Noord-Italië : Merano Bolzano Trento Verona Soave - Vicenza - Abano Therme Padova

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Noord-Italië : Merano Bolzano Trento Verona Soave - Vicenza - Abano Therme Padova"

Transcriptie

1 Noord-Italië : Merano Bolzano Trento Verona Soave - Vicenza - Abano Therme Padova Algemeen: 9 daagse reis waarvan 7 fietsdagen door Noord-Italië lengte : ongeveer 380 km Overnachtingen Dag 1 tussenovernachting Dag 2 in Bolzano Dag 3 in Matarello (Trento) Dag 4 & 5 in Verona Dag 6 & 7 in Abano Therme Dag 8 tussenovernachting Deze Italiaanse regio heeft alles wat nodig is voor een geslaagde vakantie: een heerlijk klimaat, prachtige natuur, schitterende kunststeden, veel en goede fietspaden, comfortabele hotels en lekker eten! Het is een overwegend vlakke fietstocht, vertrekkend langs de rivier de Adige, stroomafwaarts door fruitplantages, wijngaarden, kleine dorpjes, met veel vrij liggende fietspaden in zeer goede staat. Wanneer we de Dolomieten achter ons laten komen we in een schilderachtig heuvellandschap met enkele pittige maar korte hellingen die ook gewandeld kunnen worden. Op deze fietsroute kom je door 6 schitterende kunststeden die je naar keuze per fiets of te voet kan bezoeken. We eindigen de fietstocht in de Po-vlakte waar je in een kuuroord kan relaxen in zwembaden met helend bronwater. Deelnemers krijgen een map met de fietsroutes per dag, stadsplannen en overzichtskaartjes. Voor wie meer wil fietsen zijn er verschillende mogelijkheden om routes uit te breiden. Alle fietstochten zijn uitvoerig beschreven en ter plaatse van veel stickers als wegwijzers voorzien. Ook de bezienswaardigheden en de gelegenheden voor lunch, picknick en terrasjes zijn op het routeblad vermeld.

2 Na het ontbijt breng je de koffers naar de autocar en de chauffeur zorgt ervoor dat ze voor je aankomst al in het volgende hotel staan. Je vertrekt op een zelf te kiezen tijdstip. DAG 1 Reisdag. We vertrekken in Diepenbeek in de vroege morgen. Via Duitsland rijden we met enkele tussenstops tot Pfunds in Oostenrijk. (784 km). Avondeten en overnachting in hotel Edelweiss DAG 2 50 km Van Merano tot Bolzano rivier de Adige Merano Bolzano Na het ontbijt brengt de autocar ons tot in de buurt van Nauders. In Tschars (Ciardes) worden de fietsen uitgeladen en fietsen we stroomafwaarts langs de rivier de Adige. Na 20 km bereiken we Merano. In deze prachtige stad slingert de rivier de Passirio. Via de Passerpromenade kan je wandelen langs het Kurhaus tot aan de Ponte Romano. Wie extra wil fietsen kan hier de Sissi-Weg volgen tot aan de botanische tuinen van Schloss Trauttmansdorff. We zetten de fietstocht verder richting Bolzano. Het hotel ligt buiten de stad. Je kan eerst het historisch centrum per fiets bezoeken. Vooral de Walther platz, de Kornplatz en de Silbergasse zijn heel sfeervol. Avondeten, briefing en overnachting in het luxe Sheraton hotel Four Points Bolzano. Het hotel heeft een zwembad op de dakverdieping met een uitzicht op de Dolomieten! DAG 3 69 km. Van Bolzano via Trento naar Matarello. Dolomieten Fietspad langs de Adige Trento Vlakke tocht. Na een uitgebreid ontbijtbuffet fietsen we vanuit het hotel verder stroomafwaarts langs de rivier.

3 Wie 6 km extra wil fietsen kan de weinstrasse langs de Kalternsee nemen (heuvelachtig). Langs kleine pittoreske dorpjes als Leifers, Ora, Egna, Salurn en Lavis fietsen we richting Trento. Vooral Neumarkt (Egna) is een bezoekje waard! Een bezoek aan het hart van de oude binnenstad van Trento met de Neptunusfontein op de Piazza Duomo is zeker een aanrader. In het Castello Del Buonconsiglio werd het Concilie van Trente (16 de eeuw) gehouden. Na dit bezoek fiets je 6 km verder naar het hotel buiten het centrum. Avondeten, briefing en overnachting in hotel Adige in Matarello. DAG 4 60 km Van Matarello via Rovereto naar Borghetto. Rovereto Zicht op Gardameer kiwiplantages Overwegend vlakke tocht. We volgen vandaag nog steeds de rivier de Adige tot in Rovereto, de tweede stad van Trentino. Je kan een bezoek brengen aan het historisch centrum. Een van de belangrijkste bezienswaardigheden is het Castello dat uitrijst op een rotsspits achter de stad. Op een heuvel hangt de Maria Dolens klok, de grootste klok ter wereld (vredesklok) Verder fietsen we langs wijngaarden en fruitplantages tot in Borghetto, waar we onze fietsen stallen bij een wijnboer. Wie meer wil fietsen kan vanaf Mori ongeveer 26 km extra fietsen tot Nago of Torbole aan het Gardameer (klimmen!) Onze autocar brengt ons naar het volgende hotel in Verona. Na het avondeten is er de mogelijkheid tot een wandeling naar het centrum met rondleiding langs de vele historische bezienswaardigheden van deze romantische stad: de San Zeno Maggiore (mooiste Romaanse kerk van Italië), het Romeins amfitheater Arena op de piazza Bra, het Castel Vecchio, het balkon van Romeo en Julia, de piazza Erbe met marktstalletjes, de piazza dei Signori met gotische Scaligeri grafmonumenten, statige gebouwen en vele gezellige terrasjes Overnachting in hotel Leopardi in Verona. DAG 5 55 km Van Borghetto naar Verona. Fort Wohlgemut Piazza delle Erbe Verona De Arena in Verona In deze tocht zitten enkele pittige maar korte hellingen!

