t Omlopertje jaargang 8 nummer 23 5 september 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "t Omlopertje jaargang 8 nummer 23 5 september 2016"

Transcriptie

1 t Omlopertje jaargang 8 nummer 23 5 september 2016 Kind op Maandag Gered! Exodus 1; 2:1-10 De farao van Egypte laat de Israëlieten werken als slaven. Hij is bang dat ze te sterk worden en besluit dat de pasgeboren jongens gedood moeten worden. Mozes wordt door zijn moeder in een biezen mandje op het water gezet. Hij wordt gered. Jarigen De jarigen voor de komende week zijn: 7 september Mike Liefers groep 2 8 september Kyara Bouwhuis groep 3 12 september Vera Groen groep 7 Alle jarigen alvast een heel mooie verjaardag toegewenst. Nieuwe leerlingen Na de zomervakantie hebben we vorige week enkele nieuwe leerlingen mogen verwelkomen. Cas Leusink (groep 3), Tess Leusink (groep 6), Anyke Jansen (groep 8), Doutsen Jansen (groep 7) en Lente Jansen (groep 3). In groep 1 hebben we de volgende nieuwe leerlingen mogen verwelkomen: Dewi Mostert, Jos Mijnheer, Katniss Bouwhuis, Chantal Lefers en Loïs Netteb. We wensen alle leerlingen en hun hun ouders een heel mooie tijd bij ons op school. Afscheid Voor de zomervakantie hebben we afscheid genomen van Renzo Schipper (groep 8). Renzo is na de zomervakantie begonnen op de Johan Seckelschool in Ommen. Ayden Houtman uit groep 2 is ook na de zomervakantie begonnen op een andere school. Ayden gaat nu naar de Professor Waterinkschool in Hardenberg. We wensen Renzo en Ayden heel veel plezier op hun nieuwe school. Hoi allemaal, Sinds afgelopen week ben ik elke dag op CNS Balkbrug te vinden. Ik werk iedere ochtend in groep 6. Mijn naam is Veerle Hofman, ik ben getrouwd met Frank en ik ben 25 jaar. Wij wonen in Dedemsvaart, en hebben een kat als huisdier genaamd Kubus. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om dagjes weg te gaan, maar ik vind het ook heerlijk om in de zon een boek te lezen. Ook maak ik graag muziek op mijn viool en saxofoon. Ik hoop op de CNS een ontzettend leuke tijd tegemoet te gaan, maar dat gaat vast lukken! Groeten juf Veerle Startavond (herinnering) Komende donderdagavond 8 september is de traditionele startavond. Tussen uur en uur kunnen de kinderen hun nieuwe klas, boeken, schriften, etc. laten zien aan hun ouders, verzorgers, opa s en oma s. Uiteraard kunt u ook kennismaken met de nieuwe groepsleerkracht(en). We zien u graag komende donderdagavond tijdens de startavond.

2 Afmelden nieuwsbrief Indien u de nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen (bijvoorbeeld omdat u geen kinderen meer op school hebt) dan kunt u zich afmelden via de website. U kunt dit doen door naar de website te gaan en te klikken op: <nieuws>, <omlopertje>, <afmelden>. Gevonden voorwerpen In de hal van school liggen veel gevonden voorwerpen, zoals jassen, gymschoenen, sokken, etc. De spullen blijven liggen tot en met de startavond komende donderdagavond. Daarna gaan ze weg. Oproep coördinator overblijven Heleen Toerse heeft - na een aantal jaren de taak van overblijfcoördinator te hebben uitgevoerd - besloten om met deze taak te stoppen. De overblijfcommissie is daarom op zoek naar een ouder/verzorger die deze taak van haar wil overnemen. De taak houdt o.a. in, het werven van overblijfouders, het maken van roosters, aanspreekpunt voor vragen, etc. We hopen via deze oproep een enthousiaste ouder/verzorger te vinden die de taak van Heleen wil overnemen. Mocht u interesse hebben in deze taak, en voor vragen, dan kunt u terecht bij de overblijfcommissie (Heleen Toerse of Joanne Huiskes). Actie Jantje Beton Vanaf woensdag 14 september gaan de leerlingen van groep 7 en 8, samen met tienduizenden andere kinderen, loten verkopen voor de Actie jantje Beton. Leerlingen die een Jantje Beton lot verkopen en iedereen die een lot koopt, dragen bij aan buitenspelen en bewegen tijdens en na schooltijd. De helft van de opbrengst is voor onze eigen school voor bijvoorbeeld buitenactiviteiten of het opknappen van het schoolplein. De andere helft van de opbrengst gaat naar buitenspeelprojecten van Jantje Beton. Zoals bijvoorbeeld projecten voor kinderen in een verarmde speelomgeving. Vrij buitenspelen lijkt vanzelfsprekend, maar dat is het helaas niet. We wensen de leerlingen van groep 7 en 8 alvast veel succes bij de verkoop van de loten. De actie loopt tot 28 september. Activiteitenkalender / telefoonboekje Op dit moment zijn we druk bezig om de laatste data vast te leggen voor het komende schooljaar. De gebruikelijke activiteitenkalender met alle belangrijke data voor het komende schooljaar en het telefoonboekje zullen we daarna zo snel mogelijk meegeven met alle oudsten. Informatie avonden De informatie avonden voor alle groepen zijn ingepland: zie voor data bij de agenda (hieronder) en verder de uitnodiging die u van de leerkracht van uw groep krijgt. Sportdag Vorige week hebben alle ouders een mail gekregen over de sportdag. Wij vroegen hiervoor hulp. Afgelopen week hebben al 7 ouders zich opgegeven. Dat is al heel fijn. We hebben nog meer ouders nodig, dus als je nog zin hebt om te helpen, dan mag je je opgeven bij juf Ditta of juf Paulien. Alvast bedankt! Ook zijn we nog op zoek naar een aanhangwagen, zodat we 's morgens de materialen naar het sportveld kunnen brengen en 's middags weer mee terug kunnen nemen. Wie heeft er een aanhangwagen te leen, of zou zelf deze spullen willen brengen en halen deze dag.

