Informatieblad. Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas. Reutum en Haarle. 1-2 oktober 2016 Zeventwintigste zondag door het jaar. 46 e jaargang, nr.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Informatieblad. Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas. Reutum en Haarle. 1-2 oktober 2016 Zeventwintigste zondag door het jaar. 46 e jaargang, nr."

Transcriptie

1 46 e jaargang, nr. 19 UITREIKING ARIËNSPRIJS Beste parochianen, Informatieblad Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Reutum en Haarle 1-2 oktober 2016 Zeventwintigste zondag door het jaar. Op zaterdag 1 oktober aanstaande vindt de uitreiking van de driejaarlijkse Ariënsprijs voor diaconie plaats. 'De Ariënsprijs voor diaconie is in het najaar van 2002 in het leven groepen om de aandacht en inzet voor diaconie te bemoedigen en te waarderen. De prijs wil tevens initiatieven stimuleren op het terrein van de diaconie.' De prijs is genoemd naar de priester Alphons Ariëns omdat deze priester een grote betrokkenheid toonde bij de in armoede verkerende gezinnen in Twente. Het is voor de vijfde keer dat de prijs wordt uitgereikt. In 2010 kreeg de werkgroep troostdekentjes uit onze parochie een ereplaats. In 2013 kregen we een eervolle vermelding vanwege de vastenkalenders. Dit jaar zijn er 30 diaconale projecten die meedingen naar de prijs waarvan twee uit onze parochie komen. Vanuit de jury is ons gevraagd om opnieuw de vastenkalenders voor te dragen omdat zij gekoppeld zijn aan de liturgische A-B-C cyclus en daarmee jaarlijks te gebruiken en er verbanden worden gelegd met diaconie, liturgie, catechese en opbouw. Tevens is de kalender door jong en oud te gebruiken. De andere nominatie uit onze parochie is: 'Nabijheid in de wereldwinkel' te Albergen. Het is een combinatie van nabijheid en ontmoeting met mensen uit de eigen omgeving én erbuiten. Het gaat hier om diaconie veraf en dichtbij. In de wereldwinkel kunnen mensen hun verhaal kwijt.

2 2 De verhalen van mensen zijn veilig bij de vrijwilligers. Daarnaast slaat de wereldwinkel bruggen naar solidariteit en worden er verbindingen gesmeed met mensen in de derde wereld. Betrokkenheid en inzet maakt dit tot een geslaagd project. Dit jaar zal er voor het eerst ook een publieksprijs worden uitgereikt. Ik wens alle betrokkenen van beide projecten op 1 oktober een mooie en bijzondere dag toe. Wilt u meer wil weten over beide projecten of over de 28 andere diaconale activiteiten dan verwijs ik u naar het tijdschrift: 'Ik zal er zijn voor jou' dat te verkrijgen is in de wereldwinkel en in de negen locaties van onze H. Pancratius Parochie. Pastor Jacqueline Meupelenberg Colofon pastores H. Nguyen Ngoc Linh, priester Ootmarsumsestraat 496, 7603 NN Almelo. Tel.: pastor.linh@hpancratius.nl L.H. Huitink, diaken Werkadres: Ootmarsumseweg 176, 7665 SE Albergen. Telefoon: diaken.huitink@hpancratius.nl Mw. J.A.M. Meupelenberg, pastoraal werker Werkadres: Vriezenveenseweg 2, 7678 VC Geesteren. Telefoon: , b.g.g pastor.meupelenberg@hpancratius.nl Mw. C.M. Saris, pastoraal werker Maandag, dinsdag, woensdagochtend Telefoon: pastor.saris@hpancratius.nl De website van de H. Pancratius Parochie is: Centraal secretariaat H. Pancratius parochie Karin Grunder en Yvonne Kroeze Grotestraat 64, 7651 CK Tubbergen info@hpancratius.nl Telefoon: , bereikbaar op: dinsdag en woensdag: uur en uur, donderdag: uur, vrijdag: uur.

3 3 LITURGISCHE VIERINGEN: 1-2 okt.: Zevenentwintigste zondag door het jaar. Za. 1/10: uur woord- en communieviering (geen koor). Voorgangers: leden parochiële werkgroep. Do. 6/10: uur eucharistieviering. Voorganger: pastor Linh. 8-9 okt.: Achtentwintigste zondag door het jaar. Zo. 9/10: uur woord- en communieviering m.m.v. het damesen herenkoor. Mariaviering. Tevens koffiedrinken na afloop. Voorganger: pastor Thöni. Do. 13/10: Geen viering okt.: Negenentwintigste zondag door het jaar. Za. 15/10: uur eucharistieviering m.m.v. Nouveau. Voorganger: pastor Huisman. IN HET WEEKEND 1 EN 2 OKTOBER 2016: Jaargedachtenis: Jos Ikink. Intenties: Jos Ikink; overleden ouders Nijhuis-Lammerink; Herman Snijders; Gerrit Meenhuijs; Gerrit Morskieft; Gerrit Lansink; Gerhard en Anna Brunninkhuis-Poppink; Frans Braakhuis. IN HET WEEKEND 8 EN 9 OKTOBER 2016: Jaargedachtenis: Antonius Dijkers.

4 4 Intenties: Antonius Dijkers; overl. fam. Dijkers-Nieuwe Weme; overl. ouders Wichman-Wenting; Jan Lammerink (Ootmarsumseweg); Everhard Keujer; Gerrit en Annie Deperink-Volmerink; Bertus Kamphuis; overl. ouders Teikotte-Benerink; Harry Kuttschreutter; Antoon Deterink (Ootmarsumseweg); Gerrit Lansink; Gerhard en Anna Brunninkhuis- Poppink; Bernard en Marie Oude Lansink-Vloothuis; Hein en Annie Stevelink-Demmer; Frans Koopman; Harry Vrerink; Harry Wilmink; Sanny Tassche-Groothuis. DIENST KOSTERS: Za. 01/10: Fons ter Haar. Zo. 09/10: Fons ter Haar. Za. 15/10: Gerard Vrooijink. OPBRENGST PLAATSENGELD EN COLLECTE: Zondag 11 sept.: plaatsengeld 77,94 Zondag 11 sept.: collecte 47,87 Zaterdag 17 sept.: plaatsengeld 34,80 Zaterdag 17 sept.: collecte 42,92 GEDOOPT: 25 sept.: Jim Venhuis, Watertuin 130, 3772 VC Barneveld. Hein Poppink, Agelerweg 45, 7667 SE Reutum. LECTOREN/LECTRICES: Za. 01/ uur: geen lector. Zo. 09/ uur: Fons ter Haar. Za. 15/ uur: Agnes Booyink. ACOLIETEN: Za. 01/ uur: geen acolieten. Zo. 09/ uur: Kas Snijders en Ties Nijhuis. Za. 15/ uur: Ivo Veelers en Bas Lansink. MISDIENAARS: Do. 06/ uur: geen misdienaars i.v.m. donderdagochtendviering. Do. 13/ uur: geen viering.

5 5 UITNODIGING INFORMATIEAVOND: Aan alle parochianen van Reutum en Haarle, Op maandagavond 10 oktober aanstaande is de jaarlijkse informatiebijeenkomst van de locatieraad van de HH Simon- en Judaskerk, waarvoor u van harte uitgenodigd wordt. We geven een overzicht van de activiteiten in de afgelopen periode, vertellen u graag over de positie van onze eigen kerk in onze gemeenschap en als onderdeel van de parochie, we lichten de restauratie van het Angelusklokje toe en hebben belangrijke informatie over het begrafenis- en crematiebeleid. Uw mening telt: we willen graag uw mening horen over een aantal zaken waarover we niet willen beslissen zonder de parochianen gehoord te hebben. We hopen van harte u te mogen begroeten op maandagavond 10 oktober aanstaande om uur in het Kulturhoes aan de Kerkstr. te Reutum. De locatieraad 1 NOVEMBER BEDEVAART NAAR KEVELAER: Als Oost Twentse Broederschap gaan we al jaren op 1 november naar Kevelaer om het processiejaar af te sluiten. Op dinsdag 1 november wordt vanuit Twente weer een bedevaart naar Kevelaer georganiseerd. Voorgangers tijdens de bedevaart zijn: pastoor Munsterhuis van de parochie Lumen Christi en diaken Huitink van de Pancratiusparochie Tubbergen. Hoofdcelebrant in de plechtige hoogmis om uur in de Basiliek en de sluitingsplechtigheid is de bisschop van Münster, Dr. Felix Genn. Om uur zal de bisschop in de Forum Pax-Christi de Pauselijke zegen uitreiken. Voor deze bedevaart kunt u zich opgeven tot dinsdag 18 oktober bij de broedermeesters van uw locatie: Truus Eerdman, tel of Frans Dijkers, tel De reiskosten bedragen 17,50 per persoon. Deze reiskosten moeten bij opgave worden voldaan. Voor algemene inlichtingen kunt u contact opnemen met dhr. J.G.A. Paus, Witteweg 27, 7679 VT Langeveen, telefoon

