Volg Ring Antwerpen/Gent/Brussel/Luik/Antwerpen-Centrum/Haven

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Volg Ring Antwerpen/Gent/Brussel/Luik/Antwerpen-Centrum/Haven"

Transcriptie

1 ROUTEBESCHRIJVING Adresgegevens locatie UrbanCity Ankerrui 9 B-2000 Antwerpen Tel. 0471/ GPS: Lat.: ou N Long.: ou Vanuit Nederland via E19 Neem de autosnelweg E19 richting Antwerpen. Volg Ring Antwerpen/Gent/Brussel/Luik/Antwerpen-Centrum/Haven Neem afrit 1/Merksem/Antwerpen-Centrum/Haven 1-199/Sportpaleis. Hou rechts aan en volg de borden naar Merksem. Sla beneden rechtsaf. U komt nu op de Groenendaallaan en rijdt een brug onder. Linksaf aan het kruispunt als u onder de brug uit bent. (u ziet rechts aan de overkant van het kruispunt de Metropolis) Rijdt de brug van de Noorderlaan op en volg voor 2km. U gaat in totaal twee bruggen over, waarbij de tweede brug een bocht naar rechts maakt. Linksaf aan de verkeerslichten op de Italiëlei en volg Noorderplaats. Na 450m rechtsaf aan de verkeerslichten op de Koeikensgracht. (Deze gaat na 50m over in Ankerrui) Volg tot aan Ankerrui 9. Ankerrui 9 bevindt zich op 150m aan de rechterkant.

2 Vanuit Nederland via A12 Voeg in op de Ring richting Antwerpen/Gent/Brussel/Luik. Neem afrit 1/Merksem/Antwerpen-Centrum/Haven 1-199/Sportpaleis. Hou rechts aan en volg de borden naar Merksem. Sla rechtsaf. U komt nu op de Groenendaallaan en rijdt een brug onder. Linksaf aan het kruispunt als u onder de brug uit bent. (u ziet rechts aan de overkant van het kruispunt de Metropolis) Rijdt de brug van de Noorderlaan op en volg voor 2km. U gaat in totaal twee bruggen over, waarbij de tweede brug een bocht naar rechts maakt. Linksaf aan de verkeerslichten op de Italiëlei en volg Noorderplaats. Na 450m rechtsaf aan de verkeerslichten op de Koeikensgracht. (Deze gaat na 50m over in Ankerrui) Volg tot aan Ankerrui 9. Ankerrui 9 bevindt zich op 150m aan de rechterkant. Vanuit Gent via E17 Neem afrit R1/Ring Antwerpen/Antwerpen-West/Rotterdam/Haven en volg 1,4km. Voorsorteren naar rechts en neem afrit 7/Sint-Anna-Linkeroever/Antwerpen-Linkeroever en blijf de Charles De Costerlaan volgen. Aan de verkeerslichten rijdt u rechtdoor de Waaslandtunnel in. Wanneer u uit de tunnel komt, rijdt u rechtdoor tot u aan de verkeerslichten komt. (links aanhouden). U draait links de Leien op en gaat daar onmiddellijk naar links (Koeikensgracht). Ankerrui 9 bevindt zich op 150m aan de rechterkant.

3 Vanuit Brussel via E40/E19 Neem afrit R1/Ring Antwerpen/Brugge/Gent/Haven /Breda/Luik/Haven1-199 en volg 5,8km. Rechts afslaan R1/Ring Antwerpen/Rotterdam/Brugge E34/N49. Voorsorteren naar rechts en neem afrit 7/Sint-Anna-Linkeroever/Antwerpen-Linkeroever en blijf de Charles De Costerlaan volgen. Aan de verkeerslichten rijdt u rechtdoor de Waaslandtunnel in. Wanneer u uit de tunnel komt, rijdt u rechtdoor tot u aan de verkeerslichten komt. (links aanhouden). U draait links de Leien op en gaat daar onmiddellijk naar links (Koeikensgracht). Ankerrui 9 bevindt zich op 150m aan de rechterkant. Vanuit het zuiden via A12 Voeg in op de R1 Ring richting Brugge/Gent. Neem afrit 5a/Het Zuid richting Centrum/Hoboken. Linksaf bij de Singel. Rij rechtdoor tot u niet meer kan. Aan de T-splitsing met De Gerlachekaai draait u rechtsaf. Rij 2,5km rechtdoor de kaaien op. (Sint-Michielskaai, Plantinkaai, Ernest van Dijckkaai, Orteliuskaai). Sla rechtsaf op de Brouwersvliet. Rij rechtdoor tot aan het tweede stoplicht. Sla daar linksaf op de Zeevaartstraat. Aan de overkant rechts is onze locatie.

4 Vanuit de Kempen of Limburg via E313 of E34 Ga op het einde van de E313 de Antwerpe Ring op (R1) en volg de richting Breda. Neem afrit 1/Merksem/Antwerpen-Centrum/Haven 1-199/Sportpaleis richting Groenendaallaan/N129. Hou rechts aan en volg de borden naar Merksem. Sla beneden rechtsaf. U komt nu op de Groenendaallaan en rijdt een brug onder. Linksaf aan het kruispunt als u onder de brug uit bent. (u ziet rechts aan de overkant van het kruispunt de Metropolis) Rijdt de brug van de Noorderlaan op en volg voor 2km. U gaat in totaal twee bruggen over, waarbij de tweede brug een bocht naar rechts maakt. Linksaf aan de verkeerslichten op de Italiëlei en volg Noorderplaats. Na 450m rechtsaf aan de verkeerslichten op de Koeikensgracht. (Deze gaat na 50m over in Ankerrui) Volg tot aan Ankerrui 9. Ankerrui 9 bevindt zich op 150m aan de rechterkant.

5 Parkeren aan de locatie Voor het gebouw zijn betalende parkeerplaatsen (1 en 3 op de kaart). Verderdoor op de Oude Leeuwenrui kan u ook betalend parkeren (4 op de kaart). Hieronder vindt u de dichtsbijzijnde betaalparkings: Q-park Godefriduskaai Zeevaartstraat Tarieven vanaf 2,20 euro/uur. (2 op de kaart) Parking Scheldekaaien Noord - Jordaenskaai, hangar 22 en 23 Tarieven vanaf 2,20 euro/uur. (5 op de kaart) 250m wandelen.

6 Parkeren aan Park & Ride zones Vermijd rijden en parkeren in de drukke Antwerpse binnenstad en maak gebruik van de Park & Rideformule: makkelijk en gratis parkeren buiten de stad en met het openbaar vervoer naar uw bestemming. Vanuit het noorden via A12 P&R Keizershoek Neem de autosnelweg E19 richting Breda. Neem afrit 5 (Kleine Bareel) richting Merksem/Schoten. Op het einde van de afrit rechtaf op de Bredabaan. Deze baan volgt u voor 600 meter. Aan het kruispunt ziet u nu de supermarktketen Carrefour aan uw linkerkant. Zowel links als rechts is er parkeergelegenheid. U kan hier tram 3 nemen richting Zwijndrecht tot aan de metro-halte Franklin Rooseveltplaats of Groenplaats. Vanaf hier is het 15 minuten wandelen of kan u verder met buslijnen.

