Rayon U13 / U15. Talentcup Rayonselecties meisjes. 17 november Sportopol Heerenveen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Rayon U13 / U15. Talentcup Rayonselecties meisjes. 17 november Sportopol Heerenveen"

Transcriptie

1

2 Rayon U13 / U15 Talentcup 2013 Rayonselecties meisjes 17 november 2013 Sportopol Heerenveen Versie IB

3 Voorwoord In de algemene vergadering van de NBB in het voorjaar 2009 is besloten dat de NBB de Talentcup niet meer zal organiseren. Daarna hebben de Rayons dit overgenomen. Nu de NBB op de AV van juni 2010 een nieuw beleid heeft vastgesteld worden de talentencups door de NBB en de Rayons samen georganiseerd. De vorige talentencups hebben iedere keer een selectie van talenten opgeleverd die later terug te zien waren in de Nationale senioren competitie en Nationale (jeugd)teams. De besturen van de Rayons hechten dan ook een grote waarde aan het organiseren van dit evenement. Spelers en speelsters binnen de Rayons kijken er naar uit hun talenten op de toernooien te etaleren en coaches / scouts van de Nationale Teams hebben tijdens deze toernooien de gelegenheid tot het volgen van de talenten. Uitslagen en dagverslagen zullen op de websites van de diverse Rayons en van de NBB: ( gepubliceerd worden. Wij wensen een ieder veel succes met de voorbereiding, ontwikkeling van de spelers en speelsters en hopen op een serie sportieve toernooien.

4

5 Belangrijke adressen Rayon Noord Coördinator Rayon Noord Ivo Buderman MU15 Coach: Joyce Bolman Coach: Gabriëlle van Duuren MU13 Coach: Hielke van Dijk Coach: Klaas Stoppels.

6 Aansprakelijkheid De organiserende instanties kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor verlies of diefstal van eigendommen van de deelneemsters/deelnemers, juryleden, begeleiding of arbiters, evenals voor eventueel opgelopen letsel of andere ongevallen gedurende de reis naar en het verblijf in of nabij de sportcentra waar de toernooien plaats vinden. De collectieve Ongevallenverzekering evenals de Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering van de NBB zijn van toepassing, voor zover daarvoor is voldaan aan de verzekeringsvoorwaarden. Veiligheid Bij brand zal u verzocht worden de sportaccommodatie te verlaten. Hiertoe krijgt u opdracht van de zaalwacht en/of beheerder. Samen zullen zij trachten een eventuele ontruiming op ordentelijke wijze te regelen; Om brand te voorkomen is het verboden te roken in de wedstrijdhal(len), de kleedruimten en gangen en de horeca ruimte van de sporthallen. Bij ongevallen dient u zich altijd te vervoegen bij de dienstdoende EHBO-er. Deze is zichtbaar aanwezig in de wedstrijdhal. Indien niet aanwezig t.g.v. een ander incident, kunt u ook de zaalwacht raadplegen; Bezoek aan de polikliniek van het ziekenhuis dient na consultatie van de EHBO-er te geschieden. Zij dragen zorg voor de juiste opvang; Draag zorg dat de ingang van de sportaccommodatie niet geblokkeerd wordt door foutief geparkeerde auto s en/of fietsen. In nood moet een ambulance of brandweer de sportaccommodatie en de ingang op een vlotte en juiste manier kunnen bereiken; Aanwijzingen van de lokale organisatie dienen opgevolgd te worden. Overige punten van orde De coaches c.q. begeleiding van de deelnemende teams dienen zich minimaal dertig (30) minuten voor aanvang van de eerste wedstrijd te melden bij de wedstrijdleiding. De arbiters dienen zich minimaal dertig (30) minuten voor de eerste door hen te leiden wedstrijd te melden bij de wedstrijdleiding; Het is niet toegestaan om: - met straatschoeisel de wedstrijdvelden te betreden; - etenswaren mee te nemen in de speelzaal; - te roken in speelzaal, kleedkamers, kantine en/of op de tribunes Deponeer afval in de daarvoor bestemde afvalbakken; Houdt in het bijzonder de kleedkamers schoon; Laat geen waardevolle spullen achter in kleedkamers tijdens en na afloop van het toernooi; Alle betrokkenen dienen de aanwijzingen van de beheerder(s) van de Sport accommodaties en zaalwacht/toezicht op te volgen; Coaches en begeleiding van de selecties zijn verantwoordelijk voor het gedrag van hun speelsters/spelers gedurende het gehele toernooi; Vervoer naar het toernooi wordt door de deelnemende teams zelf georganiseerd.

7 Wedstrijdverslagen binnen 2 dagen na afloop van het toernooi mailen naar de Rayon toernooicoördinator. In de sporthal is een sportfoyer aanwezig. Deze dag zal de foyer vanaf 8.30 voor iedereen geopend zijn. Om het voor iedereen leuk te houden vragen wij u om meegebrachte drankjes en andere producten die tijdens de wedstrijden nodig zijn om die ook daadwerkelijk in de sportzaal te gebruiken. Zodat de horecagelegenheid gebruikt kan worden waarvoor hij is. REGLEMENT NBB U13 / U15 TALENTEN CUP 2012, Deelname aan het toernooi: Aan de NBB U13 Talentendag 2013 mogen uitsluitend speelsters deelnemen die geboren zijn op of na 1 januari 2000 Aan de NBB U15 Talenten Cup 2013 mogen uitsluitend speelsters deelnemen die geboren zijn op of na 1 januari Speelsters welke al deel uit maken van de Nederlandse Selectie U zijn niet speelgerechtigd tijdens het toernooi. Kosten toernooi: De kosten van het organiserende Rayon worden door het organiserende Rayon gedragen. De reis- en overige kosten komen voor rekening van de deelnemende rayons/teams. Speelgerechtigheid: De Rayons zien er op toe dat alleen speelsters en spelers welke de juiste leeftijd hebben deelnemen aan de toernooien. Teamsamenstelling: Teams dienen minimaal uit vijf (5) speelsters/spelers te bestaan. Per team kunnen maximaal veertien (14) speelsters/spelers worden opgegeven. Per wedstrijd mogen maximaal twaalf (12) speelsters/spelers op het scoresheet vermeldt worden en deelnemen aan de wedstrijd. Wedstrijdformulier: Het wedstrijdformulier dient telkens vijftien (15) minuten voor aanvang van de wedstrijd door de coach c.q. begeleiding te zijn ingevuld. Niet opkomen: Teams die niet in reserve tenue verschijnen, terwijl dit volgens het reglement noodzakelijk is, worden beschouwd als niet te zijn opgekomen; Teams dienen vijf (5) minuten voor aanvang van de wedstrijd bij het speelveld aanwezig te zijn. Teams die hierbij in gebreke blijven worden beschouwd als niet te zijn opgekomen. De wedstrijden waarin een team niet opkomt worden niet opnieuw vastgesteld. Het team dat opgekomen is wint de wedstrijd met Het niet opgekomen team wordt bestraft met -2 punten en zal bij gelijk resultaat altijd het laatste zijn. Arbitrage en jury: De scheidsrechters worden aangewezen door de Rayon Scheidsrechterscommissie van het organiserende Rayon.