6 6 NIEUWE MISDIENAARS: Na de viering ter gelegenheid van de opening van het nieuwe schooljaar op 5 september hebben de kinderen van een aantal groepen een briefje mee gekregen met de vraag of ze misschien misdienaar willen worden. Christianne Saris heeft in de viering hierover uitleg gegeven. Alle kinderen vanaf groep 5 kunnen zich hiervoor opgeven. Het assisteren is bij de vieringen op donderdagavond bij toerbeurt. De kinderen zijn niet zo vaak aan de beurt. Na afloop ligt er altijd een traktatie klaar. Jaarlijks is er ook een gezellig uitstapje voor alle misdienaars!! Mocht je misdienaar willen worden, bel dan met Marietje Poppink, tel of Marga Nijhuis, tel Mailen mag natuurlijk ook: info.reutum@hpancratius.nl BESTE VRIJWILLIGERS VAN DE KERKSCHOONMAAK Wij willen allen die woensdag 7 september geholpen hebben bij het voorbereiden van en het schoonmaken van de kerk graag hartelijk dank zeggen voor hun inzet. De opkomst was gelukkig goed en dan maken vele handen echt het werk lichter. Wij hopen de volgende keer weer op u te kunnen rekenen. Vrijwilliger zijn is vrijwillig is verbonden is onbetaalbaar is positief denken is positief doen met als enig doel voor jezelf en de ander een goed gevoel. De locatieraad BOEK: Onlangs is er een boek uitgebracht over het leven van mevrouw Brunninkhuis-Poppink, geheten "An van de Popp". Het is een boek over de geschiedenis rond An veelal in Reutum, voorzien van veel foto's. Voor een ieder die er belangstelling voor heeft is het boek in te zien in de pastorie en te bestellen. Het boek kost 40,-- en kan op woensdag tussen 9.30 en uur aan de pastorie besteld worden. Dit kan ook telefonisch ( ) of per mail: info.reutum@hpancratius.nl

7 7 UIT HET PROGRAMMA-AANBOD VAN DE H. PANCRATIUS PAROCHIE Geloven nu; van 40 tot? De werkgroep Geloven Nu verzorgt de komende tijd een aantal boeiende lezingen rond actuele religieuze en/of godsdienstige activiteiten. Bijbelverhalen, mensen die een rol in de Bijbelverhalen spelen, verschillende godsdiensten en religies, sacramenten, normen en waarden, etc. worden behandeld. De eerstvolgende bijeenkomst is op donderdag 13 oktober a.s. Dominee Marsman is hiervoor uitgenodigd als inleider en gaat nader in op de lezingen van het weekend oktober. Belangstellenden voor deze bijeenkomst zijn van harte welkom op: Datum: Donderdag Thema: Lezingen weekend oktober Verzorgd door: Dominee Marsman Tijd: uur uur (inloop vanaf uur onder het genot van een kop koffie c.q. thee) Kosten: 2,50 per bijeenkomst (incl. koffie/thee) Plaats: Parochiecentrum, Grotestraat 64 te Tubbergen Informatie: Mevr. I. Wekking, tel MARIA IN BEELD: Op zondag 16 oktober zal Mgr. Woorts na de eucharistieviering van uur in Tubbergen een lezing verzorgen, getiteld Maria in beeld. Op ontelbare plaatsen en manieren is Maria in beeld gebracht, in kleine en grote kunst en devotievoorwerpen. Maria als moeder van onze Heer Jezus en beeld van de Kerk, Maria als hemelse Moeder van ons allen. Aan de hand van een PowerPointpresentatie zal een overzicht getoond worden van de oudste voorstellingen waarop Maria te zien is (3e eeuw) tot in onze tijd. Bij elke afbeelding zal een toelichting gegeven worden. Vervolgens kan uitgewisseld worden welke voorstellingen ons geraakt hebben, welke ons helpen bij ons gebed en devotie. Parochianen en andere belangstellenden zijn van harte welkom.

8 8 COLLECTE BRANDWONDENSTICHTING: De collecte van de Nederlandse Brandwonden Stichting is van 9 t/m 15 oktober. De collectanten hopen op uw steun, we zijn zeer blij met uw gift. Mocht u zelf collectant willen worden, neem dan contact op met: Marijke Venhuis, tel H. GERARDUS MAJELLA BEDEVAART OVERDINKEL: Op zondag 16 oktober 2016 zal in Overdinkel voor de 104de keer de Heilige Gerardus Majella Bedevaart plaatsvinden. Om uur vertrekt de sacramentsprocessie van de kerk naar het park, aansluitend om uur Plechtige Eucharistieviering in het park, waarna de processie volgt. Voorgangers: Vicaris Ronald Cornelissen en Pastor Willy Rekveld. Om uur is het Sluitingslof in de Gerardus Majella kerk. Voorafgaand aan de bedevaart is er een Triduüm. Op donderdag 13 oktober, vrijdag 14 oktober en zaterdag 15 oktober, elke avond om uur, is er een viering in het teken van Gerardus. Het Twentse kerkdorp zal dan wederom de plaats zijn waar vele duizenden pelgrims vanuit het hele land bij elkaar zullen komen. Velen zullen al meerdere malen Overdinkel bezocht hebben en weten dat deze bedevaart steun en kracht geeft bij alle noden van de pelgrims. Wij willen erop wijzen, dat sinds enkele jaren ook succesvolle kinderactiviteiten worden georganiseerd tijdens de viering op zondagmorgen. Indien u verdere informatie wenst, kunt u contact opnemen met het parochiecentrum van de Gerardus Majellakerk op werkdagen tussen en uur, tel Hier kunt u ook (mis)intenties opgeven. Kosten intenties: vrije gift. Misintenties: 5,00. Rek. nr. NL35RBRB t.a.v. Gerardus Bedevaart Overdinkel. Graag tot ziens, u bent van harte welkom! Gerardus Bedevaart groep Overdinkel gerardusbedevaartoverdinkel@live.nl KERSTFAIR REUTUM EN REUTUM IN HET LICHT 2016: Iedereen zal wel denken, leuk die kerstfair maar wanneer is het? Wij waren vergeten in al ons enthousiasme om er een datum bij te vermelden. Dit jaar is 'Reutum in het licht' op 10 december en de kerstfair op 11 december. We beginnen dit jaar wat eerder, om uur is de fair al open en zoals het er nu naar uitziet, belooft

9 het weer een gezellige boel te worden. We proberen er elk jaar iets moois van te maken en ook dit jaar lijkt dit te gaan lukken. Heeft u belangstelling voor een stand, wil je met je eigen club of vereniging graag ook iets doen om de kas te spekken, meld je dan aan. Het moet echter wel iets kerst gerelateerd zijn en het mag niet gaan om etenswaren die je gaat verkopen, bijvoorbeeld een broodje hamburger of iets dergelijks. Aanmelden: kerstfairreutum@gmail.com 9 UITNODIGING BEZINNINGS /ONTMOETINGSDAG 2016: Ook dit jaar is er weer een bezinnings/ontmoetingsdag. Datum : woensdag 9 november 2016 Plaats: Restaurant van TriviumMeulenbeltZorg Vriezenveenseweg 176, 7602 PV Almelo De dag begint om 9.00 uur en eindigt om uur. De kosten zijn 15,-- per persoon. Deze dag is een dag van bezinning, van elkaar ontmoeten en gezelligheid. U bent van harte welkom. Voor opgave en/of inlichtingen kunt u bellen vóór 10 oktober met Gerda Groothuis, tel DUPPIE VOOR ONS KLUPPIE: Ook dit jaar gaan de Rakkers weer op kamp in de herfstvakantie. Van 3 t/m 7 oktober komen de kinderen bij u aan de deur om te vragen of ze klusjes kunnen doen. Het zou leuk zijn als u hun hiervoor een kleine bijdrage zou willen geven, zodat we voor hen weer een prachtig weekend kunnen organiseren. Alvast hartelijk dank voor uw gift. KBO REUTUM EN HAARLE: Donderdag 20 oktober gaan we met de bus naar de 55+ beurs in Zutphen. We vertrekken om uur vanaf de parkeerplaats bij Bays. De kosten voor de bus en de entree bedragen 7,-- per persoon. Ook niet-leden van de KBO zijn van harte welkom. Er zijn nog enkele plaatsen vrij. Wees er snel bij want vol is vol. U kunt zich opgeven bij Fons Dashorst, tel of bij Rob Adema, tel Bestuur KBO OPBRENGST COLLECTE KWF: De collecte voor het Kon. Wilhelmina Fonds (kankerbestrijding) heeft het bedrag opgeleverd van 801,94. Dank aan alle gevers en collectanten.