4 De autocar brengt ons terug naar de wijnboer waar we onze fietstocht verder zetten via Belluno, Zuano, Bussolengo, Chievo tot in Verona. Mogelijkheid om nog eens per fiets de stad te bezoeken en te shoppen op de luxe Via Mazzini of te genieten vanop prachtige terrasjes op de piazza Bra of de piazza delle Erbe. Zeker aan te bevelen is een kijkje binnen in de Arena, het Romeinse amfitheater. Avondeten, briefing en overnachting in hotel Leopardi in Verona. DAG 6 45 km Van Verona via Soave naar Gambellara (Montebello.) de Adige in Verona De burcht van Soave Wijngaarden Gambellara We fietsen door de stad Verona (wie wil kan het nog eens bezoeken). Net over de brug Ponte Aleardo kan je het monumentale neoklassieke kerkhof nog gaan bewonderen. Via kleine dorpjes en landwegen fietsen we overwegend vlak tot aan de wijngaarden van de Soave. Je kan middagpauze houden in het gezellige ommuurde stadje Soave of de hoger gelegen burcht bezoeken. We fietsen verder door vele wijngaarden richting Montebello. We stallen onze fietsen bij een wijnboer in Gambellara waar je vrijblijvend kan deelnemen aan een wijnproeverij. Onze autocar brengt ons naar het hotel in de Colli Euganei in het kuuroord Abano Therme. s Avonds kan je nog shoppen of flaneren in de sfeervolle toeristische winkelstraten met gezellige terrasjes. Avondeten en overnachting in het luxe hotel Roma in Abano Therme. DAG 7 63 km Van Montebello via Vicenza naar Abano Therme. heuvels Montebello Villa Rotonda in Vicenza Ponte San Michele Vicenza Deze fietstocht heeft enkele hellingen. De autocar brengt ons terug naar de wijnboer in Gambellara. Van daaruit fietsen we naar de heuvelachtige Colli Berici met af en toe een korte maar pittige klim. Boven in de heuvels word je beloond met prachtige vergezichten en een uniek uitzicht over de stad Vicenza. Je kan er een bezoek brengen aan de barokke Basilica di Monte Berico. We dalen af tot in het

5 historisch centrum dat gedomineerd wordt door de architectuur van de wereldvermaarde bouwmeester Palladio. Bezoek zeker de piazza dei Signori en de corsa Palladio om zijn werken te bewonderen. Even buiten het centrum fiets je langs zijn meest beroemde werk, de Villa Rotonda. Vicenza is een van de rijkste steden van Veneto. Je vindt er niet alleen veel kunst maar ook chique winkels. We rijden verder langs vrij liggende fietspaden en over vlakke dorpswegen met vele wijngaarden tot aan ons hotel op de Piazza Republica in Abano Therme. Hier kan je nog genieten van een spierontspannend warmwaterzwembad. Avondeten, briefing en overnachting in hotel Roma in Abano Therme. DAG 8 28 km Van Abano Therme tot Padova Padova Prato della Valle Basilica di Sant Antonio Langs kleine vlakke dorpswegen en fietspaden fietsen we verder tot aan het Canale della Battaglia. We volgen dit kanaal tot in het centrum van Padova. Padova is een van de belangrijkste kunststeden van Italië. Het is vooral bekend als de stad van Sint-Antonius. Bezoek dus zeker de Basilica di Sant Antonio. Op het grootste plein van Italië, het Prato della Valle, omringd met 78 beelden, kan je wandelend langs het water en de fontein of rustig zittend op een bankje, het fruit van de plaatselijke kraampjes smullen. In het historisch centrum met luxe winkelstraten flaneer je over prachtige piazza s. Bewonder zeker het Palazzo della Ragione op de Piazza della Erbe en het Palazzo del Capitanio met de astronomische klok op de Piazza dei Signori, omgeven door galerijen, Het Palazzo del Bo is de op één na oudste universiteit van Italië. Je kan je vakantie in stijl afsluiten met een prosecco op het terras van het beroemde caffè Pedrocchi. Wie meer van natuur en rust houdt kan in Padova de Orto Botanico, de oudste tuinen van Europa, bezoeken In de vroege namiddag laden we de fietsen en brengt de autocar ons naar Oostenrijk waar we eten en overnachten in hotel Wipptalerhof op de Brennerpas. Dag 9 Reisdag :Van Oostenrijk naar Diepenbeek. Na een rijkelijk ontbijtbuffet vertrekken we richting België. Aankomst in Diepenbeek omstreeks 22 uur TIP Het is raadzaam om één kleiner koffertje of tas mee te nemen voor de tussenovernachting op de eerste en laatste dag. Op die manier voorkom je dat je onnodig veel bagage moet meesleuren voor enkel een overnachting. Bij het vertrek doe je in dat koffertje toiletgerief, ondergoed, (nachtkleding) en fietskleding voor de eerste dag. Bij het vertrek uit Abano Therme doe je in dat koffertje toiletgerief, ondergoed, (nachtkleding) en gemakkelijk zittende kleding voor de busreis naar huis.

Fietsvakantie Bolzano Venetië 2015

Fietsvakantie Bolzano Venetië 2015 Fietsvakantie Bolzano Venetië 2015 Familie Zwier Bolzano 1 Na een vermoeiende eerste reisdag, startten we onze vakantie in Bolzano. In de ochtend hebben we een bezoek gebracht aan het Zuid-Tiroler archeologisch

Nadere informatie

VENETO. Prachtige steden aan het water 21/05-26/05/2017 NATUUR/CULTUUR OZ GROEPSREIZEN 2017

VENETO. Prachtige steden aan het water 21/05-26/05/2017 NATUUR/CULTUUR OZ GROEPSREIZEN 2017 OZ GROEPSREIZEN 2017 NATUUR/CULTUUR VENETO 21/05-26/05/2017 Prachtige steden aan het water De regio Veneto wordt vooral geassocieerd met Venetië, bekend om het historische centrum, de kanalen, het carnaval

Nadere informatie

Adige, Gardameer en Verona 7 dagen

Adige, Gardameer en Verona 7 dagen Adige, Gardameer en Verona 7 dagen individuele fietsreis vanaf 509 Door de boom- en wijngaarden van Alto Adige (Zuid-Tirol) Hoog in de Alpen bij Nauders in Tirol begint de tocht langs de rivier de Adige

Nadere informatie

Karinthië: fietsen door het dal van de Drau.