7 Vanuit het noorden via E19 P&R Keizershoek Neem afrit 5 (Kleine Bareel) richting Merksem/Schoten. Op het einde van de afrit rechtaf op de Bredabaan. Deze baan volgt u voor 600 meter. U ziet nu de supermarktketen Carrefour aan uw linkerkant. Zowel links als rechts is er parkeergelegenheid. U kan hier tram 3 nemen richting Zwijndrecht tot aan de metro-halte Franklin Rooseveltplaats of Groenplaats. Vanaf hier is het 15 minuten wandelen of kan u verder met buslijnen. Groenplaats: tram 7 - richting Sint-Pietersvliet tot aan terminus Sint-Pietersvliet. Rooseveltplaats: bus 1, 13 halte Tunnelplaats. Vanuit de Kempen of Limburg via E313 of E34 P&R Keizershoek Ga op het einde van de E313 de Antwerpe Ring op (R1) en volg de richting Antwerpen/Breda. Voeg in op de E19 en neem afrit 5 (Kleine Bareel) richting Merksem/Schoten. Op het einde van de afrit rechtaf op de Bredabaan. Deze baan volgt u voor 600 meter. Aan het kruispunt ziet u nu de supermarktketen Carrefour aan uw linkerkant. Zowel links als rechts is er parkeergelegenheid. U kan hier tram 3 nemen richting Zwijndrecht tot aan de metro-halte Franklin Rooseveltplaats of Groenplaats. Vanaf hier is het 15 minuten wandelen of kan u verder met buslijnen. Groenplaats: tram 7 - richting Sint-Pietersvliet tot aan terminus Sint-Pietersvliet. Rooseveltplaats: bus 1, 13 halte Tunnelplaats. Vanuit het zuiden via E19 - P&R Desguinlei Volg de E19 richting Antwerpen. Rij door de Craeybeckxtunnel en vervolg uw weg richting Berchem. Linksafslaan aan het eerste kruispunt op de Desguinlei. U kan na 1,2km parkeren aan uw rechterzijde. Als u in oostelijke richting wandelt (naar rechts als u Pidpa voor u ziet), komt u aan de halte Desguinlei. Hier kan u elke 10 minuten bus 17 richting Rijnkaai nemen tot halte Tavernierkaai. U kan ook tram 2 richting Merksem of tram 6 richting Luchtbal nemen tot halte Harmonie. Hier strap u dan over op tram 7 richting Sint-Pietersvliet tot de eindhalte.

8 Vanuit het zuiden via A12 - P&R Desguinlei Neem op de A12 afrit 13/Antwerpen-Zuid/Hoboken/Wilrijk. U rijdt de Jan van Rijswijcklaan op en blijft deze volgen tot u aan uw rechterkant Kunstencentrum De Singel ziet. Hier gaat u linksaf op de Desguinlei. De parking bevindt zich rechts. Als u in oostelijke richting wandelt (naar rechts als u Pidpa voor u ziet), komt u aan de halte Desguinlei. Hier kan u elke 10 minuten bus 17 richting Rijnkaai nemen tot halte Tavernierkaai. U kan ook tram 2 richting Merksem of tram 6 richting Luchtbal nemen tot halte Harmonie. Hier strap u dan over op tram 7 richting Sint-Pietersvliet tot de eindhalte. Vanuit het zuiden via A12 Parking Groothandelsmarkt Neem op de A12 afrit 13/Antwerpen-Zuid/Hoboken/Wilrijk. Voeg in op de Boomsesteenweg richting Hoboken/Wilrijk. Hou links aan bij de splitsing en sla schuin linksaf om op de Boomsesteenweg te blijven. Hou rechts aan bij de volgende splitsing en volg de borden Hoboken/Singel/Ring/E34/Eindhoven. U komt aan een T-splitsing (rechts ziet u hoge flats) en daar moet u linksafslaan. Rij de A12 over en ga vervolgens onmiddellijk rechtsaf. Na 750m draait u linksaf op Kielsbroek. Hier vindt u de parking. Wandel naar Kiel Park en neem aan deze halte tram 4 richting Silzburg tot aan halte Groenplaats. Vanaf hier is het 15 minuten wandelen of kan u verder met buslijnen. Groenplaats: tram 7 - richting Sint-Pietersvliet tot aan terminus Sint-Pietersvliet. Rooseveltplaats: bus 1, 13 halte Tunnelplaats.

9 Vanuit Gent via E17 P&R Melsele Neem op de E17 de afrit 16/Kruibeke. Aan het einde van de afrit gaat u linksaf richting Melsele. Aan de rotonde van de N70 vindt u de parking. Neem tram 3 richting Merksem tot de halte Groenplaats. Vanaf hier is het 15 minuten wandelen of u kan ook het openbaar vervoer nemen. Groenplaats: tram 7 - richting Sint-Pietersvliet tot aan terminus Sint-Pietersvliet. Rooseveltplaats: bus 1, 13 halte Tunnelplaats. Vanuit Gent via E17 P&R Blancefloerlaan Neem op de E17 de afrit 17/Zwijndrecht. Aan het einde van de afrit gaat u linksaf richting Zwijndrecht, tot Zwijndrecht Dorp. Rechtsafslaan aan Zwijndrecht dorp. Na 2,5 km ziet u de P&R Blancefloer aan uw linkerkant. Neem tram 3, 5, 9 of 15 naar de Antwerpse binnenstad tot aan halte Groenplaats. Vanaf hier is het 15 minuten wandelen of u kan ook het openbaar vervoer nemen. Groenplaats: tram 7 - richting Sint-Pietersvliet tot aan terminus Sint-Pietersvliet. Rooseveltplaats: bus 1, 13 halte Tunnelplaats.

10 Vanuit Gent via E17 P&R Frederik Van Eedenplein Neem op de E17 de afrit 17/Zwijndrecht. Aan het einde van de afrit gaat u linksaf richting Zwijndrecht, tot Zwijndrecht Dorp. Rechtsafslaan aan Zwijndrecht dorp. Na 2,5 km ziet u de P&R Blancefloer aan uw linkerkant. U rijdt deze voorbij en gaat 1,8km de P&R Van Eedenplein zien. Deze parking is betalend van maandag t/m zaterdag van 9h00 tot 19h00. Tarief: 50 eurocent/uur (max. 10 uur parkeren). Neem tram 3, 5, 9 of 15 tot aan halte Groenplaats. (+15 min. wandelen naar de locatie)

11 Met de trein Onze locatie is makkelijk te bereiken vanuit het station Antwerpen-Centraal of Antwerpen-Berchem. Vanuit het station Antwerpen-Centraal Het station Antwerpen-Centraal ligt op iets meer dan 2km van onze locatie. Vanuit het stadscentrum rijden er verschillende bussen naar onze locatie. De dichtsbijzijnde bus die u kan nemen vanuit het Centraal Station is busnummer 17 (afstappen aan halte: Felixarchief) en busnummer 31 (afstappen aan halte Tunnelplaats). Alle andere buslijnen kan u nemen aan de Franklin Rooseveltplaats en stoppen op enkele 100 meters verder van onze locatie. (afstappen aan halte: Paardenmarkt) - 1, , 641, , 601, 602, 605, 610, 620, 621 Vanuit het station Antwerpen-Berchem Neem aan het station bus 30 of 34 richting Zuid tot aan de halte Felix Archief. Deze bus rijdt elke 15 minuten. Vanaf de halte is het ongeveer nog 5 minuten wandelen.

12 Met de fiets Fietsknooppunt 56 van het Fietsknoopuntennetwerk Antwerpen ligt vlakbij. De exact locatie kan u zien op de website van Fietsnet In de Antwerpse binnenstad vindt u ook duizend fiesten, verspreid over meer dan 80 Velo-stations. Hieronder vindt u meer informatie.

13 Velo de handige fiets van t Stad De stad Antwerpen ontdekken op een leuke manier? Dan zijn deze stadsfietsen echt iets voor jou! Altijd een fiets ter beschikking Vrijheid en flexibiliteit Een aantrekkelijk vervoersmiddel Hoe kan ik een fiets huren? Voor slechts 3.60 kan je al een dagpas aanmaken. Bovendien kan je ook een weekpas verkrijgen. Inschrijven kan als volgt: - Aan de Velo-balie op het Kievitplein 7 in 2018 Antwerpen. - Telefonisch via de klantendienst: +32 (0) Surf naar en maak een account aan om je in te schrijven. Na aanmaak ontvang je een gebruikerscode waarmee je aan eender welk Velo station een fiets kan nemen. Bovendien is deze code tot 30 dagen na aanmaak geldig. - Via de Velo app. Velo app downloaden De enige officiële app van de handige fiets van t Stad. In realtime opzoeken in welke Velo-stations er beschikbare fietsen of plaatsen zijn. Zoeken naar een Velo-station of specifieke locatie in Antwerpen en eventueel je route berekenen. Een dag-of weekpas aanmaken. Een defect aan een fiets rapporteren. FAQ s raadplegen...