10 10 OPBRENGST COLLECTE PRINSES BEATRIX FONDS: De collecte voor het Prinses Beatrix Fonds (spierfonds) heeft het mooie bedrag opgeleverd van 597,37. Bedankt collectanten en iedereen die een steentje heeft bijgedragen. BERICHT VAN K.V.V. ACTIVA: Beste leden en alle inwoners van Reutum en Haarle, Op dinsdag 11 oktober hebben we een filmavond gepland. Aanvang uur bij Bays. We beginnen de avond met koffie/ thee en iets lekkers. Daarna begint de film. In de pauze wordt een drankje geserveerd met een hartig hapje. De film die wordt vertoond is 'Il y a longtemps que je t'aime', regisseur en scenarioschrijver is Philippe Claudel. De film vertelt het verhaal van twee zussen die in het verleden op bruuske wijze van elkaar werden gescheiden en nu weer elkaars pad kruisen. Juliëtte verlaat na 15 jaar de gevangenis. Een periode, waarin ze nauwelijks contact had met haar familie. Haar jongere zus Lea vangt haar op bij haar thuis, samen met haar man en twee dochtertjes. Omdat we denken dat meer mensen deze film de moeite waard vinden, stellen we de avond open voor iedereen in Reutum. Leden betalen deze avond 7,50 en niet-leden 10,00. Je kunt je tot 6 oktober aanmelden bij Vrony Falkmann, tel Dit mag ook per mail (1234falkmann@gmail.com). Wij hopen op uw belangstelling. Met vriendelijke groet het bestuur. AANMELDEN DAG VAN DE MANTELZORG 2016: 10 november is de Dag van de Mantelzorg. Rond deze dag geven we extra aandacht aan iedereen die zorgt voor een naaste (dit zijn mantelzorgers) en die extra steun hard nodig heeft. Dit doen we d.m.v. twee activiteiten. Mantelzorgers herkennen zichzelf niet als mantelzorger. Het is toch je partner. Als blijkt dat je kind een verstandelijke of lichamelijke beperking heeft of chronisch ziek wordt: Je zorgt toch gewoon voor je kind, wordt er verbaasd opgemerkt als ze horen dat ook zij mantelzorger zijn. Mantelzorg doe je samen! Samen is niet alleen de partner en of kinderen, maar ook wij als familieleden, buren en vrienden moeten oog hebben voor de mantelzorgers. Een keer vragen: Hoe is het met jou? en niet alleen maar vragen naar de

11 11 verzorgde. Een luisterend oor hebben is maar een kleine moeite, maar een groot gevoel van gehoord te zijn bij de mantelzorger Een keer aanbieden om iets te willen doen, boodschappen halen of als ze iemand nodig hebben om even weg te gaan. Als je dit met meerdere buren, vrienden of familie kunt doen, zijn het maar weinig keren dat je er moet zijn. Toni Maathuis, consulent Steunpunt mantelzorg Tubbergen, vraagt of jij als medemens ook ziet of iemand mantelzorger is. Wordt er aan hen gedacht? Meld deze mantelzorger aan. Laat zien dat ook u oog hebt voor hen en hen iets wilt aanbieden. Laat zien dat jij oog hebt voor die ander en vraagt: Hoe gaat het met jou? Door oog en oor te hebben voor de mantelzorger kunnen zij het langer volhouden. Aanmelden per mail: aanmelden@siztwente.nl of tussen 9.00 en uur tel.nr WEEKENDDIENSTEN: Centrale Huisartsen Post Almelo, tel Huisartsenpost Oldenzaal, tel /10 Verlosk. I. Hoekstra, tel bgg /10: Verlosk. E. Hesselink, tel bgg

12 12 Buurtzorg Albergen e.o., tel (dag en nacht bereikbaar). Thuiszorg TMZ, 24 uur per dag zorg, bel: Zorgaccent Wijkteam Reutum/Fleringen, tel of (24 uur bereikbaar). Thuiszorg Zorggroep St. Maarten de Eeshof, tel (24 uur). Telefonische Hulpdienst Caritas/Diaconie van de H. Pancratiusparochie: (alle dagen, 24 uur per dag). Alarmnummer politie, brandweer of ambulance: 112. Telefoonnummer politie, geen spoed: GELOOFSGEMEENSCHAP H.H. SIMON EN JUDAS : Pastorie/Parochiecentrum: Kerkstraat 94, 7667 PZ Reutum, tel Spreekuur pastorie: wo uur. info.reutum@hpancratius.nl Bankrek. NL82RABO t.n.v. Locatieraad H.H. Simon en Judas. Belangrijke telefoonnummers: Voor dringende pastorale hulp in geval van geestelijke bijstand, ziekte en bij overlijden belt u altijd met de weekwacht: tel Algemene vragen: Marga Nijhuis Financiële vragen: Frans Lansink Meldingen schade enz. aan en rond de kerk en het kerkhof: Siny Poppink Coördinator kosters: Gerard Vrooijink Avondwake en uitvaart: Hennie Deterink / Aulabeheer/bezoek aan de aula: Annie Steggink Reserveren parochiecentrum: Anita Hemmer Communie thuis ontvangen: Rikie Rikhof Abonnement informatieblad: Herman Eerdman Aanvraag kerkelijk huwelijk: Marga Nijhuis Aanmelden dopen: download het doopformulier van Het eerstvolgende informatieblad verschijnt in het weekend van oktober. Kopij kunt u, bij voorkeur digitaal, aanleveren tot uiterlijk maandag 10 oktober uur bij Agnes Booyink, Klumperstraat 7, tel , a.booyink@hotmail.com. Misintenties dienen binnen te zijn op woensdag 5 oktober vóór uur bij info.reutum@hpancratius.nl.

Informatieblad Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Reutum en Haarle

Informatieblad Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Reutum en Haarle Informatieblad Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Reutum en Haarle 49e jaargang, nr. 15 20-21 juli 2019 Zestiende zondag door het jaar. Beste mensen, In het weekend van 13 en 14 juli lazen we het evangelie

Nadere informatie

Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Reutum en Haarle

Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Reutum en Haarle 48 e jaargang, nr. 15 Informatieblad EEN NIEUWE START Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Reutum en Haarle 21-22 juli 2018 Zestiende zondag door het jaar. Zondag 8 juli sloten de leerlingen van groep

Nadere informatie

Informatieblad Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Reutum en Haarle

Informatieblad Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Reutum en Haarle Informatieblad Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Reutum en Haarle 47 e jaargang, nr. 21 28-29 oktober 2017 Dertigste zondag door het jaar. ALLERZIELEN Staan we bij de grafstenen van onze geliefden

Nadere informatie

Jaargang 55 nr. week 22 en 23

Jaargang 55 nr. week 22 en 23 Informatieblad Geloofsgemeenschap St. Pancratius Langeveen Jaargang 55 nr. week 22 en 23 3 t/m 15 juni De colofon van de pastores, gegevens thuiszorgorganisaties, huisartsenpost e.d. kunt u vinden in het

Nadere informatie

Informatieblad Geloofsgemeenschap St. Pancratius Langeveen. Jaargang 53 nr. 37 en t/m 30 september 2016

Informatieblad Geloofsgemeenschap St. Pancratius Langeveen. Jaargang 53 nr. 37 en t/m 30 september 2016 Informatieblad Geloofsgemeenschap St. Pancratius Langeveen Jaargang 53 nr. 37 en 38 17 t/m 30 september 2016 JEZUS' VREDE "De eerste is de laatste". De meeste is de minste. De heer is een knecht, een dienaar

Nadere informatie

Informatieblad Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Reutum en Haarle

Informatieblad Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Reutum en Haarle Informatieblad Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Reutum en Haarle 49e jaargang, nr. 4 JE MOET HET WILLEN ZIEN Beste parochianen, 16-17 februari 2019 Zesde zondag door het jaar. Vorige week was de

Nadere informatie

Informatieblad Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Reutum en Haarle

Informatieblad Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Reutum en Haarle 48 e jaargang, nr. 14 IN VUUR EN VLAM Beste parochianen, Informatieblad Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Reutum en Haarle 7-8 juli 2018 Veertiende zondag door het jaar. Als kinderen worden voorbereid

Nadere informatie

Informatieblad Geloofsgemeenschap St. Pancratius Langeveen. Jaargang 53 nr. 39 en 40 1 t/m 14 oktober 2016

Informatieblad Geloofsgemeenschap St. Pancratius Langeveen. Jaargang 53 nr. 39 en 40 1 t/m 14 oktober 2016 Informatieblad Geloofsgemeenschap St. Pancratius Langeveen Jaargang 53 nr. 39 en 40 1 t/m 14 oktober 2016 Toen ik onlangs op een doopvoorbereidingsavond aan jonge ouders vroeg of zij een positieve ervaring

Nadere informatie

Informatieblad Geloofsgemeenschap St. Pancratius Langeveen. Jaargang 53 nr. 3 en 4 23 jan. t/m 5 febr. 2016

Informatieblad Geloofsgemeenschap St. Pancratius Langeveen. Jaargang 53 nr. 3 en 4 23 jan. t/m 5 febr. 2016 Informatieblad Geloofsgemeenschap St. Pancratius Langeveen Jaargang 53 nr. 3 en 4 23 jan. t/m 5 febr. 2016 ACTIE KERKBALANS: Woensdag 20 januari is de actie kerkbalans in onze geloofsgemeenschap gestart.