Karinthië: fietsen door het dal van de Drau. Karinthië: fietsen door het dal van de Drau. Algemeen: 9 daagse reis waarvan 7 fietsdagen. Van Italië door Karinthië tot in Slovenië. Lengte: 360km Overnachtingen Dag 1 Wipptalerhof Dag 2 en 3: Sillian

Nadere informatie

Langs de Donau tot Wenen + bezoek Wenen

Langs de Donau tot Wenen + bezoek Wenen Langs de Donau tot Wenen + bezoek Wenen Van Schlögen tot Wenen langs de Donau. Algemeen. 8 daagse reis waarvan 5 echte fietsdagen en een halve dag bezoek aan Wenen. De lengte van de fietstocht is 360 km.

Nadere informatie

Achtdaagse all-in provinciale cultuurtrip: Veneto, onbekend maar boeiend en verrassend Maandag, 5 september tot maandag, 12 september 2016

Achtdaagse all-in provinciale cultuurtrip: Veneto, onbekend maar boeiend en verrassend Maandag, 5 september tot maandag, 12 september 2016 Achtdaagse all-in provinciale cultuurtrip: Veneto, onbekend maar boeiend en verrassend Maandag, 5 september tot maandag, 12 september 2016 Maandag, 5 september 2016 Rechtstreekse vlucht Brussel - Mestre

Nadere informatie

Giro Veneto start Mestre 8 dagen per vliegtuig

Giro Veneto start Mestre 8 dagen per vliegtuig Giro Veneto start Mestre 8 dagen per vliegtuig individuele hotelfietsreis vanaf 745 Rondje achterland Venetië De provincie Veneto met zijn prachtige hoofdstad Venetië stekt zich uit van de Alpen in het

Nadere informatie

Giro Veneto start Vicenza 8 dagen

Giro Veneto start Vicenza 8 dagen Giro Veneto start Vicenza 8 dagen individuele hotelfietsreis vanaf 495 Rondje achterland Venetië De provincie Veneto met zijn prachtige hoofdstad Venetië stekt zich uit van de Alpen in het noorden tot

Nadere informatie

Een familie tour in de Valle Umbra : van Assisi naar Spoleto

Een familie tour in de Valle Umbra : van Assisi naar Spoleto Een familie tour in de Valle Umbra : van Assisi naar Spoleto De Valle Umbra is een centraal gelegen vallei in het mooie Umbrië, het groene hart van Italië. In deze vruchtbare en waterrijke vallei, afgeschermd

Nadere informatie

Fietsvakantie naar Verona

Fietsvakantie naar Verona Fietsvakantie naar Verona kos o La dolce vita Zalig fietsen op verharde, verkeersvrij fietspaden langs de Adige rivier, door de wijnlanden van Trentino en langs het Gardameer naar de stad van de liefde,

Nadere informatie

Main radweg Van Bamberg naar Aschaffenburg

Main radweg Van Bamberg naar Aschaffenburg Main radweg Van Bamberg naar Aschaffenburg Main-Radweg Actief genieten op de fietsroute langs de Main Algemeen: 7 dagen waarvan ook 7 dagen fietsen. Lengte volledige fietstocht: ongeveer 340km Overnachtingen:

Nadere informatie

De Blauwe Vogel 1609

De Blauwe Vogel 1609 UMBRIE HET GROENE HART VAN ITALIE De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier Dag 1 BRUSSEL - ROME - ORVIETO - PERUGIA Afspraak op de luchthaven van Zaventem voor onze vlucht naar Rome. Na aankomst rijden

Nadere informatie

FAMILIETOCHT VAN DE DOLOMIETEN NAAR HET GARDAMEER FIETSTOCHT VOOR GENIETERS EN GEZINNEN LANGS DE RIVIEREN DE RIENZ, DE EISACK EN DE ETSCH 265 KM;

FAMILIETOCHT VAN DE DOLOMIETEN NAAR HET GARDAMEER FIETSTOCHT VOOR GENIETERS EN GEZINNEN LANGS DE RIVIEREN DE RIENZ, DE EISACK EN DE ETSCH 265 KM; FIETSVAKANTIE FAMILIETOCHT VAN DE DOLOMIETEN NAAR HET GARDAMEER FIETSTOCHT VOOR GENIETERS EN GEZINNEN LANGS DE RIVIEREN DE RIENZ, DE EISACK EN DE ETSCH (ongeveer 265 KM; 07 dagen / 06 nachten; individueel,

Nadere informatie

Moezel 5 dagen. groepsreis fietsvakantie vanaf 379 Wijndorpen en groene heuvels

Moezel 5 dagen. groepsreis fietsvakantie vanaf 379 Wijndorpen en groene heuvels Moezel 5 dagen groepsreis fietsvakantie vanaf 379 Wijndorpen en groene heuvels De Moezelstreek is vooral bekend en met recht zo geliefd vanwege de talloze pittoreske wijndorpen, de schitterende natuur,

Nadere informatie

Lüneburger Heide 5 dagen

Lüneburger Heide 5 dagen Lüneburger Heide 5 dagen singlereis hotelfietsreis vanaf 419 De grote heide! Deze fietsvakantie brengt ons naar de Lüneburger Heide, de regio tussen de Hanzesteden Hannover, Bremen en Hamburg. Een prachtig

Nadere informatie

05:30 Afspraak in de luchthaven aan de oranje tweedekker in de vertrekhal. Check-in voor de Brussels Airlines-vlucht SN 3153 naar Milaan Malpensa.

05:30 Afspraak in de luchthaven aan de oranje tweedekker in de vertrekhal. Check-in voor de Brussels Airlines-vlucht SN 3153 naar Milaan Malpensa. KAART EN REISROUTE DAG 1 Brussel Milaan Desenzano del Garda 05:30 Afspraak in de luchthaven aan de oranje tweedekker in de vertrekhal. Check-in voor de Brussels Airlines-vlucht SN 3153 naar Milaan Malpensa.

Nadere informatie

7 dagen fietsen Rosas en omgeving, ritten van 75 tot 130 km.