Antwerp Ironman 70.3 op zondag 22 juli Alles wat u moet weten over het verkeer.

Antwerp Ironman 70.3 op zondag 22 juli Alles wat u moet weten over het verkeer. 1 RECTO Antwerp Ironman 70.3 op zondag 22 juli Alles wat u moet weten over het verkeer. 1. Programma Zondag 22 juli Antwerp Ironman 70.3: Tussen 11 en 12.45 uur: zwemmen (Galgenweel) Tussen 11.30 en 17

Nadere informatie

Men moet wel te voet terug naar de ingang aan de Brouwersvliet 5. Doorgang naar de gebouwen vanuit de garage kan enkel met een badge gebeuren.

Men moet wel te voet terug naar de ingang aan de Brouwersvliet 5. Doorgang naar de gebouwen vanuit de garage kan enkel met een badge gebeuren. De sessie gaat door in het witte gebouw - Brouwersvliet 5. De parking is voorzien aan de achterkant van dit gebouw: Adriaan Brouwersstraat. Dit is een enkelerichtingsstraat, die vanaf de kaaien kan ingereden

Nadere informatie

Kosten per jaar Fiets 40 minuten Levert op: 192,70. Openbaar vervoer Bus 35 minuten 42,20 Trein + tram 40 minuten 92,60

Kosten per jaar Fiets 40 minuten Levert op: 192,70. Openbaar vervoer Bus 35 minuten 42,20 Trein + tram 40 minuten 92,60 Naam en adres aanvrager Naam personeelslid Chicagostraat 2 2030 Antwerpen Adres werklocatie Francis Wellesplein 1 2018 Antwerpen Woon-werkafstand rechtstreeks 7,3 km SAMENVATTING Tijd Kosten per jaar Fiets

Nadere informatie

SUPERNOVA 2018 BEREIKBAARHEIDSINFORMATIE BEZOEKERS

SUPERNOVA 2018 BEREIKBAARHEIDSINFORMATIE BEZOEKERS MOBILITEIT OP MAAT RAPPORT SUPERNOVA 2018 BEREIKBAARHEIDSINFORMATIE BEZOEKERS V.18/09/2018 SuperNova vindt plaats in de omgeving van het Eilandje. Een aantal straten zullen verkeersvrij zijn, nl. Godefriduskaai,

Nadere informatie

Mobiliteitsplan 11 augustus 2019

Mobiliteitsplan 11 augustus 2019 Mobiliteitsplan 11 augustus 2019 Locatie Evenement: start- en aankomstzone Nieuwdreef Merksem ter hoogte van het Cultureel Centrum Datum Evenement: 11 augustus 2019 1. Ploegleiders verzorgers (wagens,

Nadere informatie

Vanuit het noorden. Vanuit Merksem en Luchtbal. Vanuit Deurne-Noord (+/- 5,3 km) FIETSBEREIKBAARHEID

Vanuit het noorden. Vanuit Merksem en Luchtbal. Vanuit Deurne-Noord (+/- 5,3 km) FIETSBEREIKBAARHEID FIETSBEREIKBAARHEID Adres: PAS PROVINCIEHUIS AAN DE SINGEL Desguinlei 100 2018 Antwerpen Telefoon: 03 240 50 11 De provincie Antwerpen draagt duurzame mobiliteit en milieu hoog in het vaandel en plaatst

Nadere informatie

DVV Antwerp 10 Miles & Marathon op zondag 22 april Alles wat u moet weten over het verkeer

DVV Antwerp 10 Miles & Marathon op zondag 22 april Alles wat u moet weten over het verkeer DVV Antwerp 10 Miles & Marathon op zondag 22 april Alles wat u moet weten over het verkeer t Stad in beweging op 22 april Op zondag 22 april ontvangt Antwerpen op beide oevers duizenden lopers en supporters

Nadere informatie

Vanuit het noorden. Vanuit Merksem en Luchtbal. Vanuit Deurne-Noord FIETSBEREIKBAARHEID. Adres:

Vanuit het noorden. Vanuit Merksem en Luchtbal. Vanuit Deurne-Noord FIETSBEREIKBAARHEID. Adres: FIETSBEREIKBAARHEID Adres: PROVINCIEHUIS Koningin Elisabethlei 22 2018 Antwerpen Telefoon: 03 240 50 11 De provincie Antwerpen draagt duurzame mobiliteit en milieu hoog in het vaandel en plaatst daarbij

Nadere informatie

Antwerp Ironweekend op zaterdag 1 en zondag 2 augustus Alles wat u moet weten over het verkeer.

Antwerp Ironweekend op zaterdag 1 en zondag 2 augustus Alles wat u moet weten over het verkeer. 1 Antwerp Ironweekend op zaterdag 1 en zondag 2 augustus Alles wat u moet weten over het verkeer. 1. Programma Zaterdag 1 augustus Antwerp Iron Kid (10-12 uur) Antwerp Iron Relay (vanaf 12 uur) Antwerp

Nadere informatie

DVV Antwerp 10 Miles & Marathon op zondag 17 april Alles wat u moet weten over het verkeer

DVV Antwerp 10 Miles & Marathon op zondag 17 april Alles wat u moet weten over het verkeer DVV Antwerp 10 Miles & Marathon op zondag 17 april Alles wat u moet weten over het verkeer t Stad in beweging op 17 april Op zondag 17 april ontvangt Antwerpen op beide oevers duizenden lopers en supporters

Nadere informatie

Tussentijd. In het kader van de internationale dag tegen Geweld op Vrouwen Presenteert de provincie Antwerpen op woensdag 23 november.

Tussentijd. In het kader van de internationale dag tegen Geweld op Vrouwen Presenteert de provincie Antwerpen op woensdag 23 november. theaterproductie voor volwassenen 3 de graad middelbaar onderwijs/hoger onderwijs In het kader van de internationale dag tegen Geweld op Vrouwen Presenteert de provincie Antwerpen op woensdag 23 november

Nadere informatie

Naar de Sinksenfoor? Kom op een slimme manier!

Naar de Sinksenfoor? Kom op een slimme manier! Naar de Sinksenfoor? Kom op een slimme manier! De Sinksenfoor op het juiste Spoor De Sinksenfoor gaat dit jaar voor de derde keer door op Spoor Oost. De kermis begint op zaterdag 3 juni en u kan er van

Nadere informatie

Vanuit het noorden. Vanuit Merksem en Luchtbal. Vanuit Deurne-Noord FIETSBEREIKBAARHEID

Vanuit het noorden. Vanuit Merksem en Luchtbal. Vanuit Deurne-Noord FIETSBEREIKBAARHEID FIETSBEREIKBAARHEID Adres: PROVINCIE ANTWERPEN - COVELIERSGEBOUW Boomgaardstraat 22 2600 Antwerpen/Berchem Telefoon: 03 240 65 84 De provincie Antwerpen draagt duurzame mobiliteit en milieu hoog in het

Nadere informatie

Zo bereikt u SELOR met de wagen:

Zo bereikt u SELOR met de wagen: SELOR bevindt zich in de Bischoffsheimlaan 15, 1000 Brussel, gelegen tussen de Kruidtuin (Botanique) en het Madouplein (Place Madou). Zo bereikt u SELOR met de wagen: Vanuit Antwerpen: Op de ring rond

Nadere informatie

DVV Antwerp 10 Miles & Marathon op zondag 21 april Alles wat u moet weten over het verkeer

DVV Antwerp 10 Miles & Marathon op zondag 21 april Alles wat u moet weten over het verkeer DVV Antwerp 10 Miles & Marathon op zondag 21 april Alles wat u moet weten over het verkeer t Stad in beweging op 21 april Op zondag 21 april ontvangt Antwerpen op beide oevers duizenden lopers en supporters

Nadere informatie

Op weg naar de Sinksenfoor? Kom op een slimme manier!

Op weg naar de Sinksenfoor? Kom op een slimme manier! Op weg naar de Sinksenfoor? Kom op een slimme manier! De Sinksenfoor: een nieuwe locatie Tot vorig jaar werd de Sinksenfoor op de Gedempte Zuiderdokken (Vlaamsekaai/Waalsekaai) gehouden. Dit jaar verhuist

Nadere informatie

Vanuit het noorden. Vanuit Merksem en Luchtbal. Vanuit Deurne-Noord. Vanuit het oosten. Vanuit Deurne-Zuid en Borgerhout.