Nadere informatie

Informatieblad Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Reutum en Haarle

Informatieblad Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Reutum en Haarle Informatieblad Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Reutum en Haarle 49e jaargang, nr. 18 DE HEER VOLGEN! 14-15 september 2019 Vierentwintigste zondag door het jaar. In de huidige tijd gebruiken de geloofsgemeenschappen

Nadere informatie

Informatieblad Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Reutum en Haarle

Informatieblad Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Reutum en Haarle Informatieblad Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Reutum en Haarle 28-29 september 2019 Vierentwintigste zondag door het jaar. 49e jaargang, nr. 19 Beste parochianen, We kijken zeer voldaan terug op

Nadere informatie

Informatieblad Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Reutum en Haarle

Informatieblad Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Reutum en Haarle Informatieblad Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Reutum en Haarle 47 e jaargang, nr. 20 'ONDERWEG ZIJN' Beste parochianen, 14-15 oktober 2017 Achtentwintigste zondag door het jaar. Het is inmiddels

Nadere informatie

Informatieblad. Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas. Reutum en Haarle. 6-7 februari 2016 Vijfde zondag door het jaar. 46 e jaargang, nr.

Informatieblad. Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas. Reutum en Haarle. 6-7 februari 2016 Vijfde zondag door het jaar. 46 e jaargang, nr. 46 e jaargang, nr. 3 GEVEN EN ONTVANGEN Beste parochianen, Informatieblad Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Reutum en Haarle 6-7 februari 2016 Vijfde zondag door het jaar. Geven en ontvangen zijn

Nadere informatie

Parochiebode 20 t/m 26 juni Parochiesecretariaat : Vriezenveenseweg 2, 7678 VC Geesteren

Parochiebode 20 t/m 26 juni Parochiesecretariaat : Vriezenveenseweg 2, 7678 VC Geesteren Vriezenveenseweg 2 7678 VC Geesteren tel.: 0546-631216 Parochiebode 20 t/m 26 juni 2016. Parochiesecretariaat : Vriezenveenseweg 2, 7678 VC Geesteren Openingstijden Misintenties Telefoon: 0546-631216.

Nadere informatie

Vriezenveenseweg VC Geesteren tel.:

Vriezenveenseweg VC Geesteren tel.: Vriezenveenseweg 2 7678 VC Geesteren tel.: 0546-631216 Parochiebode : 16 t/m 22 juli 2018. Parochiesecretariaat : Vriezenveenseweg 2, 7678 VC Geesteren Telefoon: 0546-631216. Openingstijden: : Woensdagmorgen

Nadere informatie

Informatieblad Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Reutum en Haarle

Informatieblad Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Reutum en Haarle Informatieblad Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Reutum en Haarle 48 e jaargang, nr. 13 LOSLATEN SCHEPT RUIMTE EN BETEKENIS 23-24 juni 2018 Twaalfde zondag door het jaar. Vorige week had ik een bijeenkomst

Nadere informatie

Informatieblad Geloofsgemeenschap H. Pancratius Tubbergen

Informatieblad Geloofsgemeenschap H. Pancratius Tubbergen Informatieblad Geloofsgemeenschap H. Pancratius Tubbergen ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- INFORMATIEBLAD

Nadere informatie

Jaargang 52 nr. 17 en 18 2 t/m15 mei 2015

Jaargang 52 nr. 17 en 18 2 t/m15 mei 2015 Informatieblad Geloofsgemeenschap St. Pancratius Langeveen Jaargang 52 nr. 17 en 18 2 t/m15 mei 2015 VAN ALLE RAMPEN Mijn moeder had van die gevleugelde gezegden. Eén was: Van alle rampen verlos ons, Heer.

Nadere informatie

Vriezenveenseweg VC Geesteren tel.:

Vriezenveenseweg VC Geesteren tel.: Vriezenveenseweg 2 7678 VC Geesteren tel.: 0546-631216 Parochiebode : 30 juli t/m 5 augustus 2018. Parochiesecretariaat : Vriezenveenseweg 2, 7678 VC Geesteren Telefoon: 0546-631216. Openingstijden: :

Nadere informatie

Informatieblad Geloofsgemeenschap St. Pancratius Langeveen. Jaargang 52 nr. 42 en 43 24 oktober t/m 6 november 2015

Informatieblad Geloofsgemeenschap St. Pancratius Langeveen. Jaargang 52 nr. 42 en 43 24 oktober t/m 6 november 2015 Informatieblad Geloofsgemeenschap St. Pancratius Langeveen Jaargang 52 nr. 42 en 43 24 oktober t/m 6 november 2015 Beste parochianen, De komende zondag komt Jezus in het evangelieverhaal aan in Jericho.

Nadere informatie

Bewaarexemplaar (juni 2017)

Bewaarexemplaar (juni 2017) R.K. Parochie H. Pancratius Geloofsgemeenschap St. Pancratius Langeveen Kerklaan 3 7679 VG Langeveen Tel. (0546) 68 11 42 Email: info.langeveen@hpancratius.nl Rabobank: NL20 RABO 0127 1017 05 Bewaarexemplaar

Nadere informatie

Vriezenveenseweg VC Geesteren tel.:

Vriezenveenseweg VC Geesteren tel.: Vriezenveenseweg 2 7678 VC Geesteren tel.: 0546-631216 Parochiebode : 6 t/m 12 augustus 2018. Parochiesecretariaat : Vriezenveenseweg 2, 7678 VC Geesteren Telefoon: 0546-631216. Openingstijden: : Woensdagmorgen

Nadere informatie

Informatieblad. Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas. Reutum en Haarle. 5-6 december 2015 Tweede zondag van de Advent.

Informatieblad. Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas. Reutum en Haarle. 5-6 december 2015 Tweede zondag van de Advent. 45 e jaargang, nr. 23 VOL VERWACHTING Informatieblad Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Reutum en Haarle 5-6 december 2015 Tweede zondag van de Advent. De Advent is de tijd van voorbereiding op het

Nadere informatie

Informatieblad Geloofsgemeenschap H. Pancratius Tubbergen

Informatieblad Geloofsgemeenschap H. Pancratius Tubbergen Informatieblad Geloofsgemeenschap H. Pancratius Tubbergen ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- INFORMATIEBLAD

Nadere informatie

Parochiebode 7 t/m 13 november Parochiesecretariaat : Vriezenveenseweg 2, 7678 VC Geesteren

Parochiebode 7 t/m 13 november Parochiesecretariaat : Vriezenveenseweg 2, 7678 VC Geesteren Vriezenveenseweg 2 7678 VC Geesteren tel.: 0546-631216 Parochiebode 7 t/m 13 november 2016. Parochiesecretariaat : Vriezenveenseweg 2, 7678 VC Geesteren Openingstijden Misintenties Telefoon: 0546-631216.

Nadere informatie

t Preaksteulke 4 augustus tot 24 augustus e jaargang nr. 11 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum

t Preaksteulke 4 augustus tot 24 augustus e jaargang nr. 11 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum t Preaksteulke 4 augustus tot 24 augustus 2018-49 e jaargang nr. 11 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum Openingstijden secretariaat H.H. Simon en Judas Ootmarsum Kerkplein 3 29 29 91 maandag-

Nadere informatie

Parochiebode: 18 t/m 24 september Parochiesecretariaat : Vriezenveenseweg 2, 7678 VC Geesteren

Parochiebode: 18 t/m 24 september Parochiesecretariaat : Vriezenveenseweg 2, 7678 VC Geesteren Vriezenveenseweg 2 7678 VC Geesteren tel.: 0546-631216 Parochiebode: 18 t/m 24 september 2017. Parochiesecretariaat : Vriezenveenseweg 2, 7678 VC Geesteren Openingstijden: Misintenties: Telefoon: 0546-631216.