7 dagen fietsen Rosas en omgeving, ritten van 75 tot 130 km. 9 dagen Rosas 7 dagen fietsen Rosas en omgeving, ritten van 75 tot 130 km. Parcours vlak, heuvelachtig, bergachtig. Hotel: Goya Park www.prestigehotels.com Rosas is gelegen in Catalonië, op amper 40 km

Nadere informatie

VAN DE DOLOMIETEN NAAR VENETIË DE ROUTE VAN DE OUDE DOLOMIETEN-TREIN NAAR

VAN DE DOLOMIETEN NAAR VENETIË DE ROUTE VAN DE OUDE DOLOMIETEN-TREIN NAAR FIETSVAKANTIE VAN DE DOLOMIETEN NAAR VENETIË DE ROUTE VAN DE OUDE DOLOMIETEN-TREIN NAAR VENETIë (ongeveer 280-300 km; 08 dagen / 07 nachten; individuele, zelf geleide reis) Beschrijving Van het noordoosten

Nadere informatie

Tips op Mallorca voor echte Spaanse sferen

Tips op Mallorca voor echte Spaanse sferen Tips op Mallorca voor echte Spaanse sferen In april was een aantal dagen naar Mallorca. Misschien heb je mijn eerdere blogs al voorbij zien komen over mijn verblijf en heerlijke etentje of de leukste souvenir

Nadere informatie

organiseert Een exclusieve kennismakingsreis met Milaan, van donderdag 13 t/m zaterdag 15 september 2018

organiseert Een exclusieve kennismakingsreis met Milaan, van donderdag 13 t/m zaterdag 15 september 2018 organiseert Een exclusieve kennismakingsreis met Milaan, van donderdag 13 t/m zaterdag 15 september 2018 Treed in de voetsporen van Leonardo da Vinci en Georgio Armani. Ga genieten van een hedendaagse

Nadere informatie

Italië - Proeven van Venetië en omgeving

Italië - Proeven van Venetië en omgeving Italië - Proeven van Venetië en omgeving DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma Venetïe, een van de meest romantische en legendarische steden ter wereld, staat in zijn geheel op de UNESCO Werelderfgoedlijst.

Nadere informatie

ONTDEK DE CHARMANTE BAAI VAN NAPELS

ONTDEK DE CHARMANTE BAAI VAN NAPELS ONTDEK DE CHARMANTE BAAI VAN NAPELS De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier De Baai van Napels: zon, zee, natuur, cultuur en een heerlijke Italiaanse keuken. Enkele pareltjes in de streek zijn Capri,

Nadere informatie

PROGRAMMA VIP 5* Hotel NH Palazzo Cinquecento 5* Rome, september 2017

PROGRAMMA VIP 5* Hotel NH Palazzo Cinquecento 5* Rome, september 2017 PROGRAMMA VIP 5* Hotel NH Palazzo Cinquecento 5* Rome, 27-29 september 2017 PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: TIJDZONE: Identiteitskaart. In Italië geldt dezelfde tijdzone als in België. VALUTA: In

Nadere informatie

Elbe Radweg standplaats 6 dagen

Elbe Radweg standplaats 6 dagen Elbe Radweg standplaats 6 dagen individuele fietsreis vanaf 445 Langs de Elbe vanuit Bad Schandau in de Sächsische Schweiz Het gebied rond het meest zuidelijke deel van de Duitse Elbe rond Bad Schandau

Nadere informatie

Toscane & Umbrië 8 dagen

Toscane & Umbrië 8 dagen Toscane & Umbrië 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 839 Single wandelreis Umbrië & Lago Trasimeno Een vakantie in Umbrië betekent een vakantie in het 'Groene Hart van Italië'. Hier een wandelvakantie

Nadere informatie

Sardinië singlereis 8 dagen

Sardinië singlereis 8 dagen Sardinië singlereis 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 949 Wandeleiland Sardinië Onze wandelvakanties zijn al jaren een groot succes. Nieuw in het programma: Sardinië! Dit schitterende Italiaanse

Nadere informatie

3 meren 4 landen 9 dagen per trein

3 meren 4 landen 9 dagen per trein 3 meren 4 landen 9 dagen per trein individuele fietsreis vanaf 1.082 Fietsreis langs drie meren, door vier landen Per ICE-trein reist u snel en comfortabel van elk Nederlands of Belgisch station naar Konstanz.

Nadere informatie

DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS Kennismaking met Slovenië

DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS Kennismaking met Slovenië Schitterend Slovenië DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS Kennismaking met Slovenië 1 Programma Slovenië maakte tot een kwarteeuw geleden nog deel uit van het voormalige Joegoslavië en is sinds 2004 een lidstaat van

Nadere informatie

S C.F.

S C.F. Ref. 3726 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Marina di Pietrasanta Exclusieve villa te koop in het

Nadere informatie

Appartementen Moezel. Brochure: Appartementen Moezel. Algemeen. Accommodatie

Appartementen Moezel. Brochure: Appartementen Moezel. Algemeen. Accommodatie Appartementen Moezel Algemeen Deze prachtige rolstoelaangepaste appartementen liggen direct aan de Moezel, op ca 20 km van Cochem. Het huis bestaat uit 4 appartementen welke volledig geschikt zijn voor

Nadere informatie

Tirol Oberperfuss 9 dagen

Tirol Oberperfuss 9 dagen Tirol Oberperfuss 9 dagen fietsreis vanaf 729 Fietsen in en rond Tirol Op de pedalen in Tirol betekent fietsen door de lieflijke dalen met zicht op de altijd aanwezige bergen. Wie denkt dat de tochten

Nadere informatie

INDIVIDUELE FIETSREIS DOOR WIJNHEUVELS EN LANGS DE MEANDERENDE MUR

INDIVIDUELE FIETSREIS DOOR WIJNHEUVELS EN LANGS DE MEANDERENDE MUR ONBEKEND SLOVENIE INDIVIDUELE FIETSREIS DOOR WIJNHEUVELS EN LANGS DE MEANDERENDE MUR 8 DGN REISBESCHRIJVING Maribor droeg in 2012 de titel Culturele Hoofdstad van Europa. Dat heeft deze prachtige stad

Nadere informatie

Aan de Spaanse Costa Dorada in Catalonië ligt de bekende badplaats Salou.

Aan de Spaanse Costa Dorada in Catalonië ligt de bekende badplaats Salou. 10 dagen Salou 8 dagen fietsen Salou en omgeving, ritten van 75 tot 130km. Parcours: vlak, heuvelachtig, bergachtig. Hotel: Golden Port www.goldenhotels.com Aan de Spaanse Costa Dorada in Catalonië ligt

Nadere informatie

Bridgen onder de Toscaanse zon! 18 mei 2016 Of 21 september 2016. Martens Bridge Reizen. Excursiereis. Veilig op reis met Pelikaan Reizen!