Vanuit het noorden. Vanuit Merksem en Luchtbal. Vanuit Deurne-Noord. Vanuit het oosten. Vanuit Deurne-Zuid en Borgerhout. FIETSBEREIKBAARHEID Adres: DOCUMENTATIECENTRUM ATLAS Carnotstraat 110 2060 Antwerpen Telefoon: 03 338 71 60 De provincie Antwerpen draagt duurzame mobiliteit en milieu hoog in het vaandel en plaatst daarbij

Nadere informatie

ING Antwerp 10 Miles & Marathon

ING Antwerp 10 Miles & Marathon ING Antwerp 10 Miles & Marathon Hieronder ziet u hoe u zich op 26 april het beste in en rond Antwerpen verplaatst. Inhoudstabel 1. Programmatie van de vijf loopwedstrijden 2. Wegwijs in Antwerpen: Van

Nadere informatie

Bereikbaarheid van Campus Waas

Bereikbaarheid van Campus Waas Bereikbaarheid van Campus Waas Inhoudsopgave 1.1. Adresgegevens van onze Campus...3 2. Bereikbaarheid met de trein...4 2.1. Bereikbaarheid...4 2.2. Te voet naar de campus...4 2.3. Met de taxi naar de campus...4

Nadere informatie

Marathon Gent zondag 28 oktober 2018: hoe geraakt u er?

Marathon Gent zondag 28 oktober 2018: hoe geraakt u er? Marathon Gent zondag 28 oktober 2018: hoe geraakt u er? De Stad Gent, De Lijn en de organisatie van de Marathon Gent doen er alles aan om de bereikbaarheid van de Marathon Gent zo optimaal mogelijk te

Nadere informatie

Naast het Centraal Museum is een beperkte mogelijkheid tot (betaald) parkeren.

Naast het Centraal Museum is een beperkte mogelijkheid tot (betaald) parkeren. Bereikbaarheid Adresgegevens Centraal Museum De Tuinzaal De Nicolaïkerk Nicolaaskerkhof 10 Nicolaasdwarsstraat 14 Nicolaaskerkhof 8 3512 XC Utrecht 3512 XH Utrecht 3512 XC Utrecht Bereikbaarheid: Per auto

Nadere informatie

Hou op de Ring zo rechts mogelijk en neem afrit 5a Antwerpen Centrum/Schelde. Ga aan de eerste verkeerslichten naar links (richting Centrum-Kaaien)

Hou op de Ring zo rechts mogelijk en neem afrit 5a Antwerpen Centrum/Schelde. Ga aan de eerste verkeerslichten naar links (richting Centrum-Kaaien) VANUIT BRUSSEL VIA MECHELEN (VIA E19) Volg richting Gent bij het uitrijden van de Craeybeckxtunnel Hou de Ring zo rechts mogelijk en neem afrit 5a Antwerpen Centrum/Schelde Ga aan de eerste verkeerslichten

Nadere informatie

Marathon Gent zaterdag 28 oktober 2017: hoe geraakt u er?

Marathon Gent zaterdag 28 oktober 2017: hoe geraakt u er? Marathon Gent zaterdag 28 oktober 2017: hoe geraakt u er? De Stad Gent en De Lijn doen er alles aan om de bereikbaarheid van de Marathon Gent zo optimaal mogelijk te houden. We zetten alle mogelijke vervoerswijzen

Nadere informatie

New Zebra ligt op wandelafstand van het centrum en is zowel met de wagen als het openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken.

New Zebra ligt op wandelafstand van het centrum en is zowel met de wagen als het openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken. Routebeschrijving New Zebra ligt op wandelafstand van het centrum en is zowel met de wagen als het openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken. 1. Met de auto: Van de autosnelweg tot de Okapiparking, tov

Nadere informatie

Belangrijke informatie:

Belangrijke informatie: Met de steun van de Vlaamse Gemeenschap Samenwerkingsverband tussen de vakgroep Bewegings- en Sportwetenschappen, UGent, faculteit Lichamelijke Opvoeding en Kinesitherapie, VUB en FaBeR, KULeuven Belangrijke

Nadere informatie

Naast het Centraal Museum is een beperkte mogelijkheid tot (betaald) parkeren.

Naast het Centraal Museum is een beperkte mogelijkheid tot (betaald) parkeren. Bereikbaarheid Adresgegevens Centraal Museum De Tuinzaal De Nicolaïkerk Nicolaaskerkhof 10 Nicolaasdwarsstraat 14 Nicolaaskerkhof 8 3512 XC Utrecht 3512 XH Utrecht 3512 XC Utrecht Bereikbaarheid: Per auto

Nadere informatie

Wegbeschrijvingen Patershof

Wegbeschrijvingen Patershof 1 Wegbeschrijvingen Patershof Adres De meeste woningen hebben hun deurbel op het volgende adres: Karmelietenstraat 7-22, 2800 Mechelen U moet aanbellen in de portiek van het poortgebouw (zie foto) De andere

Nadere informatie

ROUTEBESCHRIJVING. Het Secretariaat bevindt zich in de Bischoffsheimlaan 26 te 1000 Brussel. (op de hoek met het Barricadenplein)

ROUTEBESCHRIJVING. Het Secretariaat bevindt zich in de Bischoffsheimlaan 26 te 1000 Brussel. (op de hoek met het Barricadenplein) ROUTEBESCHRIJVING Het Secretariaat bevindt zich in de Bischoffsheimlaan 26 te 1000 Brussel (op de hoek met het Barricadenplein) I. Zo bereikt u het Secretariaat met de wagen Vanuit Antwerpen : op de ring

Nadere informatie

Per auto (Centraal Museum, Nicolaaskerkhof, Utrecht) Naast het Centraal Museum is een beperkte mogelijkheid tot (betaald) parkeren.

Per auto (Centraal Museum, Nicolaaskerkhof, Utrecht) Naast het Centraal Museum is een beperkte mogelijkheid tot (betaald) parkeren. Bereikbaarheid Adresgegevens Centraal Museum Nicolaaskerkhof 10 3512 XC Utrecht De Tuinzaal Nicolaasdwarsstraat 14 3512 XH Utrecht De Nicolaïkerk Nicolaaskerkhof 8 3512 XC Utrecht Per auto (Centraal Museum,

Nadere informatie

Ga rechtdoor tot aan het kasteel of volg de wegwijzers naar de gewenste locatie in het Rivierenhof.

Ga rechtdoor tot aan het kasteel of volg de wegwijzers naar de gewenste locatie in het Rivierenhof. FIETSBEREIKBAARHEID Adres: PROVINCIAAL GROENDOMEIN RIVIERENHOF Turnhoutsebaan 232 2100 Antwerpen/Deurne Telefoon: 03 360 52 00 De provincie Antwerpen draagt duurzame mobiliteit en milieu hoog in het vaandel

Nadere informatie

FIETSPROEF BERLAAR (nieuw parcours - gezien wegenwerken in het dorp)

FIETSPROEF BERLAAR (nieuw parcours - gezien wegenwerken in het dorp) FIETSPROEF BERLAAR (nieuw parcours - gezien wegenwerken in het dorp) START FIETSPROEF Goed langs de rechterzijde van de straat rijden tot op het einde. Aan het kruispunt moet je oversteken en linksaf het

Nadere informatie

Naast het Centraal Museum is een beperkte mogelijkheid tot (betaald) parkeren.

Naast het Centraal Museum is een beperkte mogelijkheid tot (betaald) parkeren. Bereikbaarheid Adresgegevens Centraal Museum De Tuinzaal De Nicolaïkerk Nicolaaskerkhof 10 Nicolaasdwarsstraat 14 Nicolaaskerkhof 8 3512 XC Utrecht 3512 XH Utrecht 3512 XC Utrecht Bereikbaarheid: Per auto

Nadere informatie

ING Antwerp 10 Miles & Marathon op zondag 26 april Alles wat u moet weten over het verkeer

ING Antwerp 10 Miles & Marathon op zondag 26 april Alles wat u moet weten over het verkeer ING Antwerp 10 Miles & Marathon op zondag 26 april Alles wat u moet weten over het verkeer t Stad in beweging op 26 april Op zondag 26 april ontvangt Antwerpen op beide oevers duizenden lopers en supporters

Nadere informatie

Trefdag VVSG donderdag 12 oktober 2017: hoe geraakt u er?