8 De lokale organisatie (of Rayon) levert de juryleden. Ballen: De deelnemende teams dienen zelf voor inspeelballen te zorgen. De lokale organisatie (of Rayon) levert de leren wedstrijdballen. WEDSTRIJDREGLEMENT NBB U13/U15 TALENTEN CUP 2012 Spelregels: Er wordt gespeeld met de FIBA-spelregels. Toelichting: Speeltijd: De wedstrijden bestaan uit 4 perioden van 8 minuten 'levende speeltijd'. De speeltijd per wedstrijd is 1 ½ uur. Na 1 ½ eindigt de wedstrijd. De tijd van 1 ½ uur wordt centraal aangegeven. Pauzes: Tussen de 1 e en 2 e en tussen de 3 e en 4 e periode is een pauze van 2 minuten toegestaan. Tussen de 2 e en 3 e periode is een pauze van 10 minuten toegestaan. Secondenregels: Er wordt met de 3, 5, 8 en 24 seconden regels gespeeld. Gelijk eindigen: Indien de stand na afloop van de reguliere speeltijd gelijk is, krijgt elk team 1 wedstrijdpunt en worden er geen verlengingen gespeeld. Uitzondering: Reserve tenues: Bij kleding van gelijke kleur speelt het als tweede genoemde team in reserve tenue. Persoonlijke fouten: Een speler/speelsters mag per wedstrijd maximaal 4 persoonlijke fouten krijgen. Teamfouten: Per periode mogen per team maximaal 4 fouten gemaakt worden. Daarna is het voor elke fout 2 vrije worpen. Diskwalificatie: Indien een speelster/speler of coach/begeleidster/begeleider in een wedstrijd wordt gediskwalificeerd is hij/zij, op grond van artikel A49 van het reglement Tucht- en Geschillenrechtspraak, automatisch geschorst voor de volgende wedstrijd. Tevens zal hiervan melding worden gemaakt bij de Tucht- en Geschillencommissie van de NBB. Protest: Uitsluitend administratieve protesten kunnen worden geaccepteerd. Deze dienen binnen vijf (5) minuten na afloop van de betreffende wedstrijd bij de wedstrijdleiding te worden ingediend.

9 Competitie: Er wordt een halve competitie gespeeld verdeeld over twee toernooidagen. Wedstrijdpunten: Het team dat een wedstrijd wint, krijgt 2 wedstrijdpunten. De teams die een wedstrijd gelijk spelen, krijgen elk 1 wedstrijdpunt. Het team dat een wedstrijd verliest, krijgt geen wedstrijdpunten. Line Up: Voor aanvang en na afloop van de wedstrijd wordt door beide teams een line up uitgevoerd. Beide teams, inclusief de coaches/begeleiding, geven elkaar in een line up de hand, waarbij als laatste de scheidrechters, die zich bij de jury tafel hebben opgesteld, ook een hand krijgen. Slotbepaling: In alle gevallen waarin dit reglement niet voorziet beslist de wedstrijdleiding. 4e Toernooidag NBB U13 / U15 talentencup 2013 Organisatie: Rayon Noord Datum: zondag Sporthal: Sportopol Adres: Abe Lenstra Boulevard 23 Q (ingang S) Plaats: 8448 JA Heerenveen Telefoon: Routebeschrijving Bereikbaar per openbaar vervoer met trein en bus, lijn 16 (uitstaphalte: De Kamp). Vanuit Leeuwarden/Zwolle: afslag Heerenveen/Oranjewoud, richting Heerenveen,onderaan de afrit rechts af en vervolgens gelijk weer rechts af. Daarna is het de eerste straat links. Zie ook (is de vroegere naam) Wedstrijdprogramma

10 Tijd Veld U13/U15 Ploeg A Ploeg B Uitslag A Uitslag B U13 Noord Holland Noord U15 Noord Holland Noord U13 Zuid Oost U15 Zuid Oost U13 West Noord Holland U15 West Noord Holland U13 Noord Zuid U15 Noord Zuid U13 Oost West U15 Oost West Uitslagen U13 MEISJES HOLLAND HOLLAND OOST WEST ZUID OOST WEST ZUID

11 Uitslagen U15: MEISJES HOLLAND OOST WEST ZUID HOLLAND OOST WEST ZUID

Mix U14 & U16 Rebound 73

Mix U14 & U16 Rebound 73 1 1 e TOERNOOI Mix U14 & U16 Rebound 73 Sportcomplex: De Sypel, Harderwijk Maandag 23 december 2013 Versie 2 d.d. 26-11-2013 1 2 BELANGRIJKE GEGEVENS: Coordinator Rebound 73: Sporthal: Scheidsrechters:

Nadere informatie

Battle of Talents. 14 februari Tubbergen 20 maart Barendrecht Vrouwen U14 & U15

Battle of Talents. 14 februari Tubbergen 20 maart Barendrecht Vrouwen U14 & U15 Battle of Talents 14 februari Tubbergen 20 maart Barendrecht Vrouwen U14 & U15 Locatie Tubbergen Locatie Barendrecht Burgemeester Verdegaalhal Sporthal de Driesprong Pastoor Bloemenstraat 1, Marijkesingel

Nadere informatie

VOORRONDE NATIONALE BEKERCOMPETITIE

VOORRONDE NATIONALE BEKERCOMPETITIE VOORRONDE NATIONALE BEKERCOMPETITIE 2017-2018 MANNEN SENIOREN POULE D ZATERDAG 2 SEPTEMBER 2017 SPORTHAL TUINWIJK TE BERGEN OP ZOOM NEDERLANDSE BASKETBALL BOND AFDELING ZUID WBB Giants VOORWOORD Op zaterdag

Nadere informatie

FINALEDAG. Rayon Noord NBB

FINALEDAG. Rayon Noord NBB FINALEDAG NNK U12, BEKERFINALES M14, 16, 18 FINALES DS 1 EN HS 1 Rayon Noord 10 mei 2014 in Sporthal Vinkhuizen te Groningen Sporthal Vinkhuizen Rayon Noord NBB Radiumstraat 150 Postbus 4256 9743 SV Groningen

Nadere informatie

VOORRONDE NATIONALE BEKERCOMPETITIE

VOORRONDE NATIONALE BEKERCOMPETITIE VOORRONDE NATIONALE BEKERCOMPETITIE 2016-2017 VROUWEN SENIOREN/VROUWEN U22 POULE B ZATERDAG 3 SEPTEMBER 2016 SPORTHAL DE CROSSER TE WERKENDAM NEDERLANDSE BASKETBALL BOND AFDELING ZUID BC VIRTUS VOORWOORD

Nadere informatie

VOORRONDE NATIONALE BEKERCOMPETITIE

VOORRONDE NATIONALE BEKERCOMPETITIE VOORRONDE NATIONALE BEKERCOMPETITIE 2016-2017 MANNEN SENIOREN POULE D MANNEN U18 POULE B ZATERDAG 3 SEPTEMBER 2016 SPORTHAL TUINWIJK TE BERGEN OP ZOOM NEDERLANDSE BASKETBALL BOND AFDELING ZUID WBB GIANTS