3 Pretmiddagen Ik ben nog op zoek naar een paar enthousiaste ouders die het leuk vinden om mee te helpen met de pretmiddagen. Ook de ouders die de afgelopen jaren hebben meegeholpen en dit jaar wel weer willen mee helpen; willen jullie je nog wel opgeven? Ik ontvang dan graag een paar dagen ervoor een a-4 met daarop de informatie wat de kinderen gaan doen, zodat ze zich kunnen inschrijven. Voor meer informatie; kom gerust langs, bel of mail. Alvast bedankt. Juf Ditta UIT DE GROEPEN UIT DE GROEPEN UIT DE GROEPEN UIT DE GROEPEN UIT DE Groep 1 en 2 Borre boekje: Borre en de opblaaskrokodil Ook voor dit schooljaar hadden we Borre boekjes aangevraagd voor de kinderen van groep 1 en 2. Ze hebben dit boekje inmiddels (gratis) meegekregen. Zie verder de informatie die was bijgesloten. Thema van de week Het thema van deze eerste twee weken is kennismaken met elkaar/dit ben ik. Letter van de week Elke week leren we een letter aan met behulp van Het letter van de week boek. In deze week herhalen/oefenen we deze letter. De letter van deze week is de letter a. We leren deze letter aan zoals deze klinkt in bijvoorbeeld bal. De kinderen mogen voorwerpen meenemen waar deze letter in zit. We leggen deze bij elkaar met de woordkaartjes erbij. Als het vrijdag is, gaat alles weer mee naar huis. Gym Op dinsdagochtend hebben we gym in het speellokaal. De kinderen hoeven geen speciale gymkleding/schoenen aan, de kinderen gymmen in hun ondergoed en op blote voeten. Groep 1 *Welkom allemaal: we maken er een onwijs leuk jaar van! (er zitten ijsjes op de deur met een foto van alle kinderen). *Elk kind heeft een dierensticker gekozen, deze zit met de naam van het kind op de stoel en op de tafel. Deze sticker zit ook op de kapstok. *De kinderen kleurden allemaal een vlinder. Met hun foto erop gebruiken we deze als kaartjes van de hulpjes. Elke dag voor we naar huis gaan kiezen we de twee hulpjes voor de volgende dag. De hulpjes mogen naast de juf zitten. *Als uw kind net 4 jaar geworden is, wilt u dan, als u dit nog niet hebt gedaan, het volgende invullen en bij juf Minke inleveren: formulieren i.v.m overblijven; formulier i.v.m ouderbijdrage (van de Activiteitencommissie) en de uitgebreide vragenlijst (in te vullen als uw kind bij ons op school komt). Graag zo spoedig mogelijk terug! *Bij groep 1 hangt een invullijst in verband met verjaardagen van de ouders/verzorgers van de kinderen. Uw kind mag dan een cadeautje maken. Voor verdere familieleden maken we op school geen cadeautjes.

4 Groep 4 en 5 Dictee Op Bloon.nl kunnen de kinderen de spellingwoorden oefenen voor het dictee van donderdag. Inmiddels hebben ze de regels voor deze week mee naar huis genomen. We hopen dat iedereen thuis ook oefent, zodat we weinig fouten meer maken. Groep 6 en 7 Informatieavond De informatieavond van groep 6 en 7 wordt apart gegeven door juf Veerle en juf Ditta. Dat doen we op dinsdag 13 september. Een uitnodiging volgt nog.. Zwemmen Zwemmen; morgen 6 september gaan we voor de laatste keer zwemmen dit jaar. Eva, Manon en Ester fietsen met ons mee. Dank jullie wel. Gastles platform gehandicapten Dinsdagmiddag 13 september krijgen we een gastles; het Platform Gehandicapten komt langs om iets te vertellen en ook is er een soort circuit. Groep 8 Vismeester op bezoek Aanstaande dinsdag 6 september krijgen we een echte vismeester op bezoek in de klas. Hij zal ons van alles vertellen over het leven in het water en over sportvissen. 's Middags gaan we met de hele groep vissen bij de visvijver. U bent van harte welkom om daar een kijkje te komen nemen! Gastles platform gehandicapten Dinsdag 13 september krijgen we een gastles die verzorgd wordt door platform gehandicapten. Aan bod komt deze middag o.a. hoe mensen met een beperking zo optimaal mogelijk deel kunnen nemen aan de samenleving. Daarnaast zal er een circuit opgezet worden zodat de kinderen ook kunnen ervaren hoe het is om een beperking te hebben. AGENDA 5 september Week van de luizencontrole 8 september uur uur Startavond 13 september Infoavond groep 6 en 7 14 september Start Actie Jantje Beton 15 september Infoavond groep 2 en 8 20 september Sportdag 20 september Infoavond groep 4/5 22 september Infoavond groep 3 26 september Week van de Pauzehap 28 september Einde Actie Jantje Beton 28 september Infoavond groep 1 29 september Contactavond Het team van CNS Balkbrug wenst jullie allemaal een goede week toe.