Trefdag VVSG donderdag 12 oktober 2017: hoe geraakt u er? Trefdag VVSG donderdag 12 oktober 2017: hoe geraakt u er? De Stad Gent en De Lijn doen er alles aan om de weg naar Trefdag VVSG op een optimale manier te organiseren. We zetten alle vervoersmogelijkheden

Nadere informatie

Routebeschrijving per auto

Routebeschrijving per auto Routebeschrijving per auto Als u besluit met de auto naar Utrecht te komen, houdt u er dan rekening mee dat de binnenstad van Utrecht slecht bereikbaar is met de auto. Tevens geldt in de binnenstad een

Nadere informatie

Gebruik het fietsknooppuntennetwerk vanaf de Bloemendaallaan aan de brug over het kanaal.

Gebruik het fietsknooppuntennetwerk vanaf de Bloemendaallaan aan de brug over het kanaal. FIETSBEREIKBAARHEID Adres: ZILVERMUSEUM STERCKSHOF Hooftvunderlei 160 2100 Antwerpen/Deurne Telefoon: 03 360 52 52 De provincie Antwerpen draagt duurzame mobiliteit en milieu hoog in het vaandel en plaatst

Nadere informatie

Fietsbereikbaarheid Provinciaal Instituut Sint-Godelieve - Turnhoutsebaan

Fietsbereikbaarheid Provinciaal Instituut Sint-Godelieve - Turnhoutsebaan Adres: Provinciaal Instituut Sint-Godelieve, 250, 2100 Deurne tel.: 03 360 59 00 De provincie Antwerpen draagt duurzame mobiliteit en milieu hoog in het vaandel en plaatst daarbij het functionele fietsverkeer

Nadere informatie

ROUTEBESCHRIJVING PERPETUM ENERGY BELGIUM POORTAKKERSTRAAT 102 9051 SINT-DENIJS-WESTREM +32 9 245 77 81 WWW.PERPETUM.BE

ROUTEBESCHRIJVING PERPETUM ENERGY BELGIUM POORTAKKERSTRAAT 102 9051 SINT-DENIJS-WESTREM +32 9 245 77 81 WWW.PERPETUM.BE ROUTEBESCHRIJVING PERPETUM ENERGY BELGIUM POORTAKKERSTRAAT 102 9051 SINT-DENIJS-WESTREM +32 9 245 77 81 WWW.PERPETUM.BE Huisnummer 102 is niet beschikbaar in de meeste GPS systemen. U gebruikt het beste

Nadere informatie

Zirkstraat 36, 2000 Antwerpen, +32 (0)3 222 40 90, secretariaat@opendoek-vzw.be

Zirkstraat 36, 2000 Antwerpen, +32 (0)3 222 40 90, secretariaat@opendoek-vzw.be Contact OPENDOEK- Amateurtheater Vlaanderen Zirkstraat 36 2000 Antwerpen T: 03 222 40 90 F: 03 233 81 33 E: secretariaat@opendoek-vzw.be Openingsuren: Kantoren: elke werkdag van 9 tot 12.30 uur en van

Nadere informatie

Gebruik het fietsknooppuntennetwerk vanaf de Bloemendaallaan aan de brug over het kanaal.

Gebruik het fietsknooppuntennetwerk vanaf de Bloemendaallaan aan de brug over het kanaal. FIETSBEREIKBAARHEID Adres: PROVINCIAAL INSTITUUT SINT-GODELIEVE Turnhoutsebaan 250 2100 Antwerpen/Deurne Telefoon: 03 360 59 00 De provincie Antwerpen draagt duurzame mobiliteit en milieu hoog in het vaandel

Nadere informatie

Campus Onze-Lieve-Vrouw (zetel Reepkaai 4, 8500 Kortrijk

Campus Onze-Lieve-Vrouw (zetel Reepkaai 4, 8500 Kortrijk Wegbeschrijving naar onze campussen Campus Onze-Lieve-Vrouw (zetel Reepkaai 4, 8500 Kortrijk Aan het einde van de Brugsesteenweg, aan de verkeerslichten rijdt u rechtsaf richting Menenpoort. Ter hoogte

Nadere informatie

Gebruik het fietsknooppuntennetwerk vanaf de Bloemendaallaan aan de brug over het kanaal.

Gebruik het fietsknooppuntennetwerk vanaf de Bloemendaallaan aan de brug over het kanaal. FIETSBEREIKBAARHEID Adres: MONUMENTENWACHT Ruggeveldlaan 99 2100 Antwerpen/Deurne Telefoon: 033248270 De provincie Antwerpen draagt duurzame mobiliteit en milieu hoog in het vaandel en plaatst daarbij

Nadere informatie

Wegbeschrijving locaties natuurmanagement voortraject 2015 LESLOCATIES. Bosmuseum Duboislaan 2 1560 Hoeilaart

Wegbeschrijving locaties natuurmanagement voortraject 2015 LESLOCATIES. Bosmuseum Duboislaan 2 1560 Hoeilaart Wegbeschrijving locaties natuurmanagement voortraject 2015 LESLOCATIES Bosmuseum Duboislaan 2 1560 Hoeilaart Bosmuseum Duboislaan 2 1560 Hoeilaart Met de trein: Vanuit Brussel-Noord vertrekt er een trein

Nadere informatie

Fietsbereikbaarheid. Provinciaal Instituut PIVA. Vanuit het noorden. Vanuit het oosten

Fietsbereikbaarheid. Provinciaal Instituut PIVA. Vanuit het noorden. Vanuit het oosten Adres:, Desguinlei 244, 2018 Antwerpen tel.: 03 242 26 00 De provincie Antwerpen draagt duurzame mobiliteit en milieu hoog in het vaandel en plaatst daarbij het functionele fietsverkeer centraal. Functioneel

Nadere informatie

Adresgegevens van de locatie

Adresgegevens van de locatie Adresgegevens van de locatie Loetje Aan t IJ Werfkade 14 1033 RA Amsterdam Openbaar vervoer Loetje Aan t IJ is relatief goed te bereiken met de bus. Vanaf Station Amsterdam Centraal zijn er verschillende

Nadere informatie

Houd aan het einde rechts aan naar de Jan Van Rijswijcklaan. Neem de tweede straat rechts, de Markgravelei, en rijd tot aan het huisnummer 86.

Houd aan het einde rechts aan naar de Jan Van Rijswijcklaan. Neem de tweede straat rechts, de Markgravelei, en rijd tot aan het huisnummer 86. FIETSBEREIKBAARHEID Adres: CLB CENTRUM VOOR LEERLINGENBEGELEIDING Markgravelei 86 2018 Antwerpen Telefoon: 03 241 05 00 De provincie Antwerpen draagt duurzame mobiliteit en milieu hoog in het vaandel en

Nadere informatie

Stadsloop Gent zondag 21 mei 2017: hoe geraakt u er?

Stadsloop Gent zondag 21 mei 2017: hoe geraakt u er? Stadsloop Gent zondag 21 mei 2017: hoe geraakt u er? De Stad Gent en De Lijn doen er alles aan om de weg naar Stadsloop Gent op een optimale manier te organiseren. We zetten alle vervoersmogelijkheden

Nadere informatie

WHERE BUSINESS MEETS PLEASURE

WHERE BUSINESS MEETS PLEASURE WHERE BUSINESS MEETS PLEASURE Kinepolis Antwerpen Kinepolis Oostende Kinepolis Leuven Kinepolis Brugge Kinepolis Hasselt Kinepolis Gent Kinepolis Imagibraine Kinepolis Liège Kinepolis Kortrijk Kinepolis

Nadere informatie

Sla linksaf aan het kruispunt met de Turnhoutsebaan en rijd tot aan het huisnummer 232.