Nadere informatie

RAYON Kwalificatie toernooi voor de NJK

RAYON Kwalificatie toernooi voor de NJK RAYON ZUID NEDERLANDSE BASKETBALL BOND RAYON Kwalificatie toernooi voor de NJK Jongens onder 12 Meisjes onder 14 Meisjes onder 16 en 18 20 en 21 april 2013 In Sporthal t Zand te Bakel VOORWOORD Welkom

Nadere informatie

Afdeling Zuid. Plaatsingstoernooi NJK VROUWEN U14 EN U mei 2017 sporthal Die Heygrave in Vlijmen

Afdeling Zuid. Plaatsingstoernooi NJK VROUWEN U14 EN U mei 2017 sporthal Die Heygrave in Vlijmen Afdeling Zuid Plaatsingstoernooi NJK VROUWEN U14 EN U12 2017 13 mei 2017 sporthal Die Heygrave in Vlijmen VOORWOORD Welkom op het plaatsingstoernooi Vrouwen U14 en U12, Op zaterdag 13 mei a.s. zullen de

Nadere informatie

Nederlandse Jeugd Kampioenschappen 2014. Vrouwen en Mannen U12. Zaterdag 31 mei 2014. Sporthal Vinkhuizen Groningen

Nederlandse Jeugd Kampioenschappen 2014. Vrouwen en Mannen U12. Zaterdag 31 mei 2014. Sporthal Vinkhuizen Groningen Nederlandse Jeugd Kampioenschappen 2014 Vrouwen en Mannen U12 Zaterdag 31 mei 2014 Sporthal Vinkhuizen Groningen VOORWOORD Beste Clubs, De Nederlandse Jeugdkampioenschappen zullen georganiseerd worden

Nadere informatie

Einde Seizoen Toernooi

Einde Seizoen Toernooi Organiseert: Te houden op: zaterdag 14 Juni 2014 Einde Seizoen Toernooi Sporthal de Fazant te Hellevoetsluis I n h o u d s o p g a v e Pagina 1: Pagina 2: Pagina 3: Pagina 4: Voorwoord Routebeschrijving

Nadere informatie

REGIO BEKERTOERNOOI. Halve Finale Zaterdag 19 april Finale Zaterdag 24 mei 2014 (onder voorbehoud)

REGIO BEKERTOERNOOI. Halve Finale Zaterdag 19 april Finale Zaterdag 24 mei 2014 (onder voorbehoud) REGIO BEKERTOERNOOI Finale Zaterdag 19 april 2014 Finale Zaterdag 24 mei 2014 (onder voorbehoud) UITSLAGEN 11 + 12 JAN 2014 poule veld Waddixnveen Uitslagen 09.15 uur X2 A 1 Wadd Flyers 2 Lokomotief 2

Nadere informatie

Inhoudsopgave INHOUDSOPGAVE... VOORWOORD... ROUTEBESCHRIJVING... ... 4

Inhoudsopgave INHOUDSOPGAVE... VOORWOORD... ROUTEBESCHRIJVING... ... 4 1 Inhoudsopgave INHOUDSOPGAVE... 2 VOORWOORD... 3 ROUTEBESCHRIJVING... Adresgegevens... Routebeschrijving eigen vervoer... Routebeschrijving openbaar vervoer... Parkeren...... Plattegrond... ALGEMENE INFORMATIE...

Nadere informatie

Programmaboekje toernooi 28 en 29 mei 2016

Programmaboekje toernooi 28 en 29 mei 2016 Elke dag maken we de wereld een beetje schoner DAS DELFT NEW SELECTION TOERNOOI Telefoon : 070-3873837 E-mail: info@cleanall.nl Programmaboekje toernooi 28 en 29 mei 2016 2 15 INHOUDSOPGAVE Pagina 3: Voorwoord

Nadere informatie

Weerter Scholen Toernooi Basketball

Weerter Scholen Toernooi Basketball Weerter Scholen Toernooi 2017 Basketball mede mogelijk gemaakt door Basketball Promotie Limburg/ Basketball Academie Limburg www.basketballpromotielimburg.nl VOORWOORD Beste deelnemer, na een jaar hard

Nadere informatie

Schoolbasketbaltoernooi 2011

Schoolbasketbaltoernooi 2011 De schoolbasketbalcommissie dankt voor hun medewerking: de scheidsrechters van de basketbalvereniging 'De Dunckers' de ambtenaren van de dienst MO, afdeling beheer en exploitatie. de beheerders van Dudok

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement

Huishoudelijk reglement Toernooireglement De wedstrijden worden volgens de algemeen geldende KNVB-regels gespeeld, maar omdat ieder team meerdere wedstrijden moet spelen, is de lengte van de wedstrijden aangepast. De speeltijd

Nadere informatie

Schoolbasketbaltoernooi

Schoolbasketbaltoernooi Schoolbasketbaltoernooi Donderdag 27 december 2018 Sportcentrum de Waterkanten Sportlaan 21, 2163 VA Lisse Schoolbasketbal.lisse@gmail.com Beste ouders, verzorgers, coaches, Ook dit jaar wordt het schoolbasketbaltoernooi

Nadere informatie

Handleiding. Mini-competitie in toernooivorm. Afdeling Oost Nederlandse Basketball Bond

Handleiding. Mini-competitie in toernooivorm. Afdeling Oost Nederlandse Basketball Bond Handleiding Mini-competitie in toernooivorm Afdeling Oost Nederlandse Basketball Bond Versie: 19 augustus 2015 Inleiding De minicompetitie in toernooivorm is opgezet door Rayon Oost in de jaren 90. Het

Nadere informatie

SCHOOLBASKETBAL TOERNOOI

SCHOOLBASKETBAL TOERNOOI SCHOOLBASKETBAL TOERNOOI 2014 SCHOOLBASKETBALTOERNOOI 2014 Welkom op het Schoolbasketbaltoernooi 2014. Weinig veranderingen ten opzichte van de afgelopen jaren, de opzet van toernooi is gelijk gebleven,

Nadere informatie

Wedstrijdreglement. 3 Wedstrijdreglement. Hoofdstuk 5 Volleybal Nationale Jeugdkampioenschappen. Versie juni

Wedstrijdreglement. 3 Wedstrijdreglement. Hoofdstuk 5 Volleybal Nationale Jeugdkampioenschappen. Versie juni 3 Wedstrijdreglement Hoofdstuk 5 Volleybal Nationale Jeugdkampioenschappen Versie juni 2014 1 Inhoud 3.5.1 Algemeen... 3 3.5.2 Opbouw... 3 3.5.3 Inschrijven... 3 3.5.4 Samenstellen team... 4 3.5.5 Deelname

Nadere informatie

MEISJES MIDWINTER TOERNOOI ZATERDAG 3 FEBRUARI

MEISJES MIDWINTER TOERNOOI ZATERDAG 3 FEBRUARI F C HARLINGEN FC HARLINGEN MEISJES MIDWINTER TOERNOOI ZATERDAG 3 FEBRUARI 2018 Voorwoord. Beste sportvrienden, In navolging op het fc Harlingen jeugdtoernooi dat al sinds vele jaren het sluitstuk van de

Nadere informatie

TALENT TROPHY D.O.S.C

TALENT TROPHY D.O.S.C TALENT TROPHY D.O.S.C. 25-06-2016 DOSC Contactgegevens Adresgegevens Sportpark Den Dolder Paviljoen D.O.S.C. Willem Arntszlaan 96 3734 EJ Den Dolder Telefoonnummers Paviljoen: 030 225 78 35 Bestuurskamer:

Nadere informatie

Namens de jeugdcommissie van BVV Barendrecht heten we u van harte welkom op sportpark De Bongerd op een van onze jeugdtoernooien.