Bridgen onder de Toscaanse zon! 18 mei 2016 Of 21 september 2016. Martens Bridge Reizen. Excursiereis. Veilig op reis met Pelikaan Reizen! Bridgen onder de Toscaanse zon! 18 mei 2016 Of 21 september 2016 Martens Bridge Reizen Excursiereis Veilig op reis met Pelikaan Reizen! Toscane, beroemd om zijn kunst, geschiedenis en aansprekende groene

Nadere informatie

Rheinsteig 7 dagen per trein

Rheinsteig 7 dagen per trein Rheinsteig 7 dagen per trein individuele wandelvakantie vanaf 559 Tussen Lorely en Koblenz Per ICE trein reist u snel en comfortabel naar Lorch. Op slechts korte afstand van de Nederlandse grens, door

Nadere informatie

Reisverslag Verona 2016 Deel 2 (29 juli 2016) [1]

Reisverslag Verona 2016 Deel 2 (29 juli 2016) [1] Gepubliceerd op Willem-Jan van der Zanden (http://www.wjvanderzanden.nl) Home > Reisverslag Verona 2016 Deel 2 (29 juli 2016) Reisverslag Verona 2016 Deel 2 (29 juli 2016) [1] Door wjvanderzanden[2]op

Nadere informatie

Euverem. Kom en beleef Zuid-Limburg! Schitterend wandel- en fietsgebied in het dal van de Geul en de Gulp!

Euverem. Kom en beleef Zuid-Limburg! Schitterend wandel- en fietsgebied in het dal van de Geul en de Gulp! Euverem Kom en beleef Zuid-Limburg! Schitterend wandel- en fietsgebied in het dal van de Geul en de Gulp! Een ruim opgezet bungalowpark in een prachtige omgeving Net even buiten Gulpen in het Zuid-Limburgse

Nadere informatie

Provence Multi adventure, Frankrijk

Provence Multi adventure, Frankrijk Reizen voor Sport Fans Provence Multi adventure, Frankrijk 8 dagen / 7 nachten Prijs vanaf : 1.825 vanaf 2-persoonskamer Vertrekdatum 11/07/2016 1.825 vanaf en 2-persoonskamer 12/07/2016 1.825 vanaf en

Nadere informatie

EMILIA ROMAGNA. Op ontdekkingstocht door de middeleeuwen 20/05-25/05/2018 OZ GROEPSREIZEN 2018

EMILIA ROMAGNA. Op ontdekkingstocht door de middeleeuwen 20/05-25/05/2018 OZ GROEPSREIZEN 2018 OZ GROEPSREIZEN 2018 EMILIA ROMAGNA 20/05-25/05/2018 Op ontdekkingstocht door de middeleeuwen Emilia Romagna, een van de rijkste regio s van Italië, heeft heel wat te bieden. In de goed bewaarde steden

Nadere informatie

Wandelen in de Langhe: Wijn, Geschiedenis en Truffel

Wandelen in de Langhe: Wijn, Geschiedenis en Truffel Wandelen in de Langhe: Wijn, Geschiedenis en Truffel een 8 daagse wandelreis ogramme Deze wandelreis brengt u naar het afwisselende landschap van de Langhe, het vaderland van de Barolo-wijnen, met heuvels

Nadere informatie

S C.F.

S C.F. Ref. 0769 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Venetië HISTORISCH PAND IN VENETIË TE KOOP BESCHRIJVING

Nadere informatie

S C.F.

S C.F. Ref. 0456 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Venetië LUXE RESIDENTIE IN VENETIË BESCHRIJVING Luxueuze

Nadere informatie

Zwarte Woud & Rijndal 7 dagen per fietsbus (hotel)

Zwarte Woud & Rijndal 7 dagen per fietsbus (hotel) Zwarte Woud & Rijndal 7 dagen per fietsbus (hotel) groepsreis hotelfietsreis vanaf 499 Wijn en Kirschtorte Kehl is een voorstadje van Strasbourg gelegen in het dal van de rivier de Rijn. Het ligt bijna

Nadere informatie

Beste ouders, beste leerling

Beste ouders, beste leerling Beste ouders, beste leerling Traditiegetrouw organiseert onze school voor de leerlingen van het 6de en 7de jaar een eindejaarsreis, dit schooljaar naar Noord-Italië. Ook dit jaar hebben de leerkrachten

Nadere informatie

Stad van 7 heuvels...

Stad van 7 heuvels... CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van 7 heuvels... PROGRAMMA Dag 1 : België - Lissabon We vertrekken s ochtends voor onze vlucht naar Lissabon. Bij aankomst bezoeken we met onze gids allereerst de

Nadere informatie

SkiSafari Dolomiti 2017

SkiSafari Dolomiti 2017 10-daagse skireis naar de Italiaanse Dolomieten Onbezorgd tochten maken op de fantastische pistes van de Dolomieten. Elke dag ski je op nieuwe pistes en geniet je van de magnifieke uitzichten. Skiën doe

Nadere informatie

Hello sunshine! Reizen langs de Amafi -kust betekent de hee dag buiten zijn. Capri

Hello sunshine! Reizen langs de Amafi -kust betekent de hee dag buiten zijn. Capri Dit soort romantische terrassen kom je overal tegen. Dit is het terras van La Caffeteria op de Piazza del Martiri in Napels. Rechts het strand van beachclub Bagno di Tiberio op Capri. Hello sunshine! Reizen

Nadere informatie

Andalusië Spanje 5 okt - 12 okt 2017

Andalusië Spanje 5 okt - 12 okt 2017 Andalusië Spanje 5 okt - 12 okt 2017 Als in Nederland de herfst z n intrede doet, vieren wij nog even de Spaanse zomer. Met gemiddeld 23 graden is Andalusië een heerlijke najaarsbestemming. We gaan 8 dagen

Nadere informatie

1e dag: St-Joris-Winge Baden-Baden Gengenbach - Oberharmersbach

1e dag: St-Joris-Winge Baden-Baden Gengenbach - Oberharmersbach Okra Bekkevoort op reis naar het Zwarte Woud: zondag 21 augustus 2016 tot donderdag 25 augustus 2016!!!!! Het Zwarte Woud is het land van de natuur, vakwerkhuizen, klederdracht en de Schwarzwalder Kirschtorte.