Sla linksaf aan het kruispunt met de Turnhoutsebaan en rijd tot aan het huisnummer 232. FIETSBEREIKBAARHEID Adres: MONUMENTENWACHT Turnhoutsebaan 232 2100 Antwerpen/Deurne Telefoon: 03 360 52 34 De provincie Antwerpen draagt duurzame mobiliteit en milieu hoog in het vaandel en plaatst daarbij

Nadere informatie

Je rijdt recht door, voorbij het sportpaleis, over de brug van het Albertkanaal tot aan de verkeerslichten.

Je rijdt recht door, voorbij het sportpaleis, over de brug van het Albertkanaal tot aan de verkeerslichten. Eerste mogelijkheid U komt vanuit Brussel, Gent of Hasselt. U volgt de ring van Gent naar Breda tot aan de afrit Sportpaleis. Bij het nemen van deze afrit moet u voorsorteren om rechtdoor het kruispunt

Nadere informatie

ROUTEBESCHRIJVING VAN DE FIETSOSTRADE F1 VAN HET STATION MECHELEN-NEKKERSPOEL TOT HET STATION ANTWERPEN-CENTRAAL

ROUTEBESCHRIJVING VAN DE FIETSOSTRADE F1 VAN HET STATION MECHELEN-NEKKERSPOEL TOT HET STATION ANTWERPEN-CENTRAAL DIENST MOBILITEIT Departement Ruimtelijke Ordening en Mobiliteit ROUTEBESCHRIJVING VAN DE FIETSOSTRADE F1 VAN HET STATION MECHELEN-NEKKERSPOEL TOT HET STATION ANTWERPEN-CENTRAAL Vertrek op de parking aan

Nadere informatie

De snelste route naar ons kantoor in Eindhoven

De snelste route naar ons kantoor in Eindhoven De snelste route naar ons kantoor in Eindhoven Vanuit het noordwesten (A2 s-hertogenbosch): Houd vanuit de A2 afslag Eindhoven Centrum / Nijmegen aan. Volg de lange, scherpe bocht naar links en volg deze

Nadere informatie

TOURPLANNING QUENTIN DUJARDIN QUARTET. Januari 2011

TOURPLANNING QUENTIN DUJARDIN QUARTET. Januari 2011 TOURPLANNING QUENTIN DUJARDIN QUARTET Januari 2011 Organisatie vzw Frederik Goossens, Mik Torfs t 09 225 44 56 0478 36 21 78 e mik.torfs@jazzlabseries.be - frederik.goossens@jazzlabseries.be s www.jazzlabseries.be

Nadere informatie

AG Antwerp 10 Miles & Marathon op zondag 22 april 2018

AG Antwerp 10 Miles & Marathon op zondag 22 april 2018 AG Antwerp 10 Miles & Marathon op zondag 22 april 2018 Vier loopwedstrijden op één dag 9.00u. AG Antwerp Marathon 11.00u. Kids Run 1,4 km (4-12 jaar) 12.00u. AG Antwerp Short Run 5 km 14.30u. AG Antwerp

Nadere informatie

1/8. Triatlon 17.05.2015. www.abkbankantwerptriatlon.be

1/8. Triatlon 17.05.2015. www.abkbankantwerptriatlon.be 1/8 Triatlon 17.05.2015 www.abkbankantwerptriatlon.be 1/8 TRIATLON 1. PROGRAMMA ZATERDAG 16 MEI 2015 14u00-18u00 14u00-18u00 afhalen race pack (borstnummer, chip, badmuts, t-shirt...) op het wedstrijdsecretariaat

Nadere informatie

WHERE BUSINESS MEETS PLEASURE

WHERE BUSINESS MEETS PLEASURE KINEPOLIS ANTWERPEN WHERE BUSINESS MEETS PLEASURE Noorderlaan Noorderlaan DE WEG NAAR KINEPOLIS ANTWERPEN Afrit 16 Ekeren Antwerpen Bergen-Op-Zoom E19 Kapelsesteenweg Afrit 5 Bredabaan Breda Noorderlaan

Nadere informatie

Fietsbereikbaarheid Arenbergschouwburg

Fietsbereikbaarheid Arenbergschouwburg Adres:, Arenbergstraat 28, 2000 Antwerpen tel.: 03 202 46 11 De provincie Antwerpen draagt duurzame mobiliteit en milieu hoog in het vaandel en plaatst daarbij het functionele fietsverkeer centraal. Functioneel

Nadere informatie

Centraal Museum De Tuinzaal De Nicolaïkerk

Centraal Museum De Tuinzaal De Nicolaïkerk Bereikbaarheid Adresgegevens Centraal Museum De Tuinzaal De Nicolaïkerk Nicolaaskerkhof 10 Nicolaasdwarsstraat 14 Nicolaaskerkhof 8 3512 XC Utrecht 3512 XH Utrecht 3512 XC Utrecht Bereikbaarheid: Per auto

Nadere informatie

Anne Leemans Tel Onthaal Vieringen, verzekeringen en algemeen secretariaatswerk

Anne Leemans Tel Onthaal Vieringen, verzekeringen en algemeen secretariaatswerk Contact OPENDOEK- Amateurtheater Vlaanderen Zirkstraat 36 2000 Antwerpen T: 03 222 40 90 F: 03 233 81 33 E: secretariaat@opendoek.be Openingsuren: Kantoren: elke werkdag van 9 tot 12.30 uur en van 13 tot

Nadere informatie

Vanuit Nederland. Vanuit Hasselt/Luik of Turnhout/Eindhoven

Vanuit Nederland. Vanuit Hasselt/Luik of Turnhout/Eindhoven Vanuit Nederland E19 (Breda) of A12 (Bergen op Zoom) volgen in de richting van Antwerpen Op de Antwerpse ring uitrit 3 Borgerhout nemen en rechts aanhouden Linksaf en Binnensingel volgen in de richting

Nadere informatie

Fietsbereikbaarheid Provinciaal Instituut Sint-Godelieve Jacob Jordaensstraat

Fietsbereikbaarheid Provinciaal Instituut Sint-Godelieve Jacob Jordaensstraat Adres: Provinciaal Instituut Sint-Godelieve, Jacob 21, 2018 Antwerpen tel.: 03 286 41 80 De provincie Antwerpen draagt duurzame mobiliteit en milieu hoog in het vaandel en plaatst daarbij het functionele

Nadere informatie

Zo bereikt u SELOR met de wagen:

Zo bereikt u SELOR met de wagen: SELOR bevindt zich in de Bischoffsheimlaan 15, 1000 Brussel, gelegen tussen de Kruidtuin (Botanique) en het Madouplein (Place Madou). Zo bereikt u SELOR met de wagen: Vanuit Antwerpen: Op de ring rond

Nadere informatie

slim op weg De Gentse Feesten: hoe komt u er bij? Te voet Met de fiets Met de moto

slim op weg De Gentse Feesten: hoe komt u er bij? Te voet Met de fiets Met de moto slim op weg De Gentse Feesten: hoe komt u er bij? Per dag zakken gemiddeld 100.000 mensen af naar Gent voor de Fieste. De Stad Gent, De Lijn en de NMBS doen er alles aan om de weg naar en van de Feestenzone

Nadere informatie

Met de wagen naar Sig Pachthofstraat 1, 9308 Gijzegem

Met de wagen naar Sig Pachthofstraat 1, 9308 Gijzegem Met de wagen naar Sig Pachthofstraat 1, 9308 Gijzegem Gijzegem ligt aan de gewestweg N406 tussen Aalst en Dendermonde. richting Aalst richting Dendermonde Hieronder kan u de meest aangewezen (en alternatieve)

Nadere informatie

Lefier Groningen. Routebeschrijving en parkeren

Lefier Groningen. Routebeschrijving en parkeren Lefier Groningen Routebeschrijving en parkeren Routebeschrijving Het nieuwe adres is: Winschoterdiep 50, 9723 AB Groningen Openbaar vervoer Bus In de omgeving van het kantoor zijn twee bushaltes beschikbaar.