Namens de jeugdcommissie van BVV Barendrecht heten we u van harte welkom op sportpark De Bongerd op een van onze jeugdtoernooien. WELKOM, Namens de jeugdcommissie van BVV Barendrecht heten we u van harte welkom op sportpark De Bongerd op een van onze jeugdtoernooien. BVV Barendrecht is een grote vereniging met meer dan 2.000 leden.

Nadere informatie

TIP: Laat geen waardevolle voorwerpen achter in de kleedlokalen!

TIP: Laat geen waardevolle voorwerpen achter in de kleedlokalen! WEDSTRIJDREGLEMENT 1. Elke vereniging wordt verzocht zich bij aankomst te melden bij de wedstrijdleiding. Zij krijgen dan tevens de wedstrijdbriefjes voor de verenigingsscheidsrechters. 2. Alle wedstrijden

Nadere informatie

Namens de jeugdcommissie van BVV Barendrecht heten we u van harte welkom op sportpark De Bongerd op een van onze jeugdtoernooien.

Namens de jeugdcommissie van BVV Barendrecht heten we u van harte welkom op sportpark De Bongerd op een van onze jeugdtoernooien. WELKOM, Namens de jeugdcommissie van BVV Barendrecht heten we u van harte welkom op sportpark De Bongerd op een van onze jeugdtoernooien. BVV Barendrecht is een grote vereniging met meer dan 2.000 leden.

Nadere informatie

Programmaboekje schoolvolleybal Basisscholen toernooi oktober Aanvang wedstrijden (14.30 uur)

Programmaboekje schoolvolleybal Basisscholen toernooi oktober Aanvang wedstrijden (14.30 uur) Programmaboekje schoolvolleybal 2017 Basisscholen toernooi 2017 25 oktober 2017 Aanvang wedstrijden (14.30 uur) Locatie: Sporthal Midland Zangvogelweg 140 Amersfoort Beste deelnemers, Voor jullie ligt

Nadere informatie

Ries van Dijk Toernooi 2018 VSV Vreeswijk

Ries van Dijk Toernooi 2018 VSV Vreeswijk Reglementen Ries van Dijk Toernooi 2018 Zaterdag 9 juni 2018 en Zondag 10 juni 2018 Pagina 1 Inhoud Huishoudelijk reglement... 3 Toernooireglement... 4 Algemene opmerkingen voor leiders, begeleiders, spelers...

Nadere informatie

Namens de jeugdcommissie van BVV Barendrecht heten we u van harte welkom op sportpark De Bongerd op een van onze jeugdtoernooien.

Namens de jeugdcommissie van BVV Barendrecht heten we u van harte welkom op sportpark De Bongerd op een van onze jeugdtoernooien. WELKOM, Namens de jeugdcommissie van BVV Barendrecht heten we u van harte welkom op sportpark De Bongerd op een van onze jeugdtoernooien. BVV Barendrecht is een grote vereniging met meer dan 2.000 leden.

Nadere informatie

AVK junioren JO

AVK junioren JO AVK junioren JO17 2017 Sportpark Emiclear Hoolesteeg 6 Amersfoort Voorwoord Beste voetballiefhebber, Voor u ligt het programmaboekje van het Amersfoortse 2017 voor JO17 junioren, dat gehouden wordt op

Nadere informatie

REGLEMENT ADMINISTRATIEVE HEFFINGEN

REGLEMENT ADMINISTRATIEVE HEFFINGEN REGLEMENT ADMINISTRATIEVE HEFFINGEN Uitgave November 2011 Administratieve Heffingen en Boetes 2011-2012 pag. 1-7 9. Reglement Boetes en Heffingen Rayon West 9.1 ALGEMEEN 990 Indien betalingstermijn van

Nadere informatie

VIF Recreanten Koppeltoernooi 2008

VIF Recreanten Koppeltoernooi 2008 Programmaboekje VIF Recreanten Koppeltoernooi 2008 5 april 2008 Welkom op ons VIF toernooi! Het is alweer de 12 e keer dat wij dit toernooi organiseren en ook dit jaar spelen we weer volgens het beproefde

Nadere informatie

PROVINCIAAL SCHOOLKORFBAL WEDSTRIJDREGLEMENT

PROVINCIAAL SCHOOLKORFBAL WEDSTRIJDREGLEMENT WEDSTRIJDREGLEMENT PROVINCIAAL SCHOOLKORFBAL artikel 1. artikel 2 artikel 3. artikel 4. artikel 5. artikel 6. De wedstrijden worden gespeeld volgens de officiële reglementen van het KNKV en de officiële

Nadere informatie

Dames Jeugd Challenge

Dames Jeugd Challenge Dames Jeugd Challenge < 16 jaar, < 14 jaar, < 12 jaar Speelschema Ronde 1 = nr. 2 voorgaande challenge nummer 3 voorgaande challenge Ronde 2 = verliezer ronde 1 winnaar voorgaande challenge Ronde 3 = winnaar

Nadere informatie

Streetball. Amstelveen

Streetball. Amstelveen Streetball Amstelveen 13 juni 2014 Voorwoord Gefeliciteerd finalisten en begeleiders! Tijdens Olympic Moves The School Final in het Olympisch Stadion in Amsterdam op 13 juni a.s. strijden jullie tegen

Nadere informatie

www.vsts.nl TopJeugdToernooi_2008.indd 1 15-12-2008 19:04:36

www.vsts.nl TopJeugdToernooi_2008.indd 1 15-12-2008 19:04:36 e TopJeugdtoernooi 15 www.vsts.nl TopJeugdToernooi_2008.indd 1 15-12-2008 19:04:36 15 e TopJeugdToernooi Dit jaar organiseert alweer voor de 15 e keer het Topjeugdtoernooi. Dit toernooi is bedoeld als

Nadere informatie

Jeugd basketball toernooi 2015

Jeugd basketball toernooi 2015 Jeugd basketball toernooi 2015 Voorwoord JBC Noorderhaven is een bloeiende basketballvereniging uit Julianadorp. Naast de senioren heren en dames teams heeft de vereniging in alle leeftijdsklassen jeugdteams.

Nadere informatie

13 e S.V.G. Zoontjens G-voetbalcup

13 e S.V.G. Zoontjens G-voetbalcup 13 e S.V.G. Zoontjens G-voetbalcup SVG ZOONTJENS G-VOETBAL CUP 2 INHOUDSOPGAVE 1. Inhoudsopgave pag. 3 2. Voorwoord pag. 5 3. Informatie pag. 6 4. Dagprogramma pag. 7 5. Indeling poules kleedkamers pag.