Nadere informatie

Jaargang 55 nr. 4 en 5 27 jan. t/m 9 febr datum invullen2727 ja27janmmmm

Jaargang 55 nr. 4 en 5 27 jan. t/m 9 febr datum invullen2727 ja27janmmmm Informatieblad Geloofsgemeenschap St. Pancratius Langeveen Jaargang 55 nr. 4 en 5 27 jan. t/m 9 febr. 2018 datum invullen2727 ja27janmmmm De colofon van de pastores, gegevens thuiszorgorganisaties, huisartsenpost

Nadere informatie

Informatieblad Geloofsgemeenschap St. Pancratius Langeveen. Jaargang 53 nr. 29 t/m juli t/m 19 augustus 2016

Informatieblad Geloofsgemeenschap St. Pancratius Langeveen. Jaargang 53 nr. 29 t/m juli t/m 19 augustus 2016 Informatieblad Geloofsgemeenschap St. Pancratius Langeveen Jaargang 53 nr. 29 t/m 32 23 juli t/m 19 augustus 2016 ZOEKEN - VRAGEN - KLOPPEN... Leven is zoeken met geloof, hoop en liefde naar de zin van

Nadere informatie

t Preaksteulke 27 juli tot 16 augustus e jaargang nr. 10 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum

t Preaksteulke 27 juli tot 16 augustus e jaargang nr. 10 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum t Preaksteulke 27 juli tot 16 augustus 2019-50 e jaargang nr. 10 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum Openingstijden secretariaat H.H. Simon en Judas Ootmarsum Kerkplein 3 29 29 91 maandag-

Nadere informatie

Informatieblad Geloofsgemeenschap H. Pancratius Tubbergen

Informatieblad Geloofsgemeenschap H. Pancratius Tubbergen Informatieblad Geloofsgemeenschap H. Pancratius Tubbergen ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- INFORMATIEBLAD

Nadere informatie

KERKELIJK NIEUWS LOCATIE DE LUTTE

KERKELIJK NIEUWS LOCATIE DE LUTTE KERKELIJK NIEUWS LOCATIE DE LUTTE Zondag 24 september: 09.00 uur : Communieviering m.m.v. het Plechelmuskoor Voorganger : Pastor Kerkhof Jonkman Lectrice : Mevr. T. Hesselink Misdienaars : Twan Bekke en

Nadere informatie

Geloofsgemeenschap St. Martinus Hoogland MARTINUSBERICHT

Geloofsgemeenschap St. Martinus Hoogland MARTINUSBERICHT Geloofsgemeenschap St. Martinus Hoogland MARTINUSBERICHT Nr. 13 2 juli t/m 15 juli 2017 MEDEDELINGEN Zomervakantieregeling 2017 gastvrouwen en gastheren in De Pastorie. Van maandag 10 juli tot en met vrijdag

Nadere informatie

Informatieblad Geloofsgemeenschap H. Pancratius Tubbergen

Informatieblad Geloofsgemeenschap H. Pancratius Tubbergen Informatieblad Geloofsgemeenschap H. Pancratius Tubbergen ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- INFORMATIEBLAD

Nadere informatie

Informatieblad Geloofsgemeenschap St. Pancratius Langeveen. Jaargang 54 nr t/m 24 nov. 2017

Informatieblad Geloofsgemeenschap St. Pancratius Langeveen. Jaargang 54 nr t/m 24 nov. 2017 Informatieblad Geloofsgemeenschap St. Pancratius Langeveen Jaargang 54 nr. 56 11 t/m 24 nov. 2017 De colofon van de pastores, gegevens thuiszorgorganisaties, huisartsenpost e.d. kunt u vinden in het 'bewaarexemplaar',

Nadere informatie

Parochiebode 5 t/m 11 juni Parochiesecretariaat : Vriezenveenseweg 2, 7678 VC Geesteren

Parochiebode 5 t/m 11 juni Parochiesecretariaat : Vriezenveenseweg 2, 7678 VC Geesteren Vriezenveenseweg 2 7678 VC Geesteren tel.: 0546-631216 Parochiebode 5 t/m 11 juni 2017. Parochiesecretariaat : Vriezenveenseweg 2, 7678 VC Geesteren Openingstijden Misintenties Telefoon: 0546-631216. :

Nadere informatie

Informatieblad Geloofsgemeenschap H. Pancratius Tubbergen

Informatieblad Geloofsgemeenschap H. Pancratius Tubbergen Informatieblad Geloofsgemeenschap H. Pancratius Tubbergen ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- INFORMATIEBLAD

Nadere informatie

DE STEM VAN ZENDEREN. Van hart tot hart Wie geen tijd heeft, heeft geen leven

DE STEM VAN ZENDEREN. Van hart tot hart Wie geen tijd heeft, heeft geen leven DE STEM VAN ZENDEREN Nr. 16 Website Zenderen: www.zenderen.nl 9 februari 2018 Voxbezorging: Klachten: tel. 074-2667736 KERKBERICHTEN PAROCHIE O.L.V. ONBEVLEKT ONTVANGEN 10 februari 2018 17 februari 2018

Nadere informatie

KERKELIJK NIEUWS LOCATIE DE LUTTE

KERKELIJK NIEUWS LOCATIE DE LUTTE KERKELIJK NIEUWS LOCATIE DE LUTTE Zondag 15 juli : Hellehondsdagen: 09.00 uur : Eucharistieviering m.m.v. Plechelmuskoor Voorganger : pastoor T. Munsterhuis Lectrice : mevr. A. Scholte Lubberink Misdienaars

Nadere informatie

Informatieblad Geloofsgemeenschap St. Pancratius Langeveen

Informatieblad Geloofsgemeenschap St. Pancratius Langeveen Informatieblad Geloofsgemeenschap St. Pancratius Langeveen Jaargang 55 nr. 32, 33 en 34 11 t/m 31 aug. De colofon van de pastores, gegevens thuiszorgorganisaties, huisartsenpost e.d. kunt u vinden in het

Nadere informatie

Informatieblad Geloofsgemeenschap H. Pancratius Tubbergen

Informatieblad Geloofsgemeenschap H. Pancratius Tubbergen Informatieblad Geloofsgemeenschap H. Pancratius Tubbergen ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- INFORMATIEBLAD

Nadere informatie

Geloofsgemeenschap St. Martinus Hoogland MARTINUSBERICHT

Geloofsgemeenschap St. Martinus Hoogland MARTINUSBERICHT Geloofsgemeenschap St. Martinus Hoogland MARTINUSBERICHT 5 en 6 September 2015 nr. 37 OPROEP In het weekend van 2, 3 en 4 oktober a.s. wordt er weer het Oogstdankfeest gehouden. Dit jaar met een speciaal

Nadere informatie

Parochiebode: 22 t/m 28 januari Parochiesecretariaat : Vriezenveenseweg 2, 7678 VC Geesteren

Parochiebode: 22 t/m 28 januari Parochiesecretariaat : Vriezenveenseweg 2, 7678 VC Geesteren Vriezenveenseweg 2 7678 VC Geesteren tel.: 0546-631216 Parochiebode: 22 t/m 28 januari 2018. Parochiesecretariaat : Vriezenveenseweg 2, 7678 VC Geesteren Openingstijden: Misintenties: Telefoon: 0546-631216.

Nadere informatie

Parochiebode: 5 t/m 11 februari Parochiesecretariaat : Vriezenveenseweg 2, 7678 VC Geesteren

Parochiebode: 5 t/m 11 februari Parochiesecretariaat : Vriezenveenseweg 2, 7678 VC Geesteren Vriezenveenseweg 2 7678 VC Geesteren tel.: 0546-631216 Parochiebode: 5 t/m 11 februari 2018. Parochiesecretariaat : Vriezenveenseweg 2, 7678 VC Geesteren Openingstijden: Misintenties: Telefoon: 0546-631216.

Nadere informatie

Informatieblad Geloofsgemeenschap H. Pancratius Tubbergen

Informatieblad Geloofsgemeenschap H. Pancratius Tubbergen Informatieblad Geloofsgemeenschap H. Pancratius Tubbergen ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- INFORMATIEBLAD

Nadere informatie

Parochiebode 17 t/m 23 oktober Parochiesecretariaat : Vriezenveenseweg 2, 7678 VC Geesteren

Parochiebode 17 t/m 23 oktober Parochiesecretariaat : Vriezenveenseweg 2, 7678 VC Geesteren Vriezenveenseweg 2 7678 VC Geesteren tel.: 0546-631216 Parochiebode 17 t/m 23 oktober 2016. Parochiesecretariaat : Vriezenveenseweg 2, 7678 VC Geesteren Openingstijden Misintenties Telefoon: 0546-631216.