Nadere informatie

Braderie 25-26-27-28 juni 2015: hoe komt u er bij?

Braderie 25-26-27-28 juni 2015: hoe komt u er bij? Braderie 25-26-27-28 juni 2015: hoe komt u er bij? De Stad Gent, De Lijn en de NMBS doen er alles aan om de weg naar en van het centrum van de stad op een optimale manier te organiseren. We zetten alle

Nadere informatie

WERKEN IN EN OM ANTWERPEN IN 2004

WERKEN IN EN OM ANTWERPEN IN 2004 K.B.K.B. - Vlaamse Liga vzw Comité voor Wedstrijdzaken WERKEN IN EN OM ANTWERPEN IN 2004 DEZE INFO HELPT OM TOT HET EINDE VAN DE COMPETITIE. IN AUGUSTUS PUBLICEREN WE EEN AANGEPASTE VERSIE AAN DE VERANDERDE

Nadere informatie

tuinwijk vogelenbuurt pijlsweerd wijk c Utrecht CS Met de trein naar Utrecht

tuinwijk vogelenbuurt pijlsweerd wijk c Utrecht CS Met de trein naar Utrecht Met de trein naar Utrecht In het Centraal Station loopt u door "Hoog Catharijne" naar de uitgang "Vredenburg". Op het plein loopt u langs het Muziekcentrum richting het kantorencentrum La Vie de "Lange

Nadere informatie

Met de wagen naar Sig Pachthofstraat 1, 9308 Gijzegem

Met de wagen naar Sig Pachthofstraat 1, 9308 Gijzegem Met de wagen naar Sig Pachthofstraat 1, 9308 Gijzegem Gijzegem ligt aan de gewestweg N406 tussen Aalst en Dendermonde. richting Aalst richting Dendermonde Hieronder kan u de meest aangewezen (en alternatieve)

Nadere informatie

HUBrussel Campus Koningstraat Routebeschrijving: Koningsstraat 336, 1030 Brussel Tel.: 02-221 12 11 Fax: 02-219 78 79 info@hubrussel.

HUBrussel Campus Koningstraat Routebeschrijving: Koningsstraat 336, 1030 Brussel Tel.: 02-221 12 11 Fax: 02-219 78 79 info@hubrussel. HUBrussel Campus Koningstraat Routebeschrijving: Koningsstraat 336, 1030 Brussel Tel.: 02-221 12 11 Fax: 02-219 78 79 info@hubrussel.be Met de trein: Het meest nabij gelegen station is het station Brussel-Noord.

Nadere informatie

Routebeschrijvingen naar de startpunten Twenterand fiets 4 daagse Grand Café Seven, Kanaalweg Zuid 1, 7671 GD Vriezenveen FIETS vanuit Den Ham

Routebeschrijvingen naar de startpunten Twenterand fiets 4 daagse Grand Café Seven, Kanaalweg Zuid 1, 7671 GD Vriezenveen FIETS vanuit Den Ham Routebeschrijvingen naar de startpunten Twenterand fiets 4 daagse 2017 Startpunt dag 1: Grand Café Seven, Kanaalweg Zuid 1, 7671 GD Vriezenveen vanuit Den Ham ca. 14 kilometer via de knooppunten: 25-30-32-36-37-43,

Nadere informatie

Sporthal Wormer Spatterstraat DB Wormer

Sporthal Wormer Spatterstraat DB Wormer Sporthal Wormer Spatterstraat 21 1531 DB Wormer 075-6421892 Route vanuit Amsterdam Route: vanaf Amsterdam de A8 Coentunnel richting Zaanstad/Wormerveer einde T-splitsingrechts, N246 richting Wormerveer

Nadere informatie

Barrio Cantina van woensdag 24 tot en met zondag 28 mei 2017: hoe geraakt u er?

Barrio Cantina van woensdag 24 tot en met zondag 28 mei 2017: hoe geraakt u er? Barrio Cantina van woensdag 24 tot en met zondag 28 mei 2017: hoe geraakt u er? De Stad Gent en De Lijn doen er alles aan om de weg naar Barrio Cantina op een optimale manier te organiseren. We zetten

Nadere informatie

Routebeschrijving eigen vervoer naar Handelsweg 2 Zeist Vanaf Amsterdam Volg de A2 richting Utrecht. Volg bij knooppunt Oude Rijn de A12 richting Arnh

Routebeschrijving eigen vervoer naar Handelsweg 2 Zeist Vanaf Amsterdam Volg de A2 richting Utrecht. Volg bij knooppunt Oude Rijn de A12 richting Arnh Routebeschrijving openbaar en eigen vervoer naar: ACHMEA ZEIST Handelsweg 2 3707 NH ZEIST Telefoon: 030-693 70 00 De Achmea-locatie aan de Handelsweg bestaat uit meerdere gebouwen. Centraal staat het Congrescentrum.

Nadere informatie

Sport Medisch Centrum Amsterdam - Almere

Sport Medisch Centrum Amsterdam - Almere Sport Medisch Centrum Amsterdam - Almere Olympiaplein 74 A 1076 AG Amsterdam Telefoon: 020 6627244 Fax: 020 6757073 E-Mail: info@smcamsterdam.nl Web: www.smcamsterdam.nl Vanuit Zaanstad. 1. Vertrek vanaf

Nadere informatie

HERAANLEG KRUISPUNT GROENENDAALLAAN

HERAANLEG KRUISPUNT GROENENDAALLAAN HERAANLEG KRUISPUNT GROENENDAALLAAN Beste bewoner, De werken aan de trambaan op de Noorderlaan zijn nu meer dan een half jaar bezig. De komende weken gaan we een belangrijke nieuwe fase in waarbij het

Nadere informatie

Uw route naar het St. Antonius Ziekenhuis. Utrecht, Nieuwegein en Houten

Uw route naar het St. Antonius Ziekenhuis. Utrecht, Nieuwegein en Houten Uw route naar het St. Antonius Ziekenhuis Utrecht, Nieuwegein en Houten VLEUTEN HARMELEN E30 A12 E E35 MAARSSEN A A2 DE MEERN LEIDSCHE RIJN Zuilense Ring N230 C GROENEKAN DE BILT A27 UTRECHT E30 A28 BILTHOVEN

Nadere informatie

Volg vanaf het station Antwerpen-Centraal het spoor richting station Antwerpen-Berchem.

Volg vanaf het station Antwerpen-Centraal het spoor richting station Antwerpen-Berchem. DIENST MOBILITEIT Departement Ruimtelijke Ordening en Mobiliteit ROUTEBESCHRIJVING VAN DE FIETSOSTRADE VAN HET STATION ANTWERPEN-CENTRAAL TOT HET STATION MECHELEN-NEKKERSPOEL Volg vanaf het station Antwerpen-Centraal

Nadere informatie

1/4. triatlon. www.antwerptriatlon.be

1/4. triatlon. www.antwerptriatlon.be 1/4 triatlon www.antwerptriatlon.be 1/4 triatlon individueel en aflossingsteams 1. PROGRAMMA // Zaterdag 22 juni 2013 14u00-18u00 // 15u00-18u00 // afhalen race pack (borstnummer, chip, badmuts...) op

Nadere informatie

OdeGand zaterdag 14 september 2019: hoe geraakt u er?

OdeGand zaterdag 14 september 2019: hoe geraakt u er? OdeGand zaterdag 14 september 2019: hoe geraakt u er? De Stad Gent en De Lijn doen er alles aan om de weg naar OdeGand op een optimale manier te organiseren. We zetten alle vervoersmogelijkheden even voor

Nadere informatie

Bulletin. Ghent Orienteering- Event

Bulletin. Ghent Orienteering- Event Educatief Project voor Oriëntatiesporten v.z.w. Ondernemingsnummer: 0833.998.179 Kollebloemstraat 18 9030 Mariakerke Bulletin Ghent Orienteering- Event Rozebroeken Zaterdag 03 mei 2014 13u tot 20u30 Locatie

Nadere informatie

*** L E G E N D E. Moeilijkheidsgraad van het knooppunt: * niet echt moeilijk ** opletten geblazen *** ogen en oren wijd open!