5 Hallo allemaal! Kinderstraat Het Kwartier viert feest! We pakken groots uit op 24 september met een super gaaf springkussen, leuke spelletjes, cupcake's versieren, schminken en nagels lakken. We beginnen om 10 uur en gaan samen picknicken om 12 uur, neem je zelf een broodje mee? Kinderstraat zorgt voor ranja, koffie en thee. Alle kinderen van Balkbrug en hun ouders zijn welkom van uur. Deelname is gratis. Kom je ook lekker buiten spelen in onze speeltuin? Kinderstraatactiviteiten zijn te volgen in de facebookgroep Kinderstraat Het Kwartier. Groet Annemiek Grooteboer Aan alle ouders en verzorgers Vanaf woensdag 7 september kunt u bij Jumbo gaan sparen voor onze school. Bij elke besteding van 10,- ontvangt u een schoolpunt. Deze schoolpunten kunt u toekennen aan een school van uw keuze. Wij willen u natuurlijk vragen ze aan onze school te geven. Van de punten die we ophalen kunnen wij namelijk extra leer- en spelmaterialen voor de kinderen aanschaffen. Op de website kunt u onze school opzoeken en zien wat onze spaardoelen zijn. Op deze site kunt u de schoolpunten ook direct aan onze school toekennen. Maar u kunt uw gespaarde punten ook inleveren bij ons op school. Bij de ingang staat een dropbox waar u of uw kinderen ze in achter kunnen laten. We willen u bij voorbaat danken voor het meesparen voor onze school! Veel plezier met deze actie. Met vriendelijke groet, Jumbo Supermarkten en het team van CNS

t Omlopertje jaargang 10 nummer september 2018

t Omlopertje jaargang 10 nummer september 2018 t Omlopertje jaargang 10 nummer 26 10 september 2018 Kind op Maandag Ik heb jou nodig! Exodus 3: 1-14, Exodus 3: 15-4: 21 en 27-31 God heeft Mozes nodig: Hij moet naar de farao van Egypte gaan om te zeggen

Nadere informatie

t Omlopertje jaargang 8 nummer september 2016

t Omlopertje jaargang 8 nummer september 2016 t Omlopertje jaargang 8 nummer 26 26 september 2016 Kind op Maandag Hoe nu verder? Exodus 14,16,17 De farao gaat achter de Israëlieten aan. Ze komen bij de rode zee; hoe moet het nu verder? God wijst de

Nadere informatie

t Omlopertje jaargang 9 nummer september 2017

t Omlopertje jaargang 9 nummer september 2017 t Omlopertje jaargang 9 nummer 29 25 september 2017 Kind op Maandag Kijk dan naar me! Genesis 29: 21-35 en Genesis 30: 1-24 Na de bruiloft blijkt dat Lea de plaats van haar jongste zus heeft ingenomen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 29, nummer 2 09-09-2016 (verschijnt 1x per twee weken) In deze editie: We zijn weer begonnen! Info-avond Afscheid juf Wilma Sparen voor je school

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! 01 september 2016 jaargang 19 nr. 01 AGENDA Woensdag 7 september OPA Donderdag 8 september Info avond (19.30 20.30): groep 1/2 e en f locatie Erflanden groep 1/2 a, b, c locatie Schutlanden Maandag 12

Nadere informatie

De Globe Te laat komen

De Globe Te laat komen Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Nieuwsbrief (2) september 2016

Nieuwsbrief (2) september 2016 Nieuwsbrief (2) september 2016 Welkom nieuwe leerlingen Nog maar net op school zijn Caitlyn Robijn, Vincent Hijmersma, Tess van Gangelen en Dirk Tillema. Wij wensen jullie allemaal een fijne tijd op De

Nadere informatie

Tuinonderhoud Ook het plein kan wel weer een onderhoudsbeurtje gebruiken. Dit wordt gedaan op zaterdag 3 september vanaf 9.00 uur.

Tuinonderhoud Ook het plein kan wel weer een onderhoudsbeurtje gebruiken. Dit wordt gedaan op zaterdag 3 september vanaf 9.00 uur. Voorwoord Na zes weken zomervakantie zijn we al weer bijna een week onderweg in het nieuwe schoolseizoen. We hopen er weer een mooi jaar van te maken. In deze nieuwsbrief leest u wat er de eerste weken

Nadere informatie

Nr.4 15 september 2016 schooljaar

Nr.4 15 september 2016 schooljaar Nr.4 15 september 2016 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website.

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website. Bijbelverhalen Week 35; maandag 29 augustus vrijdag 2 september Weekthema: Ontdekken Verhalen: Exodus 2; Mozes Lied: Mijn God is zo groot Week 36; maandag 5 september vrijdag 9 september Weekthema: Een

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Het IJzeren Kind oudereditie

Nieuwsbrief Kindcentrum Het IJzeren Kind oudereditie Nieuwsbrief Kindcentrum Het IJzeren Kind oudereditie Jaargang 3, no 1 2 september 2016 In deze nieuwsbrief Start schooljaar 2016-2017 Kennismakingsgesprekken Klasbord Nieuwsbrief De nieuwe website van

Nadere informatie

STUDIEDAG: Op maandag 24 oktober hebben de kinderen de hele dag vrij. De leerkrachten hebben dan een studiedag.