Nadere informatie

Om deze dag soepel te laten verlopen, vragen wij u goede notie te nemen van de nu volgende gedragscode en aandachtspunten.

Om deze dag soepel te laten verlopen, vragen wij u goede notie te nemen van de nu volgende gedragscode en aandachtspunten. Van de organisatie Om het kwalificatietoernooi in goede banen te leiden, zijn de belangrijkste zaken op een rijtje gezet. Hieronder vinden jullie de gedragscode, aandachtspunten, deelname en reglement

Nadere informatie

Indeling Helios Meisjes Toernooi 2017 MO11

Indeling Helios Meisjes Toernooi 2017 MO11 Indeling Helios Meisjes Toernooi 2017 MO11 Poule A Rohda Raalte 1 Helios 1 Oeken-Brummen 1 Poule B Helios JO11-8M Voorwaarts vrij Excelsior R. Rohda Raalte 2 Luctor 1 Luctor 2 Poule Tijd Veld Thuis Gasten

Nadere informatie

PROGRAMMA. 1e PPSC GIRLS MIDWINTER TOERNOOI 2019 ZATERDAG 12 JANUARI

PROGRAMMA. 1e PPSC GIRLS MIDWINTER TOERNOOI 2019 ZATERDAG 12 JANUARI P P S C SCHIEDAM PROGRAMMA 1e PPSC GIRLS MIDWINTER TOERNOOI 2019 ZATERDAG 12 JANUARI Voorwoord Hartelijk welkom op het 1 e PPSC Girls Midwinter toernooi 2019. Dit jaar wordt er voor het eerst op PPSC een

Nadere informatie

Reglement Streetsoccertoernooi 2018

Reglement Streetsoccertoernooi 2018 Reglement Streetsoccertoernooi 2018 De inschrijving voor deelname aan het Rotary streetsoccertoernooi 2018 verloopt via formdesk. De schoolsport coördinator ontvangt de link waar men zich kan inschrijven.

Nadere informatie

TOERNOOI. C en B JUNIOREN

TOERNOOI. C en B JUNIOREN TOERNOOI C en B JUNIOREN Welkom op het C en B - JUNIOREN Toernooi van SSV 65. Dit is de 3 e editie van een jaarlijks terugkerend evenement. Op deze dag worden 2 Toernooien gespeeld, s ochtends de C-junioren

Nadere informatie

WELKOM OP SPORTPARK OLYMPUS NAMENS ONZE SPONSOREN

WELKOM OP SPORTPARK OLYMPUS NAMENS ONZE SPONSOREN v.v. VOP Amersfoort Willem Boute MO13 Toernooi 27 mei WELKOM OP SPORTPARK OLYMPUS NAMENS ONZE SPONSOREN Welkom! Weer een seizoen wat nagenoeg afgelopen is. Wat gaat de tijd snel als het leuk is. Sommige

Nadere informatie

Sportpark De Groote Stee Smeetlandseweg 15 Rotterdam IJsselmonde

Sportpark De Groote Stee Smeetlandseweg 15 Rotterdam IJsselmonde IJ.V.V. de ZWERVERS Sportpark De Groote Stee Smeetlandseweg 15 Rotterdam IJsselmonde 2 e Pinksterdag, maandag 20 mei 2013 Op maandag 20 mei 2013 wordt bij onze voetbalvereniging IJ.V.V. de Zwervers een

Nadere informatie

Voorwoord. Heel veel plezier en tot vrijdag 10 juni! Epke Zonderland

Voorwoord. Heel veel plezier en tot vrijdag 10 juni! Epke Zonderland Emergohal Floorball Voorwoord Gefeliciteerd met het bereiken van Olympic Moves The School Final! Uit de ruim 85 regionale finales hebben 6000 scholieren zich gekwalificeerd voor de landelijke finale, Olympic

Nadere informatie

Voorwoord. Heel veel plezier en tot vrijdag 10 juni! Epke Zonderland

Voorwoord. Heel veel plezier en tot vrijdag 10 juni! Epke Zonderland AAC Atletiek Voorwoord Gefeliciteerd met het bereiken van Olympic Moves The School Final! Uit de ruim 85 regionale finales hebben 6000 scholieren zich gekwalificeerd voor de landelijke finale, Olympic

Nadere informatie

Henk Droste JO-9 Toernooi

Henk Droste JO-9 Toernooi Henk Droste JO-9 Toernooi 21 ste Editie Hoofdsponsor Slagerij Hemmer 20 mei 2017 Voorwoord Beste sportvrienden, Namens het bestuur van V.V. STEVO heten wij jullie van harte welkom op ons sportcomplex 'de

Nadere informatie

Programmaboekje zaalvoetbaltoernooi 2016

Programmaboekje zaalvoetbaltoernooi 2016 Programmaboekje zaalvoetbaltoernooi 2016 Sporthal Welgelegen, Utrecht 21 februari 2016 Groep A Ik trainee meer LIC 2 FC BT Utrecht Groep B The Champs LIC 1 OLD STARS Douane Schiphol Pax LIC 3 1. Welkomstwoord

Nadere informatie

Toernooireglement 2019

Toernooireglement 2019 Toernooireglement 2019 Tijdig aanwezig en melden - Teams dienen zich uiterlijk 30 minuten voor hun eerste wedstrijd te melden bij het wedstrijdbureau in de kantine. De wedstrijden beginnen 1 juni 2019

Nadere informatie

15 JUNI 2019 vv D OLDE VESTE 54

15 JUNI 2019 vv D OLDE VESTE 54 15 JUNI 2019 vv D OLDE VESTE 54 HOOFDSPONSOREN vv D OLDE VESTE 54 Voorwoord Voorwoord Beste sportvrienden, Welkom op het Sportpark Parallelweg bij het Rinus Michels Toernooi 2019, dit jaar georganiseerd

Nadere informatie

Meisjes toernooi. organisatie v.v. Heerde. Heerde. ZATERDAG 3 Juni. Sportpark Molenbeek

Meisjes toernooi. organisatie v.v. Heerde. Heerde. ZATERDAG 3 Juni. Sportpark Molenbeek Meisjes toernooi ZATERDAG 3 Juni organisatie v.v. Heerde Sportpark Molenbeek Heerde Beste sportvrienden, Hartelijk welkom op het sportpark Molenbeek te Heerde. Op zaterdag 3 juni zal het meisjes toernooi

Nadere informatie

RKDEO. : Sportcomplex de Roggewoning Opgericht : 10 maart 1912 Adres : Buurtweg 117 Plaats : Wassenaar MEISJESTOERNOOI. Telefoon :

RKDEO. : Sportcomplex de Roggewoning Opgericht : 10 maart 1912 Adres : Buurtweg 117 Plaats : Wassenaar MEISJESTOERNOOI. Telefoon : Terrein RKDEO : Sportcomplex de Roggewoning Opgericht : 10 maart 1912 Adres : Buurtweg 117 Plaats : Wassenaar MEISJESTOERNOOI Telefoon : 070-5171083 Donderdag 25 mei 2017 Hemelvaartsdag Inhoud Welkom 3

