nr. 16

Schooljaar nr. 16 Het Kwakertje Agenda 14 juni Koffieochtend 18 juni Schoolreisje 2 en 3 juli De kinderen zijn vrij i.v.m. 2 studiedagen 4 juli Schoolfotograaf 6 juli Rapport mee 11 juli Facultatieve oudergesprekken 13

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni Beste ouders,

Nieuwsbrief juni Beste ouders, Nieuwsbrief juni 2018 Beste ouders, Alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Volgende maand komt de schoolkrant nog uit en dat is het laatste van dit jaar. We hebben nog veel te doen voor de komende

Nadere informatie

Aan alle ouder(s) en/of verzorger(s),

Aan alle ouder(s) en/of verzorger(s), NIEUWSBRIEF BASISSCHOOL GROENLO Biss. Philip Roveniusstraat 8 7141 KS Groenlo Tel.: 0544-461336 Fax: 0544-467328 Internet: www.hoeksteen.com E-mail: info@hoeksteen.com Interessante informatie 2 t/m 4 juni

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER Koninginfo Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu Voorwoord De bladeren beginnen te vallen en we nemen

Nadere informatie

Geachte ouder(s), verzorger(s), Projectweek

Geachte ouder(s), verzorger(s), Projectweek 15 juli 2019 15 Geachte ouder(s), verzorger(s), Bij deze alweer de laatste Nieuwsbrief van dit schooljaar. Aan het eind van deze week sluiten we de schooldeuren voor zes weken zomervakantie. Als u de Nieuwsbrieven

Nadere informatie

Schoolkalender 2015-2016 van de

Schoolkalender 2015-2016 van de Schoolkalender 2015-2016 van de Openbare Basisschool Voorwoord Voor u ligt de nieuwe kalender voor het schooljaar 2015-2016. Hierin vindt u veel handige informatie over schooltijden en vakanties en de

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF Welkom 2017-2018 Leerkrachten heten leerlingen welkom op groene loper Deze maand Wo 6 sep Schoolreisje grp 3 t/m 7 Vr 8 sep Schoolreisje grp 1 en 2 Ma 11 sep Informatieavond grp 3 en 4 Do 14

Nadere informatie

OBS. De Vuurvl Juli De Vuurvlinder In deze nieuwsbrief:

OBS. De Vuurvl Juli De Vuurvlinder In deze nieuwsbrief: OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week OBS 28 De Vuurvl Juli 2017 Namens het team van Obs de Vuurvlinder willen wij u allen alvast een fijne zomervakantie wensen! Tot volgend jaar! In deze nieuwsbrief: Informatie

Nadere informatie

Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896. Jaargang 26 - nr. 11 Nieuwsbrief 10 juli 2015

Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896. Jaargang 26 - nr. 11 Nieuwsbrief 10 juli 2015 Lea Dasbergschool Emily Brontësingel 1a 6836 TV Arnhem 026-3272489 Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896 www.leadasbergschool.nl info@leadasbergschool.nl Jaargang 26 - nr. 11

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF mei 2016 Deze maand Ma 16 mei Tweede Pinksterdag: iedereen vrij Di 17 mei Studiedag: alle leerlingen vrij Wo 18 mei Schoolreis groepen 3 t/m 7 30 mei t/m 2 jun Avond4daagse Zaterdag 11 juni

Nadere informatie

Info juli CBS t Klinket Tramstraat BX Koudekerke In deze info

Info juli CBS t Klinket Tramstraat BX Koudekerke In deze info Info juli 2017 CBS t Klinket Tramstraat 36 4371 BX Koudekerke 0118-556126 klinket@primas-scholengroep.nl In deze info In deze info vindt u informatie over de volgende onderwerpen: Inhoud Groep 8... 1 Tot

Nadere informatie

NIEUWSKRANT. Juni/Juli 2016

NIEUWSKRANT. Juni/Juli 2016 NIEUWSKRANT Juni/Juli 2016 Voetbaltoernooi Woensdag 13 april was het weer zover: het scholenvoetbaltoernooi. Van onze school waren er weer twee teams die gestreden hebben op dit toernooi. Punten voor gewonnen

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Februari 2013 Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Margedagen 14-03-2013 middag 28-03-2013 na 14.00u 12-04-2013 alleen gr 1-4 04-06-2013 middag 04-07-2013 na 14.00u 05-07-2013 Wist u dat u uw kind bij ziekte

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2016

Nieuwsbrief juni 2016 Nieuwsbrief juni 2016 Beste ouders en leerlingen, In de vorige nieuwsbrief sprak ik over Gods plan. Gods plan gaat door. We hebben met elkaar geluisterd naar de verhalen van Esther. Wat een verstandig,

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER Koninginfo Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu 22 april 2016 Jaargang 22 nr. 17 IN DIT NUMMER 1. Voorwoord

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 18 januari 2019 Ma 21/1 Di 22/1 Woe 23/1 Do 24/1 Vrij 25/1 Voorleesontbijt

Nadere informatie

Nummer 9, vrijdag 9 mei 2014

Nummer 9, vrijdag 9 mei 2014 Nieuwsbrief Uitgave van de C.B.S. De Wizebeam, Tilledyk 11, 9047 KG Minnertsga Tel: 0518 471588 Email: info@cbs-wizebeam.nl Nummer 9, vrijdag 9 mei 2014 Trefwoord Week 19 t/m 21 (5 t/m 23 mei): Inhoud:

Nadere informatie

Woensdag 25 mei uur vrij. Oudervereniging opzoek naar nieuwe leden. Schoolreisje: Dolfinarium ALGEMEEN

Woensdag 25 mei uur vrij. Oudervereniging opzoek naar nieuwe leden. Schoolreisje: Dolfinarium ALGEMEEN ALGEMEEN Woensdag 25 mei - 12.00 uur vrij Woensdag 25 mei hebben alle leerkrachten van stichting Uniek een studiemiddag. Daarom zijn deze dag de kinderen om 12.00uur uit. Wilt u hier aub rekening mee houden?

Nadere informatie

Gedragsverwachting van de week!!!

Gedragsverwachting van de week!!! Nr. 18 vrijdag 19 juni 2015 Basisschool de Blinkerd, Troelstrastraat 13, 5344 GK Oss, 0412-691635, www.deblinkerd-oss.nl Gedragsverwachting van de week!!! Agenda Vr. 26 juni: Vr. 26 juni: Di. 30 juni:

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Paaslunch/viering

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Paaslunch/viering Koninginfo Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu 22 maart 2018 Jaargang 24 nr. 16 Voorwoord Donderdagavond

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie Meernieuws Mei 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief willen wij u informeren over de volgende onderwerpen: Nieuws van de directie Voetbal Sponsor voetbal Verkeersexamen CITO toetsen Welkom

Nadere informatie

Springnieuws Obs de Springplank

Springnieuws Obs de Springplank Springnieuws Obs de Springplank Poststraat 1 9628 AA Siddeburen 0598-431212 mailbox@obs-de-springplank.nl http://www.obs-de-springplank.nl/ http://obsdespringplank.blogspot.com Agenda 10 t/m 14 juni pinkstervakantie.

Nadere informatie