STUDIEDAG: Op maandag 24 oktober hebben de kinderen de hele dag vrij. De leerkrachten hebben dan een studiedag. 26 september 2016 Nummer 3 (week 39) AGENDA 04 oktober 05 oktober 07 oktober 10 oktober 13 oktober 17 t/m 24 oktober Dierendag Groep 7 techniek 08.45-11.45 uur Dag van de leerkracht Groep 8 techniek 08.45-11.45

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF

NIEUWSBRIEF Oktober De Ruyter Kapittelweg 2b 6551 EB Weurt 024 6771731 deruyter@oeverwal.nl Beste ouders en verzorgers, Veiligheid Het gaat nu echt gebeuren. De herfst begint, de dagen worden donkerder en dat betekent

Nadere informatie

Informatiebulletin Uitgave van: C.B.S. De Noordster, t Kort Morn AK Nij Altoenae Tel:

Informatiebulletin Uitgave van: C.B.S. De Noordster, t Kort Morn AK Nij Altoenae Tel: Informatiebulletin Uitgave van: C.B.S. De Noordster, t Kort Morn 2 9072 AK Nij Altoenae Tel: 0518 402494 Jaargang 20 nummer 1: 15 augustus 2014 De zomervakantie is bijna weer voorbij! We hopen dat iedereen

Nadere informatie

Voor het eerst naar school. Kennismaken met groep 1

Voor het eerst naar school. Kennismaken met groep 1 Voor het eerst naar school Kennismaken met groep 1 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Wat fijn dat we u en uw kind mogen verwelkomen op onze school De Opdracht. We hopen natuurlijk dat hij of zij het snel naar

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), De laatste weken zijn alweer aangebroken. wat vliegt de tijd toch! Maandagavond hebben we een hele fijne en zinvolle ouderavond gehad. Deze avond werd verzorgd door Henk de

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Jaargang 2015-2016 nummer 18 Vrijdag 10 juni Agenda Vrijdag 10 juni Nieuwsbrief 18 Maandag 13 juni Ouderavond inloop vanaf 19.45 uur Woensdag 15 /m 17 juni Schoolkamp

Nadere informatie

Inspectierapport Op onze website staat het definitie rapport van het laatste inspectiebezoek voor de zomervakantie.

Inspectierapport Op onze website  staat het definitie rapport van het laatste inspectiebezoek voor de zomervakantie. Weekbrief 12 september 2016 Algemene mededelingen Jumbo sparen Vanaf woensdag 7 september kunt u bij Jumbo gaan sparen voor onze school. Bij elke besteding van 10,- ontvangt u een schoolpunt. Deze schoolpunten

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS Rheezerveen

Nieuwsbrief CBS Rheezerveen Nieuwsbrief CBS Rheezerveen Datum: 28 september 18 Jaargang 13 Nummer 05 Agenda Woensdag 3 oktober Ouders Leerlingen vrij i.v.m. studiedag Chrono Donderdag 4 oktober Leerlingen Dierendag op school Maandag

Nadere informatie

Informatieboekje Onderbouw. Samen school zijn! Pius X

Informatieboekje Onderbouw. Samen school zijn! Pius X Informatieboekje Onderbouw 2018 Samen school zijn! Pius X 2 Voorwoord Van harte welkom op basisschool Pius X! In dit boekje vindt u praktische zaken die voor u en uw kind in groep 1-2 belangrijk zijn.

Nadere informatie

Nieuwsbrief september

Nieuwsbrief september Nieuwsbrief september Welkom Kiki Winkelman is 5 juli 4 jaar geworden. Wij heten Kiki van harte welkom op onze school en wensen haar een heel plezierige schooltijd! Ook in de bovenbouw zijn er een aantal

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Agenda Deze week Dag Woensdag Vrijdag Datum 19-07-2017 21-07-2017 Tijd 8:45 9:30 uur v.a. 12:00 uur Activiteit Musical groep 8 Slotviering Vakantie kinderen

Nadere informatie

WIJZIGINGEN KALENDER In de kalender staat twee keer 2 e pinksterdag vermeld. De juiste datum is 5 juni.

WIJZIGINGEN KALENDER In de kalender staat twee keer 2 e pinksterdag vermeld. De juiste datum is 5 juni. Nog Even Dit 07 09 2016 Basisschool St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl WIJZIGINGEN KALENDER In de kalender staat twee keer 2 e pinksterdag vermeld. De juiste

Nadere informatie

Geachte ouder(s), verzorger(s) Startgesprekken

Geachte ouder(s), verzorger(s) Startgesprekken 3 sep 2018 1 Geachte ouder(s), verzorger(s) Het schooljaar 2018-2019 is van start gegaan. Fijn om alle kinderen en veel ouders weer te mogen begroeten na een periode van rust, zon, vrije tijd en genieten

Nadere informatie

Pandelaa tje 28 september 2018 Nr:1398

Pandelaa tje 28 september 2018 Nr:1398 Pandelaa tje 28 september 2018 Nr:1398 Kalender Jarigen Week 40 Week 41 Week 42 Week 43 Woensdag 3 oktober Start Kinderboekenweek thema Vriendschap: kom erbij! Vrijdag 5 oktober Meester- en Juffendag Dag

Nadere informatie

Informatieboekje kleutergroepen

Informatieboekje kleutergroepen Informatieboekje kleutergroepen Beste ouder(s), verzorger(s), Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Start schooljaar Informatieochtend Gymtijden Afscheid Damion Hulp ouders gezocht Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Ander nieuws Beste ouders,

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018 Nieuwsbrief juli 2018 Jaargang 27 Nummer 11 De komende maand: Agenda 1 juli 2018 10.00 uur 1e Communie in de kerk 4 juli 2018 Brandweerlessen in alle groepen 5 juli 2018 Continurooster i.v.m. studiemiddag

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee!

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee! Beste ouders, Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs maken in de kleutergroepen van onze school.

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Schoolverpleegkundige groep 7

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Schoolverpleegkundige groep 7 Koninginfo Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu 2 september 2016 Jaargang 23 nr. 2 IN DIT NUMMER 1. Voorwoord

Nadere informatie

Vanaf dit schooljaar hebben we besloten dat alleen de toetsresultaten in het ouderportaal komen. Mochten er nog vragen zijn dan hoor ik dat graag.