Nadere informatie

15 e ASC Nieuwland Jeugdtoernooi

15 e ASC Nieuwland Jeugdtoernooi 15 e ASC Nieuwland Jeugdtoernooi zaterdag 20 mei 2017 JO12-13 toernooi Sportpark ASC Nieuwland Laan van Duurzaamheid 10 3824 DZ Amersfoort T: 033 4565077 Welkomstwoord Beste sportvrienden. Namens ASC Nieuwland

Nadere informatie

4. Deelnemende teams. 5. Speeldata. 6. Wedstrijdprogramma. De volgende teams nemen deel aan de pilot competitie voor E -pupillen

4. Deelnemende teams. 5. Speeldata. 6. Wedstrijdprogramma. De volgende teams nemen deel aan de pilot competitie voor E -pupillen 4. Deelnemende teams De volgende teams nemen deel aan de pilot competitie voor E -pupillen AFC Ajax E1 AFC Ajax E2 AZ-FCM/Dichtbij.nl E1 DCG-AORC/Lebo Vastgoed E1 HV/Veerhuys E1 Koninklijke HFC E1 Heerhugowaard

Nadere informatie

Schoolkorfbal toernooi

Schoolkorfbal toernooi Schoolkorfbal toernooi Programma boekje 2, 3 & 4 oktober 2018 Beste deelnemers, begeleiders en supporters Hartelijk welkom bij het jaarlijks terugkerend schoolkorfbal toernooi. Korfbal vereniging VIKO

Nadere informatie

Groep 7 Woensdag 27 maart 2019

Groep 7 Woensdag 27 maart 2019 Groep 7 Woensdag 27 maart 2019 Excelsior Maassluis Lavendelstraat 2 Maassluis https://www.excelsior-m.nl/groep7/ Welkom! Voor het 4 de jaar op rij wordt het schoolvoetbaltoernooi gezamenlijk georganiseerd

Nadere informatie

LAATSTE NIEUWS UITSLAGEN RAYON WEST FINALS 2014. Rayon E-Info 12 MEI 2014

LAATSTE NIEUWS UITSLAGEN RAYON WEST FINALS 2014. Rayon E-Info 12 MEI 2014 LAATSTE NIEUWS UITSLAGEN RAYON WEST FINALS 2014 FINALS HEREN SEN Binnenland 2 - UVV S.V.O. Ba 1 70-61 FINALS DAMES SEN Binnenland 2 - Forwodians 1 55-44 FINALS HEREN U22 River Trotter 1 - Rotterdam Bas

Nadere informatie

REGIO BEKERTOERNOOI. Zaterdag 13 september 2014 Zaterdag 10 januari 2015 Zaterdag 4 april 2015 Zaterdag 23 mei 2015 (onder voorbehoud)

REGIO BEKERTOERNOOI. Zaterdag 13 september 2014 Zaterdag 10 januari 2015 Zaterdag 4 april 2015 Zaterdag 23 mei 2015 (onder voorbehoud) REGIO BEKERTOERNOOI Zaterdag 13 september 2014 Zaterdag 10 januari 2015 Zaterdag 4 april 2015 Zaterdag 23 mei 2015 (onder voorbehoud) INDELING POULES Poule J8 A Poule J8 B Poule J8 C Bouncers Bask Cady

Nadere informatie

Programmaboekje schoolvolleybal 2018

Programmaboekje schoolvolleybal 2018 Programmaboekje schoolvolleybal 2018 Basisscholen toernooi 2018 31 oktober 2018 Aanvang wedstrijden (14.30 uur) Locatie: Sportcomplex Amerena Velduil 2 Amersfoort Beste deelnemers, Voor jullie ligt het

Nadere informatie

Programmaboekje schoolvolleybal 2018

Programmaboekje schoolvolleybal 2018 Programmaboekje schoolvolleybal 2018 Basisscholen toernooi 2018 31 oktober 2018 Aanvang wedstrijden (14.30 uur) Locatie: Sportcomplex Amerena Velduil 2 Amersfoort Beste deelnemers, Voor jullie ligt het

Nadere informatie

Sportpark Het Hoge Land Berkel en Rodenrijs

Sportpark Het Hoge Land Berkel en Rodenrijs de Cup met de kleine oren De is in het seizoen 20122013 gewonnen door: Soccer Boys voor C junioren en D, E en F pupillen Sportvereniging T.O.G.B. Voetbalvereniging C.V.V. Berkel Sportpark Het Hoge Land

Nadere informatie

Regio Finale Schoolhandbal 27 mei 2015 Meisjes en Jongens Regio Oost (Zutphen)

Regio Finale Schoolhandbal 27 mei 2015 Meisjes en Jongens Regio Oost (Zutphen) Regio Finale Schoolhandbal 27 mei 2015 Meisjes en Jongens Regio Oost (Zutphen) Hallo sportvrienden, Hierbij ontvangen jullie de informatie voor de Regio Finale Schoolhandbal 2015 Oost (Zutphen) Welke gehouden

Nadere informatie

Bakkerij Paul Schalke E1 & F1 selectie toernooi

Bakkerij Paul Schalke E1 & F1 selectie toernooi Bakkerij Paul Schalke E1 & F1 selectie toernooi Deelnemende F1 teams Barendrecht F1 Haaglandia F1 De Graafschap F1 HVV F1 Den Hoorn F1 Katwijk F1 DHC F1 Leerdam Sport F1 DSO F1 Pinas Sports Academy F1

Nadere informatie

vvvierpolders Jeugdtoernooien 2017

vvvierpolders Jeugdtoernooien 2017 vvvierpolders Jeugdtoernooien 2017 Zaterdag 20 mei 2017 Vierpolders JO 9 - JO11- JO15 Donderdag 25 mei 2017 Vierpolders JO13 - JO17 - JO19 www.vvvierpolders.nl Inhoud Welkom. 3 Mededelingen en routebeschrijving.

Nadere informatie

Wedstrijdreglement BZA

Wedstrijdreglement BZA Wedstrijdreglement BZA Algemeen 1. Het Bedrijfs - & Zomeravondvoetbal 2013 - nader te noemen BZA wordt namens ZVV Urk door de Commissie Recreatief georganiseerd. De organisatie heeft het mandaat om beslissingen

Nadere informatie

GOODWILL JEUGDTOERNOOI JO15 jeugd toernooi 2018

GOODWILL JEUGDTOERNOOI JO15 jeugd toernooi 2018 Inhoudsopgave 1. Deelnemende verenigingen 2 2. Kleedkamerindeling 2 3. Toernooi reglement 3 4. Veldindeling JO-15 toernooi zaterdag 16 juni 2018 4 5. Poule-indeling en wedstrijdschema JO-15 teams zaterdag

Nadere informatie

Dag der Kampioenen 2015

Dag der Kampioenen 2015 Koninklijke Nederlandse Voetbalbond Dag der Kampioenen 2015 30 en 31 mei 2015 Schijndel/DE WIT KNVB 2015 Inhoudsopgave: pag. 2 Inhoudsopgave pag. 3 kleedlokaalindeling en gegevens accommodatie; pag. 4

Nadere informatie

Voorwoord. Beste voetbalvrienden,

Voorwoord. Beste voetbalvrienden, Voorwoord Beste voetbalvrienden, Van harte welkom bij DZC 68, op ons mooie Sportpark Zuid in Doetinchem. Wij zijn blij dat jullie allen aan het toernooi meedoen. Het speelschema vind je als aparte bijlage.