Nadere informatie

Vriezenveenseweg VC Geesteren tel.:

Vriezenveenseweg VC Geesteren tel.: Vriezenveenseweg 2 7678 VC Geesteren tel.: 0546-631216 Parochiebode : 23 t/m 29 juli 2018. Parochiesecretariaat : Vriezenveenseweg 2, 7678 VC Geesteren Telefoon: 0546-631216. Openingstijden: : Woensdagmorgen

Nadere informatie

Van hart tot hart Wijsheid is voor de geest, wat gezondheid is voor het lichaam

Van hart tot hart Wijsheid is voor de geest, wat gezondheid is voor het lichaam DE STEM VAN ZENDEREN Nr. 15 Website Zenderen: www.zenderen.nl 2 februari 2018 Voxbezorging: Klachten: tel. 074-2667736 KERKBERICHTEN PAROCHIE O.L.V. ONBEVLEKT ONTVANGEN 3 februari 2018 10 februari 2018

Nadere informatie

Informatieblad Geloofsgemeenschap St. Pancratius Langeveen

Informatieblad Geloofsgemeenschap St. Pancratius Langeveen Informatieblad Geloofsgemeenschap St. Pancratius Langeveen Jaargang 54 nr. 26 en 27 Vacare Deo! Op het moment van dit schrijven, mogen we met soms wat schommelingen in de temperatuur genieten van de zonnige

Nadere informatie

t Preaksteulke 17 augustus tot 6 september e jaargang nr. 11 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum

t Preaksteulke 17 augustus tot 6 september e jaargang nr. 11 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum t Preaksteulke 17 augustus tot 6 september 2019-50 e jaargang nr. 11 Geloofsgemeenschap H.H. Simon en Judas Ootmarsum Openingstijden secretariaat H.H. Simon en Judas Ootmarsum Kerkplein 3 29 29 91 maandag-

Nadere informatie

Informatieblad Geloofsgemeenschap St. Pancratius Langeveen. Jaargang 54 nr. 20 en mei t/m 2 juni 2017

Informatieblad Geloofsgemeenschap St. Pancratius Langeveen. Jaargang 54 nr. 20 en mei t/m 2 juni 2017 Informatieblad Geloofsgemeenschap St. Pancratius Langeveen Jaargang 54 nr. 20 en 21 20 mei t/m 2 juni 2017 Wat staan jullie toch naar de hemel te staren Met de soms zo wisselende weersomstandigheden deze

Nadere informatie

Parochiebode 6 t/m 12 februari Parochiesecretariaat : Vriezenveenseweg 2, 7678 VC Geesteren

Parochiebode 6 t/m 12 februari Parochiesecretariaat : Vriezenveenseweg 2, 7678 VC Geesteren Vriezenveenseweg 2 7678 VC Geesteren tel.: 0546-631216 Parochiebode 6 t/m 12 februari 2017. Parochiesecretariaat : Vriezenveenseweg 2, 7678 VC Geesteren Openingstijden Misintenties Telefoon: 0546-631216.

Nadere informatie

Informatieblad Geloofsgemeenschap St. Pancratius Langeveen

Informatieblad Geloofsgemeenschap St. Pancratius Langeveen Informatieblad Geloofsgemeenschap St. Pancratius Langeveen Jaargang 53 nr. 43 en 44 29 okt. t/m 11 nov. 2016 ALLERHEILIGEN Beste parochianen, wij komen allemaal in ons leven wel mensen tegen naar wie wij

Nadere informatie

MARTINUSBERICHT Nr: 13 1 tot en met 14 juli 2018

MARTINUSBERICHT Nr: 13 1 tot en met 14 juli 2018 Geloofsgemeenschap St Martinus Hoogland MARTINUSBERICHT Nr: 13 1 tot en met 14 juli 2018 MEDEDELINGEN Zomervakantieregeling 2018 gastvrouwen en gastheren in De Pastorie. Van maandag 16 juli tot en met

Nadere informatie

Informatieblad Geloofsgemeenschap St. Pancratius Langeveen. Jaargang 54 nr. 4 en 5 28 jan. t/m 10 febr. 2017

Informatieblad Geloofsgemeenschap St. Pancratius Langeveen. Jaargang 54 nr. 4 en 5 28 jan. t/m 10 febr. 2017 Informatieblad Geloofsgemeenschap St. Pancratius Langeveen Jaargang 54 nr. 4 en 5 28 jan. t/m 10 febr. 2017 ACTIE KERKBALANS 2017 Vanwege de Actie Kerkbalans krijgt iedere parochiaan deze week het parochieblad

Nadere informatie

Informatieblad Geloofsgemeenschap H. Pancratius Tubbergen

Informatieblad Geloofsgemeenschap H. Pancratius Tubbergen Informatieblad Geloofsgemeenschap H. Pancratius Tubbergen ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- INFORMATIEBLAD

Nadere informatie

Zaterdag 18 oktober t/m vrijdag 07 november 2014

Zaterdag 18 oktober t/m vrijdag 07 november 2014 Jaargang 34 nr. 14: Zaterdag 18 oktober t/m vrijdag 07 november 2014 Th.H.P. Munsterhuis (liturgie) Van der Heijdenstraat 1, 7591 VL Denekamp 0541-35 42 20 of 06-53 16 35 63 Email: t.munsterhuis@lumenchristi.nl

Nadere informatie

Informatieblad Geloofsgemeenschap St. Pancratius Langeveen. Jaargang 54 nr. 10 en t/m 24 maart 2017

Informatieblad Geloofsgemeenschap St. Pancratius Langeveen. Jaargang 54 nr. 10 en t/m 24 maart 2017 Informatieblad Geloofsgemeenschap St. Pancratius Langeveen Jaargang 54 nr. 10 en 11 11 t/m 24 maart 2017 Bronnen van hoop Het geloof legt de grondslag voor alles waarop we hopen, het overtuigt ons van

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 1. Het project. 2. Misdienen. 3. Goed doel. 4. Verhindering. 5. Taak van de ouders. 6. Ouderavond. 7. Kerkversiering en fotograaf

Inhoudsopgave. 1. Het project. 2. Misdienen. 3. Goed doel. 4. Verhindering. 5. Taak van de ouders. 6. Ouderavond. 7. Kerkversiering en fotograaf EERSTE HEILIGE COMMUNIE 2015-2016 Inhoudsopgave 1. Het project 2. Misdienen 3. Goed doel 4. Verhindering 5. Taak van de ouders 6. Ouderavond 7. Kerkversiering en fotograaf 8. Financiële bijdrage 9. Aanmelden

Nadere informatie

Vriezenveenseweg VC Geesteren tel.:

Vriezenveenseweg VC Geesteren tel.: Vriezenveenseweg 2 7678 VC Geesteren tel.: 0546-631216 Parochiebode : 3 t/m 9 september 2018. Parochiesecretariaat : Vriezenveenseweg 2, 7678 VC Geesteren Telefoon: 0546-631216. Openingstijden : Woensdagmorgen

Nadere informatie

Parochiebode: 8 t/m 14 januari Parochiesecretariaat : Vriezenveenseweg 2, 7678 VC Geesteren

Parochiebode: 8 t/m 14 januari Parochiesecretariaat : Vriezenveenseweg 2, 7678 VC Geesteren Vriezenveenseweg 2 7678 VC Geesteren tel.: 0546-631216 Parochiebode: 8 t/m 14 januari 2018. Parochiesecretariaat : Vriezenveenseweg 2, 7678 VC Geesteren Openingstijden: Misintenties: Telefoon: 0546-631216.

Nadere informatie

Oktober 2014 Jaargang no. 50

Oktober 2014 Jaargang no. 50 Oktober 2014 Jaargang no. 50 Adreswijzigingen gaarne doorgeven aan het Parochiesecretariaat HEILIGE GEESTKERK EERBEEK Contactblad voor parochianen en belangstellenden PAROCHIE HH FRANCISCUS en CLARA Locatie

Nadere informatie

Parochiebode: 29 januari t/m 4 februari Parochiesecretariaat : Vriezenveenseweg 2, 7678 VC Geesteren

Parochiebode: 29 januari t/m 4 februari Parochiesecretariaat : Vriezenveenseweg 2, 7678 VC Geesteren Vriezenveenseweg 2 7678 VC Geesteren tel.: 0546-631216 Parochiebode: 29 januari t/m 4 februari 2018. Parochiesecretariaat : Vriezenveenseweg 2, 7678 VC Geesteren Openingstijden: Misintenties: Telefoon:

Nadere informatie

Parochiebode 19 t/m 25 juni Parochiesecretariaat : Vriezenveenseweg 2, 7678 VC Geesteren

Parochiebode 19 t/m 25 juni Parochiesecretariaat : Vriezenveenseweg 2, 7678 VC Geesteren Vriezenveenseweg 2 7678 VC Geesteren tel.: 0546-631216 Parochiebode 19 t/m 25 juni 2017. Parochiesecretariaat : Vriezenveenseweg 2, 7678 VC Geesteren Openingstijden Misintenties Telefoon: 0546-631216.

Nadere informatie

MARIABEUKSKE BEUNINGEN. Periode 7 sept t/m 27 sept Jaargang 35. Nr 12.