Vanaf dit schooljaar hebben we besloten dat alleen de toetsresultaten in het ouderportaal komen. Mochten er nog vragen zijn dan hoor ik dat graag. H e r f s t v a k a n t i e Door het mooie nazomerweer hebben we het niet in de gaten gehad, maar het is echt herfst. De komende week kunnen de leerlingen en leerkrachten weer even uitrusten van de afgelopen

Nadere informatie

schooljaar nieuwsbrief nr

schooljaar nieuwsbrief nr schooljaar 16-17 nieuwsbrief nr. 2 Kanjerweek. Wat een vrolijke gezichten zagen we maandagmorgen. De rode loper lag bij de hoofdingang en iedereen liep onder een mooie ereboog door de school in. De kanjerweek

Nadere informatie

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet,

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet, Inhoud Nieuwsbrief: Agenda: 03-09 Peutergym 06-09 AC vergadering 20.00 uur 11-09 Informatieavond 19.30 uur 12-09 MR + SC 18-09 Pleinfeest 21-09 Speelgoedochtend groep 1/2 25-09 Schoolfotograaf Ouderspreekavond:

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Schoolverpleegkundige groep 7

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Schoolverpleegkundige groep 7 Koninginfo Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu 11 september 2017 Jaargang 24 nr. 2 IN DIT NUMMER 1.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws uit de school. Belangrijke Data. 05 september nr. 02

Nieuwsbrief. Nieuws uit de school. Belangrijke Data. 05 september nr. 02 05 september 2016 2016-2017 nr. 02 Nieuws uit de school Nieuwsbrief Onze nieuwe collega s stellen zich aan u voor. Even kennismaken.. Hallo allemaal! Graag wil ik mij even aan u voorstellen. Mijn naam

Nadere informatie

1. Van de directie. 2. Highlights

1. Van de directie. 2. Highlights Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57 Email: directie@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl 01-09-2016 Nr. 02 1. Van de directie Dit schooljaar hebben we een bijzonder jaar. We vieren

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

Nieuwsbrief vrijdag 30 juni Start schooljaar met twee kleutergroepen. Gymlessen komend schooljaar. dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2

Nieuwsbrief vrijdag 30 juni Start schooljaar met twee kleutergroepen. Gymlessen komend schooljaar. dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2 Nieuwsbrief vrijdag 30 juni 2017 dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2 10-minutengesprek op aanvraag Warme overdracht voor ouders die daarvoor uitgenodigd zijn vrijdag 7 juli dinsdag 11 juli woensdag

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers,

Beste ouders / verzorgers, Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van augustus 2018. In deze eerste nieuwsbrief van het schooljaar brengen we u op de hoogte van de lopende activiteiten van dit jaar. Informatieavond

Nadere informatie

.Jarigen.Kalender / Schoolgids. .Informatieavonden. .Gymnastiekrooster. Nieuwsbrief 1 september Nieuwsbrief INHOUD: Basisschool De Windroos

.Jarigen.Kalender / Schoolgids. .Informatieavonden. .Gymnastiekrooster. Nieuwsbrief 1 september Nieuwsbrief INHOUD: Basisschool De Windroos Nieuwsbrief 3 september 2012 INHOUD: Welkom Namen op voorwerpen.jarigen.kalender / Schoolgids Nieuwsbrief 1 september 2012 Welkom: 2012 2013 We willen alle leerlingen en ouders graag verwelkomen en veel

Nadere informatie

Teamvergadering uur. AGENDA WEEK 37 maandag 9 september Startgesprekken (leerling-ouder-leerkracht) Start thema 1 Wij gaan op reis dinsdag

Teamvergadering uur. AGENDA WEEK 37 maandag 9 september Startgesprekken (leerling-ouder-leerkracht) Start thema 1 Wij gaan op reis dinsdag Agenda OBS De Klaeter Jokweg 14 8394 VL De Hoeve 0561-432600 directie@deklaeter.nl www.obsdeklaeter.nl AGENDA WEEK 36 Zaterdag 31 augustus Oud Papier maandag 2 september Startgesprekken (leerling-ouder-leerkracht)

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Geachte ouder(s)/verzorger(s), Openbare basisschool "Koningin Beatrix" Graafschapsstraat 2 4116 GE Buren Tel.: 0344 571263 schoolleider: Jacqueline de Fouw Email: info@beatrixschool-buren.nl Website: www.beatrixschool-buren.nl Geachte

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019 Start van het nieuwe schooljaar op dinsdag 3 september 2019 Het schooljaar 2019-2020 start dit jaar niet op de eerste maandag, maar op dinsdag. Maar op maandagmiddag 2 september nodigen wij wel alle kinderen

Nadere informatie

31 maart 2017 Inhoud Belangrijke data: Voorwoord: Andere schooltijden 5e update Doekoe-actie Coop supermarkt

31 maart 2017 Inhoud Belangrijke data: Voorwoord:  Andere schooltijden 5e update Doekoe-actie Coop supermarkt 31 maart 2017 Inhoud Data Voorwoord Andere tijden Doekoe Kijkavond Palmpasen Schrijversbezoek Koningsspelen Unicefloop Schoolfruit Schoolvoetbal Oud papier Belangrijke data: 5 april luizencontrole 5 april

Nadere informatie

Weekbrief 29 augustus 2016

Weekbrief 29 augustus 2016 Weekbrief 29 augustus 2016 Algemene mededelingen 1 e schooldag Maandag 22 augustus zijn alle leerlingen en hun ouders/verzorgers feestelijk ontvangen met een rode loper en slingers bij de ingangen. In

Nadere informatie

Inleiding. Beste ouders, verzorgers, lezers,

Inleiding. Beste ouders, verzorgers, lezers, Inleiding Beste ouders, verzorgers, lezers, Wij heten uw kind van harte welkom op PCBO De Fakkel. Deze kleuterinfo is een korte aanvulling op onze schoolgids en bevat informatie die speciaal bestemd is