Nadere informatie

Voorwoord Grootste schoolsportcompetitie van Nederland Olympic Moves bestaat 15 jaar!

Voorwoord Grootste schoolsportcompetitie van Nederland Olympic Moves bestaat 15 jaar! De Bloemhof Handbal Voorwoord Gefeliciteerd met het bereiken van Olympic Moves The School Final! Uit de ruim 85 regionale finales hebben 6000 scholieren zich gekwalificeerd voor de landelijke finale, Olympic

Nadere informatie

Indeling Helios Meisjes Toernooi 2018 MO13

Indeling Helios Meisjes Toernooi 2018 MO13 Indeling Helios Meisjes Toernooi 2018 MO13 Poule A Helios MO13-1 Luctor et Emergo MO13-1 ASC'62 MO13-1 DVOV MO13-1 SC Deventer MO13-1 Poule B Helios MO13-2 Victoria Boys MO13-2 BWO MO13-2 SC Deventer MO13-2

Nadere informatie

CBV BINNENLAND STARTTOERNOOI

CBV BINNENLAND STARTTOERNOOI CBV BINNENLAND STARTTOERNOOI 27 AUGUSTUS 2016 Algemene zaken Toernooileiding De toernooileiding is in handen van Michel Appers (06-41860093). Sporthal Het toernooi vindt plaats in sporthal De Driesprong,

Nadere informatie

Toernooiboekje JO15 Aanvang 08:30

Toernooiboekje JO15 Aanvang 08:30 Toernooiboekje JO15 Aanvang 8:3 INLEIDING Wij heten u van harte welkom bij het eb Personeelsdiensten Rivierenlandtoernooi. Dit toernooi vind dit jaar voor de tweede keer plaats en is ontstaan vanuit een

Nadere informatie

IJsselmeervogels Jumbo Jeugdtoernooi 2018

IJsselmeervogels Jumbo Jeugdtoernooi 2018 Jumbo Jeugdtoernooi 2018 Zaterdag 16 juni JO8, JO9, JO10, JO11 Beste sportvrienden, Graag heten wij een ieder van harte welkom op het Jumbo Jeugdtoernooi van 2018. Wij zijn trots te kunnen melden dat voor

Nadere informatie

jaargang 56

jaargang 56 D pupillen toernooi 1960 2016 jaargang 56 ZATERDAG 28 MEI organisatie v.v. Heerde Sportpark Molenbeek Heerde Beste sportvrienden, Hartelijk welkom op het sportpark Molenbeek te Heerde. Vanaf 1960 zijn

Nadere informatie

Schoolhandbal Toernooi 19 juni 2016 -------------------------------------------------------- Informatieboekje

Schoolhandbal Toernooi 19 juni 2016 -------------------------------------------------------- Informatieboekje Informatieboekje Voorwoord Beste kinderen en begeleiders, Nog even en dan is het 19 juni en staat het schoolhandbal toernooi 2016 weer op de agenda. Dit jaar voor het eerst ook voor de groepen 1en 2.

Nadere informatie

Groep 8 Woensdag 3 april 2019

Groep 8 Woensdag 3 april 2019 Groep 8 Woensdag 3 april 2019 Excelsior Maassluis Lavendelstraat 2 Maassluis https://www.excelsior-m.nl/groep8 Welkom! Voor het 4 de jaar op rij wordt het schoolvoetbaltoernooi gezamenlijk georganiseerd

Nadere informatie

Welkom op het Blaashal toernooi

Welkom op het Blaashal toernooi Welkom op het Blaashal toernooi Op zaterdag 8 januari, heten wij iedereen welkom bij de 1e editie van het Blaashal zaalvoetbaltoernooi. Zes voetbalverenigingen (in de categoriën D, E en F) zullen om een

Nadere informatie

Het Snerttoernooi van sc Buitenveldert. editie 4

Het Snerttoernooi van sc Buitenveldert. editie 4 Het Snerttoernooi van sc Buitenveldert editie 4 zondag 4 januari 2015 We zijn erg gelukkig met uw deelname aan ons toernooi op 4 januari 2015. We zullen er alles aan doen om deze dag tot een succes te

Nadere informatie

schoolkorfbaltoernooi

schoolkorfbaltoernooi 1e SCHOOLSPORTTOERNOOI 2015/2016 Namens de organiserende korfbalverenigingen RDZ en De Tovers ben ik blij dat we uw school mogen ontvangen op het eerste schoolsporttoernooi van het schooljaar 2015/2016

Nadere informatie

Groep 6 Woensdag 20 maart 2019

Groep 6 Woensdag 20 maart 2019 Groep 6 Woensdag 20 maart 2019 M.S.V. 71 Albert Schweitzerdreef 501 Maassluis www.msv71.nl Welkom! Voor het 4 de jaar op rij wordt het schoolvoetbaltoernooi weer gezamenlijk georganiseerd door alle Maassluisse

Nadere informatie

PCI Nederland JO13-toernooi OCHTEND

PCI Nederland JO13-toernooi OCHTEND PCI Nederland JO13-toernooi OCHTEND 27 20 MEI 2017 WELKOM, Namens de jeugdcommissie van BVV Barendrecht heten we u van harte welkom op sportpark De Bongerd op een van onze jeugdtoernooien. BVV Barendrecht

Nadere informatie

KAMPIOENSCHAP VAN LEEUWARDEN

KAMPIOENSCHAP VAN LEEUWARDEN MAANDAG 28 MEI & 4 JUNI 2018 Poule indeling JO13-1 Poule A LAC Frisia 1883 JO13-1 FVC JO13-1 SC Stiens JO13-1 SC Leovardia JO13-1 Poule B Blauw Wit 34 JO13-1 GAVC JO13-1 Leeuwarder Zwaluwen JO13-1 SC Cambuur

Nadere informatie

Muller/Dame Assurantiën C & D junioren nieuwe selectie toernooi 2016/2017

Muller/Dame Assurantiën C & D junioren nieuwe selectie toernooi 2016/2017 Muller/Dame Assurantiën C & D junioren nieuwe selectie toernooi 2016/2017 Deelnemende D1 teams AFC'34 D1 ARC D1 DHC D1 Excelsior Maassluis D1 Jodan Boys D1 JEKA D1 Deelnemende C1 teams AFC'34 C1 DHC C1

Nadere informatie

Programmaboekje. Jaarwisselingtoernooi

Programmaboekje. Jaarwisselingtoernooi boekje Jaarwisselingtoernooi 2014-2015 Speeldata Zaterdag 20 december 2014 Zaterdag 27 december 2014 Vrijdag 2 januari 2015 Zaterdag 3 januari 2015 Locatie Deelnemers Sporthal De Scheg Senioren heren Senioren

Nadere informatie

12 e ASC Nieuwland Jeugdtoernooi

12 e ASC Nieuwland Jeugdtoernooi 12 e ASC Nieuwland Jeugdtoernooi vrijdag 20 mei 2011 zaterdag 21 mei 2011 D en C toernooi zaterdag 28 mei 2011 F, D, MB en E toernooi Sportpark ASC Nieuwland Laan van Duurzaamheid 10 3824 DZ Amersfoort

Nadere informatie

HANDBOEK NATIONALE EVENEMENTEN WATERPOLO. N.K. E jeugd (0.11 jr.) N.K. D jeugd (o.13 jr.) N.K. C jeugd (o.15 jr.) N.K. A jeugd (o.19 jr.