MARIABEUKSKE BEUNINGEN. Periode 7 sept t/m 27 sept Jaargang 35. Nr 12. MARIABEUKSKE BEUNINGEN Periode 7 sept. 2019 t/m 27 sept. 2019. Jaargang 35. Nr 12. -2- Vieringen en intenties 7 sept. t/m 13 sept. 2019. Zondag 8 september 09.00 uur: Eucharistieviering. Voorganger pastor

Nadere informatie

Het programma Fit in 12 weken 2017 gaat van start!

Het programma Fit in 12 weken 2017 gaat van start! Het Manteltje No 13, 2017, 43 e jaargang. E-mail: st-henricus@katholiekamersfoort.nl Bankrekening nummer Geloofsgemeenschap St. Henricus: NL84INGB0003002792. Agenda Theo Groenhuijsenzaal, wo. 27 sep t/m

Nadere informatie

MARTINUSBERICHT Nr: 1 13 tot en met 26 januari De makers van het Martinusbericht wensen u allereerst een. gezegend 2019

MARTINUSBERICHT Nr: 1 13 tot en met 26 januari De makers van het Martinusbericht wensen u allereerst een. gezegend 2019 Geloofsgemeenschap St Martinus Hoogland MARTINUSBERICHT Nr: 1 13 tot en met 26 januari 2019 MEDEDELINGEN De makers van het Martinusbericht wensen u allereerst een gezegend 2019 Trudy, Ingrid, Suson, Sjaak,

Nadere informatie

november 2015 Adreswijzigingen gaarne doorgeven aan het Parochiesecretariaat

november 2015 Adreswijzigingen gaarne doorgeven aan het Parochiesecretariaat november 2015 Jaargang no. 52 Adreswijzigingen gaarne doorgeven aan het Parochiesecretariaat HEILIGE GEESTKERK EERBEEK Contactblad voor parochianen en belangstellenden PAROCHIE HH FRANCISCUS en CLARA Locatie

Nadere informatie

Jaargang 55 nr. 14 en 1557 en 57 t/77 t7 t/m datum inffffflen2727 ja27janmmmm

Jaargang 55 nr. 14 en 1557 en 57 t/77 t7 t/m datum inffffflen2727 ja27janmmmm Informatieblad Geloofsgemeenschap St. Pancratius Langeveen Jaargang 55 nr. 14 en 1557 en 57 t/77 t7 t/m 7 t/m 20 april 777776666666777777777777777 7 67 datum inffffflen2727 ja27janmmmm De colofon van de

Nadere informatie

Informatieblad Geloofsgemeenschap St. Pancratius Langeveen. Jaargang 54 nr. 41 en t/m 27 okt. 2017

Informatieblad Geloofsgemeenschap St. Pancratius Langeveen. Jaargang 54 nr. 41 en t/m 27 okt. 2017 Informatieblad Geloofsgemeenschap St. Pancratius Langeveen Jaargang 54 nr. 41 en 42 14 t/m 27 okt. 2017 De colofon van de pastores, gegevens thuiszorgorganisaties, huisartsenpost e.d. kunt u vinden in

Nadere informatie

Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi OVERWEGING DE RUGZAK

Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi OVERWEGING DE RUGZAK KЀЀRKTIED Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi Jaargang 34 nr. 3 week 8-2-2014 t/m 28-2-2014 OVERWEGING DE RUGZAK Ieder mens draagt in zijn leven een onzichtbare rugzak mee.

Nadere informatie

PROTOCOLLEN januari 2013

PROTOCOLLEN januari 2013 PROTOCOLLEN januari 2013 1 2 Pastoraal Team Vinkeveen, januari 2013 Beste mensen, In de afgelopen jaren hebben wij een aantal afspraken gemaakt over sacramentenbediening en uitvaarten. We hebben ze nog

Nadere informatie

Geloofsgemeenschap St. Martinus Hoogland MARTINUSBERICHT

Geloofsgemeenschap St. Martinus Hoogland MARTINUSBERICHT Geloofsgemeenschap St. Martinus Hoogland MARTINUSBERICHT 19 en 20 september 2015 nr. 39 VREDESWEEK 2015 EN DE VLUCHTELINGEN van dit moment Ieder jaar organiseert Pax (voorheen PaxChristi) de Vredesweek.

Nadere informatie

t Preaksteulke 29 augustus 2015 46 e jaargang nr.12 Geloofsgemeenschap H.H. Simon & Judas Ootmarsum

t Preaksteulke 29 augustus 2015 46 e jaargang nr.12 Geloofsgemeenschap H.H. Simon & Judas Ootmarsum t Preaksteulke 29 augustus 2015 46 e jaargang nr.12 Geloofsgemeenschap H.H. Simon & Judas Ootmarsum Openingstijden secretariaat H.H. Simon en Judas Ootmarsum maandag- tot en met vrijdagmorgen, behalve

Nadere informatie

Website Zenderen: KERKBERICHTEN PAROCHIE O.L.V. ONBEVLEKT ONTVANGEN 23 sept september 2017

Website Zenderen:   KERKBERICHTEN PAROCHIE O.L.V. ONBEVLEKT ONTVANGEN 23 sept september 2017 DE STEM VAN ZENDEREN Website Zenderen: www.zenderen.nl KERKBERICHTEN PAROCHIE O.L.V. ONBEVLEKT ONTVANGEN 23 sept 2017 30 september 2017 49 ste Jaargang nr. 39 22 sept 2017 Parochie Zenderen: Parochiesecretariaat

Nadere informatie

Website Zenderen: Contact Vox: tel /

Website Zenderen:   Contact Vox: tel / DE STEM VAN ZENDEREN Website Zenderen: www.zenderen.nl Contact Vox: tel. 06-51209141/e-mail: info@zenderen.nl 51 ste jaargang nr. 37 13 september 2019 KERKBERICHTEN PAROCHIE O.L.V. ONBEVLEKT ONTVANGEN

Nadere informatie

PROTOCOL ROND HET KERKELIJK AFSCHEID IN DE HEILIGE PANCRATIUS PAROCHIE

PROTOCOL ROND HET KERKELIJK AFSCHEID IN DE HEILIGE PANCRATIUS PAROCHIE PROTOCOL ROND HET KERKELIJK AFSCHEID IN DE HEILIGE PANCRATIUS PAROCHIE Ten geleide Het kerkelijk afscheid is een terrein waarop veel gebeurt. Om de gang van zaken hieromtrent voor alle betrokkenen goed

Nadere informatie

Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi GEDACHTE. Najaar

Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi GEDACHTE. Najaar KЀЀRKTIED Nieuws van de H.H. Simon en Judas Tilligte parochie Lumen Christi Jaargang 35 nr.14 week 10-10-2015 t/m 30-10-2015 GEDACHTE Najaar In de najaarszon van t laatste uur loop ik zomaar ergens heen.

Nadere informatie

Enquête 2016 Thomas a Kempisparochie

Enquête 2016 Thomas a Kempisparochie 1 van 8 26-1-2016 11:59 Enquête 2016 Thomas a Kempisparochie In deze enquête stellen wij u een aantal vragen over uw ervaringen met de Thomas a Kempisparochie. Ons doel is beter in beeld te krijgen waar

Nadere informatie

Parochiebode 10 t/m 16 juli Parochiesecretariaat : Vriezenveenseweg 2, 7678 VC Geesteren

Parochiebode 10 t/m 16 juli Parochiesecretariaat : Vriezenveenseweg 2, 7678 VC Geesteren Vriezenveenseweg 2 7678 VC Geesteren tel.: 0546-631216 Parochiebode 10 t/m 16 juli 2017. Parochiesecretariaat : Vriezenveenseweg 2, 7678 VC Geesteren Openingstijden Misintenties Telefoon: 0546-631216.

Nadere informatie

Zondag uur Eucharistieviering/ Doopviering Priester Byzantijnse kerk. Charlotte Schravenmade.