Nadere informatie

Even bijpraten. Nieuwsweek nummer 2. In deze nieuwsweek. Kalender. Basisschool KOM.MIJN

Even bijpraten. Nieuwsweek nummer 2. In deze nieuwsweek. Kalender. Basisschool KOM.MIJN Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5950 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Nieuwsweek nummer 2 9 september 2016 Klik hier voor e-mailadressen van leerkrachten. Kalender Volgende week:

Nadere informatie

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017 OBS De Wiekslag OBS De Wiekslag Veurste Rou 4 9697 RZ BLIJHAM T: 0597-562070 E: obsdewiekslag@sooog.nl W: www.obs-dewiekslag.nl Maandbrief start 17-18 Schooljaar 2016 2017 4 september 2017 Datum: Activiteit:

Nadere informatie

E: 30 augustus 2019

E:   30 augustus 2019 Jan Naardingweg 56, 7914 PN Noordscheschut, tel. 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 30 augustus 2019 Ma 02/09 Di 03/09 Woe 04/09 Do 05/09 Vrij 06/09 AGENDA

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Aan alle ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1. Aan alle ouders / verzorgers, Aan alle ouders / verzorgers, Talmastraat 1 7021 AT Zelhem 0314-621655 info@basisschooljanligthart.nl www.basisschooljanligthart.nl Nieuwsbrief 1 2 september 2014 De inhoud van deze Nieuwsbrief: Het nieuwe

Nadere informatie

Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Geachte ouder(s)/verzorger(s), Infobrief groep 1/2 Geachte ouder(s)/verzorger(s), Uw kind zit nu in groep 1 of 2. Het lijkt ons goed om via deze infobrief wat informatie te geven over het reilen en zeilen van deze groepen. Voor de kinderen

Nadere informatie

Herfstvakantie van 11 t/m 19 oktober

Herfstvakantie van 11 t/m 19 oktober O.B.S. Beukenlaan Beukenlaan 42 9674 CC WINSCHOTEN NIEUWSBRIEF T: 0597 414294 E: mail@obsbeukenlaan.nl I: www.obsbeukenlaan.nl 20e jaargang nr. 1 donderdag 28 augustus 2014 Agenda: Donderdag 28 augustus

Nadere informatie

K L E P P E R B R I E F

K L E P P E R B R I E F K L E P P E R B R I E F Katholieke basisschool St. Sebastianus 23e jaargang nummer 19 23 juni 2017 Onderwijs in actie: dinsdag 27 juni!! (zie laatste pagina) Gezinsviering. Op zondag 25 juni is er weer

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE VOOR OUDERS/VERZORGERS VAN NIEUWE LEERLINGEN IN GROEP 1-2

INFORMATIEBOEKJE VOOR OUDERS/VERZORGERS VAN NIEUWE LEERLINGEN IN GROEP 1-2 INFORMATIEBOEKJE VOOR OUDERS/VERZORGERS VAN NIEUWE LEERLINGEN IN GROEP 1-2 Maart 2015 Willibrordusschool Diessen Willibrordusschool Molenstraat 8 5087 BN Diessen 013-5046165 directie@willibrordusschooldiessen.nl

Nadere informatie

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week.

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. 5 september 2014 Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. Algemeen nieuws De scholen zijn weer begonnen Het was nog wel even wennen: de wekker moet

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 28

t Informantje schooljaar week 28 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 28 Agenda

Nadere informatie

CBS de Wegwijzer. Aan de ouders/verzorgers van CBS de Wegwijzer,

CBS de Wegwijzer. Aan de ouders/verzorgers van CBS de Wegwijzer, CBS de Wegwijzer Nr. 2 Nieuwsbrief van dinsdag 25 augustus 2015 0597-531308 school 06-42545915 privé Petra Bakker www.cbs-wegwijzer-bellingwolde.picto.nl/joomla Data: W 34, 35 en 36 zijn de Gouden Weken

Nadere informatie

Voor het eerst naar school. Kennismaken met groep 1

Voor het eerst naar school. Kennismaken met groep 1 Voor het eerst naar school. Kennismaken met groep 1 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Wat fijn dat we u en uw kind mogen verwelkomen op onze school De Opdracht. We hopen natuurlijk dat hij of zij het snel

Nadere informatie

Basisschool De Waterloop Terlostraat KW Bergeijk

Basisschool De Waterloop Terlostraat KW Bergeijk Basisschool De Waterloop Terlostraat 5 5571 KW Bergeijk 0497-571235 Welkom Binnenkort wordt uw kind vier jaar en mag hij/zij starten in unit 1-2-3 op de basisschool. U hebt gekozen voor onze school om

Nadere informatie

Gym. Studiedag Beelddenken vrijdag 29 september. Beste ouders, Allemaal een fijn weekend! Vriendelijke Groeten, Team Weemewereld

Gym. Studiedag Beelddenken vrijdag 29 september. Beste ouders, Allemaal een fijn weekend! Vriendelijke Groeten, Team Weemewereld Nieuwsbrief 4 maandag 25 vrijdag 29 september Beste ouders, 4 Allemaal een fijn weekend! Vriendelijke Groeten, Team Weemewereld Gym We hebben al een aantal keer gegymd in de sportzaal en merken dat nog

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr. 4 3 oktober 2017

NIEUWSBRIEF. nr. 4 3 oktober 2017 NIEUWSBRIEF nr. 4 3 oktober 2017 In deze nieuwsbrief: Staking = school gesloten Cadeaukeuze en oproep inpakouders Start kinderboekenweek en boekenruilmarkt Keuze goed doel Opbrengst Het Vergeten Kind Gevraagd:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 7 juli 2015. Aan alle ouders, verzorgers

Nieuwsbrief 20 7 juli 2015. Aan alle ouders, verzorgers Nieuwsbrief 20 7 juli 2015 Aan alle ouders, verzorgers In deze nieuwsbrief: - Opbrengst doekoe actie - Luizenzakken niet meer op school - Schoonmaakavond - Zwemmen groep 3/4 - Laatste schooldagen - Eerste

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 2. Baarn, 26 augustus Aan de ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 2. Baarn, 26 augustus Aan de ouder(s), verzorger(s), Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: 035 5415497 e mail:info@guidodebres.nl Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 2. Baarn, 26 augustus 2016. Aan de ouder(s), verzorger(s), Welkom op school.