*** L E G E N D E. Moeilijkheidsgraad van het knooppunt: * niet echt moeilijk ** opletten geblazen *** ogen en oren wijd open! L E G E N D E *** Moeilijkheidsgraad van het knooppunt: * niet echt moeilijk ** opletten geblazen *** ogen en oren wijd open! Kijk naar, maak oogcontact met Linkerarm uitsteken Rechterarm uitsteken Fietstraject

Nadere informatie

Alle Route beschrijvingen naar Culturele Broedplaats Wijk 7 Amsterdam ZO.

Alle Route beschrijvingen naar Culturele Broedplaats Wijk 7 Amsterdam ZO. Alle Route beschrijvingen naar Culturele Broedplaats Wijk 7 Amsterdam ZO. Wijk7 Daalwijkdreef 7 1102 RN Amsterdam Michiel Czn. Dhont 06 10 10 85 58 Er staan verschillende routes op de website: Wijk7.org

Nadere informatie

Parkhotel Den Haag. Hotel toegankelijkheidsinformatie

Parkhotel Den Haag. Hotel toegankelijkheidsinformatie Parkhotel Den Haag Hotel toegankelijkheidsinformatie Hartelijk voor uw interesse in het Parkhotel Den Haag. In dit document vind u informatie voor het organiseren van uw verblijf/bezoek. Parkhotel Den

Nadere informatie

OdeGand ouverture vrijdag 15 september en OdeGand zaterdag 16 september 2017: hoe geraakt u er?

OdeGand ouverture vrijdag 15 september en OdeGand zaterdag 16 september 2017: hoe geraakt u er? OdeGand ouverture vrijdag 15 september en OdeGand zaterdag 16 september 2017: hoe geraakt u er? De Stad Gent en De Lijn doen er alles aan om de weg naar OdeGand op een optimale manier te organiseren. We

Nadere informatie

Routebeschrijving per auto

Routebeschrijving per auto Routebeschrijving per auto Als u besluit met de auto te komen, houdt u er dan rekening mee dat de binnenstad van Utrecht slecht bereikbaar is per auto; bovendien zijn de parkeertarieven in de Binnenstad

Nadere informatie

TOINE THYS ORGAN TRIO

TOINE THYS ORGAN TRIO TOINE THYS ORGAN TRIO Tourbook april 2012 Organisatie: JazzLab Series vzw Mik Torfs en Toon Van Deuren t 09 225 44 56 e mik.torfs@jazzlabseries.be toon@jazzlabseries.be s www.jazzlabseries.be Deze tourplanning

Nadere informatie

Fietsbereikbaarheid Provinciaal Instituut Sint-Godelieve - Brialmontlei

Fietsbereikbaarheid Provinciaal Instituut Sint-Godelieve - Brialmontlei Adres: Provinciaal Instituut Sint-Godelieve, Brialmontlei 45, 2018 Antwerpen tel.: 03 286 41 40 De provincie Antwerpen draagt mobiliteit hoog in het vaandel en plaatst daarbij het functionele fietsverkeer

Nadere informatie

Bereikbaarheid van Stichting El Tawheed

Bereikbaarheid van Stichting El Tawheed Bereikbaarheid van Stichting El Tawheed Appendix C: Bereikbaarheid en parkeerbeleid Beste broeders & zusters, In de Naam van Allaah, de Barmhartige, de Genadevolle Stichting El Tawheed bevindt zich in

Nadere informatie

Route beschrijving 1 naar de eendenkooi Maaspoort. Vanaf afslag 20 Rosmalen van de snelweg A2. Parkeren.

Route beschrijving 1 naar de eendenkooi Maaspoort. Vanaf afslag 20 Rosmalen van de snelweg A2. Parkeren. Route beschrijving 1 naar de eendenkooi Maaspoort. Vanaf afslag 20 Rosmalen van de snelweg A2. Rij over de Bruistensingel richting s-hertogenbosch Rij langs het Shell benzinestation. (volg het bord Avonturenland).

Nadere informatie

Regio Antwerpen...3 Trams...3 Lijn 2 Hoboken - Linkeroever...3 Lijn 4 Hoboken Sint Pietersvliet...3 Lijn 8 Silsburg Bolivarplaats...

Regio Antwerpen...3 Trams...3 Lijn 2 Hoboken - Linkeroever...3 Lijn 4 Hoboken Sint Pietersvliet...3 Lijn 8 Silsburg Bolivarplaats... Regio Antwerpen...3 Trams...3 Lijn 2 Hoboken - Linkeroever...3 Lijn 4 Hoboken Sint Pietersvliet...3 Lijn 8 Silsburg Bolivarplaats...4 Lijn 9 Linkeroever - Eksterlaar...4 Lijn 11 Eksterlaar - Melkmarkt...5

Nadere informatie

Midwinternachtrun zondag 18 december 2016: hoe geraakt u er?

Midwinternachtrun zondag 18 december 2016: hoe geraakt u er? Midwinternachtrun zondag 18 december 2016: hoe geraakt u er? De Stad Gent en De Lijn doen er alles aan om de weg naar en van het centrum van de stad op een optimale manier te organiseren. We zetten alle

Nadere informatie

Cursusdag 2: Les lokatie. Mola: Puyenbrug 5 9185 Wachtebeke

Cursusdag 2: Les lokatie. Mola: Puyenbrug 5 9185 Wachtebeke Cursusdag 2: Les lokatie. Mola: Puyenbrug 5 9185 Wachtebeke E17: Gent-Antwerpen. Neem afrit 11 Lochristi/Beervelde, en volg de N449 richting Beervelde. Volg de bordjes Puyenbroeck. Kruis de N70 en rij

Nadere informatie

Van de Maas (Givet) naar de Heilige Maagd met gouden Hart

Van de Maas (Givet) naar de Heilige Maagd met gouden Hart Van de Maas (Givet) naar de Heilige Maagd met gouden Hart U kan Givet bereiken vanuit Beauraing of Dinant met de bus. Uitrusting : wandelschoenen en fluorescerend hesje voor de wandelaars; fietshelm en

Nadere informatie

2. vanuit Tolmin, Bled, Ljubljana of Nova Gorica met gps

2. vanuit Tolmin, Bled, Ljubljana of Nova Gorica met gps Hieronder de volgende wegbeschrijvingen tot bij ons: 1. België Tolmin 2. vanuit Tolmin, Bled, Ljubljana of Nova Gorica met gps 3. vanuit Tolmin zonder gps 4. vanuit Bled zonder gps 5. vanuit Ljubljana

Nadere informatie

Deze wandeling brengt je door Luchtbal, den Dam en een stukje Merksem.

Deze wandeling brengt je door Luchtbal, den Dam en een stukje Merksem. 2 Beste wandelaar Deze wandeling brengt je door Luchtbal, den Dam en een stukje Merksem. De route is ongeveer 7 kilometer lang gaat over vlak terrein leid je naar verrassende en verborgen plaatsen in de

Nadere informatie

Programma Introductieweek 2014-2015

Programma Introductieweek 2014-2015 Opleiding Artiest/Muzikant 1 e jaar (disciplines bas, drums, gitaar, toetsen en zang) Waar: lokaal 0.18 Thijs Lodewijk Om 10 uur aanwezig zijn in de Starsound in Utrecht. Daar worden de studenten onder

Nadere informatie

Infodossier Noorderlaanbrug

Infodossier Noorderlaanbrug Infodossier Noorderlaanbrug DEEL 1: PROJECTINFORMATIE Laatste update: 9/0/08 Inhoudstafel Inleiding Pagina 3 Situering Noorderlaanbrug 4 Onderdeel van het project Bruggen Albertkanaal 5 Huidige situatie

Nadere informatie

-Je moet stoppen, ook afslaan mag niet. (denk aan: niet tegen de armen rijden)

-Je moet stoppen, ook afslaan mag niet. (denk aan: niet tegen de armen rijden) Superfietser 2015 Belangrijkste regels -Volg de aanwijzingen van de politie. -Iedereen moet stoppen. -Je moet stoppen, ook afslaan mag niet. (denk aan: niet tegen de armen rijden) -Je mag doorrijden. -STOP

Nadere informatie