Zondag uur Eucharistieviering/ Doopviering Priester Byzantijnse kerk. Charlotte Schravenmade. Liturgische agenda Heilig Hart kerk Maarssen 5 Mei 2018 tot 29 Juni 2018 6 mei 2018 6e Zondag van Pasen Dopeling: / Doopviering Priester Byzantijnse kerk Byzantijns koor Han Brinkhof en Sander van Maarseveen

Nadere informatie

Informatieblad Geloofsgemeenschap H. Pancratius Tubbergen

Informatieblad Geloofsgemeenschap H. Pancratius Tubbergen Informatieblad Geloofsgemeenschap H. Pancratius Tubbergen ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- INFORMATIEBLAD

Nadere informatie

Activiteitenkrant december 2016 Zondag 11 december Kerstdiner bij Van der Valk

Activiteitenkrant december 2016 Zondag 11 december Kerstdiner bij Van der Valk Activiteitenkrant december 2016 Zondag 11 december Kerstdiner bij Van der Valk Aanvang: 16:00 uur Einde: 20:30 uur Zaal open vanaf 15:30 uur. Uw bijdrage: 15,00. Deze uitnodiging is alléén voor onze vaste

Nadere informatie

Han Brinkhof en Jos Plum

Han Brinkhof en Jos Plum Liturgische agenda Heilig Hart kerk Maarssen 30 Juni 2018 tot 31 Aug 2018 1 juli 2018 13e Zondag door het jaar Koor: Woord- en Communieviering Pastor J. van Os Gemengd koor Han Brinkhof en Jos Plum Misintenties:

Nadere informatie

Informatieblad Geloofsgemeenschap St. Pancratius Langeveen. Jaargang 54 nr okt. t/m 10 nov. 2017

Informatieblad Geloofsgemeenschap St. Pancratius Langeveen. Jaargang 54 nr okt. t/m 10 nov. 2017 Informatieblad Geloofsgemeenschap St. Pancratius Langeveen Jaargang 54 nr. 55 28 okt. t/m 10 nov. 2017 De colofon van de pastores, gegevens thuiszorgorganisaties, huisartsenpost e.d. kunt u vinden in het

Nadere informatie

DE STEM VAN ZENDEREN. Van hart tot hart. Ik zie het ook als een (morele) verplichting om iets aan de wereld te verbeteren.

DE STEM VAN ZENDEREN. Van hart tot hart. Ik zie het ook als een (morele) verplichting om iets aan de wereld te verbeteren. DE STEM VAN ZENDEREN Nr. 21 Website Zenderen: www.zenderen.nl 23 maart 2018 Voxbezorging: Klachten: tel. 074-2667736 KERKBERICHTEN PAROCHIE O.L.V. ONBEVLEKT ONTVANGEN 24 maart 2018 31 maart 2018 Parochie

Nadere informatie

Informatieblad Geloofsgemeenschap St. Pancratius Langeveen. Jaargang 54 nr. 33 en augustus t/m 1 september 2017

Informatieblad Geloofsgemeenschap St. Pancratius Langeveen. Jaargang 54 nr. 33 en augustus t/m 1 september 2017 Informatieblad Geloofsgemeenschap St. Pancratius Langeveen Jaargang 54 nr. 33 en 34 19 augustus t/m 1 september 2017 De colofon van de pastores, gegevens thuiszorgorganisaties, huisartsenpost e.d. kunt

Nadere informatie

Parochiebode 24 t/m 30 juli Parochiesecretariaat : Vriezenveenseweg 2, 7678 VC Geesteren

Parochiebode 24 t/m 30 juli Parochiesecretariaat : Vriezenveenseweg 2, 7678 VC Geesteren Vriezenveenseweg 2 7678 VC Geesteren tel.: 0546-631216 Parochiebode 24 t/m 30 juli 2017. Parochiesecretariaat : Vriezenveenseweg 2, 7678 VC Geesteren Openingstijden Misintenties Telefoon: 0546-631216.

Nadere informatie

NIEUWS VAN DE LOCATIERAAD

NIEUWS VAN DE LOCATIERAAD Van de H. Mattheus - 54e jaargang, nr. 3, 23 mei t/m 26 juni 2019 NIEUWS VAN DE LOCATIERAAD Bij het verschijnen van deze Echo is Pasen alweer voorbij en hebben we de uitvoering van Passie gehad in ons

Nadere informatie

Parochiebode 3 t/m 9 juli Parochiesecretariaat : Vriezenveenseweg 2, 7678 VC Geesteren

Parochiebode 3 t/m 9 juli Parochiesecretariaat : Vriezenveenseweg 2, 7678 VC Geesteren Vriezenveenseweg 2 7678 VC Geesteren tel.: 0546-631216 Parochiebode 3 t/m 9 juli 2017. Parochiesecretariaat : Vriezenveenseweg 2, 7678 VC Geesteren Openingstijden Misintenties Telefoon: 0546-631216. :

Nadere informatie

Parochiebode 15 t/m 21 februari 2016. Parochiesecretariaat : Vriezenveenseweg 2, 7678 VC Geesteren

Parochiebode 15 t/m 21 februari 2016. Parochiesecretariaat : Vriezenveenseweg 2, 7678 VC Geesteren Vriezenveenseweg 2 7678 VC Geesteren tel.: 0546-631216 Parochiebode 15 t/m 21 februari 2016. Parochiesecretariaat : Vriezenveenseweg 2, 7678 VC Geesteren Openingstijden Misintenties Telefoon: 0546-631216.

Nadere informatie

Sassenheim, september 2014. Beste jongere,

Sassenheim, september 2014. Beste jongere, Sassenheim, september 2014 Beste jongere, Als je gedoopt bent en in groep 8 of de brugklas zit, wordt je nu uitgenodigd om deel te nemen aan de volgende stap in je leven, de voorbereiding op het sacrament

Nadere informatie

Geloofsgemeenschap St. Martinus Hoogland MARTINUSBERICHT

Geloofsgemeenschap St. Martinus Hoogland MARTINUSBERICHT Geloofsgemeenschap St. Martinus Hoogland ONTMOETINGSAANDELEN-ACTIE MARTINUSBERICHT 31 oktober + 1 november 2015 nr. 45 Dit weekend van 31 Oktober en 1 november vraagt het inloophuis De Ontmoeting aandacht

Nadere informatie

9.30 uur CD Kerk Gebedsviering door Lekenvoorgangers PK

9.30 uur CD Kerk Gebedsviering door Lekenvoorgangers PK Parochie HH Petrus en Paulus SINT JAN S ONTHOOFDING ZOETERWOUDE-DORP NIEUWSBRIEF juli en augustus 2015 Pastorie: R.K. Pastorie Zuidbuurtseweg 14 2381 LB Zoeterwoude Bankrekening Parochiekern Sint Jan:

Nadere informatie

DE KERKELIJKE UITVAART

DE KERKELIJKE UITVAART DE KERKELIJKE UITVAART Parochie H. Johannes de Doper Deze brochure over de kerkelijke uitvaart is een uitgave van de parochie H. Johannes de Doper. Jaar van uitgave: 2016 2 Gestorven voor deze wereld Sterven

Nadere informatie

Deze maand hebben we weer tal van activiteiten voor u, o.a.: Zaterdag 15 april Paasbrunch met medewerking van de Donjongens. foto

Deze maand hebben we weer tal van activiteiten voor u, o.a.: Zaterdag 15 april Paasbrunch met medewerking van de Donjongens. foto April 2017 Deze maand hebben we weer tal van activiteiten voor u, o.a.: l Koningsfilm l Spelletjesmiddag l Bingo l Dansavond Zaterdag 15 april Paasbrunch met medewerking van de Donjongens foto Aanvang:

Nadere informatie

55e JAARGANG NO 22 vrijdag 28 juni 2019

55e JAARGANG NO 22 vrijdag 28 juni 2019 OOS NUUTS PERIODIEK GENHOUTER NIEUWSBLAD Berichten, mededelingen en advertenties vóór maandagavond 20.00 uur digitaal bezorgen op: redactie@sint-hubertus-genhout.nl Bankrekening: NL17RABO0104906510 o.v.v.

Nadere informatie

Informatieblad Geloofsgemeenschap St. Pancratius Langeveen. Jaargang 54 nr. 39 en sept. t/m 13 okt. 2017

Informatieblad Geloofsgemeenschap St. Pancratius Langeveen. Jaargang 54 nr. 39 en sept. t/m 13 okt. 2017 Informatieblad Geloofsgemeenschap St. Pancratius Langeveen Jaargang 54 nr. 39 en 40 30 sept. t/m 13 okt. 2017 De colofon van de pastores, gegevens thuiszorgorganisaties, huisartsenpost e.d. kunt u vinden

Nadere informatie

PAROCHIE H. ANTONIUS VAN PADUA NAZARETH PAROCHIE H. JOHANNES DE DOPER LIMMEL

PAROCHIE H. ANTONIUS VAN PADUA NAZARETH PAROCHIE H. JOHANNES DE DOPER LIMMEL PAROCHIE H. ANTONIUS VAN PADUA NAZARETH PAROCHIE H. JOHANNES DE DOPER LIMMEL Administrator: Pastoor Backus Parochiesecretariaat: vacant Pastorie en parochiesecretariaat: Jaargang 5 nummer 4 april 2014.Kerkstraat

Nadere informatie

Informatieblad Geloofsgemeenschap St. Pancratius Langeveen

Informatieblad Geloofsgemeenschap St. Pancratius Langeveen Informatieblad Geloofsgemeenschap St. Pancratius Langeveen Jaargang 54: 30, 31 en 32 29 juli t/m 18 augustus De colofon van de pastores, gegevens thuiszorgorganisaties, huisartsenpost e.d. kunt u vinden

Nadere informatie