Nadere informatie

Over dit thema werken wij: Herfst. (25 oktober 12 november 2010) Deze bijbelvertellingen hopen wij te horen

Over dit thema werken wij: Herfst. (25 oktober 12 november 2010) Deze bijbelvertellingen hopen wij te horen Over dit thema werken wij: Herfst (25 oktober 12 november 2010) Deze bijbelvertellingen hopen wij te horen Dinsdag Woensdag Donderdag Week 43: Week 44: Week 45: De schenker en de Het tweede bezoek Mozes

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 4 juli 2019

Nieuwsbrief 19 4 juli 2019 Nieuwsbrief 19 4 juli 2019 Vrijdag 19 juli vrij Vrijdagmorgen 19 juli is de afsluitende dag voor de zomervakantie. Omdat we nog reserve-uren hebben, kunnen we alle kinderen deze ochtend, als extraatje,

Nadere informatie

Nieuwsbrief (1) augustus 2016

Nieuwsbrief (1) augustus 2016 Vakantie voorbij! We gaan weer beginnen! Tot ziens op school! Nieuwsbrief (1) augustus 2016 Maandagmiddag 29 augustus om 15.30 uur staan de koffie, de thee en de ranja klaar. Tijd om even bij te praten

Nadere informatie

t Omlopertje jaargang 9 nummer 30 2 oktober 2017

t Omlopertje jaargang 9 nummer 30 2 oktober 2017 t Omlopertje jaargang 9 nummer 30 2 oktober 2017 Kind op Maandag Laat me gaan Genesis 30: 25-43 en Genesis 31: 1-24 Jakob wil weg bij Laban, hij wil terug naar waar hij vandaan komt. Van Laban mag hij

Nadere informatie

Nieuwsbrief 24 maart Beste ouder(s) en/of verzorger(s),

Nieuwsbrief 24 maart Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Beste ouder(s) en/of verzorger(s), Allereerst rectificeren we de datum van de volgende koffieochtend. Deze staat voor 10 mei gepland i.p.v. 10 maart, zoals vermeld in de vorige nieuwsbrief. Ook de datum

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 april 2019

Nieuwsbrief 5 april 2019 Nieuwsbrief 5 april 2019 Beste ouders/verzorgers, In deze nieuwsbrief vindt u weer veel informatie over de activiteiten voor de komende periode: thema 8 en vragenlijsten van KiVa, Koningsspelen, Pasen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week:

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Hoge Valkseweg 37 6741 GK Lunteren T 0318 46 18 89 Bijbelse geschiedenis Bij het thema: Pompom en loeloe Dinsdag 30-08: afscheid meester v. Dijk / speelgoedmiddag Donderdagmiddag

Nadere informatie

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September 1 30 augustus 13 september RKBS De Banier September Aan «titel» «naam», «groep» Colofon: R.K.B.S. De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Postadres: Postbus 19; 7890 AA Klazienaveen Telefoon: (0591)

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16, 28 april 2015

Nieuwsbrief 16, 28 april 2015 Nieuws van Nieuwsbrief 16, 28 april 2015 Kind op maandag... 1 Maandaggeld... 1 Aanmeldingen nieuwe leerlingen... 2 Avond4daagse... 2 Continurooster vrijdag 1 mei... 2 Jantje Beton loterij... 2 Schoonmaakavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar Nieuwsbrief 1 22 augustus 2019 Belangrijke data: 28 augustus AC vergadering (20.00-22.00 uur) 02 september Introductie ouderavond groepen 1 en 2 04 september Introductie ouderavond groepen 5 05 september

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst!

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Nieuwsbrief Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Psalm van de maand De psalm van de maand april is psalm 133: 3. Zending Latin Link

Nadere informatie

Nr.29 4 mei 2017 schooljaar

Nr.29 4 mei 2017 schooljaar Nr.29 4 mei 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Foto van de week Vorige week is groep 8 drie dagen op kamp geweest. Het was fantastisch. Deze week staat voor groep 8 in het teken van de musical en

Nadere informatie

Trefwoord Week 37 t/m 39: In beweging Inhoud: In beweging zijn, openstaan voor veranderingen, wat mensen motiveert.