Nadere informatie

Dresden en de Elbe 7 dagen

Dresden en de Elbe 7 dagen Dresden en de Elbe 7 dagen groepsreis fietsvakantie vanaf 549 Fietsvakantie Dresden & de Elbe Beleef een van de mooiste fietsroutes van Duitsland, namelijk de Elbe Radweg. Deze beschutte fietsroute volgt

Nadere informatie

Fietsreis Bolzano & Arco BFIT42

Fietsreis Bolzano & Arco BFIT42 Fietsreis Bolzano & Arco BFIT42 Pagina 1 van 9 / 16-01-2015 De meest actuele prijzen van deze reis vind u op de website via de volgende link: http://www.oad.nl/reis/adige OVERZICHT De Adige is de perfecte

Nadere informatie

Venetië standplaats 8 dagen per vliegtuig

Venetië standplaats 8 dagen per vliegtuig Venetië standplaats 8 dagen per vliegtuig individuele hotelfietsreis vanaf 775 Fietsen rondom Padua en Venetië Per Transavia lijndienst snel en comfortabel naar Venetië luchthaven Marco Polo vv Italië

Nadere informatie

S C.F.

S C.F. Ref. 3539 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Fiesole Villa te koop in de heuvels van Fiesole BESCHRIJVING

Nadere informatie

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino Borgo Artimino Italië Toscane Artimino 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Borgo Artimino - (Italië Toscane Artimino) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA FAN PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Identiteitskaart. TIJDZONE: In Spanje geldt dezelfde tijdzone als in België. VALUTA: In Spanje wordt betaald met de Euro. KLIMAAT: Vigo heeft een gematigd

Nadere informatie

Valkenburg 5 dagen. singlereis fietsvakantie vanaf 249 Fietsen én genieten in het Limburgse land!

Valkenburg 5 dagen. singlereis fietsvakantie vanaf 249 Fietsen én genieten in het Limburgse land! Valkenburg 5 dagen singlereis fietsvakantie vanaf 249 Fietsen én genieten in het Limburgse land! Wie denkt aan fietsen in Limburg, denkt in eerste instantie aan het beklimmen van de vele heuvels die de

Nadere informatie

Teutoburger Wald 7 dagen

Teutoburger Wald 7 dagen Teutoburger Wald 7 dagen groepsreis hotelfietsreis vanaf 549 Fietsen in het dichtbije Duitsland Onbekend maakt onbemind, en dat zou kunnen gelden voor hoe Nederlanders over het Teutoburgerwald denken!

Nadere informatie

Porto Coimbra 7 dagen

Porto Coimbra 7 dagen Porto Coimbra 7 dagen individuele fietsreis vanaf 495 Cocktail van strand, fado en werelderfgoed Het landelijke Portugal is te aantrekkelijk om snel te doorkruisen en daarom is de fiets een uitstekend

Nadere informatie

PAARDRIJVAKANTIE TOSCANE

PAARDRIJVAKANTIE TOSCANE PAARDRIJVAKANTIE TOSCANE Toscane Toscane is misschien wel de bekendste streek van Italië. Een streek die veel te bieden heeft. Toscane ligt in het midden van Italië, vanaf de Middellandse Zee helemaal

Nadere informatie

individuele hotelfietsreis vanaf 578 La Route du Vin

individuele hotelfietsreis vanaf 578 La Route du Vin Zuid Elzas 7 dagen individuele hotelfietsreis vanaf 578 La Route du Vin Een weekje even helemaal er tussen uit, niet te ver, maar wel in een heel andere omgeving? Dat kan in de Elzas, op zijn Frans: Alsace!

Nadere informatie

Lahn Radweg 7 dagen. individuele fietsreis vanaf 499 Langs de oevers van de Lahn en naar de Loreley

Lahn Radweg 7 dagen. individuele fietsreis vanaf 499 Langs de oevers van de Lahn en naar de Loreley Lahn Radweg 7 dagen individuele fietsreis vanaf 499 Langs de oevers van de Lahn en naar de Loreley Vlak bij de bron van de Lahn begint een prachtig fietspad: de Lahnradweg. De Lahn is totaal 200 km lang

Nadere informatie

DE HIGHLIGHTS VAN TOSCANE

DE HIGHLIGHTS VAN TOSCANE DE HIGHLIGHTS VAN TOSCANE Toscane Toscane is misschien wel de bekendste streek van Italië. Een streek die veel te bieden heeft. Toscane ligt in het midden van Italië, vanaf de Middellandse Zee helemaal

Nadere informatie

Moezel Metz Koblenz 8 dagen

Moezel Metz Koblenz 8 dagen Moezel Metz Koblenz 8 dagen individuele fietsreis vanaf 651 De mooiste plaatsen tussen Metz en Koblenz Het kost slechts minder dan vier uur om naar de Franse plaats Metz te reizen voor een tocht door het

Nadere informatie

Hemelvaartweekend in Wintrich aan de Moezel (D) van DO 30/05 tot ZO 02/06/2019 Enkel Oeverleden!

Hemelvaartweekend in Wintrich aan de Moezel (D) van DO 30/05 tot ZO 02/06/2019 Enkel Oeverleden! Hemelvaartweekend in Wintrich aan de Moezel (D) van DO 30/05 tot ZO 02/06/2019 Enkel Oeverleden! Soms hoef je niet eens zo lang te rijden om in een compleet andere wereld te komen! Zo ben je vanuit Antwerpen

Nadere informatie

Borgo della Meliana Italië Toscane Gambassi Terme

Borgo della Meliana Italië Toscane Gambassi Terme Borgo della Meliana Italië Toscane Gambassi Terme 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Borgo della Meliana - (Italië Toscane Gambassi Terme) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Door het Vennbahn'-fietspad (maximale stijging 2%) te koppelen aan het reeds jarenlang bekende fietstraject, ontwikkeld door de Amsterdamse

Door het Vennbahn'-fietspad (maximale stijging 2%) te koppelen aan het reeds jarenlang bekende fietstraject, ontwikkeld door de Amsterdamse Vennbahn 8 dagen individuele fietsreis vanaf 625 Door vier landen "tussen de rails" over de Vennbahn In de zomer van 2013 werd de 125 kilometer lange Vennbahn', één van de langste en mooiste tot fietspad