HANDBOEK NATIONALE EVENEMENTEN WATERPOLO. N.K. E jeugd (0.11 jr.) N.K. D jeugd (o.13 jr.) N.K. C jeugd (o.15 jr.) N.K. A jeugd (o.19 jr. HANDBOEK NATIONALE EVENEMENTEN WATERPOLO N.K. E jeugd (0.11 jr.) N.K. D jeugd (o.13 jr.) N.K. C jeugd (o.15 jr.) N.K. A jeugd (o.19 jr.) INHOUDSOPGAVE: Algemeen Het wedstrijdreglement Draaiboek Algemeen

Nadere informatie

jaargang 57

jaargang 57 D-pupillen toernooi 1960 2017 jaargang 57 ZATERDAG 27 MEI organisatie v.v. Heerde Sportpark Molenbeek Heerde Beste sportvrienden, Hartelijk welkom op het sportpark Molenbeek te Heerde. Vanaf 1960 zijn

Nadere informatie

Reglement Streetsoccertoernooi 2016

Reglement Streetsoccertoernooi 2016 Reglement Streetsoccertoernooi 2016 De inschrijving voor deelname aan het Rotary streetsoccertoernooi 2016 verloopt via formdesk. De schoolsportcoordinator ontvangt de link waar men zich kan inschrijven.

Nadere informatie

Voetbalvereniging De Merino s

Voetbalvereniging De Merino s Voetbalvereniging De Merino s Introbouw 35+ toernooi 8 juli 2017 Beste deelnemers, Namens het bestuur van de v.v. De Merino s heten wij alle deelnemende teams van harte welkom op ons Sportpark De Groene

Nadere informatie

Toernooien RCSV Zestienhoven. Maandag 17 april 2017

Toernooien RCSV Zestienhoven. Maandag 17 april 2017 RCSV Zestienhoven Maandag 17 april 2017 Van der Duijn van Maasdamweg 601 3045 PE Rotterdam tel. 010-422.56.02 RCSV Zestienhoven Deelnemende verenigingen AGE-GGK CVV Zwervers DVC SHO Spartaan 20 SVS Zestienhoven

Nadere informatie

4. Wedstrijdreglement 5/6/7 a) Regelgeving b) Tenue c) Gele/rode kaarten

4. Wedstrijdreglement 5/6/7 a) Regelgeving b) Tenue c) Gele/rode kaarten 1 Inhoudsopgave Blz. 1. Organisatie 3 a) Sportcommissie KL b) Wedstrijdleiding c) Wedstrijdsecretariaat d) Accommodatie 2. Chronologisch overzicht 4 3. Huishoudelijke mededelingen 5 4. Wedstrijdreglement

Nadere informatie

Toernooi Reglement & Huisregels KVOT Lelystad

Toernooi Reglement & Huisregels KVOT Lelystad Toernooi Reglement & Huisregels KVOT Lelystad Datum : 25 maart 2018 Versie : v1.0 Status : Definitief Auteur(s) : A. Mansouri / E. Rombout Inhoudsopgave 1. TOERNOOIREGELEMENT... 3 1.1 DEELNAME... 3 1.2

Nadere informatie

Blue Ladies Toernooi

Blue Ladies Toernooi fc Harlingen 1 e fc Harlingen Blue Ladies Toernooi 3 Juni 2017 Voorwoord. Beste Sportvrienden, Toen Marit Galema en Jan Helvrich bij ons als bestuur van fc Harlingen kwamen met de vraag wat wij ervan zouden

Nadere informatie

VVM JEUGDTOERNOOI 20 MEI 2017 MIDDAG

VVM JEUGDTOERNOOI 20 MEI 2017 MIDDAG VVM JEUGDTOERNOOI 20 MEI 2017 MIDDAG 1 Rabobank Gouwestreek sponsort V.V. Moordrecht Sport inspireert en verbindt. Daarom steunt de Rabobank de sporten waar we allemaal graag naar kijken, maar ook de sport

Nadere informatie

FIRST EDITION [ 8 TEGEN 8 ]

FIRST EDITION [ 8 TEGEN 8 ] FIRST EDITION [ 8 TEGEN 8 ] 22 JUNI 2019 VOORWOORD VV NOORDWIJK Namens het jeugdbestuur van Noordwijk heten wij u van harte welkom op het prachtige sportpark van VV Noordwijk aan de Duinwetering. Trots

Nadere informatie

V.V. IJsselmeervogels. Foto : Caspar Huurdeman

V.V. IJsselmeervogels. Foto : Caspar Huurdeman D-pupillen TOERNOOI V.V. Foto : Caspar Huurdeman 7 juni 2014 Routebeschrijving Het complex van is bereikbaar via de A1, afslag Amersfoort/Bunschoten- Spakenburg. Bij het einde van de afrit richting Bunschoten

Nadere informatie

LIJST VAN ADMINISTRATIEVE HEFFINGEN, EN BOETES UIT WEDSTRIJDREGLEMENT

LIJST VAN ADMINISTRATIEVE HEFFINGEN, EN BOETES UIT WEDSTRIJDREGLEMENT LIJST VAN ADMINISTRATIEVE HEFFINGEN, EN BOETES UIT WEDSTRIJDREGLEMENT Aangepaste definitieve lijst van administratieve heffingen en boetes vanuit de AV NBB van 21 juni 2014, met daarin verwerkt de amendementen

Nadere informatie

VVM JEUGDTOERNOOI 20 MEI 2017 OCHTEND

VVM JEUGDTOERNOOI 20 MEI 2017 OCHTEND VVM JEUGDTOERNOOI 20 MEI 2017 OCHTEND 1 Rabobank Gouwestreek sponsort V.V. Moordrecht Sport inspireert en verbindt. Daarom steunt de Rabobank de sporten waar we allemaal graag naar kijken, maar ook de

Nadere informatie

Programmaboekje Regio Groningen. Jeugdzaalvoetbalcompetitie 2013/ 2014. ON F2 - Helpman F5 tijd veranderd

Programmaboekje Regio Groningen. Jeugdzaalvoetbalcompetitie 2013/ 2014. ON F2 - Helpman F5 tijd veranderd Programmaboekje Regio Groningen Jeugdzaalvoetbalcompetitie 2013/ 2014 ON F2 - Helpman F5 tijd veranderd Sporthal Plaats Beijum Groningen Beahal Haren Lewenborg Groningen Kalkwijckhal Hoogezand Corpuhyus

Nadere informatie