Trefwoord Week 37 t/m 39: In beweging Inhoud: In beweging zijn, openstaan voor veranderingen, wat mensen motiveert. Nieuwsbrief woensdag 14 september 2016 In deze nieuwsbrief aandacht voor o.a.: Jantje Beton Excellente scholen Startactiviteit Oudervertelgesprekken Woensdag 14 september Vandaag begint de Jantje Beton

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien volop in praktijk Aan het begin van deze nieuwsbrief maken we u graag deelgenoot van drie gave voorbeelden van Samen geloven

Nadere informatie

Nr. 39 26 juni 2014 schooljaar 2013-2014

Nr. 39 26 juni 2014 schooljaar 2013-2014 Nr. 39 26 juni 2014 schooljaar 2013-2014 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-581864 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 29 juni 2017 11 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Bijlagen: \ Agenda Personele zaken Kanjertraining Resultaat Eindtoets Enquête Kledinginzameling Doorschuifochtend Afscheidsavond Klus- en schoonmaakavond

Nadere informatie

Wat moet ik weten als mijn kind voor het eerst naar basisschool de Bolderik gaat? Bs De Bolderik Beatrixstraat 68 4273 ET Hank

Wat moet ik weten als mijn kind voor het eerst naar basisschool de Bolderik gaat? Bs De Bolderik Beatrixstraat 68 4273 ET Hank Wat moet ik weten als mijn kind voor het eerst naar basisschool de Bolderik gaat? Bs De Bolderik Beatrixstraat 68 4273 ET Hank Contact leerkrachten: Bij vragen of problemen kunt u het beste ná schooltijd

Nadere informatie

t Omlopertje jaargang 8 nummer 3 18 januari 2016

t Omlopertje jaargang 8 nummer 3 18 januari 2016 t Omlopertje jaargang 8 nummer 3 18 januari 2016 Kind op Maandag Doe eens niet gewoon! Matteüs 6:1-4,5-15, 19-24 Bij God gaat alles net anders dan je zou denken. Als je iets goeds doet voor andere mensen,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. onzeleerling.nl app TSO. Oktober 2017 Nummer 2

Nieuwsbrief. onzeleerling.nl app TSO. Oktober 2017 Nummer 2 Nieuwsbrief Adres: Old Hickoryplein 100, 6224 AZ Maastricht Tel.: 043-3623796 Website: www.deletterdoes-bs.nl Facebook: https://nl-nl.facebook.com/pages/bs-de-letterdoes/478379175587984 Oktober 2017 Nummer

Nadere informatie

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s),

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), +9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), Terug in de tijd! Vandaag zijn onze leerlingen op een wel hele bijzondere manier begonnen met de projectweek Terug in de tijd!. Enkele leerkrachten gingen namelijk

Nadere informatie

Rapportfolio-gesprekken donderdag 5 juli. Rapportfolio-gesprekken vrijdag 6 juli Nieuwsbrief nr. 40

Rapportfolio-gesprekken donderdag 5 juli. Rapportfolio-gesprekken vrijdag 6 juli Nieuwsbrief nr. 40 nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 29 juni 2018 Agenda Nummer 39 maandag 2 juli Studiedag team alle leerlingen

Nadere informatie

Welkom op de Kogge. Ons onderwijs. Staat voor onderwijs dat meegroeit! Beste ouders/verzorgers, Informatieboekje kleuters groep 1/2

Welkom op de Kogge. Ons onderwijs. Staat voor onderwijs dat meegroeit! Beste ouders/verzorgers, Informatieboekje kleuters groep 1/2 Welkom op de Kogge Staat voor onderwijs dat meegroeit! Beste ouders/verzorgers, Welkom op openbare basisschool de Kogge in IJlst! In het begin is het voor u en uw kind best even wennen op school. Een spannende

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Kinderboekenweek: Bibbers in je buik!

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Kinderboekenweek: Bibbers in je buik! Koninginfo Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu 18 september 2017 Jaargang 24 nr. 3 IN DIT NUMMER 1.

Nadere informatie

Wij gaan weer naar school!

Wij gaan weer naar school! R.K. BASISSCHOOL OP T HWAGVELD Past. Dom. Hexstraat 16 6231 HG MEERSSEN Telefoon 043 3642813 info.hwagveld@innovo.nl Vrijdag 02 september Wij gaan weer naar school! Op maandag 5 september gaan de scholen

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart Nieuwsbrief 1 / 2 Pors Silvan 15 maart Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Welkom! Verjaardag juf Pors Letters oefenen Snuffelstage Meerwaarde Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Oud papier. Typetuin. Dit hoort bij mij. Koen Emmink 11 Daan Hamberg 10 Hanne Holtvoort 4

In deze nieuwsbrief. Oud papier. Typetuin. Dit hoort bij mij. Koen Emmink 11 Daan Hamberg 10 Hanne Holtvoort 4 In deze nieuwsbrief De Bijbel open Jarig kn Luizenvrij! Typetuin Oud papier Compassion Afscheid groep 8 We zeggen dag tegen Welkom! Zomervakantie Zwemmen en gym Nieuwe juf Luizencontrole Agenda Zomerleesbingokaart

Nadere informatie

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda De Zegge s Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015 Agenda 4 t/m 15 mei Meivakantie Dinsdag 19 mei Spelletjesochtend groep 1 t/m 4, de kinderen zijn om 12:00 vrij Dinsdag 19 mei Sportdag groep 5 t/m 8, 9:15-14:15

Nadere informatie

Nieuwsbrief 11 Datum: 26 juni 2014

Nieuwsbrief 11 Datum: 26 juni 2014 Nieuwsbrief 11 Datum: 26 juni 2014 Geachte ouders, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Er staan nog een paar leuke activiteiten op het programma waar u van alles over kunt lezen.

Nadere informatie

21 juni 2019

21 juni 2019 1441 www.clarafabriciusschool.nl 21 juni 2019 25 juni Groep 5 op excursie naar Schenk in Nijmegen 26 juni Juf Anne heeft andere werkzaamheden, juf Francien vervangt 2 juli s Middags gaan de kinderen van

Nadere informatie

extra >> maandkalender

extra >> maandkalender NIEUWSBRIEF 02 11 2016 extra Beste ouders Heeft iedereen een fijne herfstvakantie gehad? Wij kijken terug op een mooie periode voor de herfstvakantie; de kinderboekenweek met de afsluiting waarbij vele

Nadere informatie