Nadere informatie

Voorjaar 2011. Midden-Frankrijk. 21 april t/m 7 mei

Voorjaar 2011. Midden-Frankrijk. 21 april t/m 7 mei Voorjaar 2011 Midden-Frankrijk 21 april t/m 7 mei Donderdag 21 april 2011 191 km Na het avondeten op weg. Even voorbij Vianen ontdekten we dat we de autopapieren vergeten waren. Teruggereden en weer opnieuw

Nadere informatie

Normandië 7 dagen singlereis

Normandië 7 dagen singlereis Normandië 7 dagen singlereis singlereis hotelfietsreis vanaf 649 Fietsen bij de invasiestranden Normandië wordt altijd direct in verband gebracht met D-day: 6 juni 1944. De fietsroutes gaan zelfs langs

Nadere informatie

Ahrdal. 24 t/m 27 maart 2011

Ahrdal. 24 t/m 27 maart 2011 Ahrdal 24 t/m 27 maart 2011 Donderdag 24 maart Heel - Ahrweiler 140 km Het weerbericht voor de komende dagen geeft prachtig weer op dus pakken wij de camper in en gaan richting Duitsland. Het is alweer

Nadere informatie

Verkenning Toscane Italië

Verkenning Toscane Italië Verkenning Toscane Italië 6-DAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma Het landschap van Toscane wordt vaak het mooiste van Italië genoemd en inspireert al eeuwenlang tal van beroemde kunstenaars. Maar de schoonheid

Nadere informatie

Italiaanse dolomieten XL 2017

Italiaanse dolomieten XL 2017 Italiaanse dolomieten XL 2017 Op veler verzoek zijn er weer een aantal fantastische ritten door de dolomieten uitgeschreven. Dit keer met een iets langer verblijf en met een aantal nieuwe routes! Op zaterdag

Nadere informatie

Sever Ceska 8 dagen. singlereis wandelreis vanaf 695. Winterwandelavontuur in het noorden van Tsjechië

Sever Ceska 8 dagen. singlereis wandelreis vanaf 695. Winterwandelavontuur in het noorden van Tsjechië Sever Ceska 8 dagen singlereis wandelreis vanaf 695 Winterwandelavontuur in het noorden van Tsjechië Tsjechië is een perfect wandelland: vanwege de combinatie van natuur en klimaat, de overzichtelijke

Nadere informatie

Bestemming Frankrijk. Plaats Bourgondië. Duur 7 dagen. M oeilijkheid M akkelijk. Reisperiode Van maart tot october. M inimale Leef tijd 9 jaar

Bestemming Frankrijk. Plaats Bourgondië. Duur 7 dagen. M oeilijkheid M akkelijk. Reisperiode Van maart tot october. M inimale Leef tijd 9 jaar Reisaanbot in Bourgondië: een culinaire en oenologische reis. Bestemming Frankrijk Plaats Bourgondië Duur 7 dagen M oeilijkheid M akkelijk Reisperiode Van maart tot october M inimale Leef tijd 9 jaar Verw

Nadere informatie

IJsselmeer sportief, 6 dagen

IJsselmeer sportief, 6 dagen IJsselmeer sportief, 6 dagen individuele fietsreis vanaf 485 Rondje om het IJsselmeer Nederlands meest bijzondere en populaire fietstocht is de 400 km tellende tour rond het IJsselmeer. Eén van de mooiste

Nadere informatie

Romereis: infoavond. paaseditie 2015

Romereis: infoavond. paaseditie 2015 Romereis: infoavond paaseditie 2015 Programma voor vanavond 1. Inleiding 2. Reisomstandigheden 3. Programma 4. Praktische informatie 5. Vragen 1. Inleiding welkom even voorstellen... 1. Inleiding - V.

Nadere informatie

Normandië & Seine 7 dagen

Normandië & Seine 7 dagen Normandië & Seine 7 dagen groepsreis hotelfietsreis vanaf 499 Fietsen in Normandië langs de Seine Een verrassende, nieuwe fietsvakantie door Normandië. Een die de kust nóg meer combineert met het karakteristieke

Nadere informatie

Romereis: infoavond. paaseditie 2016

Romereis: infoavond. paaseditie 2016 Romereis: infoavond paaseditie 2016 Programma voor vanavond 1. Inleiding 2. Reisomstandigheden 3. Programma 4. Praktische informatie 5. Vragen 1. Inleiding welkom even voorstellen... 1. Inleiding - W.

Nadere informatie

Fietsvakantie op parcours van de Eroica voor gevorderde fietsers

Fietsvakantie op parcours van de Eroica voor gevorderde fietsers Fietsvakantie op parcours van de Eroica voor gevorderde fietsers Karakter van de fietsreis Sedert 1997 wordt de retro wielerwedstrijd Eroica georganiseerd met start en aankomst in het Chianti Classico

Nadere informatie

ITALIE (29/03-08/04)

ITALIE (29/03-08/04) ITALIE (29/03-08/04) Reisschema 2016 In dit reisschema : Dinsdag 29/03 1 Woensdag 30/03 2 Donderdag 31/03 3 Vrijdag 01/04 3 Zaterdag 02/04 4 Zondag 03/04 4 Maandag 04/04 5 Dinsdag 05/04 5 Woensdag 06/04

Nadere informatie

WEEKARRANGEMENT REIS NAAR DE MIDDELEEUWEN IN TOSCAANS-UMBRISCHE HERFSTKLEUREN. Zaterdag: aankomst en verwelkoming in CASA D ORO; bezoek aan Cortona.

WEEKARRANGEMENT REIS NAAR DE MIDDELEEUWEN IN TOSCAANS-UMBRISCHE HERFSTKLEUREN. Zaterdag: aankomst en verwelkoming in CASA D ORO; bezoek aan Cortona. WEEKARRANGEMENT REIS NAAR DE MIDDELEEUWEN IN TOSCAANS-UMBRISCHE HERFSTKLEUREN Zaterdag: aankomst en verwelkoming in CASA D ORO; bezoek aan Cortona. Inname van de kamers. Lunch in ristorante La Loggetta

Nadere informatie

Koblenz. 12 tot en met 19 Juni 2015

Koblenz. 12 tot en met 19 Juni 2015 Koblenz 12 tot en met 19 Juni 2015 Vakantiegangers: Hannie, Jules, Sibolt, Christ en Lyanne Begeleiders: Harmke, Wilma en Thomas Vrijdag 12 Juni Om 11 uur in de ochtend vertrekken we vanuit Arnhem met

Nadere informatie

Romereis: infoavond. krokuseditie 2016

Romereis: infoavond. krokuseditie 2016 Romereis: infoavond krokuseditie 2016 Programma voor vanavond 1. Inleiding 2. Reisomstandigheden 3. Programma 4. Praktische informatie 5. Vragen 1. Inleiding welkom even voorstellen... 1. Inleiding - W.

Nadere informatie

individuele hotelfietsreis vanaf 499

individuele hotelfietsreis vanaf 499 Schwarzwald 7 dagen individuele hotelfietsreis vanaf 499 Koekoeksklokken en Schwarzwalder Kirschtorte Elk gebied heeft zo zijn specifieke gewoonten en gebruiken en soms wordt met nadruk melding gemaakt

Nadere informatie

S C.F.

S C.F. Ref. 1488 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Cuneo Luxe villa bij Cuneo te koop BESCHRIJVING In Piëmonte

Nadere informatie

Moselsteig 2 Trier-Bernkastel Kues 8 dgn

Moselsteig 2 Trier-Bernkastel Kues 8 dgn Moselsteig 2 Trier-Bernkastel Kues 8 dgn individuele wandelreis vanaf 495 De scheiding van Eifel en Hunsrück Waar de rivier de Moezel, zoals wij die noemen, door Duitsland stoomt, heet die: Mosel - en

Nadere informatie

Fly & drive Andalusië

Fly & drive Andalusië Page 1 of 5 Fly & drive Andalusië In Spanje stichtten de Arabieren een rijk dat een hoge beschaving en een grote welvaart kende, waarbij de rest van Europa verbleekte. De belangrijkste gebeurtenissen in

Nadere informatie

Het mooiste deel van Europa's op één na langste en misschien wel meest bezongen river is zonder twijfel het traject van Mainz naar Köln.

Het mooiste deel van Europa's op één na langste en misschien wel meest bezongen river is zonder twijfel het traject van Mainz naar Köln. Rhein Radweg 6 dagen individuele fietsreis vanaf 426 Het mooiste fietstraject langs de Rijn Het mooiste deel van Europa's op één na langste en misschien wel meest bezongen river is zonder twijfel het traject

Nadere informatie

Loire 7 dagen. groepsreis hotelfietsreis vanaf 539 Fietsen langs de kastelen in het Loiredal

Loire 7 dagen. groepsreis hotelfietsreis vanaf 539 Fietsen langs de kastelen in het Loiredal Loire 7 dagen groepsreis hotelfietsreis vanaf 539 Fietsen langs de kastelen in het Loiredal De vele afwisselende fietsroutes voeren u door de lieflijke dorpen, bossen en velden en langs eindeloze rijen

Nadere informatie

Agriturismo La Torriola Italië Umbrië Todi

Agriturismo La Torriola Italië Umbrië Todi Agriturismo La Torriola Italië Umbrië Todi 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Agriturismo La Torriola - (Italië Umbrië Todi) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Italië VENETO LANDSCHAPPEN

Italië VENETO LANDSCHAPPEN Definitieve Toer Details... om mee te nemen op reis! Italië VENETO LANDSCHAPPEN Villa's van Palladio en Prosecco wijngaarden TELEFOONNUMMERS Gedurende de gehele fietstoer, kunt u contact met ons opnemen:

Nadere informatie

militaire Pegasusbridge fietst u langs de zandstranden van Quistreham en Colleville-Montgomery.

militaire Pegasusbridge fietst u langs de zandstranden van Quistreham en Colleville-Montgomery. Normandië 7 dagen groepsreis hotelfietsreis vanaf 559 Fietsen bij de invasiestranden Normandië wordt altijd direct in verband gebracht met D-day: 6 juni 1944. De fietsroutes gaan zelfs langs Omaha Beach,

Nadere informatie

S C.F.

S C.F. Ref. 4002 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Lucca Hotel te koop in het centrum van Lucca BESCHRIJVING

Nadere informatie

Romereis: infoavond. editie 2014

Romereis: infoavond. editie 2014 Romereis: infoavond editie 2014 Programma voor vanavond 1. Inleiding 2. Reisomstandigheden 3. Programma 4. Praktische informatie 5. Vragen 1. Inleiding welkom even voorstellen... 1. Inleiding - V. Claes

Nadere informatie

Kasteel Ammersoyen (5x) Kasteel Ammersoyen Bezoekerscentrum De Grote Rivieren Het dorp Rossum (1x) Kasteel Ammersoyen De zandmeren (1x) Kasteel

Kasteel Ammersoyen (5x) Kasteel Ammersoyen Bezoekerscentrum De Grote Rivieren Het dorp Rossum (1x) Kasteel Ammersoyen De zandmeren (1x) Kasteel Bezienswaardigheden 1. U raakt in gesprek met een toerist die op zoek is naar een bezienswaardigheid binnen de Bommelerwaard. Met een vragende blik stelt hij de vraag: Waar kan ik het beste naar toe gaan?

Nadere informatie

Dresden Elbe standplaats fietsreis 6 dagen

Dresden Elbe standplaats fietsreis 6 dagen Dresden Elbe standplaats fietsreis 6 dagen individuele fietsreis vanaf 356 Cultuur- & fietsreis langs de Elbe vanuit Hotel Maritim in Dresden Het gebied rond het meest zuidelijke deel van de Duitse Elbe

Nadere informatie

Moezel Metz Koblenz 8 dagen per trein

Moezel Metz Koblenz 8 dagen per trein Moezel Metz Koblenz 8 dagen per trein individuele fietsreis vanaf 787 Proeven van de Mosel, de mooiste plaatsen tussen Metz en Koblenz Per trein reis u snel en comfortabel naar Metz in Frankrijk, het startpunt

Nadere informatie

S C.F.

S C.F. Ref. 0128 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Assisi Exclusief huis te koop in Umbrië BESCHRIJVING

Nadere informatie